service
int64
0
10
food
int64
0
10
price-quality
int64
0
10
environment
int64
0
10
avg
float64
0
10
text
stringlengths
3
1.62k
label
stringclasses
5 values
7
8
10
9
8.5
Soc excursionista i he voltat x tot arreu. L escon es un lloc on la qualitat del menjar es inqüestionable i el tracte molt correcte. Es net i de cuina molt casolana. Jo (i la meva dona) m agrada molt! I tenen porró!!!!!!! Salut!
molt bo
6
8
7
8
7.3
El primer cop que hi vas ja quedes al·lucinat, però he de reconèixer que segueixen sorprenent-me a mesura que vaig variant de plats. Relació de tots els aspectes boníssima, servei bo, menjar bo és poc, Bo-ní-ssim!, qualitat-preu pel meu gust molt i molt correcte i ambient...immillorable, disposen de pàrking i tot. Post data, els aficionats al vi hi trobaràn una bona llar, saben com tractar-los.
bo
7
8
9
8
8
Vam dinar-hi diumenge amb uns amics i ens sembla un restaurant molt recomanable. El menu de cap de setmana es molt complert i el menjar de bona qualitat i acurada presentació. Molt bons els postres casolans també! El cambrer que ens va tocar desentonava amb els seus comentaris sobrats, tot i aixi tornarem.
molt bo
7
7
6
6
6.5
Exacte, bones carns, però no només queda en això, jo hi he provat uns quants plats i tots m'han semblat bons.
bo
7
6
7
7
6.8
just darrera l'ajuntament, s'hi amaga un petit però acollidor restaurant dels de tota la vida, de parets de pedre i travesseres de fusta vista, que et dona la impressió d'estar al menjador d'una casa catalana del segle XVIII. Bon tracte de la cuina i un ambient familiar i rialler. Els canelons estan especialment bons
bo
10
10
10
10
10
Sempre hem estat molt ben atesos i el menjar boníssim tot molt correcta u recomano
molt bo
8
8
8
8
8
Dels millors llocs de tapes de Figueres. M'el varen recomenar i em va agradar molt. Tapes originas i ambalgunes suggerències que no estan gens malament. Millor reservar de nit, les dos vegade que hi he nat estava plenissim.
molt bo
8
8
8
8
8
Cuina de tota la vida però modernitzada. El menjar era excelent i amb unes bones racions a bon preu.
molt bo
7
7
7
7
7
Cuina casolana típica amb un menú a un preu correctíssim.
bo
6
6
6
7
6.3
En general un bon restaurant, el servei, el menjar.. tot perfecte, bons productes i bona atenció al client. Destacar l'entorn, vinyes,mar i bosc.
bo
7
7
7
7
7
La cuina tradicional del Perolet és boníssima i de qualitat. A mi m'encanta anar-hi a menjar de menú, ja que surt molt bé de preu, i sobretot es nota a finals de mes. Et sents com a casa.
bo
9
9
8
10
9
Un genial tracte per part dels propietaris i un menjar bonissim! Qualitat/preu tb molt bé!!!
molt bo
8
8
6
8
7.5
Els cambrers són el millor que hi ha, son super amables i cuidadosos i et van sentir com si estiguessis a casa. El menú es una mica car pero ofereix força quantitat i molta varietat de plats. Recomano que menjeu la butifarra negra ja que és de les millors que he provat mai.
bo
8
9
9
8
8.5
Local emblemàtic de la ciutat que si menja molt bé. Peus de porc boníssims, molt i molt bons. Acostumem a anar-hi m la colla i mai defalleix.
molt bo
7
8
9
8
8
Molt recomenable per un supar a molt bon preu per anar amb els amics abans de anar de festa a fer unes bones tapes i uns plats combinats deliciosos. Recomenable per un divendres vespre.
molt bo
7
8
6
7
7
M'encanten les creps i m'encanta aquest restaurant. No és que les creps siguin res de l'altre món, però no sé que té, que vinc molt sovint a menjar-ne! Els preus són un pèl cars, xo crec que està ben pagat. El servei molt bé!
bo
8
9
8
9
8.5
Restaurant molt tipic i molt casolà
molt bo
9
9
9
9
9
la seva situació, amagada al bell mitg de vic a la part vella ja el fa interessant. però a més la relació qualitat preu és realment bona.és un de aquells llocs per anar-hi amb frecuencia.
molt bo
9
7
8
8
8
Ens ha encantat la carn a la brasa, molt bona!! Ens van atendre molt bé i no hi hem trobat cap punt negatiu... enhorabona!
molt bo
7
7
8
8
7.5
Hi hem fet recentment la calçotada amb la colla. Cada any intentem fer-la en algun restaurant nou i aquest any realment podem dir que hem acertat de plè. Molt bon preu. Bones racions, molt bon ambient, bon servei i sobretot bones vistes, molt bones vistes sobre la preciosa petita vall del Tenes que hi ha.
bo
9
9
9
9
9
Uns bons amics que van sovint a la Fonda Marsal ens havien dit moltes vegades que hi havien d'anar. La setmana passada i aprofitant les vacances vam decidir visitar Rupit. El poble es molt maco i un dels avantatges de la Fonda Marsal es que mentre dines a través de les grans finestres que hi ha al menjador pots veure el poble. Tan el menú com la carta tenen un preu del tot ajustat. Després d'haver menjat uns deliciosos peus de porc, una amanida catalana, una amanida marsal (bonissima) i un entrecot vàrem anar a fer els postres i els cafes a una terrassa que tenen des d'on pots contemplar el riu. Aneu-hi!
molt bo
7
8
8
7
7.5
Centric, formal i de bona qualitat. Restaurant pels que els agrada menjar bé.
bo
9
8
7
9
8.3
Es menja molt bé, sobretot les carns guisades, i el servei és molt amable. La zona és preciosa i el restaurant molt acollidor.
molt bo
8
8
8
8
8
Es una grata sorpresa a Cardedeu. Ambiente jove i distes amb un Bon servei. Es va gradar especialmente l'entrecot a la salsa de formatge que hi preparen. Racions correctes.
molt bo
6
7
6
6
6.3
Jo destacaria sobretot la varietat que tenen dins el menú, normalment els restaurants et marquen molt on elegir o directament no tens què triar, en canvi aquí està bastant variat i tot molt bo.
bo
9
9
9
9
9
Hem menjat molt be! I molt amables!Espaguettia o hamburguesa pels nens, i multitud de plats don triar. Destaquem els canelons de brandada de bacalla i el xai. I els gelats bonissims. La decoracio molt original, molt acollidor. El menu de 23 euros incloent 1er, 2on, postre cage i beguda. Moltes gracies!
molt bo
8
8
7
7
7.5
Boníssim restaurant amb molta qualitat de cuina! fan uns plats exemplars i tenen una carta de vins força bona i llarga; jo sempre n'he sortit satisfet i fa bastant que m'hi passo quan puc. Preu correcte pel que fa a qualitat, ni car ni barat, jo crec que sobre la mitja; a més té bon servei i la decoració està ben maca!
bo
8
8
8
8
8
Val la pena anar-hi per les carxofes i quedar-shi per provar tot el que pot oferir! Carns a la brasa, escalibada, entrecot, un restaurant de menjar típic català de cap a peus.
molt bo
9
9
9
9
9
Excel.lent qualitat-preu, i en Diumenge! Cap de llom amb salsa de mostassa. Super tendre i amb sabor! Escudella i carn d\'olla! Bon vi. Super detall poder passar amb la gosseta sota la taula. No hi havia gossa! Gràcies pel servei. Recomanable!
molt bo
9
9
10
9
9.3
Un ambient molt agradable i confortable amb un tracte molt acollidor. Les gallettes són extraordinàries, la resta de l’oferta és més que acceptable. Periòdicament fan menús de degustació temàtica amb una qualitat que ja voldrien restaurants de molt renom i a un preu imbatible.Un lloc excel•lent.
molt bo
9
8
9
9
8.8
Bona relacio Qualitat/preu. La unica pega es que tenen poques taules i deseguida s'omple...La situacio molt bona (estar a tocar del Monestir)
molt bo
6
9
9
7
7.8
Espero que em feu cas quan dic que hi feu una visita els golafres. Són bastant generosos amb les racions dels plats i crec que a més amb una qualitat alta, cuina bona a bon preu i quantitat.
bo
9
10
8
10
9.3
Està bé!!!!!
molt bo
9
9
9
9
9
Arrossos de collons en un restaurant de tota la vida del poble. Val la pena.
molt bo
8
9
9
8
8.5
Especial atencion a los arroces, cocina tradicional muy cuidada, cantidades muy muy abundantes. Gran atencion personal, precio muy coherente a lo comes. Menu de 17€ en fin de semana, comimos canelones de pescado, arroz de marisco (espectacular), y \"calçots\" de primrero, me contaron que los habian recogido a las 10:00 de la mañana, y por lo frescos que eran, no hay duda. Un gran descubrimiento.
molt bo
10
9
10
10
9.8
La meva opinio es que lo millor que podeu fer es anar-hi i judjar vosaltres mateixos, pel preu no será. La qualitat es l'atre dada a tenir en compte.
molt bo
3
1
1
4
2.3
fatal , hi hem anat avui, i ens han servit un amanida, amb cuc incluit, que quan ens hem adonat es passejava per la nostra taula, i llavors encara ens han volgut vendre la moto, que el motiu era l´enciam ecològic..
dolent
6
8
8
7
7.3
Cuina tradicional, I local rustic però amb bona mà per la cuina. Aqui he menjat un gran senglar. Plats abundants I a bon preu. A millorar el servei, una mica lents.
bo
7
7
6
7
6.8
Hi fan uns bons calçot, i tot un detall que et portin el pa totorrat. Preu correcte, tot i que no es barato.
bo
9
7
9
6
7.8
Érem un grup de 19 persones aquest dissabte, i la veritat es que vam quedar molt contents. La localització, l'espai, el servei i la relació de qualitat/preu és correctíssim. Res a veure amb la resta de restaurants de la zona. Tornarem!
bo
9
9
9
9
9
Excel.lent
molt bo
7
7
8
8
7.5
Tracta familiar i bona cuina tradicional.
bo
9
10
10
10
9.8
Es pot dir el Gatell petit
molt bo
7
7
7
6
6.8
És el típic bar restaurant que pots trobar en qualsevol lloc. El servei era cordial i correcta i a vegades massa ràpids. Tenen un menú a molt bon preu. No té res especial, així que no espereu un menjar diferent o novedós.
bo
6
7
7
6
6.5
D'aquell tipus de restaurant que no morirà mai, restaurant familiar, clàssic, amb cuina bona i preus per a totes les butxaques.
bo
9
9
8
10
9
El lloc es absolutament espectacular tot i que nomes hi vam anar al restaurant, espero poder allotjarme altre cop per gaudir de tot complet. Cuina de bon nivell q et deixa satisfet malgrat el preu, encara q val la pena sens dubte.
molt bo
6
6
6
7
6.3
Si vols menjar correctament sense esperar-te res pretenciós aquesta es una bona opció. Hi ha molts plats de marisc bons i el preu està bastant bé en general. Potser el local és massa vell, jo crec que li aniria bé una reforma i el personal també necessita alguna millora.
bo
8
8
9
8
8.3
Es un lloc ideal per els vegetarians tot esta super bo! a mes, molt barato el servei molt amable i l\'ambient es molt tranquil, esta molt be. Lloc a tenir en compte.
molt bo
10
10
10
9
9.8
Cuina sensa pretencions, No hi tinc cap queixa, tenen un menú bastant bo i molt bé de preu, Un genial tracte per part dels propietaris.
molt bo
7
6
6
6
6.3
Sobretot el recomano per a celebracions com casaments, el tracte genial, molt professionals i atents a la feina i amb els clients. El menjar tampoc es queda enrere, bon menjar ben preparat, es nota que en tenen cura. A més a més disposen de diferents sales per a les nostres necessitats.
bo
7
8
8
8
7.8
Menjar correcte a bon preu. L'entorn i la terrassa valen molt la pena.
bo
8
9
9
8
8.5
Bon menjar i bona relació qualitat preu.
molt bo
6
6
6
7
6.3
Al Santa Margarida s'hi menja bé i bo. Disposen d'una terrassa digne d'una vetllada en parella, però també cal dir que el menjar és digne, igual que el servei.
bo
8
9
8
10
8.8
Les brases destaca per tenir un molt bon menjar a part d'estar situat en un entorn idòni per menjar i pels nens (un gran jardí). A més el servei també és recomanable.
molt bo
7
6
6
7
6.5
L'entorn és immillorable, molt bonic i preparat per a qualsevol celebració, algún cop ens hi hem trovat alguna i tenia molt bona pinta i resultava estar organitzat a la perfecció, en el nostre cas anem a menjar-hi en parell de tan en tan i treballen súper bé, ens agrada molt el servei que tenen, molt amables.
bo
8
8
8
8
8
Ens ha agradat descobrir aquestr estaurant al centre historic de Girona perquè la qualitat de tots els plats era exelent. Hi havia molts plats per escollir i també tenen calçotades.Aprofito per felicitar al cambrer que ens va atendre, es notava que li agradava la seva feina i ens ho va transmetre perque era molt atent i amable.El restaurant esta molt ben cuidat i es molt recomenable.
molt bo
7
7
6
7
6.8
Per començar el lloc es molt bonic, típica masía catalana amb espai suficient pels nens. Per sort, no és l'únic punt a favor, els plats són molt bons i de productes de qualitat, sempre dins uns preus del tot assequibles. A més a més el servei inmillorable, són ràpids i atents.
bo
9
10
10
9
9.5
Vaig anar-hi a principis d'any i el lloc/menjar estava molt correcte. El servei una mica lent. Fa uns dies vam tornar-hi i ha millorat moltissim tenen un menú al mitgdia i vespres per 12,5€ impressionant que inclou un aperitiu nomes sentar-te d'una mica d'embutit i pa amb tomaquet. El menjar excepcional a escollir diferents plats de primer i segon tots bons de veritat inclou vi i postres. El servei mooolt millor tot molt ràpid i molts atens. El lloc es una masia de veritat molt gran i els lloc amples amb parking al costat i un entorn de masia de camp estupendo. Els nens encantats de jugar per fora.A partir d'ara repetiré més sovint.
molt bo
7
7
7
6
6.8
El millor és menjar a la terrassa a l'estiu, s'hi està de luxe tant per l'ambient com pel tracte amistós i ràpid. Per sort no s'acaba aqui´lo bo, com ja han dit tenen una carta àmplia on triar al mil·límetre i una de vins genial, ofereixen bon producte per bon preu en la meva opinió, i això s'ha de valorar!
bo
8
8
8
8
8
Cal reservar per poder menjar tranquil. El servei molt simpàtic i el menjar millor.
molt bo
9
8
7
9
8.3
Som una parella de Barcelona que tot baixant del Montseny varem decidir parar a dinar a Sant celoni o rodalies. Buscant restaurants aptes per celíacs ( ja que la nostra filla petita ho es) a la vostra guia ens va aparèixer aquest i hi varem Anar. Hem de dir que ens van tractar estupendament i per el que varem veure estan acostumats al tracte constant amb celíacs ja que tenien força opcions de plats per oferir-nos. En varem sortir encantats amb un servei mes que correcte. A mes la carn estava boníssima.
molt bo
2
2
3
2
2.3
la pitjjor fideua que he menjat en tota la meva vida, ho sento, en general haurien de fer un pensament, neteja de serveis, carta i qualitat,
dolent
7
8
8
8
7.8
Bon restaurant per anar a fer unes bones tapes ben generoses, amb bones racions acompanyades amb menjar mexicà que per la gent que els hi agradi distrutaran. També disposa d\'una pantalla gegant on fan futbol que sempre atrau a bastanta gent i crea bon ambient.
bo
7
7
7
8
7.3
Hi fan un bon arròs i en especial en destacaria el xai. El producte que toquen es bò així que no enganyen a ningú. No es dels mes barats de la zona però per mi es dels millors. Acostuma a tenir força plè els caps de setmana així que jo Aconsello reservar. La terrassa que tenen a l'estiu val molt la pena.
bo
8
8
8
9
8.3
Em va fer gracia que buscant un lloc on fer calçotades amb la colla amb sortís com a restaurant destacat del Vallès aquest restaurant del qual tenia oblidat. Hi havia anat cuant en tenia 18 o 20 amb la familia. I ara en tinc 42. Vaig llegir les bones opinions que hi havíem i em vaig decidir de fer un retrobament amb aquest restaurant tant peculiar. Vaig pujar amb la dona i els dos nens i la veritat que em va portar grans records i en va agradar moltíssim a tots. Grans mongetes del ganxet i grans peus de porc els que ens van servir. Realment mereix una visita si us agrada la cuina de sempre.
molt bo
9
10
10
9
9.5
Cuina casolana i plats de l\'àvia. Molt bona carn sobretot els entrecots. Servei correcte i tracte familiar. Bon preu el menú de cap de setmana i molt complet
molt bo
8
7
7
9
7.8
Varem estar allotjats aqui amb la dona ja que voliem fer una ruta per el santuari que hi ha just a la muntanyabde sobre. Es una zona preciosa. A destacar sha de dir que només fan sopar sota reserva prèvia. Tenen una piscina espectaculqr per els mesos d'estiu.
bo
8
8
9
9
8.5
Avui hem anat al montseny a tocar neu i, per casualitat, hem trobat el restaurant can nena. El lloc es precios, el menjar delicios i el tracte molt amable. Definitivament, un lloc molt recomanable. Hi tornarem.
molt bo
9
8
8
7
8
Menjar excel·lent, carn a la brasa de la zona de gran qualitat, seu allioli, és fet a mà i molt difícil de superar, qualitat preu està molt bé!Servei de qualitat, totalment recomanable !!
molt bo
1
2
1
1
1.3
Fatal. No escric mai opinions sobre restaurants, però aquesta vegada ho he de fer.Van fer reserva per telèfon, però no va servir de res, ens van fer esperar 1 hora fins que ens van donar taula, i en comptes de dir que hauriem d'esperar tanta estona, ens van anar entretenint dient que ja ens la preparaven.El menjar, res de l'altre mon, un menú de restaurant de carretera a 18€.I per postres, erem 4 (3 menús i un a la carta) i ens van colar 4 menús a la factura.No crec que hi torni.
molt dolent
7
8
7
6
7
El restaurant ofereix una mescla de menjar mediterràni i japonès. L\'ambientació es una mica sosa ja que la llum era massa tènua. Té un estil propi i això li dona prsonalitat, el menjar estava molt bo.
bo
7
7
7
9
7.5
Vistes son brutals!! Val la pena pujar aqui amb el cotxe per tenir una panoràmica de varies comarques del nord-est de Catalunya. Ens hi vam quedar a dormir i vam aixecar-nos a veure la sortida del sol pel mar....màgic!El restaurant, enclavat a la roca és senzill i sense pretensions però el caire amable i acollidor del servei fan que esmorzar aqui amb les increibles vistes que tens sigui una autenctica delicia. La terrassa de fora no té preu si s\'hi va amb bon temps.Ideal per una sortida romàntica, ja que les habitacions restaurades (era un antic monestir) estan molt netes i són més que correctes.Ho recomanaria a tothom ja que l\'emplaçament és unic i privilegiat per les vistes que té.
bo
6
6
6
6
6
És un lloc bastant acollidor, amb bons plats i bon tracte, el problema és que des de fa un temps cada cop descuiden més la cuina i el servei, potser és que he coincidit sempre amb els mals dies, qui sap.
bo
6
7
6
7
6.5
Genial restaurant tradicional situat en una casa d'ambient rural pero molt comfortable. El menjar no està carregat de superficialitats, els plats són el que han de ser, com de tota la vida i a més a més en bones racions. Com a toc final destacar la bona carta de vins de que disposen, variada però completa.
bo
7
7
7
7
7
és un lloc autèntic, amb molta personalitat i encant, ideal per a grups i per anar a veure el futbol. S'hi menja rebé i a bon preu, ideal per sortir a prendre algo i estar amb els amics.
bo
6
8
8
6
7
Sembla mentida que per la cuina que fan i els productes que utilitzen puguin tenir aquests preus tan ajustats, em sembla un lloc perfecte per menjar!
bo
8
8
8
9
8.3
Restaurant d'ambient familiar situat a peu de carretera d'Espinavesa. Nosaltres ens varem sentir com a casa. Servei exelent i també molt bona qualitat/preu.
molt bo
8
8
6
7
7.3
Es una bona alternativa si s'esta per la zona. No es barat però tenen una varietat amplíssima de plats i realment estan ben presentats i son grans. Tenen un parking però es petito i moltes vegades no hi pots aparcar.
bo
8
8
7
9
8
Molt innovadors, molt treballadors i molt amables, un equip de primer si senyor. El lloc impressionant, com diu tothom, no et quedes indiferent, no es va a restaurants així cada dia. El menjar també al nivell de l'entorn, ben alt, producte de primera i bona execució. Acostumo a ser algo exigent amb els llocs on vaig a menjar, i aquest m'ha agradat molt.
molt bo
7
8
8
7
7.5
Entrepans i hamburguesses espectaculars, molt recomanable. El local es dels més grans que he vist (de Konig) ideal per anar-hi amb colla. El preu molt barato i surts ben tip. Molt bon lloc per dinar bé i barato.
bo
7
6
6
6
6.3
Al centre de Mollet, el Vell Nou és un dels llocs on anar si el que es vol es menjar i prou, amb això em refereixo a que no es tracta d’un lloc on trobar plats exquisits ni sofisticació, tot i mantenir una bona calitat de menjar i servei. Es tracta d’un restaurant per menjar a gust de tothom, pasta, pizza, ensalades... en definitiva plats bàsics i essencials però tot i així ben cuinats. La decoració rústica i tranquila de fusta i obra vista junt amb l’iluminació, el pot fer semblar un lloc sofísticat, però els preus fan veure que realment es tracta d’un lloc molt asequible.Perfecte per a menjars informals i àpats ordinàris, ja pel seu preu com per la seva localització, ja que es situa molt aprop de l’estació i de la zona d’oci.
bo
7
7
9
6
7.3
m'havien parlat d'aquest restaurant però al no estar al centre de vic sempre el descartava per motius de movilitat i comoditat. L'altre dia varem anar-hi amb un grup d'amics. Buscavem un local amb facilitat de aparcament i el lloc ho té. En cuant al menjar la veritat es que la carta ens va sorpendre. Molt extensa i amb una relació Qualitat/preu sorprenent. Sincerament ens va sorpendre a tots. Hi tornarem!!!
bo
7
7
7
6
6.8
Hi varem parar l\'altre dia, tot i que hi havia molt poca gent la veritat es que varem menjar bé, la carn la tenen molt bona, es un local lluminós. El local es veu una mica antic
bo
8
9
9
7
8.3
Imoresionant l'entrecot de bou que vaig poder menjar aquí, el varem trobar en aquesta guia tot buscant restaurants a Vic i com ens agrada la carn a la brasa ens varem decantar per aquest. I sincerament en varem sortir molt i molt contents. Pagues poc per el que menges. Molta qualitat del producte.
molt bo
8
9
9
10
9
Un lloc acollidor,qualitat -preu bona.Servei bo i sensa presaa.Per anar i gaudir del lloc i el menjar amb tranquilitat.
molt bo
7
9
10
8
8.5
Relació qualitat/preu aquest restaurant s'emporta una medalla. Tot i no tenir una carta gaire extensa, els plats estàn cuidats; i de cara als caps de setmana això es nota, doncs s'omple ràpidament i no accepten reserves. També dir que és apte per a fumadors, cosa que no a tothom alegrarà.
molt bo
10
10
10
10
10
Soc de costa i com aquest restaurant pocs arreu de la geografia catalana Es brutal i l'arros de carn i bolets amb especies mallorquines
molt bo
7
7
8
7
7.3
Molt bons esmorzars de forquilla, varietat del producte i plats com déu mana. local gran i espaiós i ben situat a peu de carretera. hi tornarem
bo
9
9
8
10
9
aquest cap de setmana varem descubrir aquest restaurant i va ser fantàstic, us ho recomano, tot perfecte. la brasa es inmillorable, es nota que esta feta amb llenya. el servei de cangur no te preu i el tracte no pot ser millor, gràcies
molt bo
8
8
7
9
8
El menú degustació va ser la millor opció que vaig veure. Em va agradar moltíssim ja que tenien una cuina cuidada, molt treballada i amb innovació.
molt bo
9
8
8
9
8.5
Plats molt elaborats ben cuinats. El servei es excelent. Jo el recomano!
molt bo
10
10
10
9
9.8
molt bona oferta. Plats bons, bon entorn i millor servei
molt bo
7
5
7
5
6
Vam menjar-hi bé, res de l'altre món però no estava gens malament. I els preus són ben accessibles.
bo
10
8
9
9
9
Ens va agradar molt. Atenció amb molta amabilitat i destresa, i el local històric està molt ben decorat. El menjar és molt variat, bo i a molt bon preu. El recomanem.
molt bo
7
7
7
7
7
ubicat en una plaça molt bonica al centre de Torelló, el varem descobrir anant amb uns amics i buscant restaurants en el poble. Tenen una gran varietat de cerveses. Hi varem menjar molt bé en una sala que tenen sobre el pub.
bo
10
8
8
9
8.8
Una atencio personalitzada i inmillorable , especial referencia a les postres i a l´arrós de llamàntol-
molt bo
10
8
8
8
8.5
Molt contents amb la experiència! Els cambrers són molt amables i tot el menjar és de 10. Tenen molta varietat de plats i vam demanar coses diferents per tastar una mica tot. Els ous estrellados i les tortilles de camarones van ser els millors plats_!
molt bo
9
9
9
8
8.8
Molt bona relació qualitat-preu. Un lloc agradable, tranquil, amb menjar de qualitat i en quantitat. Molt recomanable!
molt bo
9
9
9
9
9
La relacion calidad precio es inmejorable. Local espacioso con las brasas a la vista de los comensales y muy buen producto servido con rapidez y esmero.
molt bo
10
10
10
10
10
Moltes gràcies a tot l'equip de Vil-la Minerva per fer que les nostres Noces d'Or foren inoblidables.Sempre la vostra atenció va ser afectuosa i fàcil.Els nostres convidats més que satisfets.Recomanem a tothom. Cuina immillorable atencions de 10Gràcies.Magda.Marta i un Chef immillorable.Montse i Juanjo
molt bo