Position
stringlengths
1
200
Moreinfo
stringlengths
3
2.58k
Looking For
stringlengths
1
2.46k
Highlights
stringlengths
1
2.5k
Primary Keyword
stringclasses
41 values
English Level
stringclasses
6 values
Experience Years
float64
0
11
CV
stringlengths
7
6.47k
CV_lang
stringclasses
1 value
id
stringlengths
36
36
__index_level_0__
int64
0
24.2k
Розробник
Основна мова розробки С#. Є досвід розробки програм на Java,С++,PHP,робота з MySQL. Є досвід роботи з графікою(фото- та відеоредактори). Розробляла проекти: Відалене управління комп'ютером(C#) Парсинг сайтів(С#,PHP). Знайома з роботою APS.net,Win.forms,Wpf.
Перспективи розвитку, гнучкий графік роботи,віддалена робота.
Вмінням організовувати командну роботу, швидкою адаптованість та навчанням.
.NET
intermediate
0.5
Вмінням організовувати командну роботу, швидкою адаптованість та навчанням. Основна мова розробки С#. Є досвід розробки програм на Java,С++,PHP,робота з MySQL. Є досвід роботи з графікою(фото- та відеоредактори). Розробляла проекти: Відалене управління комп'ютером(C#) Парсинг сайтів(С#,PHP). Знайома з роботою APS.net,Win.forms,Wpf. Перспективи розвитку, гнучкий графік роботи,віддалена робота.
uk
161d45c0-01ce-5b1c-8547-0a30082c9c89
23,100
Розробник
Останні 3 роки працював над великою кількістю різноманітних проектів в великій outsource компанії. Основні три проекти це : - Система для фінансової організації в якій я впроваджував BDD підхід до тестування. - Веб сервіс для реєстрації і обробки заявок муніципального призначення. Основні технології: Spring, PostgreSQL, Docker, ActiveMQ, з мікросервісною архітектурою. - Система для управління бізнес процесами. Система атоматизовувувала і візуалізувала бізнес процеси компанії. Основні технології: Java, Spring, Camunda BPM.
Очікую цікаві і складні завдання. Також оскільки маю досвід в управлінні командою хочу покращувати і розвивати ці навики. Рутинна спокійна і одноманітна робота це не про мене і не для мене.
До роботи в великій outsource компанії керував і розробляв власний проект впродовж 5 років.
Java
fluent
3
До роботи в великій outsource компанії керував і розробляв власний проект впродовж 5 років. Останні 3 роки працював над великою кількістю різноманітних проектів в великій outsource компанії. Основні три проекти це : - Система для фінансової організації в якій я впроваджував BDD підхід до тестування. - Веб сервіс для реєстрації і обробки заявок муніципального призначення. Основні технології: Spring, PostgreSQL, Docker, ActiveMQ, з мікросервісною архітектурою. - Система для управління бізнес процесами. Система атоматизовувувала і візуалізувала бізнес процеси компанії. Основні технології: Java, Spring, Camunda BPM. Очікую цікаві і складні завдання. Також оскільки маю досвід в управлінні командою хочу покращувати і розвивати ці навики. Рутинна спокійна і одноманітна робота це не про мене і не для мене.
uk
808540fe-aaf1-5ac3-a628-262fa9b2e2a9
23,101
Розробник
Перше місце (2 роки) роботи legacy сайт продуктової компанії. В основному оновлення функціоналу сайту. Новий модуль особистого кабінету, реалізація пошуку по сайту за допомогою sphinx, створення теплової карти кліків за розсилками і таке інше. Останні 3 роки працюю аутстаф на повний робочий день по годинам на власника агрегатора товарів, доставки їжі, купонів та авіабілетів. Впроваджувалось 2 нових проекта в рамках компанії: ICO для свтворення власної служби доставки; мобільні рекламні площажки на автомобілях під керування мобільних телефонів.
Чистий та просторий оффіс поблизу метро. Чітке розмежування сфер відповідальності. Складні архітектурні задачі, цікаво примінити знання в бібліотеці або фреймверку
null
Python
pre
8
Перше місце (2 роки) роботи legacy сайт продуктової компанії. В основному оновлення функціоналу сайту. Новий модуль особистого кабінету, реалізація пошуку по сайту за допомогою sphinx, створення теплової карти кліків за розсилками і таке інше. Останні 3 роки працюю аутстаф на повний робочий день по годинам на власника агрегатора товарів, доставки їжі, купонів та авіабілетів. Впроваджувалось 2 нових проекта в рамках компанії: ICO для свтворення власної служби доставки; мобільні рекламні площажки на автомобілях під керування мобільних телефонів. Чистий та просторий оффіс поблизу метро. Чітке розмежування сфер відповідальності. Складні архітектурні задачі, цікаво примінити знання в бібліотеці або фреймверку
uk
64c19fe7-ed9d-5121-bf29-8d907066ea7f
23,102
Розробник
Під час навчання в компанії GoIt, по закінченні кожного модуля ми виконували командні проекти. Перший проект - html + css; Другий проект - javascript; Третій проект - react. На даний момент вивчаю node.js у планах вивчення react native.
Поступово робити крок за кроком в освоєнні нової професії. Отримати роботу та здобувати практичні навики та досвід у front-end development. Збагачувати свої знання у вивченні html, css, javascript, react, node,js, react native та освоювати нові напрямки розвитку.
Маю достатньо великий управлінський досвід, оскільки довгий період працював заступником керівника та керівником у різних торгових мережах, маючи у своєму підпорядкуванні до 140 осіб.
JavaScript
intermediate
0
Маю достатньо великий управлінський досвід, оскільки довгий період працював заступником керівника та керівником у різних торгових мережах, маючи у своєму підпорядкуванні до 140 осіб. Під час навчання в компанії GoIt, по закінченні кожного модуля ми виконували командні проекти. Перший проект - html + css; Другий проект - javascript; Третій проект - react. На даний момент вивчаю node.js у планах вивчення react native. Поступово робити крок за кроком в освоєнні нової професії. Отримати роботу та здобувати практичні навики та досвід у front-end development. Збагачувати свої знання у вивченні html, css, javascript, react, node,js, react native та освоювати нові напрямки розвитку.
uk
f191b07a-6963-5f29-a10b-8078f906cb37
23,103
Розробник
Працював останні 7 років у теплоенергетичній фірмі. Займав посаду начальника відділу з автоматизаціі. Виконував наступні задачі: Режимно - налагоджувальні роботи. Еколого - теплотехнічні випробування. Монтаж шаф керування. Монтаж систем автоматики. Складання техничної та конструкторскої докуметаціі. Програмування промислових контролерів.
null
null
JavaScript
basic
0
Працював останні 7 років у теплоенергетичній фірмі. Займав посаду начальника відділу з автоматизаціі. Виконував наступні задачі: Режимно - налагоджувальні роботи. Еколого - теплотехнічні випробування. Монтаж шаф керування. Монтаж систем автоматики. Складання техничної та конструкторскої докуметаціі. Програмування промислових контролерів.
uk
630144db-e053-58da-90ff-547346b8e963
23,104
Розробник
Пройдено курси "Основи програмування мовою Python", отримав сертифікат про успішне завершення. Під час навчання акцентувалась увага на отриманні основних навичок написання коду Пройдено онлайн-курс "Веб-розробка на Python&Django", опісля написаний власний проект
Будуть цікаві любі пропозиції, при необхідності готовий до вивчення потрібних навичок для роботи
Сертифікат "Основи програмування мовою Python" Онлайн-курс "Веб-розробка на Python&Django" Проект на Django
Python
intermediate
0.5
Сертифікат "Основи програмування мовою Python" Онлайн-курс "Веб-розробка на Python&Django" Проект на Django Пройдено курси "Основи програмування мовою Python", отримав сертифікат про успішне завершення. Під час навчання акцентувалась увага на отриманні основних навичок написання коду Пройдено онлайн-курс "Веб-розробка на Python&Django", опісля написаний власний проект Будуть цікаві любі пропозиції, при необхідності готовий до вивчення потрібних навичок для роботи
uk
c9da66a0-9fc0-59de-ae0e-072cfaf6504d
23,105
Розробник
Протягом свого професійного розвитку я отримав значний досвід роботи, який об'єднує в собі низку різноманітних навичок та вмінь у сфері програмування та розробки. Моя головна сфера компетенції - мова програмування Python. Однією з моїх досягнень є розробка та вдосконалення телеграм-бота. Я вивчив та застосував найкращі практики створення ботів на Python, забезпечуючи надійну та зручну взаємодію з користувачами. Цей досвід допоміг мені зрозуміти, як ефективно керувати проектами та забезпечувати їхню стабільність. Крім того, я набув невеликого досвіду у сфері автоматизації додатків Google. Створював автоматизовані рішення для полегшення рутинних завдань та оптимізації робочих процесів. Мої навички також включають здатність до парсингу веб-сайтів. Застосовуючи різноманітні бібліотеки Python, я розробляв скрипти для збору інформації з Інтернету, що забезпечує мені доступ до цінних даних та дозволяє здійснювати аналіз отриманих результатів. Мій досвід також включає роботу з REST API. Я розумію, як взаємодіяти з різними веб-сервісами, використовуючи стандартизовані протоколи та обмін даними, що дозволяє мені інтегрувати різноманітні додатки та розробляти комплексні рішення. Крім того, я маю базові навички у роботі з веб-технологіями, такими як HTML, CSS та JavaScript. Це дає мені можливість розробляти користувацький інтерфейс та забезпечувати зручний та привабливий вигляд веб-додатків. Всі ці навички я вдосконалював на курсах програмування, де здобував знання від професійних викладачів та використовував їх у практичних завданнях.
null
null
Python
basic
0
Протягом свого професійного розвитку я отримав значний досвід роботи, який об'єднує в собі низку різноманітних навичок та вмінь у сфері програмування та розробки. Моя головна сфера компетенції - мова програмування Python. Однією з моїх досягнень є розробка та вдосконалення телеграм-бота. Я вивчив та застосував найкращі практики створення ботів на Python, забезпечуючи надійну та зручну взаємодію з користувачами. Цей досвід допоміг мені зрозуміти, як ефективно керувати проектами та забезпечувати їхню стабільність. Крім того, я набув невеликого досвіду у сфері автоматизації додатків Google. Створював автоматизовані рішення для полегшення рутинних завдань та оптимізації робочих процесів. Мої навички також включають здатність до парсингу веб-сайтів. Застосовуючи різноманітні бібліотеки Python, я розробляв скрипти для збору інформації з Інтернету, що забезпечує мені доступ до цінних даних та дозволяє здійснювати аналіз отриманих результатів. Мій досвід також включає роботу з REST API. Я розумію, як взаємодіяти з різними веб-сервісами, використовуючи стандартизовані протоколи та обмін даними, що дозволяє мені інтегрувати різноманітні додатки та розробляти комплексні рішення. Крім того, я маю базові навички у роботі з веб-технологіями, такими як HTML, CSS та JavaScript. Це дає мені можливість розробляти користувацький інтерфейс та забезпечувати зручний та привабливий вигляд веб-додатків. Всі ці навички я вдосконалював на курсах програмування, де здобував знання від професійних викладачів та використовував їх у практичних завданнях.
uk
76255c4a-b9d2-5f0e-90c7-050a338e9f9e
23,106
Розробник
Розробила сайт для медичного центру. Використані технології: HTML, CSS, bootstrap, js, jquery Наразі розробляю сайт для одніїє з кафедр ВНТУ (Вінницького національного політехнічного університету). Використані технології: React, Material UI. Бажаю засвоїти Node.js, TypeScript.
Маю бажання брати участь у розробці та верстці сайтів.
Пройшла марафон на GoIt по верстці. Навчалась на курсах Frond-end від Epam. Навчалась під керівництвом ментора із IT курсів Jungle.
JavaScript
intermediate
0
Пройшла марафон на GoIt по верстці. Навчалась на курсах Frond-end від Epam. Навчалась під керівництвом ментора із IT курсів Jungle. Розробила сайт для медичного центру. Використані технології: HTML, CSS, bootstrap, js, jquery Наразі розробляю сайт для одніїє з кафедр ВНТУ (Вінницького національного політехнічного університету). Використані технології: React, Material UI. Бажаю засвоїти Node.js, TypeScript. Маю бажання брати участь у розробці та верстці сайтів.
uk
2e7d7b2e-2387-5fb7-a92a-30b16686ff4a
23,107
Розробник
Розробка Web APIs, на Node.js Express, React.js
null
null
Node.js
pre
2
Розробка Web APIs, на Node.js Express, React.js
uk
ec66b474-d935-524d-952b-d8afbe9af847
23,108
Розробник
Розробка, впровадження, супровід: корпоративна інформаційна система (розробляв sp, T-SQL); система біржових аукціонів/торгів (front- & back- ends, C#, T-SQL, Silverlight); торговий робот для платформи МТ4 (MQL4.NET-bridge, WCF, WPF, OpenCL); веб-термінал для біржових торгів (AspNet, Blazor, JavaScript, протокол FIX).
Невеликий проект для одного розробника. Замовник, що зможе формалізувати предметну область, тобто, створити якісне ТЗ.
null
.NET
pre
11
Розробка, впровадження, супровід: корпоративна інформаційна система (розробляв sp, T-SQL); система біржових аукціонів/торгів (front- & back- ends, C#, T-SQL, Silverlight); торговий робот для платформи МТ4 (MQL4.NET-bridge, WCF, WPF, OpenCL); веб-термінал для біржових торгів (AspNet, Blazor, JavaScript, протокол FIX). Невеликий проект для одного розробника. Замовник, що зможе формалізувати предметну область, тобто, створити якісне ТЗ.
uk
b1b42e0e-961a-5eee-9253-dc105c3a7f3f
23,109
Розробник
Розробляв прості додатки у процессі навчання в університеті мовою C# (в основному консольні та winforms). Також маю базові навички з роботою в MS SQL, HTML та CSS. Хочу навчитися розробляти Web-додатки у повному обсязі (в першу чергу Бек-енд розробка, але також деякі навички у Фронт-енд, інфраструктурі, тощо)
null
null
.NET
intermediate
0
Розробляв прості додатки у процессі навчання в університеті мовою C# (в основному консольні та winforms). Також маю базові навички з роботою в MS SQL, HTML та CSS. Хочу навчитися розробляти Web-додатки у повному обсязі (в першу чергу Бек-енд розробка, але також деякі навички у Фронт-енд, інфраструктурі, тощо)
uk
df4dc8c6-6a49-5da2-98b2-d63b74b2b415
23,110
Розробник
Самостійно вивчала Front-end. Є декілька реальних проектів. Знаю React.js та Redux, можу створювати макети за наданим дизайном, писати нескладний JavaScript код, використовувати бібліотеку JQuery. Верстаю адаптивно, кросбраузерно, семантично та із застосуванням БЕМ методології. Також працюю з Git та Gulp. Знаю основи PHP, MySQL. Мої основні якості – це адекватність та почуття гумору.) Люблю все робити по максимуму якісно та на 100%. У мене немає досвіду роботи в ІТ компанії, але я готова працювати, бути частиною команди, у якої є чому вчитися, постійно розвиватись та зростати, як спеціаліст.
Хочу бути частиною класної компанії, яка займається розробкою сайтів, розвиватись та зростати, як Front-end розробник, отримувати новий досвід, знання, допомагати своїй команді успішно працювати.
null
JavaScript
upper
0.5
Самостійно вивчала Front-end. Є декілька реальних проектів. Знаю React.js та Redux, можу створювати макети за наданим дизайном, писати нескладний JavaScript код, використовувати бібліотеку JQuery. Верстаю адаптивно, кросбраузерно, семантично та із застосуванням БЕМ методології. Також працюю з Git та Gulp. Знаю основи PHP, MySQL. Мої основні якості – це адекватність та почуття гумору.) Люблю все робити по максимуму якісно та на 100%. У мене немає досвіду роботи в ІТ компанії, але я готова працювати, бути частиною команди, у якої є чому вчитися, постійно розвиватись та зростати, як спеціаліст. Хочу бути частиною класної компанії, яка займається розробкою сайтів, розвиватись та зростати, як Front-end розробник, отримувати новий досвід, знання, допомагати своїй команді успішно працювати.
uk
98cbbf49-f0d8-5953-8050-5c4e0276ad02
23,111
Розробник
Створив та підтримую роботу 3-х десктоп програм, що оптимізують робочі процеси на підприємстві. За допомогою django створював блоги, соціальну мережу інтернет магазин. Застосовую такі технології як: DRF, celery, redis, rebbitmq та інш,. Впевнено працюю в Linux, можу налаштувати сервер для роботи сайту.
Php:) loravel.
null
Python
pre
5
Створив та підтримую роботу 3-х десктоп програм, що оптимізують робочі процеси на підприємстві. За допомогою django створював блоги, соціальну мережу інтернет магазин. Застосовую такі технології як: DRF, celery, redis, rebbitmq та інш,. Впевнено працюю в Linux, можу налаштувати сервер для роботи сайту. Php:) loravel.
uk
14c80d54-b095-57a7-ae84-74eefe6349d8
23,112
Розробник
Управління кав’ярнею ,організація роботи офіціантів кейтерингу , обслуговування на важливих подіях ( включаючи Євробачення 2017),welcome service в різних країнах світу
null
Відкриття кав’ярні з іноземним інвестором Закордонна практика в готельній сфері Тимчасова робота в різних країнах світу ( Туреччина , Йорданія , Італія , Іспанія, Кіпр
HR
upper
0.5
Відкриття кав’ярні з іноземним інвестором Закордонна практика в готельній сфері Тимчасова робота в різних країнах світу ( Туреччина , Йорданія , Італія , Іспанія, Кіпр Управління кав’ярнею ,організація роботи офіціантів кейтерингу , обслуговування на важливих подіях ( включаючи Євробачення 2017),welcome service в різних країнах світу
uk
b0da7c77-47bc-5df6-97eb-b2d292a8c24e
23,113
Розробник
Я початківець, з мінімум досвіду. Працював над командним проектом по навчанню, де використовували JavaScript, API, React.Js TypeScript.
null
Закінчив навчання на Front-end developer (html,css, js, React JS, Node.js, Webpack, Figma). Отримав сертифікат про закінчення курсу. Додатково вивчив Type Script.
JavaScript
no_english
0
Закінчив навчання на Front-end developer (html,css, js, React JS, Node.js, Webpack, Figma). Отримав сертифікат про закінчення курсу. Додатково вивчив Type Script. Я початківець, з мінімум досвіду. Працював над командним проектом по навчанню, де використовували JavaScript, API, React.Js TypeScript.
uk
6fdef7ac-86e8-54fc-a26c-6a073de406cb
23,114
Розробник
Я починаючий Front-End Developer. У мене поки немає комерційного досвіду в ІТ. Зараз я вивчаю HTML, CSS і JavaScript про що маю відповідні сертифікати на LinkedIn. Я не боюся складних завдань і відповідально підходжу до своєї роботи.
null
Отримано сертифікати "Learn HTML Course", "JavaScript Algorithms and Data Structures", "Learn JavaScript Course" на платформах freecodecamp та codecademy. Працюю над завершенням інших курсів.
JavaScript
pre
0
Отримано сертифікати "Learn HTML Course", "JavaScript Algorithms and Data Structures", "Learn JavaScript Course" на платформах freecodecamp та codecademy. Працюю над завершенням інших курсів. Я починаючий Front-End Developer. У мене поки немає комерційного досвіду в ІТ. Зараз я вивчаю HTML, CSS і JavaScript про що маю відповідні сертифікати на LinkedIn. Я не боюся складних завдань і відповідально підходжу до своєї роботи.
uk
bd36b3ef-5224-5f6f-8fc3-ddd29a7c0fbd
23,115
Розробник
Я працював як розробник Java протягом 1,5 року в кількох компаніях і набув значний досвід у розробці програмного забезпечення на цій мові. Ось деякі з моїх основних досягнень та обов'язків упродовж цього періоду: Розробка та підтримка внутрішніх інструментів та програмного забезпечення на базі Java. Приймав участь у проекті по розробці веб-додатків з використанням Java, Spring та Hibernate. Здійснював модифікації і вдосконалення існуючого коду та баз даних. Взаємодія зі збіркою та постачанням рішень. Розробка мобільного додатку на платформі Android з використанням Java та фреймворка Android SDK. Виконання модульних та функціональних тестів для забезпечення якості програмного забезпечення. Оптимізація та вдосконалення продукту згідно зі специфікаціями та вимогами клієнта. Підтримка та усунення помилок в існуючому коді.
null
null
Java
intermediate
1.5
Я працював як розробник Java протягом 1,5 року в кількох компаніях і набув значний досвід у розробці програмного забезпечення на цій мові. Ось деякі з моїх основних досягнень та обов'язків упродовж цього періоду: Розробка та підтримка внутрішніх інструментів та програмного забезпечення на базі Java. Приймав участь у проекті по розробці веб-додатків з використанням Java, Spring та Hibernate. Здійснював модифікації і вдосконалення існуючого коду та баз даних. Взаємодія зі збіркою та постачанням рішень. Розробка мобільного додатку на платформі Android з використанням Java та фреймворка Android SDK. Виконання модульних та функціональних тестів для забезпечення якості програмного забезпечення. Оптимізація та вдосконалення продукту згідно зі специфікаціями та вимогами клієнта. Підтримка та усунення помилок в існуючому коді.
uk
dedcff17-9393-5ed3-9a83-189e5ffb182f
23,116
розробник 1с
• розробки согласно тз в ERP BAS, Документообороті 8.3, УТП, УПП, УТ, Бухгалтерії, підсистемі Роздріб, підсистема бюджетування. • автоматизація виробництва під потреби бізнесу • робота з обмінами через web-сервіси, http, АРІ, файловий обмін з ЕDI, клієнт-банки • розробка архітектури баз даних управлінського обліку, нових підсистем та алгоритмів • написання складних звітів засобами СКД • обміни між базами, сайтами (COM, JSON) • написання технічних.задань • підтримка та консультування користувачів
null
null
SQL
pre
11
• розробки согласно тз в ERP BAS, Документообороті 8.3, УТП, УПП, УТ, Бухгалтерії, підсистемі Роздріб, підсистема бюджетування. • автоматизація виробництва під потреби бізнесу • робота з обмінами через web-сервіси, http, АРІ, файловий обмін з ЕDI, клієнт-банки • розробка архітектури баз даних управлінського обліку, нових підсистем та алгоритмів • написання складних звітів засобами СКД • обміни між базами, сайтами (COM, JSON) • написання технічних.задань • підтримка та консультування користувачів
uk
763d294c-b96c-5f35-91d7-8262f8aed68a
23,117
Розробник 1С
з 12.2021 по нині (1 рік 8 місяців) (по запиту) - мережа з > 80 магазинів, Львів (Оптова торгівля, імпорт) Завдання: перенести облік по магазинам з "Мій склад" та окремих бухгалтерських баз (BAS Бухгалтерія) на єдину облікову систему на базі 1С (УТП). Залишити дані по транзакціям за останній рік. Виконані роботи: Генерація з "0" мережевої інфраструктури (на базі VMware vSphere розгорнуті DC, термінальні сервери, сервер MS SQL), створені на налагоджені VPN канали між серверами та торгівельними точками на базі Mikrotik. На базі 1С, з "0" створена інтеграційна стиковка (HTTP запити до API "Мій склад"), для отримання усієї необхідної інформації та синхронізації в реальному часі. Поставлен бух. та упр. облік з урахування бізнес - логіки підприємства. Створені автоматичні HTTP обміни між УТП та існуючими бухг. базами, до моменту повного переходу на єдиний облік. з 05.2021 по 11.2021 (6 місяців) ТОВ "ProTec" - LPK (Львівська пивна компанія), Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт), програміст-аналітик 1С. Аналіз та доробка існуючої облікової системи. Оптимізація існуючих звітних контурів (у деяких випадках час отримання звітів скоротився в 4 рази), створення окремих контурів під спеціфічні потреби корпорації, створення інтеграційних обробок. Досвід роботи з великими (> 2Тб) базами даних. Січ 2020 - по 04.2021 (1 рік 4 місяці) Компанія "Спеціаліст - ІТ (IT)" (франчайзі 1С), ведучий розробник. Формалізація задач, створення техзавданнь, розробка та налаштування продуктів 1С, (бухгалтерія, УТ, УТП, Розница), BAS (бухгалтерия, УТ, УНФ, KBS, Розница), розробка мобільних додатків на базі 1С. січень 1994 — вересень 2019 р. ПАТ "Ізмаїльський целлюлозно - паперовий комбінат" (Промисловість та Виробництво) - начальник відділу ІТ. Обов'язки: Формалізація завдань і планування стратегії розвитку ІТ інфраструктури, відповідно до цілей підприємства; Управління командою розробників; Управління циклом проектування і реалізації бізнес - процесів при розробці програмних продуктів підприємства (1С 7.7, 8.3); Розробка і забезпечення SLA ІТ - сервісів; Досягнення: Оптимізація витрат ІТ інфраструктури; Розробка ERP системи управління підприємством з нуля, з огляду на специфіку виробництва, з використанням конекторів для зовнішніх програм і OLAP. Володію підходами ITSM і процесами ITIL.
null
1С - великий досвід автоматизації: серійнго та ексклюзивного виробництва (промисловість, харчове виробництво); обліку в роздрібній та оптовій торгівлі (мережі магазинів, фаст - фудів, ресторанів, палива); розробка систем інтеграції 1С з різними системами; програмування в 1С (звичайні та керовані форми) Системне адміністрування: поштові, VPN, SQL і RDP сервера, сервера віртуалізації (VMWARE, Proxmox); системи відеонагляду CRM системи; Досягнення: стоврення с нуля, реорганізація ІТ - відділу; Оптимізація витрат ІТ інфраструктури; Розробка ERP системи управління підприємством з нуля, з огляду на специфіку виробництва, з використанням конекторів для зовнішніх програм і OLAP. Планування, впровадження і запуск роботи в єдиному інформаційному просторі віддалених філій; Організація віртуалізації серверів, що дозволила скоротити накладні витрати на їх обслуговування, забезпечити безперебійність роботи і можливість максимально швидкого відновлення при позаштатних ситуаціях; Розробка API для різного технологічного обладнання;
Other
pre
10
1С - великий досвід автоматизації: серійнго та ексклюзивного виробництва (промисловість, харчове виробництво); обліку в роздрібній та оптовій торгівлі (мережі магазинів, фаст - фудів, ресторанів, палива); розробка систем інтеграції 1С з різними системами; програмування в 1С (звичайні та керовані форми) Системне адміністрування: поштові, VPN, SQL і RDP сервера, сервера віртуалізації (VMWARE, Proxmox); системи відеонагляду CRM системи; Досягнення: стоврення с нуля, реорганізація ІТ - відділу; Оптимізація витрат ІТ інфраструктури; Розробка ERP системи управління підприємством з нуля, з огляду на специфіку виробництва, з використанням конекторів для зовнішніх програм і OLAP. Планування, впровадження і запуск роботи в єдиному інформаційному просторі віддалених філій; Організація віртуалізації серверів, що дозволила скоротити накладні витрати на їх обслуговування, забезпечити безперебійність роботи і можливість максимально швидкого відновлення при позаштатних ситуаціях; Розробка API для різного технологічного обладнання; з 12.2021 по нині (1 рік 8 місяців) (по запиту) - мережа з > 80 магазинів, Львів (Оптова торгівля, імпорт) Завдання: перенести облік по магазинам з "Мій склад" та окремих бухгалтерських баз (BAS Бухгалтерія) на єдину облікову систему на базі 1С (УТП). Залишити дані по транзакціям за останній рік. Виконані роботи: Генерація з "0" мережевої інфраструктури (на базі VMware vSphere розгорнуті DC, термінальні сервери, сервер MS SQL), створені на налагоджені VPN канали між серверами та торгівельними точками на базі Mikrotik. На базі 1С, з "0" створена інтеграційна стиковка (HTTP запити до API "Мій склад"), для отримання усієї необхідної інформації та синхронізації в реальному часі. Поставлен бух. та упр. облік з урахування бізнес - логіки підприємства. Створені автоматичні HTTP обміни між УТП та існуючими бухг. базами, до моменту повного переходу на єдиний облік. з 05.2021 по 11.2021 (6 місяців) ТОВ "ProTec" - LPK (Львівська пивна компанія), Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт), програміст-аналітик 1С. Аналіз та доробка існуючої облікової системи. Оптимізація існуючих звітних контурів (у деяких випадках час отримання звітів скоротився в 4 рази), створення окремих контурів під спеціфічні потреби корпорації, створення інтеграційних обробок. Досвід роботи з великими (> 2Тб) базами даних. Січ 2020 - по 04.2021 (1 рік 4 місяці) Компанія "Спеціаліст - ІТ (IT)" (франчайзі 1С), ведучий розробник. Формалізація задач, створення техзавданнь, розробка та налаштування продуктів 1С, (бухгалтерія, УТ, УТП, Розница), BAS (бухгалтерия, УТ, УНФ, KBS, Розница), розробка мобільних додатків на базі 1С. січень 1994 — вересень 2019 р. ПАТ "Ізмаїльський целлюлозно - паперовий комбінат" (Промисловість та Виробництво) - начальник відділу ІТ. Обов'язки: Формалізація завдань і планування стратегії розвитку ІТ інфраструктури, відповідно до цілей підприємства; Управління командою розробників; Управління циклом проектування і реалізації бізнес - процесів при розробці програмних продуктів підприємства (1С 7.7, 8.3); Розробка і забезпечення SLA ІТ - сервісів; Досягнення: Оптимізація витрат ІТ інфраструктури; Розробка ERP системи управління підприємством з нуля, з огляду на специфіку виробництва, з використанням конекторів для зовнішніх програм і OLAP. Володію підходами ITSM і процесами ITIL.
uk
7e5a9bc9-322a-58f6-9e15-c222bd843b04
23,118
Розробник 1С
Мої навички: -Проектування -Обмін даними між системами на платформі 1С (РІБ, універсальний механізм обміну, Enterprise Data) -Обмін даними з сайтом, особистим кабінетом, банком (REST, SOAP) -Вирішення завдань торгівлі -Вирішення завдань виробництва -Вирішення завдань обліку ОС -Розв'язання бухгалтерських завдань Конфігурування СЕД Впровадження Консультування та викладання: -Написання інструкцій -Читання навчальних курсів Опис бізнес-процесів: -Складання EPC - моделей -Створення BPMN - моделей Моделювання: -UML - створення статичних та поведінкових моделей, моделювання структури інформаційних баз. Управління проектами: -Формалізація вимог -Написання технічних завдань -Планування -Проектування Іструментарій: -GIT -EDT -Jira -MS SQL -PostgreSQL -Vanessa-add -Vanessa-automation -One script
Кар'єрне зростання
Виконував проекти автоматизації e-commerce у галузях: - торгівля іграми - косметика - ювелірка - автотовари - MLM Виробництво: - видавнича справа - мясокомбінати Дистрибуція - дистрибуція алкоголю
SQL
intermediate
10
Виконував проекти автоматизації e-commerce у галузях: - торгівля іграми - косметика - ювелірка - автотовари - MLM Виробництво: - видавнича справа - мясокомбінати Дистрибуція - дистрибуція алкоголю Мої навички: -Проектування -Обмін даними між системами на платформі 1С (РІБ, універсальний механізм обміну, Enterprise Data) -Обмін даними з сайтом, особистим кабінетом, банком (REST, SOAP) -Вирішення завдань торгівлі -Вирішення завдань виробництва -Вирішення завдань обліку ОС -Розв'язання бухгалтерських завдань Конфігурування СЕД Впровадження Консультування та викладання: -Написання інструкцій -Читання навчальних курсів Опис бізнес-процесів: -Складання EPC - моделей -Створення BPMN - моделей Моделювання: -UML - створення статичних та поведінкових моделей, моделювання структури інформаційних баз. Управління проектами: -Формалізація вимог -Написання технічних завдань -Планування -Проектування Іструментарій: -GIT -EDT -Jira -MS SQL -PostgreSQL -Vanessa-add -Vanessa-automation -One script Кар'єрне зростання
uk
8ad05287-c413-55c5-8781-6dd7b7c390a0
23,119
Розробник 1С
На даний момент займаюсь керуванням роботи команди з 6-8 чоловік, веденням беклогу, підготовкою та випуском релізів, контролем за дотриманням термінів, видача задач IT команді, встановлення пріорітетів задач. Також підтримка існуючого та розробка нового функціоналу на конфігураціях УТП, ЗУП (з застосуванням КД), розробка та супровід не типових конфігурацій, інтеграція з іншими системами (DWH, Axapta, Share point). Є досвід розробки в BAS ERP. Сертифікати: 1С: Зарплата і управління персоналом 8 (спец.) 1С: Зарплата і управління персоналом 8 (проф.) Платформа 8.3 (проф.) 1С: Управління торговлею 8 (проф.) Додаткове професійне навчання: 1. Курс "Загальний огляд підсистем прикладного рішення BAS ERP" 2020р. (24 години) 2. Курс "Оптимізація 1С:Підприємство" 2019р. (24 години) 3. Доработка и Адаптация типовых конфигураций УТ 11, 1С:ERP 2 и КА2. 2019р. 4. Администрирование в 1С 8. 2017р. (23 години) 5. Проектирование и разработка интерфейсов и форм в 1С:Предприятии 8. 2017р. (49 годин) 6. 1С:Конвертация данных 2.1 – Профессиональная настройка правил обмена и типовые сценарии переноса данных. 2017р. (32 години) 7. Ускорение и оптимизация систем на 1С:Предприятие 8.3 2016р. (36 годин) 8. Разработка мобильного приложения на 1С. 2016р. (6 годин) 9. Профессиональная разработка отчетов в 1С 8.3 на Системе Компоновки Данных (СКД). 2015р. (32 години) 10. Разработка и оптимизация запросов в 1С:Предприятие 8. 2015р. (16 годин) 11. УТ11 - Быстрый старт. 2013р. (12 годин) 12. УПП от А до Я. 2013р. (54 години)
null
null
Other
pre
11
На даний момент займаюсь керуванням роботи команди з 6-8 чоловік, веденням беклогу, підготовкою та випуском релізів, контролем за дотриманням термінів, видача задач IT команді, встановлення пріорітетів задач. Також підтримка існуючого та розробка нового функціоналу на конфігураціях УТП, ЗУП (з застосуванням КД), розробка та супровід не типових конфігурацій, інтеграція з іншими системами (DWH, Axapta, Share point). Є досвід розробки в BAS ERP. Сертифікати: 1С: Зарплата і управління персоналом 8 (спец.) 1С: Зарплата і управління персоналом 8 (проф.) Платформа 8.3 (проф.) 1С: Управління торговлею 8 (проф.) Додаткове професійне навчання: 1. Курс "Загальний огляд підсистем прикладного рішення BAS ERP" 2020р. (24 години) 2. Курс "Оптимізація 1С:Підприємство" 2019р. (24 години) 3. Доработка и Адаптация типовых конфигураций УТ 11, 1С:ERP 2 и КА2. 2019р. 4. Администрирование в 1С 8. 2017р. (23 години) 5. Проектирование и разработка интерфейсов и форм в 1С:Предприятии 8. 2017р. (49 годин) 6. 1С:Конвертация данных 2.1 – Профессиональная настройка правил обмена и типовые сценарии переноса данных. 2017р. (32 години) 7. Ускорение и оптимизация систем на 1С:Предприятие 8.3 2016р. (36 годин) 8. Разработка мобильного приложения на 1С. 2016р. (6 годин) 9. Профессиональная разработка отчетов в 1С 8.3 на Системе Компоновки Данных (СКД). 2015р. (32 години) 10. Разработка и оптимизация запросов в 1С:Предприятие 8. 2015р. (16 годин) 11. УТ11 - Быстрый старт. 2013р. (12 годин) 12. УПП от А до Я. 2013р. (54 години)
uk
5effef24-b738-5cb5-824f-8d14685fd1ac
23,120
Розробник 1С, BAS Developer
Досвід роботи з 1С\BAS\UA-Budget в компанії франчайзі 5 років, (ERP, КУП, УТП, УТ2.3 - 3.2, Роздріб 1.0 - 2.2, БУ) Наразі велика продуктова компанія 200+ користувачів в базі. Виконання ТЗ на керований, не керованих формах. Створення мобільних додатків та мобільних клієнтів. Розробка форм для використання в веб інтерфейсі. Робота з API, розробляв особисто обробки для втягування замовлень з Rozetka, формування накладних з 1С в Justin, Нова пошта. Інтеграція з сервісами відправки смс, viber, telegramm. Операції з програмними ПРРО, формування чеків, звітів через api.
null
null
JavaScript
intermediate
5
Досвід роботи з 1С\BAS\UA-Budget в компанії франчайзі 5 років, (ERP, КУП, УТП, УТ2.3 - 3.2, Роздріб 1.0 - 2.2, БУ) Наразі велика продуктова компанія 200+ користувачів в базі. Виконання ТЗ на керований, не керованих формах. Створення мобільних додатків та мобільних клієнтів. Розробка форм для використання в веб інтерфейсі. Робота з API, розробляв особисто обробки для втягування замовлень з Rozetka, формування накладних з 1С в Justin, Нова пошта. Інтеграція з сервісами відправки смс, viber, telegramm. Операції з програмними ПРРО, формування чеків, звітів через api.
uk
7d6aa9fb-504c-50ab-baa2-875ebfa8ea6e
23,121
Розробник 1С, Програміст 1С
1) Розробка нових і доопрацювання наявних модулів обліку (документи, друковані форми, звіти); 2) Обмін даними з різними сервісами по API (Cropio, Binotel, ZKTeco Biotime,Telegram,Smarthome, Monobank); 3) Супровід типових конфігурацій (Бухгалтерія, УТП, УСКК, ЗУП, УПП); 4) Оновлення конфігурацій KBS/UA-Бюджет; 5) Технічна підтримка користувачів;
1) Стабільність у виплаті заробітної плати; 2) Неофіційне працевлаштування; 3) Дистанційна робота, переважно у вечірній час;
null
Other
pre
5
1) Розробка нових і доопрацювання наявних модулів обліку (документи, друковані форми, звіти); 2) Обмін даними з різними сервісами по API (Cropio, Binotel, ZKTeco Biotime,Telegram,Smarthome, Monobank); 3) Супровід типових конфігурацій (Бухгалтерія, УТП, УСКК, ЗУП, УПП); 4) Оновлення конфігурацій KBS/UA-Бюджет; 5) Технічна підтримка користувачів; 1) Стабільність у виплаті заробітної плати; 2) Неофіційне працевлаштування; 3) Дистанційна робота, переважно у вечірній час;
uk
3d9ba3b4-887c-53c4-9785-4049b7398f89
23,122
Розробник, 3д художник
Привіт, мене звати Тарас! Я 3D моделер/художник, маю 2 роки досвіду з блендер 3D. В 2021 році випустив свою інді гру в steam (назва: Jumping Pirates) Маю досвід роботи в Unity. Також знаю базовий рівень знань Photoshop.
null
null
Artist
intermediate
2
Привіт, мене звати Тарас! Я 3D моделер/художник, маю 2 роки досвіду з блендер 3D. В 2021 році випустив свою інді гру в steam (назва: Jumping Pirates) Маю досвід роботи в Unity. Також знаю базовий рівень знань Photoshop.
uk
35393c82-54af-534f-8412-16bb65b7d209
23,123
Розробник Android
1. Розробка функціоналу для додатка, суть якого полягає в можливості створення маршруту для водія та пасажира і на основі дельти координат автоматичне зведення користувачів для подальшої поїздки. 2. Створення додатку, який на основі штучного інтелекту колоризує чорно-білі фотографії з подальшою можливістю завантажити або поділитися результатом колоризації. 3. Розробка прототипу додатку, який дозволяє юзеру долучитися до комьюніті автомобілістів, створювати автоівенти або спостерігати за іншими івентами. Відображення юзерів додатку на мапі відбувається в runtime. Також задачі на побічних проектах, на кшталт реалізації чата в додатку, реалізації створення постів та їх подальше відображення і т.д.
Найголовніше очікування — постійний розвиток та робота в команді професіоналів.
null
Android
intermediate
1.5
1. Розробка функціоналу для додатка, суть якого полягає в можливості створення маршруту для водія та пасажира і на основі дельти координат автоматичне зведення користувачів для подальшої поїздки. 2. Створення додатку, який на основі штучного інтелекту колоризує чорно-білі фотографії з подальшою можливістю завантажити або поділитися результатом колоризації. 3. Розробка прототипу додатку, який дозволяє юзеру долучитися до комьюніті автомобілістів, створювати автоівенти або спостерігати за іншими івентами. Відображення юзерів додатку на мапі відбувається в runtime. Також задачі на побічних проектах, на кшталт реалізації чата в додатку, реалізації створення постів та їх подальше відображення і т.д. Найголовніше очікування — постійний розвиток та робота в команді професіоналів.
uk
feef7bef-b804-5dc2-911d-1e73d8c55fa1
23,124
Розробник Android
Маю дворічний досвід в розробці клієнт-серверних додатків під платформу Android з нуля і до публікації на Google Play. Програмую на Java, Kotlin (base). На попередньому місці роботи в мої обовязки входило: створення нового функціоналу та виправлення поточних проблем, робота з сервером та networking, відповідальність за ефективність роботи та розподіл завдань команди мобільної розробки, наставництво для нових співробітників, рефакторинг та оптимізація, участь у розробці, тестуванні, впровадженні нових функцій та продуктів, публікація оновлень додатку в Google Play.
Робота в команді, обмінюватись досвідом, зростати професійно
null
Android
intermediate
2
Маю дворічний досвід в розробці клієнт-серверних додатків під платформу Android з нуля і до публікації на Google Play. Програмую на Java, Kotlin (base). На попередньому місці роботи в мої обовязки входило: створення нового функціоналу та виправлення поточних проблем, робота з сервером та networking, відповідальність за ефективність роботи та розподіл завдань команди мобільної розробки, наставництво для нових співробітників, рефакторинг та оптимізація, участь у розробці, тестуванні, впровадженні нових функцій та продуктів, публікація оновлень додатку в Google Play. Робота в команді, обмінюватись досвідом, зростати професійно
uk
dc41b5c7-24b4-5895-aa8a-071fc0a53c7b
23,125
Розробник Android
Приймав участь в розробці додатків для фітнесу, банківського сектору, інформативного додатоку івенту глобального рівня, та аналог авторегістратору. Взагалом працював з такими технологіями як: RxJava2, Coroutines, Room, Realm, LiveData, Retrofit.
null
Брав на себе роль головного розробника, та керував командою з 3 розробників.
Android
intermediate
2.5
Брав на себе роль головного розробника, та керував командою з 3 розробників. Приймав участь в розробці додатків для фітнесу, банківського сектору, інформативного додатоку івенту глобального рівня, та аналог авторегістратору. Взагалом працював з такими технологіями як: RxJava2, Coroutines, Room, Realm, LiveData, Retrofit.
uk
0e4f8dc4-6cc0-5588-91ea-4922c9617aff
23,126
Розробник Android
Розробляв додатки на фріланс платформі. Маю досвід роботи з Gambling. На даний час розробляю продукт щодо громадского транспорту. Використовую у проектах Retrofit, Room, Dagger, Glide. Працюю з технологіями NFC, Milfare, BLE.
null
null
Android
intermediate
1.5
Розробляв додатки на фріланс платформі. Маю досвід роботи з Gambling. На даний час розробляю продукт щодо громадского транспорту. Використовую у проектах Retrofit, Room, Dagger, Glide. Працюю з технологіями NFC, Milfare, BLE.
uk
32f8bfbf-4d9d-596c-b29d-910bb4b39b90
23,127
Розробник Android , ASO спеціаліст
Виконував роботу як розробник і ASO спеціаліст, розбробляв проекти на JAVA , KOTLIN. Маю декілька pet проектів з сумарною кількістю інсталів більше 500к. Оскільки веду власні проекти, то виконував практично всі задачі, від написання коду до публікації в маркеті і асо просуванні додатків. Працював з ,Admob, Appodeal, Firebase, Onesignal та іншими. Цікавлять і легасі проекти і стартапи, надаю перевагу віддаленій роботі.
Розвиток як спеціаліста, дружній колектив, корпоративи, достойна зарплатня.
Власний проект на 100 000 інсталів створений від початку до кінця . Створення гуманітарного проекту для пошуку аптек по державному проекту Доступні ліки
Android
intermediate
2.5
Власний проект на 100 000 інсталів створений від початку до кінця . Створення гуманітарного проекту для пошуку аптек по державному проекту Доступні ліки Виконував роботу як розробник і ASO спеціаліст, розбробляв проекти на JAVA , KOTLIN. Маю декілька pet проектів з сумарною кількістю інсталів більше 500к. Оскільки веду власні проекти, то виконував практично всі задачі, від написання коду до публікації в маркеті і асо просуванні додатків. Працював з ,Admob, Appodeal, Firebase, Onesignal та іншими. Цікавлять і легасі проекти і стартапи, надаю перевагу віддаленій роботі. Розвиток як спеціаліста, дружній колектив, корпоративи, достойна зарплатня.
uk
17dc877b-733e-508b-92fe-a155bbc7e431
23,128
Розробник Android developer
З досвіду: Прочитав і повторив усе, що в книзі: Лютий-Березень 2021р Брайсон Пейн - Легкий спосіб вивчити Java Квітень-травень 2021р Герберт Шілдт - Java: посібник для початківців, 7-ме видання Липень-Жовтень 2021р Філліпс Білл, Стюарт Кріс, Марсікано Крістін, Гарднер Брайан - Android. Програмування для професіоналів 4-тє видання. Працював у середовищі розробки: Eclipse, Android Studio, IntelliJ IDEA Заповнював сайт на базі WordPress
Хочу працювати та вчитися. Хоча розумію, що з моїм досвідом будь-яка пропозиція буде дивом.
null
Android
basic
0
З досвіду: Прочитав і повторив усе, що в книзі: Лютий-Березень 2021р Брайсон Пейн - Легкий спосіб вивчити Java Квітень-травень 2021р Герберт Шілдт - Java: посібник для початківців, 7-ме видання Липень-Жовтень 2021р Філліпс Білл, Стюарт Кріс, Марсікано Крістін, Гарднер Брайан - Android. Програмування для професіоналів 4-тє видання. Працював у середовищі розробки: Eclipse, Android Studio, IntelliJ IDEA Заповнював сайт на базі WordPress Хочу працювати та вчитися. Хоча розумію, що з моїм досвідом будь-яка пропозиція буде дивом.
uk
ac33c977-01d1-548d-aaf4-4f5297153653
23,129
Розробник Angular
Elisoft працював там пів року! виправляв баги, робив нові фітчі працював з матриал, prime ng з либою chart js, unit test BandaPixels виправляв баги, робив нові фітчі працював з матриал, prime ng
null
» Angular Materia » Angular » TypeScript » JavaScript » RXJS » API, » Git , Bootstrap , Material HTML5/ CSS3 / SCSS » firebase » JQuery/ JQuery UI
JavaScript
basic
1
» Angular Materia » Angular » TypeScript » JavaScript » RXJS » API, » Git , Bootstrap , Material HTML5/ CSS3 / SCSS » firebase » JQuery/ JQuery UI Elisoft працював там пів року! виправляв баги, робив нові фітчі працював з матриал, prime ng з либою chart js, unit test BandaPixels виправляв баги, робив нові фітчі працював з матриал, prime ng
uk
1bac6742-6273-585c-bb1d-fa05001ed2ef
23,130
Розробник Angular 2+
Більшість моєї роботи підпадає під NDA. Займався як розробкою окремих компонентів та сервісів, так і повноцінних адмін панелей, тощо. На останньому проекті працював як full stack розробник, на фронді був Angular 7 + Apollo Graphql, на сервері nodejs + nestjs + websockets + graphql
null
null
JavaScript
intermediate
2
Більшість моєї роботи підпадає під NDA. Займався як розробкою окремих компонентів та сервісів, так і повноцінних адмін панелей, тощо. На останньому проекті працював як full stack розробник, на фронді був Angular 7 + Apollo Graphql, на сервері nodejs + nestjs + websockets + graphql
uk
25f40d5a-4dc9-5d24-a037-c55a6a49feec
23,131
Розробник AngularJs, Angular
2018 – теперішній час “Eastern peak” Проект: www.gocherries.com Full-stack Web developer - Front-end: Розробка компонентів WebUI, - AngularJS, HTML5, CSS3 - adaptive layout - Back-end: C#, WEB.API end-points 2012 – 2018 “Softerra”. Розробник Asp.NET / Angular JS Головні обов'язки: – Front-end Web UI з використанням AngularJs, HTML5, CSS3 – Back-end з використанням Asp.NET (C#)
Хотів би використати свої теперішні навички AngularJs для створення та покращення проекту. Удосконалити навички Angular на практиці.
Навчився писати чистий і зрозумілий код. Повністб переробив застарілий WebUI на останньому проектію
JavaScript
intermediate
7
Навчився писати чистий і зрозумілий код. Повністб переробив застарілий WebUI на останньому проектію 2018 – теперішній час “Eastern peak” Проект: www.gocherries.com Full-stack Web developer - Front-end: Розробка компонентів WebUI, - AngularJS, HTML5, CSS3 - adaptive layout - Back-end: C#, WEB.API end-points 2012 – 2018 “Softerra”. Розробник Asp.NET / Angular JS Головні обов'язки: – Front-end Web UI з використанням AngularJs, HTML5, CSS3 – Back-end з використанням Asp.NET (C#) Хотів би використати свої теперішні навички AngularJs для створення та покращення проекту. Удосконалити навички Angular на практиці.
uk
4e62f90b-a5dc-5e73-aafd-4789a9444fc0
23,132
Розробник Angular, React
Курси Lektorium (компанія Ekreative), напрямок - JavaScript (Angular). Досвід роботи - системний адміністратор, провідний інженер
null
null
JavaScript
pre
1
Курси Lektorium (компанія Ekreative), напрямок - JavaScript (Angular). Досвід роботи - системний адміністратор, провідний інженер
uk
31513e7e-6d12-58f5-865c-06ee52950782
23,133
Розробник Angular/React
Навчальні та особисті проєкти: - Розробка генератора імен з можливістю їх модифікації (javascript). - Розробка веб-додатку у фреймворці "Angular" (односторінковий додаток для ресторанного бізнесу). - Розробка веб-додатку (також на тематику ресторану) за допомогою "Bootstrap 4", робота з SASS, LESS, верстальником "Gulp". - Деплоймент ангуляр-проєкту на "Гітхаб", робота з бранчами "Гітхабу". - Розробка сайту для книги за допомогою програмоного забезпечення "Axure RP 9" (тренувальний проєкт, була зацікавлена програмою). - Відмінне володіння "Photoshop", є здібності графічного ілюстрування.
null
null
JavaScript
upper
0
Навчальні та особисті проєкти: - Розробка генератора імен з можливістю їх модифікації (javascript). - Розробка веб-додатку у фреймворці "Angular" (односторінковий додаток для ресторанного бізнесу). - Розробка веб-додатку (також на тематику ресторану) за допомогою "Bootstrap 4", робота з SASS, LESS, верстальником "Gulp". - Деплоймент ангуляр-проєкту на "Гітхаб", робота з бранчами "Гітхабу". - Розробка сайту для книги за допомогою програмоного забезпечення "Axure RP 9" (тренувальний проєкт, була зацікавлена програмою). - Відмінне володіння "Photoshop", є здібності графічного ілюстрування.
uk
81216bad-4740-5d93-93df-b91d709f6308
23,134
Розробник Back-end
Працював в аутсорс компанії на позиції Backend Node.js Developer Працював на різних проектах, один яких був по темі Blockchain Бажаю розвиватись в кращу сторону, вивчати нові технології, і набиратись досвіду в інших командах
Хочу набиратись більшого досвіду з командою професіоналів які підкажуть і навчать нових речей.
Є досягнення з бойових мистецтв, також в темі блокчейну
Node.js
intermediate
2
Є досягнення з бойових мистецтв, також в темі блокчейну Працював в аутсорс компанії на позиції Backend Node.js Developer Працював на різних проектах, один яких був по темі Blockchain Бажаю розвиватись в кращу сторону, вивчати нові технології, і набиратись досвіду в інших командах Хочу набиратись більшого досвіду з командою професіоналів які підкажуть і навчать нових речей.
uk
3100ec22-733b-5a6a-a303-965600b7d7bd
23,135
Розробник Back-End
Хочу знайти роботу back-end розробника
Прагну розвиватися у своїй сфері. Бажано працювати в команді. Розмір, в даному випадку, не має значення
Сподіваюся, то чим я найбільше буду пишатися, мене чекає в вашої компанії
PHP
intermediate
1
Сподіваюся, то чим я найбільше буду пишатися, мене чекає в вашої компанії Хочу знайти роботу back-end розробника Прагну розвиватися у своїй сфері. Бажано працювати в команді. Розмір, в даному випадку, не має значення
uk
f3cf0c52-04e9-507c-9d85-2294eb9b03b5
23,136
Розробник Back End .net core
Маю 5 років досвіду работи, рік займався десктопними аплікейшенами і чотири роки веб-аплікейшенами. Є досвід з реактом. Готовий почати працювати одразу.
Цікавлять як аутсорс так і продуктові компанії. Хотів би працювати на проекті з сучасними технологіями такі як .net core, також маю досвід з ReactJS.
null
.NET
fluent
5
Маю 5 років досвіду работи, рік займався десктопними аплікейшенами і чотири роки веб-аплікейшенами. Є досвід з реактом. Готовий почати працювати одразу. Цікавлять як аутсорс так і продуктові компанії. Хотів би працювати на проекті з сучасними технологіями такі як .net core, також маю досвід з ReactJS.
uk
2210806d-b34c-5304-8ba9-a63330e2e79a
23,137
Розробник beck-end Node.js, React.js, Next.js
Мій досвід 3 роки у SEO, та майже 1 рік в розробці SPA websites/app Node.js/React.js/Next.js
Цікавить back-end. Досвіду комерційної розробки немає.
Інтернет магазин монтажного обладнання, займався SEO та рекламою в Інтернеті. Від початку пандемії перекваліфікувався в сеошника (лінк білдінг, аутріч, покупка посилань, розробка стратегії). На весні 21го року почав вивчати та розробляти Web/Mobile app (Node.js, React.js, Next.js)
Node.js
basic
0.5
Інтернет магазин монтажного обладнання, займався SEO та рекламою в Інтернеті. Від початку пандемії перекваліфікувався в сеошника (лінк білдінг, аутріч, покупка посилань, розробка стратегії). На весні 21го року почав вивчати та розробляти Web/Mobile app (Node.js, React.js, Next.js) Мій досвід 3 роки у SEO, та майже 1 рік в розробці SPA websites/app Node.js/React.js/Next.js Цікавить back-end. Досвіду комерційної розробки немає.
uk
245294c7-4de6-5fd1-bd34-b3325e32999b
23,138
Розробник BI/DWH
підтримка ETL процесів DWH on Sybase IQ Cognos BI, QlikView, Microstrategy, IBM DataStage
підняти рівень англійської, зарплати
Обробка великих об'ємів даних (мільярди записів у таблицях) на Sybase IQ в рамках побудови ETL та побудова складних аналітичних моделей в Microstrategy гарні функціональні додатки в QlikView для підпримки CRM системи
SQL
pre
11
Обробка великих об'ємів даних (мільярди записів у таблицях) на Sybase IQ в рамках побудови ETL та побудова складних аналітичних моделей в Microstrategy гарні функціональні додатки в QlikView для підпримки CRM системи підтримка ETL процесів DWH on Sybase IQ Cognos BI, QlikView, Microstrategy, IBM DataStage підняти рівень англійської, зарплати
uk
1aa3f7ae-119c-5b42-a343-5d758ad02b82
23,139
Розробник Borland Delphi/C++, SQL Oracle
Останні 20 років роботи - у Національному банку (начальник відділу), тому досвід специфічно-банківський: - розробка прикладних програм з банківського, фінансового, господарського обліку на базі Borland Delphi + SQL Oracle, програми охоронної сигналізації, пропускного режиму, скриптів для MS Excel. Менше досвід на C++. Знайомий з HTML. Готовий навчатися.
Дистанційна робота.
Різносторонністю досвіду. За 20 років роботи у НБУ доводилося займатися не тільки програмуванням, але й побудовою локальної мережі, експлуатації серверного обладнання, телекомунікаціями, захистом інформації.
SQL
upper
11
Різносторонністю досвіду. За 20 років роботи у НБУ доводилося займатися не тільки програмуванням, але й побудовою локальної мережі, експлуатації серверного обладнання, телекомунікаціями, захистом інформації. Останні 20 років роботи - у Національному банку (начальник відділу), тому досвід специфічно-банківський: - розробка прикладних програм з банківського, фінансового, господарського обліку на базі Borland Delphi + SQL Oracle, програми охоронної сигналізації, пропускного режиму, скриптів для MS Excel. Менше досвід на C++. Знайомий з HTML. Готовий навчатися. Дистанційна робота.
uk
a4855d82-6605-5ab9-a1c5-1c4c9333e367
23,140
Розробник c#
Api, WinForms, Linux,. Net framework. Net core, DevExpress, Docker, EF, LINQ
Налагоджений процес розробки
null
.NET
intermediate
2
Api, WinForms, Linux,. Net framework. Net core, DevExpress, Docker, EF, LINQ Налагоджений процес розробки
uk
1e4231fb-8484-54a5-bce8-25169ff25828
23,141
Розробник c++
- Розробка проекту автоматизації ділового документообігу малих і середніх підприємств широкого кола застосування. - Розробка програми складського обліку для широкого кола користувачів. - Розробка системи автоматизації ведення і обліку готельного господарства для застосування в готелях, пансіонатах, санаторіях, тощо - Розробка системи бухгалтерського обліку на основі плану рахунків для підприємств різних форм власності. - Розробка програми складського обліку для підприємства торгівлі, громадського харчування. - Розробка програми касового обслуговування, складського обліку для підприємства торгівлі, громадського харчування. - Розробка бібліотеки QT для друку редагування дизайну звітів (Windows, Linux). З підтримкою будь-яких моделей джерел даних. - Розробка бібліотеки QT - системи межпроцессорного обміну, альтернатива QDBus. З підтримкою різних операційних систем. - Розробка, налагодження драйверів для різних пристроїв торгового обладнання: стандартні ваги, PLU-ваги, ЕККА, фіскальні / нефіскальні принтери, дисплеї покупця, сканери штрих-кодів, ПО для контролерів тензодатчиков. - Робота з нейросетями, ситуаційні задачі, розпізнавання образів.
великий проект нові технології не хотілося б займатися: рутинна підтримка застарілих чужих проектів
Розробка бібліотеки QT для друку редагування дизайну звітів (Windows, Linux). Розробка бібліотеки QT - системи межпроцессорного обміну, альтернатива QDBus. Робота з нейросетями
C++
intermediate
10
Розробка бібліотеки QT для друку редагування дизайну звітів (Windows, Linux). Розробка бібліотеки QT - системи межпроцессорного обміну, альтернатива QDBus. Робота з нейросетями - Розробка проекту автоматизації ділового документообігу малих і середніх підприємств широкого кола застосування. - Розробка програми складського обліку для широкого кола користувачів. - Розробка системи автоматизації ведення і обліку готельного господарства для застосування в готелях, пансіонатах, санаторіях, тощо - Розробка системи бухгалтерського обліку на основі плану рахунків для підприємств різних форм власності. - Розробка програми складського обліку для підприємства торгівлі, громадського харчування. - Розробка програми касового обслуговування, складського обліку для підприємства торгівлі, громадського харчування. - Розробка бібліотеки QT для друку редагування дизайну звітів (Windows, Linux). З підтримкою будь-яких моделей джерел даних. - Розробка бібліотеки QT - системи межпроцессорного обміну, альтернатива QDBus. З підтримкою різних операційних систем. - Розробка, налагодження драйверів для різних пристроїв торгового обладнання: стандартні ваги, PLU-ваги, ЕККА, фіскальні / нефіскальні принтери, дисплеї покупця, сканери штрих-кодів, ПО для контролерів тензодатчиков. - Робота з нейросетями, ситуаційні задачі, розпізнавання образів. великий проект нові технології не хотілося б займатися: рутинна підтримка застарілих чужих проектів
uk
578bd6b1-24ef-5878-8bdc-cc74303377c3
23,142
Розробник C
Контролери фірми B&R(Австрія). АСУ ТП в харчовій, хімічній промисловості.
Маленька команда. Важливо: дружні відносини в команді.
Аерозольтранспорт лузги, Система управління для заводу тонкого органічного синтезу.
C++
pre
5
Аерозольтранспорт лузги, Система управління для заводу тонкого органічного синтезу. Контролери фірми B&R(Австрія). АСУ ТП в харчовій, хімічній промисловості. Маленька команда. Важливо: дружні відносини в команді.
uk
5f0bd54c-418d-5ea8-9cb1-67c6519efe00
23,143
Розробник C#
help desk engineer Dec 2010 - Sep 2011 (4 months) https://www.vps.net/ Administration Unix-like servers: MySQL, LAMP, FTP (ProFTP), HTTP (Apache, nginx, Lighttpd)… System Administrator Oct 2011 – Nov 2012 (1 year 1 month) AzovElectrostal Administration Windows-like servers (AD, WSUS, FTP, DHCP, Proxy, Mail servers) and workstations(>500PC) System Administrator Oct 2013 – present time (5 years 3 months) EpicentrK Administration Windows-like servers (AD, WSUS, FTP, DHCP, Proxy, Mail) and workstations (>150PC)
Нормальний колектив. Серйозні задачі. Відсутність неадекватних дедлайнів.
Маю досвід в бізнес сфері.
.NET
intermediate
1
Маю досвід в бізнес сфері. help desk engineer Dec 2010 - Sep 2011 (4 months) https://www.vps.net/ Administration Unix-like servers: MySQL, LAMP, FTP (ProFTP), HTTP (Apache, nginx, Lighttpd)… System Administrator Oct 2011 – Nov 2012 (1 year 1 month) AzovElectrostal Administration Windows-like servers (AD, WSUS, FTP, DHCP, Proxy, Mail servers) and workstations(>500PC) System Administrator Oct 2013 – present time (5 years 3 months) EpicentrK Administration Windows-like servers (AD, WSUS, FTP, DHCP, Proxy, Mail) and workstations (>150PC) Нормальний колектив. Серйозні задачі. Відсутність неадекватних дедлайнів.
uk
47ecf921-0c33-592a-833a-352e6a4ad469
23,144
Розробник C#
Більше 14-ти років досвіду програмування на різних мовах, з них: - C для мікроконтролерів 10+ років - C# 7+ років - Borland Delphi 7 (Object Pascal) 5+ років - С++ (Borland С++ Builder) 4+ роки.
Точно НЕ хочу займатись підтримкою legacy-проектів на "напівмертвих" або вузькоспеціалізованих мовах/фреймворках/технологіях (Borland Delphi/С++ Builder, COM/DCOM, T-SQL и т. д.)
null
.NET
intermediate
11
Більше 14-ти років досвіду програмування на різних мовах, з них: - C для мікроконтролерів 10+ років - C# 7+ років - Borland Delphi 7 (Object Pascal) 5+ років - С++ (Borland С++ Builder) 4+ роки. Точно НЕ хочу займатись підтримкою legacy-проектів на "напівмертвих" або вузькоспеціалізованих мовах/фреймворках/технологіях (Borland Delphi/С++ Builder, COM/DCOM, T-SQL и т. д.)
uk
0673d1ae-106a-59f4-8c6c-c4d087f98a1d
23,145
Розробник C#
Доброго дня, мав досвід роботи на c# це: розробка додатку для шифрування/дешифрування растрових зображень, створення сховища даних та створення звітів на основі даних витягнутих з сховища з використанням Power BI, сайт для покупки ігор на ASP.NET MVC, купівля/продаж залізничних квитків на c# з використанням в якості бд MS SQl Server
шукаю роботу, бажано у Львові/ Івано-Франківську
Повна вища освіта(магістр) закінчив Львівську політехніку, марафон софт серв
.NET
pre
0
Повна вища освіта(магістр) закінчив Львівську політехніку, марафон софт серв Доброго дня, мав досвід роботи на c# це: розробка додатку для шифрування/дешифрування растрових зображень, створення сховища даних та створення звітів на основі даних витягнутих з сховища з використанням Power BI, сайт для покупки ігор на ASP.NET MVC, купівля/продаж залізничних квитків на c# з використанням в якості бд MS SQl Server шукаю роботу, бажано у Львові/ Івано-Франківську
uk
1bb91568-a04c-5478-8029-32d79a87239d
23,146
Розробник C#
Проектування та ведення баз данних на конкурсах, розробка диплому в вигляді гри "Морський бій" за допомогою С# .Net в декількох варіаціях.
null
Переможець «Програміст 2018» - соціальний проект «Доступне місто» (травень-червень 2018) Другий грант в DeHack 2019 Dunaivtsi (3-5 травня 2019)
.NET
pre
0
Переможець «Програміст 2018» - соціальний проект «Доступне місто» (травень-червень 2018) Другий грант в DeHack 2019 Dunaivtsi (3-5 травня 2019) Проектування та ведення баз данних на конкурсах, розробка диплому в вигляді гри "Морський бій" за допомогою С# .Net в декількох варіаціях.
uk
1d78689c-5dde-5180-b3ff-991cdccf432a
23,147
Розробник C#
Проектування та реалізація настільних застосунків для введення та обробки технічної документації, з метою заміни застарілих рішень. Підтримка наявних рішень та розширення їх функціоналу. Інтеграція програмних засобів між собою та зі сторонніми інформаційними системи.
Можливість мати гнучкий графік, щоб поєднувати з навчанням. Не маю досвіду роботи з front-end технологіями (HTML, CSS, JavaScript).
null
.NET
pre
2.5
Проектування та реалізація настільних застосунків для введення та обробки технічної документації, з метою заміни застарілих рішень. Підтримка наявних рішень та розширення їх функціоналу. Інтеграція програмних засобів між собою та зі сторонніми інформаційними системи. Можливість мати гнучкий графік, щоб поєднувати з навчанням. Не маю досвіду роботи з front-end технологіями (HTML, CSS, JavaScript).
uk
72059b8a-4fcc-590b-be09-59d2578977e9
23,148
Розробник C#
Пройшов стажування Delphi Software. Маю досвід роботи 8 місяців на проекті ConstructSecure. Було декілька проектів університетських та не великих замовлень, є досвід роботи з БД, клієнт-серверними додатками, також є 3 роки досвід роботи з сайтом університету.
Потрапити у приємний колектив та працювати з цікавими проектами.
Під час роботи у Delphi Software здобув навики командної роботи.
.NET
pre
1
Під час роботи у Delphi Software здобув навики командної роботи. Пройшов стажування Delphi Software. Маю досвід роботи 8 місяців на проекті ConstructSecure. Було декілька проектів університетських та не великих замовлень, є досвід роботи з БД, клієнт-серверними додатками, також є 3 роки досвід роботи з сайтом університету. Потрапити у приємний колектив та працювати з цікавими проектами.
uk
a54f4324-b91b-50a0-88c6-3c9578421866
23,149
Розробник C#
Робив лабораторні в університеть.Навчався самостійно 0.5 року , маю кілька свої проектів.
null
null
.NET
intermediate
0
Робив лабораторні в університеть.Навчався самостійно 0.5 року , маю кілька свої проектів.
uk
6301de56-cf59-51fc-8c0d-a5b9bc788e7b
23,150
Розробник C#
С#, WinForms, MVC, ASPNet, WPF, Entity Framework, ADO.NET, MSSQL, SQLCompact, SQLLite
Цікавий проект, бажано стартап. Розробка бажано з нуля.
Створення внутрішніх аналітично-інформаційних систем для забезпечення роботи підрозділів безпеки Компанії. Впроваджено та використовується на 12 підприємствах України (близько 100 робочих місць). Стисло - http://redut.in.ua/ (інформація застаріла та не оновлюється, реальні презентації будуть надіслані окремо)
.NET
pre
7
Створення внутрішніх аналітично-інформаційних систем для забезпечення роботи підрозділів безпеки Компанії. Впроваджено та використовується на 12 підприємствах України (близько 100 робочих місць). Стисло - http://redut.in.ua/ (інформація застаріла та не оновлюється, реальні презентації будуть надіслані окремо) С#, WinForms, MVC, ASPNet, WPF, Entity Framework, ADO.NET, MSSQL, SQLCompact, SQLLite Цікавий проект, бажано стартап. Розробка бажано з нуля.
uk
e981056e-bc74-56c3-9ada-4830901fd66b
23,151
Розробник C#
Я є розробником з навичками у C#, Git, SQL, HTML, CSS, JavaScript, OOP, MVC, MS SQL Server, Entity Framework, WinForm, .NET, ADO.NET, JSON, ASP.NET Web API, Figma та React.js. Я маю досвід у розробці веб-додатків, додатків для Windows і баз даних. Я здатен ефективно працювати як самостійно, так і в команді, і готовий приймати виклики для вирішення проблем. Я завжди відкритий для вивчення нових технологій та підвищення своєї кваліфікації.
null
Маю завершені ПЕТ проекти, вмію користуватись GIT, вивчаю Англійську мову останній рік
.NET
pre
0
Маю завершені ПЕТ проекти, вмію користуватись GIT, вивчаю Англійську мову останній рік Я є розробником з навичками у C#, Git, SQL, HTML, CSS, JavaScript, OOP, MVC, MS SQL Server, Entity Framework, WinForm, .NET, ADO.NET, JSON, ASP.NET Web API, Figma та React.js. Я маю досвід у розробці веб-додатків, додатків для Windows і баз даних. Я здатен ефективно працювати як самостійно, так і в команді, і готовий приймати виклики для вирішення проблем. Я завжди відкритий для вивчення нових технологій та підвищення своєї кваліфікації.
uk
2f8c506d-f029-5d19-a152-f8040e2df5db
23,152
Розробник C++
02.2021 - в даний момент: «Luxoft»(Daimler Gen20X - Автомобільна промисловість): Программіст - Знання С\С++ (С++11, С++14, С++17) - Знання принципів і застосування на практиці ООП, STL, BOOST - Багато поточність(thread, async) - Розуміння паттернів проектування - Досвід роботи з Python(3.0), сценаріями Shell - Зозробки додатків на C ++ для Linux, Yocto - Збірка проектів з помощю Cmake/make - Статичний кодо аналізаторор(MISRA/AUTOSAR) - Написання Unit test, Gtest(unit, component, integration) - Користування QT creater, Visual Studio Code - Користування QEMU & Bitbake - Користування Docker - Створення документації за допомогою QML - Git, Jira, Confluence, Jenkins 11.2019 – 02.2021: «Luxoft»(Refinitiv - Фондова біржа): Программіст - Знання С\С++ (С++11, С++14, С++17) - Знання принципів і застосування на практиці ООП, STL, BOOST - Багато поточність(thread, async) - Розуміння паттернів проектування - Досвід роботи з Python(3.0), сценаріями Shell - Зозробки додатків на C ++ для Linux, Windows - Збірка проектів з помощю Cmake/make - Написання Unit test, Gtest - Користування Microsoft Visual Studio(V19), Visual Studio Code, NetBeans - Програмування на бізнес мові Tconf - Прийняття та обробка даних з торговельних бірж - Git, Jira, Confluence, Jenkins 02.2018 – 11.2019: ТОВ «Linkos Group»: Программіст - Знання С\С++ (С++11, С++14, С++17) - Знання принципів і застосування на практиці ООП, STL, BOOST - Багато поточність(thread, async) - Програмування на C#( ASP.NET Core 2) для сервер-додаток - Програмування на SQL(MS SQL, Oracle) - Програмування на XML - Розуміння паттернів проектування - Володіння знаннями принципів роботи і побудова БД - Розуміння основних принципів клієнт-серверної розробки - Досвід розробки під Windows x86/x64 - Навички в оптимізації ПЗ з метою задоволення заданим критеріям - Користування Microsoft Visual Studio(V10, V17), RAD Studio 02.2017 – 02.2018: ПрАТ «Вентс»: Программіст - Розуміння паттернів проектування - Знання С\С++ (ООП, STL, BOOST), багато поточність(thread, async), регулярні вирази(regex) - Опыт в разработке приложений с использованием Qt - Створення додатку під Windows x86/x64 для моніторингу та управління установкою( створення в IDE Embarcadero RAD Studio) - Користування Microsoft Visual Studio - Написання програм під мікроконтролери STM32f ARM Cortex на С\С++ в IDE «Keil uVision» - Програмування на Раут, CAREL, Regent
null
null
C++
upper
7
02.2021 - в даний момент: «Luxoft»(Daimler Gen20X - Автомобільна промисловість): Программіст - Знання С\С++ (С++11, С++14, С++17) - Знання принципів і застосування на практиці ООП, STL, BOOST - Багато поточність(thread, async) - Розуміння паттернів проектування - Досвід роботи з Python(3.0), сценаріями Shell - Зозробки додатків на C ++ для Linux, Yocto - Збірка проектів з помощю Cmake/make - Статичний кодо аналізаторор(MISRA/AUTOSAR) - Написання Unit test, Gtest(unit, component, integration) - Користування QT creater, Visual Studio Code - Користування QEMU & Bitbake - Користування Docker - Створення документації за допомогою QML - Git, Jira, Confluence, Jenkins 11.2019 – 02.2021: «Luxoft»(Refinitiv - Фондова біржа): Программіст - Знання С\С++ (С++11, С++14, С++17) - Знання принципів і застосування на практиці ООП, STL, BOOST - Багато поточність(thread, async) - Розуміння паттернів проектування - Досвід роботи з Python(3.0), сценаріями Shell - Зозробки додатків на C ++ для Linux, Windows - Збірка проектів з помощю Cmake/make - Написання Unit test, Gtest - Користування Microsoft Visual Studio(V19), Visual Studio Code, NetBeans - Програмування на бізнес мові Tconf - Прийняття та обробка даних з торговельних бірж - Git, Jira, Confluence, Jenkins 02.2018 – 11.2019: ТОВ «Linkos Group»: Программіст - Знання С\С++ (С++11, С++14, С++17) - Знання принципів і застосування на практиці ООП, STL, BOOST - Багато поточність(thread, async) - Програмування на C#( ASP.NET Core 2) для сервер-додаток - Програмування на SQL(MS SQL, Oracle) - Програмування на XML - Розуміння паттернів проектування - Володіння знаннями принципів роботи і побудова БД - Розуміння основних принципів клієнт-серверної розробки - Досвід розробки під Windows x86/x64 - Навички в оптимізації ПЗ з метою задоволення заданим критеріям - Користування Microsoft Visual Studio(V10, V17), RAD Studio 02.2017 – 02.2018: ПрАТ «Вентс»: Программіст - Розуміння паттернів проектування - Знання С\С++ (ООП, STL, BOOST), багато поточність(thread, async), регулярні вирази(regex) - Опыт в разработке приложений с использованием Qt - Створення додатку під Windows x86/x64 для моніторингу та управління установкою( створення в IDE Embarcadero RAD Studio) - Користування Microsoft Visual Studio - Написання програм під мікроконтролери STM32f ARM Cortex на С\С++ в IDE «Keil uVision» - Програмування на Раут, CAREL, Regent
uk
2aeb96d2-579e-5e76-807f-db1745719f7b
23,153
Розробник C++
C++ developer for GlobalLogic company. 07/18 - present. Cross-platform development of software for video and audio editing. Debugging and unit test writing. Maintenance of build-system and CI. Used technologies: C++ 11 (STL, OOP, Multithreading); CMake; Python; AccuRev, Git; Jenkins.
Відкритий для будь-яких пропозицій.
Переведення проектів з Accurev в Git, відповідні налаштування на Jenkins. Це зробило роботу з кодом набагато зручнішою. Дебагінг коду за допомогаю Visual Studio, це дозволяє швидко знайти корінь проблеми.
C++
intermediate
2
Переведення проектів з Accurev в Git, відповідні налаштування на Jenkins. Це зробило роботу з кодом набагато зручнішою. Дебагінг коду за допомогаю Visual Studio, це дозволяє швидко знайти корінь проблеми. C++ developer for GlobalLogic company. 07/18 - present. Cross-platform development of software for video and audio editing. Debugging and unit test writing. Maintenance of build-system and CI. Used technologies: C++ 11 (STL, OOP, Multithreading); CMake; Python; AccuRev, Git; Jenkins. Відкритий для будь-яких пропозицій.
uk
04daa275-a20c-56fa-93eb-b69799790e45
23,154
Розробник C++
Виконував задачі різних напрямків з використанням мови програмування С++: вирішував різні логічні задачі на олімпіадах університету, а також на сайті E-Olymp; Працював із графічною бібліотекою SFML для розробки ігор, є два власні проекти: перший із яких гра "Мисливець на лисиць", в якій я досліджував саму бібліотеку та її можливості; другий - гра "Шахмати" - більш складний проект з використанням ООП та STL, гра побудована на власній логіці з підлаштування під бібліотеку SFML; Реалізовував також у рамках курсу "Алгоритми і методи обчислень" рішення СЛАР різними методами та алгоритмами, чисельні диференціювання та інтегрування, а також багато інших.
null
null
C++
intermediate
0
Виконував задачі різних напрямків з використанням мови програмування С++: вирішував різні логічні задачі на олімпіадах університету, а також на сайті E-Olymp; Працював із графічною бібліотекою SFML для розробки ігор, є два власні проекти: перший із яких гра "Мисливець на лисиць", в якій я досліджував саму бібліотеку та її можливості; другий - гра "Шахмати" - більш складний проект з використанням ООП та STL, гра побудована на власній логіці з підлаштування під бібліотеку SFML; Реалізовував також у рамках курсу "Алгоритми і методи обчислень" рішення СЛАР різними методами та алгоритмами, чисельні диференціювання та інтегрування, а також багато інших.
uk
ee8cefd3-7c75-53a3-9230-5b48e8878941
23,155
Розробник C++
Гра "Змійка" (С++, ООП). 3-d куб в консолі, власний алгоритм рендерингу (С++, ООП). Розуміння основ мережних технологій. Робота в Linux. Робота з Git, Docker. Робота з базами даних (створення та редагування з допомогою СУБД Access,MySQL Server, створення ORM (C#, C++)). Створення сайту з використанням HTML, CSS.
null
null
C++
intermediate
0
Гра "Змійка" (С++, ООП). 3-d куб в консолі, власний алгоритм рендерингу (С++, ООП). Розуміння основ мережних технологій. Робота в Linux. Робота з Git, Docker. Робота з базами даних (створення та редагування з допомогою СУБД Access,MySQL Server, створення ORM (C#, C++)). Створення сайту з використанням HTML, CSS.
uk
9520f118-3e3c-5717-a011-96912ffee5fd
23,156
Розробник C++
Досвід роботи відсутній.
Маю прагнення займатися розробкою програмного забезпечення на С++ або С#. Очікую прийняти участь в розробці цікавих проектів та маю прагнення надалі розвиватися в цій області програмування.
Закінчив КРКМ ДНУ імені Олеся Гончара по спеціальності "Розробка програмного забезпечення" та освітній рівень молодший спеціаліст. Користувався зазвичай С/С++. Також доводилося працювати з С# та СКБД MS SQL та MySQL Також маю навички роботи з графічним редактором Adobe Photoshop
C++
pre
0
Закінчив КРКМ ДНУ імені Олеся Гончара по спеціальності "Розробка програмного забезпечення" та освітній рівень молодший спеціаліст. Користувався зазвичай С/С++. Також доводилося працювати з С# та СКБД MS SQL та MySQL Також маю навички роботи з графічним редактором Adobe Photoshop Досвід роботи відсутній. Маю прагнення займатися розробкою програмного забезпечення на С++ або С#. Очікую прийняти участь в розробці цікавих проектів та маю прагнення надалі розвиватися в цій області програмування.
uk
104dc18c-d978-51d3-bd06-47762405f3b9
23,157
Розробник C++
Займався фрілансом 2 роки. Виконував проекти на мові програмування C++ використовуючи: STL, OOP, Qt, Windows Forms. Також виконував проекти на C#: .NET, LINQ, WPF, Windows Forms, бібліотеки для IMAP/POP3, Excel, а також використовував RegExp
null
Зробив: парсер листів з почтових скриньок на CSV-файли, програма виводу даних в файл Excel з Visual FoxPro, доробив програму OpenBoard, доробив програму Big Balls (внутрішня програма закордонної компанії Direct Mail Group)
C++
pre
0
Зробив: парсер листів з почтових скриньок на CSV-файли, програма виводу даних в файл Excel з Visual FoxPro, доробив програму OpenBoard, доробив програму Big Balls (внутрішня програма закордонної компанії Direct Mail Group) Займався фрілансом 2 роки. Виконував проекти на мові програмування C++ використовуючи: STL, OOP, Qt, Windows Forms. Також виконував проекти на C#: .NET, LINQ, WPF, Windows Forms, бібліотеки для IMAP/POP3, Excel, а також використовував RegExp
uk
2a00300c-366e-5bda-bdf9-3e7425e960fe
23,158
Розробник C++
Комерційний досвід відсутній. - Розробка завдань для лабораторних робіт з курсу компіляторів. - Python компілятор - компілятор (не інтерпретатор) для базових функцій мови Python, розроблений для навчальних цілей та тестування розроблених лабораторних робіт (див. вище). - Бакалаврський проект - система автоматизованої перевірки лабораторних робіт.
null
null
C++
intermediate
0
Комерційний досвід відсутній. - Розробка завдань для лабораторних робіт з курсу компіляторів. - Python компілятор - компілятор (не інтерпретатор) для базових функцій мови Python, розроблений для навчальних цілей та тестування розроблених лабораторних робіт (див. вище). - Бакалаврський проект - система автоматизованої перевірки лабораторних робіт.
uk
b9e62b57-0864-5ba4-af23-15fd3cdb3cb3
23,159
Розробник C++
Мої задачі: - розробка плану роботи відділу; - розподіл завдань і контроль виконання; - розробляю і супроводжую програмне забезпечення; - для нових проектів виконую оцінку строків виконання, вибір відповідних засобів розробки, підбір виконавців, деталізація вимог, розробку моделі бази даних; - взаємодію з іншими відділами (постановниками задач, тестувальниками, промисловою експлуатацією ...) Програми які супроводжує мій відділ. Супровід АСОПД (Автоматична система обробки пенсійної документації) "Обмін з сервером через сокет", "Міграція даних пенсійних справ з СУБД Оракл в АСОПД","Єдиний державний реєстр пільговиків", "Призначення субсидій", "Державна соціальна допомога (малозабезпеченим, немаючим права на пенсію, при народженні дитини, муніципальна няня і багато інших допомог)", "Облік тимчасово переміщених осіб", "Інформаційно пошукові системи", програми для формування звітності, сервісні програми для центрально сховища... Основний інструмент розробки у відділі - Visual C++. Також є програми написані на C#.
null
Розробив програму для обміну повідомленнями через сокет (три версії: Winsock, Boost Beast, cUrl), Супровід АСОПД (візування, фіксація справ, додав thread в оболонку АСОПД який у фоновому режимі опитує сервер), міграція пенсійних справ з Оракла у АСОПД, раніше доробка програми для призначення пенсій в частині пенсій по втраті годувальника
C++
pre
11
Розробив програму для обміну повідомленнями через сокет (три версії: Winsock, Boost Beast, cUrl), Супровід АСОПД (візування, фіксація справ, додав thread в оболонку АСОПД який у фоновому режимі опитує сервер), міграція пенсійних справ з Оракла у АСОПД, раніше доробка програми для призначення пенсій в частині пенсій по втраті годувальника Мої задачі: - розробка плану роботи відділу; - розподіл завдань і контроль виконання; - розробляю і супроводжую програмне забезпечення; - для нових проектів виконую оцінку строків виконання, вибір відповідних засобів розробки, підбір виконавців, деталізація вимог, розробку моделі бази даних; - взаємодію з іншими відділами (постановниками задач, тестувальниками, промисловою експлуатацією ...) Програми які супроводжує мій відділ. Супровід АСОПД (Автоматична система обробки пенсійної документації) "Обмін з сервером через сокет", "Міграція даних пенсійних справ з СУБД Оракл в АСОПД","Єдиний державний реєстр пільговиків", "Призначення субсидій", "Державна соціальна допомога (малозабезпеченим, немаючим права на пенсію, при народженні дитини, муніципальна няня і багато інших допомог)", "Облік тимчасово переміщених осіб", "Інформаційно пошукові системи", програми для формування звітності, сервісні програми для центрально сховища... Основний інструмент розробки у відділі - Visual C++. Також є програми написані на C#.
uk
5eeef1e7-92de-5f7a-a180-0e29aa32b226
23,160
Розробник C++
Програмування автопілотів дронів, системи управління безпілотного автомобіля. (Ardupilot PIXHAWK) JetsonTX2, BeagleBone, ODROID Xu4 3 роки Робота з штучним інтелектом Python - darknet YOLO/SEGNET/OPENFACE 1 рік Робота з бібліотекою компьютерного зору OpenCV 2 роки Автоматизація процесів Розробка клієнт серверних программ для пеленгаторів цифрових сигналів використовуючи Boost asio, QT 1рік Розробка систем на базі мікрокотроллерів STM32 ARM, (I2C, SPI, UART, USB, DAC, ADC, TIMs) та інша робота з перефирійними пристроями 3 роки Системи реального часу FreeRTOS\NUTTX OS
Не хотілось би займатись монотонным проектом, котрий дуже вузько спеціалізований.
null
C++
upper
3
Програмування автопілотів дронів, системи управління безпілотного автомобіля. (Ardupilot PIXHAWK) JetsonTX2, BeagleBone, ODROID Xu4 3 роки Робота з штучним інтелектом Python - darknet YOLO/SEGNET/OPENFACE 1 рік Робота з бібліотекою компьютерного зору OpenCV 2 роки Автоматизація процесів Розробка клієнт серверних программ для пеленгаторів цифрових сигналів використовуючи Boost asio, QT 1рік Розробка систем на базі мікрокотроллерів STM32 ARM, (I2C, SPI, UART, USB, DAC, ADC, TIMs) та інша робота з перефирійними пристроями 3 роки Системи реального часу FreeRTOS\NUTTX OS Не хотілось би займатись монотонным проектом, котрий дуже вузько спеціалізований.
uk
d3e1d091-07dc-5f99-943f-c30c7436bd97
23,161
Розробник C++
Я виконував проекти по адміністрування проектів, веду свій ютуб канал, знайомий із видами монтажу та обробки, маю досвід роботи на C та C++, виконував спільні проекти на QT,маю певні роботи з основ ООП на Java та Python,дуже хочу розвиватися в довгострокову перспективу.
Немає такого
null
C++
upper
0
Я виконував проекти по адміністрування проектів, веду свій ютуб канал, знайомий із видами монтажу та обробки, маю досвід роботи на C та C++, виконував спільні проекти на QT,маю певні роботи з основ ООП на Java та Python,дуже хочу розвиватися в довгострокову перспективу. Немає такого
uk
9d27ee84-76c9-5ad8-bb13-d1cf5ff4ea26
23,162
Розробник C++
Я розробник програмного забезпечення з досвідом і практичними знаннями в розробці з використанням C ++ і веб-технологій.
null
null
C++
intermediate
2
Я розробник програмного забезпечення з досвідом і практичними знаннями в розробці з використанням C ++ і веб-технологій.
uk
b06ee9d4-2bd3-5366-8956-cf3bc58b8ae2
23,163
Розробник C++,C#
Досвіду роботи не мав. Виконував курсові/практичні/лаборатовні роботи у навчальному закладі на мовах С++/С# з використанням Sql. Верстка сайтів на html/css. Найбільший проєкт - автоматизована інформаційна система на WinForm.
Набратися досвіду для подальшої якісної та продуктивної роботи.
Гарні успіхи у навчанні. Бажання розвиватися в сфері розробки.
.NET
intermediate
0
Гарні успіхи у навчанні. Бажання розвиватися в сфері розробки. Досвіду роботи не мав. Виконував курсові/практичні/лаборатовні роботи у навчальному закладі на мовах С++/С# з використанням Sql. Верстка сайтів на html/css. Найбільший проєкт - автоматизована інформаційна система на WinForm. Набратися досвіду для подальшої якісної та продуктивної роботи.
uk
a9b2acdf-b57b-5217-94f9-37a4aceb5afb
23,164
Розробник C/C++
З 2011 року працюю у сфері АСУ ТП. Розробляв проекти в основному для нафтоперекачувальної сфери, агросектора на обладнанні Schneider Electic. Володію: - програмними пакетами Concept/Unity Pro (PLC) та Citect (SCADA) від Schneider Electic; - С/С++/Qt; - Python (базовий рівень).
null
null
C++
intermediate
2
З 2011 року працюю у сфері АСУ ТП. Розробляв проекти в основному для нафтоперекачувальної сфери, агросектора на обладнанні Schneider Electic. Володію: - програмними пакетами Concept/Unity Pro (PLC) та Citect (SCADA) від Schneider Electic; - С/С++/Qt; - Python (базовий рівень).
uk
f3689bc6-89f5-5802-af4c-7fdbf162bfdb
23,165
Розробник C# MVC.NET
Добрий день. Маю досвід роботи на посадах, не пов'язаних з програмуванням, але на період навчання розробляла десктопний додаток на мові програмування C# прописуючи зв`язок з базою даних за допомогою запитів SQL, писала на дипломну роботу веб-додаток мовою C# та із базою зв'язувалась за допомогою Entity Framework. Додатки писала на платформі Visual Studio.
Можливість навчатися у професіоналів, тому хотілося б мати наставника, який буде чітко давати завдання для виконнаня, тому що вважаю половину успіху від чітко поставленої задачі. Вважаю, що можу працювати як в маленькій команді, так і у великому проекті, тому що великий проект - це певна кількість маленьких команд, які пов'язані одна з одною за допомогою керівників.
Розробка робочих додатків
.NET
intermediate
0.5
Розробка робочих додатків Добрий день. Маю досвід роботи на посадах, не пов'язаних з програмуванням, але на період навчання розробляла десктопний додаток на мові програмування C# прописуючи зв`язок з базою даних за допомогою запитів SQL, писала на дипломну роботу веб-додаток мовою C# та із базою зв'язувалась за допомогою Entity Framework. Додатки писала на платформі Visual Studio. Можливість навчатися у професіоналів, тому хотілося б мати наставника, який буде чітко давати завдання для виконнаня, тому що вважаю половину успіху від чітко поставленої задачі. Вважаю, що можу працювати як в маленькій команді, так і у великому проекті, тому що великий проект - це певна кількість маленьких команд, які пов'язані одна з одною за допомогою керівників.
uk
fa1ead98-0815-58da-986a-3b22f30e700e
23,166
Розробник C# / .Net
I have more than 4 years of experience in software development mainly in development web projects. During that period I supported multilayered applications with different goals and technologies. I have good knowledge and skills in.net WEB and Services programming; good experience in writing high-quality code and working with version control; quite good knowledge in algorithms, data structures, networks, design patterns; good knowledge of C#; logical approach to solving problems; quick-learner; prefer to do interesting and intellectual work; ready to learn new technologies and approaches. Appreciate working in a team and finding solutions together. I worked under Scrum and Kanban project methodologies. I am a flexible, sociable, attentive, responsible and result-oriented person.
Великий проект, якісно побудований і налаштований менеджмент, можливість вносити особисті ідеї, використання нового стеку технологій.
Працював 4,5 роки на B2B проекті. Проекту більше 20 років і представляє собою систему по збору, аналізу і візуалізації фідбеків (аналог SurveyMonkey). Дані можуть отримуватись з різних джерел: файли, опитувальники (в проекті є гнучкий інструмент для їх створення), SMS сервіс, SFTP, multi-source. Проаналізовані дані можна представити у вигляді репортів, дашбордів (таблиці, графіки, текстова аналітика) з подальшим експортом або розшареним доступом. В мої обов'язки входило: написання нових фічей, інвестігейшн сторі (спайки), саппорт legacy коду, хелп тулзи, баг фіксінг, написання тестів, документація, естімейшн (години, Story points), мітинги, дейлі мітапи і стендапи, демо клієнту, peer review. На проекті займався наступним еріями: survey designer (конструткор опитувальника: функціонал + візуалязація), survey invitation, репортінг (нові типи + апдейт існуючих), текстова аналітика, ребрендінг, ETL процеси, перформенс таски, синхронізація юзерів, синхронізація організацій, 3rd party інтегрейшн, переклад ресурсів, апдейт хелп лінків, апдейт компонентів (бекенд і фронтенд). Також займався менторстовом. Функціонал був зв'язаний і з бекендом і фронтендом. Бекенд: C#, MS SQL, Oracle, ADO.NET, ASP.NET WebForms, Web API SOAP, Windows service, Unit testing, Integration testing. Фронтенд: CSS/HTML, Bootstrap, SASS, Telerik components, JavaScript, JQuery, Ajax. 3rd party фронтенд: Tableau, BO CMC, Highcharts.js, Swiper.js, jQCloud.js (wordcloud репорт), Hopscotch.js (тур по сторінці) Працював по методологіям SCRUM, KANBAN. В CI/CD використовували : Git, GiLab, TeamCity, Quality Gate (SonarQube) Комбінації людей в команді були різними. Команда двійчі брала нагороду Dream Team два роки поспіль. Раніше працював 3 роки системним адміністратором на комунальному підприємстві в 40 Га. В процесі роботи займався автоматизацією різних ланок на підприємстві (моніторинг в локальній мережі, обслуговування автоматичних терміналів на паркінгах, інша автоматизація процесів).
.NET
intermediate
4
Працював 4,5 роки на B2B проекті. Проекту більше 20 років і представляє собою систему по збору, аналізу і візуалізації фідбеків (аналог SurveyMonkey). Дані можуть отримуватись з різних джерел: файли, опитувальники (в проекті є гнучкий інструмент для їх створення), SMS сервіс, SFTP, multi-source. Проаналізовані дані можна представити у вигляді репортів, дашбордів (таблиці, графіки, текстова аналітика) з подальшим експортом або розшареним доступом. В мої обов'язки входило: написання нових фічей, інвестігейшн сторі (спайки), саппорт legacy коду, хелп тулзи, баг фіксінг, написання тестів, документація, естімейшн (години, Story points), мітинги, дейлі мітапи і стендапи, демо клієнту, peer review. На проекті займався наступним еріями: survey designer (конструткор опитувальника: функціонал + візуалязація), survey invitation, репортінг (нові типи + апдейт існуючих), текстова аналітика, ребрендінг, ETL процеси, перформенс таски, синхронізація юзерів, синхронізація організацій, 3rd party інтегрейшн, переклад ресурсів, апдейт хелп лінків, апдейт компонентів (бекенд і фронтенд). Також займався менторстовом. Функціонал був зв'язаний і з бекендом і фронтендом. Бекенд: C#, MS SQL, Oracle, ADO.NET, ASP.NET WebForms, Web API SOAP, Windows service, Unit testing, Integration testing. Фронтенд: CSS/HTML, Bootstrap, SASS, Telerik components, JavaScript, JQuery, Ajax. 3rd party фронтенд: Tableau, BO CMC, Highcharts.js, Swiper.js, jQCloud.js (wordcloud репорт), Hopscotch.js (тур по сторінці) Працював по методологіям SCRUM, KANBAN. В CI/CD використовували : Git, GiLab, TeamCity, Quality Gate (SonarQube) Комбінації людей в команді були різними. Команда двійчі брала нагороду Dream Team два роки поспіль. Раніше працював 3 роки системним адміністратором на комунальному підприємстві в 40 Га. В процесі роботи займався автоматизацією різних ланок на підприємстві (моніторинг в локальній мережі, обслуговування автоматичних терміналів на паркінгах, інша автоматизація процесів). I have more than 4 years of experience in software development mainly in development web projects. During that period I supported multilayered applications with different goals and technologies. I have good knowledge and skills in.net WEB and Services programming; good experience in writing high-quality code and working with version control; quite good knowledge in algorithms, data structures, networks, design patterns; good knowledge of C#; logical approach to solving problems; quick-learner; prefer to do interesting and intellectual work; ready to learn new technologies and approaches. Appreciate working in a team and finding solutions together. I worked under Scrum and Kanban project methodologies. I am a flexible, sociable, attentive, responsible and result-oriented person. Великий проект, якісно побудований і налаштований менеджмент, можливість вносити особисті ідеї, використання нового стеку технологій.
uk
4d93b199-e59c-5160-8a9e-0afe3c1a6235
23,167
Розробник C#/ .Net
Has been working in computer programming since 2018. Has good understanding of web processes, approaches and methodologies; moreover, has great knowledge of C#/ASP.NET Core. His experience includes teamwork, development of new functionality, fixing bugs etc.; good knowledge of Algorithms and Data Structures. Dedicated developer who strives for learning new technologies and to better himself.
null
1 місце на шкільній олімпіаді з програмування у Вижницькому районі. 2 місце на шкільній олімпіаді з програмування у Чернівецькій області. 2 місце на студентській олімпіаді у Чернівецькій області.
.NET
intermediate
4
1 місце на шкільній олімпіаді з програмування у Вижницькому районі. 2 місце на шкільній олімпіаді з програмування у Чернівецькій області. 2 місце на студентській олімпіаді у Чернівецькій області. Has been working in computer programming since 2018. Has good understanding of web processes, approaches and methodologies; moreover, has great knowledge of C#/ASP.NET Core. His experience includes teamwork, development of new functionality, fixing bugs etc.; good knowledge of Algorithms and Data Structures. Dedicated developer who strives for learning new technologies and to better himself.
uk
83b5a7ff-de89-5b3f-9a91-510fd44b98bc
23,168
Розробник C#/.Net
Успішно завершила навчання в школі A-level маю сертифікат про проходження повного курсу з виконанням всіх завдання. Дипломний прокт e-shop мікросервісною архітектурою, де використовуються база даних PostgreSQL, для зберігання сутностей, для корзини використовується кеш Redis, авторизаціяя через identity server. Налаштований докер.
null
null
.NET
intermediate
0.5
Успішно завершила навчання в школі A-level маю сертифікат про проходження повного курсу з виконанням всіх завдання. Дипломний прокт e-shop мікросервісною архітектурою, де використовуються база даних PostgreSQL, для зберігання сутностей, для корзини використовується кеш Redis, авторизаціяя через identity server. Налаштований докер.
uk
ec748ccb-8a97-5fd8-8141-a9224930fb62
23,169
Розробник C#, .NET
Я студент Львівської політехніки курсу Інженерія Програмного Забезпечення, цікавлюся .NET стеком технологій. Робив прості програми на WinForms, WPF, backend для ASP.NET, із використанням EF Core 6 та MS Sql Server.
Хочу розробляти веб аплікацію інструментами .NET та можливими іншими мовами/фреймворками(є елементарні знання Java, Python)
Досвід курcів в компаніях EPAM, SoftServe, Eleks.
.NET
upper
0
Досвід курcів в компаніях EPAM, SoftServe, Eleks. Я студент Львівської політехніки курсу Інженерія Програмного Забезпечення, цікавлюся .NET стеком технологій. Робив прості програми на WinForms, WPF, backend для ASP.NET, із використанням EF Core 6 та MS Sql Server. Хочу розробляти веб аплікацію інструментами .NET та можливими іншими мовами/фреймворками(є елементарні знання Java, Python)
uk
7197362b-d94a-5ac0-90ab-1b4189f160e5
23,170
Розробник C#/.NET
Працював у компанії WEB-Developer, розробляв сайт для компании у якій працював та для замовників розробляв сайти; також працював C#/.NET - розробником, розробляв прості програми на консолі.
Хочу займатись .Net/C# або Front-end розробникою
null
.NET
basic
1
Працював у компанії WEB-Developer, розробляв сайт для компании у якій працював та для замовників розробляв сайти; також працював C#/.NET - розробником, розробляв прості програми на консолі. Хочу займатись .Net/C# або Front-end розробникою
uk
a8398d6f-09ee-5dde-aef9-99005b6d10bc
23,171
Розробник C#,.Net Core, EF Core, ASP.NET Core, WPF, MSSQL,PostgreSQL
Розробка, впровадження та супровід систем автоматизації оптової та роздрібної торгівлі. 18 років УДППЗ Укрпошта. Бажаю продовжити роботи в цьому або подібному напрямку.
Сучасний програмний продукт розроблений за новими технологіями, який містить UI Frontend, Backend, на платформі C#, NET, ASP.NET Core, WPF, WEB.API RESTfull json взаємодія з БД MSSQL/PostgreSQl/Firebird.
1) Розроблено 10 ДСТУ «Коди і кодування інформації Штрихове кодування». 2) Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір 19703 Комп'ютерна програма "Система управління рухом товарів оптової та роздрібної торгівлі АС "Товарообіг", супровід системи більше 18 років в УДППЗ Укрпошта. 3) Національний сертифікат НБР №АА002157. Керівник року 2014. За особистий внесок у розширення бізнесу, високий рівень організації виробничого та бізнес- процесу, раціональний підхід до корпоративного управління та професіоналізм.
.NET
basic
11
1) Розроблено 10 ДСТУ «Коди і кодування інформації Штрихове кодування». 2) Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір 19703 Комп'ютерна програма "Система управління рухом товарів оптової та роздрібної торгівлі АС "Товарообіг", супровід системи більше 18 років в УДППЗ Укрпошта. 3) Національний сертифікат НБР №АА002157. Керівник року 2014. За особистий внесок у розширення бізнесу, високий рівень організації виробничого та бізнес- процесу, раціональний підхід до корпоративного управління та професіоналізм. Розробка, впровадження та супровід систем автоматизації оптової та роздрібної торгівлі. 18 років УДППЗ Укрпошта. Бажаю продовжити роботи в цьому або подібному напрямку. Сучасний програмний продукт розроблений за новими технологіями, який містить UI Frontend, Backend, на платформі C#, NET, ASP.NET Core, WPF, WEB.API RESTfull json взаємодія з БД MSSQL/PostgreSQl/Firebird.
uk
774fab44-ab3b-5f57-a108-c2d8c9c5f7ed
23,172
Розробник C#/.Net/React
Розробляв проекти по університету. Використовував .Net та JS. Знайомий з ООП, SOLID. Бажаю розвиватись у напрямку .Net
Хочу працювати та розвиватись в C#/.Net
Вчуся на ФІОТ КПІ Розробляв проекти по університету Працював з базами данних. Є проекти в мене на Git які демонструють мої навички.
.NET
intermediate
2
Вчуся на ФІОТ КПІ Розробляв проекти по університету Працював з базами данних. Є проекти в мене на Git які демонструють мої навички. Розробляв проекти по університету. Використовував .Net та JS. Знайомий з ООП, SOLID. Бажаю розвиватись у напрямку .Net Хочу працювати та розвиватись в C#/.Net
uk
ec307e8f-0746-53ce-86cc-6373afc62489
23,173
Розробник Corezoid
Сертифікований фахівець рівня middle. 3+ роки досвіду роботи з Corezoid Маю значний досвід роботи в банківській сфері. Проекти: - боти для клієнтів та співробітників - маркетингові кампанії - автоматизація бізнес-процесів компанії та розробка нових систем Цікавить продовження розвитку в тому ж напрямку.
null
null
JavaScript
intermediate
3
Сертифікований фахівець рівня middle. 3+ роки досвіду роботи з Corezoid Маю значний досвід роботи в банківській сфері. Проекти: - боти для клієнтів та співробітників - маркетингові кампанії - автоматизація бізнес-процесів компанії та розробка нових систем Цікавить продовження розвитку в тому ж напрямку.
uk
3318c78b-61e0-5901-a8b9-f800768e3818
23,174
Розробник C#/UWP/Win32/C++/Hololens/IoT/Embedded/
Займаюсь розробкою софту на замовлення як фрілансер та контрактний працівник.
Очікую на звичайну роботу, бажано з поставленими процесами розробки софту.
Працюю старанно, досягаю результату, маю добру репутацію серед своїх клієнтів. Розроблені мною рішення використовуються в фінансовій, телекомунікаційній сферах, у виробничій та військовій галузях.
.NET
pre
11
Працюю старанно, досягаю результату, маю добру репутацію серед своїх клієнтів. Розроблені мною рішення використовуються в фінансовій, телекомунікаційній сферах, у виробничій та військовій галузях. Займаюсь розробкою софту на замовлення як фрілансер та контрактний працівник. Очікую на звичайну роботу, бажано з поставленими процесами розробки софту.
uk
ca02c9cb-cef0-51a5-b460-6e8107a026da
23,175
Розробник C#/WPF
C#, WPF, WinForms, MS SQL Server, SqlLite, Firebird
Освоєння нових технологій та практик. Підвищення навиків роботи у команді.
Самостійна розробка десктопних додатків малого та середнього масштабу від розробки специфікації до впровадження та супроводження. Основне призначення додатків - взаємодія з БД: наповнення даними, редагування, контоль наявності помилок. Розробка методів аналізу структури полів просторових даних.
.NET
intermediate
2
Самостійна розробка десктопних додатків малого та середнього масштабу від розробки специфікації до впровадження та супроводження. Основне призначення додатків - взаємодія з БД: наповнення даними, редагування, контоль наявності помилок. Розробка методів аналізу структури полів просторових даних. C#, WPF, WinForms, MS SQL Server, SqlLite, Firebird Освоєння нових технологій та практик. Підвищення навиків роботи у команді.
uk
9addbbbe-cece-5796-92d3-05b2a5ac5382
23,176
Розробник C++>тестировщик ПО
В Радянські часи працював програмістом з 1971 року на різних посадах. Остання посада Головний конструктор проекту в СКБ Інституту Кібернетики. Займався розробкою Систем проектування Великих Інтегральних Схем. На пенсії з 2010 року. Останні два роки розробляв программу оптимальних рішень для розв’язку конкурсних задач Google як хобі з використанням старих алгоритмів поки що одержав результат який входить в 10 кращих серед переможців конкурсу за 2019 рік. Хочу прийняти участь в розробці алгоритмів і программ задач такого типу використовуючи свої алгоритми.Зараз зважаючи на вік хочу попробувати тільки на розробці алгоритмів для розв"язку задач в співпраці з програмістом без особливого досвіду.
Серйозні задачі оптимізації. Маю двух серйозних консультантів дочка в зять які працюють в Лондоні на рівні керівників проектів.
Участь в проектуванні ЕВМ в програмі ВЕГА-ГАЛЕЯ в 1986 картинки якої обійшли телеекрани практично всіх країн світу.
.NET
no_english
11
Участь в проектуванні ЕВМ в програмі ВЕГА-ГАЛЕЯ в 1986 картинки якої обійшли телеекрани практично всіх країн світу. В Радянські часи працював програмістом з 1971 року на різних посадах. Остання посада Головний конструктор проекту в СКБ Інституту Кібернетики. Займався розробкою Систем проектування Великих Інтегральних Схем. На пенсії з 2010 року. Останні два роки розробляв программу оптимальних рішень для розв’язку конкурсних задач Google як хобі з використанням старих алгоритмів поки що одержав результат який входить в 10 кращих серед переможців конкурсу за 2019 рік. Хочу прийняти участь в розробці алгоритмів і программ задач такого типу використовуючи свої алгоритми.Зараз зважаючи на вік хочу попробувати тільки на розробці алгоритмів для розв"язку задач в співпраці з програмістом без особливого досвіду. Серйозні задачі оптимізації. Маю двух серйозних консультантів дочка в зять які працюють в Лондоні на рівні керівників проектів.
uk
e03e00e7-64f3-5209-9a6a-5e441eb2be22
23,177
Розробник Data scientist
Працював в ІТ Departament Kredobank. Працював над створенням overdraft-системи, підтримкою старої системи банку, а також вдосконаленням системи.
Готовий спробувати себе в різних напрямках ІТ!
Є декілька власних проектів, також навчився працювати в команді, розібрався в специфіці бізнесу.
.NET
pre
0
Є декілька власних проектів, також навчився працювати в команді, розібрався в специфіці бізнесу. Працював в ІТ Departament Kredobank. Працював над створенням overdraft-системи, підтримкою старої системи банку, а також вдосконаленням системи. Готовий спробувати себе в різних напрямках ІТ!
uk
4e66409d-97e4-5b40-8f7e-1f72e8ec6992
23,178
Розробник DB
5,5 років на продуктовому проекті, - медична інформаційна система. Розробка та правки функціоналу Інтеграція із зовнішніми сервісами Оптимізація запитів Імпорт даних Оптимізація баз даних Орієнтуюсь на посаду розробника баз даних
Хотілося б працювати у невеликій затишній дружній команді
Оптимізація процесів передачі даних між серверами із кількох діб до півтори години Реалізація імпорту, очищення, розділення баз даних з оптимальним часом виконання Сертифікат MS SQL 461 екзамен
SQL
intermediate
5
Оптимізація процесів передачі даних між серверами із кількох діб до півтори години Реалізація імпорту, очищення, розділення баз даних з оптимальним часом виконання Сертифікат MS SQL 461 екзамен 5,5 років на продуктовому проекті, - медична інформаційна система. Розробка та правки функціоналу Інтеграція із зовнішніми сервісами Оптимізація запитів Імпорт даних Оптимізація баз даних Орієнтуюсь на посаду розробника баз даних Хотілося б працювати у невеликій затишній дружній команді
uk
02ae78ef-2dcd-5ee8-832d-6c7d6874ba77
23,179
Розробник Delphi
Досвід розробки - 23 роки. З них 3 роки займався низькорівневим программуванням для різних приладів, 7 років приймав участь у розробці софта для медичного обладнання, 13 років - розробка Windows утиліт для зручності користувача, для очищення та оптимізаціі системи.
Хочу знайти фінансово стабільну роботу, бажано з можливістю професійного росту. Є бажання поступово перейти на C#/.Net (знань і досвіду поки не вистачає), або взагалі на мобільну розробку (iOS, Android). Також цікавить напрямок бекенду (поки що абстрактно).
null
Other
intermediate
11
Досвід розробки - 23 роки. З них 3 роки займався низькорівневим программуванням для різних приладів, 7 років приймав участь у розробці софта для медичного обладнання, 13 років - розробка Windows утиліт для зручності користувача, для очищення та оптимізаціі системи. Хочу знайти фінансово стабільну роботу, бажано з можливістю професійного росту. Є бажання поступово перейти на C#/.Net (знань і досвіду поки не вистачає), або взагалі на мобільну розробку (iOS, Android). Також цікавить напрямок бекенду (поки що абстрактно).
uk
df83114d-9128-5577-a4d9-a3de4c97a319
23,180
Розробник Delphi
Розробник Delphi більше 15 років. Практичний досвід роботи з базами даних InterBase, MSSQL. Проектування, супровоження, адміністрування та оптимізація баз даних. Розробка компонент для Delphi - власний генератор звітів для Excel. Практичний досвід написання програм для роботи з АЦП та ЦАП які використовуються у виробництві. Розробка промислових систем об'єктивного контролю на основі Scada систем з використанням промислових контроллерів Honiewell, МикРа, schneider electric і іші.
Цікаві задачі і достойна оплата праці
Розробив і супроводжую проекти: 1. система по розрахунку заробітної плати, розрахунку податків, звітів у відповідності до поточного законодавства; 2. Розроблена система документообігу 3. Система осцилографування швидкозмінних процесів з високою частотою дискретизації. Аналіз отриманих даних, алгоритми перетворення сигналу в частоту, застосування цифрових фільтрів, запуск системи по вигляду вхідного сигналу і інше; 4. Розроблені компоненти Delphi для спрощення роботи з Excel, OpenOffice (генератори звітів)
Other
basic
11
Розробив і супроводжую проекти: 1. система по розрахунку заробітної плати, розрахунку податків, звітів у відповідності до поточного законодавства; 2. Розроблена система документообігу 3. Система осцилографування швидкозмінних процесів з високою частотою дискретизації. Аналіз отриманих даних, алгоритми перетворення сигналу в частоту, застосування цифрових фільтрів, запуск системи по вигляду вхідного сигналу і інше; 4. Розроблені компоненти Delphi для спрощення роботи з Excel, OpenOffice (генератори звітів) Розробник Delphi більше 15 років. Практичний досвід роботи з базами даних InterBase, MSSQL. Проектування, супровоження, адміністрування та оптимізація баз даних. Розробка компонент для Delphi - власний генератор звітів для Excel. Практичний досвід написання програм для роботи з АЦП та ЦАП які використовуються у виробництві. Розробка промислових систем об'єктивного контролю на основі Scada систем з використанням промислових контроллерів Honiewell, МикРа, schneider electric і іші. Цікаві задачі і достойна оплата праці
uk
09712675-8a24-5478-ae4d-df79d430abd7
23,181
Розробник Django
- Розробка back-end частини для рекламного додатку взуттєвої компанії з використання python-django, firebase notification, cron. - Доповнення та розробка нових модулів для back-end частини програмного забезпечення для бюджетних закладів з використанням python-django.
null
null
Python
basic
0.5
- Розробка back-end частини для рекламного додатку взуттєвої компанії з використання python-django, firebase notification, cron. - Доповнення та розробка нових модулів для back-end частини програмного забезпечення для бюджетних закладів з використанням python-django.
uk
c5ce4ade-6dc3-57ca-8584-0691f9cdd261
23,182
Розробник Erlang/Elixir
Працював з Elixir/Erlang проектам побудованними на Phoenix, Ranch, Cowboy, OTP, Mnesia. Маю досвід побудови Erlang/Elixir кластерів у Mesos, Kubernetes Активно займаюсь opensource проектами
null
У
Golang
upper
5
У Працював з Elixir/Erlang проектам побудованними на Phoenix, Ranch, Cowboy, OTP, Mnesia. Маю досвід побудови Erlang/Elixir кластерів у Mesos, Kubernetes Активно займаюсь opensource проектами
uk
774d0c96-5e5b-58d0-aa40-eb3b2f15ca24
23,183
Розробник Flutter
- Працюю над розробкою додатку для математичних курсів (Dart, Flutter, Firebase) - Розробка програми для проведення змагання між ботами (C++, Boost libraries, Qt5) - Телеграм бот для студенського парламенту КНУ ім. Шевченка (Python, MySQL)
Робота у команді, здобування досвіду, швидкий розвиток
- Переможець багатьох олімпіад з програмування. Учасник міжнародного етапу командної олімпідади ВКОШП
Android
intermediate
0.5
- Переможець багатьох олімпіад з програмування. Учасник міжнародного етапу командної олімпідади ВКОШП - Працюю над розробкою додатку для математичних курсів (Dart, Flutter, Firebase) - Розробка програми для проведення змагання між ботами (C++, Boost libraries, Qt5) - Телеграм бот для студенського парламенту КНУ ім. Шевченка (Python, MySQL) Робота у команді, здобування досвіду, швидкий розвиток
uk
88c774b3-3143-550b-90c8-eb31a66ca790
23,184
Розробник Flutter
Розробка з нуля мобільних додатків з використанням Firebase, REST API, GetX, Dio etc. Є некомерційний досвід роботи з Bloc, Procider. Моя мета - розвиватися у цьому напрямку та стати відмінним спеціалістом:)
null
null
Flutter
intermediate
2.5
Розробка з нуля мобільних додатків з використанням Firebase, REST API, GetX, Dio etc. Є некомерційний досвід роботи з Bloc, Procider. Моя мета - розвиватися у цьому напрямку та стати відмінним спеціалістом:)
uk
f140798b-7b5d-5a26-823a-aae122824d69
23,185
Розробник Flutter
Розроблював мобільні додатки від ідеї до публікації Google Play . Попередньо працював с Java, на данний час перейшов повністю Flutter. Є також є досвід веб-розробки(React)
null
null
Android
pre
3
Розроблював мобільні додатки від ідеї до публікації Google Play . Попередньо працював с Java, на данний час перейшов повністю Flutter. Є також є досвід веб-розробки(React)
uk
376a97bf-43bd-5306-9c6e-83cc0a7d3cb2
23,186
Розробник front-end
Бажаю розвиватись як спеціаліст в галузі IT на жаль досвід крім навчальних проектів немає, але є бажання навчатись та розвиватись.Займаюсь вивчення Frontend спеціальності вже майже 1 року. Хотілось попасти в команду, яка зліпить з мене потреби команди )). В цілому на навчальному етапі виконував адаптивну верстку з Figma за допомогою препроцеса SCSS, вивчав JS, а на даний момент вивчаю REACT. Готовий на випробувальний термін попрацювати безкоштовно проявити себе і свої навики влитись в колектив
null
null
JavaScript
pre
0
Бажаю розвиватись як спеціаліст в галузі IT на жаль досвід крім навчальних проектів немає, але є бажання навчатись та розвиватись.Займаюсь вивчення Frontend спеціальності вже майже 1 року. Хотілось попасти в команду, яка зліпить з мене потреби команди )). В цілому на навчальному етапі виконував адаптивну верстку з Figma за допомогою препроцеса SCSS, вивчав JS, а на даний момент вивчаю REACT. Готовий на випробувальний термін попрацювати безкоштовно проявити себе і свої навики влитись в колектив
uk
c8810a9b-1e54-554a-9035-75a3807e4045
23,187
Розробник Frontend
Пів року комерційного досвіду роботи на невелику Веб-студію TheFOLB. Я розробляв frontend частину для вебсайту готелю, ресторану та лендингів для приватних компаній. Використовував HTML, STYLUS, vanilla js, VUE js, CSS анімаціЇ, webpack, gitlab, figma, Zeplin та інші інструменти для розробки. Здебільшого розробка була під LARAVEL-back.
Бажаю далі розвиватись в Full-stack розробника, MERN стеку. Зараз більш зацікавлений в вакансіях React - js розробника, але готовий виконувати і іншу роботу frontend розробки, з перспективою React - js.
Розробив невелику программу на NEXT-js фреймворці для відділу закупівлі, яка шукає товар за запитом у глобальних постачальників (по API), перевіряє наявність та розраховує можливу ціну.
JavaScript
pre
0.5
Розробив невелику программу на NEXT-js фреймворці для відділу закупівлі, яка шукає товар за запитом у глобальних постачальників (по API), перевіряє наявність та розраховує можливу ціну. Пів року комерційного досвіду роботи на невелику Веб-студію TheFOLB. Я розробляв frontend частину для вебсайту готелю, ресторану та лендингів для приватних компаній. Використовував HTML, STYLUS, vanilla js, VUE js, CSS анімаціЇ, webpack, gitlab, figma, Zeplin та інші інструменти для розробки. Здебільшого розробка була під LARAVEL-back. Бажаю далі розвиватись в Full-stack розробника, MERN стеку. Зараз більш зацікавлений в вакансіях React - js розробника, але готовий виконувати і іншу роботу frontend розробки, з перспективою React - js.
uk
7aee36e0-2a22-5cee-bf9f-1815a991502d
23,188
Розробник Front-End
1 рік freelance досвіду з верстанням сайтів та роботою з JavaScript. 4 місяці стажування у компанії та робота над React-проектом. Хочу знайти роботу trainee/junior React-розробника.
Хочу продовжити отримувати досвід у розробці React-додатків, зростати як розробник і вивчати нові технології, у подальшому стати full-stack розробником.
Успішне проходження стажування та завершення проекту на React, хороші відгуки від наставників.
JavaScript
upper
0.5
Успішне проходження стажування та завершення проекту на React, хороші відгуки від наставників. 1 рік freelance досвіду з верстанням сайтів та роботою з JavaScript. 4 місяці стажування у компанії та робота над React-проектом. Хочу знайти роботу trainee/junior React-розробника. Хочу продовжити отримувати досвід у розробці React-додатків, зростати як розробник і вивчати нові технології, у подальшому стати full-stack розробником.
uk
5bcab053-e682-5ff5-b31c-24b0a05e513d
23,189
Розробник Front-End
- 2 года коммерческой разработки на Vue - JS, TS - Vuetify, BootstrapVue - учебньій проект на React + Node + MongoDB - учебньій проект на React + Node + Apollo GraphQL + Prisma
null
null
JavaScript
pre
2
- 2 года коммерческой разработки на Vue - JS, TS - Vuetify, BootstrapVue - учебньій проект на React + Node + MongoDB - учебньій проект на React + Node + Apollo GraphQL + Prisma
uk
36833000-589b-5925-8b46-b1a2a8dcee5f
23,190
Розробник Front-End
Аудитор - 02.2018-дотепер. Перевірка фінансово-господарської діяльності підприємств, груп компаній, перевірка фінансової звітності, додатків до фінансової звітності, робота з первинною документацією, перекладом, аналіз показників фінансової звітності підприємства, комунікація з клієнтами, формування вибірок, проведення інвентаризацій на підприємствах. Бажаю стати Front-End розробником. Закінчив курс "Front-End" від Prog.Kiev.ua
Отримати багато досвіду, навчитися на практиці використовувати технології.
Швидке виконання технічних завдань за допомогою продуктів MS Office, Adobe.
JavaScript
intermediate
0
Швидке виконання технічних завдань за допомогою продуктів MS Office, Adobe. Аудитор - 02.2018-дотепер. Перевірка фінансово-господарської діяльності підприємств, груп компаній, перевірка фінансової звітності, додатків до фінансової звітності, робота з первинною документацією, перекладом, аналіз показників фінансової звітності підприємства, комунікація з клієнтами, формування вибірок, проведення інвентаризацій на підприємствах. Бажаю стати Front-End розробником. Закінчив курс "Front-End" від Prog.Kiev.ua Отримати багато досвіду, навчитися на практиці використовувати технології.
uk
3b9fd208-3fd0-565c-b9b5-4509d4979e23
23,191
Розробник Front-End
З 29.10.2018 по 24.10.2019р навчався у компютерній академії ШАГ, також паралельно ходив на додаткові уроки Front-end розробки. В ході навчання використовуючи JS написав декілька навчальних бібліотек типу відео галерея, калькулятор і.т.д. також освоїв вміння верстати веб сторінки. Усі роботи що були зроблені викладені в Git-hub репозиторії.
null
null
JavaScript
pre
0
З 29.10.2018 по 24.10.2019р навчався у компютерній академії ШАГ, також паралельно ходив на додаткові уроки Front-end розробки. В ході навчання використовуючи JS написав декілька навчальних бібліотек типу відео галерея, калькулятор і.т.д. також освоїв вміння верстати веб сторінки. Усі роботи що були зроблені викладені в Git-hub репозиторії.
uk
3deee792-5863-5098-8d88-1bd02b7f4eb0
23,192
Розробник Front-End
Закінчив курси в GOIT(Full Stack) 1. На курсі вивчали HTML/CSS Можу верстати по шаблону та робити адаптацію сайту під мобільні пристрої. 2. JavaScript(React, Node) Технології які використовували: - NPM - Webpack - React - Redux - Redux-toolkit - Axios - Handlebars - REST API - Bootstrap Шукаю роботу на позицію Front-end розробника, хтілось би розвиватись у React.
null
null
JavaScript
pre
0
Закінчив курси в GOIT(Full Stack) 1. На курсі вивчали HTML/CSS Можу верстати по шаблону та робити адаптацію сайту під мобільні пристрої. 2. JavaScript(React, Node) Технології які використовували: - NPM - Webpack - React - Redux - Redux-toolkit - Axios - Handlebars - REST API - Bootstrap Шукаю роботу на позицію Front-end розробника, хтілось би розвиватись у React.
uk
ab0f8749-31be-5212-8822-4c74a35addd0
23,193
Розробник Front-End
Працюю фріланс фронт-енд розробником близько 3 років. Одним з головних завдань бачу, задовільнити всі бажання і вимоги замовника до веб-сайту в елегантній і сучасній формію Використовувані техніки: HTML, CSS, Bootstraap CSS, JS, jQuery, Vue.js, React.js(beginer), Saas, npm, git. .
Віддалена робота з можливістю поглиблювати досвід. Хорошим результатом розглядаю start-up, де потрібно, робити не лише рутинну роботу, але й генерувати ідеї та шляхи розв'язку нетривіальних задач.
Розробка веб-сайтів від генерації ідей (відповідно до вимог замовника) до їх імплементацій в найоптимальнішій веб-формі.
JavaScript
fluent
2
Розробка веб-сайтів від генерації ідей (відповідно до вимог замовника) до їх імплементацій в найоптимальнішій веб-формі. Працюю фріланс фронт-енд розробником близько 3 років. Одним з головних завдань бачу, задовільнити всі бажання і вимоги замовника до веб-сайту в елегантній і сучасній формію Використовувані техніки: HTML, CSS, Bootstraap CSS, JS, jQuery, Vue.js, React.js(beginer), Saas, npm, git. . Віддалена робота з можливістю поглиблювати досвід. Хорошим результатом розглядаю start-up, де потрібно, робити не лише рутинну роботу, але й генерувати ідеї та шляхи розв'язку нетривіальних задач.
uk
80d211c4-bb5f-5994-97e3-721a0b662a25
23,194
Розробник Front-End
Професійні та інші навички • Впевнені знання HTML5, CSS3 • Адаптивна і кросбраузерна верстка багатосторінкових сайтів • Використання паттерна MVC • Розробка клієнтських сценаріїв з використанням JavaScript, jQuery, Ajax • Практичні навички роботи з Bootstrap 4, FlexBox, CSS Media Queries • Web Browser Dev Tools (аналіз CSS, налагодження JS) • Практичні навички роботи з системою контролю версій Tortoise SVN
На даний час маю досвід роботи з навчальними / особистими проектами вже більше півтора року. Розширюю та поглиблюю знання в сфері web-розробки.
• HTML5 • Bootstrap 4 • CSS3 • CSS flexbox • CSS Media queries • Javascript • JQuery • Ajax • MVC • Adobe Photoshop • Web Browser Dev Tools (анализ CSS, налагодження JS ) Портфоліо: Створення інтернет магазину: winesite2020-001-site1.btempurl.com Створення сайту новин транспортної компанії news2020-001-site1.itempurl.com
JavaScript
pre
1.5
• HTML5 • Bootstrap 4 • CSS3 • CSS flexbox • CSS Media queries • Javascript • JQuery • Ajax • MVC • Adobe Photoshop • Web Browser Dev Tools (анализ CSS, налагодження JS ) Портфоліо: Створення інтернет магазину: winesite2020-001-site1.btempurl.com Створення сайту новин транспортної компанії news2020-001-site1.itempurl.com Професійні та інші навички • Впевнені знання HTML5, CSS3 • Адаптивна і кросбраузерна верстка багатосторінкових сайтів • Використання паттерна MVC • Розробка клієнтських сценаріїв з використанням JavaScript, jQuery, Ajax • Практичні навички роботи з Bootstrap 4, FlexBox, CSS Media Queries • Web Browser Dev Tools (аналіз CSS, налагодження JS) • Практичні навички роботи з системою контролю версій Tortoise SVN На даний час маю досвід роботи з навчальними / особистими проектами вже більше півтора року. Розширюю та поглиблюю знання в сфері web-розробки.
uk
7264451a-a974-50ed-8527-b9b73f72b72e
23,195
Розробник Front-End
Розробка веб-сайтів на платформах Wordpress, Joomla. Верстка шаблонів за макетом. Front-end розробка CRM системи. Робота керівником відділу розробки веб-сайтів. Набуті навички: HTML5, CSS3, JS, jQuery, Git, Webpack, Eslint, Jira, Bitrix24, планування проектів, робота в команді, керівництво командою, спілкування з клієнтами, спілкування з іноземними клієнтами, а також іноземною командою. Мови: Українська (рідна), Россійська (рідна), Англійська (intermediate), Болгарська (початковий)
Точно не хочу займатись одноманітною роботою. Наприклад верстання великої кількості однакових landing pages.
Починаючи із себе одного створив відділ розробки вебсайтів (6 людей). Пройшов відкрите сертифікування Google Partners із мобільних вебсайтів. Допомагаю волонтерам. Безкоштовно створив сайт , займаюсь його підтримкою та покращенням. Весь час навчаюсь. Трохи знаюсь на зброї, практичній стрільбі.
JavaScript
upper
5
Починаючи із себе одного створив відділ розробки вебсайтів (6 людей). Пройшов відкрите сертифікування Google Partners із мобільних вебсайтів. Допомагаю волонтерам. Безкоштовно створив сайт , займаюсь його підтримкою та покращенням. Весь час навчаюсь. Трохи знаюсь на зброї, практичній стрільбі. Розробка веб-сайтів на платформах Wordpress, Joomla. Верстка шаблонів за макетом. Front-end розробка CRM системи. Робота керівником відділу розробки веб-сайтів. Набуті навички: HTML5, CSS3, JS, jQuery, Git, Webpack, Eslint, Jira, Bitrix24, планування проектів, робота в команді, керівництво командою, спілкування з клієнтами, спілкування з іноземними клієнтами, а також іноземною командою. Мови: Українська (рідна), Россійська (рідна), Англійська (intermediate), Болгарська (початковий) Точно не хочу займатись одноманітною роботою. Наприклад верстання великої кількості однакових landing pages.
uk
2326e381-3660-5d2c-b922-263bd3c94a37
23,196
Розробник FrontEnd
розробляв SPA та адаптивні сайти, використовуючи вищезгадані технології
Вдосконалення набутих навичок та отримання нових
null
JavaScript
upper
1
розробляв SPA та адаптивні сайти, використовуючи вищезгадані технології Вдосконалення набутих навичок та отримання нових
uk
597f7f6b-d63c-5bdc-9ad3-24bf25c52188
23,197
Розробник Front-End (Angular 4+)
Починала з верстки сайтів використовувала (HTML, CSS, SASS, JavaScript, JQuery, Gulp, Bootstrap, Brackets, WorkSection, Atlassian Bitbucket) Після чого закінчила SoftServe IT академію за напрямком WEB UI PHP використовували дані техноголії (HTML, CSS, TypeScript, Angular 4, Laravel 5, PHP, Bootstrap, Redis, Webpack, Jenkins, MySQL, Git, JIRA, PhpStorm) Почала працювати Technical Support Engineer в SoftServe. Працювала з (XML, CSS, LESS, JavaScript, JQuery, JIRA, SVN, Salesforce, MySQL, FreeMarker (FTL)) технологіями, трохи більше року. Після чого пройшла внутрішні курси по Angular 7 і почала працювати в SoftServe BS. Займалася створенням адаптивної аплікації з локалізаією для Торгових точок і постачальників на Angular 8 з відображення каталогу товалів (сортування, пошук, фільтрування, зміна вигляду списку, акціями, квантами, додаванням в улюблені, додавання в корзину, динамічною загрузкою товарів), карточкою товару, корзиною, створенням замовлення, дебюторською заборгованість, з можливістю повернення тари, реєстрація, логування, відновленням парою, з валідаціями форм, з історією замовлення і можливістю повторно створити замовлення з історії, профайлом користувача(можливістю його редагувати, можливістю зміни паролю, номеру телефону). Стек технологій: HTML5, CSS3, SASS, TypeScript, Angular 8, Material Angular, npm, Bootstrap, RxJS , gitlab, TargetProcess, Webpack, Jenkins
null
null
JavaScript
intermediate
1
Починала з верстки сайтів використовувала (HTML, CSS, SASS, JavaScript, JQuery, Gulp, Bootstrap, Brackets, WorkSection, Atlassian Bitbucket) Після чого закінчила SoftServe IT академію за напрямком WEB UI PHP використовували дані техноголії (HTML, CSS, TypeScript, Angular 4, Laravel 5, PHP, Bootstrap, Redis, Webpack, Jenkins, MySQL, Git, JIRA, PhpStorm) Почала працювати Technical Support Engineer в SoftServe. Працювала з (XML, CSS, LESS, JavaScript, JQuery, JIRA, SVN, Salesforce, MySQL, FreeMarker (FTL)) технологіями, трохи більше року. Після чого пройшла внутрішні курси по Angular 7 і почала працювати в SoftServe BS. Займалася створенням адаптивної аплікації з локалізаією для Торгових точок і постачальників на Angular 8 з відображення каталогу товалів (сортування, пошук, фільтрування, зміна вигляду списку, акціями, квантами, додаванням в улюблені, додавання в корзину, динамічною загрузкою товарів), карточкою товару, корзиною, створенням замовлення, дебюторською заборгованість, з можливістю повернення тари, реєстрація, логування, відновленням парою, з валідаціями форм, з історією замовлення і можливістю повторно створити замовлення з історії, профайлом користувача(можливістю його редагувати, можливістю зміни паролю, номеру телефону). Стек технологій: HTML5, CSS3, SASS, TypeScript, Angular 8, Material Angular, npm, Bootstrap, RxJS , gitlab, TargetProcess, Webpack, Jenkins
uk
b29e3f6c-7d95-591f-b7e5-1931dc4cc211
23,198
Розробник Front-end JavaScript
HTML, SCSS, Gulp, Javascript, Bootstrap, WP, Git, React and Redux, NodeJS, Express, MongoDB, Firebase Загальний рівень початковий.
Досконало оволодіти креативною професією, реалізувати своє покликання, задовольнити особисту потребу у творчій діяльності та у командному спілкуванні, отримати необхідний сучасному програмісту професійний досвід, експериментувати та вирішувати складні завдання, розвиватись та постійно навчатись, поєднати свою професійну діяльність та особистий хобі, отримувати моральне задоволення від результатів своєї роботи та навчання, вирости та самоствердитись як сучасний програміст.
HTML, SCSS, Gulp, Javascript, Bootstrap, WP, Git, React and Redux, NodeJS, Express, MongoDB, Firebase Загальний рівень початковий.
Other
pre
2
HTML, SCSS, Gulp, Javascript, Bootstrap, WP, Git, React and Redux, NodeJS, Express, MongoDB, Firebase Загальний рівень початковий. HTML, SCSS, Gulp, Javascript, Bootstrap, WP, Git, React and Redux, NodeJS, Express, MongoDB, Firebase Загальний рівень початковий. Досконало оволодіти креативною професією, реалізувати своє покликання, задовольнити особисту потребу у творчій діяльності та у командному спілкуванні, отримати необхідний сучасному програмісту професійний досвід, експериментувати та вирішувати складні завдання, розвиватись та постійно навчатись, поєднати свою професійну діяльність та особистий хобі, отримувати моральне задоволення від результатів своєї роботи та навчання, вирости та самоствердитись як сучасний програміст.
uk
28dbb78d-e84e-54fb-92a1-c31b761323fa
23,199