service
int64
0
10
food
int64
0
10
price-quality
int64
0
10
environment
int64
0
10
avg
float64
0
10
text
stringlengths
3
1.62k
label
stringclasses
5 values
9
9
9
9
9
Autèntica Cuina de muntanya ben feta, sobretot la carn a la brasa. El menjador es com si et transportes sis a una casa alpina on tot es de fusta i esta presidida per una llar de foc enorme. Qualitat/preu molt i molt bona. Servei ràpid i eficient malgrat estar gairebé sempre plè.
molt bo
7
8
7
7
7.3
Sallent no és massa gran, però en quant a gastronomía va ben servit, l\'Ospi és l\'exponent més alt, conegut, amb una cuina en constant innovació... jo en sóc un aficionat, fa una mica més de mig any que el freqüento i genial, em sembla que cada cop el menjar està millor jeje
bo
8
8
7
8
7.8
Preu molt correcte el d'aquest Hotel, habitacions netes, petito es però amb unes bones vistes al riu, esmorzar molt correcte i el dinar també, no hi havíem estat mai i mes ha agradat molt.
bo
8
8
8
8
8
Bons rissottos els d'aquest restaurant d'estil italià un xic amagat però que cal descobrir. Era la segona vegada que estàvem a Vic i la veritat es que varem acertar. Molt bon servei i decoració preciosa. Les amanides també estaven molt bones.
molt bo
7
6
6
7
6.5
El que més sobresalta és l'ambient, el tenen súper cuidat, molt maco i càlid, d'aquells llocs que no en sortiries. El servei també em va semblar molt bo.
bo
8
8
8
10
8.5
Hem anat a dinar, fantàstic! Menu variat i mb de preu!!
molt bo
7
8
8
8
7.8
El varem descobrir al portal de restaurants de Camprodon. Ens va costar una mica trobar-lo però ara podem dir que varem acertar. Varem menjar un arròsset que estava boníssim. Cuina de tota la vida en un restaurant de muntanya que bé merèix una visita.
bo
8
8
8
8
8
Restaurant amb terrassa al port. Bon menjar a preu assequible. Molt bones vistes
molt bo
8
8
8
8
8
Hi hem dinat durant el mercat medieval i tot i que hi tenien molta gent, ha valgut la pena..bones racions i bon menjar i un servei molt atent. El local es preciós. Típica casa de poble molt ben restaurada.
molt bo
6
8
7
6
6.8
Tapes, pernil, formatge... lo típic, un local de picar amb un bon vi. Tenen molta qualitat de producte.
bo
8
8
9
9
8.5
Un bar dels de tota la vida, on hi pots fer menu al migdia (10eur), un bon entrepa, un plat combinat o tastar els "callos", i altres menjars casolans. O senzillament seure a la terrassa de la plaça i fer tranquil.lament un cafe o una cerveseta ben fresca!
molt bo
9
9
10
9
9.3
Molt content de veure que és segueix menjant molt bé. Lloc de confiança per anar-hi amb tota la trabquilitat de que mengis el que mengis ho trobaràs molt bo. A més el preu està molt bé tant els dies feines com els festius.
molt bo
8
9
10
9
9
Molt bon lloc a molt bon preu. Fntastic per a veure el futbol mentre sopes.
molt bo
6
7
6
6
6.3
Una més que sabrosa sorpresa, plats ben únics i que només a la vista ja venen de gust, qui ho diria, jo també opino que el nom no fa honor del tot.
bo
1
1
1
5
2
Menjar lamentable a uns preus desorbitats. Parteixen d'un menú de cap de setmana a 14 €, però amb poques opcions per triar, la resta tenen uns preus de suplements que arriben fins als 10 €. El menjar de molt mala qualitat, mal cuit i mal presentat. I el tracte del personal molt malament, molt poca atenció amb els comensals.No el recomano gens.
dolent
9
9
8
9
8.8
Tant els productes de la xarcuteria com els productes que després et serveixen a dalt al restaurant son de primera. Nosaltres hi hem anat dos cops a sopar i ens va encantar. La possibilitat de probar diferents plats i fer menú et dona molt de joc i el que el fà un restaurant diferent es que tenen una varietat de vins fora de lo comú, en un petit celler adjunt al restaurant tu pots escollir el vi que vols degustar tot sopant i sinó t'aconsellen de quin et pot maridar millor i a preu gairebé de botiga, cosa que s'agraèix. Una idea molt ven trobada i que la gent agraeix. Servei exelent per part del seu propietari.
molt bo
6
7
7
6
6.5
Molt bo tant per la qualitat de la seva cuina com pel tracte rebut. Un altre punt positiu és la quantitat de menjar que et serveixen, és increible si ho comparem amb els seus preus!!! Menjes molt i molt bé per molt poc.
bo
7
6
7
6
6.5
Fàcil de trobar, situat aprop de la carretera. No es gaire atractiu. Menú amb diferents plats a escollir que no estan gens malament, pero no es per tirar cohets. Preu molt baix.
bo
6
7
6
7
6.5
La seva situació hi juga molt a favor, no és un súper restaurant de alt nivell, però tampoc li cal, jo crec que amb els seus plats, el bon servei i les vistes ja ho tenen tot guanyat. El recomano sense dubtar, sobretot en època de calçots, llavors si que disfrutes com un nen allà!
bo
7
6
7
5
6.3
és rústic i de pas. Serveixen un menu a bon preu i et quedes ben tip.
bo
8
8
6
7
7.3
El restaurant està al peu del Montseny i trobes aparcament facilment. Es nota que el menjar està guisat amb un estil personal i que utilitzen productes de qualitat. El preu era una mica elevat.
bo
10
9
10
10
9.8
Som una colla que els dijous anem d'escursió per tot Catalunya i sempre que podem anem a dinar al Dorca, Son gent molt amables, eficients tracta familiar i que tenem un servei molt bo, pero lo millor es la qualitat del menjar, abundant, variat i de molta qualitat de producte, baixa per nosaltres un 9,5 de valoració
molt bo
7
8
7
8
7.5
Bona qualitat tot i q una mica elevat el preu, el lloc es molt maco.
bo
6
7
7
7
6.8
Hi hem anat unes tres o quatre vegades, i sempre hem menjat molt bé. M'encanten les seves amanides, i les pizzes també són molt bones. De preu també està molt bé. És un lloc molt agradable.
bo
10
9
9
10
9.5
Hi he anat dues vegades, i el cert és que el lloc m'ha enamorat en les dues ocasions.El tracte rebut, va ser excel·lent, molt atents i molt amables.El menjar, excel·lent, i amb una presentació molt cuidada fins a l'últim detall.La decoració de l'espai molt adecuat, i l'entorn de la casa és molt tranquil, realment hi pots gaudir d'un gran silenci.És un bon lloc per anar-hi amb la parella, amb la familia i amb els amics. Un lloc per sorpendre a la gent.L'únic inconvenient que té, és l'accés, ja que necessites saber exactament on és i com arribar-hi.
molt bo
7
7
6
7
6.8
M'ha encantat. El lloc és tranquil i relaxant, i més si vas a sopar. Vam menjar uns quants entrants i després plats principals i ens va sortir a un preu assequible, no era gens car per la seva qualitat i per l'ambientació del lloc. El servei molt agradable i atent. Ho recomano.
bo
8
9
9
9
8.8
L'hereu de Can Gatell.I no cal dir res mes.
molt bo
8
9
8
9
8.5
Lloc com els d'abans. Amb encant, bon producte i amor pel que fan. Tenen tirador amb cerveses artesanes i això ho peta fort.
molt bo
8
9
9
9
8.8
el millor konig
molt bo
8
9
9
9
8.8
Vaig celebrar l'aniversari del meu pare, eren 12 adults i 2 nens, el tracte amable i familiar, la cuina es tradicional amb un toc modern, i les postres artesanes, ha nosaltres hens van fer un pastís, molt bó.Els plats dels nens molt complerts, dispossem de canviador amb un labavo per persones amb dificultat de movilitat.Preu qualitat recomanable!!
molt bo
8
8
8
7
7.8
Un lloc acollidor i molt tranquil, amb bon menjar a preu raonable. Bon servei.
bo
9
9
8
8
8.5
Un restaurant genial per anar a provar menjar mexicà, amb un menú degustacions Molt bo!
molt bo
7
8
6
8
7.3
Restaurant molt elegant, modern i atractiu. Cuina tradicional de bona qualitat pero pel meu gust una mica elevat de preu. El servei proper i atent.
bo
6
6
6
6
6
Sense cap gran sorpresa però sempre cumplint les espectatives, disposa d'un àmpli aparcament i jo el recomano sobretot per a celebracions.
bo
7
8
8
8
7.8
Bona opció si esteu per la Plana de Vic. Cuina creativa amb arrels típiques de cuina tradicional catalana. Servei professional i un local meravellós. Preus del menú de cap de setmana eminentment barat per el que ofereixen. Sol estar força ple, així que aconsello reservar.
bo
1
5
3
1
2.5
Local pèssim, altament sorollós. El servei deficient: ens varen tenir una hora esperant les pizzes i al demanar-li a la cambrera a veure què passava, ens va dir que anaven lents perquè aquell dia els hi havien demanat moltes pizzes! (dic jo que si tens una pizzeria, deu ser el més normal del món que et demanin pizzes...) Total, que ens varem haver d'esperar 20 minuts més, per menjar una pizza, que a més va arribar cremada... Tot això sense sentir unes disculpes per part del servei o alguna cosa per l'estil, va fer que el sopar fos horrorós. I els preus, cars. Definitivament, Per no repetir mai més.
dolent
6
7
7
7
6.8
Elegant i atractiu, només entrar ja em va donar aquesta sensació, a més pensava que per això sortiría més car i re més lluny de la realitat! molt bon preu, vam anar-hi 4 persones i crec que cap va quedar amb la panxa buida, tenen molta varietat i plats molt bons i originals, això de que fagin cuina internacional és fascinant.
bo
5
6
6
6
5.8
El restaurant és antic pero el menjar està bé..... El tracte és molt amable i l\'ambient és tranquil pero van trigar molt a servirnos perq hi havia pocs cambrers. Nosaltres no teniem pressa pero es va fer una mica llarg el dinar per l\'espera.
regular
2
3
1
1
1.8
No hi tornarem.Local atapeït i sorollós.Servei lentíssim.Cuina convencional, poca varietat. Per ser un lloc de brasa, la carn era mal cuita.Car... mesquinament car (fins al punt de cobrar postres que no hem menjat).
molt dolent
7
8
7
7
7.3
Restaurant granja on la seva especialitat es la carn a la brasa. A peu de carretera a les afores de Sant Joan les fonts es una bona opció. Preu molt raonable per el que menges. Tenen conills i algun que altre animal per el jardi.
bo
8
8
6
7
7.3
L'únic lloc que conec que siguin capaços de fer unes pizzes tant bones, sabroses i originals, i això que en sóc un gran aficionat. Felicitats Pep!! M'agrada veure que en menjars típics que mai han tingut gaire innovació encara estiguin oberts a canvis. Em van atendre genial i estic amb el Teo en dir que el local acompanya d'allò més bé.
bo
7
7
8
7
7.3
Bon menú de cap de setmana que surt sobre els 16€. Hi ha bona varietat de plats. Ambient jove i agradable.
bo
6
8
7
6
6.8
Avere, no sóc un gran entès en cuina creativa, però a mi em va semblar molt bo, havia moltes coses que ni se m'havien passat pel cap provar i allà estaven. Vaig disfrutar molt amb els gustos de les combinacions, tot i que un bon plat típic de marisc fresc no es pot escapar!
bo
1
1
1
1
1
L'altre dia que vaig assistir aquest restaurant em vaig enfadar moltíssim, es van equivocar amb el meu plat apart que em vaig tingué d'esperar molt i no era de gran qualitat. PD: La meva acompanyant es va trobar un cabell dins del seu plat.
molt dolent
6
6
6
6
6
Per repetir. Es tracta d'un restaurant d'ambient càlid i pels que ens agrada, lluminós. Pel que fa al menjar, molt ben confeccionat, des de menjar de tota la vida fins a plats més creatius, tot amb uns bons resultats. El tema del servei tampoc està malament, prou ràpids i atents.
bo
7
7
7
7
7
Lloc tranquil i relaxat on disfrutar de una bon menjar i habitacions més que decents en un hostal situat en una antiga casa de poble reformada. I hem anat un parell de cops i sempre n'hem sortit contents.
bo
7
8
7
7
7.3
Boníssims productes ecològics a preu assequible. Em va agradar molt tant la botiga com el pica-pica que vam fer-hi.
bo
6
7
7
7
6.8
El restaurant Cal Ganxo és de menú tancat: de primer calçots en teules, de segon botifarra en una graella amb brases, de postres crema catalana i taronges, i finalment el cafè. Cal dir que tot ho fan molt bo, tot i que no deixen fer llargues sobretaules. El preu també està bé i el tracte és correcte. També cal dir que el poble on està situat, Masmolets, és molt rústic.
bo
7
8
7
7
7.3
Cuina casolana típica de Catalunya super bona. La carta tenia molta varietat i els plats tneien una bona quantitat de menjar. Recomano que demaneu els caragols ja que eren deliciosos!
bo
8
8
9
8
8.3
Érem 4 de la família i vàrem parlar aquí. El menjar més que correcte en especial les carns que hi varem probar. Lloc rústic m cuina de la iaia que es la que a nosaltres ens agrada. Sense masses pretensions.
molt bo
9
9
9
9
9
Bon servei mejar de qualitat i bon ambient.
molt bo
10
10
8
10
9.5
Sempre que m'ho puc permetre no dubti en anar-hi. És una experiencia gastronomica innolvidable. El menjar és excelent i de la millor qualitat, no falla. Molt bon servei i ambient agradable.
molt bo
7
7
7
7
7
restaurant dels de tota la vida, ens varen atendre molt be i els plats com a casa, per tornar-hi.
bo
7
7
7
9
7.5
Local ideal per anar prendre algo i riure amb els amics, bona música i bon ambient. Al estiu està sempre plè. De lo poc que queda a Empuriabrava que valgui la pena en quant a oci nocturn. Una llàstima
bo
1
1
1
1
1
Un cambrer del restaurant 'Coloma' del port del Masnou ha estat suspès de sou i feina durant una setmana per haver mantingut una 'discussió' amb un client habitual. El cambrer, Jaume Valls, assegura que el client, begut, el va provocar en diverses ocasions cridant el seu nom en castellà i amb un to despectiu: 'Mira el Jaime éste'. Segons la seva versió, Valls es va sentir ofès i es va dirigir al client per recordar-li que el seu nom era Jaume, en català, i que no dir-li així era una falta de respecte. La resposta del cambrer va irritar el client, que va amenaçar els propietaris del local amb no tornar-hi si Valls continuava treballant-hi. L'empresa ha sancionat Valls al·legant 'manca de lleialtat'.
molt dolent
6
8
7
6
6.8
Quantitats ben grosses i una qualitat envejable, el que sempre he vist com a millor plat són els cargols, els fan molt i molt bé. Els preus són ajustadets, ni car ni barat, però la qualitat com ja he dit val la pena, a més tenen molta varietat de plats i tal.
bo
7
7
8
8
7.5
El Menú entre setmana surt sobre els 10 euros amb entrant, primer, segon plat i postres amb beguda inclosa. El lloc és molt cèntric, a menys de 2 minuts caminant de la plaça major de Vic. L\'ambientació és bonica i hi podeu anar amb la parella o amb els amics quedant com uns senyors. En definitiva un bon lloc (durant el migdia).
bo
8
9
8
9
8.5
Varem anar-hi recomanats i la veritat que va ser tota una sorpresa. Un lloc senzill, pero amb un menjar molt autèntic i espectacular, que ens va recordà als rostits de la yaya. Val la pena deixar-se recomanar pel noi de la casa. L'amanida de fesols es molt bona i la galta de vedella rostida i l'ànec a la taronaja son boníssims.Els voltants son molt macos, per pasar-hi un bon dia de festa.Per repetir.
molt bo
7
6
6
8
6.8
La braseria el Galliner consta d’un servei atent, servicial i discret, junt amb un gran menjador acollidor de sostres de fusta i climatitzat. Això sí, l’únic inconvenient en quant l’ambient, són les taules properes a la zona infantil, les quals es poden convertir en un problema segons l’època amb la continua sortida i entrada de pares i nens. En quant al menjar, cal vigilar què es demana, ja que no tot pot satisfer les nostres aspectatives. Els segons i els postres, sobretot pastissos, sempre acostumen a ser el millor, així que tot i ser un bon lloc on menjar, cal saber que no ens sorprendràn gaire.
bo
8
6
7
6
6.8
Vam menjar bé, sense pretensoins. El típic restaurant de poble amb plats de batalla però bons i a bon preu.
bo
7
7
7
7
7
Buscavem un restaurant per dinar i...quina sorpresa! Ens va agradar molt, fan cuina tradicional pero ambb plats molt cuidats. Estan atents i el local es acollidor.
bo
8
9
7
10
8.5
Aquest dissabte el vaig anar a probat..feia com 5 anys que no hi posava els peus. La ultima vegada en vaig sortir escaldat. Em van comentar però que havien canviat de propietaris i que s'hi menjava molt be ara i la veritat es que realment es espectacular. Vaig probat l'entrecot a la pedra. Dels millors que he probat mai. Carta de vins extensa i molt ven aconseguida. Varem menjar també unes carxofes que estaven boníssimes. Preu mig per persona 34 euros amb un bon vinent, entrants i postres . Mes que recomanable. M'en alegre que s'ha fi recuperat un restaurant tant carismàtic com aquest.
molt bo
7
7
8
6
7
I tenen un embotit molt bò...el local deixa una mica a desitjar però els plats son gustosos i la cuina es tradicional, la de sempre...de fora es veu una mica destartalat Però a dins el menjar és el que conta i aquest es bò. El preu encara millor.
bo
8
8
8
7
7.8
Molt bé de preu i amb plats de sempre que agraden a tothom sense massa floritures. Menjar abundant.
bo
8
8
8
8
8
Bon servei i menjar de bona qualitat. L\'exterior es preciós per fer fotos i celebracions
molt bo
8
9
10
8
8.8
LA CARTA NO ES MOLT AMPLIA PERO I HA DE TOT, LES BRASES SON ESTUPENDES (EL POLLASTRE ESTA FABULOS I LA ESCALIVADA GENIAL), LI POSSEN GANES I ES TOT BASTANT FET A CASA, EL JARDI PER ELS NENS ESTA GENIAL I MENTRES ELS PARES UN CAFETO A LA TERRASSETA.PER REPETIR
molt bo
6
7
6
6
6.3
Un restaurant correcte, cal destacar la carn a la brasa, que ens va agradar molt i estava molt ben cuinada. Acceptable però sense destacar.
bo
7
8
7
7
7.3
Està algo separat del poble (molt millor per disfrutar d'un dinar especial!) i sí que la qualitat és alteta i són molt originals i variats en els plats, però segueix sent un d'aquells que el preu no és de lo més barat. Cal dir que tampoc es passen eh, fan menú diari molt recomanable perqué el canvien molt sovint i surt molt bé de preu pel que hi posen.
bo
8
6
7
6
6.8
Vam menjar bé, sense pretensoins. El típic restaurant de poble amb plats de batalla però bons i a bon preu.
bo
10
10
10
10
10
Dels millors restaurants de Cambrils, i el millor tenint en compte la relació qualitat preu. Fa més de 40 anys que hi vaig, primer com a bar que feien entrepans amb el terra amb moqueta, després com a restaurant I més endavant quan el van agafar els seus treballadors. El tracte és exquisit i juntament amb el producte fresc les seves marques de identitat. Aquí no trobareu innovacions, hi ha una carta fixa on destaquen els arrossos, els bunyols, les croquetes, les supremes de lluç amb espinacs i Gruyère, el llenguat a l'ametlla, etc...Com a punts negatius només en té un, massa gent el coneix, i per anar-hi és obligatori reservar amb antelació. Si aneu a Cambrils es visita obligatòria.
molt bo
8
9
9
7
8.3
Sens dubte el millor italià d'Empuriabrava, si el que voleu es menjar pizza poder no es el vostre restaurant. Aquí trovareu plats típics de la autèntica Cuina italiana. Tenen un menú de uns 15 euros que es espectacular. Es de visita obligada. Grandísima Cuina a Preu de butxaca i bona carta de vins italians
molt bo
7
8
8
8
7.8
Sens dubte un dels millors restaurants de la zona. Feia anys que no hi anavem. Però al buscar restaurants per la zona del Montseny ens va aparèixer i ens va servir de recordatori. Sempre hi ha restaurants del quals en tens bon record i aquest n'era un. Molt bon servei, lloc tranquil, i un dels millors Cabrits que un pot menjar. Carta de vins força extensa. Un lloc on tornarem d'adquirents poc.
bo
7
9
8
9
8.3
No coneixia de l´existència d´aquest restaurant. El meu pare me´l va fer descobrir. Vaig quedar impressionat, perquè amb la reputació que té el seu 'chef', en Jordi Perramón (1 estrella Michelin), em pensaba que sortiriem ben 'esquilats'. Bon ambient, menjar de qualitat (petites racions però bastanta varietat), una decoració exquisita i bona gent. La cuina d´alta qualitat, ara, es accessible per tothom.
molt bo
7
9
9
7
8
La seva cuina casolana és boníssima, ens va sorprendre gratament. El servei atent i ràpid. I el preu el millor de tot: el menú per uns 11 euros. Et quedes ben satisfet, amb menjar de qualitat i cuinat de manera excel·lent, per tan pocs diners!
molt bo
8
8
7
8
7.8
Cuina catalana, tene forces opcions alhora de escollir. La masia es preciosa i el servei es molt proper i ben atès en tot moment. Hi hem estat per primera vegada fa uns dies i ens va agradar tot molt. Es un oasis de tranquilitat dins del Vallès.
bo
8
9
7
7
7.8
M'encanten les coques, a part de ser molt catalanes els ingredients també són bastant autòctons. I en aquest restaurant les fan delicioses, així s'han guanyat la fama, a base d'esforçar-se per a fer-les tan artesanes i tradicionals. I no només fan coques, sinó que els seus postres casolans també són boníssims. Un deu per a ells.
bo
9
9
9
9
9
Al entrar al Restaurante, ya encuentras un local acogedor y un servicio muy amable.Si a estas dos características importantes le añades las combinaciones en los platos, tanto en las Presentaciones como en los Sabores, lo hace un Restaurante Muy Recomendable.Situado en un pueblecito pequeño de la comarca de Osona, pero si estas cerca, vale la pena desplazarse para Degustar Muy Buena Cocina.
molt bo
8
9
8
7
8
Qui no hi hagi anat ja està tardant! És un dels millors tradicionals que he anat, porten molts anys i que els hi duri perque no me'n canso, molt bones carns i en unes quantitats d'allò més suculentes! El servei molt amable també i que treballen com cal.
molt bo
6
7
7
6
6.5
El xinès que sempre anem, fan el menjar hiper bo, ben bo i del dia, són tots molt amables i simpàtics.
bo
8
9
8
7
8
Cuina de tota la vida bona, bona i bona. Aquesta gent saben el que es fan ja que porten mes de 50 anys servint bon menjar. Hi he anat uns 4 cops i saps que mai fallen. El local es força antic però també es part de la seva gracia.
molt bo
10
10
10
10
10
TOP
molt bo
6
8
6
7
6.8
M'agrada molt anar a menjar al Don Peppone però l'experiència t'ensenya com van les coses i què és millor menjar en un determinat restaurant. Doncs bé, en el Don Peppone, si vols menjar bé, de qualitat i a bon preu, demana't una pizza (i una amanida també si vols). Motiu? La resta de plats de la carta, si bé que estan molt bons i també són de qualitat, fan que pugi una mica més el preu final, i et doni la sensació que s'han passat. Això si, sempre hi ha gent! per alguna cosa serà ;)
bo
9
9
10
10
9.5
No fa falta anar gaire lluny per desconectar en un hotelet familiar, intim, tranquil i acollidor. Els caçadors ofereix això i molt més. Recomano la suite Or a tots aquells que vulguin passar una nit d'allò més especial..
molt bo
8
8
7
8
7.8
El menjar és excel·lent i a uns preus molt raonables. Tracte excel·lent. Potser una mica car però amb vistes al riu, en un edifici medieval gòtic.Una experiència a repetir.
bo
6
7
7
6
6.5
Del 6Q el que més destaca és la bona qualitat i el bon menjar a un preu més que econòmic. El lloc és ben simple i amb les taules àmplies i prou separades, d'ambient familiar i amb un servei professional i correcte, molt atents durant la vetllada. Pel que fa al menjar, la carta és variada i amb bons plats d'autor molt elaborats, i a més disposen d'un menú baratíssim el qual també surt molt a compte, 11€ entre semana i uns 20€ els caps de setmana.
bo
8
9
8
9
8.5
Ens agrada anar-hi, sempre hi trobem una cuina fresca i posada al dia i amb ganes d\'agradar, sempre s\'en pesquen algun plat nou que et fa treure un bon somriure. Gent maca!!
molt bo
7
7
7
8
7.3
Restaurant molt ben decorat i bon menú. Cuina posada al dia amb bons sabors.
bo
8
8
8
8
8
Molt bon menú diari de cuina tradicional amb tocs creatius i molt ben portats al plat. 4 o 5 plats per triar de primer i tants altres de segon, el local es maquíssima per dins i el servei professional. Una grata sorpresa al centre de Vic.
molt bo
8
8
8
8
8
Una gran sorpresa a la comarca d\'Osona. Hi varem anar amb la familia i en varem sortir encantats. Servei difícilment millorable un local preciós i amb una decoració d\'estil modernista i senyorial i uns plats cridats on t\'expliquen quines varietats i productes hi porten. Lloc ideal per celebracions. Realment n\'hem sortit encantats tots.
molt bo
8
8
6
6
7
Practiquen cuina creativa i de fet se'n surten molt bé, la combinació de gustos, d'aliments...no sé, jo en vaig gaudir molt, a més són atents al 100% amb el client. Pena que per distància no hi pugui anar.
bo
8
8
8
8
8
Restaurant petit on et tracten molt bé, el menjar és com abans, cuina de casa, i el preu també correcte, la zona té un encant.
molt bo
7
7
8
8
7.5
Tots els plats tenen molt bona pinta però ens vam decantar pel foie gras a la sal amb raviolis de poma. Portaven pa per poder menjar-ho i després amb els postres ja vem coronar.
bo
9
10
10
9
9.5
Bona acollida, bon menjar i bon beure, no cal afegir res més.
molt bo
8
8
8
8
8
Ens n\'havien parlat d\'aquesta cadena de restaurants, tot i que no sabia que estiguessin també a Barcelona, aquí hem gaudit d\'unes hamburgueses excel·lents, bones cerveses i postres deliciosos, el recomanem!
molt bo
7
8
7
6
7
Boníssim! Les seves tapes gallegues són boníssimes, i els plats combinats també. A més el servei és rapid i atent i està bé de preu. L'única pega és que als caps de setmana i sobretot a l'estiu s'omple moltíssim, i t'has d'esperar per trobar taula. De vegades desitjaria que no fos tan conegut...
bo
8
8
9
8
8.3
Cuina tradicional de molt bona qualitat i a bon preu. Em va encantar, és una mica modernitzat i el preu no és gens elevat. Per 20€ dines perfectament.
molt bo
8
9
10
8
8.8
La qualitat i originalitat dels plats és bona i el servei molt atent. Tal i com promet la cadena, en quant a qualitat-preu és perfecte.
molt bo
2
2
1
2
1.8
esprés d'esperar força estona...mitja hora com a mínim (i només hi havia tres taules en tot el restaurant)...la nostra sorpresa i decepció ha estat immensa...La carn de xai era feta a la planxa i/o al forn, resseca i semblava re-escalfada...amb una mena d'oli que feia com de suc...res a veure amb carn a la brasa acabada de fer.La cuixa de pollastre el mateix...no feia ni olor ni gust de brasa...feia més olor a pollastre al forn o a l'ast que res més i també tenia una mena d'oli que feia com de salsa...Ho hem comentat amb els propietaris i ens han dit que sí que era fet a la brasa...No s'han ni diculpat ni han reconegut l'error...Un desastre. Per oblidar i evitar.
molt dolent
4
6
4
6
5
Tenen una carta variada, els plats no están malament, i les pizzes són bones. Per posar-hi alguna pega, es pot dir que potser el preu no és gaire econòmic, en relació a la qualitat, encara que tampoc el consideraria exageradament car per com está tot avui dia. El local és bastant gran i trobo que és acollidor.
regular
7
8
7
6
7
el menjar es bo pero le s quantitats una mica justetes, tot i aixo de lo millor de girona per a vegetarians
bo