text
stringlengths
4
7.05k
agoraphobia
int32
0
1
panic
int32
0
1
phobia
int32
0
1
selectivemutism
int32
0
1
socialanxiety
int32
0
1
all_labels
sequencelengths
1
1
source
stringclasses
3 values
Kelimeleri zihnimden ağzıma aktarmama yardım etmelisin....Sonra bana'senin konuşmanı bekliyorum' dediğinde ona 'bana yardım et' dedim ve bana asla yardım etmeye devam etmiyor. Sadece bunu söyle- Ve sanki beni duyuyor musun? Anlamıyor.
0
0
0
1
0
[ "selectivemutism" ]
Reddit
nefes darlığı çekmiyorum ama aşağı yukarı dediklerinizin aynısını ben de yaşıyorum. o his geldiğinde kalbimin atışını tüm bedenimde hissediyorum sanki. kollarımda öyle bir halsizlik oluyor ki anlatamam yani.iç daralması sanki içimden bir şey kopuyormuş gibi. ve çok daha fazla hassaslaşmaya başladım. normalde korkmayacağım şeyler çarpıntımı arttırıyor kalbim hızlı atıyor. 2, 2buçuk haftadır böyleyim her gün her dakika olmasa da dediğiniz gibi ben de acaba ne zaman olacak şuan yaşayacak mıyım gibi düşüncelere sahibim. o an geçirmese bile dışarı çıkmak bulunduğum ortamı terketmek biraz halimi değiştiriyor. ama geceleri olduğunda nasıl çıkayım. veya ne zamana kadar zihnimi dağıtacak şeylerle uğaraşayım ki artık yorucu olmaya başlıyor. bir an önce sağlıklı günlerime tekrar dönmek istiyorum. dua ediyorum. Rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin tez vakitte kolaylıkla.
0
0
0
0
1
[ "socialanxiety" ]
Youtube
SM'm konuşma terapisinin yanı sıra doktorlar, öğretmenler, patronlar vb. ile etkili bir şekilde iletişim kurmamı engelliyor. Sosyal kaygım liseden beri kesinlikle kötüleşti, uzun zamandır yeni arkadaşlar edindim.
0
0
0
1
0
[ "selectivemutism" ]
Reddit
Görünüşümden çok utanıyorum
1
0
0
0
0
[ "agoraphobia" ]
Reddit
sosyal anksiyeten, herkes bana bakıyor, herkes beni küçümsüyor, benimle dalga geçiyor, truman show sendromu, topluluk önünde konuşamama
0
0
0
0
1
[ "socialanxiety" ]
Eksi