service
int64
0
10
food
int64
0
10
price-quality
int64
0
10
environment
int64
0
10
avg
float64
0
10
text
stringlengths
3
1.62k
label
stringclasses
5 values
7
8
9
8
8
Bon menú diari amb bones racions i molta rapidesa en el servei. Bon ambient de treballador i cuina com la de l'àvia.
molt bo
10
10
10
10
10
Bé, dir que totes opinions que vaig llegir sobre la braseria són realment encertades, primer el tracte, Joan una persona d'allò més amable així com la resta del personal, el menjar, que dir del menjar, sublim i no exagero, per rematar-lo al lloc on es troba d'allò més bonic, així com el seu entorn. Que si tornaré, no m'ho torno a preguntar, és clar que sí !!!
molt bo
7
8
7
8
7.5
Restaurant ubicat en una masia preciosa, bon menjar, servei una mica lent però el lloc val la pena.
bo
6
10
6
7
7.3
Tots tenim dies que ens permetem un capritx, i què millor que menjar en un lloc així? Molt bona cuina creativa, perfecte; a més tenen molt on triar, així que per repetir la visita que no quedi! M'ha agradat molt provar les seves combinacions de sabors.
bo
7
8
8
8
7.8
S'està fent algo de renom per la zona, i no és per menys, acuren molt els plats i la seva presentació per simples que puguin semblar, com les amanides. El que em van comentar és que ells mateixos aconsegueixen la carn que després cuinen, i no vegis si es nota, tendre, fresca...increïble. També està molt ben situat, crec que tenen molt futur.
bo
9
9
9
9
9
L\'hem descobert fa poc. Ens ca encantar el concepte. El varem descobrir buscant restaurants vegetarians a Vic. Un espai diàfan on sobretot els nens so passen pipa ja que han fet una autèntica cabanya com la que tots teníem al cap a la nostra infància. La cuina és vegetariana i amb plats creatius que fa que sigui quelcom més que anar a menjar amanides. Tot està reaprofitat. El concepte es genial. Felicitats
molt bo
9
9
9
8
8.8
Molt recomanable si t\'agraden els arrossos! Vam ser ben atesos, i tant els entrants com les paelles ens van deixar més que satisfets. Ens van atendre amb amabilitat i rapidesa. Quan tornem per la zona, hi tornarem.
molt bo
9
9
8
8
8.5
Porto poc a Girona i ha sigut un gran descobriment, per mi dels millors restaurants de la ciutat. El lloc no es gaire maco però la qualitat del menjar es excelent, cuina vegetariana de veritat. I del servei poc es pot dir, un tracte inmillorable. Fer una cerveseta a la terrassa dona molt de gust.
molt bo
6
6
6
5
5.8
Boníssim restaurant mexicà, el menjar està ben prearat i hi ha varietat. Durant els caps de setmana s'omple bastant així que cal reservar millor, tot i que és millor anar entre semana, s'estiren més en les racions i el personal no va tant agobiat i impacient. Un altre inconveniet és l'ambient... alegre i bastant festiu, però algo lleig i poc treballat. Destacar que disposen de plats sense gluten per als interessats.
regular
7
7
7
7
7
El restaurant està situat en una casa molt antiga i molt gran. Tenen menjar típic català casolà com ara carn a la brasa (per cert, molt bona) i guisats. Ens vam fotre un bon àpat a un molt bon preu, no és un restaurant apte per a gent que busqui algo gourmet, és força simple.
bo
8
8
8
8
8
És un restaurant força elegant i molt agradable. Sempre han tingut una carta curta però canviant, així que mai no saps que et pots trobar. Ara també tenen menús i estan força bé.
molt bo
10
10
10
10
10
Tracte agradable i familiar...menjar casolà i tota la carta apte per celiacs!!
molt bo
7
7
8
6
7
No esta gens malament, a destacar la varietat d\'opcions en el menu de cap de setmana que et surt a un preu bastan raonable, el lloc es bastan tranquil pero fa mes de bar que de restaurant.
bo
7
7
7
8
7.3
M'agrada aquest lloc, bon tracte i un ambient molt maco sempre que hi vas, ho porten un grup de joves que sempre intenten posar logo nou al menú i que sigui equilibrat, amb la meva parella i hem anat 3 cops i sempre ens ha sorprès grata ment, el varem descobrir en aquesta guia i l'hem convertit en un fixe sempre que pujem cap a Camprodon.
bo
7
10
9
6
8
Molt bo el menjar.
molt bo
10
10
10
10
10
Es un lloc per merjar molt be, i ràpit, els caps de setmana fan menús per grups o empresa. Super bo i molt ben presentat.
molt bo
6
6
7
6
6.3
Típic de reunió entre gent del poble, el menú que fan durant el migdia s'ha de tenir present, surt bé de preu i molt ben cuinat. L'ambient és molt tranquil.
bo
8
9
9
9
8.8
No es pot demanar per el menú diari que et posen. Es senzillament espectacular. Producte de primera, servei boníssim i un local la mar de maco. Ens va encantar. Tornarem!
molt bo
8
8
8
8
8
Això de fer de comercial té els seus avantatges, avui he gaudit d\'un bon dinar en aquest lloc tan bonic de Maçanet de Cabrenys, Els Caçadors, a més es nota el tracte familiar i això, agrada.
molt bo
10
10
10
10
10
Fantàstic restaurant!! Bona atenció, menjar bonissim, tot un 10!!!
molt bo
6
7
7
6
6.5
És un restaurant típic casolà, de cuina catalana, vaja, com a casa de tota la vida, cuinen molt bé, però el millor de tot són els preus, barats i amb opció de menú. És una bona opció demanar menú, és complet (entrant, dos plats i postres) i a més amb menjar abundant.
bo
1
1
1
7
2.5
Per un lloc tan bonic no ens esperavem tan poc. No han encertat ni una. Escalivada de pot, espàrrecs d marge que no eren de marge, cloïses congelades, mal descingelades suposadament a la marinera, que no eren a la marinera. Conill amb cargols, cargols durs, i de gust fort, magret d'ànec estava dolent, dolent de mal estat, suposadament pedro ximenez. Mandonguilles amb sipia… salsa aigualida no, lho següent, mandinguilles desfetes… Després d tot aixo no ens em atrevit a fer res més, ens em aixecat a pagar. Apart d tot això el servei deixa molt que desitjar, cambrera prepotent i mal educada.
dolent
7
6
6
7
6.5
Molt bon tracte, molt càlid i professional. També tenen espectacles, com dança del ventre. El menjar també és molt bo.
bo
8
9
7
10
8.5
I hem fet el menú degustació amb la meva dona i ens ha encantat. Tracta exquisit i uns productes de primera, a més te la peculiaritat que treballa gairebé al complet amb productes de Km 0 , cosa que ajuda als petits productors de proximitat i aposta al 100% per això i s'ha de valorar. Local molt acollidor i modern.
molt bo
7
7
8
7
7.3
Esmorzars a preu econòmic i la carn feta a la brasa. Just al costat de l"'estació dels Hostalets de Balenyà.
bo
8
8
8
8
8
Excel·lent restaurant on n'hi ha per tots els gustos, pintxos, tapes, i per acabar ens hem cruspit una paella d'arròs d'allò més bo, el preu molt raonable.
molt bo
7
7
7
7
7
Hi hem parat a esmorzar amb la colla i la veritat es que força bé. Bona carn a la brasa i pàrquing just davant del restaurant, esta en el polígon d'entrada. Per dins el restaurant es molt gran.
bo
7
7
8
6
7
Bons esmorzars de forquilla a preus ridículs, els caps de setmana sempre està ple, aquí es compleix lo de les 3 \"b\" bo,bonic i barat.I la gent ho sap. Servit rapidíssim i sempre tenen algun detallet amb tu. Bona gent. Ambient força sorollós, aquesta es la única pega.
bo
9
10
9
9
9.3
Vam sortir ben satisfets, el recomanaria a tothom que valora el bon menjar i serve,i i un bon àpat tranquilament
molt bo
9
9
7
9
8.5
És un dels llocs on he menjat millor últimament, estan molt posats en el client i cuiden el producte de principi a fi.
molt bo
7
9
8
10
8.5
És un restaurant molt agradable i té un ambient bastant creatiu. El menjar que serveixen és casolà i mediterrani. Personalment em va agradar molt la fideuà i els bunyols de bacallà. M'agradaria tornar-hi a anar per probar gran part del sortit de menjar marítim que tenen.
molt bo
7
8
7
7
7.3
Esmorzars com els de tota la vida on un dissabte si no i vas d\'hora no i caps. Els Callos molt bons!! Preu molt bo per tot el menjar que et porten.
bo
7
9
7
8
7.8
De tartana no té res! tenen la masia guapíssima i un entorn gran i cuida't. Estan bastant especialitzats en casaments (d'això el conec), s'ho treballen com enlloc, lloc ample a l'aire lliure i a dins, servei eficient i uns plats...ñam!! Vaig al·lucinar quan hi vaig anar per primer cop, plats elaborats, força creatius i plens de contrastos, una excel·lent opció, en serio.
bo
10
10
9
10
9.8
Sincerament ens va ENCANTAR!!! Només entrar es respira un ambient que convida a relaxar-te i gaudir del què et trobaràs a taula. El lloc, la història d´aquesta antiga colònia, el menjar deliciós, la presentació correctíssima... i l´atenció i la professionalitat del Jacint, immillorables.Ho recomano a qui vulgui disfrutar d' una varietat de sabors exquisits i de la terra i passar una vetllada que no et deixa indiferent.
molt bo
8
8
8
8
8
Molt bon menjar, especialment la brasa amb llenya, un gust particular molt agradable.
molt bo
7
7
7
8
7.3
la masia és espectacular i les vistes també. La decoració està ben cuidada, i el servei és molt amable. El menjar és abundant i està prou bé. A més, als nostres fills van disfrutar-hi molt.
bo
9
9
10
9
9.3
Amici Miei és un restaurant on es respira una atmosfera casolana, des de la parella d'italians que el regenta, l'ambientació i la música de fons que t'acompanya és nostàlgia italiana en estat pur. El tracte és exquisit i amical. Els plats desborden de gustos mediterranis i casolans. La pasta, especialitat de la casa, és excelsa. I per últims els postres deliciosos. En definitiva tot un plaer. Quintí Foguet
molt bo
8
8
7
8
7.8
Molt millor del que ens esperavem! El restaurant sembla el típic bar de poble tranquil i de menjar normalet però els plats de peix i marisc ens han agradat molt i hem sortit ben contents i ens han tractat amb molta estima. Bona feina!
bo
8
8
9
8
8.3
Bon menjar i cuina casolana. Porta molts anys obert.
molt bo
8
9
8
8
8.3
Nos lo recomendaron preguntado en el pueblo donde comer buenas pizzas y la verdad es que muy bien. Buen producto y servicio muy atento en todo momento. Precio muy correcto.
molt bo
7
7
6
8
7
Restaurant molt agradable amb unes vistes bastant bones. Bones paelles tot i que penso que a un preu una mica elevat, els plats estan bons pero no tant, pagues mes el lloc que el plat (penso jo). Servei correcte.
bo
9
9
8
9
8.8
Un Vegga de veritat amb plats treballats a conciencia i on sabe el que fan i el que toquen. El local també es senzill però aconseguit i el preu t'hi deixa anar de tant en tant.
molt bo
8
9
9
8
8.5
Menú sobre els 22€ totalment recomanable. Hi varem menjar un arros caldos molt bo amb la família. Erem un grup de 8 i en varem sortir molt contents tots. Tant per el personal que hi tenen com per el menjar que hi serveixen.
molt bo
8
8
8
8
8
Restaurant de poble amb bon menjar i beure, si no vols res especialment sofisticat, un bon local per anar amb \" la Colla \"ia uns preus molt assequibles.
molt bo
8
8
7
9
8
Varem estar allotjats en aquest hotel amb la dona i ens va agradar molt, te una piscina realment fantàstica per el estiu. Te vinyes relativament aprop que li donen un encant especial. No varem menjar allà així que no puc opinar al respecte.
molt bo
5
8
7
7
6.8
Bona brasa i bon servei. És el típic restaurant que s\'hi pot anar qualsevol època de l\'any. Per anar a menjar bolets, calçots o una bona graellada. Quedes tip i el total et costa entre 15 i 20 euros. No em vaagradar el servei pero.
bo
6
7
7
7
6.8
bon menjar, especialment els arrossos. El servei bo. Es bonic perque té finestres i es poden veure els vaixells que estan a pocs metres. No és barat pero tampoc es masa car.
bo
7
8
9
6
7.5
El mmillor és el preu, tot molt bé en relació a la qualitat dels plats, unes tapes d'aquelles que mai deixaríes de repetir, l'únic dolent és que crec que podrien millorar una mica la decoració, el veig una mica buit.
bo
6
7
6
7
6.5
Boníssima opció, el menjar no defrauda i per un bon preu ens presenten uns plats més que abundants.
bo
9
9
8
10
9
El menjar del Nou Forn de Nastasi és deliciós, però el millor de tot és l'ambient: la decoració, la ubicació, el luxe, el disseny... Està envoltat d'uns jardins preciosos i molt tranquils, on fins i tot hi ha salts d'aigua. És un bon lloc per a fer-hi comunions, celebracions... sempre serà una bona elecció, i tot sortirà bé. Però ja se sap que per tenir el millor s'ha de pagar.
molt bo
8
8
8
8
8
Restaurant i allotjament en un entorn rural ple de natura i bellesa. No tinc paraules per descriure l\'experiència,, a més que el menjar és riquíssim.
molt bo
10
10
10
10
10
És un lkloc tranquil i acollidor, on es pot anar a dinar o sopar en família o amb amics. El menjar és excel·lent, es tracta de cuina molt casolana, però bén elaborada. El recomano com a punt de trobada per amics o senzillament reuions familiars.
molt bo
9
9
9
9
9
Menjar boníssim i una de les millors terrasses per no dir la millor de Tarragona. Te un encant especial.
molt bo
7
8
8
8
7.8
Varem menjar molt be. Hi varem estar amb la família aquest cap de setmana passat i la veritat es que ven sortir-ne tots encantats del lloc. A mes lectors es preciós. Ampli menjador amb bones vistes cap a Sant Miquel del fai.
bo
6
7
6
7
6.5
Per començar, el lloc on està situat és idòni, molt proper al mar. Pel que fa a la resta, en els plats i la cuina s'hi desenvolupen molt bé, tant el menjar ben cuinat que ofereixen com en la bona presentació, moderna i encertada. El servei, com ha de ser, correcte. El recomano, és un lloc per repetir.
bo
7
8
7
7
7.3
Els plats bons i el tracte correcte i amable, el restaurant es gran. El menjar es casola, les racions generoses.
bo
2
1
1
1
1.3
Horrible. Ens han servit una carn en molt mal estat. totalment pasada,
molt dolent
8
8
8
8
8
Sens dubte un dels millors restaurants d'Osona, tant per tradició com per producte com per la cuina que treballen. En recomanaria els canelons de tòfona i les seves carns. Està situat en una casa senyorial. Un lloc 100% recomanable visitar si s'esta per la bonica comarca d'Osona. Nosaltres som de BCN i de tant en tant ens hi deixem caure.
molt bo
10
10
10
10
10
Vam celebrar un dinar familiar i ens van recomanar la Cova de la Cinglera a Vic. Vam menjar molt i molt bé. La Núria i en Pep ens van tractar com si estiguéssim a casa. Vam sortir a les vuit del vespre tips i amb ganes de tornar-hi. Us el recomano!!!!
molt bo
8
9
8
8
8.3
Hostal agradable, on es nota que la familia que ho portà estima el que fa. les habitacions son de nova creació, son força espaioses i netissimes, cosa que s'agraeix. Els àpats que hi varem fer (esmorzar,dinar i sopar) immillorables, ja que els platassos que et portaven, a part de estar boníssim tot eren plens a vessar per si ets de menjar molt. Un bon lloc on parar si s'esta per la zona.
molt bo
8
8
8
8
8
Lloch ideal per gaudir d'una autentica calçotada, a mes tenen en compte a les persones celiaques. Molt recomanable, hi tornarem.
molt bo
10
10
10
10
10
Restaurant íntim i tracte amable, el menjar bonissim,una molt bona opció en quan a relació qualitat preu.
molt bo
7
7
7
7
7
Cuina típica catalana molt bona. El restaurant està situat en una masia molt maca. Tenen un menú diari a molt bé de preu i les racions són generoses. Dins de la gran varietat de plats, lo millor tot allò que sigui fet a la brasa, delicios!
bo
9
9
9
9
9
Buscant on menjar bon arròs al Vallès varem trobar aquest restaurant, el local per fora enganya i molt, entres i segueixes pensant que t'has equivocat de lloc, un copa. Taula i quant veus passar els plats ja et quedes mes tranquil. I quant procés els seus arròssos, de gust potent, de bon suquet ja alucina. Nosaltres varem anar amb la família i varem menjar un arros sec deliciós. Boníssim i a un preu diria que invariable. Felicitats!!!
molt bo
10
10
9
10
9.8
Molt bon tracte per part del personal, així com dels mateixos propietaris. Bona relació qualitat-preu i unes vistes excel·lents per disfrutar al màxim de l'experiència. Totalment recomanable! :)
molt bo
7
7
8
8
7.5
plats variats, de qualitat i molt ben elaborats.
bo
10
9
8
9
9
És un restaurant molt pijo, on la gent va elegant i sembla un lloc per burgesos. Té molt d'encant i elegància i això el fa diferent. La cuina és clàssica amb presentació impecable. Cal provar el plat patates Tinars, es un plat molt senzill però immillorable. Tambe va ser destacable el servei, abundant i formal.
molt bo
1
2
1
5
2.3
Molt mal educats i prepotents; només dos servint i un a la cuina; restaurant ple de gom a gom; més de 1,5 hores per prendre nota del menjar i begudes; una altre hora per a que arribi el menjar a taula; calzone cremada, resta correcte, 8 comensals.Quan educadament demanes quanta estona trigaran, contesten malament dient que no tenen la culpa; de nou educadament demanes que preguin nota del postre dient que perdrem el tren, contesten que aniran quan puguin (restaurant ja quasi buit).Baixem a pagar i el cuiner al preguntar que tal i tot i explicar li que el que falla és el servei, es limita a contestar que no tothom pot sortir content.Resum: no tornarem mai més.
dolent
5
5
1
5
4
Abans estava boníssim i super recomanat... però hi varem anar la setmana passada... i la qualitat i elaboració dels plats... deixa moltíssim que desitjar. A tall d'exemple us diré que al menú degustació de 35€/persona, on esperes degustar plats i postres elaborats i bonissims com n'eren abans... ens varem posar una macedònia de fruta... la carn també ens la van servir com la sola d'una sabata i el rissotto ja no és el que era, per tant, sentint-ho molt, ja no hi tornarem, qualitat -preu ara és caríssim! No ho recomano.. se'ns ha caigut un altre restaurant de Mataró... llàstima!
regular
7
7
6
6
6.5
Principalment fan cuina italiana (pastes i rissotos excel·lents) però no es queda en un simple italià de spaghettis i pizzes, fan de tot una mica, fan una amanida calenta molt bona i també saben cuinar el peix a la perfecció. Disposen de vins de qualitat. Jo sempre l'he recomanat, i ho torno a fer. Bon servei.
bo
7
8
7
7
7.3
El menjar és molt bo i la relació preu qualitat també! Molt recomanable!!
bo
10
10
10
10
10
Resraurant d'ambient familiar i proper. Et sents com a casa i el menjar casolà i a la brasa no decepciona mai. A la Bufa vaig descobrir les galtes ben fetes i les patatas enmascarades més bones que he tastat mai.
molt bo
9
8
8
9
8.5
Cuina tradicional catalana bona a bin preu i en un lloc molt tranquil i rodejat de bosc. Varem anar m la família i ens va agradar,repetirem.
molt bo
6
9
7
7
7.3
Per aquells que creuen que les pizzes no tenen originalitat, o les subestimen per qualsevol motiu... aquí teniu el Tramonti, bru-tal, les millors pizzes del poble, jo trobo que fa un treball molt bo i que s'ha guanyat un nom, res a veure amb les multinacionals esclar, perque els ingredients i la forma que té de fer-les disten molt! i per a millor esclar!!
bo
5
7
8
7
6.8
molt bon preu i qualitat normal, molt lents
bo
7
7
7
7
7
Situat a peu de carretera just a sobre la riera de Merlès. Lloc de sempre on encara cuinen com abans. Si us agrada la caça i la caça la aquest es el vostre lloc. Gent amable.
bo
9
10
9
9
9.3
És un restaurant molt acollidor, on et tracten molt bé, et sents molt a gust i a més a més es menja molt bé, amb un preu molt assequible. Menú diari i carta y tapes per la nit.
molt bo
10
9
9
10
9.5
Fantàstic!!! hem menjat amb molta qualitat de menjar, un tracta inmillorable i un servei excel.lent, moltes felicitats , tornarem aviat
molt bo
7
7
7
7
7
Només per l'esperiència que porten ja és especial. El cafè Nou segueix sent un clàssic de Vic, ben situat i amb un molt bon servei. Sempre que hi he passat el menjar ha estat al nivell, pots menjar ràpid i barat o més tranquil però igual de barat, en això té un altre gran punt a favor. En general tot el menjar està molt ben cuinat i a més a més, disposa de separació de sales de fumadors i de no fumadors. Més que una visita obligada de Vic.
bo
8
8
10
7
8.3
És un restaurant del que ens havien parlat molt bé però que li hem trobat un inconvenient: Trobar-lo!! està una mica mal senyalitzat i costa arribar-hi, suposo que per la gent de la zona ja està acostumada però per els que venim de Barcelona ens ha costat una mica més :p però ens ha sorprès moltíssim el lloc, el menjar, l'ambient i sobretot el tracte. Tenen pàrquing propi, una terrassa espectacular i el menjar qualitat/preu molt bona. FELICITATS!!!
molt bo
7
7
7
7
7
Variedad, calidad y buena realcion calidadprecio, no se puede pedir mas. Si estás cerca de Vic merece la pena alejarse un poco de la ciudad para hacer parada en este restaurante.
bo
6
8
8
8
7.5
El servei un xic lent però compensa amb una bona carta i menú tenint en compte els caps de setmana. La ubicació és idònia i molt ben comunicada.
bo
7
7
8
7
7.3
Lloc petito molt agradable on fan uns menjars casolans tradicionals tipics de l\'avia q et fan sentir com si estiguesis a casa. Menus molt bons amb bastanta quantitat i a un preu fantastic. Els cops q hi he anat no mha fallat.
bo
8
8
9
8
8.3
A la cooperativa trovarem menjar de qualitat, bo i a preu assequible, a part d'un servei familiar i correcte. És una bona opció per a menjar bo i a gust.
molt bo
5
3
2
1
2.8
No hi tornaré a anar perquè hi havia un client alcoholitzat que insultava als cambrers i encara li donaven la raó al client.
dolent
8
8
8
8
8
Vam anar a dinar a aquest restaurant i ens va sorprendre. El propietari és anglès i ens va atendre molt amablement (no hi ha cap problema amb el castellà, el parla a la perfecció). La carta era molt variada i el menjar exquisit. Em va sorprendre, ja que és un molt bon lloc per anar a menjar, i a més és centric.
molt bo
6
6
6
7
6.3
Bona opció dintre dels mexicans, tenen varietat de plats i tots ben cuinats, perfecte per a sopars tranquils ja que és bastant acollidor.
bo
7
7
8
7
7.3
Un dels lloc indispensables de Vic per a menjar bé, molt ben servit i a un preu increible. Sempre que hi vaig en surto tip, les racions són generoses però sense passar-se, la qualitat és bona i no he sentit ningú queixar-se mai. El servei és molt amable i familiar, el recomano, a més disposa d'un menú molt aconsellable, complet i bo! Un es troba com a casa i no es sent gens estafat, tot el contrari.
bo
7
8
9
8
8
Hacia bastante tiempo que no habíamos acudido, pero hoy hemos decidido nuevamente acudir a comer, y sinceramente, lo hemos encontrado muchomejor, tienen un menú diario por 10 € REALMENTE, bueno, volveremos más a menudo.
molt bo
7
9
8
8
8
S'hi pot menjar bona cuina catalana, simple però de qualitat, i de productes de la terra. És bastant conegut, cal probar-lo.
molt bo
8
8
8
8
8
Bonissim i super recomanable. El menjar es excelent, de gran qualitat. Bon servei, ambient familiar i acollidor.
molt bo
7
8
8
8
7.8
L\'esmorzar molt complet. Les habitacions molt netes. Tenen jocs per a nens i la carta del sopar és molt bona i variada. En general tot molt bé.
bo
8
9
8
8
8.3
Cuina molt ben treballada, molt professional amb una presentació dels plats molt creativa i el que importa, molt bona. Es un restaurant gran de cuina catalana tradicional. Servei molt professional, ambient molt agradable i acollidor.
molt bo
7
7
7
7
7
Pizzas caseres molt bones, una pasta fresca molt bona, ell lloc es molt agradable i acollidor, el servei també va estar correcte. No ens va decepcionar pas, tot i que no es re de l\'altre món.
bo
6
5
6
6
5.8
El lloc està més encarat als casaments, però l'aparcament és un punt fluix. No destaca especialment, diguem que és un restaurant.
regular
10
10
10
10
10
És un restaurant que està en un indret molt bonic, és petit i molt càlid, el servei és molt bo, amb una atenció personalitzada i tant el menú com la carta està molt bé. Vam tastar la carn de poltre, bona i molt ben cuinada. Us el recomano!!
molt bo
8
8
8
8
8
És un restaurant molt peculiar i amb personalitat. Tenen productes de qualitat de km 0. Ofereixen menús tancats "no discutibles" que tenen un fil conductor peculiar. El menjar que ofereixen li en diuen Slow Food, A mi, em va agradar, però a la meva parella no. La cosa tracta de que va a gustos, però jo el recomanaria ja que a la majoria els hi agrada molt.
molt bo
9
10
9
10
9.5
Exquisito!!! Así lo resumiria. Todo perfecto. Producto impresionante en el barrio pesquera por excelencia de Tarragona.
molt bo
10
10
8
9
9.3
Bon servei i molt bon restaurant el seu menjar em va encantar molt
molt bo
9
9
9
9
9
Bon producte i bona atenció. Qualitat, preu, acollida, servei, atenció al client, una atenció que no cal mirar el preu perquè la veritat que no és car pel que arriba a ser. tot perfecte
molt bo