Position
stringlengths
2
173
Long Description
stringlengths
112
12.4k
Company Name
stringlengths
2
69
Exp Years
stringclasses
5 values
Primary Keyword
stringclasses
42 values
English Level
stringclasses
5 values
Published
stringclasses
45 values
Long Description_lang
stringclasses
1 value
id
stringlengths
36
36
__index_level_0__
int64
0
27.5k
Android developer
🚀 AMEDIA — продуктова українська IT-компанія, яка розробляє веб-сервіси, мобільні програми, онлайн-послуги для бізнесу та держсектора. Чули про порталі Дія, Superludi 2.0 та Lego? Це про нас 😎🔥 💸 Salary: 2000 - 3000$ 📍 Локація : Київ 📌 Формат робити: Full-time , hybrid ( 70% remote ) Компанія активно масштабується для досягнення поставленої мети, тому нам потрібен Android developer для роботи над дійсно крутими і корисними проектами з потенціалом до Тім Лідства! Кого ми шукаємо? Soft skills: - Стресостійкість й вміння вирішити форс-мажор ( ми б хотіли бачити Вас Team Leadʼом нашої команди ) - Комунікативні навички - Вміння брати відповідальність на себе - Навички критичного мислення Hard skills: - +2,5 роки комерційного досвіду з Android SDK; - Android libraries (AndroidX); - Android Jetpack (Compose, Lifecycle components, Navigation, Room, DataStore, Pagination); - REST API (Retrofit, OkHttp, Interceptors); - Architecture (Single activity, MVVM, MVС, UDF, Clean Architecture, Multimodule); - OOP, SOLID, Design patterns, знання типових підходів; - Розуміння принципів REST; - Asynchronous programming: Kotlin Coroutines, LiveData; - Maps and location tracking (GoogleMaps, Mapbox, Location Provider, Geofences); - Розуміння принципів тестування (Unit, UI Automated Testing); - Досвід публікації та оновлення програм у Google Play; - GIT flow; Якщо вам відгукнулась наша вакансія, буду дуже рада поспілкуватися)
Recruitman Agency
3y
Android
null
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
7211702d-b911-537b-a612-8caf6866d4a3
800
Android developer
Android команда:1 Lead, 1 Senior Шукаємо розробника для проектування, створення та підтримки наступного покоління додатків. Команда розробляє програму для покращення навичок в одному з видів спорту завдяки computer vision. Вимоги до кандидату: - комерційний досвід розробки мінімум 2 роки - Intermediate or higher level of English (англомовна команда) - Kotlin -Jetpack - Firebase (database, crashlytics, analytics) - Strong knowledge of Android Studio, Git - Experience with Agile or Scrum software development methodologies - Ability to multi-task, organize, and prioritize work -REST API Буде плюсом: -Experience with AI -Goroutines -Multithread
Vertex Trade LTD
2y
Android
intermediate
2022-09-01T00:00:00+03:00
uk
3e9f6b72-d704-5fb1-bd0b-4e03a2ad22ca
801
Android developer
Boolat Games – команда професіоналів з багаторічною історією. З 2001 року наша студія видала понад 200 успішних проектів, які підкорили серця гравців усього світу. Зараз ми зосереджені на випуску мобільних F2P ігор і, якщо ви досвідчений **Android developer** і завжди мріяли присвятити себе gamedev – Boolat Games чекає вас! **Обов’язки:** • Підтримка актуальності коду та фікс багів; • Підтримка Android частини проекту (C++/Java); • Інтеграція сторонніх рішень; • Скрипти для складання проекту (CI/Jenkins). **Можливість працювати у таких напрямках:** • Переведення кодової бази з Java на Kotlin; • Ігрова логіка; • Реалізація утилітарної бази (для QA). **Необхідні навички:** • Досвід роботи Android developer від 3-х років (досвід роботи в gamedev буде перевагою); • Знання С++, Java, (вкрай бажано Kotlin); • Розуміння об'єктно-орієнтованого програмування; • Розуміння процесів автоматизації (плюсом буде знання Python); • Досвід роботи з системами контролю версій; • Базова математична підготовка; • Досвід роботи у MS Visual Studio, Android Studio; • Організованість та відповідальність; • Бажаний досвід роботи в команді. **Умови роботи:** • Цікава робота над захоплюючими, перспективними ігровими проектами; • Конкурентна пропозиція по заробітній платі; • Можливість професійного та кар'єрного росту; • Формат співпраці: офіс, віддалено або гібридний варіант. Будемо раді бачити вас частиною нашої команди!
Boolat Games
3y
Android
null
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
303ff3a4-2cd0-5e7f-9067-f718748c0608
802
Android developer
🔹Improve Team — одна з найвідоміших медіабаїнгових команд у ніші i-gaming. Ми стрімко зростаємо та постійно підкорюємо нові вершини! У нас відкрита вакансія Android developer. Авжеж основною задачею буде створювати додатки для Android.📱 📄 Вимоги: 🔹Досвід роботи у розробці мобільних додатків для Android від 1 року; 🔹Досвід розробки додатків для Android під Gambling вертикаль; 🔹Робота з WebView; 🔹Досвід роботи з REST API, Push Notifications; 🔹Розуміння Android SDK; 🔹Вміння клоачити оффери; 🔹Бажання працювати в команді, рости та розвиватись разом з нами. 💻 Буде дуже круто, якщо також в тебе є: 🔹Досвід роботи з Appsflyer, Firebase/OneSignal, Facebook SDK; 🔹Наявність опублікованих проектів у Google Play. 💵 Ми пропонуємо: 🔹Необмежені бюджети для втілення всіх ідей; 🔹Крутий офіс в центрі Києва (або робота віддалено); 🔹Ставка 1500$ + бонуси; 🔹Можливість навчання; 🔹Дружній та адекватний колектив; 🔹Круті корпоративи, відвідування тематичних конференцій, незабутні тімбілдінги.
Improve Team
1y
Android
null
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
db9f86fc-14ec-5216-b0f7-185ab2e73309
803
Android developer
IT компанія “Нова Пошта Діджитал”, що входить до складу групи компаній “Нова Пошта”, у пошуку Android developer. Обов’язки та задачі: - створювати код для високонавантажених додатків; - виправляти баги та стабілізувати роботу мобільного додатка; - досліджувати нові технології та підходи та застосовувати їх; - взаємодіяти з крос-функціональними командами. Основні вимоги: - Впевнене знання Android SDK; - від 3-х років досвіду комерційної розробки; - досвід у багатопотоковій розробці; - знання Kotlin та Java; - знання патернів розробки, насамперед розуміння MVVM, MVP, MVC, SOLID, Clean Architecture; - практичний досвід у використанні бібліотек Android, Retrofit, Android DataBinding; - досвід із продуктами Firebase (Crashlytics, FMC тощо), Sentry (бажано); - досвід користування WorkManager, SyncAdapter, JobScheduler, Alarms & Broadcasts, Foreground Service, GIT, JIRA; - досвід у методології CI/CD; - вміння писати Unit та UI тести. Ми пропонуємо: - офіційне працевлаштування; - оплачувану відпустку та лікарняні; - необхідну техніку для роботи; - корпоративну культуру, яка мотивує та заряджає позитивом; - роботу в соціально відповідальній компанії, що слідкує за трендами, цінує ідеї співробітників і розвивається разом з ним. Чекаємо на тебе!
Nova Poshta Digital
3y
Android
null
2022-11-01T00:00:00+02:00
uk
22abcad0-0042-53a2-8169-aa78fcc6b9de
804
Android developer
Location Remote Ukraine Office Address Project Description Провідна міжнародна ІТ-компанія шукає Android розробника на проект по розробці мобільних додатків для Digital Banking. Ми пропонуємо цікавий, масштабний проект із використанням сучасних технологій, роботу в складі високопрофесійного колективу. Responsibilities - Розробка додатків для Android; - Документування коду, рев'ю коду; - Участь в оцінці задач, обговоренні архітектури додатків. Skills Must have • Вища освіта в галузі ІТ або еквівалентний досвід роботи магістра в галузі обчислювальної техніки , інформаційних систем або інших суміжних областях . • 5+ років досвіду в розробці ПЗ; • 3+ років досвіду в розробці для Android на Java; • Наявність публікацій Android Apps в Google Play • Android SDK • REST and JSON API. Languages Ukrainian: C1 Advanced Seniority Senior
Luxoft
5y
Android
null
2022-04-01T00:00:00+03:00
uk
136ea560-742d-571f-a9af-8479a818f9f8
805
Android developer
Perlyna — це команда, яка закохана у свою роботу. У нашому колективі завжди панує дружня атмосфера. Ми дбайливому ставимося до кожного співробітника – ми працюємо над спільними інтересами. Ми заохочені до розвитку, тому слідкуємо за тенденціями на ринку праці та залучаємося до інноваційних проектів. Компанія Perlyna Devs формує команду з досвідчених та талановитих розробників для досягнення поставленої мети стати найкращими в IT сфері. Ми розуміємо, щоб здійснити задумане на потрібні Ви – люди-однодумці, які готові «засяяти» заявити про себе, підтверджуючи свої навики та вміння на практиці! Ви отримаєте можливість працювати з новітніми проектами та розвиватися в web- та mob-розробці. Основний виклик полягає в тому, щоб допомагати нашим клієнтам в створені якісного продукту та звісно зарекомендувати нашу Перлину на зовнішньому та внутрішньому ринку IT індустрії. Ринок розробників — Україна, ринок роботодавців — увесь світ, але здебільшого — країни Скандинавії, Великобританія та Нідерланди. Наша компанія пропонує наступне: - офіційне оформлення - гнучкий графік - без овертаймів - вихідні згідно святкового календаря України - досвід з англомовними спікерами - професійний розвиток - уроки англійської мова - Paid Leaves - проекти від міжнародних та українських партнерів Звичайно, якщо Ви маєте свої пропозиції для покращення робочого процесу, готові до обговорення. Отже, зараз розглядаємо розробника, який має: - не меньше 3 років кодування на Android - англійська Upper-Intermediate Ми віримо у перемогу України та хочемо розвиватися разом з найкращими розробниками підтримуючи нашу Україну. Якщо Ви зацікавлені то давайте продовжемо спілкування! Чекаємо можливо саме на Вас!
Perlyna Devs
3y
Android
upper
2023-05-01T00:00:00+03:00
uk
fcd5232e-2dc8-5cf6-b423-d7c8454212ae
806
Android developer
POLIS.UA- новий електронний сервіс реалізації фінансових продуктів, що базується на принципах надійності та зручності для клієнтів і працює у режимі 24/7. Продуктовий асортимент включає споживчі кредити, кредитні картки, кредити на картку, страхування ОСЦПВ, ДЦВ, туристичне страхування, талони на паливо. Головна ціль POLIS.UA - зробити отримання користувачем фінансової послуги настільки швидким, зручним та вигідним, на скільки це можливо в сучасному світі. Вимоги до кандидата: - 2+ роки досвіду роботи в розробці Android, іOS - досвід самостійної розробки додатку - знання Java, Kotlin, Swift - досвід роботи з RxJava2, RxSwift, Retrofit, Room, Firebase - знання MVP, MVVM - досвід роботи з REST API Ми пропонуємо: - Цікавий проект - Гідну винагороду, своєчасну оплату - Гнучкий графік роботи - Можливість працювати в офісі або віддалено Обов'язки Розробка мобільного додатку
TAS life
2y
Android
null
2020-04-01T00:00:00+03:00
uk
5d2347ba-a703-51e6-80c3-1a02c48a5ac2
807
Android developer
Project Description: Ми пропонуємо цікавий, масштабний проект із використанням сучасних технологій, роботу в складі високопрофесійного колективу. Responsibilities: - Розробка додатків для Android; - Документування коду, рев'ю коду; - Участь в оцінці задач, обговоренні архітектури додатків. Mandatory Skills Description: • Вища освіта в галузі ІТ або еквівалентний досвід роботи магістра в галузі обчислювальної техніки , інформаційних систем або інших суміжних областях . • 5+ років досвіду в розробці ПЗ; • 3+ років досвіду в розробці для Android на Java; • Наявність публікацій Android Apps в Google Play • Android SDK • REST and JSON API.
luxoft
3y
Android
null
2022-04-01T00:00:00+03:00
uk
6cb25d23-9023-5320-8863-a7a74634c287
808
Android developer
**TRAFFBRAZA** — це найефективніша команда у сфері арбітражу трафіку в Україні. Наш успіх в ідеальному поєднанні досвіду, позитивного настрою та унікальної команди. Щодня ми працюємо над розвитком інфраструктури, залучаємо топових спеціалістів та розвиваємо їх. Ми цінуємо внесок кожного, хто активно веде нас до мети. Завдяки власній системі навчання та найкращим умовам співпраці на ринку у нас вже найкраща команда, а її розумне розширення зробить нас непереможними. Тому зараз ми шукаємо Android developer з широким набором навичок та знань, щоб приєднатися до нашої команди. Лише в середовищі однодумців можна досягти успіху та стати топом - тож прийшов час примкнути до стаї лідерів 😉 **На кого ми полюємо 🎯🎯🎯:** - З досвідом роботи від 1+ років в сфері affiliate marketing; - Втілював і генерував нові рішення, які сприяли поліпшенню програм-ігор; - Здобув досвід у розробці програм-ігор для Android з глибоким розумінням архітектури Android (Kotlin); - Маєш навички роботи з Coroutine, Web-View; - Можеш налаштовувати Appsflyer, Onesignal, Facebook у додатку; - Вмієш самостійно написати шаблон для сірої частини. **Що ти отримаєш від нас 📌:** ⁃ Курси підвищення кваліфікації, курси англійської мови, матеріальна/нематеріальна мотивація; ⁃ Тімбілдінги, мітапи та корпоративи; ⁃ Кар'єрній та професійний ріст; ⁃ Оточення однодумців з якими набагато простіше досягти поставлених цілей; ⁃ Сформовані процеси - кожен має свою зону відповідальності; ⁃ Сімейну корпоративну культуру, де всі знаходяться в тісній комунікації; ⁃ Цікаві проєкти та нові виклики; ⁃ Офіси в Києві та Варшаві або віддалений формат 5/2; ⁃ Графік роботи, який ти обираєш самостійно 9:00 — 17:00, 10:00 — 18:00, 11:00 — 19:00. Можливо, ми шукаємо саме тебе? Звичайно, до нас складно потрапити, але це того варте, спробуй. Чекаю на твій відгук та з нетерпінням хочу з тобою познайомитися на інтервʼю 😇
TRAFFBRAZA
1y
Android
null
2023-09-01T00:00:00+03:00
uk
634ab8f9-cd08-50be-9952-26d3ca47331a
809
Android developer
Udrive Tech — продуктова IT компанія, яка розробляє сервіси для індустрії gig-economy з 2016 року. Наш основний фокус на ринках ride-hailing, food tech, logistics. Наші сервіси підвищують ефективність водіїв та кур’єрів, а також дають можливість успішно вести бізнес автопаркам, інвесторам. Наші сервіси: 1. Udrive — сервіс лояльності для гіг-воркерів. Мобільний додаток об’єднує 100 000+ гіг-воркерів (водіїв та кур’єрів) з гіг-платформами та надає широкі можливості кешбеку та економії на паливі, лізингу авто, страхуванні, фітнесі. Udrive доступний на iOS та Android та інтегрований з більш ніж 20 партнерами, включаючи Monobank, Fishka (OKKO), WOG, Socar, KLO, Glusco, TOKA, SportLife, Vodafone та ін. 2. Udrive. Pro — веб-сервіс пошуку роботи для gig-працівників, зокрема для таксистів, кур’єрів служб доставки. Це також дозволяє власникам автопарків розміщувати свої пропозиції щодо для потенційних клієнтів на нашій платформі, що робить процес пошуку роботи легшим і зручнішим для обох сторін. 3. Fleetbox — популярна ERP система для автопарків. Це веб-додаток, який автоматизує та спрощує основні процеси, підвищує ефективність роботи та дохід будь-якого автопарку, який працює з gig-платформами Uber, Bolt, Didi, Rocket. Вимоги: — Kotlin; — minSdk — 21; — MVP; — Coroutines; — ООП; — Rest API; — OkHttp; — Custom View; — досвід у реалізації анімацій. Особисті якості: — автономність; — швидкість; — цілеспрямованість; — націленість на результат. Шукаємо людину для работи на part-time та гарантуємо 80 робочих годин на місяць.
920 Solutions
2y
Android
intermediate
2021-12-01T00:00:00+02:00
uk
01956003-1c81-5b73-9795-35ba0cb1ad6a
810
Android developer
АЛЛО – національний маркетплейс, що об’єднує в екосистему:allo.ua, Шоу-руми та точки видачі, Логістичні та фінансові сервіси. Вивчаємо, розуміємо та задовольняємо бажання клієнтів і партнерів. Діємо свідомо заради спільного результату **З нами у тебе буде:** цікава робота в крутій команді компанія з 22-річною історією можливість професійного та кар'єрного росту конкурентний рівень заробітної плати медична страховка, спорт, англійська мова, корпоративні знижки на товар з https://allo.ua/ ком’юніті по інтересам ** Основні задачі:** підтримка та розробка Android додатків доробка існуючих проектів, розробка проектів «з нуля», розробка алгоритмів, рефакторинг, тестування, публікація додатків ** Від кандидата очікуємо:** мови програмування: Java, Kotlin бажано бібліотеки RxJava, Firebase бази даних SQLLite **обов'язково Mac OS X (Bash, Brew), Git, Grandle** англійська мова – вільне читання Приєднуйся до нашої професійної команди! **Мрій. Дій. Смартуйся! **
Allo
3y
Android
intermediate
2023-01-01T00:00:00+02:00
uk
3e12e4a5-0eae-573e-a9a1-7290e0e48521
811
Android developer
Арбітражна команда Improve Team💙 у пошуках Android developer! 💵Пропонуємо: 🔹Робота віддалено; 🔹Висока ставка + бонуси; 🔹Дружній та адекватний колектив; 💻Від тебе: 🔹Досвід розробки андроїд додатків в сфері i-gaming від 1 року в арбітражній команді — обовʼязково; 🔹Розробка мобільних webview додатків; 🔹Публікацією додатків в Google Play; 🔹Накручувати відгуки/оцінки під додатками; 🔹Підключати Push Express/OneSignal до додатків; 🔹Прокидувати аудиторію по конверсіях; 🔹Клоачити оффери; 🔹Працювати з REST API, Push Notifications, Android SDK, Appsflyer, Firebase, OneSignal, Facebook SDK.
Improve Team
1y
Android
null
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
23ad5142-ee6c-5162-8f01-0135e23727ec
812
Android developer
Вам сподобається: – Проєкт вже у процессі розробки. – Усередині компанії ми підтримуємо інженерну культуру. Вітається наявність вищої технічної освіти та інженерного мислення. Ви нам підходите, якщо ви: – Маєте досвід роботи понад два роки. – Пишете на Kotlin. – Використовуєте багатопоточність. – Знаєте ООП, шаблони проектування, алгоритми та структури даних. – Брали участь у розробці складних елементів інтерфейсу. – Брали участь у розробці крипто проєктів . – Вмієте і прагнете писати гнучкий код, що перевикористовується. – Вмієте оцінювати проекти.
AVADA MEDIA
2y
Android
null
2023-06-01T00:00:00+03:00
uk
51accf9e-868d-5963-8282-e2f8d6131fb9
813
Android developer
Вимоги: 1. Досвід роботи у розробці мобільних додатків для Android від 1 року; 2. Мав досвід роботи з WebView; 3. Мав досвід роботи з REST/JSON/ViewModel/Retrofit/Okhttp/LiveData; 4. Розумів як працювати з Activity, Fragment and View lifecycles; 5. Мав досвід використання Git; 6. Досвід роботи з REST API, Push Notifications; 7. Розуміння Android SDK; 8. Вміння клоачити оффери; 9. Бажання працювати в команді, рости та розвиватись разом з нами. Буде дуже круто якщо також в тебе є: 1. Досвід роботи з Appsflyer, Firebase \ OneSignal, Facebook SDK; 2. Наявність опублікованих проектів у Google Play; 3. Досвід роботи в арбітражній команді в ніші Gambling. Основні завдання, з якими доведеться працювати: 1. Створювати додатки для Android з використанням різних технологій; 2. Шукати та впроваджувати швидкі технічні рішення; 3. Постійно покращувати якість продукту. Ми пропонуємо: 1. Робота в офісі (Київ/Варшава) або робота віддалено; 2. Прозорі умови праці; 3. Конкурентоспособная, гідна оплата праці; 4. Молодий, дружний, адекватний колектив та відповідальне керівництво; 5. Можливість розвиватися, вивчати нові мови програмування. 6. Комфортний графік роботи. Якщо ти підходиш під портрет нашого ідеального Android Developer, ти професіонал своєї справи і хочеш працювати в комфортному графіку та з класною командою — тобі до нас!
Traffic Lime
1y
Android
null
2023-05-01T00:00:00+03:00
uk
6e5e218b-bf60-5c2a-a293-014fa4f8653e
814
Android developer
Вимоги: - Kotlin або Java - Android studio - GIT - Досвід роботи від 2 років на аналогічній посаді Умови праці: - Робоче місце віддалене або в офісі, за бажанням; - Прогресивна команда; - Цікаві масштабні проекти на нових технологіях; - Робота з американським офісом в NYC; - Абонемент в спортзал.
Cadence Development
2y
Android
pre
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
10b35015-0e15-59a3-ad45-5b20eea22cf2
815
Android developer
Вимоги: - Досвід production роботи від 2-х років; - впевнене знання хоча б однієї з основних мов програмування (Java, Kotlin); - Упевнене знання Android SDK; - Вміння працювати з REST API (Retrofit, Spring for Android); - досвід застосування DI в додатках (Dagger2, Koin); - досвід застосування clean architecture (MVP, MVVM); - знання Android Architecture Components; - Вміння забезпечити зв'язок між компонентами програми (Otto, Event Bus); - Вміння застосувати реактивний підхід (RxJava, RxAndroid) - упевнене знання SQLite; - досвід застосування ORM для взаємодії з даними (Room, greenDAO); - впевнене знання Realm; - Досвід роботи з GoogleServices. Пропонуємо: - цікаву роботу у дружній команді; - Можливість працювати віддалено; - гідний рівень оплати праці; - можливості професійного та кар'єрного розвитку; - соціальний пакет (оплачувана відпустка та лікарняні).
АТ А-Банк
2y
Android
null
2023-03-01T00:00:00+02:00
uk
e8927320-5d89-554b-a19d-ee52a95685c3
816
Android developer
Вимоги: Досвіду роботи додатків для Android на Java від 3 років Досвіду роботи з Kotlin від 2 років Глибоке практичне знання Android Java SDK та основних бібліотек Android Відмінне розуміння HTTP, RESTful API з JSON, WebSocket Обов'язковий досвід інтеграції з веб-сервісами RESTful Відмінне розуміння шаблонів проектування MVP, MVVM Добре знання принципів дизайну інтерфейсу Android Великий досвід написання модульних тестів у процесах TDD або BDD Досвід роботи з git/GitFlow Умови роботи: Враховуючи поточну ситуацію в нашій країні, ми забезпечимо співробітника тимчасовим житлом на Західній Україні до кінця війни (при необхідності) Розрахунок в USD Безкоштовне медичне страхування здоров'я Відпустка 24 дні Оплачуваний лікарняний Обов'язки: Розробка сучасного додатку для Android, який здатний інтегрувати кілька сторонніх бібліотек. Використання найкращих методів, щоб мінімізувати вплив на роботу користувачів, наприклад розрядження акумулятора, помилки ANR, невідповідність інтерфейсу тощо. Обізнаність в читанні коду стороннього розробника, розуміння процесу і функцій, а також вносити вдосконалення за потреби в процес TDD або BDD Продукт являє собою программу, яка дозволяє використовувати власні функції пристрою на Android. Для розробки додатків потрібні навички та досвід роботи з локальною та віддаленою мережею, USB, Bluetooth та іншими протоколами звязку, а також компонентами інтерфейсу користувача. В основному мова продукту написана за допомогою Kotlin, але знання Java необхідні для гідних частин програми.
Software MacKiev
2y
Android
intermediate
2022-07-01T00:00:00+03:00
uk
68c8282c-20d9-519b-a538-340afc074326
817
Android developer
**Вимоги:** Знання і досвід програмування андроїд додатків. **Буде плюсом:** Досвід роботи з відеопотоками в андроїд. **Ми пропонуємо:** Дистанційну роботу; 8-годинний робочий день, п’ятиденка (існує можливість вільного графіку); Можливість кар'єрного росту; Своєчасну виплату заробітної плати; Оплачувані відпустки та лікарняні; Роботу в дружній команді.
компанії Українська телекомунікаційна група
1y
Android
null
2022-01-01T00:00:00+02:00
uk
1a8b3555-2e3f-5c38-9c20-23b68ad56572
818
Android developer
Вимоги: - Комерційний досвід у розробці Android додатків на Kotlin від 2 років; - Розуміння логіки побудови Android додатків; - розуміння ООП та базових шаблонів проектування; - розуміння та досвід використання MVVM, MVP, Clean Architecture; - Знання та досвід роботи з Android SDK, SQL, DataBinding, Room, LiveData; - Досвід роботи з RxKotlin/ Rxjava; - Досвід роботи з Retrofit, - Робота із системою контролю версій GIT. - Англійська на рівні читання технічної документації Буде плюсом: - Досвід роботи з Bluetooth; Пропонуємо: Графік роботи Пн-Пт з 9:00-18:00 (година обіду); Офіс у місті Запоріжжя або віддаленну роботу; Високу та стабільну заробітну плату; Професійний розвиток; Компенсація навчальних курсів; Заняття англійською мовою, Speaking club; Постійний перегляд заробітної плати; Проведення MeetUpів; Молоду та активну команду; Тім білдінги, корпоративи; Привітання від компанії із проф. святами, дні народження; Познайомитися з нами ближче можна так: udtech.co
UDTech
2y
Android
pre
2022-07-01T00:00:00+03:00
uk
3d81700f-d859-5ba9-8846-82815ad31d85
819
Android developer
В компанії є керівник команди, який ставить задачі, при потребі консультує по технічних питаннях. Частина команди на Мальті, тому є щоденна англомовна комунікація, відповідна англійська повинна бути - хороший розмовний рівень. Після карантинних обмежень можливі тижневі відрядження на Мальту, на даний час робота віддалена. Угода мальтійської компанії з ФОП.
Freelance
1y
Android
intermediate
2020-11-01T00:00:00+02:00
uk
70cd2422-3cf1-51a1-ae3f-21141b168e60
820
Android developer
В пошуках досвідченого розробника для Android додатку Pocketbook Reader у Києві (або віддалено). https://pocketbook.ch/en-ch/app Поточна версія додатку має понад 5 млн установок на PlayMarket Які завдання: ° брати участь у розробці додатка, ° підключати нові каталоги книг виправляти баги, ° підключати нові системи оплати для різних країн, ° підключати та створювати різні API, ° працювати над розробкою нового функціоналу Що для нас важливе: • досвід роботи з Android, 3-5 років: #Java, Kotlin, #Android SDK • знання С++ (багато бібліотек у проекті на C++) • Якщо є знання JS, досвід роботи з iOS, це буде дуже круто:) В нас по-справжньому дружній колектив, який разом і на байдарках та у робочих питаннях, один за одного. Відсутність бюрократії, швидкі рішення, гнучкі підходи до роботи. Затишний офіс біля Києво-Печерської Лаври.
Pocketbook International SA
3y
Android
null
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
906ec1be-dbdd-51de-8036-fe121230d0d5
821
Android developer
Давайте знайомитись! Ми успішно розвиваємось з 2002 року. Драйв — наш стиль життя, який народжує натхнення. Ми вдосконалюємось та вдосконалюємо. Втілення інновацій робить нас лідерами. Запрошуємо до співпраці Android developer. Для нас важливо: Досвід в комерційній розробці від 3-х років Глибоке розуміння Java Core і Kotlin, Android SDK, Android UI Розуміння ООП, SOLID 4. REST API зі swagger Досвід роботи з кастомними View, анімацією Знання Hilt, Dagger, MVVM патерн, Data binding Досвід використання Multithreading/Coroutines Наявність реалізованих додатків в Play Market З нами Ви будете: Брати участь у проєктуванні рішень Розробляти складні модулі та їх інтеграції Займатись підтримкою та доопрацюванням поточних проєктів Співпрацювати з командою QA Ми гарантуємо: Цікаві та різноманітні проєкти Зручний графік: пн.-пт., з 9.00 до 18.00 Співпраця віддалено Знижки від партнерів (спортзал, курси англійської тощо) Чекаємо на Ваше резюме! Ми розглядаємо відгуки протягом 5 робочих днів. Якщо Ви не отримали відповіді впродовж цього часу, це означає, що наразі у нас немає відповідних пропозицій, але ми зберегли Ваше резюме у нашій базі. Дякуємо за те, що обрали ФОРУ!
Fora
3y
Android
null
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
eaaf805e-8a5d-5015-93dd-727c8f8a61ea
822
Android developer
Команда 5Pro Software займається розробкою та підтримкою програмних рішень для бізнес-клієнтів з США, ЄС та інших регіонів, включаючи healthcare рішення (наприклад, speech-to-text додаток для створення медичної документації), bugtracking системи з власним sdk для запису та стримінгу відео з мобільного пристрою, додаток для гравців та тренерів з гольфу, accessibility рішення для оптимізації мобільних додатків/інтерфейсів для людей з особливим потребами, та ряд інших проектів. Робота команди Android розробки зводиться до виконання завдань по проектуванню та створенню нативних Android додатків для вищезгаданих систем. Зазвичай, із цими системами потрібно спілкуватися за допомогою RESTful API. Водночас, самі Android додатки ми розробляємо з використанням фреймворку Kotlin. Основний стек, який зазвичай використовується нами при розробці Android додатків, також включає: - AndroidX бібліотеки (Navigation components, WorkManager, etc.) - Паттерн проектування MVVM - Dagger-Hilt - Kotlin coroutines - Retrofit - Room Крім вищеперелічених технологій, можуть використовуватись також й інші інструменти, залежно від специфіки задач, цілей проекту, архітектури системи та зрештою функціоналу додатку. Також часто виникає потреба в інтеграції зовнішніх сервісів, зокрема API/сервісів Google Cloud Platform та Firebase, а також інших 3rd party сервісів, наприклад платіжних систем тощо. Також є проекти, котрі через Bluetooth з’єднання інтегруються із специфічними периферійними пристроями, наприклад розумною поштовою вагою. На більшості проектів часто використовуються досить унікальні та, водночас, доволі актуальні для ринку технології. Задачі, зазвичай, складні та цікаві. Практично завжди виділяється достатньо часу для дослідження і вивчення речей, котрі будуть необхідні як для вирішення конкретної задачі так і для роботи загалом — тому дефіциту нових знань тут немає точно — скоріше навпаки. В силу продуктової орієнтованості компанії майже завжди є можливість повпливати як на вибір технологій так і на організацію процесу загалом — все обговорюється і робота будується не заради власне процесу, а для досягнення результату. Зрозуміло, ніхто не очікує, що ви з першого ж дня самі зможете включитися в складний проект і відразу швидко та ефективно виконувати всі завдання, так наче працювали на цьому проекті з самого початку. Ми не кидаємо джуніорів «в воду» проекту, сподіваючись, що вони як-небудь «випливуть» самі. Навпаки — з самого початку за вами буде закріплений ментор, який буде «вводити в суть справи» і підтримуватиме на всіх етапах роботи. Перш за все, на початку роботи в нашй команді від Вас ми очікуємо грунтовні знання Kotlin та Android SDK, архітектури Android, а також принципів побудови Android додатків. До речі, допомагати вам буде не лише ментор — ви завжди можете розраховувати на підтримку й інших членів команди (це частина нашої внутрішньої культури). Також на регулярній основі в нас проводиться review проробленої роботи. При цьому у нас немає безглуздого мікроменеджменту й автоматичних тайм-трекерів: важливим є результат роботи співробітника, а не щохвилинний контроль за ним. І взагалі, ми — нормальні й адекватні (а ще, мабуть, скромні, але це неточно :) ) **Як ми працюємо?** Працюємо командами 3-5-8 людей, за технологією Scrum: в залежності від проекту це 1-2 Android розробники, 1-2 backend розробники, 1-2 iOS, 1-2 frontend, 1-2 QA & Support, Scrum Master / Project Manager. Водночас кожен учасник команди має шанс впливати на проект в цілому, пропонувати свої рішення. У нас немає ситуацій, що тімлід говорить: «Робимо ось так і тільки так». Усе якраз навпаки — під кожен проект намагаємося підібрати саме ті технологічні рішення, які найкраще сприятимуть розв’язанню конкретної задачі. Ви зможете озвучувати й аргументувати своє бачення вибору рішень та підходів для виконання цілей проекту. До речі, у низці наших проектів ми в підсумку використовували технології, запропонованих саме джуніорами. Також є команди для review і обміну досвідом за кожним технологічним напрямком: Android, iOS, Restfull API/Backend, Frontend, QA&Support. **Над якими проектами ми працюємо?** Ми продуктова компанія. У нас не буває проектів із серії «пиляємо якусь нікому не потрібну фігню». Усі продукти, які створюємо, приносять реальну бізнес-вигоду нашим клієнтам. Кілька прикладів наших проектів: — Система корпоративного конференц-зв’язку для середніх та великих корпорацій. — Accessibility рішення - додаток що дозволяє слати звіти/запити в сервіс підтримки якщо користувач стикнувся з відсутністю accessibility (підтримкою людей з особливими потребами) у інших мобільних аппках чи веб інтерфейсах. Дозволяє отримувати також актуальну інформацію/новини/рекомендації по застосуванню accessibility у мобільних додатках та веб інтерфейсах. — Додаток для bugtracking системи. Поєднує технологію web wrapper та ряд нативних функцій. Дозволяє швидко та зручно реєструвати у bugtracking систему findings, котрі було знайдено в процесі тестування інших мобільних додатків — Бібліотека/SDK для запису та стримінгу відео з екрану смартфону. Дану бібліотеку можна підключати у будь-які Андроїд проекти, щоб таким чином спрощувати процес тестування та баг репортингу. На рівні серверної частини/бекофісу інтегрована з вищезгаданою bugtracking системою. — Додаток для тренерів та гравців у гольф. Дозволяє гравцю вести власну статистику, отримувати навчальні матеріали, відеоуроки, та допомогу/консультації від тренерів, дає можливісь чату між гравцем та тренером, дає можливість завантажувати та редагувати відео з гри, дозволяє відслідковувати процес гри, зокрема за допомогою супутникового зображення поля для гольфу з даними про лунки, відстані до них тощо — Speech-to-text додаток. Дозволяє вести запис та у live режимі конвертувати його у текст та формувати таким чином документи. Конвертація відбувається на сервері, з яким додаток комунікує по REST API. Дозволяє також редагувати текст, зберігати документи в PDF, додавати підпис тощо — Додаток та бекенд для розумного диспенсера мила, для клінінгових служб підприємств і бізнес-центрів — наш невеликий внесок в збереження довкілля, який допомагає використовувати у 2-3 рази менше мийних засобів і зменшує в два рази витрати на транспортування контейнерів з милом. **Які технології використовуємо?** Обов’язково потрібно володіти: — Kotlin — Android SDK — Object-Oriented Design, Programming principles, and patterns — Android OS/platform Architecture — Android UI principles, Material design А також буде перевагою, якщо ви знайомі з ось цими технологіями: — RESTful API — MVVM — AndroidX libraries — Dagger, Hilt — Kotlin coroutines — Retrofit — Room — Google Cloud Platform, Firebase API/services — Git або аналогічна система керування версіями **Формат роботи** Віддалено або в офісі у Львові, залежно від бажання, поточної ситуації в країні та місця перебування. Усі потрібні для роботи сервіси та участь у всіх процесах доступні віддалено. Випробувальний термін 3 місяці, рев’ю — щомісяця. Основна мета випробувального терміну — зрозуміти, чи підходимо ми один одному. Прагнемо не просто «закрити вакансію», а зрозуміти, чи буде вам комфортно працювати в нашому колективі і з нашими проектами та навпаки. Як правило, у нас йде паралельна розробка 5-7 продуктів. Під час випробувального терміну ви встигнете ознайомитися з 1-2 продуктами, попрацювати з ментором і в своїй технологічній команді (Android), познайомитися з нашим колективом — зрозуміти, хто ми і що ми є. Основна мета цієї процедури — збагнути, чи готові ми «грати один з одним у довгострокову» — саме так, як ми звикли працювати з усіма колегами. Що зазвичай відбувається після того, як ви відправляєте нам своє резюме? 1. Наш рекрутер переглядає ваше резюме щодо відповідності власне вакансії. Якщо все ОК, то ми узгоджуємо з вами час співбесіди. 2. Рекрутер проводить з вами коротке інтерв’ю, під час якого ставить базові питання, що допомагають краще підготувати основну технічну співбесіду. Плюс звіряємо з вами наші очікування один від одного. 3. Технічна співбесіда з нашими фахівцями, допоможе краще зрозуміти ваш поточний рівень , більш детально обговорити як ваш досвід роботи, так і ті завдання, які належить виконувати у нас. 4. Якщо ви пройшли технічну співбесіду, то останній етап — тестове завдання. Важливий нюанс — сприймаємо тестове завдання фактично як початок випробувального терміну, тому оплачуємо вам час, витрачений на виконання цього завдання. За результатами виконаного завдання приймаємо остаточне рішення. Отже, якщо те, що ви дізналися про діяльність нашої компанії (а намагалися ми це зробити максимально вичерпно), вас зацікавило і вам близький наш підхід до роботи, надішліть своє резюме — ми з вами зв’яжемося.
5Pro Software
1y
Android
intermediate
2022-07-01T00:00:00+03:00
uk
2d14daa2-cf11-5d5c-b0f5-cbacd109f084
823
Android developer
Команда мобільної розробки Основні вимоги: - Досвід розробки Android-додатків 2+ року з публікацією в Google Play; - Java; - Rxjava; - SQLite; - Розуміння принципів ООП, SOLID; - Розуміння архітектурних підходів MVC та MVVM; - Досвід роботи з HTTP, JSON, XML, а також REST APIs; - Досвід роботи з Git (Git Flow); - Досвід роботи з технологіями Push Notifications/Google Firebase. Додаткові вимоги: – Досвід розробки фінансових інструментів вітається. Інструменти: – Android Studio. Персональні якості: - Здатність глибоко вникати у суть питання; - Пропонувати та реалізовувати системні рішення; - Боротися за якість; - Добиватися ефективної реалізації поставлених завдань; - Розуміти продукт, бажання його розвивати, робити краще; - Бути у тренді корпоративних та сучасних технологій; - Вміння налагодити роботу із суміжними технічними підрозділами. Функціональні вимоги: - Розробка мобільного банкінгу; - Виконувати розробку ПЗ, згідно з постановкою; - Функції відповідно до методології SCRUM; - Первинне тестування; - Bug-fix.
MIRA - top recruiting
2y
Android
null
2022-01-01T00:00:00+02:00
uk
95c64830-4f8b-5d84-8ec6-bab26f1f482a
824
Android developer
Компанія molfar.io шукає досвідченого Android-розробника на новий проект. Ми виконуємо повний цикл створення програмних продуктів. Допомагаємо нашим клієнтам пройти весь шлях від ідеї до запуску проекту. Вам сподобається: – Новий проект, який лише стартує. – Ми не працюємо по годинах, не "трекаємо" час. Нас цінують за пунктуальність, помірний перфекціонізм та увагу до деталей. Ці якості будуть потрібні і від вас. – Усередині компанії ми підтримуємо інженерну культуру. Перевагами для вас будуть: – Оплачуваний компанією час саморозвиток. – Внутрішні хакатони, технічні конференції та семінари. – Оплата компанією курсів та літератури. – Прогресивні підходи у розробці ПЗ. Вітається наявність вищої технічної освіти та інженерного мислення, а також знання англійської мови на високому рівні. Ви нам підходите, якщо ви: – Маєте досвід роботи понад два роки. – Пишете на Kotlin. – Використовуєте багатопоточність. – Знаєте шаблони проектування, алгоритми та структури даних. – Брали участь у розробці складних елементів інтерфейсу. – Вмієте і прагнете писати гнучкий код, що перевикористовується. – Пишете unit-тести. – Вмієте оцінювати проекти. – Володієте англійською на рівні Intermediate.
molfar.io
2y
Android
intermediate
2022-10-01T00:00:00+03:00
uk
689e5b1f-bc55-5af5-b977-93f064bcf127
825
Android developer
Ми LineUp, IT компанія, що надає рішення без обмежень для бізнесу та технологій. Кожен день ми вирішуємо складні завдання, щоб зробити світ простішим і цікавішим. Clutch Co. оцінює LineUp як 4,8/5 і демонструє високий рівень лояльності клієнтів. У LineUp кожен прагне мислити без обмежень. Ми втілюємо в життя найсміливіші ідеї. **Зараз в пошуках на проект Android розробника віддалено.** ** Вимоги:** - готовність приступити до роботи ASAP - досвід розробки під Android - від 2,5 років - загальний досвід Kotlin-розробки - від 2,5 років - рівень розмовної англійської мови Upper Intermediate **Стек:** ExoPlayer Jetpack Compose (+ XML) MVI Dagger + Hilt Kotlin Coroutines Retrofit Android Jetpack Clean Architecture SQLite + Room Google, Facebook SDK **Soft skills:** Гнучкість працювати як індивідуально, так і у команді Тайм-менеджмент Відкритість до комунікації Відповідальність Прийняття рішень Адаптивність Ініціативність Ми запрошуємо вас стати частиною нашої компанії, де ви матимете можливість розвиватись як професійно, так і особисто. Ми розуміємо важливість створення індивідуального карʼєрного плану. У вас буде можливість прийняти нові виклики та обмінятися досвідом. Ми пропонуємо навчальні програми для розвитку наших співробітників, щоб допомогти їм отримати нові навички та просуватися по кар’єрі. Ми надаємо ексклюзивні онлайн-курси, семінари та навчальні можливості. Ми цінуємо баланс між роботою та особистим життям і віримо, що він допомагає працівникам відчувати підтримку та мотивацію. Ви можете працювати з будь-якого місця. Можливий індивідуальний графік. Для нас важливо відповідати нашим основним цінностям: - Пристрасть до технологій - Постійний розвиток - Цілеспрямованість
Lineup
2y
Android
intermediate
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
b41a6cf5-3a05-5f2f-8a5f-05ad66edb10c
826
Android developer
Ми - група компаній, що об'єднує 2 напрямки: продуктова команда та R&D напрямок (проводимо реінжиніринг процесів, запускаємо нові бізнес моделі у робочому бізнесі та автоматизуємо сфери рітейлу, E-commerce, логістики). Шукаємо Android розробника у новий проект Android developer with team lead experience (leaded both Android and cross platform teams). Main responsibilities: - Requirements clarifying - Domain knowledge sharing - Solution architecture planning, identifying bottlenecks - Design Feedback - Work with Product and Design teams as an Android expert. - Interaction with Users (both google play and support log issue review and prioritization) - Regular activities like spint plannings, retros, ticket prioritization, syncs, architecture meetings and spike detection on the early stages. Domain Experience: Marketplace, Language-learning platforms, social-network services Food logging E-commerce, Wish-like apps eLearning, edx-like platforms Stack: - Arch Components (Navigation, Room, ViewBinding, Databinding) - Clean Arch(With MVP/MVVM on Presentation layer) - RxJava\LiveData for data flows - Dagger\Hilt as a DI solution (Way less experience with Hilt than Dagger) - Retrofit + OkHttp for networking - SignalR or Socket.io for RT data transactions
Еволюція Бізнесу
2y
Android
intermediate
2022-11-01T00:00:00+02:00
uk
69800f4a-dd80-557c-b3f5-f7166c23559b
827
Android developer
Ми — національна книжкова платформа Yakaboo. У нас багато ідей та планів, тому що ми в Yakaboo мріємо зробити читання улюбленим хобі кожного українця, а Україну — найбільш читаючої країною Європи. Щоб читати будь-де, будь-коли було ОК — ми створили мобільний додаток для читання. І з вашою допомогою ми досягнемо цієї мети значно швидше. Саме зараз шукаємо у свою команду Android developer, до функціонала якого буде входити: - Розробка додатку на платформі Android - Удосконалення функціональності додатку - Впровадження нового дизайну - Тісна співпраця з командою для планування та виконання задач Ми очікуємо: - Від 2-х років комерційного досвіду в розробці мобільних застосунків Android - Глибокерозуміння OOP, clean architecture - Досвід роботи з MVP, Hilt, Room, MediaPlayer, Android Architecture Components - Знання Kotlin Coroutines — обов’язкове - Знання патернів дизайну й антипатернів. - Навички налагодження та усунення помилок. Ми пропонуємо: - Довгострокову роботу над продуктом, що масштабується - Підтримка професійної команди - Свободу у виборі технологій та підходів в робочих процесах
yakaboo
2y
Android
pre
2022-06-01T00:00:00+03:00
uk
500853f8-9293-5b1a-9832-e115804f57f5
828
Android developer
Ми прагнемо знайти цілеспрямованого професіонала, який вміє працювати в режимі багатозадачності, орієнтованого на якість та результат. **Про проєкт**: команда займається розробкою та підтримкою Приват24 для Android. Займаємося нативною та кросплатформенною розробкою із застосуванням передових технологій та кращих практик. Як кросплатформенний фреймворк використовуємо Flutter. Ми активно розвиваємося і прагнемо бути ще краще. **Основні обов’язки**: - Розробка під Android (Java, Kotlin) - Кроссплатформенна розробка на Flutter - Вивчення та впровадження нових підходів та інструментів розробки **Основні вимоги**: - Досвід Android розробки від двох років - Упевнені знання Java, Kotlin, Android SDK, OOP, Android Architecture Components - Розуміння architecture patterns (MVP / MVVM / Clean Architecture), design patterns - Уміння працювати в команді - Досвід роботи з клієнт серверними додатками - Знання або бажання займатися розробкою на Flutter **Буде перевагою**: - Вища ІТ освіта - Досвід роботи з Flutter **Своїм співробітникам ми пропонуємо**: - Роботу в найбільшому та інноваційному банку України - Офіційне працевлаштування та 24 календарних дні відпустки - Конкурентну заробітну плату - Медичне страхування та корпоративний мобільний зв’язок - Корпоративне навчання - Сучасний комфортний офіс - Цікаві проєкти, амбіційні задачі та динамічний розвиток - Дружній професійний колектив та сильну команду Ви не впевнені, чи надсилати резюме? Думаєте, що на заваді буде зрілий вік або обмеження через стан здоров’я та фізичні можливості? Не сумнівайтеся. ПриватБанк надає рівні можливості всім кандидатам і вітає у своїй команді різноманітність. Ми переконані, що різноманітність та інклюзія допомагають досягати амбітних результатів у бізнесі й щодня створювати омріяне майбутнє для співвітчизників. Усі кваліфіковані кандидати отримують рівні можливості під час відбору на вакантні посади незалежно від расової чи етнічної належності, статі, віку, сімейного стану та інвалідності. Якщо ви є особою з обмеженими можливостями або маєте статус особи з інвалідністю, ми надамо вам додаткову допомогу й супровід упродовж процесу відбору. Банк докладає максимум зусиль для створення робочих місць відповідно до вимог певного статусу.
PrivatBank
1y
Android
null
2021-12-01T00:00:00+02:00
uk
201a4e37-de8f-5372-ac3f-c982defb1bbe
829
Android developer
Ми продуктова компанія **MEGAKIT **є частиною всеукраїнської компанії ТАХІ 838, яка вже більш як **16 років** на ринку і представлена в **30 містах України**. Ми розробляємо унікальний продукт в області пасажирських перевезень. Займаємося впровадженням і супроводом автоматизованих систем, забезпечуємо інтеграцію та запускаємо нові хмарні технології та геотаргетинг. В складні часи для країни ми продовжуємо надавати робочі місця і наразі шукаємо **"Android Developer. "** **Ми пропонуємо: ** 1. Роботу в крутій команді професіоналів; 2. Можливість втілювати ініціативи та суттєво впливати на процес розробки; 3. Зручний офіс в центрі міста поряд з метро; 4. Стабільна ринкова оплата труда та бухгалтерський супровід; 5. Гнучкий графік роботи, оплачувальні лікарняні та відпустка; 6. Відсутність мікроменеджменту та зайвої бюрократії; **Ми чекаємо на тебе, якщо ти: ** 1. Маєш понад 1 рок комерційного досвіду розробки на Kotlin/Java; 2. Впевнено володієш Java Сore: core, collections, concurrency, networking; 3. Розумієш принципи ООП і ПОП; 4. Знаєш dagger2/mvp/realm/WebSockets/retrofit2/rxJava2(reactiveX); 5. Розумієш принципи UI/UX, дотримання Google Design Patterns; 6. А також знання: GoogleMaps, REST, Push, Starscream, XIB. **Буде +** 1. Досвід використання third party APIs (Maps, Analytics...) 2. Досвід роботи з APIs via REST&JSON 3. Досвід роботи із системами контролю версій (GIT) **Чекаю на твоє резюме, давайте скоріше знайомитись і створювати крутий український продукт разом! **
MEGAKIT
1y
Android
null
2022-10-01T00:00:00+03:00
uk
f3aebd2e-3283-5eb8-882c-ec4e50b258be
830
Android developer
Ми розуміємо як важливо зараз отримувати гарний сервіс де б ти не був, тому працюємо над вдосконаленням клієнтського досвіду та процесів отримання замовлень. **Позиція Android engineer в продукт "Остання миля" передбачає побудову фронт-системи на портативних Android-девайсах.** Користувачі комплектуватимуть сотні тисяч замовлень щодня. Створення системи - це перший крок в переході управління складською логістикою на сучасні технології. Клієнт який буде створений це повноцінне робоче місце працівника РЦ. **Якщо тобі цікаво:** Створити з нуля робоче місце, де працівник розподільчого центру буде завантажувати/розвантажувати кожне авто, приймати кожен товар компанії й коплектувати кожне замовлення Клієнта. Занурюватись в процеси й розвивати продукт зсередини. Інжинирити бізнес-процеси, що будуть зменшувати вплив поточних систем на ефективність бізнесу (та вплив юзера на роботу систем :)) **Стек:** Мова програмування: Kotlin Архітектура проекту: Clean architecture, MVI/MVVM Багатопотоковість: Kotlin coroutines Зберігання даних: Room, DataStore Впровадження залежностей: Hilt Робота з мережею: Retrofit, OkHttp, Kotlin serialization Навігація: Single Activity, Android navigation component Пуш повідомлення: Firebase Cloud Messaging Робота з технологією DataWedge **Основні задачі:** Зануритись в базовий функціонал. Розробка нових модулів системи та доопрацювання існуючих. Реалізація інтеграцій платформи з іншими системами компанії (інтеграції через API). Взаємодія з командою. Підтримка існуючих рішень. Участь у попередній оцінці проектів. **Пропонуємо:** Високу компенсацію відповідно до навичок. Можливість впливати, вдосконалювати та налаштовувати бізнес процеси . Демократичний стиль управління і доброзичлива команда; Легкість в комунікації, зацікавленість команди та орієнтація на кращий результат. Довгостроковий робота над конкретним продуктом доступним мільйонам користувачам. Віддалений формат роботи. 5-денний робочий тиждень, 8-годинний робочий день, гнучкий графік; Оплачувана відпустка та лікарняні; Формат співпраці - гіг-контракт; Знижки в мережі магазинів COMFY.
Comfy
3y
Android
upper
2023-06-01T00:00:00+03:00
uk
73f427ce-1406-5c4b-86eb-04885d339296
831
Android developer
Ми шукаємо висококваліфікованого та вмотивованого розробника Android, який приєднається до нашої команди для роботи над нашою передовою мультиплатформенною мобільною програмою. Ви будете відповідальні за розробку, впровадження та підтримку аплікації на Android за допомогою Kotlin, клієнта Ktor, Koin DI, Coroutines і Jetpack Compose. Знайомство з розробкою Swift і iOS буде високо цінуватися, оскільки ви співпрацюватимете з нашою командою iOS для створення спільної логіки. Необхідні знання: -Kotlin -Ktor client -Koin DI -Coroutines -Jetpack Compose -Coroutines. Чим будеш займатись: -розробка, тестування та обслуговування програми -співпраця з командою iOS, щоб створити спільну логіку, забезпечуючи сумісність і послідовність між платформами. -впровадження спеціальної архітектури MVVM для оптимізації продуктивності та зручності обслуговування. -співпраця з дизайнерами UI/UX( щоб створювати візуально привабливі та зручні інтерфейси за допомогою Jetpack Compose Ми постійно відкриваєм, оцінюєм та впроваджуєм нові технології та найкращі практики, щоб максимізувати ефективність розробки. Ми пропонуємо: -Віддалену роботу -Гнучкий графік -Випробувальний термін 1 місяць Етапи відбору: -знайомство з рекрутером -співбесіда з тім лідом -оффер Чекаєм на ваші резюме)
Hiremate
1y
Android
intermediate
2023-04-01T00:00:00+03:00
uk
485b98e2-dcb9-57aa-9be2-9ce4d7c0360e
832
Android developer
Ми шукаємо людей, які вміють справляти враження і закохані в свою справу. Можливо, це саме ти? Необхідні знання та вміння : Android SDK Володіння Kotlin – мова основного проекту (та Java). Gradle ООП MVC, MVP и MVVM Material Design HTTP, HTTPS, JSON і пов'язані бібліотеки Бажання навчатися новим технологіям і продуктам; Бажаний досвід в розробці ПЗ від 1 року; Буде плюсом досвід впровадження і використання програмних продуктів, особливо в сфері фармації. Обов’язки: Участь в розробці ПЗ Умови роботи: Роботу в дружній команді результативних професіоналів; Гідний рівень доходу (обговорюється при співбесіді); Офіційне працевлаштування; Довгострокові відносини і можливість професійного розвитку. Стань частиною нашої сім'ї і відкрий свій потенціал! Ми дбаємо про своїх співробітників і хочемо надихати їх на нові досягнення, тому разом ми сильніше і успішніше! Сподіваємося на твій внесок в активність і справжню турботу про колег і клієнтів, відкритість і комунікабельність, відповідальність і винахідливість.
Аптека Низких Цен
1y
Android
null
2021-08-01T00:00:00+03:00
uk
2541cb82-50db-5267-b1e5-736105fbac1d
833
Android developer
Нами запущені мобільні застосунки на iOS та Android, проте ще є велика кількість задач в беклозі з розвитку додатку (на рік вперед). Ми повністю тобі довіримося та дамо можливість реалізувати всі свої ідеї, щоб згодом насолодитися крутим результатом. В цьому тобі допоможе команда під керівництвом досвідченого Head of Delivery Ігоря Демченко, який розробляв мобільні застосунки для Нової пошти та Raiffeisen Bank Aval. Трохи деталей про нас. Doc.ua це медичний онлайн-хаб: працюємо з 2014 року; понад 34 тисячі висококваліфікованих лікарів; 2,6 тисячі медичних закладів з усієї України, 700 провідних лабораторій і діагностичних центрів та майже 3 тисячі аптек; 20 мільйонів українців минулого року стали користувачами нашого сайту;. сервіс представлений у 7 країнах, а в планах на 2022 рік - підкорення ще 4 країн. За останні 8 років нами побудована ціла екосистема для зручної онлайн медицини - пошук та запис до лікаря, знижки на діагностику та замовлення медикаментів. Нам не вистачає тебе, щоб об'єднати все це у зручному застосунку для наших клієнтів. Ключові задачі: планувати, проектувати та впроваджувати програми для Android; відстежувати продуктивність, якість та оперативність додатків компанії; працювати з рештою команди над визначенням, проектуванням та розробкою нових функцій; інтеграція додатків з API та сторонніми бібліотеками; виявити вузькі місця процесу; своєчасно знаходити та виправляти помилки; запропонувати покращення поточних процесів; завантаження додатків у магазин Google Play; обслуговування та оновлення програм; створення програмної документації. Щоб бути успішним на позиції Android developer знадобиться: необхідне досконале знання Java; 3+ роки досвіду роботи розробником Kotlin; принципи ООП, шаблони проектування та розробка передового досвіду; знання процесу розробки Android та інструментів, таких як Android Studio та Android SDK; знання RESTful API для підключення до серверних служб; досвід використання API і SDK інтеграції з месенджерами, чатами та відеодзвінками; досвід використання Платіжних рішень; знання меж і характеристик продуктивності; досвід роботи з вбудованими базами даних; інструменти Atlassian; системи версій типу Git; основні аспекти дизайну UI/UX та рекомендації щодо Android; Як ми працюємо: Повна зайнятість, офіс в Києві/частково в офісі/віддалено, гнучкий графік; Гнучкий графік, фіксований час лише 8 годин; 100% оплачувані лікарняні, 18 днів оплачуваної відпустки; Salary до 4000 $ (залежить від вашого досвіду та навичок, готові розглянути ваші зарплатні очікування). Чому у нас приємно працювати? Ми маємо швидкість, гнучку, творчу атмосферу в поєднанні з вагомою експертизою компанії, що вже склалася. Зрозумілі та описані цілі компанії та продуктовий роадмап. Високий рівень свободи в прийнятті рішень, ми підтримуємо ініціативу та добре її преміюємо. Молода прогресивна команда, без бюрократії та тайм трекерів.Ніхто не рахує твій час - важливий лише результат. Підтримуємо один-одного, розвиваємося разом та готові інвестувати в твоє навчання. Етапи конкурсу: Онлайн HR - інтерв’ю (15-30 хвилин) Технічне інтерв’ю в офісі (1 година) Якщо хочеш долучитися до соціально значущого проєкту, та допомогти зробити його кращим, відправляй CV. Також буду вдячна за рекомендації 💗
Doc.ua
3y
Android
null
2022-01-01T00:00:00+02:00
uk
e9afa1ee-0eb2-55d4-b4ef-8718c3ff6e88
834
Android developer
Наш клієнт – компанія лідер серед послуг доставки їжі в Україні, шукає Android developer. Клієнтами компанії є найбільші роздрібні продуктові мережі в Україні: METRO, AUCHAN, NOVUS, MEGAMARKET, VARUS, EKO market та ін. Компанія працює в 15 містах України, а також в Молдові та Узбекистані. Планується розвиток в інші країни. У IT-напрямку працює понад 70 співробітників, які розділені на 10 команд. Основні напрямки роботи – веб-додатки та мобільні додатки для Android та iOS, а також внутрішні сервіси для операторів колл-центру, логістів, монтажників, кур’єрів. Для вирішення проблем використовуються сучасні гнучкі підходи, серед яких: Kanban, Scrum. Необхідні навички • Досвід від 3-х років • Kotlin • MVP Moxy + Clean Architecture, досвід з MVVM бажаний • Coroutines • RxJava • Dagger 2 Буде плюсом • Google Maps, Places and Location • Cicerone Navigation • Firebase • Adapters Delegates for complex lists Обов'язки • Участь у повному циклі розробки поточного додатку; • Розробка нових функцій та внесення змін до існуючого коду; • Проактивно виявляти вузькі місця в системі та працювати над вирішенням цих проблем. Перш ніж вони стануть критичними; • Усунення та вирішення проблем, пов'язаних з продуктивністю та надійністю; • Розвививатися як розробник; • Діліться знаннями та досвідом з іншими командами. Компанія пропонує • Участь у цікавих проектах та вплив на розвиток продукту – компанії-лідера на ринку доставки їжі. • Складні та цікаві завдання, перспективи професійного та кар’єрного зростання, отримання практики роботи з великою кількістю даних. • Медичне страхування. • Фрукти в офісі. • Настільний теніс, заняття йогою, ІТ-бібліотека, тімбілдинги. • Безкоштовна доставка через сервіс компанії. • Постійне навчання: компанія щотижня проводить гільдії за різними напрямками (Frontend / Backend / QA), будує особистісний розвиток. Надає можливість підвищення кваліфікації зі знижкою 50% на курси та конференції. • Відпустка 24 календарних дні. • Офіс в 10 хвилинах ходьби від м. Либідська (співробітник може працювати як в офісі, так і дистанційно).
A-HR.pro
3y
Android
null
2021-12-01T00:00:00+02:00
uk
622f6d70-e22e-54cc-b040-2834c8e5433a
835
Android developer
**Необхідні навички:** — 2 роки досвіду з комерційними проектами; — Java; — Kotlin; — Android SDK; — Досвід паралельного та багатопотокового програмування; — Досвід роботи з системами контролю версій; — Розуміння принципів роботи клієнт-серверних додатків; — Розуміння та готовність розбиратись у чужому коді; — Технічна англійська is a must; **Буде плюсом**: — Знання сучасних підходів та бібліотек (Firebase SDK, Dagger 2, Retrofit, OkHttp, ButterKnife, Glide, etc); — Досвід роботи з автоматизацією задач в Android; — Базові знання unix; — Здатність самонавчання; — Зацікавленність у вирішенні складних та нестандартних задач; **Пропонуємо**: Основна цінність компанії — співробітники. Саме тому у всіх офісах компанії були організовані максимально сприятливі робочі умови. Ми знаємо, що необхідно для продуктивної роботи і комфортного відпочинку, тому кожному співробітнику компанії надається: — Менторство від кваліфікованого спеціаліста з мов / технологій, в яких тобі цікаво розвиватися; — 100% покриття навчання англійської мови; — Повна компенсація цільових конференцій та мітапів; — Повне покриття курсів з мов програмування, які тобі цікаво вивчати; — Гідна ЗП без затримок та із перманентним зростанням; — Сучасний офіс у парковій зоні міста; — Зручні робочі місця: спритні робочі машини (mac / pc на вибір), будь-яка кількість моніторів, ортопедичні крісла; — Зона відпочинку з ігровими приставками, проектором, безлімітним печивом, фруктами, горішками, якісною кавою і колекцією чаїв; — Дружний колектив і лояльне керівництво, готове в будь-який момент прийти до тебе на допомогу; — І багато іншого =)
EVNE Developers
2y
Android
intermediate
2020-06-01T00:00:00+03:00
uk
82b99c92-21a3-5283-b7d9-cc0194f379e3
836
Android developer
Необхідні навички: Intermediate+ English (прийняти участь у щоденному стендапі) Java/Kotlin — 2 роки Наявність двух опублікованих додатків в Google Play робота з HTTP основні патерни Робота з кількома проектами, деколи з старим сорс кодом, тому вміння концетруватись і швидкий час відгуку є обов’язковим. Проекти всі цікаві, багато нових ІоТ технологій. Для проходження співбесіди, буде потрібно зробити невелике тестове завдання. Буде плюсом: Firebase Cloud Messages SQL Пропонуємо: Робота віддалена, обов’язково мати хоча б один пристрій на Андройд з версією ОС не менше 9. Повна зайнятість. Гнучкий графік. Ви: Самостійний Дисциплінований Бажаєте розвиватись і вчитись Бажаєте працювати з найкращими і бути найкращим
itWorksInUA Ukraine
2y
Android
upper
2021-03-01T00:00:00+02:00
uk
db0a8b81-03bf-58e0-aab5-6bc9dd5530a7
837
Android developer
Необхідні навички — Досвід від 3-х років — Kotlin — MVP Moxy + Clean Architecture, досвід з MVVM бажаний — Coroutines — RxJava — Dagger 2 Буде плюсом — Google Maps, Places and Location — Cicerone Navigation — Firebase — Adapters Delegates for complex lists Обов'язки — Участь у повному циклі розробки поточної програми; — Розробка нових функцій та внесення змін до існуючого коду; — Попередньо виявляти вузькі місця в системі та працювати над вирішенням цих проблем, перш ніж вони стануть критичними; — Усунення неполадок та вирішення проблем, пов'язаних із продуктивністю та надійністю; — Розвиватись як розробник; — Обмінюватися знаннями та досвідом з іншими командами. Пропонуємо: — Конкурентну зарплатню. — Роботу у стабільній компанії (більше 11 років на ринку). — Відпустку 24 календарні дні. — Медичне страхування. — Усі необхідні ресурси для реалізації своїх завдань: ноутбук, корпоративний зв’язок, необмежений доступ до job-ресурсів та HR-інструментів. — Доброзичливу атмосферу, лояльне керівництво, можливість керувати своїм часом. — Ресурси для продуктивної роботи та гарного настрою: вендінгові апарати у бізнес-центрі з готовими обідами та десертами, обладнані кухні, кава-брейки, солодощі, фрукти, чай. — Бонуси від компанії: безкоштовна доставка продуктів із супермаркетів, можливість займатися йогою та фітнесом з професійними тренерами в офісі компанії з 50% знижкою на вартість послуги, брендовані подарунки, яскраве корпоративне життя. — Постійне навчання: ми намагаємося щотижня проводити гільдії в різних напрямках (Frontend/Backend/QA), вибудовуємо Personal Development Plan-и, надаємо можливість удосконалювати професійні навички з 50% знижкою на курсах та конференціях. — Сучасний офіс у бізнес-центрі, який знаходиться в пішій доступності від ст. м. Либідська (формат як онлайн, так і офлайн).
Zakaz.ua
2y
Android
null
2022-01-01T00:00:00+02:00
uk
120d2c60-b8c6-5241-aecd-9c6c042ba757
838
Android developer
Необхідні навички: - Досвід роботи на аналогічній посаді від 1 року; - !Портфоліо з роботами! Обов’язки: -Розробка нових та підтримка існуючих мобільних додатків. Компанія пропонує: - Конкурентну заробітну плату (в залежності від проф. кваліфікації); - Комфортні умови співпраці (оплата відпускних і лікарняних днів і ін.); - Сучасний, тихий і затишний офіс в центрі; - Зручне і сучасне робоче місце (2 монітори, потужні і сучасні робочі станції, ергономічні крісла і т.п.); - Керівництво, яке орієнтоване на розвиток працівників; - Гнучкий графік роботи: Пн.-Чт .: 10: 00−19: 00, Пт .: 10: 00−17: 00.
Preis HR agency
1y
Android
null
2021-02-01T00:00:00+02:00
uk
01cfecdf-822d-5200-9776-3f349c5c2dc5
839
Android developer
Необхідні навички - Знання Android SDK, Java Core, Kotlin - Розуміння побудови UI / UX, Material Guidelines - Android Studio, Git, Gradle - SQLite, Room - REST, Retrofit / OkHttp, JSON, GSON, XML - WebSocket - RxJava - Розуміння Java Annotations і досвід роботи з ними - Знання і розуміння принципів роботи і понять ООП / SOLID - MVP / Clean Architecture - Dagger 2 - Google APIs, Firebase - Досвід роботи з великими масивами даних Пропонуємо: Ми можемо стати відмінною компанією для Вас, так як у нас: - Впроваджуються найбільш інноваційні рішення - Все біліше білого (і оформлення, і заробітна плата) - Високий рівень заробітної плати - Гнучкий графік роботи - Дружна команда професіоналів - Навчання за рахунок Банку: семінари, конференції, тренінги.
PrivatBank
no_exp
Android
null
2020-09-01T00:00:00+03:00
uk
303f5d17-2fe3-5e4f-961a-281490b18ffe
840
Android developer
**Опис** WE ARE WEZOM вже понад 20 років працює у сфері web/mobile розробки та інтернет-маркетингу.Складається з ІТ-компанії «Wezom», агентства інтернет-маркетингу «Elit-Web» і web-агентства «GTS».Ми створюємо успішні проекти в Україні і за кордоном. Співпрацюємо з відомими брендами і маємо представництва в США, Німеччині та Польщі. У команду ІТ-компанії «Wezom» сильний гравець. У зв’язку з розширенням ми відкриваємо вакансію і шукаємо Android developer рівня Middle. Якщо Ви командний гравець і знаєте, що таке ставити цілі та досягати їх — ми хочемо з вами познайомитись. **Вимоги: ** ~ Комерційний досвід роботи, як Android розробника від 2-х років; ~ Впевнені знання та досвід роботи з Kotlin, Java; ~ Знання інструментарію Android SDK; ~ Досвід роботи із REST API, JSON/XML; ~ Знання ООП, патернів проектування (MVVM, MVP); ~ Досвід розробки клієнт-серверних додатків; ~ Наявність опублікованих проектів у Google Play; ~ Знання основних алгоритмів та структур даних; ~ Досвід роботи з шаблонами проектування та вміння їх застосовувати. **Задачі: ** ~ Розробка мобільних додатків для iOS з нуля і до релізу в Appstore; ~ Впровадження нових функцій на основі специфікацій продукту / дизайну; ~ Супровід продукту після релізу; ~ Взаємодія з іншими членами команди мобільного розробки + команди backend; **Буде плюсом: ** ~ досвід роботи з Dagger, Realm, RxJava ~ досвід із Flutter (Dart) або бажання вивчити. **Умови роботи: ** ~ перегляд вашої заробітної плати 1−2 рази на рік; ~ оплачувану відпустку 24 дні та лікарняні; ~ оплачуваний випробувальний термін: 2 місяці; ~ оплачуваний вихідний у День народження; ~ вихідні у державні свята; ~ гнучкий графік роботи:8:00(11:00) /17:00(20:00); ~ комфортний офіс у центрі міста (зручна розв’язка транспорту та інфраструктура) або робота віддалено; ~ корпоративи та тимбілдинги ~ консультації / тренінги з нашим корпоративним психологом; ~ навчання у Wezom академії зі знижкою до 50%
Wezom
2y
Android
null
2022-02-01T00:00:00+02:00
uk
da1a2db3-5804-5830-97cc-f0f797cefe2c
841
Android developer
Перед нашою командою стоять амбітні цілі і досягти їх нам можеш допомогти саме ти — майстер Android розробки. Ми любимо челенджі та командні дискусії і з нами не буває нудно, адже в команді є представники всіх платформ: Android, iOS, macOS, Windows, Extension, Web. Для нас дуже важливо з ким працювати та розвиватись, тому якщо ти хочеш впливати на продукт, любиш драйв та швидкість, тоді тобі у JatApp Dream team! **Уяви, що ти вже виконуєш ці задачі:** Розробляєш і підтримуєш високу продуктивність апки, використовуючи прогресивні підходи для платформ Android Пишеш чистий та змістовний код, який можна перевірити й продовжуєш розвивати свої навички розробки Проектуєш та створюєш розширені програми для платформи Android Співпрацюєш з міжфункціональними командами, щоб визначати, проектувати та реалізовувати нові фічі Працюєш із зовнішніми джерелами даних та API Працюєш над виправленням помилок і підвищенням продуктивності програми Відкриваєш, тестуєш та впроваджуєш нові технології **Якщо тобі легко це уявити, тоді ти маєш наступні навички та досвід:** Хоча б 1 рік роботи Android розробником Знання та досвід використання Kotlin та Java Розумієш значення цих термінів MVP, MVVM, Clean Architecture та шаблони проектування Маєш компетенції в асинхронному програмуванні (Coroutines, Native Concurrency) Досвід у Dagger2/Koin/Hilt Досвід роботи з базами даних (Room/SQLite) Досвід роботи з мережами Retrofit, REST, JSON тощо Досвід з компонентами Jetpack Досвід роботи зі сторонніми бібліотеками та API **Тепер наша пропозиція для такого крутого фахівця. Ми забезпечуємо:** Комфортний офіс у пішій доступності від метро Гнучкий графік роботи (починаючи з 8 до 11 ранку, 8-годинний робочий день) Можливість працювати віддалено кілька днів на тиждень 20 робочих днів (4 календарних тижні) оплачуваної відпустки Повністю покрите медичне страхування та 15 днів оплачуваних лікарняних 100% компенсація на спорт Середовище для розвитку та зростання: корпоративна англійська мова, професійні курси, регулярні огляди ефективності, корпоративна бібліотека Безкоштовні щоденні обіди, солодощі, фрукти, кава та чай Круті корпоративи та тімбілдинги, забіги та святкування досягнень команд Можливість працювати у небюрократичній культурі: питання вирішуються швидко, а нові ідеї та пропозиції завжди вітаються. У тебе є реальна можливість впливати на процеси!
Jatapp
1y
Android
null
2021-12-01T00:00:00+02:00
uk
f7e6fc87-c313-52be-bcae-1071797a8772
842
Android developer
👌 Поле діяльності: ✔Розробка, підтримка мобільних додатків в агросфері: Скаутинг, Муза. ✔Робота з технічною архітектурою, стандартами кодування та інші політики команди. Забезпечувати технічне керівництво командою у всіх сферах розробки мобільних додатків. Моніторити продуктивність впроваджених додатків та роботу над їх оптимізацією на рівні коду. ✔Виявляти та усувати вузькі місця, виправляти баги та підвищувати продуктивність додатків. Оптимізувати життєвий цикл розробки для забезпечення послідовних та успішних спринтів, проводити роботу над зменшенням питань, що блокують роботу команди. Сприяти досягненню цілей розробок в строк та згідно бюджету. ✔Активна участь у визначенні функціональних та нефункціональних вимог системи та визначенні стратегії розвитку, стандартів та засобів підтримки ✔Виконувати Unit тестування коду. ✔Впровадження новітніх аглогитмів DataScience у додатку. ✔Співпрацювати з міжфункціональними командами для визначення та розробки нових функціоналів. 💻 Бажаний досвід: ✔Kotlin (досвід від 1 року) ✔Koin / Kodein / Dagger 2 ✔Navigation Component ✔Clean architecture ✔MVVM ✔Single activity architecture ✔Room ✔Retrofit 2 ✔Unit / UI / Integration testing 🔥Буде перевагою: ✔Coroutines and Flow – буде перевагою ✔Jetpack Compose – буде перевагою Це оголошення не є рекламою.
Kernel
2y
Android
null
2022-01-01T00:00:00+02:00
uk
fde1aa82-f32e-5e9f-ab37-182ded72f48b
843
Android developer
Портібен Android розробник на повний робочий день. Обов'язково потрібно фізично знаходитись в Чернівцях та більшу частину часу працювати в офісі. Всі проекти звязані з роботою по Bluetooth(BLE). Розробнику надається вільний вибір на рахунок стеку технологій/архітектури. Офіс практично в центрі Чернівців. Навики англійської на рівні розуміння технічної літератури. Необхідні навики: Kotlin, OOP, RXKotlin, Realm, MVVM, Bluetooth, BLE, Work with animations Про проект: Seat control - керування сидіннями автомобіля(положення, обігрів/вентиляція, підтримки, масаж)
Carsystems
1y
Android
null
2020-10-01T00:00:00+03:00
uk
07ad96cd-d666-5f51-a788-16fcef88361e
844
Android developer
Приват Банк — є найбільшим банком України та одним з найбільш інноваційних банків світу. Займає лідируючі позиції за всіма фінансовими показниками в галузі та складає близько чверті всієї банківської системи країни. Ми шукаємо Android developer, який прагне працювати в динамічному середовищі та розділяє цінності взаємної довіри, відкритості та ініціативності. Ми прагнемо знайти цілеспрямованого професіонала, який вміє працювати в режимі багатозадачності, орієнтованого на якість та результат. Основні обов’язки: Розробка нового та доробка існуючого функціоналу. Участь у проекті розробки на ОС Android: Pos-terminal. Впровадження нових інструментів розробки. Основні вимоги: Практичний досвід розробки android додатків від 1-го року Досвід роботи з Java Розуміння принципів реактивне програмування RxJava, RxAndroid! Досвід роботи з багатопоточністю Розуміння основ Kotlin Досвід роботи з Android SDK Досвід роботи з системами контролю версій Git, розуміння Git-Flow Розуміння роботи протоколів: HTTPS, WebSocket, SerialSocket, Socket Базове знання і досвід використання ОС Linux (робота в shell) Базові розуміння Функціонального програмування Розуміння принципів ООП Розуміння шаблонів проектування, і застосування MVP, IoC, Clean architecture Розуміння DI Dagger 2.* Досвід роботи з БД (SqLte, Room) Розуміння клієнт- серверної архітектури, і використання бібліотек OkHttp, Retrofi Своїм співробітникам ми пропонуємо: Роботу в найбільшому та інноваційному банку України Офіційне працевлаштування та 24 календарних дні відпустки Конкурентну заробітну плату Медичне страхування та корпоративний мобільний зв’язок Корпоративне навчання Віддалену роботу або сучасний офіс : Київ, Дніпро та Львів Цікаві проєкти, амбіційні задачі та динамічний розвиток Професійний колектив та сильну команду ти можеш працювати у будь-якому місці, де ти почуваєшся безпечно; Компенсація лікарняних у повному обсязі Ви не впевнені, чи надсилати резюме? Думаєте, що на заваді буде зрілий вік або обмеження через стан здоров’я та фізичні можливості? Не сумнівайтеся. ПриватБанк надає рівні можливості всім кандидатам і вітає у своїй команді різноманітність. Ми переконані, що різноманітність та інклюзія допомагають досягати амбітних результатів у бізнесі й щодня створювати омріяне майбутнє для співвітчизників. Усі кваліфіковані кандидати отримують рівні можливості під час відбору на вакантні посади незалежно від расової чи етнічної належності, статі, віку, сімейного стану та інвалідності. Якщо ви є особою з обмеженими можливостями або маєте статус особи з інвалідністю, ми надамо вам додаткову допомогу й супровід упродовж процесу відбору. Банк докладає максимум зусиль для створення робочих місць відповідно до вимог певного статусу.
PrivatBank
1y
Android
pre
2023-09-01T00:00:00+03:00
uk
dfa5a773-d07d-53bb-a302-02ca02315979
845
Android developer
Старт-ап, ідея якого полягає у створенні єдиної платформи social e-commerce, що зводить в одній платформі покупця з однієї країни та продавця з іншої для сумісних покупок у режимі онлайн. Наприклад, покупець з Азії через аплікейшн домовляється з жителем Європи про покупку черевиків. Продавець фотографує їх, підтверджує якість, купує їх у фірмовому магазині та разом з оригіналом чека відправляє покупцю. Про все це вони домовляються у чаті нашого застосунку. Цікавий проєкт, молода команда розробки, молодий та прогресивний продакт оунер, великі перспективи розвитку, можливість проявить себе, отримати цікавий досвід. Робота на довгострокову перспективу. Вимоги: 1. 4+ years of commercial experience in software development 2. 3+ years of commercial experience with Android development (Java, Gradle, RxJava) 3. Experience with Git Обов'язки: 1 Design, build and improve advanced applications for the Android platform 2 Participate in cross-platform parts of applications 3 Writing high-quality and well-maintained code 4 Communicate with the team and client 5 Share your knowledge and experience with the team 6 Bug fixing Буде плюсом: * It will be a plus to have experience with online chats integration, Flutter SDK and Kotlin language Умови роботи: Full-time, remote. Cкрам мітинги, таск менеджер Jira
Soft Industry Alliance
3y
Android
intermediate
2022-05-01T00:00:00+03:00
uk
834f43fd-d0e2-5de1-acbf-34b6b08ae532
846
Android developer
**Твоїми задачами будуть:** Розробка мобільних додатків для ОС Android; Підтримка технічної документації в належному стані; Ділитись своїми спостереженнями щодо процесів та технологій які використовуються, задля їх покращення; Впроваджувати рішення, які покращують процеси і швидкість розробки/тестування; Написання unit-тестів для коду; **Що потрібно, щоб приєднатися до нас:** Досвід роботи в розробці від 3х років; Досвід роботи в розробці мобільних додатків під ОС Android; Досвід у використанні REST API; Знання Kotlin і Java; Розуміння Agile підходів (Scrum або Kanban). **Буде перевагою, якщо ти:** Маєш базовий досвід в написанні тестів. Genesis створив всі умови для твого успіху Наша компанія побудована на вмінні знаходити найкращих людей і створювати для них унікальні умови: **Комфортні умови та гнучкий графік** Класний офіс у 5 хвилинах від метро Тараса Шевченко з терасою, лаунж зонами, кухнею, PlayStation. У наших офісах багато рослин та спеціальна система вентиляції і кондиціонування. Ми забезпечуємо 20 днів оплачуваної відпустки на рік і зручний робочий графік. **Турбота про здоров’я і спорт** Сніданки, обіди, безмежна кількість фруктів, снеків, смузі та йогуртів в офісі. Корпоративний лікар і медичне страхування. Безкоштовні тренування з бігу, футболу, баскетболу, волейболу та йоги. Знижки в найближчі спортзали та оплата участі у спортивних змаганнях. **Навчання та розвиток** Business і Management School для співробітників компанії. Велика електронна бібліотека та доступ до платних онлайн-курсів і конференцій, внутрішні бесіди і воркшопи, курси англійської і розмовний клуб. Компенсація додаткового навчання на зовнішніх тренінгах і семінарах. **Гучні корпоративи** Два рази на рік — влітку і взимку — ми проводимо корпоративи з шаленим лайнапом у крутих локаціях. Щомісяця офіси зустрічаються на локальні тусовки та виїзні заходи, а після квартального звіту для всієї команди влаштовують вечірку. **Genesis **— це не просто компанія, а підприємницька екосистема, де кожен співробітник може втілити свої ідеї в реальність. Майже всі керівники Genesis виросли всередині компанії і почали керувати цілими проектами і напрямками бізнесу у 22-27 років. Ми інвестуємо та підтримуємо ініціативи своїх співробітників. Зараз 70% виручки Genesis приносять ті проєкти, яких п'ять років тому ще просто не було. ** Приєднуйся до нашої команди!**
Genesis (AmoMedia)
3y
Android
upper
2021-10-01T00:00:00+03:00
uk
4fbcef40-3462-5e4f-93a3-204847ea6997
847
Android developer
**🗣 Трішки про продукт:** All-in-one додаток для планування будь-яких подорожей, в якому користувачі можуть ділитися враженнями від нових місць, планувати власні маршрути або зберігати на майбутнє маршрути інших мандрівників, надихатися обраними відео з локації мрії та подорожувати разом з іншими. **🧨 Компанія пропонує:** – Необмежена кількість днів відпустки, щоб ви мали змогу подорожувати, коли і скільки вам хочеться, це топ-1 цінність в компанії) – Гнучкий робочий графік ( з 10-ї по 16-ту годину потрібно бути на зв'язку. Наразі всі працюють віддалено, команда збирається раз на два тижні.) – Відсутність бюрократії – Мультинаціональна скілова команда – Безмежні можливості для зростання **💪🏻 Технічний стек продукту:** – iOS – Swift – Android – Java/Kotlin – Web – WordPress – API – Flask – MySQL / MongoDB – AWS **🚀 Топ-5 вимог до кандидатів:** – 2+ роки досвіду проектування та розробки власних мобільних додатків для Android з використанням Java та Kotlin – Базове розуміння структур даних, алгоритмів, проєктування OOJS та методів розробки – Чітке розуміння принципів побудови та використання API веб служб – Створення, розгортання та інтеграція користувацьких бібліотек Kotlin – Досвід роботи з інструментами розробки, такими як Git, та інструменти CI/CD, такі як Jenkins, Maven Для даної вакансії важлива англійська на рівні Upper-Intermediate/Advanced (передбачається письмова та усна комунікація). **⭐️ Серед особистісних якостей (в розрізі soft skills):** – Командний гравець, з досвідом роботи в командах різної структури і розміру – Може комунікувати стосовно проблеми, з якою зіштовхнувся, не боїться просити допомоги і готовий ділитись своїм досвідом – Людина з високим рівнем відповідальності, “get-things-done” person
VeryBusy Recruiting
2y
Java
upper
2022-01-01T00:00:00+02:00
uk
ed25a2c2-1a9f-5046-85c7-2604d5224399
848
Android developer
У зв'язку з розширенням команди Android департаменту шукаємо Android розробника з розмовним рівнем англійської мови. Вимоги: - досвід розробки під Android - від 2 років - загальний досвід Java/Kotlin-розробки - від 2 років - рівень розмовної англійської мови Intermediate та вище Стек: - MVVM + Clean Architecture (подібні) - Coroutines - Retrofit + GSON - Navigation Component - Custom Views - ViewBinding - Flow + LiveData - Firebase Remote Config Умови роботи: - Офіс в центрі міста Харків або віддалено - гідна оплата за добрий результат - Цікаві проекти та технології - гнучкий графік роботи - сильна команда.
Lineup
2y
Android
intermediate
2023-03-01T00:00:00+02:00
uk
98aeb200-c912-53e7-bf77-3c926cec6376
849
Android developer
Функції посади • Розробка нового функціоналу в існуючому додатку для корпоративних сервісів (HR-сервіси, замовлення відпусток, відряджень, графіку віддаленої роботи, helpdesk, корпоративний портал, документообіг, …). • Первине тестування • Виправлення багів Освіта Вища технічна в області інформаційних технологій або суміжних дисциплінах; Додатково: тренінги, навчальні курси, професійні сертифікації по Java, Kotlin, Android розробці Необхідний професійний досвід • Досвід роботи в якості Android розробника в великих проектах не менше 2-х років • Досвід опублікування додатків в PlayMarket. Професійні компетенції • ООП • Kotlin \ Java • REST API • MVVM • Data Binding • Firebase • Database (Room etc) Спеціальні навички Kotlin/ Android SDK, Studio/ Java/ Git Умови співпраці: Оформлення за договором Термін договору 3 міс. з жовтня по грудень включно
DTEK
2y
Android
null
2021-11-01T00:00:00+02:00
uk
b87ceeab-e0a1-538e-871e-4ff2a49c5d2f
850
Android developer
Хто ми - новостворений стартап, бажаємо створити національний месенджер. Просимо подивитися наш Ютуб канал і познайомитися з нашим продуктом. Бажані навички: 1. Впевнені практичні навички роботи з Kotlin, Java 2. Адаптивна верстка під всі розміри екранів 3. Вміння реалізовувати кастомні елементи відповіднодизайну з Figma 4. Android UI/UX, Material Guidelines 5. Android Studio, Git, Gradle 6. Kotlin Coroutines 7. Google APIs, Firebase Розуміємо, що дуже легко і “круто” працювати на велику компанію і розвивати ІНОЗЕМНУ КРАЇНУ. Ми хочемо розвивати Україну і пропонуємо приєднатися до нас, пройти шлях створення нової компанії та запуску нового продукту і потім дуже пишатися собою. Віримо - все буде Україна!!!
Dober.chat
1y
Android
null
2022-04-01T00:00:00+03:00
uk
78f6e467-950f-509a-a84d-130b8b40e7e8
851
Android developer
** Що вам знадобиться в роботі ** 3+ роки досвіду роботи на посаді Android Developer Kotlin Android SDK, AndroidX RxJava2, Kotlin Coroutines MVVM, CleanArchitecture Firebase, Google Services Dagger2, Koin Досвід роботи з бібліотеками: Retrofit, Gson, Room, Glide etc. ** Було б чудово якщо у вас є: ** Наявність власних проектів. English — Upper intermediate або вище ** Що ми пропонуємо: ** Складні але цікаві проекти і завдання; Участь в профільних конференціях; Курси англійської мови; Компенсація за спорт; Можливість навчання та кар'єрного зростання; Хороший колектив; І це ти ще не бачив наш офіс :) http://inna-dove.com.ua/portfolio/stfalcon/pano/1.html
stfalcon.com
3y
Android
upper
2022-01-01T00:00:00+02:00
uk
9c71ebbf-1f8a-5b71-a470-d68fa9efa07a
852
Android developer
Що потрібно від вас: • 2+ years in Android development • Java, Kotlin knowledge • MVP, MVVM • Clean Architecture • Android Architecture Components (Live Data, Lifecycle), Data Binding, Room, Paging, Android KTX, Navigation • Dagger2, Koin • FCM, Crashlytics, Distribution, Analytics • Google Maps API (drawing zone, custom clusters, and markers), Geocoding API • HTTP/HTTPS, WebSocket • REST principles understanding • Experience with: RxJava2 • Experience with custom UI implementation Що ми пропонуємо: • Офіс у центрі Харкова біля Дзеркального струменю, або ремоут • Реально гнучкий графік роботи • Лояльний менеджмент • Macbook для роботи • Конференції та курси за рахунок компанії
7Devs
2y
Android
intermediate
2021-04-01T00:00:00+03:00
uk
9462ff5b-1776-571f-b1fd-8c9c98e91023
853
Android developer
Що робити: брати участь у розробці додатків для платформ iOS або Android; Визначати архітектуру та інструменти для розробки мобільних додатків; Забезпечувати точну оцінку завдань; Розвивати свої навички програмування та впроваджувати нові технології. Кого ми шукаємо: від 2 років досвіду розробки програм для Android; Досвід роботи з Java та Kotlin; Досвід створення великомасштабних мобільних проектів; Глибоке розуміння архітектури сучасних мобільних програм; Досвід інтеграції мобільних додатків із серверними службами даних; Досвід роботи з AAC (Android Architecture Components): View Model, LiveData, Navigation, Room, SQLite; Хороше розуміння патернів дизайну та архітектури (SOLID, MVVM, MVP); Хороше розуміння вимог UX/UI та досвід роботи з UI/UX дизайнерами; Досвід роботи з JIRA, Notion, Trello чи подібними. Від нас: Можливість впливати на кінцевий продукт; Стабільна виплата ЗП, 2 рази на місяць; У компанії немає токсичних людей; Висока швидкість розвитку, ми маємо план для кожного співробітника; У компанії немає бюрократії; Можливості швидкого професійного зростання; участь у ІТ-конференціях; навчання на спеціалізованих курсах за рахунок компанії; Гнучкий графік роботи: 5/2 з можливістю працювати віддалено; Якщо ти хочеш рости як і ми x10 щороку, будемо раді співпраці! Про компанію Avirise AVIRISE is a fast-growing IT product company — X10 2020 to 2021 The company is successfully developing and promoting its own products — of which there are more than 80 now. These are mainly mobile applications and games for Android and IOS. Our products have been used by over 60 million people worldwide. If you want to grow, like we do X10 every year, we will be glad to cooperate!
Avirise
2y
Android
null
2022-06-01T00:00:00+03:00
uk
39059455-45f1-508b-8432-4b5d9e33ff66
854
Android developer
Що робити: - Розробка нових мобільних Adnroid додатків; - Підтримка існуючих Android додатків компанії; - Покриття інтеграційними тестами існуючі і нові продукти; - Взаємодія з іншими структурними підрозділами компанії; - Брати участь в щоденних мітингах. Що для цього потрібно: - Досвід розробки додатків під Andoid від 2 років; - Досвід реалізації програм на Kotlin не менше 6 місяців; - Упевнені знання ООП, патернів проектування, типових архітектур; - Упевнені знання і розуміння MVP, MVVM, Clean architecture; - Досвід роботи з Android Jetpack (Navigation, ViewModel, LiveData, Room), RxJava, Retrofit2, Dagger 2, REST API, Gradle, Git; - Уміння писати Unit / UI-тести. Компанія пропонує: - 21 календарної відпустки; - 100% оплачуваний лікарняний; - оформлення з першого дня; - заняття англійської мови та йоги;
Rozetka
2y
Android
null
2020-11-01T00:00:00+02:00
uk
492e1fdb-1e5b-5852-a0e5-2c8578228f5d
855
Android developer
Який ти, наш новий колега? • В тебе є вища освіта - технічна, інформаційні технології та досвід роботи близько 2-х років розробником Android; • Маєш досвід успішної реалізації програм з нуля, оптимізовував та рефакторив програмний код; • Працював з API і веб сервісами (REST, JSON / XML) та вмієш сформувати необхідні вимоги до API; • Також вмієш працювати зі сторонніми бібліотеками, розробляти складний інтерфейс з кастомной анімацією; • Ти маєш досвід аналізувати і оптимізувати складні запити, розумієш принципи OOP та маєш знання принципів обміну даними; • Працював за методологією розробки Agile / Scrum. Приймав участь у проектуванні архітектури додатки; • Вмієш структурувати і систематизувати інформацію. Над чим будеш працювати? • Ти будеш підтримувати і розвивати мобільний додаток «Intertop» під Android • Реалізовувати ТЗ і рев'ю коду; • Писати Unit-test і проводити навантажувальне тестування; • Будеш писати та актуалізовувати технічну документацію; • Оптимізовувати процеси для забезпечення продуктивності і швидкості реагування додатку; • Будеш формувати вимоги до API і налаштовувати обмін даних з іншими додатками; • Проектувати та створювати локальні сервіси баз даних, поліпшувати архітектури додатку; • Управляти процесом складання та розгортання додатків. Чому з INTERTOP Ukraine тобі сподобається? Бо з нами цікаво, часом динамічно та запаморочливо, але обов'язково комфортно та стабільно. Ти зможеш зростати як професіонал і всебічно розвиватися: навчання, профільні заходи, соціальні ініціативи - INTERTOP Ukraine надихає! Ніяких нервів! У нас ти будеш офіційно влаштований (КЗпП + соцпакет), матимеш медичне страхування та регулярні бонуси. Крім того, на тебе чекає зручний графік роботи та ідеальне розміщення - біля станції метро Лук'янівська. Що тут думати? Надсилай резюме і ставай частиною нашої нестримної та амбітної fashion-сім'ї!
Intertop Ukraine
2y
Android
intermediate
2020-10-01T00:00:00+03:00
uk
375dc5de-956f-51b5-9a25-d61d1909cc64
856
Android Developer
**AlphaNovel** - новий продукт в екосистемі SocialTech. Наша мета - створити мультимовну платформу наступного покоління для читачів та авторів зі всього світу. Ми хочемо надавати читачам найновіший та найякісніший контент, водночас пропонувати авторам новаторські способи збільшення числа читачів та монетизації їхніх робіт. **Амбітна мета - Netflix у світі книгочитання.** Наша супер сила - dream team, що не боїться нових викликів та горить своєю справою. Зараз проект активно масштабується та обростає новими фічами. Тому шукаємо амбітного розробника, який доповнить Android команду та стане джерелом свіжих ідей і підходів. **Чому саме ми:** — Ми гнучкі щодо процесів, вибору технологій та рефакторингу; — Високий рівень експертизи в команді. Ми навчаємось один в одного; — Розробка та бізнес - єдине ціле, а не два різні всесвіти. Більшість рішень ми приймаємо разом; — Дуже крута команда, спілкування з якою викликає залежність :) **Наш технічний стек:** — Kotlin, Android 7+; — Only Jetpack Compose; — MVVM and Clean Architecture; — Kotlin Coroutines/Flows; — Hilt; — Firebase Platform **Зона відповідальності: ** — Розробка нового функціоналу; — Підтримка кодової бази вже написаного - рефакторинг, написання тестів; — Допомагати з грумінгом, оцінкою задач та плануванням роботи; — Взаємодіяти зі всією командою: - з Backend розробником узгодити контракт взаємодії; - з Product Owner обговорити логіки роботи; - з дизайнером - UI/UX продукту; — Брати активну участь в покращенні процесів, стеку технологій, підходів до розробки **Про тебе:** — 2+ роки досвіду Android розробки на Kotlin; — Знання платформи Android та Android SDK, їх можливостей і обмежень; — Чітке розуміння найпопулярніших архітектурних рішень: MVP, MVVM, Clean Architecture; — Досвід роботи з Kotlin Coroutines/Flows; — Досвід роботи з Jetpack Compose; — Досвід повного циклу розробки - від написання додатку з нуля до релізу в Google Play; — Приклади додатків в Google Play, в розробці яких ви брали участь **Буде плюсом** — Досвід роботи з Google Play Billing; — Вміння писати Unit тести; — Досвід налаштування CI/CD **Умови / Що пропонуємо:** — Страховий медичний поліс і послуги корпоративного лікаря; — Безкоштовну професійну допомогу корп. психолога в онлайн чи офлайн форматі; — Для комфортної роботи надаємо сучасну техніку Apple і не тільки; — Доступ до внутрішньої бізнес-літератури, тренінгів, семінарів; — Якщо тяжієш до навчання, ми компенсуємо конференції/мітапи; — Просторий та сучасний офіс на Подолі - такий, що не захочеш його залишати; — Якщо наразі знаходишся за кордоном, чекатимемо тебе в нашому офісі у Варшаві
SocialTech
2y
Android
intermediate
2022-07-01T00:00:00+03:00
uk
b5c63ecc-294c-5ed4-8345-b6a32077406b
857
Android Developer
Diaspora — fintech-стартап, що базується у Великобританії. Для них ми розроблятимемо банківські мобільні застосунки з нуля. За допомогою цих застосунків клієнти зможуть отримати віртуальну картку Visa за кілька хвилин і почати нею користуватись: поповнювати карту, витрачати гроші, сплачувати регулярні платежі та робити перекази друзям та рідним. Якщо ви користуєтесь Monobank — то зрозумієте про що йде мова. Запланована команда проекту — 2 iOS та 2 Android розробника. Розробку iOS версії ми почали кілька тижнів тому, а Android будемо починати зараз. Застосунок нативний, писати будемо на Kotlin, детальний вибір архітектури та стеку будемо робити за участю розробників, що приєднаються до команди. Використовуємо SCRUM, Git, Jira. Детальні user stories та дизайни вже підготовлені командою з боку клієнта. Вимоги: - досвід Android розробки від 3 років; - знання Java та Kotlin; - технична англійська. Що пропонуємо ми: ✓ оплачувана відпустка — 20 робочих днів на рік; ✓ оплачувані лікарняні (без надання довідки від лікаря) — 5 робочих днів на рік; ✓ компенсація витрат на охорону здоров’я та заняття спортом; ✓ можливість обрати зручний формат роботи: з офісу чи віддалено; ✓ безкоштовні курси англійської мови в робочі часи; ✓ можливість замовлення та доставки різноманітних страв з власного кафе.
Polytech Software
3y
Android
upper
2021-07-01T00:00:00+03:00
uk
7e4957f1-e5fa-5de0-9795-c177cd096c38
858
Android Developer
ETNOCODE — аутсорс компанія яка спеціалізується на розробці мобільних застосунків, запрошує Вас стати частиною дружньої команди на позицію — Android Developer (Java / Kotlin) **Необхідні професійні навички:** - Досвід та розуміння ООP / Kotlin або Java; - Android SDK; - Досвід роботи з REST API, Push Notifications; - Розуміння повного циклу розробки програм на Android; - Досвід використання Git; - Мати завзятість у вирішенні складних технічних завдань. **Буде дуже великим плюсом:** - Досвід роботи з WebView; - Досвід роботи із сторонніми SDK (Facebook, AppsFlyer, Branch, Firebase, Google Admob); - Наявність опублікованих проектів у Google Play; - Досвід роботи у команді.
Etnocode
2y
Android
null
2023-01-01T00:00:00+02:00
uk
31eb1b59-8307-5cce-a2ea-1edd97e54fd2
859
Android Developer
**OBRIO** - це одна з найбільших та найуспішніших дочірніх компаній Genesis. Ми розвиваємо наші продукти вже 2 роки і маємо у своєму портфоліо чотири додатки та один успішний exit. **Наша щомісячна аудиторія становить понад 2 млн. користувачів, а додаток Nebula займає перше місце серед астрологічних додатків у світі по валовому прибутку та трафіку. За 2020 рік - наша компанія виросла більше ніж 5 разів.** **СЕО OBRIO, Олександр Федоров переконаний, що актив будь-якої компанії - це люди**. Для нас надзвичайно важливо, з ким працювати і розвиватись, тому ми дуже ретельно підходимо до відбору кандидатів для того, щоб кожен почувався в нашій команді невід'ємною частиною успішної історії. У OBRIO грандіозні плани по вдосконаленню й розширенню продуктової лінійки, і ми впевнені, що для їх втілення нам потрібен скіловий **Android - розробник**, з яким ми будемо рости на обопільних інтересах. **Чому варто приєднатися до OBRIO:** -- Ти матимеш можливість впливати на продукт, пропонувати свої рішення для його удосконалення разом з невеликою, але сильною та швидкозростаючою командою однодумців; -- Зможеш шерити експертизу з Android розробниками інших команд компанії (у Genesis є community розробників, тому твої скіли завжди будуть апгрейдитись); -- Матимеш можливість приєднатись до команди на етапі активної розробки нових фічей; -- Ми не просто надаємо тобі можливості для росту й розвитку, ми провайдимо тобі максимальну автономію і віримо в те, що без тебе й твого проактивного мислення нам не обійтись. **Твої core responsibilities:** -- Розробка функціоналу мобільного додатка; -- Впровадження нових технологій і підходів в розробці; -- Інтеграція додатка з нашими бекенд сервісами (JSON, REST, тощо) для забезпечення найкращого і найшвидшого user experience; -- Взаємодія з продуктової командою і командою дизайну для розуміння вимог кінцевих користувачів додатка; -- Впровадження UI/UX рішень в зв'язці з дизайнером; -- Підготовка технічних рішень для проведення A/B тестувань. **Що ми очікуємо від тебе:** -- Досвід розробки мобільних додатків від 2-3-х років; -- Впевненні знання Java Core і Kotlin, Multithreading, Android SDK, Android UI; -- Досвід роботи з Dagger2, Retrofit, RxJava, Android Architecture Components; -- Обов'язкова наявність готових додатків в Google Play; -- Досвід роботи з API і веб сервісами (REST, JSON / XML); -- Досвід роботи з Git; -- Розуміння сучасних підходів до Android розробки; -- Знання основних принципів і патернів проектування і досвід їх застосування. **Додатковими перевагами будуть:** -- Досвід роботи з системами оплати і покупок в Android; -- Досвід використання рекламних мереж в мобільному додатку; -- Досвід роботи з кастомним ui/ux; -- Досвід роботи з udf архітектурою. **Умови та бенефіти, які ми пропонуємо:** -- **Комфортні умови та гнучкий графік:** Класний офіс в 5 хвилинах від метро Тараса Шевченко з терасою, лаунж зонами, кухнею, PlayStation. В наших офісах багато рослин та спеціальна система вентиляції і кондиціонування. Ми забезпечуємо 20 днів оплачуваної відпустки в рік і зручний робочий графік. Ми компенсуємо вартість таксі, якщо співробітник затримався на роботі або не має змоги працювати віддалено під час локдауну. -- **Турбота про здоров’я і спорт:** Сніданки, обіди, безмежна кількість фруктів, снеків, смузі та йогуртів в офісі. Корпоративний лікар і медичне страхування. Компенсація витрат на ідентифікацію та лікування COVID-19 для співробітників та членів їх сімей. Безкоштовні тренування з бігу, футболу, баскетболу, волейболу та йоги. Знижки в найближчі спортзали та оплата участі у спортивних змаганнях. -- **Навчання та розвиток:** Business і Management School для співробітників компанії. Велика електронна бібліотека та доступ до платних онлайн-курсів і конференцій, внутрішні бесіди, воркшопи. Компенсація додаткового навчання на зовнішніх тренінгах, курсах і семінарах. Професійні ком'юніті по Back-end - підтримка та обмін досвідом з колегами з усієї екосистеми Genesis. -- **Гучні корпоративи:** Два рази на рік — влітку і взимку — ми проводимо корпоративи з шаленим лайнапом в крутих локаціях. Щомісяця офіси зустрічаються на локальні тусовки та виїзні заходи, а після квартального звіту для всієї команди влаштовують вечірку. **Відправ своє резюме, якщо хочеш приєднатися до нашої команди :)**
OBRIO
2y
Android
null
2022-01-01T00:00:00+02:00
uk
8d664cde-30c7-58a8-96ba-60c461c33298
860
Android Developer
Responsibilities: - Розробка додатків для Android; - Документування коду, рев'ю коду; - Участь в оцінці задач, обговоренні архітектури додатків. Skills: Must have • Вища освіта в галузі ІТ або еквівалентний досвід роботи магістра в галузі обчислювальної техніки , інформаційних систем або інших суміжних областях • 5+ років досвіду в розробці ПЗ • 3+ років досвіду в розробці для Android на Java • Наявність публікацій Android Apps в Google Play • Android SDK • REST and JSON API Languages: Ukrainian: C1 Advanced Компанія, у разі необхідності організовує релокейт у 22 країни, де має офіси.
A-HR
5y
Android
null
2022-05-01T00:00:00+03:00
uk
2311b384-b79e-51ec-aa4d-dfb4cd00e727
861
Android Developer
ROZETKA — найбільший онлайн-ритейлер та один із найтехнологічніших e-commerce-проектів в Україні. Наша місія — бути універсальним помічником з вибору будь-якого товару в інтернеті. ROZETKA побудована на мікросервісній архітектурі. Внутрішні продукти допомагають удосконалювати веб-сайт, автоматизувати роботу складів, поштоматів, служби доставки, фінансові та операційні процеси. За сайтом і додатком стоїть робота IT-відділу. Це інженери з експертизою в топових стеках технологій, тестувальники, аналітики, DevOps-фахівці, архітектори, та продуктові менеджери, проєктні менеджери та IT-директор. Також ми постійно тестуємо нові технології, стежимо за трендами, будуємо мікросервісну архітектуру, розвиваємо DevOps-практики. Гайда з нами! Про проєкт: Основний додаток Rozetka — play.google.com/...​ls?idua.com.rozetka.shop Зі свого боку ми пропонуємо: - Оформлення з першого робочого дня; - Цікаві завдання, які дадуть Вам можливість розвивати і вдосконалювати Ваш потенціал; - Зручний графік; - Система наставництва та злагоджена командна робота; - Можливість працювати в офісі або віддалено (на вибір); - Фіксовані задачі на період адаптаціі у супроводі Наставника, Тім Ліда, HR, PO; - Оплачувана відпустка — 24 календарних дні на рік та оплачувані лікарняні; - Можливість купувати товари Rozetka.ua за спеціальними цінами для співробітників; Чим потрібно займатися: - Розробкою нових мобільних Android додатків; - Підтримкою існуючих Android додатків компанії; - Покриття інтеграційними тестами існуючі і нові продукти; - Взаємодіяти з іншими структурними підрозділами компанії; - Брати участь в щоденних мітингах. Що для цього потрібно: - Досвід розробки додатків під Android від 2 років; - Досвід реалізації програм на Kotlin не менше 6 місяців; - Упевнені знання ООП, патернів проектування, типових архітектур; - Упевнені знання і розуміння MVP, MVVM, Clean architecture; - Досвід роботи з Android Jetpack (Navigation, ViewModel, LiveData, Room), RxJava, Retrofit2, Dagger 2, REST API, Gradle, Git; - Уміння писати Unit / UI-тести. Особисті компетенції: - Уміння приймати рішення і нести відповідальність за них; - Стресостійкість; - Прагнення розвиватися і розвивати інших; - Гарні комунікативні здібності. Будемо раді вам у команді ROZETKA. Не зволікайте і надсилайте резюме.
Rozetka
2y
Android
pre
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
41fac41e-7354-55db-af38-b4e8d2f4e07e
862
Android Developer
The project is one of the most versatile EVM crypto and decentralized identity wallets in the ecosystem. At the moment they are preparing the next big leap in supporting DAOs in a convenient way, but also improving DeFi integrations. Обов'язки 🛠️: Implement the latest feature set, outlined in user stories and designs. Coordinate with your team members to use and improve emerging blockchain standards. Always write good test cases aiming full code coverage for functional requirements, and being vigilant about non-functional requirements related to security, transaction cost, etc. Constantly Improve development tooling, test framework of the protocol development. Assist your team members in code reviewing your work to get your code merged. Peer programming and code review other team members' work. Необхідні навички: Minimum 3+ years of working experience delivering native applications for Android with a deep understanding of a consumer app life-cycle. Expert in Kotlin, Java, and Andriod UI Minimum 1+ years of working experience integrating blockchain infrastructure for Android and a deep understanding of decentralized asynchronous communication. Strong understanding of data structures and algorithms, building custom UI, and creating great user experiences. English - as a must, at least Upper-Intermediate. German as a plus. Компанія пропонує: Не наймає росіян, які не залишили територію пупкіна Робота над новаторською технологією мобільного гаманця Дуже гнучкий графік роботи Можливість підключити наступний мільярд людей до блокчейнів у всьому світі Remote UTC (+/- 3h) time zones
CleverLand
3y
Android
upper
2022-03-01T00:00:00+02:00
uk
b4db7891-1f75-56bf-a5fc-a02e9929652e
863
Android Developer
Unravel — all-in-one додаток для планування будь-яких подорожей, в якому користувачі можуть шукати і знаходити враження, планувати маршрути і ділитися своїми подорожами з іншими. Основна фіча додатку — відсутність потреби шукати інформацію про цікаві місця в різних джерелах, в Unravel знаходиться все, що потрібно для планування нової подорожі. Основна задача Android розробника в Unravel — розробка мобільного додатку (з нуля). Технічний стек продукту: iOS – Swift Android – Java/Kotlin Web – WordPress API – Flask MySQL/MongoDB AWS Детальніше про команду: Наразі в Unravel працює Head of Engineering (з Великобританії), VP of Engineering (з Індії), Lead Engineer (який є і Project Manager / Scrum Master), 3 Front end developers (2 IOS і 1 Android), 2 Backend developers, 2 Data Scientists, а також 2 developer на part-time. Коротко про етапи найму: * HR Screen співбесіда (~30 хвилин) * Технічний скрін (~1 година): Демонстрація продукту, загальна оцінка досвіду в розробці додатків на Android, підходи до розробки тощо. * Технічна співбесіда (~1 година): Більш глибока технічна оцінка перерахованих вище областей. Дуже швидкий процес найму (зворотній зв'язок день-в-день, є можливість 2 основних етапи зробити впродовж 1го робочого дня, тож маєте реальну можливість отримати оффер наступного дня до обіду ^-^) Бенефіти компанії: Безлімітна кількість днів відпустки Гнучкий робочий графік (c 10ї по 16у годину потрібно бути на зв'язку) Відсутність бюрократії Мультинаціональна скілова команда Вилка ЗП – $3500-5500
VeryBusy Recruiting
3y
Android
upper
2021-08-01T00:00:00+03:00
uk
87759575-a4ab-5d91-9096-fe4b034b2d3b
864
Android Developer
We are hiring! Наша міжнародна компанія RemSoft.Dev відкрила вакансію на позицію Android Developer у зв'язку за розширинням потреб замовників. Що ми пропонуємо спитаєте ви? 1. Віддаленну співпрацю. Працюйте де і як вам зручно 2. Ринкову зарплатню та можливість кар'єрного росту 3. Повну (7-9 год на день) або часткову (4-5 год на день) зайнятість 4. Дружня команда, яка зможе допомогти та розібратись, якщо зіткнулись з труднощами. Лояльне та чесне керівництво Необхідні навички • 1+ рік досвіду розробки мобільних технологій використовуючи Java Android • Відмінне знання ООП • Пристрасть до навчання, нових відкриттів та бажання залишатися на передовій технологій та нових платформ • Розуміння та досвід роботи з git та Github
RemSoft.Dev
1y
Android
null
2021-08-01T00:00:00+03:00
uk
b5e00e71-8a3b-503c-a3a7-c5bea88ae657
865
Android Developer
WildWildLeads & WildWildTeams - українські команди, готові підкорювати нішу арбітражу трафіку та йти вперед із найсильнішими фахівцями ринку та найкрутішими партнерами у вертикалі iGambling. За короткий час ми виросли зі стартапу на стику цифрових технологій, маркетингу та IT Привіт! Мене звати Марія, я рекрутер найпрогресивніший компанії в сфері affiliate marketing — Wild Wild Leads. Наразі Wild Wild Leads в пошуках найкращого Android Developer Wild Wild Leads — компанія, яка за 8 місяців своєї роботи об'єднала 80 першокласних спеціалістів. Wild Wild Leads — компанія, яка завжди шукає нові можливості, а не причини. Developer 😎 Ми впевнені, що ти вже переглянув купу вакансій та, зупинившись саме на цій, відчув щось рідне та надійне.Ти не помилився, бо Wild Wild Leads — це про надійність, відкритість та шалений розвиток Ми будемо щасливі, якщо ти: Гіпер пунктуальний та уважний. Ініціативність, здатність дивитись на функціонал очима користувача, задавати питання, вникати в суть, пропонувати ідеї. Вмієш пропонувати, впроваджувати та розвивати. Досвід у сфері affiliate marketing буде . Вміння читати та вивчати документацію на англійській мові Що важливо для нас: Вільне користування Java/Kotlin; Розуміння життєвого циклу додатка та його компонентів. Знання ООП; Знання aсинхронного програмування (Kotlin Coroutines); Інтеграція REST API за допомогою Retrofit, OkHttp3, Volley; Хороше розуміння патернів дизайну та архітектури (SOLID, MVVM, MVP і т. Д.); Вміння розробляти додатки клієнт — серверної архітектури. Досвід роботи с Firebase; Знання технологій Android Jetpack. Знання технолоій Jetpack Compose буде плюсом; Вміння розбиратися в чужому коді буде плюсом. В твої обов’язки буде входити: Розробка мобільник додатків з використанням різних технологій; Робота над проектом від ідеї до її реалізації; Пошук та використання нових рішень; Робота з Firebase; Співпрацювати з іншими розробниками, дизайнерами, QA; Інтеграція проекту з різними SDK; Розробка додаткових фіч; В свою чергу ми пропонуємо: Фіксовану ставку; Віддалений формат роботи; Оплачуваний випробувальний термін; Відпустка 24 календарних дні; Потужна інфраструктура та команда, яка зростає кожного дня; Підтримка твоїх, навіть найшаленіших, ідей; Гарантія того, що тебе не тільки вислухають, а й почують; Команда людей, які хочуть рости та розвиватися та будуть допомагати в цьому тобі; Підтримка рішень, які будуть сприяти покращенню та розвитку компанії; Відпочинок і навчання разом з командою: team building, тренінги, корпоративи та багато іншого; Корпоративна англійська.Спортзал/страхування здоров’я/навчальні курси від 6 місяців співпраці. Головний клієнт нашої компанії — щасливий працівник, який отримує кайф від того, чим займається. Ми чекаємо на тебе, аби зробити твоє життя краще, адже Wild Wild Leads цінує кожного співробітника. Якщо ти прагнеш знайти роботу, яка стане для тебе платформою для втілення крутих ідей, проектів та хочеш чітко бачити результат своєї роботи, отримуючи задоволення від цього — Wellcome Надсилай нам своє резюме. Ми вже чекаємо на зустріч!)
Wild Wild Leads
no_exp
Android
null
2022-12-01T00:00:00+02:00
uk
4df54211-319c-5d82-bb1c-7c7e06382668
866
Android Developer
**Вимоги до досвіду** — Вища технічна освіта та/або сертифікати, тренінги — Практичний досвід розробки Android додатків від 2 років — Досвід роботи з системами контролю версій Git, розуміння Git-Flow — Базові розуміння функціонального програмування — Знання Android SDK — Розуміння основ Java, Kotlin — Розуміння принципів програмування RxJava, RxAndroid — Досвід роботи з багатопоточністю — Розуміння роботи HTTPS, WebSocket, SerialSocket, Socket — Базове знання і досвід використання ОС Linux (робота в shell) — Розуміння принципів ООП — Розуміння шаблонів проектування, і застосування MVP, IoC, Clean architecture — Розуміння DI Dagger 2.* — Досвід роботи з БД (SqLite, Room) — Розуміння клієнт- серверної архітектури, використання бібліотек OkHttp, Retrofi — Англійська на рівні читання технічної документації **Своїм співробітникам ми пропонуємо** — Роботу в найбільшому та інноваційному банку України — Офіційне працевлаштування та 24 календарних дні відпустки — Конкурентну заробітну плату — Медичне страхування та корпоративний мобільний зв’язок — Корпоративне навчання — Цікаві проекти, амбіційні задачі та динамічний розвиток — Дружній професійний колектив та сильну команду
Mira top recruiting
2y
Android
null
2022-09-01T00:00:00+03:00
uk
3d38bad4-0060-5b8c-8a21-a2907c93b53c
867
Android Developer
Вимоги: Досвід в розробці додатків для Android більше 2х років. Ініціативність у виконанні завдань та бажання розібратись з викликами які будуть під час розробки. Кандидат повинен проявляти зацікавленість у проекті та успішній реалізації. Обов'язки: Якісно виконувати всі поставленні завдання. Відстежувати час на виконання за допомогою Toggle Track та формувати звіти за закриті таски. Розробити додаток та залити його на плеймаркет. Усі необхідні дані будуть надані. З команди буде ще дизайнер. Він буде малювати дизайн та структуру проекту. Оплата буде проводитись двічі на місяць, за витрачені години на розробку. Про проект: Маємо розробити додаток схожий на APKPure. Для завантаження на плеймаркет. Завдання додатку - давати змогу користувачам завантажувати інші додатки з бібліотеки. Тобто це своєрідний маркет додатків.
LinkOnMedia
2y
Android
pre
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
7aa7ece5-34f3-5b19-b785-ddeaf929d3c1
868
Android Developer
Вимоги: • Досвід розробки мобільних додатків під Android - від 1,5 року • Впевнене знання Java, Kotlin • Досвід роботи з Git • Написання коду згідно SOLID • Знання і вміння застосовувати основні патерни проектування • Знання MVC/MVP Обов'язки: • Розробка нового функціоналу GLOICE для Android • Рефакторинг і оптимізація існуючого коду • Розробка UI нових екранів Умови роботи: Працюємо с Пн по Пт, с 9:00 до 18:00, зараз у віддаленому режимі 10 хв пішки від м.Дарниця 15 робочих днів відпустки на рік 5 робочих лікарняних днів Сучасне робоче місце Проект - - єдиний у світі геомесенджер, що дозволяє спілкуватися з користувачами на основі місцезнаходження, ставити питання та знаходити відповіді за лічені хвилини. Розроблений з нуля в Україні.
Hard Skill IT
1y
Android
pre
2020-05-01T00:00:00+03:00
uk
cd4c5e91-1a8c-5f30-94b3-1d70a2a80ba9
869
Android Developer
Вимоги: - Комерційний досвід розробки на Android 2+ років; - Хороші знання Android SDK (API level >23); - Добре розуміння основних концепцій Kotlin та Java; - Розуміння плюсів і мінусів різних архітектур; - Розуміння концепцій FRP (RxJava / Coroutines). Ми використовуємо: - Gradle; - Git; - WebSockets в режимі реального часу, REST у всіх інших випадках; - KISS; - DRY; - Runtime; - BDD (іноді, якщо це можливо, будьте ласкаві). Ми уникаємо використання: - Java; - Обробка даних у Activities and Fragments. Ви можете: - Розробляти й у подальшому підтримувати застосунки для Android платформи як частина команди або самостійно; - Співпрацювати з міжфункціональними командами для визначення, проектування та впровадження нових функцій; - Розробляти рішення та алгоритми відповідно до функціональних і технічних вимог; - Сприяти, визначати, вдосконалювати архітектуру додатків та підходи до розробки програмного забезпечення; - Прислуховуватися до наставлень і в той час бути наставником. Ми пропонуємо: - Справедливий компенсаційний пакет; - Welcome bonus, Seniority bonus; - Професійне зростання; - 20 робочих днів відпочинку, оплачувані лікарняні; - Медичне страхування (покриття Covid); - Гнучкий графік роботи. Про компанію IDAP IDAP is Ukrainian full-service software development company. We build native iOS/Android and Web applications from square one. IDAP began guiding businesses into mobile in 2012 and has successfully realized 200+ projects even since. We work with start-ups, established businesses and well-known brands in spheres of retail sales, finances, healthcare, entertainment, traveling and transportation services. Our goal is to help businesses keep up, or even run ahead of the tech curve. But IDAP is not only about projects and products, we care about our team and wholeheartedly support their aims and career growth. Сайт компанії: http://idapgroup.com/ Сторінка компанії на DOU: https://jobs.dou.ua/companies/idap-group/
IDAP
1y
Android
intermediate
2021-12-01T00:00:00+02:00
uk
8b363f8a-d398-5d87-bac1-8c3c4a90111c
870
Android Developer
**Вимоги:** - Комерційний досвід розробки на Android 2+ років; - Хороші знання Android SDK (API level 23 і вище); - Добре розуміння основних концепцій Kotlin та Java; - Розуміння плюсів і мінусів різних архітектур; - Розуміння концепцій FRP (RxJava / Coroutines); - Розуміння і використання Compose **Ми використовуємо:** - Gradle; - Git; - WebSockets в режимі реального часу, REST у всіх інших випадках; - Runtime; - BDD (іноді, якщо це можливо, будьте ласкаві). *Ми уникаємо використання:* - Java; - Обробка даних у Activities and Fragments. **Ви можете:* - Розробляти й у подальшому підтримувати застосунки для Android платформи як частина команди або самостійно; - Співпрацювати з міжфункціональними командами для визначення, проектування та впровадження нових функцій; - Розробляти рішення та алгоритми відповідно до функціональних і технічних вимог; - Сприяти, визначати, вдосконалювати архітектуру додатків та підходи до розробки програмного забезпечення; - Прислуховуватися до наставлень і в той час бути наставником. *Ми пропонуємо:* - Справедливий компенсаційний пакет; - Професійне зростання; - 20 робочих днів відпочинку, оплачувані лікарняні; - Медичне страхування (покриття Covid); - Гнучкий графік роботи.
IDAP
2y
Android
null
2023-03-01T00:00:00+02:00
uk
e6fb782d-edf3-5b5a-a5df-ae40b57a5da6
871
Android Developer
Вітання! Давай знайомитися. Ми WEZOM – одна з найбільших IT-компаній на ринку України. Працюємо у сфері web-розробки та інтернет-маркетингу. Створюємо успішні проекти в Україні та за кордоном. Співпрацюємо з відомими брендами та маємо представництва у США, Німеччині та Польщі. На нашому рахунку безліч успішних кейсів для великих організацій, серед яких ROSHEN, Укрбуд, Sanahunt, Visotsky Consulting, Metinvest, LAVINA, SUZIE, Toyota Material Handling, Bukovel Residence та багато інших. Зараз компанія шукає сильного гравця! Відкрито відбір на позицію: Android developer. Впевнені, що твої знання та досвід у колаборації з цікавими проектами та розвитком у нашій компанії стануть запорукою неймовірного результату! Вимоги: kotlin jetpack compose OOP SOLID (не використання всіх принципів, а розуміння) бажання розвиватися та вчити щось нове - а саме flutter) від 2х років комерційного досвіду роботи Компанія може запропонувати тобі: - Конкурентну заробітну плату; - Професійне зростання і розвиток; - Регулярний перегляд поточного грейда і зарплати (1-2 рази на рік); - Графік роботи: Пн-Пт з 8:00 (11:00) до 17:00 (20:00); - Оплачувану випробувальний термін: 2 місяці; - Додатковий оплачуваний вихідний в День народження; - Програма адаптації, яку веде профільний співробітник; - Консультації та тренінги з корпоративним психологом; Основні завдання: Розробка додатків з "0".
Wezom
2y
Android
null
2022-04-01T00:00:00+03:00
uk
97ba11f3-7051-5c15-9bd4-598a5af6391e
872
Android Developer
В пошуках фахівця на вакансію Android Developer (remote). Необхідні навички • досвід розробки під Android від 1 року (Kotlin); • досвід розробки клієнт-серверних додатків, зокрема досвід роботи з SOAP, REST; • досвід асинхронного програмування (RxJava, Coroutines, Native Concurrency); • розуміння принципів Android Architecture components; • розуміння MVP, MVVM, clean architecture; • розуміння Java Сore: core, collections, concurrency, networking; • розуміння принципів ООП; • розуміння принципів UI/UX; • впевнені знання Android Framework та Ecosystem: Core Android API, UI, threading model and available solutions, third-party libraries, build tools; • Unit-Tests. Будете плюсом • Досвід у реалізація та публікації готових та працюючих програм у Google Play; • Посилання на код для ознайомлення; • Застосування Dagger, Kodein та інші фреймворки Dependency Injection; • Досвід роботи у команді; • Використання та застосування в роботі GIT. Пропонуємо ・Віддалена робота; ・Крутий коллектив; ・Керівництво, що не заважає розвиватися та працювати; ・Можливість зростання як особистісного, так і кар'єрного;
Datech
1y
Android
pre
2022-11-01T00:00:00+02:00
uk
07477960-6710-55c0-97d4-414c15616ed9
873
Android Developer
Європейська компанія Think. яка розробляє власні продукти, а також працює по аутсорсингу запрошує до співпраці на постійній основі Android Developer. 🔸Що робити: - розробка та удосконалення застосуноку; 🔸Що потрібно: - звісно від 1,5 року комерційного досвіду в розробці програм для Android за допомогою Kotlin; - чітке розуміння HTTP, RESTful API з JSON, WebSocket; - досвід інтеграції з веб-службами RESTful є обов’язковим; - сильні знання принципів дизайну інтерфейсу Android; - досвід роботи з Git / GitFlow 🔸Про проект: Loyale - це додаток що допомагає компаніям запустити програми лояльності для своїх клієнтів. Додаток має широкий функціонал і зручний інтерфейс, завдяки чому кожна компанія налаштовує його під свої вимоги. 🔸 Відгукнись на вакансію якщо: - маєш відповідний досвід роботи; - на середньому рівні спілкуєшся на англ. мові, адже частина тімки є англомовною; - маєш портфоліо (2+ проекти), якщо все під NDA - тоді сповісти про це; - готовий бути частиною команди. 🔸Компанія пропонує: - менеджмент команди здійснюється TL: JIRA, Slack та ін. + щотижневі відео-мітинги; - по соцпакету: відпустка, державні свята є вихідними; - додаткові фішечки: переогляд оплати 1 раз на пів року + тімбилдинги (поки онлайн, але якщо буде спад пандемії то й офлайн); - оплату через ФОП (брутто), якщо не маєш ФОП то по Payoneer; - графік роботи: з 9:00 по 18:00 по київському часу, можливий більш гнучкий робочий графік дня, але трекати свій час тут важливо! Якщо ти дочитав до цього моменту, то ми раді цьому. Значить тобі цікаво і ти ще маєш кілька питань) Ми на них дамо відповідь у приватних повідомленнях. Але і передбачили заздалегідь, що може вже цікавити: 🔸 Як проходить співбесіда? Якщо ваша кандидатура відповідає вказаним у описі вимогам, то у 2 етапи: 1. Знайомство з рекрутером 2. Технічна бесіда з представником компанії на англ мові 🔸 Чи є тестове завдання? Нема. 🔸 Чи є випробувальний період? Так, до 3 місяців, але може бути скороченим за погодженням сторін. 🔸 Робота по договору? Так (безстроковий контракт) + NDA Чекаємо на твій відгук!
YRC
1y
Android
intermediate
2021-06-01T00:00:00+03:00
uk
15101539-738d-5ff8-b361-e800b49b48c2
874
Android Developer
Задачі: -Оцінка завдань та можливості їх реалізації; -Взаємодія із командою проекту (PM, PdM, QA, Designer and etc.); -Code Review колег із команди Android розробки. -Пошук оптимального вирішення завдання, вибір та вивчення технологій, впровадження їх у розробку; -Розвиток існуючих продуктів (категорія Business) або розробка нових програм (Entertainment); Робота в AIBY — це: -Власні та різноманітні продукти; -Команда чудових людей та сильних професіоналів в одному флаконі; -Офіс в центрі міста; -Курси англійської мови; -Можливість працювати з дому чи офісу; -Програма компенсації спорту, 5 sick-days та інші бонуси. -Медичне страхування (100% покриття клінік А+); -Можливість безпосередньо брати участь у розвитку продукту; -Відсутність зайвої бюрократії та висока ступінь свободи прийняття рішень; Наші очікування від кандидата: -Досвід Android-розробки для GooglePlay від 3 років та наявність випущених програм у Google Play; -Знання життєвого циклу програми та особливостей середовища Android; -Хороші знання ООП (розуміння на рівні об’єктів реального світу); -Досвід створення багатопотокових програм. -Розуміння та використання патернів проектування; -Відмінні знання Java, Kotlin та Android SDK; -Широкий технічний кругозір;
AIBY
2y
Android
null
2022-03-01T00:00:00+02:00
uk
0d65bbca-76fa-5d80-9ca8-b64343beca65
875
Android Developer
Запрошуємо Android Developer в команду EasyPay на транспортний проект: трамваї, автобуси та тролейбуси. Проект: розробка ПЗ транспортного валідатора, яка є частиною системи транспортного білінгу (єдиний квиток). Наш продукт є дуже важливим для інфраструктури України і забезпечує міста країни сучасними автоматизованими засобами оплати проїзду та обліку пасажирів, а також надає користувачам зручний інтерфейс взаємодії з перевізниками і містом!! Ми бачимо нашу мету у впровадженні комфортного способу оплати для пасажирів і постійно розширюємо перелік міст в яких працюємо, наразі це Львів, Одеса, Івано-Франківськ та Запоріжжя. Суть проекту полягає у створенні ПЗ керуючого транспортними валідаторами, завдання якого взаємодіяти з транспортними та банківськими картками, у тому числі ApplePay та Google Pay, з одного боку, а також із системами транспортного білінгу, з іншого боку, з метою реєстрації та обліку поїздок у громадському транспорті в рамках системи єдиного квитка міста У вас буде свобода у виборі технологій/фреймворків для роботи. Найближчі задачі: • Забезпечення працездатності додатку валідатора проїзних квитків у транспорті. • Деякий час підтримувати та допрацьовувати існуючий код на Java 6 + та перенести весь проект на Kotlin . • Розвиток компонентів системи від роботи з віртуальними картами до взаємодії з віртуальними гаманцями Apple і Google. Що для нас важливо: • Досвід роботи з мовами Java 6 та Kotlin від 3х років • Вміння працювати самостійно і незалежно • Чудові навички міжособистісного спілкування та співпраці • Здатність до вирішення проблем • Відмінні організаторські здібності й тайм-менеджмент • Англійська мова – НЕ ПОТРІБНА, бо це наш український продукт))) Ми пропонуємо: • Віддалений формат роботи • При бажанні - офіс зі смачною кавою на Подолі (ст.м. Т. Шевченко) • Офіційне оформлення та оплачувана відпустка 24 календарних дня • Корпоративні заходи, свята і особливі дати - як тільки закінчиться війна
EasyPay
3y
Android
null
2022-07-01T00:00:00+03:00
uk
4d118741-8683-5331-9893-7ed1f8448541
876
Android Developer
Запрошуємо Android розробників взяти участь у створенні веб/мобайл порталу для трекінгу організаційних справ у великих супермаркетах - тут є скедулінг, фінанси, піпл менеджмент, трекінг відпусток, прогнозування та репорти, пов'язані з оптимізацією та ефективністю роботи організації. Наша команда — це 6 розробників — веб та андроїд, працює напряму із замовником з Данії. Вашим завданням буде розробка та підтримка Android додатку. Відбір кандидатів проводиться в три етапи — технічне інтерв'ю, інтерв'ю з замовником та фінальна бесіда з менеджером напрямку в компанії. Це десь загалом займає 3 години часу. Ми робимо все, щоб процес тривав недовго, декілька днів — до тижня. Співбесіда з представником замовника — англійською мовою. Вимоги до кандидата: ✓ Досвід розробки мобільних додатків під Android від 3-х років. ✓ Відмінні знання Android SDK та Kotlin. ✓ Розуміння і досвід роботи з MVP, MVVM. ✓ Англійська мова — на рівні, достатньому для обговорення (голосом чи письмово) технічних питань. Що ми пропонуємо: ✓ Віддалена робота з можливістю, за необхідності, працювати та «мітингувати» у коворкінгу компанії. ✓ Відпочинок 4 тижні на рік. ✓ Медичне страхування чи часткова компенсація витрат на оздоровлення. Часткова компенсація спортивних занять. ✓ Уроки англійської безкоштовно та за бажанням. ✓ Можливість організувати home office із частковою компенсацією витрат компанією. ✓ Випробувальний термін — 3 місяці.
Polytech Software
3y
Android
intermediate
2021-08-01T00:00:00+03:00
uk
28562bb9-c80b-548b-9296-3efe3d616e53
877
Android Developer
Запрошуємо вас стати частиною команди, що вже близько року розробляє передовий застосунок у напрямку **Health & Wellness** для нашого європейського замовника. **Проєкт** містить в собі мобільний застосунок (iOS, Android), веб-сайт та відповідні адмін-панелі. Застосунок має функцію підключення до ряду BLE-пристроїв, передбачає декілька потоків вхідних даних, а також глибоку інтеграцію з технологіями **Machine Learning** та **Computer Vision (на Python)**. **Команада проєкту** - це досвідчені iOS, Android, Java розробники, ML та QA спеціалісти, UI/UX дизайнери, бізнес-аналітики і звісно менеджери. Зараз ми шукаємо **Android спеціаліста** з **3+ роками досвіду** та **знанням тех. стеку** , який використовується на цьому проекті: **Language:** Kotlin; **Architecture Patterns:** MVVM; **State-of-the-art libraries:** Room, RxJava2, Dagger2, Retrofit2, DataBinding, RxAndroidBLE2; **Additional:** NavComponent, Glide. Не обов’язково, але **буде перевагою:** —Знання розмовної англійської мови. **Основні задачі:** — Розробка надійного та ефективного застосунку шляхом написання якісного та чистого коду; — Покриття коду unit-тестами; — Активна участь в процесі розробки разом з усією командою проєкту; — Відповідальне ставлення до своїх задач та повага до зусиль інших. **Співпраця з Coreteka - це:** — Робота пліч-о-пліч із завзятими та небайдужими професіоналами своєї справи; — Участь у побудові бізнес-процесів та компанії, про які ви мрієте; — Можливість обирати технології та способи реалізації задач; — Чітка та послідовна система кар’єрного росту в рамках особистого плану розвитку; — Paid leaves та додаткова соціальна відпустка для екстрених випадків; — Курси англійської, внутрішні воркшопи та розважальні івенти. **Етапи відбору:** 1. HR-інтервью (до 1 години); 2. Технічна співбесіда (до 1,5 години); 3. Фінальна співбесіда з СТО та представником замовника (за потреби) - (до 1 години); Омріяна пропозиція про співпрацю!
Coreteka
3y
Android
null
2021-08-01T00:00:00+03:00
uk
12cd165e-42af-50e4-9d7b-616522b737fd
878
Android Developer
Запрошуємо в команду Android Developer з досвідом розробки мобільних додатків, який підсилить нашу команду та допоможе розробити мобільні додатки у медичній сфері та для підтримання здорового способу життя. **Наші очікування від кандидатів:** • досвід роботи в проектах по розробці мобільних додатків; • досвід роботи в Front-end розробці від 5 років; • досвід в Java + Kotlin, Sqlite від 4 років. **Що потрібно робити:** • розробляти мобільного клієнта (Android) у сфері медицини/здорового способу життя; • створювати комплексні таски в тех.беклог по фронтенду; • приймати участь в плануванні роботи команди; • писати тести (бажано по TDD). **Що ми пропонуємо:** • прогресивні інноваційні проекти; • великий простір для втілення власних ідей; • гнучкий графік (з 12 до 18 на зв’язку); • швидке вирішення будь яких питань; • регулярну та своєчасну виплату заробітної плати; • медичне страхування; • корпоративну бібліотеку; • дружню атмосферу та командні заходи. На першому етапі віддалений формат роботи з можливістю гнучкого графіку (з 12 до 18 на зв’язку), також розглядаємо співпрацю як на повну занятість так і часткову або почасову
COR-Medical
5y
Android
pre
2023-03-01T00:00:00+02:00
uk
f3c33250-9a47-5bd9-a00d-2c96c04f2289
879
Android Developer
**Запрошуємо в команду Android розробника!** Ви будете брати участь в розробці різних стартап-проектів. **Вимоги:** — досвід в розробці від 2 років; — знання мов Kotlin, Java; — знання DB, Location, Networking сервісів; — досвід роботи зі сторонніми API: Facebook API, REST API; — досвід роботи з Analytics & Crash reporting сервісами. **Що пропонуємо ми:** — цікаві та "живі" проекти, Agile підхід; — можливіcть "підтягнути" англійську; — на рік - 4 тижні відпочинку; — затишний сучасний офіс, чай-кава, снеки; — медичне страхування, часткова компенсація витрат на дантиста, масаж та спорт; — власний невеличкий спортзал у офісі.
Polytech.company
2y
Android
intermediate
2020-05-01T00:00:00+03:00
uk
af3db11a-08df-56f0-88de-35d56b323e6f
880
Android Developer
**Запрошуємо тих, хто заряджений:** - Працювати в команді розробників і брати участь у мозковому штурмі, надаючи архітектуру додатків і вказівки щодо впровадження; - Проектувати та створювати компоненти інтерфейсу користувача для платформи Android; - Знаходити, оцінювати та впроваджувати нові технології, щоб максимізувати ефективність розробки. **Необхідний професійний досвід:** - 3+ роки досвіду роботи в комерційних проектах; - Перевірене знання Android SDK; - Знання Kotlin, Kotlin Coroutines; - Досвід роботи з Compose, або сильні теоретичні знання; - Досвід роботи з Dependency Injection frameworks (Dagger, Koin); - Досвід роботи з MVP/MVVM/MVI; - Досвід роботи з REST, WebSockets; - Досвід написання Unit тестів, UI тестів; - Досвід налаштування CI/CD. **Бажані навички:** - Досвід роботи з мульти-модульним проєктом. **Ми піклуємось про твоє:** **Здоров’я** - 100 % оплачувані лікарняні; - Медична та фінансова допомога; - Бенефіти (спортзал/стоматологія/психолог тощо). **Добробут** - Конкурентна заробітна плата та постійне заохочення за внесок у розвиток компанії та результат; - Щорічний перегляд умов праці; - Бонусна система на основі OKR. **Особистісне і професійне зростання** - Індивідуальний річний бюджет на навчання, з можливістю відвідування платних конференцій, тренінгів, уроків англійської мови, майстер-класів тощо; - Персональний план розвитку; - Культура зворотнього зв’язку. **Баланс між роботою та особистим життям** - 20 робочих днів оплачуваної відпустки; - Гнучкий графік; - Корпоративи та тімбілдинги. **English version:** **We invite those who fired up to:** - Work within a team of developers and participate in brainstorming, contributing application architecture and implementation guidance; - Design and build UI components for the Android platform; - Find, evaluate, and implement new technologies to maximize development efficiency. **Essential professional experience:** - 3+ years of experience in commercial projects; - Proven Android SDK knowledge; - Knowledge of Kotlin, Kotlin Coroutines; - Experience with jetpack Compose or at least solid theoretical knowledge; - Dependency injection frameworks(Dagger, Koin); - Experience with MVP/MVVM/MVI; - Experience with REST, WebSockets; - Experience with writing Unit tests and UI tests; - Experience with CI/CD setup. **Desirable skills:** - Experience with multi-module projects. **We care of your:** **Health** - 100% paid sick leaves; - Medical insurance & financial aid; - Benefits Cafeteria (gym/stomatology/psychological service & etc.). **Wealth** - Competitive salary and constant encouragement for your efforts and contribution; - Annual review; - OKR-based bonus system. **Personal and professional growth** - Individual annual training budget with an opportunity to visit paid conferences, training sessions, English lessons, workshops, etc.; - Personal development plan; - Feedback culture. **Work-life balance** - 20 working days of paid vacation; - Flexible schedule; - Corporate events and team-building activities.
PMI team
3y
Android
intermediate
2023-01-01T00:00:00+02:00
uk
04bdc66e-b11c-58a1-9442-9237a1367ea7
881
Android Developer
Канадський продукт у сфері Smart Buildings, який з’єднує офісні приміщення з орендарями та точкою керування будівлею, що дає змогу оперативно виконувати будь-які задачі (бронювати місця, швидко знаходити шлях до офісу у 30+ поверхових будинках, доступ до систем вентиляції тощо). Також використовується у багатьох медичних закладах. Клієнти продукту Microsoft, IBM, Honeywell та багато клінік. За останній рік компанія виросла з 40 до 170+ працівників. Технічний стек: Java, Kotlin, AppAuth, Retrofit, AWS client, ZXing, Mappedin, Indoor Atlas, Assa Abloy (HID), Dagger, LiveData, Room, Chrome Custom Tabs, ConstraintLayout, MPAndroidChart, AppCenter, GitHub, MVVM. Команда: PM, 2 iOS, 2 Android, QA та дизайнери, також є 2 команди на backend. Пропонують: нову техніку, мед.страхування + стоматологія, 100% компенсація спортзалу, 24 робочі дні відпустки, оплачувані лікарняні.
ITExpert
3y
Android
intermediate
2022-05-01T00:00:00+03:00
uk
3158d660-5d48-5fe2-b3b5-afe2764e7c09
882
Android Developer
Команда розробників Pokupon.ua працює в невеликих спільних командах, щоб створювати потужні масштабовані і надійні системи, використовуючи різні технології і методи розробки. В ІТ-відділі працює близько 10 людей: програмісти Ruby, Front-End розробники, QA, розробники Swift та Android, розробник 1С, PM, DevOps, системний адміністратор. Працюємо з технологіями Ruby on Rails 5, Ruby 2, Angular 8, Swift 4, Kotlin, Amazon Web Services, Google Cloud Platform. Вакансія підійде для розробника, який: — Має комерційний досвід роботи з Kotlin більше 1-го року; — Має комерційний досвід роботи з Android SDK більше 1-го року; — Знає SQL, Room; — Має досвід роботи з Dagger2, Retrofit2, Google Maps API, Kodein, RxJava2; — Є розуміння OOP, патернів проектування, MVVM; — Є розуміння REST API; — Написав свої додатки в Google Play; — Володіє англійською мовою на достатньому для розуміння технічної літератури рівні. Пропонуємо: — Працювати віддалено або у київському офісі на вул. Глибочицькій; — 8-ми годинний графік роботи, 5/2; — Нульова бюрократія, всі рішення приймаються спільно; — Цікаві та складні завдання; — Повний фінансовий і юридичний супровід ФОП; — Оплата відпустки та лікарняних згідно КЗпП; — Компенсація зовнішнього профільного навчання та івентів; — Додаткові знижки для співробітників на послуги Покупон; — Безкоштовна корпоративна англійська онлайн. Обов’язки Розробка та підтримка мобільного додатку Pokupon.ua & SuperDeal.ua.
Pokupon.ua
1y
Android
null
2021-04-01T00:00:00+03:00
uk
cd501208-8775-55b3-b3f2-a6437d1179d4
883
Android Developer
Компанія Flawless.group в пошуку Android developer . Досвід 2+ роки . Досвід створення програм з Foreground Service. Розуміння пристроїв клієнт-серверної розробки (HTTP, REST тощо) Досвід роботи з SocketIO Знання MVC/MVVM/MVP Досвід розробки на Java та Kotlin Git Вміння писати підтримуваний та тестований код Досвід створення кастомних UI компонентів Досвід інтеграції платіжної системи Stripe Якщо зацікавила наша пропозиція- відгукуйся. Чекаєм тебе ;)
Flawless.group
2y
Android
null
2022-11-01T00:00:00+02:00
uk
4528214f-7d8f-5c8a-88fa-754a96c045ff
884
Android Developer
Компанія INFO-POLUS в пошуках Android розробника. Для великого FinTech проекту з Швейцарії. Проект розробляється для полегшення роботи бухгалтерів та менеджерів компаній. Необхідні навички: Java, Kotlin, Android,SQL буде + розуміння IOS Англійська В1 Компанія INFO-POLUS в пошуках Android розробника. Для великого FinTech проекту з Швейцарії. Проект розробляється для полегшення роботи бухгалтерів та менеджерів компаній. Необхідні навички: Java, Kotlin, Android,SQL буде + розуміння IOS Англійська В1 Ви будете працювати в дружній команді яка повністю з України. Завжди зможете розраховувати на професійну допомогу та професійний ріст. Працюємо ремоут, гнучкий графік, план розвитку та багато іншого. Робота довгострокова. Якщо цікаво - давайте обговорювати.
Info Polus
2y
Android
intermediate
2022-12-01T00:00:00+02:00
uk
410af8da-b3f5-52b9-810e-c84e4509fff4
885
Android Developer
- компанія RexSoft - офіс над МакДональдсом на проспекті Свободи (біля Оперного) - всякі бонуси, плюшки, печеньки — всьо є - зп вчасно, перегляд зп також вчасно! - тімка звьозди — РМ агонь! - вилка - 3К - співбесід буде дві. З нашим СТО і з замовником. Потім офер))
RexSoft
3y
Android
null
2020-05-01T00:00:00+03:00
uk
d26d2572-c991-5bba-aad8-aef0c8a79a87
886
Android Developer
Ми Банк Власний Рахунок на платформі Банк Восток/Fozzy, розробляємо новий мобільний додаток/необанкінг. Ми не просто банк, а унікальний симбіоз найбільшого ритейлеру України та фінтеху. Шукаємо у свою команду Android Developer Необхідні навички: •Досвід розробки Android-додатків від 1 року; •Kotlin; •Kotlin Coroutines; •Room; •Розуміння принципів ООП, SOLID; •Розуміння архітектурних підходів MVVM; •Досвід роботи з HTTP, JSON, XML та REST APIs; •Досвід роботи з Git (Git Flow); •Досвід роботи з ConstraintLayout та MotionLayout; •Досвід створення кастомних View; •Робота з Dagger. Буде плюсом: •Java, rxJava; •Clean architecture; •Досвід у фінтеху; •Розуміння та знання методів шифрування; •Відвідування заходів OWASP та знання рекомендацій OWASP; •Досвід з UI та Unit тестами. Інструменти: •Android Studio. Функціональні вимоги: •Розробка мобільного банкінгу; •Виконувати розробку ПЗ згідно з постановкою задач; •Робота згідно з методологією SCRUM; •Первинне тестування; •Bug-fix. Персональні якості: •Здатність заглиблюватися у суть питання; •Пропонувати та реалізовувати системні рішення; •Боротися за якість; •Добиватися ефективної реалізації поставлених завдань; •Розуміти продукт, бажання робити його краще та розвивати; •Бути в тренді корпоративних та сучасних технологій; •Вміння налагодити роботу із суміжними технічними підрозділами; •Вміння бути самостійним. Пропонуємо: •Конкурентну оплату праці; •Можливості для професійного та кар'єрного зростання; •Оплачувані лікарняні та відпустка (24 календарні дні); •Спеціальні цінові пропозиції від провідних спортивних комплексів «Спортлайф», «Apollo Next»; •Добровільне медичне страхування працівників; •Корпоративні заняття англійської та української мови; •Знижки від партнерів Fozzy Group; •Комфортні офіси (Київ, Дніпро, Одеса) та можливість працювати віддалено.
Bank Vostok
1y
Android
null
2023-02-01T00:00:00+02:00
uk
73c31157-834e-53c1-a2e6-0c7acb0094f0
887
Android Developer
Ми в компанії LAB325 шукаємо Android розробника. LAB325 – сервісна компанія, яка займається розробкою продуктів для клієнтів, а також є технічним партнером для створення, розвитку та підтримки портфоліо мобільних та web продуктів для компаній холдингу (325CV, DNA325). **ТЕХНІЧНИЙ СТЕК:** - GraphQL/Rest API; - Retrofit/OkHttp; - Firebase SDK; - MVVM; - Clean; - Modularization; - Hilt/Koin; - Jetpack navigation; - Jetpack compose; - Motion layout. Рівень англійської має бути достатнім для читання тех літератури. Гібрид, проте надаємо перевагу офісу (буде світло та зв'язок).
DNA325
2y
Android
null
2023-02-01T00:00:00+02:00
uk
38c2aab8-2b41-5b18-ac2a-4751a4de8532
888
Android Developer
Ми зараз у пошуках талановитого Android розробника, у завдання якого входитиме: - Розробка з 0 та підтримка наших мобільних додатків для Android; - Розробка нових функцій та підтримка існуючих; - Реалізація UI та UX дизайну; - Взаємодія з іншими членами команди для забезпечення успішної інтеграції з іншими системами; - Виконання код-рев'ю та надання рекомендацій з покращення якості коду. Вимоги для кандидатів: - Досвід у розробці Android додатків не менше 3 років; - Досвід роботи з Android SDK та Kotlin; - Знання принципів ООП та їх застосування на практиці; - Досвід роботи з мобільними базами даних, такими як SQLite; - Розуміння та досвід використання різних архітектурних патернів, таких як MVVM та MVP; - Досвід у виконанні код-рев'ю та знання найкращих практик програмування; - Вміння працювати в команді та виконувати поставлені завдання в строк. Ми пропонуємо: - Роботу в сучасному офісі у м. Київ з 9:00 до 18:00; - Надання робочого місця з усім необхідним обладнанням для ефективної роботи; - Можливості для кар'єрного зростання всередині компанії. - Можливість працювати з новітніми технологіями над цікавими проектами.
Next Level Apps
2y
Android
null
2023-04-01T00:00:00+03:00
uk
214271c9-4b6d-5c81-a853-bf22695b5e74
889
Android Developer
Ми інноваційна технологічна компанія, що спеціалізується на розробці програмного забезпечення для різних галузей. Ми створюємо унікальні IT-рішення, які допомагають нашим клієнтам вирішувати складні завдання та підвищувати ефективність своїх бізнес-процесів. **Кого ми шукаємо:** - Досвід роботи з Android 2+ років. - Досвід роботи з наступними технологіями: Kotlin Android SDK Android Jetpack (Room, Navigation, WorkManager, Lifecycle) Google AppEngine (Google Cloud Endpoints / Servlets); Databases: SQL / Room Persistence, Realm; Google API's (Maps, Drive, Tasks, Places) Firebase Cloud Messaging(Android / Java Server), Database, Remote Config Google Cloud Storage / Database; Material Design REST/JSON/XML Retrofit 2, RxJava, Dagger 2, Coroutines MVVM, MVP OpenCV Git Gradle / Maven **Що ми пропонуємо:** - Конкурентна заробітна плата. - Можливість розвивати свої навички в різних напрямках інноваційних технологій. - Робота в сучасному офісі в Києві - Професійний розвиток та підтримка в особистому зростанні. - Робота в дружньому колективі з високою культурою співпраці.
NONAME DIGITAL
2y
Android
null
2023-09-01T00:00:00+03:00
uk
4219d165-39dc-5efe-9cb9-4dfa41c31544
890
Android Developer
Ми команда Lean Startup фахівців, в яких дух підприємництва та стартап індустрія - це культура роботи! Вся наша команда - це люди в яких добре розвинений product mindset, через дотичність до сфери діяльності компанії, а саме те, що вони або самі запускали стартапи або працювали в них, саме цей фактор в парі з Lean Startup підходом робить нас вкрай ефективними в нашій справі. Перевірка та формування гіпотез, генерація ідей та перевірка нових змін від клієнта на предмет корисності та доцільності саме для продукту та цільового ринку, перед тим як щось імплементувати. Бути максимально ефективними та гнучкими витрачаючи мінімум ресурсів й показуючи максимум резльтату - це те, за що ми отримуємо вдячніть від наших клієнтів. Ми не "Just do guys", завдання яких робити усі забаганки клієнта перетягуючи тікети та накидуючи все нових та нових фічей в роботу "освоюючи бюджет" - залишимо це класичному аутсорсу! Ми допомагаємо підприємцям та стартапам з Америки/Європи на ранній стадії зробити успішний запуск digital MVP версії продукту або в найкоротший термін зрозуміти що його ідея не проходить перевірку на предмет попиту у кінцевих споживачів не витрачаючи на це роки й увесь бюджет! Масштабуючи проект після успішного запуску або продовжувати пошук Product market fit'у роблячи Pivot продукту по результатам досліджень. Якщо ти в душі підприємесь або прагнеш отримати безцінний досвід в роботі з інноваційними стартапами з усього світ - ми шукаємо саме тебе! **With us you will:** - Work with modern technology stack (Kotlin, Compose, Android Jetpack, CI/CD); - Participate in the app design and development; - Interact with other company specialists - Implement cool ideas without micromanagement and bureaucracy, and feel the freedom of creativity; - Try new approaches in development and constantly keep up with the times. **Challenges you'll meet:** - Writing unit, integration, and end-to-end tests; - App integration with the backend; - Architecture development for new app functionalities; - Project estimation; - Code review. **Your professional qualities:** - 2+ years of commercial exp; - Intermediate English level; - Kotlin, Coroutines; - Android Jetpack (Compose, Lifecycle components, Navigation, Room, DataStore, Pagination); - Background execution (WorkManager, Service, BroadcastReceiver); - REST API (Retrofit, OkHttp, Interceptors) - Architecture (Single activity, MVVM, UDF, Clean Architecture, Multimodule); - Dependency Injection (Dagger2, Hilt); - OOP, SOLID, Design patterns, knowing typical approaches. **Nice to have:** - Experience with CI/CD; - Maps and location tracking (GoogleMaps, Mapbox, Location Provider, Geofences); - BLE, Bluetooth; - Video/Audio Streaming (ExoPlayer). **We offer** - Fully remote work with flexible working hours; - The possibility to come up with ideas, be listened and see them implemented; - Paid vacation (16 working days) and paid sick leave (unlimited); - PE and legal support; - Paid training programs and English language courses (50%); - Be part of the startups' development team (Lifestyle, Food & Fitness, E-commerce, Marketplaces, Fintech, and more).
You are launched
2y
Android
intermediate
2023-01-01T00:00:00+02:00
uk
bc44e131-6f5e-5b87-abf0-7e2f8bf884ae
891
Android Developer
**Ми розробляємо** зовсім нову вертикаль для Wix – Point of Sale (POS) https://www.wix.com/pos Головна мета цього продукту – дати можливість власникам бізнесів, у яких є магазин, салон краси, спортзал та ін, продавати їх товари/послуги не лише онлайн, але і в реальному світі. **Ми шукаємо** мотивованого професіонала який має більш ніж 3 роки досвіду Android розробки, розуміння Android SDK а також має розуміння та досвід практичного застосування архітектурних патернів: MVP, MVVM, Clean. Ми очикуємо також мімімум один рік досвіду з Kotlin, також наявність досвіду з Retrofit2, Rx, Realm, Dagger2. **Буде дуже великім плюсом** досвід з Dalvik vs ART, Proguard або R8, а також Android Security Principles. Як інженер-розробник на Android ти будєшь: Брати участь у повному ціклу розробки функціональністі (від концепту, архітектури, тестів, релізу та підтримки), та будешь відповідальний за інтеграцію з 3rd Party SDK та застосунками. Проводити ревью коду та ділитися знаннями з командою. **Зі свого боку ми пропонуємо** співпрацю з дуже крутою командою професіоналів (розробників, дизайнерів, аналітиків), з людьми, які вірять в те, що вони роблять, а також роботу з новим продуктом з дуже високим потенціалом розвитку. Долучайся до команди, створювати продукти для реальних корстивучів і бачити результат власної праці
Wix
3y
Android
null
2022-01-01T00:00:00+02:00
uk
09c1046b-3017-53ff-884e-d6a4b02ead41
892
Android Developer
Ми розширюємо команду та шукаємо Android Developer. Хочемо, щоб ти приєднався до крутої мобільної команди та взяв участь у розробці та вдосконаленні додатків Android. **Стек:** Kotlin, Java SDK, MVVM, Dagger 2, Retrofit, RxJava 2, Components Android Architecture, Rest API, Room, Firebase SDК, Socket. **Які знання і навички тобі потрібні на цій посаді:** ● досвід розробки мобільних додатків; ● наявність розроблених тобою додатків у Play Market; ● досвід проєктування архітектури мобільних додатків; ● досвід роботи In-App Billing; ● робота з базами даних (Room); ● досвід роботи з сокетами; ● досвід роботи з Firebase (FCM, Analytics) і з API сервісів Google Play (maps, location, etc.); ● розуміння принципів асинхронного програмування; ● розуміння головних принципів UX та патернів Material Design; **Твоїми завданнями будуть:** ● впровадження і підтримка нових функцій; ● ефективна взаємодія з іншими напрямками в команді (продакт менеджменту, дизайну, QA, розробкою API); ● брати участь у формуванні vision-a продукту. **Чому варто приєднатися до нас:** ● гідна компенсація: дозволить зосередитися на розвитку проєкту і своєму професійному зростанні; ● комфортні умови роботи: офіс з усіма умовами та зручностями (включаючи літню терасу, обіди, Sony Playstation 4 та багато інших приємних дрібниць), 5 хвилин від метро Тараса Шевченка. Гнучкий графік; ● складні та цікаві завдання: реальна практика в побудові масштабних сервісів, оптимізація, тонкощі роботи з навантаженнями, розподілом завдань і т.п.; ● ріст і розвиток: тренінги та семінари всередині компанії, доступ до корисної літератури, курси англійської, участь в ключових заходах IT індустрії по всьому світу; ● сильна команда: захоплена своєю справою, у якій є чому повчитися; кар'єрне та особове зростання: можливість вирости всередині компанії - стандартна практика для нас. Ти отримаєш всі необхідні ресурси для свого зростання і розвитку; ● турбота про здоров'я: заняття бігом, футболом, баскетболом і іншими видами спорту. Вартість занять компенсується компанією, а корпоративний лікар завжди готовий допомогти в разі хвороби
Genesis
1y
Android
null
2022-01-01T00:00:00+02:00
uk
7b256f59-0766-5d56-8760-6b1b38927047
893
Android Developer
Ми шукаємо Android Developer, який прагне працювати в динамічному середовищі та розділяє цінності взаємної довіри, відкритості та ініціативності. Прагнемо знайти цілеспрямованого професіонала, що вміє працювати в режимі багатозадачності, орієнтованого на якість та результат. Про проект: розробка POS-терміналу на Android Вимоги до досвіду — Вища технічна освіта та/або сертифікати, тренінги — Практичний досвід розробки Android додатків від 1 року — Досвід роботи з системами контролю версій Git, розуміння Git-Flow — Базові розуміння функціонального програмування — Знання Android SDK — Розуміння основ Java, Kotlin — Розуміння принципів програмування RxJava, RxAndroid — Досвід роботи з багатопоточністю — Розуміння роботи HTTPS, WebSocket, SerialSocket, Socket — Базове знання і досвід використання ОС Linux (робота в shell) — Розуміння принципів ООП — Розуміння шаблонів проектування, і застосування MVP, IoC, Clean architecture — Розуміння DI Dagger 2.* — Досвід роботи з БД (SqLite, Room) — Розуміння клієнт- серверної архітектури, використання бібліотек OkHttp, Retrofi — Англійська на рівні читання технічної документації Буде плюсом: - Досвід роботи з Flutter (фреймворк кроссплатформенної розробки) Своїм співробітникам ми пропонуємо — Роботу в найбільшому та інноваційному банку України — Офіційне працевлаштування та 24 календарних дні відпустки — Конкурентну заробітну плату — Медичне страхування та корпоративний мобільний зв’язок — Корпоративне навчання — Сучасний комфортний офіс — Цікаві проєкти, амбіційні задачі та динамічний розвиток — Дружній професійний колектив та сильну команду
MIRA
1y
Android
intermediate
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
d1a9ca02-e735-564d-884c-c49c4d439007
894
Android Developer
Ми шукаємо Middle Android-розробника, який приєднається до нашої команди у Києві. Команда розробляє проєкт по автоматизованому сервісу оренди android+IOS мобільних додатків в ніші Affiliate-Marketing. За допомогою нашого сервісу будь яка команда, або ж solo - медіабаєри зможуть генерувати максимальну кількість якісного трафіку з необхідних джерел. **Обов’язки:** - Розробка мобільних додатків для Android - Налаштування коректної роботи Web-View у додатку - Виявляти недоліки та пропозиції щодо вдосконалення додатка - Виконання технічних завдань згідно з ТЗ, ведення звітності - Виконання поставлених KPI у дедлайн - Взаємодіяти з продуктовою командою для обговорення майбутніх задач та їх способів реалізації - Розвивати та допомагати junior розробникам **Твої навички та досвід:** - Досвід роботи від 1 року - Розуміння повного циклу розробки мобільних додатків - Базове розуміння gradle, ООП, шаблонів проєктування, життєвого циклу додатків, принципів побудування UI/UX, принципів побудування UI/UX - Досвід роботи з сервісами гугл(Firebase, Admob) - Досвід розробки клієнт-серверних додатків(Rest-API) - Досвід роботи з анімацією (переміщення view, збільшення їх в розмірах) **Буде плюсом:** - Досвід роботи з RxJava та/або Kotlin Coroutines - Вміння працювати з системою контролю версій Git(Bitbucket) - Досвід роботи з пушами(FCM, Onesignal або аналоги) - Досвід роботи з системою типу Jira, Trello, Asana **Ми пропонуємо:** - Комфортабельний офіс з генератором та інтернетом (500м від метро Нивки) - Офісний/гібридний графік роботи з 10-19 - Кава, печиво та приємні смаколики - Випробовувальний термін 1 місяць - Офіційне оформлення після проходження випробувального терміну - Гнучкий графік роботи/віддалена робота(можливо) - Можливість підвищення кваліфікації - Необхідні інструменти для комфортної роботи
Top Tier
1y
Android
intermediate
2023-03-01T00:00:00+02:00
uk
176ebd85-65f7-549e-ac57-b504aee325bc
895
Android Developer
Ми шукаємо розробників, які будуть працювати над застосунком Пошти UKR.NET для пристроїв на ОС Android. Застосунок Пошти UKR.NET розроблено для зручної роботи з декількома акаунтами UKR.NET. Є підтримка офлайн режиму - дозволяє працювати з поштою незалежно від швидкості та наявності Інтернету або Wi-Fi, зміни будуть синхронізовані одразу після підключення до мережі. Стек технологій: Kotlin, Kotlin Coroutines. Dagger2, OkHttp. Android Jetpack: ViewModel, LiveData, WorkManager. Multithreading, Collections, Data structures. Android SDK. SQLite. Firebase - Google Analytic and Crashlytics. Приходьте до нас, якщо у вас є: Досвід Android-розроблення з використанням Kotlin від 1 року. Досвід розроблення багатопотокових застосунків. Досвід використання SQLite. Розуміння принципів роботи з мережею. Знання та досвід роботи з HTTP. Алгоритмічна база. Вміння порівнювати алгоритми за ефективністю. Досвід роботи з Git. Буде плюсом, якщо у вас є досвід: Досвід роботи з чужим кодом (читання, рефакторинг). Досвід роботи із застосуванням Scrum, Kanban. Досвід застосування архітектурних патернів (MVP, MVVM, Clean Architecture тощо). Знання Java SE, Objective-C, C++. Розуміння принципів ООП, вміння вибудувати ієрархію класів і зв'язків між ними. Знання та досвід використання основних патернів OOD. Знання антипатернів. Знання основних форматів текстових даних (JSON, xml, тощо).
Ukr. net
1y
Android
null
2021-09-01T00:00:00+03:00
uk
2febf3f5-8a40-5ba8-a2f4-d132c8b2d1d3
896
Android Developer
**Мій ЛУН** - мобільний додаток, який допомагає знайти й обрати квартиру мрії в новобудові. **Наша команда:** Наразі розробкою додатку Мій ЛУН займається 4 людини (product owner, iOS developer, backend developer, designer). **Ми:** - любимо ітеративний підхід; - знаємо, що less is more; - хочемо щоб процес вибору і пошуку новобудови був приємним і зрозумілим; - віримо, що покупка квартири онлайн це реально; - хочемо, щоб тобі було комфортно і легко з нами; - в продукті фокусуємось на двох речах: персоналізація і естетика подачі. **Кого ми шукаємо?** Ми шукаємо в свою команду Android розробника, який допоможе нам розвивати продукт для користувачів Android. Зараз в нас є версія додатку в беті для iOS. Ми готові до наступного кроку :) Наразі в iOS додатку активно розробляються фічі для допомоги в виборі ЖК. Попереду багато доповнень: планування квартир в кожному ЖК, особистий профіль користувача, потужна карта і багато інформації про ринок новобудов. Ми очікуємо, що Android App буде розвиватись так само стрімко і інтенсивно. **Про тебе:** - 2+ роки досвіду розробки мобільних додатків; - отримав(-ла)/ отримуєш вищу технічну освіту; - вболіваєш за користувача, розумієш його болі та проблеми, хочеш допомогти їх вирішити; - тобі цікаво експериментувати і шукати нетривіальні рішення; - ти хочеш бути частиною процесу проектування, розуміти всі за і проти прийнятих рішень; - знаєш і розумієш патерни проектування, OOP та FP; - впевнений(-а) в знаннях Kotlin, екосистеми JAVA й Android SDK; - працював(-ла) з системою збірки Gradle; - знайомий(-а) з Kotlin Coroutines; **Круто якщо:** - знайомий(-а) з Kotlin Multiplatform та/або Kotlin/Native; - працював(-ла) з Mapbox SDK - маєш досвід розробки з нуля, роботи над багатомодульними проектами; - маєш власні опубліковані додатки; - вмієш самостійно пріоритезувати задачі без щоденного контролю; **Про етапи співбесід:** Наразі, під час карантину, наша команда повністю працює віддалено, тому етапи співбесід плануються онлайн: через Zoom або Google Hangouts. На фінальних етапах співбесід можливі особисті зустрічі в офісі, так як офіс наразі працює в режимі "штаб-квартири" для зустрічей. **Ще декілька слів про роботу в ЛУН:** - У нас ролі замість посад і кожному надається напрямок замість задач; - У команді завжди допоможуть, підкажуть і підтримають; - Ми за новаторство, комфорт та об’єктивність; - Гнучкий графік, кожен сам обирає о котрій розпочати робочий день; - Віддалена робота на час карантину в Києві; - Кожні півроку проводяться перформанс рев’ю; - В офісі проводимо техмітапи та шерінг досвідом між командами; - Оплачувана відпустка (22 робочих дні на рік), у котрій не смикають по задачам, та повноцінні лікарняні, щоби привести себе до ладу і повернутись до роботи з усмішкою; - Дві великі вечірки на рік, а влітку декілька friday lounge на терасі з пивом-соком-музикою; - Комфортний офіс на останніх поверхах башти з панорамою на весь Київ (7 хвилин від метро ВДНГ через територію університету). - Доставка обідів у офіс, чай/кава/какао, ЗОЖне печиво, горішки, смачні фрукти; влітку — морозиво, смузі та мілкшейки. Апельсинові фреші цілий рік, бо ми ж помаранчева компанія :) - Душ в офісі, парковка для велосипедів. Наш офіс на DOU Ревізор: https://dou.ua/lenta/articles/dou-revisor-lun/
ЛУН
1y
Android
null
2020-11-01T00:00:00+02:00
uk
897ba2a8-7246-569d-8c89-687f27399179
897
Android Developer
Наразі ми в пошуку Android розробника для роботи над оновленим мобільним додатком. Актуальним мобільним додатком вже користуються понад 6 мільйонів українців, у наших планах – збільшити цю кількість шляхом перевипуску додатка з покращеним функціоналом, користувацьким досвідом, інтерфейсом та стабільністю роботи. Зараз ми в процесі переходу на нові технології, щоб повністю відмовитися від так званого legacy, або ж мінімізувати його вплив на новий продукт та технічні обмеження. Про команду та суміжні проєкти Наша команда налічує більше ніж 70 IT-спеціалістів, це — back-end та front-end розробники, DevOps та QA спеціалісти, проджект і продакт-менеджери, бізнес-аналітики та UI/UX-спеціалісти. Окрім мобільного додатка, ми також займаємося розробкою мобільної та вебверсії трекінгу, особистого кабінету для 30 тисяч співробітників, системи електронного документообігу та інших. Наші очікування від кандидатів: - впевнене знання Android SDK - API 21; - від 3-х років досвіду комерційної розробки; - досвід у багатопотоковій розробці; - знання Kotlin та Java (Stream API); - знання патернів розробки, насамперед потрібно розуміння MVVM, MVP, MVC, SOLID, Clean Architecture; - практичний досвід у використанні бібліотек – Android Jetpack, Dagger, Glide, Retrofit, Android DataBinding; - досвід із продуктами Firebase (Crashlytics, FMC тощо), Sentry (бажано) - досвід користування WorkManager, SyncAdapter, JobScheduler, Alarms & Broadcasts, Foreground Service, GIT, JIRA; - досвід у методології CI/CD; - вміння писати Unit та UI тести. Обов’язки та задачі: - створювати код для високонавантаженого додатка; - виправляти баги та стабілізувати роботу додатка; - досліджувати нові технології та підходи та застосовувати їх; - взаємодіяти з крос-функціональними командами. Ми пропонуємо: - офіційне працевлаштування; - оплачувану відпустку (26 календарних днів) та лікарняний; - необхідну техніку для роботи та мобільний зв'язок; - корпоративний університет і безліч можливостей для навчання; - віддалений режим роботи під час карантину та сучасний і комфортний офіс після нього (є розвіз від м.Видубичі); - корпоративну культуру, яка мотивує та заряджає позитивом; - роботу в соціально відповідальній компанії, що слідкує за трендами, цінує ідеї співробітників і розвивається разом з ними. Якщо вас приваблює нагода стати частиною продукту, яким користується приблизно кожен шостий українець (можливі навіть й саме ви та ваші друзі), ми будемо раді знайомству. Сторінка компанії на DOU: https://jobs.dou.ua/companies/nova-poshta-tsentr/
Нова Пошта-Центр
3y
Android
null
2022-02-01T00:00:00+02:00
uk
a93e3bb8-5c60-57f5-94d7-8a4fe48fd852
898
Android Developer
На роботу в компанію "CookieDev" на постійній основі потрібен Android розробник. Наша компанія існує понад 6 років. Ми займаємося комплексними mobile first проектами (здебільшого нативні iOS та Android додатки). Вимоги до кандидата: - Досвід розробки комерційних додатків (обов'язково) - Kotlin - Java core, ООП - Android SDK - Мережева взаємодія за допомогою Retrofit. - Розуміння REST підходу. - JSON, XML - Знання систем контролю версій (Git) - Знання систем автоматичного складання проектів (Gradle) MVP - Патерни проектування - Рівень англійської: читання технічної документації Буде плюсом: - Знання Google Services (Maps, GCM, Locations API, Realtime DB etc) Бази данних (Realm/Room) - Знання RxJava - Android Architecture Components (LiveData, ViewModels etc) - MVVM - Авто тестування коду (unit / UI testing) - S.O.L.I.D. - Розуміння Agile (Scrum) - Досвід роботи з WiFi, Bluetooth и тд. - Знання Linux - Здатність до навчання ,) Ми пропонуємо: - Цікаву та розноманітну роботу над крутими додатками, без legacy коду - Регулярні code review - Гарні умови для праці - Комфортний офіс (Запоріжжя), як і можливість працювати на видалену (назавжди), або компенсація коворкінгу - Корпоративи за рахунок компанії (після того як все закінчиться) - Медичне страхування - Безкоштовні курси англійської мови - Справді гнучкий графік - Привітання на день народження та по п'ятницям Якщо ви володієте описаними вище навичками і вас зацікавила ця вакансія, надсилайте нам своє резюме!
CookieDev
1y
Android
null
2022-05-01T00:00:00+03:00
uk
578a1a6a-8f20-5930-a960-656254bc681b
899