Position
stringlengths
2
173
Long Description
stringlengths
112
12.4k
Company Name
stringlengths
2
69
Exp Years
stringclasses
5 values
Primary Keyword
stringclasses
42 values
English Level
stringclasses
5 values
Published
stringclasses
45 values
Long Description_lang
stringclasses
1 value
id
stringlengths
36
36
__index_level_0__
int64
0
27.5k
Affiliate Manager (SMM Specialist)
**GDM Group** - це глобальна перформанс маркетингова компанія, що тепер входить до американської компаніі DMS. Надаємо повний спектр маркетингових послуг: від медіабаїнгу до мобільного маркетингу. Для наших партнерів CDG i ClickDealer, ми в пошуку **SMM Specialist**, готові розглядати Affiliate Manager з бажання розвитку до SMM. Внутрішні продукти: HomeQuote, InsurQuote, LawyerQuote. **Задачі** - розробка і реалізація контент плану; - SMM, форуми, фейсбук групи; - участь у просуванні нових проєктів; - відстеження трендів і розробка нових напрямків просування; - спілкування з інфлюенсерами та B2B-ресурсами; - концепти та замовлення подарунків для партнерів в рамках програми лояльності; - підготовка до конференцій: розробка візуалу стендів, пошук і замовлення промо продукції; - підготовка ТЗ для контентників і дизайнерів на текстову та візуальну складову; - взаємодія з підрозділами компанії, звітність. **Що для нас важливо** - досвід в афф-маркетингу від 1 року; - досвід у PR та SMM; - досвід роботи із західними ринками, насамперед США та Західна Європа; - англійська на рівні Upper Intermediate (як письмова, так і розмовна); - самостійність та ініціативність, відмінні комунікаційні навички; **Буде плюсом** - розуміння інструментів маркетингу (SMM, реклами в Google, Facebook); - знання основ дизайну, копірайтингу. **Що компанія пропонує** - можливість набуття професійного досвіду в команді фахівців; - компенсацію 50% від вартості курсів іноземної мови, занять спортом та відвідування психолога; - корпоративну медичну страховку (компанія компенсує 50% вартості); - оплачувану відпустку та лікарняний; - можливість відвідування конференцій і тренінгів за рахунок компанії.
GDM group
1y
Marketing
upper
2023-04-01T00:00:00+03:00
uk
a698333d-8a9e-5f7e-8d3b-b092ddf92ff4
700
Affiliate manager (stream detection)
Ми продуктова компанія з проектом який ввійшов в топ 3 на конкурентному ринку. Але ми не зупиняємось, тому активно працюємо над запуском ще двох проектів на нові ринки. Це найкращий час, щоб приєднатися до команди та отримати безцінний досвід у побудові процесів у всіх областях. У нашій команді - менеджери з успішними кейсами, досвідом відкриття проектів з нуля, запуском нових гео, з успішним досвідом масштабування трафіку та укладання складних угод. Для нас важливими є спілкування, дружні зв'язки та особисті бренди менеджерів, тому ми відвідуємо основні локальні та міжнародні конференції щоб будувати сильний нетворкінг. Зараз ми ростемо та шукаємо **Influence manager,** який матиме повну свободу у прийнятті рішень та реалізації своїх ідей. **Що ми очікуємо від тебе:** - високий рівень знання google sheets та CRM - вміння структурувати отриману інформацію - глібоке розуміння роботи зі стрімерами / майданчиком Твіч - знання англійської мови више середньог рівня буде + **Основні обов’язки:** - Первинний контакт через наявні канали зв'язку (пошта / скайп / тг) - Повний супровід та побудова дружніх відносин на довгострокову перспективу - Проведення переговорів на кожному етапі співробітництва - Запит статистики, презентація проекту, отримання зворотного зв'язку, - Консолідація отриманої інформації та внесення в звітність - Аналіз результатів та впровадження нових ідей по оптимізації рекламних кампаній **Ми пропонуємо:** - Гнучкий графік роботи віддалено, - Оплачувані лікарняні та відпускні дні, - Класні та креативні подарунки на свята та важливі події співробітників, - Необхідна техніка для роботи за необхідністю, - Конкурентна заробітня плата та заохочення за ваш внесок та результат, - Можливість брати участь у внутрішніх заходах компанії: відкриті переговори, продуктові мітапи та тренінги щодо розвитку soft skills, - Відсутність мікроменеджменту, ієрархії, швидка швидкість ухвалення рішень. - Відвідування топових конференцій по всьому світу - Підтримка ЗСУ
Traffpeak
1y
Marketing
intermediate
2023-01-01T00:00:00+02:00
uk
4711bcb6-5424-57cb-8cd2-8d2ddc32dcbb
701
Affiliate Manager (зі знанням французької мови)
Ти хочеш розвиватися в digital marketing, тебе не лякають терміни "CPA, CPL, CPI" і т.п., ти хочеш працювати із закордонними ринками, ти шукаєш дружню команду і не посоромишся сказати про свою класну ідею або стратегію. Якщо все це про тебе - ти той, кого ми шукаємо. **Ключові завдання:** - Знаходити нові майданчики / платформи (соц.мережі, сайти) для розміщення реклами; - Вести переговори з новими клієнтами і укладати з ними угоди; - Запускати рекламні кампанії і аналізувати їх ефективність; - Швидке виявлення проблемних зон рекламної кампанії і негайне їх рішення; - Щомісячна звітність за результатами роботи рекламної кампанії; **Досвід та навички:** - Базові знання в digital marketing (які є види медійної реклами і моделі оплати трафіку); - Знання **французької мови** від **Upper Intermediate** (комунікація із закордонними партнерами - листування, дзвінки); - Досвід роботи з джерелами реклами: Facebook, Google Ads, тізерна / банерна реклама, пуші; - Вміння вести переговори. **З нашого боку:** - Можливість отримати досвід у рамках міжнародного проекту; - Ментор, який буде супроводжувати на період випробувального терміну; - Корпоративне навчання, курси; - Компенсація за спортивні та мовні курси; - Корпоративне навчання, курси; - Дуже крута, креативну та дружню команду; - Повністю віддалений формат роботи; - Графік роботи: з 9:00-11:00 до 18:00-20:00. Поспілкуємось? :)
Sport Labs Group
1y
Marketing
intermediate
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
44791d57-33e7-5895-946c-aeb16fff86f2
702
Affiliate Manager (менеджер по роботі з партнерами)
Необхідні навички: - Навички ведення переговорів; - Орієнтація на результат; - Добре розвинені аналітичні навички; - Розмовна англійська мова - середній рівень та вище; Обов'язки: - Пошук та підключення міжнародних партнерів до програми компанії; - Переговори з партнерськими мережами; - Управління партнерською програмою (відносини з партнерами, також і в офлайн режимі); - Підтримка зв'язку з партнерами 24/7 (зважаючи на їх широку географію); - Аналіз трафіку; - Пропозиції та впровадження власних рішень; Компанія пропонує: - Кар"єрний та професійний ріст; - Можливість представляти компанію на міжнародних конференціях; - Керівництво, яке орієнтоване на розвиток працівників; - Соціальний пакет (оплачувані відпустки, лікарняні і т.п.); - Заробітна плата (фіксована ставка+бонуси відповідно до результатів роботи); - Комфортний та сучасний офіс в центрі, який обладнаний всім необхідним (кава, чай, печиво і фрукти теж:))))); - Графік роботи: Пн-Чт з 10.00 по 19.00, Пт з 10.00 по 17.00; - Молодий та професійний колектив; Про компанію: ІТ-холдинг (група компаній), який працює з міжнародними клієнтами більше 5 років. Основним видом діяльності є побудова партнерських взаємин у сфері Digital Marketing (Affiliate Marketing). В компанії працює більше 35 працівників.
Preis HR agency
no_exp
Sales
intermediate
2020-09-01T00:00:00+03:00
uk
6b5f929e-971b-5803-adb9-80ade36a3a8d
703
Affiliate manager по роботі з партнерами
В рамках нашої агенції запущений новий стартап - affiliate network (партнерська сітка) у ніші igaming, яка швидко розвивається, і нам потрібні нові члени команди. Якщо ти маєш досвід у сфері партнерского маркетингу із залучення веб-майстрів і хочеш стати частиною крутого проєкту, нам по дорозі! **Обов’язки:** Пошук та підключення нових вебмайстрів. Супровід вебмайстрів від підключення до нашої партнерської мережі до щоденного консультування з питань, що виникають. Підключення нових офферів. Ведення звірок. **Вимоги:** Досвід у сфері партнерского маркетингу із залучення веб-майстрів. Розуміння ключових показників: CPA, EPC, CR, середній чек та інші. Аналітичний склад розуму, вміння аргументувати свою точку зору. Знання англійської мови на рівні Pre-Intermediate та вище (буде плюсом). Вміння працювати в режимі багатозадачності. Контроль об'ємів робіт своїх вебмайстрів та складання звітів. **Ми пропонуємо:** Ринкову заробітну плату з регулярним переглядом; 8-годинний робочий день, гнучкий графік (початок роботи з 8 до 10); Офіс у районі Дарницької площі, гібрид або віддалено; Можливість зростати професійно і очолити свою проектну команду.
Авеб
1y
Marketing
pre
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
82cfcd53-ff21-5ded-99d5-fc545d1588c0
704
Affiliate marketing manager
Компанія Moneyveo запрошує долучитися до нашої команди Affiliate manager для пошуку нових партнерів та налагодження відносин з існуючими партнерами. Трохи про нас: Moneyveo – продуктова fintech-компанія, лідер ринку небанківського кредитування онлайн (*за підсумками народного голосування 2021 у рейтингу «Українська народна премія», номінація «Сервіс кредитів онлайн») та один із найкращих роботодавців України (згідно з рейтингом «Кращий бренд роботодавця» журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших»). Ми існуємо на ринку України з 2013 року. Обов'язки: - Розвиток каналу Affiliate; - Пошук, залучення та відстеження нових партнерів; - Оптимізація існуючих партнерських відносин для максимізації результатів компанії; - Аналіз даних партнерства для визначення ефективності та розробки стратегій для покращення; - Співпраця з командою маркетингу для розробки привабливих партнерських програм; - Ведення документації щодо партнерських відносин та виконання контрольного аудиту; Вимоги: - Мінімум 2-3 роки досвіду роботи на аналогічній посаді, зокрема в сфері онлайн-маркетингу та партнерського маркетингу. - Досвід роботи в сфері фінансових послуг або онлайн-кредитування є перевагою. - Відмінні навички аналітики даних. -Навички ведення переговорів та встановлення довгострокових відносин. - Володіння англійською на рівні не нижче Upper-Intermediate. Що пропонуємо натомість: - Професійний розвиток та навчання за рахунок компанії. - Тімбілдінги та корпоративні заходи. - Участь у корпоративній програмі «Wellness Hub» (смаколики в офісі, корпоративні турніри, тренажерний зал). - 24 календарні дні відпустки та необмежена кількість лікарняних; - П'ятиденний робочий графік з 08:00 (10:00) – 17:00 (19:00). - Можливість працювати за гібридним графіком. - Стабільну виплату заробітної плати. - Сучасний та затишний офіс за 10 хв від м. Печерська, вул. Лейпцизька, 15. - Роботу у дружньому колективі та у команді компетентних колег. - Комфортну чилаут -зону з настільними тенісом, футболом, іграми, Playstation та тренажерами. Наш майбутній колега, ми на тебе чекаємо, тому відправляй своє резюме як відгук. Будь ласка, обов'язково вказуй фінансові побажання. У разі позитивного рішення щодо резюме, ми із задоволенням зв'яжемося з тобою та запросимо на співбесіду!
moneyveo.ua
2y
Marketing
upper
2023-09-01T00:00:00+03:00
uk
5b3fc059-fb44-5bcd-aec9-b1d333cb1b8d
705
Affiliate — Mobile app Team Lead
Обов’язки: • Розробка мобільних додатків під ключ у вертикалях gambling/betting; • Побудування команди; • Реагування на зміни політик (FB google); • Розробка функціоналу для видачі додатків веб-майстрам. Необхідні навички: • Досвід роботи у вертикалі gambling/betting (обов’язково); • Досвід розробки мобільних додатків від 2-х років; • Розробка мобільних додатків Android та IOS; • Глибока технічна експертиза у розробці додатків; • Технічне розуміння движків та їх відмінностей; • Побудування команди розробки mobile application; • Розробка з «0» усіх типів мобільних додатків (APK, PWA, Webview); • Налаштування трекінгу мобільних додатків за допомогою MMP наприклад (Appsflyer); • Глибоке розуміння бізнес процесів по розміщенню та утриманню додатків у сторах + диверсифікація ризиків пов’язаних з баном мобільних додатків; • Досвід роботи та інтеграцій з трафік сорсами (FB, Google,ТікТок); • Досвід роботи з клоаками та проксі; • Досвід просування додатків (ASO). Ми пропонуємо: • Роботу в міжнародній продуктовій ІТ компанії; • Кар’єрне та професійне зростання; • Можливість реалізувати свої ідеї та напрацювання; • Гідну оплату праці; • Навчання за кошти компанії; • Оплачувана відпустка (24 дні) та лікарняні; • Медичне страхування; • Безплатні курси англійської мови; • Заняття йогою та футболом. Про команду і проєкт: ✔️ У нас дуже відкрита і згуртована команда 🏄, ми очікуємо, що ти такий же відкритий, активний та цілеспрямований, що ти людина, для якої немає проблем, а є завдання, які необхідно вирішити, і ти готовий приймати всі виклики допитливо і з ентузіазмом. 😊 ✔️ Всі ми часто зайняті, але ніхто не залишить тебе без відповіді на питання, а на старті — ми максимально введемо тебе в курс справи. ✔️ Наш проєкт є частиною великого продукту. Детальніше про нас: www.instagram.com/pinup.tech
Pin Up Tech
2y
Android
null
2022-05-01T00:00:00+03:00
uk
4f320f41-c44a-5ed3-ab73-319c9c391dbc
706
Affiliate-/Partnership-manager
Тут інтенсивна робота і велика залученість, команди працюють дуже тісно один з одним, а швидкість прийняття рішень бізнесом — 1-2 години, а не тижні/місяці. Шукаємо сильного менеджера для залучення партнерів із релевантною для нас ЦА. Якщо ти шукаєш можливість працювати з усім світом, підключати великих гравців ринку, не боїшся постукати в головний банк країни або випити каву з власником великої компанії, то тобі точно до нас! **Необхідні навички:** - Англійська - Advanced, грамотна українська та російська мова. - 1+ рік досвіду роботи на аналогічній позиції. - Наявність підтверджених кейсів щодо залучення партнерів на ринках України, Европи, США. - Впевнене знання та розуміння партнерського маркетингу, інфлюєнсер-маркетингу. - Підтверджений досвід роботи з майданчиками: ShareASale, FirstPromoter, Admitad, LetyShops, NinjaOutreach. - Знання інструментів: HightLevel, GetApp, Lasso, LeadDyno, Getambassador, Tapfiliate - як перевага. - Проактивність. Нам потрібна людина з амбіціями, яка хоче закривати не 10 клієнтів із партнера, а 1000. **Буде плюсом:** - Досвід роботи у SaaS продуктах. **Обов'язки:** - Участь у розробці і розвиток партнерської програми, пошук та підключення нових партнерів. - Контроль трафіку від партнерів: соціальні мережі, контекстна реклама, арбітраж тощо. - Підвищення ефективності поточних партнерів: моніторинг позицій розміщення; оцінка ефективності; впровадження покращень. - Постановка та контроль виконання завдань на створення креативів під потреби партнерів. - Моніторинг та звітність про партнерські та рекламні кампанії конкурентів. - Робота із репутацією бренду. - Пошук та налагодження партнерських взаємин з інфлюєнсерами. **Ми пропонуємо:** - Конкурентну ЗП. - Можливість взяти участь у розвитку великого міжнародного SaaS-продукту. - Складні, цікаві, неординарні завдання. - Графік з 9 до 18, з 10 до 19 або з 11 до 20. - Віддалена робота. - 3 календарні тижні відпустки, лікарняні.
Weblium
1y
Marketing
fluent
2022-10-01T00:00:00+03:00
uk
a0a387d4-4ddb-509a-b572-3788e21afc80
707
Affiliate Program Technician
Обов'язки: - Створення лендингів та партнерських посилань для партнерської програми; - Робота з платформою MyAffiliates; - Створення та управління партнерськими банерами та іншими маркетинговими матеріалами; - Підтримка affiliate manager-ів у роботі з партнерами. Вимоги: - Досвід роботи у партнерському маркетингу від 1 року; - Знання платформи MyAffiliates; - Навички створення банерів та інших маркетингових матеріалів; - Досвід роботи з аналітикою та метриками у партнерському маркетингу; - Знання основ digital-маркетингу; - Досвід роботи із CRM-системами. Ми пропонуємо: - Віддалений режим роботи з будь-якої точки світу, фіксований графік; (пн-пт з 09:00 до 18:00) - Креативне та динамічне середовище - Можливість швидкого кар'єрного зростання (компанії на стадії активного зростання — це ідеальне місце для швидкого зльоту); - Мінімальна кількість бюрократії, повна свобода, якщо це призводить до профіта; - Компенсуємо: курси підвищення кваліфікації, курси іноземних мов та інших; - Оплачувана відпустка та лікарняний.
Advabet
1y
Marketing
intermediate
2023-04-01T00:00:00+03:00
uk
4b177cd7-00f9-52fd-84ab-0885eaefb54a
708
Affiliate Team Lead
**Ми — продуктова IT-компанія Galaktica**, працюємо над власними продуктами. Зараз активно масштабуємось і у зв’язку з цим шукаємо **Head of Affiliates** з успішним досвідом роботи у продукті з ринками Tier-1. **Яких результатів ми від Вас очікуємо:** - Постійно будете нарощувати обсяги закупівлі цільового трафіку разом з командою; - Створите круту аффіліат-программу; - Знайдете нових партнерів; - Знайдете можливості для оптимізації трафіку від вже працюючих партнерів; - У вас буде команда з 2 спеціалістів, в майбутньому ви її розширете; - Розробите систему звітності для менеджерів; - Вестимете контроль за нарахуваннями та здійсненням виплат партнерам; - Організуєте відвідування конференцій. **Які навички та критерії нам зараз важливі:** - Маєте досвід роботи на аналогічній посаді від 2 років; - У Вас є пул партнерів, які можуть наливати великі об'єми трафіку з: власних ревью-сайтів, Google Ads, Facebook ads, SEO, Email; - Досвід роботи за моделями CPL, CPC; - Рівень розмовної та письмової англійської: не менше ніж Intermediate; - Досвід роботи з Affise, Binom, GA4, GTM; - Маєте досвід роботи у продукті, або шукали та розвивали партнерів у СРА-сітках; - Працювали з великими бюджетами; - У вас є чітке розуміння як виявляти та працювати з неякісним трафіком. **Буде перевагою:** - Ви маєте успішний досвід масштабування аффіліат-трафіку в ніші мейнстрім дейтинг і прямий контакт з веб-майстрами або менеджерами сіток; - Ваші партнери лили на Dating та мають свої ревʼю сайти; - Маєте досвід ведення перемовин на англійській мові та вільно використовуєте її у спілкуванні. **Що ще ми раді Вам запропонувати:** **- Працевлаштування та графік:** Офіційне працевлаштування, 3 тижні відпустки та оплачувані лікарняні; **- Обладнання: **потужне залізо, додаткові монітори, спеціалізовані гаджети — все для вирішення масштабних завдань та експериментів; **- Безперервний розвиток: **ми оплачуємо тренінги, семінари, щоб Ви могли професійно зростати та бути в курсі останніх тенденцій. У нас є бібліотека, в якій Ви можете взяти будь-яку книгу, що сподобалася. А ми, своєю чергою, із задоволенням приймемо Ваші book wishes; **- Колеги та атмосфера: **люди, які Вас оточують, визначають рівень життя. Завдяки якісним етапам співбесіди, ми підбираємо найкращих із найкращих. Ви працюватимете зі справжніми професіоналами у своїй сфері; **- А ще: **ми регулярно збираємось на обід за рахунок компанії та проводимо круті тімбілдінги про які потім ще довго ходять легенди. **Наша мета**- побудувати продуктову IT екосистему різних напрямків, в якій кожен співробітник матиме можливість відкривати внутрішні стартапи, рости та реалізовувати свої мрії. Приєднуйтесь! **До речі, таким проектом для нас стала допомога ЗСУ**, за яку ми взялися зі всім завзяттям та професійністю. Нами був створений повноцінний інформаційний фронт з бюджетами, волонтерами та результатами, які ми публікували в наших соціальних мережах. **Ми продовжуємо купувати** техніку, гаджети, спец одяг, медикаменти та багато іншого, робимо збори самостійно. Також ми співпрацюємо з перевіреним **фондом Сергія Притули. ** **Працюючи з нами, ви не тільки заробляєте — ви допомагаєте рятувати життя та боротися за нашу Україну.** Хочете дізнатися більше про нас? Переходьте за посиланням: **http://galaktica.io/** Познайомся з нашою командою, яка вже чекає на тебе: **https://www.instagram.com/galakticateam/** А також в нашому відео-візитівці за цим посиланням: **https://youtu.be/4uQNIDPdjBg** **Будемо раді обговорити всі Ваші запитання та запросити Вас на перший етап співбесіди!**
Galaktica
2y
Marketing
intermediate
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
8504c38d-d183-5a38-8f29-c2b1b1673333
709
Affiliate Team Lead
Ми — продуктова IT-компанія, працюємо над власними продуктами. Зараз активно масштабуємось і у зв’язку з цим шукаємо Affiliate teamlead. **Необхідні навички:** * Досвід на позиції Affiliate teamlead від 1-го року; * Досвід в Affiliate Marketing від 2-х років; * Досвід пошуку та роботи з партнерами на international ринках; * Досвід роботи в betting вертикалі; * Володіння англійською на рівні Intermediate; * Cвоя напрацьована база лояльних партнерів; * Вміння аналізувати трафік; * Високий рівень комунікативних навичок; **Буде плюсом:** * Вміння будувати відділ/команду з 0; * Вміння успішно оперувати великими бюджетами партнерської програми; * Вміння формувати бюджет команди. **Обов’язки:** * Залучення та спілкування з локальними та міжнародними партнерами: чати, форуми, спільноти; * Формування/створення повноцінної Affiliate команди; * Активний пошук та залучення партнерських мереж та прямих аффіліатів; * Аналіз конкурентів та вміння застосувати цей аналіз на практиці для оптимізації траффіка/партнерської програми/продукта; * Технічна підтримка партнерів, вміння налаштувати всі необхідні сегменти, які партнери можуть потребувати. ** Ми пропонуємо:** ✓ Компенсацію 50% вартості навчання за спеціальністю; ✓ Відпустка 24 календарних дні; ✓ Компенсація обідів в офісі; ✓ Натхненний та дружній колектив.
Corytech
2y
Other
intermediate
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
c500d04f-75a8-5fc4-9de3-d9396e27b7ee
710
Affiliate Team Lead
Обов’язки: • Впевнені SEO-скіли + досвід Affiliate Manager (від 2 років); • Досвід управління командою від 2-х осіб; • Вміння приймати рішення та брати відповідальність; • Рівень Англійської мови — не нижче Intermediate. Необхідні навички: • Закупка SEO-трафіку для прямого рекламодавця gambling/betting; • Управління командою афф-менеджерів (найм, навчання, контроль) із закупівлі трафіку SEO, ASO; • Генерування ідей щодо масштабування SEO-трафіку, постановка завдань для команди; • Робота з моделями CPA (контроль окупності трафіку), RS, RS+; • Участь у профільних SEO-конференціях для пошуку нових партнерів. Буде плюсом: • Знання ринку гемблінгу & арбітражу; • Особисті контакти вебмайстрів. Ми пропонуємо: • Роботу в міжнародній продуктовій ІТ компанії; • Кар’єрне та професійне зростання; • Можливість реалізувати свої ідеї та напрацювання; • Гідну оплату праці; • Навчання за кошти компанії; • Оплачувана відпустка (24 дні) та лікарняні; • Медичне страхування; • Безплатні курси англійської мови; • Заняття йогою та футболом.
PIN-UP Tech
3y
Sales
upper
2022-05-01T00:00:00+03:00
uk
6f032dd2-09d6-565b-be71-10c4d53ec4e2
711
Affiliate Team Lead
Продуктова iGaming компанія розглядає високомотивованого та енергійного Affiliate Team Lead. Станьте частиною команди, що швидко зростає, в середовищі, орієнтованому на результат, де ви зможете вдосконалювати свої навички та здобувати нові! Майбутні обов'язки: - Пошук нових партнерів та побудова довгострокових відносин з існуючими партнерами; - Побудова професійних відносин з партнерами за допомогою ефективної комунікації та планів розвитку, тісна співпраця з іншими відділами; - Запуск, відстеження та оптимізація ефективності кампаній на різних джерелах трафіку; - Пошук та тестування нових ідей, методів, альтернативних каналів отримання трафіку; - Досягнення цільових показників щодо залучення клієнтів на всіх ринках, що вимірюються за CAC та FTD. Це включає масштабування існуючої бази партнерів, створення більш вигідних угод та/або додавання нових партнерів; - Щотижнева та щомісячна звітність щодо ефективності трафіку, рекомендації щодо покращення цільових показників; - Слідкувати за тенденціями у партнерському маркетингу та виявляти нові можливості для розвитку та масштабування напряму; - Ефективне розміщення пропозицій компанії на різних офферволах; - Співпраця з CPA-мережами та прямими партнерами; - Участь у розробці комунікаційної стратегії спрямування та проведення різних PR активностей за партнерською програмою; - Участь у конференціях та різноманітних b2b заходах, націлених на пошук нових та зміцнення поточних відносин з партнерами. Очікування від кандидата: - 2+ роки досвіду роботи на позиції Team Lead; - Експертиза роботи з CА, AU, IR, NZ, EU локалями; - Досвідчений користувач аналітичних інструментів: Search Console, Google Analytics та подібних веб-додатків; - Глибоке технічне розуміння реалізації відстеження; - Гнучкість, організованість, проактивність, системність; - Англійська мова - intermediate та вище. Буде перевагою: - Досвід роботи з великими об'ємами трафіку; - Досвід роботи з Affiliate-системами; - Наявність контактів різного роду партнерських сіток, веб-майстрів, рекламодавців, майданчиків в основних сегментах СРА-ринку. Ми пропонуємо: - Індивідуальний підхід до професійного та кар'єрного зростання; - Гідну компенсацію та регулярний перегляд; - Оплачувану відпустку - 24 робочі дні на рік, лікарняні, day off; - Роботу на корпоративній техніці; - Гнучкий графік та можливість працювати віддалено; - Демократичний стиль управління, відсутність бюрократії та мікроменеджменту; - Команда, яка любить свою справу та завжди готова прийти на допомогу;
BG Solutions
3y
Marketing
intermediate
2023-05-01T00:00:00+03:00
uk
e82b3a4c-0c35-5cbf-b688-286344407d04
712
Affiliate Team Lead
Шукаємо досвідченого та крутого керманича 🤘 Необхідні навички: - досвід на позиції Senior Affiliate Manager від 1-го року; - досвід в Affiliate Marketing від 3-х років; - досвід управління командою; - відмінні навички спілкування та ведення переговорів; - досвід роботи в betting/gambling вертикалі - володіння англійською на рівні Upper-Intermediate; - сильні аналітичні здібності та увага до деталей; - вміння успішно оперувати великими бюджетами партнерської програми та слідкувати за коверсією; - здатність різнобічно і комплексно підходити до вирішення завдань. Обов’язки: - розробка та впровадження стратегій для стимулювання - - зростання доходу та впізнаваності бренда; - підбір та навчання спеціалістів до команди affiliate; - підтримка та спілкування з локальними та міжнародними партнерами: чати, форуми, спільноти, конференції; - активний пошук та залучення партнерських мереж та прямих аффіліатів; - відвідування конференцій; - аналіз конкурентів та вміння застосувати цей аналіз на практиці для оптимізації траффіка\партнерської програми\продукта; - виконання власного та корпоративного бізнес плану; - аналіз якості траффіка своїх партнерів та слідкування за виконанням таргет KPI; - технічна підтримка партнерів, вміння налаштувати всі необхідні сегменти, які партнери можуть потребувати.
GG.BET
3y
Marketing
upper
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
9fc84a9e-e2bf-5526-a406-91f84d1f89d8
713
Affiliate Team Lead
**Що ти будеш робити:** - Вибудовування та імплементація стратегії розвитку вертикалі Dating - Участь у просуванні вертикалі з PR департаментом - Аналіз конкурентів, ефективності рекламних компаній та трендів у сфері партнерського маркетингу - Підвищення і аналіз ефективності роботи команди - Ведення документації та звітності - Складання та аналіз класичних метрик за напрямом - Менеджмент команди: пошук нових членів команди, мотивація, наставництво **Що нам важливо:** - Досвід на позиції Affiliate Manager від 4-х років - Досвід роботи в dating вертикалі - Англійська — вище середнього (Upper-Intermediate) - Досвід управління командою - Досвідчений користувач Google Docs & Google Sheets - Розуміння основних метрик та вміння якісно аналізувати трафік, досвід закупівлі трафіку - Відмінні навички ведення переговорів - Здатність різнобічно і комплексно підходити до вирішення завдань **Ми пропонуємо:** - Віддалена робота або робота в офісі, можна гібридно (як вам зручно) - 8-годинний робочий день з пн-пт з гнучким початком і закінченням робочого дня - Відповідна оплата, перегляди та бонуси - Оплачувана відпустка 24 робочі дні та необмежена кількість лікарняних, святкові дні - Мінімум бюрократій, можливість впливати на розвиток продукту - Ми певні, що кожний професіонал має гарного друга, тому ми маємо гідну реферальну програму
DeltaFunc
3y
Other
upper
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
7b2a3f2e-d408-5465-b0f9-7b8e2a0013fd
714
Affiliate Team Leader
Ця позиція - гарна можливість проаналізувати та за необхідності перебудувати існуючий департамент, створити нову за якістю команду та впровадити ті ініціативи, які допоможуть ефективно функціонувати локальній системі affiliate-маркетингу. Ця посада ідеально підійде для того, хто впевнений в своїх лідерських здібностях, має аналітичне мислення та знає як впровадити та реалізувати маркетингову стратегію. **Досвід та навички:** - Від 2 років досвіду роботи у сфері affiliate-marketing з web або mobile-трафіком - Розуміння “воронки продажу” веб-продукту, ключових факторів конверсії та методів просування продукту; - Досвід у веденні ділових перемовин; - Знання англійської мови на рівні В2 та вище. **Задачі:** - Планування та контроль роботи affiliate-команди; - Контроль KPI регіону, пропозиції/ідеї щодо підвищення показників, комунікація з іншими відділами; - Контроль ефективності поточних партнерів; - Участь у розробці DigitalMedia стратегії та плану розвитку регіону (road map) спільно з RCMO та регіональними менеджерами; - Участь у розробці та реалізації промо, рекламних матеріалів тощо. - Ведення документації та звітності щодо ефективності роботи регіону. **З нашого боку:** - Можливість професійного росту в рамках компанії; - Можливість бути тімлідом 1 з регіональних відділів affiliate-напрямку; - Наявність нестандартних задач, які потребують креативного підходу; - Наявність усіх необхідних ресурсів для реалізації своїх ідей та пропозицій; - Компенсація спорту та вивчення іноземних мов; - Формат роботи: в офісі, віддалено або гібрид (на твій вибір); - Графік роботи: з 8:00-11:00 до 17:00-20:00 ; - Дуууже круту, креативну команду, яка готова до нових ідей та рішень.
Sport Labs Group
2y
Marketing
upper
2023-06-01T00:00:00+03:00
uk
3cb4473e-b9be-56ce-bbbb-518a5f3049b0
715
Affiliate Мanager
Вітаю! Наша команда в пошуках скілового Affiliate Manager, який допоможе нам розвивати та просувати наш продукт. Необхідний досвід та навички: - активне залучення нових аффілейтів через чати, канали, форуми, соцмережі і т.д. - саппорт поточних та нових вебмайстрів - ведення ефективних комунікацій з існуючими та новими партнерами, моніторинг якості трафіку та його оптимізація - аналіз статистики за ключовими показниками кожного аффілейту з метою максимізації та масштабування - розуміння особливостей джерел трафіку для кращої оптимізації Вимоги до досвіду кандидата: - досвід роботи на позиції Affiliate Manager від 1 року - досвід роботи з веб-майстрами / партнерськими програмами - англійська intermediate - розуміння особливостей роботи з різними джерелами трафіку використовуваними веб-майстрами - знання ключових метрик А що не критично, але буде плюсом: - наявність власної бази - бажано досвід роботи в дейтингу - бажаний досвід роботи з трекером Binom/Keitaro Давай знайомитися!)
Alldigitalads
1y
Marketing
intermediate
2023-01-01T00:00:00+02:00
uk
9d735ebc-a2a9-502b-80fa-8ac5c8c9b1a9
716
Affiliate-менеджер
« Enjoy the Wood» - це український сімейний бренд та перший міжнародний виробник дерев'яних карт світу, унікального hand made декору. Ми – проактивні, творчі, у нас завжди є місце новим ідеям та креативу і ми у пошуку однодумців, людей, які у кожному новому виклику бачать можливість та мислять рішеннями. Ми пишаємося нашим продуктом та командою, яка його розвиває! Наразі в команду ми шукаємо Affiliate-менеджера Побажання до кандидатів: Розуміння принципів інтернет-маркетингу і досвід роботи в цій сфері від 1 року; Знання термінів CPC, CPM, CPI, CPS, eCPC, eCPM, CR, CTR; Самостійний пошук нових партнерів; Сильні аналітичні навички; Високий рівень володіння Англійською мовою Що необхідно робити: Взаємодіяти з менеджерами CPA-мереж і веб-майстрами; Розвивати канал і шукати способи поліпшення показників по вже підключеним CPA-мереж; Шукати нові CPA-мережі і координувати їх підключення; Розробляти акції і бонуси для вебмайстрів; Виконувати план за кількістю залучених студентів. Переваги співпраці з нами: Ми цінуємо в співробітниках відповідальність і уміння працювати в команді на загальний результат, професіоналізм і бажання розвиватися. Успішними компанії роблять люди! Тому ми завжди раді, коли до нас приходять нові кваліфіковані співробітники і ті, хто хоче стати такими. Обов’язково знайди нас у соц. мережах: https://www.instagram.com/enjoythewood/ https://www.facebook.com/enjoythewood.ua/ Чекаємо на тебе в нашій команді! ----- Стандартний термін розгляду резюме - 14 днів. Відсутність зворотнього зв'язку протягом 14 днів означає, що ми ознайомилися з Вашим резюме, але, на жаль, на сьогодні у компанії немає вакансій, відповідних Вашій кваліфікації і побажанням. У разі відкриття відповідної вакансії, ми обов'язково зв'яжемося з Вами пізніше, щоб домовитися про співбесіду.
Enjoy the Wood
2y
Marketing
upper
2022-07-01T00:00:00+03:00
uk
186f353d-96cd-5a8f-af69-71a0f17844e9
717
Affiliate-менеджер
**Наша команда професіоналів швидко набирає обертів, і зараз ми у пошуках Affiliate – менеджера для роботи над високонавантаженим проектом.** **Трохи про нашу компанію MyCredit:** • Розвиваємось на ринку України з 2016 року, а з 2018 – на ринку Азії. Займаємо лідируючу позицію, входимо до Топ-3 FinTech та e-commerce; • Фундамент нашого бізнесу – це команда. Ми всі друзі і говоримо на «ти», чуємо та поважаємо думку кожного; • Ми формуємо команди із людей, які поділяють наші цінності! Саме тому нам так комфортно працювати разом. **Твій функціонал:** • Пошук та підключення нових партнерів (СРА сіток та веб-майстрів); • Щомісячне ведення та менеджерський супровід веб-майстрів та СРА-сіток; • Прорахунок бюджетів на залучення клієнтів; • Опрацювання рекламних акцій, бонусних умов для партнерів; • Відстеження Cookie Stuffing, контексту на бренд; • Підготовка щомісячної звітності та звірок за СРА-сітками. **Необхідний досвід для цієї позиції:** • Чітке розуміння понять CPC, CPA, CPL, CPM, CPI, CPS, eCPC, eCPM, CR, CTR; • Хороше знання Excel/GoogleSheets; • Розуміння інтернет-маркетингу та принципів його роботи; • Знання Google Analytics; • Висока комунікабельність. **Як ми взаємодіємо з кандидатами:** 1 етап: спілкування з рекрутером у скайпі (близько 30 хвилин); 2 етап: тестове завдання, спілкування з керівником у скайпі (близько 1 години). **Як пройде твоя адаптація в MyCredit:** Наш HR зустріне тебе, вручить welcome box та познайомить з усією командою. Допоможе залучитися до всіх процесів та цінностей компанії, проведе мітинг з адаптації та підтримуватиме протягом усього періоду; За тобою буде закріплений баді, який полегшить твою адаптацію, відповідатиме на всі твої запитання та допоможе швидко влитися у роботу. **Чому саме MyCredit?** • У нас прозора система нарахування зарплат, ми сплачуємо всі податки та працевлаштовуємо з першого робочого дня; • Надаємо 24 дні відпустки, оплачувану лікарняну, всі офіційні свята – вихідні; • Гнучкий графік роботи з виходом з 8.00 до 10.00, ти зможеш самостійно планувати свій день та періодично працювати з дому; • У нас чудово налаштований цикл внутрішнього клієнта – ми регулярно збираємо зворотний зв'язок співробітників та проводимо перфоменси; • Ми розвиваємо наших колег не лише горизонтально, а й вертикально! 70% керівників – співробітники з кадрового резерву; • У нас багато традицій – корпоративи, тимбілдінги та тематичні івенти: День нутелли, День хот-догу, Масляна, 8 березня, таємний Санта, День сну та багато іншого! **Так-так, з нами не нудно!** • В офісі є зони відпочинку, бібліотека та настільні ігри, а також кухня, де завжди є чим підкріпитись; • Ми заохочуємо здоровий спосіб життя та беремо участь у Race Nation та битві IT корпорацій! • Також у нас багато інших бонусів та плюшок, про які розповімо тобі при особистому спілкуванні! **Якщо наша вакансія тобі до вподоби, тоді відправляй своє резюме – і став частиною нашої команди!**
MyCredit
1y
Marketing
pre
2022-09-01T00:00:00+03:00
uk
eb1a9a84-ea92-54d5-9b5f-8039f4ed1104
718
Affiliate-менеджер
У зв’язку з динамічним розвитком нашої компанії ми шукаємо досвідченого Affiliate manager, який посилить нашу команду, залучить топових вебмайстрів та буде їх надійним партнером. Компетенції та досвід очікувані від тебе: Досвід від 1 року в digital/affiliate маркетингу Знання ключових метрик digital/affiliate маркетингу Досвід роботи з платформою партнерської програми/CPA-сітки Досвід залучення нових вебмайстрів/рекламодавців Орієнтуватися у термінології партнерського ринку Розуміти джерела трафіку Знати джерела залучення вебмайстрів Комунікабельність та вміння успішно вести переговори Буде плюсом: Наявність бази вебмайстрів Досвід роботи з вертикаллю Nutra Завдання, які стоятимуть перед тобою Пошук та залучення вебмайстрів (вертикаль: Товарка/Нутра; ГЕО: СНД/БУРЖ) Підтримувати та розвивати відносини з партнерами Вирішення технічних питань та оплати з веб-майстрами Моніторинг якості трафіку Інформування вебмайстрів про нові пропозиції та покращення партнерської програми Моніторинг конкурентів Ведення звітності Моніторинг та аналіз ринку CPA Контроль дебіторської заборгованості Робота у нас це: Гідна винагорода, яка дозволяє зосередитися на розвитку проекту та своєму професійному зростанні Гнучкий графік роботи Віддалена робота Індивідуальний кар'єрний шлях, можливості для самореалізації Можливість відвідувати платні тренінги, конференції Молодий дружній колектив, мінімум бюрократії Класну робочу атмосферу, де не доведеться нудьгувати Що далі? Якщо хочеш стати частиною нашої команди та підкорювати нові вершини, відправляй CV з рівнем доходу та своїми професійними цілями! Що буде після відправлення релевантного CV: Recruiter’s interview - Manager’s interview - Job Offer
Max Сall
1y
Marketing
null
2023-09-01T00:00:00+03:00
uk
5db64641-e2ab-51fd-9d9e-d444550ba5d8
719
Affiliate-менеджер
У зв’язку зі збільшенням та зростанням ринків, на яких ми працюємо, шукаємо коллегу **Аffiliate manager** на ринок В'єтнаму та Шрі-Ланки. **Декілька слів про нашу компанію MyCredit:** Розвиваємося на ринку України з 2016 року, а з 2018 — на ринку Азії. Займаємо провідну позицію, входимо в трійку найкращих фінансових сервісів і e-commerce проектів країни; Фундамент нашого бізнесу — це команда. Ми всі друзі і говоримо на «ти», чуємо і поважаємо думку кожного; Ми формуємо команди з людей, які поділяють наші цінності! Саме тому нам так комфортно працювати разом. **Необхідний досвід для цієї позиції:** Досвід роботи в афіліат маркетингу від 1 року (з боку продукту або партнерської мережі); Google Analytics — високі знання; Google Firebase / Appsflyer — знання на рівні користувача, маркетолога; Системи реклами (Google Ads / Facebook ads / соціальні мережі + локальні мережі) — базові знання; Google Data Studio, Google Spreadsheet — для звітів; Робота з арбітражним трафіком (СРА партнери не тільки СНД) як на веб, так і на додатки; Знання основ платних каналів (Google Ads, Facebook Ads/Insta); Високі знання систем аналітики Google Analytics, Yandex Metrics, AppsFlyer, інші аналітичні системи по роботі з трафіком у додатку. **Буде плюсом досвід роботи із:** СРА партнерами, системами реклами поза СНД, Азії; Досвід роботи із медіа баінгом та знання основи роботи наливу трафіку; Досвід роботи із складними нішами (геймблінг, знайомства), які мають обмеження в системах при модерації; Знання арбітражних інструментів. Шукаємо командного гравця з яскраво вираженою орієнтацією на результат та бажанням оцифровувати всі свої цілі та дії. У здобувачі для нас важливі самостійність та вміння взаємодіяти з іншими людьми. **Якими цікавими задачами буде займатися Аffiliate manager у нашій команді:** Розробкою стратегій роботи з партнерами; Пошуком та роботою з новими ПП та великими вебмайстрами; Збором аналітики та формуванням висновків; Аналізом даних (Google Analytics) та оптимізацією стратегій; Формуванням та веденням звітності; Формуванням маркетингового плану/звітів за своїми каналами. **Як ми взаємодіємо з кандидатами:** 1 етап: спілкування з рекрутером (20 хв); 2 етап: спілкування з майбутнім керівником (60 хв). **Як проходитиме твоя адаптація в MyCredit:** Наш HR зустріне тебе, вручить welcome box і познайомить з усією командою. Допоможе залучитися в усі процеси і цінності компанії, проведе мітинг з адаптації та буде підтримувати протягом усього періоду; За тобою буде закріплений баді, який полегшить твою адаптацію, буде відповідати на всі твої питання і допоможе швидко влитися в роботу. **Чому саме MyCredit?** У нас прозора система нарахування зарплат, ми платимо всі податки і працевлаштовуємо з першого робочого дня; Надаємо 24 дня відпустки, оплачуваний лікарняний, всі офіційні свята — вихідні; Гнучкий графік роботи: ти можеш самостійно планувати свій день і періодично працювати з дому; У нас прекрасно налаштований цикл внутрішнього клієнта — ми регулярно збираємо зворотній зв’язок від співробітників та проводимо перфоманси; Ми оплачуємо професійні курси та тренінги, а також, у нас є внутрішній кадровий резерв. Ми розвиваємо наших колег не тільки горизонтально, а й вертикально! 70% керівників — співробітники з кадрового резерву; У нас багато традицій — корпоративи, тімбілдинги і тематичні івенти: День Нутелли, День хот-дога, Масляна, 8 березня, таємний Санта, День сну і багато іншого! Так-так, з нами не нудно! В офісі є зони відпочинку, бібліотека та настільні ігри, а також кухня, де завжди є чим поласувати; Ми заохочуємо здоровий спосіб життя і беремо участь в Race Nation і битві IT корпорацій! Також у нас багато інших бонусів і плюшок, про які розкажемо тобі при особистому спілкуванні! Якщо наша вакансія тобі до душі, тоді відправляй своє резюме — і ставай частиною нашої команди!
Mycredit
1y
Marketing
upper
2022-01-01T00:00:00+02:00
uk
5833318e-7ecc-5513-b810-b8a704e39661
720
Affiliate-менеджер у партнерську мережу
Шукаємо в команду досвідченого та проактивного affiliate-менеджера для розвитку нової міжнародної партнерської мережі. **Завдання** пошук, підключення та ведення партнерських програм; робота всередині команди з тім-лідами проектів, виконання завдань від них; внесення та налаштування офферів в Affise; контроль актуальної інформації про оффери, умови; контроль взаєморозрахунків із партнерами, проведення звірок; проведення переговорів та узгодження кращих умов; контроль коректної роботи дзеркал/трекінгових доменів; побудова довгострокових взаємин із брендами офферів; участь у конференціях, мітапах та інших офлайн-активностях для реалізації поставлених завдань; на пізніших етапах - розвиток партнерської мережі та побудова бренду; створення та ведення звітності. **Від тебе** наявність досвіду роботи на аналогічних позиціях в affiliate індустрії не менше 1 року; розуміння ринку affiliate-маркетингу та принципів його роботи; розуміння базових понять: трекер, постбек, клік2рег та ін.; високі комунікативні навички; вміння вести листування, переговори, виявляти потреби всіх сторін; знання англійської на рівні, достатньому для ведення письмової комунікації. **Ми пропонуємо** конкурентну заробітну плату; чудові можливості для кар'єрного зростання; гнучкий графік, п’ятиденний робочий тиждень; офіційне оформлення; можливість віддаленої роботи. **Робота у нас це** можливість розвиватися та реалізовувати свій потенціал у цікавих проектах; регулярні семінари від співробітників компанії Google, а також можливість відвідувати конференції від Google в Україні та за кордоном; участь у внутрішніх семінарах та обмін корисною інформацією із суміжними відділами з проектором та піцою; оплата компанією необхідних роботи сервісів; комфортне робоче місце, не open space оснащене двома моніторами (для віддаленої роботи також забезпечуємо технікою); корпоративна бібліотека та віртуальне сховище знань та досвіду; корпоративи, безкоштовні кава, перекуси, обіди та інші плюшки. Чекаємо на твоє резюме!
Авеб
1y
Marketing
intermediate
2023-02-01T00:00:00+02:00
uk
4260a654-31ca-5236-8a55-5b9ecd9300c7
721
Affiliate-менеджер у СРА-мережу
Компетенції та досвід очікувані від тебе: досвід роботи від 1 року в digital/affiliate у вертикалі Гемблінг Знання ключових метрик digital/affiliate маркетингу Досвід роботи з платформою партнерської програми/CPA-сітки Досвід залучення нових вебмайстрів/рекламодавців Орієнтуватися у термінології партнерського ринку Розуміти джерела трафіку Знати джерела залучення вебмайстрів Комунікабельність та вміння успішно вести переговори Англійська на розмовному рівні; Мати перевірену базу команд/вебів. Обов’язки та завдання, які стоятимуть перед тобою: Пошук та залучення вебмайстрів (вертикаль Гемблінг) Підтримувати та розвивати відносини з партнерами Вирішення технічних питань та оплати з веб-майстрами Моніторинг якості трафіку Інформування вебмайстрів про нові пропозиції та покращення партнерської програми Моніторинг конкурентів Ведення звітності Моніторинг та аналіз ринку CPA Контроль дебіторської заборгованості Виконання плану Робота в LAGOON це: Гідна винагорода, яка дозволяє зосередитися на розвитку проекту та своєму професійному зростанні Гнучкий графік роботи пн.-пт. з 9:00 до 18:00 або 10.00 — 19.00 Індивідуальний кар'єрний шлях, можливості для самореалізації Можливість відвідувати платні тренінги, конференції Молодий дружній колектив, мінімум бюрократії Класну робочу атмосферу, де не доведеться нудьгувати Віддалена робота Що далі? Якщо хочеш стати частиною нашої команди та підкорювати нові вершини, відправляй CV з рівнем доходу та своїми професійними цілями!
LAGOON
1y
Marketing
intermediate
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
f816e272-eb62-50ab-b4cf-35bbb51e890c
722
Agile coach
UKRSIBBANK BNP Paribas Group - один з найбільших універсальних банків України. Ми стабільний партнер, який пропонує сучасний та надійний банкінг за підтримки провідної європейської групи BNP Paribas Group. Ми дбаємо про клієнтів і працівників, сприяємо зміцненню української економіки. Ми в пошуку Організаційного Аджайл коуча **КЛЮЧОВІ ОБОВ'ЯЗКИ:** Проводить популяризацію та поширює культуру Agile в Банку; Підтримує впровадження гнучких методологій в Банку; Розробляє та впроваджує методологічну основу Agile продуків, проектів, трайбів в банку. Допомагає командам впроваджувати Agile методи в тому числі з використанням інструментів коучінгу, консалтингу, менторингу, або шляхом навчання; Пропонує організаційні зміни, що спрощують впровадження методів Agile в організації. Запроваджує ефективну організаційну та процесну модель для продуктів/трайбів з точки зору методологій Agile. Забезпечує застосування Agile саме там, де дана методологія привносить цінність для компанії. Впроваджує та підтримує Agile спільноту в Банку з метою поширення та популяризації найкращих практик. Забезпечує взаємодію між agile командами та іншими підрозділами банку, з метою максимізації цінності, що її створює agile команда, та максимальної інтеграції процесів з іншими командами. Усуває недосконалості в процесах банку, які сповільнюють процес впровадження змін (в т.ч. в процесі ІТ розробки) Проводить оцінку поточного стану, культури та способів роботи команд для визначення точок болю та покращення Підтримує скрам-майстрів та аджайл коучів в процесі розвитку, визначення прогалин в знаннях та досвіді, покращення внутрішніх процесів в трайбах **ОСНОВНІ НАВИЧКИ ТА КВАЛІФІКАЦІЯ:** Повна вища освіта (економічна, інженерна, менеджмент); Сертифікацію Аджайл коуча, РО, Скрам майстра Володіня практичним досвідом роботи з реальними результатами в середньо- та великомасштабних трансформаціях. Досвід роботи з різними доменами та ринками буде перевагою Досконало володіє англійською мовою (Fluent)
UKRSIBBANK BNP Paribas Group (iPlatform)
1y
Scrum Master
fluent
2023-05-01T00:00:00+03:00
uk
ffa67260-aad3-5f4b-9bba-b642e617f760
723
Agile Coach\Scrum Master
Наші зміни стосуються не лише IT-напряму, а й всіх інших структурних підрозділів банку, адже Agile трансформація - це про культуру в цілому Що ви будете робити? -Допомагати Департаментам і командам проходити шлях Agile трансформації  -Створювати та проводити навчання команд -Проведення фасилітацій, воркшопів, тренінгів -Коучинг -Створення фреймворків для команд на шляху у  Agile трансформації  Необхідний досвід: -Знання, розуміння та підтримка Agile цінностей і принципів -Досвід роботи в ролі Скрам Майстер/Тім Лідер в команді (сфера не важлива) -Вміння проводити фасилітації -Вміння навчати, мотивувати, підтримувати -Досвіді створенні і проведенні тренінгів -Коучингові компетенції Що ви отримаєте працюючи у Райфі: -Роботу у міжнародній компанії -Дружню та кваліфіковану команду -Розвинення власних навичок за напрямком підтримки та менеджменту процесів ІТ підтримки -Офіційну зайнятість, 28 днів оплачуваної відпустки -Конкурентну заробітну плату та бонус -Відкритість до ваших ідей та можливості їх реалізації -Медичне страхування -Оздоровчі заходи: безкоштовні онлайн-тренування, йога, лекції психолога, безкоштовна бібліотека -Колектив, який вміє не лише ефективно працювати, а й драйвово відпочивати Звучить цікаво? Приєднуйтеся до #Райф_команди!
Raiffeisen Bank
2y
Other
intermediate
2021-12-01T00:00:00+02:00
uk
f6231757-54a7-5516-9368-fd9cdc47bd8e
724
Agile Delivery Manager (product company)
**Про проект:** Понад 700 000 вчителів використовують продукт для підготовки до уроків. Вони діляться своїми власноруч створеними навчальними матеріалами – мільйони разів. Це робить навчання кращим, підготовку менш напруженою, а домашнє навчання можливим для багатьох легшим способом. **Необхідний досвід та навички:** - You can speak and write excellently in English and have very good Ukrainian language skills - You have 2+ years of experience as an IT Project Manager or Delivery Manager or Scrum Master - You have experience with web and e-commerce projects - You have a basic understanding of and experience working with software architecture and a willingness to learn - You have knowledge of and experience in applying popular agile methodologies and adapting them to particular teams’ needs - You have strong verbal and written communication as well as interpersonal skills **Буде плюсом:** - SQL - Jira - Any programming language **Обов'язки:** - Monitoring the state of development and coordinating development between different teams, documenting and following up on decisions made - Setting up sustainable organizational processes for productive team collaboration and continuously improving them - Working within the Scrum framework with bi-weekly sprints - Planning and organizing work in the issue tracker, as well as monitoring workload - Assisting in preparing documentation on various features and processes - Improving distributed teams' communications and processes - Working on internal projects (organizing internship programs, audits, etc.) **Умови роботи:** - Компанія співпрацює у форматі фрілансерського контракту. - Максимально гнучкий графік, головне щоб не було проблем з комунікацією - Надається техніку для роботи - Бонус 500 євро на облаштування домашньої робочої зони **Етапи відбору:** 1. HR інтерв`ю 2. Технічне інтерв`ю
SpellRise Recruitment
2y
Scrum Master
upper
2022-04-01T00:00:00+03:00
uk
9740d466-2914-55a8-96d5-c379cc35df08
725
Agile Delivery Manager / Scrum Master
**КВАЛІФІКАЦІЯ ТА ДОСВІД** Необхідні: Відмінне розуміння Scrum фреймворка (область застосування; для чого потрібні ті або інші артефакти, події, принципи). Agile-Lean майндсет. Досвід роботи в Complex домені продуктової розробці. Розуміння і застосування ситуативного лідерства. Успішний досвід вирощування ефективних Agile команд. Досвід фасилітації командних і міжкомандних зустрічей, ретроспектив. Досвід ведення переговорів, вміння знаходити конструктивне рішення в складних кейсах. Уміння використовувати інструменти системного мислення. Бажані: Розуміння банківського домену (опціонально). Розуміння і досвід використання Kanban методу (буде перевагою). ICP, CSM або PSM, KMP, PMP сертифікації (буде перевагою). **Ваша РОЛЬ:** Зростити ефективну, самоорганізовану команду. Сприяти досягненню Scrum командою короткострокових і довгострокових цілей розробки продукту. Сприяти розвитку творчої і доброзичливої ​​атмосфери взаємодії в команді. Допомагати команді вдосконалювати практики і процеси розробки. Допомагати команді усувати перешкоди, вузькі місця, Lean wastes в потоці створення цінності. Забезпечувати прозорість процесів і артефактів, а також дотримання «правил гри». Фасилітувати зустрічі при необхідності (і навчати команду проводити зустрічі ефективно). Допомагати Власнику Продукту (Product Owner) підбирати ефективні техніки, практики для управління Беклогом Продукту. Проводити 1:1 зустрічі (знати потреби, настрій і мотивацію людей, управляти взаємними очікуваннями). На ранніх етапах зрілості Scrum команди: Синхронізувати і координувати зусилля команди з іншими командами, вендорами для найкращого результату. Своєчасно виявляти і усувати перешкоди / блокери. Своєчасно виявляти і управляти ризиками і залежностями на рівні релізного (квартал) Скоупу. Відстежувати прогрес щодо досягнення Product Goal, релізний Скоуп і своєчасно управляти очікуваннями стейкхолдерів. **Чому саме ПУМБ?** Один з найкращих працедавців України. Можливість реалізувати свій потенціал в розробці інноваційного продукту в перспективному бізнес-напрямку банку. Активну роботу, обмін знаннями та досвідом в Agile Coaches CoP. Професійний розвиток і навчання (тренінги, воркшопи, зустрічі Agile Coach CoP). Офіційне працевлаштування в надійній стабільній компанії. Професійна та дружня команда. Офіс на Подолі (робота в офісі і віддалено).
ПУМБ
2y
Project Manager
null
2021-04-01T00:00:00+03:00
uk
fad51ef1-4de1-59d2-8a09-e1c5ee099851
726
Agile Project Manager
**На позиції Agile Project Manager ти будеш відповідати за успішну роботу Scrum-команд, сприяти досягненню цілей продукту та виступати сполучною ланкою між продуктовою командою та командами розробників. Готовий до нових проєктів? Чекаємо на твоє резюме!** **Обов'язки:** * Організація процесу розробки програмного забезпечення за методологією Scrum. * Сприяння таких активностей, як: Refinement, Grooming, Estimation, Sprint planning, Daily standup, Sprint review, Retrospective. * Перетворення функціональних вимог проєкту у чіткий обсяг робіт для команди розробників. * Визначення залежності завдань та налаштування ефективного порядку процесу розробки задля досягнення цілей продукту. * Сприяння процесу оцінки обсягу роботи з командою розробників. * Аналіз показників швидкості та ефективності роботи команди розробників. * Ефективне планування релізів задля досягнення цілей продукту. * Керування очікуваннями продуктової команди. * Постійний моніторинг та удосконалення показників продуктивності команди розробників. * Сприяння продуктивному робочому процесу завдяки розв'язанню різних питань, що виникають у команди. **Вимоги:** * Досвід роботи в IT-компанії або стартапі в якості Project Manager не менше 1 року. * Досвіду роботи за методологією Scrum не менше 1 року. * Розуміння принципів Agile та Lean. * Розуміння практик XP. * Розуміння життєвого циклу розробки програмного забезпечення. * Знання методів оцінки за допомогою відносних показників (story points). * Досвід роботи з JIRA. * Уміння читати та розуміти специфікацію вимог до програмного забезпечення (epics, user stories, Gherkin-сценарії). * Знання показників швидкості та ефективності роботи команди. * Розуміння концепції win-win. * Добрі навички комунікації, вирішення конфліктів та ведення переговорів. * Розвинуті лідерські навички та навички керування командою. * Здатність брати на себе відповідальність і швидко приймати рішення. * Знання англійської мови: Upper-Intermediate+ **Ми пропонуємо:** * Можливість побудувати справжній Scrum на цікавих проєктах компанії. * Можливості кар’єрного та професійного зросту. * Широкі можливості навчання і розвитку: участь у зовнішніх та внутрішніх програмах навчання, тренінгах, конференціях тощо. * Перегляд винагороди кожні 6 місяців. * Можливість працювати в офісі або 100% віддалено * Компенсацію за навчання та участь у конференціях * Компенсацію витрат на відвідування оздоровчих та спортивних центрів * Оплачувані дні відпустки та лікарняного
RubyGarage
1y
Project Manager
upper
2021-10-01T00:00:00+03:00
uk
a97eda29-1dee-56ed-9c18-a76c0f9731db
727
Agile Project Manager
Продуктова компанія **Together Networks** шукає досвідченого **Agile Project Manager**, який приєднається до нашої команди та зможе підсилити її. **Together Networks** - всесвітньо відома соціальна онлайн-платформа, яка входить до топ 3 найпопулярніших компаній у своїй вертикалі та оперує у більш ніж 50 країнах, обслуговуючи понад 110 мільйонів користувачів. Сайти компанії щомісяця залучають 3,6 млн. нових користувачів. **Важливо мати досвід роботи:** - в Agile-орієнтованій команді (від 5 осіб); - з різними тасками трекерами (Jira must have); - із стейкхолдерами на різних рівнях взаємодії; - досвід управління складними проектами та командами розробки програмного забезпечення; **Ключові навички кандидата:** - досвід роботи з Kanban(у пріоритеті) або Scrum або їх впровадження; - розмір команд, з якими працювали - від 5 розробників, якщо більше - буде плюсом; - досвід роботи з Jira, Confluence. **Основні завдання:** - контролювати швидкість роботи команди та її прогрес; - покращувати процеси у команді (new впровадження, експерименти); - усувати блокування та проблеми, які заважають команді бути ефективною; - створювати та оптимізувати воркфлоу; - відстежувати стан команди, хід виконання завдань, дотримання пріоритетів, навантаження; - створювати прозоре середовище спілкування між усіма учасниками процесу; глобальні завдання PMO відділу; **Буде плюсом:** - вміння знаходити індивідуальний підхід до кожного члена команди; - вміння розставляти пріоритети, рівномірно розподіляти навантаження та правильно делегувати; - наявність здорового почуттям гумору та позитиву; - продуктовий досвід чи бажання розбиратися у продукті, що розробляється. **Компанія пропонує:** - професійний та дружній колектив; - можливість впливати на процеси роботи команди та компанії; - оплачувану відпустку та лікарняну; - приємний соціальний пакет (50% компенсації курсів іноземної мови та спорту, медичного страхування); - корпоративні заходи та тимбілдінги;
Together Networks
1y
Project Manager
pre
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
45c111c5-315c-528c-ae98-3809b7e84d79
728
Agricultural Market Research Analyst
KSE Institute – один із найбільших аналітичних хабів Східної Європи, який спеціалізується на дослідженнях, розробляє стратегії та рекомендації для підтримки сильної та інноваційної економіки України. KSE Institute підраховує збитки завдані війною, прогнозує вплив санкцій, аналізує заяви міжнародних компаній по виходу з РФ. Ми розширяємо нашу команду, тому оголушуємо конкурс на вакантну позицію **Аналітика в Агроцентр.** Ми команда дослідників, які прагнуть проводити дослідження найкращої якості в галузі економіки та сільсько господарства, а також у широкому спектрі суміжних галузей, таких як агропродовольчі ринки та ланцюги доданої вартості, економіка землекористування, розвиток сільських територій, аграрна та торгівельна політика, продовольча безпека, аграрні фінанси та права власності. Запрошуємо Вас приєднатися до нашої команди, де Ви будете: · забезпечувати проведення високоякісних досліджень та аналізу в різних галузях, пов’язних з сільським господарством та харчовою промисловістю; · виконувати аналіз даних; · підготовка та створення звітності, журнальних публікацій, створення аналітичних брифів, прес-релізів та колонок у ЗМІ; · управління дослідницькими проєктами; · комунікація з партнерами проєкту та пресою; · участь та презентації на семінарах, конференціях, круглих столах тощо; · організація заходів пов’язаних з дослідженнями; · інша діяльність пов’язана з дослідженнями. Наш ідеальний кандидат: · має ступінь магістра або еквівалентний ступінь в галузі аграрної економіки, економіки або суміжних галузях із загальним балом вище середнього; · підтверджений досвід роботи з аналізом даних та статистичним програмним забезпеченням (R, Stata, інше); · підтверджений досвід якісних досліджень та аналізу; · володіє англійською та українською мовами на високому рівні; · відповідальний та командний гравець, який також може працювати самостійно; · готовий запропонувати нові ідеї та підходи; · вміє дотримуватися дедлайнів; · уважний до деталей; · буде перевагою, якщо кандидат має знання з програмного забеспечення для візуалізації, такого як Qlik; · буде перевагою, якщо кандидат має знання з GAMS або Python; · має досвід роботи в дослідницькій сфері або ступінь доктора філософії (є перевагою); · орієнтований/-на на результат та любить Україну. **Ми пропонуємо:** · роботу в команді талановитих і досвідчених колег. · можливість вивчити методи досліджень орієнтованих на громадськість. · співпрацю та участь в міжнародних заходах. · дослідження на актуальні та цікаві теми. · можливість проявити ініціативу та застотувати креативність. · достойну і своєчасну компенсацію праці. · дистанційний формат роботи. · оплачувану відпустку та лікарняні. · знижки на навчання. Документи для подачі заявки на участь у конкурсі на позицію “Аналітик в Агроценр”: • Розгорнуте резюме; • Мотиваційний лист; • Копія диплому магістра або його еквівалента з оцінками; • Доповідь, стаття, звіт, семінарська робота, дисертація або еквівалент, яким ви найбільше пишаєтесь. Чекаємо на Ваше резюме з темою листа «Аналітик». Ми обов’язково розглянемо кожне резюме та зв’яжемося в разі виявлення відповідності нашим очікуванням. Зверніть, будь ласка, увагу, що резюме з вказанними зарплатними очікуваннями обробляються нами у першу чергу. Дякуємо за увагу до нашої організації!
Kyiv School of Economics
2y
Data Analyst
upper
2023-04-01T00:00:00+03:00
uk
d7eb4a04-c9c9-52a3-82d8-8d8e0616871d
729
AI Art Generation and Automation Production Manager
Продуктова компанія CINE-BOOKS, що працює на західний ринок, запрошує до себе в команду талановитого, захопленого та орієнтованого на результат R&D та Production менеджера з виробництва контенту за допомогою AI технологій для того, щоб побудувати та автоматизувати новий напрямок у компанії. **Основною зоною відповідальності** буде **розробка інструменту** автоматизації процесу виробництва **аудіо-візуального контенту за допомогою АI-технологій**. **ЗАДАЧІ:** ● Вивчення ринку та моніторинг нових технологій у сфері АI Art, AI text-to-text та AI text-to-image генеративних моделей, що не потребують програмування; ● Самостійне тестування цих моделей та розуміння максимальних можливостей роботи з різними інструментами, такими як OpenAI, Co:here, Midjourney, Stable та Disco Diffusion та ін. ● Проектування та розробка власного ефективного інструменту автоматизації процесів генерації зображень з тексту на основі існуючих технологій; ● Написання ТЗ, постановка завдань та менеджмент процесу розробки даного інструменту, включаючи тестування та впровадження на сайті; ● Пошук та залучення зовнішніх підрядників (місцевих та зарубіжних), які будуть користуватися цим інструментом для виробництва ілюстрацій: AI артисти, дизайнери, відеографи, voice-таланти тощо. ● Робота з веб-сайтом та впровадженням інструменту на сайті для використання як внутрішніми підрядниками, так і кінцевими користувачами сайту; ● Менеджмент та супровід роботи з підрядниками: підписання договорів, постановка завдання, контроль роботи та строків, прийняття роботи, оплата; **ЗОНИ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ:** Таким чином позиція передбачає відповідальність за побудову всього виробничого процесу і буде поєднувати в собі 4 основні зони активності: ● RnD та постановка вимог до інструменту генерації зображень; ● Розробка самого інструменту та впровадження на сайті; ● Пошук та менеджмент підрядників для роботи з інструментом для забезпечення продакшену великого потоку аудіо-візуального діджитал-контенту; ● Відповідальність за перфоманс якість матеріалу, що випускається. **ВИМОГИ:** ● Кандидат повинен добре розуміти і розумітися на інструментах AI Art, Talking Language AI бути захоплений ними; ● Досвід R&D завдань у технологічних компаніях - min 1 рік; ● Досвід роботи на менеджерській позиції бажано у IT або digital content production компанії – min 2 роки; ● Досвід роботи із зовнішніми підрядниками - min 1 рік; ● Чітке розуміння процесу розробки IT продуктів та бажано досвід участі в цьому процесі; ● Бажаний досвід роботи з виробництвом контенту; ● Можливий досвід управління проектами або роботи із постановкою вимог до IT продуктів; ● Бажаний досвід роботи в галузі графічного дизайну, веб дизайну, художній сфері; ● Письмова англійська не нижче за Upper Intermediate. **СПЕЦІАЛЬНІ ЗНАННЯ (вітаються):** ● Досвід самостійної роботи з Midjourney, Stable Diffusion, Disco Diffusion; ● Розуміння відмінностей між цими інструментами, сильних та слабких сторін; ● Знання можливостей Open AI, co: here та ін. generative ai models; ● Розуміння та досвід роботи з Colab Notebook; ● Досвід роботи з Dreambooth (Training a model based on your character); ● Знання графічних редакторів: Adobe Photoshop, Lightroom, Illustrator, Figma та ін. **ЩО МИ ПРОПОНУЄМО:** ● Висока та конкурентоспроможна заробітна плата; ● Можливість бути на передовій АІ-технологій і вивчати цю одну з найбільш захоплюючих та затребуваних областей; ● Можливість реалізувати свій потенціал, працюючи у продуктовій компанії на глобальних ринках B2B та B2C; ● Оплачувана 24-денна відпустка та лікарняна; ● Привабливий соц. **З нетерпінням чекаємо на ваше CV!**
CINE-BOOKS
2y
Product Manager
intermediate
2022-12-01T00:00:00+02:00
uk
4ab0a834-8e50-5483-995c-237542af59ba
730
AI Enthusiast / Machine Learning
Наші друзі, з фінтех компанії, планують докорінно змінити спосіб керування фінансами компаній та приватних осіб, через впровадження передових технологій штучного інтелекту, таких як ChatGPT. Зараз формується нова команда з ШІ, щось на кшталт R&D, щоб досліджувати як ще можна використовувати ШІ в компанії, або покращити роботу, полегшити, оптимізувати… Тому можете брати з собою друга і разом подаватись. Потрібен ентузіаст ШІ, який приєднається до команди і в першу чергу допоможе трансформувати спосіб взаємодії з клієнтами, зменшити кількість ручної роботи та підвищити рівень задоволеності клієнтів. **Що потрібно буде робити** - Досліджувати, розробляти та впроваджувати рішення на основі ChatGPT для покращення обслуговування клієнтів та внутрішніх процесів компанії - Співпрацювати з міжфункціональними командами для забезпечення успішного впровадження та інтеграції технологій ШІ - Постійно контролювати та оптимізувати продуктивність ChatGPT, залишаючись в курсі останніх досягнень ШІ - Ділитися своїми знаннями та надихати інших на використання технологій ШІ в компанії **Хто легко впорається з поставленими завданнями** ✓ Досвід роботи 2-5 років з технологіями ШІ ✓ Досвід роботи з ChatGPT або подібними технологіями (наприклад Transformers) ✓ Сильні навички програмування, бажано на Python ✓ Рівень англійської мови повинен бути достатнім для спілкування з іншими командами ✓ Пристрасть до ШІ, програмування та безперервного навчання **Етапи відбору** ⭕️ Співбесіда з CEO ⭕️ Job offer Якщо ви захоплюєтеся ШІ та програмуванням, і вам подобається застосовувати ці навички як на професійному, так і на особистому рівні, хочемо бачити вас у команді з ШІ 🙂
King's Choice
5y
Python
upper
2023-04-01T00:00:00+03:00
uk
f9e3b227-5fe8-5a4a-91c0-149381033175
731
AI Game Designer (Mech Arena)
Завдання гравця — зібрати групу з 5 мехів з унікальними здібностями та зброєю відповідно до тактики ведення бою, щоб змагатися за першість у лідербордах та турнірах. Ви будете провідним AI-дизайнером на проєкті. Основними завданнями будуть розвиток системи поведінки ботів, участь у плейтестах гри, а також генерування дизайн-ідей. Ви можете працювати із львівського офісу Plarium або віддалено в Україні чи Польщі. **Ви будете** - нести відповідальність за розвиток систем поведінки ворогів; - взаємодіяти з геймдизайнерами мехів та зброї; - працювати з левел-дизайнерами над створенням захопливого ігрового досвіду; - брати участь у плейтестах гри, вдосконалювати нові прототипи та наявні дизайни; - шукати перспективи для нових дизайн-ідей разом із менеджером продукту, керівниками геймдизайну та аналітики. **Ми очікуємо від вас** - 3+ роки досвіду роботи на позиції Game Designer; - досвід роботи на проєкті, що вийшов у реліз; - розуміння факторів, які впливають на залучення та утримання гравців; - вміння впливати на патерни поведінки гравців та відстежувати результати; - здатність брати ініціативу на себе та пропонувати нові ідеї; - вміння аргументовано та детально доносити свої ідеї та пропозиції; - великий ігровий досвід у проєктах екшн, шутер; - знання англійської мови на рівні Intermediate або вище. **Стане перевагою** - знання скриптових мов програмування; - досвід розроблення AI-ворогів у проєкті екшн, шутер; - досвід роботи геймдизайнером на проєктах екшн, шутер або в багатокористувацькій онлайн-грі; - досвід у системному дизайні. **Ми пропонуємо** - офіційне працевлаштування; - 25 календарних днів оплачуваної відпустки, додаткові відпустки, усі державні свята — вихідні; - медичне страхування, повністю оплачувані лікарняні та лікарняні по догляду за дитиною; - індивідуальний план розвитку та регулярний зворотний зв’язок; - оплачувані майстер-класи, курси та внутрішні професійні тренінги; - групові та індивідуальні заняття з англійської мови; - консультації та лекції психологів; - онлайн-заняття пілатесом, участь у біговому клубі, консультації від інструктора тренажерного залу; - супровід під час релокації до Польщі. *Надсилаючи резюме, ви даєте згоду на оброблення ваших персональних даних. Вони будуть оброблені ТОВ «Пларіум Юкрєйн» (Україна, м. Харків, пр. Науки, 27Б) відповідно до нашої політики зберігання та захисту персональних даних та Закону України «Про захист персональних даних».
Plarium
3y
Unity
intermediate
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
9333dae2-5a45-5970-9e78-933196faeb6f
732
AI / Machine Learning Specialist
Важливим є досвід з фреймворком Tensor Flow. The key expertise is: 1. Proven experience in AI/Machine learning-based software development. 2. Expert in Tensor Flow Framework. 3. Data science or Backend development background. 4. 5+ years or more software development experience. Інформація по проекту - сік`юрний проект, який вже був написаний раніше, але зараз мають його переписати на новіших технологіях, ймовірно - Python or C++. Це проект про розумні устілки, які закладають у взуття і вони надають різного типу інформацію тобі на девайс, мобільний телефон.
Breonika Hunters
3y
Other
intermediate
2020-09-01T00:00:00+03:00
uk
3f4c47bd-da66-5bc1-931b-2537872e3ee8
733
AI Software Engineer
Ви станете провідним AI-спеціалістом на проєкті. Вашим основним завданням буде розробка штучного інтелекту для персонажів. Для вирішення завдань необхідно використовувати C#. Ви зможете працювати із львівського офісу Plarium або віддалено. **Ви будете** - розробляти AI для проєкту; - розробляти й підтримувати інструментарій для розвитку AI-систем; - брати участь у вдосконаленні бойового рушія гри. **Необхідні навички та досвід** - 2+ роки досвіду в розробці Game AI; - знання загальних алгоритмів і структур даних; - знання поширених Game AI рішень: GOAP, BehaviourTree, FSM, Fuzzy Logic; - знання векторної математики; - упевнені навички програмування та оптимізації алгоритмів. **Стане перевагою** - знання C#; - досвід роботи з Unity. **Ми пропонуємо** - офіційне працевлаштування; - 25 календарних днів оплачуваної відпустки, додаткові відпустки, усі державні свята – вихідні; - медичне страхування, повністю оплачувані лікарняні та лікарняні по догляду за дитиною; - індивідуальний план розвитку та регулярний зворотний зв'язок; - оплачувані майстер-класи, курси та внутрішні професійні тренінги; - групові та індивідуальні заняття з англійської мови; - консультації та лекції психологів; - онлайн-заняття пілатесом, участь у біговому клубі, консультації від інструктора тренажерного залу.
Plarium
2y
Unity
pre
2022-06-01T00:00:00+03:00
uk
9e5333ea-409a-5a4d-a41b-a694db43dfa2
734
AI Sound Designer
Іноваційний стартап у сфері штучного інтелекту шукає аудіо-експерта зацікавленого в роботі над захоплюючими проєктами для провідних голлівудських студій та gamedev компаній. **Професійні навички, які нам важливі:** - Впевнене користування DAW - Знання англійської мови на рівні Intermediate + та якісне сприйняття мови на слух - Уважність до деталей та аналітичний підхід до аналізу аудіо матеріалів - Вміння тривалий час відслуховувати аудіо матеріали - Базові знання Linux та командної строки, або сильне бажання з цим розібратись - Вміння працювати як у команді, так і самостійно **Буде перевагою:** - Інтерес до розробки аудіо плагінів - Знання Reaper, Audacity, Izotope RX - Базове знання Python - Досвід написання Bash скриптів - Досвід із Max/MSP або Pure Data - Інтерес до AI **Що ви будете робити:** - Аналізувати та структурувати аудіо дані та датасети - Експериментувати з обробкою аудіо, дизайном датасетів і конфігураціями AI моделей - Працювати із AI моделями - Дбайливо опрацьовувати результати навчання AI моделей та вибирати найкращі результати - Пост обробка синтезованого аудіо **Умови роботи:** - 3 місяці випробувального терміну - Гнучкий графік роботи - Ми не рахуємо кількість днів відпустки та лікарняні - Подарунки на день народження - Оплачувані овертайми - Компанія оплачує заняття з англійської мови та інші професійні курси - Ви можете обирати, працювати віддалено чи в офісі - Адреса офісу: Київ, Павлівська, 17. **Трoхи про процес найму. У нас є 5 етапів інтерв'ю:** 1) Initial Call(15 хв) 2) Intro Сall(45 хв) 3) Технічне завдання 4) Технічне інтерв’ю (1 год) 5) Фінальне інтерв’ю **Про нас:** Respeecher – український стартап, який створив технологію клонування людського голосу. Завдяки нашій роботі фанати Зоряних війн змогли почути голос молодого Люка Скайвокера в серіалі “Мандалорець” та “Книга Боби Фета”, а також голос Дарта Вейдера в серіалі “Обі Ван Кінобі”. Також нещодавно робота Respeecher з’явилась в AAA грі God of War Ragnarök. У 2019 році Respeecher став випускником TechStars. А у 2021 році ми отримали технічну Eммі за голос президента Річарда Ніксона для короткометражного фільму “In Event of Moon Disaster”.
Respeecher
2y
Other
upper
2023-05-01T00:00:00+03:00
uk
1c6e55a6-c8e7-5495-8450-094f44a31428
735
AI Specialist for a Telecommunication Project
Ми запрошуємо спеціалістів зі штучного інтелекту, студентів PhD та дослідників, як окремо, так і командами, до співпраці над проектом дослідження та інтелекту в області телекомунікацій, який фінансує Європейська комісія. Якщо ви захоплені створенням і впровадженням інновацій на ринку телекомунікацій, маєте досвід машинного навчання та обробки даних у радіо- та оптичних мережах, ми хотіли б почути від вас. Вимоги: - Навички машинного навчання / науки про дані: досвід підготовки даних, розробки моделей ML, Python / R. TensorFlow та подібних інструментів і бібліотек; - Ступінь або хороше розуміння радіо та/або оптичних мереж; - Вчений ступінь (магістр наук, доктор) з інформатики, електротехніки або суміжних галузей є плюсом, бажано мати комерційний досвід - Mожливість тимчасового переїзду до ЄС буде перевагою. Що ми пропонуємо: - Співпраця над науково-інноваційним проектом за підтримки Європейської Комісії - Фінансовані візити до провідних європейських університетів для роботи з академічними командами - Можливість отримати досвід в багатомільярдному ринку комерційних телекомунікацій Щоб дізнатися більше про проект, приєднайтеся до нашої інформаційної сесії https://DIOR-AI.eventbrite.com
Skein
3y
Data Science
upper
2023-02-01T00:00:00+02:00
uk
eeabfecc-f099-524a-8152-2cb1e315068c
736
AI testing
Wht.agency - ми аутсорсингова компанія, що працює в Україні з 2018 року. Займаємося розробкою сайтів і навіть більше для наших міжнародних клієнтів. Ми проти мікроменеджменту, та надмірної бюрократії, але очікуємо, що будеш проявляти себе наповну! Ми ЗА мотивованих і залучених співробітників, і гадаємо, що від цього виграють усі. Працюємо над тим і дуже сильно бажаємо, щоб ти відчув себе цінним і важливим елементом нашої команди. AI testing assistant в Wht.agency: Взаємодіє та проводить тестування різних AI системам для виконання завдань та отримання необхідної інформації. Збирає та готує навчальні дані для моделей АІ. Моніторить роботу різноманітних AI систем. Досліджує та аналізує потреби бізнесу для застосування AI. Який досвід та навички ми очікуємо: Розуміння основ машинного навчання і нейронних мереж. Досвід збору, обробки та анотування даних. Навички візуалізації та інтерпретації даних. Вміння документувати процеси та результати/ Навички аналітичного мислення. Гнучкість, бажання вчитися та освоювати нові технології у сфері AI. Уважність до деталей та якості роботи з даними. Що пропонуємо: Фіксовану оплату у $ та part-time зайнятість. Графік гнучкий, можна планувати. Працювати у центрі м. Львів на вулиці Театральній. Роботу без мікроменеджменту та нудної бюрократії, ми за відкритість.
Wht.Agency
no_exp
QA
pre
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
a16e0000-4ca9-51d3-bef1-78a31830b55c
737
Alfa Bank_Regular/Senior Front-End Developer (JavaScript OR PHP OR VueJS)
**Responsibilities:** - участь в обговоренні вимог до ПЗ; - проектування окремих програмних модулів; - перевірка та уточнення функціональних і не функціональних вимог - оцінка задач по розробці ПО; - розробка ПО; **Mandatory Skills Description:** Досвід Web-розробки: від 3 років **Front side stack:** - Java Script Core - знання роботи бібліотеки jQuery - робота с протоколом SOAP и підходом Rest/Resful - технологія Ajax - HTML 4/5, CSS, препроцесоры - Webpack, NPM, - Навички дизайнера **Server side stack:** - Обовязкове знання фреймворка Grails 3+ та REST API plug-in for Grails 3 (або будь-яка скриптова/шаблонна платформа: JSP, PHP, Play, Ruby on Rails, Spring MVC ) - Обовязково досвід роботи з Apache Tomcat 8.5+ або Jboss, WebSphere, Nginx - Oracle JDK 8+ - SQL: PostgreSQL, Oracle; - Unix/Linux; Тести: - JUnit + Mockito; Середовище зборки: - Git; - Gradle; **Методологіі:** - Обовязкові знання ООП, дизайн патернів SOLID, Clean Code; - Розуміння базовых принципів методологій розробки Waterfall и Agile Nice-to-Have Skills: - Бажано досвід роботи з NodeJS - знання одного з фреймворков(за пріоритетом): VueJS, Angular 6+, **Languages:** Ukrainian: C2 Proficient
Luxoft
3y
JavaScript
upper
2021-11-01T00:00:00+02:00
uk
4782ec44-0df2-5cc2-9907-f2afe7735470
738
Amazon Account manager
ProSteer Group в пошуку Amazon Researcher для роботи з міжнародним ринком. Наша компанія є експертом в e-commerce, цифровому маркетингу, продажу обладнання онлайн та офлайн, веб-дизайні. З нетерпінням чекаємо класну людину, яка доповнить нашу круту команду професіоналів :) Вимоги: - Навики роботи ресерчером від 1 року - Успішний досвід запуску товарів - Англійська мова на рівні Intermediate - Відповідальність, самостійність, вміння навчатись та досліджувати нове Обов’язки: - Пошук та аналіз нових перспективних продуктів у вибраній ніші за заданими критеріями - Запуск нових товарів (FBA) - Аналіз конкурентів та ніші - Аудит існуючих та створення нових лістингів (FBM) - Робота з зверненнями, відгуками, скаргами - Контроль наявності, цін відповідно до 1С - Пропозиції щодо оптимізації поточних лістингів - Ведення звітності Буде плюсом: - Досвід роботи у Jungle Scout, Keepa, Hellium10 Ми пропонуємо: - Робота в офісі у Львові або віддалено - Нормований графік (пн.-пт. з 9.00 до 18.00) Соціальний пакет: - Офіційне працевлаштування - Оплачувана відпустка — 20 робочих днів на рік - Відпустка за власний рахунок до 14 робочих днів на рік - Додаткова відпустка 4 дні на рік для працюючих мам з дітьми віком до 3х років - Додаткова відпустка (+3 дні) у випадку одруження, народження дитини - Додаткова відпустка за стаж роботи в компанії (від 5-ти років) - Оплачувані лікарняні (при захворюванні до 5 робочих днів — лікарняний листок не вимагається) Інші привілеї: - Бібліотека - Корпоративний відпочинок та подарунки - Масажний кабінет - Медичне страхування (можливість скористатись корпоративним тарифом, розтермінування платежів) - Авто — та велопарковка під цілодобовим наглядом охорони - Літній дворик - Спортивні зони на території офісу (в тому числі і волейбольний майданчик)
ProsteerGroup
1y
Other
intermediate
2023-06-01T00:00:00+03:00
uk
7f820308-9898-5740-8f02-de35b153016b
739
Amazon Listing Optimization Specialist
Нам потрібен фахівець Amazon Account Manager у штат до Marketplace department на full-time. Трохи про компанію: Ми є офіційним дистриб’ютором італійського бренду чохлів для меблів преміум сегмента Paulato на ринках США та Канади. Працюємо більше 3х років. Швидко увійшли у ТОП-5 продавців чохлів на Amazon. Отримуємо більше 4 000 замовлень на місяць. **Що для нас важливе:** -наявність досвіду роботи з Privat Label на Amazon (досвід у сфері дропшиппінгу не розглядаємо!); -знання з маркетингу, просування та оптимізації лістингів, підвищення органічних показників пошуку, робота з брендом; -англійська (intermediate+); -готовність брати відповідальність за результат; -генеруєте унікальні рішення завдань. **Що пропонуємо:** -гнучкий початок робочого дня, повна зайнятість (8 год, Пн-Пт), віддалено; -оплата праці у валюті $ гідна ставка та бонус (%Organic Sale+Conversion rate); -по-бажанню — затишний офіс у Києві на Осокорках та гібридний формат роботи офіс-будинок. **Головні обов’язки:** -розміщення та просування товарів на маркетплейсі Amazon US, коригування цін (платним трафіком займається окремо наш РРС-спеціаліст у команді); -знаходити нові шляхи просування товару та оптимізації показників з органічного пошуку товарів на маркетплейсі. Досвід у сфері дропшиппінгу не розглядаємо! Відгуки розглядаємо тільки за наявності релевантного досвіду та навичок. Чекаємо у команді!
Mamma Mia Covers
2y
Marketing
intermediate
2023-03-01T00:00:00+02:00
uk
47b0fe36-66c5-5aac-b597-f89fd2039d2d
740
Amazon manager
E-commerce компанія, яка працює з понад 50 країнами світу. Шукає Amazon manager. Нам потрібен практик. Що нам важливо: ✔ Досвід і розуміння всіх торгових процесів Amazon (аналіз і дослідження продукту, закупівля, показ, маркетинг, оптимізація); ✔ Професійне володіння Excel; ✔ Високі комунікативні навички, аналітичне мислення, орієнтовані на результат; ✔ Досвід роботи в режимі багатозадачності, встановлення пріоритетів, тайм менеджмент; ✔Англійська — Upper Intermediate і вище. Робочі задачі: ✔Центральна перевірка Amazon Seller central аккаунту (повідомлення, сповіщення, попередження), підтримка рівня здоров’я аккаунту; ✔Загрузка лістингів через flat file використовуючи нашу систему керування оголошеннями Plentymarkets; ✔Налаштування реклами на Amazon (Авто і Вручну, підбір ключових слів для створення семантичного ядра); ✔Прописувати назву продукту, булети та опис, використовуючи відповідні ключові слова, SEO оптимізація; ✔Обробка звернень клієнтів, спілкування з клієнтами, збір відгуків про товари на Amazon, обробка заяв на повернення; ✔Перевірка кожного оголошення; ✔Перевірка рекламної кампанії; ✔Перевірка продажу кожного товару в системі Seller Board; ✔Перевірка цін та маржинальності продажів; ✔Контроль строків відправлень; ✔Перевірка чистого прибутку, валового прибутку, аналіз рентабельності; ✔Складання технічного завдання для дизайнера та копірайтера; ✔Пошук товару; ✔Аналіз конкурентів; ✔Проекти стратегії розвитку напрямку та збільшення обсягів продаж. Умови співпраці: 📌 від 1000$ (ставка +KPI)* 📌 графік роботи з 9 до 18 (GMT+3) віддалено 📌 ФОП але готові розглянути альтернативні варіанти 📌 24 vacation *Нас не злякають резюме з оплатою вищою ніж вказано в нас. Ми завжди можемо домовитись про взаємо вигідні умови якщо ви наш кандидат. Ми шукаємо Практика. Дякую що дочитали до кінця, якщо все що сказано вище про вас, очікую ваше резюме.
UnionFlame
2y
Sales
upper
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
db8aae9b-80f2-5fad-aca8-ad9add8aa73f
741
Amazon manager
HAJUS AG німецька мультипродуктова e-commerce компанія, яка працює з понад 70 країнами світу. Наші офіси є в Hanover та Києві. Ми лідери свого сегменту на ринку Европи. У нас є проекти, які стосуються маркетингового розвитку інтернет-магазинів в країнах ЕС ,IT-проекти, які базуються на створенні інструментів обслуговування. Наша команда складається з понад 50 молодих, талановитих, амбіційних, досвідчених спеціалістів у сфері маркетингу та IT. Ми стрімко розвиваємось, кількість проектів невпинно зростає, незалежно від зовнішніх факторів сьогодення! А ще ми мріємо підкорити Америку! Хочеш з нами? Наші проекти: Запрошуємов нашу команду Amazon аккаунт-менеджера. Вимоги: Ваша англійська — Upper Intermediate, і ви розумієте структуру списку Amazon; Ви можете аналізувати таблиці Excel; У вас є досвід і розуміння всіх торгових процесів Amazon (аналіз і дослідження продукту, закупівля, показ, маркетинг, оптимізація); Ви можете швидко і легко спілкуватися з командою; Ви мислите системно, маєте високі аналітичні здібності та орієнтовані на результат; Вмієте самоорганізовано, цілеспрямовано та активно з відповідальністю проводити свій робочий день. Обов’язки: Центральна перевірка Amazon Seller central аккаунту (повідомлення, сповіщення, попередження), підтримка рівня здоров’я аккаунту; Загрузка лістингів через flat file використовуючи нашу систему керування оголошеннями Plentymarkets; Налаштування реклами на Amazon (Авто і Вручну, підбір ключових слів для створення семантичного ядра); Прописувати назву продукту, булети та опис, використовуючи відповідні ключові слова, SEO оптимізація; Обробка звернень клієнтів, спілкування з клієнтами, збір відгуків про товари на Amazon, обробка заяв на повернення; Перевірка кожного оголошення; Перевірка рекламної кампанії; Перевірка продажу кожного товару в системі Seller Board; Перевірка цін та маржинальності продажів; Контроль сроків відправлень; Перевірка чистого прибутку, валового прибутку, аналіз рентабельності; Складання технічного завдання для дизайнера та копірайтера; Пошук товару; Аналіз конкурентів; Проекти стратегії розвитку напрямку та збільшення обсягів продаж. Ми пропонуємо: Цікаві проекти; Конкурентну та стабільну заробітню плату; Можливість професійного розвитку; Роботу у дружньому колективі; Графік роботи: віддаленно Оплачувана відпустка 24 календарних дня. Ми завжди раді прийняти у нашу дружну TEAM талантів, які будуть впроваджувати, розвивати та підтримувати високі стандарти якості обслуговування наших клієнтів.Ми шукаємо людину, яка хоче і вміє працювати на результат. Чекаємо на Ваше резюме! Із задоволенням розповімо всі деталі та відповімо на всі запитання.
Hajus AG
2y
Other
null
2023-06-01T00:00:00+03:00
uk
08355aad-0fa8-55c5-9a32-a1093b1549e4
742
Amazon PPC
Вимоги: -Робота з великими таблицями в Excel, Google Sheets; -Знання англійської мови на рівні від B1; -Розуміння як працює рекламний аукціон; -Робота з мінус словами; -Оптимізація рекламних кампаній; -Вміння аналізувати результати. Буде плюсом: -Наявний досвід роботи з Amazon або Google Ads або іншими рекламними кабінетами. Нашій команді ми забезпечуємо: Роботу з цікавими завданнями та клієнтами; Соціальний пакет; Регулярний перегляд та підвищення заробітної плати.
Brander
no_exp
Marketing
null
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
03332f23-6bd9-547d-9926-ee3dbde88794
743
Amazon PPC
До нас в команду прагнуть потрапити фахівці високого рівня, тому що ми даємо нетривіальні завдання і можливість реалізовувати себе. Разом із вами ми триматимемо руку на пульсі та готові впроваджувати останні тренди напряму. ESCAPEWELT GmbH - це неймовірні іграшки-головоломки, які на кілька годин займають всю сім'ю для спільного проведення часу. Уже зараз у цьому проєкті працює близько 120 осіб з 12 країн світу. У нас свій власний конструкторський відділ і два висококласних виробництва. На даний момент ми завоювали серця понад 100.000 клієнтів, в 30+ країнах світу. Як сказав одного разу Олівер Венделл Холмс: "Люди перестають грати не тому, що старіють; вони старіють тому, що перестають грати". Наша мета, щоб люди не переставали грати, адже гра - це єдине, що нами рухає і дає нам енергію. ЩО ВЖЕ Є: 90+ співробітників у проєкті 30+ країн, де продається наша продукція 100.000+ задоволених клієнтів 15.000+ відвідувань сайту щодня Але ми на цьому не зупиняємося і продовжуємо зростати з неймовірною швидкістю. Візьмемо в команду того, хто готовий разом з нами топити за результат! ХТО ТОЧНО ПІДІЙДЕ: -Ви маєте свіжий досвід роботи з Amazon, бажано Європа або США; -Ви готові поділитися успішними кейсами які ви вели на Amazon; - Ви знаєте, що таке збір і кластеризація семантики за продуктами; - У вас є досвід розробки рекламних стратегій - Ви робили запуск і оптимізацію рекламних кампаній; - Ви робили моніторинг і аналіз ефективності рекламних кампаній за ключовими показниками в розрізі CTR, CPA, CPO, ROI, etc.; - Вам знайома підготовка щотижневих звітів по своїй роботі з рекомендаціями щодо поліпшення показників прибутковості та повернення інвестицій; - Ви любите висувати гіпотези і проводити тести для підвищення ефективності рекламних кампаній. - Ви стикалися з налаштуванням і супроводом рекламних кампаній на нових маркетплейсах (Etsy, Ebay, Allegro, etc.) ЩО ОЧІКУЄТЬСЯ ВІД ВАС: -Повне погруження в проєкт 24/7; -Хороша англійська; -Готовність реалізовувати поставлені завдання в терміни; ЩО МИ ГОТОВІ ВАМ ЗАПРОПОНУВАТИ: Європейську компанію, зі світовим рівнем гри; Розмах великий, без стелі. "Граємо" по всьому Світу; Ми входимо до трійки найсильніших на ринку інтелектуальних ігор. Вам точно буде з нами не нудно; Команда маркетингу дуже сильна, ви опинитеся серед справжніх професіоналів своєї справи. До нас у команду прагнуть потрапити фахівці високого рівня, тому що ми даємо нетривіальні завдання і можливість реалізовувати себе. Разом із вами ми триматимемо руку на пульсі та готові впроваджувати останні тренди напряму. З нами важко тим, хто неефективний, і легко тим, хто паше з нами на одному рівні та видає очікувані показники. Ми запитуємо результати!
LVI GmbH @ Escape Welt UG
1y
Marketing
upper
2022-10-01T00:00:00+03:00
uk
46f43144-7a10-5941-b15d-b5530ac48025
744
Amazon PPC junior analyst
Шукаємо Junior аналітика Amazon PPC для підтримки та систематизації роботи відділу. Компанія AMS Pilot - це агенція Amazon, що гарантує збільшення чистого прибутку клієнта. Наші клієнти - це продавці товарів на Amazon. Географія клієнтів - США, Велика Британія, Європа, Україна. Наша агенція аналізує всю юніт-економіку бізнесу, і розраховує стратегію по збільшенню прибутку за допомогою PPC реклами, а також виконує всі необхідні процеси оптимізації лістингу. Ми не робимо PPC рекламу. Ми робимо - чистий профіт для клієнта. Наша місія - це стати надійним партнером для брендів і допомогти їм донести цінність своїх продуктів до максимальної кількості людей і отримати над-результат, не даючи нереалістичних прогнозів. Цінності компанії AMS Pilot - можна прочитати тут. Посилання на сайт: https://amspilot.com/amazon-ppc-agency Локація: віддалено, команда в Україні та Великій Британії Заробітна плата: до 22,000 грн. Досвід роботи: не обов’язково, але важливе бажання вчитися і системний підхід до роботи. Основні обов’язки - Збір рекламної статистики PPC з Amazon SellerCentral, SellerBoard - Формування звітів в Google Sheets - Систематизація знань керівника - Аналіз зібраних метрик - Комунікація з керівником відділу PPC, а також спеціалістами, та виконання адміністративних задач по ситуації - Документація процесів у відділі Компанія пропонує: - Стабільність, незалежно від політичної ситуації - Повністю віддалена робота - Можливість почати кар'єру і набиратись знань в сфері Amazon - Гнучкий робочий графік - Оплачувана відпустка 24 дні та лікарняний - Керівництво зі зрозумілими цінностями і очікуваннями від співробітників
AMS Pilot
no_exp
Other
null
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
bee99fba-5738-5f54-a5b0-8afe9186d6eb
745
Amen - Sales Manager
Ми маємо круту команду: - яка завжди готові допомогти і роз'яснити будь-яке питання; - маємо дружню атмосферу у колективі. До команди шукаємо Sales manager. Шукаємо Sales manager з досвідом роботи в UpWork. Графік роботи з 15:00 до 00:00. Ми команда професіоналів яка займається веб-розробкою повного циклу, спеціалізуємось на розробці індивідуальних рішень для виведення бізнеса клієнта на новий більш високий та продуктивний рівень. Чому ми? Першокласні веб-сайти, і ми найкращі в цій роботі. Як команда, орієнтована на максимально вражаючі результати, ми прагнемо справжньої "Вау!" реакція від наших клієнтів. Ми виходимо за рамки дизайну та розробки та втілюємо в життя найінноваційніші та найсміливіші рішення. Для компанії основними цінностями є співробітники! Ми маємо круту команду: - яка завжди готові допомогти і роз'яснити будь-яке питання; - маємо дружня атмосферу у колективі. Ви можете отримати класний досвід та розвиток з нами: - ми заохочуємо самонавчання та розвиток. Ми пропонуємо: - виплата заробітної плати на рахунок ФОП; - віддалений формат роботи, який дозволяє працювати в будь-якій точці планети і залишатися в безпеці; - day off (21 бизнес день); - участь у Team building; - неймовірний досвід, який ви можете здобути всередині команди; - можливість працювати з клієнтами з США. Чим займається Sales manager в нашій команді: - пошук нових клієнтів на UpWork: пошук проектів, які підходять нам за стеком; - відправка релевантних пропозицій; - погодження усіх аспектів проекту (бюджет, строки тощо); - комунікація з клієнтами в аудио та відео форматах для презентації наших послуг та вирішення всіх необхідних питань; - укладення договорів з клієнтами на розробку; - підтримка довгострокових відносин з клієнтами. Mи шукаємо: - менеджера з рівнем англійської Advanced; - менеджера, готового працювати за графіком з 15:00 до 00:00 за Київським часом; - менеджера з досвідом роботи в продажах, який знає та орієнтується в видах продажів та може показати клієнтові наші переваги серед інших; - менеджера з досвідом роботи в веб-студії, який добре орієнтується в процесі веб-розробки; - менеджера з досвідом роботи на UpWork - Sales manager повинен знати особливості роботи з цим ресурсом.
Ohires
1y
Sales
fluent
2023-02-01T00:00:00+02:00
uk
fdf38f55-1418-5ee4-a9f6-8525ef8284b2
746
Aml-compliance-officer
PAYRUN пропонує надсучасні технічні та фінансові сервіси для прийому платежів, збільшення конверсії оплат та зростання продажів. For candidate AML need to: ✓ have a reasonable level of understanding of the Canadian AML laws; ✓ have a Certified Anti-Money Laundering Specialist (CAMS) accreditation; ✓ a Bachelor's degree in Finance or Economics sphere is also an advantage; ✓ Languages: English (other languages are welcome); ✓ work experience in AML area from 3 years; ✓ Canadian residency - not required
PAYRUN
2y
Other
upper
2023-03-01T00:00:00+02:00
uk
eb7a11b0-17f2-5938-9e68-12f2712beb73
747
AML, KYC, Verification specialist
Ми зараз на етапі активного масштабування, тому шукаємо в команду "AML, KYC, Verification specialist" Графік віддалений: 2 денні зміни/ 2 вихідних/ 2 нічні зміни/ 2 вихідних. Чим потрібно займатися: Запит відсутніх документів; Обробка запитів служби підтримки; Ініціація первинного запиту документів; Базова перевірка активності, відстеження шахрайських операцій; Перевірка надісланих документів, верифікація користувачів. Наш ідеальний кандидат має такі навички: Досвід роботи верифікатором буде плюсом; Вміння аналізувати, уважність, посидючість, вміння працювати з великим обсягом даних; Просунутий користувач MS Office. А якщо будеш з нами: Віддалений формат роботи, позмінний графік — 2 денні зміни/ 2 вихідних/ 2 нічні зміни/ 2 вихідних; Одна зміна 12 годин. 🌞 Денна: з 10:00 до 22:00 і 🌙 Нічна: з 22:00 до 10:00; Дружню команду колег однодумців, які завжди готові прийти на допомогу; Оплата - фіксована ставка за кожну зміну; Ефективна організація робочого процесу та швидке прийняття рішень; Якщо ти хочеш приходити на роботу із задоволенням і бути частиною команди мрії — тоді welcome!
NetGame NV
1y
Support
null
2023-05-01T00:00:00+03:00
uk
036194aa-7672-5672-975a-faed264dc6c6
748
AML, KYC, Verification specialist
Ми стабільна українська компанія з 14-річною історією, яка стрімко розвивається і займається розробкою власних продуктів. Ми зараз на етапі активного масштабування, тому шукаємо в команду "AML, KYC, Verification specialist" Графік віддалений: 2 денні зміни/ 2 вихідних/ 2 нічні зміни/ 2 вихідних. Одна зміна 12 годин. 🌞 Денна: з 10:00 до 22:00 і 🌙 Нічна: з 22:00 до 10:00; Чим потрібно займатися: Запит відсутніх документів; Обробка запитів служби підтримки; Ініціація первинного запиту документів; Базова перевірка активності, відстеження шахрайських операцій; Перевірка надісланих документів, верифікація користувачів. Наш ідеальний кандидат має такі навички: Досвід роботи верифікатором буде плюсом; Вміння аналізувати, уважність, посидючість, вміння працювати з великим обсягом даних; Просунутий користувач MS Office. Ти захочеш працювати з нами, тому що ми: Турбуємось про ваше здоров’я: Медичне страхування; Компенсація відпустки, лікарняних днів; 50−75% оплати healthy lifestyle. Заряджаємо натхненням завдяки: Дружній команді колег однодумців, які завжди готові прийти на допомогу та підтримати у найскладніші часи; Відсутності бюрократії; Можливості професійного та кар'єрного росту; Високій конкурентноспроможній заробітній платі. Створюємо комфорт за допомогою: Ефективної організації робочого процесу та швидкого прийняття рішень; Віддалений формат роботи, позмінний графік — 2 денні зміни/ 2 вихідних/ 2 нічні зміни/ 2 вихідних; Одна зміна 12 годин. 🌞 Денна: з 10:00 до 22:00 і 🌙 Нічна: з 22:00 до 10:00; Дружню команду колег однодумців, які завжди готові прийти на допомогу; Оплата — фіксована ставка за кожну зміну; Зручного розташування офісу в пішій доступності від м. Либідська або м. Дружби Народів у нас новий сучасний work space з безперебійним інтернетом та зарядними станціями, а також зі стильною терасою, зоною відпочинку, де можна відволіктися, граючи в PS5, настільний футбол, дартс або просто порелаксувати в масажному кріслі; Компенсації корпоративних обідів. Якщо ти хочеш приходити на роботу із задоволенням і бути частиною команди мрії — тоді welcome!
NetGame NV
no_exp
Support
null
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
d8ef89e2-a743-5e10-b30b-f0b61553e1f5
749
AML Support Specialist (Spain)
WhiteBIT – міжнародна фінтех-компанія, в якій працює близько 1000 професіоналів. Як криптовалютна біржа WhiteBIT прагне запропонувати інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача з набором аналітичних інструментів для більш ніж 3,5 мільйонів користувачів. Ми працюємо з криптовалютними проектами з усього світу з однією головною метою – масове впровадження технології блокчейну. Ми шукаємо AML Support! Вимоги: -Українська Advanced -Аглійська мова Strong Upper-Intermediate (як мінімум письмова) -Російська Advanced -Коммунікативні навички -Здатність до швидкого навчання, готовність працювати з великим обсягом даних -Клієнтський менталітет -Аналітичні здібності та навички вирішення проблем Обов’язки: -Робота з транзакціями у різних мережах Explorer (криптовалюта) -Робота з фіатними транзакціями -Робота з внутрішньою адмінкою -Розгляд та підготовка відповідей на різноманітні запити -Робота з корпоративними клієнтами -Робота з Google Docks, Jira, Youtrack. -Командна взаємодія -Взаємодія з іншими відділами Буде плюсом: знання області криптовалют Ми пропонуємо: -Наш власний продукт -Офіційне працевлаштування в Іспанії -Щорічну оплачувану відпустку (30 календарних днів) -Компенсацію лікарняного листа -Професійний розвиток та кар'єрне зростання -Теплу та доброзичливу робочу атмосферу Ми пропонуємо складні завдання, це завжди зона росту для всіх. Ми завжди говоримо «так» розвитку та зростанню наших колег, тож на роботі не буде нудно. Наша команда готова підтримати тебе своїм досвідом та допомогою! WhiteBIT чекає тебе в нашу CRYPTO-dream-TEAM ;)
WhiteBIT
no_exp
Other
upper
2023-06-01T00:00:00+03:00
uk
cef04cac-0858-5a3f-8ec2-f2ce45c67c37
750
Analyst
**Softum** — продуктова IT-компанія, яка займається не тільки розробкою, але і просуванням власного продукту. Зараз ми шукаємо у свою команду **Analyst-a**. **Вимоги**: - Досвід в аналітиці від 1-го року; - Вища освіта (прикладна математика, статистика, інші технічні спеціальності); - Розуміння принципів збирання інформації, побудови звітів; - Впевнений користувач **Excel**. **Обов’язки**: - Збір, агрегація та обробка великих обсягів даних (складні вибірки/запити); - Підготовка разових/періодичних звітів; - Формування висновків та рекомендацій на підставі отриманих даних. **Умови роботи**: - Сучасний офіс поруч з метро; - Молодий і дружній колектив; - Графік роботи: Пн-Пт з 10:00 до 19:00; - Кафе на території офісу; - Можливість кар'єрного і професійного зростання; - Офіційне оформлення, оплачувана відпустка та лікарняні; - Піца, напої, настільні ігри за рахунок компанії; - Ми за спорт, тому щотижня граємо у волейбол; - Кава, чай, печиво, фрукти та гарний настрій щодня. **Чекаємо на твоє резюме із зазначенням бажаного рівня заробітної плати**.
Softum
1y
Other
null
2023-02-01T00:00:00+02:00
uk
42ce9257-f092-568a-b602-c8cb87379d8d
751
Analyst
**Вимоги:** - Досвід роботи на схожій позиції в AdTech - Досвід роботи в області аналізу даних за допомогою інструментів візуалізації, таких як Google Data Studio (обов'язково), Power BI, Amplitude та/або Tableau - Поглибленні знання Google Tag Manager, Google Analytics 3, Google Analytics 4, Google Bigquery, SQL - Досвід планування та аналізу AB-тестів - Досвід роботи з моделями атрибуції **Обов'язки:** - Створювати звіти, інформаційні панелі та інші інтерактивні інструменти за допомогою інструментів з технологічного стека - Створювати та перевіряти моделі даних, прогнози - Співробітництво з різноманітними відділами: маркетингу, RND, бухгалтерського обліку **Ми пропонуємо:** - Remote part time - Достойний рівень заробітної плати - Роботу в цікавому проекті Якщо Ваше CV відповідає внутрішнім критеріям компанії, протягом 3-х днів після відправки ми з Вами зв'яжемося!
Evrius
2y
Data Analyst
upper
2022-09-01T00:00:00+03:00
uk
4b175f53-7c51-527a-993f-d13aef02a755
752
Analyst
Всім привіт! Шукаємо аналітика для військової школи Боривітер - громадської неприбуткової організації, яка була створена у відповідь на військове вторгнення рф. Далі – більше, в Q&A. **Що ми робимо?** Наша місія: підтримувати Збройні Сили України у війні з росією шляхом надання інтенсивних та безоплатних курсів підготовки військовослужбовцям України, а також сприяння розвитку спроможності України самостійно надавати сучасний та ефективний військовий вишкіл за стандартами країн НАТО. **Як ми це робимо?** Проводимо безоплатну підготовку військовослужбовців, які найближчим часом будуть дислоковані у місця проведення бойових дій. **Які навички нам важливі?** бажання опанувати нову методологію і стати драйвером її впровадження; абстрактне мислення і досвід проєктної роботи з різними методологіями; поглиблене знання аналітичних технік або готовність ними оволодіти; уміння переключатися між напрямками діяльності, рівнями аналізу та абстракції; лояльність до peer-to-peer формату роботи; мотивація і цікавість, бажання працювати з цікавими людьми над цікавими проектами що допомагають наближати перемогу; **Буде великим плюсом:** досвід роботи аналітиком (дата аналітик, системний аналітик, аналітик бізнес-процесів, ІТ BA); досвід військової служби та участі в бойових діях. **Що робити у проєкті?** опанувати методологію Lessons Learned, яка імплементована у процеси Військової школи та процедури AAR, Observation; участь у розгортанні процедури Lessons Learned на рівні школи; аналіз спостережень згідно методології Lessons Learned (повний цикл); Розробка планів коригувальних дій. **У зв'язку з чим відкрилася позиція?** У зв'язку з розвитком організації. **Перспектива зростання/розвитку за цією позицією?** Ти отримаєш досвід запуску та підтримки проєктів, які формують стандарти оперативної військової підготовки не тільки в Україні, але й в світі. Разом з командою ти будеш створювати платформу для якісної підтримки Збройних сил та оборонної системи України. **Процес:** інтро дзвінок з рекрутером - 30 хв. Інтерв’ю з Head of Analytics - до 60 хв. інтерв’ю з кофаундером - до 60 хв. перевірка СБ
VP Team
no_exp
Business Analyst
intermediate
2023-06-01T00:00:00+03:00
uk
902faac3-5945-507a-94b8-144ce635ff19
753
Analyst
Група компаній, які працюють та розвиваються на FinTech ринку, шукає аналітика. Якщо Ви маєте бажання працювати, хочете отримувати задоволення від роботи, втілювати свої професійні ідеї — ласкаво просимо в нашу команду! Очікуємо від Вас: Розуміння принципів онлайн кредитування Сильні математичні та аналітичні навички. Знання методів математичної статистики та побудови математичних моделей Досвід роботи з великими базами даних, Знання SQL (написання складних запитів, функцій, процедур); Знання одного зі статистичних пакетів та/або платформ (R, SPSS, SAS, Statistica). Високий рівень аналітичних здібностей Навички бізнес-аналізу, досвід написання ТЗ Досвід роботи в Fintech-компаніях (буде плюсом). Основний функціонал на вказаній позиції: Розробка фінансових моделей та управлінських звітів Здійснення регулярної звітності План-факт аналіз діяльності компанії Моделювання планів розвитку та стратегії компанії Прорахунок бізнес-рішень щодо кредитування та операційних процесів у компанії Статистичний аналіз великих масивів даних Написання технічних завдань Ми будемо раді запропонувати: віддалений формат співпраці (за потреби організовуємо зустрічі в офісі, якщо є бажання обговорити якісь питання) або офіс; гнучкий початок робочого дня; 100%-й та оплачуваний лікарняний; корпоративне навчання; весела та дружна команда, з якою комфортно не лише працювати разом, а й класно відпочивати на спільних квестах, виїзних корпоративах! Етапи: ⭕️ Ознайомчий дзвінок ⭕️ Співбесіда ⭕️ Підсумкова співбесіда
SOS Credit
2y
Business Analyst
null
2022-02-01T00:00:00+02:00
uk
c2929d50-4be9-5d27-8af5-07dea37806ba
754
Analyst
КВАЛІФІКАЦІЯ ТА ДОСВІД: Необхідні: - Вища освіта в сфері обчислювальної техніки інформаційних систем - Від 2 років роботи в сфері інформаційних технологій; - Поінформованість в області сучасних IT технологій та вміння застосовувати їх в практичній діяльності; - Знання банківських технологій та операцій; - Знання банківських систем і досвід розробки звітності; - Знання та досвід використання технологій і засобів розробки інформаційних систем і баз даних: Microsoft SQL, Sybase IQ, MongoDB; - Уміння працювати з технічною документацією, здатність до швидкого навчання новим технологіям - Навички роботи з ETL інструментами Бажані: - Знання Python - Аналітичне мислення і хороші навички комунікацій Ваша РОЛЬ: - Розробка інтеграційних процедур і процесів; - Розробка аналітичних вітрин та баз даних; - Розробка звітів; Чому саме ПУМБ? - Один з найкращих працедавців України - Комфортне робоче місце - Професійна та дружня команда - Можливість участі в крос-функціональних проектах - Гідна винагорода, повністю “біла зарплатня”; - Постійний розвиток компетенцій та можливості професійного зростання: - Медичне страхування.
Fuib
2y
Other
intermediate
2021-04-01T00:00:00+03:00
uk
16b4690b-2db8-55f3-af89-d453c9cf1eaa
755
Analyst
**Команда** — це понад 900 енергійних фахівців з усієї України, які розробляють і підтримують продукт на веб і мобільних платформах. **Together Network** — креативна, сучасна, командоорієнтована та націлена на результат компанія. Всі різні та унікальні, і в цьому є велика цінність. **Команда запрошує Analyst стати частиною колективу!** **Очікується від тебе**: - впевнене володіння Excel, Power Pivot, MS Office; - аналітичний склад розуму; - освіта (фіз-мат, економіка, фінанси, економічна кібернетика, програмування тощо); - відповідальність, уважність, проактивність, прагнення до розвиватку; - здатність до навчання, організованість, нестандартне мислення та вміння спокійно аргументувати свою думку. **Плюсом буде**: - навички роботи з: SQL, базами даних, Tableau BI, Python; - досвід роботи у маркетингу; - досвід роботи онлайн; - досвід роботи з великими обсягами даних. **Твоїми задачами буде**: - проведення аналізів, пошук інсайтів та закономірностей у даних; - збирання та створення періодичних репортів; - оптимізація існуючих регулярних звітів; - побудова моделей до виконання аналітичних завдань. **Компанія пропонує**: - програму професійного менторства та адаптації; - віддалену роботу; - виплату доходу із прив'язкою до курсу долара; - оплачувану відпустку та лікарняний; - компенсацію 50% від вартості курсів іноземної мови та занять спортом; - команда, яка буде для тебе підтримкою та натхненням. **Зацікавила вакансія? Пиши у телеграм mxrct** **До зустрічі у Together Networks!**
Together Networks
1y
Data Analyst
intermediate
2022-09-01T00:00:00+03:00
uk
a2469dce-d5df-5835-97fc-110746ac61f9
756
Analyst
**Компанія Molfar (https://molfar.bi)** спеціалізується на OSINT-дослідженнях: шукає інформацію про бізнеси, перевіряє минуле людей, аналізує ринки та рішення на них. Наразі шукаємо **Analyst/HUMINT-фахівця (фахівчиню)!** Стать, гендер та музичні вподобання — значення не мають. Проукраїнська позиція — значення має. Чим потрібно бути займатися? Агентурную розвідкою. Детальніше тут - https://molfar.com/services/humint **Must have skills:** - англійська від Upper-intermediate; - базове розуміння IT бізнесу в Україні та світі; - розвинені комунікативні навички; - високі аналітичні здібності.Nice to have; - досвід проведення інтерв'ю, прямих продажів чи публічних виступів; - досвід використання OSINT.Tasks: пошук інформації у відкритих джерелах про компанії, ринкові ніші, венчурні угоди; - аналіз зібраної інформації, визначення тенденцій та формування висновків, складання звітів. **Пропонуємо:** - можливість працювати віддалено або з офісу; - стабільний, фіксований у USD дохід; - підтримку ментора під час адаптаційного періоду; - систему кар'єрного та професійного зростання - регулярні перегляди категорії; - оплачувану відпустку та лікарняний; - компенсацію 50% вартості медичного страхування, курсів іноземної мови, консультацій психолога, занять спортом, творчістю; - матеріальні компенсації при створенні сім'ї та народженні дитини.
Molfar
1y
Business Analyst
upper
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
107661e7-4048-5183-a100-6c771fae2982
757
Analyst
Компанія в пошуку спеціаліста та вакансію Analyst. Що необхідно для розгляду на цю позицію: працювати на аналогічній позиції не менше 2 років; володіти експертизою у репортинг-аналітиці, розуміти що таке billing та chargeback (бажано); вміти взаємодіяти з відділом product, marketing; розуміти методи аналізу та прогнозування; знати MS Excel, зведені таблиці, формули високому рівні; володіння SQL, BI Tableau буде плюсом; мати аналітичний склад розуму, бути посидючим. Що ви будете робити: створювати звіти різної складності; оптимізувати та автоматизувати процеси у відділі; займатися бізнес-моделюванням; виявляти найбільш економічно ефективні шляхи вирішення поставлених завдань; аналізувати ефективність продуктових рішень, ефективність загалом; прогнозувати та оцінювати результати продуктових експериментів; моніторити та аналізувати продуктові та маркетингові метрики. Компанія пропонує: адаптацію спеціаліста -програма менторства від наших спеціалістів; офіс з генераторами у Дніпрі, Запоріжжі та Києві або віддалена робота; оплачувана відпустка 20 робочих днів та лікарняний лист; 50% компенсації вартості будь-яких іноземних мов, занять спортом, відвідування психолога/коуча; медичне страхування.
Together Networks
2y
Data Analyst
null
2023-05-01T00:00:00+03:00
uk
639b9511-72d5-5929-8f4c-d9de4fd89835
758
Analyst
Маркетингові метрики, обробка даних та подальший їх аналіз. **Основні вимоги:** • Досвід роботи від 8 міс - 1-го року на позициї Data Analyst, Marketing Analyst; • Досвід підготовки та оптимізації звітів у Excel, Power BI (Tableau); • Хороші знання Power Query, Power BI (включає мову Dax); • Вміння обробляти великі масиви інформації; • Уважність, стресостійкість, комунікабельність, орієнтація на результат. **Основні обов`язки:** • Обробка та аналіз існуючих звітів, їх оптимізація; • Технічна підтримка: контроль/налаштування автооновлень та контроль/налаштування коректності даних; • Налаштування розрахунку показників у звітах; • Візуалізація даних та створення dashboards; • Підтримка та розробка інтеграційних процесів та бізнес-аналітики; • Активна кооперація у виконанні крос-функціональних завдань; **Ми пропонуємо:** • Гнучкий графік роботи/віддалена робота; • Щорічна відпустка - 20 днів на рік. • Sick Leave, Сonfirmed Sick Leave, Birthday Leave • Стабільні виплати; • Self — learning бібліотека, доступ до платних курсів; • L&D центр з курсами для співробітників і ТОП менеджерів; • Програма ротації; • Дисконтна програма Evoplay; • Групові обговорення і індивідуальні сесії з психологом.
EvoPlay
1y
Data Analyst
null
2022-10-01T00:00:00+03:00
uk
d17fd978-0d80-506a-b6eb-1a18c2dcfda7
759
Analyst
Мережа магазинів THRASH! ТРАШ!, яка входить до групи компаній Fozzy Group, у пошуку: аналітика Ми пропонуємо: Оформлення та соціальні пільги згідно законодавства України; Офіційну заробітну платню; Гібридний графік роботи; Медичну страховку. Вашими задачами будуть: Аналіз зовнішніх факторів для побудови фінансової моделі; магазину Аналіз маркетингових активностей; Аналіз потреб гостя; Аналіз ринку; Збільшення точності прогнозів під час відкриття магазину; Підготовка оглядів та рекомендацій. Побажання до кандидатів: Досвід роботи Провідним аналітиком від 1-го року у маркетингу\продажах\фінансах (бажано рітейл, фарма, FMCG); Знання Excel, SQL — обов’язково; Знання інструментів візуалізації даних (PowerBI — обов’язково); Базові знання статистики.
Fozzy
1y
Data Analyst
null
2023-06-01T00:00:00+03:00
uk
321cbb9d-37f7-5ccf-aad8-424c36387fa9
760
Analyst
Ми Vbet Ukraine, частина міжнародної букмекерської компанії, яка активно розвивається на ринку України. І зараз ми шукаємо Analyst manager, яка/який всією душею любить свою справу, і не уявляє своє життя без комунікації та готовий стати частиною нашої команди! **Що ми готові тобі запропонувати:** - перш за все, у нас чудова команда та корпоративна культура; - офіційне працевлаштування, оплачувані лікарняні та відпустку у 24 календарні дні, щоб перезарядитися; - графік роботи з понеділка по п’ятницю з 09:00/10:00 до 18:00/19:00 - нас не лякає відключення світла, в нас є свій генератор для зручної роботи в офісі біля метро Лук'янівська. **З якими задачами ти працюватимеш:** - робота з аналітикою VIP клієнтів; - сегментація та розвиток обраних категорій; - розробка і запуски індивідуальних промо кампаній для визначених сегментів; - підготовка і презентація звітності; - допомога у веденні звітності (заповнення, пошук аномалій, перевірка вхідних даних); - допомога із підготовкою кастомних репортів за запитом колег. **Який же він, наш майбутній колега:** - має досвід роботи на аналогічній посаді; - розуміє базові метрики LTV, CLV, ARPU, RIO; - на високому рівні володіє українською мовою, знання англійської буде плюсом; - вміє робити гарні візуалізації (графіки, інфографіки); - базове знання (або бажання вивчити) Python та SQL; - має досвід роботи з JIRA та BackOffice; - комунікабельний та відкритий; - організований та з хорошими навичками тайм-менеджменту. Якщо тобі все ще цікаво читати, і ти хотів би долучитися до нашої команди та стати частиною дружнього колективу — не чекай. Відправляй нам резюме та короткий мотиваційний лист. Тож давай знайомитися особисто :)
SoftConstruct
1y
Other
intermediate
2023-01-01T00:00:00+02:00
uk
ccec38c8-dc17-56cb-9a01-e9ff433d7698
761
Analyst
Основні обов’язки: Обробка та аналіз великих масивів даних та бізнес-процесів; Створення запитів і написання простих скриптів для автоматизації; Робота з великим таблицями і масивами даних для аналізу та віртуалізації; Взаємодія з різними відділами компанії. Основні вимоги: 1+ рік досвіду роботи аналітиком в ІТ технологіях; Впевнені навички роботи в Excel, вміння обробляти великі масиви даних; Розуміння реляційних баз даних (БД); Відповідальність, уважність до деталей. Пропонуємо: A work environment with a minimum level of hierarchy. Family-like culture. A flexible working schedule. 20 days of paid vacation + 100% paid sick leaves (up to 5 days). A friendly Scrum team, with a lot of challenges and opportunities each day. A great opportunity for self-development and a variety of challenging tasks. A healthy work-life balance.
smartpay
1y
Other
pre
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
0230a933-1c16-56bf-a39a-2166d9e5a417
762
Analyst
ПриватБанк — є найбільшим банком України та одним з найбільш інноваційних банків світу. Займає лідуючі позиції за всіма фінансовими показниками в галузі та складає близько чверті всієї банківської системи країни. Ми шукаємо Analyst, який прагне працювати в динамічному середовищі та розділяє цінності взаємної довіри, відкритості та ініціативності. Ми прагнемо знайти цілеспрямованого професіонала, що вміє працювати в режимі багатозадачності, з відмінними комунікативними навичками, орієнтованого на якість та результат. Основні обов’язки: Працювати із вітринами даних для процесів KYC, аналізувати та працювати з базами даних Створювати вибірки/бази для аналізу клієнтів і операцій для роботи Управління Будувати дашборди, замовляти вибірки в ІТ, вибірки WEBВ межах компетенції формувати дані за проектами, які стосуються покладених на Управління функцій першої лінії захисту (контролю) у сфері ПВК/ФТ, виконання інших функцій, пов’язаних із процесами/процедурами KYC/AML Формувати дані для презентацій, що готуються для розгляду керівництва стосовно стану справ, удосконалення, підвищення якості, повноти та коректності процедур KYC/AML щодо клієнтів -фізичних осіб. Основні вимоги: Вища освіта — повна за напрямом підготовки: економічним та/або юридичним Стаж роботи за фахом не менше 1 року Знання ділової української мови, англійської мови у межах, необхідних для ефективного виконання своїх функцій Основи сучасних комп’ютерних технологій обробки інформації Основи роботи з: SQL; пакетом програм Microsoft Office, OpenOffice; Google Documents; ОСWindows, Linux ; Необхідні знання: SQL, написання скриптів, створення дашбордів Своїм співробітникам ми пропонуємо: Роботу в найбільшому та інноваційному банку України Офіційне працевлаштування та 24 календарних дні відпустки Конкурентну заробітну плату Медичне страхування та корпоративний мобільний зв’язок Корпоративне навчання Сучасний комфортний офіс Цікаві проєкти, амбіційні задачі та динамічний розвиток Дружній професійний колектив та сильну команду Ви не впевнені, чи надсилати резюме? Думаєте, що на заваді буде зрілий вік або обмеження через стан здоров’я та фізичні можливості? Не сумнівайтеся. ПриватБанк надає рівні можливості всім кандидатам і вітає у своїй команді різноманітність. Ми переконані, що різноманітність та інклюзія допомагають досягати амбітних результатів у бізнесі й щодня створювати омріяне майбутнє для громадян. Усі кваліфіковані кандидати отримують рівні можливості під час відбору на вакантні посади незалежно від расової чи етнічної належності, статі, віку, сімейного стану та інвалідності. Якщо ви маєте статус особи з інвалідністю, ми надамо вам додаткову допомогу й супровід упродовж процесу відбору. Просимо звертатися для особистої консультації щодо вакансії, яка вас зацікавила. Банк докладає максимум зусиль для створення робочих місць відповідно до вимог певного статусу.
PrivatBank
1y
Business Analyst
intermediate
2021-11-01T00:00:00+02:00
uk
1ad57e02-9bc5-57e2-8166-4d45fd651202
763
Analyst
Шукаємо людину, яка буде: вести проекти та займатися реалізацією технічних вимог; забезпечувати безперервне виконання встановленого бізнес-плану; зводити аналітику реалізованих проектів; тримати постійний контроль та вдосконалювати поточні продукти/процеси. Ти підходиш, якщо в тебе: маєш знання SQL, основи Python, Java; вмієш швидко перемикатися з проекту на проект та працювати в режимі багатозадачності; аналітичне та стратегічне мислення; комунікабельність, відповідальність та стресостійкість. Буде плюсом: досвід роботи у банківській сфері, успішно реалізований проект; досвід у розробці нових навчальних матеріалів/інструкцій; знання та розуміння продуктів Банку; комунікабельність, відповідальність та стресостійкість. Чому потрібно йти саме до нас? Бо ми особливі. Більшість компаній мають повністю офіційну зарплату, медичне страхування, гнучкий графік роботи, можливість працювати віддалено, оплачувану відпустку та лікарняні, тощо. Ми теж. Але оскільки Альфа-Банк — це #робота_на_мільйон, то ми додатково пропонуємо: Адаптацію на мільйон: стильний welcome pack з набором найнеобхіднішого для роботи як в офісі, так і вдома, а також welcome day, на якому наші топменеджери познайомлять тебе з компанією. Мільйон бонусів: знижки від більш ніж 100 партнерів Альфа-Банку магазини/ресторани/навчання/розваги/послуги та інше; ексклюзивна партнерська програма зі SportLife; пакет Alfa Finance спеціальні умови банківського обслуговування для співробітників. Здійснення мрій на мільйон: корпоративна програма іпотечного кредитування та придбання авто в лізинг. Розвиток та мотивація на мільйон: прогресивне навчання для всіх категорій співробітників hard & soft, online & offline, internal & external; внутрішня IT School для прокачки digital skills та цифрового мислення; програми визнання кращих; доступ до світової електронної бібліотеки. Відпочинок на мільйон: 4 додаткові дні щорічної оплачуваної відпустки + вихідний у день народження та два всеукраїнських корпоративи — Family Day i New Year Party. Відповідальність на мільйон: сприяння досягненню цілей сталого розвитку ООН, Дні донора, ECODAYS, участь у благодійних спортивних заходах, підтримка Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова та підшефних дитячих будинків. Альфа для тих, хто хоче здобути досвід роботи в динамічному digital-банку та реалізувати амбіційні проєкти. Готовий? Відправляй резюме! #робота_на_мільйон
Alfa-Bank
1y
Other
null
2021-12-01T00:00:00+02:00
uk
5dea8b70-da25-5b91-ac73-4ade7fd7ed12
764
Analyst 1C
Вимоги: • Знання типових конфігурацій 1С - УТП, УПП, бухгалтерія, • Знання і розуміння основ управлінського та бухгалтерського обліків, • Досвід роботи в торгових / виробничих компаніях від 2-х років, • Досвід роботи з базовими конфігураціями 1с підприємство УПТ, УПП, Bas erp - буде перевагою, • Хороші знання платформи BAF і / або 1С: Підприємство 8, • Знання основних бізнес-процесів однієї з сфер: торговельні компанії, аграрний сектор, фінансові організації, сфера професійних послуг (продажу, маркетинг, сервіс); • Досвід збору, аналізу та документування вимог до програмного забезпечення; • Досвід роботи з CRM-системами; • Комунікативні здібності, навички ведення зустрічей, тренінгів, навчань; • Вільне володіння російською та українською мовами, англійська - читання технічної документації, ведення переписки. Безумовною перевагою буде: • Просунутий користувач 1С - вміння і навички використовувати консоль запитів; • Розуміння архітектури конфігурації 1С, • Розуміння основ програмування 1С, • Знання методології опису бізнес процесів BPMN; • Розуміння структури баз даних; • Знання і використання методик UI \ UX; • Участь в проектах по розробці і впровадженню ПО. Обов'язки: • Проведення зустрічей з Замовником, збір вимог; • Розробка та узгодження проектної документації; • Постановка завдань (вимог) для розробників; • Тестування функціональності системи; • Написання інструкцій для кінцевих користувачів; • Проведення навчань, тренінгів; • Підтримка Замовника на етапі запуску системи; • Супровід впроваджених рішень.
SalesUp
2y
Business Analyst
null
2021-06-01T00:00:00+03:00
uk
d0b2b461-ed6e-5c8a-a3b5-4c81a972150e
765
analyst 1С
Безумовною перевагою буде: 1. Високий рівень користувач 1С - вміння і навички використовувати консоль запитів; 2. Знання методології опису бізнес процесів BPMN; 3. Досвід написання карт AS IS і TO BE; 4. Участь в проектах по розробці і впровадженню ПО. Обов'язки: 1. Аналіз вимог замовника, постановка завдання розробнику; 4. Участь в тестуванні і приймання робіт від програмістів; 5. Участь в процесах введення системи в досвідчену та промислову експлуатацію; 6. Консультування і навчання користувачів 1С; 7. Написання інструкцій, регламентів.
Meest Group
1y
Other
intermediate
2020-07-01T00:00:00+03:00
uk
debe65e0-f796-527c-a0f2-71852e05e380
766
Analyst B2/ISCard
Наша команда запускає унікальний проєкт на ринку України з фокусом на глобальну клієнтську діджиталізацію. Ми ніколи не стоїмо на місці, активно розвиваємося, та прагнемо першості! А мотивує нас #робота_на_мільйон, адже кожен день ми працюємо на мільйони: мільйони клієнтів, комфорт яких залежить від нас і мільйони гривень, якими ми управляємо. Ми працюємо з мільйонами завдань і викликів та отримуємо мільйонний досвід в команді на мільйон! Стань частиною нашого кейсу на мільйон! Чим потрібно займатись на даній позиції: -виявляти, збирати, аналізувати і структурувати вимоги по проекту; -писати технічні завдання / специфікації, функціональні та нефункціональні вимоги по проекту; -опрацьовувати та описувати архітектури рішень, робити системний аналіз; -контролювати зміни програмного забезпечення на відповідність бізнес - вимогам проекту; -брати участь у всіх етапах життєвого циклу розробки, від концепції до поставки. Наші очікування: -досвід роботи на аналогічній посаді: не менше 3-х років (Банку або ІТ-компанія); -знання банківських продуктів і процесів, в тому числі карткових. Досвід роботи з ОДБ (бажано АБС Б2, ISCard); -володіння теоретичними основами бізнес-аналізу та управління вимогами, вміння застосовувати їх на практиці; -володіння практичними навичками у використанні сучасного інструментарію бізнес-аналізу; -впевнене володіння основними нотаціями моделювання процесів (BPMN, UML, IDEF); -знання принципів об'єктно-орієнтованого програмування; -знання реляційних СУБД (Oracle, PostrgeSQL). Буде плюсом: -володіння теоретичними основами бухгалтерського та управлінського обліку у банках; -розуміння принципів Web-Service, XML, XSD; -розуміння типових взаємодій системи ДБО з іншими системами в ІТ-ландшафті Банку (АБС, CRM і т.д.); -знання сучасних методологій управління розробки інформаційних систем (Scrum / Kanban / LeSS / SAFe).
Alfa-Bank
2y
Other
null
2020-09-01T00:00:00+03:00
uk
5f54a64b-c29d-5683-8f74-a1abef0d9209
767
Analyst (banking or fintech)
Запрошуємо в команду Аналітика з досвідом у банківській сфері або FinTech. Компанія - фінансова установа і FinTech додаток, над яким працює більш ніж 40 людей. Продукт на етапі тестування перед запуском, планується вихід в реліз. Додаток працює на платформах IOS та Android (на українській та англійській мові), надає можливість розрахунку за допомогою онлайн карт, зберігання та накопичення коштів, оплати за різні послуги (бюджет, комунальні та інше), має 5 мобільних банкінгів. Компанія вже працює з європейськими партнерами, в планах - вихід на європейській ринок, створення європейських валютних карт та рахунків (для українців та іноземців). Вимоги: - досвід від 2-х років на посаді Аналітика; - досвід роботи у банківській сфері або FinTech (пріоритетним буде досвід в фін. департаменті банку); - побудова процесів з нуля; - розуміння принципів побудови банківської аналітики; - досвід побудови бюджетів, фінансових моделей, автоматизації управлінського обліку. Обов’язки: - створення бюджету проекту на основі наявноі фінансової моделі по проекту; - робота з бюджетом, ведення, аналіз і висновки; - формування прогнозних моделей; - налаштування аналітичної системи продукта. Компанія пропонує: - 20 днів оплачуваної відпустки; - оплачувані лікарняні; - робота в офісі: 5/2, 8 роб. годин; - офіс м. Київ, пр-т Оболонський, 35; - компенсацію 50% від вартості річних абонементів в зал; - оформлення ФОП (надання допомоги в оформленні та веденні ФОП). Етапи інтерв’ю: 1. Інтерв’ю з Co-Founder та керівником відділу; 2. Розмова з командою (партнерами); 3. Інтерв’ю з СЕО та Founders.
Job Advice Agency
2y
Business Analyst
null
2022-12-01T00:00:00+02:00
uk
9174d441-4bf6-5e8c-bf2d-a34512acb110
768
Analyst BI
Наш клієнт - відома українська медична лабораторія, що надає якісні лабораторні послуги та професійний інформаційний сервіс на ринку лабораторних послуг України з 1998 року, виступаючи експертом в області лабораторної діагностики. Компанія знаходиться зараз у пошуку Analyst BI на нові проекти. Обов'язки: Поглиблений аналіз бізнес-вимог, що включає розуміння вимог користувачів до корпоративної моделі даних і окремих звітів, опитування споживачів даних і створення детальних технічних специфікацій. Підтримка та оновлення документації корпоративної системи звітності, а також ведення корпоративної вікі за допомогою Confluence. Розробка та підтримка корпоративної системи BI на базі MS SSAS Tabular, Power BI та MS SSRS, з акцентом на створення ефективних моделей даних на рівні OLAP-кубів. Розробка запитів мовою SQL для створення запитів - джерел даних до звітності, що відображають бізнес-логіку побудови сутностей та метрик звітності. Розробка звітів на базі звітного сервера MS SSRS. Навички та досвід: Необхідний досвід роботи на дану позицію від 3-5років! Розуміння потреб у звітності та ділової мови різних споживачів бізнес-даних, зокрема спеціалістів фінансів і маркетингу, включаючи знайомство зі стандартними звітами та ключовими показниками. Досвід створення та редагування табличних OLAP-кубів SSAS та/або виконання моделювання даних для звітів Power BI. Розуміння задач, основних концепцій та принципів побудови сховищ даних DWH. Знання мови SQL, включаючи вміння писати запити та базове розуміння архітектури баз даних тобто ключів, індексів, тощо. Володіння методологією Agile та знайомство з такими інструментами, як JIRA та Confluence. Здатність перетворювати складні бізнес-вимоги на ефективні BI-рішення. Сильні аналітичні навички та увага до деталей. Буде перевагою: Розуміння ETL-процесів та знання ETL-інструментів. Досвід використання інших мов програмування, наприклад Python, для задач збору, очистки та аналізу даних. Компанія пропонує: офіційне працевлаштування або по ФОП; чудову та дружню команду; нові великі проекти; cоціальні гарантії (24 календарні дні відпустки та оплачувані лікарняні); компенсаційний пакет лабораторних досліджень.
Smart Solutions
3y
Business Analyst
intermediate
2023-09-01T00:00:00+03:00
uk
f836832e-0859-5d9f-b89a-b46ec4b40c56
769
Analyst (CRM)
У Netpeak Agency Ukraine відкрита вакансія Analyst (CRM), який буде допомагати нам системно контролювати, забезпечувати та постійно покращувати рівень якості надання послуг по SEO, PPC та іншим продуктам агенції. **📍Що ми очікуємо від тебе:** - вміння працювати з масивами даних, аналітичний підхід до роботи з даними та інформацією; - досвід роботи з Google Docs, Google Spreadsheet на високому рівні; - навички роботи з аналітичними щомісячними звітами; **📍Функціональні обов’язки:** - агрегація та збір великого обсягу інформації з різних джерел; - своєчасне та системне ведення звітності за ключовими показниками; - аналітика результатів звітності, виокреслення ключових проблем; - презентація та звітність зібраних даним перед керівником напрямку; **📍Що наш кандидат отримає на цій позиції:** - гнучкий графік роботи з можливістю починати робочий день із 8:00 до 10:00, та завершувати з 17:00 до 19:00; - можливість працювати повністю віддалено або в офісі (Одеса, Київ, Харків та Черкаси). Офіси автономні на випадок відключення світла; - індивідуальну та групову роботу з корпоративним психологом; - оплачувану відпустку — 18 робочих днів, 5 оплачуваних лікарняних на рік, та 11 державних вихідних; - оплата 50% від вартості профільних курсів/лекцій/вебінарів/конференцій; - можливість використання корпоративного бота, що поєднує в собі найпотужніший штучний інтелект, котрий доступний зараз; внутрішні корпоративні знижки на різні послуги, у тому числі знижки на курси англійської; - швидке прийняття рішень та тестування ідей — відсутність зайвої бюрократії та мікроменеджменту. Робота в компанії, у якій тебе чують і до тебе прислухаються, а керівник відкритий до діалогу та пропозицій; - профільні івенти та чати для обміну досвідом у рамках групи компаній. **📍Що робити аби працювати на посаді Analyst (CRM):** Надіслати нам своє CV. Виконати тестове завдання. Пройти 2 співбесіди. Отримати оффер!
Netpeak Group
1y
Marketing
null
2023-09-01T00:00:00+03:00
uk
d56bbea9-025a-5444-a8b6-ebeaebcec4ec
770
Analyst DWH, SQL
Ми - банк з іноземним капіталом, європейською культурою і 70-річною історією на ринку Східної Європи. В Україні ми працюємо 20 років і входимо в національний рейтинг ТОП-10 банків і роботодавців. Зараз в нашій команді є вакантне місце для представника бренду ОТП в Секторі перехресних продажів (Департамент розвитку роздрібного бізнесу), а саме – Аналітик SQL, DWH Вас чекає: • Аналітика – підготовка регулярних звітів та ad hock аналізів і вибірок. • Підтримка, оптимізація та рефакторінг існуючих проектів. • Підтримка та розвиток процесів цільового маркетингу, в т.ч. підготовка вибірок для цільових комунікацій, аналіз їх ефективності; розвиток процесу перегляду кредитних лімітів. • Участь в проектах Сектору та Банку щодо розвитку вітрин даних, аналітичних інструментів, автоматизації процесів операційного та цільового маркетингу та інших. Ви - однозначно наша людина, якщо: • Постійно навчаєтесь новому і не припиняєте розвиватися - як особистість і як професіонал. • Берете на себе особисту відповідальність за те, що відбувається у вашому житті і в світі навколо. • Вмієте розуміти людей і любите їм допомагати. Абсолютною перевагою буде: • Вища освіта (економічна, математична або технічна). • Досвід роботи з Oracle DB/ MS SQL. • Знання SQL, MS Office. • Досвід роботи з DWH, великими об’ємами даних і CRM-системами / Навички оптимізації запитів та роботи з великими обсягами даних. • Іноземна мова: англійська - буде перевагою. • Комунікаційні навички, стійкість до стресу, аналітичні здібності, націленість на результат, робота в команді. • Буде плюсом: досвід роботи за напрямком від 1 року; аналогічний досвід в банку та знання банківських продуктів. • Бажаний досвід проведення маркетингових кампаній або кампаній перехресних продажів та розуміння процесу цільового маркетингу, бізнес-логіки.
OTP Bank
1y
Business Analyst
intermediate
2021-11-01T00:00:00+02:00
uk
d2be7b8b-984d-594f-a2c0-f5075351511e
771
Analyst for Industrial Products (with German language)
Одним з партнерів BPO Nextdoor є німецька продуктова ІТ компанія, яка спеціалізується на класифікації та управлінні даними про товари зі сфери електроніки, інженерії та машинобудування. Ми розширюємо з нею свою співпрацю та шукаємо до нас в команду аналітика/иню індустріальних продуктів. Основна робота полягає в пошуку й аналізі релевантної інформації про товар (власна назва, артикул, назва виробника тощо) в інтернеті. Мета пошуку й аналізу — класифікація та опис товару відповідно до міжнародного стандарту **ECLASS**. Більшість товарів відносяться до сфери машинобудування, інженерії, електроніки. Під час випробувального терміну ти зможеш пройти навчання з ментором, необхідне для успішної роботи. А при проходженні відбору на цю позицію буде можливість познайомитися з робочим середовищем та з командою в офісі :) **Що ми очікуємо від тебе?** - Володіння **німецькою мовою** щонайменше на рівні В1; - Розвинені аналітичні здібності; - Уважність до деталей; - Відповідальний та проактивний підхід, самостійність та критичне мислення при прийнятті рішень - Вміння працювати в команді і націленість на загальний результат; - Базові знання електронних таблиць (Excel, Google Sheets etc.); - Технічна освіта/досвід роботи в сфері машинобудування буде перевагою. **Що тебе очікує на цій позиції?** - Класифікація товарів; - Заповнення технічних характеристик товарів; - Заповнення проєктних звітностей. **Також маємо такі приємні бонуси для тебе:** - Компанія частково компенсує вартість абонемента у спортклуб; - Часткова компенсація відвідування кінотеатру один раз на місяць; - Корпоративна карта лояльності (знижки на продукцію та послуги партнерів — магазини, заклади харчування, сервісні центри і т.д); - Приємна атмосфера в команді та підтримка від досвідченіших колег (і багато настільного тенісу в перервах між роботою).
BPO Nextdoor
no_exp
Other
null
2023-03-01T00:00:00+02:00
uk
946e3663-f183-526d-bacf-083b06558843
772
Analyst (intern)
**Відкриті стріми:** - інновації (Internet of Things, Big Data, розвиток Digital продуктів) - маркетинг (взаємодія з роумінг партнерами, управління якістю та клієнтським досвідом, SMM) - телекомунікації (планування та розвиток мережі радіодоступу) - фінанси та аудит (системи внутрішнього контролю, аудит, стратегічне планування) - продажі (планування та аналітика продажів за напрямами В2В та В2С) - ІТ (розвиток білінгових платформ, управління бюджетом ІТ проектів та програм) **Основні вимоги:** - студент 4-6 курсу або випускник вищої школи 2020-2021 - маєш просунутий рівень MS Excel - знаєш основи SQL, Python/R та Tableau/Power BI (буде перевагою) - цікавишся профільними курсами, маєш досвід участі в різних проектах/програмах - володієш англійською мовою на рівні Intermediate та вище - маєш аналітичний склад розуму та стратегічне мислення - вмієш працювати з великим масивом даних та не втрачаєш деталі - бажаєш нових викликів та здатний швидко навчатись - інновації та технології для тебе це драйв та стиль життя - відкритий до нових ідей та з креативом підходиш до вирішення проблем **Що ти отримаєш:** - 6 місяців оплачуваного стажування у міжнародній компанії - офіційне працевлаштування - конкурентоспроможну заробітну плату - корпоративний мобільний зв’язок - гнучкий графік роботи та віддалені робочі дні - можливості для професійного розвитку та особистого зростання - Mindfulness програма та безліч спільнот на будь-який смак — бігова команда, малювання, волонтерство, інтелектуальні ігри і ще багато корисного та цікавого - професійні куратори та досвідчені випускники минулих років, які стануть твоїми кращими друзями - цінності компанії, що мотивують
Vodafone
no_exp
SQL
intermediate
2021-09-01T00:00:00+03:00
uk
5d3111ae-3467-5e7c-bcee-17bab29fd177
773
Analyst (Junior)
Найпопулярнішому інтернет-магазину Rozetka.ua потрібен «Analyst (Junior) » ROZETKA — найбільший онлайн-ритейлер та один із найтехнологічніших e-commerce-проектів в Україні. Наша місія — бути універсальним помічником з вибору будь-якого товару в інтернеті. ROZETKA побудована на мікросервісній архітектурі. Внутрішні продукти допомагають удосконалювати веб-сайт, автоматизувати роботу складів, поштоматів, служби доставки, фінансові та операційні процеси. За сайтом і додатком стоїть робота IT-відділу. Це інженери з експертизою в топових стеках технологій, тестувальники, аналітики, DevOps-фахівці, архітектори, та продуктові менеджери, проєктні менеджери та IT-директор. Також ми постійно тестуємо нові технології, стежимо за трендами, будуємо мікросервісну архітектуру, розвиваємо DevOps-практики. Гайда з нами! Зі свого боку ми пропонуємо: • Можливість купувати товари Rozetka.ua за спеціальними цінами для співробітників. • Оформлення з першого робочого дня. • Оплачувана відпустка — 24 календарних дні на рік та оплачувані лікарняні. • Цікаві завдання, які дадуть Вам можливість розвивати і вдосконалювати Ваш потенціал. • Зручний графік. Чим потрібно займатися: • Налаштовувати і автоматизувати звітність, розвивати систему репортингу. • Перевіряти гіпотези, оптимізувати та розвивати системи метрик. • Вирішувати різноманітні завдання на основі великого обсягу даних, візуалізувати результати. • Створювати інструкції з описом цілей репортів та визначенням метрик. • Вивчати та впроваджувати нові інструменти аналітики. Що для цього потрібно: • Мати досвід роботи Data Analyst або на аналогічній позиції від 1-го року. • Знати MS Office в повному обсязі (Excel, Access, Power Point, Visio, Project та ін.), Power Query, SQL. • Мати досвід практичного використання, налаштування BI інструментів (Power BI, QlickView, Redash тощо). • Знати R або Python для обробки та візуалізації даних (буде плюсом). • Знати математику, статистику. • Бути самостійним, системним та з проактивним підходом до роботи над завданнями. • Мати рівень знання англійської мови Intermediate та вище. Будемо раді вам у команді ROZETKA. Не зволікайте і надсилайте резюме.
Rozetka
1y
Data Analyst
pre
2022-12-01T00:00:00+02:00
uk
c26756b6-d0f4-5e3b-8220-bf497dee77c6
774
analyst // middle+
**Наша команда** Над розвитком кожного з продуктів RIA.com працюють крос-функціональні команди. Загалом нас вже 400+ спеціалістів, та саме у цій команді 70+ (product owner, team leader, iOS та android розробники, дизайнер, менеджери проектів, QA спеціалісти та інші). Кожен може долучитися до покращення продукту: досліджувати, пропонувати та імплементувати ідеї, брати участь в обговоренні та прийнятті рішень з продуктових та технічних питань. Тож ти теж можеш стати причетним! **Про тебе:** — маєш досвід в аналітиці від 2х років; — розумієш основні принципи функціонування баз даних; — знаєш методології збору та структурування інформацїі; — знаєш основні принципи аналізу внутрішньої діяльності компанії; — знаєш методології оцінки клієнтських груп; — знаєш основні принципи управління відносин з клієнтами; — володієш SQL, BI-системами. **Буде перевагою:** — досвід роботи у продуктовій компанії; **Які цілі стоятимуть перед тобою?** — сегментувати клієнтську базу по вже існуючим критеріям (оборот, частота, досвід партнерства з компанією, регіон) та доповнити предикативною сегментацією в майбутньому; — збирати та аналізувати зворотній зв'язок від менеджерів по роботі з сегментами для уточнення чи збагачення критеріями. **Якими задачами ти будеш займатися?** — контроль якості клієнтської бази; — аналіз та сегментація клієнтської бази; — побудова аналітичної звітності по клієнтській базі; — підготовка звітів з баз даних по запитам бізнес-підрозділів; — підготовка баз даних для проведення маркетингових кампаній; — участь в аналізі CJM та розробці алгоритмів продажів; — участь в розробці програм лояльності; — аналіз ефективності маркетингових кампаній **Про етапи співбесід:** 1. Ти відкриваєш нам своє резюме. Далі воно потрапляє у руки наших технічних спеціалістів. 2. Якщо резюме буде відібрано, ми домовимося з тобою про зручний час для спілкування в Google Meets (60 хвилин). 3. Фінальна співбесіда з Product Owner, Team Lead чи членом Правління (попередимо тебе про учасників напередодні). **Як ми працюємо у RIA.com:** — довіра в команді перш за все: ніякого мікроменеджменту та тайм-трекерів; — працюємо у крос-функціональних командах, тому кожен має вплив на технології та продукт без зайвої бюрократії; — відкрито пропонуємо лише ті покращення та корисні фічі, які можна виміряти; — відкрито ділимось фідбеком; — підтримуємо експерименти зі стеком, якщо та чи інша технологія буде оптимальною для наших задач; — цінуємо кожного спеціаліста, тож працюємо без жорстких дедлайнів та овертаймів; — проводимо performance review кожні півроку; — закріпимо за тобою наставника який допоможе адаптуватись, познайомитись з командою, дізнатись більше про продукт, процеси, плани команди, відповідатиме на всі запитання. **Кожний RIA.com-івець отримує:** — персональний підхід професійного розвитку за допомогою внутрішнього та зовнішнього навчання; — корпоративну бібліотеку, до якої можна замовляти необхідну професійну літературу; — 50% компенсації вартості курсів іноземних мов; — 80% компенсації вартості курсів для зовнішнього профільного навчання; — необхідну техніку з першого дня роботи; — нормований 8-годинний робочий день (пн-пт) з «гнучким» графіком; — гібридний формат роботи; — оплачувані відпустку та лікарняні. Якщо ти теж хочеш будувати перевірений інтернет й наша вакансія тобі відгукнулася — **чекаємо на твоє резюме** ;)
RIA.com (AUTO.RIA, DOM.RIA)
2y
Business Analyst
null
2022-01-01T00:00:00+02:00
uk
b1c6ab68-6a0f-5f54-a3af-3505e7481fef
775
Analyst (Mobile App), Application Analyst
Вимоги: Досвід роботи аналітиком мобільних додатків Досвід роботи із системами збору статистики (Appsflyer, Amplitude, AppAnie, Flurry, Firebase, Google Analytics тощо) Досвід роботи з різними методами збору та аналізу даних Вміння аналізувати великі масиви даних - знаходити причини, виділяти фактори, будувати та перевіряти гіпотези, аргументувати висновки Аналітичний склад розуму, системність, логіка, навичка підготовки звітів Знання SQL, досвід роботи з BigQuery, Tableau (вітається) Швидка навченість, націленість на систематичний професійний розвиток Відповідальність Високий рівень самостійності, уважність до деталей. Обовʼязки: Перевірка та доналаштування систем аналітики (GA, Firebase, Appsflyer, Apphud..) Відстеження показників мобільних додатків (iOS+Android) (DAU, MAU, ARPU, ARPPU, Retention та ін.) Аудит та аналітика метрик додатків, трафіку Моніторинг постійної працездатності мобільних додатків, супутніх ресурсів, результативності РК та тригерних ланцюжків взаємодії з користувачем Розробка пропозицій щодо покращення роботи додатків (юзабіліті, впровадження нових функцій, способів монетизації) на основі аналізу даних А/Б-тестування змін, що вносяться Генерація та перевірка гіпотез щодо продукту
Evrius
1y
Other
null
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
f6b0fbf3-8343-5d8c-8559-b41929765d46
776
Analyst (Power BI)
Promodo запрошує до команди Аналітика Power BI. Promodo — агенція № 1 з performance-маркетингу та аналітики в Україні, а також ми у десятці кращих в усіх інших напрямках за підсумками рейтингу IAB 2021. Promodo увійшло в ТОП-3 агентств цифрового маркетингу в світі за версією Clutch. У нас найглибша експертиза в Україні з розвитку майданчиків eCommerce: 19 з 20 топових гравців — наші клієнти. Ми будуємо онлайн-маркетинг не лише завдяки перфомансу, а також спеціалізуємося на створенні стратегій, розробці креативу та побудові знань про бренд в медіа. Що на тебе чекає в команді Promodo? Прозора комунікація. Відкрита позиція топ-менеджменту, яка дає розуміння стратегії компанії та важливість здобутків кожного члена команди. Стабільність та безпека. Підтримка колег та їх сімей під час війни, компенсація відпустки та офіційне працевлаштування. Розвиток. Навчання та викладання в Promodo Academy. Обмін досвідом між колегами та участь у професійних конференціях. Зростання. Щорічний assessment center та performance review для підвищення грейдів, перегляду задач і рівня винагороди. Прозорі внутрішні конкурси на всі керівні посади. Формат роботи. Повна зайнятість. Можливість працювати віддалено або в одному з відкритих офісів компанії (Київ, Львів, Харків). Всі офіси обладнані генераторами та старлінками. Твої задачі: - розробка періодичної та ad-hoc звітності, автоматизація та візуалізація у середовищі MS Power BI; - робота в середовищі MS SQL (створення сховищ даних для подальшого формування звітності та аналізу, написання запитів різного ступеня складності (уявлення, процедури, що зберігаються)); - організація та налаштування обміну даними з різних джерел (робота із SSIS пакетами); - формування показників ефективності, автоматизація збору даних, візуалізація (графіки/презентація); - визначення точок росту бізнесу (замовника) з урахуванням проаналізованих даних; - взаємодія з керівниками підрозділів, збір потреб для їх реалізації у звітах. Необхідні від тебе знання та досвід: - вища освіта (економічна, математична, технічна); - навички збору та аналізу вимог, виявлення потреб, проведення досліджень; - знання MS SQL, Looker Studio та PowerBI; - глибоке знання Excel; - базові технічні знання Python; - підготовка та актуалізація навчальних матеріалів (презентації, відеоуроки, FAQ); - самоорганізованість, високий рівень відповідальності та комунікабельності. Буде перевагою: - знання методів маркетингового аналізу; - знання Google Analytics; - досвід роботи у рекламній агенції. Відправляй резюме, давай знайомитися :)
Promodo
2y
Data Analyst
intermediate
2022-11-01T00:00:00+02:00
uk
d21f7abc-7f68-5bac-be83-4df36323304f
777
Analyst Power BI
**Переваги роботи в нашій компанії:** -Професійний розвиток в масштабних, складних та унікальних проєктах цифрової трансформації; -Взаємодія з професійною та проактивна open minded командою; -Офіційне працевлаштування та захищеність згідно Законодавства України; -Конкурентна заробітна плата +бонуси; -Можливість працювати в офісі або віддалено; -Медичне страхування та індивідуальний соціальний пакет; -Корпоративне навчання + професійна сертифікація за рахунок компанії; -Корпоративна бібліотека та онлайн курси від світових університетів; -Періодичні корпоративні заходи, в тому числі і спортивні. **Ключові задачі:** -Візуалізація даних в PBI; -Моделювання даних; -Використання DAХ; -Розробка в Power Apps; -Підтримка існуючих проектів. **Необхідні навички:** -Досвід на посаді аналітика Power BI; -Знання DAX; -Знання OLAP-кубів; -Досвід використання Power Apps. Якщо Вас цікавить кар’єрний та професійний розвиток в нашій компанії і Ви бажаєте вдосконалити вже наявні вміння спільно з нашою командою, ми з радістю розглянемо Ваше резюме.
Metinvest Digital
2y
Data Analyst
null
2022-01-01T00:00:00+02:00
uk
6d451ebd-1999-5ed7-a5e1-5b773f5266fc
778
Analyst Pre-sales фахівець
Promodo — це найбільша агенція діджитал-маркетингу в Україні, заснована у 2004 році. В штаті працює понад 350 фахівців у 5 офісах по всьому світу (Україна, США, Велика Британія). Третій рік поспіль Promodo визнано агенцією № 1 з перформанс-маркетингу, за версією рейтингу IAB Ukraine. Також Promodo входить до топ-5 за усіма іншими категоріями рейтингу. Що на тебе чекає в команді Promodo? Прозора комунікація. Відкрита позиція топ-менеджменту, яка дає розуміння стратегії компанії та важливість здобутків кожного члена команди. Стабільність та безпека. Підтримка колег та їх сімей під час війни, компенсація відпустки та офіційне працевлаштування. Розвиток. Навчання та викладання в Promodo Academy. Обмін досвідом між колегами та участь у професійних конференціях. Зростання. Щорічний assessment center та performance review для підвищення грейдів, перегляду задач і рівня винагороди. Прозорі внутрішні конкурси на всі керівні посади. Формат роботи. Повна зайнятість. Можливість працювати віддалено або в одному з відкритих офісів компанії (Київ, Львів, Харків). Чим ти будеш займатися? - Аналізувати роботу інтернет-сайтів, підбирати рішення по налаштуванню web-аналітики. - Готувати комерційні пропозиції, оформлювати їх у Google-презентації. - Приймати участь у дебріфі та захисті комерційних пропозицій з sales-фахівцем. - Відповідати на запитання та консультації клієнтів щодо послуг з аналітики. Необхідні знання та досвід: - розуміння основ інтернет-маркетингу; - базові знання по роботі з системою Google Analytics, GTM; - відмінні комунікативні та переговорні навички; - аналітичний склад розуму; - досвід ведення переговорів з клієнтами; - висока внутрішня мотивація та орієнтованість на результат; - співпраця з командою у динамічному середовищі; - рівень англійської мови на рівні Intermediate/ B1+ буде перевагою. Відправляй резюме, будемо знайомитися :)
Promodo
1y
Sales
intermediate
2023-06-01T00:00:00+03:00
uk
bca22cff-63f9-5d15-b38f-edd14bfd2116
779
Analyst (Real Estate Market Research)
🦸🏻‍♂️**Шукаємо висококваліфікованого, досвідченого та позитивного Market Research Analyst.** Вам доведеться проводити дослідження та аналізувати цільові ринки та аудиторії задля створення нових продуктів та пропозицій, що задовільнять потреби найвибагливіших клієнтів/інвесторів у сфері будівництва нерухомості: Commercial, Residential, Recreational, Infrastructure… 🎯**Головна мета** – сегментація нашого цільового ринку та проведення досліджень конкретних груп аудиторії, щоб краще зрозуміти їх поведінку, уподобання та потреби. 🎯**Ключова задача** – сегментування цільових ринків та визначення економічно-ефективних можливостей для розвитку компанії. **Основні вимоги:** ✅ 3+ років успішного досвіду роботи в маркетинг-аналізі та дослідженні ринку, консультуванні з питань стратегії ✅ Сильні аналітичні навички та проативність – “from Inception to Final Solution” ✅ Знання методології дослідження ринку та інструментів статистичного аналізу ✅ Робота з каналами бізнес аналітики: McKinsey, Deloitte, IFO, Investment Banking, World Reports, Statistics Bureaus, etc. ✅ Відмінне володіння Microsoft Excel та іншими інструментами аналізу даних ✅ Досвід роботи з інструментами та методами візуалізації даних **Вважається перевагою:** 💎 Досвід співпраці з компаніями що проводять маркетингові дослідження: Kantar / GFK / Nielsen / Yasno / Big4… 💎 Або попередній досвід роботи в консалтингових компаніях з нерухомості: Colliers / Cushman & Wakefield / CBRE Ukraine… **Особистість:** - Ви позитивний командний гравець: гармонійні стосунки це наша цінність - Ви маєте аналітичне мислення та креативний підхід до вирішення задач - Відмінні комунікативні навички, ініціативність та клієнто-орієнтованість - Увага до деталей і точність **Обов’язки:** - Проведення дослідження ринку та визначення цільових ринків - Пошук нових бізнес-можливостей – наприклад, існуючі фонди - Сегментування цільових ринків та груп аудиторій - Сегментація відповідно до наявної бази інвесторів та партнерів - Визначення портретів потенційних клієнтів - Конкурентний аналіз бізнес пропозицій різних компаній - Визначення тенденцій: ціноутворення/бізнес-моделей, продаж і методів роботи - Дослідження галузевих тенденцій та визначення потенційних сфер зростання - Аналіз найкращого і найбільш ефективного використання земельної ділянки - Визначення інвестиційної привабливості регіону/ділянки - Виявлення та дослідження цільової аудиторії об'єкту, з метою формування оптимальної маркетингової концепції об'єкту - Аналіз доцільності реалізації проєкту: Feasibility Study - Спрощення складних даних у зручний для користувача формат: графіки, діаграми та інші візуальні рішення - Підготовка та представлення звітів клієнтам та керівництву **Компанія пропонує:** - Приналежність до амбітних проєктів в Україні - Гідну фінансову винагороду - Офіційне працевлаштування - Можливість співпраці: Full-Time / Part-Time/Project Based - Професійний розвиток та освітні програми - Сучасний офіс в самому серці Києва - Часткову можливість працювати віддалено - Дружній колектив, позитивний вайб та комфортну атмосфера - Чудові корпоративні заходи, що запам’ятовуються) - Людяність, повагу та взаємо-підтримку **Чекаємо на Ваше CV**
Life Vision
3y
Business Analyst
null
2023-05-01T00:00:00+03:00
uk
1e095b13-de9a-5f46-ba77-3fcf8927dd06
780
Analyst SOC (Tier1)
Ключові задачі: Здійснювати класифікацію / категоризацію подій та інцидентів інформаційної безпеки Здійснювати опитування працівників з метою встановлення обставин події або інцидента інформаційної безпеки Приймати участь у розробці оперативних заходів із локалізації інцидентів ІБ та нейтралізації їх наслідків Приймає рішення щодо закриття подій або їх подальшої ескалації Розробляє пропозиції щодо вдосконалення процесів, технологій моніторингу та аналізу подій ІБ Здійснює облік подій та інцидентів інформаційної безпеки Формує звітність за результатами роботи Необхідні навички: Досвід роботи від 1го року за напрямком інформаційна безпека (бажано) Загальне розуміння призначення, області застосування, типових сценаріїв використання та обмежень наступних систем: SIEM, (IDS\IPS), Засоби забезпечення кібербезпеки кінцевих точок (AV, EDR), Міжмережеві екрани (Firewall), Шлюзи безпеки (WEB Gateway, Email Gateway). Знання основних типів кібератак, засобів їх реалізації, методів та засобів виявлення, локалізації та протидії. Знання принципів функціонування основних технологій та служб Active Directory, засобів управління груповими політиками. Знання принципів функціонування протоколів та технологій ІБ: IPSec, VPN. TLS, SSL, HTTPS. SSH, TACACS. Kerberos, Radius. Hash, PKI. Бажані навички: Знання принципів функціонування протоколів та технологій ІБ: IPSec, VPN. TLS, SSL, HTTPS. SSH, TACACS. Kerberos, Radius. Hash, PKI. Навички сворення скриптів (Python, Bash, Powershell). Наявність сертифікацій по напряму SIEM. Наявність функціональних сертифікацій за напрямом інформаційна безпека. Досвід адміністрування (впровадження) технологій безпеки Microsoft.
Metinvest Digital
1y
Security
intermediate
2022-02-01T00:00:00+02:00
uk
c5a70b47-138c-5879-af36-50e5736e3b48
781
Analyst SQL
GDWH team Raiffeisen Bank в пошуках Analyst SQL. **Необхідний досвід:** • Досвід роботи за напрямком від 3 років • Досвід роботи в банківській сфері буде перевагою • Досвід роботи в AWS буде перевагою • Знання SQL - написання запитів, процедур • Знання англійської мови – В1\В2 • Готовність освоювати новітні технологій • Аналітичне мислення **Що ви будете робити:** • Комунікація з різними підрозділами (включаючи НО), для отримання даних • Аналіз отриманих даних, перевірка повноти і коректності інформації • Написання мапінгів для побудови сценаріїв завантаження даних • Аналіз і перевірка отриманих результатів • Оптимізація існуючих SQL запитів Ми Райффайзен Банк Україна - український банк. Уже 30 років ми створюємо та вибудовуємо банківську систему нашої держави. Ми були і є одним з найбільших банків країни, надійним плечем для мільйонів українців. Райффайзен Банк працює як універсальний банк, надаючи широкий перелік фінансових послуг різним клієнтським сегментам — роздрібним та корпоративним клієнтам, малому та середньому бізнесу, фінансовим установам. Наш пріоритет – бездоганна якість послуг. Ми прагнемо зміцнити наші конкурентні переваги шляхом втілення інновацій, пошуку та використання нових можливостей. Ми зосереджені на цінностях, які є чітким орієнтиром для дій. У центрі уваги понад 5000 співробітників та майже 3 мільйони клієнтів . #Райфкоманда інтегрує принципи різноманіття, рівності та інклюзивності у повсякденну роботу. Поєднання у роботі принципів людиноцентричності та інновацій – наш шлях. Станьте частиною #Райфкоманди - людей, які будуть з нами в русі інновацій. **Ми пропонуємо:** **Досвід роботи у великому системному міжнародному бізнесі:** робота у великій міжнародній компанії, яка створює різноманітне та інклюзивне середовище для професійного та особистого розвитку співробітників. Потужна спільнота Raiffeisen Bank International, яка складається з високопрофесійних та успішних команд з різних країн. **Стабільний дохід:** конкурентоспроможна зарплата та бонуси за ваш особистий внесок, винагорода за участь у реферальній програмі. **Зручний та безпечний формат роботи:** гнучкі умови, можливість працювати у гібридній моделі (дистанційно та в офісі). Для виконання своїх обов’язків можна використовувати офіси із безперебійним живленням та наявними бомбосховищами. **Соціальний пакет та програма Wellbeing:** 28 днів оплачуваної основної відпустки та додаткові відпустки, медичне страхування, офіційне працевлаштування. Турбота про ментальне та фізичне здоров'я: індивідуальні психологічні сесії та групові лекції, безкоштовні спортивні онлайн-заняття. **Професійний розвиток:** обмін знаннями з колегами, у тому числі й з-за кордону, можливість підвищення кваліфікації та перекваліфікація. Участь у внутрішніх відборах. Навчання внутрішнє та зовнішнє. Корпоративні курси та тренінги soft skills у нашій корпоративній академії. Командоутворюючі заходи та участь у соціальних проєктах. Наша команда у соцмережах: Facebook
Raiffeisen Bank
2y
Data Analyst
upper
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
861c02aa-8551-53f4-b356-f42255f136e5
782
Analyst SQL
Необхідні навики і компетенції: • Базові знання SQL та робота з БД (написання запитів , функцій, процедур та інше ) • Досвід опису, стандартизації та автоматизації бізнес-процесів. • Наявність базових знань та особливостей функціонування банківських продуктів. • Досвід статистичного аналізу. Бажано: • Досвід роботи з платформою Corezoid. Ваша РОЛЬ: • Технічна розробка процесів по запуску CRM кампаній. • Розробка та автоматизація бізнес-процесів на базі ядра Corezoid. • Аналіз результатів кампаній в залежності від використаних каналів просування продуктів та пропозиції найбільш ефективних каналів для відповідних клієнтських сегментів. • Аналіз доцільності проведення кампаній з подальшою оцінкою результатів. • Впровадження в промислову експлуатацію моделей предикативного аналізу для визначення ймовірності відгуку на продукт або ймовірності відтоку з Банку. • Написання аналітичних записок в залежності від результатів проведених кампаній з продажу продуктів існуючим клієнтам Банку. • Аналіз проведених event-based кампаній, оцінка ефективності кампаній. Чому саме ПУМБ: Можливість долучитися до високопрофесійної команди Можливість дистанційної роботи Можливість бронювання від мобілізації Один з найкращих банків країни Про компанію ПУМБ Банк Перший Український Міжнародний Банк — це стабільний та надійний приватний банк з широкою інфраструктурою, який розуміє потреби клієнтів та завжди пропонує ефективні рішення.
ПУМБ
1y
Data Analyst
null
2023-06-01T00:00:00+03:00
uk
f936f910-4218-59ab-861e-a8f93f290c95
783
Analyst (sql,python)
Департамент управління цінністю клієнтів та аналітики в пошуках Менеджера з аналітики бізнесу, клієнтських даних та звітності зі знаннями excel, sql, python та досвідом роботи з Jira. **Необхідний досвід:** • Вища освіта • Досвід ведення проєктів від 1 до 3 років • Досвід роботи з Jira (виставлення задач на команду по проєкту) • Навички та знання SQL – написання запитів, робота з базами даних • Вміння працювати з великими масивами даних • Досвід роботи з Python • Володіння англійською мовою – intermediate level **Буде плюсом:** • Високий рівень роботи з Excel (формули, зведені таблиці, джерела даних) • Впевнений користувач MS Office, робота з Power Bi • Готовність до швидкого навчання **Що ви будете робити:** • Проєктна робота з командою та виставлення задач для ІТ команди • Ведення беклог • Ведення комунікації з product owner RBI англійською мовою • Mapping даних • Здійснення підготовки даних за допомогою SQL • Залученість в процес розробки, автоматизації, впровадження і супроводження звітності підрозділу • Оптимізація звітності Ми Райффайзен Банк Україна - український банк. Уже 30 років ми створюємо та вибудовуємо банківську систему нашої держави. Ми були і є одним з найбільших банків країни, надійним плечем для мільйонів українців. Райффайзен Банк працює як універсальний банк, надаючи широкий перелік фінансових послуг різним клієнтським сегментам — роздрібним та корпоративним клієнтам, малому та середньому бізнесу, фінансовим установам. Наш пріоритет – бездоганна якість послуг. Ми прагнемо зміцнити наші конкурентні переваги шляхом втілення інновацій, пошуку та використання нових можливостей. Ми зосереджені на цінностях, які є чітким орієнтиром для дій. У центрі уваги понад 5000 співробітників та майже 3 мільйони клієнтів . #Райфкоманда інтегрує принципи різноманіття, рівності та інклюзивності у повсякденну роботу. Поєднання у роботі принципів людиноцентричності та інновацій – наш шлях. Станьте частиною #Райфкоманди - людей, які будуть з нами в русі інновацій. **Ми пропонуємо** **Досвід роботи у великому системному міжнародному бізнесі:** робота у великій міжнародній компанії, яка створює різноманітне та інклюзивне середовище для професійного та особистого розвитку співробітників. Потужна спільнота Raiffeisen Bank International, яка складається з високопрофесійних та успішних команд з різних країн. **Стабільний дохід:** конкурентоспроможна зарплата та бонуси за ваш особистий внесок, винагорода за участь у реферальній програмі. **Зручний та безпечний формат роботи:** гнучкі умови, можливість працювати у гібридній моделі (дистанційно та в офісі). Для виконання своїх обов’язків можна використовувати офіси із безперебійним живленням та наявними бомбосховищами. **Соціальний пакет та програма Wellbeing:** 28 днів оплачуваної основної відпустки та додаткові відпустки, медичне страхування, офіційне працевлаштування. Турбота про ментальне та фізичне здоров'я: індивідуальні психологічні сесії та групові лекції, безкоштовні спортивні онлайн-заняття. **Професійний розвиток:** обмін знаннями з колегами, у тому числі й з-за кордону, можливість підвищення кваліфікації та перекваліфікація. Участь у внутрішніх відборах. Навчання внутрішнє та зовнішнє. Корпоративні курси та тренінги soft skills у нашій корпоративній академії. Командоутворюючі заходи та участь у соціальних проєктах.
Raiffeisen Bank
1y
Business Analyst
upper
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
77cf44ff-7123-590b-9f34-556fc1487bf2
784
Analyst (Transport software)
ОБОВ’ЯЗКИ: - аналіз нового функціоналу; - опис вимог/побажань замовника та формування ТЗ для розробника; - складання нових інструкцій; - підтримка ПО на етапі впровадження; ВИМОГИ: - досвід роботи на аналогічній посаді від 1 року (Або з мінімальним досвідом якщо твоя освіта була пов'язана з IT сферою); - аналітичне бачення всіх процесів; - високий рівень самостійності та іниціативності в роботі; - високий рівень знання SQL; - бажання удосконалювати, модернізувати процеси. ЕТАПИ СПІВБЕСІДИ: - телефонна розмова з рекрутером Юлією :) (20-30хв max) - скайп-інтерв'ю з керівником - Welcome to the team! МИ ПРОПОНУЄМО: - графік роботи: пн-пт з 9 до 18, сб-нд вихідні (можлива частково віддалена робота) - офіційну заробітну плату; - добровільне медичне страхування; - знижки для співробітників мережі; - спеціальна цінова пропозиція від великих спортивних комплексів, з подальшою компенсацією з боку компанії; - веселі і цікаві корпоративні свята; - корпоративний транспорт від ст.м. Дружби Народів та м.Лівобережна
Fozzy Group
1y
SQL
null
2021-02-01T00:00:00+02:00
uk
6051c1f4-9f5b-56dd-a99b-b38d271acfc2
785
Analyst зі знанням англійської мови
Бажаєте працювати на іноземних проєктах та вдосконалити свої навички та англійську мову? Тоді наша компанія саме для Вас! **Аутстафінгова компанія RemotEmployees** запрошує на посаду "Analyst зі знанням англійської мови". **Хто такий Аналітик у компанії?** Аналітик — це висококваліфікований співробітник, через якого проходить вся інформація з питань роботи компанії або відомостей, що мають пряме чи опосередковане відношення до її функціонування. Використовуючи певні методи аналізу, аналітик прораховує різні алгоритми розвитку подій та пропонує керівництву найвигідніший варіант. Аналітик може бути фахівцем у галузі фінансів, інвестицій, конкретних ринкових сегментів, інженерії, хімії, комп’ютерного програмного забезпечення, реклами, соціології тощо. **Вимоги до аналітика:** • Розуміння того, як побудована IT індустрія • Аналітичний склад розуму • Бажано орієнтуватися в основних метологіях і фреймворках проджект-менеджменту • Досвід роботи з платформами для менеджменту (Jira, Trello, Meister Task, Miro тощо) • Знання англійської мови від B1 рівня **Обов’язки Аналітика: ** • Збір інформації з різних джерел та її первинна обробка • Аналіз отриманих даних та перевірка їх достовірності • Прогнозування розвитку за різних векторів впливу ззовні чи зсередини **Що ми пропонуємо:** • Повністю віддалену роботу • Можливість працювати на іноземних проєктах • Графік 5 днів на тиждень 9 годин на день з 9-18 (1 година перерви) • Стабільна ЗП два рази на місяць • Дружній колектив
RemotEmployees
1y
Business Analyst
intermediate
2022-11-01T00:00:00+02:00
uk
4348cb0d-6330-55f0-95b0-764beb610050
786
Analytical Manager
**Ajax Systems** — розробник і виробник бездротових і дротових систем безпеки Ajax із можливостями розумного дому. Це 80+ пристроїв, мобільні та десктопні застосунки, серверна інфраструктура. У лінійці Ajax представлено централі керування із власною RTOS (OS Malevich), датчики руху, відчинення, захисту від затоплення та пожежні датчики, вуличні й домашні сирени, тривожна кнопка з функцією керування приладами, розумні розетки та реле. Кожного року ми демонструємо кратне зростання як у чисельності команди, так і в кількості користувачів у всьому світі. Виробництво Ajax Systems налічує три заводи, що розташовані в Україні та Туреччині. Локальні команди продажів є у Великобританії, Італії, Іспанії, Португалії, Німеччині, Польщі, Норвегії, Румунії, Туреччині, ОАЕ та ПАР. Датчики Ajax охороняють майже 2 000 000 користувачів у більш ніж 169 країнах світу. За розробку пристроїв у Ajax відповідає R&D-департамент, який складається з чотирьох команд: System, Devices, Automation та QA. Коли девайси готові після прототипування та тестування у RnD до масового виробництва, тоді на себе перебирає естафету Pre-Production команда. Про обовʼязки одного з членів команди, Analytical Manager, опишемо нижче. **Що потрібно знати і уміти:** - Аналізувати заявки на створення номенклатур, які надходять від внутрішніх замовників - Ставити завдання та контролювати процес створення номенклатур для нової продукції - Контроль за правильністю первинних даних та внесенням їх до системи виконавцями - Контроль покриття специфікаціями усіх номенклатур, наявних у системі - Контроль за актуальністю статусів, характеристик номенклатур та специфікацій, які використовуються компанією - Постановка задач на створення нових специфікацій за узгодженим планом спрацювання та переліком матеріалів **Вимоги:** - навики **критичного мислення **(визначати проблеми, ставити запитання, аналізувати, порівнювати, оцінювати інформацію з будь-яких джерел, розглядати з різних сторін, висувати альтернативи та оцінювати їх, формулювати аргументи, робити свідомий вибір на основі власних суджень.) - досвід перевірки якості, коректності вхідної інформації та результату роботи - аналіз та систематизація отриманих даних з різних джерел ясний, стислий і зрозумілий в комунікації - системний і послідовний в діях - уважний до деталей, вміє слухати та аналізувати отриману інформацію - ефективно використовує свій ресурс, розвинені навики тайм-менеджменту - бажано, досвід роботи в ERP системах - бажано знання англійської мови (Intermediate та вище) **Ми пропонуємо:** - Спрацьовану та вмотивовану команду розробників. - Свободу приймати рішення та втілювати ідеї. - Результат роботи, який можна побачити, можливість впливати на продукт і виробництво. - Здорову корпоративну культуру. - Оплату профільних курсів, тренінгів, конференцій. - Медичне страхування. - Гнучкий графік у офісі. Долучайтеся до команди Ajax Systems, щоб зробити **Made in Ukraine** синонімом надійності!
Ajax
1y
Other
intermediate
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
ddb184a1-97a8-5fec-8312-acb6315cf22f
787
Analytics Intern
У Solid ми створюємо надсучасний фінтех-продукт, який допомагає компаніям приймати платежі та забезпечувати безперебійну роботу для своїх клієнтів. Одноразові платежі чи постійні — ми вважаємо, що жодна компанія не повинна мати проблеми з їхнім проведенням. Тому ми робимо їх легкими. Де ми зараз: •Єдина платіжна платформа •50+ способів оплати в одному місці •15 мільйонів + транзакцій на місяць •100+ компаній стали глобальними завдяки Solid •170% річного приросту Майбутнє фінтеху подає величезні перспективи. Стань частиною цього майбутнього разом із Solid! Ми шукаємо ініціативного Analytics Intern, який забезпечить якісні процеси Back-Office щодо підтримки клієнтів в эквайринговому бізнесі. У тебе будуть такі задачі: • забезпечення якості процесу підтримки клієнтів (90% письмовий режим, 10% — розмовний); • забезпечення процесу опротестування чарджбеків; • забезпечення безперебійної роботи процесів щодо превенції виникнення чарджбеків; • аналіз підозрілих активностей по транзакціям користувачів; • аналіз та розслідування поведінки платіжних систем. Щоб краще зрозуміти, що таке чарджбеки та з чим будеш працювати, радимо подивитися наше наступне відео тут Ми очікуємо, що ти: • маєш 6 місяців комерційного досвіду на аналогічній позиції; • вмієш працювати з MS Office / Google Office на високому рівні; • володієш англійською мовою на рівні не нижче Upper-intermediate. Буде плюсом : • досвід роботи в білінговому департаменті або напрямку підтримки; • знання SQL на базовому рівні; • досвід роботи із засобами візуалізації по типу Tableau. Що у нас є: Епічна мета. Ми — перспективна компанія, яка має дуже конкретну мету — створити найсильніший фінтех-продукт на ринку. І ми хочемо, щоби ти був його частиною. Продукт, який надихає. Solid — це складна та інноваційна платіжна платформа, побудована з нуля, тому це найкраще місце для експериментів, прийняття викликів та створення чогось нового. Люди, в яких можна вчитися. У Solid ти будеш працювати разом з амбітними high achievers, які наполегливо будують нові підходи у фінтех. Повір, з такими людьми хочеться бути поруч. Можливість впливати. Працюй у місці, де речі постійно рухаються, тому що ти їх рухаєш. Хоча Solid існує вже 5 років, ми досі зберігаємо атмосферу, в якій легко можна обговорювати завдання з СЕО, ділитися найсміливішими ідеями та напряму впливати на продукт. Постійний розвиток. Ти — не просто наступний працівник, а людина, яка може принести справжні зміни. Тож ми робимо все можливе, аби допомагати нашій команді розвиватися Комплексні переваги. Гнучкий робочий графік, безкоштовне харчування, медична страховка, освіта та багато іншого для твого комфорту. NASA використовує марсохід «Наполегливість», аби досліджувати Марс. Ми використовуємо наполегливість, аби лишатися на Землі та створювати одну з найпотужніших платіжних систем на планеті. Ти з нами?
Solid
no_exp
Other
upper
2021-10-01T00:00:00+03:00
uk
fc5b102d-7270-5230-a20a-28cc6075ea48
788
Analytics Lead
Шукаємо Analytics Lead проєкту Genesis Growth Accelerator екосистеми Genesis Tech, який зі своєю командою побудує ідеальну аналітичну інфраструктуру для серійного запуску, тестування і розвитку продуктів Акселератору. Далі – більше, в Q&A. **Що ми робимо?** Ми - Genesis Growth Accelerator. Ми будуємо унікальну модель роботи з перспективними продуктами: інвестуємо у проєкти на ранніх етапах, масштабуємо та допомагаємо створювати успішні компанії. Понад 100 млн людей у всьому світі вже користуються нашими продуктами. **Чому ми це робимо?** Наша місія – трансформувати Україну: державу-аутсорс у державу-продукт, побудувавши найбільший продуктовий портфель. **Як ми робимо?** Ми будуємо екосистему, в якій щорічно з'являються та тестуються 100+ продуктів та шукаємо тих, хто готовий співпрацювати, експериментувати та допомагати розвивати стартап-культуру за межами Кремнієвої долини. **Які професійні навички нам важливі?** Must have: Досвід роботи 4+ роки на аналітичних позиціях, з яких 2+ роки - координації роботи команди Широкий інструментарій продуктового АБ тестування на Web і Mobile Аналітичні скіли (зокрема критичне мислення, статистика, теорія ймовірності) Професійне знання й досвід роботи 2+ роки з даними й метриками IT продуктів Досвід роботи з популярними системами аналітики та візуалізації даних, зокрема Amplitude, Appsflyer та Tableau Професійне володіння Python, REST API Англійська рівня B2+ Структурна комунікація та ownership mindset Nice to have: Досвід консоладції продуктових, маркетингових та інших даних через Airflow у BigQuery Досвід у створенні і впровадженні аналітичних процесів, рішень, best practice from scratch Наявність Pet Projects, досвід власного бізнесу на будь-якому рівні **Що робити у проєкті?** Оптимізація АБ тестування: розширення інструментарію, моніторинг ефективності, систематизація best practice Продуктова координація розвитку єдиного data lake, що об'єднує маркетингову, продуктову, білінгову та інші типи інформації про користувачів Побудова централізованої plug and play системи продуктових дашбордів **У зв'язку з чим відкрилася позиція?** У зв'язку зі зростанням проєкту. **Перспектива зростання/розвитку за цією позицією?** Можливість побудувати власну функціональну команду з 10+ спеціалістів та вирости до Head of Analytic/ Analytics Director або зробити еквівалентний продуктовий трек. **Розмір та структура команди?** Наразі нас ~50. Команда складається з двох великих підрозділів: продукт та інфраструктура. **Де знаходяться люди, які ухвалюють рішення щодо проекту?** Україна (Київ та Львів). **Умови:** Чи є випробувальний термін та скільки він триває? – 3 місяці. Який графік роботи? – З 09-10:00 до 18-19:00. Чи є можливість працювати віддалено якісь дні? – Так, звичайно. Кількість днів відпустки? – 20 робочих днів оплачуваної відпустки на рік, необмежена кількість лікарняних. Офіс? – Киів та Львів. Соцпакет (медстрахування, інше). – Онлайн-послуги корпоративного лікаря, а після випробувального терміну — медичне страхування в Україні; компенсація найкращих на ринку курсів, корпоративні онлайн-мітапи та лекції, велика бібліотека; уся необхідна для роботи техніка. Як і в якій валюті виплачується зарплата? – Зарплата виплачується на картку в гривні. **Процес:** Чи є тестове завдання? - Так. Інтерв'ю англійською? - Ні. Хто рев'ює резюме? - Head of Growth. Скільки етапів інтерв'ю та з ким? Технічна співбесіда з Head of Growth Тестове завдання Bar raising
VP Team
5y
Data Analyst
upper
2023-01-01T00:00:00+02:00
uk
b95f4b43-95cd-5db3-a0d2-6d6b50f94f85
789
Analytics Lead/ BI Lead
Boosters — це українська продуктова компанія. Ми створюємо продукти в сферах EdTech та life-improvement, які несуть цінність для 10 мільйонів людей в усьому світі. Наші додатки регулярно потрапляють в ТОПи рейтингів в своїх категоріях. Можливо ти вже бачив(ла) Avrora, RiseSpace чи Promova. Наша головна перевага — це люди. Ми працюємо з тими, хто щодня прагне до самовдосконалення та ставить собі за мету перемагати разом з нами. В команді вже більше 100 людей, і ми не плануємо зупинятися. Наразі у нас відкрита позиція **Analytics Lead / BI Lead**, який/а буде відповідати за менеджмент та розвиток команди аналітики та формування аналітичної стратегії на проєкті. **Твоя зона впливу:** - менеджмент процесу прийняття аналітичних та архітектурних рішень - вибір оптимальних технологій на проекті, враховуючи потреби бізнесу та спеціалізацію команди - формування аналітичної стратегії, враховуючи плани бізнесу - допомога в формуванні плану розвитку гравців (PDP) - аналіз перформансу гравців та формування зворотного фідбеку - розподілення ресурсу гравців, враховуючи сильні сторони кожного та цілі бізнесу - активна участь у наймі та формуванні команд - підвищення точності прогнозів нашої BI **Для цього тобі знадобиться:** 4 роки досвіду в аналітиці 1+ рік досвіду в менеджменті команди Глибокі знання статистики Високий рівень володіння SQL, Python/R, Tableau (чи інші візуалізатори даних) Базові знання з Apache Airflow Досвід з Google BigQuery, Google Cloud Functions, Google Cloud Storage (або досвід роботи з їх аналогами в AWS/Azure) Досвід в проведенні A/B тестів Досвід формування команд та стратегії Вміння пріоритизувати свій ресурс та ресурс команди **Буде перевагою:** Розуміння білінгу AWS/GCP Досвід побудови BI з "0" та досвід побудови інфраструктури роботи з даними Досвід з Amplitude, Appsflyer Досвід побудови інфраструктури роботи з даними Досвід з GitHub Actions, Jenkins **Ми пропонуємо:** Роботу в команді професіоналів та з аудиторією більше одного мільйону в місяць; Філософію та умови для твого постійного росту та розвитку; Великий простір для втілення власних ідей і впливу на продукт. **Корпоративні бенефіти:** Компенсація додаткового навчання на зовнішніх тренінгах і семінарах та Business і Management School для співробітників; Велика електронна бібліотека та доступ до платних онлайн-курсів і конференцій, внутрішні бесіди і воркшопи, курси англійської. Корпоративний лікар та медичне страхування; Допомога з релокейтом для співробітника та сім’ї. **Процес інтервʼю:** Pre-screen з рекрутером (40 хвилин) Технічна співбесіда (1,5 години) Bar-raising (1 година) Залишай своє резюме і давай створювати юнікорни разом! 🦄
Boosters (by Genesis)
5y
Data Analyst
intermediate
2023-06-01T00:00:00+03:00
uk
245a5594-20e5-56e5-b5b0-bd6ca7895e15
790
Analytics Lead / BI Lead / BI Architect
✨✨✨Вітання!✨✨✨ Нумо знайомитися? :) **Ми - продуктова команда Boosters**, і ми створюємо продукти, які покращують життя людей і несуть реальну цінність. Зараз у нас є 4 продукти, давай докладно розповім про них: - **Promova** (ex Words Booster) – додаток для вивчення іноземних мов (входить у топ-10 мовних додатків у світі) - **Avrora** – додаток для покращення сну (топ-5 додатків H&F у понад 82 країнах) - **Manifest** – додаток з афірмаціями (більше 22 тисяч репостів наших афірмацій) - **RiseSpace** – платформа з лайф коучами, це наш новий напрямок (реліз був у грудні 2021) **Наша головна перевага - це люди.** Люди, які націлені на те, щоб бути кращими за себе вчорашнього і перемагати разом. Зараз у нас в команді вже 70 людей, і ми плануємо не зупинятися. **Наразі у нас відкрита позиція Analytics Lead / BI Lead, який/а буде відповідати за менеджмент та розвиток команди аналітики та формування аналітичної стратегії на проєкті.** **У тебе будуть такі завдання:** - Менеджмент процесу прийняття аналітичних та архітектурних рішень - Вибір оптимальних технологій на проекті, враховуючи потреби бізнесу та спеціалізацію команди - Формування аналітичної стратегії, враховуючи плани бізнесу - Допомога в формуванні плану розвитку співробітників (PDP) - Аналіз перформансу гравців та формування зворотного фідбеку - Розподілення ресурсу команди, враховуючи сильні сторони кожного та цілі бізнесу - Активна участь у наймі та формуванні команди - Підвищення точності прогнозів та стабільності BI **Що потрібно, щоб приєднатися до нас:** - Високий рівень володіння SQL, Python/R, Tableau (чи інші візуалізатори даних) - Глибокі знання статистики - Досвід в проведенні тестів та роботи з великими масивами даних - Вміння формувати команди та стратегії - Досвід в People Management - Вміння знаходити оптимальні та не стандартні рішення - Навички пріоритезування свого ресурсу та ресурсу команди **Буде перевагою, якщо ти:** - Маєш досвід побудови BI з "0" та досвід побудови інфраструктури роботи з даними - Працював з Amplitude, Appsflyer, Facebook Ads - Маєш досвід роботи з Data Science **Що ми пропонуємо?** - Роботу в команді професіоналів та з аудиторією більше одного мільйону в місяць; - Філософію та умови для твого постійного росту та розвитку; - Великий простір для втілення власних ідей і впливу на продукт. **Також, ми пропонуємо такі бенефіти:** - Корпоративний лікар та медичне страхування; - Допомога з релокейтом для співробітника та сім’ї; - Компенсація додаткового навчання на зовнішніх тренінгах і семінарах та - Business і Management School для співробітників; - Велика електронна бібліотека та доступ до платних онлайн-курсів і конференцій, внутрішні бесіди і воркшопи, курси англійської. **Залишай своє резюме і приєднуйся до Boosters!**
Boosters
5y
Data Analyst
intermediate
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
06b644fa-7a0f-5455-9176-90d5c37fe6b7
791
Analytics Team Lead
Обовязки: Менеджмент процесу прийняття аналітичних та архітектурних рішень; Автоматизація, масштабування та прискорення роботи платформи; Аналіз даних, пошук закономірностей та виявлення аномалій; Вибір оптимальних технологій на проекті, враховуючи потреби бізнесу та спеціалізацію команди; Формування аналітичної стратегії, враховуючи плани бізнесу. Активна участь у наймі та формуванні команд. Вимоги: 4 роки досвіду в аналітиці; 1+ рік досвіду в менеджменті команди; Високий рівень володіння SQL, Python/R, Tableau (чи інші візуалізатори даних); Маєш досвід з різноманітними БД, наприклад Postrgres, BigQuery або інші; Досвід в проведенні A/B тестів; Досвід формування команд та стратегії; Вміння пріоритизувати свій ресурс та ресурс команди. Буде перевагою: Досвід роботи з мобільним додатками; Досвід з Amplitude, Appsflyer; Досвід побудови інфраструктури роботи з даними; Досвід з GitHub Actions, Jenkins; Досвід роботи з Machine learning/Data science. Пропонуєм: Кар’єрне та професійне зростання; Можливість реалізувати свої ідеї та напрацювання; Гідну оплату праці; Навчання за кошти компанії; Оплачувана відпустка та лікарняні; Медичне страхування;
smartpay
no_exp
Data Analyst
null
2023-06-01T00:00:00+03:00
uk
11b9c9d1-6adf-5326-8d47-e5a06a8648d2
792
Analytics Team Lead
Привіт! Шукаємо **Analytics Team Lead** до Universe. **Universe** — продуктова ІТ-компанія, яка створює функціональні бізнес-застосунки та розвиває власний R&D-центр. За пʼять років ми зібрали команду, яка досягла третього місця у світі за доходом як паблішер утиліт для сканування. Наші продукти завантажили близько 50 млн користувачів зі 180-ти країн світу. Найвідоміші з них: Scan Guru, Translator Guru, Cleaner Guru та освітня платформа Wisey. Усі прийняті рішення в Universe базуються на данних. Наша команда аналітиків створює всі умови, аби бізнес кратно зростав та успішно масштабувався. До прикладу, ми розробили модель, що прогнозує LTV протягом перших 24 годин з моменту реєстрації з точністю майже 90%. А ще маємо кейси успішного масштабування продукту х20 за тиждень завдяки маркетинговим активностям. Наша амбітна ціль побудувати найкращу аналітику в Європі, найшвидшу та найточнішу — і для її досягнення нам не вистачає сильного **Analytics Team Lead**. Можливо, це саме ти? **Тобі точно до нас, якщо ти хочеш:** - **Проводити якісну аналітику замість копирсання в поганих даних** — ми вже вибудували автоматизовані процеси роботи, маємо як всю історію за багато років, так і real-time data (з цим нам допомагають дата інженери). Збираємо дані в Amplitude та Appsflyer, інфраструктура на AWS, та маємо свій JupyterHub для розрахунку LTV. - **Працювати з великою кількістю даних** — наші маркетологи запускають рекламні кампанії на worldwide через різноманітні канали залучення трафіку (Meta, Google, Twitter, TikTok), ефективно витрачаючи понад $1 млн на місяць. Щотижня запускаємо нові продуктові А/Б теси, та хочему запускати ще більше. - **Генерувати власні ідеї та втілювати їх у життя** — ми відкриті до найсміливіших експериментів, тому зможеш прямо впливати на продукт і бачити результати свого аналізу вже через кілька днів. - **Тісно комунікувати з бізнесом, з Product та Marketing менеджерами** — ти приєднаєшся до команди однодумців, експертів та людей, які кайфують від своєї роботи. - **Зростати як people-менеджер** — ми очікуємо, що своїм прикладом ти будеш ростити загальний рівень аналітики даних у компанії, а ми в свою чергу будемо тобі допомагати рости вертикально та прокачувати навички управління командою. **Твої майбутні виклики:** - Аналіз даних, пошук закономірностей та виявлення аномалій, презентація результатів досліджень команді. - Автоматизація, масштабування та прискорення наших систем звітності, А/Б тестування, моніторингу. - Адаптація аналітики під зміни технологій — трекінг подій, атрибуційні моделі, нові рекламні кабінети. - Робота з командою — планування та пріоритезація беклога завдань, розробка цілей та плану розвитку співробітників, аналіз ефективності. - Участь у майбутніх R&D-проєктах, підключення їх до загальної аналітичної системи компанії. **Ми очікуємо, що ти:** - Маєш від 4 років досвіду в аналітиці, з них від 2х — у ролі менеджера або ліда. - Круто володієш SQL, а також Python або R. - Маєш досвід з різноманітними БД, наприклад Postrgres, BigQuery, Athena, MySQL. - Працюєш з BI-інструментами, в ідеалі — Tableau. - Маєш хороші комунікативні навички. - Проактивний, системний та вмієш мислити критично. **Буде перевагою:** - Досвід роботи з мобільними застосунками та підписною моделлю монетизації. - Знання інструментів аналізу трафіку й атрибуції — Appsflyer/Adjust/Amplitude/Mixpanel. - Володіння фреймворками управління (стендапи, планування, демо, пріорітезація). - Досвід роботи з Machine learning/Data science/Big Data, JupyterHub/GitHub. **Що ми пропонуємо:** - Сильну команду професіоналів, у якій можна швидко ростити свою експертизу. - Можливість працювати віддалено або в затишному офісі на Подолі. - Гнучкий графік — працюй у комфортному для тебе ритмі. Конкурентну заробітну плату. - 20 робочих днів відпустки, 100% оплату лікарняних. - Безкоштовні онлайн консультації з корпоративним лікарем. - Компенсація уроків англійської у школах-партнерах. - Доступи до корпоративної бібліотеки та різноманітних курсів. - Команду, яка підтримає у найскладніші часи. - З нетерпінням чекаємо на твоє резюме! **Ставай частиною нашого Всесвіту!**
Universe (Genesis)
3y
Data Analyst
intermediate
2023-06-01T00:00:00+03:00
uk
b1b187a3-0ab7-5687-88f0-050e35ff30a6
793
Analytic / Статист
Ми – компанія у складі великого міжнародного холдингу, у пошуку: Analytic / Статист відділу Retention Коротко про компанію: Ми зібрали команду топ-менеджерів з відомих гемблінг проектів, запустили новий бренд і вийшли в топ-5 на висококонкурентному ринку. Наш проект на слуху та з відмінною репутацією. Але ми не зупиняємось на цьому, активно працюємо над запуском другого проекту і це найкращий час, щоб приєднатися до команди та здобути безцінний досвід. Ми – українська команда, зараз у процесі запуску +3 проектів, шукаємо співробітників у зв'язку зі зростанням та розвитком. Для нас важливі: Практичний досвід роботи та експертний рівень з Microsoft Excel; Досвід/навички роботи з великими масивами даних; Освіта в напрямку аналітики/роботи з даними (не важливо - вища чи профільні курси); Аналітичний склад мислення; Вміння “читати” цифри та швидко виявляти відхилення або проблемні зони; Вміння будувати прогнози на основі історичних даних; Любов до роботи з даними, ініціативність та бажання розвиватися. Буде плюсом: Досвід роботи з Customer IO, Sendgrid, Google Postmaster, Google Analytics, GA Dimensions; Розуміння роботи BI інструментів та автоматизації звітів; Навички роботи із зовнішніми БД, розуміння передачі даних та методів передачі даних; Знання у ніші iGaming. Обов'язки: Формувати щоденні звіти по результатам роботи; Аналізувати результативність роботи з базами клієнтів та пропонувати зміни в робочому процесі; Перевіряти гіпотези (супроподжувати тестуваннями); Налаштовувати і автоматизувати звітність, розвивати систему репортингу; Вирішувати різноманітні завдання на основі великого обсягу даних, візуалізувати результати; Ми пропонуємо: Стабільну конкурентну заробітну плату; Віддалену роботу / роботу в офісі в Варшаві (Польша); Постійний графік роботи 5/2 (10-19 за Київським часом); Оплачувана відпустка та лікарняні; Подарунки на День Народження та інші свята; Активно підтримуємо ЗСУ.
TraffPeak
1y
Data Analyst
null
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
a72de561-da96-5003-9a1e-cd245e5d43be
794
Andriod Developer
Компанія Evoplay зараз в пошуку свого Android Developer для розробки мобільних додатків Android, iOS. Продукт компанії – технологічна платформа для бізнес-рішень, побудована за модульною архітектурою, яка дозволяє створювати нові та підтримувати існуючі продукти наших клієнтів з мінімальними витратами часу та ресурсів. Необхідні скіли: - комерційний досвід роботи від 1-го року; - Android - java, flutter, javascript (cordova), kotlin; - iOS - swift, objective-c; - Game engines - cocos2dx, buildbox, html-5, construct 2, cocoon js; - IDE - Xcode, Android Studio, VS code. Обов'язки: - розробляти ігрові програми на платформах Android, iOS; - написання своїх бібліотек для реклами всередині програми; - розробка клієнт/серверної взаємодії у додатках; - інтегрувати різного роду SDK, працювати з різними системами аналізу; - розбір та аналіз додатків конкурентів; - покращувати процеси всередині технічної команди; - менторство нових співробітників. Пропонуємо: - конкурентну заробітну плату; - команду найкращих фахівців у своїй галузі, постійний розвиток; - гнучкий графік (початок роботи з 9 до 11, 8 год/день); - компенсацію 20 робочих днів оплачуваної відпустки; - оплачувані лікарняні; - L&D центр з курсами для співробітників та ТОП менеджерів; - програма ротації; - Self-learning бібліотека, доступ до платних курсів; - стабільні виплати; - дисконтна програма Evoplay; - гнучкий графік роботи/віддалена робота; - групові обговорення та індивідуальні сесії з психологом.
Evoplay
1y
Android
null
2023-04-01T00:00:00+03:00
uk
d9f44bf0-9365-5c44-9d3a-2fde9213d2a6
795
Android App Developer (Ukrainians only)
Вітаємо, наш майбутній член команди! Ми шукаємо Android App Developer в нашу команду 5-Blue Software на part-time! 50 годин/місяць - $25 за годину. Якщо коротко про наш продукт: CRM для муніципалітетів. Це провідна компанія в Ізраїлі. Проект вже в роботі, в якому зареєстровано більше 100 установ муніципалітетів. Що ти будеш робити: Підримка проекту та розробка нових фітчей. Наш ідеальний кандидат має: -3+ роки досвіду на аналогічній позиції -Рівень англійської Upper-Intermediate та вище (високий розмовний рівень для комунікації з клієнтами) Основний стек: Programming Language: Kotlin Database(Local) : Android App Preference Architecture: MVC Чому вам тут сподобається: - Ми гнучкі, якщо ви волієте працювати з дому або приходити в офіс, щоб допомогти вам бути більш продуктивним. - Ми підтримаємо вашу спину — з комфортним робочим середовищем, пільгами та повністю новою технікою. - Можливості зростання є частиною нашої культури: компанія оплачує курси підвищення кваліфікації, конференції для професіоналів та курси англійської мови з носіями мови. Що ми пропонуємо? - Швидкий і прозорий процес набору та адаптації - Менше ієрархії і відсутність бюрократії - Робота безпосередньо в команді замовника - Гібридний графік роботи - Складні проекти та першокласний досвід Розвиток: - Ви матимете свого особистого кар’єрного радника - План особистого розвитку кожні 6 місяців - Індивідуальне навчання англійській мові та Soft skills - Програма коучингу та наставництва - Сучасне і повністю нове обладнання Команда і бонуси: - Офіційне працевлаштування з компанією ЄС - Можливість працювати з коворкінгу (Микуличі, біля Буковелі) - Спільна територія та зона BBQ - Раз на 3 місяці корпоративні офлайн-зустрічі з усіма командами - Атмосфера взаємної довіри та турботи - Бонус «Налаштуйте своє робоче місце» - Медичне страхування - Оплачувана відпустка 20 днів/рік, лікарняні — 10 днів
5Blue Software
3y
Android
upper
2022-04-01T00:00:00+03:00
uk
2dc5e740-8e44-54c4-9458-e010fadabde0
796
Android Architect
✔ Вакансія: Android Architect. Локація - Львів. ✔ Проект: продукт у сфері Healthcare, яким давно користуються тисячі користувачів. Це додаток, який дозволяє правильно приймати ліки, дізнаватись про можливі побічні ефекти, взаємодію з іншими лікарськими засобами та іншу важливу інформацію. Пацієнт сам вирішує, чи прийом ліків буде вчасним. Додаток розроблений у співпраці з лікарями, щоб допомогти пацієнтам приймати ліки контрольовано. Допомагає легко інтегрувати план лікування у повсякденне життя тадотримуватись його. ✔Від вас важливо мати: - 1,5 + років досвіду роботи Android Software Engineer - 5 + років досвіду роботи з Java та Kotlin - ви готові працювати на 50% з кодом і на 50% з архітектурою а також маєте досвід в розробці архітектури проекту
IT-Rex
5y
Android
upper
2020-10-01T00:00:00+03:00
uk
373db3c9-f64f-5b0a-b451-0dbb60dca6ae
797
Android BSP developer (Україна, Венгрія, Грузія, Польща)
✔️ Проект: призначений для розробки програмного забезпечення, включаючи мікропрограму, додаток, діагностику та виробниче тестування. JDM – це модульний наручний годинник, зосереджений на UI/UX та для AR/VR/XR. Команда повинна підтримувати всі етапи проекту, включаючи прошивку, похідні програми для різних датчиків, Android, тестування, діагностику та виробниче тестування. ✔️ Побажання до кандидата: - Досвід роботи з Android BSP; - Досвід розробки вбудованих програм C/C++ на Linux або вбудованої операційної системи реального часу; - Інтеграція користувацького API в Android; - Досвід розробки багатопоточного програмного забезпечення; - Досвід роботи з системами зборки make та C-make; - Досвід роботи з протоколами на рівні пристрою (I2C, USB, UART, SPI); ✔️ Рівень англійської мови —intermediate або вище. ✔️ Буде плюсом: - Досвід роботи з Wi-Fi та Bluetooth буде перевагою; - Досвід роботи з чіпами Qualcomm буде плюсом (SW5100, QCC5100). ✔️ Команда: сеньйор андроїд - два, мідл андроїд - два. Два QA. Архітектор, ПМ (склад команди). ✔️ 2 етапи інтерв’ю. ✔️ Є бюджет на навчання за департаментами, розробник може сам вибрати курс і затвердити з менеджером, компенсацію з отримання сертифіката про проходження/підвищення кваліфікації. ✔️ Графік гнучкий, нічних змін немає ✔️ Компанія надає: відпустка 20 робочих днів; 7 днів лікарняного без довідки.
IT-Rex
2y
C++
intermediate
2022-03-01T00:00:00+02:00
uk
80a0bc52-db97-529f-b367-3ae236792f91
798
Android C++ Engineer (Automotive)
Responsibilities: - Develop SW modules for custom Androіd services; - Create detaіled SW desіgn and documentation; - Unit tests. Requirements: - 3+ years of experience as a C++ Developer; - Good understandіng of multithreadіng; - Familіar with SW desіgn practices/documentatіon creation/Gіt; - Development in UNIX/POSIX or Android userspace; - Intermedіate English. Will be a plus: - Androіd development; - Unit test development. Company Offer: - Opportunity to work using the latest technologies; - Professional training for free; - Flexible work schedules; - Medical insurance; - Competitive compensation and benefits; - Sports activities.
Capital Recruiters
3y
C++
intermediate
2020-10-01T00:00:00+03:00
uk
96094670-c5e7-52d7-891e-4e35fda54119
799