Position
stringlengths
1
200
Moreinfo
stringlengths
3
2.58k
Looking For
stringlengths
1
2.46k
Highlights
stringlengths
1
2.5k
Primary Keyword
stringclasses
41 values
English Level
stringclasses
6 values
Experience Years
float64
0
11
CV
stringlengths
7
6.47k
CV_lang
stringclasses
1 value
id
stringlengths
36
36
__index_level_0__
int64
0
24.2k
3D Artist
Мав досвіт роботи як на фрілансі так і в офісі, виконував задачі по створенню 3D моделі персонажів та предметів оточення.
Очікую здобути нові навички та вдосконалити теперішні.
null
Artist
basic
2
Мав досвіт роботи як на фрілансі так і в офісі, виконував задачі по створенню 3D моделі персонажів та предметів оточення. Очікую здобути нові навички та вдосконалити теперішні.
uk
4810cc6f-3c64-5a17-a95c-ff1d452c3595
500
3D Artist
Мав проект у польскій фірмі Edukacja 3.0, там проходив у них практику і розробляв кімнати для VR приміщень. Там я моделював кімнату, об‘єкти інтер‘єру, оптимізація готових моделей, анімація об‘єктів, пошук асетів в unity, оптимізація сцени. Проходив практику в ігровій фірмі Pyramid Games, там навчився робити модулярні об'єкти, працювати з багатьма каналами, оптимізувати моделі під ігри , Lod's , Decal, Mask map, та різні способи спростити моделі і в ігровому двигуні. Також там я підтягнув свої навички в роботі з нодовою системою в Blender та Unity, навчився робити Trim та Tilling текстури. Здобув багато цінного досвіду в тому як розробляють моделі під ігри.
Хочу займатись моделюванням, створенням текстур, можливо анімацією. Тому що це в мене добре получається.
Досягнень як таких немає, але напишу ту що я добре володію графічними навиками в цілому. Всі етапи створення ігрової моделі я знаю я розумію, від створення hight and low poly моделі, скульптинг, запікання, створення сітки uv, текстуровання.
Artist
pre
0.5
Досягнень як таких немає, але напишу ту що я добре володію графічними навиками в цілому. Всі етапи створення ігрової моделі я знаю я розумію, від створення hight and low poly моделі, скульптинг, запікання, створення сітки uv, текстуровання. Мав проект у польскій фірмі Edukacja 3.0, там проходив у них практику і розробляв кімнати для VR приміщень. Там я моделював кімнату, об‘єкти інтер‘єру, оптимізація готових моделей, анімація об‘єктів, пошук асетів в unity, оптимізація сцени. Проходив практику в ігровій фірмі Pyramid Games, там навчився робити модулярні об'єкти, працювати з багатьма каналами, оптимізувати моделі під ігри , Lod's , Decal, Mask map, та різні способи спростити моделі і в ігровому двигуні. Також там я підтягнув свої навички в роботі з нодовою системою в Blender та Unity, навчився робити Trim та Tilling текстури. Здобув багато цінного досвіду в тому як розробляють моделі під ігри. Хочу займатись моделюванням, створенням текстур, можливо анімацією. Тому що це в мене добре получається.
uk
4d947278-246d-5417-8538-5a494678fb7f
501
3D Artist
Маю 3 місяці досвіду на фріланс роботі на проєкті де створював ігрові моделі. Там я робив весь ігровий пеплайн зі створення ігрових моделей (Modelling High/low poly, UV mapping, Baking, Texting,) та навчився створення Lod group для моделей. Для цих задач я використовував такі програми Blender, Marmoset, Substance Painter, Photoshop.
null
Успішно можу реалізувати проєкт з нуля, розуміюсь на всіх етапах 3D моделювання: моделювання (модифікатори полігональне моделювання), створення UV карт, запікання нормалей, текстурування, рендеринг. Швидко освоюю додаткові нові програми і матеріали (наприклад освоїв SpeedTree). Навчався принципам дизайну, знаю принципи створення композиції, вмію ставити світло та надавати потрібну атмосферу за допомогою нього.
Artist
pre
0.5
Успішно можу реалізувати проєкт з нуля, розуміюсь на всіх етапах 3D моделювання: моделювання (модифікатори полігональне моделювання), створення UV карт, запікання нормалей, текстурування, рендеринг. Швидко освоюю додаткові нові програми і матеріали (наприклад освоїв SpeedTree). Навчався принципам дизайну, знаю принципи створення композиції, вмію ставити світло та надавати потрібну атмосферу за допомогою нього. Маю 3 місяці досвіду на фріланс роботі на проєкті де створював ігрові моделі. Там я робив весь ігровий пеплайн зі створення ігрових моделей (Modelling High/low poly, UV mapping, Baking, Texting,) та навчився створення Lod group для моделей. Для цих задач я використовував такі програми Blender, Marmoset, Substance Painter, Photoshop.
uk
4c5cb3b5-bba8-509e-afad-06152d33b159
502
3D Artist
Маю більше року досвіду роботи в офісі на посаді моделлера та візуалізатора, де моїми забов'язаннями було моделювання, налаштування матеріалів, компонування сцени та світла. Також близько року працював попроектно на постійних замовників. Маю навички роботи з 3Ds Max, V-Ray, ZBrush, Clo3d, виконую нескладні анімації. Є невеликий досвід в розробці графічного дизайну та іллюстрації.
Хотілося б працювати з різноманітними проектами, які допоможуть мені професійно зростати.
null
Artist
pre
2
Маю більше року досвіду роботи в офісі на посаді моделлера та візуалізатора, де моїми забов'язаннями було моделювання, налаштування матеріалів, компонування сцени та світла. Також близько року працював попроектно на постійних замовників. Маю навички роботи з 3Ds Max, V-Ray, ZBrush, Clo3d, виконую нескладні анімації. Є невеликий досвід в розробці графічного дизайну та іллюстрації. Хотілося б працювати з різноманітними проектами, які допоможуть мені професійно зростати.
uk
b5f34599-3afa-5467-9bed-6f2b723ab376
503
3D Artist
Маю великий досвід роботи в плануванні та виробництві фото та відео контенту як на телебаченні, так і в продакшені. Понад п'ять років роботи графічним дизайнером у великих українських корпораціях: зовнішня реклама, поліграфічна продукція, розробка презентацій. На цьому етапі розвиваюся у напрямі тривимірної графіки та ілюстрації. Є бажання працювати у сфері розробки відеоігор під різноманітні платформи.
null
null
Artist
pre
0
Маю великий досвід роботи в плануванні та виробництві фото та відео контенту як на телебаченні, так і в продакшені. Понад п'ять років роботи графічним дизайнером у великих українських корпораціях: зовнішня реклама, поліграфічна продукція, розробка презентацій. На цьому етапі розвиваюся у напрямі тривимірної графіки та ілюстрації. Є бажання працювати у сфері розробки відеоігор під різноманітні платформи.
uk
ad44946a-cd40-5312-8639-acdf58e7874c
504
3D Artist
Маю довід у моделюванні в Maya та скульптингу Zbrush. Вмію робити розгортки в MAYA та допоміжному софт Uv-Layout. Налаштування матеріалів в Photoshop I SUBSTANCE Painter, дещо в Mari. Вмію рендерити в Arnold, V-Ray, Marmoset. Маю знання про Анатомію людини.
Профессиональный рост. Неформальная обстановка.
null
Other
pre
1
Маю довід у моделюванні в Maya та скульптингу Zbrush. Вмію робити розгортки в MAYA та допоміжному софт Uv-Layout. Налаштування матеріалів в Photoshop I SUBSTANCE Painter, дещо в Mari. Вмію рендерити в Arnold, V-Ray, Marmoset. Маю знання про Анатомію людини. Профессиональный рост. Неформальная обстановка.
uk
02b60c47-bff4-58e0-84b8-d3f06108f9d1
505
3D Artist
Маю досвід 3D моделювання, створення текстур, анімації як персонажів так і інших об'єктів, створення фізичних симуляцій. Користуюсь програмами Blender, 3DsMax, Substance painter, RizomUV, Marmoset Toolbag. Ознайомитись з моїми роботами можна в Instagram за ніком GreeneArt3D та на Behance.
Мрію стати супер-пупер 3D-шником. Від потенційних роботодавців очікую на підтримку та сприяння.
Комплексний курс з 3D графіки "Супер Blender" Курс Hard Surface Modelling від Blenderbros Участь в 3D челленджі "Infinite House" на youtube-каналі Nooblender, нажаль в топ 50 моє відео не потрапило, але нагадаю, що Ви можете побачити його разом з моїми іншими роботами в Instagram за ніком GreeneArt3D та на Behance (БЕЗКОШТОВНО!!!)
Artist
basic
1
Комплексний курс з 3D графіки "Супер Blender" Курс Hard Surface Modelling від Blenderbros Участь в 3D челленджі "Infinite House" на youtube-каналі Nooblender, нажаль в топ 50 моє відео не потрапило, але нагадаю, що Ви можете побачити його разом з моїми іншими роботами в Instagram за ніком GreeneArt3D та на Behance (БЕЗКОШТОВНО!!!) Маю досвід 3D моделювання, створення текстур, анімації як персонажів так і інших об'єктів, створення фізичних симуляцій. Користуюсь програмами Blender, 3DsMax, Substance painter, RizomUV, Marmoset Toolbag. Ознайомитись з моїми роботами можна в Instagram за ніком GreeneArt3D та на Behance. Мрію стати супер-пупер 3D-шником. Від потенційних роботодавців очікую на підтримку та сприяння.
uk
828c8ef9-c9e2-53ce-b569-8e330c7a6b00
506
3D Artist
Маю досвід в графічному дизайні, 3д моделюванні та анімації,створюю постери,іллюстрації,монтую 2d/3d анімації,моделюю 3д моделі унікальних персонажів та створюю скелети для анімації. Хотів би і далі розвиватись в 3D дизайні,а також спробувати себе в gamedev
null
null
Artist
upper
1
Маю досвід в графічному дизайні, 3д моделюванні та анімації,створюю постери,іллюстрації,монтую 2d/3d анімації,моделюю 3д моделі унікальних персонажів та створюю скелети для анімації. Хотів би і далі розвиватись в 3D дизайні,а також спробувати себе в gamedev
uk
3c5f52ba-0035-59ab-a334-68da10f29664
507
3D Artist
Маю досвід роботи 5 років в таких мобільних додатках: - InShot; - Lensa; - Snapseed; - Quik; - Mojo; - Photodirector; - YouCamMakeUp. Створювала рекламні пости, сторіси, знімала та редагувала фото та відео матеріали для реклами салонів краси, переважно в Instagram та Facebook. Маю досвід роботи в 3D програмі Blender 2 місяці. Подобається розробка 3D об'єктів, сцен. Бажаю також опанувати ZBrash, Maya, 3DMax програми для того, щоб розвиватись в даній сфері діяльності та надалі працювати з роботодавцями в розробці 3D проектів.
null
Маю художній досвід в розписі стін інтер'єру, малюю на полотні (портрет, пейзаж, живопис). Маю 5 років досвіду професії бровіста, тож щодо досягнення - зайняла 1 місце в чемпіонаті Beauty Atelier в номінації "фарбування та корекція брів фарбою"
Artist
basic
0
Маю художній досвід в розписі стін інтер'єру, малюю на полотні (портрет, пейзаж, живопис). Маю 5 років досвіду професії бровіста, тож щодо досягнення - зайняла 1 місце в чемпіонаті Beauty Atelier в номінації "фарбування та корекція брів фарбою" Маю досвід роботи 5 років в таких мобільних додатках: - InShot; - Lensa; - Snapseed; - Quik; - Mojo; - Photodirector; - YouCamMakeUp. Створювала рекламні пости, сторіси, знімала та редагувала фото та відео матеріали для реклами салонів краси, переважно в Instagram та Facebook. Маю досвід роботи в 3D програмі Blender 2 місяці. Подобається розробка 3D об'єктів, сцен. Бажаю також опанувати ZBrash, Maya, 3DMax програми для того, щоб розвиватись в даній сфері діяльності та надалі працювати з роботодавцями в розробці 3D проектів.
uk
e50a0bf5-da7c-5623-bd85-796bfb9ed49c
508
3D Artist
Маю досвід роботи в 3D більше 2 років. Володію такими навичками як 3D моделинг; ретопологія; UV розгортки; праця з lowpoly, highpoly; рендерінг; бейкінг. Малювання у традиційній та діджитал техніках, академічна база у рисунку, живописі,та анатомії. Створення креслень промислових об’єктів, механічних з’єднань, створення рухомих макетів з ПВХ Програми:Photoshop, Illustrator, AutoCad, Blender, Maya, Zbrush, Substance Painter, Marmoset
Працюю з пропсами та не великими предметами оточення, механічні персонажі Не працюю з біонічними персонажами
null
Artist
pre
1
Маю досвід роботи в 3D більше 2 років. Володію такими навичками як 3D моделинг; ретопологія; UV розгортки; праця з lowpoly, highpoly; рендерінг; бейкінг. Малювання у традиційній та діджитал техніках, академічна база у рисунку, живописі,та анатомії. Створення креслень промислових об’єктів, механічних з’єднань, створення рухомих макетів з ПВХ Програми:Photoshop, Illustrator, AutoCad, Blender, Maya, Zbrush, Substance Painter, Marmoset Працюю з пропсами та не великими предметами оточення, механічні персонажі Не працюю з біонічними персонажами
uk
37f4e146-14ca-502a-8e4e-1a384e68313e
509
3D Artist
Маю досвід роботи в будівельній компанії на посаді інженера виконання робіт. Створювала проекти для будівельних майданчиків цивільного та промислового будівництва. Як 3д художник виконувала моделінг, текстуринг персонажів та об'єктів оточення
null
Закінчила художню школу де вивчала композицію, теорію кольору, форми, скульптуру, історію мистецтв, живопис та графіку.
Artist
pre
0
Закінчила художню школу де вивчала композицію, теорію кольору, форми, скульптуру, історію мистецтв, живопис та графіку. Маю досвід роботи в будівельній компанії на посаді інженера виконання робіт. Створювала проекти для будівельних майданчиків цивільного та промислового будівництва. Як 3д художник виконувала моделінг, текстуринг персонажів та об'єктів оточення
uk
63862e56-95d0-5d91-b351-6b00db4bacc2
510
3D Artist
Маю досвід роботи у невеликій студіі авторської мініатюри. В основному робота була повязана з всесвітом Warhammer 40000. Займався різного рода правками, внесеням змін, додаванням елементів і ті.
Хотів би почати з Trainee. Не дуже хочу займатись дезайном преміщінь.
Переопрацьовані мною моделі доволі успішно продаються. Також Я проходжу курси по программі ZBrush, яка є гарним інструментом 3D srtist.
Artist
no_english
0.5
Переопрацьовані мною моделі доволі успішно продаються. Також Я проходжу курси по программі ZBrush, яка є гарним інструментом 3D srtist. Маю досвід роботи у невеликій студіі авторської мініатюри. В основному робота була повязана з всесвітом Warhammer 40000. Займався різного рода правками, внесеням змін, додаванням елементів і ті. Хотів би почати з Trainee. Не дуже хочу займатись дезайном преміщінь.
uk
04c342d0-9017-5d70-b637-4b0103168659
511
3D Artist
Маю досвід створення ігрових моделей згідно з стандартами gamedev pipe line. Використовую навички lowpoly та highpoly моделювання для різних стилістик, працюю в Blender. Текстурую моделі в Substance 3D Painter. Бажаю розвиватися в напрямках hardsurface, environment, cloth та props design. Готовий до вивчення іншого софту. Всі знання 3D здобуваю самостійно, тому вважаю себе готовим до різних проектів.
Очікую гідний проект, в якому зможу розвивати свої навички, набувати нових та бути корисним.
null
Artist
intermediate
0.5
Маю досвід створення ігрових моделей згідно з стандартами gamedev pipe line. Використовую навички lowpoly та highpoly моделювання для різних стилістик, працюю в Blender. Текстурую моделі в Substance 3D Painter. Бажаю розвиватися в напрямках hardsurface, environment, cloth та props design. Готовий до вивчення іншого софту. Всі знання 3D здобуваю самостійно, тому вважаю себе готовим до різних проектів. Очікую гідний проект, в якому зможу розвивати свої навички, набувати нових та бути корисним.
uk
e78a139f-9937-5d0d-9b11-79d2a2026e43
512
3D Artist
Маю досвід у розробці та підготовці моделей для 3D друку, створенні персонажів та сцен-діорам . Крім того, маю здібності у розробці NFT проектів та 3d aрту. Володію навичками скульптингу, ретопології , рігінг та UV-розгортки, а також створення текстур. Моя художня освіта та навички концепт-художника допомагають мені бачити потенціал кожного проекту і створювати тематичні концепти. Мої базові знання анатомії дозволяють зробити персонажів більш правдоподібними, а здатність працювати у різних стилізаціях допоможе надати вашим проектам особливий характер та стиль. Моє розуміння сучасних ігрових тенденцій допомагає мені у створенні ігрових персонажів та оточення, які відповідають смаку та очікуванням сучасної аудиторії. Любов до ігор також надає мені можливість увійти в роль користувача та враховувати потреби гравця при розробці проектів. Я дуже прагну розвиватись у 3D індустрії та навчатись у професіоналів
null
Робила пам'ятні діарами для волонтерського проекту "визначні бої українсько-російскої війни" Приймала участь у художніх виставках як 3д художник абстракції у Центрі сучасної культури у Дніпрі, або Dnipro Center for Contemporary Culture. Робила моделі для друку систем скидування на дрони, та деталі для ремонту пнб(прилад нічного бачення).
Artist
pre
0
Робила пам'ятні діарами для волонтерського проекту "визначні бої українсько-російскої війни" Приймала участь у художніх виставках як 3д художник абстракції у Центрі сучасної культури у Дніпрі, або Dnipro Center for Contemporary Culture. Робила моделі для друку систем скидування на дрони, та деталі для ремонту пнб(прилад нічного бачення). Маю досвід у розробці та підготовці моделей для 3D друку, створенні персонажів та сцен-діорам . Крім того, маю здібності у розробці NFT проектів та 3d aрту. Володію навичками скульптингу, ретопології , рігінг та UV-розгортки, а також створення текстур. Моя художня освіта та навички концепт-художника допомагають мені бачити потенціал кожного проекту і створювати тематичні концепти. Мої базові знання анатомії дозволяють зробити персонажів більш правдоподібними, а здатність працювати у різних стилізаціях допоможе надати вашим проектам особливий характер та стиль. Моє розуміння сучасних ігрових тенденцій допомагає мені у створенні ігрових персонажів та оточення, які відповідають смаку та очікуванням сучасної аудиторії. Любов до ігор також надає мені можливість увійти в роль користувача та враховувати потреби гравця при розробці проектів. Я дуже прагну розвиватись у 3D індустрії та навчатись у професіоналів
uk
adb8c9d5-aa55-59ae-8d77-41bba7fd758e
513
3D Artist
Маю досвід у таких программах: 3ds max, Zbrush, RizomUV, Marmoset, Substance Painter, Substance Designer, Photoshop, Marvelous, Unity, Unreal Engine. Маю навики: LP/HP Hardsurface Modeling, PBR Texturing, Створення процедурних матеріалів у Substance Designer. Працював у Integra Design протягом одного року. Маю бажання розвивати навички у геймдеві.
null
null
Artist
pre
2
Маю досвід у таких программах: 3ds max, Zbrush, RizomUV, Marmoset, Substance Painter, Substance Designer, Photoshop, Marvelous, Unity, Unreal Engine. Маю навики: LP/HP Hardsurface Modeling, PBR Texturing, Створення процедурних матеріалів у Substance Designer. Працював у Integra Design протягом одного року. Маю бажання розвивати навички у геймдеві.
uk
ae252921-2136-5706-9d58-a04e9d04fac7
514
3D Artist
Маю молодшого спеціаліста з графічного дизайна та спеціаліста з дизайну інтер'єру - тому маю широкі навички з векторної, растрової графіки та з 3D max. Маю досвід роботи дизайнером інтер'єра 3 роки в різних фірмах, рік роботи графічним дизайнером та ріку моделював інтер'єри з нуля та розгортав UV. Маю навички моделінгу в marvelus designer, 3ds max, розгортки RizomUV, також вільно володію Photoshop, illustrator, CorelDraw. Маю поверхові знання zbrush. Маю бажання розвиватись в 3D моделінгу та вивчати нове.
null
null
Artist
basic
3
Маю молодшого спеціаліста з графічного дизайна та спеціаліста з дизайну інтер'єру - тому маю широкі навички з векторної, растрової графіки та з 3D max. Маю досвід роботи дизайнером інтер'єра 3 роки в різних фірмах, рік роботи графічним дизайнером та ріку моделював інтер'єри з нуля та розгортав UV. Маю навички моделінгу в marvelus designer, 3ds max, розгортки RizomUV, також вільно володію Photoshop, illustrator, CorelDraw. Маю поверхові знання zbrush. Маю бажання розвиватись в 3D моделінгу та вивчати нове.
uk
6463ef73-187e-5574-a4ec-3468d3227894
515
3D Artist
Маю невеликий досвід у Blender, Marmoset Toolbag, Substance painter. Також маю досвід у Fusion 360 та маю достатньо моделей промислових зразків створених по креслення (можна вважати теж досвідом моделювання Hard surface).
Шукаю першу роботу 3D artist/modeler бажано у gamedev сфері. Цікавить моделювання об'єктів (оточення, зброя т.п). Не цікавить моделювання персонажів, та будь яких створінь.
Самостійно розвиваюсь, та шукаю роботу/стажування Hard Surface 3D artist/modeler, також розглядаю роботу з Hyper casual або Low-poly стилістикою. Маю невеликий досвід у Blender, Marmoset Toolbag, Substance painter. Також маю досвід у Fusion 360 та маю достатньо моделей промислових зразків створених по креслення (можна вважати теж досвідом моделювання Hard surface).
Artist
pre
0
Самостійно розвиваюсь, та шукаю роботу/стажування Hard Surface 3D artist/modeler, також розглядаю роботу з Hyper casual або Low-poly стилістикою. Маю невеликий досвід у Blender, Marmoset Toolbag, Substance painter. Також маю досвід у Fusion 360 та маю достатньо моделей промислових зразків створених по креслення (можна вважати теж досвідом моделювання Hard surface). Маю невеликий досвід у Blender, Marmoset Toolbag, Substance painter. Також маю досвід у Fusion 360 та маю достатньо моделей промислових зразків створених по креслення (можна вважати теж досвідом моделювання Hard surface). Шукаю першу роботу 3D artist/modeler бажано у gamedev сфері. Цікавить моделювання об'єктів (оточення, зброя т.п). Не цікавить моделювання персонажів, та будь яких створінь.
uk
10f2edf8-bd52-5756-8ed4-2d1465037d6b
516
3D Artist
Маю невеличке портфоліо на ArtStation. Весь досвід є суто освітнім. Займаюсь блендером та 3д графікою рік. Маю велике бажання вчитися та поглинати досвід. Дуже хочу першого комерційного досвіду.......
Хочу створювати 3д моделі
Якщо це можна назвати досягненням маю ступінь бакалавра в Криворізькому Національному Університеті за спеціальністю Автоматизація комп'ютеро-інтегрованих технологій. Зробив деякі роботи які ви можете побачити на ArtStation
Artist
intermediate
0
Якщо це можна назвати досягненням маю ступінь бакалавра в Криворізькому Національному Університеті за спеціальністю Автоматизація комп'ютеро-інтегрованих технологій. Зробив деякі роботи які ви можете побачити на ArtStation Маю невеличке портфоліо на ArtStation. Весь досвід є суто освітнім. Займаюсь блендером та 3д графікою рік. Маю велике бажання вчитися та поглинати досвід. Дуже хочу першого комерційного досвіду....... Хочу створювати 3д моделі
uk
ccb990fa-5036-5f00-a2f7-085968c5c747
517
3D Artist
Маю рік досвіду на фрілансі, працюю з: Blender, Substance 3D Painter, Marmoset Toolbag, ZBrush і трішки Adobe Photoshop. Основні скілли Props і Characters, є досвід роботи з Environment і Animation
null
null
Artist
pre
1
Маю рік досвіду на фрілансі, працюю з: Blender, Substance 3D Painter, Marmoset Toolbag, ZBrush і трішки Adobe Photoshop. Основні скілли Props і Characters, є досвід роботи з Environment і Animation
uk
49989b3c-238d-5726-ad82-011a9ed07677
518
3D Artist
Мене звуть Денис, 23 роки. Професійно займаюся моделюванням, текстуруванням 3d props, environment, characters вже майже 4 роки. За цей час займав позиції Junior Environment 3D Artist в DALS Games, 3D Generalist в Gyre Rig, 3D Artist в RetroStyle Games.
Важливим є розвиток та цікаві проекти.
Прагнення до саморозвитку. Пройшов багато відеокурсів Закінчив курси по Hand-Paint від XYZ School.
Unity
intermediate
3
Прагнення до саморозвитку. Пройшов багато відеокурсів Закінчив курси по Hand-Paint від XYZ School. Мене звуть Денис, 23 роки. Професійно займаюся моделюванням, текстуруванням 3d props, environment, characters вже майже 4 роки. За цей час займав позиції Junior Environment 3D Artist в DALS Games, 3D Generalist в Gyre Rig, 3D Artist в RetroStyle Games. Важливим є розвиток та цікаві проекти.
uk
926c0a63-176f-5a1e-8f3d-718e2e4b1765
519
3D Artist
Мене звуть Руслан! Я працюю у сфері архітектурної візуалізації вже 8 років. 2 роки я працював як фрілансер, і 6 років у великій Українській будівельній компанії! Відкритий до нових проектів та нового досвіду
Я хотів би розробляти концепти проектів із технічного завдання від замовника чи дизайнера. І з них створювати картинки фінального результату!
null
Artist
pre
8
Мене звуть Руслан! Я працюю у сфері архітектурної візуалізації вже 8 років. 2 роки я працював як фрілансер, і 6 років у великій Українській будівельній компанії! Відкритий до нових проектів та нового досвіду Я хотів би розробляти концепти проектів із технічного завдання від замовника чи дизайнера. І з них створювати картинки фінального результату!
uk
c6c0d4cc-b205-5d47-8d33-4e9961f4ce31
520
3D Artist
Мій досвід включає участь у проектах Game Jam і приймання замовлень на візуальне оформлення реклами у вигляді рендеру продукції, які можна переглянути у моєму портфоліо. У рамках Game Jam проектів моя головна роль в команді полягала в розробці повного візуального напрямку гри, де я міг відтворити свої ідеї та створити неповторний вигляд гри. Моя участь у Game Jam проектах з візуальним напрямком гри дала мені можливість розкрити свій творчий потенціал та внести вагомий вклад у створення гри, яка може надихати та розважати гравців. Я пишаюся своїм внеском у цей проект та радію, що міг поділитись своїм досвідом.
мати можливість розвитку та хороший колектив
Вивчення нових програм і закінчені проекти
Artist
intermediate
0
Вивчення нових програм і закінчені проекти Мій досвід включає участь у проектах Game Jam і приймання замовлень на візуальне оформлення реклами у вигляді рендеру продукції, які можна переглянути у моєму портфоліо. У рамках Game Jam проектів моя головна роль в команді полягала в розробці повного візуального напрямку гри, де я міг відтворити свої ідеї та створити неповторний вигляд гри. Моя участь у Game Jam проектах з візуальним напрямком гри дала мені можливість розкрити свій творчий потенціал та внести вагомий вклад у створення гри, яка може надихати та розважати гравців. Я пишаюся своїм внеском у цей проект та радію, що міг поділитись своїм досвідом. мати можливість розвитку та хороший колектив
uk
653746ed-d4aa-5317-9231-0ca762e6a045
521
3D Artist
Моделювання 3д моделей high poly, low poly за кресленнями, референсами та ескізами. Це можуть бути як моделі меблів, предметів інтер'єру, декору, побутова техніка, так і 3д моделі транспорту, суден, авіації та іншої важкої техніки. Також створення інтер'єрів, екстер'єрів, налаштування сцен (світло, композиція), текстурування, розгортка, рендер з подальшою обробкою в графічних редакторах.
null
null
Artist
pre
2.5
Моделювання 3д моделей high poly, low poly за кресленнями, референсами та ескізами. Це можуть бути як моделі меблів, предметів інтер'єру, декору, побутова техніка, так і 3д моделі транспорту, суден, авіації та іншої важкої техніки. Також створення інтер'єрів, екстер'єрів, налаштування сцен (світло, композиція), текстурування, розгортка, рендер з подальшою обробкою в графічних редакторах.
uk
106b4832-637d-5486-b32f-bb18fe81eddc
522
3D Artist
Моделювання Low/ Mid/ Hign-poly моделей. Cкульптинг, ретопологія, UV-розгортка і запікання карт, текстурування. Розробка 3d візуалізації Бренд-зон. Дизайн інтер'єру. UI/UX дизайн мобільних додатків. Дизайн друкованої рекламної продукції.
null
null
Other
basic
1
Моделювання Low/ Mid/ Hign-poly моделей. Cкульптинг, ретопологія, UV-розгортка і запікання карт, текстурування. Розробка 3d візуалізації Бренд-зон. Дизайн інтер'єру. UI/UX дизайн мобільних додатків. Дизайн друкованої рекламної продукції.
uk
8ade77a6-3ef4-5fb7-af08-a7db37f8f2de
523
3D Artist
Моделювання об'єктів оточення. 2D, 3D анімація. Графічний дизайн.
Цікаві проекти
Підготовка різних креативів для рекламної діяльності
Artist
pre
3
Підготовка різних креативів для рекламної діяльності Моделювання об'єктів оточення. 2D, 3D анімація. Графічний дизайн. Цікаві проекти
uk
80c69870-01a3-56e3-872d-cbbfbb5ffdb7
524
3D Artist
Моделювання та тектурінг. Переважно працюю в Блендері. Непогано володію векторним редактором Inkscape Монтую відео в Corel VideoEditor та Edius Поверхнево знаю Corel Draw Corel PhotoPaint та інші Маю невеликий досвід програмування php Ruby Javascript
Віддам перевагу створенню моделей в нереалістичному казуальному стилі. Полюбляю проєкти де є політ фантазії та немає чітких рамок як має бути. Архітектурна візуалізація за розмірами не для мене. Цікавлюся геймдев, лойполі й таке інше
Працював віддалено в компанії по створенню мультфільмів. Лейаут (розміщення об'єктів в сцені 2D) Моделінг та тектурінг для 3Д
Artist
pre
3
Працював віддалено в компанії по створенню мультфільмів. Лейаут (розміщення об'єктів в сцені 2D) Моделінг та тектурінг для 3Д Моделювання та тектурінг. Переважно працюю в Блендері. Непогано володію векторним редактором Inkscape Монтую відео в Corel VideoEditor та Edius Поверхнево знаю Corel Draw Corel PhotoPaint та інші Маю невеликий досвід програмування php Ruby Javascript Віддам перевагу створенню моделей в нереалістичному казуальному стилі. Полюбляю проєкти де є політ фантазії та немає чітких рамок як має бути. Архітектурна візуалізація за розмірами не для мене. Цікавлюся геймдев, лойполі й таке інше
uk
3bddbd41-038d-54f8-9c53-90712b03193b
525
3D Artist
Мої основні навички - Rotoscoping/keying - clean up - compositing - camera tracking Але паралельно вивчаю blender та unreal engine. Хочу стати 3d environment artist або 3d generalist. Також пройшов декілька курсів по 3д оточенню.
null
null
Artist
intermediate
4
Мої основні навички - Rotoscoping/keying - clean up - compositing - camera tracking Але паралельно вивчаю blender та unreal engine. Хочу стати 3d environment artist або 3d generalist. Також пройшов декілька курсів по 3д оточенню.
uk
a4ccc4be-67bd-55f1-9cea-7cd9b006237b
526
3D Artist
Моя професійна практика поки не налічує великої кількості досвіду, оскільки в даний момент я є студентом магістратури. Однак, під час виконання моєї дипломної роботи, я мав можливість використати всі свої знання та навички, які я здобував під час попередньої освіти. Дозвольте мені детальніше розповісти про цей досвід: Магістратура: Наразі я активно здобуваю освіту на магістратурі, що підкреслює мій прагнення до подальшого самовдосконалення та спеціалізації у вибраній галузі. Дипломна робота: Моя дипломна робота була для мене важливим етапом в навчанні та професійному розвитку. Під час її виконання я витратив значний обсяг часу та зусиль для впровадження усіх навичок та знань, які я набув у галузі 3D моделювання, програмування, роботи з Figma та використання Unity. 3D моделювання: Моя здатність створювати 3D моделі була важливим елементом моєї дипломної роботи. Я розробив реалістичні об'єкти, які були використані у створенні додатку доповненої реальності. Програмування: У процесі створення додатку я використовував програмування для створення функціональності та забезпечення взаємодії користувача з додатком. Це вимагало від мене глибокого розуміння алгоритмів та програмних мов. Figma: Для дизайну та прототипування інтерфейсу користувача я використовував Figma. Це дозволило мені створити зручний та привабливий інтерфейс для користувачів додатку. Unity: Unity була ключовим інструментом у створенні додатку доповненої реальності. Я використовував її для інтеграції 3D моделей, програмування і реалізації AR-функціональності. Додаток AR для пошуку аудиторій: Моя дипломна робота нарешті призвела до створення додатку доповненої реальності, який може бути використаний для пошуку аудиторій в академії. Цей проект виявився важливим для покращення навчального процесу та спрощення життя студентів та персоналу. Цей досвід показує мою відданість навчанню і готовність вкладати власні знання та зусилля у розвиток професійних навичок та спеціалізацію. Я вірю, що мої здібності та знання стануть моїм цінним активом у подальшій кар'єрі в обраній сфері.
null
null
Artist
basic
1
Моя професійна практика поки не налічує великої кількості досвіду, оскільки в даний момент я є студентом магістратури. Однак, під час виконання моєї дипломної роботи, я мав можливість використати всі свої знання та навички, які я здобував під час попередньої освіти. Дозвольте мені детальніше розповісти про цей досвід: Магістратура: Наразі я активно здобуваю освіту на магістратурі, що підкреслює мій прагнення до подальшого самовдосконалення та спеціалізації у вибраній галузі. Дипломна робота: Моя дипломна робота була для мене важливим етапом в навчанні та професійному розвитку. Під час її виконання я витратив значний обсяг часу та зусиль для впровадження усіх навичок та знань, які я набув у галузі 3D моделювання, програмування, роботи з Figma та використання Unity. 3D моделювання: Моя здатність створювати 3D моделі була важливим елементом моєї дипломної роботи. Я розробив реалістичні об'єкти, які були використані у створенні додатку доповненої реальності. Програмування: У процесі створення додатку я використовував програмування для створення функціональності та забезпечення взаємодії користувача з додатком. Це вимагало від мене глибокого розуміння алгоритмів та програмних мов. Figma: Для дизайну та прототипування інтерфейсу користувача я використовував Figma. Це дозволило мені створити зручний та привабливий інтерфейс для користувачів додатку. Unity: Unity була ключовим інструментом у створенні додатку доповненої реальності. Я використовував її для інтеграції 3D моделей, програмування і реалізації AR-функціональності. Додаток AR для пошуку аудиторій: Моя дипломна робота нарешті призвела до створення додатку доповненої реальності, який може бути використаний для пошуку аудиторій в академії. Цей проект виявився важливим для покращення навчального процесу та спрощення життя студентів та персоналу. Цей досвід показує мою відданість навчанню і готовність вкладати власні знання та зусилля у розвиток професійних навичок та спеціалізацію. Я вірю, що мої здібності та знання стануть моїм цінним активом у подальшій кар'єрі в обраній сфері.
uk
0023d4a8-a8b8-5d7d-a16d-a11d46cefc57
527
3D Artist
Навчалась на архітектора тому знайома зі всіма процесами пов'язаними з архітектурними пректами, від ескізу до візуалізацій. Добре розуміюсь на процесах полігонального та SDS моделювання. Мушу одразу сказати, що не добре знайома з анімацією, проте не проти навчанню.
Очікую бути з работодавцем на одній хвилі.
Своїм досягненням вважаю реалістичний рендер у V-ray.
Design
basic
2
Своїм досягненням вважаю реалістичний рендер у V-ray. Навчалась на архітектора тому знайома зі всіма процесами пов'язаними з архітектурними пректами, від ескізу до візуалізацій. Добре розуміюсь на процесах полігонального та SDS моделювання. Мушу одразу сказати, що не добре знайома з анімацією, проте не проти навчанню. Очікую бути з работодавцем на одній хвилі.
uk
fea20604-4d82-52e4-b9fd-fca85a861e3a
528
3D Artist
На даний момент досвід роботи у даній сфері відсутній Закiнчив курси про старт у геймдев, та зараз проходжу курсы про UE Користуюсь Maya/blender, RizomUV, Substance painter та Marmoset Don't have commercial expirience Finised online course "Start to gamedev" and now learning UE Use Maya/blender, RizomUV, Substance painter та Marmoset
Готовиий набути новi знання та досвiд у геймдев або iншiй компаннii Не цiкавить скульптінг персонажей Ready to get new information and experience in gamedev or other company don't interest in sculpting characters
Моделювання за референсами Вміння текстурувати і оптимально використовувати текстурний простір Вмiння розташування свiтла та рендеру Modeling by references Texturing and UV mapping Render
Artist
intermediate
0
Моделювання за референсами Вміння текстурувати і оптимально використовувати текстурний простір Вмiння розташування свiтла та рендеру Modeling by references Texturing and UV mapping Render На даний момент досвід роботи у даній сфері відсутній Закiнчив курси про старт у геймдев, та зараз проходжу курсы про UE Користуюсь Maya/blender, RizomUV, Substance painter та Marmoset Don't have commercial expirience Finised online course "Start to gamedev" and now learning UE Use Maya/blender, RizomUV, Substance painter та Marmoset Готовиий набути новi знання та досвiд у геймдев або iншiй компаннii Не цiкавить скульптінг персонажей Ready to get new information and experience in gamedev or other company don't interest in sculpting characters
uk
6c272ab4-670e-5382-9ac5-f88a0a0c35e3
529
3D Artist
На даний момент займаюсь фрілансом. По справжньому досвіду, створив декілька ігрових моделей для відеогри на пк які буду використані в українському сервері гри DayZ по моду Stalker (сервер на стадії розробки).
null
Вивчаю англійську мову та працюю на англомовних версіях різних софтів. В програмі Blender володію навичками high poly, low poly,ручної retopology, ручної UV unwrapping, procedural texturing, baking, sculpting. також ознайомлений з texture painting (blender). Adobe photoshop, досвід з виправлення карт нормалей та створення трафаретів для альфа масок. Володію навичками текстурування в Substance Painter, створення власних розумних матеріалів, матеріалів, авторських текстур, робота з альфа масками, запіканням карт та їх експортом. Володію навичками запікання карт в Marmoset Toolbag. Запікання карт під експорт, кейдж, виправлення.
Artist
basic
0.5
Вивчаю англійську мову та працюю на англомовних версіях різних софтів. В програмі Blender володію навичками high poly, low poly,ручної retopology, ручної UV unwrapping, procedural texturing, baking, sculpting. також ознайомлений з texture painting (blender). Adobe photoshop, досвід з виправлення карт нормалей та створення трафаретів для альфа масок. Володію навичками текстурування в Substance Painter, створення власних розумних матеріалів, матеріалів, авторських текстур, робота з альфа масками, запіканням карт та їх експортом. Володію навичками запікання карт в Marmoset Toolbag. Запікання карт під експорт, кейдж, виправлення. На даний момент займаюсь фрілансом. По справжньому досвіду, створив декілька ігрових моделей для відеогри на пк які буду використані в українському сервері гри DayZ по моду Stalker (сервер на стадії розробки).
uk
0a574a13-ef62-5be8-ae17-e2dae7e2303c
530
3D Artist
На даний момент, на посаді 3D Artist в компанії Visco CG Основні задачі виконую за допомогою програм 3D Max та AutoCad Рендерю за допомогою Corona render маю базові навички в Unreal Engine Протягом 5 років викладала 3д моделювання та візуалізацію Наразі вивчаю програму z-brush та підвищення скілів Є досвіл в роботі з тканиною,для того використовую програму Marvelous designer
null
null
Artist
intermediate
2.5
На даний момент, на посаді 3D Artist в компанії Visco CG Основні задачі виконую за допомогою програм 3D Max та AutoCad Рендерю за допомогою Corona render маю базові навички в Unreal Engine Протягом 5 років викладала 3д моделювання та візуалізацію Наразі вивчаю програму z-brush та підвищення скілів Є досвіл в роботі з тканиною,для того використовую програму Marvelous designer
uk
184a749b-730a-5fec-b444-d680888623f0
531
3D Artist
На даний момент немає досвіду роботи в компаніях. Займаюся створенням 3Д моделей по стандратному пайплайну (LowPoly - HighPoly - UV - Bake - Texturing, або HighPoly - Lowpoly - UV - Bake - Texturing).
Очікую роботу зі створенням 3D ассетів для ігор.
Створював 3D моделі для ігрових рушіїв. На даний момент вивчаю UnrealEngine 5 і намагаюся створювати власну гру.
Artist
intermediate
0
Створював 3D моделі для ігрових рушіїв. На даний момент вивчаю UnrealEngine 5 і намагаюся створювати власну гру. На даний момент немає досвіду роботи в компаніях. Займаюся створенням 3Д моделей по стандратному пайплайну (LowPoly - HighPoly - UV - Bake - Texturing, або HighPoly - Lowpoly - UV - Bake - Texturing). Очікую роботу зі створенням 3D ассетів для ігор.
uk
2d403037-5314-56e4-a0f3-6be6c3444622
532
3D Artist
На даний момент працюю як фрілансер. Створюю hard surface моделі різної складності. В основному використовую 3Ds Max+V-Ray і Adobe Photoshop. Також працював з ZBrush і SolidWorks. Хочу знайти компанію, в якій зможу й надалі покращувати свої навички створення моделей, анімації, а також текстурування.
Не дуже хотів би займатись візуалізаціями. Натомість дуже подобається процес створення 3D-моделей.
null
Artist
pre
0
На даний момент працюю як фрілансер. Створюю hard surface моделі різної складності. В основному використовую 3Ds Max+V-Ray і Adobe Photoshop. Також працював з ZBrush і SolidWorks. Хочу знайти компанію, в якій зможу й надалі покращувати свої навички створення моделей, анімації, а також текстурування. Не дуже хотів би займатись візуалізаціями. Натомість дуже подобається процес створення 3D-моделей.
uk
b94809cd-58c7-5a14-873d-99e66b7e65a4
533
3D Artist
На даний момент у мене немає досвіду роботи в 3D-індустрії, але я віддано займаюся вивченням програми Blender та створенням 3D-моделей. Мої цілі полягають у набутті практичного досвіду та покращенні моїх навичок, щоб стати кваліфікованим 3D-моделювальником. Я відкритий для нових викликів та готовий допомагати в створенні візуально захоплюючих та інноваційних проектів у 3D-індустрії.
Мої очікування пов'язані з роботою в 3D-сфері, зокрема в ігровій індустрії. Я хочу розробляти якісні 3D-моделі, брати участь у проектах та співпрацювати з експертами індустрії. Мої цілі - вивчати нові технології та вдосконалювати свої навички.
Наразі я зосереджена на вивченні 3D моделювання в Blender'і та створенні портфоліо, щоб продемонструвати свої навички та розвиватися в цій сфері. Працюю над проектами з великим ентузіазмом та старанністю, щоб покращити свої навички та отримати досвід у створенні 3D моделей різної складності та форматів.
Artist
pre
0
Наразі я зосереджена на вивченні 3D моделювання в Blender'і та створенні портфоліо, щоб продемонструвати свої навички та розвиватися в цій сфері. Працюю над проектами з великим ентузіазмом та старанністю, щоб покращити свої навички та отримати досвід у створенні 3D моделей різної складності та форматів. На даний момент у мене немає досвіду роботи в 3D-індустрії, але я віддано займаюся вивченням програми Blender та створенням 3D-моделей. Мої цілі полягають у набутті практичного досвіду та покращенні моїх навичок, щоб стати кваліфікованим 3D-моделювальником. Я відкритий для нових викликів та готовий допомагати в створенні візуально захоплюючих та інноваційних проектів у 3D-індустрії. Мої очікування пов'язані з роботою в 3D-сфері, зокрема в ігровій індустрії. Я хочу розробляти якісні 3D-моделі, брати участь у проектах та співпрацювати з експертами індустрії. Мої цілі - вивчати нові технології та вдосконалювати свої навички.
uk
05f17d4a-f6d2-5bbf-8c25-3910cc889940
534
3D Artist
На першому місці роботи займався створенням моделей для web конструктора на юніті. Останнє місце роботи: аутсорсингова контора. В основному робив нескладні пропси, рендери сцен, моделі для казуалок під оверпейнт.
null
null
Artist
intermediate
1.5
На першому місці роботи займався створенням моделей для web конструктора на юніті. Останнє місце роботи: аутсорсингова контора. В основному робив нескладні пропси, рендери сцен, моделі для казуалок під оверпейнт.
uk
eb07065d-98bf-59eb-9a51-484554b782b9
535
3D Artist
Наразі працюю на позиціі 3D Artist в студії Studio 801, використовуваючи стандартний пайплайн Blok/HP/LP/UV/Bake/Texturing, до цього часу працював 8 років дизайнером у компанії Nexteum та водночас вдосконалював навички у 3D.
null
null
Artist
intermediate
1
Наразі працюю на позиціі 3D Artist в студії Studio 801, використовуваючи стандартний пайплайн Blok/HP/LP/UV/Bake/Texturing, до цього часу працював 8 років дизайнером у компанії Nexteum та водночас вдосконалював навички у 3D.
uk
5c3701b7-a0e8-5ce4-a16b-3d70541a1f1c
536
3D Artist
Наразі працюю неповний робочий день на UE5 проекті неповний робочий день на позиції Environment/Props Artist. Також займаюся шейдерами та іноді допрацьовую блокінги локацій. Надалі хотів би спробувати різні напрямки в 3D
Наразі цікавить більшість напрямків в 3D, в особливості створення модульних ассетів для оточення та пропсів. Також дуже цікавить створення персонажів
Маю досвід в наступному софті: Blender, ZBrush, Adobe Substance Painter, Marmoset Toolbag, UE5, Unity, Mixamo, AccuRig, Cascadeur, World Machine, Adobe Photoshop Було створено декілька локацій і ассетів для проекту на UE5 та проекти для портфоліо
Artist
upper
0.5
Маю досвід в наступному софті: Blender, ZBrush, Adobe Substance Painter, Marmoset Toolbag, UE5, Unity, Mixamo, AccuRig, Cascadeur, World Machine, Adobe Photoshop Було створено декілька локацій і ассетів для проекту на UE5 та проекти для портфоліо Наразі працюю неповний робочий день на UE5 проекті неповний робочий день на позиції Environment/Props Artist. Також займаюся шейдерами та іноді допрацьовую блокінги локацій. Надалі хотів би спробувати різні напрямки в 3D Наразі цікавить більшість напрямків в 3D, в особливості створення модульних ассетів для оточення та пропсів. Також дуже цікавить створення персонажів
uk
a42f6661-33d1-5bdc-98fc-e6db5e5d4408
537
3D Artist
Немає досвіду роботи. В основному я робив проекти, які мені сподобалися, з кожним разом збільшуючи складність. Мені подобається робити стилестичних персонажів, тому хочу рухатися у цьому напрямі.
не хочу займатися Анімацією
Базові знання Анатомії людини, базові знання: ретопологія, клуня, текстурування, запікання. Зробив за 5 місяців уже 8 песонажів.
Artist
basic
0
Базові знання Анатомії людини, базові знання: ретопологія, клуня, текстурування, запікання. Зробив за 5 місяців уже 8 песонажів. Немає досвіду роботи. В основному я робив проекти, які мені сподобалися, з кожним разом збільшуючи складність. Мені подобається робити стилестичних персонажів, тому хочу рухатися у цьому напрямі. не хочу займатися Анімацією
uk
40132e75-8b96-5cad-89a4-1da789046182
538
3D Artist
Освіта, курси 01.09.12 – 31.01.18 Національна металургійна академія України; спеціальність: машинобудування; вивчав інженерно-конструкторські дисциплини ступінь: магістр. 01.03.17 – 12.05.18 Навчання у художній студії «Viki-ART». Навчався основ художнього мистецтва. 25.01.21 – 01.08.21 Пройдено курс Євгенія Грипінського з моделінгу та візуалізації у 3Ds Max 25.07.19 – 15.10.19 Навчання фотографії у фотошколі.
null
null
Artist
basic
1.5
Освіта, курси 01.09.12 – 31.01.18 Національна металургійна академія України; спеціальність: машинобудування; вивчав інженерно-конструкторські дисциплини ступінь: магістр. 01.03.17 – 12.05.18 Навчання у художній студії «Viki-ART». Навчався основ художнього мистецтва. 25.01.21 – 01.08.21 Пройдено курс Євгенія Грипінського з моделінгу та візуалізації у 3Ds Max 25.07.19 – 15.10.19 Навчання фотографії у фотошколі.
uk
03e34a09-815b-5e86-9042-e1935b29823a
539
3D Artist
Основний вид діяльності це створення анімаційних роликів для рекламування ігор. Моя роль це створення анімацій, а також збір сцен із асетів для анімації. Також робота із 3D асетами для подальшого використання у анімації. В додаток до цього створення статичних банерів для соц мереж.
Бажано щоб робота була широко спеціалізована без великої кількості монотоних та однотипних задач.
За останній рік покращення навичок у напрямі 2D анімації та 3D моделювання. На даному етапі розвиваю навички у 3D графіці (UV / текстуринг / ригінг). Також 6-річний досвід на стоках із створенням різного роду графічних елементів та анімацій.
Design
pre
2
За останній рік покращення навичок у напрямі 2D анімації та 3D моделювання. На даному етапі розвиваю навички у 3D графіці (UV / текстуринг / ригінг). Також 6-річний досвід на стоках із створенням різного роду графічних елементів та анімацій. Основний вид діяльності це створення анімаційних роликів для рекламування ігор. Моя роль це створення анімацій, а також збір сцен із асетів для анімації. Також робота із 3D асетами для подальшого використання у анімації. В додаток до цього створення статичних банерів для соц мереж. Бажано щоб робота була широко спеціалізована без великої кількості монотоних та однотипних задач.
uk
946e7a5a-56de-5387-bb8f-a0db9c61cc13
540
3D Artist
Основний софт Blender: - Modeling (All Hard Surface, Furniture and Environment Nature) - Cloth simulation - Rendering (Eevee real-time engine, Cycles, Luxcore) - Texturing, Baking - Edit video Substance Painter Marmoset Toolbag 3ds Мax: - Modeling - Rendering (V-ray, Corona) Marvelous Designer Cloth simulation Шукаю по-проекну роботу чи неповну зайнятість. Прошу уваги! Мене не цікавлять пропозиції по персонажному моделюванню.
Environment modeling and texturing
Працював візуалізатором з 2017 по 2020 рік. Потім hardsurface, subdivision моделером. Зараз роблю для рушіїв оптимізоване оточення.
Artist
pre
5
Працював візуалізатором з 2017 по 2020 рік. Потім hardsurface, subdivision моделером. Зараз роблю для рушіїв оптимізоване оточення. Основний софт Blender: - Modeling (All Hard Surface, Furniture and Environment Nature) - Cloth simulation - Rendering (Eevee real-time engine, Cycles, Luxcore) - Texturing, Baking - Edit video Substance Painter Marmoset Toolbag 3ds Мax: - Modeling - Rendering (V-ray, Corona) Marvelous Designer Cloth simulation Шукаю по-проекну роботу чи неповну зайнятість. Прошу уваги! Мене не цікавлять пропозиції по персонажному моделюванню. Environment modeling and texturing
uk
6bd625ea-52d8-5f35-924f-f7e195e667a8
541
3D Artist
Останнє місце роботи: Glancingeye м.Київ 3D Artist З 07.2019 по 07.2022 За фото та кресленнями виконував завдання зі створення 3D моделей приміщень, використовуючи фото та креслення як основу для роботи.
null
null
Artist
basic
3
Останнє місце роботи: Glancingeye м.Київ 3D Artist З 07.2019 по 07.2022 За фото та кресленнями виконував завдання зі створення 3D моделей приміщень, використовуючи фото та креслення як основу для роботи.
uk
b739c0ad-192d-5304-a422-5980a49e6027
542
3D Artist
Останні 2 роки працював у невеличкій студіі, яка розробляє як ігрові, так і бізнес проекти від замовника. Оскільки студія невелика, довелося освоіти декілька професіональних напрямків та покривати широкий спектр завдань. Основний напрямок роботи це 3D - Artist, але також займався дизайном рівнів, рігом, анимаціею та рендером. Маю досвід роботи з AR/VR/XR.
null
null
Artist
pre
2
Останні 2 роки працював у невеличкій студіі, яка розробляє як ігрові, так і бізнес проекти від замовника. Оскільки студія невелика, довелося освоіти декілька професіональних напрямків та покривати широкий спектр завдань. Основний напрямок роботи це 3D - Artist, але також займався дизайном рівнів, рігом, анимаціею та рендером. Маю досвід роботи з AR/VR/XR.
uk
c443dbfb-78eb-5dc0-863a-088896de200b
543
3D Artist
Останній рік активно займаюсь самоосвітою в напрямі 3D Art. Цікавлюся ігровою індустрією, створенням props для ігр на ПК.
null
Вмію працювати з референсами, створювати Lowpoly та Highpoly моделі в Autodesk Maya, деталізувати їх в ZBrush, робити запікання в Marmoset Toolbag і текстуринг в Substance Painter.
Artist
upper
0
Вмію працювати з референсами, створювати Lowpoly та Highpoly моделі в Autodesk Maya, деталізувати їх в ZBrush, робити запікання в Marmoset Toolbag і текстуринг в Substance Painter. Останній рік активно займаюсь самоосвітою в напрямі 3D Art. Цікавлюся ігровою індустрією, створенням props для ігр на ПК.
uk
e79529f4-0ffe-5674-b42a-00163a0cfa3d
544
3D Artist
Останній рік свого життя я присвятив вивченню та розвитку у сфері 3D, під час якого здобув глибокі навчики моделювання, скульптингу, ретопологої, створення UV розгортки, запікання, текстурування та рендерингу моделей. А також закінчив курс "Zbrush" в школі ArtCraft, під час якого навчився створювати високоякісних персонажів під керівництвом Артема Гусака. Поза освітою, я активно досліджую останні тендеції у галузі 3D мистецтва, беру участь у віртуальних спільнотах, та постійно проходжу різні туторіали, що дозволяє мені залишатися на пульсі індустрії та покращувати свої навчки. Я завжди відкритий до нових ідей та способів покращення своєї роботи і готовий робити свій внесок у команду.
Готовий виконувати будь-які задачі
null
Artist
intermediate
0
Останній рік свого життя я присвятив вивченню та розвитку у сфері 3D, під час якого здобув глибокі навчики моделювання, скульптингу, ретопологої, створення UV розгортки, запікання, текстурування та рендерингу моделей. А також закінчив курс "Zbrush" в школі ArtCraft, під час якого навчився створювати високоякісних персонажів під керівництвом Артема Гусака. Поза освітою, я активно досліджую останні тендеції у галузі 3D мистецтва, беру участь у віртуальних спільнотах, та постійно проходжу різні туторіали, що дозволяє мені залишатися на пульсі індустрії та покращувати свої навчки. Я завжди відкритий до нових ідей та способів покращення своєї роботи і готовий робити свій внесок у команду. Готовий виконувати будь-які задачі
uk
ebde38db-7d45-53e7-ab73-f9dff8524828
545
3D Artist
Останні роки переважно займався моделюванням об'єктів інтер'єру та об'єктів оточення (меблі, техніка, кімнатні рослини, скульптури і інші декоративні елементи, фурнітура, штори тощо), також є досвід замовлень моделей для gamedev, інтер'єрні та архітектурні візуалізаціі.
null
null
Artist
pre
5
Останні роки переважно займався моделюванням об'єктів інтер'єру та об'єктів оточення (меблі, техніка, кімнатні рослини, скульптури і інші декоративні елементи, фурнітура, штори тощо), також є досвід замовлень моделей для gamedev, інтер'єрні та архітектурні візуалізаціі.
uk
ccff9ea6-2920-52cf-b4df-83f41e229383
546
3D Artist
Останні три роки працювала у команді. За цей час було завершено більш ніж 150 проектів з яких були не тільки квартири але й дома, магазини, офіси та ресторани. До роботи ставлюся дуже відповідально. Працюю в 3d max + Corona Render Blender Наразі розглядаю віддалену роботу, фріланс або разовий проект.
Шукаю роботу в дизайні інтер'єру/екстер'єру (3д моделінг та візуалізація) або gamedev
null
Artist
basic
4
Останні три роки працювала у команді. За цей час було завершено більш ніж 150 проектів з яких були не тільки квартири але й дома, магазини, офіси та ресторани. До роботи ставлюся дуже відповідально. Працюю в 3d max + Corona Render Blender Наразі розглядаю віддалену роботу, фріланс або разовий проект. Шукаю роботу в дизайні інтер'єру/екстер'єру (3д моделінг та візуалізація) або gamedev
uk
ec973320-5bb2-5af7-b265-45663e39f9a9
547
3D Artist
Отримала ступінь бакалавра за спеціальністью художник. Зараз здобуваю магістра. Протягом 3 років вивчала проєктування інтер'єрів, тримірне моделювання та 2д графіку. Є досвід створення 3д персонажів. Дуже люблю живопис і добре знаю закони композиції та кольорознавство. Розробила власний проєкт завданням якого було створення серії картин та подальше створення інтер'єру для вписання робіт в середовище. Маю портфоліо .Вмію працювати в таких програмах як Blender, Photoshop, Lightroom,CorelDraw. Володію графічним планшетом (Krita,Illustrator). Швидко та легко навчаюсь та із задоволенням опановую нові навички.
null
null
Artist
intermediate
0.5
Отримала ступінь бакалавра за спеціальністью художник. Зараз здобуваю магістра. Протягом 3 років вивчала проєктування інтер'єрів, тримірне моделювання та 2д графіку. Є досвід створення 3д персонажів. Дуже люблю живопис і добре знаю закони композиції та кольорознавство. Розробила власний проєкт завданням якого було створення серії картин та подальше створення інтер'єру для вписання робіт в середовище. Маю портфоліо .Вмію працювати в таких програмах як Blender, Photoshop, Lightroom,CorelDraw. Володію графічним планшетом (Krita,Illustrator). Швидко та легко навчаюсь та із задоволенням опановую нові навички.
uk
16ade10c-1a8f-50b4-a13f-e67a5bc348c4
548
3D Artist
Півтора роки працював архітектурним візуалізатором, в мої обов'язки входило створювати приміщення, вікна двері, балкони, усі меблі, елементы декору, дерева, кущі, освітлення внутрішне та зовнішне. Та подальша візуалізація через корону. Вмію створювати фотореалестичні інтерьери та экстерьери. Я насправді дуже люблю цю справу. Та готовий віддавати всього себепродвктивній праці. Освоювати нові технології та программми. Поглиблено вивчаю zbrush, subtance painter.
null
null
Artist
upper
1.5
Півтора роки працював архітектурним візуалізатором, в мої обов'язки входило створювати приміщення, вікна двері, балкони, усі меблі, елементы декору, дерева, кущі, освітлення внутрішне та зовнішне. Та подальша візуалізація через корону. Вмію створювати фотореалестичні інтерьери та экстерьери. Я насправді дуже люблю цю справу. Та готовий віддавати всього себепродвктивній праці. Освоювати нові технології та программми. Поглиблено вивчаю zbrush, subtance painter.
uk
8efba4c4-bb35-5711-a5d0-063c075a85dd
549
3D Artist
Поки що в мене немає досвіду у компаніях, але ж я хочу знайти працю у гарній студії де зможу мати можливість для розвитку та поліпшення своїх навичок . Наразі я працюю в основному у таких програмах як Blender , Zbrush ,Substance Painter , marmoset toolbag , rizom uv
null
null
Artist
intermediate
2
Поки що в мене немає досвіду у компаніях, але ж я хочу знайти працю у гарній студії де зможу мати можливість для розвитку та поліпшення своїх навичок . Наразі я працюю в основному у таких програмах як Blender , Zbrush ,Substance Painter , marmoset toolbag , rizom uv
uk
ede0d5bb-df73-59ff-9035-248e57b3f90f
550
3D Artist
понад 15 років робботи в сфері 3д моделювання та візуалізації. Кілька років роботи з проектами віртуальної реальності. Робота зі спецефектами, анімацією тощо over 15 years in 3d and visualization scene. A few years of working on virtual reality projects. Continuous growing of my skills - VFX, animation, modelling, texturing. Unreal Engine now is main tool to complete visualization for clients.
null
null
Artist
intermediate
11
понад 15 років робботи в сфері 3д моделювання та візуалізації. Кілька років роботи з проектами віртуальної реальності. Робота зі спецефектами, анімацією тощо over 15 years in 3d and visualization scene. A few years of working on virtual reality projects. Continuous growing of my skills - VFX, animation, modelling, texturing. Unreal Engine now is main tool to complete visualization for clients.
uk
90b78dcf-9296-52aa-a70c-f7ddf3f06b2c
551
3D Artist
Понад 2 роки вивчаю сферу 3D та рік працюю у outsource студії. Використовую кілька пайплайнів у роботі: стандартний SubD (рідко, хоча вмію добре будувати сітку під нього), LP to ZBrush (краще для роботи в продакшені). Вмію робити все для створення якісних game ready моделей: створення LP/HP з нормальним шейдингом під bake та оптимізованою сіткою, unwrap з правильним розподілом UV island'ів для збільшення texel density, запікання всіх необхідних карт, текстурування зі створенням складних багатошарових матеріалів, експорт/ імпорт в ігровий движок. Працюю тільки з Hardsurface об'єктами, такими як: об'єкти оточення, зброя, техніка, будівлі та їх модульні частини.
null
null
Artist
intermediate
1
Понад 2 роки вивчаю сферу 3D та рік працюю у outsource студії. Використовую кілька пайплайнів у роботі: стандартний SubD (рідко, хоча вмію добре будувати сітку під нього), LP to ZBrush (краще для роботи в продакшені). Вмію робити все для створення якісних game ready моделей: створення LP/HP з нормальним шейдингом під bake та оптимізованою сіткою, unwrap з правильним розподілом UV island'ів для збільшення texel density, запікання всіх необхідних карт, текстурування зі створенням складних багатошарових матеріалів, експорт/ імпорт в ігровий движок. Працюю тільки з Hardsurface об'єктами, такими як: об'єкти оточення, зброя, техніка, будівлі та їх модульні частини.
uk
b163e81e-8103-57eb-b1dd-553ef0c0b806
552
3D Artist
Почав самостійно вивчати 3D моделювання, пройшов курси з моделювання в MAYA, high/low poly модель, використовував навички скульптингу ZBrush, розгортав моделі в UVLayout, запікав карти у Marmoset. Робив замовлення на Freelance пів року( Моделі оточення, пропс) I started learning 3D modeling on my own, took courses on modeling in MAYA, high/low poly model, used ZBrush sculpting skills, developed models in UVLayout. Made orders for Freelance for half a year (Environment models, props) Портфоліо artstation.com_evgeniysalo7
null
Робив цікаві проєкти для зарубіжних заказчиків I made interesting projects for foreign customers
Artist
basic
0.5
Робив цікаві проєкти для зарубіжних заказчиків I made interesting projects for foreign customers Почав самостійно вивчати 3D моделювання, пройшов курси з моделювання в MAYA, high/low poly модель, використовував навички скульптингу ZBrush, розгортав моделі в UVLayout, запікав карти у Marmoset. Робив замовлення на Freelance пів року( Моделі оточення, пропс) I started learning 3D modeling on my own, took courses on modeling in MAYA, high/low poly model, used ZBrush sculpting skills, developed models in UVLayout. Made orders for Freelance for half a year (Environment models, props) Портфоліо artstation.com_evgeniysalo7
uk
34169759-93a3-5525-b53f-fdaf5f8c2b39
553
3D Artist
ПрАТ КЦКБА – провідний інженер дослідник. ТОВ DNIPRO-M – технік з підготовки технічної документації. IT STEP Academy - піврічний базовий онлайн курс по 3D моделюванню та анімації в Autodesk Maya. QATestLab- безкоштовний онлайн курс ОСНОВИ ТЕСТУВАННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
Очікую зайняти позицію 3D Artist Trainee
Autodesk Maya Zbrush Substance Painter Marmoset UVLayout Відповідальність, наполегливість, цілеспрямованість, ініціативність, вміння працювати в команді, спрямованість на результат, здатність до самостійного вивчення матеріалу.
Artist
no_english
0
Autodesk Maya Zbrush Substance Painter Marmoset UVLayout Відповідальність, наполегливість, цілеспрямованість, ініціативність, вміння працювати в команді, спрямованість на результат, здатність до самостійного вивчення матеріалу. ПрАТ КЦКБА – провідний інженер дослідник. ТОВ DNIPRO-M – технік з підготовки технічної документації. IT STEP Academy - піврічний базовий онлайн курс по 3D моделюванню та анімації в Autodesk Maya. QATestLab- безкоштовний онлайн курс ОСНОВИ ТЕСТУВАННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ Очікую зайняти позицію 3D Artist Trainee
uk
97fe6ecc-d826-50b3-a99e-ab31a6629c7e
554
3D Artist
Працював 1.5 року у складі Ulysses graphics над ААА 3d person проектами. 4 роки як freelance digital sculptor. 6 років на посаді graphic designer. Завдання: environment, props. Технології: UЕ4 (normal baking), UE5 (normal baking, nanite vertex paint). Зараз перебуваю у пошуку нового місця та продовжую діяльність як freelance digital sculptor. Хочу розвиватися у напрямку character artist (characters, creatures, animals, clothes, sculptures, organic), цікавить як photoreal так і stylized/semi
Vehicles, weapons
Працював над Hogwarts Legacy
Artist
intermediate
2
Працював над Hogwarts Legacy Працював 1.5 року у складі Ulysses graphics над ААА 3d person проектами. 4 роки як freelance digital sculptor. 6 років на посаді graphic designer. Завдання: environment, props. Технології: UЕ4 (normal baking), UE5 (normal baking, nanite vertex paint). Зараз перебуваю у пошуку нового місця та продовжую діяльність як freelance digital sculptor. Хочу розвиватися у напрямку character artist (characters, creatures, animals, clothes, sculptures, organic), цікавить як photoreal так і stylized/semi Vehicles, weapons
uk
eba5c4bc-5162-5068-873b-797eb3d17e3a
555
3D Artist
Працював 1 рік на дизайн студію, після того як пройшов курси та став найкращим студентом. Через 7 місяців став найкращим дизайнером студії, надалі удосконалював свої навички та перейшов на фріланс. Займаюсь за візуалізацією інтерʼєру з усіма кресленнями. Виконував завдання на 3d-моделювання. Працюю в 3d max, corona render, також використовую photoshop та illustrator. Графік роботи вільний, люблю працювати цілодобово.
null
null
Artist
basic
3
Працював 1 рік на дизайн студію, після того як пройшов курси та став найкращим студентом. Через 7 місяців став найкращим дизайнером студії, надалі удосконалював свої навички та перейшов на фріланс. Займаюсь за візуалізацією інтерʼєру з усіма кресленнями. Виконував завдання на 3d-моделювання. Працюю в 3d max, corona render, також використовую photoshop та illustrator. Графік роботи вільний, люблю працювати цілодобово.
uk
85f7e1e2-7b20-5f4d-b6fd-8600991f6e7b
556
3D Artist
Працював 2.5 роки в ArchiCGI В основному візуалізації інтерʼєрів житлових, офісних приміщень та ресторанів Також виконував моделінг меблів, декору та SILO рендери Працюю з Corona, при необхідності з Vray
null
null
Artist
intermediate
2.5
Працював 2.5 роки в ArchiCGI В основному візуалізації інтерʼєрів житлових, офісних приміщень та ресторанів Також виконував моделінг меблів, декору та SILO рендери Працюю з Corona, при необхідності з Vray
uk
0b30f008-eff0-590d-bb5b-c5a695a808dc
557
3D Artist
Працював 2.5 роки на посаді 3D Artist. Займався створенням стилізованих персонажів і тварин під анімацію. Створював ріг для персонажів і тварин. Також створенням елементів оточення. Рендерив моделі під спрайт анімацію і фіналізацію в 2D.
null
null
Artist
intermediate
2.5
Працював 2.5 роки на посаді 3D Artist. Займався створенням стилізованих персонажів і тварин під анімацію. Створював ріг для персонажів і тварин. Також створенням елементів оточення. Рендерив моделі під спрайт анімацію і фіналізацію в 2D.
uk
07793073-063f-529a-bdff-9e985f6d6e2a
558
3D Artist
Працював 6 місяців у компанії Львівській "Knopa Studio" на позиції "3D-аніматор". Компанії, що займається рекламними промороликами для мобільних ігор/додатків. Працювали у форматі фрілансу. Виконував повний обсяг створення відео у 3D, а саме: Створення освітлення, оточення, композиції, анімації, оптимізації, рендерінг та фінальний постпродакшн(Додавання музики, звуків оточення, зведення кадрів та інше) Отримав цінний досвід у побудові робочого пайплайну, новий досвід роботи з подібними проєктами, нові навички постпродакшену та багато іншого. Worked for 6 months at Knopa Studio in Lviv as a 3D animator. The company creates promotional videos for mobile games/applications. Worked in a freelance format. Performed the full scope of video creation in 3D, namely: Creation of lighting, environment, composition, animation, optimization, rendering and final post-production (adding music, ambient sounds, mixing frames, etc.) I gained valuable experience in building a working pipeline, new experience with similar projects, new post-production skills, and much more.
Немає досвіду у роботі з 2D, та поки що не хотів би цим займатись I have no experience in working with 2D, but I don't want to do it yet
null
Artist
basic
0.5
Працював 6 місяців у компанії Львівській "Knopa Studio" на позиції "3D-аніматор". Компанії, що займається рекламними промороликами для мобільних ігор/додатків. Працювали у форматі фрілансу. Виконував повний обсяг створення відео у 3D, а саме: Створення освітлення, оточення, композиції, анімації, оптимізації, рендерінг та фінальний постпродакшн(Додавання музики, звуків оточення, зведення кадрів та інше) Отримав цінний досвід у побудові робочого пайплайну, новий досвід роботи з подібними проєктами, нові навички постпродакшену та багато іншого. Worked for 6 months at Knopa Studio in Lviv as a 3D animator. The company creates promotional videos for mobile games/applications. Worked in a freelance format. Performed the full scope of video creation in 3D, namely: Creation of lighting, environment, composition, animation, optimization, rendering and final post-production (adding music, ambient sounds, mixing frames, etc.) I gained valuable experience in building a working pipeline, new experience with similar projects, new post-production skills, and much more. Немає досвіду у роботі з 2D, та поки що не хотів би цим займатись I have no experience in working with 2D, but I don't want to do it yet
uk
1328605e-0f0e-5eb4-859e-756322acbfec
559
3D Artist
Працював в команді 3-д художників, забеспечував високу якість, а також візуальну точність конецептів. Створював та налаштовував різні сцени, моделі low poly, hi-poly, UV, запікання normal map, текстуринг. Співпрацював з концепт-художниками Забезпечив 100% якості на всіх етапах роботи. Працював, дизайнером візуалізатором інтерєрів. Створював дизайни інтерєрів, екстерєрів, моделював і текстурував меблі та предмети інтерєрів. Аналізував вимоги клієнтів та співпрацював з архітекторами і замовниками Забезпечив задоволеності клієнтів шляхом естетичної та технічної якості на всіх етапах розробки дизайну
null
null
Artist
basic
11
Працював в команді 3-д художників, забеспечував високу якість, а також візуальну точність конецептів. Створював та налаштовував різні сцени, моделі low poly, hi-poly, UV, запікання normal map, текстуринг. Співпрацював з концепт-художниками Забезпечив 100% якості на всіх етапах роботи. Працював, дизайнером візуалізатором інтерєрів. Створював дизайни інтерєрів, екстерєрів, моделював і текстурував меблі та предмети інтерєрів. Аналізував вимоги клієнтів та співпрацював з архітекторами і замовниками Забезпечив задоволеності клієнтів шляхом естетичної та технічної якості на всіх етапах розробки дизайну
uk
507db396-0f86-5290-845b-ccec458f5ae6
560
3D Artist
Працював в компанії ViscoCG, займався переважно hard-surface.
null
Курс «3Д анімація, комп’ютерні ігри» в учбовому центрі «Академія 3D», напрям підготовки «Створення ігрового персонажу», 432 ак. год., м. Дніпро (свідоцтво АІ № 01-19 від 27.04.2019 р.). Маю ступінь доктора наук з менеджменту.
Artist
pre
1
Курс «3Д анімація, комп’ютерні ігри» в учбовому центрі «Академія 3D», напрям підготовки «Створення ігрового персонажу», 432 ак. год., м. Дніпро (свідоцтво АІ № 01-19 від 27.04.2019 р.). Маю ступінь доктора наук з менеджменту. Працював в компанії ViscoCG, займався переважно hard-surface.
uk
1b5f809b-9d43-5f2c-b41b-2bd2d09563e4
561
3D Artist
Працював менеджером з продажу в декількох різних компаніях, також трішки працював за спеціальністью, а саме, у сфері відновлюваної енергетики. Але вирішив повністью змінити сферу своєї діяльності і тому шукаю роботу 3D художника!
null
З успіхом отримав ступін магістра в найкращому технічному університеті України. Дуже багато працював з людьми, тому дуже легко знаходжу мову будь з ким, та вмію чфтко розуміти потреби "замовника". З травня місяця 2022 року повністью віддався вивченню 3D граіфки, необхідних програм, та покращюю свої навички с кожнем днем!
Artist
pre
1
З успіхом отримав ступін магістра в найкращому технічному університеті України. Дуже багато працював з людьми, тому дуже легко знаходжу мову будь з ким, та вмію чфтко розуміти потреби "замовника". З травня місяця 2022 року повністью віддався вивченню 3D граіфки, необхідних програм, та покращюю свої навички с кожнем днем! Працював менеджером з продажу в декількох різних компаніях, також трішки працював за спеціальністью, а саме, у сфері відновлюваної енергетики. Але вирішив повністью змінити сферу своєї діяльності і тому шукаю роботу 3D художника!
uk
17729fcb-b6dc-5b06-a423-99fbbac913d7
562
3D Artist
Працював на невеликих проектах, створював персонажів за концептом чи з нуля. Поставлені переді мною завдання: скульпт, позинг, ретопологія, UV розгортка, також вмію текстурувати. Маю бажання розвиватися в цій професіі, та вивчати нові аспекти в цьому
null
null
Artist
basic
2
Працював на невеликих проектах, створював персонажів за концептом чи з нуля. Поставлені переді мною завдання: скульпт, позинг, ретопологія, UV розгортка, також вмію текстурувати. Маю бажання розвиватися в цій професіі, та вивчати нові аспекти в цьому
uk
79e63757-d8da-52e6-aa12-4eef96467356
563
3D Artist
Працював на позиції 3D Artist над проектами різних жанрів.Займаюсь моделінгом, скульптом, текстурінгом об'єктів оточення, хардсерфейс ассетів та пропсів, як в реалізмі, так і стилізовані. Є досвід у роботі з рушіями.
null
null
Artist
intermediate
1.5
Працював на позиції 3D Artist над проектами різних жанрів.Займаюсь моделінгом, скульптом, текстурінгом об'єктів оточення, хардсерфейс ассетів та пропсів, як в реалізмі, так і стилізовані. Є досвід у роботі з рушіями.
uk
75fe3ce0-81a0-5f69-8897-fa23fe035979
564
3D Artist
Працював на фрілансі близько 2 років, робив невеликі проекти для приватних замовників та невеликих студій. На мені лежала відповідальність за повне створення 3D відео для презентації того чи іншого продукту, від артдірекшену до постобробки, тому маю навички закривати подібні проекти самостійно. Основний софт: Cinema4D разом з Redshift, для композітінгу використовую Adobe AfterEffect, якщо мова йде про одяг є невеликі навички в MarvelousDesigner Завжди прислухаюсь до фідбеку, а також вмію висловлювати свою думку і бачення. Комунікабельний на відповідальний. Вмію серйозно відноситись до поставлених задач.
null
null
Artist
pre
2
Працював на фрілансі близько 2 років, робив невеликі проекти для приватних замовників та невеликих студій. На мені лежала відповідальність за повне створення 3D відео для презентації того чи іншого продукту, від артдірекшену до постобробки, тому маю навички закривати подібні проекти самостійно. Основний софт: Cinema4D разом з Redshift, для композітінгу використовую Adobe AfterEffect, якщо мова йде про одяг є невеликі навички в MarvelousDesigner Завжди прислухаюсь до фідбеку, а також вмію висловлювати свою думку і бачення. Комунікабельний на відповідальний. Вмію серйозно відноситись до поставлених задач.
uk
01a2ee97-240e-53ef-a00d-a713b0a04168
565
3D Artist
Працював на фрілансі Паралельно багато вчився в галузі 3Д арту З нещодавніх пір (серпень 2023) також почав орієнтуватись в скульптингу Маю невеликий досвід у геймдеві в якості 3Д артиста (рушії Unity та Godot) Хочу працювати з моделюванням та/або анімацією
null
null
Artist
intermediate
1
Працював на фрілансі Паралельно багато вчився в галузі 3Д арту З нещодавніх пір (серпень 2023) також почав орієнтуватись в скульптингу Маю невеликий досвід у геймдеві в якості 3Д артиста (рушії Unity та Godot) Хочу працювати з моделюванням та/або анімацією
uk
1b09f1bf-5f27-56af-bb50-b04765c53841
566
3D Artist
Працював рік у CG компанії. Я розроблюв рекламні ролики для Asus, Samsung, Tefal та інших компаній. Я робив моделі, анімував їх, тектурував та рендерив Працював півроку візуальним дизайнером в маркетингової компанії та робив 3д креативи для постів в інстаграм 2 роки фрілансю і роблю різні роботи по 3д
null
null
Artist
intermediate
2
Працював рік у CG компанії. Я розроблюв рекламні ролики для Asus, Samsung, Tefal та інших компаній. Я робив моделі, анімував їх, тектурував та рендерив Працював півроку візуальним дизайнером в маркетингової компанії та робив 3д креативи для постів в інстаграм 2 роки фрілансю і роблю різні роботи по 3д
uk
41aa4973-4727-5b81-934e-c62be01d645c
567
3D Artist
Працювала над анімаційним проектом, в якості 3d character artist «Мавка. Лісова пісня». Брала участь у розробці персонажів для 4x стратегії в міфологічному, фентезійному сетінгу. Певний проміжок часу і до нині розроблялю персонажів для The Walking Dead Empires.
null
null
Artist
upper
3
Працювала над анімаційним проектом, в якості 3d character artist «Мавка. Лісова пісня». Брала участь у розробці персонажів для 4x стратегії в міфологічному, фентезійному сетінгу. Певний проміжок часу і до нині розроблялю персонажів для The Walking Dead Empires.
uk
1bff2f5d-f9c7-563d-b717-3d95770037bd
568
3D Artist
Працювала над цікавим проектом 3д обкладинки музикального альбому. Результат мені сподобався. Бажаю працювати над дизайном середовища, будівель, та ін.
Моделювання складних персонажей - це не до мене)
В моєму портфоліо є 4 роботи, які гарно виконані. Я працюю швидко та якісно. Цікавлять незвичайні проекти.
Artist
basic
0.5
В моєму портфоліо є 4 роботи, які гарно виконані. Я працюю швидко та якісно. Цікавлять незвичайні проекти. Працювала над цікавим проектом 3д обкладинки музикального альбому. Результат мені сподобався. Бажаю працювати над дизайном середовища, будівель, та ін. Моделювання складних персонажей - це не до мене)
uk
529991df-d7f1-5b54-ba84-f357fc2e7f9a
569
3D Artist
Працювала півроку у маркетинговому ангенстві графічним дизайнером, виконувала задачі по створенню креативних постів та історій для інстаграму на різні теми, працювала в команді з іншими дизайнерами, використовувала в основном редактор Adobe Photoshop. У 2023 році отримала художню вищу освіту. Зараз вивчаю 3Д моделювання і бажаю розвиватись у цьому напрямку.
null
null
Artist
pre
0.5
Працювала півроку у маркетинговому ангенстві графічним дизайнером, виконувала задачі по створенню креативних постів та історій для інстаграму на різні теми, працювала в команді з іншими дизайнерами, використовувала в основном редактор Adobe Photoshop. У 2023 році отримала художню вищу освіту. Зараз вивчаю 3Д моделювання і бажаю розвиватись у цьому напрямку.
uk
3e0d80bc-8e7d-5f4b-bf9a-1e7ab24f95bf
570
3D Artist
Працювала рік на посаді "художник-візуалізатор", створювала проекти приміщень та робила розкладку плитки у программі ViSoft. Бажаю розвиватися у сфері інтер'єрної та екстер'єрної візуалізації.
Хочу працювати наполегливо у дружньому та щирому колективі.
null
Artist
intermediate
0
Працювала рік на посаді "художник-візуалізатор", створювала проекти приміщень та робила розкладку плитки у программі ViSoft. Бажаю розвиватися у сфері інтер'єрної та екстер'єрної візуалізації. Хочу працювати наполегливо у дружньому та щирому колективі.
uk
52921960-4b4f-564c-822b-5edc603414a5
571
3D Artist
Працюю 3d дизайнером близько семи років, займаюсь моделюванням та візуалізацією матраців, м'яких меблів та аксесуарів для сну. Хочу й надалі займатися моделюванням різноманітних об'єктів та розвиватися у напрямку персонажного моделювання та анімації.
Не подобається одноманітність задач.
Маю великий досвід в 3d моделюванні, досягаю реалістичного вигляду моделі при візуалізації. Отримала освіту художника, володію технікою масляного живопису. Вивчаю англійську мову.
Artist
basic
7
Маю великий досвід в 3d моделюванні, досягаю реалістичного вигляду моделі при візуалізації. Отримала освіту художника, володію технікою масляного живопису. Вивчаю англійську мову. Працюю 3d дизайнером близько семи років, займаюсь моделюванням та візуалізацією матраців, м'яких меблів та аксесуарів для сну. Хочу й надалі займатися моделюванням різноманітних об'єктів та розвиватися у напрямку персонажного моделювання та анімації. Не подобається одноманітність задач.
uk
18a0b8dd-7515-5188-8504-68f57bc5c3c2
572
3D Artist
Працюю в Blender, 3Ds Max, Substance 3D Painter, Adobe Photoshop та інших програмах. Створював моделі оточення та персонажів для візуалізаціх та геймдеву. Здебіільшого, досвід роботи на фрілансі та з розробниками мобільних ігор і на ПК.
null
null
Artist
basic
2
Працюю в Blender, 3Ds Max, Substance 3D Painter, Adobe Photoshop та інших програмах. Створював моделі оточення та персонажів для візуалізаціх та геймдеву. Здебіільшого, досвід роботи на фрілансі та з розробниками мобільних ігор і на ПК.
uk
57c68905-ba37-5da7-877d-d1894daae112
573
3D Artist
Працюю в Karandash Animation Studio на проекті "Woof and Joy" Займав посаду 3д аніматора та Scene setup. Складав сцени для аніматорів.
null
null
Artist
basic
1
Працюю в Karandash Animation Studio на проекті "Woof and Joy" Займав посаду 3д аніматора та Scene setup. Складав сцени для аніматорів.
uk
b65b3d55-3f67-5438-acc2-90b6a9c28817
574
3D Artist
Працюю в блендер більше 2х років як правило на коротких проектах, займаюсь як візуалізацією так і створенням 3д моделей під риг та ігровий рушій. Багато досвіду в архітектній візуалізації, можу перенести з фото все в 3д використовуючи один блендер
null
null
Artist
pre
2
Працюю в блендер більше 2х років як правило на коротких проектах, займаюсь як візуалізацією так і створенням 3д моделей під риг та ігровий рушій. Багато досвіду в архітектній візуалізації, можу перенести з фото все в 3д використовуючи один блендер
uk
1a2fdfba-bc63-5797-b420-01aa70d9d313
575
3D Artist
Працюю в таких программах як Blender, Rizom UV, Marmoset, Substance Painter. Працював над комерційними проектами по моделюванню меблів для візуалізацій та геймреді пропсів для мобільних та ПК ігор. Є велике бажання вчитися і опановувати нові технологіі.
null
null
Artist
pre
0
Працюю в таких программах як Blender, Rizom UV, Marmoset, Substance Painter. Працював над комерційними проектами по моделюванню меблів для візуалізацій та геймреді пропсів для мобільних та ПК ігор. Є велике бажання вчитися і опановувати нові технологіі.
uk
9904791e-3810-54a4-ab40-47de48921cb1
576
3D Artist
Працюю з дизайнерами інтер'єру та єкстер'єру та з меблевими магазинами. Брала участь у волонтерському проекті, створила персонаж - ляльку мотанку ( у проекті "Вишиванка - код нації) з елементами анімації. Працюю наразі у 3d Max, але планую вивчити і інші графічні та анімаційні програми. Вивчаю поглиблено англійську та іспанську мову.
На данному етапі мене цікавить процес створення 3д персонажів, ігрові екстер'єри та інтер'єри та анімація.
- Відмінно закінчила курс по візуалізації інтер'єру; - Самостійно розробила персонажа для волонерського проекту "Вишиванка - код нації";
Artist
pre
2
- Відмінно закінчила курс по візуалізації інтер'єру; - Самостійно розробила персонажа для волонерського проекту "Вишиванка - код нації"; Працюю з дизайнерами інтер'єру та єкстер'єру та з меблевими магазинами. Брала участь у волонтерському проекті, створила персонаж - ляльку мотанку ( у проекті "Вишиванка - код нації) з елементами анімації. Працюю наразі у 3d Max, але планую вивчити і інші графічні та анімаційні програми. Вивчаю поглиблено англійську та іспанську мову. На данному етапі мене цікавить процес створення 3д персонажів, ігрові екстер'єри та інтер'єри та анімація.
uk
6fbccad9-a307-51fe-a531-f0e29e48ee35
577
3D Artist
Працюю з приватними замовленнями та part-time зі студіями. Виконую замовлення самостійно, координуючись с замовником,враховуючи правки та побажання задля найкращого результату. Займаю різні ролі, працюючи у командах зі студій на part-time. Можу виконувати як основні навантаження зі створення арту, так і бути допоміжним художником у команді розробки. Найчастіше виконую такі обов'язки: - Моделювання 3D об'єктів оточення, зброї, транспортних засобів, пропсів; - Редагування 3D об'єктів, підготовка до використання в іграх; - Розгортка моделей та їх текстурування за допомогою текстурних атласів та Substance Painter; - Збірка та редагування локацій в Unity;
Очікую, що нова робота дасть мені змогу використати мої здібності та вдосконалити їх працюючи у команді фахівців, які також живуть своєю справою.
null
Artist
basic
2
Працюю з приватними замовленнями та part-time зі студіями. Виконую замовлення самостійно, координуючись с замовником,враховуючи правки та побажання задля найкращого результату. Займаю різні ролі, працюючи у командах зі студій на part-time. Можу виконувати як основні навантаження зі створення арту, так і бути допоміжним художником у команді розробки. Найчастіше виконую такі обов'язки: - Моделювання 3D об'єктів оточення, зброї, транспортних засобів, пропсів; - Редагування 3D об'єктів, підготовка до використання в іграх; - Розгортка моделей та їх текстурування за допомогою текстурних атласів та Substance Painter; - Збірка та редагування локацій в Unity; Очікую, що нова робота дасть мені змогу використати мої здібності та вдосконалити їх працюючи у команді фахівців, які також живуть своєю справою.
uk
5e32f13c-15d3-5fbf-a33f-e22679a0d43e
578
3D Artist
Працюю на фрілансі близько 1.5 роки. Робив проекти здебільшого у Blender, Maya та Fusion 360 для 3д принтингу. Дуже хочу розвиватися у напрямку GameDev
null
Закінчив курси Skillbox Maya, на данний момент проходжу курси 3д дженералист
Artist
intermediate
1
Закінчив курси Skillbox Maya, на данний момент проходжу курси 3д дженералист Працюю на фрілансі близько 1.5 роки. Робив проекти здебільшого у Blender, Maya та Fusion 360 для 3д принтингу. Дуже хочу розвиватися у напрямку GameDev
uk
c61a7fde-8fa1-541d-b5f2-2dda47ebbf62
579
3D Artist
Працюю як 3D Artist в Agile Fuel, моделюю, так і виконую перевірку 3d моделей. Навчаюсь на курсі varto.school 3D Artist gamedev, хочу перейти в gamedev і розвиватись в цьому напрямку. Шукаю роботу і крутих людей в яких можна буде отримати досвід і покращити свої навички.
null
null
Artist
pre
1
Працюю як 3D Artist в Agile Fuel, моделюю, так і виконую перевірку 3d моделей. Навчаюсь на курсі varto.school 3D Artist gamedev, хочу перейти в gamedev і розвиватись в цьому напрямку. Шукаю роботу і крутих людей в яких можна буде отримати досвід і покращити свої навички.
uk
3d830c39-2843-5c20-88a8-683164e33248
580
3D Artist
Працюю як фрилансер у компанії Archivizer, займаюся візуалізацією інтер'єрів та екстер'єрів у 3d max з подальшою постобробкою. Через війну в Україні не маю можливості працювати у своїй компанії, тому підшукую роботу, яка б дозволила працювати в офісі на західній Україні
null
null
Artist
upper
1.5
Працюю як фрилансер у компанії Archivizer, займаюся візуалізацією інтер'єрів та екстер'єрів у 3d max з подальшою постобробкою. Через війну в Україні не маю можливості працювати у своїй компанії, тому підшукую роботу, яка б дозволила працювати в офісі на західній Україні
uk
58bc243e-1adb-54a0-ae2f-6de47e4473b2
581
3D Artist
Привіт! Мене звати Костянтин, я візуалізатор (3д художник). Маю 1.5 роки досвіду роботи у візуалізації інтер'єрів та рекламної візуалізації. Володію такими інстурментами як 3Ds Max, V-ray, Corona render, Marvelous Designer, Adobe Photoshop. Обожнюю створювати гарні рендери та втілювати задумки дизайнерів). Також вмію моделювати та текстурувати предмети. Дуже прискіпливий до деталей, намагаюсь в роботі все зробити ідеально. Маю ВЕЛИКЕ бажання розвиватись у сфері 3Д та хочу знайти куди подіти свій потенціал. Зацікавлений у довготривалій співпраці.
null
Успішно виконані роботи для італійського замовника. Ну і задоволені роботою українські дизайн студії.
Artist
intermediate
1.5
Успішно виконані роботи для італійського замовника. Ну і задоволені роботою українські дизайн студії. Привіт! Мене звати Костянтин, я візуалізатор (3д художник). Маю 1.5 роки досвіду роботи у візуалізації інтер'єрів та рекламної візуалізації. Володію такими інстурментами як 3Ds Max, V-ray, Corona render, Marvelous Designer, Adobe Photoshop. Обожнюю створювати гарні рендери та втілювати задумки дизайнерів). Також вмію моделювати та текстурувати предмети. Дуже прискіпливий до деталей, намагаюсь в роботі все зробити ідеально. Маю ВЕЛИКЕ бажання розвиватись у сфері 3Д та хочу знайти куди подіти свій потенціал. Зацікавлений у довготривалій співпраці.
uk
b80ea2ce-cf98-58b0-8c15-7055f5bfcfa0
582
3D Artist
Привіт! Мене звуть Андрій Гордієнко, досвідчений 3D художник з 10-річним стажем роботи в галузі дизайну. Почавши кар'єру в дизайні інтер'єрів, я швидко розширив свої горизонти і став керівником відділу 3D візуалізації в компанії архітектурного проектування. Там я впевнено втілював свої ідеї в реалістичні 3D-моделі, додаючи привабливість проектам. Проте моє справжнє покликання завжди тягне мене до галузі ігрової індустрії. Тому я вирішив здійснити перехід у розробку ігор, де міг би повністю розкрити свій творчий потенціал і поглибитися в світ 3D мистецтва. У галузі ігор я займався створенням захоплюючих локацій, мальовничих інтер'єрів та екстер'єрів, які використовуються в іграх на мобільних застосунках. Мій досвід у різних галузях дизайну дав мені цінні уявлення і вміння вирішувати складні завдання, що зробило мене гнучким і творчим 3D художником. Готовий використати свій досвід і пристрасть до розробки ігор у новій команді, щоб втілити захоплюючі і унікальні ідеї в ігрові проекти та внести свій внесок у їх успіх.
null
null
Artist
pre
10
Привіт! Мене звуть Андрій Гордієнко, досвідчений 3D художник з 10-річним стажем роботи в галузі дизайну. Почавши кар'єру в дизайні інтер'єрів, я швидко розширив свої горизонти і став керівником відділу 3D візуалізації в компанії архітектурного проектування. Там я впевнено втілював свої ідеї в реалістичні 3D-моделі, додаючи привабливість проектам. Проте моє справжнє покликання завжди тягне мене до галузі ігрової індустрії. Тому я вирішив здійснити перехід у розробку ігор, де міг би повністю розкрити свій творчий потенціал і поглибитися в світ 3D мистецтва. У галузі ігор я займався створенням захоплюючих локацій, мальовничих інтер'єрів та екстер'єрів, які використовуються в іграх на мобільних застосунках. Мій досвід у різних галузях дизайну дав мені цінні уявлення і вміння вирішувати складні завдання, що зробило мене гнучким і творчим 3D художником. Готовий використати свій досвід і пристрасть до розробки ігор у новій команді, щоб втілити захоплюючі і унікальні ідеї в ігрові проекти та внести свій внесок у їх успіх.
uk
b2066ba9-27db-5a2a-b1fc-de5427c41f8d
583
3D Artist
Привіт, я захоплююсь 3d графікою. На минулих проектах я займався моделінгом, текстурігом, лодінгом в різних програмах (3Ds max, Maya, Zbrush, Subster painter, Blender) зараз вивчаю Houdini. Буду радий брати участь в цікавих проектах.
null
null
Artist
pre
2
Привіт, я захоплююсь 3d графікою. На минулих проектах я займався моделінгом, текстурігом, лодінгом в різних програмах (3Ds max, Maya, Zbrush, Subster painter, Blender) зараз вивчаю Houdini. Буду радий брати участь в цікавих проектах.
uk
e326b122-0a88-52ac-87a9-90316eb05872
584
3D Artist
Пройшов курс "3D Maya", тривалістю 9 місяців. Планую розвиватись далі як Environment 3D Artist, у фотореалістичному стилі. Основна спеціалізація: Створення high-poly / low-poly моделі, Environment modeling, UV, Bake, текстурування в Substance Painter, створення матеріалів Substance Designer, Unreal Engine. Інструменти: Maya, Zbrush, Substance Painter, Marmoset Toolbag, Substance Designer. Рушій: Unreal Engine.
null
null
Artist
pre
1
Пройшов курс "3D Maya", тривалістю 9 місяців. Планую розвиватись далі як Environment 3D Artist, у фотореалістичному стилі. Основна спеціалізація: Створення high-poly / low-poly моделі, Environment modeling, UV, Bake, текстурування в Substance Painter, створення матеріалів Substance Designer, Unreal Engine. Інструменти: Maya, Zbrush, Substance Painter, Marmoset Toolbag, Substance Designer. Рушій: Unreal Engine.
uk
3e04dd6e-3e21-5bc7-9a9c-1fba6012c3ad
585
3D Artist
Протягом декількох років займався фріланс-дизайном та ілюстраціями, брав участь у різноманітних проектах та завданнях. Наприклад, я працював над створенням логотипів та брендів для малих бізнесів, а також розробляв ілюстрації для графічних публікацій на веб-сайтах.
null
Під час виконання поставлених завдань я використовував різні технології та інструменти. Наприклад, для створення ілюстрацій я використовував Adobe Illustrator та Photoshop. Також я володію навичками 3D-скільптування і використовую Zbrush для створення тривимірних моделей. Моя відповідальність полягає у створенні естетично приваблих та ефективних дизайнів для різних проєктів. Мій досвід у графічному дизайні та 3D-скільптингу надихає мене на пошук нових можливостей розвитку. У майбутньому я бажаю поглибити свої знання у сфері візуальних ефектів та анімації для покращення візуального враження проєктів. Також я планую продовжувати вивчати останні тенденції у галузі дизайну, щоб завжди залишатися у курсі новацій.
Artist
intermediate
0.5
Під час виконання поставлених завдань я використовував різні технології та інструменти. Наприклад, для створення ілюстрацій я використовував Adobe Illustrator та Photoshop. Також я володію навичками 3D-скільптування і використовую Zbrush для створення тривимірних моделей. Моя відповідальність полягає у створенні естетично приваблих та ефективних дизайнів для різних проєктів. Мій досвід у графічному дизайні та 3D-скільптингу надихає мене на пошук нових можливостей розвитку. У майбутньому я бажаю поглибити свої знання у сфері візуальних ефектів та анімації для покращення візуального враження проєктів. Також я планую продовжувати вивчати останні тенденції у галузі дизайну, щоб завжди залишатися у курсі новацій. Протягом декількох років займався фріланс-дизайном та ілюстраціями, брав участь у різноманітних проектах та завданнях. Наприклад, я працював над створенням логотипів та брендів для малих бізнесів, а також розробляв ілюстрації для графічних публікацій на веб-сайтах.
uk
dbe777da-6d98-5110-9e7f-f87594510b4a
586
3D Artist
Протягом останніх шести місяців активно вивчаю та працював з програмою Blender для створення 3D-моделей, анімації. Отримала базові знання та розуміння основних функцій та інструментів програми. Навчилась створювати прості 3D-моделі об'єктів, включаючи геометрію, поверхневі текстури та основні матеріали. Здатна створювати прості архітектурні та предметні моделі. Отримала базові навички анімації в Blender, включаючи ключові кадри, рух камери та об'єктів, та прості ефекти. Здатна створювати прості анімаційні сцени з використанням ключових кадрів. Засвоїла основи освітлення в Blender та налаштування параметрів рендерингу. Маю розуміння основних понять, таких як точкове світло, напрямне світло, матеріали та тіні. Освоїла процес створення простих текстур та їх застосування на 3D-моделях. Здатна створювати базові матеріали та накладати їх на моделі. Також вивчила основні методи розтягування, повороту та масштабування текстур для досягнення бажаного ефекту. Цей досвід дозволяє мені створювати 3D-моделі з реалістичними та привабливими зовнішніми властивостями. Я маю навички створення базових матеріалів, які надають моделям різноманітний вигляд та текстури, допомагаючи підвищити їх візуальну привабливість.
null
- Здобула навички використання програми Blender та розуміння основних функцій та інструментів. - Успішно створюю прості 3D-моделі об'єктів, включаючи геометрію, текстури та матеріали. - Здатна створити базову анімацію об'єктів та камери з використанням ключових кадрів та плавної інтерполяції. - Освоїла основи освітлення та рендерингу в Blender для досягнення бажаного візуального ефекту. - Вмію створювати прості текстури та накладати їх на 3D-моделі, що підвищує привабливість моделей.
Artist
pre
0
- Здобула навички використання програми Blender та розуміння основних функцій та інструментів. - Успішно створюю прості 3D-моделі об'єктів, включаючи геометрію, текстури та матеріали. - Здатна створити базову анімацію об'єктів та камери з використанням ключових кадрів та плавної інтерполяції. - Освоїла основи освітлення та рендерингу в Blender для досягнення бажаного візуального ефекту. - Вмію створювати прості текстури та накладати їх на 3D-моделі, що підвищує привабливість моделей. Протягом останніх шести місяців активно вивчаю та працював з програмою Blender для створення 3D-моделей, анімації. Отримала базові знання та розуміння основних функцій та інструментів програми. Навчилась створювати прості 3D-моделі об'єктів, включаючи геометрію, поверхневі текстури та основні матеріали. Здатна створювати прості архітектурні та предметні моделі. Отримала базові навички анімації в Blender, включаючи ключові кадри, рух камери та об'єктів, та прості ефекти. Здатна створювати прості анімаційні сцени з використанням ключових кадрів. Засвоїла основи освітлення в Blender та налаштування параметрів рендерингу. Маю розуміння основних понять, таких як точкове світло, напрямне світло, матеріали та тіні. Освоїла процес створення простих текстур та їх застосування на 3D-моделях. Здатна створювати базові матеріали та накладати їх на моделі. Також вивчила основні методи розтягування, повороту та масштабування текстур для досягнення бажаного ефекту. Цей досвід дозволяє мені створювати 3D-моделі з реалістичними та привабливими зовнішніми властивостями. Я маю навички створення базових матеріалів, які надають моделям різноманітний вигляд та текстури, допомагаючи підвищити їх візуальну привабливість.
uk
b0748b25-8b25-5790-a168-e203411e3f9e
587
3D Artist
Професійні навички: Створення High-poly та Low-poly 3D моделей Експорт модели налаштування материалив в Unreal Engine Blender (моделювання) ZBrush (скульптинг та деталізація) Blender, 3DCoat (ретопологія) RizomUV (Створення UV та пакування) Marvelous Designer (створення одягу) Substance Painter (текстурування) Зараз фриланс, роблю 3д моделі для ігор и відео контенту.
Хочу приєднатися до проекту, де мій досвід та старання сприятимуть успіху команди, і паралельно прокачуватимуться мої навички..
null
Artist
no_english
1
Професійні навички: Створення High-poly та Low-poly 3D моделей Експорт модели налаштування материалив в Unreal Engine Blender (моделювання) ZBrush (скульптинг та деталізація) Blender, 3DCoat (ретопологія) RizomUV (Створення UV та пакування) Marvelous Designer (створення одягу) Substance Painter (текстурування) Зараз фриланс, роблю 3д моделі для ігор и відео контенту. Хочу приєднатися до проекту, де мій досвід та старання сприятимуть успіху команди, і паралельно прокачуватимуться мої навички..
uk
3f27de56-8659-5553-8961-11e8ca8b89fe
588
3D Artist
Проходив milg11, маю базові знання та розуміння топології, володію інструментами 3д макс. Вивчав для себя моделлінг. Маю бажання вчитись! Досвіду роботи не маю. Готовий вивчати 3д Макс або інший 3д пакет. Хочу відчути себе в команді, пізнати всі тонкощі зсередини . Хотів би спробувати себе в ролі пропсера джуна.. Є артстанція з прикладами робіт
null
null
Artist
basic
1
Проходив milg11, маю базові знання та розуміння топології, володію інструментами 3д макс. Вивчав для себя моделлінг. Маю бажання вчитись! Досвіду роботи не маю. Готовий вивчати 3д Макс або інший 3д пакет. Хочу відчути себе в команді, пізнати всі тонкощі зсередини . Хотів би спробувати себе в ролі пропсера джуна.. Є артстанція з прикладами робіт
uk
8eb94b33-38ff-54c5-b2aa-46a58f623412
589
3D Artist
Рік активної розробки в Blender, від простого моделювання об'єктів до складних сцен. Рендер фото чи відео не явлюють проблемою, працював з двигунами відеоігор, бо знаю умови їх перенесення
Хочу почати свій шлях в айті, отримавши новий досвід та покращити свої навички.
Створю дивовіжні складні геометричні фігури, розробляю доволі точні сцени, створюю майже всі можливі об'єкти
Artist
pre
1
Створю дивовіжні складні геометричні фігури, розробляю доволі точні сцени, створюю майже всі можливі об'єкти Рік активної розробки в Blender, від простого моделювання об'єктів до складних сцен. Рендер фото чи відео не явлюють проблемою, працював з двигунами відеоігор, бо знаю умови їх перенесення Хочу почати свій шлях в айті, отримавши новий досвід та покращити свої навички.
uk
40775c68-0768-5535-a2af-d5db69938c88
590
3D Artist
Розвиваю себе у напрямку Моделювання, Хай/Лоу поли UV розгортання ассетів, праця з матеріалами та шейдерами з здебільшого все роблю через Blender додаючи до навички через Photoshop та Adobe Substance Painter до цього ще використовував для сцен Unity і Unreal4/5 (базово вивчав програми, ознайомлювався) Пробував багатий час ZBrush але без планшету працювати з ним складніше
null
null
Artist
pre
0
Розвиваю себе у напрямку Моделювання, Хай/Лоу поли UV розгортання ассетів, праця з матеріалами та шейдерами з здебільшого все роблю через Blender додаючи до навички через Photoshop та Adobe Substance Painter до цього ще використовував для сцен Unity і Unreal4/5 (базово вивчав програми, ознайомлювався) Пробував багатий час ZBrush але без планшету працювати з ним складніше
uk
3ae477ad-6214-50f5-8aa7-9aa74454f02d
591
3D Artist
Розробка VR проектів. Розробка ігрових моделей для симуляторів. На даний час фрілансер на різні замовлення. Зазвичай highpoly моделювання, текстуринг, сетап, рендер v-ray. Бажаю далі розвиватись в ігровій індустрії або продакшні в стилі реалізм.
null
null
Artist
pre
8
Розробка VR проектів. Розробка ігрових моделей для симуляторів. На даний час фрілансер на різні замовлення. Зазвичай highpoly моделювання, текстуринг, сетап, рендер v-ray. Бажаю далі розвиватись в ігровій індустрії або продакшні в стилі реалізм.
uk
0bf25115-92ad-5681-9a1c-9459fb77c7b8
592
3D Artist
Розроблював готові 3D ассети для маркетплейсів, досвід в моделюванні персонажів.
null
null
Artist
basic
2
Розроблював готові 3D ассети для маркетплейсів, досвід в моделюванні персонажів.
uk
7742e3e6-871b-5d9e-ba21-b7e9353c3539
593
3D Artist
Розробляв 3Д моделі на замовлення, та з деякими компаніями працював у режимі парт тайм. Деякий час моделював у програмі Blender, та текстурував у програмі Substance painter. Пізніше почав моделювати у програмі Maya та ZBrush. Моделював переважно у стилі реалізму. Досвід роботи в Unity
null
null
Artist
pre
2
Розробляв 3Д моделі на замовлення, та з деякими компаніями працював у режимі парт тайм. Деякий час моделював у програмі Blender, та текстурував у програмі Substance painter. Пізніше почав моделювати у програмі Maya та ZBrush. Моделював переважно у стилі реалізму. Досвід роботи в Unity
uk
acdd5b22-354f-542e-9620-251d73e37a68
594
3D Artist
Розробляв моделі техніки для гри використовуючи такі программи як Maya 3D і Zbrush. Підготовлював 2D персонажів для анімації за допомогою Photoshop і анімував за допомогою Spine . на данний момент працюю на фрілансі але бажаю знайти повноцінну роботу як 3D Artist.
null
Опанував нову для себе справу,закрив потребу в 2D аніматорі без досвіду в ньому .
Artist
pre
0
Опанував нову для себе справу,закрив потребу в 2D аніматорі без досвіду в ньому . Розробляв моделі техніки для гри використовуючи такі программи як Maya 3D і Zbrush. Підготовлював 2D персонажів для анімації за допомогою Photoshop і анімував за допомогою Spine . на данний момент працюю на фрілансі але бажаю знайти повноцінну роботу як 3D Artist.
uk
a20c22d4-dddf-5505-9d67-a2b5a8db55fe
595
3D Artist
Розумію загальні аспекти в створенні 3d моделей для подальшого використання в ігрових движках, low/high poly моделінг, запікання normal map та ambient occlusion, текстурінг. Загалом для моделювання використовую blender, запікати карти можу як і в substance так і в marmoset toolbag, корекція карт в фотошопі, текстурую переважно в substance. Готові моделі можу рендерити в marmoset або в blender. Є кілька моделей зброї персонажів, та ще кілька об'єктів. Працював загалом сам, а також користувався допомогою свого друга який працював в n-ix. Шукаю вакансію 3d artist щоб не зупинятись на досягнутому, прогресувати, радіти від досягнених результатів.
null
null
Artist
intermediate
1
Розумію загальні аспекти в створенні 3d моделей для подальшого використання в ігрових движках, low/high poly моделінг, запікання normal map та ambient occlusion, текстурінг. Загалом для моделювання використовую blender, запікати карти можу як і в substance так і в marmoset toolbag, корекція карт в фотошопі, текстурую переважно в substance. Готові моделі можу рендерити в marmoset або в blender. Є кілька моделей зброї персонажів, та ще кілька об'єктів. Працював загалом сам, а також користувався допомогою свого друга який працював в n-ix. Шукаю вакансію 3d artist щоб не зупинятись на досягнутому, прогресувати, радіти від досягнених результатів.
uk
8bc38feb-b73b-5c22-8a47-fb4846681be1
596
3D Artist
Сyberbionic systematics Лютий 2018 – березень 2018 Практика, посада: ментор з контролю якості відео курсів Фора Вересень 2019 – лютий 2020 Посада: спеціаліст з управління товарними запасами Rhenus Липень 2021 – серпень 2022 Посада: спеціаліст з обробки інформації
null
null
Artist
upper
0
Сyberbionic systematics Лютий 2018 – березень 2018 Практика, посада: ментор з контролю якості відео курсів Фора Вересень 2019 – лютий 2020 Посада: спеціаліст з управління товарними запасами Rhenus Липень 2021 – серпень 2022 Посада: спеціаліст з обробки інформації
uk
363ac273-ce94-5796-b673-98ac6d929672
597
3D Artist
* скульптинг; * high-poly, low-poly; * моделювання та ретопологія; * створення UV; * текстурування * зпікання текстур; * моделювання тканини, одягу в Marvelous Designer; * знання анатомії людини. Працюю з використанням графічного планшета та комп'ютерної мишки. Вмію працювати як самостійно, так і в команді. Пунктуальна, відповідальна.
null
* ZBrush * Blender(Maya) * Substance Painter * Marvelous Designer * Marmoset Toolbag * Photoshop * Illustrator * 3D-coat(основи)
Other
basic
1
* ZBrush * Blender(Maya) * Substance Painter * Marvelous Designer * Marmoset Toolbag * Photoshop * Illustrator * 3D-coat(основи) * скульптинг; * high-poly, low-poly; * моделювання та ретопологія; * створення UV; * текстурування * зпікання текстур; * моделювання тканини, одягу в Marvelous Designer; * знання анатомії людини. Працюю з використанням графічного планшета та комп'ютерної мишки. Вмію працювати як самостійно, так і в команді. Пунктуальна, відповідальна.
uk
b0d1f890-4881-5aa4-a976-32b9f324bd6f
598
3D Artist
Створення 3D-моделей для архітектурної візуалізації Створення 3D-моделей для комп'ютерних ігр Архітектурна візуалізація
Дуже імпонує робота, де можна чомусь навчитися. Також є прагнення створювати єстетичний та якісний продукт.
null
Artist
pre
11
Створення 3D-моделей для архітектурної візуалізації Створення 3D-моделей для комп'ютерних ігр Архітектурна візуалізація Дуже імпонує робота, де можна чомусь навчитися. Також є прагнення створювати єстетичний та якісний продукт.
uk
3ca4037a-90ce-58f7-a434-9c1b5de8f2d5
599