service
int64
0
10
food
int64
0
10
price-quality
int64
0
10
environment
int64
0
10
avg
float64
0
10
text
stringlengths
3
1.62k
label
stringclasses
5 values
6
7
7
6
6.5
Menú correcte, sense gaire mes a afegir. Restaurant antic on es noten els anys. El millor es que tenen parking propi just davant del restaurant.
bo
8
8
8
8
8
Te una terrassa espectacular i bon menjar al costat del riu. Carn a les brases de qualitat riquisim!!. El tracte es molt bo.
molt bo
9
8
7
8
8
El xai a la brasa es una delicia, recomanable per anar en petit grup a fer una bona brasa i disfrutar de les vistes al riu Ter i sentir l'acollidora visita que reps per part del servei que es excel·lent i professional.
molt bo
7
8
8
8
7.8
En aquest restaurant treballen be el producte de temporada i tenen una carta extensa, millorable el servei, a vegades es una mica lent i desesperant, però sempre hi menges bé aquí i això sempre s'agraeix, plats ven presentats i el millor de tot, a un preu més que correcte.
bo
8
6
8
8
7.5
Tot i que tenen algun plat millorable es una bona opció si esteu visitant la zona. Es un lloc amb unes vistes excepcionals i si us hi queden a dormir dir que les habitacions son molt netes, cosa que sempre s'agraeix i reformades crec recentment. El esmorzar es força complet i amb diferents coses de dolç i salat per escollir. Recomano visitar Rupit i Tavertet si esteu per la zona.
bo
8
8
7
7
7.5
Les pizzes artesanals d'aquesta pizzeria s'han de probar, no tenen desperdici. I els postres també són casolans i boníssims. El servei és molt amable i simpàtic; és una delícia menjar en aquest restaurant.
bo
8
8
7
6
7.3
Fa anys que segueixen la mateixa filosofia de restaurant i de moment no canvia, i això s\'agraeix. Ofereixen menús a bon preu amb molta varietat de plats. El menjar, al igual que el servei, eren excel·lents. A més a més, té el plus d\'estar situat al centre de Sant Celoni.
bo
8
8
9
8
8.3
Qualitat en el menjar i originalitat en els plats.Al poder demanar copes, es pot prendre un bon vi a un preu molt assequible.
molt bo
7
7
7
6
6.8
Menú diari de treballador a preus ridículs, cuina com la d'abans. Acostuma a estar sempre força ple. Local una mica sorollos. Un lloc de tota la vida
bo
8
8
8
8
8
Vaig anar l\'altre dia i em vaig quedar parat. Com jo no tenia cap idea sobre menjar tailandes, vaig demanar als cambrers que m\'ajudessin una mica. Dit i fet em van reocmanar una serie de plats i estaven tots de primera. El resturant era petit i molt acollidor
molt bo
10
10
10
10
10
És un restaurant que em va sorprendre molt agradablement. Està situat a un carreró molt bonic. El menjar molt bo i el tracte molt agradable.I us recomano la margarita. Molt bona relació preu-qualitat.
molt bo
8
10
8
8
8.5
Molt bon marisc, ben cuinat i de proximitat. El peix es nota que és fresc perquè es meja amb molt de gust i tenen postres variats. El preu és adequat i sempre està ple de gent
molt bo
8
7
7
7
7.3
Es nota que cuinen amb amor, el menjar estava molt bo i la qualitat era de primera. El corder i les carxofes han estat els millors plats que he provat, un 10.
bo
10
10
10
10
10
De déu.
molt bo
8
8
7
7
7.5
Menú assequible i de qualitat.
bo
9
9
8
8
8.5
Hi he estat tres vegades, un parell de vegades fent menú i l'altre de carta, pero se'ns dubte sempre hem sortit molt satisfets del preu/qualitat. Es un tipus de restaurant que s'hi pot anar o bé amb parella o amb grups..nosaltres fins hi tot vam anar-hi a celebrar la nostra graduació! Els plats estàn mol cuidats, aixi estil delicatessen i sobretot els menús molt complets. Preu/qualitat és molt correcte quan hi ha alguna cosa per celebrar!
molt bo
7
7
7
7
7
Lloc idoni per a anar a fer un menú ràpid en un dia laborable. Bo i barat, el menú de cada dia val 10€
bo
6
8
8
8
7.5
Buena opcion y menú mas que correcto de fin de semana por unos 25€. Calidad en Todos los sentidos. Mejorable el servicio, ya que fue lento a ratos.
bo
8
8
7
8
7.8
Hi fan uns molts bons cargols a la llauna. Si esteu per el poble no us hi penseu. El Magret d\'ànec també molt recomanable.
bo
7
8
7
7
7.3
Menjar casolà i barat. Bon cap i pota. Cuina de sempre a molt bon preu. Just a l'entrada d'Aiguafreda.
bo
6
6
6
6
6
Unes pizzes impressionants fetes amb productes naturals, que més cal dir? El recomano.
bo
8
8
8
8
8
Jo i la meva família vam anar d'excursió a Salt i vam arribar a aquest restaurant gràcies a les recomenacions d'uns amics. Ens va agradar molt, té una gran varietat de plats amb bona relació qualitat-preu i tot estava de primera. Sense cap dubte, hi tornaria.
molt bo
3
2
2
3
2.5
Un lloc on no tormar-hi. El menjar, nefast. El servei, lamentable. I per no parlar del preu... preus de 25€ per persona (sense postres), una estafa. A més, d'higiene van curts. Demamaria una inspecció de sanitat i qualitat al més aviat possible. I per acabar-ho, La propietària...fora de sèrie...No hi aneu
dolent
7
7
8
7
7.3
El restaurant esta just al costat de la ruta del ferro ideal per quan vens amb bicicleta o caminant, també te un bon aparcament si es que bens amb cotxe. Servei bo, ràpid i bon preu.Vam estar allotjats a l'alberg que esta just al costat.
bo
7
7
8
7
7.3
Bar restaurant situat aprop de l\'airoport de girona que per la gent de la zona no esta gens malament instal·lar-s\'hi un dia. El menjar l\'allotjament i el servei molt correcte. Menjar senzill bo i barato. Com ha de ser.
bo
9
10
10
9
9.5
El menu diari és de qualitat preu insuperable! Després de les reformes el local ha millorat molt i inclús afora és ben agradable dinar. El menjar està molt ben elaborat i vam quedar molt satisfets.
molt bo
10
10
10
10
10
hi he hanat varies vegades i la veritat és que he menjat super bé!!! tan les tapes,com els entrepans,com la carta!!!
molt bo
7
7
6
7
6.8
Resataurant petito situat al peu del Montseny totalment recomanable per si un cop i pases per alla, grans esmorzars de forquilla , a destacar els cargols que son una delicia, el preu pot semblar una mica altet pero es bastant raonable.
bo
6
7
7
7
6.8
És un dels bars més famosos del poble: sempre està ple. Està situat a la plaça major de Tona i compta amb taules a fora. Està bé per menjar algu senzill, com un entrepà o un plat combinat. Servei just, ja que sempre van de cul.
bo
10
10
10
10
10
Bon menjar. Exelent relació qualitat -preu. Lloc amb molt encant.
molt bo
8
8
8
8
8
Estàvem de pas per la zona i vàrem parar. Bona sorpresa. Ja que tenen plats elaborats i ben presentats. A destacar la esqueixada i les carns a la brasa.
molt bo
8
8
8
8
8
Restaurant tipic de la Costa Brava on hi ha un bon marisc i bon arros en un ambient de tranquilitat i relax amb bones vistes. Preu raonable degut a la zona en que es troba, servei molt proper i atent.
molt bo
6
6
6
6
6
No té res especial. Si busquem un lloc on menjar algo sense gastar-nos gaires diners, això sí, sense esperar un gran nivell, aquest és un bon lloc.
bo
8
8
8
7
7.8
Un molt bon lloc per els que en agraden els caragols i els calçots,tot i que tenen una cuina molt variadavarem probar el menu de 36 euros de calçots ii varem sortir ben tips, cal dir que tornarem, el recomano.
bo
6
6
6
6
6
El menjar que hi vaig anar a fer dilluns em va deixar a gust, res extraordinari però lo suficient per sortir-ne content. Recomano el menú de 15€ perque a la carta els preus se'n van un munt, massa. Pel que fa al local... correcte però algo petit.
bo
9
10
10
8
9.3
Bon producte ben elaborat i ben atesos. Si tenen tanta gent és per alguna cosa. Tornarem aviat ja que ens ha sorprès gratament. Ha estat una bona troballa de la Guia.
molt bo
8
10
8
10
9
Molt recomanable!!!Un bon pica pica de croquetes de la casa, bunyols de bacalla, calamars a la romana. Lo milloret que he provat mai i soc de voltar i MOLT!!!!Paella increíble he menjat com 15 vegades en el dos ultims anys i sempre al punt i molt bona (recomana arròs de llamantol)
molt bo
6
8
7
7
7
L\'ambient és molt agradable i el local està decorat amb un estil modern, molt acollidor. Pel que fa al menjar, recomano les pizzes, ja que les fan al forn de llenya i queden delicioses. Hi ha una gran varietat de menjar i sobretot de pizzes a triar. El servei era atent i molt amable.
bo
8
9
9
8
8.5
El lloc és preciós, la decoració, la qualitat del menjar, la veritat val la pena anarhi.És molt tranquil i acollidor. El preu em sembla just.
molt bo
6
7
7
7
6.8
El servei es una mica lent potser perquè a vegades hi han molts clients. Recomano la paella perquè ens va agradar molt!
bo
7
7
7
7
7
Menú diari molt a base de carn a la brasa, el local esta una mica amagat en un carreró del casc antic de Vic. El preu barat, molt barat. Per uns 10€ hem dinat.
bo
7
6
6
7
6.5
En poques paraules, un restaurant modern, creatiu, amb estil i detallat; el problema? tenen més potencial del que exploten, tot i així van en molt bon camí, les presentacions estàn molt bé i el producte és bo, en fi, recomanat queda!
bo
8
9
8
9
8.5
Restaurant de disseny i deliciosa cuina d'autor, un restaurant on menjar bé, a gust i de qualitat. Servei perfecte.
molt bo
7
8
7
7
7.3
Molt acollidor, gràcies al ambient i la posició. Tenen bons vins pel que li interessi, a part d'uns plats increïbles, tot el que he provat de la carta m'ha sorprés, a més et tracten com un rei.
bo
7
8
6
9
7.5
És un dels restaurants més antics de Premià de Dalt. El seu menjar a la brasa i les seves carns són boníssims, es nota que són productes de qualitat i cuinats lentament. M'encanta la seva decoració, es bastant familiar, i és molt net. La masia en sí és preciosa. I el servei és molt amable, i t'atenen molt correctament.
bo
10
10
10
10
10
Un servei excel•lent i la cuina inigualable i casolana. Funs i tot tenen una gran varietat d’opcions boníssimes per vegetarians i per amants de la cuina catalana i feta a casa. Repetirem!
molt bo
7
8
8
8
7.8
Cuina casolana i de muntanya, en un dels pobles més bonics de la Vall de Ribes. Molt recomanable!
bo
10
10
8
9
9.3
Un fantàstic descobriment quest restaurant per anar a men jar amb tota la familia i gaudir de la natura.També és un magnífic lloc per parar i esmorzar després d'una bona ruta en bicicleta.
molt bo
7
8
7
9
7.8
Bones vistes, ambient excelent i plats increiblement bons! La paella estava molt bona i tenen també tapes i entrants que feien molt bona cara. Potser una mica car però és normal per la zona on es troba.
bo
8
9
8
8
8.3
Molt bon restaurant, petito amb un ambient molt acollidor, el local es bastant elegant. Lo millor la presentacio dels plats, molt creatius i apart estan bons! Totalment recomanable.
molt bo
7
8
6
7
7
És el paraís dels vegetarians i aquells qui els hi agrada el menjar ecològic. Està molt bo. El lloc és petit i acollidor. La única cosa que he vist "malament" ha estat el preu elevat del menjar, ja que és ecològic, la resta estava tot força bé.
bo
7
8
8
8
7.8
Força be si us agrada el picoteo amb els amics amb força varietat de plats a escollir. La qualitat del producte en general es bona i a un preu molt competitiu. A millorar el servei ja que tot i ser amables van ser una mica lents.
bo
8
8
8
9
8.3
Bona carta la que hi tenen. Ens hi varem quedar a dinar despres d'un partit de pàdel que varem jugar aqui i la veritat es que ens va agradar molt. Bones vistes, bon menjar i un local molt acollidor. Sincerament no m'ho esperava que en un restaurant de club es pogues menjqr tant be
molt bo
6
7
7
6
6.5
Sempre he tingut curiositat pel menjar mexicà, i mai n'havia tastat cap com aquí. El local no té res especial, però els plats sí. Cuina 100% mexicana i tradicional, res de ràpids típics plats. Molt bon producte i molt bona cuina, el recomano de veritat, menjar diferent però segur que al gust de tothom, bona diversitat.
bo
10
10
10
10
10
Restaurant molt familiar. Molt a prop i fàcil de trobar per la sortida de la C17.Van arribar un grup d 11 persones (7adults i 4 nens).Menjar molt cassola fet amb molta dedicació. Molta cura dels detalls per resoldre qualsevol necessitat del client.Molt recomenble.
molt bo
10
8
8
7
8.3
Aquest era el restaurant preferit de Jaime Gil de Biedma, i en Dalí hi acostumava a anar. El menjar continua essent el de llavors: cuina catalana de tota la vida, i amb aliments de primeríssima qualitat. I el servei també continua essent el de llavors: molt servicials, atents i amables. Enlloc t'atendran com aquí, i enlloc et serviran un menjar tan català com el d'aquí.
molt bo
9
10
10
9
9.5
Exel.lent! Una troballa, molt bona relaclió qualitat preu.
molt bo
6
9
7
7
7.3
Preciós, luxós, tranquil... g-e-n-i-a-l. Una sort tenir aquest restaurant al poble, fan uns plats molt bons, partint del bon producte i passant per una cuina millor...Jo sóc un especial aficionat als rissottos del Odd, molt ben trobats, al punt. Un altre encant pel que és freqüentat és per la seva bona selecció de vins.
bo
5
5
5
5
5
Nomès té la carta en Espanyol
regular
10
10
10
10
10
Collonut
molt bo
8
8
8
8
8
Ja fa temps que el conec, i quan estic per la zona faig els possibles per anar, val la pena deixar-se seduir per la seva cuina variada amb productes de temporada, de qualitat. Un dels que més m'agrada és la cua de bou, el recomano.
molt bo
7
8
7
8
7.5
Amb lloc on aparcar i ambient familiar, a mi i a la meva parella ens han tractat sempre molt bé.M'agrada la seva carn a la brasa i com ens cau aprop de casa però separat de la ciutat... és un lloc molt freqüentat.
bo
4
4
4
4
4
Fdgc
regular
8
8
9
9
8.5
Un a tenir en compte quan es tracta d'anar amb els nens i disfrutar de l'entorn menjant bé!
molt bo
8
8
8
8
8
És un restaurnat amb menjar tradicional de qualitat. El rstaurant es gran i per tant està be per fer-hi celebracions i per anarhi amb la familia, sobretot perque no es paga un preu desorbitat.
molt bo
7
8
7
8
7.5
Un bon treball el de Pep Curiel en el Tramonti, ja només per la decoració val la pena, molt i molt treballat i adient, tot i que les taules estan massa juntes. El menjar clar està és magnífic, el seu chef ha estat premiat repetidament i crec que s'ho mereix, bona combinació de gustos, innovació i molt bon resultat. Es pot dir que hi fan pizzes de nivell, qui deia que les pizzes no podíen ser creatives?
bo
7
8
8
7
7.5
Local petit però amb encant, bona varietat de plats i de bona factura i elaboració. Ben decorats i coaccions al punt, preu mes que correcte i mes si tens el compte el bon cafè que hi serveixen.
bo
7
8
6
8
7.3
el Sant Pau està molt ben situat i molt ben decorat, ja m'agrada Sant pol, i crec que menjar aquí és la millor opció per acabar de gaudir del poble. Et tracten molt professionalment, el lloc es veu molt cuidat i esclar els plats també; una bona carta diversa i molt apetitosa, i una de vins força interessant.
bo
7
9
7
9
8
El local es correcte i acollidor. El tracte es molt correcte i familiar per part del amo i de la Jamila, pero i han d'altres integrants del personal, en especial una noia rosa amb el cabell curt i ulleretes que sincerament crec que es deuría dedicar a unaltra cosa que no sigui el tracte al public perque a vegades dona la impressio de que li fa fastic atendret.Els menus entre semana son correctes pero el cap de semana trobo que es passen. serveixen el mateix que entre setmana pero molt mes car, el que entre setmana et pot costar 14 €, el cap de setmana et costa 25/28 €. Tot i aixó si que surt a compte si aneu dues o mes persones i escolliu els menus corresponents.
molt bo
7
8
5
6
6.5
El tracte rebut és molt bo, i la qualitat dels seus ingredients també. La carta té molt per escollir i tot té molt bona pinta, i els postres: boníssims. Això sí, és car.
bo
7
9
6
6
7
Menjar de primera, es nota que utilitzen productes ecològics, s'hauría d'extendre més aquesta pràctica.
bo
9
9
9
9
9
Local diria gairebé emblemàtic de la Bisbal, just al centre i sempre amb bones activitats culturals i bon rotllo. Per picar quelcom es ideal. D\'ambient informal la seva jefa i propietària us farà sentir com a casa.
molt bo
7
7
7
7
7
El menú diari molt bo.menjar abundant i be de preu. Servei ràpid, local gran, bona atenció.Lloc fantàstic per fer un bon menú. Recomanable 100%.
bo
7
8
7
7
7.3
Lloc correcte sense més. Bones racions i la qualitat correcte. El que més ens va agradar va ser el pop. No tenien molta gent i això que era cap de setmana. Tot i això he de dir que nosaltres varem menjar bé.
bo
9
8
8
9
8.5
Bon ambient i millor peix fresc. Servei molt correcte tot i tenir gent. Intenten a estar sempre eondents de tot.
molt bo
7
8
7
8
7.5
Bons plats que surten de lo comú, preu correcte per el que menges. Local acertat en cuant a decoració.
bo
8
7
7
8
7.5
Restaurant amb bones vistes es un local bastant espaiós on el servei esta molt atent i es ràpid. Els plats no son gaire atractius pero son bons. Tot i que penso que les racions podrien ser una mica mes generoses pero en general es un bon lloc.
bo
5
3
2
5
3.8
Es una castanya, els menus el apliquen el seu criteri, ( per mostra) el dijous dia 29 de març preus de fi de setmana i plats molt baixos de qualitat i escassos de quantitat, molt propis de monestir.
dolent
9
9
9
9
9
Enhorabona a tot l'equip de Can Joan !!. Un ambent acollidor amb uns plats molt bons, bon servei i agilitat. Tan la carta com el menú és molt recomanable.Moltes gràcies.
molt bo
8
8
8
8
8
Lloc molt recomanable per aturar-se a menjar bé i a bon preu.
molt bo
8
8
8
8
8
Tracte del producte exquisit. La espatlla de xai es increïble i la materia prima sublim. Un dels millors restaurants de la zona, sinó el millor. Tracte professional en una masia decorada amb gust.
molt bo
6
7
7
6
6.5
És una bona opció si el que vols és menjar bé, bastanta quantitat, i a bon preu.
bo
10
10
10
8
9.5
El menu a 9,50 amb mes de 6 primes i 6 segons per escollir son de molt bona cualitat tan del producte com del cuinat. El senglar es d´una textura suau i gustosa els peus de porc i el callos excelents,a mes d`altres,com la crema de verdures i excelents postres
molt bo
7
7
7
6
6.8
De les millors ofertes, per 4 duros tens menjar ben bo, en surts tip i t'atenen bé. No dic que sigui res luxós ni de nivell, però cumpleix les espectatives de cap a peus, un restaurant a tenir en compte si no us voleu gastar gaire.
bo
10
10
10
10
10
Es molt bon restaurant! el tracte es exquisit i us el recomano. a tots.
molt bo
1
1
1
10
3.3
Me sirivieron un plato de macarrones pasado y havia pelos en el plato.La cerveza estaba caliente y la sopa fría. Buen ambiente porque solo hay abuelos fumando puros.
dolent
7
7
6
9
7.3
Local magnífic, menjar de bona matèria prima i servei professional. Així es com definiria aquest restaurant. Esta molt bé. Vins una mica cars però la r
bo
10
10
9
9
9.5
PiZzes amb llenya bonissimes
molt bo
8
9
8
9
8.5
Em va encantar. Tenen una cuina exquisita i molt ben cuidada. Recomano els steak tartar, alucinant! També eren molt bons els canalons
molt bo
7
8
8
7
7.5
Si ets amant dels arrossos aquest restaurant és ideal. Tenen menú d'arrossos a un preu ajustat i cada plat és un nou sabor. El xef és especialista en arrossos i en sap treure el màxim profit amb aquest menu. També tenen altres menus variats i a bon preu. El local es petit pero molt acollidor, recomano que reserveu taula abans d'anarhi.
bo
7
8
8
8
7.8
Molt bona relació qualitat preu. Gran varietat de pizzes i pasta (els raviolis molt bons). Lloc per anar amb amics o amb la parella. 100% recomanable.
bo
6
7
8
7
7
Un lloc bastant baratet pel que serveixen, molts bons plats i una varietat correcte. Tenen un buffet força bo i preparat, a mi m'agrada força anar-hi a menjar de tan en tan, m'omplo, en surto content i encara amb diners a la butxaca.
bo
8
8
8
8
8
Gran menu diari, hi vaig estar en un dinar per feina i em va gradar molt, m'el varen Recomenar i va valer la pena. El bacallà que vaig probar era bonissim.
molt bo
7
7
7
7
7
El tracte era excelent i molt proper, et senties com si estiguessis a casa. Les habitacions eren rústiques i molt maquetes. Vam esmorzar unes pastes. Tot super bé!
bo
7
7
7
8
7.3
Local petitó, nosaltres i varem fer un gintonic i picar 4 coses. Gent molt propera i familiar.
bo
7
8
8
7
7.5
Nosaltres hi mengen tot sovint quant fem ruta amb la btt. Menjar casolà abundant i a bon preu. Els dissBtes mati i diumenges sol estar ple.
bo
7
7
7
7
7
Bar cèntric situat darrere el carrer principal de Platja d\'aro. Sempre hi anem amb els amics quan estiueigem allà. Fan de tot: hamburgueses, entrepans, plats combinats, menú... Durant les nits d\'estiu sempre hi ha molt ambient.
bo
8
8
8
8
8
El millor de tot es la terrassa amb vistes espectaculars. el menjar delicios, tant els canelons com la botifarra estaven molt bons.
molt bo
9
10
9
9
9.3
Situat a Setcases, és una opció més que recomanable d'entre la rica oferta del poble. Ofereix un ambient relaxat i casolà, amb menjar de qualitat i tracte amigable, d'on sempre hem sortit amb ganes de repetir.
molt bo
8
8
8
8
8
Menjar molt bon i a bon preu, tracte excelent i lloc agradable. Bones hamburgueses i agradable terrassa
molt bo