Position
stringlengths
2
173
Long Description
stringlengths
112
12.4k
Company Name
stringlengths
2
69
Exp Years
stringclasses
5 values
Primary Keyword
stringclasses
42 values
English Level
stringclasses
5 values
Published
stringclasses
45 values
Long Description_lang
stringclasses
1 value
id
stringlengths
36
36
__index_level_0__
int64
0
27.5k
Спеціаліст по chargeback
Твоїми основними обов’язками будуть: - обробка спірних операцій (Retrieval Request, Chargeback, Arbitration) отриманих від платіжних партнерів, відповідно до встановлених процедур з дотриманням вимог та правил Visa / MasterCard та інших нормативних актів; - прийом, обробка, оформлення вхідних скарг від Клієнтів та Партнерів; взаємодія з суміжними підрозділами, консультування щодо вирішення питань з боку торговців; - співпраця з внутрішніми відділами компанії стосовно формування статистичних та аналітичних даних по спірним операціям; - розгляд та вирішення скарг про шахрайство у відповідності з правилами компанії; - взаємодія з банками-еквайєрами, банками-емітентами, процесинговими центрами та платіжними системами; - підготовка і вибудовування стратегії захисту від незаконних дій замовника; - ведення бази даних інцидентів і шляхів їх вирішення, формувати відповідну звітність та аналітику; - розгляд, аналіз та вирішення спорів з мерчантами та клієнтами; - ведення точної та повної документації на кожному етапі процесу рішення спорів; - покращення і спрощення процесу вирішення диспутів; - оновлення бази даних для точного відображення статусу та деталей вирішення спорів. Якщо ти: - маєш досвід роботи на аналогічній посаді від 1+ року; - володієш знаннями інструментарію для виявлення шахрайства; - маєш розуміння принципу роботи платіжних систем, розуміння принципу шахрайства та аналізу ризиків; - маєш високий рівень володіння PDF, MS Office, Photoshop (вітається), Google Services; - маєш високий рівень комунікативних навичок; - маєш сильні аналітичні здібності та увагу до деталей. Стань частиною успішної команди Leo!
LEO
1y
Other
pre
2022-11-01T00:00:00+02:00
uk
56a3082d-0224-5eee-9d4b-0abe0263baa8
27,100
Спеціаліст по впровадженню СRM Creatio
Ми — український виробник обладнання для вентиляції та кондиціонування приміщень «Вент-Сервіс». Входимо в групу компаній «Aerostar Group». Більше 10-ти років AEROSTAR — визнаний лідер ринку вентиляційного обладнання. Ми забезпечили свіжим повітрям понад 7000 клієнтів з усього світу. Запрошуємо в команду кандидата на посаду «Спеціаліст по впровадженню СRM Creatio». Основні задачі: - Створення БП в СRM Creatio (сервісний відділ) - Створення різних звітів та дашбордів для моніторингу роботи сервісного відділу - Написання ТЗ для програмістів - Налаштування IP-телефонії - Адміністрування СRM Сreatio - Консультування та навчання користувачів СRM Сreatio Вимоги до кандидата: - Досвід роботи на подібній посаді - Досвід збору бізнес-очікувань, формалізація їх та побудова процесу - Вміння структурувати інформацію, аналітичне мислення - Вміння вести переговори Що ми пропонуємо: - Цікаві та креативні завдання - Можливість професійного зростання - Офіційне працевлаштування (оплачувані відпустки, лікарняні та всі соц. гарантії); - Медичне страхування (через рік роботи в компанії); - Високу та своєчасну оплату праці - Харчування в кафе компанії - Корпоративна англійська Місце розташування: Відрадний проспект, 95, Солом’янський район. З продукцією та особливістю роботи компанії Ви можете ознайомитися на нашому сайті: https://aerostar.ua/ua А також на Youtube та Facebook: https://m.youtube.com/channel/UCXjX_1SSLv6IoPYMhk_zjVg https://www.facebook.com/AeroStarLtd Якщо Вас зацікавила дана вакансія, залишайте своє резюме і ми з Вами зв'яжемося!
Ventservice
1y
Business Analyst
null
2021-11-01T00:00:00+02:00
uk
30b43208-f16a-5416-83c8-457d1e94c98c
27,101
Спеціаліст по збору даних (коштовні годинники)
**ЦЯ ПОЗИЦІЯ ВІДКРИТА ВИКЛЮЧНО ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ, ЩО ПОСТРАЖДАЛИ У ВІЙНІ ЗА ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ.** Ми шукаємо високомотивованого та орієнтованого на деталях спеціаліста по збору даних у сфері продажу коштовних годинників, який приєднається до нашої команди. Для нас не важливий досвід. Вас будуть навчати найкращі спеціалісти. Важливо лише Ваше бажання працювати та розвиватись разом з нами. **Ви будете працювати над:** - Пошуком інформації по заданих параметрах у відведений проміжок часу - Пошуком інформації у соціальних мережах, таких як Linkedin, Crunchbase та інших - Збором баз даних у Google Spreadsheets - Участь в роботі Marketing департаменту **На всіх етапах у Вас буде підтримка від нашої команди.** **Разом з нами ви отримаєте:** - Навички роботи із Google Documents and Microsoft Office - Вміння шукати та обробляти велику кількість інформації - Відмінні дослідницькі та аналітичні здібності. - Навички роботи з платформами Linkedin, Crunchbase та інших - Знайомство з інструментами скрейпінгу та методологіями веб-досліджень. **Що ми пропонуємо:** - Дивовижні можливості для професійного зростання в команді першокласних професіоналів - Віддалену роботу - Надання технічного обладнання для роботи - Гнучкий графік роботи - Без понаднормової роботи — здоровий баланс між роботою та особистим життям - Не поспішайте — ми ретельно плануємо роботу - Без обмежень у відпустці
Accellabs
no_exp
Other
null
2023-03-01T00:00:00+02:00
uk
3c0fc052-14f0-5856-8716-869254db85aa
27,102
Спеціаліст по маркетингу/Менеджер роботи з eSputnik
Основною вимогою є знання та досвід у роботі з платформою eSputnik для управління електронними розсилками та маркетинговими кампаніями. Основні обов'язки включають налаштування та відстеження розсилок, аналіз результатів, сегментацію аудиторії та забезпечення високого рівня взаємодії з клієнтами через електронну пошту. Крім того, вимагається вміння аналізувати дані, оптимізовувати кампанії та забезпечувати дотримання вимог щодо захисту персональних даних. Комунікативні та організаційні навички, а також здатність працювати в команді, також є важливими для успішного виконання завдань на цій посаді.
VMK GROUP
1y
Marketing
intermediate
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
2c823304-f004-537c-bb3c-dbd5daeb5693
27,103
Спеціаліст по моніторингу Zabbix
Моніторинг Процесингового Центру та адміністрування E-Commerce, Smart Vista, Zabbix. Шукаємо людину, яка буде: • реєструвати нових і супроводжувати існуючих парнерів / торговців електронної комерції; • моніторити функції сервісів електронної комерції; • супроводжувати інциденти пов'язані з порушенням коректної роботи сервісів; • контролювати виконання регламентних процесів електронної комерції у відповідних програмних модулях SmartVista; • супроводжувати інтеграцію програмних модулів електронної комерції з системною моніторингу ІТ Zabbix; • створювати нові та корегувати існуючі параметри моніторингу систем ІТ Zabbix. Ти підходиш, якщо в тебе: - вища або незакінчена вища освіта технічного напрямку; - бажано досвід роботи на аналогічній або подібній позиції — від 1 року; - знання SQL; - вміння писати командний рядок Linux; - готовність працювати 1/3. Чому потрібно йти саме до нас? Тому що щодня ми створюємо майбутнє, яке має сенс. А також пам’ятай, що: Є сенс бути з тими, хто піклується про тебе та надає безліч бонусів Є сенс обирати: працювати з дому або зі стильного офісу та обирати свій формат роботи. Є сенс почати з легкого старту та адаптації у команді. Ми будемо поруч з тобою та надихати. Є сенс прогресивно навчатися та прокачувати свої скіли разом із Sense Bank. Sense Bank для тих, хто хоче здобути досвід роботи в динамічному digital-банку та реалізувати амбіційні проєкти. Готовий? Відправляй резюме!
Sense Bank
no_exp
Support
null
2023-01-01T00:00:00+02:00
uk
da0c6180-5f9a-50eb-9c8d-dd39e82c5eea
27,104
Спеціаліст по роботі з базою даних Zoho
**Ми шукаємо спеціаліста з роботи з базою даних Zoho, який займатиметься веденням та обслуговуванням нашої бази даних кандидатів на різні посади. Ваше завдання полягатиме в обробці та аналізі даних, а також підтримці бази даних Zoho в актуальному стані.** **Вимоги:** - Знання принципів роботи з базами даних - Досвід роботи з різними інструментами та технологіями, що використовуються в роботі з базами даних - Відмінне знання Microsoft Excel - Вміння працювати в команді - Відповідальність та уважність до деталей **Буде плюсом:** - Досвід роботи з базою даних Zoho - Знання англійської Обов'язки: - Ведення та обслуговування бази даних кандидатів у Zoho - Обробка та аналіз даних про кандидатів - Управління інформацією про кандидатів та оновлення даних у базі даних - Розробка звітів на основі даних із бази даних - Оптимізація процесів роботи з базою даних для підвищення ефективності **Ми пропонуємо:** - Конкурентну заробітну плату - Можливість розвитку кар'єри у нашій компанії - Роботу у команді професіоналів - Навчання та розвиток професійних навичок Якщо ви готові приєднатися до нашої команди та стати фахівцем з роботи з базою даних Zoho, надішліть своє резюме та супровідний лист на вказану електронну адресу.
RecruitGarden
1y
Other
null
2023-04-01T00:00:00+03:00
uk
b5debde4-8d60-5463-80cf-b33c3cabcb1d
27,105
Спеціаліст по роботі з клієнтами (дропами)
**Хто ти є** Ми у пошуку класного **спеціаліста по роботі з клієнтами.** **Обовʼязки** - Пошук нових клієнтів (дропів) для продукту Weld та ведення комунікації з ними - Онбординг нового користувача в особистому кабінеті та отримання картки Юнекс - Внесення нових клієнтів до бази - Ведення оплат та інформації по дропам та ВІП клієнтам для кого відкривається картка - Реєстрація мейлів для онбордингу. **Вимоги:** - Досвід роботи з таблицями - Досвід роботи з великими обʼємами інформації - Навички роботи та спілкування з клієнтами. **Буде плюсом:** - Досвід роботи у банківській сфері. **Умови:** - Ставка + бонусна частина, яка додається до заробітної плати.
Weld.money
no_exp
Other
pre
2022-07-01T00:00:00+03:00
uk
14602cf8-bdb3-562c-bd3b-08c0d9931eb1
27,106
Спеціаліст по роботі з платіжними системами\Payment Specialist
**У міжнародний продукт (B&C)** шукаємо **Спеціаліста по роботі з платіжними системами.** Продукт представлений на всіх платформах - desktop, mobile, apps + offline та поширений більш ніж у 50 країнах світу. **Ключові задачі:** - аналіз існуючих платіжних систем продукту (десктоп/мобайл/арр) та тестування нових; - збір інформації щодо змін роботи ПС; - контроль динамік успішних та неуспішних транзакцій, комунікація для вирішення проблеми неуспішних транзакцій; - звітність по роботі платіжних систем, їх динаміка та причин, що на це вплинули. **Ти наш кандидат, якщо:** - маєш аналогічний досвід роботи від 1 року; - працюєш з таскменеджерами; - володієш Excel. **Буде плюсом:** - досвід управління командою. **З нашого боку:** - досвід роботи з міжнародним високо конкурентним продуктом; - корпоративне навчання, курси; - експертна команда; - можливість працювати віддалено або у офісі (м. Київ), де завжди є світло та інтернет; - графік роботи: з 09:00-11:00 до 18:00-20:00; - оплата обідів, спортивних занять, мовних курсів та інші бенефіти. **Скільки етапів інтерв'ю:** - інтерв’ю з рекрутером; - TeamLead + HR інтерв'ю; - збір рекомендацій. **Чекаємо на ваше CV**
Sport Labs Group
1y
Other
pre
2023-05-01T00:00:00+03:00
uk
c8a8b9dd-cc7e-51a1-8a04-f880b24ada09
27,107
Спеціаліст по розміщенню реклами
Proizd.ua — це продуктова ІТ компанія, яка займається розробкою платформи для пошуку та бронювання транспортних квитків: на потяги, автобуси та літаки. Працюємо з 2014 року. Мета компанії — зробити глобальну дистрибутивну систему та надати користувачеві уніфіковану можливість купувати квитки в різні країни світу. Proizd.ua запрошує приєднатися до команди спеціаліста по розміщенню реклами. Вашими завданнями будуть: розміщення реклами на радіо; розміщення реклами на телебаченні; розміщення реклами на білбордах; розміщення реклами в метро; приймати участь в підготовці дизайна/роликів; робота з блогерами. Для нас важливо: досвід роботи з аналогічними обов’язками in-house від 6 місяців. Ми пропонуємо: гідну зарплату за результатами співбесіди; дотримання соціальних гарантій; зручний офіс поруч з метро Виставковий центр; графік с 10.00-18.00; бізнес-ланчі, кава, чай, печиво, фрукти за рахунок компанії. Чекаємо на Ваше резюме!
Proizd
1y
Marketing
null
2022-10-01T00:00:00+03:00
uk
4dbaaa88-fc40-51f9-a1f3-1c1d83f6d390
27,108
Спеціаліст служби підтримки
Leo — це Fintech-компанія, яка впроваджуючи останні fintech-досягнення, прагне, аби електронні платежі були максимально надійним, безпечним та найбільш зручним і простим методом розрахунків. Стань частиною успішної команди Leo! Обов’язки: Консультувати партнерів по послугах компанії; Супровід B2C клієнтів; Супровід B2B клієнтів; Моніторинг технічних і фінансових подій в процесинговому центрі; Контроль платіжних потоків; Моніторинг стану роботи платіжних шлюзів. Рішення інцидентів, збоїв, проблем. Чого точно не буде: Холодних дзвінків і продажів; Просування непотрібних продуктів. У вас все вийде, якщо у Вас: 1+ рік досвіду в Customer / IT Support; Чудові комунікативні навики; Розуміння роботи транзакційного бізнесу; Досвід роботи з платежами та платіжними сервісами. Відповідальність, орієнтація на результат, командна робота, уважність, здатність швидко навчатись; Сильні аналітичні навики і навики вирішення проблем, уважність до деталей; Досвід роботи з CRM-системами; Розуміння стандартів XML, JSON, HTTP; Знання і розуміння операційної системи Windows та MS Office (Word, Excel) / та продуктів Google Docs, Google Docs; Знання операційної системи Linux (вміння читати логи і конфігурації); У свою чергу, ми пропонуємо: Нічим незамінний досвід в Fintech напрямку; Офіційне працевлаштування, оплачувана відпустка та лікарняні; Оплачуване корпоративне навчання і стажування; Гнучкий графік роботи, графік 2 через 2; Дружню, молоду і перспективну команду, яка готова ділитися досвідом; Страхування З нами точно не занудьгуєш!
LeoGaming
1y
Support
null
2023-02-01T00:00:00+02:00
uk
492607a4-1187-5ec4-b731-e762b3843d43
27,109
Спеціаліст служби підтримки, оператор чата (Customer support)
Ми зараз на етапі активного масштабування, тому шукаємо Спеціалістів служби підтримки, Customer support manager (операторів чату), які будуть допомагати та підтримувати нашим користувачам в режимі лайв-чатів. Обов'язки: 💻Обробка вхідних запитів, підтримка користувачів в режимі live chat; Вимоги: — Досвід роботи на аналогічній посаді, або у підтримці клієнтів; — Досвід роботи з позмінним графіком (нічні\денні\ранкові) ; Ти захочеш працювати з нами, тому що ми: Турбуємось про ваше здоров’я: — Медичне страхування; — Компенсація відпустки та лікарняних днів; — 50-75% оплати healthy lifestyle. Заряджаємо натхненням завдяки: — Дружній команді колег однодумців, які завжди готові прийти на допомогу та підтримати у найскладніші часи; — Відсутності бюрократії; — Можливості професійного та кар'єрного росту; — Високій конкурентноспроможній заробітній платі. Створюємо комфорт за допомогою: — Позмінний графік роботи 💬1\3 (доба через три) – з 10:00 до 10:00 - зміна 24 години (перерва 2 год. 30 хв. (можливо розділять по необхідності)). На місяць 7-8 змін, плюс за бажанням, можливо брати додаткові; Або 2/2, 3/3 - з 9:00 до 21:00, або з 21:00 до 9:00 (12 годин). На місяць 15-16 змін, плюс за бажанням, можливо брати додаткові; — Щодо оплати: 1\3 (доба через три) - на випробувальний термін ставка 1750 грн\зміна, після 2000 грн\зміна + КПІ 2000 грн – 3000 грн; — У графіку 2/2, 3/3 - з 9:00 до 21:00 (12 годин) - на випробувальний термін ставка 850 грн\зміна, після 1000 грн\зміна + КПІ 2000 грн – 3000 грн; — Формат роботи офісний, знаходимось на м. Печерська БЦ Хвиля (Працює 24\7); Якщо ти хочеш приходити на роботу із задоволенням і бути частиною команди мрії — тоді welcome!
NetGame NV
no_exp
Support
null
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
45cecef5-552a-53c4-b537-1e05f74be534
27,110
Спеціаліст служби технічної підтримки
Українська продуктова компанія Maestro Ticket System (Kontramarka.UA) на сьогодні являється провідним інтернет-сервісом з продажу електронних квитків на концертно-розважальні заходи. **Ми шукаємо спеціаліста служби технічної підтримки**, який приєднається до нашої команди. Володіння англійською — на рівні читання технічної документації (A1). Робота повністю віддалено, але за бажанням ви можете працювати в нашому офісі в Києві. Розглядаються тільки українські спеціалісти. **Що ми очікуємо від вас:** - знання комп'ютера на рівні просунутого користувача Windows; - базове знання Photoshop; - базове знання CorelDraw; - базові вміння по організації провідної мережі та wi-fi; - готовність раз на 2 тижні чергувати на вихідних вдома на телефоні; - готовність вчитися специфіки роботи; - уважність, акуратність, пунктуальність; - навички віддаленого керування та налаштування техніки, ОС, та мобільних пристроїв; - уміння спілкуватися з невдоволеними партнерами. **Буде перевагою:** - базові знання по HTML\CSS; - знання MySQL, вміння формувати прості запити; - досвід на аналогічній посаді від 3-х місяців. **Основні задачі, які потрібно буде виконувати:** - моніторинг пошти support, та відповідь на питання партнерів, клієнтів; - обробка звернення (телефон, чати) касирів, театрів, організаторів по роботі і налаштуванню квиткової системи, ОС, принтери, мережа, проксі і т.п.; - експорт імпорт ШК для сканування; - допомога клієнтам через help desk; - створення новиих майданчиків та залів; - опис багів системи для виправленння програмістами, та тестування після виправлення; - налаштування шаблонів квитків; - налаштування фіскальних апаратів; - аналіз звітів та їх виправлення в разі необхідності; - редагування записів в БД. **Що ми пропонуємо:** -віддалену роботу на повний робочий день; -24 дні відпустки на рік; -обмін знаннями; -гнучкий робочий час; -орієнтоване на людей управління без бюрократії. **Будемо раді бачити вас в нашій команді!**
Maestro Ticket System
no_exp
Support
basic
2022-11-01T00:00:00+02:00
uk
0eea7692-c21f-58a8-a630-d70efb606187
27,111
Спеціаліст супроводження системи інтернет-банкінг
Тестування та підтримка системи інтернет-банкінг АТ «ПроКредит Банк» — спеціалізований банк для бізнесу, що входить до міжнародної групи ПроКредит, акціонером якої є міжнародна фінансова організація — ПроКредит Холдинг (Німеччина), запрошує приєднатися до команди професіоналів та оголошує конкурс на посаду спеціаліста з супроводження клієнтських сервісів в місті Київ. **Основні обов’язки:** - Підтримка інтернет-банкінгу для юридичних осіб (iBank 2 UA); - Аналіз функціоналу банківських застосунків та створення технічних завдань; - Участь у розробці та впровадженні нового інтернет-банкінгу для юридичних осіб; - Тестування нового функціоналу банківських застосунків та контроль його впровадження. **Вимоги до кандидата:** - Вища освіта; - Володіння англійською мовою на рівні В1 та вище (вміння писати технічні завдання та спілкуватися); - Досвід роботи на аналогічній посаді від 2-х років; - Досконале знання банківських процесів, пов’язаних з обслуговуванням юридичних осіб; - Критичне мислення; - Вміння консолідувати, структурувати та аналізувати великі обсяги даних для пошуку оптимального рішення поставленої задачі. **Ми пропонуємо:** - Офіційне працевлаштування та соціальний пакет у відповідності до КЗпП; - Фіксовану заробітну плату та прозорі умови професійного зростання; - Роботу в колективі, де ключове значення мають наші корпоративні цінності: прозорість, культура відкритого спілкування, соціальна відповідальність і толерантність, високі професійні стандарти; - Медичне страхування. - Більше інформації про процес відбору та наш підхід до роботи з персоналом Ви можете знайти на сторінці ProCredit Bank у розділі «Робота з персоналом». Заповнюйте Ваше резюме та обирайте надійне майбутнє разом з ПроКредит Банком!
Pro Credit Bank Ukraine
1y
QA
intermediate
2023-01-01T00:00:00+02:00
uk
50d4d0f2-cc2e-57f3-9884-1da0de72102e
27,112
Спеціаліст технічного presale сервісів Cloudflare (cybersecurity)
C4R - міжнародна IT-компанія, що спеціалізується на впровадженні та підтримці рішень у Рітейлі, Дистрибуції та Логістиці. Головний офіс компанії знаходиться у Празі (Чехія). Найбільша наша команда базується в Україні, у Києві. Шукаємо в свою команду спеціаліста технічного presale сервісів Cloudflare Що потрібно робити: • Брати участь в технічних презентаціях сервісів (технічний presale) для клієнтів в Україні та ЄС • Вирішувати технічні кейси по підтримці (настройка сервісів Cloudflare) Наш ідеальний кандидат: • Має загальне розуміння про роботу мереж та інтернету. Модель OSI, основні протоколи: DNS, HTTP(s), SSL, IP, TCP/UDP тощо. • Має розуміння, як працюють WEB додатки – досвід роботи з nginx або apache. • Знає, що таке origin, cache, SaaS, PaaS, IaaS • Розуміє latency, privacy, authentication, zero trust approach тощо. • Має базові знання з кібербезпеки: DDoS, SQLi, XSS, основні вектори атак, методи протидії . • Має знання з WAF – як влаштований, від чого допомагає. • Досвід роботи з Cloudflare – буде перевагою. • Англійська - Upper-Intermediate Наші переваги: • Life-work balance. Предлагаем удобный график работы и возможность уделять внимание тому, что тебе ценно • Комфортна атмосфера підтримки. Ми відкрито спілкуємося на рівних і цінуємо взаємодопомогу • Середовище розвитку. Отримай можливість розвиватися та рости разом з компанією • Командна робота. Ми цінуємо внесок кожного в загальний результат компанії • Life-work balance. Пропонуємо зручний графік роботи та можливість приділяти увагу тому, що тобі цінно
C4R
3y
Security
upper
2022-12-01T00:00:00+02:00
uk
5f144b8b-9abc-5b85-9de1-573ed1328139
27,113
Спеціаліст технічної підтримки
Вимоги: Вища освіта; Досвід роботи на аналогічній посаді не менше 1-го року; Знання мов: англійська (середній рівень), російська, українська -вільне володіння; Розуміння принципів роботи ITIL / ITSM, зокрема Service Desk; Знання і розуміння роботи ІТ інфраструктури та телекому; Впевнене знання пакету Microsoft Office 2013, 2016, операційної системи Windows 8 / 8.1 / 10; Досвід роботи з підрядниками з надання сервісних послуг; Бажані знання особливостей роботи продуктів і підтримки продуктів CRM, 1C; Досвід написання і введення бази знань. Обов'язки: Технічна підтримка співробітників компанії; Графік роботи позмінній - 24/7 (зміна - 12 годин, 2 дня / 2 ночі); Реєстрація, категоризація, маршрутизація звернень на першій лінії, через єдину систему ServiceDesk (телефон, пошта, портал самообслуговування); Вирішення проблемних ситуацій; Контроль термінів вирішення інцидентів відповідно до SLA; Досягнення виконання поставлених KPI; Забезпечення безперервності і безперебійності робіт ІТ систем, їх оперативне відновлення у випадку збоїв. Ми пропонуємо: Офіційне працевлаштування; Гідну та стабільну заробітну плату та систему бонусів; Забезпечення мобільним зв'язком; Медичне страхування; Навчання та можливості професійного зростання у великій міжнародній компанії; Дружний колектив професіоналів. Якщо ти готовий розвиватися, вмієш знаходити альтернативні рішення та орієнтуєшся на результат - тобі саме до нас! Дізнайся більше про нас за посиланням: www.ids.ua Знайомся із нашими брендами на офіційних сайтах: www.morshynska.ua, www.borjomi.com/ua, mirgorodska.ua.
IDS Borjomi UA
1y
Project Manager
pre
2020-05-01T00:00:00+03:00
uk
9001b797-acae-5e44-8446-333a42fd8033
27,114
Спеціаліст технічної підтримки
**В обов’язки входить:** • Аналіз та обробка запитів користувачів; • Здійснення грамотного консультування користувачів; • Вирішення наявних проблем клієнтів та попередження нових; • Спілкування з клієнтами в чатах, месенджерах, електронною поштою та телефоном; • Персональне та групове навчання роботі з програмним забезпеченням; • Участь в тестуванні нових версій; • Регулярна звітність про виконану роботу. **Вимоги до кандидатів:** • Бажаний досвід роботи консультантом в ІТ-відділі; • Загальне розуміння процесу розробки ПЗ; • Вміння працювати з великим об’ємом інформації; • Вміння вирішити поставлену задачу або проблему, що виникла, в максимально короткі терміни; • Націленість на результат, активна життєва позиція; • Грамотна письмова та усна мова; • Вища освіта або досвід роботи в електротехнічній галузі буде перевагою. Шукаємо кандидатів, що проживають в Києві, для часткової роботи в офісі, але робота ведеться переважно віддалено. **Пропонуємо:** • Участь в цікавому, довготривалому проекті. • Конкурентну заробітну плату з регулярним переглядом. • Комфортні умови праці в дружній атмосфері з гнучким графіком роботи, оплачувані відпустка та лікарняні. • Наш офіс знаходиться в пішій доступності від метро КПІ або Лук’янівська.
Екстракод
1y
Support
null
2022-09-01T00:00:00+03:00
uk
7d142dd1-fd39-5a70-9724-481fcf3b8207
27,115
Спеціаліст технічної підтримки
До команди торгово-виробничого холдингу сантехнічних рішень та обладнання запрошуємо оператора технічної підтримки (ВІДДАЛЕННО). Що буде входити в твої обов’язки : Прийом та реєстрація звернень користувачів у системі ServiceDesk, отриманих за допомогою пошти та телефонних звернень, їх класифікація, рішення відповідно до призначених SLA. Технічна підтримка внутрішніх користувачів з різних питань ІТ. Проведення первинної діагностики та усунення несправностей у роботі техніки та сервісів. При необхідності — перенаправляти звернення до відповідного підрозділу для вирішення заявки та контролювати її виконання. Складання інструкцій для користувачів. Адміністрація користувачів (активація/деактивація облікових записів) у внутрішніх сервісах компанії. Робота зі службою технічної підтримки вендорів, допомога при діагностиці та усуненні несправностей у роботі стороннього ПЗ (CRM, ERP, IP-телефонія тощо) Вирішувати проблеми, пов’язані з експлуатацією оргтехніки (ПК, принтери). Нерегулярно приїжджати до нашого офісу та складу в Тернополі — в основному необхідна допомога системним адміністраторам, які працюють віддалено. Нам також важливо: Доброзичливе та спокійне спілкування з нашими колегами, навіть якщо вони дуже схвильовані своєю проблемою. Довести завдання до успішного фіналу за певними дедлайнами, навіть коли воно передано на другу лінію — а саме результат оцінюється позитивним фідбеком від колег. Готовність до навчання. Вноси ​​нові пропозиції в рамках своєї роботи (а може й без рамок) — кому як не тобі чудово видно та відомо, як усе збудовано та працює. І ми обов’язково потішимо тебе: Фінансами — ЗП 15000грн Графіком роботи пн-пт з 9:00 до 18:00 (робота віддалено) Системним підходом — всі завдання фіксуються в ServiceDesk та Jira Колегами — у нас згуртований та веселий колектив Віддаленою роботою з твоєю локацією у Тернополі (хоча іноді попросимо тебе приїхати в офіс, допомогти нашим колегам та випити разом кави). Розглядаємо кандидатів, які проживають ТІЛЬКИ в Тернополі або області. Цікава наша пропозиція? Надсилай своє резюме і ми зв’яжемося з тобою."
SanWell
2y
Other
null
2022-06-01T00:00:00+03:00
uk
16394046-f287-5f89-847d-9654e5aaf4cd
27,116
Спеціаліст технічної підтримки
Компанія MOYО завжди рада вітати у своїй команді талановитих фахівців, професіоналів своєї справи, готових розвиватися, шукати нестандартні рішення, підтримувати темп компанії і рухати її вперед. Якщо ви вважаєте себе таким - запрошуємо в нашу команду. Наразі ми в пошуках фахівця на посаду Спеціаліста з технічної підтримки, який розділяє наші цінності та прагне стати частиною нашої компанії. Що ми пропонуємо нашим співробітникам: - ми відповідальна компанія, тому повністю дотримуємось КЗпП, стабільно та чесно виплачуємо заробітну плату, оплачуємо лікарняні, відрядження та відпустки (24 календарних днів). - зручний графік роботи - ми працюємо з 09:00 до 18:00, але вимірюємо ефективність не відпрацьованими годинами, а виконаними завданнями. - Ви маєте можливість індивідуально його відрегулювати; роботу в соціально відповідальній компанії, що слідкує за трендами ринку, цінує ідеї співробітників; - cучасний та комфортний офіс, а також необхідну техніку для роботи і ліцензійне ПО; - корпоративний трансфер в офіс від станції метро Оболонь. Ви наш кандидат, якщо: - Маєте досвід роботи від 1 року на аналогічній позиції; - Присутні глибокі знання десктопних операційних систем Windows ; - Маєте досвід роботи з Active Directory; - Маєте досвід роботи з СКС, відеоспостереженням, касовим обладнанням, 1 С; - Вмієте працювати з великими обсягами інформації, а також бажаєте вчитися і розвиватися. Ми плануємо Вам доручити наступні задачі: - Прийом, реєстрація і обробка звернень користувачів по телефону; - Обробка звернень поданих через WEB портал HelpDesk у відповідності з прийнятими регламентами; - Обслуговування комп'ютерної техніки, систем відеоспостереження; - Участь в проектах по відкриттю нових об'єктів; - Ведення звітної документації. Якщо ви маєте бажання приєднатися до нашої команди, використайте цю можливість та відправляйте своє резюме! Ми детально вивчаємо кожне резюме, яке до нас надходить, тому не завжди можемо надати зворотній зв'язок так швидко, як ви очікуєте. Але при цьому ми поважаємо ваш час, і якщо протягом наступних 14 днів ми не зв'яжемося з вами, це означатиме, що ми ознайомилися з резюме, але, на жаль, на сьогоднішній день в компанії немає актуальних вакансій, які відповідають вашій кваліфікації та досвіду. Ваше резюме буде додано до нашого кадрового резерву і при появі відповідної вакансії ми запропонуємо її вам для розгляду. Шановний кандидат, відправляючи своє резюме Ви даєте згоду на обробку персональних даних, з відповідністю Закона України «Про захист персональних даних».
MOYО
1y
Support
null
2021-06-01T00:00:00+03:00
uk
3648db04-53f1-59c7-aa18-7a1067172d42
27,117
Спеціаліст технічної підтримки
Компанія СП «Оптіма-Фарм ЛТД» успішно процвітає 25 років на ринку України і являється однією із провідних дистриб'ютерів медичних препаратів і товарів медичного призначення запрошує до співпраці Спеціаліста технічної підтримки. У Ваші обов'язки буде входити: Здійснювати своєчасне виконання заявок від користувачів по обслуговуванню техніки (по телефону і ServiceDesk). Здійснювати підключення, заміну і переміщення комп'ютерної техніки користувачів, а також інших периферійних пристроїв інформаційної системи. Здійснювати підключення телефонних апаратів. Здійснювати моніторинг роботи і діагностику комп'ютерного обладнання інформаційної системи (ПК, тонкі клієнти, монітори, принтера, телефонія). Проводити тестування і дрібний ремонт ( «на місці») окремих пристроїв і засобів обчислювальної техніки, кабельних ліній локальної комп'ютерної мережі. Підтримка торгового обладнення (сканера, термінали збору даних). Заміна кабелів і акумуляторів на дротових і бездротових сканерах штрих кодів. Прошивка і настройка смартфонів Android. Ми гарантуємо: Стабільний графік роботи: пн-пт. Стабільну заробітну плату. Професійне кар'єрне зростання і розвиток компетенцій. Можливість навчання за рахунок компанії (за необхідності); Корпоративний спортзал. Підтримка наставника в процесі адаптації. Офіційне працевлаштування з 1-го робочого дня. Місце роботи :Дарницький р-н, вул. Бориспільська. Для зручності співробітників організоване транспортне сполучення від м. Позняки, з Троєщини (через м.Чернігівська). Побажання до кандидата: Освіта вища або неповна вища технічна. Досвід роботи бажано від 1 року на аналогічній позиції. Повинен знати: MS Windows 7/10; Процес установки Microsoft Office, Adobe reader, Chrome, Eset, WinRAR, AutoCad, ArchiCad. Монтаж і запуск обчислювально-інформаційних мереж. Настройка, збірка і модернізація комп'ютерів. Особисті якості: відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, стресостійкість, вміння працювати в команді, гнучкість в навчанні роботи з новим ПО. Відправляйте своє резюме з побажанням до заробітної плати !
Оптима фарм
1y
Sysadmin
null
2022-02-01T00:00:00+02:00
uk
5fa34750-f6b5-54e9-b38e-b1cac475498f
27,118
Спеціаліст технічної підтримки
Обов'язки: - діагностика комп'ютерного обладнання; - підтримка віддалених робочих місць користувачів; - установка і адміністрування ОС і ПО; - робота зі специфічним програмним забезпеченням; - прийом і обробка вхідних дзвінків користувачів стосовно технічних проблем; - виконання заявок користувачів, а також інформування користувачів стосовно виконання цих заявок. Вимоги до кандидата: - досвід адміністрування ОС сімейства Windows, Linux; - базові знання облаштування і комутації локальної мережі; - вміння планувати, запам'ятовувати великі обсяги інформації, розставляти пріоритети; - здатність швидко вирішувати проблеми; - висока комунікабельність, доброзичливість; - навички ділової комунікації, грамотна усна і письмова мова; - здатність швидко навчатися; - технічне мислення а також здатність самостійно знаходити рішення проблем. - досвід роботи в технічній підтримці буде перевагою - технічна освіта та додаткові навички пов'язані з IT будуть суттєвою перевагою. Компанія пропонує: - Гідну оплату праці за результатами роботи; - Навчання та можливість підвищувати кваліфікацію; - Компенсація 50% зовнішніх тренінгів за рахунок компанії; - Різноманітні тренінги у внутрішньому навчальному центрі; - Команду, де твоя думка буде почута та гідно оцінена; - Участь у цікавих та інноваційних проектах; - Лояльне ставлення компанії: навчальний центр, корпоративні заходи, корпоративний магазин на території офісу підтримки - можливість придбати товари зі знижкою до 50%. Посилання на наш телеграм канал https://t.me/robotaE Юлія +380677440881 Ми детально знайомимося з кожним резюме, яке отримуємо. Якщо протягом двох тижнів Вам не зателефонував представник нашої Компанії — це означає, що наразі ми не можемо запропонувати Вам вакансію, яка відповідає Вашому досвіду та кваліфікації. Дякуємо за проявлений інтерес до нашої Компанії.
Аврора
1y
Support
null
2021-09-01T00:00:00+03:00
uk
5989aeec-d5dc-5096-8b37-3ee56f08ea45
27,119
Спеціаліст технічної підтримки
Основні вимоги: • Впевнений користувач ПК; • Загальне розуміння роботи клієнт-серверних систем. Буде плюсом: • Знання мови MS SQL (написання запитів); • Знання html+css; • розуміння специфіки роботи банківської системи; • вища технічна освіта. Інструменти: JIRA, ServiceDesk, Sharepoint, Wiki, SSMS. Персональні якості • Здатність до швидкого та самостійного навчання; • Вміння знаходити причини збоїв у роботі ПЗ; • Відмінні комунікативні навички; • Уважність та стресостійкість; • Стійкість до рутинної діяльності; • Знання основних банківських операцій та процесів; • Навички програмування; • Бажання розвиватися в ІТ сфері; • Досвід віддаленої підтримки користувачів. Функціональні вимоги: • Робота з інцидентами, помилками (+ звітність); • Аналіз, реєстрація заявок, самостійне вирішення питань або подальша передача їх розробникам; • Моніторинг роботи системи; • Надання інформації про дії клієнта на запит безпеки/моніторингу; • Консультації користувачів Бек-офісу; • Ведення та підтримка документації користувача, робота з даними БД за допомогою SQL запитів; • Підтримка інформаційних каналів (реєстри, звіряння), взаємодія з бухгалтерією. Пропонуємо: • Графік роботи: ПН-ПТ з 09:00 до 18:00 або з 10:00 до 19:00; • Конкурентну та своєчасну оплату праці; • Оплачувані лікарняні та відпустка (24 календарні дні); • Спеціальні цінові пропозиції від провідних спортивних комплексів "Спортлайф", "Apollo Next"; • Можливість працювати віддалено.
Банк Восток
1y
Support
null
2022-07-01T00:00:00+03:00
uk
b7fb12f1-0f59-506b-9531-5dc4132a5780
27,120
Спеціаліст технічної підтримки
Продуктова компанія 'Lime Systems' є провідним розробником банківського програмного забезпечення в Україні та пропонує комплексну систему для автоматизації банківської діяльності повного циклу. Шукаємо спеціаліста підтримки. Вимоги до спеціаліста: Освіта технічна з розділу комп’ютерних наук. Базові знання SQL для написання запитів. Базові знання XML/JSON. Перевагою буде володіння мовами програмування C#/JS/PowerShell/Python та досвід роботи з Jira/ELK stack/IIS/MS SQL. Володіння українською мовою, базові знання англійської для читання технічної документації. Особисті якості: комунікабельність, відповідальність, проктивна позиція. Задачі, щобуде вирішувати спеціаліст: Вирішення інцидентів; Встановлення/налаштування системи; Аналіз протоколів роботи, особливо на стику між системами; Трансляція задач розробникам/аналітикам.
Lime Systems
1y
DevOps
pre
2023-04-01T00:00:00+03:00
uk
d9c2530c-ab6d-5241-83e1-3fa1c49404f9
27,121
Спеціаліст технічної підтримки 1 лінія
Ми - продуктова IT-компанія E-Com Foodtech з родини Сільпо. Наразі працюємо у двох напрямках: вдосконалюємо існуючу доставку широкого асортименту з магазинів Сільпо; розробляємо надшвидку доставку продуктів та страв під новим брендом LOKO. Що ти будеш робити: Прийом звернень через чати, телефон, тікет-систему; Надання зворотного зв'язку щодо вирішення проблеми, контроль за ходом рішення; Управління очікуваннями клієнтів та фахівців; Моніторинг роботи сервісів, реакція на критичні повідомлення; Перетворення підтримки на сервіс. Що для нас важливо: Володіння комп'ютерними програмами: досвід роботи з Zabbix, Zendesk або іншими системами моніторингу. Досвід роботи з Postman та базові знання SQL. Буде плюсом: Знання іноземних мов: польська чи англійська. Вміння швидко вчитися, кмітливість, активність, уважність. Грамотна мова, відсутність остраху телефонних дзвінків. Вміння просто пояснювати складні речі. Ми пропонуємо: Позмінний графік. Медичне страхування життя. Підтримка та допомога у веденні ФОП. Широчезна колекція приємних знижок від бізнесів групи компаній Fozzy Group та наших партнерів. Корпоративні свята, спортивні та соціальні ініціативи. Приєднуйся до нашої великої родини E-Com Foodtech у Fozzy Group та вперед до перевершень!
TemaBit Fozzy Group
1y
Support
null
2023-03-01T00:00:00+02:00
uk
e139d08f-dff4-5a07-83ba-985eefd86872
27,122
Спеціаліст технічної підтримки/Technical Support Engineer (L2)
**Шукаємо людину, яка буде:** забезпечувати працездатність та стабільність впроваджених систем; приймати участь в оптимізації систем; оперативно реагувати на некоректне функціонування систем; проводити моніторинг працездатності та стабільності роботи додатків; фіксувати помилки/інциденти та взаємодіяти з розробниками для їх вирішення; вирішувати нестандартні ситуації, брати участь у розслідуванні інцидентів, що виникли в процесі експлуатації систем та процесів; володiти англiйською мовою на рiвнi B1 Intermediate. **Ти підходиш, якщо в тебе:** знання SQL: PostgreSQL, Oracle; знання Camunda BPMN, розуміння роботи RabbitMQ, Vault; розуміння технологій Spring/Java/Groovy; досвід роботи з підходом Rest/Restful, SOAP; досвід роботи з Unix/Linux; досвід роботи з Apache Tomcat 8,9+ .Jboss, Jenkins, Nginx; досвід роботи з продуктами iнтеграцiйних платформ, WSO2, ESB, EI, AS; бажано досвід роботи з docker, kubernetes та openshift/okd; розуміння банківських процесів та технологій; досвід роботи з системам контролю версій (Git, Bitbucket); розуміння систем логування і трасування ELK Stack: Elasticsearch, Logstash, Kibana; розуміння та досвід роботи з системами моніторингу (Zabbix, Grafana). **Пропонуємо:** офіційне працевлаштування та додаткові вихідні; персональні знижки від партнерів; преміальний пакет банківських продуктів; прогресивне навчання для всіх категорій співробітників (hard & soft, online & offline, internal & external); внутрішня IT School для прокачування digital skills та цифрового мислення, воркшопи та майстеркласи; програми визнання найкращих та доступ до Світової електронної бібліотеки та багато всього іншого, що постійно розроблює команда на мільйон; сприяння досягненню цілей сталого розвитку ООН, Дні донора, ECODAYS, участь у благодійних спортивних заходах, підтримка Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова та підшефних дитячих будинків. Альфа для тих, хто хоче здобути досвід роботи в динамічному digital-банку та реалізувати амбіційні проєкти. **Готовий? Відправляй резюме!**
"Альфа-Банк Україна"
2y
Support
intermediate
2022-10-01T00:00:00+03:00
uk
d3722a3a-bf90-54fb-a40c-2564d4ae191d
27,123
Спеціаліст технічної підтримки (trainee)
Холдинг JetMonsters (до 300 IT-спеціалістів) у пошуку Спеціаліст технічної підтримки (English) рівня trainee, junior у команду CrocoBlock CrocoBlock вже 4 роки створює універсальний продукт та сервіс, що надає необхідні інструменти для створення веб-сайтів за допомогою редакторів Elementor та Gutenberg. **Трохи подробиць про те, чим займається наш tech support.** Саппорт оператори надають підтримку для клієнтів зі всього світу за допомогою чатів, тікетів, e-mail-листів та zoom-calls. Якщо бажаєш постійно практикувати свою англійську та будь-яку іншу іноземну мову, у саппорті в тебе буде можливість спілкуватися з людьми з усього світу, ти зможеш навчитися розуміти різну вимову, діалекти, акценти. Клієнти CrocoBlock — це переважно розробники, які користуються нашими плагінами, і у процесі нашого якісного навчання ти навчишся спілкуватися з ними однією технічною мовою. **Про дозвілля саппорту.** Окрім роботи, величезної кількості комунікацій, у команди є традиції та улюблені захоплення, котрих вони щорічно дотримуються: святкування кожної круглої цифри відгуків та закритих тікетів, активні види спорту (футбол, баскетбол), вечірні посиденьки з настільними іграми, ігрові турніри на PlayStation, сумісні перегляди фільмів та багато чого іншого. Зараз війна, на жаль, внесла корективи у життя команди, але сподіваємось, що скоро все налагодиться. А поки вони продовжують спілкуватись у своєму чатику, де можна «відвести душу», обмінятися враженнями, пожартувати, підтримати один одного. **Якщо ти хочеш стати частиною Support team, для нас важливо:** знання англійської мови на рівні Upper-Intermediate/Advanced готовність та здібність багато навчатися, освоювати складні технічні знання; відкритість до людей, бажання спілкуватися та допомогати їм з задоволенням; готовність працювати у нічну зміну (23:00—07:00/ 00:00 — 08:00); також є можливість працювати у Сб та Нд. вдень, а три будні дні вночі (вихідні будуть у будні дні). **Що ми пропонуємо:** віддалену співпрацю або можливість працювати в офісі (Миколаїв/Київ) після закінчення війни; корпоративний English Club online; часткова або повна компенсація за навчання на профільних курсах та тренінгах, а також за відвідування конференцій та івентів за фахом; оплачувана відпустка та лікарняна;
JetMonsters
no_exp
Support
upper
2023-06-01T00:00:00+03:00
uk
302cf54d-8f5b-5201-bcd4-7b28c0318e8e
27,124
Спеціаліст технічної підтримки (Дрогобич)
IТ-Enterpise — український розробник сучасних цифрових та хмарних рішень для управління бізнесом, постачальник та популяризатор технологій класу Industry 4.0. Наша мета — зробити все для того, щоб бізнес був простим і постачати найкращі бізнес-рішення для наших клієнтів у всьому світі. Серед наших продуктів: ERP-система IT-Enterprise, тендерний майданчик SmartTender, сервіс для автоматизованого обслуговування обладнання SmartEAM, CRM-системи Clobbi, сервіс електронного документообігу Signy, бухгалтерське програмне забезпечення MASTER. До продукту MASTER: Бухгалтерія запрошуємо спеціаліста з технічної підтримки. Наші очікування: - Глибокий досвід адміністрування клієнтських ОС MS Windows. Базові досвід з: MS SQL Server, MS AD, MS Azure, Hyper-V, DNS, IIS, TCP/IP. - Моніторинг, конфігурування Haproxy — буде перевагою. - Практичний досвід користування системами моніторингу (Zabbix, Prometheus). - Володіння англійською на рівні читання технічної документації. -Вільне володіння українською мовою. - Для нас важливі такі soft skills: відповідальність, аналітичний склад мислення, багатозадачність. Функціональні обов’язки: - Обслуговування запитів клієнтів системи. - Адміністрування внутрішньої інфраструктури. - Своєчасна реакція на події систем моніторингу. - Первинний аналіз та усунення збоїв у роботі ІТ систем та інфраструктури. - Виконання регламентних робіт з обслуговування інфраструктури та ІТ систем. - Ведення технічної документації та переписки. Ми пропонуємо: - Весь необхідний софт та обладнання для роботи. - Можливість стати важливою частиною складного та цікавого бізнесу. - Оплачувані дні відпустки та періоду тимчасової непрацездатності. - Доступ до сервісу психологічної підтримки Wellbeing. - Графік роботи, з 09:00 до 18:00. - Робота в офісному форматі в м. Дрогобич Якщо Вам близький дух нашої компанії і ви прагнете розвиватися — тоді ми шукаємо саме Вас! Персональний розвиток, дружня і вільна від бюрократії атмосфера гарантовані!
IT-Enterprise
1y
Sysadmin
null
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
5901d254-3d16-5ee8-af7c-b2bef4bdd563
27,125
Спеціаліст технічної підтримки зі знанням SQL
Українська продуктова та сервісна IT-компанія **CS** у пошуку **Спеціаліста технічної підтримки зі знанням SQL** у свою команду! **Обов’язки:** — Консультування замовників щодо банківських продуктів; — Вирішення технічних питань під час роботи з програмами для автоматизації банківської діяльності. **Навички та досвід:** — Знання основ роботи клієнт-серверної архітектури; — Практичні навички в написанні SQL-запитів; — Розуміння принципів роботи банку та технологій клієнт-банк; — Знання технологій інтернет-безпеки; — Знання bug-трекінгових систем; — Комунікабельність, грамотне усне та писемне мовлення. **Пропонуємо:** — Робота у великій стабільній компанії; — Можливість кар’єрного росту та професійного зростання; — Офіційне оформлення, оплачувана відпустка та лікарняні; — Медична страховка; — Гнучкий графік; — Віддалена робота.
CS Ltd
1y
Support
null
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
409f85c1-15a7-54bf-b6f3-23a26946c62c
27,126
Спеціаліст технічної підтримки клієнтів
Mr. Tomato — інноваційна система для інтерактивного та дистанційного навчання працівників ресторанного бізнесу. Серед наших клієнтів найуспішніші та відомі мережі українських ресторанів. Обов’язки: - прийом і обробка звернень користувачів системи; - спілкування з користувачами по email і через різні сервіси з питань використання системи, своєчасна реакція на повідомлення, що надходять від користувачів; - первинна діагностика проблем в режимі діалогу з користувачем; - створення шаблонів рішень щодо часто виникаючих проблем спільно з командою розробки; - підтримка і актуалізація FAQ; - підтримка і актуалізація настанов користувача. Вимоги: - досвід роботи на аналогічній посаді не менше 1 року; - логічне мислення і кмітливість; - освіта: технічна середньо-спеціальна або вища; - досвідчений користувач ПК; - уміння швидко розбиратися в новому програмному забезпеченні; - грамотна ​​письмова українська та російська мови. Цікавить? Будь ласка, надішліть нам своє резюме з очікуванням зарплати.
Trust Sourcing
1y
Support
null
2020-10-01T00:00:00+03:00
uk
2382cd10-bf09-5055-b954-a1bea5cd00b2
27,127
Спеціаліст технічної підтримки продуктів SWIFT
Спеціаліст технічної підтримки продуктів SWIFT Вимоги до кандидата: • Вища технічна освіта. • Бажано досвід роботи у сервісній підтримці клієнтів в ІТ підрозділі банку (ІТ компанії). • Також готові розглянути «під навчання» випускників і студентів останніх курсів без досвіду роботи, з можливістю працювати на повний робочий день (пн-пт). • Досвід адміністрування ОС Windows Server (знання оснасток, системних утіліт, робота з журналом подій, Firewall). • Бажана наявність досвіду виконання команд в середовищах CMD, PowerShell. • Досвід роботи з ОС Linux (Bash) буде додатковою перевагою. • Мотивація працювати і навчатися. • Почуття відповідальності за свої дії. • Системне мислення. Функціональні обов’язки: • Обробка звернень клієнтів. • Супровід клієнтів. • Базовий супровід/адміністрування ПЗ. • Робота з тех.документацією. • Участь у тестуванні ПЗ. Ми пропонуємо: • Офіційне працевлаштування та заробітна плата. • Можливість навчання та професійного розвитку. • Робота у дружньому колективі у комфортабельному БЦ «Форум Вест Сайд» (ст.м. Дорогожичі). • Можливість працювати дистанційно.
Integros
1y
Support
intermediate
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
61d2f56a-e841-5d71-ace9-152846c91184
27,128
Спеціаліст управління валідації моделей
ПриватБанк — є найбільшим банком України та одним з найбільш інноваційних банків світу. Займає лідуючі позиції за всіма фінансовими показниками в галузі та складає близько чверті всієї банківської системи країни. Ми прагнемо знайти цілеспрямованого професіонала, який вміє працювати в режимі багатозадачності, орієнтованого на якість та результат. Про проєкт: управління валідації моделей забезпечує стабільну роботу Банку через впровадження незалежної валідації моделей/інструментів оцінки ризиків та ефективних механізмів управління модельним ризиком. Мінімізує вплив модельного ризику на стабільний та стійкий розвиток банку, постійно вдосконалює механізми своєчасної ідентифікації та попередження подій модельного ризику. Основні обов’язки: - Проведення валідації широкого спектру моделей, що використовуються в банку (як за оцінкою основних видів ризику, так і бізнес-моделей) - Збір і аналіз даних, необхідних для проведення валідації, а також проведення статистичних тестів - Оцінка відповідності моделей вимогам Базеля, МСФЗ 9, вимогам НБУ і провідним практикам - Оцінка впровадження і подальшого застосування моделей - Підготовка рекомендацій щодо застосування та вдосконалення моделей і процесів - Підготовка та презентація звітів за результатами валідації - Розробка і покращення методології з проведення валідації - Впровадження підходів до оцінки модельного ризику в банку - Автоматизація розрахунків тестів Основні вимоги: - Знання математичної статистики та теорії ймовірності - Знання Python/R, SQL - Досвід роботи за напрямком Data Science - Досвід побудови моделей машинного навчання - Рівень володіння англійською мовою не нижче pre-intermediate Буде перевагою: - Навички оформлення технічної документації - Досвід роботи у фінансовій/банківській сфері, або у сфері консалтингу Своїм співробітникам ми пропонуємо: - Роботу в найбільшому та інноваційному банку України - Офіційне працевлаштування та 24 календарних дні відпустки - Конкурентну заробітну плату - Медичне страхування та корпоративний мобільний зв’язок - Корпоративне навчання - Сучасний комфортний офіс - Цікаві проєкти, амбіційні задачі та динамічний розвиток - Дружній професійний колектив та сильну команду Ви не впевнені, чи надсилати резюме? Думаєте, що на заваді буде зрілий вік або обмеження через стан здоров’я та фізичні можливості? Не сумнівайтеся. ПриватБанк надає рівні можливості всім кандидатам і вітає у своїй команді різноманітність. Ми переконані, що різноманітність та інклюзія допомагають досягати амбітних результатів у бізнесі й щодня створювати омріяне майбутнє для співвітчизників. Усі кваліфіковані кандидати отримують рівні можливості під час відбору на вакантні посади незалежно від расової чи етнічної належності, статі, віку, сімейного стану та інвалідності. Якщо ви є особою з обмеженими можливостями або маєте статус особи з інвалідністю, ми надамо вам додаткову допомогу й супровід упродовж процесу відбору. Банк докладає максимум зусиль для створення робочих місць відповідно до вимог певного статусу.
Privat Bank
no_exp
Python
null
2021-06-01T00:00:00+03:00
uk
215c001a-e501-5c09-b2be-77480c1b4cd2
27,129
Спеціаліст цифрового маркетингу
Вимоги: - Відповідний досвід не менше 3 років. - Проактивність обов’язкова. - Мінімальний рівень англійської мови- вище середнього. - Вільне володіння українською мовою Обов'язки: - Розвиток соціальних мереж (LinkedIn, YouTube, Instagram, Facebook, Twitter) - Підготовка маркетингового контенту (презентації, кейси, блоги UA та EN, тексти сайтів, тексти рекламних банерів) - Обробка подкастів YouTube
JetSoftPro
3y
Marketing
upper
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
219a85e3-8551-55a9-a381-91243cb76c5c
27,130
Співробітник Кол-центру (м/ж/д) у сфері обслуговування клієнтів
Наш клієнт є однією з провідних компаній з діалогового маркетингу в Німеччині з 17 кол-центрами в Німеччині та Європі. Для клієнтів у галузі телекомунікацій та електронної комерції ми шукаємо фахівців як консультантів по роботі з клієнтами на повний або неповний робочий день (м/ж/д) в одному з німецьких офісів або віддалено. Думай про завтрашній день сьогодні! Використовуйте час і можливість звернутися безпосередньо до нас! Нам не важливий вік, стать та досвід роботи – ми будемо раді вітати вас в нашій компанії. **Ми пропонуємо:** - Гарантована робота та постійна посада з повною або частковою зайнятістю - Пунктуальна заробітна плата Нескладний вхід через навчання на робочому місці - Досвідчені колеги (наставник по роботі) супроводжують та навчають вас **Ваші завдання:** - Підтримка тих, хто втік від війни по телефону і консультації з питань, що цікавлять. - Надання необхідної інформації з різних напрямків - Вичерпні консультації щодо спектру послуг компанії - Обробка та супровід телефонних дзвінків **Наші вимоги:** - Українська - вільне володіння - Німецька - рівень В1+ - Россійська буде плюсом - Обслуговування та орієнтований на клієнта спосіб мислення та дії - Гарне володіння програмами для ПК (наприклад, MS Office) є перевагою - Готовність працювати позмінно - Високий рівень самомотивації, цілеспрямованості та почуття відповідальності - Комунікабельність, людинолюбство
MEDIASAPIENS
no_exp
Support
null
2022-03-01T00:00:00+02:00
uk
6fd0099b-5e48-514b-8458-68cf9a902670
27,131
Співробітник технічної підтримки (L2 support)
**Співробітник технічної підтримки (L2 support)** **Boosteroid** розробляє інноваційну хмарну платформу, яка дозволяє користувачам запускати будь-які високоякісні ігри на будь-якому пристрої, навіть на застарілому Mac, дешевому ПК зі слабкою конфігурацією або ультратонкому планшеті. Платформа працює на серверах, розташованих в різних країнах і орієнтована на користувачів з усього світу. **Вимоги до кандидата:** • Базові знання комп'ютерних ігор, встановлення/налаштування/оновлення; • Базові знання Ansible; • Робота з ОС на рівні досвідченого користувача: Windows, Mac OS, Ubuntu/Centos; • Навички роботи з консоллю Ubuntu/Centos будуть великим плюсом; • Навички роботи з віртуалізацією: VirtualBox, VMVare, будуть плюсом; • Розуміння основних принципів побудови мережі (маршрутизація, локальні/віртуальні мережі, розуміння моделі OSI), TCP/IP, UDP, TCP, IP, DNS, DHCP, SSH; • Знання англійської мови на рівні читання/розуміння технічної документації; • Навички самостійного пошуку та визначення несправностей (траблшутинг); • Бажання вчитися та удосконалюватися; • Вміння працювати з логами. **Майбутні обов'язки:** • Додавання та обслуговування ігрових проектів на сервісі; • Робота з поточними системами автоматизації, дослідження та розробка нових рішень; • Обробка скарг, що стосуються технічної функціональності сервісу, надання відповідних рішень та альтернатив; • Швидка реакція та подальший аналіз різних випадків; • Моніторинг роботи проектів за допомогою сервісів: elk, zabbix, grafana тощо; • Ознайомлення з базою (Help Center), коригування та внесення відсутньої інформації. **Ми пропонуємо:** • Можливість швидкого кар'єрного зростання та покращення своїх навичок; • Конкурентоспроможну зарплату; •Графік роботи з 10:00 до 19:00 2/2; • Комфортні умови роботи; • Офіс поблизу метро в центрі Києва; • Оплачувані обіди; • Оплачуваний відпуст та лікарняні; • Печиво та цукерки
Boosteroid
no_exp
Support
null
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
445a0b6e-dfd8-595d-b935-a7cb7641be31
27,132
С++ розробник
Знання С++(11/14/17), принципів ООП; знання класичних алгоритмів і структур даних; досвід роботи з CMake, Git; досвід роробки додатків під Linux; досвід розробки мережевих, серверних, багатопотокових додатків; англійська Буде перевагою: - досвід роботи з відео; - знання libav*/ffmpeg; - знання протоколів webrtc, hls Кіпрська компанія, адекватний менеджмент. Для постійних співробітників можливий релокейт. Розглядаємо middle кандидатів. Адекватна оплата праці. Робота з кваліфікованим лідом.
Antara
2y
C++
intermediate
2023-05-01T00:00:00+03:00
uk
d2433268-8112-5b69-800b-01955433cae8
27,133
С/С++ Developer
Main skills Languages: C/C++ Python Perl, Bash (are pluses) Main requirements: Linux programming (windows may be a plus) POSIX Sockets Multithreading Daemons XOrg, Xlib, V4L Databases (postgres, mysql) Debian packaging Cmake and Makefile based building SVN (GIT will be a plus) Умови роботи: Flexible work schedule; Competitive salary; Paid vacation and sick leave; Medical insurance; Friendly staff; Please indicate in the summary the desired level of salary
Evogence
2y
C++
pre
2022-03-01T00:00:00+02:00
uk
52da335a-1d76-5eb9-97f6-af3ef4af942c
27,134
ССО
ТВОЇ ОСНОВНІ ОБОВ'ЯЗКИ: ● Виконання планів з обігу та маржинальності проекту ● Управління відділом продажів та клієнтського сервісу ● Аналіз потреб ринку та формування продуктових завдань з метою збільшення обороту та маржинальності ● Участь у переговорах та особисті продажі ● Управління процесами у відділі продажу та клієнтському сервісі, комунікації з іншими відділами компанії ● Постановка завдань та контроль за виконанням маркетингових завдань. ● Формування та реалізація комерційної стратегії компанії. ● Прогнозування та планування оборотів / маржі проекту та витрат, необхідних для досягнення цільових показників. НАШІ ВИМОГИ: ● Англійська мова - В2+ ● Досвід роботи в управлінні продажами (сектор В2В) від 5 років. Досвід у сферах телеком, IT, Saas буде перевагою ● Сильні переговорні навички ● Експертні знання продукту та ринку на попередніх місцях роботи, готовність та здатність до швидкого навчання та освоєння великого обсягу інформації у стислий термін. ● Наявність компетенцій у суміжних сферах – маркетинг, управління проектами, фінанси. Нам потрібний Т-фахівець. УМОВИ: ● Випробувальний період - 3 місяці ● Під час ВП кандидат щомісяця надає розгорнуті звіти та плани ● Наприкінці ВП кандидат презентує план та бюджет комерційного відділу на 2022 рік. ● Система мотивації, цільові показники узгоджуються з кандидатом по закінченню ВП.
BSG
2y
Other
upper
2022-04-01T00:00:00+03:00
uk
c9c7019f-9e6d-590f-b0b2-63bbbda10358
27,135
Стажер Back-end, Front-end, QA Automation, Product (BA), Product Design UI/UX
**Літня програма стажування у ІТ від Clearmove** Clearmove - міжнародна стрімко зростаюча технологічна компанія у сфері глобальної мобільності. Центральний офіс розташований у Лондоні, інженерні рішення розробляються у Києві, офіс з підтримки клієнтів знаходиться в Абу-Дабі і це лише початок. Ми створюємо складний багатоплатформний SaaS продукт, який використовують корпорації для міжнародних релокацій співробітників та їх сімей. **Тобі варто отримати перший досвід роботи саме у Clearmove, бо ми:** - Використовуємо сучасний стек технологій, нові підходи у тестуванні та дизайні. - Створюємо власний продукт, який точно стане кращим на ринку глобальної мобільності (міжнародних релокацій). - Плануємо інвестувати у наших стажерів час та енергію, щоб ті залишилися працювати з нами і після стажування хоча б на 2 роки. **Ти отримуєш:** - 2 тижні навчання та 6 тижнів практики. - Підтримку від досвідченого ментора. - Досвід роботи з методологією Agile. - Занурення у життя продуктової компанії (участь як у робочих зустрічах, так і у неформальних remote вечірках). - Оплату твоїх зусиль та часу. - Можливість стати співробітником компанії, за умови успішного проходження стажування. **Напрями стажування:** - Backend - Frontend - QA Automation - Product (BA) - Product Design UI/UX - HR **Процес відбору:** - Заповнення короткої анкети до 31 травня. - IT Challenge (участь у менторській сесії та виконання тестового завдання з можливістю виграти подарунковий сертифікат у giftmall.com.ua та стажування) з 1 до 12 червня. - Фінальна співбесіда з ментором у період з 15 до 26 червня. **Період стажування:** 6 липня - 28 серпня 2020 року. **Кого ми шукаємо?** - Студентів 3+ курсу спеціальностей «інформаційні технологій», «computer science», «економічна кібернетика», «дизайн» тощо; випускників ІТ курсів - Потенційних колег, отже, важливим є близькість до наших цінностей: Інноваційність, Ініціативність, Лідерство, Люди, Адаптивність, Відповідальність та Командна робота. - Людей, які розуміють, що їх успіх на стажуванні залежить від них самих, а досвідчені ментори - це не викладачі, а наставники, що направляють і допомагають на шляху. Реєстрація на стажування за посиланням: https://bit.ly/2TlGEb3.
Clearmove
no_exp
Other
pre
2020-05-01T00:00:00+03:00
uk
c06b5d6d-ed10-5634-b6b5-9835cd61755d
27,136
Стажер Flutter developer
Flutter – це один з найпопулярніших фреймворків, з відкритим програмним кодом, розроблений Google, він дозволяє просто і швидко створювати мобільні додатки для iOS, Android та Web. Бажаєш стати крутим мобільним розробником на Flutter? Тоді ти в правильному місці та правильний час! Компанія ASTA.MOBI відкриває конкурс на позицію: Стажер Flutter developer! Як прийняти участь в конкурсі? - Мати базові знання програмування та software engineer - Мати величезне бажання та мотивацію - Пройти безкоштовний підготовчий курс від компанії ASTA.MOBI - Пройти атестацію та тестування після підготовчого курсу Як потрапити на курс? - Заповнити анкету-заявку https://forms.gle/1WQTwUg3BU2xHq8t7 - Пройти інтерв'ю з HR ASTA.MOBI - Отримати запрошення на курс Як проходить курс? - 2 місяці - групове навчання онлайн з автором курсу та провідним розробником компаній ASTA.MOBI, домашні завдання. - 1 місяць - практика, на реальному проекті, робота з ментором, отримання зворотного зв'язку, робота над помилками. атестація та тестування. Кращі випускники курсу, отримують посаду стажер, з подальшим працевлаштуванням, в компанії. Зацікавила пропозиція? Переходь за посиланням та заповнюй анкету-заявку і бажаємо успіхів! Поспішай кількість місць обмежена!
ASTA.MOBI
no_exp
Flutter
null
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
778291d4-0d21-5df4-9d2b-6b1f6570f0ce
27,137
Стажер GIS-спеціаліст/Аналітик даних з БПЛА
**❚ ХТО МИ?** **Metinvest Digital** — це ІТ-компанія, яка є одним з ключових гравців сфери промислової автоматизації та інтеграції промислових digital систем на ринку України. Ми єдиний ІТ бізнес-партнер Групи Метінвест, який обслуговує велику кількість промислових підприємств України, Європи та США.🌍👨‍💻 **❚ ПРО РОЛЬ** **Відділ внутрішнього аутсорсингу — сервіс Безпілотник літальних апаратів** Metinvest Digital шукає **Стажера GIS-спеціаліста/Аналітика даних з БПЛА (дронів)**, з метою розвитку кадрового резерву. Напрямок займається розвитком, інтеграцією та підтримкою систем безпілотних літальних апаратів в промисловості, зокрема в металургійній галузі для збору даних, обробка даних, отриманих від БПЛА, контролю якості та моніторингу промислових процесів.🚀💼 **❚ КЛЮЧОВІ ЗАДАЧІ** - Створення 3D проєктів, включаючи завантаження координат та поміток маркерів опорних точок на фотознімках отриманих з дрону; - Оконтурювання полілінією штабелів узгоджених МВО (матеріально відповідальна особа) в онлайн-режимі у сформованому проєкті Pix4D; - Чищення артефактів хмари точок у ПЗ Pix4D; Обробка хмари точок та виконання підрахунків об’ємів сировини в ПЗ K-Mine; - Підготовка та редагування звітів у MS Office Word, експорт у PDF. **❚ ТИ НАШ КАНДИДАТ, ЯКЩО ТИ:** - Студент 2-го або старших курсів; - Навчаєшся за напрямком інформаційні технології, інформатика, інформаційні системи, економічна кібернетика, геодезія або будівництво; - Практичні навички роботи з Pix4D, AutoCAD, K-Mine, MS Office: MS Word, Paint, Paint 3D, будь-який графічний редактор; - Впевнене володіння ПК та інших девайсів, а також адаптування до будь-якого програмного забезпечення; - Розуміння координат XYZ у просторі, навички у 3D моделюванні та фотограмметрії, бажання до навчання новим технологіям. **Буде плюсом, однак не є обов’язковим:** - Досвід керування безпілотними літальними апаратами; - Готовність до відряджень на виробництво (м. Кам’янське, м. Кривий Ріг). **❚ МИ ГАРАНТУЄМО** - Оплачуване стажування; - Віддалену роботу на результат, а не на процес з трекінгом часом; - Роботу з глобальними технологічними вендорами (SAP, Microsoft, Micro Focus, R&M, Schneider Electric, Siemens, Cisco); - Корпоративне навчання від L&D центру; - Корпоративну бібліотеку та онлайн курси від світових університетів; - Унікальний досвід в проєктах цифрової трансформації гірничо-металургійних комплексів, які входять в групу компаній. Якщо тебе цікавить кар’єрний розвиток в нашій компанії та відповідні умови, ми з радістю розглянемо твоє резюме. Чекаємо на тебе!😉💻 _________________________________________________________________
Metinvest Digital
no_exp
Other
pre
2023-04-01T00:00:00+03:00
uk
4aa26eeb-5f10-53f5-9da9-663c4c174471
27,138
Стажер JS/Python/C++
Вітаю! Ми продуктова міжнародна компанія, виробник софту для операторів зв'язку. І зараз ми шукаємо кандидатів на стажування у команду розробки PortaSwitch. Це платформа для телекомунікаційних компаній, яку можна використовувати як єдиний інтерфейс адміністрування для управління та виставлення рахунків за кількох послуг, а також це кластерний і добре масштабований програмний комутатор SIP і дуже надійний SBC. Продукт складається з безлічі компонентів, що використовують різноманітні технології та мови програмування. У тому числі зараз вакантні позиції розробників на: Python Js ангуляр та С++. Програма Стажування передбачає: - Ремоут - 2 місяці оплачуваної (офіційне оформлення співпраці) роботи по 8 годин на день над реальним проєктом (щось на зразок випробувального терміну), який модеруватимуть старші розробники. -При успішному проходженні Вами програми Вам запропонують працевлаштування вже на постійній основі. Вимоги: Самостійний досвід у розробці від 5 міс Технічна освіта Базові знання лінукс, мереж Чекаємо ваших CV з описом, що саме вже робили самостійно і які знання маєте в мережах і лінукс. Дякуємо!
PortaOne
no_exp
Python
null
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
2cbda2d0-89fc-5ca7-9941-4b4e7cb75f97
27,139
Стажер PHP інженер
Хто ми і що ми робимо? LeaSoft – сервісна компанія з метою стати консалтинговою компанією у найближчі 2 роки в області Payments. А за 5 років розробити свій продукт. Наш головний пріоритет - люди: - Співробітники. Будуть хороші співробітники – будуть добрі клієнти. - Клієнти. Будуть хороші клієнти – буде гарний прибуток та проекти. Чому ми це робимо? - Ми вважаємо, що найкращі співробітники - це ті, які виросли в компанії, тому регулярно проводимо стажування. - Ми пишаємось тим, що ми одна з небагатьох компаній, яка дає шанс молодим спеціалістам здобути практичний досвід реалізації комерційних проектів. Цим ми робимо внесок у нашу країну, та наших людей. Чим ми відрізняємося від інших? - Ми вважаємо, що побудувати щось велике можна тільки з хорошими людьми, тому набираємо тільки таких. У нашій команді завжди можна запропонувати технічне рішення, покращення процесу, звернутися за допомогою, легко розповісти про те, де болить. - У нас плоска, демократична структура. Можна брати участь у досягненні стратегічних цілей компанії. Кожен бере на себе обов'язки, які він може виконати добре. Аргументовані дискусії та критика – невід'ємна частина створення архітектури рішень, як техіничних, так і корпоративних. Ініціатива – вітається. Ви робите внесок у компанію, а компанія вас винагороджує. Чому відкрита позиція? - Закінчення попереднього стажування. - Розширення компанії. Які цілі стажування? - Дати змогу молодим спеціалістам дорости до достатнього комерційного рівня з подальшим працевлаштуванням. - Зменшити навантаження простих завдань на досвідчених інженерів для підвищення ефективності та швидкості виконання завдань. - Зростити компанію. Які технології ми використовуємо на стажуванні? LAMP, REST API реалізації (Guzzle PHP HTTP client), PHPUnit фреймворк, Ngrok платформа, SaaS рішення, Docker, XDebug, GitHub Actions, та внутрішньо розроблену SDK. Також для розробки плагінів утилізуються знання платформ, на яких вони створені, наприклад WordPress (WooCommerce), Magento 2, OpenCart. Які професійні навички та артефакти нам важливі? - Посилання на репозиторій із власними пет проектами (Надіслати у супровідному листі) -Короткий опис, як вивчали програмування (Надіслати у супровідному листі) - Базові знання мови PHP - Розуміння основних принципів ООП - Розуміння принципів SOLID, DRY - Знання баз даних SQL, NoSQL буде плюсом Чи потрібна англійська? Так, для старту необхідний рівень Pre-Intermediate, але чим вище – тим краще! :) Що нам важливо у людині? Ми набираємо людей з якими робота ефективна та цікава, а відпочинок приємний та веселий. Тому для нас важливі такі якості: - Позитивне мислення - Відкритість до нового - Проактивність - Прагнення розвитку - Автономність - Допитливість - Відповідальність Що Ми пропонуємо: - Креативна свобода: Підтримка та стимулювання ініціативи співробітників у розробці власних ідей та проектів. - Кар'єрний ріст: Можливість росту всередині компанії, перехід на більш відповідальні посади, можливість стати лідером проекту чи команди. - Корпоративні заходи: Вечірки, командні тренінги,та інші події зміцнюють командний дух та спілкування з колегами. - Обладнання та технології: Надання сучасного обладнання та інструментів для роботи, що підвищує ефективність та задоволеність. (Якщо є в цьому потреба) - Менторство та наставництво: Можливість мати ментора або наставника, який допомагатиме вам у професійному розвитку та надаватиме поради. - Гнучкість в підходах: Можливість спробувати різні ролі або напрямки в межах компанії, щоб знайти найбільш підходящий шлях. Перспектива зростання/розвитку за даною позицією? Компанія молода та швидко росте, тому зараз відкриті всі напрямки: Intern SW Engineer - Junior SW Engineer - Middle SW Engineer - Senior SW Engineer - Dev Lead / Tech Lead / Trainer - (Development Manager / CTO / Architect) Стипендія Наші стажери одержують стипендію у розмірі $200 на місяць. При успішному завершенні стажування заробітня плата буде вищою, $400-500 ( Тривалість стажування 1-2 місяці, залежить від показників та стараннь) Розмір та структура команди? Чотири розробники перебувають на боці Нідерландів та три у Харкові. Де знаходяться люди, які ухвалюють технічні рішення щодо проекту? Високорівневі рішення узгоджуються з архітектором із Нідерландів. Середньорівневі та низькорівневі рішення залишаються на розсуд кожної команди розробки. За умовами: - Самонавчання перед виходом ~1 тиждень, залежно від поточного рівня необхідних знань. - Зазвичай стажери завершують план за 3,5-4.5 місяці і переходять до Junior позиціі, але все залежить від індивідуальних успіхів. Є приклади завершення стажування за 2 місяця. Який графік роботи? — Базово 9:00 – 18:00, але можливі індивідуальні коригування. Якщо у вас залишилися питання - радий відповісти на них в особистому листуванні на Джині. Також приєднуйтесь до Телеграм каналу який допоможе нарощувати навички розробки та поширить розуміння. https://t.me/codinglikeagod Про компанію LeaSoft LeaSoft is a family-type company with ambitious goals. Our main values: — People are the key ingredient of any success. — Mutual Trust and Respect is what keeps a company living long and happily. — Democracy as the way to reach out the best solutions.
LeaSoft
no_exp
PHP
pre
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
d96b5395-0ee9-56d6-8cee-0347f22fb9f8
27,140
Стажер SAP BI
SAP Business Intelligence – комплекс аналітичних додатків. Забезпечує багатовимірний аналіз результатів діяльності для прогнозування та планування майбутніх показників бізнесу. Рішення включає інструментарій для створення і публікації інтерактивних звітів і додатків, що настроюються, які забезпечують якісно новий рівень інформованості осіб, що приймають рішення. З першого дня ти братимеш участь у SAP-проектах нарівні з командою та навчатимешся у найкращих експертів нашої компанії, зможеш взяти на себе відповідальні завдання та показати, на що ти здатний! Ми надаємо професійне навчання з нуля та можливість подальшого кар'єрного зростання як штатного співробітника. Докладніше про вакансію: Чим ти будеш займатися на протязі місяця: • Проходити навчання з основ сховища даних • Вивчати принципи та опановувати підходи до побудови сховищ даних • Брати участь у проектах із впровадження та супроводження сховищ даних та систем звітності Що нам потрібно від тебе: • Ти студент 4+ курсу та маєш бажання працювати у нас після стажування • Маєш гарну математичну та алгоритмічну базу. Знання основ баз даних та SQL. • Маєш впевнені знання однієї мови програмування. • Знання основ бухгалтерського обліку, управлінського обліку буде перевагою • Обов'язкове знання англійської мови – не нижче Intermediate • Мотивація наполегливо працювати і швидко вчитися. • Сильне бажання працювати в ІТ-індустрії. Своїм працівникам ми пропонуємо: • Гарний професійний та швидкий кар’єрний зріст. Внутрішнє та зовнішнє навчання за рахунок компанії. • Гнучкий графік роботи (але не менше 4-х годин на день). • Можливість працевлаштування (за результатами стажування). • Сучасне та комфортне робоче місце (або можливість працювати віддалено). • Дружня атмосфера, взаємодопомога та підтримка; • Корпоративні вечірки та веселі тімбілдинги; Стажування оплачуване, за умови успішного складання іспиту після навчання. Початок стажування: лютий 2022, подання заявок на тестування до 31 січня 2021 Тривалість стажування – 2 тижні. Етапи відбору: 1. Проходження відбіркового тестування 2. Після успішного тестування – співбесіда. Уся процедура відбору проходить онлайн.
Eigenmethod
no_exp
Other
null
2022-01-01T00:00:00+02:00
uk
4e136d31-241c-5343-9d28-c9be07e62f87
27,141
Стажер UI/UX Дизайнер
Тадаммм) а в нас, якраз є така можливість, тому швидше відкривай свої контакти та надсилай резюме з портфоліо. Буде плюсом: Досвід на комерційних проектах Позитивний та житєрадісний настрій Пропонуємо: Робота в класному офісі м.Вінниця full-time 5 днів на тиждень Реальний проект, який прокачає твої скіли Наставництво та можливість росту Приймаємо резюме тільки до кінця тижня) поспішай!
ASTA.MOBI
no_exp
Design
null
2022-07-01T00:00:00+03:00
uk
2b305bce-cf27-5850-a180-f2e793b110f4
27,142
Стажер системний адміністратор
ХТО МИ? Metinvest Digital є одним з ключових гравців сфери промислової автоматизації на ринку України та єдиним ІТ бізнес-партнером Групи Метінвест.Працюємо та обслуговуємо підприємства в Україні, Европі та США. ЩО МИ РОБИМО? Розробляємо та впроваджуємо комплексні ІТ-рішення для побудови наземної та хмарної інфраструктури, управління великими даними, розвитку систем промислової автоматизації, міграції даних та кібербезпеки. Шукаємо стажера системного адміністратора лише із локацією м. Кам’янське, Дніпропетровська обл., робота в офісі. Переваги роботи в нашій компанії: • Професійний розвиток в масштабних, складних та унікальних проєктах цифрової трансформації • Взаємодія з професійною та проактивна open-minded командою • Офіційне працевлаштування та захищеність згідно Законодавства України • Конкурентна заробітна плата Вітаються навички та досвід: • розглядаємо студентів 3-5 курсів, в пріоритеті навчання за технічною спеціальністю (електронні системи, комп'ютерні науки, комп'ютерна та мережева інженерія тощо) • встановлення та налаштування операційних систем та програмного забезпечення ПК • вміння працювати зі стандартним набором офісного програмного забезпечення • проектування та розгортання локальних мереж (дротових та/або бездротових) • досвід оновлення програмного забезпечення (firmware) мережного обладнання, офісної та іншої техніки Ключові задачі: • підготовка робочих місць користувачів • встановлення операційної системи Windows локально чи віддалено • встановлення стандартного програмного забезпечення при підготовці нового робочого місця • виконання процедури «перший вхід» на новий ПК з користувачем • приймання, діагностика та облік техніки від користувачів для заміни або ремонту • підготовка, облік та відправлення техніки в ремонт • отримання, облік, діагностика техніки після гарантійного ремонту • проведення діагностики техніки • обробка та виконання типових заявок на встановлення програмного забезпечення користувачам Якщо тебе цікавить кар’єрний та професійний розвиток в нашій компанії і ти бажаєш вдосконалити вже наявні вміння разом з нашою командою — ласкаво просимо до нас! Більше інформації про нашу компанію та проекти можна знайти за посиланнями нижче Сайт компанії: http://www.metinvest.digital/ Сторінка компанії на DOU: https://jobs.dou.ua/companies/metinvest-digital/
Metinvest Digital
no_exp
Sysadmin
null
2023-04-01T00:00:00+03:00
uk
256e03f3-bdb6-5492-b7bb-0f1e8125909d
27,143
Стажер у Відділі з управління бізнес-сервісами
**❚ ХТО МИ?** Metinvest Digital — це ІТ-компанія, яка є одним з ключових гравців сфери промислової автоматизації та інтеграції промислових digital систем на ринку України. Ми єдиний ІТ бізнес-партнер Групи Метінвест, який обслуговує велику кількість промислових підприємств України, Європи та США.🌍👨‍💻 **❚ ПРО РОЛЬ** Відділ з управління бізнес-сервісами Metinvest Digital шукає Стажера до себе в команду. Відділ з управління бізнес-сервісами компанії MetinvestDigital займається розробкою та підтримкою інформаційних систем, що забезпечують бізнес-процеси компанії. Він відповідає за розробку програмного забезпечення, що автоматизує роботу в різних сферах бізнесу, таких як фінанси, логістика, управління виробництвом, технічне обслуговування, взаємодію з клієнтами та інші.🚀💼 **❚ КЛЮЧОВІ ЗАДАЧІ** • Аналіз роботи сервісу за звітний період (місяць, квартал, рік); • Аналіз витрат на сервіс за звітний період (трудовитрати, вартість послуг і сервісу); • Аналіз якості надання послуг — SLA, робота зі зверненнями користувачів; • Аналіз логів роботи сайтів і інтеграції з обліковими системами, аналіз правил з інформаційної безпеки. **❚ ТИ НАШ КАНДИДАТ, ЯКЩО ТИ:** • Студент 2-го або старших курсів; • Навчаєшся за спеціальністю Інформаційні технології, Інформаційні системи в економіці, Економічна інформатика, Бізнес-інформатика; • Розуміння принципів розробки веб-сайтів (backend, frontend) бажано з використанням інструментів MS, Python; • Розуміння основ економічної діяльності — маржинальність, валовий прибуток, profit & loss; • Розуміння принципів роботи і розробки чат-ботів, використання роботів для автоматизації бізнес-процесів; • Розуміння SMM, використання засобів Google для просування сайтів організацій; • Практичні навички роботи з MS Office Excel — зведені таблиці, діаграми, робота з великими масивами даних в таблицях (комплексні фільтри і сортування, математичні і логічні формули); • Практичні навички роботи з MS Office (Power Point, Word), MS Power Automate. **❚ МИ ГАРАНТУЄМО** • Оплачуване стажування; • Віддалену роботу на результат, а не на процес з трекінгом часом; • Роботу з глобальними технологічними вендорами (SAP, Microsoft, Micro Focus, R&M, Schneider Electric, Siemens, Cisco); • Корпоративне навчання від L&D центру; • Корпоративну бібліотеку та онлайн курси від світових університетів; • Унікальний досвід в проєктах цифрової трансформації гірничо-металургійних комплексів, які входять в групу компаній. Якщо тебе цікавить кар’єрний розвиток в нашій компанії та відповідні умови, ми з радістю розглянемо твоє резюме. Чекаємо на тебе!😉💻 __________________________________________________________________
Metinvest Digital
no_exp
Support
pre
2023-04-01T00:00:00+03:00
uk
38346b1a-8a5f-5364-8418-9d0daa6d7d26
27,144
Стажер у відділ продажів, онлайн B2B сервіс
Ця вакансія - відмінна можливість для початківця проявити проявити свої навички та здібності в перспективній компанії. **Що потрібно буде робити:** - формувати і вести базу потенційних клієнтів; - холодне контактування з клієнтами (email, facebook, linkedin, телефон), розігрів потенційних клієнтів на предмет появи у них бажання подивитися демонстрацію продукту та підключитися; - тепле контактування з клієнтами (з тими, з ким вже раніше спілкувалися). В разі успішного стажування у ввас буде можливість перейти на позицію Sales Manager. **Основні вимоги:** - стресостійкість (повинні нормfлаьно ставитися до того, що деякі потенційні клієнти відразу не погоджуються); - готовність до великої кількості монотонної роботи (цільова аудиторія сервісу дуже велика, ми орієнтуємося на десятки тисяч клієнтів); - комунікабельність, здатність знайти контакт з різними людьми (з вами має бути приємно спілкуватися не тільки нам але і клієнтам). **Додаткові плюси:** - рівень англійської - C2+; - наявність досвіду роботи з CRM системами (з будь-якими); - знання принципів роботи професійних мереж типу LinkedIn, та ін.; - наявність початкових знань в бухгалтерії та фінансах. Ми пропонуємо активне навчання для новачків в сфері продажів від гуру індустрії. Не бійтеся, якщо у вас є сумніви по деяким пунктам. Якщо ви нам сподобаєтеся - ми вас прокачаємо до необхідного рівня. **Умови:** - Можливість взяти участь в цікавій історії створення найуспішнішого FinTech проекту в Україні та Європі; - Ресурси на реалізацію сміливих ідей, що йдуть на користь сервісу; - Можливість працювати віддалено або в чудовому офісі в центрі Києва; - Мегакрута команда.
Innora LLC
no_exp
Sales
intermediate
2020-09-01T00:00:00+03:00
uk
c32c3f0b-e5df-5149-b9bc-9ed90233195f
27,145
Стажування Magento2 Developer
Наш ідеальний кандидат: • базові знання PHP 7.2+ • розуміння ООП • бажання розвиватись • знання HTML, CSS, JavaScript, JQuery, Ajax • англійська мова на рівні розуміння техничної документації. Ми пропонуємо: • стажування та роботу у дружньому невеликому коллективі з підтримкою досвідченого ментора • постійний розвиток та удосконалення своїх навичок • робота над реальними проектами на американський ринок
paspartoo
no_exp
PHP
intermediate
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
0f1546d4-3947-52ef-afbe-5eaca65d821c
27,146
Старший C++ back-end інженер
Здачі: Розробити та підтримувати високонадійне VoIP рішення. Поставляти підтримуваний, продуктивний і масштабуємий код відповідно до вимог. Вимоги: * 4 роки досвіду з C++; * глибокі знання в ООП, алгоритмах, архітектурі ПЗ і Linux; * англійська B2. Бажано: * Досвід з протоколами реального часу Real-Time protocols: SIP, WebRTC, XMPP * Досвід з The Open Source SIP Server: Kamailio * Досвід з Vagrant, Packer, ELK stack, AWS, Git Умови: - Віддалена робота; - Повний робочий день, 40 год на тиждень, погодинна оплата; - Вільний графік.
The Secret Circle Solutions
3y
C++
upper
2020-10-01T00:00:00+03:00
uk
8b413539-83e9-5864-af76-4891e35187be
27,147
Старший DevOps інженер/Senior DevOps engineer
Tango Live — це найбільший мобільний додаток для трансляції онлайн-відео. З понад 400 мільйонами зареєстрованих користувачів. Заснована в США, ми є світовим лідером. Про продукт: онлайн-платформа, яка об’єднує людей і дає їм можливість спілкуватися через Live Steam. Компанію було засновано в 2009 році і з тих пір її визнали в усьому світі як соціальний інтерактивний додаток для людей, що швидко розвивається.Платформа поєднує в собі найякіснішу пряму трансляцію відео та обмін повідомленнями, контент, створений користувачами, наприклад ігри та музику, і цифрову економіку для підтримки всього цього. У Tango ми наполегливо працюємо, щоб досягти нашої мети – стати додатком №1 для контенту в прямому ефірі. Якщо ви дуже успішні й прагнете досягти успіху, допоможіть нам продовжувати рости та переосмислювати захоплюючий простір для прямих трансляцій. Tango — це повністю прозора та прибуткова компанія з офісами по всьому світу, незабаром відкриються й інші! Як старший інженер DevOps, ви допоможете Tango стати потоковим сервісом №1 у світі. Швидкість доставки продукту та ефективність CI/CD є конкурентною перевагою для швидкого розвитку сучасного продукту. Що ви будете робити: Співпрацювати безпосередньо з продуктами та командами розробників, щоб швидко й ефективно розширювати продукт. Діяти в якості експерта з питань практики DevOps, щоб генерувати, оцінювати та поширювати найкращі ідеї. Керувати автоматизацією в рамках інфраструктури як код (IaC), K8s, python. Підтримувати та вдосконалювати процес CI/CD для мікросервісів та нашої інфраструктури. Що вам знадобиться: Понад 3 роки на посаді DevOps, тісно співпрацюючи з розробниками; Досвід створення рішення на основі постачальника публічних хмар (GCP/AWS); Досвід налаштування автоматичного випуску служб за допомогою інструментів CI/CD (Jenkins, GitLab), K8s, Terraform, Helm, Ansible; Досвід використання згаданих інструментів CM у спосіб «Інфраструктура як код»; Досвід роботи з Python. Також буде плюсом: Досвід підтримки високонавантажених рішень (від 10Krps або 1 PB на місяць); Ефективні навички спілкування та ставлення «найкраща ідея перемагає»; Методи тестування інфраструктури (вразливість і відповідність). Ми пропонуємо: Працювати в міжнародній компанія з кількома офісами в Європі. Наразі офіси знаходятся в Київі, Лімасолі, Варшаві, Вінниці; Надаэмо опціони; Конкурентну заробітну плату; Професійне середовище з чудовими людьми для роботи; Медичне страхування для вас і знижка 75% для ваших рідних;Безкоштовні обіди; Можливості змінити ситуацію, розвиватися та рости;Регулярне проведення корпоративних заходів; Ваша думка має значення.  Вас заохочують робити внесок у процеси в команді; Комфортний офіс; Уроки англійської мови. Tango Live is the biggest mobile app for online video streaming. With over 400 million registered users. Founded in the US, we are a worldwide leader. About product: An online platform that connects people and gives them the opportunity to communicate via live steam. The company was founded in 2009 and since then has been acknowledged all over the world as a fast-growing social, interactive app for people. The platform combines the highest-quality live video streaming and messaging, user-generated content such as games and music, and a digital economy to support it all. At Tango, we work hard to achieve our goal to become the #1 app for livestream content. If you are an overachiever and eager to succeed, help us continue to grow and redefine the exciting Live Streaming space. Tango is a fully transparent and profitable company with offices around the world, and more opening soon! As an Senior DevOps engineer, you will help Tango become the #1 streaming service in the world. The speed of product increment delivery and efficiency of CI/CD is a competitive advantage for the fast pacing modern product start up.  What you'll do: Work directly with the product and development teams to help deliver product increments in a fast and efficient way Act as a subject matter expert of DevOps practices to generate, evaluate and propagate the best ideas possible Drive automation within the Infrastructure as Code (IaC), K8s, python Maintain and improve the CI/CD process for the microservices and our infrastructure What you'll need: 3+ years in a DevOps role working closely with developers Experience of building solution on top of public clouds provider (GCP/AWS) Experience with setting up automated release of services using CI/CD tools (Jenkins, GitLab), K8s, Terraform, Helm, Ansible Experience with mentioned CM tools usage in Infrastructure as Code manner Experience with Python Would be a plus also: Experience supporting highly loaded solutions (from 10Krps or 1 PB per month) Efficient communication skills and "best idea wins attitude Infrastructure testing practices (vulnerability and compliance) We offer: International company with several office locations around Europe. Kyiv, Limassol, Warsaw, Vinnytsia; Granting an Option; Competitive salary; A professional environment with great people to work with; Medical insurance for you and 75% off for your relatives; Free lunches; Opportunities to make a difference, to develop and grow; Regular corporate events; Your opinion matters. You are encouraged to contribute to the processes in the team; Comfortable office; English lessons.
Tango Me
3y
DevOps
intermediate
2022-07-01T00:00:00+03:00
uk
0d21005b-c733-54f5-a36e-321dedfebe7f
27,148
Старший IOS розробник / Senior iOS Developer
Tango — це приватна компанія зі штаб-квартирою в Маунтін-В’ю, штат Каліфорнія, із привабливим планом опціонів/акцій. Наша платформа дозволяє тисячам талановитих людей по всьому світу знаходити шанувальників і монетизувати таланти. В Україні ми маємо офіси у Києві та Вінниці та шукаємо досвіченого IOS розробника у Вінницьку команду. Вимоги: -3+ роки комерційного досвіду розробки iOS - Глибоке знання Objective-C / Swift -Знання принципів ООП та шаблонів проектування -Реалізація власних елементів інтерфейсу -Вміти складати інтерфейси iOS і створювати анімацію інтерфейсу -Вміння використовувати інструменти профілювання коду, знаходити та усувати вузькі місця - Вміння та бажання працювати самостійно -Англійська: Intermediate+ Обов'язки: -Покращення та підтримка мобільного додатку для iOS в Objective-C / Swift - Реалізація нових функцій - Контроль якості коду Ми пропонуємо: — Надання опціонів на акції (ми є компанією Кремнієвої долини) — Конкурентна заробітна плата — Медичне страхування для вас і знижка 75% для ваших рідних — Безкоштовні обіди — Складні завдання, бадьорий командний дух і весела офісна атмосфера! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Requirements: -3+ years of experience in commercial development for iOS -Strong knowledge of Objective-C / Swift -Knowledge of OOP principles and design patterns -Implement custom UI elements -Be able to make up iOS interfaces and create interface animations -Ability to use code profiling tools, find and fix bottlenecks -Ability and desire to work independently -English: Intermediate+ Responsibilities: -Improvement and support of the mobile application for iOS in Objective-C / Swift -Implementation of new functions -Quality control of implementation and code quality We offer: — Stock options grant (we’re a Silicon Valley Company) — Competitive salary — Medical insurance for you and 75% off for your relatives — Free lunches — Challenging tasks, cheerful team spirit and fun office atmosphere!
Tango Me
3y
iOS
intermediate
2022-07-01T00:00:00+03:00
uk
f6ab8826-ad6d-556a-ac24-6c43514a53a5
27,149
Старший IT аудитор
**Функціональні завдання:** Здійснення планових та позапланових внутрішніх аудитів та підготовка проєктів рекомендацій, направлених на підвищення ефективності процесів управління ризиками, внутрішнього контролю та корпоративного управління з наступних питань: - регулювання, розвиток платіжного ринку, забезпечення діяльності його інфраструктури; - оверсайт інфраструктур фінансового ринку; - управління безперервністю діяльності Національного банку України; - стратегічний розвиток та управління змінами; - управління ІТ; - інформаційна безпека, кібербезпека. Участь в аудитах в якості аудитора/керівника групи аудиту, підготовка робочих документів, звітів та інших документів за результатами аудиту. Участь у розробці річного плану аудиту. Здійснення моніторингу виконання рекомендацій, наданих за результатами аудиту. Підготовка пропозицій щодо удосконалення методології ІТ аудиту, процесу здійснення аудиту на підставі практичного досвіду, отриманого під час здійснення аудиту. Здійснення експертної підтримки з питань внутрішнього аудиту (ІТ аудит, аудит інформаційної безпеки тощо).. **Ми пропонуємо:** Цікаві завдання та нові виклики; Можливість бути дотичним до розвитку країни; Можливості для кар'єрного розвитку та отримання унікального досвіду в стабільній та прозорій організації; Ринковий рівень оплати праці, премії на основі оцінювання результатів роботи (KPI); Гнучкий графік роботи; Участь у корпоративних заходах, спортивних ініціативах; Команду однодумців, які прагнуть досягнути спільної амбітної мети. **Наші очікування від кандидата:** Досвід роботи у сфері проведення аудитів за напрямом інформаційні технології, інформаційна безпека або у відповідній сфері (телекомунікації, системне адміністрування, інформаційна безпека/захист інформації тощо); Знання принципів аудиту інформаційних систем, технічні знання з перевірки та тестування ІТ систем, технологій тощо; Знання та вміння застосовувати стандарти та практики з питань "управління інформаційними технологіями" та "інформаційної безпеки": ISO27К, COBIT, ITIL. Знання державної мови на рівні, необхідному для забезпечення якісного виконання службових обов’язків; Знання Міжнародних стандартів професійної практики внутрішнього аудиту та Кодексу етики; Досвід роботи на керівних посадах, досвід роботи в банках з іноземним капіталом, в провідних міжнародних аудиторських компаніях, знання англійської мови, наявність професійних сертифікатів (сертифікації аудитора, внутрішнього аудитора, з питань інформаційних технологій/інформаційної безпеки) будуть перевагою; Вища освіта за напрямком економічного, юридичного або фінансового спрямування або інформатика та обчислювальна техніка, інформаційна безпека, електроніка та телекомунікації, автоматизація, системні науки та кібернетика.; Рівень англійської мови не нижче B1; MS Office, Ліга-Закон; Аналітичне мислення, системне мислення, відповідальність, пунктуальність, порядність.
Національний банк України
2y
Other
intermediate
2022-07-01T00:00:00+03:00
uk
a42a0f08-5b2a-5ebe-9461-a9e96e080f19
27,150
Старший ML інженер / Senior ML Engineer / MLOps
**Tango Me** — це продуктова компанія зі штаб-квартирою в Маунтін-В’ю, штат Каліфорнія, із привабливим планом опціонів/акцій. Наша платформа дозволяє тисячам талановитих людей по всьому світу знаходити шанувальників і монетизувати таланти. Ми шукаємо старшого інженера з машинного навчання, щоб приєднатися до нашої команди та допомогти службі прямої трансляції продовжувати розвиватися. Ви відповідатимете за створення та проектування нашої інфраструктури великих даних, використовуючи найсучасніші інструменти на ринку. Ідеальний кандидат — ентузіаст даних, який любить будувати системи даних з нуля та підтримувати їх цілісність, маючи справу з високими навантаженнями. **Ваші повсякденні обов’язки включатимуть:** - Розробка платформи для управління життєвим циклом ML, оркестровки та процесів - Розробка та підтримка конвеєрів даних (автоматизація збору, структурування та очищення даних для навчання та оцінки якості моделей) - Розробка сервісів моніторингу та аналітики - Робота в середовищі Google Cloud Platform **Вимоги:** - Розширене знання Python - Розуміння принципів ML - Глибоке розуміння проектування високопродуктивних, відмовостійких розподілених програмних рішень - Досвід створення й оптимізації процесів, конвеєрів і архітектур великих даних - Досвід у потокових технологіях, таких як Spark streaming або Dataflow - Досвід роботи з асинхронним обміном повідомленнями за допомогою Pub/Sub, Kafka, RabbitMQ тощо - Досвід з технологіями контейнеризації, такими як Docker і Kubernetes - Знання інструментів і процесів CI/CD, таких як Git, GitLab і Jenkins - Досвід роботи як з реляційними, так і з нереляційними базами даних (BigQuery, BigTable, MySQL, Redis) - Робота з ОС Unix/Linux і сценаріями оболонки - Сильні організаторські здібності **Було б плюсом:** 5+ років розробки рішень для обробки даних за допомогою публічних хмарних рішень Google Cloud Platform/AWS/Azure або локальних дистрибутивів **Ми пропонуємо:** - Надання опціонів на акції (ми є компанією Кремнієвої долини) - Конкурентна заробітна плата - Медичне страхування для вас і знижка 75% для ваших рідних - Безкоштовні обіди - Складні завдання, командний дух і весела офісна атмосфера! **________________________________________________________________** **Tango Me** is a privately-held company headquartered in Mountain View, California with an attractive option/stock plan. Our platform allows thousands of talented people all around the world to find fans and monetize talents. We are looking for Senior Machine Learning Engineer to join our team and help the Live Streaming service to continue growing. You will be responsible for building and designing our big data infrastructure, using the most advanced tools on the market. The ideal candidate is a data enthusiast who enjoys building data systems from the ground up and maintaining their integrity, dealing with high loads. **Your day-to-day responsibilities will include:** - Development of a platform for ML lifecycle management, orchestration and processes - Development and support of data pipelines (automation of collecting, structuring, and cleaning data for training and assessing the quality of models) - Development of monitoring and analytics services - Work in the Google Cloud Platform environment **Requirements:** - Advanced Python knowledge - Understanding ML principles - Strong understanding of designing high performance, fault-tolerant distributed software solutions - Experience creating and optimizing big data processes, pipelines, and architectures - Experience in streaming technologies like Spark streaming or Dataflow - Experience with Asynchronous messaging using Pub/Sub, Kafka, RabbitMQ, or alike - Familiarity with containerization technologies such as Docker and Kubernetes - Knowledge of CI/CD tools and processes such as Git, GitLab, and Jenkins - Experience working with both relational and non-relational databases (BigQuery, BigTable, MySQL, Redis) - Familiarity with Unix/Linux OS and shell scripts - Strong organizational skills **Would be a plus:** 5+ years developing data engineering solutions using public cloud solutions Google Cloud Platform/AWS/Azure or on-premise distributions **We offer:** - Stock options grant (we’re a Silicon Valley Company) - Competitive salary - Medical insurance for you and 75% off for your relatives - Free lunches - Challenging tasks, cheerful team spirit, and fun office atmosphere!
Tango Me
5y
Data Science
intermediate
2022-07-01T00:00:00+03:00
uk
58a81dff-664a-51ec-a7a7-4acf91ff3628
27,151
Старший SRE/DevOps/ Senior SRE/DevOps
**Задачі:** - Ви застосовуватимете інженерні принципи, оперативну дисципліну та зрілу автоматизацію в нашому середовищі - Ви будете на PagerDuty ротації, щоб запобігти інцидентам, і ви не будете робити це самостійно. Кожен інженер Tango піклується про досвід наших користувачів, тому ми завжди готові допомогти у вирішенні проблеми. Ми практикуємо стійке реагування на інциденти та відхилення. - Ви підтримуватимете проектування, розробку та випуск послуг за допомогою таких процесів, як перевірка дизайну системи, планування потужностей і перевірка запуску - Ви налагодите стосунки з інженерами-розробниками, визначите їхні SLO, допоможете команді інженерів виконати SLO та підвищите надійність їхніх послуг - Ви керуватимете нашою інфраструктурою за допомогою Terraform і Ansible - Ви надасте план аварійного відновлення, проведете тренінги з ліквідації наслідків та розробите стратегію високої доступності для кожної частини системи **Вимоги:** - 4+ роки досвіду адміністрування Linux - 3+ роки досвіду роботи з Ansible і Terraform - 3+ роки досвіду роботи з Kubernetes і контейнерними системами - Сильні навички створення сценаріїв та автоматизації — bash, python, groovy - Досвід підтримки виробництва в загальнодоступних хмарних середовищах (GCP, AWS, Azure) - 3+ роки досвіду моніторингу Prometheus, Grafana - Досвід усунення несправностей баз даних (MySQL/Redis/Mongo/Aerospike) - Досвід роботи з методологіями та інструментами CI/CD — Jenkins, GitLab, ArgoCD або подібні - Середній рівень англійської мови **Також буде плюсом:** - Інтеграція з Slack/PagerDuty - Досвід роботи з ELK або подібним інструментом - Досвід роботи з Kafka, Spark - Досвід підтримки високонавантажених рішень (від 10 тис. об/с або 1 РВ на місяць) **Ми пропонуємо:** - Надання опціонів на акції (ми є компанією Кремнієвої долини) - Конкурентну заробітну плату - Оплачувану відпустку (20 робочих днів) та лікарняні - Медичне страхування для вас і знижка 75% для ваших рідних - Безкоштовні обіди - Складні завдання, бадьорий командний дух і весела офісна атмосфера **What you’ll do:** - You will apply engineering principles, operational discipline, and mature automation to our environments and will be proud of all this stuff - You will be on a PagerDuty rotation to prevent incidents from ever happening and you will not be alone. Every engineer at Tango cares about our users’ experience so we’re always willing to give a hand with issue resolution. We practice sustainable incident response and blameless postmortems. - You will support services’ design, development and release through such processes as system design review, capacity planning, and launch review - You will develop a relationship with dev engineers, define their SLOs, help the engineering team meet SLOs and improve their services’ reliability - You will run our infrastructure with Terraform and Ansible - You will provide Disaster Recovery Plan, conduct DR trainings and develop a High Availability strategy for every piece of the system **What skills and experience are required for this job:** - 4+ years Linux administration experience - 3+ years experience with Ansible and Terraform - 3+ years Experience with Kubernetes and containerizing systems - Strong skills in scripting and automation — bash, python, groovy - Production support experience in public cloud environments (GCP, AWS, Azure) - 3+ years Experience with Prometheus,Grafana monitoring - Experience with Databases troubleshooting (MySQL/Redis/Mongo/Aerospike) - Experience with CI/CD methodologies and tools- Jenkins, GitLab , ArgoCD or similar - Intermediate level of English **Would be a plus also:** - Integrations with Slack/PagerDuty - Experience with ELK or similar logging tool - Experience with Kafka, Spark - Experience supporting highly loaded solutions (from 10K rps or 1 PB per month) **What we offer:** - International company with several office locations around Europe. Kyiv, Limassol, Warsaw. - Granting an Option; - A professional environment with great people to work with; - Free lunches; - Medical insurance; - Opportunities to make a difference, to develop and grow; - Your opinion matters. You are encouraged to contribute to the processes in the team; - Comfortable office close to the metro station.
Tango Me
5y
DevOps
upper
2022-10-01T00:00:00+03:00
uk
d91350c6-b344-526c-bb08-a79f06d63dce
27,152
Старший SRE/DevOps/ Senior SRE/DevOps
Танго — це ізраільска продуктова компанія з R&D центрами на Кіпрі, у Варшаві та в Україні (Київ). Tango — успішний додаток для прямих трансляцій із мільйонами зареєстрованих користувачів. Компанія заснована в США і є одним із лідерів у сфері прямих трансляцій. Платформа B2C, базується на найкращій світовій відеотехнології, дозволяє мільйонам талановитих людей у ​​всьому світі створювати власний живий контент, спілкуватися зі своїми шанувальниками та монетизувати свої таланти. Команда Tango — це міцний коктейль із працьовитих, креативних інтелектуалів, гіків, людей, які досягають успіху, спортсменів тощо. Ми розширюємо межі, щоб вивести наш доддаток з «одного з лідерів» до «лідера». Основні задачі на позиції: - Ви застосовуватимете інженерні принципи, оперативну дисципліну та зрілу автоматизацію в нашому середовищі та пишатиметеся всім цим - Ви будете на PagerDuty ротації, щоб запобігти інцидентам, і ви не будете самотні. Кожен інженер Tango піклується про досвід наших користувачів, тому ми завжди готові допомогти у вирішенні проблеми. Ми практикуємо стійке реагування на інциденти та відхилення. - Ви підтримуватимете проектування, розробку та випуск послуг за допомогою таких процесів, як перевірка дизайну системи, планування потужностей і перевірка запуску - Ви налагодите стосунки з інженерами-розробниками, визначите їхні SLO, допоможете команді інженерів виконати SLO та підвищите надійність їхніх послуг Ви керуватимете нашою інфраструктурою за допомогою Terraform і Ansible - Ви надасте план аварійного відновлення, проведете тренінги з ліквідації наслідків та розробите стратегію високої доступності для кожної частини системи Вимоги до кандидата: - 4+ роки досвіду адміністрування Linux - 3+ роки досвіду роботи з Ansible і Terraform - 3+ роки досвіду роботи з Kubernetes і контейнерними системами Сильні навички створення сценаріїв та автоматизації — bash, python, groovy - Досвід підтримки виробництва в загальнодоступних хмарних середовищах (GCP, AWS, Azure) - 3+ роки досвіду моніторингу Prometheus, Grafana - Досвід усунення несправностей баз даних (MySQL/Redis/Mongo/Aerospike) - Досвід роботи з методологіями та інструментами CI/CD – Jenkins, GitLab, ArgoCD або подібні - Середній рівень англійської мови  Також буде плюсом: - Інтеграція з Slack/PagerDuty - Досвід роботи з ELK або подібним інструментом - Досвід роботи з Kafka, Spark - Досвід підтримки високонавантажених рішень (від 10 тис. об/с або 1 РВ на місяць) Ми пропонуємо: -Ремоут - Надання опціонів на акції (ми є компанією Кремнієвої долини) - Конкурентна заробітна плата - Оплачувана відпустка (20 робочих днів) та лікарняні - Медичне страхування для вас і знижка 75% для ваших рідних - Безкоштовні обіди - Складні завдання, бадьорий командний дух і весела офісна атмосфера English version: What you’ll do: ● You will apply engineering principles, operational discipline, and mature automation to our environments and will be proud of all this stuff ● You will be on a PagerDuty rotation to prevent incidents from ever happening and you will not be alone. Every engineer at Tango cares about our users’ experience so we’re always willing to give a hand with issue resolution. We practice sustainable incident response and blameless postmortems. ● You will support services’ design, development and release through such processes as system design review, capacity planning, and launch review ● You will develop a relationship with dev engineers, define their SLOs, help the engineering team meet SLOs and improve their services’ reliability ● You will run our infrastructure with Terraform and Ansible ● You will provide Disaster Recovery Plan, conduct DR trainings and develop a High Availability strategy for every piece of the system What skills and experience are required for this job: ● 4+ years Linux administration experience ● 3+ years experience with Ansible and Terraform ● 3+ years Experience with Kubernetes and containerizing systems ● Strong skills in scripting and automation — bash, python, groovy ● Production support experience in public cloud environments (GCP, AWS, Azure) ● 3+ years Experience with Prometheus,Grafana monitoring ● Experience with Databases troubleshooting (MySQL/Redis/Mongo/Aerospike) ● Experience with CI/CD methodologies and tools- Jenkins, GitLab , ArgoCD or similar ● Upper-Intermediate level of English Would be a plus also: ● Integrations with Slack/PagerDuty ● Experience with ELK or similar logging tool ● Experience with Kafka, Spark ● Experience supporting highly loaded solutions (from 10K rps or 1 PB per month) What we offer: ● International company with several office locations around Europe. Kyiv, Limassol, Warsaw. ● Granting an Option; ● A professional environment with great people to work with; ● Free lunches; ● Medical insurance; ● Opportunities to make a difference, to develop and grow; ● Your opinion matters. You are encouraged to contribute to the processes in the team;
Tango Me
3y
DevOps
upper
2022-12-01T00:00:00+02:00
uk
90e9413c-bf80-591c-a233-141b1b81421b
27,153
Старший SRE/Senior Site Reliability Engineer (Warsaw, Poland, office)
Ми шукаємо **старшого SRE**, щоб приєднатися до нашої великої професійної команди та допомогти сервісу прямої трансляції продовжувати розвиватися. We are looking for a **Senior SRE** to join our big professional team and help the Live Streaming service to continue growing. Танго — це ізраільска продуктова компанія з R&D центрами на Кіпрі, в Тель Авів, Варшаві та Україні (Київ). Tango — успішний додаток для прямих трансляцій із мільйонами зареєстрованих користувачів. Компанія заснована в США і є одним із лідерів у сфері прямих трансляцій. Платформа B2C, базується на найкращій світовій відеотехнології, дозволяє мільйонам талановитих людей у ​​всьому світі створювати власний живий контент, спілкуватися зі своїми шанувальниками та монетизувати свої таланти. Команда Tango — це міцний коктейль із працьовитих, креативних інтелектуалів, гіків, людей, які досягають успіху, спортсменів тощо. Ми розширюємо межі, щоб вивести наш доддаток з «одного з лідерів» до «лідера». **Основні задачі на позиції:** - Ви працюватимете з такими технологіями, як **Kubernetes, Dockers, Helm** тощо. - Розробляти та впроваджувати рішення для покращення нової та існуючої інфраструктури. - Створювати систему моніторингу, контролювати стан системи та впроваджувати систему самовідновлення. - Підтримувати виробниче середовище. - Оцінювати існуючі процедури впровадження, щоб переконатися, що вони відповідають внутрішнім і зовнішнім нормам. - Ви будете залучені до планування, розробки, моніторингу та оптимізації системної архітектури нашої компанії та **CI/CD**. - Працювати з великомасштабними програмами та фреймворками та володіти чудовими навичками спілкування. **Вимоги до кандидата:** - Досвід роботи на аналогічній посаді не менше 3 років і досвід роботи з **публічними хмарами**. - Глибокі знання систем на базі **Linux**, щонайменше 3 роки. - Знання та досвід оркестровки докерів і контейнерів **(Kubernetes**– бажано). - Досвід роботи з інфраструктурою як кодом, а розгортання здійснюється за допомогою описових мов, таких як **Ansible & Terraform** (бажано). - Створення сценаріїв у **Bash і Python.** - Ставлення «можу зробити». - Самостійність і прагнення вчитися. - Відмінні організаторські, аналітичні здібності та здатність вирішувати проблеми. - Інструменти моніторингу – **Prometheus/Graphite/Datadog/VictoriaMetrics.** - Знання в різних темах системного рівня – ОС, мережа, керування файловою системою. - Поглиблене знання **ООП** у таких мовах, як **Python, Go, Java** тощо - вагома перевага. - Хороша англійська в письмовому та усному спілкуванні. - Освіта бакалавра комп’ютерних наук, комп’ютерної інженерії або еквівалентний досвід. **Ми пропонуємо:** - Надання опціонів (ми є компанією Кремнієвої долини). - Конкурентна заробітна плата. - Оплачувана відпустка (20 робочих днів) та лікарняні. - Медичне страхування для вас і знижка 75% для ваших рідних. - Безкоштовні обіди. - Складні завдання, бадьорий командний дух і весела офісна атмосфера. **English version:** Tango is a privately-held company headquartered in Mountain View, California with an attractive option/stock plan. Our platform allows thousands of talented people all around the world to find fans and monetize talents. About product: An online platform that connects people and gives them the opportunity to communicate via live steam. The company was founded in 2009 and since then has been acknowledged all over the world as a fast-growing social, interactive app for people. The platform combines the highest-quality live video streaming and messaging, user-generated content such as games and music, and a digital economy to support it all. At Tango, we work hard to achieve our goal to become the #1 app for livestream content. If you are an overachiever and eager to succeed, help us continue to grow and redefine the exciting Live Streaming space. Tango is a fully transparent and profitable company with offices around the world, and more opening soon!  **What you’ll do:** - You will work with technologies such as **Kubernetes, Dockers, Helm** etc. - Design and implement solutions to improve new and existing infrastructure. - Build monitoring systems, monitor the system’s health, and implement self-healing systems. - Support production environments. - Assess existing implementation procedures to ensure they comply with internal and external regulations. - You will be involved in planning, developing, monitoring, and optimizing our company's systems architecture and **CI/CD.** - Work with large-scale applications and frameworks, and have excellent communication skills. **What skills and experience are required for this job:** - A minimum of 3+ years experience in a similar role and experience working with **public clouds.** - Strong knowledge with **Linux** based systems, at least 3+ years. - Knowledge and experience with docker and container orchestration **(Kubernetes – Preferred).** - Experience with Infrastructure as code, and deployments are done using descriptive languages such as **Ansible & Terraform (Preferred).** - Scripting in **Bash and Python.** - Can-do attitude. - Self-driven and eager to learn. - Excellent organizational, analytical abilities, and problem-solving. - Monitoring tools – **Prometheus/Graphite/Datadog/VictoriaMetrics.** - Knowledge in various system-level topics – OS, networking, file system management. - Advanced **OOP** knowledge in languages such as **Python, Go, Java,** etc. - strong advantage. - Good English in written and verbal communication skills. - Bachelor’s degree in Computer Science, Computer Engineering, or equivalent experience. **What we offer:** - International company with several office locations around Europe. Kyiv, Tel Aviv, Limassol, Warsaw. - Granting an Option; - A professional environment with great people to work with; - Free lunches; - Medical insurance; - Opportunities to make a difference, to develop and grow; - Your opinion matters. You are encouraged to contribute to the processes in the team; - Comfortable office.
Onseo
3y
DevOps
intermediate
2023-02-01T00:00:00+02:00
uk
ace3a055-962a-59ff-a53a-52caba804f63
27,154
Старший аналітик з продажів та планування поставок у комерційний департамент
Старший аналітик з продажів та планування поставок у комерційний департамент місто Полтава Чекаємо саме на тебе, якщо ти: • Маєш досвід роботи на аналогічних посадах від 3 років. • Тобі подобається аналітика, розуміння закономірностей, планування. • Ти розумієшся з іншими людьми через повагу і комунікацію. • Готовий(-а) взаємодіяти з іншими стейкхолдерами для створення цінності. • Маєш аналітичний склад розуму, професійні навики роботи з MS Excel, володієш комерційною обізнаністю. • Готовий(-а) навчатися, розвиватися і приділяти багато часу улюбленій справі. • Ти самодисциплінована та відповідальна людина. • Знання принципів економіки підприємства будуть перевагою. В чому полягає робота: 1. Планування бюджету: • Планування закупівель та продажів в розрізі товарних категорій з урахуванням сезонності, циклів оборотності і циклів поставок. • Планування валового прибутку в розрізі товарних категорій та збуту. • Планування по періодичності: річне, півріччя, квартал, місяць. • Планування версійності бюджету (песимістичний, базовий, оптимістичний). 2. Факторний аналіз та контроль виконання планів: • Формування та надання необхідних звітів. • Комунікація з категорійними менеджерами. • Моніторинг показників та виявлення відхилень. • Допомога в розрахунку KPI категорійних менеджерів. • Підготовка звітів про виконання планів, стан дебіторської заборгованості, приріст та ефективність продажів і т.д (в тому числі в розрізі регіонів, торгових мереж, продуктів, категорійних менеджерів). 3. Виявлення неточностей та можливостей удосконалення: • Надання рекомендацій на підставі аналітичних даних щодо підвищення рівня продажів. • Написання ТЗ до департаменту ІТ на допрацювання систем. • Участь в проектах щодо інтеграції нових програм. Долучайся до команди професіоналів: • можливість стати частиною команди, яка постійно росте та розвивається; • команду, де твоя думка буде почута та гідно оцінена, ми відкриті до нових ідей та пропозицій, в тебе завжди є право голосу; • можливість швидко та ефективно рости як професіонал; • комфортний інноваційний офіс в стилі Loft та можливість часткової віддаленої праці; • внутрішні програми корпоративного центру навчання та часткова фінансова допомога на отримання освіти в престижних бізнес-школах та у відомих тренерів. Бажаний рівень ЗП вказуйте в резюме. Переїзд до міста Полтава - обов'язковий. Приєднуйся до нашої великої та дружньої команди та отримай унікальний досвід. 📞 Анастасія телеграм 380675039118
Аврора
2y
Business Analyst
intermediate
2022-02-01T00:00:00+02:00
uk
c5e52bc8-4c6c-5ba1-be00-2e366e08c451
27,155
Старший аналітик системи
Функціональні обов"язки: 1. Адміністрування системи. 2. Робота з довідниками. 3. Робота зі звітністю. 4. Спільний з вендорами аналіз даних та результатів роботи. 5. Аналіз додаткових змін, узгодження змін, підготовка спеціфікації. 6. Контроль та консультація при реєструванні в системі учасників. 7. Внесення змін та доповнень в документацію 8. Допомога при виконанні реєстрації учасників 9. Налаштування бюджетного календаря 10. Налаштування інтеграції з іншими системами 11. Розробка форм 12. Створення та оптимізація SQL-запитів Вимоги до кандидата: - Досвід роботи з платформою ERP «IT-enterprise»; - Знання C#, Python, SQL (бажано SQL в Oralce, а також pl/sql); - Досвід роботи з конструктором форм; - Досвід роботи з конструктором бізнес-процесів; - Досвід роботи з API; - Глибокі знання предметної області в напрямку фінанси/бюджет.
publicfinance.gov.ua
2y
SQL
intermediate
2021-02-01T00:00:00+02:00
uk
26d29221-0d97-5925-8943-20edb890bc99
27,156
Старший аналітик Управління клієнтського аналізу
Функціональні обов'язки: - Аналізувати поведінкові та соціально - демографічні метрики клієнтів Банку на основі великих масивів даних; - Пропонувати та впроваджувати структуровані методики аналізу клієнтів для ідентифікації потенціалу клієнта та потреб щодо його сервісного досвіду; - Робити висновки щодо побудованого аналізу та пропонувати сегментацію/кластеризацію клієнтів на базі аналізу; - Приймати участь в розробці клієнтських персоналізованих стратегій, формувати гіпотези та опрацьовувати їх з командою бізнесу. Вимоги до кандидата: - Досвід роботи з базами даних – досвід SQL від одного року, просунутий користувач excel (pivot, queries, formulas); - Аналітичний склад, вміння системно підходити до вирішення задач; - Проактивність в формуванні клієнтської аналітики, яка дозволить знаходити інсайти; - Вміння інтерпретувати дані та робити висновки; - Досвід формування клієнтської та/або управлінської аналітики, що ідентифікує рівень виконання КПЕ та фактори, що на них впливають; - Досвід впровадження систем клієнтської сегментації та кластеризації; - Знання Python є додатковою перевагою. Ми пропонуємо: - Офіційне працевлаштування та стабільну роботу в одному із провідних Банків України; - Соціальний пакет відповідно до КЗпП; - Медичне страхування; - Можливість професійного розвитку та кар'єрного росту; - Корпоративне навчання.
Credit Dnipro Bank
2y
Data Analyst
null
2022-02-01T00:00:00+02:00
uk
d324b64c-6925-5a05-b0fd-ee35dbb7dcd2
27,157
Старший дизайнер (UI + UX)
Софт-скіли: - Самоорганізація та вміння працювати з пріоритетами. Ми не займаємось мікроменеджментом — ми усуваємо перешкоди та підтримуємо на шляху до досягнення результату. - Знання англійської на рівні, необхідному для спілкування із колегами в міжнародній компанії, розуміння поставленого завдання та донесення своїх рішень. - Амбітність і завзятість. Ми будемо разом створювати практику UI+UX у компанії — руками, головами та результатами своєї роботи закладати фундамент розвитку цього напряму. Разом ми будемо: структурувати отримуваний досвід і разом тюнити процеси; ділитися ними, масштабуючи на зростаючу команду. - Відкритість та прямота. Це навіть не навик — це середовище, в якому і народжуються найкращі рішення. - Ми чекаємо, що ти будеш відкрита(ий) до критики, так само як і безжалісна(ий) до слабких і недопрацьованих рішень. Навички: - Створення концепції - розуміння принципів та процесу створення концепції. Є досвід закладання концепції майбутнього цифрового продукту/сервісу з нуля. - Типографіка0 . Розуміння регіональних особливостей у роботі з типографікою (у нас часті міжнародні проекти). Досвід закладання шрифтової системи у рамках концепції сервісу. - Проектування крос-платформних сервісів (моб/десктоп) та досвід створення UI-киту. Знання гайдлайнів основних платформ: iOS/Android – це маст. - Взаємодія із розробниками. Є досвід, розумієш, як передавати в розробку макети — щоб підсумковий результат був максимально близьким до того, що ми закладемо на етапі проектування. - Юзабіліті-тестування: продумування сценаріїв, підготовка вимог до респондентів. - Презентація. Вміння правильно доносити до замовника рішення, що приймаються, — це важлива складова успіху в проект. - Продуктове мислення. Думаєш категоріями «що треба зробити, щоб вирішити бізнес-завдання?». Додатково - як виглядає процес співбесіди: - Надсилай портфоліо; - Ми зустрінемося, щоб познайомитися - поговоримо про твій досвід, що було круто (і що не дуже), у чому ти сильна(ий) і в чому вважаєш важливим для себе прокачатися, в якому напрямку зростання; - Відповімо на твої запитання, обговоримо взаємні очікування Обов'язки - Разом із продуктовою командою спілкуватися з клієнтами (приватні підприємці), розуміти їхні проблеми та потреби - Масштабування дизайну, у тому числі на різні платформи, опрацювання крайових сценаріїв - Формування концепцій/прототипів - Створення прототипів та тестування - Взаємодія з розробкою у процесі планування, оцінки реалізованості та передачі макетів Буде плюсом Вміння роботи з сервісами віддаленого тестування (Maze, Loop11, Usetesting, Useberry, Lookback – вибирай на власний смак) – це плюс. Умови роботи - Робота з цікавими клієнтами з різних країн - офіси компанії знаходяться у Відні, Празі та Києві. - Відстань здорової людини, віддаленна робота.
Fairo
3y
Design
intermediate
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
90aeca5a-ccac-5bd1-ba18-2795be3936d8
27,158
Старший інженер з комп'ютерного зору на Python + AWS
Вимоги до кандидата: - B.S/M.S. in Computer Science, Electrical Engineering or related degree - five to seven (5-7) years of related experience or a combination of education, training, and experience. - five (5) years of experience with architecting and designing enterprise scalable Python applications. - Experience with Computer Vision. - Python: Flask / Dask / Asynio etc. - English B1. Обов'язки: - Partner with data scientists, developers, subject matter experts, and business stakeholders to operationalize Python-based models and deliver insights to the product’s web application. - Architect Python platforms which are highly modular, scalable, and responsive; and that serve as a foundation for building key Data Science components. Ensure that the Machine Learning code, models, and pipelines are deployed successfully into production, and troubleshoot any issues that arise. - Automate model training and testing and deployment via machine learning continuous delivery pipelines. - Build data APIs and data delivery services that support critical operational and analytical applications for internal business operations, customers and partners - Be involved in all aspects of the SDLC process from requirements, design, and build through deployment. - Translates product requirements into working foundational components for platform thus ensuring functional and non-functional aspects are met. - Work with the Product Technical Lead and Product Owner to define the strategic direction and develop tactical plans. Work with application and infrastructure teams to provision platform components. - Effectively identify opportunities for change, implement change, and introduce new concepts, procedures, policies, and tools while providing a clear explanation of benefits and purpose. - Document architectural standards, best practices, and mentoring application teams on developing highly distributed resilient and responsive applications. - Serve as the primary point of contact on the most complex or escalated issues and may provide direction and guidance to team members. - Understand and incorporate best practices in security and data protection. Умови роботи: - повний робочий день; - віддалена робота; - спілкування з командою англійською мовою; - гнучкий графік в межах 5-6 годин перетину з робочим часом Чехії і процесів в команді. Буде корисним досвід з: - Machine Learning and Data Science methodologies. - Experience implementing and integrating with RESTful API services in Python and building scalable and secure Python ML applications incorporating authentication and authorization dimensions. - HTML, CSS, JavaScript, Node.js, Typescript, D3. - Well versed in resiliency and scalability dimensions including instrumenting Python run time environment, web server configuration, and elastic container infrastructure. - Experienced with deploying and managing elastic infrastructures based on Docker / Kubernetes footprint and cloud platforms such as Azure, AWS, or Google Cloud Platform. - Experience implementing Python development best practices, modular and resilient assets, abstracting common capabilities as reusable libraries, and well versed with various types of storage mechanisms ex: S3 bucket, Oracle DB, MongoDB, BigQuery, etc. - Experienced in automated build and deployment pipelines including static scan analysis, code coverage through unit tests, ability to debug, triage, and resolve functional and code optimization issues. - Experience with distributed version control systems and tools (Git) and with automating application deployment, continuous delivery, and continuous integration. - Proficiency with SQL and NoSQL databases - Familiarity with AI/ML platforms, technologies (e.g. TensorFlow, PyTorch, Spark ML/MLlib, etc.) - Familiarity with Big Data technologies (ex: HDFS, Hive, Spark, HBase, Kafka, etc.)
The Secret Circle Solutions
5y
Data Science
intermediate
2020-07-01T00:00:00+03:00
uk
2a033429-752f-5195-9f64-8a30f755fa4b
27,159
Старший менеджер з підтримки клієнтів (Український ринок)
NetHunt CRM - це інструмент продажів та продуктивності, що працює в межах Gmail, допомагає командам з продажів та малим бізнесам керувати потенційними клієнтами, забезпечувати догляд за клієнтами, відстежувати прогрес продажів та укладати більше угод. Ми шукаємо менеджера підтримкиі клієнтів, який приєднається до нашої команди! Якщо ви маєте пристрасть до спілкування, укладання угод і збереження клієнтів, не соромтеся надсилати заявку прямо зараз :) З чим будете працювати: - обслуговувати клієнтів та вирішувати їх запити/скарги через чати та електронну пошту; - проводити саппорт дзвінки з клієнтами (не демо); - бути експертом з продукту та консультантом для користувачів NetHunt; - допомагати у проектуванні та розробці продукту; - посередництво між клієнтами та командою; - мінімізувати втрату клієнтів. Необхідні навички: - відмінні навички спілкування, етичність та здатність вирішення будь яких ситуацій, що виникають у користувача нашого продукту; - висока організованість та багатозадачність; - високий рівень комп'ютерної грамотності та здатність навчатися новому програмному забезпеченню; - знання процесів CSM; - cамостійність та проривний характер; - здатність працювати з командою та незалежно. Умови роботи: - конкурентоспроможна заробітна плата; - медичне страхування з можливістю використання клінік преміум-рівня; - 20 днів відпустки та необмежені лікарняні; - чудова команда без бюрократії, легка комунікація; - компенсація 50% від вартості будь-яких курсів і тренінгів, пов'язаних з роботою; - дружнє та підбадьорююче середовище; - затишний офіс з Інтернетом та генератором * можливе тестове завдання
NetHunt CRM
2y
Support
fluent
2023-05-01T00:00:00+03:00
uk
ffb88864-dc52-539d-a23e-c8495a41e4f9
27,160
Старший менеджер з продажу ІТ-продуктів
**Doc.ua** — медичний онлайн-хаб, за допомогою якого ви можете зручно та швидко записатись до лікаря, на медичну чи діагностичну послугу, а також знайти і купити необхідні ліки. Ми шукаємо в свою команду **Старшого менеджера з продажу ІТ-продуктів**. **Основні обов’язки:** - Побудова та управліннями каналом продажу сервісів doc.ua; - Пошук потенційних клієнтів/партнерів; - Проведення презентацій та переговорів з особами, які приймають рішення; - Підписання договорів на постачання ІТ-продуктів Doc.ua; - Контроль впровадження ІТ-продуктів; - Повне супроводження партнерів від запуску до подальшого користування ІТ-продуктами Doc.ua. - Виконання цілей к продажу. **Досвід та знання:** - Досвід продажу IT-продуктів/послуг; - Навички проведення презентацій та переговорів з особами, які приймають рішення; - Висока особиста мотивація і орієнтація на результат, активна життєва позиція, відповідальність, технічна грамотність, висока працездатність. **Буде перевагою:** - Базова компетенція в ІТ; - Досвід продажу в державний сектор. - Участі та проведення тендерів. **Пропонуємо:** - Роботу з соціально привабливим продуктом; - Відкритість до нових ідей, можливість впливати на продукт; - Лояльний та досвідчений менеджмент; - Офіційне працевлаштування та стабільна заробітна плата; - Гнучкий графік, 8 робочих годин; - Офіс в 300 метрах від метро Шулявська.
Doc.ua
2y
Sales
intermediate
2021-06-01T00:00:00+03:00
uk
304d3be1-ffc7-551b-9f7b-44bac7146b76
27,161
Старший менеджер Управління розвитку та супроводження SAP
**Функціональні завдання:** - Опрацювання задач, пов'язаних з поглибленими знаннями модулів SAP FI/CO; - АВАР програмування: розширення стандартної функціональності SAP, розробка в технологіях SAP, оптимізація існуючих розробок, удосконалення звітності; - Виконання налаштувань, технологічна підтримка та оптимізація існуючих рішень, впровадження нових процесів та функціональності, інтеграція з іншими інформаційними системами; - Ведення технічної документації, участь у розробці технічних завдань, поповнення бази знань SAP-системи. **Ми пропонуємо:** - Можливість для професійного розвитку в стабільній та прозорій організації; - Можливість бути дотичним до розвитку країни; - Ринковий рівень оплати праці, премії на основі оцінювання результатів роботи (KPI); - Програми навчання; - Недержавне корпоративне пенсійне страхування; - Комфортні умови праці та гнучкий графік роботи; - Колектив однодумців. **Наші очікування від кандидата:** - Досвід розробки в ABAP, ABAP OOP, WebDynpro, User Exits, BADI, Enhancement, RFC(перевагою буде досвід розробки під SAP Fiori / UI5); - Досвід налаштувань та підтримки процесів в модулях SAP FI/CO; - Уміння викласти бізнес-вимоги замовників - користувачів інформаційних систем; - Вища освіта за напрямком "Інформатика та обчислювальна техніка", "Автоматика та управління", "Економіка та підприємництво", "Системні науки та кібернетика";
Національний банк України
2y
Other
pre
2023-06-01T00:00:00+03:00
uk
d9d13a86-ffb8-5cd1-b82f-e9c2f41a7c34
27,162
Старший розробник C#
Продуктова компанія шукає C# розробника зі знанням С++ й реляційних баз даних Необхідні навички: • Вища освіта з інформатики/математики або інженерна • C# від 3+ років (C++ дуже бажано) • Розробка клієнтських аплікацій та сервісів на C# • Хороші навички об'єктно-орієнтованого проектування та програмування • Добре знання реляційних баз даних, проектування баз та оптимізація SQL запитів (MySQL) • Знання систем звітності типу FastReport, CrystalReports, тощо Обов'язки: розробка та підтримка системи звітності
Zultys Inc.
5y
.NET
intermediate
2023-01-01T00:00:00+02:00
uk
f62a9eae-623d-5b1f-8fde-7fed9647d77d
27,163
Старший розробник C++
Необхідні навички: • Вища освіта з інформатики/математики або інженерна • C/C++ від 5+ років • Навички об'єктно-орієнтованого проектування та програмування • Досвід багатопоточного програмування та синхронізації • Програмування з протоколами зв'язку: TCP/IP, UDP - досвід роботи з сокетами • Програмування розподілених систем за допомогою RPC • Знання реляційних баз даних Ми пропонуємо: • 20 оплачуваних днів відпустки • Гнучкий графік роботи • Медичне страхування, оплачувані лікарняні
Zultys Inc.
5y
C++
null
2023-04-01T00:00:00+03:00
uk
ec8c4644-0745-5db9-8dc3-e8ecc7edf1da
27,164
Старший системний адміністратор
Kasta — найбільший модний маркетплейс одягу, взуття та аксесуарів в Україні. Ми шукаємо професіонала, завданням якого буде забезпечення ефективної роботи бізнесу методами впровадження нових IT рішень. **Основні вимоги до наших кандидатів:** - Знання продуктів і технологій Microsoft: AD, GPO, Служби сертіфкаціі AD, DNS, DHCP, DFS, Direct Access, MS Exchange, Terminal Services + Print Server, MS SQL, PowerShell (написання скриптів), BAT\CMD (написання скриптів); - Знання Microsoft 365 Cloud services (бажано); - Знання адміністрування Linux: Squid, Samba, Postfix, Sandmail; - Досвід роботи з VOIP: Asterisk; - Розуміння стеку протоколів tcp/ip; - Досвід роботи з мережевим обладнанням Cisco (Switchs L2, L3, ASA, WLC, ACS); - VPN IPSEC, SSL; - STP, LACP, VLAN; - Досвід роботи з мережевим обладнанням mikrotik - Досвід роботи з системами моніторингу: Zabbix, вміння налаштовувати шаблони, писати свої; - Досвід Hardware & Virtualization: Vmware Vsphere (HA), RAID; - Досвід роботи з серверним обладнанням Cisco, Lenovo, Supermicro, EMC NetApp; - Високий рівень самоорганізації, уважність до деталей; - Уміння управляти командою, розподіляти навантаження; - Бути клієнтоорієнтованим до внутрішніх користувачів. **Що буде входити в обов’язки:** - Адміністрування внутрішньої інфраструктури підприємства (Cloud & On-premise); - Управління і адміністрування інженерами тех. підтримки, розподіл навантаження; - Складання бюджету та контроль оплат; - Підбір обладнання та взаємодія з вендерами; - Впровадження нових сервісів і розвиток внутрішньої IT інфраструктури; - Підтримка внутрішніх клієнтів. **Що ми пропонуємо:** - Робота в e-commerce компанії, в одному з передових інтернет магазинів одягу та взуття в Україні; - Офіційне працевлаштування, оплата лікарняних та відпусток; - Гібридний графік роботи, офіс біля метро Бориспільська.
Kasta
3y
Sysadmin
null
2023-01-01T00:00:00+02:00
uk
34572a76-4606-50a4-bd57-f60b3695714f
27,165
Старший системний адміністратор
Вимоги: Опис профілю частковий. Є мережі: CISCO та Aruba. Наявність сертифікатів Microsoft, ITIL буде перевагою Досвід роботи в великій, територіально розгалуженій компанії з великою кількістю бізнес одиниць від 5 років Добре розуміння ІТ інфраструктури Сильний досвід системного адміністрування наступних технологій: MS Windows Server (AD DS, DNS, DHCP, GPO, PKI, файлові служби, служби терміналів, WAP, AD Connect, ADFS, SCCM) Уніфіковані комунікації: Exchange Server, Microsoft Teams Хмарні сервіси: Microsoft Azure, Microsoft365 Бази данних: Microsoft SQL Чітке розуміння та досвід застосування скриптів Powershell для адміністрування та автоматизації процесів Досвід організації процесів моніторингу працездатності IT сервісів компанії Чітке розуміння та досвід застосування мережевих технологій (комутація, маршрутизація, бездротовий зв’язок, інформаційна безпека) Чітке розуміння принципів сервісної моделі роботи ІТ підрозділу, знання принципів встановлення та контролю SLA; досвід роботи в середовищі з декількома лініями підтримки кінцевих користувачів. Особисті навички: Відмінні аналітичні навички, системне мислення, вміння працювати під високим тиском, почуття обов’язку, особиста відповідальність, ініціатива, управління часом. Умови роботи: офіційне оформлення комфортне робоче місце гідна винагорода + КПЕ та інше. Посада відноситься до керівного рівня, в підпорядкування два інженера. Віддалена робота не розглядається.
Unb
5y
Sysadmin
intermediate
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
b7442425-8395-557c-a3a3-2fb9216d4b0c
27,166
Старший системний адміністратор
Розвиток ІТ-інфраструктури та інформаційної безпеки компанії Розвиток ІТ команди Управління існуючими та новими проектами в ІТ та ІБ Бюджетування та керування витратами Ведення та підтримка документації ІТ та ІБ компанії в актуальному стані Постійне вдосконалення ІТ послуг, які надаються **Основні вимоги:** Досвід керування ІТ відділом від 3х чоловік Підтримка ІТ інфраструктури на базі Windows Server, MS SQL, AzureAD, Intune Досвід роботи з мережевим обладнанням FortiGate, налаштування політик Firewall, IDS\IPS Досвід роботи з хмарними сервісами Azure (AzureAD, Azure Files, IAM, Defender ATP, Conditional access та ін.) на досконалому рівні, досвід підтримки хмарної інфраструктури Лідерство в ІТ проектах (наприклад міграція даних та систем у хмарне середовище, оновлення серверної, клієнтської частин) Вживання заходів щодо відповідності вимогам з інформаційної безпеки та ІТ від центрального офісу Розуміння практик ITIL/ITSM Моніторинг подій та реагування на інциденти Англійська мова — рівень Upper Intermediate або вище **Персональні якості:** Ініціативність Лідерство та вміння працювати в команді Вміння брати на себе відповідальність Стійкість до стресу **Умови роботи:** Робота в міжнародній компанії Офіційне працевлаштування згідно КЗпП; Медичне страхування; Повний робочий день та можливість дистанційної роботи; Тренінги з розвитку професійних навичок; Тренінги з розвитку загальних бізнес-навичок та навичок ефективного використання сучасних цифрових технологій у роботі; Програми вивчення і вдосконалення англійської мови (згідно індивідуальних планів розвитку); Можливість кар'єрного і професійного зростання; Комфортні умови роботи і дружній колектив; Робочий день: пн.-пт. з 9.00 до 18:00. Наші затишні офіси знаходяться за адресами: Київ: Харківське шосе 201/203, 10 поверх. Бізнес центр біля входу ст. Метро Бориспільська. Дніпро: вулиця Андрія Фабра 4, 5 поверх.
BDO
3y
DevOps
upper
2023-02-01T00:00:00+02:00
uk
5b805c7d-dad0-5c04-876b-c4200c4ec627
27,167
Старший системний адміністратор (MS Services)
Інженеру в нашому відділі потрібно буде працювати в команді, спрямованій на підвищення показників відмовостійкості, надійності та доступності компонентів інфраструктури. Responsibilities: 1. Технічна підтримка та адміністрування корпоративних сервісів та систем, що працюють у режимі 24х7: 1.1 поштової системи на базі Exchange Server 2010 та 2016, управління поштовими скриньками та групами розсилки; 1.2 Active Directory (GPO, DNS, Security); 1.3 Архівування пошти (MailStore); 1.4 SMTP-релеї (MDaemon) 1.5 DHCP сервери, NPS, NTP 2. Адміністрація антиспам та антивірусної систем (Symantec Messaging Gateway, Symantec Mail Security); 3. Участь у технічній підтримці та адмініструванні Office 365, SharePoint, Teams 4. Адміністрування Azure AD, включаючи гібридну інфраструктуру та федеративну автентифікацію. 5. Підтримка Microsoft Intune як у нативному, так і гібридному (Co-Management) режимі. 6. Участь у реалізації ІТ-проектів щодо впровадження та оптимізації систем та сервісів (п.п.1 - 3); 7. Підтримка (2-а лінія) кінцевих користувачів систем та сервісів (п.п.1 - 3); 8. Взаємодія з групами розробки корпоративних бізнес-додатків, участь у процесі їх розгортання та інтеграції з підтримуваними системами та сервісами (п.п.1 – 3); 9. Самостійний пошук та структурування необхідної інформації, ведення технічної документації. Mandatory Skills Description: 1. Впевнені знання та навички адміністрування Exchange Server 2010 та 2016 (від 1000 поштових скриньок) 3-5 років 2. Впевнені знання та навички адміністрування багатодоменної розподіленої інфраструктури Active Directory 3-5 років 3. Впевнене знання сервісів DNS, DHCP, NPS+ 4. Впевнене знання платформ Windows Server 2008, 2012 + 5. Впевнені знання роботи апаратної частини ПК та серверів + 6. Базові уявлення про мережеві технології (LAN/WAN) + 7. Знання пакета MS Office + 8. Розуміння принципів роботи Azure AD у гібридному режимі з федеративною автентифікацією 9. Досвід роботи з Microsoft Intune як у нативному так і гібридному (Co-Management) режимі
Luxoft
3y
Sysadmin
upper
2022-01-01T00:00:00+02:00
uk
1a640aa2-f630-51b8-b8f0-f20de5667e57
27,168
Старший С++ Розробник відео стрімінгових сервісів / Senior С++ Video Developer
**Обов’язки:** - Проектувати та розробляти нову відео платформу з низькою затримкою — як клієнтську, так і серверну - Оптимізувати код для кращої продуктивності - Система повинна бути готова до високого навантаження - Працювати разом із командою OPS для вирішення продакшн кейсів **Вимоги:** - Написання коду чистим і зручним для обслуговування способом - Практичний досвід роботи з С++ 14.11.17 - Тверде розуміння потокового відео через RTMP/RTP/WebRTC/SRT - Досвід роботи з Android MediaCodec, Android NDK, JNI - Відмінні навички пошуку та вирішення проблем - Хороші комунікативні навички - Досвід роботи в agile команді - Англійська мова — Upper-Intermediate **Що ми пропонуємо:** - Міжнародна компанія з кількома офісами в Європі. Київ, Лімасол, Варшава. - Надання опціонів - Професійне середовище з чудовими людьми для роботи - Безкоштовні обіди - Медичне страхування для вас і знижка 75% для ваших рідних - Можливості змінити ситуацію, розвиватися та рости. - Ваша думка має значення. Вас заохотять робити внесок у процеси в команді - Комфортний офіс біля метро.
Tango Me
3y
C++
upper
2022-10-01T00:00:00+03:00
uk
37e4e62d-f5d8-5973-903a-7457bcbc46b7
27,169
Старший тестувальник / Senior QA Manual
Tango — це продуктова компанія зі штаб-квартирою в Маунтін-В’ю, штат Каліфорнія. Наша платформа дозволяє тисячам талановитих людей по всьому світу знаходити шанувальників і монетизувати таланти. Обов'язки: - Створення тестових випадків, використовуючи основні методи розробки тестів, написання хороших планів тестування; - Співпраця з розробниками для тестування; - Брати участь у розвитку інфраструктури забезпечення якості. Вимоги: - Досвід ручного контролю якості 3+ роки - Досвід управління релізами - Розуміння методології забезпечення якості - Розуміння особливостей мобільного тестування - Розуміння того, як працюють програми клієнт-сервер - Сильне бажання вивчати нове - Бажання розвиватися в автоматизації - Знання англійської мови: Intermediate Добре мати: - Одну з мов програмування (Java/ JavaScript/Kotlin) Що ми пропонуємо: - Міжнародна компанія з кількома офісами в Європі. Київ, Лімасол,Тель Авів, Варшава; - Надання опціонів; - Професійне середовище з крутою командою; - Безкоштовні обіди; - Медичне страхування; - Можливості розвитку та росту; - Ваша думка має значення. Вас заохотять робити внесок у процеси в команді; - Комфортний офіс біля метро. Responsibilities: Create test cases using main test design practices, write good test plans Collaborate with developers to test and ship faster Take part in the development of infrastructure for Quality Assurance Requirements: Manual QA experience 3+ years Release management experience Understanding of QA methodology Understanding of mobile testing specific Understanding of how client-server applications work Strong desire to learn new things Desire to develop in automation English language skills: Intermediate  Nice to have: one of the programming languages (Java/ JavaScript/Kotlin) What we offer:  International company with several office locations around Europe. Kyiv, Limassol,Tel Aviv, Warsaw; Granting an Option; A professional environment with great people to work with; Free lunches; Medical insurance; Opportunities to make a difference, to develop and grow; Your opinion matters. You are encouraged to contribute to the processes in the team; Comfortable office close to the metro station.
Tango Me
2y
QA
intermediate
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
a6d20452-d645-5e30-a327-7bedd3ea593e
27,170
Старший тестувальник / Senior QA Manual (Mobile)
**Обов’язки:** — Створення тестових кейсів, використовуючи основні методи розробки тестів, написання якісних планів тестування; — Співпраця з розробниками для тестування; — Брати участь у розвитку інфраструктури забезпечення якості. **Вимоги:** — Досвід ручного контролю якості 3+ роки (mobile apps) — Досвід управління релізами — Розуміння методології забезпечення якості — Розуміння особливостей мобільного тестування — Розуміння того, як працюють програми клієнт-сервер — Сильне бажання вивчати нове — Бажання розвиватися в автоматизації — Знання англійської мови: Intermediate **Добре мати:** — Одну з мов програмування (Java/ JavaScript/Kotlin) **Що ми пропонуємо**: — Міжнародна компанія з кількома офісами в Європі. Київ, Лімасол,Тель Авів, Варшава; — Надання опціонів компанії; — Професійне середовище з крутою командою; — Безкоштовні обіди; — Медичне страхування; — Можливості розвитку та росту; — Ваша думка має значення. Вас заохотять робити внесок у процеси в команді; — Комфортний офіс біля метро, з генераторами, безперебійним інтернетом. ------------------------------------------------------------------------------------------ **Responsibilities:** -Create test cases using main test design practices, write good test plans -Collaborate with developers to test and ship faster -Take part in the development of infrastructure for Quality Assurance **Requirements:** -Manual QA experience 3+ years -Release management experience -Understanding of QA methodology -Understanding of mobile testing specific -Understanding of how client-server applications work -Strong desire to learn new things -Desire to develop in automation -English language skills: Intermediate **Nice to have:** -one of the programming languages (Java/ JavaScript/Kotlin) **What we offer:** -International company with several office locations around Europe. Kyiv, Limassol,Tel Aviv, Warsaw; -Granting an Option; -A professional environment with great people to work with; -Free lunches; -Medical insurance; -Opportunities to make a difference, to develop and grow; -Your opinion matters. You are encouraged to contribute to the processes in the team; -Comfortable office close to the metro station.
Tango Me
3y
QA
intermediate
2023-02-01T00:00:00+02:00
uk
2af89453-5a2c-5d5d-bbc7-6dfebb60fc94
27,171
Старший фахівець з інформаційної безпеки
Відділ Cybersecurity компанії Київстар знаходиться в пошуку Старшого фахівця з інформаційної безпеки. Обов’язки: Виконувати окремі роботи по забезпеченню безпеки при створенні інформаційних систем у відповідності з вимогами стандарту захисту інформації ISO27001, CobIT, законодавства України та нормативних документів Компанії. Впроваджувати та забезпечувати технічну підтримку визначених систем інформаційної безпеки. Забезпечувати своєчасне впровадження, оновлення, підтримку у робочому стані та належне управління інформаційної системи Qualys (знання додаткових систем — Tenable, Rapid7 тощо). Тестувати функціональність та готувати відповідні висновки для нових інформаційних систем безпеки. Шукати можливі вразливості в безпеці ІС, відстежувати факти вторгнень в корпоративну мережу Компанії за допомогою відповідних програмних комплексів. Контролювати функціонування засобів захисту інформаційних систем, сервісів та мереж. Контролювати ефективність встановлених правил на між мережевих екранах корпоративної мережі, готувати пропозиції щодо їх оптимізації та узгоджує протоколи перегляду цих правил. Перевіряти відповідність технічного стану інформаційних систем вимогам інформаційної безпеки. Готувати пропозиції щодо підвищення рівня безпеки інформаційних систем. Проводити розслідуваня інцидентів з інформаційної безпеки в Компанії. Готувати проекти документів політики інформаційної безпеки. Вимоги: Вища технічна освіта Досвід роботи від 2 років в галузі забезпечення інформаційної безпеки або побудови інформаційних систем та мереж. Фахівець в сфері забезпечення інформаційної безпеки Адміністрування операційних систем UNIX, Windows 5.0 та вище, розробка технічної документації, навички захисту інформації в інформаційних системах та мережах .Microsoft Windows, UNIX, CISCO, Internet-сервіси. Буде плюсом навички розробки нормативних документів і технічної документації. Робота в Київстар — це: Команда, частиною якої дійсно хочеться бути; Гідна оплата праці (звісно, офіційна); Шанс отримати міжнародний досвід; Безмежні можливості для навчання (тренінги, курси); Професійний та особистий розвиток; Можливість віддаленої праці; Один з найкращих в Україні соцпакетів із медичним страхуванням та допомогою в різних життєвих ситуаціях; Адаптаційні програми, що допомагають новачкові якнайшвидше освоїтися в компанії.
Київстар
2y
Security
pre
2023-03-01T00:00:00+02:00
uk
3293c60c-a5f1-5d53-9e14-2c7f3eb6887c
27,172
Старший фронтенд розробник / Senior Frontend Developer
Ми шукаємо талановитого Senior Frontend Developer у наш офіс у Києві, який приєднається до нашої команди та допоможе сервісу Live Streaming ефективно розвиватися. **Обов'язки:** - Розробка та підтримка SPA на ReactJS: веб-версія для мобільних пристроїв високонавантаженого додатка, адміністративні панелі для внутрішнього використання та маркетингові сторінки - Співпраця з іншими командами для ефективного задоволення продукту та технічних потреб проекту - Активно брати участь у вдосконаленні і налаштуванні існуючих рішень - Ділитися досвідом і знаннями зі своїми товарищами по команді **Вимоги:** - Досвід розробки JS (ES6+)/Typescript від 3 років - Добре знання CSS, HTML5, SASS, Jest - Досвід розробки з ReactJS версії 16+ (хуки) - Досвід роботи зі структурами управління станом: бажано Redux і інструментарій Redux - Англійська на середньому рівні **Ми пропонуємо:** - Надання опціонів на акції (ми компанія Кремнієвої долини) - Конкурентн заробітна плата - Медичне страхування для вас і знижка 75% для ваших рідних - Безкоштовні обіди та вечері, компенсація спорту - Веселий командний дух і живу офісну атмосферу Якщо це схоже на вас, надсилайте ваше CV та допоможіть артистам і творцям, які "живуть" у прямому ефірі, будувати незалежний бізнес навколо своїх талантів.
Tango Me
5y
JavaScript
intermediate
2023-04-01T00:00:00+03:00
uk
1f21a2c8-8797-529d-ae52-66c010414118
27,173
Старший юрист у сфері азартних ігор (Україна)
Основні завдання: - Повний юридичний супровід юридичної діяльності компанії у сфері азартних ігор; - Забезпечення дотримання всіх профільних норм законодавства; - Забезпечення дотримання норм податкового законодавства та консультування керівництва з питань оподаткування; - Укладання контрактів будь-якої складності; - Супроводження перевірок контролюючих органів; - Обслуговування різних суб'єктів господарювання; Реєстрація та внесення змін до установчих документів, реєстрація ФОП; ТОВ, АТ та інших юридичних форм; Робота з корпоративними правами; Будь-які інші завдання в межах господарської діяльності компанії. Для нас важливо: - Вища освіта; - Досвід роботи від 5-ти років; - Перевага кандидатам з профільних компаній (та або податковій практиці); - Поглиблене знання податкового права; - Стресостійкість, комунікабельність, самоорганізованість, аналітичні здібності, відповідальність, ініціативність; - Англійська мова не нижче рівня Intermediate (буде перевагою). Ми пропонуємо чудові умови праці: - Згуртовану команду та цікаве оточення; - Цікаві завдання та приємну винагороду; - Соц. пакет: відпустка, оплата лікарняних, супровід ФОП, медична страховка, 12 sick days, вихідний на честь дня народження; - Три формати роботи: повний ремоут, гібрид або офіс в центрі Києва; - Центр з курсами для співробітників; - Програма ротації; - Повністю забезпечуємо необхідною для роботи технікою; - Не овертаймимо; - Не займаємося мікроменеджментом; - Не маємо бюрократії; - Не підтримуємо токсичних відносин.
GG.BET
5y
Other
upper
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
0eba8fdc-049a-5093-8e17-7cae62c556ca
27,174
Створення сайту DEX
Всіх вітаю! Наша компанія у пошуках спеціаліста по фронт-енду, який допоможе нам у створенні сайту DEX, тобто децентралізованного обмінника. Детальніше завдання і умови роботи обговоримо приватно. А від вас очікуємо портфоліо і короткого опису вашого досвіду. Детальніше про наш продукт та компанію ви можете почитати на нашому сайті http://svaiy.com/ Дякую за увагу! Будемо чекати Ваших звернень.
SVAIY.ART
1y
JavaScript
intermediate
2023-02-01T00:00:00+02:00
uk
3f6cdf5d-432c-5e13-a057-443668a49038
27,175
СТО
Ми шукаємо технічного директора / CTO, який візьме на себе верхньорівневе керівництво командами з розробки всіх проектів. Про завдання: Потрібна нам людина – не просто менеджер, який прискорює розвиток наших продуктів, оптимізує процеси, займається людьми та допомагає команді рости. Це ще й експерт, який може запропонувати оптимальний технологічний roadmap та стежитиме за розвитком інженерних практик у компанії. Про команди: Склад класичний: frontend-розробники, backend-розробники, нативні мобільні розробники (Android та iOS) та QA-фахівці. Плюс SRE DevOps Engineer. Багато віддалень. На даний момент – 15 осіб, плануємо розширювати команду і надалі. Про технології: Наші проекти пишуться на сучасних технологіях, бекенд – Golang, фронтенд – NextJS+TypeScript. Наші команди мобільного розробки використовують Kotlin для Android та Swift для iOS. Взаємодія фронтенду з бекендом ведеться через GraphQL за допомогою Apollo. Також використовується K8S+Helm, gRPC, RabbitMQ, GraphQL, MySQL, PostgreSQL, ClickHouse. Для моніторингу – ELK, Grafana/Prometheus. Чого ми чекаємо від вас: – Досвід в аналогічній чи схожих позиціях у будь-яких онлайн-сервісах. - Досвід побудови технічних команд. - Технічний бекграунд, актуальні технічні знання. Вміння та бажання вирішувати завдання пов'язані з дизайном архітектури та технічним масштабуванням систем. Чистий менеджер (без достатньої технологічної експертизи) нам не підійде.
Tribuna
1y
Lead
intermediate
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
c2a3ab88-9c3e-54bf-9991-539fac615444
27,176
СТО
#СТО релокейт до #Барселони за рахунок компанії #8-10к$ Холдинг відкриває новий напрям – тому це по факту стартап - cудово - арбітражне програмне забезпечення з веб -інтерфейсом. Планується інтеграція штучного інтелекту. Потрібно створити команду з 0. Компанія бере не себе витрати по релокейту до Барселони і легально вирішує питання виїзду на проживання закордон кандидата. Офіційне працевлаштування. Вимоги: досвід роботи СТО чи РМ від 3 років. Досвід у виведенні стартових проектів на етапі ровитку - усвідомлення сучасних технологій та їх аналізу - Успішні приклади впровадження вибраних технічних рішень та технологій - Досвід незалежного вирішення технічних проблем - Досвід формування та розвитку команди, мотивація - Здатність робити висновки з аналізу cost/benefit Задачі: - Визначення загальних стратегій технічного розвитку; - прийняття технічних рішень; - внутрішній технічний арбітраж; - вибір технологій, які будуть використані в проекті; - оцінка цих технологій з точки зору фінансових та часових витрат; - оцінка тривалості та складності проекту; - планування і побудова процесів розробки; - відстеження просування проекту; - забезпечення темпу та якості розвитку на високому рівні; - вибір та впровадження допоміжних систем для розвитку та адміністрування; - експертні пропозиції щодо архітектури або конкретних технічних рішень; - написання коду, огляди коду, рефакторинг; - Управління технічними ризиками проекту; - спілкування з іншими відділами та провідними менеджерами компанії (генеральний директор, COO тощо); - утворення команди розробників; - технічні інтерв'ю з новими працівниками; - оцінка продуктивності працівників та рішення щодо рівня їх зарплати; - Навчання співробітників; - утворення робочої атмосфери в команді, мотивація працівників; Анлійська Upper-intermediate
ESCA
3y
Lead
upper
2023-02-01T00:00:00+02:00
uk
7c693302-ff1f-58fa-8529-52ec6bf3bea0
27,177
СТО gamedev
Наразі компанія розвивається і ми у пошуках СТО в нашу команду. Кого шукаємо: Мінімум 5 років досвіду програмування на C#; Добре знання движка Unity; Дуже важливо-досвід розробки клієнт-серверних ігор; Ви будете тісно співпрацювати з англомовною командою; Хороші навички володіння англійською мовою (Читання і письмо). Досвід роботи в games. Зобов'язання: Разом з командою ви будете відповідати за розвиток проекту Від А до Я; Ви будете тісно співпрацювати з власником, виробником ігор та іншими членами нашої команди, щоб втілити очікування від продукту в зрозумілий, зручний і ефективний код; Компанія пропонує: • Конкурентна заробітна плата • можливість реалізувати свій потенціал • робота в компанії, що швидко розвивається, в команді професіоналів • цікаві проекти
Vireye
5y
Lead
fluent
2023-01-01T00:00:00+02:00
uk
65a4d761-27dc-5777-865c-ae691f4c4d12
27,178
СТО в геймдейв компанію
CTO в українській продуктовій геймдейв компанії (розробка слот геймс). Компанія має офіс в Києві. На даний час активно розвиваємося та маємо 2 інженерні команди (27 teammembers). CTO в українській продуктовій геймдейв компанії (розробка слот геймс). Компанія має офіс в Києві. На даний час активно розвиваємося та маємо 2 інженерні команди (27 teammembers). Our CTO:  Leads engineering initiatives, technical decisions in the development of product,  Development of new software architecture and improvement of exited software architecture,  Development of technical teams in the direction of innovations,  Responsible for choosing development decisions and for the final result. Requirements:  Experience in the game development industry (slots, casinos, iGaming as Plus),  Hands-on experience as software engineer on C++, knowledge of mobile development stacks,  Experience on positions of CTO, Architect, Group Manager,  Knowledge of game development pipelines with use of Unity3D or Unreal Engine or other,  Knowledge of modern data storages: Postgresql, Mongodb  Excellent knowledge of Linux  Good knowledge of cloud technologies: Azure, AWS, etc. The company offers:  Ability to involve your ideas and developments,  Paid vacation (21 days),  Paid sick leave,  Medical insurance,  Sport compensation.
Capital Recruiters
5y
Lead
null
2022-11-01T00:00:00+02:00
uk
7f062285-9c28-5573-a9ae-ed85afe82945
27,179
Сторисмейкер (Stories-мейкер)
TraffBraza — це маркетингова компанія з власною IT розробкою. На ринку affiliate marketing ми понад 2,5 роки. За цей час ми виросли з маленької команди у велику сім'ю де цінують кожного та працюють найсильніші спеціалісти. З початком війни ми відкрили новий офіс у Варшаві, та продовжуємо працювати у столиці України — місті Києві. За цей короткий проміжок часу ми досягли рівня міжнародної компанії. Наша команда продовжує рости і розвиватися і зараз ми шукаємо творчого та амбітного сторисмейкера (Stories-мейкер) Важливо: локація Варшава. Робота ін-хаус, офлайн Ми пропонуємо: - Роботу з нашим цілеспрямованим овнером, у якого багато чого можна навчитися; - Можливість подорожувати з овнером та робити контент у крутих місцях; - Дружній колектив, до якого завжди можна звернутися за допомогою; - Веселі корпоративи; - Своєчасну та гідну заробітну плату Особисті якості: - Креативність, позитив та почуття гумору; - Робота передбачає постійне знаходження з овнером проекту, тому важлива комунікабельність, відкритість та особистісний підхід. Завдання: - Зйомка овнера на різних локаціях в Польщі і не тільки; - Вести інстаграм-аккаунта овнера (+ часом сапортувати акаунт другого овнера та аккаунт бренду); - Вести тикток овнера; - Монтаж та оформлення відео-контенту (сториз, рілз, тиктоки) пропонувати ідеї; - Обробляти фото для постів; - Постійно відстежувати тикток-тренди, бути на хвилі хайпа. Вимоги до кандидата: - Досвід роботи з описаними вище завданнями не менше року; - Вміння професійно знімати (якщо є сертифікати з курсів фотографа або відео-оператора - це плюс); - Володіння програмами для обробки та монтажу відео- та фото-контенту Intermediate) Обов'язково надсилайте портфоліо Більш детально можна познайомитися з нашою командою на сторінці нашого Instagram та інтерв'ю наших овнерів: https://www.instagram.com/traffbraza/ ; https://youtu.be/04d4SMEh8iI ; Тому не зволікай та приєднуйся до найкрутішої команди TraffBraza.
TraffBraza
1y
Marketing
null
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
01fb9ca1-5914-5e29-9f7d-815e05ef978c
27,180
Стратег
Компанія: Insight Agency – вже 4 роки комплексно розвиваємо проекти клієнтів через маркетинг. Ми дбаємо про кожного нашого клієнта та шукаємо людину, яка готова направити свою енергію, увагу та креативність у розвиток наших проектів. А ми своєю чергою зробимо усе, щоб у тебе були усі можливості для реалізації твоїх амбіційних планів та стрімкого професійного розвитку. **Що ми очікуємо від кандидата:** * Вміти працювати не за шаблоном, а індивідуально з кожним клієнтом * **Розробляти бренд-, digital-, product-, CX- і комунікаційні стратегії** * **Занурюватись у бізнес клієнта – виявляти потреби та аналізувати поточний стан проекту** * Проводити аналіз ринку, споживачів та конкурентів * Знаходити точки росту бізнесу та максимізації прибутку через маркетинг, зміну продукту або впровадження інновацій * Відстежувати тренди, шукати “дзен” та креативні рішення, щоб проект розвивався швидше, ніж змінюється дорожня розмітка у Львові * Розуміти базову логіку роботи Facebook Ads, Google Ads, як працює реклама і що треба рекламувати, щоб були результати * **Координувати роботу команди, проводити брейншторми, бути бустером проекту, який завжди попереду** * Комунікувати з клієнтом, командою та підрядниками та все це впроваджувати у задачі. Бути голосом і обличчям команди. * Генерувати ідеї для рекламних кампаній, створювати неймінги, сценарії відеороликів та фотосесій, за потреби організовувати та проводити їх * **Вміти працювати з текстом (вміти писати про складне – просто, про скучне – цікаво)** **Ми обіцяємо:** * **Масштабні проекти та цікаві виклики** * Стратегічну залученість до рішень щодо розвитку агенції та масштабування ключових проектів * Повна або часткова оплата курсів та інших продуктів для професійного та особистого росту * Гнучкий графік + можливість працювати віддалено або частково в офісі (за бажанням) * Молодий, енергійний та дружній колектив. Незабутні корпоративи та зустрічі * Відпустка коштом компанії
INSIGHT AGENCY
1y
Marketing
null
2023-09-01T00:00:00+03:00
uk
9dec568b-6d4c-59ee-8c0d-981118d4a921
27,181
Стратег
Мене звати Ольга Бульбах – я СEO агенції Quadrate28. Вже більше 7 років разом з командою ми створюємо та втілюємо ідеї для бізнесів. Зараз я знаходжуся в пошуку сміливого та амбітного стратега. Що необхідно буде робити: - Проводити маркетинг-аудиту брендів для оцінки поточного стану маркетингу в компаніях - Проводити брифінги з клієнтами з визначенням цілей та задач проєкту; - Досліджувати ринки, конкурентів, цільову аудиторію, тренди - Розробляти стратегію бренду, включаючи ідею бренду, позиціонування, ключові повідомлення та канали комунікації; - Презентувати та захищати свої ідеї перед клієнтом - Керувати командою втілення стратегії - Приймати участь у креативних штормінгах та розробці ідей для комунікаційних кампаній; Які знання та навички важливі: - Попередній досвід роботи стратегом або маркетологом від 2х років - Фундаментальні знання в маркетингу, стратегії, інструментаї та методологіях - Розуміння методики JTBD та досвід проведення якісних досліджень (глибинних інтерв’ю) - Розуміння сучасних трендів та інновацій в маркетингу - Високий рівень аналітичних навичок - Вміння впроваджувати новаторські ідеї та розробляти креативні рішення - Висока комунікабельність та здатність до співпраці з різними людьми - Здатність керувати проектами та працювати з великими обсягами інформації - Висока відповідальність, самостійність та орієнтованість на результат Ми пропонуємо: - цікаві виклики та можливість розвиватись разом з проєктами різної складності - своєчасну оплату - гнучкий графік (мене цікавить результат і дедлайни, а не сидіння з 9 до 18 за компом)
Quadrate28
2y
Marketing
null
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
c98a955e-2919-55ec-bbc9-a789737c5776
27,182
Стримерка на соціальні мережі (twitch, tiktok)
Вимоги: - Обов’язково потрібно розуміти гру STANDOFF та потребу аудиторії. Також важливе знання трендів та внесення нових ідей до команди. Умови роботи: - Віддалено Обов’язки: Команда BRAZY шукає Стримерку на соціальні мережі STANDOFF 2 - Щоденна зйомка відео пов’язана з проектом, грою (1 на день) в тикток канал. - Активне спілкування із аудиторією, проведення інтерактивів на стримах. - Зйомка відео на ютуб канал 2 рази на тиждень. — Сюжет, сценарій та відео-монтаж надаємо, від відеомейкера лише зіграти роль. - Додатково зйомка та підбір контенту в ріллси, ютубшортс. - Рідкісні проведення стриму до Ютуба.
BRAZY
no_exp
Other
null
2023-04-01T00:00:00+03:00
uk
9d9beaa6-c637-58e2-8700-6d3527a9d911
27,183
Супервайзер контакт-центру
Наш клієнт- міжнародний digital-холдинг, який працює на закордонні ринки (представлений в 50+ країнах світу), у зв'язку з розширенням відділу маркетингу шукає шукає відповідального, вмотивованого, цілеспрямованого **Супервайзера контакт-центру** Якщо ти спеціаліст, який має досвід якісного обслуговування клієнтів, ефективного використання ресурсів та забезпечення роботи контакт центру відповідно до встановлених стандартів - надсилай своє резюме та давай спілкуватися! **Ключові завдання:** допомога в плануванні та розробці стратегій утримання користувачів, шляхом запуску дзвінків ( дзвінки один із каналів комунікації з користувачами); проведення аналізу, оцінка та покращення існуючих процесів роботи контакт центру; написання/доопрацювання скриптів для обдзвонів та тестування їх; планування та реалізація дзвінків з користувачами та їх подальша оцінка ефективності; участь у розробці підходів до сегментації та реактивації неактивної бази за допомогою ретаргетингу та різних пропозицій для клієнтів; координація роботи з відповідальними співробітниками інших відділів (маркетинг, продукт, ретеншн); тестування нових гіпотез та видів активації користувачів. **Досвід та навички:** робота в кол-центрі на позиції супервайзера на вихідних дзвінках (телемаркетинг) від 1,5 роки; знання англійської мови на рівні intermediate; знання підходів до оцінки ефективності дзвінків (конверсія/конвертація/фін. показники); досвід роботи з іt відділом та аналітиками баз даних; розуміння роботи e-Commerce проектів; знання таск менеджерів та вміння працювати наприклад з ними (Trello, Asana, Jira, Youtrack); знання xls **Етапи відбору:** Інтерв'ю з рекрутером - Інтерв'ю з потенційним керівником - Збір рекомендацій - Job Offer. **Компанія пропонує:** можливість професійного розвитку в рамках проектів компанії з великим досвідом роботи на експортних ринках; розроблена система адаптації та онбордінгу, тому тебе зможуть навчити тому, що ти ще знаєш; корпоративне навчання, профільні курси, своя бібліотека; можливість віддаленого формату роботи; графік роботи: Full Time, ПН-ПТ з 08:00/11:00 до 17:00/20:00
Sport Labs Group
2y
Sales
intermediate
2023-03-01T00:00:00+02:00
uk
32ebbe4a-95e1-555a-81f9-c56a3246cc6f
27,184
Супервайзер контакт-центу
Наш ідеальний кандидат: - Має вищу освіту; - Досвід роботи в Call-centre від 6 місяців; - Вільне володіє українською мовою; - Впевнений користувач ПК; - Має навички роботи зі звітністю та CRM-системами; - Має гарну навичку комунікації; - З аналітичними здібностями, відповідальний, ініціативний; - Вміє аналізувати та систематизувати інформацію; - Стресостійкий, вміє працювати з конфліктними ситуаціями; - Може швидко та ефективно засвоювати великий обсяг інформації; - Має сильні лідерські якості, вміє працювати в команді, орієнтований на результат; - Бажає розвиватись. Обов'язки: - Проведення співбесід та підбір власної команди; - Адаптація співробітників; - Розуміння методик навчання і розвитку персоналу; - Моніторинг та оцінка дзвінків з метою покращення показників; - Надання зворотного зв'язку співробітникам, проведення регулярних зустрічей; - Ведення статистики по ключових показниках; - Ведення звітності. Буде плюсом: - Досвід роботи на посаді старшого менеджера, супервайзера або керівника групи; - Володіння російською мовою; - Досвід роботи в державних установах. Ми обіцяємо: - Робота в офісі; - Графік роботи з 09.00 до 18.00. П’ятниця до 16.30; - Соціальний пакет з усіма офіційними вихідними та святами; - Можливість самостійно зібрати команду мрії; - Робота над одним проектом пов'язаним з ІТ сферою.
MakeIT
1y
Support
null
2020-08-01T00:00:00+03:00
uk
b16d1c49-00ff-5a6a-a301-82dc6e14154e
27,185
Супервайзер служби підтримки користувачів
**Чого ми прагнемо?** Організувати роботу служби підтримки так, аби допомога користувачам надавалася оперативно й відповідно до стандартів якості обслуговування. Рішення запитів користувачів, їхні відгуки – завдяки цьому ми покращуємо продукт. Ми вважаємо, що налагоджена робота служби підтримки, доброзичливі, професійні та вмотивовані співпрацівники напрочуд важливі, як і дотримання високих стандартів якості розроблення та безпеки продукту.Саме тому ми прагнемо знайти ініціативну та відповідальну людину, яка готова розвивати службу підтримки пошти UKR.NET. **Що потрібно буде робити:** - Займатися організаційно-адміністративними питаннями, пов’язаними із роботою служби підтримки (забезпечення робочого місця, складення графіку щомісячно, оптимізація бізнес-процесів). - Формувати вимоги, обирати та впроваджувати інструментарій для більш ефективної роботи (рішення телефонії, ServiceDesk/HelpDesk). - Забезпечувати безперервну роботу служби підтримки. - Вирішувати кадрові питання (підбір нових талантів, формування кадрового резерву, кадровий менеджмент). - Адаптувати нових співпрацівників (онбординг, навчання та стажування). - Вдосконалювати мотиваційну модель, що дозволить залучати нові таланти та сприяти їхньому професійному розвитку. - Проводити атестацію, оцінювати компетенції, потенціал та ефективність колег, опрацьовувати зони розвитку. - Розробляти плани навчання, методичні та навчальні матеріали, кейси для стажування та відпрацювання стандартів якості обслуговування, організовувати тренінги. - Забезпечувати дотримання стандартів якості обслуговування, правил оброблення та ескалації звернень користувачів. - Формувати базу знань для співпрацівників. - Організовувати проведення play test-ів та опитувань, збирати зворотній зв`язок та обробляти результати. - Розвивати службу підтримки користувачів у напрямку омніканальності. **Приєднуйтесь до нас, якщо Ви: ** - Маєте досвід роботи супервайзером, керівником вхідної лінії служби підтримки, ServiceDesk або контакт-центру від 2 років. - Знайомі із KPI та маєте бажання впроваджувати стандарти вхідної лінії служби підтримки. - Вмієте планувати свою роботу та роботу колег. - Прагнете нових викликів і відповідальності.
Укрнет
2y
Support
null
2021-11-01T00:00:00+02:00
uk
74e739f5-8ca2-547b-b999-d9b52a355090
27,186
Сценарист
шукаємо ідейного та креативного сценариста для створення контенту для соціальних мереж. Наша мета - підвищувати впізнаваність бренду та сприяти просуванню товару на ринку Вимоги: Досвід на аналогічній посаді - від 2 років Досвід написання сценаріїв для рекламних роликів/коротких роликів для соціальних мереж - обов’язковий Уміння креативно та нестандартно підходити до виконання завдання Активний користувач соціальних мереж - Facebook, Instagram, TikTok YouTube Рівень англійської - В2 Завдання: Відслідковування трендів та популярного контенту соц мереж Facebook, Instagram, TikTok YouTube Генерування ідей для створення відео контенту для соціальних мереж Участь у обговоренні запропонованих ідей, затвердження їх у керівництва Написання сценаріїв за затвердженими ідеями Взаємодія із департаментом продакшену для реалізації сценаріїв Розробка сценаріїв для таких форматів:любительські відео, відео з використання моушн-ефектів, vibe-video, відеозвіти Що ми пропонуємо: Робота в молодому та дуже дружному колективі; Тільки офісна зайнятість; Комфортний та сучасний офіс; Швидке кар'єрне зростання та фінансовий розвиток; Кава, чай, солодощі та фрукти; Корпоративи, тимлбілдінги і просто дружні посиденьки з колегами
Top Media Groups
2y
Marketing
upper
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
ff820cf2-14c4-5abf-b539-f65416e2c49f
27,187
Сценарист, автор
Ми медіакомпанія Unicorn Media — одні з найбільших творців розважального контенту на YouTube. Ми шукаємо сценариста до нашої команди на проект WooHoo та Troom Trick. Ми шукаємо саме тебе якщо: -креатив твоє друге я; -ти любиш писати; -під час перегляду кіно/шоу/скетчів встигаєш вигадати кілька інших варіацій розвитку сюжету; -у тебе є почуття гумору; -тобі подобається періодично розігрувати друзів для підняття настрою; -вечорами залипаєш у соц.мережі та завжди в курсі останніх трендів/челенджів; -ти постійно вивчаєш щось нове та вдосконалюєш свої скіли. Що тобі потрібно буде робити: -генерувати ідеї та втілювати їх у сценарії; -стежити за трендами та аналізувати YouTube у нашій сфері для створення відповідних ідей; -брати участь у реалізації сценаріїв, адже сценарист є частиною знімальної команди; -брати участь у мозкових штурмах. Що на тебе чекає в нашій команді: -особистісне зростання та розвиток професійних навичок; -екологічна атмосфера та молода команда; -корпоративні заходи та плюшки; -комфортні умови співпраці. Тут ти зможеш детальніше ознайомитись з нашим проектом,welcome: Перед особистою співбесідою ми надішлемо тобі тестове завдання для того, щоб оцінити твої Hard Skills. Чекаємо на твое резюме!
Unavinar Games
1y
Other
null
2023-03-01T00:00:00+02:00
uk
e13c4b2b-1b2d-5044-acf3-b751e41747b1
27,188
Сценарист на GamePlay YouTube-канал
Тематика каналу це інді-ігри в жанрі пісочниця з елементами виживання та відкритим світом: Minecraft; Roblox. Ти наша людина, якщо: -володієш українською та російською мовами, граматикою та правописом; -маєш досвід в створенні ігрового відеоконтенту. -маєш досвід в написанні сценаріїв; -вмієш написати цілісну історію з дотриманням сюжету, гумору та моралі; -вмієш чітко структурувати текст; -маєш досвід рерайтингу; -дотримуєшся дедлайнів, швидко виконуєш завдання; -маєш знання базових ігрових механік. Нашій компанії твої скіли реально стануть в пригоді, тому що на тебе чекає: -створення сценаріїв всередині гри де ігрові персонажі це головні герої; -участь в мозкових штурмах; -аналіз ігрових трендів; А ще: стабільні виплати; 5-денний робочий тиждень (ПН — ПТ з 9 до 18); все необхідне обладнання надається; корпоративні заходи. Сподобалась вакансія? Тоді ми чекаємо на твоє резюме!
Unavinar Games
1y
Other
null
2022-10-01T00:00:00+03:00
uk
97205ae0-0a4d-5916-a299-a86f53e9f655
27,189
Тechnical Support
**Вимоги** — Бакалавр комп'ютерних наук, інженерії або відповідної галузі. — Досвід роботи в якості спеціаліста з підтримки клієнтів або аналогічна посада від 1 року — Розуміння, як працюють API технології. Практичний досвід з Postman. — Досвід пошуку продуктових проблем за допомогю логів. Практичний досвід з Kibana. — Досвід роботи в FinTech. — Здатність розставляти пріоритети завдань на основі терміновості та важливості. — Досвід роботи з базами данних. Розуміння SQL. Практичний досвід з MySQL/PhpStorm. — Середній рівень англійської мови (обов’язково) — Досвід роботи з Jira, Ticket System. — Готовність до гнучкого графіку (можливі, як ранкові, так і вечірні зміни у диапазоні з 05:00 до 23:00). **Обов'язки** — Відповідайте на запити клієнтів своєчасно та точно, електронною поштою або в чаті — Визначте потреби клієнтів і допоможіть їм використовувати конкретні функції — Поширюйте запити на функції та діліться ефективними обхідними шляхами для провідної служби підтримки клієнтів і менеджерів з успіху клієнтів — Передайте нетипові технічні проблеми до служби технічної підтримки — Аналізуйте та повідомляйте про несправності/збої продукту в службу технічної підтримки — Оновлення наших внутрішніх баз інформацією про технічні проблеми та корисні обговорення з клієнтами — Зв’яжіться з клієнтами, щоб переконатися, що їхні запити вирішені **Буде +** — Знайомство з нашою галуззю є плюсом — Курси QA — Досвід моніторингу процессів продукту за допомогою Grafana/Tableau **Пропонуємо:** — Бюджет для навчання всіх співробітників з можливістю відвідування платних конференцій, курсів, семінарів; — Подарунки на визначні життєві події — весілля, народження дитини. — План розвитку співробітників і можливості задовольнити наймасштабніші амбіції; — Власні тренажери в офісі та можливість займатися у робочий час; — Корпоративні тематичні вечірки (такі як, halloween party у стилі Гаррі Поттера, піжамна вечірка); — Тімбілдинги (вилазки в бари, квести, вейкбординг, рафтинг, пейнтбол); — Спорт — катаємось на великах, граємо у волейбол; — Оплачувану відпустку 20 робочих днів та 10 лікарняних; — Відкрите спілкування з СЕО, СТО, CBO, СОО на пряму; — Допомогу з усіма фінансовими питаннями та веденням документів. Етапи співбесіди: інтервʼю з Team Lead — знайомство з Head of Customer Success — Оffer.
Corefy
1y
Support
intermediate
2022-09-01T00:00:00+03:00
uk
37b37f56-445b-59ed-a880-09242c7ee84e
27,190
таргетолог
Наш партнер національний онлайн кінотеатр в пошуках таргетолога по кампаніям facebook, Instagram (Meta). Запрошуємо професіонала своєї справи на проект орієнтовно 3 місяці з достойною оплатою та перспективою додати класний кейс в CV. Завдання: Налаштування лідогенерації з урахуванням поставлених KPI. Генерація лідів за допомогою таргетованої реклами у Facebook. Досягнення та оптимізація показників CAC, LTV, CPA. А/В тестування гіпотез, робота з парсерами. Медіапланування, проведення аналізу ЦА, розрахунок рекламного бюджету та прогнозування ефективності РК. Конкурентний аналіз контенту у соціальних мережах. Аналіз та кластеризація користувачів сайту для налаштування таргетованої реклами, сегментація портретів ЦА. Ведення щоденної та щотижневої звітності та декомпозиції завдань. Умови: віддалена проектна робота на повну зайнятість, офіційне працевлаштування з першого дня, високий рівень оплати праці. Вимоги: вміння працювати в команді; досвід роботи не менше року на аналогічній посаді та цікаві кейси, англійська B1 і вище; знання останніх трендів на ринку та їх постійне відстеження За детальною інформацією звертайтесь в месенджерах (+380975073693) Марія
Recruiting Support
2y
Marketing
intermediate
2023-02-01T00:00:00+02:00
uk
ecbe8472-5a95-5801-8725-cac310a627da
27,191
Таргетолог
GoIT — продуктова компанія зі сфери EdTech. Ми стали лідером технічної онлайн-освіти в Україні. Зараз в Україні працюють розробниками більше 2300 наших випускників. Також навчаємо програмуванню студентів в Польщі, Румунії, США та Мексиці. Ми є єдиною в Україні освітньою компанією в сфері IT, що має право видавати дипломи про вищу освіту міжнародного зразка, що визнаються в 60+ країнах світу. Наш основний продукт — додаток LMS (Learning Management System), який дозволяє автоматично перевіряти код студентів і робить процес онлайн-навчання гейміфікованим. В 2023 наша LMS здобула відзнаки «Продукт дня» і «Продукт тижня» на міжнародній платформі стартапів Product Hunt. Наразі компанія об’єднує 600+ людей і ми не плануємо зупинятися. Тому наша команда шукає проактивного та аналітичного Таргетолога, який працюватиме з ринком Румунії. Які завдання чекають: Основні • Розробка технічних завдань для копірайтера, дизайнера • Планування, налаштування, запуск та оптимізація рекламних кампаній • Тестування та аналіз сегментів трафіку • Тестування та аналіз рекламних оголошень • Досягнення цільових показників лідогенерації відповідно до поставлених цілей • Ведення звітності та аналітики • Участь у визначенні бюджету маркетингу та чітке ведення обліку • Налаштування аналітики, пікселів, CAPI Супутні • готовність включатись у роботу практично у будь-який час • дотримання законодавства та внутрішніх правил компанії • пропозиція нових підходів та ідей щодо розвитку • взаємодія з різними відділами компанії Що для нас важливо: • Досвід роботи у сфері digital-маркетингу не менше 3 років • Володіння англійською на рівні - Upper Intermediate і вище • Глибоке розуміння роботи Facebook Ads (весь інструментарій + розуміння алгоритмів оптимізації) • Досвід роботи з бюджетами від $20 000 на місяць • Володіння Google Analytics та Google Tag Manager (на рівні налаштування цілей) • Знання основних статистичних методів розрахунків АБ-тестів • Експертне розуміння сегментацій • Розуміння принципів скрізної аналітики та загальне розуміння атрибуції • Досвід постановки зрозумілого ТЗ для створення креативів • Увага до цифр, помічаєте аномалії та невідповідності • Аналітичний склад розуму Буде плюсом: • Профільна освіта у сфері маркетингу/реклами • Проходження курсів, тренінгів у сфері бізнесу/підприємництва/трафіку Досвід роботи з: • TikTok/Google Ads • BI-аналітикою (Power BI, Tableau) • Налаштуванням контекстної реклами (Google Ads, GDN), TikTok, Twitter • CRM системами та чат ботами Що ми пропонуємо за вашу експертизу: • Роботу з освітніми продуктами, що успішно реалізовуються на міжнародних ринках • Досвід роботи в міжнародній команді, що акумулює в собі кращих спеціалістів та менеджерів індустрії • Менеджмент без булшиту та політику радикальної чесності. Call shit shit and fix it • Відпустка, навчання, days off, лікарняні - все як у людей • Можливість працювати на результат і отримувати за це відповідні місячні чи квартальні бонуси • Простір для експериментів, тестування ідей та впровадження новітніх технологій та інструментів. Все, що веде до результату, має право на тест
GoIT
3y
Lead Generation
upper
2023-07-01T00:00:00+03:00
uk
3166ad14-6636-5029-801b-7e77aded6ed4
27,192
Таргетолог
**HL - це справжня революція у світі моди не лише в Україні, а і за її кордонами.** Революція стилю. Революція сприйняття одягу. Революція самовираження. Ми створили абсолютно унікальні принти в колаборації українських і європейських художників та дизайнерів. Головна ідея - це сміливе радикальне самовираження. **Ваші обов’язки:** - налаштування якісної конверсії через Facebook Ads, Google Ads, Tik-Tok - планування бюджету таргету на місяць - пошук оптимізації ціни ліда - моніторинг ринку, конкурентва - робота разом з SMM спеціалістами, редакторами з команди, дизайнерами для досягнення ефективності в рекламі **Вимоги до кандидата:** - досвід роботи таргетологом мінімум 2 роки! - досвід роботи в розвитку онлайн-бренду ОДЯГУ - досвід побудови рекламних омпаній з нуля - знання аналітики: вміння отримувати інформацію з даних та застосовувати її на практиці - знання англійської мови на розмовному вільному рівні обов'язково! **Процес роботи:** - Віддалена робота, проте з проживанням в Києві для організації зйомного процесу - Full-time, зі 100% включенням в процес. Поєднувати з іншими проєктами не вийде. - 8 годин/5 днів в тиждень за плаваючими вихідними. Графік складається на 1 місяць вперед. - з 9:00 до 19:00 по Києву, 2 години перерви (13:00-14:00 обід, чотири кава-брейки по 15 хвилин) - Щоденний call з командою
HYPELABS
2y
Other
intermediate
2022-07-01T00:00:00+03:00
uk
281b762a-41a9-594c-90b3-9b1ec7a390e5
27,193
Таргетолог
Linemedia — компанія з 20-ти річним досвідом у діджитал просуванні відкриває пошук кандидатів для власного агентства — Linemedia Digital. **Linemedia Digital** надає послуги просування бізнесу в Google та Facebook на міжнародному напрямку. Саме тому, запрошуємо в нашу команду Спеціаліста з таргетингової реклами в соцмережах **Вимоги до кандидата:** - Досвід налаштування та ведення таргетингової реклами у Facebook Ads від 1 року. - Досвід розробки стратегії просування різних продуктів. - Досвід роботи із зарубіжними ринками та великими рекламними бюджетами буде перевагою. - Вміння працювати з Google Таблицями (фільтри, формули, зведені таблиці тощо). - Досвід аналізу даних у Google Analytics. **Основні завдання:** - Створювати та оптимізувати рекламні кампанії у Facebook Ads для клієнтів на різних ринках Європи, США та Азії. - Проводити аналіз ринку, продукту та аудиторії для кожного клієнта. - Аналізувати ефективність рекламних кампаній. - Складати звіти для клієнтів за результатами реклами. -Вести комунікацію з клієнтами. - Постійно моніторити нові тренди та підходи у рекламі в соцмережах. **Пропонуємо:** - Роботу у проекті, орієнтованому на міжнародні ринки. - Робочий графік: Пн-чт, 9.00-18.00; Пт 9:00 -17:00. - Можливість повністю віддаленої роботи. - Заробітна плата обговорюється індивідуально з кандидатом за результатами співбесіди (з урахуванням досвіду). Якщо попередній текст вам відгукнувся, ще й бонусом до того — ви самоорганізована, відповідальна людина, вам точно до нас. Тож відправляйте резюме з бажаним рівнем заробітної плати.
Linemedia
1y
Marketing
pre
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
f1a3401c-1f3b-5a8e-9877-384c66863f55
27,194
Таргетолог
T.H.E Capital — агенція нерухомості, яка працює у сегменті преміум. Ми — це твій крок на новий рівень! Ми пропонуємо можливість розвиватись як фінансово, так і професійно! **(віддалено не розглядаємо)** **Обов’язки:** -Уміння працювати із кастомними аудиторіями; -Робота з бюджетами від 10000 $; -Є наявність досвіду роботи від 1 року (комерційні проекти); -Вміння працювати з моделями атрибуції (Facebook); -Вміння глибоко аналізувати рекламні компанії, прогнозувати; -Плюсом буде інтеграція Facebook та CRM; -Знання Google Analitics Google, Tag Manager; -Вміння проводити кастомні та стандартні А/В-тести; -Налаштування конверсії; -Ведення щотижневих звітів. **Умови роботи:** -графік роботи пн-пт 9:00—18:00 в офісі (віддалено не розглядаємо); -сучасний, комфортний офіс зі світлом, теплом та безперебійним інтернетом -грандіозні корпоративи у найкращих місцях Києва; -ЗП оговорюється індивідуально на співбесіді. Звертаємо Вашу увагу, що зворотний зв’язок за результатами розгляду Вашого резюме на дану вакансію надається протягом двох робочих днів у разі позитивного рішення щодо Вашої кандидатури. Будемо раді бачити Вас у нашій команді!
T.H.E. Capital
1y
Other
null
2023-01-01T00:00:00+02:00
uk
4785df77-a716-57d7-a57a-516d9b216cbc
27,195
Таргетолог
**Valtorian** шукає Таргетолога **Навички та кваліфікація:** - Мінімум 1 роки досвіду роботи у сфері; - Здатність розробляти ефективні стратегії на основі галузевих тенденцій; - Досвід роботи з різними аналітичними системами; - Розуміння того, що таке A/B тестування та основні метрики: конверсії, ROI, CTR, CPC, CPM, CPA, CPL, LTV тощо; - Досягнення поставлених цілей згідно з стратегією затвердженою Маркетинг директором; - Вміння знаходити нестандартні рішення поставлених завдань; - Робота з бюджетами $10к + - Досвід роботи в B2B буде плюсом. **Обов'язки:** - Розробка рекламних стратегій (Facebook / Instagram) для збільшення клієнтів; - Участь в стратегічних сесіях, як частина відділу маркетингу; - Оцінка та коригування стратегій для підвищення ефективності рекламних кампаній; - Cтворення ТЗ на креативи для дизайнера/монтажера; - Моніторинг та коригування основних показників ефективності рекламних кампаній; - Співпраця з командою, клієнтами для встановлення та досягнення цілей, бюджетів і термінів проєкт; - Підготовка звітів за результатами ефективності рекламних кампаній. **Ми пропонуємо:** - Заробітна плата 600-800$ (за результатами співбесіди), бонуси за виконання KPI; - Оцінювання результатів роботи з можливим підвищенням заробітної плати; - Формат роботи віддалений. Будемо раді відповісти на всі запитання та запросити вас на перший етап співбесіди! Якщо ви хочете дізнатися про нас більше, перейдіть за посиланням: https://www.valtorian.com/
Valtorian
1y
Marketing
intermediate
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
05c60b9a-c221-54ed-afc2-afe33c77d768
27,196
Таргетолог
Вимоги: •Досвід роботи від 1,5 року •Англійська рівень Intermediate та вище • Розуміння принципів роботи рекламного кабінету Facebook; • Досвід запуску та роботи з рекламним кабінетом; • Знання основних метрик та позначень у рекламному кабінеті; • Розуміння принципів роботи соціальних мереж Facebook, instagram, TikTok • Посидливість, уважність до деталей, грамотність, бажання вчитися. Буде плюсом: • Досвід роботи із системами веб-аналітики; • Вміння гуглити та знаходити рішення самостійно; • Досвід запуску реклами в TikTok, Linkedin та ін; • Досвід роботи з GTM та пікселем facebook. Обов'язки: • Робота з рекламним кабінетом Facebook, Google Analytics, Google Data Studio; • Підтримка поточних рекламних кампаній та облікових записів; • Аналіз реклами конкурентів; • Оптимізація рекламних кампаній та масштабування (web, ecom, saas, mobile); • Тестування та пошук нових гіпотез. Ми пропонуємо: • Роботу з цікавими завданнями та «свіжими» технологіями; • Оплачувані лікарняні та відпускні; • Регулярну оцінку та збільшення заробітної плати; • Гнучкий графік роботи; • Курси англійської мови;
Brander
1y
Marketing
intermediate
2022-08-01T00:00:00+03:00
uk
c0e1897f-2b86-5423-8896-439d2c574914
27,197
Таргетолог
З нами ти отримаєш: -Цікаву та активну роботу у великому кваліфікованому колективі. -Всі умови для професійного та кар'єрного зростання. -Офіційне працевлаштування з першого дня, оплачувана відпустка та лікарняний. -Корпоративні ціни на продукцію, безкоштовний прокат електротранспорту. -Лаунж-зону у кафе на території офісу. Приєднуйся до нас, якщо ти: -маєш досвід роботи від 1 року. -володієш знаннями GA, Power BI, DataStudio. -досвідчений у створенні, налаштуванні, аналізуванні та оптимізації РК у Facebook та TikTok Ads. -вправно встановлюєш портрет ЦА -вмієш працювати зі значними бюджетами Що ти будеш робити: -розробляти медіаплан по просуванню категорій товару або окремих позицій. -планувати бюджет на рекламні компанії. -відслідковувати та аналізувати показники РК. -працювати з системами аналітики -співпрацювати з підрядниками та бренд-менеджерами. -налаштовувати Facebook Pixel, Tik-Tok Pixel, GTM. -вести звітність.
Citrus
1y
Marketing
intermediate
2022-01-01T00:00:00+02:00
uk
79650253-d03d-5771-bb4f-fe5d48d48cb4
27,198
Таргетолог
Команда мережі медичних центрів ОН Клінік шукає Таргетолога. Зараз ми розширюємо нашу команду та шукаємо високопрофесійного та амбітного Таргетолога (Junior), який із задоволенням приєднається до нашої динамічної команди! Необхідні знання та навички: вміння працювати з графічними редакторами, в основному з Adobe Photoshop; вільне володіння інтерфейсом Facebook Ads; розуміння принципів оптимізації реклами Facebook Ads; навичка складання рекламних текстів та заголовків; розуміння правил формування рекламних оголошень, фото/відео; знання правил та обмежень реклами Facebook Ads. Функціональні обов'язки: робота з креативами; аналіз та налаштування рекламних компаній; звітність. Перевагами роботи в «ОН Клінік» є: своєчасна виплата заробітної плати; офіційне оформлення, відпустка 24 календарних дні; графік роботи: 5/2, з 9.00-13.00; пільгове медичне обслуговування для всіх співробітників компанії і найближчих родичів; робота в команді професіоналів! Етапи, які на тебе чекають: 1. Тестове завдання. 2. Співбесіда з керівником. 3. Співбесіда з директором відділу маркетингу. 4. Оффер. Цікава пропозиція — надсилайте резюме і ми обов’язково зв’яжемося з вами. Приєднуйтесь до команди професіоналів ОН Клінік!
ON Clinic
no_exp
Marketing
null
2023-08-01T00:00:00+03:00
uk
e76cf840-6670-5de0-a5de-80fd7d268f1e
27,199