Position
stringlengths
2
173
Long Description
stringlengths
112
12.4k
Company Name
stringlengths
2
69
Exp Years
stringclasses
5 values
Primary Keyword
stringclasses
42 values
English Level
stringclasses
5 values
Published
stringclasses
45 values
Long Description_lang
stringclasses
1 value
id
stringlengths
36
36
__index_level_0__
int64
0
27.5k
С++ developer одної з найбільших компаній-виробників електронних рідерів у світі
Наразі відкрита вакансія C++ девелопера до продуктової компанії для віддаленої роботи. Це один з найбільших світових виробників електронних рідерів на базі технології E-Ink. 🌟Цікавий факт: компанія була заснована у 2007р. у Києві, а з 2011р. є швейцарською компанією з центральним офісом у Лугано. Наразі компанія є 3-м за величиною виробником електронних рідерів преміум класу на основі технології E-link, тобто електронного паперу, а їх продукція представлена в 35 країнах світу - в країнах Європи, Ізраїлю, Австралії та навіть Нової Зеландії. 👨‍👩‍👧‍👦 В команді 25 осіб, що розробляють ПЗ для пристроїв з екранами E-link, та складається з embedded та application розробників, дизайнерів та QA. 💥Спеціаліст буде займатись розробкою нових електронних рідерів і всього супутнього до них. 📌Вимоги: досвід з C++, STL, Boost, SQL, Qt, QML. Linux буде плюсом.
ITExpert
2y
C++
null
2023-04-01T00:00:00+03:00
uk
a411770f-2370-5669-a789-1b6be129a149
26,800
С# Full Stack developer
Система дозволяє бізнесу перевіряти контрагентів, а також шукати нових потенційних клієнтів та партнерів. За допомогою інтеграції API від YouControl, користувачі можуть отримати кастомізоване рішення та автоматизувати більшість завдань, пов’язаних з перевіркою контрагентів та отриманням відкритих даних у свої ІТ системи. Кого ми шукаємо: С# Full Stack Middle+ розробника, який ефективно працює як самостійно, так і в команді. Ми шукаємо інженера, якому імпонує продуктова Agile культура, подобається творити в самоорганізованій команді, і приносить фан кодувати свій функціонал з урахуванням і розумінням продукту компанії загалом. Основні завдання: -У складі кросфункціональної команди та колаборації з іншими scrum командами брати участь у повному життєвому циклі розроблення продукту; -Розвиток наявних та створення нових API, сервісів для збору, аналізу та обробки відкритих даних із зовнішніх реєстрів контрагентів, внутрішніх сервісів автоматизації процесів аналізу та управління продуктом; -Сode review, документування архітектури. Вимоги, навички та досвід у роботі: -4+ років комерційного розроблення на C#,.net core; -Написання асинхронного багатопотокового коду; -Створення зрозумілого коду не тільки для компілятора, а і для інших програмістів у команді; -MongoDB, MySQL, Redis; -Git \ GitLab; -Rest API; Що ми пропонуємо: -Роботу над суспільно важливим продуктом в амбітній команді зі зрілим agile delivery process; -Розвиток технічних та лідерських навичок у продуктовій компанії з корпоративною культурою відкритості та співпраці; -Втілення власних ідей та безпосереднього впливу на продукт; -Можливість працювати за бажанням віддалено чи в офісі; -Демократичний стиль управління; -Медичне страхування; -Корпоративна англійська мова (Speaking Club); -Цікаві заходи (подорожі, спортивні заходи та п'ятничний покер із командою). Сайт компанії: https://youcontrol.com.ua/ Сторінка компанії на DOU: https://jobs.dou.ua/companies/youcontrol/
Youcontrol
3y
.NET
null
2022-01-01T00:00:00+02:00
uk
ec42fc54-dbfa-5a8f-b858-34e0ddb4e4ca
26,801
Сhargeback Specialist
ВИМОГИ Ступінь бакалавра/магістра в галузі бізнесу, економіки, фінансів. Здатність аналізувати дані. Здатність бачити «велику картину», але при цьому старанно розглядати деталі. Розсудливість з проактивним підходом до вирішення питань Сильні організаційні навички та навички управління часом. Бажаний досвід роботи з платіжними системами Володіння англійською мовою на рівні B2 і вище. Бажання і готовність вчитися. ОБОВ'ЯЗКИ Прийом, обробка та оскарження відкликаних платежів / Chargeback Розслідування претензій / Chargeback. Співпраця з платіжними системами, авіакомпаніями та внутрішніми відділами компанії для збору, підготовки та складання документів для відкриття спору по Chargeback і подання їх в платіжну систему. Документування всіх аспектів процесу повернення платежу/ Chargeback. Звірка списаних / повернутих відкликаних платежів/ Chargeback. Обробка робочої пошти відділу.
UnameIT
no_exp
Other
upper
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
a430edc3-0e93-5b5f-b98f-b0edddaeb09b
26,802
Сhief Financial Officer
**Що входить в обов'язки:** - Управління процесом фінансового прогнозування та бюджету. - Контроль та підготовка всієї фінансової звітності. - Вибір та впровадження фінансових додатків та програм. - Керівництво всіма аспектами бухгалтерського обліку. - Управління грошовими потоками, включаючи: виставлення рахунків, інкасацію, зарплати та платежі. - Управління загальними корпоративними правовими питаннями та комерційними контрактами. - Здійснення управління ризиками шляхом аналізу зобов’язань та інвестицій компанії. **Досвід який тобі потрібен: ** - Ступінь магістра фінансів. - 3+ років досвіду роботи в фінансовому секторі міжнародних компаній. - Вільна англійська рівня B2-C1. - Глибокі знання та розуміння фінансового менеджменту. - Досвід податкового планування та управління фінансами. - Знання та практичний досвід роботи з методами оцінки бізнесу. **- Досвід роботи в Gambling вертикалі буде великим плюсом.** ** Що ми пропонуємо:** - Роботу в супер стартапі без зайвого навантаження бюрократичними процесами. - Конкурентну заробітну плату. - Full-time, remote-first (ти сам обираєш коли ти вдома, а коли в офісі). - Standard benefits (відпустки, лікарняні, вихідні). Не зволікай! Відправляй своє **CV** і приєднуйся до **OXOIX**.
OXOIX
2y
Other
upper
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
51299a5a-152d-5389-8f6f-30f4e05801d7
26,803
Сhief Operating Officer
Керівна структура холдингу прагне створити комфортні умови для роботи співробітникам, тому пропонує конкурентну зарплату та можливості для професійного зростання. Відкриті до нових ідей та готові підтримувати працівників у втіленні їхніх проєктів. 📕 Обов'язки: – Розробка та реалізація стратегії розвитку холдингу з урахуванням міжнародних тенденцій та конкурентного середовища. – Взаємодія з СЕО холдингу для планування та координації робіт відповідно до стратегії. – Контроль за виконанням стратегії, затвердженої СЕО, та розробка планів заходів для досягнення цілей компанії. – Розвиток та впровадження ефективних систем контролю якості та управління ризиками для забезпечення стабільності бізнесу. – Організація та координація роботи всіх підрозділів холдингу для досягнення загальних цілей компанії. – Контроль досягнення показників бізнес напрямків та розробка планів дій для вдосконалення роботи компанії. – Керування відділами, які відповідають за наявність ресурсів для безперебійної роботи: люди, гроші, техніка, матеріали тощо. – Аналіз ефективності роботи компанії та мотивації співробітників з метою вдосконалення процесів та досягнення кращих результатів. – Контроль законності дій компанії та забезпечення юридичного захисту. – Організація раціонального використання ресурсів, оптимізація процесів та мінімізація витратної частини для забезпечення фінансової стабільності компанії. 🔍 Необхідні навички: – Глибоке розуміння галузі та діяльності різних ніш бізнесу, зокрема медіа, є обов'язковими критеріями для кандидата. – Крім того, експерт повинен мати розуміння основ фінансового планування та управління проєктами. – Важливим є наявність відмінних організаторських та управлінських якостей, зокрема уміння будувати та запроваджувати ефективні бізнес-процеси. – Кандидат повинен мати досвід прийняття рішень та розв'язання проблем, а також організації ефективної роботи команди. – Також важливо мати високий рівень самомотивації, самоконтролю та відповідальності. – Знання системи OKR є додатковим плюсом для кандидата. 📥 Ми пропонуємо: – Можливість розробляти та реалізовувати стратегію розвитку міжнародного холдингу відповідно до міжнародних тенденцій та конкурентного середовища. – Робота в команді висококваліфікованих фахівців, з якими можна співпрацювати та взаємодіяти для досягнення спільних цілей. – Компенсаційний пакет, що включає в себе конкурентну зарплату, покриття податків, компенсація навчання та інші бонуси. – Можливість працювати в стабільній та успішній компанії зі значним портфоліо проєктів та клієнтів. – Розвиток та вдосконалення управлінських та організаторських навичок в процесі роботи з командою та впровадження нових бізнес-процесів. Lets chat!
ДЗЕН
5y
Other
upper
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
01225f68-7f09-5264-8942-fb4b7a2f6766
26,804
С++ intern
Запрошуємо інтернів на стажування за С++ напрямком. Формат: віддалено (за бажанням можна працювати в офісі в Києві) Дедлайни: заявки приймаємо до 28 лютого 2023 включно співбесіди онлайн — з 1 березня по 31 березня 2023 року старт інтернатури з 3 квітня 2023. Інтернатура до 30 червня 2023 включно. Вимоги до кандидатів: Хороші теоретичні знання з С++, включно з STL Алгоритми, структури даних. Оцінка і оптимізація Теоретичні знання принципів реляційних баз даних. Синтаксис SQL Досвід роботи з системами контролю версій. Бажано власний GIT репозиторій English Pre-Intermediate (якщо вище — безумовно буде плюсом) Здатність до самостійного навчання Переваги інтернатури: Робота на великому проекті Задачі пов’язані як з написанням власного коду так і розбиранням вже написаного Повний цикл життя задачі (розробка-тестування-продакшн), робота з бактрекінгами та ін. Робота з системами контролю версій, робота в команді Умови: стажування триває 3 місяці, повний робочий день. Готові взяти студентів останніх курсів на 4 години в день. Після закінчення стажування кращих запросять на роботу. Стипендія: 500$ в місяць інтернам на повний робочий день та 300$ на неповний. Тестування: головна умова, щоб потрапити на співбесіду — набрати на ресурсі codingame.com мінімум рівень 7 та надіслати посилання на свій профіль для підтвердження на пошту. Як потрапити на стажування: відправити резюме на або відгукнутися на вакансію. Після подання заявки надіслати посилання на свій профіль на ресурсі codingame.com з мінімум 7 рівнем та успішно пройти співбесіду.
Maklai
no_exp
C++
pre
2023-02-01T00:00:00+02:00
uk
6cf5f0eb-00dc-566f-b9c5-e0c288eee265
26,805
С++ Intern
Maklai — українська продуктова ІТ-компанія, яка вже понад 15 років займається розробкою продуктів на західні ринки. У нас є кілька продуктів і продовжуємо створювати та покращувати сервіси для наших клієнтів. Один з них – Booked.net – сайт онлайн бронювання готелів по всьому світу (понад 7 мільйонів клієнтів з 37 країн, 30 мовних версій). Набираємо групу стажерів на 3-місячну інтернатуру за напрямом C++ розробки. Вимоги до кандидатів: Технічна освіта буде плюсом Знання Python буде плюсом Приклади завдань та чого ви можете навчитися: Робота на великому проекті Завдання пов'язані з написанням власного коду і з розбором вже написаного Повний цикл життя завдання (розробка-тестування-продакшн), робота з бактрекінгами та ін. Робота із системами контролю версій, робота в команді Відбір на інтернатуру: набрати на ресурсі codingame.com рівень 7. Умови: стажування триває 3 місяці (з 18 липня по 18 жовтня), повний робочий день. Готові взяти студентів останніх курсів на 4 години на день. Є можливість працювати в офісі або ремоут. Після закінчення стажування найкращих запросять на роботу. Стипендія: 500 $ на місяць інтернам на повний робочий день і 300 $ на неповний. Як потрапити: відгукнутися на вакансію, відправити посилання на свій профіль на ресурсі codingame.com з мінімум 7 рівнем та пройти співбесіду. Дедлайн: до 11 липня 2022 року включно.
Maklai
no_exp
C++
null
2022-06-01T00:00:00+03:00
uk
768384ed-b082-5467-bf45-ca463374e080
26,806
С#/.NET Developer
Розглядаємо виключно кандидатів з Луцька/Волинської області. Вимоги: -Вища освіта (студент 3−4 курс); -Знання C# /.NET, SQL, Git; -Комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, орієнтація на результат; -Англійська мова, як мінімум на рівні читання та розуміння документації. Умови праці: -зручний офіс -дружня та молода команда -20 днів відпустки
MINT Innovations
1y
.NET
intermediate
2021-09-01T00:00:00+03:00
uk
5b55da62-8df7-590a-bcb3-32aad942171f
26,807
Сompensation and Benefits Specialist
**Evoplay** - найбільша еко-система продуктових проєктів в Україні, яка пропонує прогресивні розробки та комплексні рішення для ігрової онлайн-індустрії. Наша мета: поєднувати рішення та інноваційні технології з бізнесами, які їх потребують, а натхненних співробітників - із цікавими завданнями у відповідних за амбіціями проєктах та командах.  Ми не стоїмо на місці і постійно поліпшуємо процесі, тому зараз шукаємо **C&B Specialist**, який доповнить нашу HR команду. Як C&B Specialist ти будеш приймати участь у розробці політик/процедур усіх систем винагород та бенефіт компанії. **Вимоги до освіти та досвіду:** -Вища освіта (бажано економічний чи фінансовий напрям); -Досвід роботи від 1-го року в напрямі Total rewards/compensation & benefits або analytics (бажано в ІТ компаніях); -Розуміння принципів розрахунку компенсацій, винагород та бенефітів; -Знання ринкових тенденцій щодо compensation&benefits, wellbeing, в т.ч. структури компенсаційних пакетів та бонусних програм ІТ ринку. **Особисті та професійні якості:** -Відмінні навички роботи з MS Excel/Google Sheets та їх аналогами в тому числі обробка великих масивів даних, робота з багаторівневими логічними формулами, зведеними таблицями/діаграмами;  -Досвід роботи з MS PowerPoint та сервісами проведення опитувань (наприклад, SurveyMonkey); -Уважність до деталей, структурне та аналітичне мислення; -Бажання працювати у динамічному середовищі. **Твої обов’язки:** Безпосередня відповідальність: -Консолідація інформації щодо винагороди та супровід споріднених процесів (в т.ч. підготовка відомостей); -Адміністрування процесу звітності по винагородам;  -Адміністрування та операційний супровід компенсацій та бенефітів; -Розробка програм нематеріальної мотивації; -Ведення регулярної та ad hoc звітності по C&B напряму; -Моніторинг ринкових трендів по wellbeing, компенсаціям, бенефітам тощо; -Комунікація з суміжними підрозділами компанії. Залучення в якості експерта: -Участь у розробці та актуалізації бізнес-процесів, політик та процедур стосовно всіх складових системи compensation & benefits; -Участь у розробці аналітичних дашбордів з ключовими HR-метриками; -Участь в аналізі, описі, автоматизації бізнес-процесів за HR напрямком. **Ми пропонуємо:** -Можливість працювати у гібридному форматі після випробувального терміну; -Гнучкий графік роботи (початок робочого дня з 9 до 11, 8 год/день); -Оплачувану відпустку (20 робочих днів), 100% покриття лікарняних;  -Медичне страхування та індивідуальні сесії з корпоративним психологом;  -L&D центр з курсами для співробітників та ТОП менеджерів; -Програму ротації та план індивідуального розвитку; -Внутрішні активності за інтересами (настільні ігри, футбол, групові заняття йогою та інше) -Необхідну для роботи техніку. #16029566
Evoplay
1y
HR
null
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
d43498a9-71ef-55bf-847a-b47f9bdc4488
26,808
Сompensation and benefits specialist (HR)
**Ajax Systems** — розробник і виробник бездротових систем безпеки Ajax із можливостями розумного дому. Ми компанія повного циклу, від генерації ідей та розробки до масового виробництва. У лінійці Ajax — 50+ пристроїв: вони захищають приміщення від пограбування, пожежі, затоплення і дають можливість керувати електроприладами. Наша компанія — це українська історія успіху, місце неймовірної сили та енергії. Сьогодні Ajax захищає понад 1 000 000 користувачів у 130 країнах світу. Ajax відзначено найвищими європейськими нагородами у сфері безпеки. Наша компанія активно розвивається. Тож, ми завжди у пошуках активних людей. Ми стабільно нарощуємо потужності і, відповідно, команду. Наразі ми у пошуках **Сompensation and benefits specialist у команду HR.** **Необхідні навички:** - Досвід роботи у напрямку компенсацій та пільг від 2 років. - Участь у проектах із перегляду систем винагороди. - Бажано досвід у галузі грейдування та оцінки посад (як мінімум розуміння принципів грейдування). - Англійська мова Upper-intermediate+. - Орієнтація на бізнес; - Прекрасні комунікативні навички; - Jira / Confluence, Excel; - Аналітичні здібності, системне мислення, ініціативність, увага до деталей, організованість, високий рівень самоконтролю. **Основні обов’язки:** **Compensation part** - fixed remuneration: грейдинг, створення селарі ренжей (повний цикл, починаючи зі збору даних/аналізу ринку), аудит зп. - variable remuneration: аналіз та створення бонусних схем, розрахунок бонусів відповідно до схем. - salary review: створення процесу селарі ревью, внутрішній аудит зп, перевірка запитів на селарі ревью відповідно до внутрішніх селарі ренжів. **Benefits part** - перевірка всіх бенефіт пакетів по країнах (аудит бенефітів згідно із законодавством, пропозиції для нових країн). - кооперація з HROps в процесі онбордингу/запуску нових людей у ​​локаціях (взаємодія з/вибор ЕоР, підготовка бенефіт пакетів для офферів тощо). - взаємодія з усіма провайдерами, які надають бенефіти в країнах. **Ми пропонуємо:** - Амбітні завдання і виклики. - Простір для маневрів у вирішенні завдань. - Zero bullshit культура. - Команда, від якої не біжиш додому після закінчення робочого дня. - Робочий графік без жорстких рамок. - Комплект системи безпеки Ajax. - Оплата профільних воркшопів, лекцій та курсів. - Заняття англійською з нейтівом. Ми працюємо для того, щоб життя людей було спокійним, а світ — безпечним. Станьте частиною команди, що створює в Україні розумний й корисний продукт світового масштабу. Чекаємо на справжніх професіоналів, надсилай своє СV :)
Ajax Systems
2y
HR
upper
2022-09-01T00:00:00+03:00
uk
ccf527b1-2851-5625-8658-a8ab51f12faf
26,809
Сontent writer
**Про нас:** **Admixer Advertising** є сполучною ланкою між гравцями ринку інтерактивної реклами, забезпечуючи підтримку в створенні ефективних рішень з купівлі та продажу рекламного інвентарю та даних. Компанія працює з 2008 року з головним офісом у Києві, за 13 років офіси компанії відкрилися в іще 9-ти країнах. Серед партнерів компанії такі гравці ринку: рекламодавці, рекламні агентства, сайти та додатки, медіахолдінги, видавничі доми, DOOH-оператори, ОТТ-сервіси, власники данних, платформи та AdTech компанії. Шукаємо в нашу команду **Сontent writer**, який обожнює тексти так само, як і процес їх створення. **Основні обов’язки:** — Написання текстів, їх редагування, переклад (продуктові статті, коментарі, прес-релізи, тощо) з дотриманням tone of voice компанії у створеному контенті. — Моніторинг профільних медіа та офіційних сторінок лідерів галузі. — Формування контенту відповідно до медіа-плану в соціальних мережах на офіційних сторінках компанії (FB, LinkedIn, Telegram). — Написання технічного завдання дизайнеру, з метою підготовки візуального контенту. — Допомога команді маркетинг департаменту у підготовці та координації event-ів, їх якісне висвітлення у ЗМІ. — Допомога команді маркетинг департаменту у побудові продуктивної комунікації та ефективної співпраці з партнерами **Що ми від тебе очікуємо:** — Досконале володіння усною та письмовою українською та англійською мовами. — Досвід написання та відмінні знання структури різних форм текстів (статті, новини, коментарі, прес-релізи, пост-релізи, тощо). — Знання основ реклами, медіа та/або digital- технологій. — Вміння орієнтуватись у контексті трендових явищ ринку (самостійний пошук, моніторинг інформації та відстеження основних тенденцій). — Відмінні навички роботи із великим обсягом інформації та текстами різного рівня складності. — Знання професійних видань та профільних ЗМІ, інших медіа-майданчиків. — Навички роботи з WordPress - публікація контенту на сайті знання та розуміння основних SEO та SMM-інструментів, вміння їх використовувати. — Постійне професійне вдосконалення (моніторинг профільних ЗМІ, подій, event-ів, тощо). **Буде чудово, якщо ти:** • Знаєш основні продукти компанії та їх позиціонування на ринку. • Володієш іншими мовами (окрім української та англійської) - письмово та усно. • Володієш графічними редакторами Adobe Photoshop, Сorel Draw, Adobe Illustrator, тощо (буде перевагою). **Ми пропонуємо тобі:** — Стати частиною нашої професійної, згуртованої команди дистанційний формат роботи, або робота з офісу - затишний і комфортний офіс в 10 хв від ст.м. Лук'янівська. — 8-годинний робочий день з понеділка по п’ятницю. — Персональний розвиток, менторство та навчання, оскільки нам важливо, щоб ти розвивав(ла) себе і разом з цим команду. — Умови трудових відносин згідно з Кодексом законів про працю (офіційне працевлаштування з першого дня, оплачувані відпустку та лікарняний, зарплата двічі на місяць).
MixDigital
2y
Marketing
upper
2023-05-01T00:00:00+03:00
uk
74aad235-01ea-52cd-a600-59963e240744
26,810
СOO
Ми — продуктова IT-компанія **Galaktica**, працюємо над власним продуктом на міжнародному рівні. За ці 4 роки існування нашої компанії, ми успішно запустили наш продукт та вже досягли крутих успіхів на самих платоспроможних ринках (США, Канади, Австралії, Великобританії). Зараз у нас йде активна фаза масштабування. Ми хочемо перейти з формату продуктової IT-компанії в продуктовий IT-холдинг, та почати будувати систему в компанії, для того, щоб створювати внутрішні та зовнішні стартапи і масштабувати не тільки основний продукт (наша ціль вирости по основному продукту у 5 разів за 2 роки), а й розвивати нові. З цієї причини ми вирішили запросити в компанію нового **Операційного директора**, який допоможе втілити наші амбіції та очолить цей процес. **Якщо ви готові прийняти виклик і стати частиною команди, яка створює продукти на міжнародні ринки, тоді ця роль для вас!** **Чому саме наша компанія:** - Ми хочемо побудувати холдингову компанію, де у кожного співробітника буде можливість створити внутрішній стартап світового рівня - разом з СEO ви зможете заснувати еко-систему різних компаній з крутими продуктами; - У вас буде можливість мати необмежені бонуси з різних продуктів і з успіху всієї компанії. Ця сума звичайно буде вище ринку та передбачає пряму можливість впливати на свій фінансовий результат з необмеженим ростом. - За останній рік ми збільшили оборот у 4,2 рази та продовжуємо далі активно зростати, демонструючи стабільне збільшення обсягу компанії на 20% щомісяця; - За останній рік наша команда розширилася більш ніж на 47 висококваліфікованих фахівців, які роблять значний внесок в успіх компанії, і ми продовжуємо активно зростати. - Ми не просто розробляємо продукт, ми створюємо цілі напрямки. За останній рік ми успішно запустили понад десять внутрішніх сервіс-продуктів, що посилило ефективність нашої роботи; - Ми в 4,8 разів збільшили кількість щомісячних цільових реєстрацій і в 6,9 разів збільшили приплив клієнтів щомісяця. Це говорить про високий попит на наш продукт та намір наших клієнтів використовувати його на постійній основі; - Ми не зупиняємось на досягнутому. Зараз у нас на стадії розробки 3 стратегічно важливі продукти, які дадуть нам потужний ріст. І це лише початок - після них на черзі ще декілька продуктів, спрямованих на подальше збільшення ефективності роботи компанії та зростання результатів; **Якщо ви лідер, здатний забезпечити безперебійну роботу всіх процесів у компанії та готові брати участь у розробці стратегії нашого росту, ми будемо раді бачити вас у нашій команді. Приєднуйтесь до нас і разом ми досягнемо нових вершин!** **Яких результатів ми від вас очікуємо:** - Переймете від CЕО кілька відділів у пряме підпорядкування; - Систематизуєте необхідні процеси в компанії для успішного масштабування - більшість процесів вже систематизовано, але зараз ми доходимо до того етапу розвитку, де є потреба все прописати, систематизувати і скоординувати між собою, щоб ми могли ще більш активно масштабуватися; - Створите правила та систему, по якій будуть розвиватися майбутні стартапи в компанії та працювати відділи, які задіяні у їх розвитку; - Ви відповідатимете за досягнення фінансових цілей компанії та реалізуєте нові стратегії росту компанії; Займетесь ключовими операційними функціями компанії - Приймете участь у генеруванні та супроводженні ключових продуктових розробок, які відповідають стратегічним цілям компанії для росту і масштабування; - Оптимізуєте і автоматизуєте всі процеси в компанії - Будете моніторити ключові операційні метрики, процеси і цілі компанії в системах Jira, Tableau, GA та внутрішні показники у наших CRM системах. Також пропрацюєте нові операційні метрики разом з відділом аналітики; - Ми вам довіримо контроль бюджетів проектів, будете узгоджувати і контролювати всі витрати; - Будете коучити і менторити менеджерів компанії, включаючи С-левел. А також допомагатимете їм у принятті ключових для бізнесу рішеннях. - Проводимете стратегічні та інші регулярні наради, включаючи наради з С-левелом та тім-лідами команд у вашому прямому підпорядкуванні; - Продовжите разом з нами підбирати і вирощувати команду А-плеєрів. **Які навички та критерії нам зараз важливі:** - Ви займали посаду СОО/СЕО в продуктовій ІТ-компанії. - Керували командою менеджерів у прямому підпорядкуванні і великою командою у непрямому; - Маєте вагомий досвід у розробці операційних метрик для компаній; - Приймали участь у розробці нових продуктів або фіч, активно співпрацювали з Product Owner та IT-відділом; - Сетапили з нуля новий напрям в компанії (наприклад, сформували під потреби бізнесу новий відділ - суппорт, біллінг або ін.); - Приймали участь у підборі персоналу та вихованні успішних менеджерів під будь-який напрям; - Працюєте з jira/confluence/tableau. - Систематизували процеси в компанії **Буде вагомим плюсом:** - Працювали в компанії, в якій було декілька різних it продуктів і розумієте принципи побудови компаній такого типу; **Що ще ми раді вам запропонувати:** - Працевлаштування та графік: Офіційне працевлаштування, 3 тижні відпустки та оплачувані лікарняні; - Наразі, частина з нас працює віддалено, а інші обирають офіс зі спортивним залом, ігровою лаунж-зоною, потужним генератором та Starlink. Офіс знаходиться біля м. «Палац Україна» та відкритий для нас 24/7; - Обладнання: потужне залізо, додаткові монітори, спеціалізовані гаджети — все для вирішення масштабних завдань та експериментів; - Безпека: ми чуємо наших співробітників, тому не лише заміряємо рівень задоволеності, а й дбаємо про вас у скрутні моменти; - Безперервний розвиток: ми оплачуємо тренінги, семінари, щоб ви могли професійно зростати та бути в курсі останніх тенденцій. У нас є бібліотека, в якій ви можете взяти будь-яку книгу, що сподобалася. А ми, своєю чергою, із задоволенням приймемо і ваші book wishes; - Колеги та атмосфера: люди, які тебе оточують, визначають рівень вашого життя. Завдяки якісним етапам співбесіди, ми підбираємо найкращих із найкращих. Ви працюватимете зі справжніми професіоналами у своїй сфері; А ще: ми регулярно збираємось всі разом на обід за рахунок компанії та проводимо круті тімбілдінги, про які потім ще довго ходять легенди. **Наша мета** - побудувати продуктову IT екосистему різних напрямків, в якій співробітники матимуть можливість відкривати внутрішні стартапи, рости та реалізовувати свої мрії. Приєднуйтесь! До речі, таким проектом для нас стала допомога ЗСУ, за яку ми взялися зі всім завзяттям та професійністю. Нами був створений повноцінний інформаційний фронт з бюджетами, волонтерами та результатами, які ми публікували в наших соціальних мережах. Ми продовжуємо купувати техніку, гаджети, спец одяг, медикаменти та багато іншого, робимо збори самостійно. Також ми співпрацюємо з перевіреним фондом Сергія Притули. **Працюючи з нами, ви не тільки заробляєте — ви допомагаєте рятувати життя та боротися за нашу Україну.** **Ця позиція стане відмінною можливістю для Вас проявити свою експертизу та втілити свої амбіції, адже зараз ми активно зростаємо і маємо можливість будувати екосистему різних it продуктів! Будемо раді обговорити детальніше пропозицію і запросити Вас на співбесіду! Бажаєте дізнатися більше про нас, переходьте за посиланням: **http://galaktica.io/ **Познайомитись з нами, побачити всю команду та процес створення кращих продуктів можеш тут: **https://www.instagram.com/galakticateam **А також в нашій відео-візитці за цим посиланням:** youtu.be/4uQNIDPdjBg
Galaktica
5y
Other
intermediate
2023-06-01T00:00:00+03:00
uk
356f0904-3518-5cbb-acef-e285e7b82f49
26,811
Сopywriter
Зараз в нас є офісна вакансія Copywriter! Робочий графік: 9:00-18:00, перерва 13:00-14:00 Наш офіс знаходить за адресою проспект Степана Бандери 9 Б (метро Почайна) Заробітня плата обговорюєтся індивідуально з кожним кандидатом. Компанія надає сучасний та просторий офіс та все необхідне для комфортного робочого процесу. Обов'язки: Написання текстів для рекламних кампаній, описів мобільних додатків та ігор на магазинах додатків та на сайті компанії. Розробка контент-стратегій та написання статей для блогу компанії. Створення сценаріїв та текстів для відео-реклам наших мобільних додатків та ігор. Редагування та коригування текстів інших членів команди. Взаємодія з командою маркетологів, дизайнерів та рекламних агентств для створення ефективної та привабливої реклами. Робота с чатом GPT. Вимоги: Досвід роботи на позиції копірайтера не менше 1 року. Високий рівень володіння українською та російською мовами, а також досвід написання англомовного контенту. Вміння працювати з текстовими редакторами та CMS-системами. Високі стандарти якості, увага до деталей та відповідальність. Вміння працювати в команді та взаємодіяти з іншими відділами компанії. Відмінні комунікаційні навички та здатність висловлювати свої ідеї.
Next Level Apps
no_exp
Other
upper
2023-05-01T00:00:00+03:00
uk
679ffad4-e8e7-5f26-aff1-10762dd95e16
26,812
Сopywriter
Компанія використовує новітні технології розподіленого реєстру, завдяки чому процес відстеження активності гравців стає абсолютно простим і прозорим для будь-якої сторони. Ви зможете приєднатися до дружньої та відкритої команди з метою використання новітніх технологій для підтримки розвитку компанії. До 120 людей в офісах у Варні та Кишиневі — приєднуйтеся до команди блокчейн продукту :) **Основні завдання:** — Створення унікального контенту для соціальних мереж, блогів і сайтів; — Участь у формуванні контент-плану, генерація ідей для заголовків і тем списків розсилки; — Участь у розробці контентної політики проекту; — Копірайтинг новин, опитувань та інших інформаційних, рекламних та інших текстів для проекту; — Виконання зміст-плану проекту в терміни та визначені критерії ефективності (вимірюємо знаки на тиждень). **Вимоги:** — 3+ роки досвіду роботи копірайтером/контент-писателем/контент-менеджером або на подібних посадах; — 1+ роки роботи з тематикою гемблінгу або криптою; — Володіння англійською мовою (B1-C2). — Грамотність і простота подачі інформації; — Уміння писати слогани, які включають заголовки-приманки; — Знання принципів SMM (Twitter, Telegram, Facebook, Instagram, Discord). **Що ми пропонуємо:** - Конкурентна заробітна плата в залежності від досвіду та навичок; - Блискуча команда, яка підтримує ваш професійний розвиток; - Дружня атмосфера, демократичне управління та відсутність бюрократії; - Оплачувана відпустка та лікарняний.
Digital Staff
2y
Marketing
upper
2022-12-01T00:00:00+02:00
uk
d6f8f7c8-d0f7-5b46-a84f-8845b40adf48
26,813
Сopywriter
Привіт! Ми з **GoITeens** — інноваційної IT-спільноти та освітньої платформи для підлітків, де вони набувають актуальних технічних знань, розвивають soft-skills, а також навчаються працювати в командах та створюють власні комерційні проекти! Наша місія – допомогти кожному підлітку створити свою історію успіху, стати активним та успішним у майбутньому. 8 років ми успішно допомагаємо навчитися професійному дизайну та створенню сайтів, WEB-додатків та онлайн-ігор. Якісний продукт – фокус усієї компанії, кожного відділу, кожного співробітника. Ми дуже пишаємось тим, що робимо! Ми активно розвиваємося, тому наразі запрошуємо в команду нового копірайтера. Ми шукаємо людину, яка обожнює писати. Кайфує від того, що можна не зосереджуватися на одному форматі, а переключатися між різними форматами та темами. При цьому не боїться взяти коментар і поспілкуватися з людьми. В усьому бачить контент і може знайти цікавий кут у кожній історії. **Які чекають обов'язки?** - Створювати тексти для блогу (6-8), ЗМІ (5-7) та сценарії для YouTube (5-6) – це основне навантаження, але ці тексти можуть перемежовуватися між собою – переупаковка одного і того самого матеріалу у різних форматах. - Проведення інтерв'ю з представниками компанії: формування питань, інтерв'ювання, трансформування діалогу на колонку спікера. - Додатково, але ситуативно – створювати контент під посадкові сторінки та маркетингові промоактивності, написання SEO-текстів та PR-текстів (пресрелізів, “посевів” для платного просування), рекламні тексти. - Редагування тексту колег: перехресне редагування – частина роботи. - Працювати з аналітикою – розуміти базові метрики ефективності контенту, орієнтуватися в роботі Google Analytics, слідкувати за динамікою, аналізувати ефективність та працювати на покращення показників. Створювати як ever green content, так і ситуативний контент - Робота в команді: взаємодіяти з усією командою контенту для отримання тем і актуальної інфи, працювати з освітньою командою для обміну історіями, відділом продажу, маркетологами, тісно співпрацювати з seo-маркетологами та командою створення відеоконтенту. **Що ми пропонуємо?** - Гідний оклад та мотивуючу систему KPI; - Крутий надихаючий продукт з високим NPS; - Всебічну підтримку твоїх ініціатив з боку керівництва та ресурси для їх реалізації; - Чітке бачення стратегії розвитку компанії, зрозумілі цілі та професійні перспективи; - Віддалено або в нашому коворкінгу у Києві; - Графік гнучкий; - Привабливі знижки на продукт компанії; -А також свободу прийняття рішень, відсутність бюрократії та прямий вплив на розвиток проекту – у нас ініціатива завжди підтримується. **Які вимоги?** - досвід роботи з великими текстами та сценаріями - портфоліо з реалізованими проєктами - сторітелінг - робота з SEO-запитами для нарощування трафіку - розуміння роботи з метриками - навички комунікаційника **Чим ми пишаємося:** На наших продуктах навчалося понад 20 тис. дітей із 23 різних країн із рівнем задоволеності 87%; Наше гасло “допомогти дитині опанувати ІТ спеціальність та почати заробляти ще до вступу до університету” не просто гасло, а є правдою і багато наших випускників вже монетизують навички, які отримали в GoITeens У GoITeens викладають понад 120 IT-фахівців, що працюють у ТОП-компаніях SoftServe, EPAM та GlobalLogic. Запрошуємо тебе стати частиною нашої драйвової команди, націленою на ще більший та стрімкий розвиток. Віримо, що разом ми досягнемо “вау” результатів! **Скоріш прикріплюй резюме та натискай Відгукнутися!**
GoIT
1y
Marketing
pre
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
611466b5-b99b-5220-9b0a-e3355b45fbc8
26,814
Сopywriter
**Хай гайз! JetBase.io шукає талановитого копірайтера на фріланс. Якщо ви володієте мистецтвом письма на англійській, та маєте талант доносити складну інформацію легко та зрозуміло для кожного, мерщій читати вимоги до позиції** Що ми чекаємо: ● English на рівні С1-С2 — ідеальний правопис та граматика (у нас англомовний контент); ● Розуміння процесів SEO оптимізації ; ● Досвід роботи з SEO текстами (написання, редакція); ● Досвід розвитку комунікації бренду B2B; ● Досвід роботи з IT тематикою; ● Вміння структурувати тему та зрозуміло її доносити до ЦА; ● Вміння аналізувати ринок конкурентів, на базі цього формувати нові ідеї у розвитку контент; ● Досвід у створенні стратегії для сайту, соцмереж, професійних ресурсів. Що потрібно робити: ● Писати, редагувати та оформляти статті, тексти на сайті, пости та пресрелізи з тематики IT-технологій англійською мовою; ● Перевіряти об'ємні та стислі тексти на коректність та лаконічність подачі; ● Стежити за стилістикою та подачею в текстах; ● Робити регулярний аналіз ринку, конкурентів та партнерів, щоб надихатись новими креативами та ідеям для продажу продукту в текстах. Ваші навички відповідають опису? Надсилайте своє портфоліо і CV ;) Буду рада познайомитись особисто!
JetBase.io
2y
Other
fluent
2023-02-01T00:00:00+02:00
uk
f12adb13-b472-5465-84a0-4644e563ddd6
26,815
Сopywriter (English)
Якщо Ви хочете працювати, хочете отримувати задоволення від роботи – ласкаво просимо до нашої команди! **З чим належить працювати?** Пошук, підбір та написання новин на фінансову тематику; Рерайт матеріалів із англомовних джерел. Написання 5 новин на день; Оформлення новин у адмін-панелі WordPress (основні теми: фінтех, банки, блокчейн, криптовалюта); Відвідування заходів та написання матеріалів за підсумками. **Якщо в тебе є:** Вища освіта (філологія, журналістика, економіка, фінанси); Швидкість та якість написання матеріалів англійською мовою. Знання англійської мови на рівні Intermediate+. **Ми будемо раді запропонувати:** повну зайнятість та віддалений формат співпраці; 100%-й та оплачуваний лікарняний; корпоративне навчання.
SOS Credit
1y
Technical Writing
intermediate
2022-07-01T00:00:00+03:00
uk
09b3f37f-dbaf-5c51-a9ec-dc68a43f5787
26,816
Сopywriter (Saas)
ЧИМ ТИ БУДЕШ ЗАЙМАТИСЬ: Cтворення та унікальність контенту англійською мовою. Постійна співпраця на індивідуальних умовах. Що від тебе чекають: Англійська не нижче за B1. Досвід у створенні текстового контенту (портфоліо текстів англійською буде перевагою). Здатність глибоко поринати у тематику перед написанням статті. Базове розуміння основ SEO-оптимізації (робота із ключовими запитами у тексті). Пунктуальність та відповідальність у дотриманні дедлайнів. Розуміти, що таке унікальність тексту, як її достигти та перевіряти. Готовність писати багато контенту на одну глибоко вивчену тему. ЩО МИ РАДІ ТОБІ ЗАПРОПОНУВАТИ: Повністю віддалену самостійну роботу у зручний час. Оплата обговорюється індивідуально з кожним кандидатом — ми готові запропонувати справді вигідні умови, якщо Ваші вміння того варті. Приєднуйтесь до нашої команди та допомагайте нам залишатися лідером на ринку інтернет-послуг в Україні!
TekaNet
1y
SEO
pre
2023-06-01T00:00:00+03:00
uk
e78423dc-07e6-5acb-b591-20b2e4d009d4
26,817
Сopywriter's Manager (English and Italian)
Привіт! Ми, Boosta, - міжнародна ІТ-компанія, що займається створенням і просуванням власних продуктів, performance-маркетингом та має власний інвестиційний фонд. **Коротенько про нас:** — створюємо та просуваємо власні продукти на західні ринки; — розробляємо маркетинг-інструменти для SEO спеціалістів; — Boosta була заснована у 2014 році, із того часу кількість людей зросла з 3-х до 600+. Однак, нам вдалося зберегти ту Boosta-family атмосферу в наших командах! Нашій команді менеджерів-копірайтерів потрібна організована, відповідальна, комунікабельна і, звичайно ж, скромна людина в команду. Контент – це король. Ось чому SEO-фахівці приділяють йому багато уваги під час роботи над своїми проектами. Наше завдання – допомагати командам та забезпечувати їх найкращим контентом для успішного формування онлайн-аудиторії. Для цього ми залучаємо позаштатних контент-райтерів, щоб задовольнити потреби SEO-команд у контенті. **Що потрібно робити?** — Керувати процесом написання контенту. — Наймати фріланс контент-копірайтерів. — Координувати роботу команди фріланс копірайтерів. — Спілкуватися із SEO-командами (репортерами). — Вичитувати та редагувати контент. — Своєчасно виконувати завдання з написання контенту відповідно до заявлених стандартів якості. **Чого ми очікуємо від Вас?** — Англійська мова C1+. — Італійська мова B2+. — Знання контент-копірайтингу. — Офісні продукти MS Office. — Google Docs. — Основи CRM. **Що буде плюсом?** — Основи SEO. — Досвід роботи з платформами для фрілансу. — Компетентність у сфері перевірки плагіату. **Етапи:** 1й етап: спілкування з рекрутером. 2й етап: інтерв’ю. 3й етап: тестове завдання. 4й етап: job offer. Ласкаво просимо до команди, наш HR познайомить Вас із культурою та цінностями компанії в рамках 2-денної програми адаптації. Випробувальний термін для даної позиції 3 місяці, протягом них ми будемо звикати та працювати разом. Також Вам допомагатиме ментор із команди, щоб все пройшло з найменшим стресом та найбільшою радістю. І, нарешті, завершення ВТ та мільйон привітань для Вас! **Що ми пропонуємо?** — Команду професіоналів, готових поділитися своєю експертизою, знаннями та досвідом. — У нас гнучкий графік, Ви можете самостійно планувати свій робочий день. — Маємо офіси та коворкінги у Києві, Львові, Дніпрі, Одесі. — У нас був і є ремоут ще до того, як це стало мейнстрімом, тому працюємо з будь-якої точки планети. — 18 робочих днів відпустки, які не згорають. Додаткові 5 day off та до 35 sick leaves на рік. Як бачите, ми за work-life balance та проти вигорання. — Медичне страхування. — Навчання - наше все і це одна із наших цінностей, тому ми даємо усі можливості для розвитку: доповіді різних спікерів у різноманітних напрямах, велика корпоративна бібліотека, компенсація курсів і, звичайно, уроки англійської. Та найголовніше: Boosta - це одна велика сім'я, де кожний відчує підтримку та впевненість. **Хочете побачити, як і чим живе Boosta? Заходьте в наші соц.мережі та дізнавайтеся більше:** https://www.instagram.com/boosta.co/ https://www.facebook.com/BoostaOfficial/
Boosta
no_exp
Marketing
fluent
2022-12-01T00:00:00+02:00
uk
fe7290a6-526b-5f0f-9c17-f55c30415f22
26,818
Сopywriter/ SMM copywriter/ Копірайтер/
Вміння та навички: - креативність - написання текстів та статтей, що продають - вільне володіння українською - англійська мова на рівні Intermediate та вище - хороші комунікативні навички; - організованість; - аналітичне та критичне мислення; - досвід роботи з контентом, (перевагою буде в сфері IT) - вміння залучати аудиторією; - вміння працювати на результат. Обов’язково до резюме прикріпити портфоліо. Що буде входити в ваші обов’язки: - написання текстів та статтей що продають українською та англійською мовами; - розроблення контент-стратегії для соц.мереж (fb, linkedin, youtube) - створення ТЗ дизайнеру;; - створення ТЗ на відеоконтент; - створення креативів для реклами та постів в соцмережах - створення постів в соцмережах - постійний аналіз статистики та покращення результатів.
MagneticOne
1y
Technical Writing
intermediate
2022-10-01T00:00:00+03:00
uk
90fece0f-d386-5940-b283-5189edacd5fe
26,819
СPA Account Manager
**OXOIX** — амбітне креативне українське діджитал агентство! Запрошуємо до нашої креативної команди **СPA Account Manager.** **Що ти будеш робити:** - Шукати та залучати нових рекламодавців у гральній вертикалі. - Підтримувати зв'язок з поточними рекламодавцями, вирішувати питання та суперечки. - Створювати дашборд пропозицій, оновлювати інформацію. - Складати звіти про виконану роботу. - Брати участь у тематичних конференціях, мітапах тощо. **Що тобі потрібно для вакансії:** - Мінімум 1 рік досвіду роботи в CPA або партнерській програмі на посаді аккаунт-менеджера. - Відмінні комунікативні навички англійської мови (усні та письмові). - Добре знання інструментів Google - Docs, Sheets. - Досвід ведення переговорів. **Що ми пропонуємо:** - Конкурентоспроможну заробітну плату; - Відмінне поєднання повної та віддаленої зайнятості, а також атмосфери стартапу та відсутності бюрократії; - Твоя відданість справі та відмінна продуктивність мають прямий вплив на кінцевий продукт; Приєднуйтесь до команди яскравих та амбітних молодих спеціалістів. Не зволікай! Надсилайте своє резюме та приєднуйтесь до OXOIX.
OXOIX
1y
Marketing
null
2023-09-01T00:00:00+03:00
uk
85f88d26-26c5-5509-bca1-6f60a6bd5665
26,820
С++Qt
Strong meddle Потрібні знання в C++ 11/14, Qt, Multithreading & Multitasking, OOP, Python, UML, basical knowledge of programming for microcontrollers, real time operating system, Linux, CAN bus. Буде плюсом: Розуміння, як працює навігація по GPS, досвід у моделізмі з використанням мікроконтролерів та їх програмування
Kievdronepilot
2y
C++
null
2023-09-01T00:00:00+03:00
uk
0922a15f-6616-5ac6-9f41-b5d677973c2d
26,821
С++QT developer
Стань частиною нашої команди Fozzy Group. Ми одна з найбільших торгово-промислових груп України і на даний момент в пошуках С++QT developer. ВИМОГИ: Вища профільна освіта Бажання розвиватись та освоїти нові скіли та технології ООП, C++QT, GIT Перевагою буде: Знання JavaScript, QML, SQL, Java, Objective-C Досвід роботи з фреймворком Qt ОБОВ'ЯЗКИ: Розробка та підтримка корпоративних кроссплатформних мобільних додатків ОС iOS та Android МИ ПРОПОНУЄМО: Графік роботи: пн-пт з 9 до 18, сб-нд вихідні Офіційне працевлаштування з першого робочого дня Конкурентоспроможна заробітна плата, обговорюється за результатами співбесіди з успішним кандидатом Добровільне медичне страхування Знижки для співробітників мережі Спеціальна цінова пропозиція від великих спортивних комплексів, з подальшою компенсацією з боку компанії Веселі і цікаві корпоративні свята Внутрішнє і зовнішнє навчання Офіс в р-н Дарницької пл. Побажання з приводу заробітної плати вказуйте у резюме.
Fozzy Group
1y
C++
null
2020-10-01T00:00:00+03:00
uk
e107ab38-e7d6-5ccc-98c9-157877ec0090
26,822
С++/Qt Team Lead
Що потрібно знати і вміти: - Мати досвід на схожих позиціях 2+ років - C ++ 4+ років - Qt з використанням QML 2+ років - Глибоко розуміти фронт-енд і бек-енд розробку - Глибоко розуміти OOP, SOLID - Добре розуміти принципи роботи процесів, потоків і асинхронної обробки - Вміти і писати модульні/інтеграційні тести (культура застосування TDD буде плюсом) - Git - Плюсом буде досвід із: Python, QML, PyQt, grpc / web sockets, Video codecs / playback. Основні завдання: - Побудова Desktop команди. - Підтримка доброю технічною культури з тестами і CD. - Планування та координація виконання завдань. - Участь в розробці і поліпшенні архітектури. - Написання коду на рівні Senior Developer. - Розвиток нашої лінійки b2b продуктів. Ми пропонуємо: - Класну різнобічну команду професіоналів. - Гідну зарплату. - Пряму віддачу від зусиль, видимий результат своєї праці. - Багато свободи в прийнятті рішень і розвитку системи. - Оплату навчання та участі в конференціях.
Ajax Systems
3y
C++
null
2021-02-01T00:00:00+02:00
uk
0a568030-5779-5712-931d-69136f24325b
26,823
Сreative Content Editor в pet-tech стартап
Bubibo - pet-tech стартап шукає Content Editor (людина яка буде створювати якісний та корисний контенту для користувачів мобільного додатку). Наша мета революціонізувати сферу pet-care в Україні та вийти на західні ринки з нашим продуктом. Для цього ми створюємо екосистему цифрових сервісів для власників домашніх тварин та професіоналів в сфері pet-догляду (ветеринари, грумери, кінологи, тощо…). Ми впевнені, що якісні та доступні діджитал-сервіси допоможуть власникам “носиків” краще розуміти своїх домашніх улюбленців, зроблять рутинний догляд простішим, а життя домашніх тварин - довгим та щасливим. 🎯 Що потрібно зробити: - Налагодити процес створення цікавого, корисного та оригінального текстового контенту (статей, порад, добірок, тощо) для користувачів додатку - власників домашніх тварин - Розробити (у співпраці з командою) гайдів для авторів контенту - Розробити та впровадити у матеріалах єдиний Tone of Voice - Сформувати контент-план з урахуванням потреб аудиторії - Знайти та організувати авторів текстів та контрибуторів, на регулярній основі ставити завдання приймати роботу, редагувати тексти - Час від часу брати участь у написанні сценаріїв для YouTube-відео (а також постів для соцмереж, блогу - все також у співпраці з командою) - Ну і писати тексти власноруч Фактично нам потрібен пишучий редактор але не для медіа - а для мобільного додатку. Якщо ви не впевнені що зможете бути саме редактором, але можете швидко писати якісні тексти - відгукніться на цю вакансію, можливо ми запропонуємо вам варіанти співпраці. 📍Location **Київ** (ми не проти гібридного варіанту роботи, але вважаємо що краще зустрітись віч на віч у офісі щоб все обговорити, нагенерувати ідеї, тощо) 😍 Ми очікуємо що ідеальний кандидат: - Має 3+ років досвіду роботи у сфері контент райтингу або журналістики - Має організаторські здібності для управління командою - Достатньо емпатичний, щоб розуміти потреби та болі читачів - Наділений креативним мисленням щоб продукувати ідеї текстів та сильними аналітичними здібностями, щоб перевіряти свої гіпотези - Цікавиться домашніми тваринами, а в ідеалі має власну - Швидко створює цікаві тексти по заданому формату на задану тему - Вміє шукати та перевіряти джерела інформації для текстів - Має відмінну письмову українську мову - Базові знання SEO-оптимізації будуть додатковим плюсом 💰Ми пропонуємо: - Конкурентну винагороду - Плановий перегляд розміру винагороди в залежності від результатів - Офіційне працевлаштування - Лікарняний та чергову відпустку - Гнучкий графік роботи У процесі відбору передбачене тестове завдання, щоб точно переконатись що ми один одному підійдемо.
Bubibo
3y
Other
fluent
2023-09-01T00:00:00+03:00
uk
f997d13d-71bb-5c1b-b4d1-6d05f1b9b244
26,824
Сreative sourcer
Про нас: Banda Agency - українська креативна агенція з головним офісом в Києві та філією в Лос-Анджелесі. За 12 років з локальної ініціативи трьох людей ми виросли в компанію світового масштабу і продовжуємо робити креатив значимим усюди. https://bandaagency.com За це маємо нагороди: Найефективніше агентство у світі, за рейтингом Global Effie Index (EFFIE 2020 рік) Найкреативніше агентство Центральної та Східної Європи (Epica Awards 2019 рік) Агентство року (Red Dot Design Award 2018) Переможець Канських левів (Cannes Lions 2017, 2022 роки) Ми ростемо і не плануємо зупинятись. Тому шукаємо нових людей. Кого шукаємо: Сreative sourcer – щоб залучати найкращі таланти до наших креативних команд. У нас можна працювати як з офісу, так і з дому. А також з парку, балкону, кафе чи узбережжя іншої частини світу. Аби лиш виходило всяке круте. Щоб вам підійшла ця роль: Ви маєте розуміння та практичний досвід у пошуку талантів (від Linkedin Recruiter закінчуючи соціальними мережами і альтернативними джерелами пошуку) Ви постійно шукаєте нові канали пошуку креативників, вам подобаються фестивалі та ви знаєте на яких сторінках інсти частіше зависають перспективні особистості Великим плюсом буде досвід роботи в області креативу або дизайну (non-tech sourcing) Вам подобається реклама та брендинг Ви слідкуєте за сучасними тенденціями в креативній сфері та можете розгледіти талант по першим сторінкам портфоліо У вас хороші аналітичні здібності та увага до деталей. Ви - лейтенант Коломбо в пошуках авторів нелегально класного креативу Ви маєте досвід спілкування з різними кандидатами, розумієте поняття "індивідуальний підхід" та переваги різних способів комунікації Рівень англійської мови Upper-Intermediate Strong є обов’язковим У цій ролі ви будете: сорсити і формувати бази резерву кандидатів, за напрямками non-tech: арт-директори, дизайнери, стратеги, менеджери та копірайтери в Україні, Європі та США розробляти та впроваджувати стратегії пошуку будете відповідальним за процес постингу вакансій та оцінки профілів проводитимете скрінінг-зустрічі із відібраними кандидатами йтимете з кандидатом по всьому циклу хайринг процесу Пишіть на пошту, у темі листа вказуйте, що ви Сreative sourcer + бажану ЗП. Додайте 2-3 речення про свій досвід + лінки на CV, соцмережі та контакти.
Banda Agency
1y
HR
pre
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
2edc7d80-558f-53e6-8a31-c6520864b917
26,825
Сrypto Tech Lead, Project Manager
Проект: Crypto FIntech startup baked with our exchange. Further information under NDA. Платіжна система у сфері криптовалют Стек команди: JS; React JS; C++ Досвід керуванням командами від 4 до 20 людей, потрібен досвід розробки продуктів з 0. Бажано досвід з проектами, які стосувались крипторинку. Харків, фултайм. Допомагаємо з релокейтом!
Make it in Ukraine
2y
Project Manager
upper
2021-01-01T00:00:00+02:00
uk
e2376d78-ad4f-5f88-b94c-dcad6a9f8716
26,826
С++ Team / Tech Lead (Kiyv)
Ми пропонуємо: • Багато свободи у прийнятті рішень та розвитку системи. • Оплату навчання та участі у конференціях. • Медичне страхування. • Пряму віддачу від зусиль, видимий результат своєї праці. Що потрібно знати та вміти: • Мати досвід на подібних позиціях від 2 років • Досвід C++ 5 років (C++11/C++14) •Хороший досвід роботи з boost, зокрема boost.asio • Добре розуміти принципи роботи процесів, потоків та асинхронної обробки • Вміти та писати модульні/інтеграційні тести (культура застосування TDD буде плюсом) • Вільне володіння git, cmake, gdb • Значення linux/posix-сумісних систем, знання bash, розуміння принципів роботи ядра linux • Практичний досвід проектування та розробки великих систем Що буде плюсом: - Досвід роботи з embedded системами та системами з обмеженими обчислювальними ресурсами - Досвід роботи з потоковим відео - Досвід роботи з критично важливими відео додатками та стандартами Основні завдання: • Побудова С++ команди • Підтримка хорошої технічної культури з тестами та CD • Спільно з командою продовжувати роботу над новим продуктом із використанням відеокамер для завдань безпеки у поєднанні з традиційними охоронними датчиками • Розвивати інженерні практики та підвищувати якість коду. • Брати участь в обговоренні нової функціональності продукту та відповідати за розвиток продукту як частини системи. • Планування та координація виконання завдань • Провідна участь у розробці та покращенні архітектури
Recruit-Alliance IT
5y
C++
basic
2022-07-01T00:00:00+03:00
uk
493c1164-8661-5508-98d6-75ec37f19123
26,827
С#/Unity developer
**~ FULL TIME ~ KHARKIV ~** **Вимоги** - Досвід роботи від 1 року - Гарні знання C #, принципів ООП, фундаментальних основ програмування - Високий рівень кмітливості - Любов до ігор - Бажання брати участь в процесі розвитку нової ігрової компанії **Буде плюсом** Безумовно вітається ентузіазм, високі комунікативні навички, доброзичливість, завзятість, уміння організувати себе та інших **Пропонуємо** - Роботу над цікавими ігровими проектами - Заробітну плату в залежності від проф. кваліфікації - Комфортні умови (віддалену роботу, гнучкий графік) - Відсутність бюрократичних рамок - Налагоджений робочий процес - Команду крутих фахівців, досвідчених професіоналів, ентузіастів гейм-дейва - Максимально високий професійний ріст разом з компанією - до C-level
RecruitGarden
1y
.NET
null
2021-03-01T00:00:00+02:00
uk
06bebbbe-b83d-5fd9-83fc-e8d5a34155ae
26,828
С++ Unreal Engine Developer
В команду потрібен С++ Unreal Engine Developer Якщо ти маєш 2+ роки досвіду, володієш англійською і мрієш доєднатися до крутої команди з ОАЕ.Чекаємо на твоє резюме. Загрузка: тільки фулл-тайм, 40 годин на тиждень Звідки клієнт: ОАЕ Рівень досвіду: 2+ роки досвіду Початок роботи: якомога скоріше Тривалість: довгостроковий контракт Графік: години близькі до наших, в емірата +1 година різниці з нами Про компанію: ми створюємо та випускаємо нові ігри FPS для ПК, консолей і мобільних пристроїв. "Ми віримо в ігри як важливий інструмент для розвитку навичок, які можна використовувати в повсякденному житті. Як спосіб спілкування, розвитку соціальних навичок і психічної еластичності, вивчення стратегії та переваг командної роботи. Наша основна увага приділяється створенню багатокористувацьких ігор, які дозволяють гравцям насолоджуватися конкурентним середовищем." Про проект (в цьому випадку конкретно гра, над якою ви будете працювати): шутер, командний, 6 на 6 або 8 на 8, FPS with proprietary netcode Скіли:Minimum of 2 years experience as a programmer or software developer - Expertise with C++ programming language - Expertise with Unreal Engine's C++ API - Expertise with Unreal Engine's C++ class hierarchy Що потрібно робити на проекті: Implementing new features in the engine with a team of engineers Fixing bugs in the engine and related tools Identifying and implementing improvements to Unreal Engine and related tools Maintaining the engine codebase as needed
Soft-Group
2y
C++
upper
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
dfb6b8c2-c655-5f79-9d8d-4db8ba24d8dc
26,829
Сyber security
Привіт! У фінтех компанію **Smart Team** запрошуємо спеціаліста **Сyber security**. **Функціональні обов’язки:** - Впровадження політики та процедур інформаційної безпеки (фізичної та логічної) та надання інструкцій щодо їх впровадження відповідному персоналу. - Проведення аудитів інформаційної безпеки в Компанії. - Розслідування та обробка подій, щодо порушень інформаційної безпеки. - Проведення тренінгів з інформаційної безпеки. - Визначення, розробка та інтеграція процесів та інструментів, пов'язаних з інформаційною безпекою - Визначення рівнів інформаційної безпеки ІС та її компонентів. - Розробка процесів та інструментів для забезпечення дотримання та контролю системи ІБ. - Участь у технологічних змінах в комп'ютерних системах компанії, в тій мірі, в якій це необхідно. - Виконання резервного копіювання відповідно до політики інформаційної безпеки компанії. - Реагування на інциденти та збої в роботі системи безпеки. - Визначення процесів і методів щодо рівнів чутливості та класифікації інформації, яка може бути передана третім особам. **Вимоги:** - вища освіта за спеціальністю — інформаційна безпека або ІТ; - досвід роботи в галузі інформаційних технологій та/або інформаційна безпека від 3-х років; - бажаний досвід побудови та супроводження КСЗІ; - наявний досвід роботи з рішеннями класу SIEM, PAM, DLP, WAF; - наявний досвід роботи з рішеннями класу IPS/IDS, NGFW; - знання в області трендів кіберзагроз, актуальних індикаторів компрометації; - розуміння роботи центрів сертифікації ключів, кваліфікаційних сертифікатів, КЕП для підписання та шифрування документів; - знання стека протоколів TCP/IP, моделі OSI; - знання вимог міжнародних стандартів в області інформаційної безпеки; - знання мережевої безпеки та здатність ефективно вирішувати проблеми безпеки; - досвід роботи з програмним забезпеченням для захисту від хакерських атак та вірусів; - знання інструментів тестування. **Пропонуємо:** - Робота у сучасному офісі; - Стабільна та своєчасна заробітна плата; - Розвинена корпоративна культура + бенефіти; - Можливість професійного навчання за рахунок компанії; - Безкоштовне медичне страхування.
Smart Team
3y
Security
pre
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
d6ad3e6d-08c4-5a1e-85cf-2bcad4544601
26,830
САП Консультант (продаж та збут)
Наш клієнт – це швейцарська компанія, яка займається виробництвомтранспортних та конвейєрних стрічок. Компанія є лідером світового ринку з чисельністю штату понад 3700 співробітників. Ми шукаємо співробітника в українському офісі. Як консультант SAP SD Ви будете виступати в ролі основної контактної особи для підтримки країн-партнерів та брати участь у міжнародних розгортаннях SAP. **Обов`язки:** ~ Підтримка першого та другого рівня для ключових користувачів; ~ Аналіз та усунення помилок для країн-партнерів; ~ Взаємодія з іншими модулями SAP для пошуку найкращого рішення для майбутніх інцидентів та запитів на зміну; ~ Збір бізнес-вимог та їх перетворення на функціональні вимоги; ~ Налаштування та розробка шаблону SAP ERP компанії; ~ Брати участь у міжнародних розгортаннях SAP; ~ Участь у конференціях, листування з колегами з країн Європи. **Вимоги:** ~ Вища освіта в галузі ІТ чи пройшли еквівалентний курс навчання; ~ Досвід роботи 4-6 років у сфері продажу та дистрибуції SAP ERP; ~ Досвід підтримки та розгортання (як мінімум 2 завершені наскрізні проекти розгортання); ~ Досвід роботи в міжнародних проектах SAP із сильним шаблонним підходом (буде плюсом); ~ Базові знання у галузі програмування ABAP; ~ Готовність до відряджень (приблизно 30% робочого дня). **Умови:** ~ Офіційне працевлаштування; ~ Медичне страхування; ~ Навчання; ~ Річний бонус (залежить від результатів роботи співробітників); ~ Можливість кар`єрного росту.
Ancor
2y
Sales
upper
2022-01-01T00:00:00+02:00
uk
27202ef9-9e48-5678-b460-408607318177
26,831
Секретар-референт, помічник керівника
Ти відповідальна, дисциплінована, пунктуальна, комунікабельна, позитивна людина і хочеш приєднатись до молодої і разом з цим досвідченої команди ІТ компанії Codifire, раді будем поспілкуватись з тобою. Обов’язки: - робота з базами даних - робота з документацією (знання основ діловодстваа) - підготовка переговорів і зустрічей - організація і координація зв’язків між відділами - прийом, відправка документації, посилок - бронювання авіа, жд квитків - облік призначених зустрічей - організаційні обов’язки Вища освіта Знання англійської мови В1-В2 Впевнений користувач ПК і MS Office Досвід на аналогічній посаді від року Ми пропонуємо: - 8 годинний робочий день в режимі флексібл (сб.нд.-вихідні) - 25 днів відпуски, що оплачується (з них 5 лікаряних) - сучасну техніку для комфортної роботи 2 міс випробувальний період (оплачується) Дружній, веселий, позитивний колектив) Офіс, забезпечений всім необхідним для зручної і комфортної роботи.
Codifire
1y
Other
intermediate
2022-07-01T00:00:00+03:00
uk
cefa11be-7321-50a0-b5fe-441759edc00a
26,832
СЕО в ІТ компанію
Для нашого клієнта, міжнародної ІТ-компанії, шукаємо СОО+Head of Sales з перспективою росту до СЕО в офіс в м.Киів Необхідні навички: - управлінський досвід; - розуміння продуктової і аутсорсинг розробки; - розуміння процесів в аутсорсингу і аутстафінгу; - базове розуміння як працює маркетинг / SEO, щоб розуміти і приймати звіти від відповідних команд в процесі їх менеджменту; - розуміння процесів вибудовування продажів в аутсорсингу і аутстафінгу; - стресостійкість в умовах динамічного росту компанії і зростання навантажень; Буде плюсом, якщо є такі навички: - розуміння сфери фінтех і блокчейну (готові навчити); - вміння працювати і контролювати роботу своїх співробітників в asana / notion / jira; - розуміння фінансового менеджменту; - комунікабельність, командна робота. Обов'язки, які треба виконувати: Реалізація стратегії розвитку компанії на тактичному рівні. Виконання представницьких повноважень і прийняття рішень на вищому рівні керівництва. Ефективне керівництво командою ТОП-менеджменту. Побудова високоефективної роботи команди проекту Підтримка чіткого і інтенсивного операційного ритму в команді проекту Розробка і впровадження системи планування. Досягнення цільових показників по зростанню доходу і прибутковості компанії Розробка бізнес-процесів, карт, інструкцій, чек-листів Контроль досягнення KPI відділів і функцій під управлінням: Маркетинг, Продажі, Фінанси, HR, Продукт, Клієнтський сервіс. Оперативне виконання аналізу діяльності. Розробка системи мотивування для працівників. Виконання доручень генерального директора. Компанія пропонує: Конкурентна заробітна плата; Бонуси при досягненні KPI; Можливість участі в опціонній програмі за результатами проходження KPI в рамках випробувального терміну (6 міс); Офіс з прекрасним виглядом на центр міста (6 хв ходьби від метро «Кловська»); Соціальний пакет (оплата відпусток/ лікарняних); Графік роботи (5-денний, гнучкий графік початку/закінчення роботи); Професійна команда (одна з кращих в світі по DLT скіллова команда); Цікаві завдання, клієнти світового рівня; Навчання. Додаткові переваги - керівництво компанії орієнтоване на розвиток працівників і на те, щоб працівники працювали довго та мали можливість рости і розвиватися. Про компанію: Міжнародна FinTech компанія з українським корінням. З 2015 року займається розвитком власного продукту - сервіс для відмовних кредитних заявок, де гравці кредитного ринку можуть продавати або купувати відмовні заявки на позику у інших учасників. Працює з міжнародними фінансовими установами Америки та Європи. Також компанія має цікаві аутсорсингові проекти та займається розробкою рішень в сфері фінансових технологій & DLT, blockchain для клієнтів з США та ЄС. Офіси компанії є в Нью-Йорку, Лондоні, Берліні та Києві.
Preis HR agency
5y
Project Manager
upper
2020-10-01T00:00:00+03:00
uk
9918cce1-ab67-5b22-b8cd-5673b2441fca
26,833
СЕО, СОО, Head of Operations
Привіт! Мене звати Костянтин - я власник аутстафінгової компанії та стартапу -венчурна студія. Більше 20 років я працював з мільярдними компаніями як субпідрядник, бачив зсередини найкращі світові бізнес-системи. За цей період ми створювали унікальні проєкти з багатьма відомими компаніями світу. Спеціалізуємось на вирішенні нестандартних творчих завдань. Наша місія — допомогти людству розвиватися швидше, створюючи першокласні послуги в інноваційному середовищі. Зараз шукаємо досвідченого операційного фахівця, який розуміється на: стартапах, інвестиціях в них, продаж компанії, технології, крипта/блокчейн. Має сильні лідерські якості, розуміє, що потрібно для розвитку, покращення процесів. З яким будемо думати в одному направленні, станем партнерами. Нам потрібна людина, що буде драйвово масштабувати на підставі вивчених методологій та практик. Який допоможе допрацювати наявних лідів з Америки та Європи, зробити упаковку венчурної студії та створити проєкт під клієнта. Основні вимоги: Досвід роботи на позиції COO від 2 років або наближенний до венчурних інвестицій; Ти володієш англійською на рівні Upper-Intermediate та вище; Буде круто, якщо ти жив, працював, навчався в зарубіжному середовищі. Про тебе: Тобі цікава сфера стартапів, ти розумієш специфіку, готов до постійного драйву. Ти отримуєш задоволення від усього, що робиш; Розумієш, що початок проєкту - це кропітка робота та нормований графік не про стартап, що потрібно багато шукати, опрацьовувати, тобто бути готовим до турборежим; Ти можеш обробити ліда, який є американським китом. Тебе мотивує, що наш потенційний клієнт може бути інвестором з гаманцем 5+млн$; Ти здатний підхопити існуючі ресурси і досягти їхньої максимальної продуктивності, можеш за запитом опрацювати весь нетворкінг компанії; Ти несеш сильний командний дух і здатний конструктивно спрямовувати бесіду у найбільш ефективне русло, щоб мети команди були досягнуті; Ти можеш самостійно приймати важливі рішення у кризових ситуаціях, розуміючи всі наслідки; Ти відстоюєш інтереси компанії як свої власні, приділяєш особистий час для досягнення цілей компанії, ти мобільний та легкий на підйом на запит компанії; Ти розумієш, що крім хороших ідей для розвитку бізнесу потрібна системна робота та чітке виконання всіх завдань; Обов’язки: Аналіз внутрішніх операцій та визначення галузі поліпшення процесів; Обробка потенційних клієнтів, погодження короткострокових та довгострокових задач проєкту; Створення активностей для презентування студії; Контроль доходів та витрат з метою досягнення компанією планових показників зростання та прибутковості; Щомісячний контроль виконання фінансових планів та завдань; Взаємодія із back-office: HR, фінансовий департамент; Проведення персональних зустрічей з топ-менеджментом та middle-менеджментом з метою навчання та контролю роботи; Систематизація практик, узгодження та оновлення регламентів, мануалів, правил; Створення команди під проєкт, пошук CEO; Щомісячна фін. звітність перед власником та партнерами агентства; Створення кадрового резерву, команд які можуть швидко підключитись під проєкт; Створення соціальних та мистецьких проєктів в Україні; Вибірковий контроль працівників, оцінка їхньої роботи, підготовка кадрового резерву; Ти доповідаєш про результати та показники періодично з коментарями, пропозиціями та проактивними рішеннями. Ми пропонуємо тобі: Гібридний варіант, індивідуально обговорюємо. Графік: головне виконання задач; Робота з командою професіоналів у середовищі, в якому люблять розвиватися та ставити собі складні завдання; Тестове завдання до початку співпраці на результат — оплачується; Психологічно здорове та екологічне середовище; Одержання всіх можливих ресурсів для ефективного виконання завдань; Зарплата від 1400-2000 $ в залежності від досвіду, режиму роботи, результатів, рівня англійської мови, також можливий і плавний вхід у робочий режим, починаючи з часткової зайнятості; %, бонус від проєкту, частина компанії обговорюємо індивідуально. Підвищення ставки обговорюємо після заходження першого проєкту. Всі інші мотивації підбираємо індивідуально під твої побажання.
UNIVERSAL SNP LTD
3y
SEO
upper
2023-03-01T00:00:00+02:00
uk
571a32fc-ef9d-5b92-9873-57a29f786cfc
26,834
Серверно-мережний інженер
"Вітаємо! Пропонуємо тобі стати Серверно-мережним інженером у нашій шикарній ІТ команді, і бути на варті стабільного, відмовостійкого та безпечного функціонування всього бізнесу та його прекрасних співробітників! **Нам будуть потрібні твої експертні навички:** Адміністрація сервісів на платформі Microsoft Windows Server 2012/2016/2019 MS SQL 2014-2019 Термінальна ферма RDS Exchange 2016 ADDS, PKI, DFS, Print Server та ін. Резервне копіювання Veritas Backup Exec, Veeam-агент Віртуалізація VmWare Esxi 6.5, Esxi 6.7, Esxi 7, vCenter, vDSwitch Сервіси на платформі Linux (Ubuntu) OpenVPN, Apache, Nginx, Jira, Confluence, Apache Kafka, Redis, Karaf, Git etc. Активне та пасивне мережеве обладнання Cisco, точки доступу Cisco ZFS, iSCSI ERP - системи BAS, 1С 8.2, 8.3 CRM - системи Bitrix24, Terrasoft Creatio IP-телефонія Asterisk Моніторинги - Graphana + Prometheus Завжди внось нові пропозиції — куди ж ми без оптимізації ресурсів та нових технологій. Слідкуй, щоб системи бекапірування завжди працювали справно, перевіряй бекапи Не будь пасивним — краще превентивні заходи, ніж розбір факапів **І ми обов'язково порадуємо тебе:** Грошима, тільки напиши свої очікування Наявністю першої лінії підтримки, вони самі зачарують наших співробітників і конкретизують тобі завдання Відсутністю бюрократії — у тебе буде Керівник, який вирішить усі адміністративні питання, а ще й менеджер, який оформить усі закупівлі Системним підходом - всі завдання фіксуються в Джирі Колегами — у нас згуртований та веселий колектив Офісною чи віддаленою роботою, але з локацією у Києві — раптом що з серверами трапиться, приїхати попрацювати у ДЦ І звичайно ж оформлення, відпустки Якщо тебе зацікавила наша вакансія надсилай резюме або телефонуй 0953960241"
SanWell
2y
DevOps
null
2022-09-01T00:00:00+03:00
uk
fe835c05-4ac2-5517-89ba-f7505f0ce8ab
26,835
Сервіс-менеджер
Сенс Банк реалізує 50 проектів у рамках глобальної цифровізації клієнтів! Тому ми активно розширюємо команду та шукаємо амбітного сервіс-менеджера, готового працювати з викликами IT-ринку та вміння поєднувати декілька потоків. **Шукаємо людину, яка буде:** - обробляти заявки від співробітників першої лінії Service Desk та клієнтів системи (співробітників банку, які працюють із клієнтами); - працювати з логами (вивчення та знаходження помилок) Kibana; - визначати помилки і баги, передавати їх на доопрацювання/виправлення; - шукати та аналізувати дані (в БД MY SQL); - писати гайдлайни для користувачів і статті про зміни в системі, а також описувати бізнес-процеси; - адмініструвати та супроводжувати бізнес-процеси у Confliuence. **Ти підходиш, якщо в тебе:** - мінімальний досвід роботи або без нього (але, з розумінням сфери ІТ); - володіння базовими інструментами Word/Visio/EXCEL/NotePad++/; - базові розуміння архітектури додатків (фронтальна частина (інтерфейс)/бек частина/що таке API/запити до веб-додатків). **Чим гарна позиція?** - потенціал зростання у Manual QA чи/або Analyst; - агент супроводу зі знаннями UNIX/Windows; - можливо отримати усі навички для роботи в ІТ у майбутньому, та, навіть, обрати для себе шлях після; - ознайомлення з величезною ІТ архітектурою банку, яка включає 200+ різних ІТ систем; - отримання практичних навичок і спілкування з усіма учасниками процесу розробки ПЗ (від Product Owner до Senior Dev). **Чому потрібно йти саме до нас?** Тому що щодня ми створюємо майбутнє, яке має сенс. **А також пам’ятай, що:** - **Є сенс** бути з тими, хто піклується про тебе та надає безліч бонусів - **Є сенс** обирати: працювати з дому або зі стильного офісу та обирати свій формат роботи. - **Є сенс** почати з легкого старту та адаптації у команді. Ми будемо поруч з тобою та надихати. - **Є сенс** прогресивно навчатися та прокачувати свої скіли разом із Sense Bank. Sense Bank для тих, хто хоче здобути досвід роботи в динамічному digital-банку та реалізувати амбіційні проєкти. Готовий? Відправляй резюме!
Sense Bank
no_exp
Business Analyst
null
2023-04-01T00:00:00+03:00
uk
6676dd44-3aad-54ec-ac50-f339d9e30044
26,836
Сервісний інженер (home office)
Завдання: Підтримка мультивендорних систем корпоративних замовників, а саме обладнання, програмного забезпечення, мережевого обладнання та операційних систем. Ви будете працювати з великими підприємствами та комерційними замовниками, інсталювати, налаштовувати та відновлювати роботу систем та рішень компанії. Ви маєте: Диплом з електроніки або схожої інженерної спеціальності, або іншого технічного напрямку, або комбінацію навчання та відповідної кваліфікації та досвіду роботи (сервісним інженером); 1-3 роки на аналогічній/сумісній посаді Серверна архітектура: * Впевнені знання x86 архітектури (типи серверів, компоненти, взаємодія) * Досвід пошуку та вирішення проблем, заміна запчастин * Досвід роботи з серверами Itanium буде "+" - Системи зберігання даних * Добре занання концепції та архітектури RAID * Архітектура систем зберігання даних * Досвід пошуку та вирішення проблем, заміна запчастин буде "+" - Мережа зберігання даних (SAN) * Досвід адміністрування та знання будуть "+" - Мережеві технології * Базові знання (IP, TCP, UDP) * Знання мережевих протоколів (DNS, DHCP, NTP, SMTP, FTP, SSH, SCP) * Знання протоколів маршрутизації буде "+" - Операціїні системи * Досвід адміністрування Windows Server * Основи Linux * Досвід адміністрування Windows/Linux/HP-UX буде + - Віртуалізація (VMware, Hyper-V, KVM) * Знання віртуалізації буде "+" - Моніторинг апаратної та програмної компоненти * Знання ПЗ з моніторингу (HPE IRS, Nagios, Zabbix) буде "+" * Знання протоколів моніторингу (SNMP, SNI-S, WBEM) буде "+" - Мови програмування/скриптування (bash, Python, PowerShell) буде "+" бажання працювати у сфері сервісних послуг; навички аналізу даних та вирішення проблем; гнучкість; відмінні навички спілкування; захоплення технологіями та бажання навчатись; командний гравець: здатність та бажання працювати з різними підрозділами сервісної команди; здатність до самостійної роботи; можливість сфокусуватись на вимогах та потребах клієнта; рівень англійської вище середнього (upper-intermediate та вище); українська, російська - вільно
VSK Consulting
1y
Sysadmin
intermediate
2020-04-01T00:00:00+03:00
uk
41dc7b45-d44b-5413-8d54-d875200c5f07
26,837
Сервісний інженер-електрик ЦОД
Зміст роботи: • Технічна експлуатація обладнання, що входить до системи: ТП 0,4/10 кВ, розподілення електроживлення 0,4 кВ, резервного живлення (дизельна електростанція), безперебійного живлення, освітлення. • Виконання регламентів обслуговування. Спостереження за роботами підрядних сервісних організацій. • Виконання електровимірювальних робіт на обладнанні зазначених систем. • Проведення робіт із діагностики стану акумуляторних батарей. • Проведення тепловізійного контролю електроустаткування. • Складання та підтримка в актуальному стані технічної документації. • Участь у процедурах усунення несправностей та роботах з ремонту інженерного обладнання систем. Аналіз причин виникнення несправностей. • Участь у розробці графіків та проведенні профілактичних заходів. • Організація зберігання, обліку наявності та руху енергетичного обладнання та електровимірювальних приладів, що знаходиться на підприємстві. • Участь у роботах із впровадження систем на етапах будівництва та модернізації. Вимоги: • Вища або середньотехнічна освіта. • Досвід роботи: понад 2 роки на аналогічних посадах. • Наявність IV-V гр. з електробезпеки. Професійні компетенції: • Обслуговування електричних установок відповідно до вимог чинних правил. • Випробовування та вимірювання в електроустановках. Аналіз електричних схем 0,4 кВ. • Контроль монтажних та пуско-налагоджувальних робіт в електроустановках. Знання принципів контролю енергоустановок, правил прийому та здачі обладнання після монтажу та ремонту. • Робота згідно з графіком профілактичного обслуговування електроустановок. • Складання технічної документації (акти, протоколи, звіти, технологічні карти, інструкції). • Знання складу виробничих енергоспоживаючих систем, їх технічних характеристик, конструктивних особливостей та режимів роботи енергетичного обладнання та енерговикористовувальних установок, правил їх експлуатації. Бізнес-компетенції: • Здатність працювати відповідно до корпоративних стандартів, політик та методологій. • Написання структурованих документів, придатних для повторного використання. Ми пропонуємо: • Офіційне працевлаштування, офіційна заробітна плата. • Медичне страхування після випробувального терміну. • Комфортний офіс. • Професійний, дружній колектив. • Компенсація витрат на мобільний зв'язок у межах встановлених лімітів. • Sweet Fridays, спортзал та інші плюшки від компанії. Розглядаються резюме, що відповідають не менше 60% заявлених кваліфікаційних вимог.
De Novo
2y
Other
null
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
8b6f17f2-d7a6-5b8f-87ca-db3d59be849d
26,838
Середній Flutter розробник - Middle Flutter Developer
Навички: ● Розуміння принципів ООП/SOLID ● Знання структур даних ● Знання шаблонів проектування ● Досвід роботи з Git & Git Workflow Обов'язки: ● Розробка мобільних додатків Flutter/Dart ● Виправлення помилок Ми пропонуємо: ● Власний продукт; ● Гнучкий графік роботи; ● Щорічна оплачувана відпустка (20 робочих днів) і 10 днів лікарняного; ● Медичне страхування; ● Тепла та дружня робоча атмосфера; ● Професійний розвиток і кар'єрний ріст. ● Стабільний, довгостроковий проект.
Quod Financial Ukraine
2y
Flutter
intermediate
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
3a317a86-24bd-5c64-a791-589b4177e976
26,839
сильный Junior Full-Stack | ecommerce продукт
Привет, мы beridari - ecommerce магазин персональных подарков. Мы помогаем людям легко и за разумные деньги делать крутые и запоминающиеся подарки. Что нужно делать? Наша команда все еще небольшая, и мы все многозадачны. Мы ищем full-stack разработчика. Мы готовы рассматривать кандидатов с рабочим опытом 1+ года, главное уметь добиваться результата. Главные задачи: - разработка нового функционала - совершенствование существующей функциональности - поддержка проекта в целом Технологии: - PHP 7 - Laravel 7 - Composer - Docker - Git - Sql - MySql - CSS 3 - TailWind CSS - JavaScript - Vue.js - Yarn - Nuxt.js ++ Условия - работать можно удаленно или в офисе -1000-1500$ - у проекта есть парт-тайм СТО который курирует разработку, поможет и обучит Мы считаем что эффективность сотрудника напрямую зависит от его мотивации. Мы будем готовы предложить долевое участие в бизнесе, если ты готов относится к нему, как к своему делу. подробнее о проекте можно почитать тут https://www.notion.so/beridari/Join-BeriDari-e54c609f61cf45d6be076a375d0d0267 Про компанію Beridari Мы ідеологи нових способів дарувати подарунки BeriDari.ua. Розробили гарний новий сайт на Laravel та Vue.js Шукаємо людей, що зможуть приєднатися до нашої команди. Спочатку доробити всі важливі речі, а надалі втілювати наші круті ідеї, та пропонувати свої.
beridari
1y
JavaScript
null
2021-02-01T00:00:00+02:00
uk
a8b9848d-a5a3-5693-85bf-558d7d600f08
26,840
Сисадмін
Servus Systems Integration надає комплекс послуг для ІТ-інфраструктури відділень та офісів банку, еквайрингової мережі платіжних терміналів (POS-терміналів), банкоматів, платіжних терміналів, кіосків самообслуговування та систем керування чергою (LMS). **Вимоги:** вища технічна освіта; досвід побудови VPN каналів; досвід налаштування шифрованої пошти SSL сертифікатами; хороші знання ОС сімейства Windows, Linux, DNS, DHCP, MAIL, Active Directory, Proxy Server, Terminal services, File server та ін сервіси; досвід обслуговування розгалуженої ІТ інфраструктури, побудови, плану розвитку та захисту upgrade бюджету та інвестицій у обладнання; досвід роботи по вказаному напрямку від 1 року технічна англійська. перевагою буде знання та досвід адміністрування IBM Lotus Notes (HCL Notes) версій 9.0, 10.0. И HCL Verse (formerly IBM Verse); **Обов'язки:** адміністрування серверів на хмарних ресурсах; налаштування домен контролеру, файл storage, FTP; обслуговування робочих місць користувачів, 1С, копіювальної техніки; встановлення та обслуговування систем відеонагляду; збирання та дрібний ремонт ПК
SSI
no_exp
Sysadmin
null
2023-02-01T00:00:00+02:00
uk
70a0a23d-f831-55e0-a49b-0d6046a80679
26,841
Системний адмiнiстратор
**Ми пропонуємо:** Можливості для навчання, професійного розвитку; Лояльне керівництво, молодий динамічний колектив; Графік роботи: 5/2 (09:00—18:00). **Ваші задачі:** Підтримка у працездатному стані ПЗ серверів та робочих станцій користувачів; Реєстрація користувачів локальної мережі та поштового сервера; Здійснення технічної та програмної підтримки користувачів; Відновлення працездатності локальної мережі під час збоїв або виходу з ладу мережного обладнання; Своєчасне заправлення принтерів та виконання ремонтів за допомогою сервiсного центру; Модернізація та обслуговування бездротової маршрутизації; Органiзацiя нових робочих місць (складання пк, встановлення ПЗ); Облік техніки, видача новим співробітникам, прийом у звільнених співробітників, зберігання на складі ІТ-відділу; Підключення, налаштування, забезпечення працездатності відеокамер. **Наші побажання:** Досвід роботи системним адміністратором вiд 1 року; Знання IT технологій, системного адміністрування, принципів обслуговування мережі; Знання активного і пасивного мережевого обладнання; Знання протоколів TCP / IP, мережевих сервісів (AD, NAT, VPN, DNS, DHCP); Навички конфігурування обладнання Mikrotik (VLAN, транки, EtherChannel, STP, маршрутизація, ACL). Ознайомлення з актуальним технологічним стеком ProxMox. Вміння повністю створювати маршрутизацію на Linux (IpTables) Досвід адміністрування AD, DNS, DHCP, PKI, ISA, SQL; Досвід роботи з парком не менше 40 комп’ютерів.
NETRONIC
2y
Sysadmin
null
2022-09-01T00:00:00+03:00
uk
0e8a486a-58fc-5681-bd51-55411957174d
26,842
системний адміністратор
Ми шукаємо досвідченого системного адміністратора для нашого клієнта в офіс в м.Івано-Франківськ. Необхідні навички: Досвід роботи від 3 років на аналогічній посаді. Глибокі знання в області адміністрування сервісів на базі Windows. Досвід роботи з мережевим обладнанням. Досвід адміністрування систем віртуалізації. Знання Active Directory на високому рівні. Глибокі знання GPO (Group Policy Objects). Досвід роботи з системами моніторингу. Досвід адміністрування поштових серверів. Досвід роботи з системами збереження даних. Буде плюсом: Вміння працювати з PowerShell. Бажання автоматизувати рутинні завдання за допомогою PowerShell. Основні обов'язки: Обслуговування ІТ-інфраструктури. Інтеграція інфраструктурних програм. Контроль цілісності даних резервних копій. Забезпечення безвідмовного надання ІТ-сервісів на рівні апаратного забезпечення. Звітність щодо статусу завдань і проєктів у своїй зоні відповідальності. Компанія пропонує: Цікаві проєкти, де ти зможеш реалізувати свої ідеї. Роботу в компанії зі стабільною репутацією та перспективами розвитку. Професійне зростання та можливість розширити свої навички. Роботу в сильній, динамічній та професійній команді. Конкурентну заробітну плату. Соціальний пакет, який включає оплачувані відпустки та лікарняні. Комфортний та сучасний офіс у м.Івано-Франківськ. Підтримку з переїздом, включаючи допомогу з пошуком житла, дитячих садків та шкіл для дітей. Участь у навчаннях, семінарах, тренінгах та бізнес-подіях. Корпоративні та командні заходи, які сприяють зміцненню командного духу. Якщо ви готові взяти на себе відповідальність та розвиватися разом із компанією, надсилай своє резюме. Будемо раді розглянути вашу кандидатуру!
Preis HR agency
3y
Sysadmin
null
2023-09-01T00:00:00+03:00
uk
9775378d-32f5-59e2-b3e0-bce3b23c5996
26,843
системний адміністратор
Опис вакансії Обов’язки: Здійснювати технічну підтримку користувачів Консультувати користувачів Підтримка мережевої інфраструктури Проводити первинну діагностику та виправляти неполадки в роботі комп’ютерної техніки Вимоги до кандидата: Базові знання Windows Server, AD, DNS, Terminal Services Знання десктопних ОС родини Windows на рівні адміністратора Розуміння принципів роботи мережі NAT, DHCP, DNS Розуміння роботи поштових протоколів POP3, IMAP, SMTP etc. Розуміння принципів віртуалізації Знання та досвід роботи з гіпервізором esxi VMware буде перевагою Досвід налаштування мережевого обладнання Розуміння принципів діагностики ПК Дана робота тільки в офісі, тому шукаємо кандидата з м.Мукачево або Мукачівського району
neftebaza-novo.com
1y
Sysadmin
null
2021-11-01T00:00:00+02:00
uk
816a8440-8f80-5b27-ad23-e4f8c02a7726
26,844
Системний адміністратор
BERTA group — найбільший дистрибутор на території Західної України, що працює на ринку більше 29 років, запрошує на роботу Системного адміністратора. Шукаємо колегу, який: має досвід адміністрування Windows Server (2008R2-2019) розуміє апаратну складову серверного та мережевого обладнання. HP, Aruba, Mikrotik і т.д. глибоко розуміє модель OSI (SMB, DNS, DHCP, NAT, VPN IPSeC) має досвід роботи з ПО для організації резервних копій (backupexec / veeam / dpm - методи резервного копіювання, рекомендовані накопичувачі, локальні мережеві бекапи) знає скриптові мови (powershell - оптимізація та автоматизація повсякденних завдань адміністратором) вміє проводити аудит ОС - збір та аналіз системних подій знає та володіє системами моніторингу PRTG, Zabbix має досвід налаштування та підтримки Exchange, Hyper-V, ESXi (типи віртуалізації, відмінності ПО віртуалізації, оптимізація адміністрування віртуальних систем) має досвід підтримки великих доменних мереж (більше 200 пк) - Active Directory, GPO розуміє системи зберігання даних (в тому числі технології Raid, ISCSI, SAS, SAN) вміє обслуговувати сервери Баз Даних MS SQL, Oracle, Firebird, PostgreSQL Нам потрібна людина, яка буде Встановлювати, налаштовувати та адмініструвати сервери, системи зберігання даних, мережеве обладнання Здійснювати резервне копіювання, збереження та розгортання даних та сервісів Обслуговувати сервери Баз Даних Забезпечувати безперервність роботи бізнес-процесів Ми пропонуємо: Гідну заробітну плату (обговорюється на співбесіді) Офіційне працевлаштування Графік роботи: ПН-ПТ з 09.00 по 18.00 год Навчання і підтримку наставника Знижки на продукцію компанії Корпоративні навчання та тренінги Корпоративи для працівників та їх дітей Місце розташування офісу: м. Львів, вул. Богдана Хмельницького, 212б
BERTA group
3y
Sysadmin
null
2021-08-01T00:00:00+03:00
uk
c10b3561-ed3a-543b-b945-39ab4e9b70f3
26,845
Системний адміністратор
IDS Ukraine - лідер українського ринку мінеральних вод у всіх категоріях. Компанія має збалансований портфель популярних мінеральних вод, які видобуваються в екологічно чистих регіонах України та представлені на ринку торговельними марками «Моршинська», «Миргородська», «Аляска», та «Аква Лайф». В компанії працюють більше 3 000 співробітників, які захоплюються своєю справою. Ми сильна та ефективна команда, яка постійно навчається і досягає найкращих результатів. Наша ціль — розвивати культуру споживання природних мінеральних вод і просувати здоровий спосіб життя. Оголошуємо про відкриття вакансії Системний адміністратор. Вимоги: - Бажано вища технічна освіта; - Обов’язково досвід роботи на аналогічній посаді від 1-го року в компанії та обслуговування від 30 робочих місць користувачів; - Microsoft Office + операційні системи Windows, iOS; - Знання системи відео та конференц зв’язку; - Англійська, рівень - В1; - Досвід великовузлового ремонту ноутбуків та ПК; - Знання сучасної комп’ютерної техніки, будівництво та налаштування локальної мережі, WiFi; - Здатність до швидкого навчання, гнучкість; - Пунктуальність, комунікабельність, відповідальність, можливість включатись у вирішення питань в неробочий час. Обов'язки: - Адміністрування, впровадження та підтримка Windows-інфраструктури робочих місць; - Інвентаризація комп’ютерної техніки; - Моніторинг та контроль руху комп’ютерної техніки у компанії(видача\повернення співробітникам); - Ремонт комп’ютерної техніки самотужки чи із залученням сторонніх організацій; - Підтримка користувачів інформаційних систем як фізично в офісі так і віддалено; - Ведення обліку та документообігу відділу ІТ, контроль оплати рахунків; - Підтримка працездатності комп’ютерного обладнання на чотирьох локаціях в м.Київ. Ми пропонуємо: - Офіційне працевлаштування; - Дружню та круту команду професіоналів; - Гідну та стабільну заробітну плату, систему бонусів та додатковий вихідний; - Забезпечення стільниковим зв’язком, ноутбуком; - Медичне страхування; - Навчання та можливості професійного зростання у великій міжнародній компанії; Якщо ти готовий розвиватися, вмієш знаходити альтернативні рішення та орієнтуєшся на результат — тобі саме до нас! Надсилаючи резюме відповідно до цього оголошення про роботу, Ви надаєте згоду на обробку персональних даних, наданих в резюме Вами як кандидатом на заміщення вакансії, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
IDS Ukraine
1y
Sysadmin
pre
2023-09-01T00:00:00+03:00
uk
ade1dd33-cf8d-5f4c-9755-f06b4153f709
26,846
Системний адміністратор
IT-Solutions — провідний системний інтегратор, що входить до ТОП-4 системних інтеграторів України. Експерт у галузі захисту й управління даними. Впроваджуємо сучасні рішення для ІТ-інфраструктури, надаємо послуги в сфері ІТ-консалтингу та інформаційної безпеки. Запрошуємо в свою команду системного адміністратора Основні завдання: Виконання функцій Технічної підтримки на рівнях L1/L2 для співробітників офісу. Підтримка працездатності офісної ІКТ-інфраструктури. Від кандидата ми очікуємо: Практичний досвід роботи з доменом Microsoft (WinSRV, MS AD, DNS, Exchange etc.). Практичний досвід роботи з робочим місцем користувача (MS Windows, ноутбук/ПК, периферія). Наявність навичок (розуміння роботи) з наступним стеком технологій: - мережа Cisco/HPE; - віртуалізація VMware; - хмарні технології VMware/Microsoft; - робота РКіВ. Софт скіли: самодостатність, самомотивованість, комунікабельність (працювати необхідно з людьми). Ми пропонуємо: Графік роботи — 09:00-18:00, п'ятниця до 17:00; субота-неділя — вихідні. Офіційне працевлаштування та гарантії відповідно КЗпП. Ми дбаємо про співробітників, в офісі маємо облаштоване укриття на час повітряних тривог та генератор, який забезпечує безперервну роботу системи опалення та водопостачання, в офісі тепло, є світло, стабільний зв'язок та вода. Розвиток hard/soft skills, отримання сертифікації за рахунок компанії. Перебуваємо в 10 хвилинах від метро «Лук'янівська». Детальніше про нас можна дізнатися на сайті https://it-solutions.ua/
IT-Solutions
2y
Sysadmin
null
2023-03-01T00:00:00+02:00
uk
ded6390a-5147-5839-8897-c7f898616651
26,847
Системний адміністратор
IT Specialist LLC Українська компанія-інтегратор, заснована в 2014 році. Ми об’єднали в одну команду висококласних, досвідчених і сертифікованих фахівців сучасного ринку ІТ **Обов'язки** - Консультація та розв'язання задач по супроводженню робочих станцій та периферії офісу - Адміністрування мережевої інфраструктури - Адміністрування ІТ - сервісів: моніторинг, діагностика та вирішення інцидентів, зміна конфігурацій, резервне копіювання та відновлення, встановлення оновлень - Актуалізації звітної та робочої документації **Очікування від кандидата** - Розуміння моделі OSI та основних протоколів на всіх рівнях. - Вміння налаштувати базові мережеві сервіси (DHCP, DNS, RADIUS, S2S/RA/SSL-VPN) - Базові знання серверного обладнання (iLO, iDRAC etc.) - Навички роботи та адміністрування продуктів VMWARE (ESXi, VCenter, vCloud) - Досвід робити з Windows Server. Вміти розгортати основні сервіси (Active Directory, PKI, WSUS, RDP, File Server, Print Server etc.) - Досвід роботи з системами резервного копіювання (Veeam B&R, Commvault) - Навички роботи з системами моніторингу (Zabbix) **Буде перевагою** - Знання топологій та принципів дизайну комп’ютерних мереж (у тому числі WiFi). - Досвід роботи з мережевим обладнанням Enterprise-рівня з одним із вендорів, таких як: Cisco/Juniper/Ruckus/CheckPoint/Fortinet - Досвід роботи з WAF та NGFW - Впевненні знання ОС Linux - GIT, BASH, PowerShell **Ми пропонуємо** - Гнучкий графік роботи - Дружню атмосферу в колективі - Процеси без бюрократії - Медичне страхування - Професійний розвиток
IT Спеціаліст
1y
Sysadmin
null
2023-02-01T00:00:00+02:00
uk
c4183c9b-0f03-5c8c-bee8-6f980d6a0f0b
26,848
Системний адміністратор
Kormotech — це українська компанія, яка піклується про домашніх улюбленців, розвиває зоогалузь України та розробляє високоякісні раціони починаючи з 2003 року. Якщо Ви хочете доповнити команду міжнародної компанії Kormotech, то пропонуємо вакансію Системного адміністратора. Вашими обов’язками стануть: -Забезпечити технічну підтримку як апаратного, так і програмного забезпечення; -Надання технічної підтримки офісної мережі; -Управляти конфігурацією та роботою операційних систем комп’ютера; -Відповідати та вирішувати запити служби підтримки; -Оновлення систем і процесів, як це необхідно для розширеної функціональності та вирішення проблем безпеки; -Встановлення та тестування комп’ютерного обладнання; -Можливість створювати складні робочі процеси JIRA, екрани, схеми дозволів та сповіщень, використовувати дані JQL для звітності та користувацького пошуку, налаштовувати інформаційні панелі; -Налаштування та підтримка веб серверів. Вам підходить ця вакансія, якщо Ви: -Маєте глибокі знання в адміністрування операційних систем: Linux, ---MacOS, Windows; -Маєте знання архітектури комп’ютера; -Маєте чіткі та глибокі знання комп’ютерних мереж (VPN, WiFi, LAN, точки доступу, комутатори, маршрутизатори, виробники Fortinet/Aruba); -Маєте знання мережевих принципів і протоколів; -Маєте досвід в налаштуванні та адмініструванні Active Directory; -Маєте досвід роботи командного рядка (Bash; PowerShell); -Маєте знання принципів безпеки та best practices (OWASP TOP 10); -Маєте досвід в адмініструванні JIRA, Confluence та Service Desk; -Працювали зі стеком MS365 (SharePoint, PowerApps, MS Administration). Було б плюсом, якщо Ви маєте: -Досвід роботи з моніторинговими системами (Zabbix); -Досвід роботи з cloud рішеннями та їх налаштуваннями; -Досвід роботи з мережевим обладнанням Fortigate, Aruba; -Знання стандартів інформаційної безпеки, таких як ISO 27001, SSAE 16 SAS 70 та процедур безпеки на системному рівні. Ми пропонуємо: -Офіційне працевлаштування та заробітна плата -Соціальний пакет, який приємно здивує -Можливість навчання за рахунок компанії -Комфортний офіс та дружній колектив -Робочий графік Пн-Пт: з 09:00 до 18:00 год -Програма наставництва, яка дозволить швидко увійти у роботу -Видаємо все потрібне для роботи Якщо Ви підходите під опис нашого ідеального колеги, то обов’язково надсилайте нам Ваше резюме і ми розглянемо Вашу кандидатуру у найближчий час!
Kormotech
2y
Sysadmin
basic
2023-03-01T00:00:00+02:00
uk
cd717628-1cca-55bf-87d0-7884c0cfeb2b
26,849
Системний адміністратор
KRONAS — міжнародна торгово-виробнича компанія, яка спеціалізується на виготовленні та продажу меблевих комплектуючих, а також наданні виробничих послуг. Досвід роботи в меблевій галузі — більше 25 років. Компанія має 9 власних філій, 2 сучасних розподільчих центри та розвинену дилерську мережу в Україні, а також представництва в Китаї, Словаччині та Казахстані. Оголошуємо конкурс на посаду Системного адміністратора Що треба робити: · брати участь в побудові та адмініструванні ІТ-інфраструктури компанії; · пропонувати та впроваджувати нові ІТ-рішення; · приймати участь в вирішенні цікавих завдань ІТ-інфраструктури; · реалізовувати з командою ІТ-експертів над внутрішні та зовнішні ІТ-проекти; · підтримка користувачів ІТ-сервісів. Що ми очікуємо від тебе? · досвід роботи від 2-х років; · знання операційних систем Windows, Linux; · Адміністрування мережевих сервісів (активне Mikrotik, HP, Dell, Cisco(VLAN, IPSEC, GRE, SSTP, OSPF) і пасивне мережеве обладнання); · навики адміністрування базових інфраструктурних сервісів AD, DNS, DHCP, RDS, FS, Exchange і т.д.; · досвід адміністрування систем віртуалізації(VMWare, Hyper-V) баз даних MS SQL та систем резервного копіювання Veeam; · віддалене адміністрування серверів Dell, HP, Supermicro; · навики написання скриптів (Bash, PowerShell); · досвід роботи з системами моніторингу zabbix; · досвід роботи з Jira service desk; · досвід адміністрування MS Sharepoint; · досвід роботи з хмарними сервісами O365, Azure, AWS, контейнерами Docker, Kubernets та застосування підходів CI/CD; · вміння працювати як самостійно, так і з командою; · відповідальність та високий рівень самодисципліни, комунікабельність. Що ми пропонуємо: · Стабільну, конкурентну ЗП. · Цікаві задачі · Соц.пакет · Дружній колектив · Розвиток всередині компанії
Kronas
2y
Sysadmin
basic
2022-05-01T00:00:00+03:00
uk
21427e2e-172d-5560-813a-6ef8e98a2a9e
26,850
Системний адміністратор
MSV Multicall, австрійська аутсорсингова компанія з філіями в Україні, Польщі, Чехії та Словаччині, для свого львівського офісу шукає системного адміністратора для допомоги організації робочих процесів та забезпечення безперебійної діяльності. Вимоги: досвід роботи за фахом не менше 3 років; можливість працювати в офісі у Львові; адміністрування ОС MS Wіndows server, Linux; введення в експлуатацію, керування й використання сервісів ІР-телефонії, знання Asterisk; створення й керування Raіd-масивами, моніторинг стану сервісів; вміння складати робочу та звітну документацію, виводити статистику; знання елементарних правил та навичок роботи з мережами, електромережами та слаботочкою, оптичних каналів звязку; знання організації Lan та налаштування різнорангових мереж, L2-L3 світчів, роутерів, мережевих екранів; знання матеріальної частини персонального комп’ютера на рівні фахівця сервісної служби; досвід роботи з РНР і MySQL вітається. Перевага надаються у випадку: знання англійської мови на рівні вільного спілкування; вміння самостійно знаходити й усувати несправності; наявності навичок роботи з електронікою, електротехнікою, дрібним та середнім ремонтом у разі потреби. Умови роботи: часткова зайнятість; гнучкий графік роботи; заробітна плата узгоджується за результатами співбесіди; медичне страхування; участь у івентах компанії.
MSV Multicall
3y
Sysadmin
null
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
fccaf46c-99d0-5b2a-abe1-0ff5287c0bab
26,851
Системний адміністратор
Object First – це міжнародна група компаній, яка пропонує рішення для незмінного резервного копіювання, розробленого спеціально для резервного копіювання та реплікації Veeam з використанням об’єктного сховища. Ми відкриваємо вакансію Системного адміністратора і запрошуємо до команди відповідальну людину з досвідом роботи. Обов'язки: Робота із серверним обладнанням, локальними мережами; Встановлення та підтримка операційних систем та офісних програм; Встановлення та обслуговування серверів, комп'ютерів та оргтехніки; Знання апаратної частини персональних комп'ютерів, уміння знаходити та усувати неполадки; Встановлення та підтримка нормальної роботи операційних систем, офісних та антивірусних програм; Технічна підтримка користувачів комп'ютерів, навчання персоналу роботі з певними програмами; Складання звітності та резервне копіювання даних; Забезпечення безпеки корпоративних даних компанії. Знання програмного забезпечення: Linux (CentOS, Ubuntu); Windows 11,10; Mac OS; Windows Server 2012, 2016,2019; VMware; Active Directory; Office 365; Microsoft Azure; SharePoint; Veeam Backup; Intune; Webroot. Рівень володіння англійською: B2 (upper-intermediate) - письмовий та усний Мови програмування: PowerShell Ми пропонуємо: медичне страхування 24 дні оплачуваної відпустки віддалену роботу гідну заробітну плату залежно від кваліфікації та досвіду роботи. Наша вакансія – це чудова можливість професійної реалізації з хорошою перспективою кар’єрного зростання. Цікаво, правда? Надсилай резюме вже зараз!
Star Wind
3y
Sysadmin
upper
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
851aa434-b366-5ce7-ab86-077d85e8924b
26,852
Системний адміністратор
Quod Financial — це постачальник торгових технологій OMS/EMS, що спеціалізується на автоматизації та інноваціях і спеціалізується на програмному забезпеченні та послугах, таких як алгоритмічна торгівля, інтелектуальна маршрутизація ордерів та інтерналізація ліквідності. Необхідні навички: — 0,5 роки досвіду — Просунуте знання Windows, Linux (CentOS, Debian) — Досвід із системами віртуалізації, встановлення, налаштування, бекап (Proxmox, KVM) — Розуміння принципів побудови мереж та конфігурацій мережевого обладнання — Знання принципів та інструментів моніторингу інфраструктури (Zabbix) — Хороші аналітичні здібності та навички усунення проблем з робочими станціями та мережею — Читання та письмова англійська Буде плюсом: — Досвід написання скриптів на python, bash або powershell — Гарне володіння англійською Що потрібно робити: -Ведення парку робочих станцій та периферії на Linux&Windows встановлення, налаштування, заміна запчастин, усунення проблем, бекапи, моніторинг, підготовка та відправка/прийом обладнання співробітникам. — Допомога співробітникам у налаштуванні, встановленні вирішенні ІТ проблем через чат або дзвінок. — Підтримка та розширення інфраструктури офісу — Ведення документації для нових рішень та зміни існуючої — Допомога бухгалтерії у веденні інвентаризації Пропонуємо: — Щорічну оплачувану відпустку (20 робочих днів) та 10 днів лікарняного — Медичне страхування — Віддалена робота — Можливий розвиток до Infrastructure engineer — В команді троє людей (Франція та Україна)
Quod Financial Ukraine
no_exp
Sysadmin
pre
2022-11-01T00:00:00+02:00
uk
3480fa2f-a27a-53d7-8754-b0437ec2a3db
26,853
Системний адміністратор
SECUR GROUP запрошує в команду Системного адміністратора. Ми займаємося технологіями безпеки з 2008-го, тому наш рівень експертизи в даному напрямку один з найсильніших в Україні. Співробітники нашої компанії, цілеспрямовані, готові працювати злагоджено на результат та мати професійний розвиток завдяки своїй продуктивній праці. Працюючи в нашій Компанії, Ви можете бути впевнені у своєму майбутньому! Вимоги: Досвід роботи від 2-х років; Знання апаратної частини ПК, периферії та оргтехніки; Досвід адміністрування служб та сервісів (Active Directory IPv4, OSPF, VRRP, STP, RSTP, NAT, DHCP, SNMP, VLAN,); Досвід адміністрування Windows Server (Windows 2019); Знання мережевого обладнання Mikrotik RouterOS, Cisco IOS. Знання операційної системи Linux. Бажаний досвід роботи з системами резервного копіювання VEEAM. Розуміння і побудова політики мережевої і локальної інформаційної безпеки. Обов’язки: Адмініструваня серверів, системи віртуалізації Vmware та інфраструктури; Адміністрування мережі компанії та інфраструктури на базі обладнання Mikrotik, Cisco; Адмініструваня резервного ковіювання на базі Veeam; Адміністрування систем моніторінгу (Zabbix); Ведення документації. Умови роботи: 5-денний робочий тиждень (пн-пт, з 9:00- 18:00); Робоче місце за адресою: провулок Куренівський 4/8. Стабільна виплата заробітної плати, два рази на місяц; Можливість кар'єрного росту; Можливість застосувати свої знання та навички, заохочуємо професійний розвиток та саморозвиток. Якщо ж ви в пошуках стабільної роботи, ми радо запропонуємо її вам!
Secur
2y
Sysadmin
upper
2023-06-01T00:00:00+03:00
uk
cb02bcd7-fa9b-56b2-9d9c-7da88f2178b2
26,854
Системний адміністратор
В Державну службу України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (https://www.dls.gov.ua/) шукаємо Системний адміністратор Функціональні обов`язки - Адміністрування серверів і мережі компанії - Забезпечення резервного копіювання та відновлення інформації - Роботи по введенню і введенню в експлуатацію нових серверних апаратних і програмних комплексів - Робота з підрядниками (інтернет, аутсорсингові компанії і т.д.) - Ведення обліку IT-обладнання - Адміністрування мережевої інфраструктури компанії, конфігурація і введення в експлуатацію нових мережевих пристроїв - Конфігурації програмного забезпечення на серверах і робочих станціях - Технічна підтримка і консультація користувачів Вимоги до кандидата - Адміністрування поштових серверів (обов'язковий досвід роботи з MS Exchange Server) - Досвід роботи на аналогічній посаді від 2-х років - Адміністрування та налаштування: Active Directory, Hyper-V, VMware, Proxmox, Windows Server *, Linux (Debian, centOS) - Знання мережі TCP \ IP, UDP, DHCP, DNS, VLAN, VPN, NAT - Знання мережевого обладнання Cisco, Mikrotik, Ubiquity, dell, sophos - Досвід роботи з системами віртуалізації Hyper-V, VMWare, Proxmox - Резервне копіювання даних (Veeam) - Знання офісних пакетів, антивірусного ПО - Діагностика програмних / апаратних несправностей Деталі щодо умов роботи обговорюються при співбесіді
eZdorovya
3y
Sysadmin
null
2022-07-01T00:00:00+03:00
uk
5ab3bfee-9920-5cf0-83da-711a6764564b
26,855
Системний адміністратор
Вимоги: • Microsoft Windows Servers (DHCP, DNS, Terminal Servers) — середній рівень обов’язково. • Системи віртуалізації ESXI — бажано хоча б початковий рівень. • Мережеве обладнання Mikrotik, UniFi, Cisco та розуміння побудови комп’ютерних мереж — бажано середній рівень. • Linux — бажано хоча б початковий рівень. • Монтаж камер. • Прокладання мереж — бажано. Обов’язки: • Підтримка стабільної працездатності комп’ютерів, ноутбуків, серверів компанії, електронної пошти, сайтів, дротової та Wi-Fi мереж, принтерів. • Монтаж та підтримка систем відеоспостереження IP камери. • Підтримка систем контролю доступу. • Блочний ремонт системних блоків. • Підтримка аналогової телефонії. • Допомога офісним користувачам, щодо комп’ютерних питань. • Закупівля супутнього обладнання. • Допомога орендарям з Інтернет комунікаціями. • Резервне копіювання важливих даних. • Підтримка бухгалтерських програм. • Забезпечення збереження безпеки інформаційного простору. • Впровадження нових технологій для досягнення задач Компанії (смартфони, планшети, Sass рішення, тощо). • Монтаж локальної мережі (рідкі задачі). • Облік основних засобів, що стосуються комп’ютерного напрямку. Ми пропонуємо: • конкурентний рівень заробітної плати; • офіційне працевлаштування; • сучасний та комфортний офіс • велика територія для паркування авто і велосипедів • можливість рости та навчатися за рахунок компанії • нормований графік роботи: з пн.-пт, з 09:00—18:00
ТВД
1y
Sysadmin
basic
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
d6b17d71-8b14-5cd2-bb6d-89eb60773d70
26,856
Системний адміністратор
Вимоги: - Вища освіта (бажано технічна) - Досвід роботи з OS Microsoft Windows 7/10 — не менше 5 років - Налаштування Firewall, Services, System / User Registry, User Profiles, Local Security Policy, Printing Services, Event Viewer - DNS, DHCP, ODBC, Performance Monitor, Task Scheduler, Computer management, Indexing Services, Windows Update - Використання CMD / Powershell, RDP Protocol - Використання Sysinternals Suite — для налаштування та пошуку проблем - Досвід роботи з MS Office — налаштування, робочі директорії, формати файлів, ADMX - Налаштування периферійних пристроїв - Розуміння апаратної будови персонального ПК, підбір компонентів, налаштування BIOS - Базовий досвід роботи з UNIX OS — робота в консолі, базові команди - Базовий досвід роботи з OS Microsoft Windows Server — основні ролі, налаштування - Розуміння принципів роботи комп’ютерних мереж, стек TCP/IP, маршрутизація - Знання англійської мови (на рівні читання технічної документації) - Комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, бажання розвиватися та навчатися Обов’язки: - Підбір компонентів робочих станцій, налаштування, усунення недоліків в роботі, оновлення - Заміна несправних компонентів — системного блоку, периферійних пристроїв, ДБЖ - Планування та проведення профілактичних робіт комп’ютерної та оргтехніки - Ведення гарантійних відносин з компаніями постачальниками обладнання - Встановлення ОС, налаштування профілів користувачів, мережі, Firewall - Встановлення супутнього ПО для роботи користувачів - Оновлення ОС та супутнього ПО, проведення оптимізації налаштувань - Визначення проблем в роботі програм та ОС, траблшутінг - Комунікація та прийом запитів від користувачів по телефону, завдання, усно - Підтримка віддалених працівників через TeamViewer, MS Remote Assistance Ми пропонуємо: - Робота в стабільній компанії з можливостями професійного та кар'єрного розвитку - Соціальний пакет: оплата відпусток (20 робочих днів) і лікарняних - Нормований робочий графік (пн.-пт. з 9:00 до 18:00) - Премії, бонуси та інші бенефіти (тенісний стіл, волейбольний майданчик, парківка) - Доброзичливий колектив та корпоративні заходи - Сучасний і комфортний офіс
ProsteerGroup
5y
Sysadmin
null
2022-09-01T00:00:00+03:00
uk
b492c8b0-4227-5c25-bde5-0d1a7c92186f
26,857
Системний адміністратор
Вимоги: - Досвід адміністрування Windows Server, AD, DNS, DHCP, RDP, Group policies та інші служби; - Досвід роботи з cистемами моніторингу; - Знання активного мережного обладнання Cisco, Mikrotik, HP; - Знання серверного обладнання; - Досвід побудови мереж, налаштування маршрутизації, знання основних мережевих протоколів; - Досвід налаштування активного мережевого обладнання, мережевих принтерів, Wi-Fi маршрутизаторів; Обов'язки: - Відмінні знання апаратної частини ПК; - Налагодження та адміністрування робочих станцій; - Встановлення і налаштування програмного забезпечення; - Супровід існуючих і запуск нових сервісів IТ-інфраструктури; - Моніторинг працездатності, зміна конфігурації систем і сервісів; - Адміністрування мережевого і серверного устаткування; Умови роботи: - Повна зайнятість; - Стабільна оплата; - Гарний колектив, корпоративні заходи; - Комфортний офіс у центрі Львова.
JSC LUX
2y
DevOps
null
2022-02-01T00:00:00+02:00
uk
d8282170-9c08-556f-bb69-4be66b4dc7a1
26,858
Системний адміністратор
**Вимоги:** - досвід від 1 року (в ідеалі від 2 років) - вміння працювати з мережевим обладнанням - знання і розуміння принципів роботи мереж, діагностика неполадок - знання архітектури ПК - досвід установки, налаштування операційних систем Windows, Mac OS - навички резервного копіювання, знання методів відновлення ПК після збоїв - досвід в налаштуванні і підключенні офісної техніки - відповідальність, активність, комунікабельність, самостійність та уважність - знання англійської мови на рівні читання та розуміння тех. літератури - впевнене володіння Windows, MacOS, Linux **Обов’язки:** - конфігурація, налаштування і адміністрування ПК і периферійної техніки - налагодження та обслуговування робочих місць співробітників - якісне та своєчасне усунення проблем з ПК та іншої офісної техніки - адміністрування локальної мережі - підтримка безперебійної роботи IT інфраструктури компанії - налаштування і моніторинг роботи дротових і бездротових мереж - технічний супровід користувачів - налаштування, резервування і бекапіювання даних - досвід роботи зі СКУД і системами відеоспостереження - встановлення і налаштування засобів захисту інформації, інвентаризація, закупівля та обслуговування офісної техніки **Ми пропонуємо:** - комфортний офіс, що знаходиться в декількох хвилинах ходьби від станції метро - гнучкий графік (починаючи з 8 до 11 ранку, 8-годинний робочий день) - 20 робочих днів (4 календарних тижні) оплачуваної відпустки - культура небюрократизму: питання швидко вирішуються, можливість впливати на процеси, завжди вітаються нові ідеї та пропозиції - ми піклуємося про здоров’я наших працівників: повністю покриваємо - - медичне страхування, оплачувані лікарняні та спортзал - безкоштовні обіди, фрукти, солодощі - середовище для розвитку та зростання: курси англійської мови, спеціалізовані курси - обмін досвідом та знаннями між командами - корпоративні заходи та тімбілдинги, де ми святкуємо перемоги та досягнення нашої команди та компанії **Процес найму:** - ми ретельно розглядаємо заявку кожного кандидата: якщо ми вибрали інших кандидатів, ви отримаєте відповідь; якщо резюме перейде до наступного етапу, ми зателефонуємо вам для обговорення вакансії і призначимо співбесіду - HR-співбесіда: до 1 години - технічне інтерв'ю: ми детальніше розглянемо ваш досвід, навички, тоді як у вас буде можливість отримати більше інформації про ваші задачі та команду
JatApp
1y
Support
null
2021-05-01T00:00:00+03:00
uk
d96b1565-cb3e-5c36-a3b0-774e1f158cc5
26,859
Системний адміністратор
Вітаємо! Запрошуємо до себе в команду Адміністратора системи для адміністрування магазинів EVA. Основні обов’язки: - Віддалене адміністрування ІТ-інфраструктури магазинів - Робота з заявками в системі Service Desk - Контроль підрядників, що здійснюють фізичні роботи в магазині - Підтримка складу резервного фонду комплектуючих - Періодичний виїзд до магазинів із метою інвентаризації ІТ інфраструктури Важливий досвід: - Адміністрування ОС Win10, Linux mint - Роботи з маршрутизаторами, комутаторами, точками доступу, друкарською технікою Ми пропонуємо: - Офіційне працевлаштування з першого дня - Гібридний формат роботи - Графік з 09:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю - Оплачувана відпустка та лікарняні - Навчання та професійний розвиток
EVA
1y
Sysadmin
null
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
0900fcce-e5ca-54bf-ad98-095c522efcd6
26,860
Системний адміністратор
Вітаємо! Мене звати Інна, IT рекрутер, Мережа магазинів «EVA». Шукаємо в нашу команду системного адміністратора, який прагне працювати в динамічній компанії та націлений на результат. Вимоги: навички обслуговування серверного і мережевого обладнання; досвід роботи системним адміністратором Windows & Linux; знання принципів роботи мережевих технологій; досвід налаштування та підтримки систем моніторингу. досвід роботи з Active Directory; знання технологій систем віртуалізації vmware Обов’язки: забезпечення ведення журналів аудиту подій; забезпечення функціонування системи резервного копіювання; забезпечення експлуатації, технічного обслуговування та модернізації програмних та апаратних засобів інформаційно-телекомунікаційних систем; технічна підтримка серверів (Linux, Windows) віртуалізація (Vmware); система моніторингу (zabbix, grafana); обслуговування фіз. серверів, систем збереження даних та бекапування (HPE, DELL та інше); адміністрування хмарних ресурсів. супровід і підтримка технічних систем SAP (аналіз, виправлення помилок, налаштування швидкодії) призначення, зміна і контроль повноважень користувачів SAP аналіз відхилень від штатного режиму роботи систем SAP і їх усунення аналіз продуктивності систем SAP розробка і актуалізація технічної документації Ми пропонуємо: Офіційне працевлаштування з першого робочого дня; пятиденний робочий графік, 09:00—18:00, оплачувана відпустка 24 календарних дні, можливість зростати в крупній компанії. Більше про компанію https://work.eva.ua/
EVA
2y
Sysadmin
null
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
22f4ac6c-6a11-55aa-8bd4-72eef7cc6192
26,861
Системний адміністратор
В пошуках відповідального системного адміністратора, гарантуємо що допоможемо зробити апгрейд ваших навичок та нових технологій, а також багато цікавих плюшок. Розглядаємо кандидатів з м.Миколаєва чи можливим релокейтом в мирному майбутньому. **Ми чекаємо від тебе:** - підтримка мережевих сервісів (http, https, ftp, dhcp, dns, snmp и др.); - глибокі знання в сфері системного адміністрування, управління та контролю ІТ-інфраструктури; - розуміння систем інформаційної безпеки та контролю доступу, серверного обладнання. - розуміння інженерної складової офісу (мережі, інтернет, зв’язок кількох офісів, VPN тощо), залучення за необхідності зовнішніх підрядників; - Windows, Linux на рівні адміністратора. - Debian, Ubuntu, CentOS - Досвід налаштування VPN, SIP, IMAP, SMTP, IPoAC на клієнтських пристроях - Адміністрація apache/nginx/mysql/mongodb Додатково вітаються знання: git, docker, python, kubernetes **Причини приєднатися до нас:** - наявність робочих задач навіть у воєнний час зі стабільною виплатою заробітної плати; - регулярний перегляд заробітної плати; - можливості для професійного та кар'єрного зростання; - оплачувана відпустка та лікарняні; - оплачувані курси та семінари; - безкоштовні курси англійської мови; - і це тільки початок… А також, з радістю, у мирному майбутньому готові запропонувати комфортний, сучасний та затишний офіс у центрі міста, зі смаколиками на кухні та приємною атмосферою в команді. Розглядаємо кандидатів з міста Миколаєва, чи з можливим релокейтом в Миколаїв у мирному майбутньому. Будь-ласка залишайте Ваші питання, будемо раді дати відповіді на них, телеграм anastasiia_filancy
Filancy company
1y
Sysadmin
null
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
227087c4-20a5-5b26-bbde-c1b2f419d50d
26,862
Системний адміністратор
Всі кажуть про необхідність змін в Україні - а ви можете їх здійснити! IPCOM створює безпрецедентний проект задля безпеки та якості українських доріг. Ми шукаємо cистемного адміністратора в команду Інтелектуальної Транспортної Системи. Робимо продукт національного значення - ви з нами? **Вимоги:** - Досвід ремонту електроніки - Знання схемотехніки - Досвід роботи з контрольно-вимірювальними, паяльними приладами - Наявність ВП кат "В" – бажано - Готовність до відряджень по Україні **Буде плюсом:** - Практичний досвід використання скриптових мов та автоматичних систем збирання (bash/Python, Ansible, Puppet, etc.) - Практичний досвід дизайну, імплементація та підтримки складних топологій мереж - Досвід налаштування багатокомпонентних систем з нуля, використовуючи загальні інструкції - Досвід адміністрування баз даних - Досвід налаштування та використання Docker буде великим плюсом - Досвід роботи з cloud-рішеннями буде плюсом - Обов'язкове вміння читати мануали з користю та заповнювати недостатню інформації за допомогою Google **Обов'язки:** - Моніторинг і налагодження роботи вузлів системи - Монтаж, демонтаж обладнання ваго-габаритного комплексу відповідно до проєктної документації - Діагностика і ремонт компонентів електронних компонентів - Ведення внутрішньої технічної документації **Ми пропонуємо:** - Виплату заробітної плати 2 рази на місяць - Офіційне оформлення, що гарантує оплачувану відпустку і лікарняний - Графік з 09:00 до 18:00 ПН-ПТ, (але якщо трапляється неполадка, її важливо усунути незалежно від часу) - Робоче місце з технікою і всім необхідним програмним забезпеченням - В нас є керівник, який завжди готовий допомогти, дати пораду для досягнення результату - В нашому колективі ключова цінність - довіра і підтримка, Вам завжди готові допомогти і підказати все, щоб Ви досягли результату - Розвиток і зростання - Ви будете працювати в новому проекті - Інтелектуальна Транспортна Система. - Ви будете реалізовувати сильні і складні проекти національного масштабу
RecruitGarden
1y
Sysadmin
null
2023-02-01T00:00:00+02:00
uk
83816a1a-c707-5ccb-a745-73aa5055a80d
26,863
Системний адміністратор
Встановленням, обслуговуванням, налаштуванням: MS Windows 7−10, MS Windows Server 2008r2 — 2012r2 налаштуванням мережевих технологій і протоколів: AD DS; DNS; DHCP; GPO; VPN; Terminal Server. Адмініструванням систем віртуалізації під управлінням VMWare. Організацією внутрішньої корпоративної мережі, налаштуванням мережевого обладнання: Mikrotik, Cisco, Fortinet. Побудовою Wi-FI мережі на обладнання Ubiquiti. Встановленням та налаштуванням обладнання відеоспостереження Hikvision. Розробкою, веденням та актуалізацією технічної документації по системам в обслуговуванні. Підтримкою користувачів щодо функціонування та експлуатації корпоративних систем, віддаленою підтримкою користувачів. Впровадженням і підтримкою комплексних рішень резервного копіювання. Оптимізацією системи 1С. Налаштуванням безпеки мережі. Розробкою технічних завдань тестування. Що ми очікуємо від Вас: Досвід успішного виконання всіх процесів, котрі описані вище. Досвід роботи від 2-х років на аналогічній посаді. Педантичність, відповідальність, проактивність. Взамін Вашій віддачі ми пропонуємо: Стовідсоткову можливість кар'єрного та професійного зростання. Роботу в крутій та молодій команді однодумців. Комфортний сучасний офіс до якого курсує розвозка від станції метро Тараса Шевченко. Крім затишної офісної кухні з чаєм та запашною кавою у нас є власне фірмове кафе. Можливість відвідувати безкоштовні курси англійської та китайської мов. Навчання в Академії корпоративної освіти, де Ви зможете проявити свої амбіції та розкрити свій потенціал. Велопарковку для вашого залізного коня. Більш детально познайомитися з нашою компанією Ви можете на ресурсах: https://kt.ua https://dnipro-m.ua https://www.facebook.com/kt.ukraine/ https://www.facebook.com/dniprom/ https://www.facebook.com/AcademyofCorporateEducation/ https://www.instagram.com/dniprom Чекаємо саме на Ваше резюме!
Дніпро-М
2y
Sysadmin
null
2020-07-01T00:00:00+03:00
uk
1de15ca2-fe48-5e1b-aa2d-deb606df4442
26,864
Системний адміністратор
Готові поділитися досвідом та успіхами із **Системним адміністратором**, який готовий приєднатися до нашої команди уже сьогодні! **Кому буде цікава ця вакансія?** Тому, хто з технікою на «ти»: - якщо робота із «залізом» точно твоє, маєш базові навички адміністрування MS Windows, знання LAN — це добре, всього іншого навчимо - ти адмін з досвідом — чудово, швидко введемо в курс роботи та вперед! - маєш досвід збірки ноутбуків та десктопів, умієш підібрати комплектуючі — значить зможеш швидко перейняти знання наставників. - можеш про себе сказати, що ти оперативний, максимально уважний до деталей, комунікабельний та умієш працювати в команді — це must have нашого майбутнього спеціаліста **Чим будеш займатись?** - конфігурацією і адмініструванням ПК, встановленням та оновленням ОС і різноманітного ПО - прокладанням мережі, налаштовуванням роутерів, принтерів та іншого обладнання - діагностикою й ремонтом обладнання (заміною запчастин) створенням облікових записів користувачів у роб. програмах та додатках (Viber, Telegram, email, 1C) - технічною підтримкою користувачів - обслуговуванням системи відеоспостереження (встановлення та налаштування) **В підсумку, що ж пропонуємо?** - графік роботи: Пн-Пт, з 09:00 до 18:00 і можливість часткового дистанційного формату роботи - оплачувані відпустки й лікарняні - сучасний комфортний офіс, обладнане робоче місце - можливість професійного росту та розвитку - молодий колектив, професійний менеджмент - заробітню плату, що залежить від наявного досвіду
МТА
1y
Sysadmin
null
2022-03-01T00:00:00+02:00
uk
6c4dcb33-e8df-51f9-8fc0-bda6b28f3e8a
26,865
Системний адміністратор
Група компаній АДАМАС запрошує на роботу на посаду "Системний адміністратор" Основні обов’язки: - Підтримка надійної роботи комп’ютерних систем, мережевих серверів, систем відеонагляду, електронних табло та систем контролю доступу. - Встановлення та налаштування програмного та апаратного забезпечення. Вирішення технічних проблем. - Діагностика та усунення несправностей. Зокрема: - Встановлення та оновлення комп’ютерних компонентів та програмного забезпечення; - Монтаж і встановлення систем відеонагляду, електронних табло і локальних мереж; - Підтримка користувачів офісу та відокремлених підрозділів, дистанційних працівників — технічно, віддалено, в телефонному режимі; - Адміністрування СКУД - Діагностика та ремонт ПК, принтерів та іншого обладнання. - Усунення несправностей апаратного та програмного забезпечення; - Забезпечення регулярного резервного копіювання та захисту даних, відновлення даних та програмного забезпечення після аварійних ситуацій та відмов. Успішний кандидат повинен відповідати наступним вимогам: - Глибокі знання операційних систем та мережевого програмного забезпечення, апаратного забезпечення та мережевих протоколів; - Знання в налаштуванні та обслуговуванні клієнтських ОС Windows 7/8/10 MS Office 10/13/16/19 - Знання адміністрування операційних систем Windows Server - Теоретичні та практичні знання побудови мереж на основі обладнання Mikrotik. - Більше 1 року досвіду роботи адміністратором - Налаштування безпечного доступу до мережі інтернет Firewall - Налаштування віддаленого доступу VPN - Налаштування роботи електронного табла - Знання та розуміння принципів роботи (DNS, DHCP, TCP/IP, RDP) - Досвід в налаштуванні та адмініструванні системи M.E.Doc (мережева та локальна). - Досвід роботи в панелях управління доменом та сайтом. - Досвід адміністрування РКО. - Досвід адміністрування СКУД - Досвід роботи з системами відеонагляду (Dahua, Hikvision) Ми надаємо: - роботу в стабільній успішній компанії; - конкурентну оплату праці; - можливість навчання і розвитку.
Adamas
1y
Sysadmin
intermediate
2021-09-01T00:00:00+03:00
uk
c5a2a69c-6ca9-5afc-af09-20a5cc79bdab
26,866
Системний адміністратор
Девелоперська компанія «Привілей», яка розробляє та запускає проекти в Україні та на острові Балі, запрошує до співпраці Системного адміністратора. Інноваційний та системний підхід — одна із головних цінностей компанії, тож на тебе чекають складні виклики та можливості для професійного розвитку. Переваги роботи в компанії: - наявність системи впровадження, адаптації та навчання; - сучасні підходи в управлінні співробітниками, процесами, часом; - можливість кар'єрного та зарплатного зростання при зростанні компетенцій та професіоналізму; - непересічні завдання та можливість горизонтального і вертикального розвитку; Обов’язки співробітника на посаді: - Адміністрування та робота з обліковими записами користувачів DropBox, Google Workspace, Zoom тощо; - Встановлення системного та прикладного програмного забезпечення, діагностики та усунення проблем у роботі ПЗ; - Технічна підтримка користувачів та написання інструкцій; - Впровадження нових співробітників в IT-сферу компанії, навчання та повна підготовка техніки до роботи; - Облік та інвентаризація комп’ютерного обладнання; - Забезпечення інформаційної безпеки та захисту; - Допомога у постановці технічних завдань виконавцям, контроль за виконанням; - Активна участь у розвитку ІТ відділу та реалізація нових напрямів діяльності; Вимоги до кандидата: - Вища профільна освіта; - Навички, знання та досвід, що відповідають перерахованим вище обов’язкам; - Слідкування за трендами та новинками в IT-сфері; - Відповідальність; - Проактивність; - Доброзичливість в команді; Ми не можемо запропонувати рутинну роботу. З нами потрібно буде працювати багато, ефективно та на результат. При цьому ми забезпечимо тебе усіма необхідними інструментами та із задоволенням поділимося досвідом! Надсилайте резюме! З повагою, Катерина, менеджер з персоналу
Привілей
2y
Sysadmin
upper
2023-06-01T00:00:00+03:00
uk
a79a1329-8e24-5c2d-bdca-fd00332665bf
26,867
Системний адміністратор
Досвід роботи системним адміністратором не менше 1 року; Знання операційних систем MS Windows та офісного ПЗ на рівні адміністратора; Досвід роботи з системами відеоспостереження, СКУД та оргтехнікою; Знання апаратної частини КО і можливість діагностики та усунення неполадок; Знання принципів побудови, прокладки та діагностики локальних мереж; Знання мережевих протоколів передачі даних; Знання принципів статичної та динамічної маршрутизації; Досвід настройки мережевого обладнання D-Link, TP-Link і ін.; Знання основ інформаційної безпеки; Вміння працювати в умовах багатозадачності; Швидка здатність до навчання, відповідальність, комунікабельність; Рівень англійської мови — Intermediate (бажано, але не обов’язково). Буде плюсом: Розмовна і письмова англійська мова на середньому рівні; Знання операційної системи Linux на рівні адміністратора; Досвід налаштування мережевого обладнання Mikrotik, Cisco; Досвід роботи з системами HelpDesk; Досвід роботи з системами моніторингу. Обов’язки: Технічна підтримка користувачів, консультування та оперативне вирішення проблем пов’язаних з роботою локальної мережі, робочих станцій, ПО і оргтехніки; Встановлення та налаштування мережевого обладнання, обслуговування ЛВС. Налаштування і обслуговування різної офісної техніки; Встановлення, налаштування, оновлення та супровід програмного забезпечення. Компанія пропонує : стабільну співпрацю, офіційний контракт з першого дня роботи; зручний графік роботи: ПН- ПТ з 15.00 до 01.00; гідний і своєчасний дохід в $; зручне розташування офісу в районі станції метро Шулявська ; доброзичлива робоча атмосфера; безкоштовні уроки англійської мови та спілкування з native speaker; безмежні можливості для твого розвитку в нашій (твоїй) компанії; комфортний, сучасний офіс і смачну каву. Ну що, тебе зацікавила дана вакансія? Не втрачай часу та надсилай своє резюме!
Hedgehog Agency
1y
Sysadmin
intermediate
2021-11-01T00:00:00+02:00
uk
3157ec93-342d-5485-a203-a710bfef904e
26,868
Системний адміністратор
Є робота, коли це просто робота. А є робота із задоволенням у згуртованій команді однодумців. Коли любиш те, що робиш! Декілька слів про нас: WOG — найбільший імпортер пального в Україні, понад 350 АЗК та 7 000 працівників по всій країні. WOG — це велика компанія, орієнтована на людей. Ми спрямовані на зростання кожного співробітника та всебічний розвиток команди. Працюючи з нами ти отримаєш досвід роботи в сучасній компанії, станеш частиною інноваційних проектів, прокачаєш свої навики та зможеш реалізувати власні амбіції. Запрошуємо у свою команду Інженера з інформаційних технологій. Приєднуйся до нас. Разом з нами: Будь впевнений у завтрашньому дні — стабільна зарплата та офіційне працевлаштування з першого дня. Ставай одразу частиною команди — наставник та колеги завжди допоможуть і підтримають у період адаптації. Роби кар'єру — використовуй переваги корпоративного навчання та досягай професійного зростання. Отримуй приємні переваги: знижки для працівників Компанії на продукцію WOG CAFE та WOG MARKET; комфортний офіс за адресою Набережна 42; найкавовіша кава та смаколики; графік роботи: ПН-ПТ з 09:00—18:00 Ти будеш відповідати за: Налаштування та підтримку систем моніторингу та логування Супровід проектів та технічну консультацію Аналіз на покращення існуючих середовищ / структури. Автоматизацію рутинних процесів. Технічну консультацію щодо виправлення несправностей у Dev/Stage/Prod середовищі та мережевих проблем, пов’язаних із продуктивністю та функціональністю. Наші очікування від майбутнього колеги: досвід роботи від 3-х років досвід роботи ОС Linux Ubuntu, CentOS досвід роботи ОС Windows Server знання віртуалізації VmWare ESXi, vCenter знання сервісів Nginx, PHP-fpm, MySQL, squid, Ansible, Docker досвід використання і налаштування Zabbix, GitLab знання Active Directory, Group Policy, Remote Desktop Services досвід побудови Ethernet та WiFi та налаштування їх моніторингу знання мережевих технологій DNS, DHCP, NAT, VPN, FTP, HTTP, proxy, LDAP досвід налаштування мережевого обладнання Mikrotik, Ubiquity, Cisco знання скриптових мов і вміння писати скрипти  Не зволікай — надсилай резюме. Це лише кілька хвилин, але вони можуть змінити твоє життя! З нетерпінням чекаємо саме Твоє резюме! Команда HR WOG
WOG
3y
Sysadmin
null
2021-03-01T00:00:00+02:00
uk
23247cc8-5dff-5292-8dc6-c4517b6210c3
26,869
Системний адміністратор
Запрошуємо Вас стати частиною нашої команди, зайнявши посаду системного адміністратора Наші очікування від кандидата: досвід роботи із мережевим обладнанням Fortigate, Cisco, Mikrotik, Ubiquity, Aruba й розуміння роботи мережевих протоколів; досвід роботи із VMware (vSphere, vSAN, Horizon); впевнені знання роботи AD, GPO, DNS, DHCP, IIS, WDS, VPN, IPsec. Основні зони відповідальності: адміністрування серверів компанії на ОС Windows і частково Linux; адміністрування сервісів компанії, таких як: VMware vCenter Server Appliance, VMware Horizon, Veeam B&R, а також AD, GPO, DNS, DHCP, RDS, IIS, CA, WDS, WSUS, Print server, RADIUS server та інші. підтримка працездатності існуючого парку ПК, сервісів і периферійного обладнання компанії, включаючи зоомаркети (друга лінія техпідтримки); забезпечення інформаційної безпеки і контроль доступу користувачів; побудова, підтримка й моніторинг роботи локальної мережі, VPN тунелів і мережевого обладнання, налаштування маршрутизації трафіку; участь в нових IT проєктах компанії; документування змін і відповідних інструкцій в базі знань. Компанія пропонує: Роботу у великій і стабільній компанії з можливістю особистісного та професійного зростання; Робочий графік: 9-00 — 18-00, п’ятиденний робочий тиждень; Офіційне оформлення з першого робочого дня, соціальні гарантії згідно з КЗпП; Гідний рівень оплати праці та можливість впливати на свій дохід.
Suziria Company Group
3y
Sysadmin
intermediate
2023-03-01T00:00:00+02:00
uk
50f75d21-390d-51c7-9852-2814edffa73d
26,870
Системний адміністратор
Запрошуємо на повну зайнятість активних, результативних кандидатів на посаду Системний адміністратор! Запрошуємо на повну зайнятість активних, результативних кандидатів на посаду **Системного адміністратора! ** Це робота для тих, хто не боїться відповідальності, готовий показувати результати. Ми, Компанія **A1Telecom **, надаємо нашим клієнтам сучасні корпоративні телекомунікаційні рішення та системи. Спеціалізуємося на наданні **голосових каналів зв'язку ** та **SMS ** розсилок для Call-центрів та корпоративних клієнтів. Надаємо послуги хмарної **АТС **. **Ми пропонуємо: ** • Швидку **адаптацію ** в Компанії, **навчання **продукту • **Підтримку ** від власника бізнесу і колег з будь-якого питання в ході роботи • Чітку та **прозору **систему мотивації • Можливість ** кар'єрного зростання **до Керівник групи системного адміністрування (через 2-4 місяці), Керівник відділу ІТ (через 4-5місяців) • Формат роботи: **віддалена ** (наявність ПК/ноутбуку, стабільного Інтернет-з'єднання, гарнітури, веб-камери та окремого простору для організації робочого місця — must have) • Всі необхідні **інструменти ** для співпраці (доступи до АТС, СRM, мобільний/міський номер та індивідуальна лінія, по якій Ви будете здійснювати дзвінки) • Щорічну **оплачувану ** відпуску, лікарняні. Додаткові/святкові вихідні (після завершення воєнного стану та Перемоги України) **STACK: ** **Важливий досвід - управління командою від 1-го року ** • Досвід адміністрування серверів під керуванням Unix-подібних операційних систем та/або мережного адміністрування від 3-х років*. • Знання основних принципів роботи мереж передачі даних, стек протоколів TCP/IP та ін. мережеві протоколи, топології побудови мереж та алгоритмів пошуку проблем у них*; • Знання побудови принципів VPN-мереж на програмних та апаратних рівнях; • Знання основних принципів роботи VOIP, кінцевого VOIP обладнання*; • Розуміння протоколів SIP*, H323, RADIUS; • Практичні навички роботи з різними PBX та SoftSwitch, зокрема Asterisk, FreeSwitch*; • Досвід траблшутингу складних заявок (одностороння чутність, втрати RTP, jitter, транскодинг, DTMF)*; • Досвід роботи з білінговими системами та СУБД (MySQL, PostgreSQL)*; • Досвід адміністрування систем віртуалізації (VMware ESXI, Proxmox)* та поштових серверів (postfix); • Знання принципи побудови систем резервного копіювання; • Досвід роботи з хмарними платформами (AWS); • Досвід роботи із системами моніторингу та збору даних (Zabbix, Grafana)*; • Буде плюсом досвід написання скриптів однією з мов (PHP, Python). • Знання англійської мови на рівні читання технічної документації. * обов'язкові уміння **Які професійні обов'язки на Вас чекають: ** • Управління командою системних адміністраторів • Адміністрація мережної та серверної інфраструктури • Моніторинг працездатності ІТ інфраструктури, вирішення інцидентів та попередження їх виникнення • Своєчасне усування проблем, що виникають у роботі програмних і технічних ресурсів Компанії • Своєчасне оновлювання технічних та програмних ресурсів Компанії • Обробка технічних заявок, пов'язаних з працездатністю VOIP послуг та сервісів, що надаються. • Забезпечення мережевої безпеки • Підтримка внутрішніх та зовнішніх клієнтів, консультування з питань роботи систем • Ведення технічної документації • Вивчання ринку, нових технологій, тестування та впровадження їх у роботу Компанії • Участь у реалізації нових стратегічних проектів, спрямованих на розвиток Компанії **Умови нашої співпраці з Вами: ** • фіксований графік роботи : з 9:00 до 18:00. Понеділок-п'ятниця. • своєчасна виплата заробітної плати: **ставка (20 000-40 000 грн) ** ± KPI + премія. Рівень ставки залежить від результатів фінальної співбесіди. **Якщо хочете спробувати себе в нашій Компанії Вам необхідно: ** • відповісти на цю вакансію та відправити своє резюме з супровідним листом про те, чим Ви можете бути корисним\ою Компанії (e-mail hr02 a1call.me) • пройти співбесіду та успішно закінчити стажування **показавши Ваші навички як фахівця. **
А1 Telecom
2y
Sysadmin
intermediate
2023-01-01T00:00:00+02:00
uk
7ce1aa4c-69c9-5179-94cc-4b71c5a5acc7
26,871
Системний адміністратор
Зростай в міжнародній компанії з сильною корпоративною культурою. Робота, де атмосфера в якій зростають спеціалісти — має значення. HedgeHog — міжнародна рекрутингова агенція нового покоління. Наші офіси розташовані в 11 містах України. Спеціалізуємося на пошуку, адаптації та розвитку персоналу. Наш клієнт — компанія, яка надає послуги транспортної логістики на території США — відкрила вакансію на позицію Системного адміністратора. Якими skills потрібно володіти: Досвід роботи системним адміністратором не менше 1 року; Знання операційних систем MS Windows та офісного ПЗ на рівні адміністратора; Досвід роботи з системами відеоспостереження, СКУД та оргтехнікою; Знання апаратної частини КО і можливість діагностики та усунення неполадок; Знання принципів побудови, прокладки та діагностики локальних мереж; Знання мережевих протоколів передачі даних; Знання принципів статичної та динамічної маршрутизації; Досвід настройки мережевого обладнання D-Link, TP-Link і ін.; Знання основ інформаційної безпеки; Вміння працювати в умовах багатозадачності; Швидка здатність до навчання, відповідальність, комунікабельність; Рівень англійської мови — Intermediate/Upper-intermediate. Буде плюсом: Знання операційної системи Linux на рівні адміністратора; Досвід налаштування мережевого обладнання Mikrotik, Cisco; Досвід роботи з системами HelpDesk; Досвід роботи з системами моніторингу; Водійські права (В) та досвід водіння Обов’язки: Технічна підтримка користувачів, консультування та оперативне вирішення проблем пов’язаних з роботою локальної мережі, робочих станцій, ПО і оргтехніки; Встановлення та налаштування мережевого обладнання, обслуговування ЛВС; Налаштування і обслуговування різної офісної техніки; Встановлення, налаштування, оновлення та супровід програмного забезпечення. Компанія пропонує : стабільну співпрацю, офіційний контракт з першого дня роботи; час зайнятості: ПН- ПТ з 09.00−19.00/ 11.00−21.00 (узгоджується індивідуально); зручне розташування офісу в районі станції метро Шулявська ; доброзичлива робоча атмосфера; безкоштовні уроки англійської мови та спілкування з native speaker; Забезпечення медичним страхуванням після 1 року роботи; Щоквартальні тімбілдінги; Можливість познайомитися з компанією «зсередини», перед тим, як прийняти рішення. Наша місія — будувати успішні команди зі здоровою атмосферою. Прагнемо допомогти вам знайти своє покликання та розвиватися всередині своєї компанії. Якщо для Вас цікава наша вакансія, надсилайте Ваше резюме або телефонуйте за номером телефону.
HedgeHog
2y
Sysadmin
intermediate
2023-05-01T00:00:00+03:00
uk
39daacfa-7b73-5f36-b387-9c5b19f7dcfb
26,872
Системний адміністратор
Його мета та завдання: • Забезпечення безпомилкової роботи системного програмного забезпечення • Технічна підтримка та допомога користувачів (близько 30 філій) • Технічна підтримка користувачів • Адміністрація мережі. • Адміністрація серверів. • Налаштування робочих місць. • Блоковий ремонт пристроїв. • Кабельні мережеві комунікації та відеоспостереження. Нам важливо, щоб наш майбутній колега: • Мав досвід роботи з OpenVPN • Мав базові знання IP-телефонії •Добре знав принципи роботи мереж, модель OSI, NAT, Firewall • Розумів роботу протоколів FTP, HTTP, HTTPS, POP3, IMAP, SMTP, TELNET, LDAP, NTP, DHCP • Windows Server 2012-2020 - встановлення та адміністрування AD, GP, RDS, DNS, WSUS, IIS • Windows 7-11 - встановлення та налаштування ПЗ, мережевих принтерів • Centos, Ubuntu — базове встановлення ОС та ПЗ за допомогою пакетного менеджера • MacOS - встановлення та налаштування ПЗ • Mikrotik – налаштування локальної мережі, NAT, Firewall, L2TP VPN, GRE Tunnel • Ubiquiti – досвід роботи з контролером, комутаторами, точками доступу, IP-камерами • Розуміння принципів роботи POE • Знав англійську для листування з тех. підтримкою
TOTISPHARMA GROUP
2y
Data Engineer
pre
2022-06-01T00:00:00+03:00
uk
9f7f1def-1ae8-59b0-9b76-311dace7a9de
26,873
Системний адміністратор
Компанія "LEO" в пошуках системного адміністратора в м. Львів. Ми пропонуємо конкурентний рівень заробітної плати, курси англійської, безкоштовні обіди. Чекаємо Ваше резюме Ми — міжнародна платіжна система, яка здійснює процесинг платежів та розробляє комплексні платіжні рішення для великого бізнесу. Компанія працює на ринку з 2009 року та надає платіжні рішення в межах України та за кордоном. Принципи діяльності платіжної системи — безпека, гнучкість та інновації! Приєднуйся до нас у ролі Системного адміністратора. Твоїми основними обов’язками будуть: забезпечення надійної та безперебійної роботи ІТ-інфраструктури офісу; налаштування маршрутизаторів: mikrotik та точок доступу unifi; налаштування принтерів\МФУ- Установка ОС та ПЗ; підтримка техніки офісу; контроль і оплата сервісів (інтернет і тд); підтримка користувачів у офісі та віддалених підрозділів. Вимоги до кандидата: досвід роботи не менше 2-двох років; розуміння принципів роботи мережевих протоколів, DNS, DHCP; знання ОС Linux (Debian, Ubuntu, CentOS) на середньому рівні; досвід адміністрування ОС Microsoft Windows; досвід роботи з системами віртуалізації ESXI\Hyper-V. Leo — це: Стабільність. Офіційне працевлаштування, оплачувана відпустка та лікарняні; Дбайливість. Оплачуване корпоративне навчання і стажування, безкоштовні обіди в офісі, чай / кава / фрукти — безліміт, а також уроки англійської мови. Колектив. Дружню, молоду і перспективну команду, яка готова ділитися досвідом. Надсилайте резюме та приєднуйтеся до нашої команди!
LeoGaming
1y
Sysadmin
null
2022-11-01T00:00:00+02:00
uk
da6e2b1f-b49d-539f-b72d-3399c5ba0aae
26,874
Системний адміністратор
Компанія NexCore https://nexcore.ai/ входить до групи компаній Атолл Холдинг. Наразі в нас відкрита вакансія, ми шукаємо професіонала який посилить нашу команду на посаді Системного адміністратора. Ми пропонуємо: - Цікаві і амбітні завдання; - Перспективу кар'єрного росту в компанії (Холдинг з диверсифікованими видами діяльності); - Менеджмент, який вітає і підтримує прагнення до розвитку і застосування нового ефективного досвіду; - Комфортний офіс поруч з метро Нивки; - Графік роботи Пн — Пт з 09:00 до 18:00. Наші очікування від Кандидата: -Поглиблені знання принципів віртуалізації ІТ-ресурсів, навики роботи з VMWare ESX/vSphere/vCenter, VMWare Cloud Director; - Поглиблені знання та навички розгортання, адміністрування Active Directory/Azure Active Directory; - Network administration; - Знання принципів роботи реляційних СУБД, базові знання SQL, навики роботи з MS SQL, MySQL, PostgreSQL, побудова на їх базі кластерних високодоступних конфігурацій; - Microsoft Exchange; - Microsoft RDS; - Baseline Enterprise IT network security; - Адміністрування робочих місць. Завдання й обов’язки: - участь в проектуванні, плануванні, розгортанні, супроводі, моніторингу і підтримці ІТ служб та систем; - участь в розвитку ІТ-інфраструктури; - розгортання, супровід і підтримка мережевої інфраструктури; - розгортання, супровід і підтримка наземних, хмарних і гібридних ІТ-рішень; - операційна діяльність ІТ; - планування і обслуговування робочих місць (ПК, телефонія, периферія, ПЗ); - обслуговування облікових записів, поштової системи; - базові заходи безпеки робочих місць, серверів, хмари, мереж, іншого обладнання і ПЗ; - діагностика, локалізація і вирішення проблем в роботі служб, робочих місць, мереж і інших систем ІТ і обладнання; - 2, 3 рівень технічної підтримки користувачів; - автоматизація ІТ-процесів, задач, інфраструктури; - документування і систематизація систем і служб.
Автотрейдінг Атолл Груп
5y
Sysadmin
intermediate
2023-03-01T00:00:00+02:00
uk
834048be-e376-5aaf-adc3-99013447ce7c
26,875
Системний адміністратор
Компанія ОТК-СЕРВІС надає технічну експертизу та супроводжує діяльність мережі акредитованих випробувальних лабораторій по всій Україні, які здійснюють обов'язковий технічний огляд всіх категорій транспортних засобів. В зв`язку з активним розвитком в компанії відкрита вакансія **Системний адміністратор**. Обов'язки: Інсталяція, налаштування й оптимізація програмного забезпечення; Забезпечення якості роботи системи у відповідності до затверджених показників. Виявлення та усунення помилок в роботі інформаційних систем. Аналіз та вирішення заявок та інцидентів. Розгортання інформаційних систем. Тестування рішень, що впроваджуються. Ведення документації по системам. Автоматизація процесів. Ліквідація аварійних ситуацій, пов'язаних з ушкодженням програмного забезпечення й баз даних. Проведення консультацій для працівників з питань використання програмного забезпечення. Вимоги до кандидата: Знання протоколів прикладного рівня (HTTP, SMTP, POP3, IMAP, FTP, ISCSI, NFS, CIFS, DNS). Знання принципів роботи комп’ютерних мереж, базових мережевих/поштових протоколів і сервісів. Знання принципів резервного копіювання та відновлення працездатності систем в разі збоїв, відмов. Досвід обслуговування і технічної підтримки робочих станцій та периферійних пристроїв і мережевого обладнання. Досвід обслуговування і технічної підтримки систем телефонії, та відеоспостереження, систем СКД. Підтримка робочих місць на платформі Microsoft, адміністрування ОС Windows 7-10. Робота з інфраструктурою тонких клієнтів. Підтримка серверної інфраструктури (ОС Windows Server 2008/2012/2016/2019), досвід адміністрування. AD, DNS, DHCP, CA, VPN, pfSense FTP, FS, DFS, Radius, GPO, RDP, Terminal services адміністрування сервісів. ОС Linux - середній рівень адміністрування (бажано). Підтримка мережевої інфраструктури IPv4 і IPv6 мереж, знання технології Ethernet, L2/L3 Switching, VLAN, досвід експлуатації мережевого устаткування Cisco, Mikrotik тощо. Знання основ інформаційної безпеки. Впевнений користувач ПК, пакет програм Microsoft Office (Outlook, Visio, Excel, Word, Teams).
ОТК-Сервис
3y
Sysadmin
null
2021-01-01T00:00:00+02:00
uk
cea9ed40-8ecd-595e-9834-f2d449180afa
26,876
Системний адміністратор
Ми Beverly Hills Company — компанія, яка є лідером на ринку України з налаштування таргетованої та контекстно-медійної реклами. Свою діяльність ми здійснюємо понад 3-х років, і навіть в умовах війни ми активно продовжуємо свою роботу, розвиваємося і масштабуємося. Зараз ми заробляємо щоб витрачати гроші не лише на себе, а ще й на добрі справи, допомагаємо ЗСУ та людям, які потребують допомоги. Філософія компанії — розвиток та заробіток. І ми обов’язково спрацюємось якщо ти також сильно як ми хочеш розвиватися і багато заробляти. В нас не просто найкраща у світі команда, а ще й велика родина крутих, молодих і амбітних працівників. І зараз ми у пошуку нового члена нашої родини — системного адміністратора. Нам буде довподоби якщо ти: - Знаєш ОС Linux (Debian, Ubuntu, CentOS), MacOS, Windows; - Маєш досвід роботи з Windows Server (2016/2019) — RDS, ADDS, DFS; - Вмієш впроваджувати системи моніторінгу Zabbix, Grafana, Prometeus (або аналоги); - Готовий буди завжди на зв’язку; - Дуже відповідальний і уважний. Твої майбутні обов’язки: - Контроль доступів до інформаційних ресурсів компанії; - Робота з активним мережевим обладнанням FortiGate, Mikrotik, HP, Cisco, TP Link та ін. - Підтримка користувачів офісу та офісної техніки; - Адміністрування операційних систем Windows, Apple MacOS, Linux; - Розгортання та супровід інфраструктури на центральному та віддаленних майданчиках; - Адмінстрування та монтаж систем відеоспостереження та IP камер. Ми пропонуємо: - Конкурентну заробітню платню з приємним бонусом; - Оплачуваний випробувальний термін; - Твоя робота буде на 80% віддаленною, а інші 20% включають у себе відвідування офісу за необхідністю (ст.м. Шулявська); - Графік роботи: Пн-Пт з 9.00 до 19.00 з необхідністю буди завжди на зв’язку для вирішення форс-мажорних питань; - Оплачувану відпустку кожні 6 місяців; - Лояльне керівницто та дружню команду професіоналів; -Івенти яких ти ще не бачив — неповторні корпоративи, тімбілдинги, футбольні чемпіонати та багато іншого. Вже мрієш працювати з нами? Тоді скоріш надсилай резюме нашому HR
Beverly Hills Company
1y
Sysadmin
null
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
826c944b-e971-555f-8594-1cc78e10291e
26,877
Системний адміністратор
Ми, компанія«Blago», шукаємо досвідченого та відповідального системного адміністратора. Наш працівник має знати: -Досвід роботи системним адміністратором не менше 3-ьох років -Досвід роботи з системи віртуалізації Hyper-V, Vmware -Досвід роботи із складними конфігураціями Active Directiry: керування користувачами; керування групами; реплікація; групові політики. -Досвід впровадження Microsoft Share Point, Project. -Досвід роботи з поштовими серверами Microsoft Exchange та -Досвід налаштування поштових серверів Postfix, EXIM4, Dovecot, Clamav, Spamassassin, Proxmox mail gateway. -Досвід роботи з хмарними сервісами Azure, Microsoft Office 365. -Досвід налаштування складних конфігурацій веб серверів Apache, Nginx. -Досвід налаштування апаратних та програмних фаєрволівVLAN, Etherchannel, STP, BGP, OSPF. -Досвід роботи з системами моніторінгу Zabbix, Nagios -Знання баз даних MSSQL, PostgresQL, MYSQL -Поглиблені знання апаратної та програмної частини робочих станцій та серверів Переваги від нашої співпраці: -Конкурентна заробітна плата, відповідно до рівня досвіду -Стабільна робота в успішній компанії -Професійний розвиток та можливість отримати нові навички -Офіс в центрі міста Якщо ви відповідаєте вимогам і бажаєте приєднатися до нашої команди, надсилайте своє резюме і наш рекрутер зв«яжеться з Вами. Приєднуйся до команди та будуй майбутнє разом з нами!
Blago
2y
Sysadmin
null
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
b70325ed-a64c-50c2-9647-b0355ba7e17c
26,878
Системний адміністратор
Ми молода компанія, що динамічно розвивається та працює в сфері Blockchain технологій. Шукаємо талановитого системного адміністратора **на part-time** для розвитку та підтримки нашої мережевої інфраструктури. **Від тебе очікуємо наступні навички:** - Розуміння моделі OSI; - Досвід адміністрування та налаштування VMware ESXi (vCenter); - Досвід адміністрування доменної мережі Windows (Windows Desktop (7,10) + Windows Server*, впевнена робота з GPO, RDS, DHCP тощо); - Досвід підтримки Veeam Backup & Replication та роботи з хмарними бекапами; - Досвід роботи з Linux (налаштування базового програмного забезпечення, наприклад nginx, php-fpm); - Досвід роботи з Office365. **Обов'язки на позиції:** - Планування та масштабування хмарної та локальної інфраструктури компанії; - Технічна підтримка мережевого обладнання та робочих столів співробітників (Windows, Linux); - Налаштування та підтримка VMware ESXi; - Налаштування та підтримка Veeam Backup & Replication; - Налаштування та підтримка мережевого обладнання (pfSense), VPN тунелів (IPSec); - Адміністрування Office365. **Від нас:** - Гнучкий графік роботи, робота за estimate (ставимо завдання, оцінюємо за часом, після реалізовуємо); - Робота з HubStaff; - Ставка по estimate у доларі, а також офіційне працевлаштування за гіг-контрактом (ми резиденти Дія.Сіті). **Чекаємо на твоє резюме ;)**
Cybridge Technologies
3y
Sysadmin
null
2023-03-01T00:00:00+02:00
uk
94aa5db2-1932-5317-a2d8-f3b1c20fa536
26,879
Системний адміністратор
Ми шукаємо Спеціаліста з обладнання та ІТ-адміністрування для приєднання до нашої команди в WOW-HOW Studio. Кандидат повинен мати знання та досвід у різних аспектах обладнання, ІТ-сфери та адміністрування, щоб забезпечувати безперебійну роботу наших технічних ресурсів та систем. Очікування від кандидатів: - Збірка та налаштування комп'ютерів, включаючи вибір оптимальних компонентів; - Закупівля та налагодження макбуків, ноутбуків на платформі Windows та розхідних матеріалів; - Розуміння різних типів матриць моніторів та їхніх особливостей; - Ведення обліку технічного обладнання в електронних таблицях або інвентаризаційній базі; - Досвід у роботі з AD, AWS, Synology, UniFi, а також з операційною системою Afanasy; - Розуміння та оплата роботи різноманітних сервісів, таких як Octane Render, Redshift, Nuke, Cinema 4D; - Адміністрування інструментів співпраці, таких як Google Admin, Slack, Wrike, Zoom та 1Password; - Встановлення та налаштування програмного забезпечення для 3D-моделювання та дизайну; - Організація та підготовка офісу для зручного робочого процесу; - Готовність до переїздів офісу (включаючи менеджерські навички для знаходження вантажників та автомобілів) м.Київ, рідше м. Харків Від нас: - Можливість реалізувати свої ідеї; - Швидко зростаючий бізнес, що відкриває перед Вами можливості професійного та кар'єрного зростання; - Віддалений формат роботи, при якому не втрачається відчуття причетності до колективу. Якщо ви прагнете впроваджувати свої знання та навички у високотехнологічному середовищі та сприяти розвитку інноваційних проектів, то приєднуйтеся до нашої дружної команди в WOW-HOW Studio. Ми пропонуємо цікаві завдання, можливості для самореалізації та професійного зростання.
Wow-How Studio
no_exp
Sysadmin
intermediate
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
fe3d8c70-6d54-56a5-8e74-86d83dafba75
26,880
Системний адміністратор
Навички організації роботи підрозділу та підрядників; Досвід в управлінні персоналом; Hard skills: Досвід реалізації IT-проектів (мережа, телефонія, сервери, інше); Досвід роботи з касовим обладнанням; Досвід адміністрування Windows; Знання та досвід обслуговування апаратного забезпечення; Досвід роботи з Active Directory; Знання основних принципів ІТ- безпеки; Знання мереж на основі стека протоколів TCP/IP, принципів маршрутизації, VPN; Досвід роботи з хмарними рішеннями Microsoft буде перевагоюMSQL; Додатково: Робота системним адміністратором не менше 2х років Готовність до відряджень (10% часу відрядження у регіони) Основні задачі: Реалізація ІТ-проектів в рамках розвитку компанії; Адміністрування ІТ системи Компанії; Забезпечення безперебійної роботи офісної мережі, WiFi, інтернету, VPN, мережевого обладнання, торгового обладнання магазинів; Забезпечення працездатності ІТ структури магазинів (інтернет, РРО, мережеві ресурси, принтери); Підтримка користувачів (мережеві папки, доступи до ІС); Управління контентом відеостін; Адміністрування хмарних серверів; Оптимізація роботи відділу; Участь в розробці ІТ-стратегії компанії.
ПРОТОРІЯ
2y
Sysadmin
null
2023-01-01T00:00:00+02:00
uk
77aae381-4ddf-593d-a804-2ed7230bf641
26,881
Системний адміністратор
Над сайтом та мобільним додатком Work.ua працює велика команда: це IT-фахівці, відділ продажів, маркетинг, HR, та фінанси. Щоб усі наші співробітники могли працювати з комфортом та швидко вирішувати свої завдання, нам потрібен системний адміністратор. **Ми шукаємо людину, якій буде цікаво:** — Допомагати співробітникам компанії розв’язувати технічні проблеми. — Встановлювати та налаштовувати програми, керувати обліковими записами співробітників. — Розширювати та покращувати локальну мережу, інфраструктуру офісу. Обирати, купувати, збирати та налаштовувати комп’ютерну техніку, вести її облік. — Діагностувати несправну техніку та ремонтувати її в сервісних центрах. **Скоріш надсилай своє резюме, якщо ти:** — Доброзичливий та щиро прагнеш допомагати користувачам, якщо в них щось не працює. — Знаєш системи Linux (Ubuntu) та Mac OS на рівні досвідченого користувача (знання Windows теж буде у нагоді). — Вмієш встановлювати та налаштовувати Google Chrome, Zoom або драйвер принтера із заплющеними очима. — Розумієш технічні характеристики комплектуючих та вмієш зібрати з них працюючий комп’ютер; — Вмієш зануритися в проблему та розібратися, чому не працює інтернет та як це виправити; — Маєш досвід роботи в технічній підтримці та вміння говорити про складні речі простими словами. **Що ми пропонуємо:** — Роботу в компанії, проєкти якої щодня потрібні сотням тисяч людей. — Компенсацію 50% вартості навчальних заходів, курсів та хобі. — Зростання доходу. Ми переглядаємо рівень зарплати двічі на рік. — Стабільність. Офіційне оформлення, оплачувані відпустка та лікарняні без довідок, виплата зарплати 2 рази на місяць у ті самі дні. — ЗСЖ. Ми любимо спорт. Є біговий, футбольний, баскетбольний клуби. І онлайн-руханки щодня. — Відкритість до обговорення та можливість своїми рішеннями безпосередньо впливати на проєкт, який допомагає мільйонам українців знаходити роботу. — Команду зі спільними інтересами. Ти можеш створити в компанії свій клуб або приєднатись до наявних. Наші клуби: кіно-, книжковий, клуб малювання. — Роботу в команді, у якої є чому повчитися і яка завжди готова прийти на допомогу. — Веселі вечори та вихідні: онлайн- і офлайн-ігри, сплави на байдарках, висадки дерев та багато іншого. — Докладніше про нашу команду та технології — https://www.work.ua/careers/.
Reactor
2y
Sysadmin
null
2022-02-01T00:00:00+02:00
uk
a0f8d01e-906b-5aa3-ba96-a6d573b3eccc
26,882
Системний адміністратор
Наш ідеальний кандидат має: - Досвід роботи від 3 років на посаді Системного адміністратора; - Аналітичні та комунікативні здібності; - Досвід написання технічної документації (інструкції) для користувачів; - Базовий досвід у забезпеченні безпеки ІТ-інфраструктури; - Досвід роботи з активним мережевим обладнанням MikroTik, Unifi; - Практичний досвід в адмініструванні MacOS та Windows Server; - Практичний досвід адміністрування AD, LDAP, DHCP, DNS, VLAN, OpenVPN, IPSec; - Знання продуктів Atlassian Jira, Atlassian Confluence та Trello на рівні просунутого користувача; - Величезне бажання вчитися та вдосконалювати свої навички; Буде перевагою: - Практичний досвід будівництва складної IT інфраструктури, її підтримки та розвитку; - Практичний досвід з CentOS, FreeBSD, Linux - Наявність сертифікатів про проходження курсів підвищення кваліфікації; - Знання Ansible, Docker, MySql, PostgreSQL, Zabbix, Radius; - Вміння створювати скрипти Python, Perl, Bash або іншою мовою. Що потрібно буде робити: - Управління складною корпоративною інфраструктурою компанії; - Адміністрація сервісів Atlassian Jira, Confluence та Trello; - Адміністрація мережі офісу (комутатори L2/L3) та офісних МФУ; - Взаємодія з підрядниками та постачальниками обладнання та софту; - Закупівля та інвентаризація техніки. - Ведення та підтримка в актуальному стані технічної документації (інструкцій); - Вирішення проблемних питань у телефонному режимі або використовуючи ПЗ для віддаленої підтримки; - Консультація працівників по роботі з ПК та програмним забезпеченням; - Встановлення та підтримка операційної системи: Ubuntu, CentOS, FreeBSD, Windows, Mac OS; - Встановлення та підтримка офісного програмного забезпечення (ПЗ); - Адміністрування маршрутизаторів та комутаторів (MikroTik); - Адміністрація системи контролю доступу; - Забезпечення безпеки ІТ-інфраструктури; Що ми пропонуємо: - Роботу в стабільній компанії — адже ми понад 10 років на ринку; - Дійсно цікаві завдання: бери участь у створенні медіа сервісу майбутнього; - Відносини, побудовані на довірі; - Багато можливостей для розвитку; - Неймовірно круті корпоративи; - Безкоштовні уроки англійської мови; - Заняття з плавання, а також уроки настольного тенісу; - Корпоративного психолога; - Для співробітників компанії знижки від брендів партнерів. Відповідаючи на вакансію і надіславши своє резюме в Компанію (ТОВ «МЕГОГО»), зареєстровану й діючу відповідно до законодавства України, реєстраційний номер 38347009, адреса: Україна, м. Київ, вул. Новокостянтинівська, 18 В (далі «Компанія»), ви підтверджуєте та погоджуєтеся з тим, що Компанія обробляє ваші особисті дані, представлені у вашому резюме, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» та правил GDPR.
Megogo
3y
Support
intermediate
2022-10-01T00:00:00+03:00
uk
4c80944c-30df-5004-9481-5f2e8e9c1823
26,883
Системний адміністратор
**Обовʼязки та задачі:** - Брати участь в побудові відмовостійких рішень в ІТ-інфраструктурі компанії; - Виконувати задачі з адміністрування систем та сервісів компанії; - Здійснювати моніторинг інфраструктури та систем; - Проводити оновлення систем; - Знаходити рішення для інцидентів та помилок в інфраструктурі; **Hard Skills:** - Вміння працювати як з Windows, так і з Linux; - Досвід адміністрування основних сервісів — AD, DNS, DHCP, RDS, FS; - Досвід роботи з системами віртуалізації від VMware; - Досвід обслуговування баз даних — MS SQL, MySQL, PostgreSQL; - Досвід налаштування систем резервного копіювання Veeam; - Досвід підтримки специфічних систем — 1С, M.E.Doc, etc; - Досвід адміністрування поштових серверів MS Exchange; - Базові знання по роботі мережевого обладнання; - Базові знання по роботі Asterisk; - Навички написання скриптів на PowerShell та Bash; **Soft Skills:** - Вміння пояснювати технічні моменти «не інженерною» мовою; - Стресостійкість; - Вміння працювати в команді та самостійно; - Відповідальність та бажання розвиватися як спеціаліст.
Sheriff
2y
Sysadmin
null
2023-04-01T00:00:00+03:00
uk
61d3fdf4-5531-5b79-84d4-a9b72faaf930
26,884
Системний адміністратор
**Обов'язки**: • IT-підтримка мобільного додатку та веб-сайту в складі scrum-команди My Vodafone • Моніторинг роботи платформи і взаємодії з іншими системами • Виявлення і усунення помилок і аварій, пошук кореневих причин • Робота з запитами внутрішньої ITSM-системи • Актуалізація, розробка експлуатаційної документації, аналіз проектних документів • Виконання регламентних робіт на платформі • Взаємодія з постачальником продукту: усунення помилок, оптимізація, впровадження нового функціоналу • Конфігурація сервера для WEB-версії My Vodafone • Постійне поліпшення серверів за допомогою інструментів автоматизації (Jenkins, GitLab CI, CI and ect.) **Вимоги**: • Навички адміністрування операційних систем Unix/Linux, Windows • Навички адміністрування веб-сайту (IIS) • Практичні навички роботи з інструментами автоматизації таких як Jenkins, GitLab CI, CI and ect • Компетенції в області підтримки прикладного ПО, розуміння мережевих технологій, vSphere • Вища або спеціалізована ІТ або технічна освіта • Аналітичні і комунікативні здібності, готовність швидко набувати нові компетенції • Уміння працювати в команді, навички самоосвіти • Володіння англійською мовою на рівні не нижче Intermediate • Відповідність корпоративним цінностям компанії
IT SmartFlex
2y
Sysadmin
null
2021-03-01T00:00:00+02:00
uk
0667c43c-981f-5d94-b2cc-6aa5a92c8cdf
26,885
Системний адміністратор
Обов’язки: Адміністрування ввірених серверів, програмних і апаратних комплексів. Забезпечення та контроль доступу до інформації, розміщеної на серверах. Забезпечення фунцій резервування, контроль і управління розподілом обчислювальних потужностей і дискового простору. Конфігурація та підтримка ОС, СУБД та інших довірених програмних комплексів. Здійснення технічної та консультаційної підтримки обчислювальної техніки компанії в межах компетенції. Основні вимоги до кандидатів: Вища технічна освіта. Досвіт роботи — від 2-х років адміністрування обчислювальних комплексів. Адміністрування серверів на базі ОС Microsoft Windows 2008−2019, AD, GPO, DNS, RDP, VDI, RemoteApp, ОС Linux. Досвід роботи Hyper-V, VMware. Досвід роботи з СУБД (msSql, mysql, postgersql). Досвід написання скриптів (vbs, ps, bat). Знання принципів роботи мереж на базі TCP / IP. Знання основних мережевих технологій і протоколів (DHCP, DNS, POP3, IMAP, SMTP).
DTEK
2y
Sysadmin
null
2021-10-01T00:00:00+03:00
uk
321b0c94-2a73-5a9a-9058-e012bcd49e9e
26,886
Системний адміністратор
Обов’язки: • Встановлення та налаштування ПЗ; • Адміністрування серверів Linux та Windows (RDS ферма); • Забезпечення відмовостійкості сервісів; • Участь у розвитку інфраструктури; • Автоматизація процесів; • Інтеграція нових і наявних сервісів; • Участь в дослідженні і усуненні інцидентів, що впливають на продуктивність і доступність сервісів; • Моніторинг роботи серверів і ПЗ. • Базове налаштування ноутбуків співробітників та офісної мережі Необхідний досвід: • досвід роботи від 2-х років; • Досвід адміністрування серверів під Linux та Windows з RDS; • Досвід налаштування Haproxy, Docker, GitLab, Squid, Iptables; • Досвід розгортання і адміністрування OpenResty, postgresql, MongoDB; • Моніторинг Zabbix, Prometheus, Grafana; • Контейнеризація і оркестрація сервісів в Docker; • Написання скриптів на bash; • Розуміння і принципи роботи DNS, DHCP, TCP / IP; • Буде плюсом: Ansible, Git.
OnHires
2y
Sysadmin
intermediate
2022-11-01T00:00:00+02:00
uk
1173eae4-c0d9-50e7-b107-49cc4fef2916
26,887
Системний адміністратор
Обов'язки: - Налаштовувати апаратне і програмне забезпечення для стабільної роботи - Обслуговувати офісну комп’ютерну техніку - Налаштовувати робочі станції, мережі, мережеві обладнання - Встановлювати сервіси, модернізувати наявні - Вирішувати проблемні кейси Чекаємо від вас: - Вищу технічну освіту - Понад 3 роки в галузі інформаційних технологій або захисту інформації (не менше 3-х років) - Вміння налаштовувати серверне обладнання - Досвід налаштування мережевого обладнання Cisco - Розуміння в адмініструванні операційних систем Windows/Linux та середовищ VMWare - Досвід встановлення та налаштування СКБД MS SQL Server, MySQL - Навички встановлення та налаштування web-серверів (Apache/Nginx+PHP+JS) - Вміння встановлювати та налаштовувати прикладне та антивірусне програмне забезпечення.
Diia Company
3y
Sysadmin
null
2022-03-01T00:00:00+02:00
uk
6b351e12-368d-50be-b47d-3cc695d52622
26,888
Системний адміністратор
Обов'язки: Робота із серверним обладнанням, локальними мережами; Встановлення та підтримка операційних систем та офісних програм; Встановлення та обслуговування серверів, комп'ютерів та оргтехніки; Знання апаратної частини персональних комп'ютерів, уміння знаходити та усувати неполадки; Встановлення та підтримка нормальної роботи операційних систем, офісних та антивірусних програм; Технічна підтримка користувачів комп'ютерів, навчання персоналу роботі з певними програмами; Складання звітності та резервне копіювання даних; Забезпечення безпеки корпоративних даних компанії. Знання програмного забезпечення: Linux (CentOS, Ubuntu); Windows 10, 8; Windows Server 2012, 2016; VMware; Active Directory; Office 365; Microsoft Azure; SharePoint; Veeam Backup. Мови програмування: PowerShell. Ми пропонуємо: Цікаву творчу роботу у сфері інформаційних технологій; Сучасний офіс у центрі міста; Команду справжніх професіоналів; Фінансову стабільність та надійність; Медичне страхування. Хочете працювати в продуктовій компанії StarWind? Тоді надсилайте резюме прямо зараз!
Star Wind
2y
Sysadmin
intermediate
2022-02-01T00:00:00+02:00
uk
323c055d-5afd-5716-a88d-1793874a3e43
26,889
Системний адміністратор
**Основні вимоги:** -1+ рік досвіду на позиції системного адміністратора -Впевнені знання Mac OS систем -Досвід ведення бази даних обладнання та самого обладнання -Впевнене знання принципів мережевих технологій (AD, DNS, DHCP, NAT, VPN, FTP, GPO, proxy, TCP/IP, STP, VLAN) -Здатність швидко вивчати нові або незнайомі технології та продукти, використовуючи документацію та ресурси Інтернету -Вміння брати ініціативу, хороші навички командної роботи, вміння та бажання працювати в режимі багатозадачності -Рівень англійської від Intermediate **У твої обов’язки буде входити:** -Контроль макбуків, і вчасна їх чистка та оновлення(закупка) -Контроль мобільних тестових девайсів -Контроль і налаштування внутрішніх серверів(мак міні на М1) -Контроль і налаштування розумного офісу(Home Assistant на Raspbery Pi) -Контроль і налаштування нетворкінг мережі(UniFi + Access + Protect) **Ми пропонуємо:** -21 робочий день відпустки,8 днів лікарняних, 7 днів додаткових вихідних за потреби та вихідний на день народження -Мега круту та дружню команду. Переглянь наш Instagram та DOU -Комфортний офіс недалеко від центру міста -Гнучкий графік роботи -Відсутність тайм трекінгу, бюрократії та мікроменеджменту. В нас – Скандинавська модель менеджменту -Компенсацію 50% від витрат на навчання — лекції, конференції та курси англійської мови -Регулярний performance review
NERDZ LAB
1y
Sysadmin
intermediate
2022-09-01T00:00:00+03:00
uk
c5e5264d-414c-5646-9a69-f2f1e5caf3b9
26,890
Системний адміністратор
Основні вимоги: Досвід роботи системним адміністратором (єдиним в компанії) — від 2-х років. Високий рівень користування ПК, досвід роботи с базами даних, досвід встановлення серверних ОС, SQL, програмних продуктів, знання мережевих технологій, базові знання мови MSSQL. Досвід встановлення та налаштування OC Windows, XP, Server 2003, 2008, 2012,2016,2019Win 7, Win10; Обслуговування апаратної частини ПК; Віддалена технічна підтримка (RAdmin, TeamViewer, Ammyyadmin); Знання систем віртуалізації (Hyper-V, VMware); Забезпечення функціонування, підтримка роботоздатності комп’ютерної техніки та програмного забезпечення; Вміння налаштування та адміністрування DHCP, DNS, Аctive directory, Mikrotik, Zabix. Англійська мова — бажано середній рівень. Бажання працювати в медичній галузі. Обов’язки: Підтримка в робочому стані комп’ютерної та периферійної техніки. Встановлення та налаштування програмного забезпечення та підтримка медичних інформаційних систем. Налаштування та підтримка локальної мережі, системи безпеки Організація інтеграції 1С та медичної інформаційної системи (MCMed) Організація інтеграції ІР-телефонії (Binotell) та медичної інформаційної системи Впровадження та налаштування CRM Організація профілактичного обслуговування комп’ютерної техніки; Підключення та налаштування периферійних пристроїв; Організація віддаленого доступу до серверів з використанням VPN з'єднань; Створення і підсистеми резервного копіювання (Symantec backup, Veeam Backup&Replication, Acronis та інших). Адміністрування сайту компанії. Надання технічної підтримки співробітникам з питань користування комп’ютерними програмами. Навчання нових користувачів роботі з медичною інформаційною системою, CRM та ін. Умови: Місцезнаходження: м. Київ, 5 хв. від Севастопольської площі. Чудова транспортна розв’язка. Офіційне працевлаштування. Графік — пн. — пт. з 8.30 до 17.30 Зар.плата: 22 000 — 25 000 грн. Випробувальний термін: 2 міс. Безкоштовні обіди. Чудовий молодий колектив професіоналів. Резюме, будь ласка, надсилайте з описом навичок та досвіду роботи.
ubmc.com.ua
2y
Sysadmin
null
2021-03-01T00:00:00+02:00
uk
5ac2542a-4127-5b90-b7d6-46f6773fce7b
26,891
Системний адміністратор
Основні завдання: - Забезпечення працездатності ПЗ: ІС ОІК АСДК, АСОЕ, Regina, СМПР, БД ЦР та їх вдосконалення. - Встановлення, налаштування, адміністрування Windows Server XP\\2008\\2012\\2016\\2019. - Налаштування передачі даних IEC 60870-5-101(104). - Встановлення, конфігурування СКБД Oracle та його адміністрування (бекапування, проведення регламентних робіт по перевірці відмовостійкості БД, відновлення БД). Створення та аналіз БД: структури, даних, алгоритмів. - Консультація працівників з питань використання ПЗ. Основні вимоги: - Повна вища освіта. - Знати протоколи передачі даних IEC 60870-5-101(104). - Знати серверні ОС Windows (Server XP\\2008\\2012\\2016\\2019). - Вміння працювати в умовах багатозадачності. - Досвід роботи з Oracle. - Вміння виставляти пріоритети. - Знання англійської мови не нижче середнього рівня (intermediate level) з електротехнічного напрямку. Умови праці: - Робота в дружньому і позитивному колективі. - Офіційне працевлаштування. - Робота в комфортному офісі. - Гідна оплата праці за результатами співбесіди. - Добровільне медичне страхування. - Соціальні гарантії передбачені КЗпП та Колективним договором. Якщо Вас зацікавила дана вакансія, та Ваша кандидатура відповідає вимогам, будь ласка, надсилайте резюме із зазначенням бажаного рівня заробітної плати. Стандартний строк розгляду резюме — 14 днів. Відсутність відповіді протягом 14 днів означає, що ми ознайомилися з Вашим резюме, але, на жаль, на сьогодні в компанії немає вакансій, які відповідають Вашій кваліфікації та побажанням. У випадку відкриття відповідної вакансії, ми запропонуємо Вам її для розгляду. Дякуємо Вам за увагу до Національної енергетичної компанії «Укренерго»!
Укренерго
no_exp
Sysadmin
null
2022-01-01T00:00:00+02:00
uk
ae5ed2e3-152a-5715-a7ae-d184f60928d7
26,892
Системний адміністратор
Основні задачі: - інсталяція, настроювання й оптимізація програмного забезпечення; - розробка інструкцій по роботі з новим програмним забезпеченням; - конфігурація систем на сервері; - забезпечення ведення комп'ютерних баз даних; - моніторинг роботи системи на етапі запуску в експлуатацію; - брати участь у розробці SLA та забезпечувати його виконання; - ліквідація аварійних ситуацій, пов'язаних з ушкодженням програмного забезпечення й баз даних; - проведення консультацій для працівників з питань використання програмного забезпечення. Основні вимоги: - вища освіта; - досвід роботи від 1 року; - досвід обслуговування програмного забезпечення; - базове знання мов програмування; - навички формування запитів в базу даних; - досвід написання скриптів; - знання способів і механізмів керування даними; - знання технологій передачі даних (Ethernet, TCP/IP), IP-адресації і маршрутизації; - знання принципів побудови мережевої взаємодії; - знання web-технологій та продуктів Apache, MySQL, PostgreSQL, Oracle; - знання основ інформаційної безпеки; - знання ITIL; - системність, високі аналітичні здібності, вміння працювати в умовах багатозадачності, вміння виставляти пріоритети. Умови праці: - Роботу в дружньому і позитивному колективі. - Офіційне працевлаштування. - Роботу в комфортному офісі. - Гідну оплату праці за результатами співбесіди. - Добровільне медичне страхування. Офіс компанії розташований: м. Київ, вул. С. Петлюри, 25 Якщо Вас зацікавила дана вакансія, та Ваша кандидатура відповідає вимогам, будь ласка, надсилайте резюме із зазначенням бажаного рівня заробітної плати. Стандартний строк розгляду резюме - 14 днів. Відсутність відповіді протягом 14 днів означає, що ми ознайомилися з Вашим резюме, але, на жаль, на сьогодні в компанії немає вакансій, які відповідають Вашій кваліфікації та побажанням. У випадку відкриття відповідної вакансії, ми запропонуємо Вам її для розгляду. Дякуємо Вам за увагу до Національної енергетичної компанії «Укренерго»!
Укренерго
1y
Sysadmin
null
2021-09-01T00:00:00+03:00
uk
54dec03b-f4ed-5cc7-b8e8-c8a8b44f494b
26,893
Системний адміністратор
Офіційне працевлаштування і всі соціальні гарантії. - Можливість працювати з різноманітним творчим колективом в масштабі всієї країни. - Цікаві професійні виклики та завдання Суспільне Мовлення — найбільша незалежна медіакомпанія України. Ми не залежимо від олігархів чи політиків, не обслуговуємо жодних державних органів політичних сил чи структур. Суспільне належить українському суспільству і фінансується з податків усіх громадян. Суспільне Мовлення — незмінне в лідерах з дотримання журналістських стандартів. Близько 6 млн. читачів підписані на Суспільне в соціальних мережах, з них 4 млн. — на регіональних платформах. Суспільне — офіційний транслятор Євробачення, Олімпіади й Паралімпіади. Суспільне Мовлення та ВВС проведуть Євробачення-2023 від імені України. Під час війни ми 24\7 даємо новини з першоджерел на ТБ, радіо, сайтах та YouTube, у Facebook, Instagram, Telegram, Viber. У нас найширше в країні радіопокриття, в тому числі — на окупованих територіях. Ми документуємо злочини рф та проводимо журналістські розслідування. Ми запрошуємо вас приєднатися до команди, що забезпечує доступ ваших рідних та близьких, друзів та знайомих, всіх українців — до чесної та неупередженої інформації. Ключові завдання: - Моніторинг (ZABBIX) ІТ-інфраструктури мережі, серверів та сервісів АТ «НСТУ». - Вживання заходів щодо ліквідації наслідків аварій. - Налаштування мережевого обладнання. - Віртуалізація VMware ESXi. Ми запросимо Вас на співбесіду, якщо Ви маєте: - Вищу технічну освіту (магістр/спеціаліст). - Відмінні знання мережевого обладнання: cisco, mikrotik, UNIFI і подібне (CLI, VLAN, ROUTING, STP, PIM, IGMP, ACL). - Знання операційних систем: Linux, Unix, Windows Server. - Знання служб і сервісів: Firewall, NAT, Routing, Bonding, DHCP, DNS, FTP, VPN, SAMBA, NTP, NGINX, RTMP, UNIFI. - Високий рівень володіння державною мовою. - Знання Закону України Про Суспільне телебачення і радіомовлення України, Статуту АТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України». Долучившись до команди Суспільного, Ви отримаєте: - Позмінний графік роботи 2/2 (нічна і денна зміна по 12 годин). - Офіційне працевлаштування і всі соціальні гарантії. - Можливість працювати з різноманітним творчим колективом в масштабі всієї країни. - Цікаві професійні виклики та завдання. Якщо Вас зацікавила вакансія, надсилайте, будь ласка, резюме та короткий мотиваційний лист, який розкаже — чим саме для вас цікава робота в команді Національної суспільної телерадіокомпанії України. Вдячні за інтерес до компанії Суспільне мовлення!
Національна суспільна телерадіокомпанія України
2y
Sysadmin
pre
2023-01-01T00:00:00+02:00
uk
88a37cd1-1bcf-5800-85b8-f4029ae25d18
26,894
Системний адміністратор
**Привіт, ми web production INCREATE!** Наша агенція зараз розвивається, тому ми в пошуках Системного адміністратора. **Коротко про нас:** INCREATE: web production повного циклу. — входимо в ТОП-3 діджитал агенсій України з веб-девелопменту; — розробляємо проекти від ідеї до повного запуску; — представляємо Україну на міжнародних конкурсах Awwwards і CSSDA. У нас на сервері розміщаються як наші продукти, так і продукти наших клієнтів. **Майбутні задачі:** - Відновлення сайту/серверу — коли падає; - Відновлення після ддос атак; - Контроль резервних копій; - Відновлення з резервних копій за необхідності; - Створення тестового середовища для проєкту (ФТП і БД) з прив’язкою до тестового домену за необхідності; - Перенесення і налаштування клієнтського сайту на наш сервер або сервер/хостинг клієнта; - Прив’язка і направлення домену; - Доустановка модулів, компонентів (якщо чогось не вистачає для запуску сайту). Також бажаний досвід робити з хмарними серверами, такі як Амазон та інші. **Вимоги:** - Від 2-х років досвіду роботи як System Administrator; - Знання основних мережевих топологій та протоколів; - Знання та розуміння основних принципів побудови мережі (маршрутизація, локальні та віртуальні мережі); - Навички встановлення та налаштування клієнтського прикладного ПЗ; - Навички написання технічної документації (інструкцій) для користувачів; - Навички самостійного пошуку та визначення несправностей (траблшутинг); - Самостійність у роботі. **Що ми пропонуємо:** - Гнучкий графік роботи; - Можливість обрати формат роботи: парт-тайм/фул-тайм. - Грошова винагорода в залежності від твого досвіду та навичок; - Ми надаємо можливість працювати з будь якого куточка світу. При цьому є повністю автономний офіс у Києві, поруч зі станцією метро; - Відкриту та дружню корпоративну культуру, де пропозиції кожного вітаються та заохочуються!
INCREATE
2y
Sysadmin
intermediate
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
c3c6bcef-8beb-5620-9d01-a653c5ba61de
26,895
Системний адміністратор
Привіт! Ми, команда національної книжкової платформи Yakaboo, шукаємо системного адміністратора, до обов'язків якого буде входити: * Системне адміністрування: - серверних (комутування, налаштування обладнання MicroTik, FortiGate) - комп'ютерів на базі Windows - серверів на базі Linux - Office 365 (200+ користувачів) - системи відеонагляду - локальної мережі в офісі і на локаціях (складах, магазинах) * Підключення інтернет провайдерів. * Налаштування офісної техніки (принтери, камери) * Закупівлі техніки та розхідних матеріалів. * Допомога користувачам (в тому числі віддаленим) Вимоги до досвіду: * Налаштування безшовних wi-fi мереж, віртуалізація на серверах Linux, досвід роботи з Office 365 * Досвід роботи з кількостю користувачів 100+ осіб, віддалені локації * Знання - Системне адміністрування - Системи Microtik, Fortigate - Linux, Windows на рівні адміністрування - Office 365 В Yakaboo: Мати доступ користування однією з самих великих бібліотек; Працевлаштування згідно КЗпП України; Гарантуємо своєчасну виплату заробітної платні. Офіс в 5-ти хв від метро, Поділ.
yakaboo
3y
Sysadmin
null
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
afcaae70-c7e6-5edf-9db6-29960f21ffa5
26,896
Системний адміністратор
Привіт! У фінтех компанію Smart Team запрошуємо системного адміністратора у наш офіс у Дубай Функціонал: Фізичний контроль інфраструктури ІТ в Дубай (сервера, мережеве обладнання, робочі місця) Підготовка нових робочих місць Взаємодія з контрагентами (закупка обладнання, інтернет, дата центри) Проміжні ревізії обладнання та підтримання його в належному стані Переміщення обладнання співробітників ST за необхідності Участь в інвентаризації обладнання в Дубай Інвентаризація ІТ сервісів в Дубай, які використовують співробітники ST В майбутньому контроль роботи підлеглих, та забезпечення їх усім необхідним для виконання робіт Контроль систем заявок, закриття заявок, які можна закрить тільки фізично В Дубай Професійні навички: Професійне знання Win 7,10,11;MacOS Професійне знання хард частини ПК Поверхневі знання WinServer, Ubuntu Знання TCP/IP протокола, поверхневе знання мережевого обладнання Mikrotik Поверхневі знання хмарних систем Пропонуємо: - Робота у сучасному офісі; - Стабільна та своєчасна заробітна плата; - Розвинена корпоративна культура + бенефіти; - Можливість професійного навчання за рахунок компанії; - Безкоштовне медичне страхування.
Smart Team
3y
Sysadmin
intermediate
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
5a7ee586-4561-5c7d-b632-cacddb881d82
26,897
Системний адміністратор
**Приєднавшись до нас ти отримаєш:** • офіційне працевлаштування та соціальні гарантії; • безкоштовне медичне страхування; • зручний графік роботи та відпочинку; • дружній та драйвовий колектив; • своєчасну, конкурентну та прозору заробітну плату; • розвиток через програми кар’єрного росту. **А тепер про твої обов’язки. Що треба робити?** • Адмініструвати ІТ інфраструктуру, ІТ сервіси та програми моніторингу; • Створювати резервні копії, готувати та тестувати стратегії відновлення даних; • Працювати з клаудами (Azure/AWS/Google); • Впроваджувати та розвивати підходи IaC та CI/CD; • Спільно з командою займатися розвитком та підтримкою ІТ служб та сервісів. **Що ми очікуємо від тебе?** • Досвід адміністрування операційних систем Windows, Linux; • Досвід адміністрування хмарних платформ (Azure, AWS); • Досвід роботи з контейнерними технологіями такими як Docker, Kubernetes; • Досвід роботи з CI / CD інструментами, системами контролю версій Git; • Досвід використання інструментів конфігурації Ansible або подібних; • Досвід адміністрування СУБД ( MS SQL, Oracle, PostgreSQL) • Знання протоколів HTTP, SSH, FTP, SMTP • Досвід створення сценаріїв автоматизації Bash, Perl,Powershell або Python для обслуговування систем • Досвід розгортання і адміністрування систем моніторингу (SCOM, Zabbix, Grafana); • Знання систем віртуалізації (VMWare, KVM, Hyper-V) (буде перевагою).
gng.com.ua
2y
Sysadmin
null
2021-10-01T00:00:00+03:00
uk
f53723dc-b373-5a06-ab97-f73408adb7f8
26,898
Системний адміністратор
Про компанію Smart Medical Center — це мережа приватних багатопрофільних медичних центрів у Києві. Наш пріоритет у роботі — надання якісних медичних послуг із високим рівнем сервісу. У зв’язку з розширенням мережі шукаємо в команду системного адміністратора. Що ми пропонуємо: Роботу в сучасній компанії, що стрімко розвивається. Роботу в новому сучасному офісі. Достойний рівень заробітної плати. Зручний графік роботи. Офіційне працевлаштування. Професійну реалізацію та розвиток у дружному і стабільному колективі. Шанобливе ставлення з боку керівництва й колег. Комфортне робоче місце та дружній колектив. Вимоги до спеціаліста: Знання основних десктопних ОС на рівні адміністратора (Windows, Linux); Вміння діагностувати та усувати технічні неполадки ПЗ, обладнання та периферійних пристроїв; Навички відновлення системи після збоїв та їх запобігання. Резервне копіювання систем та відновлення; Знати базові принципи будови мереж (OSI,DHCP, DNS, VPN, маршрутизації); Розуміння SQL на базовому рівні; Розуміння технічної англійської; Комунікабельність, взаємодія з користувачами та колегами. Буде плюсом: Робота з Active Directory; Робота з FreeIPA; Робота з пристроями Mikrotik (RouterOS\SwitchOS); Робота з пристроями Ubiquiti; Налаштування та адміністрування гіпервізорів (т.я. Proxmox VE); Робота з системами відеоспостереження;Show less Надсилайте свої резюме, радо поспілкуємось!
Смарт Медікал Центр
3y
Sysadmin
intermediate
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
6120c2c9-fc46-53ae-b710-c06047295946
26,899