Position
stringlengths
1
200
Moreinfo
stringlengths
3
2.58k
Looking For
stringlengths
1
2.46k
Highlights
stringlengths
1
2.5k
Primary Keyword
stringclasses
41 values
English Level
stringclasses
6 values
Experience Years
float64
0
11
CV
stringlengths
7
6.47k
CV_lang
stringclasses
1 value
id
stringlengths
36
36
__index_level_0__
int64
0
24.2k
Служба підтримки
ТОВ "КОМПАНІЯ УКРПАС" – Спеціаліст служби підтримки Сфера діяльності – консультація, супровід клієнтів та партнерів компанії з будь-яких питань. Функціональні обов’язки: - постійна робота з потенційними партнерами та клієнтами ТОВ "EVO" – Спеціаліст з анбордингу Сфера діяльності – підтримка клієнта на всіх етапах розвитку його сторінки на маркетплейсі. Функціональні обов’язки: - перевірка, корекція сайту клієнта - консультація з будь-яких питань щодо розвитку інтернет-магазину на нашому маркетплейсі ТЕЛЕФОН: +38(063)-228-17-38
null
Київський національний університет ім. Тараса Шевченка 2016 — 2021 Ступінь знань – бакалавр Факультет – географія України Спеціалізація – соціально-економічна географія
Support
pre
2.5
Київський національний університет ім. Тараса Шевченка 2016 — 2021 Ступінь знань – бакалавр Факультет – географія України Спеціалізація – соціально-економічна географія ТОВ "КОМПАНІЯ УКРПАС" – Спеціаліст служби підтримки Сфера діяльності – консультація, супровід клієнтів та партнерів компанії з будь-яких питань. Функціональні обов’язки: - постійна робота з потенційними партнерами та клієнтами ТОВ "EVO" – Спеціаліст з анбордингу Сфера діяльності – підтримка клієнта на всіх етапах розвитку його сторінки на маркетплейсі. Функціональні обов’язки: - перевірка, корекція сайту клієнта - консультація з будь-яких питань щодо розвитку інтернет-магазину на нашому маркетплейсі ТЕЛЕФОН: +38(063)-228-17-38
uk
3bc525ac-9cc1-55ac-8625-83144f8a441e
23,800
Служба поддержки
Працював два роки в інтернет-магазині «Ваші Ткані», займав посади різальника тканин, менеджера, служби підтримки та керівником цеху. В мої задачі входило спілкуватися з людьми, допомагати їм із заказом та працювати з сайтом магазину. Також не дивлячись на свій невеликий вік, вдало керував та налаштовував роботу усього цеху.
null
null
Support
upper
0
Працював два роки в інтернет-магазині «Ваші Ткані», займав посади різальника тканин, менеджера, служби підтримки та керівником цеху. В мої задачі входило спілкуватися з людьми, допомагати їм із заказом та працювати з сайтом магазину. Також не дивлячись на свій невеликий вік, вдало керував та налаштовував роботу усього цеху.
uk
57966fe2-efdd-53ed-848c-8f8e824c5b71
23,801
СММ менеджер, копирайтер, контент-менеджер
Досвід роботи СММ-менеджер з 01.2020 по нині (3 місяці) Brander, Харків (Digital агенство. Разработка сайтов и мобильных приложений) Анализ рынка конкурентов Написание СММ стратегии Формирование контент плана Визуальная концепция Копирайтинг Публикация постов/сторис Постановка ТЗ подрядчикам (дизайнер, таргетолог) Разработка рекламных предложений и акций Менеджмент и курирование проекта СММ-менеджер з 12.2018 по 01.2020 (1 рік 1 місяць) Креативное агенство БАМ, Харків (Маркетинг, реклама) Анализ рынка конкурентов. Написание аудита, маркетинговой стратегии. Копирайтинг, публикация постов, сторис, написание контент-плана. Постановка ТЗ дизайнеру, разработка концепции фирменного и визуального стиля. Настройка таргетированой рекламы, анализ результативности. Организация съёмок. Заполнение отчётов KPI, чек-листов. Ведение 9и аккаунтов в общей сложности за весь период работы, от HoReCa до товарных страниц. Администартор з 06.2018 по 12.2018 (6 місяців) Валмари, Харків (Косметология) Работа с кассой и документацией, выдача сертификатов об окончании курсов. Рассылка рекламной продукции. Регистрация гостей (запросы Инстаграм). Менеджер по продажам з 05.2017 по 01.2018 (8 місяців) Adelina, Харків (Телекоммуникационные услуги) Продажа и подключение новых тарифных планов для пользоватателей сети
Цікавий, можливо новий продукт або стартап. Цікавить комунікація як продукту так і послуги.
Працюю за спеціальністю. Свідомо обирала як освіту так і працю.
Marketing
intermediate
1.5
Працюю за спеціальністю. Свідомо обирала як освіту так і працю. Досвід роботи СММ-менеджер з 01.2020 по нині (3 місяці) Brander, Харків (Digital агенство. Разработка сайтов и мобильных приложений) Анализ рынка конкурентов Написание СММ стратегии Формирование контент плана Визуальная концепция Копирайтинг Публикация постов/сторис Постановка ТЗ подрядчикам (дизайнер, таргетолог) Разработка рекламных предложений и акций Менеджмент и курирование проекта СММ-менеджер з 12.2018 по 01.2020 (1 рік 1 місяць) Креативное агенство БАМ, Харків (Маркетинг, реклама) Анализ рынка конкурентов. Написание аудита, маркетинговой стратегии. Копирайтинг, публикация постов, сторис, написание контент-плана. Постановка ТЗ дизайнеру, разработка концепции фирменного и визуального стиля. Настройка таргетированой рекламы, анализ результативности. Организация съёмок. Заполнение отчётов KPI, чек-листов. Ведение 9и аккаунтов в общей сложности за весь период работы, от HoReCa до товарных страниц. Администартор з 06.2018 по 12.2018 (6 місяців) Валмари, Харків (Косметология) Работа с кассой и документацией, выдача сертификатов об окончании курсов. Рассылка рекламной продукции. Регистрация гостей (запросы Инстаграм). Менеджер по продажам з 05.2017 по 01.2018 (8 місяців) Adelina, Харків (Телекоммуникационные услуги) Продажа и подключение новых тарифных планов для пользоватателей сети Цікавий, можливо новий продукт або стартап. Цікавить комунікація як продукту так і послуги.
uk
c36bcb7f-0ae9-5d78-8224-3e3dc88cf0be
23,802
СММ, Таргет
3 роки в SMM 20+ проєктів з українськими та закордонними бізнесами в різних нішах Я завжди за комплексний підхід для бізнесу, тому це більше ніж СММ. Я завжди зацікавлена в гарних результатах та продажах для бізнесу.
null
null
Marketing
intermediate
3
3 роки в SMM 20+ проєктів з українськими та закордонними бізнесами в різних нішах Я завжди за комплексний підхід для бізнесу, тому це більше ніж СММ. Я завжди зацікавлена в гарних результатах та продажах для бізнесу.
uk
87f49fbb-3973-5604-bb3b-71219978ca86
23,803
СМО / Маркетинг-консультант
Strategist (маркетинг) 1. Ресерч, інтерв'ю, аналіз данних 2. Розробка коммунікаційних стратегій 3. Аналіз результатів маркетингових активностей Team lead / Senior manager (маркетинг) 1. Розрахунок бюджетів і таймінгів маркетингових проектів 2. Управління та реалізація проектів в команді: розробка чат-ботів, семплінг продукції, реалізація складних маркетингових механік 3. Ведення комунікації з клієнтами середнього-великого бізнесу та міжнародними компаніями Менеджер відділу продажів (поліграфія) 1. Розрахунок бюджетів, участь в тендерах 2. Супровід виробництва поліграфічної продукції від закупівлі матеріалів, до логістики по Україні та на експорт 3. Комунікація з провідними клієнтами компанії
Не готова розгладати сфери: dating, gaming, криптовалюта, алкоголь та цигарки. Я хочу працювати за вільним графіком, та самостійно розпоряджатися ресурсами Хочу працювати в команді людей з однією метою.
Закривала своїми проектами 50% доходу компанії. Реалізувала проект, що приніс 20% росту продажів фарм.компанії. Пишаюсь власним розвитком від менеджера поліграфії до маркетолога-стратега.
Marketing
intermediate
10
Закривала своїми проектами 50% доходу компанії. Реалізувала проект, що приніс 20% росту продажів фарм.компанії. Пишаюсь власним розвитком від менеджера поліграфії до маркетолога-стратега. Strategist (маркетинг) 1. Ресерч, інтерв'ю, аналіз данних 2. Розробка коммунікаційних стратегій 3. Аналіз результатів маркетингових активностей Team lead / Senior manager (маркетинг) 1. Розрахунок бюджетів і таймінгів маркетингових проектів 2. Управління та реалізація проектів в команді: розробка чат-ботів, семплінг продукції, реалізація складних маркетингових механік 3. Ведення комунікації з клієнтами середнього-великого бізнесу та міжнародними компаніями Менеджер відділу продажів (поліграфія) 1. Розрахунок бюджетів, участь в тендерах 2. Супровід виробництва поліграфічної продукції від закупівлі матеріалів, до логістики по Україні та на експорт 3. Комунікація з провідними клієнтами компанії Не готова розгладати сфери: dating, gaming, криптовалюта, алкоголь та цигарки. Я хочу працювати за вільним графіком, та самостійно розпоряджатися ресурсами Хочу працювати в команді людей з однією метою.
uk
1841548f-7ef6-5382-993d-ea162fe00bf2
23,804
Соpywriter, автор текстів
Я - професійний копірайтер, редактор, журналіст із розмаїтим досвідом роботи. Створення якісних текстів на будь-які теми - це те, що роблю в житті найкраще, це - мій коник. Упродовж останніх трьох років працювала редактором інтернет-проєкту, наповнювала його оперативним та аналітичним контентом (написання, редагування, оформлення текстів, робота в адмінці). Поза штатом працювала копірайтером для одного з міністерств, провідного поліграфічного порталу тощо. Маю досвід написання СЕО-текстів, роботи з ключами. Унікальність 100%. Оперативно та якісно перекладаю тексти з англійської на українську та російську. Інші іпостасі моєї діяльності за фахом: журналіст провідних українських медіа, кінокритик, сценарист, редактор видавничих проєктів. Мої професійні успіхи відзначені престижною нагородою "Золоте перо".
null
null
Technical Writing
pre
10
Я - професійний копірайтер, редактор, журналіст із розмаїтим досвідом роботи. Створення якісних текстів на будь-які теми - це те, що роблю в житті найкраще, це - мій коник. Упродовж останніх трьох років працювала редактором інтернет-проєкту, наповнювала його оперативним та аналітичним контентом (написання, редагування, оформлення текстів, робота в адмінці). Поза штатом працювала копірайтером для одного з міністерств, провідного поліграфічного порталу тощо. Маю досвід написання СЕО-текстів, роботи з ключами. Унікальність 100%. Оперативно та якісно перекладаю тексти з англійської на українську та російську. Інші іпостасі моєї діяльності за фахом: журналіст провідних українських медіа, кінокритик, сценарист, редактор видавничих проєктів. Мої професійні успіхи відзначені престижною нагородою "Золоте перо".
uk
e220d2a7-fd44-5dff-8f88-f806d44df4ae
23,805
СОО, Game Producer, Project/Product Manager
Utin Computer: СОО Hyper Casual Games Utin Computer: Project/Program/Product/Process Manager, Game Producer Hyper Casual Games Astronix Game: Head of PMO P2E, Game, NFT, Blockchain, Cryptocurrency, PR Astronix Game: Project/Process Manager P2E, Game, NFT, Blockchain, Cryptocurrency CD Games: Project Manager Game, Hyper Casual
null
Керування мультифункціональною командою з 35 чоловік. В середньому паралельно вела 5-8 проектів (нові та удосконалення попередніх)
Other
intermediate
3
Керування мультифункціональною командою з 35 чоловік. В середньому паралельно вела 5-8 проектів (нові та удосконалення попередніх) Utin Computer: СОО Hyper Casual Games Utin Computer: Project/Program/Product/Process Manager, Game Producer Hyper Casual Games Astronix Game: Head of PMO P2E, Game, NFT, Blockchain, Cryptocurrency, PR Astronix Game: Project/Process Manager P2E, Game, NFT, Blockchain, Cryptocurrency CD Games: Project Manager Game, Hyper Casual
uk
fb6ecbd8-f6cf-5069-b592-99c1eb00a92e
23,806
Сорсер
Працюю системно і продуктивно на результат. 1. Володію інструментами Boolean search, X-ray не тільки на рівні операторів, а й вибудовую ітеративну стратегію пошуку з можливістю розширення воронки кандидатів. 2. Практикую в інтернет-маркетингу (технічне СЕО, контекстна і таргетована реклама) і можу визначити ресурси для пошуку цільової аудиторії фахівців. 3. Я для своїх особистих цілей програмую (Python, Fortran), розробляю сайти, пишу парсери. Можу на рівні коду HTML детально досліджувати списки учасників спеціалізованих форумів, конференцій, контакти та ін.
Я не займаюсь повним циклом рекрутинга. Тільки сорсинг. Відкритий до співпраці тільки з IT компаніями. Не працюю з HR/рекрутинговими агенціями.
null
HR
no_english
4
Працюю системно і продуктивно на результат. 1. Володію інструментами Boolean search, X-ray не тільки на рівні операторів, а й вибудовую ітеративну стратегію пошуку з можливістю розширення воронки кандидатів. 2. Практикую в інтернет-маркетингу (технічне СЕО, контекстна і таргетована реклама) і можу визначити ресурси для пошуку цільової аудиторії фахівців. 3. Я для своїх особистих цілей програмую (Python, Fortran), розробляю сайти, пишу парсери. Можу на рівні коду HTML детально досліджувати списки учасників спеціалізованих форумів, конференцій, контакти та ін. Я не займаюсь повним циклом рекрутинга. Тільки сорсинг. Відкритий до співпраці тільки з IT компаніями. Не працюю з HR/рекрутинговими агенціями.
uk
50a56aa8-d2d3-50da-9156-9310e05364ef
23,807
Сорсер, рекрутер, менеджер по персоналу
Координатор Сорсер Тел. Nazarii_Khoruzhni
null
2021 Оператор точки видачі. 2020-2021 Координатор. Координація персоналу (спілкування, контроль робіт, проведення тренінгів по BHP) 10-20 людей. 2019-2021 Сорсер. Пошук, відбір, найм персоналу - Польський ринок.
HR
basic
0.5
2021 Оператор точки видачі. 2020-2021 Координатор. Координація персоналу (спілкування, контроль робіт, проведення тренінгів по BHP) 10-20 людей. 2019-2021 Сорсер. Пошук, відбір, найм персоналу - Польський ринок. Координатор Сорсер Тел. Nazarii_Khoruzhni
uk
aa9ea66e-e708-52bc-b0db-c91bd03cfdbe
23,808
Соціолог
Досвід роботи з якісними та кількісними дослідженнями, обробка результатів опитування, транскрипція інтерв'ю, розробка анкети та презентацій із результатами. Цікавлюся соціальними проблемами, конфліктами, дослідженнями. Працювала інтерв'юером у телефонному опитуванні, тому розумію всі етапи та особливості проведення досліджень.
null
Досвід роботи у Соціо+ 1 рік та 9 місяців.
Design
basic
1.5
Досвід роботи у Соціо+ 1 рік та 9 місяців. Досвід роботи з якісними та кількісними дослідженнями, обробка результатів опитування, транскрипція інтерв'ю, розробка анкети та презентацій із результатами. Цікавлюся соціальними проблемами, конфліктами, дослідженнями. Працювала інтерв'юером у телефонному опитуванні, тому розумію всі етапи та особливості проведення досліджень.
uk
dae3c614-dc5f-5c3f-874f-8782b5e0b809
23,809
Спеціаліст
Регулярний аудит it-інфраструктури компанії, участь в складанні бюджету it-департаменту і контроль його реалізації, вибір провайдерів для постачання необхідних товарів і послуг в рамках it-департаменту компанії, контроль ефективності виконання поставлених завдань співробітниками головного офісу і філій. Підтримка Веб-сторінки, робота з електронною поштою, підготовка документації, організація і технічна підтримка проведення нарад, семінарів, ведення листування з філіями, надання відповідей на запити в межах компетенції відділу тощо. Встановлення та адміністрування ОС сімейства Windows, встановлення, супроводження та виявлення проблем прикладного програмного забезпечення на комп’ютерах користувачів (MS Office, Adobe, Ліга, тощо); Ремонт і налаштування комп'ютерної техніки, підтримка локальної обчислювальної мережі, підтримка користувачів ПК, обслуговування Cisco Unified CM, підтримка IP телефонії. Прокладка локальних мереж (СКС), розводка кабелів, підключення обладнання в монтажних шафах, заправка картриджів, блочний ремонт принтерів, обслуговування периферійної техніки, верстка. Участь у складі комісії з аналізу стану матеріальних цінностей.
null
null
Support
basic
10
Регулярний аудит it-інфраструктури компанії, участь в складанні бюджету it-департаменту і контроль його реалізації, вибір провайдерів для постачання необхідних товарів і послуг в рамках it-департаменту компанії, контроль ефективності виконання поставлених завдань співробітниками головного офісу і філій. Підтримка Веб-сторінки, робота з електронною поштою, підготовка документації, організація і технічна підтримка проведення нарад, семінарів, ведення листування з філіями, надання відповідей на запити в межах компетенції відділу тощо. Встановлення та адміністрування ОС сімейства Windows, встановлення, супроводження та виявлення проблем прикладного програмного забезпечення на комп’ютерах користувачів (MS Office, Adobe, Ліга, тощо); Ремонт і налаштування комп'ютерної техніки, підтримка локальної обчислювальної мережі, підтримка користувачів ПК, обслуговування Cisco Unified CM, підтримка IP телефонії. Прокладка локальних мереж (СКС), розводка кабелів, підключення обладнання в монтажних шафах, заправка картриджів, блочний ремонт принтерів, обслуговування периферійної техніки, верстка. Участь у складі комісії з аналізу стану матеріальних цінностей.
uk
1cf9c084-0276-5bde-9ffc-e9079d76e4f8
23,810
Спеціаліст з верифікації даних
1. Перекладач англійської мови у шлюбному агентстві (05.10.2017 – 10.12.2017). Обов'язки: письмовий переклад, ведення листування. 2. Оператор 1С (02.06.2018 - 07.09.2018). Обов'язки: оформлення замовлень від клієнтів в програмі 1С, контроль за дебіторською заборгованістю, обробка та друк рахунків-фактур. 3. Репетитор з математики для учнів старших класів (20.01.2018 – 20.06.2021).
null
null
Marketing
upper
0
1. Перекладач англійської мови у шлюбному агентстві (05.10.2017 – 10.12.2017). Обов'язки: письмовий переклад, ведення листування. 2. Оператор 1С (02.06.2018 - 07.09.2018). Обов'язки: оформлення замовлень від клієнтів в програмі 1С, контроль за дебіторською заборгованістю, обробка та друк рахунків-фактур. 3. Репетитор з математики для учнів старших класів (20.01.2018 – 20.06.2021).
uk
e60b899e-223c-58f7-a6d1-3c549bb506df
23,811
Спеціаліст з внутрішніх комунікацій/People partner
Маю 8+ років досвіду в організації різних івентів (організовувала святкування професійних свят, фестивалів та конкурсів; конференції по кіберспорту та гемблінгу; виставки в сфері гостинності; онлайн-конференції з інтернет-марткетингу; працювала на посаді спеціаліста з внутрішніх комунікацій). Вмію об'єднувати людей; брати на себе відповідальність та визнавати помилки. Досвід роботи ведучою і сьогодні допомагає мені знаходити спільну мову з різними людьми та комфортно почувати себе, якщо треба проводити презентації або вести переговори. Можу знайти абсолютно все, навіть якщо це справжній метеорит, який треба придбати на День народження Генерального Вмію бути гнучкою до змін та швидко адаптуватись. Не володію англійською мовою на достатньому рівні, але маю сертифікат просунутого користувача перекладачами
null
Досвід роботи Академія інтернет-маркетингу WebPromoExperts Посада - Conference & Partnership Manager Обов'язки: • комунікація зі ЗМІ: робота з існуючою базою ЗМІ та пошук нових партнерів для заходів та подій; постановка ТЗ копірайтеру та дизайнеру з підготовки матеріалів; контроль виходу публікацій; • розвиток реферальної програми: робота з існуючою базою та залучення нових компаній для участі у партнерській програмі; • комунікація з лекторами, нагадування про старт курсів; підготовка матеріалів різних форматів (банера, анонси) для соціальних мереж, блогу, розсилки; • підготовка та запуск лендингу конференції (підготовка банерів, текстів, заповнення програми; Wordpress); • складання тематичної сітки, пошук лекторів; • залучення партнерів та спонсорів до співпраці; • написання анонсу конференції, публікація у профільних ЗМІ; підготовка тексту для соц.мереж, Телеграм-каналів, e-mail розсилок. Gagarin Group (група IT-онлайн проектів) Посада - Спеціаліст з внутрішніх та зовнішніх комунікацій Обов'язки: • розвиток та підтримка корпоративних каналів комунікації: складання та реалізація контент-плану; вітання колег із значними подіями у житті (день народження, весілля, народження дитини, річниця роботи), професійними та державними святами; новини компанії; • розробка та реалізація заходів щодо підвищення лояльності працівників: організація тематичних свят, зустрічей, корпоративних заходів; участь у Марафонах та ін. • ведення соціальних мереж компанії (Workplace, Instagram); • підготовка стендів та роздаткових матеріалів для виставок, у яких бере участь компанія; Досягнення: • розробила та впровадила програму «Зелений офіс» • розробила та впровадила «Лайфстайл календар» для співробітників компанії • розробка та впровадження «welcome pack» для нових співробітників компанії (набір брендованої продукції) Hoteliero Club Посада – Керівник проекту Blackfest Ukranian Coffee Show Обов'язки: • повна реалізація проекту; • супровід та підтримка клієнтів, партнерів; • ведення документообігу за проектом; • своєчасна комунікація та обмін інформацією з усіма учасниками проекту; • підготовка та ведення звітності; • формування програмної частини: таймінги, речники; • взаємодія зі спікерами: узгодження теми, тез; • наповнення заходу на веб-сайті проекту; • підготовка інформаційних матеріалів: анонси, банери тощо; • поширення анонсів щодо інформаційних партнерів.
HR
pre
8
Досвід роботи Академія інтернет-маркетингу WebPromoExperts Посада - Conference & Partnership Manager Обов'язки: • комунікація зі ЗМІ: робота з існуючою базою ЗМІ та пошук нових партнерів для заходів та подій; постановка ТЗ копірайтеру та дизайнеру з підготовки матеріалів; контроль виходу публікацій; • розвиток реферальної програми: робота з існуючою базою та залучення нових компаній для участі у партнерській програмі; • комунікація з лекторами, нагадування про старт курсів; підготовка матеріалів різних форматів (банера, анонси) для соціальних мереж, блогу, розсилки; • підготовка та запуск лендингу конференції (підготовка банерів, текстів, заповнення програми; Wordpress); • складання тематичної сітки, пошук лекторів; • залучення партнерів та спонсорів до співпраці; • написання анонсу конференції, публікація у профільних ЗМІ; підготовка тексту для соц.мереж, Телеграм-каналів, e-mail розсилок. Gagarin Group (група IT-онлайн проектів) Посада - Спеціаліст з внутрішніх та зовнішніх комунікацій Обов'язки: • розвиток та підтримка корпоративних каналів комунікації: складання та реалізація контент-плану; вітання колег із значними подіями у житті (день народження, весілля, народження дитини, річниця роботи), професійними та державними святами; новини компанії; • розробка та реалізація заходів щодо підвищення лояльності працівників: організація тематичних свят, зустрічей, корпоративних заходів; участь у Марафонах та ін. • ведення соціальних мереж компанії (Workplace, Instagram); • підготовка стендів та роздаткових матеріалів для виставок, у яких бере участь компанія; Досягнення: • розробила та впровадила програму «Зелений офіс» • розробила та впровадила «Лайфстайл календар» для співробітників компанії • розробка та впровадження «welcome pack» для нових співробітників компанії (набір брендованої продукції) Hoteliero Club Посада – Керівник проекту Blackfest Ukranian Coffee Show Обов'язки: • повна реалізація проекту; • супровід та підтримка клієнтів, партнерів; • ведення документообігу за проектом; • своєчасна комунікація та обмін інформацією з усіма учасниками проекту; • підготовка та ведення звітності; • формування програмної частини: таймінги, речники; • взаємодія зі спікерами: узгодження теми, тез; • наповнення заходу на веб-сайті проекту; • підготовка інформаційних матеріалів: анонси, банери тощо; • поширення анонсів щодо інформаційних партнерів. Маю 8+ років досвіду в організації різних івентів (організовувала святкування професійних свят, фестивалів та конкурсів; конференції по кіберспорту та гемблінгу; виставки в сфері гостинності; онлайн-конференції з інтернет-марткетингу; працювала на посаді спеціаліста з внутрішніх комунікацій). Вмію об'єднувати людей; брати на себе відповідальність та визнавати помилки. Досвід роботи ведучою і сьогодні допомагає мені знаходити спільну мову з різними людьми та комфортно почувати себе, якщо треба проводити презентації або вести переговори. Можу знайти абсолютно все, навіть якщо це справжній метеорит, який треба придбати на День народження Генерального Вмію бути гнучкою до змін та швидко адаптуватись. Не володію англійською мовою на достатньому рівні, але маю сертифікат просунутого користувача перекладачами
uk
666ab4b6-c6b0-5f3f-9091-7cdbee13e094
23,812
Спеціаліст з впровадження
Маю досвід роботи в стартапах, як з веб так і з десктопними додатками, контроль роботи підрозділів до 20 співробітників. Налаштування та робота в сервісдеском від confluence. Контроль роботи першої лінії служби підтримки. Працюючи ВА отримав досвід створення технічної документації та плануванню робіт по проекту. Працюючи близько 4 років на керівних посадах розуміюсь на договірних документах та відносинах з замовником
Зайняти посаду керівника підрозділу з впровадження в компанії де необхідно побудувати нову, або перестроїти роботу існуючої команди.
Виконання планів. Створення інструкцій по роботі системи, релізноутс Контроль роботи співробітників в різних регіонах України
Project Manager
no_english
4
Виконання планів. Створення інструкцій по роботі системи, релізноутс Контроль роботи співробітників в різних регіонах України Маю досвід роботи в стартапах, як з веб так і з десктопними додатками, контроль роботи підрозділів до 20 співробітників. Налаштування та робота в сервісдеском від confluence. Контроль роботи першої лінії служби підтримки. Працюючи ВА отримав досвід створення технічної документації та плануванню робіт по проекту. Працюючи близько 4 років на керівних посадах розуміюсь на договірних документах та відносинах з замовником Зайняти посаду керівника підрозділу з впровадження в компанії де необхідно побудувати нову, або перестроїти роботу існуючої команди.
uk
7dfdd548-0021-51e9-a683-40f115b799c9
23,813
Спеціаліст з захисту безпеки
Працював у сфері Gamedev у компанії orphic games. Створили гру The unclearness, яку можна знайти на площадці Steam. Пройшов курси від компанії Cisco: Вступ до кібербезпеки, CCNA CyberOps, Cisco Pocket tracer, Вступ до Інтернету речей.
null
Маю сертифікат CCNA CyberObs Cisco
C++
intermediate
0.5
Маю сертифікат CCNA CyberObs Cisco Працював у сфері Gamedev у компанії orphic games. Створили гру The unclearness, яку можна знайти на площадці Steam. Пройшов курси від компанії Cisco: Вступ до кібербезпеки, CCNA CyberOps, Cisco Pocket tracer, Вступ до Інтернету речей.
uk
298f3c2f-579d-5f34-a0c6-76bce7f8e5c7
23,814
Спеціаліст з інтелектуальної власності
• Глибоке розуміння міжнародного законодавства в галузі патентного права (винаходи, корисні моделі,промислові зразки), прав на торговельні марки та авторського права; підготовка заявок на реєстрацію прав • Складання договорів щодо розподілу прав інтелектуальної власності • Пошук і представлення інформації, аналіз різного виду контенту • Планування і управління проектами, бюджетування • Забезпечення інноваційного розвитку • Управління персоналом, якісна комунікація, лідерство • Науково-дослідний підхід
Бажано міжнародна компанія з власним виробництвом продуктів чи послуг, для якої захист прав інтелектуальної власності є важливим напрямом діяльності.
Знак якості Європейської Комісії за науковий проект з авторського права. Дві нагороди для науковців від Кабміну. Переможець конкурсу "Кращий молодий новатор Харківщини". Стипендіат Харківської обласної державної адміністрації для молодих науковців. Доцент.
Other
upper
6
Знак якості Європейської Комісії за науковий проект з авторського права. Дві нагороди для науковців від Кабміну. Переможець конкурсу "Кращий молодий новатор Харківщини". Стипендіат Харківської обласної державної адміністрації для молодих науковців. Доцент. • Глибоке розуміння міжнародного законодавства в галузі патентного права (винаходи, корисні моделі,промислові зразки), прав на торговельні марки та авторського права; підготовка заявок на реєстрацію прав • Складання договорів щодо розподілу прав інтелектуальної власності • Пошук і представлення інформації, аналіз різного виду контенту • Планування і управління проектами, бюджетування • Забезпечення інноваційного розвитку • Управління персоналом, якісна комунікація, лідерство • Науково-дослідний підхід Бажано міжнародна компанія з власним виробництвом продуктів чи послуг, для якої захист прав інтелектуальної власності є важливим напрямом діяльності.
uk
ebb9a883-22b6-5e12-80ec-6de884ad791e
23,815
Спеціаліст з інформаційної безпеки
Досвіду роботи немає Зацікавлений в безпеці веб додатків Проходив кімнати в THM i HTB Робив лабораторні роботи в Portswigger Маю власну віртуальну лабораторію(Kali linux + metaploitable2) Експлуатація вразливостей у Damn Vulnerable Web app
null
Є профіль на github, де є певні проекти на python Розуміння CVSS Розуміння комп'ютерних мереж, веб безпеки, ОС лінукс
Security
upper
0
Є профіль на github, де є певні проекти на python Розуміння CVSS Розуміння комп'ютерних мереж, веб безпеки, ОС лінукс Досвіду роботи немає Зацікавлений в безпеці веб додатків Проходив кімнати в THM i HTB Робив лабораторні роботи в Portswigger Маю власну віртуальну лабораторію(Kali linux + metaploitable2) Експлуатація вразливостей у Damn Vulnerable Web app
uk
3ecff51e-cfc2-55dc-a3d8-dbbd2ea34b5a
23,816
Спеціаліст з кібербезпеки
Активно проходжу онлайн-курси на платформах Cisco Networking Academy, IBM-SkillsBuild, Prometheus, щоб здобути навички по спеціальності “Молодший аналітик з кібербезпеки”. На даний момент працюю в компанії, яка займається постачанням електроенергії/газу на підприємства. Можу вільно спілкуватися з керівниками підприємств, головними інженерами, механіками, монтажниками. Добре орієнтуюся в технічній документації на англійській мові.
null
На Cisco Networking Academy я вже закінчив такі курси: - Вступ до кібербезпеки; - Основи мереж; - Мережеві пристрої та початкова конфігурація. Прослухати курс від платформи Prometheus “CS50: Вебпрограмування з Python та JavaScript” та виконав декілька завдань, а саме: - Створив власний фронтенд для пошуку Google, пошуку зображень Google і розширеного пошуку Google; - Спроєктував онлайн-енциклопедію, подібну до Вікіпедії; - Спроєктував подібний до eBay онлайн-майданчик для електронної торгівлі та проведення аукціонів, на якому користувачі можуть виставляти товари, розміщувати ставки та додавати товари до списку відстеження.
Security
pre
0
На Cisco Networking Academy я вже закінчив такі курси: - Вступ до кібербезпеки; - Основи мереж; - Мережеві пристрої та початкова конфігурація. Прослухати курс від платформи Prometheus “CS50: Вебпрограмування з Python та JavaScript” та виконав декілька завдань, а саме: - Створив власний фронтенд для пошуку Google, пошуку зображень Google і розширеного пошуку Google; - Спроєктував онлайн-енциклопедію, подібну до Вікіпедії; - Спроєктував подібний до eBay онлайн-майданчик для електронної торгівлі та проведення аукціонів, на якому користувачі можуть виставляти товари, розміщувати ставки та додавати товари до списку відстеження. Активно проходжу онлайн-курси на платформах Cisco Networking Academy, IBM-SkillsBuild, Prometheus, щоб здобути навички по спеціальності “Молодший аналітик з кібербезпеки”. На даний момент працюю в компанії, яка займається постачанням електроенергії/газу на підприємства. Можу вільно спілкуватися з керівниками підприємств, головними інженерами, механіками, монтажниками. Добре орієнтуюся в технічній документації на англійській мові.
uk
5f2064e8-011c-52ab-9a53-fd7e59fb167b
23,817
Спеціаліст з кібербезпеки
- Забезпечувати організацію роботи робочої групи з питань інформаційної безпеки; - Брати участь і розглядати всі бізнес-процеси підприємства, що стосуються аспектів інформаційної безпеки підприємства, захисту інформації, засобів зв'язку, фізичної інфраструктури та ігрових процесів; - Проводити внутрішні аудити інформаційної безпеки; - Проводити аналіз журналів реєстрації подій інформаційних систем підприємства; - Організовувати та проводити тести на проникнення в інформаційну систему підприємства; - Виявляти загрози, оцінювати ризики та проводити заходи щодо зниження ризиків; - Організовувати та брати участь у заходах (проєктах), пов'язаних із захистом інформації на підприємстві; - Розробляти політики інформаційної безпеки. Досягнення: - На підприємстві впроваджено Систему управління інформаційною безпекою відповідно до вимог серії міжнародних стандартів ISO 27000 з інформаційної безпеки; - Застосування вимог стандартів інформаційної безпеки ISO 27001, WLA-SCS; - Застосування статей загального регламенту захисту персональних даних GDPR; - Проведення за допомогою ПЗ "Burp Suite Professional", sqlmap та інше тестів оцінки безпеки WEB-додатків (Web Application Pentester); - Тестування на проникнення в мобільні додатки; - Проведення пентестів.
null
null
Security
basic
11
- Забезпечувати організацію роботи робочої групи з питань інформаційної безпеки; - Брати участь і розглядати всі бізнес-процеси підприємства, що стосуються аспектів інформаційної безпеки підприємства, захисту інформації, засобів зв'язку, фізичної інфраструктури та ігрових процесів; - Проводити внутрішні аудити інформаційної безпеки; - Проводити аналіз журналів реєстрації подій інформаційних систем підприємства; - Організовувати та проводити тести на проникнення в інформаційну систему підприємства; - Виявляти загрози, оцінювати ризики та проводити заходи щодо зниження ризиків; - Організовувати та брати участь у заходах (проєктах), пов'язаних із захистом інформації на підприємстві; - Розробляти політики інформаційної безпеки. Досягнення: - На підприємстві впроваджено Систему управління інформаційною безпекою відповідно до вимог серії міжнародних стандартів ISO 27000 з інформаційної безпеки; - Застосування вимог стандартів інформаційної безпеки ISO 27001, WLA-SCS; - Застосування статей загального регламенту захисту персональних даних GDPR; - Проведення за допомогою ПЗ "Burp Suite Professional", sqlmap та інше тестів оцінки безпеки WEB-додатків (Web Application Pentester); - Тестування на проникнення в мобільні додатки; - Проведення пентестів.
uk
38b2aeb3-60b4-5839-818d-aadf282c8dcd
23,818
Спеціаліст з кібербезпеки
Працював на багатьох підробітках таких як продавець-консультант, менеджер у магазинах та інше. Півроку займав посаду адміністратора готельного спа комплексу під києвом.
Хочу знайти практику або інтернатуру з кібербезпеки щоб закріпити знання на практиці і перейти до постійно роботи в галузі інформаційної безпеки
Закінчив бакалаврат КНУ ім Шевченка за спеціальністю – Кібербезпека. Також пройшов кілька курсів у цій же сфері, сертифікати додаються в резюме.
Security
intermediate
0
Закінчив бакалаврат КНУ ім Шевченка за спеціальністю – Кібербезпека. Також пройшов кілька курсів у цій же сфері, сертифікати додаються в резюме. Працював на багатьох підробітках таких як продавець-консультант, менеджер у магазинах та інше. Півроку займав посаду адміністратора готельного спа комплексу під києвом. Хочу знайти практику або інтернатуру з кібербезпеки щоб закріпити знання на практиці і перейти до постійно роботи в галузі інформаційної безпеки
uk
c8a65678-cb3d-59af-bc32-2f68396e29d0
23,819
Спеціаліст з компенсацій та пільг
• Участь у розробці систем оплати праці для різних категорій персоналу; • Участь у розробці та впровадженні системи KPI для різних категорій персоналу; • Супровід штатного розпису; • Складання бюджету витрат на оплату праці (місяць/рік); • Складання бюджету витрат на персонал (компенсаційні виплати, пільги, корпоративні заходи, найм і супровід на період адаптації персоналу тощо); • Консолідація щомісячної оцінки для нарахування заробітної плати; • Розрахунок доходу працівників на відрядній системі оплати праці; • Розрахунок бонусів відповідно до діючих систем преміювання; • Аналіз HR показників, план/факт фонду оплати праці і витрат на персонал. Основним інструментом для виконання поставлених задач є Excel. Маю бажання навчатися і розвиватися в напрямку C&B.
null
Моя зона відповідальності в компанії - оплата праці персоналу. Масштабні реалізовані проекти в складі цільових груп: реалізовано приведення систем оплати праці до конкретних результатів ефективності кожного працівника; розроблено та запроваджено систему оцінки KPI.
Other
basic
11
Моя зона відповідальності в компанії - оплата праці персоналу. Масштабні реалізовані проекти в складі цільових груп: реалізовано приведення систем оплати праці до конкретних результатів ефективності кожного працівника; розроблено та запроваджено систему оцінки KPI. • Участь у розробці систем оплати праці для різних категорій персоналу; • Участь у розробці та впровадженні системи KPI для різних категорій персоналу; • Супровід штатного розпису; • Складання бюджету витрат на оплату праці (місяць/рік); • Складання бюджету витрат на персонал (компенсаційні виплати, пільги, корпоративні заходи, найм і супровід на період адаптації персоналу тощо); • Консолідація щомісячної оцінки для нарахування заробітної плати; • Розрахунок доходу працівників на відрядній системі оплати праці; • Розрахунок бонусів відповідно до діючих систем преміювання; • Аналіз HR показників, план/факт фонду оплати праці і витрат на персонал. Основним інструментом для виконання поставлених задач є Excel. Маю бажання навчатися і розвиватися в напрямку C&B.
uk
a6476390-4567-5834-aeb0-10b567e94fc4
23,820
Спеціаліст з контекстної реклами
працювала у маленьких компаніях або на фрілансі.
хочу компанію для розвитку
Вмію зосереджено працювати, виконую поставлені задачі чітко
Marketing
intermediate
1
Вмію зосереджено працювати, виконую поставлені задачі чітко працювала у маленьких компаніях або на фрілансі. хочу компанію для розвитку
uk
4f1fc3cb-134b-54c8-b61f-7cd997f33fe0
23,821
Спеціаліст з обліку кадрів
займаю посаду інспектора з кадрів з 2013 року (в організації 200 працівників). В коло моїх обов'язків входить ведення кадрової документації та обліку військовозобов'язаних та призовників. Володіння комп’ютером – рівень досвідченого користувача: програми пакету Microsoft Office, створення баз даних, володіння пошуковими системами Internet, (принтер, сканер, ксерокс). Програми SPSS та OCA - рівень початківця.
Мене цікавить професійний розвиток. Хочу вкладати свою працю в перспективну справу, приносити користь і рости як фахівець.
null
HR
basic
5
займаю посаду інспектора з кадрів з 2013 року (в організації 200 працівників). В коло моїх обов'язків входить ведення кадрової документації та обліку військовозобов'язаних та призовників. Володіння комп’ютером – рівень досвідченого користувача: програми пакету Microsoft Office, створення баз даних, володіння пошуковими системами Internet, (принтер, сканер, ксерокс). Програми SPSS та OCA - рівень початківця. Мене цікавить професійний розвиток. Хочу вкладати свою працю в перспективну справу, приносити користь і рости як фахівець.
uk
f90f6f72-e527-58e3-83a7-936d42ed3908
23,822
Спеціаліст з оптимізації бізнес процесів
У галузі енергетики і роздрібної торгівлі: Аудит бізнес процесів, опис, моделювання - "as is" і " to be" ; Розрахунок зайнятості; Дерево процесів компанії; Збір, формування пропозицій, організація процесу управління ; Супровід змін у процесах (підготовка ТЗ, налаштування, тест, навчання користувачів, написання процедур/інструкцій); Підготовка процедурних документів, супровід, організація процесу підтримки документації.
null
Участь у впроважденні SAP за методологією АSAP (в ролі тімліда). Автоматизація закупівельних договорів, автоматизація узгоджень для закупівельних документів в системі SAP. Впровадження системи електронного документообігу в рамках проєкту сертифікаціїї компанії по ISO. Розробка і ведення колекціїї БП для магазинів роздрібної торгівлі. Упорядкування тендерної процедури в галузі комерційної нерухомості.
Other
pre
11
Участь у впроважденні SAP за методологією АSAP (в ролі тімліда). Автоматизація закупівельних договорів, автоматизація узгоджень для закупівельних документів в системі SAP. Впровадження системи електронного документообігу в рамках проєкту сертифікаціїї компанії по ISO. Розробка і ведення колекціїї БП для магазинів роздрібної торгівлі. Упорядкування тендерної процедури в галузі комерційної нерухомості. У галузі енергетики і роздрібної торгівлі: Аудит бізнес процесів, опис, моделювання - "as is" і " to be" ; Розрахунок зайнятості; Дерево процесів компанії; Збір, формування пропозицій, організація процесу управління ; Супровід змін у процесах (підготовка ТЗ, налаштування, тест, навчання користувачів, написання процедур/інструкцій); Підготовка процедурних документів, супровід, організація процесу підтримки документації.
uk
f876e374-2e7f-51da-b67a-36916db578cf
23,823
Спеціаліст з супроводу стстеми Erp Oebs
Супровід модулів: Закупки, Запаси, IProcurement, Кредитори, Дебітори, Облік шляхових листів, Довідники. -Створення складних ЗП по нецентралізованих закупівлях і ЗнП. -Розрахунки ПДВ в ЗП, коригування налаштувань постачальників з ПДВ. -Рішення поточних проблем по Замовленнях на Придбання, Заказів на Переміщення, Авансових звітів, пошук помилкових документів -Ведення довідників ERP. -Тестування функцій в системі. -Завантаження даних в систему. -Навчання кінцевих користувачів та супровід.
null
null
Support
no_english
4
Супровід модулів: Закупки, Запаси, IProcurement, Кредитори, Дебітори, Облік шляхових листів, Довідники. -Створення складних ЗП по нецентралізованих закупівлях і ЗнП. -Розрахунки ПДВ в ЗП, коригування налаштувань постачальників з ПДВ. -Рішення поточних проблем по Замовленнях на Придбання, Заказів на Переміщення, Авансових звітів, пошук помилкових документів -Ведення довідників ERP. -Тестування функцій в системі. -Завантаження даних в систему. -Навчання кінцевих користувачів та супровід.
uk
a5d08425-67e3-5b2e-8bef-87d159e1b50c
23,824
Спеціаліст з фінансового моніторингу
Маю 16 років досвіду роботи в банківських установах на різних керівних посадах та 7 років досвіду в небанківських фінансових установах з питань фінансового моніторингу. Наразі займаю посаду Заступника директора фінансової установи з питань фінансового моніторингу. Маю великий досвід і необхідні знання з організації на практиці заходів здійснення фінансового моніторингу в фінансовій установі згідно вимог чинного законодавства України, розроблення та написання Правил, Програм, іншої внутрішньої документарної бази для здійснення фінансовою установою фінансового моніторингу. Розглядаю пропозиції роботи у сфері фінансового моніторингу та хочу продовжувати розвиватися в цьому напрямку.
null
null
Other
basic
11
Маю 16 років досвіду роботи в банківських установах на різних керівних посадах та 7 років досвіду в небанківських фінансових установах з питань фінансового моніторингу. Наразі займаю посаду Заступника директора фінансової установи з питань фінансового моніторингу. Маю великий досвід і необхідні знання з організації на практиці заходів здійснення фінансового моніторингу в фінансовій установі згідно вимог чинного законодавства України, розроблення та написання Правил, Програм, іншої внутрішньої документарної бази для здійснення фінансовою установою фінансового моніторингу. Розглядаю пропозиції роботи у сфері фінансового моніторингу та хочу продовжувати розвиватися в цьому напрямку.
uk
acd87f2e-aba3-50fd-97a1-4c00565a5ac2
23,825
Спеціаліст консолідованої інформації
Більше 5 років працюю спеціалістом консолідованої інформації контрольно-ревізійного управління, маю досвід з розробки та впровадження звітності, підтримки існуючої звітності. побудови системи контролю бізнес-процесів. До спектру моїх посадових обов’язків входить регулярне ведення звітності по внутрішнім результатам роботи співробітників управління, аналізу планових та позапланових інвентаризацій товарів, динаміці дебіторської заборгованості. Приймаю участь у аналізі залишків, списань та переміщень товарів по структурним підрозділам компанії. Займаюсь. збором, обробкою та систематизацією даних: введено повноцінний облік актів перевірок співробітникамии управління структурних підрозділів підприємства, на базі 1С автоматизовано процес розсилки та погодження актів перевірок. Також до моїх обов’язків входить моніторинг програми лояльності на предмет виявлення зловживань співробітниками компаніями. Для виконання вищеперерахованих задач переважно користуюсь MS Excel та 1С, володію базовими навиками роботи з SQL, маю досвід використання VBA та Python для автоматизації рутинних задач. Досвід дистанційної роботи близько 2 років (з моменту встановлення карантину працюю віддалено).
null
З «нуля» введено повноцінний облік актів перевірок співробітникамии контрольно-ревізійного управління структурних підрозділів підприємства. Розроблено систему ефективного контролю виявлення зловживань співробітниками при проведенні транзакцій в програмі лояльності.
Other
pre
8
З «нуля» введено повноцінний облік актів перевірок співробітникамии контрольно-ревізійного управління структурних підрозділів підприємства. Розроблено систему ефективного контролю виявлення зловживань співробітниками при проведенні транзакцій в програмі лояльності. Більше 5 років працюю спеціалістом консолідованої інформації контрольно-ревізійного управління, маю досвід з розробки та впровадження звітності, підтримки існуючої звітності. побудови системи контролю бізнес-процесів. До спектру моїх посадових обов’язків входить регулярне ведення звітності по внутрішнім результатам роботи співробітників управління, аналізу планових та позапланових інвентаризацій товарів, динаміці дебіторської заборгованості. Приймаю участь у аналізі залишків, списань та переміщень товарів по структурним підрозділам компанії. Займаюсь. збором, обробкою та систематизацією даних: введено повноцінний облік актів перевірок співробітникамии управління структурних підрозділів підприємства, на базі 1С автоматизовано процес розсилки та погодження актів перевірок. Також до моїх обов’язків входить моніторинг програми лояльності на предмет виявлення зловживань співробітниками компаніями. Для виконання вищеперерахованих задач переважно користуюсь MS Excel та 1С, володію базовими навиками роботи з SQL, маю досвід використання VBA та Python для автоматизації рутинних задач. Досвід дистанційної роботи близько 2 років (з моменту встановлення карантину працюю віддалено).
uk
6dff7937-fe50-55d3-9aa1-871db29eb3df
23,826
Спеціаліст підтримки клієнтів
Майже 2 роки працював на посаді спеціаліста з підтримки клієнтів. Останні 8 місяців працював супервайзером. В мої обов'язки входило: - Найм та навчання операторів - Створення навчальних матеріалів, написання скриптів - Надання звітності за підсумками робочого дня(кількість проведених стажувань, найнятих операторів, кількість пропущених дзвінків, тощо) - Контроль якості виконаної роботи всіх операторів КЦ - Складання графіка роботи операторів, контроль своєчасного виходу на зміни - Контроль показників операторів, їх аналіз та пропозиції для їх покращення (прослуховування дзвінків та надання зворотного зв’язку). Наразі вивчаю та хочу розвиватись у напрямку HR, маркетинг, тощо. До поставлених задач відношусь відповідально та з максимальною віддачею. Якщо сфера цікавить але в мене недостатній рівень знань і навичок, готовий працювати перші 2 місяці безоплатно.
Не розглядаю пропозиції із шлюбними агентствами.
null
Support
basic
2
Майже 2 роки працював на посаді спеціаліста з підтримки клієнтів. Останні 8 місяців працював супервайзером. В мої обов'язки входило: - Найм та навчання операторів - Створення навчальних матеріалів, написання скриптів - Надання звітності за підсумками робочого дня(кількість проведених стажувань, найнятих операторів, кількість пропущених дзвінків, тощо) - Контроль якості виконаної роботи всіх операторів КЦ - Складання графіка роботи операторів, контроль своєчасного виходу на зміни - Контроль показників операторів, їх аналіз та пропозиції для їх покращення (прослуховування дзвінків та надання зворотного зв’язку). Наразі вивчаю та хочу розвиватись у напрямку HR, маркетинг, тощо. До поставлених задач відношусь відповідально та з максимальною віддачею. Якщо сфера цікавить але в мене недостатній рівень знань і навичок, готовий працювати перші 2 місяці безоплатно. Не розглядаю пропозиції із шлюбними агентствами.
uk
b7bdab85-30bd-5ba7-869c-f403bcb586b3
23,827
Спеціаліст по збору даних
квітень-серпень 2014 р. брав участь в АТО червень 2017р. - лютий 2022р. приватний підприємець в галузі автомобільних перевезень, одночасно був водієм лютий 2022 р. - грудень 2022 р. командир відділення
null
Працюючи у сфері автомобільних перевезень, отримав хороші знання про автомобілі, як результат сам обслуговую свою техніку.
Other
basic
0
Працюючи у сфері автомобільних перевезень, отримав хороші знання про автомобілі, як результат сам обслуговую свою техніку. квітень-серпень 2014 р. брав участь в АТО червень 2017р. - лютий 2022р. приватний підприємець в галузі автомобільних перевезень, одночасно був водієм лютий 2022 р. - грудень 2022 р. командир відділення
uk
f67e64ef-72ac-5f7c-b3ad-ee8e0f7e6b85
23,828
Спеціаліст по збору даних
Успішно закінчивши військову підготовку, вісім років з честю та відданістю служив своїй країні. Беручи участь у бойових діях та сприяючи успішній обороні території України від російської агресії, захищав життя та свободи громадян України.
null
- Успішно виконував численні бойові місії, допомагаючи захищати ключові стратегічні точки та відкидати ворожі сили; - Демонстрував лідерські навички і спільну роботу з товаришами по службі для досягнення цілей місії; - Брав участь у програмах навчання та підвищення кваліфікації, щоб покращити свої навички та знання, підвищити свою здатність ефективно та результативно виконувати свої обов’язки; - Виявляв мужність, хоробрість і стійкість перед обличчям лиха й небезпеки та рішуче діяв, щоб захистити свій підрозділ і товаришів по службі; - Опанував майстерність у використанні зброї та військової техніки, а також адаптації до мінливих ситуацій та середовища для ефективного виконання своїх обов’язків.
Other
pre
0
- Успішно виконував численні бойові місії, допомагаючи захищати ключові стратегічні точки та відкидати ворожі сили; - Демонстрував лідерські навички і спільну роботу з товаришами по службі для досягнення цілей місії; - Брав участь у програмах навчання та підвищення кваліфікації, щоб покращити свої навички та знання, підвищити свою здатність ефективно та результативно виконувати свої обов’язки; - Виявляв мужність, хоробрість і стійкість перед обличчям лиха й небезпеки та рішуче діяв, щоб захистити свій підрозділ і товаришів по службі; - Опанував майстерність у використанні зброї та військової техніки, а також адаптації до мінливих ситуацій та середовища для ефективного виконання своїх обов’язків. Успішно закінчивши військову підготовку, вісім років з честю та відданістю служив своїй країні. Беручи участь у бойових діях та сприяючи успішній обороні території України від російської агресії, захищав життя та свободи громадян України.
uk
89c8d262-138e-5870-9717-5e6f3fd31ed8
23,829
спеціаліст по маркетингу
Працюю в австрійській маркетинговій компанії, яка займається дослідженням будівельного ринку Європи. Моїми завданнями є проведення kick-off meetings для колег з ціллю кращого розуміння вимог клієнта, підготовка інформації для обробки, аналіз отриманої інформації від фірм активних в певних сегментах ринку,створення бази даних, пошук нових контактів, експертів в тій чи іншій будівельній галузі.безпосередній контакт з ними. Пошук інформації дотичної до проекту,який готується для клієнта, розуміння динаміки ринку,трендів та тенденцій, обчислення пропорцій, загального ринку, відсоткових часток конкуренції. Переклад проекту з анлійської на польську, і навпаки.
Розвиток та можливість росту є для мене невід'ємною складовою нової роботи. Хочу вивчати нові технолої та інтрументи маркетингу, навчитися нової дисципліни, працювати над цікавими проектами, приносити користь компанії та бути частинкою нового колективу, створювати нові продукти,які користуються попитом на ринку.
Заверишила успішно близько шести десятків проектів по різноманітних сементах будівельного ринку, провела незалежне досліджування ринку протипожежних дверей Скандинавії, брала участь в конференції про розвиток ринку вікон в Східній та Західній Європі, заціквали декілька великих компаній в купівлі маркетингових досліджень проведених нашою фірмою.
Marketing
fluent
3
Заверишила успішно близько шести десятків проектів по різноманітних сементах будівельного ринку, провела незалежне досліджування ринку протипожежних дверей Скандинавії, брала участь в конференції про розвиток ринку вікон в Східній та Західній Європі, заціквали декілька великих компаній в купівлі маркетингових досліджень проведених нашою фірмою. Працюю в австрійській маркетинговій компанії, яка займається дослідженням будівельного ринку Європи. Моїми завданнями є проведення kick-off meetings для колег з ціллю кращого розуміння вимог клієнта, підготовка інформації для обробки, аналіз отриманої інформації від фірм активних в певних сегментах ринку,створення бази даних, пошук нових контактів, експертів в тій чи іншій будівельній галузі.безпосередній контакт з ними. Пошук інформації дотичної до проекту,який готується для клієнта, розуміння динаміки ринку,трендів та тенденцій, обчислення пропорцій, загального ринку, відсоткових часток конкуренції. Переклад проекту з анлійської на польську, і навпаки. Розвиток та можливість росту є для мене невід'ємною складовою нової роботи. Хочу вивчати нові технолої та інтрументи маркетингу, навчитися нової дисципліни, працювати над цікавими проектами, приносити користь компанії та бути частинкою нового колективу, створювати нові продукти,які користуються попитом на ринку.
uk
b0fa8c00-e0c2-5414-847c-0186f57f1497
23,830
Спеціаліст по роботі з персоналом.
Мій досвід роботи в банківській сфері складає 7 років. Наразі займаюся навчанням співробітників відділень по продуктовому ряду та по якості обслуговування, організовую конференції та корпоративні заходи, аналізую результати роботи, проводжу тестування співробітників на предмет знань, проводжу наради по бізнес-показниках.
Прагну працювати із людьми всередині компанії. Складати та розробляти концепцію навчань, розвивати співробітників до впевнених професіоналів своєї справи. Вивчати нові способи навчань та оцінки персоналу та використовувати їх на практиці.
Допомогла організувати роботу та підтримку відділень банку. В наслідок чого вже протягом 3 років наша команда займає лідируюче місце по м.Києву та Київській області за що неодноразово отримували відзнаки.
Other
basic
7
Допомогла організувати роботу та підтримку відділень банку. В наслідок чого вже протягом 3 років наша команда займає лідируюче місце по м.Києву та Київській області за що неодноразово отримували відзнаки. Мій досвід роботи в банківській сфері складає 7 років. Наразі займаюся навчанням співробітників відділень по продуктовому ряду та по якості обслуговування, організовую конференції та корпоративні заходи, аналізую результати роботи, проводжу тестування співробітників на предмет знань, проводжу наради по бізнес-показниках. Прагну працювати із людьми всередині компанії. Складати та розробляти концепцію навчань, розвивати співробітників до впевнених професіоналів своєї справи. Вивчати нові способи навчань та оцінки персоналу та використовувати їх на практиці.
uk
b6ad5c19-6097-5940-8f04-29a4b6ce4a1b
23,831
Спеціаліст по розвитку персоналу
Викладач ораторського мистецтва. Великий досвід в проведенні індивідуальних і групових занять. Актор театру і кіно.
Готовий поділитися знаннями і досвідом з тими хто розуміє важливість правильної комунікації між людьми на всіх рівнях.
null
Other
basic
10
Викладач ораторського мистецтва. Великий досвід в проведенні індивідуальних і групових занять. Актор театру і кіно. Готовий поділитися знаннями і досвідом з тими хто розуміє важливість правильної комунікації між людьми на всіх рівнях.
uk
a931409f-0bad-57b4-855e-7ba1d25a63ad
23,832
Спеціаліст служби підтримки
Працювала в банку 6 років, call-center та chat online. Надавала клієнтам консультацію по продуктам банку, допомогу у вирішенні питань пов'язаних з операціями та роботою банку. Хочу отримати більш різноманітну роботу, можливо в деяких випадках творчу для самореалізації .
Хочу знайти те що насправді буде приносити задоволення , щоб працювати починала з посмішкою й так само завершувався день. Готова вчитись, змінюватись, бути краще та кращою. Сподіваюсь стати частиною колективу що є дружнім як одна родина.
null
Support
no_english
6
Працювала в банку 6 років, call-center та chat online. Надавала клієнтам консультацію по продуктам банку, допомогу у вирішенні питань пов'язаних з операціями та роботою банку. Хочу отримати більш різноманітну роботу, можливо в деяких випадках творчу для самореалізації . Хочу знайти те що насправді буде приносити задоволення , щоб працювати починала з посмішкою й так само завершувався день. Готова вчитись, змінюватись, бути краще та кращою. Сподіваюсь стати частиною колективу що є дружнім як одна родина.
uk
7271b331-325f-5a5b-bfef-46488b64bce0
23,833
Спеціаліст служби техпідтримки користувачів
Intermediate English, робота з тікет системами, LanDesk, залізні нерви й витримка
Возможность удаленной работы. Профессиональный рост. Сложные задачи.
null
null
intermediate
5
Intermediate English, робота з тікет системами, LanDesk, залізні нерви й витримка Возможность удаленной работы. Профессиональный рост. Сложные задачи.
uk
d08d40e1-afd5-5fdc-b910-6a3d7078de8c
23,834
Спеціаліст служби турботи про Клієнтів
Посада економіста, КП «Чародійка»: 1) Вів фінансову звітність підприємства; 2) Робив начислення та відрахування співробітникам; 3) Займався податковою звітністю робітників підприємства. «Спеціаліст служби турботи про Клієнтів » у «Monobank»: 1) Допомога клієнтам у додатку та продуктах банку; 2) Індивідуальні консультації клієнтів; 3) Замовлення валюти у відділення «Universal Bank»;
null
null
Support
upper
1.5
Посада економіста, КП «Чародійка»: 1) Вів фінансову звітність підприємства; 2) Робив начислення та відрахування співробітникам; 3) Займався податковою звітністю робітників підприємства. «Спеціаліст служби турботи про Клієнтів » у «Monobank»: 1) Допомога клієнтам у додатку та продуктах банку; 2) Індивідуальні консультації клієнтів; 3) Замовлення валюти у відділення «Universal Bank»;
uk
ec96ea57-5894-5596-9762-dcb98582e6ac
23,835
Спеціаліст технічної підтримки
Modna Kasta 2018-2019 -Поради клієнтам під час замовлення -Прийом та обробка скарг від клієнтів -Взаємодія з іншими відділами з технічних питань -Надання допомоги клієнтам з web-інтерфейсом Yakaboo 2017-2018 -надання технічної підтримки існуючим клієнтам по телефону та за допомогою e-mail -спілкування з іншими командами з приводу технічних питань клієнтів Alfa Bank 2017-2017 -надання консультацій та якісного сервісу клієнтам -консультація клієнтів при виборі банківського продукту -верифікація клієнтів згідно банківського регламенту
Чесна оплата праці, можливісті для особистого розвитку.
null
Support
pre
1.5
Modna Kasta 2018-2019 -Поради клієнтам під час замовлення -Прийом та обробка скарг від клієнтів -Взаємодія з іншими відділами з технічних питань -Надання допомоги клієнтам з web-інтерфейсом Yakaboo 2017-2018 -надання технічної підтримки існуючим клієнтам по телефону та за допомогою e-mail -спілкування з іншими командами з приводу технічних питань клієнтів Alfa Bank 2017-2017 -надання консультацій та якісного сервісу клієнтам -консультація клієнтів при виборі банківського продукту -верифікація клієнтів згідно банківського регламенту Чесна оплата праці, можливісті для особистого розвитку.
uk
9230862a-ef9b-58b6-a95b-7fae2f26852a
23,836
Спеціаліст технічної підтримки
Багато де працював, але розглядаю і хочу розвиватися в напрямку ІТ технологій, а саме в DeVops. На останньому місці роботи я виконував обов'язки системного адміністратора, повна технічна підтримка користувачів, установка ОС, інсталяція ПЗ, обслуговування принтерів, створення облікових записів та паролів на сервері, створення/видалення корпоративної пошти та паролів, підтримка інтерактивних дошок та проекторів, робота із інтернет провайдерами, закупка обладнання та матеріалів. Підтримка користувачів стосовно технічних питань!
null
null
DevOps
basic
3
Багато де працював, але розглядаю і хочу розвиватися в напрямку ІТ технологій, а саме в DeVops. На останньому місці роботи я виконував обов'язки системного адміністратора, повна технічна підтримка користувачів, установка ОС, інсталяція ПЗ, обслуговування принтерів, створення облікових записів та паролів на сервері, створення/видалення корпоративної пошти та паролів, підтримка інтерактивних дошок та проекторів, робота із інтернет провайдерами, закупка обладнання та матеріалів. Підтримка користувачів стосовно технічних питань!
uk
e4e22b9f-19a7-5ded-8c37-89047fe856ad
23,837
Спеціаліст технічної підтримки
- надання інформації про послуги компанії - обробка технічних заявок від клієнтів. - конфігурація веб-серверів (Apache, Nginx, Apache-Nginx , Litespeed) на вимоги клієнтів. - встановлення CMS (Wordpress, OpenCart,Joomla!) - встановлення й конфігурація панелі керування (Cpanel,CWP7,Directadmin, Cyberpanel, ISPmanager,Plesk) - встановлення та налаштування сертифікатів безпеки SSL (Comodo, Certum,Let's endcrypt, Zerossl) - створення резервних копій та відновлення з них веб-ресурсів - налаштування поштового сервера - конфігурація ресурсних записів DNS - налаштування Firewall (CSF, iptables,LFD) - пошук та усунення технічних несправностей - перенесення баз даних між серверами.
null
Досвідчений користувач Linux та добре орієнтуюсь в командах терміналу. Є досвід, щоб розібрати та зібрати персональний комп'ютер. Базові знання HTML & CSS. Можу читатити PHP на рівні конфігурації. Раніше працював юристом, але вирішив кардинально змінити життя: займатися тими речами які мені подобаються.
Support
pre
0.5
Досвідчений користувач Linux та добре орієнтуюсь в командах терміналу. Є досвід, щоб розібрати та зібрати персональний комп'ютер. Базові знання HTML & CSS. Можу читатити PHP на рівні конфігурації. Раніше працював юристом, але вирішив кардинально змінити життя: займатися тими речами які мені подобаються. - надання інформації про послуги компанії - обробка технічних заявок від клієнтів. - конфігурація веб-серверів (Apache, Nginx, Apache-Nginx , Litespeed) на вимоги клієнтів. - встановлення CMS (Wordpress, OpenCart,Joomla!) - встановлення й конфігурація панелі керування (Cpanel,CWP7,Directadmin, Cyberpanel, ISPmanager,Plesk) - встановлення та налаштування сертифікатів безпеки SSL (Comodo, Certum,Let's endcrypt, Zerossl) - створення резервних копій та відновлення з них веб-ресурсів - налаштування поштового сервера - конфігурація ресурсних записів DNS - налаштування Firewall (CSF, iptables,LFD) - пошук та усунення технічних несправностей - перенесення баз даних між серверами.
uk
ff0d08af-f62d-54e7-acdf-705d16aef38e
23,838
Спеціаліст технічної підтримки
Обслуговування бази даних MySQL (внесення, редагування та видалення записів). Аналіз результатів роботи служб та сервісів по записах в ErrorLog бази даних і своєчасне виявлення та усунення несправностей. Сповіщення та передача інформації про необхідність внесення коректив у функціонал відповідним відділам за допомогою тікетних систем Jira та HelpDesk. Технічна підтримка клієнтів в питаннях отримання інформації відносно навчання роботи з ПЗ та системою загалом, вирішення термінових і критичних проблем, внесення і зміни даних безпосередньо в базі даних, розгляд скарг і пропозицій у формі email та телефонії.
null
null
Support
intermediate
3
Обслуговування бази даних MySQL (внесення, редагування та видалення записів). Аналіз результатів роботи служб та сервісів по записах в ErrorLog бази даних і своєчасне виявлення та усунення несправностей. Сповіщення та передача інформації про необхідність внесення коректив у функціонал відповідним відділам за допомогою тікетних систем Jira та HelpDesk. Технічна підтримка клієнтів в питаннях отримання інформації відносно навчання роботи з ПЗ та системою загалом, вирішення термінових і критичних проблем, внесення і зміни даних безпосередньо в базі даних, розгляд скарг і пропозицій у формі email та телефонії.
uk
9550a6a8-d907-52f1-8fd5-72be1d987d78
23,839
Спеціаліст технічної підтримки
Працював один рік спеціалістом технічної підтримки в crypto gambling. Спілкувався з клієнтами та вирушував проблеми. Слідкував за онлайн чатом на сайті. Допомагав новим гравцям розібратися з сайтом.
null
null
JavaScript
intermediate
1
Працював один рік спеціалістом технічної підтримки в crypto gambling. Спілкувався з клієнтами та вирушував проблеми. Слідкував за онлайн чатом на сайті. Допомагав новим гравцям розібратися з сайтом.
uk
f7e4b836-428a-5176-b938-3969e8ca63e1
23,840
Спеціаліст технічної підтримки
Прийняття та обробка звернень користувачів компанії через Service Desk, а також в телефонному режимі. Налаштування та супровід робочих місць співробітників офісу, віддалена підтримка працівників регіональної мережі. Вирішення задач технічного та операційного характеру, надання консультацій та усунення проблем на рівні продуктів 1С, Терасофт. Підключення та налаштування периферійної техніки, фіскальних регістраторів, POS-терміналів, аналітичний супровід користувачів 1С.
Підтримка користувачів віддалено\в офісі. Робота з переферією, торговим обладнанням, клієнтськими базами. Готовий та маю бажання навчатись і працювати з новим для мене програмним забезпеченням.
null
Support
basic
6
Прийняття та обробка звернень користувачів компанії через Service Desk, а також в телефонному режимі. Налаштування та супровід робочих місць співробітників офісу, віддалена підтримка працівників регіональної мережі. Вирішення задач технічного та операційного характеру, надання консультацій та усунення проблем на рівні продуктів 1С, Терасофт. Підключення та налаштування периферійної техніки, фіскальних регістраторів, POS-терміналів, аналітичний супровід користувачів 1С. Підтримка користувачів віддалено\в офісі. Робота з переферією, торговим обладнанням, клієнтськими базами. Готовий та маю бажання навчатись і працювати з новим для мене програмним забезпеченням.
uk
8bac53a1-d755-567b-a5a9-49dda8a14bab
23,841
Спеціаліст Технічної Підтримки
Працювала три роки в coll-center. Перші два роки працювала з клієнтами в банку. Рік працювала з налаштування та надання послуг в роботі телемережі. Хочу почати роботу в новій сфері і здобуття нових знань та досвіду.
Від роботи я очікую цікавих завдань, та можливості навчатися.
null
Support
basic
2
Працювала три роки в coll-center. Перші два роки працювала з клієнтами в банку. Рік працювала з налаштування та надання послуг в роботі телемережі. Хочу почати роботу в новій сфері і здобуття нових знань та досвіду. Від роботи я очікую цікавих завдань, та можливості навчатися.
uk
e8f8f53b-ce87-5bd1-be00-d5774bee6d54
23,842
Спеціаліст технічної підтримки, Front-end developer
1. Налаштування сайтів для клієнта: • Реєстрація хостингу та домену • Реєстрація та налаштування робочого кабінету сервису для розсилки листів 2. Допомога клієнтам у технічних питаннях щодо роботи та налаштування сайтів. 3. Перевірка технічних завдань, консультація щодо їх виконання. 4. Налаштування ботів на платформі Ботхелп. 5. Робота с плагіном для WordPress – Memberlux (створення матеріалів, рубрик, формування онлайн-курсів). 6. Створення трансляцій на YouTube 7. Запис відеоуроків (екран ПК) за допомогою Camtasia. 8. Обробка відео та аудіо: транскрибація, редагування, конвертація, завантаження на сервер та відеоканали
Цікава робота, новий досвід, дружній колектив
Завжди стараюсь робити більше, ніж вимагається.
Support
basic
1
Завжди стараюсь робити більше, ніж вимагається. 1. Налаштування сайтів для клієнта: • Реєстрація хостингу та домену • Реєстрація та налаштування робочого кабінету сервису для розсилки листів 2. Допомога клієнтам у технічних питаннях щодо роботи та налаштування сайтів. 3. Перевірка технічних завдань, консультація щодо їх виконання. 4. Налаштування ботів на платформі Ботхелп. 5. Робота с плагіном для WordPress – Memberlux (створення матеріалів, рубрик, формування онлайн-курсів). 6. Створення трансляцій на YouTube 7. Запис відеоуроків (екран ПК) за допомогою Camtasia. 8. Обробка відео та аудіо: транскрибація, редагування, конвертація, завантаження на сервер та відеоканали Цікава робота, новий досвід, дружній колектив
uk
be443cf0-fd3f-5d95-8828-5ece7a43d5f2
23,843
Спеціаліст технічної підтримки/Бізнес аналітик
Компанія BEST Спілкування з клієнтами компанії в телефонному режимі. Аналіз питання з яким звернувся клієнт. Вирішення проблеми в телефонному режимі або надання відповідної консультації, що допоможе клієнту вирішити його проблему. Налаштування клієнського обраднання (роутер). Налаштування комутаторів Raisecom. E-consulting • Робота з СРМ системою на базі: Microsoft Dynamics 365 • Ідинтифікація типів звернень, визначення їх пріоритетності і шляхів вирішення. • Консультування користувачів системи. • Постановка задач разробникам. Відслідковування і контроль етапів виконання звернень. • Написання постановок. Опис бізнес логіки.
null
null
Support
basic
7
Компанія BEST Спілкування з клієнтами компанії в телефонному режимі. Аналіз питання з яким звернувся клієнт. Вирішення проблеми в телефонному режимі або надання відповідної консультації, що допоможе клієнту вирішити його проблему. Налаштування клієнського обраднання (роутер). Налаштування комутаторів Raisecom. E-consulting • Робота з СРМ системою на базі: Microsoft Dynamics 365 • Ідинтифікація типів звернень, визначення їх пріоритетності і шляхів вирішення. • Консультування користувачів системи. • Постановка задач разробникам. Відслідковування і контроль етапів виконання звернень. • Написання постановок. Опис бізнес логіки.
uk
43748ec3-e964-506a-8810-230b6e77dc6d
23,844
Стажер
Досвід в роботі відсутній. Хотіла б отримати досвід в якості асистента проектного менеджера))
null
Досвід в роботі відсутній. Хотіла б отримати досвід в якості асистента проектного менеджера)) Суттєвий досвід в роботі з людьми. На даний момент займаю посаду менеджера з продажу в готелі.
Project Manager
upper
0
Досвід в роботі відсутній. Хотіла б отримати досвід в якості асистента проектного менеджера)) Суттєвий досвід в роботі з людьми. На даний момент займаю посаду менеджера з продажу в готелі. Досвід в роботі відсутній. Хотіла б отримати досвід в якості асистента проектного менеджера))
uk
bc6d9112-631f-5722-86fc-6a68166d2ceb
23,845
Стажер
Колишній військовий з в/о. Маю знання та навички і досвід з авіації та керування персоналом. Непогано знайомий з математикою. Досвід у програмуванні майже відсутній. Англійська- базовий (як для вишу) рівень. Розгляну пропозиції стажера в компанію, яка спеціалізується на Piton, штучному інтелекті. Також, можливо, Data of since, CRM. Побажання на стажировку- робота в офісі з колективом
null
null
Python
basic
0
Колишній військовий з в/о. Маю знання та навички і досвід з авіації та керування персоналом. Непогано знайомий з математикою. Досвід у програмуванні майже відсутній. Англійська- базовий (як для вишу) рівень. Розгляну пропозиції стажера в компанію, яка спеціалізується на Piton, штучному інтелекті. Також, можливо, Data of since, CRM. Побажання на стажировку- робота в офісі з колективом
uk
8b1ea762-347e-579a-9ff8-57228eae3626
23,846
Стажер Java
Немає.Є велика наполегливість досягти конкретних результатів.
null
Навчатись, задля досягнення поставлених цілей.
Java
basic
2
Навчатись, задля досягнення поставлених цілей. Немає.Є велика наполегливість досягти конкретних результатів.
uk
50619ecd-6ae8-5c49-85cc-93fa1e25b897
23,847
Стажер JavaScript
JavaScript, Node.js, SQL - вивчаю Agile, Scrum, ITIL - розумію Навички, що потрібні для успішної співпраці, такі як: комунікація, відкритість, сміливість та, можливо, дотепність, - прокачені. Критичне та логічне мислення розвинуті. Стараюся завжди проникатися тим, що мені кажуть. Слухаю поради.
Сподіваюся знайти місце, де зможу здобути практичні навички та навчитися більшому, аніж "вдома за монітором". Надіюся на плідну співпрацю, щоб була можливість віддати вкладене в мене якісною робою.
null
JavaScript
pre
0
JavaScript, Node.js, SQL - вивчаю Agile, Scrum, ITIL - розумію Навички, що потрібні для успішної співпраці, такі як: комунікація, відкритість, сміливість та, можливо, дотепність, - прокачені. Критичне та логічне мислення розвинуті. Стараюся завжди проникатися тим, що мені кажуть. Слухаю поради. Сподіваюся знайти місце, де зможу здобути практичні навички та навчитися більшому, аніж "вдома за монітором". Надіюся на плідну співпрацю, щоб була можливість віддати вкладене в мене якісною робою.
uk
84844445-120d-5114-aba6-6a1b1f54f199
23,848
Стажер Python
Закінчила курси "Frontend" в infopulse univer. У грудні 2019 року здобула магістра зі спеціальності "Комп'ютерні науки". З червня 2019 року по листопад 2019 року працювала верстальником у компанії "Power site". На цій посаді займалася версткою landing page. Використовувала фреймворк Bootstrap, методологію БЕМ. Є кілька зверстаних макетів на моєму GitHub. 9 місяців вивчаю мову Python і алгоритми, виконую задачі на LeetCode.
Розвиток! Хочу більше практики на реальних проектах.
null
Python
pre
0.5
Закінчила курси "Frontend" в infopulse univer. У грудні 2019 року здобула магістра зі спеціальності "Комп'ютерні науки". З червня 2019 року по листопад 2019 року працювала верстальником у компанії "Power site". На цій посаді займалася версткою landing page. Використовувала фреймворк Bootstrap, методологію БЕМ. Є кілька зверстаних макетів на моєму GitHub. 9 місяців вивчаю мову Python і алгоритми, виконую задачі на LeetCode. Розвиток! Хочу більше практики на реальних проектах.
uk
e72fc2f1-4beb-50a7-90a1-5d16942c69bd
23,849
Стажування GameDev
В Unreal Engine працював з блюпринатами, а в unity з c#, і маю базові знання про ці мови. Навчався самостійно якщо говорити про Unreal Engine тобто базові знання про віджити наприклад як зробити меню, як додати на віджет всякі скролбари здоров'я, досвіду ще чого, трохи роботи з UI та створенням наприклад інвентарю, трохи знань оптимізації типу налаштування LODів, дальності провантаження, world partition, cull distance, і дальність провантаження тіней, створення лендскейпа по карті висот, трохи роботи з колізіями, трохи роботи з матеріалами, трохи роботи шейдерами (створення викривлення води, наприклад), трохи роботи з бойовою системою. У Юніті теж базові знання правда без роботи з шейдерами, лендскепами матеріалами та оптимізацією. Базові знання java ще. Готовий і хочу навчатися, стажуватися і працювати. Готовий стажуватися деякий час без зарплатні. Є пару проектів в яки це все реалізовував. (на гіт хабі майже немає пректів через розмір моїх інших проектів, ще є деякі на гугл диск)
null
2021 року закінчив бакалаврат. Факультет комп’ютерних наук та кібернетики Київського Національного Університету ім. Т.Г. Шевченка. Нині навчаюсь у магістратурі на факультеті кібербезпеки, комп’ютерної та програмної інженерії в Національному Авіаційному Університеті. Магістратуру закінчую у листопаді цього року. У своїй практиці працював з такими двигунами як Unreal Engine і Unity. Знання про них є базовими. Закінчив курси від Games Academy з базовим рівнем C++, а також брав участь в олімпіаді хакатон у КНУ.
.NET
pre
0
2021 року закінчив бакалаврат. Факультет комп’ютерних наук та кібернетики Київського Національного Університету ім. Т.Г. Шевченка. Нині навчаюсь у магістратурі на факультеті кібербезпеки, комп’ютерної та програмної інженерії в Національному Авіаційному Університеті. Магістратуру закінчую у листопаді цього року. У своїй практиці працював з такими двигунами як Unreal Engine і Unity. Знання про них є базовими. Закінчив курси від Games Academy з базовим рівнем C++, а також брав участь в олімпіаді хакатон у КНУ. В Unreal Engine працював з блюпринатами, а в unity з c#, і маю базові знання про ці мови. Навчався самостійно якщо говорити про Unreal Engine тобто базові знання про віджити наприклад як зробити меню, як додати на віджет всякі скролбари здоров'я, досвіду ще чого, трохи роботи з UI та створенням наприклад інвентарю, трохи знань оптимізації типу налаштування LODів, дальності провантаження, world partition, cull distance, і дальність провантаження тіней, створення лендскейпа по карті висот, трохи роботи з колізіями, трохи роботи з матеріалами, трохи роботи шейдерами (створення викривлення води, наприклад), трохи роботи з бойовою системою. У Юніті теж базові знання правда без роботи з шейдерами, лендскепами матеріалами та оптимізацією. Базові знання java ще. Готовий і хочу навчатися, стажуватися і працювати. Готовий стажуватися деякий час без зарплатні. Є пару проектів в яки це все реалізовував. (на гіт хабі майже немає пректів через розмір моїх інших проектів, ще є деякі на гугл диск)
uk
cdff9f1e-8ebe-5a13-a553-8235773b0e1d
23,850
Старший Back-End (PHP) розробник, Інженер-програміст
MindGeek, Старший Back-End (PHP) розробник, Інженер-програміст Обов'язки: - розробка та підтримка продуктів компанії; - обслуговування порносайту та внутрішніх платіжних веб-сервісів - оптимізацією та прискоренням; Технолгії: - LEMP; - Laravel; - PHP; - MySql; - Redis; - ElasticSearch; - JavaScript (JQuery); - HTML, CSS; - Bootstrapt; - Git; - Composer; Rozetka, Старший PHP-розробник Обов'язки: - розробка та підтримка продуктів компанії; - обслуговування інтернет-магазину та допоміжних сервісів; - оптимізацією та прискоренням; Технолгії: - Docker; - Yii; - PHP; - PHPUnit; - PostgreSQL; - Redis; - RabitMQ; - Git; - Composer; Сomputools, Старший PHP-розробник Обов'язки: - розробка та підтримка продуктів компанії; - розробка та підтримка продуктів клієнтів; - розробка інтернет-магазину; - обслуговування сервісу автомийки; Технолгії: - Docker; - LAMP/LEMP; - Laravel, Yii; - OpenCart, PrestaShop; - PHP; - MySql/PostgreSQL; - RabitMQ; - Git; - Composer; - Npm; CheckDom, Технічний лідер проекту Обов'язки: - розробка та підтримка продуктів компанії; - розробка крособ'єктного веб-сервісу управління нерухомістю та допоміжних веб-сервісів; Досягнуті цілі: - розробка веб-сервісу управління нерухомістю для домоуправителів; - розробка веб-сервісу управління нерухомістю для власників; Технолгії: - LEMP; - Yii; - PHP; - MySql; - Redis; - Git; - Composer; Digital Art, Web-розробник Обов'язки: - розробка та підтримка продуктів компанії; - розробка та підтримка продуктів клієнтів; Технолгії: - LEMP; - CodeIgniter, Yii; - WordPress; - PHP; - MySql; - Sphinx; - Composer; UCT, Web-розробник Обов'язки: - розробка та підтримка продуктів клієнтів; - пошукова оптимізація (SEO); Технолгії: - Zend; - Joomla, Moguta, 1C-Bitrix; - PHP; - MongoDB, MySql; - JavaScript (JQuery); - HTML, CSS; AxiomPlus, Web-розробник Обов'язки: - розробка та підтримка продуктів компанії; - обслуговування інтернет-магазину та допоміжних веб-сервісів; - пошукова оптимізація (SEO); Технолгії: - PHP; - MySql; - JavaScript (JQuery); - HTML, CSS; - XML; - SOAP;
null
Старший Back-End (PHP) розробник, Інженер-програміст з 01.2020 по 01.2023 (3 роки) MindGeek (Pornhub), Дистанційно (IT) Робота в компанії MindGeek над найбільшим в світі по переглядам високонавантаженим веб-ресурсом Pornhub на посаді старшого розробника в команді платежів. Проектування, розробка, впровадження архітектурного шару (деактивування, відключення, видалення користувача) використовуючи шаблони проектування (Factory, Builder, Strategy, тощо) дотримуючись загального прийнятих стандартів (SOLID, DRY, KISS, тощо). Пошук вузьких місц в проекті. Оптимізація інсуючих архітектурних рішень (логування, перерахунок комулятивних даних, тощо). Починаючи оптимізацією SQL викликами (індексами, вертикальним та горизонтальним маштабування, тощо) закінчуючи впровадженям додаткових сервісів (ElasticSearch, Redis, тощо).
PHP
upper
8
Старший Back-End (PHP) розробник, Інженер-програміст з 01.2020 по 01.2023 (3 роки) MindGeek (Pornhub), Дистанційно (IT) Робота в компанії MindGeek над найбільшим в світі по переглядам високонавантаженим веб-ресурсом Pornhub на посаді старшого розробника в команді платежів. Проектування, розробка, впровадження архітектурного шару (деактивування, відключення, видалення користувача) використовуючи шаблони проектування (Factory, Builder, Strategy, тощо) дотримуючись загального прийнятих стандартів (SOLID, DRY, KISS, тощо). Пошук вузьких місц в проекті. Оптимізація інсуючих архітектурних рішень (логування, перерахунок комулятивних даних, тощо). Починаючи оптимізацією SQL викликами (індексами, вертикальним та горизонтальним маштабування, тощо) закінчуючи впровадженям додаткових сервісів (ElasticSearch, Redis, тощо). MindGeek, Старший Back-End (PHP) розробник, Інженер-програміст Обов'язки: - розробка та підтримка продуктів компанії; - обслуговування порносайту та внутрішніх платіжних веб-сервісів - оптимізацією та прискоренням; Технолгії: - LEMP; - Laravel; - PHP; - MySql; - Redis; - ElasticSearch; - JavaScript (JQuery); - HTML, CSS; - Bootstrapt; - Git; - Composer; Rozetka, Старший PHP-розробник Обов'язки: - розробка та підтримка продуктів компанії; - обслуговування інтернет-магазину та допоміжних сервісів; - оптимізацією та прискоренням; Технолгії: - Docker; - Yii; - PHP; - PHPUnit; - PostgreSQL; - Redis; - RabitMQ; - Git; - Composer; Сomputools, Старший PHP-розробник Обов'язки: - розробка та підтримка продуктів компанії; - розробка та підтримка продуктів клієнтів; - розробка інтернет-магазину; - обслуговування сервісу автомийки; Технолгії: - Docker; - LAMP/LEMP; - Laravel, Yii; - OpenCart, PrestaShop; - PHP; - MySql/PostgreSQL; - RabitMQ; - Git; - Composer; - Npm; CheckDom, Технічний лідер проекту Обов'язки: - розробка та підтримка продуктів компанії; - розробка крособ'єктного веб-сервісу управління нерухомістю та допоміжних веб-сервісів; Досягнуті цілі: - розробка веб-сервісу управління нерухомістю для домоуправителів; - розробка веб-сервісу управління нерухомістю для власників; Технолгії: - LEMP; - Yii; - PHP; - MySql; - Redis; - Git; - Composer; Digital Art, Web-розробник Обов'язки: - розробка та підтримка продуктів компанії; - розробка та підтримка продуктів клієнтів; Технолгії: - LEMP; - CodeIgniter, Yii; - WordPress; - PHP; - MySql; - Sphinx; - Composer; UCT, Web-розробник Обов'язки: - розробка та підтримка продуктів клієнтів; - пошукова оптимізація (SEO); Технолгії: - Zend; - Joomla, Moguta, 1C-Bitrix; - PHP; - MongoDB, MySql; - JavaScript (JQuery); - HTML, CSS; AxiomPlus, Web-розробник Обов'язки: - розробка та підтримка продуктів компанії; - обслуговування інтернет-магазину та допоміжних веб-сервісів; - пошукова оптимізація (SEO); Технолгії: - PHP; - MySql; - JavaScript (JQuery); - HTML, CSS; - XML; - SOAP;
uk
bdb80071-b05b-5399-9d91-9a399694bd20
23,851
Створення відео контенту
З 2017 року працюю в сфері створення різноманітного відео контенту - від новинних сюжетів до покадрової анімації. Працював на регіональному телебеченні, на youtube каналі, на якому на даний момент вже більше 1 млн підписників. Знайомий з основами відеозйомки - постановка кадру, світла. Відеомонтаж для мене не проблема, монтую в Adobe Premier Pro. Є досвід роботи із звуком в програмі Adobe Audition. Брав участь в озвучуванні відео роликів, в якості звукорежисера. Останні 8 мсяців розвиваюсь у напрямку stop motion анімації. Займаюсь повним препродакшеном - пошук ідей і написання сценарію, продакшеном - безпосередньо зйомка (Dragon Frame), контроль на етапі монтажу та створення обкладинки. Мені подобається створювати крутий відеоконтент і хочеться й далі розвиватись у цьому напрямку. Тим паче, що я знаю, що конкретно і як треба робити на кожному етапі створення класного відео ролику.
null
null
Other
basic
5
З 2017 року працюю в сфері створення різноманітного відео контенту - від новинних сюжетів до покадрової анімації. Працював на регіональному телебеченні, на youtube каналі, на якому на даний момент вже більше 1 млн підписників. Знайомий з основами відеозйомки - постановка кадру, світла. Відеомонтаж для мене не проблема, монтую в Adobe Premier Pro. Є досвід роботи із звуком в програмі Adobe Audition. Брав участь в озвучуванні відео роликів, в якості звукорежисера. Останні 8 мсяців розвиваюсь у напрямку stop motion анімації. Займаюсь повним препродакшеном - пошук ідей і написання сценарію, продакшеном - безпосередньо зйомка (Dragon Frame), контроль на етапі монтажу та створення обкладинки. Мені подобається створювати крутий відеоконтент і хочеться й далі розвиватись у цьому напрямку. Тим паче, що я знаю, що конкретно і як треба робити на кожному етапі створення класного відео ролику.
uk
a3929c7d-f388-5421-9576-33d375de169b
23,852
СТО, DevOps
Кілька років працював Девопсом, з парком серверів на Linux, Windows. Більж ніж 7 років працював керівником Інформаційно Технічного відділу, Останні півтора року правцював на посаді технічного директора в Британському стартапі. Робота з коммандою в проектуванні софта, менеджменті рішень, вибору інструментів та напрямку розробки, веденя проекту в Jira та документації в Confluence, маю досвід в "польових" випробуваннях тестування ПО, налаштування ПО в kubernetes на AWS.
Цікава команда, можливо стартап, вільний графік роботи.
Проектування архитектури БД, вміння налаштувати команду, досвід проектування робочого процесу команди, розробка з 0 до MVP(майже Бета версія).
DevOps
intermediate
5
Проектування архитектури БД, вміння налаштувати команду, досвід проектування робочого процесу команди, розробка з 0 до MVP(майже Бета версія). Кілька років працював Девопсом, з парком серверів на Linux, Windows. Більж ніж 7 років працював керівником Інформаційно Технічного відділу, Останні півтора року правцював на посаді технічного директора в Британському стартапі. Робота з коммандою в проектуванні софта, менеджменті рішень, вибору інструментів та напрямку розробки, веденя проекту в Jira та документації в Confluence, маю досвід в "польових" випробуваннях тестування ПО, налаштування ПО в kubernetes на AWS. Цікава команда, можливо стартап, вільний графік роботи.
uk
dd9bd590-27aa-568e-8390-899038720cf2
23,853
Сторісмейкер
Мене звати Ксенія) Я Сторісмейкер Я створюю цікаві та органічні сторіс для инстаграм. Працюю з ноутбука у програмі Figma Підлаштуюсь під ваш стиль, і бачення У майбутньому планую розвиватися у сфері SMM Як буде проходити робота: 1. Ви розповідаєте про свій аккаунт (який стиль ви б хотіли бачити) 2. Великим плюсом буде, якщо ви скинете приклади сторіс, які вам подобаються 3. Після, ми обговорюємо терміни здачі роботи 4. Ви скидаєте матеріал, та текст до нього
null
null
Marketing
no_english
1
Мене звати Ксенія) Я Сторісмейкер Я створюю цікаві та органічні сторіс для инстаграм. Працюю з ноутбука у програмі Figma Підлаштуюсь під ваш стиль, і бачення У майбутньому планую розвиватися у сфері SMM Як буде проходити робота: 1. Ви розповідаєте про свій аккаунт (який стиль ви б хотіли бачити) 2. Великим плюсом буде, якщо ви скинете приклади сторіс, які вам подобаються 3. Після, ми обговорюємо терміни здачі роботи 4. Ви скидаєте матеріал, та текст до нього
uk
38bc9d11-ff40-58a1-981c-1fc03e8fedc5
23,854
СТО/РМ/Technical Lead or Architect
Досвід побудови глобальних (WAN) та локальних мереж (від розробки специфікації до реалізації проекту). Розробка корпоративного ІР-плану, налаштування маршрутизації між головним офісом та філіалами. (sd-access, sd-wan (cisco)). Досвід адміністрування серверів на платформі Windows (2008, 2012), Linux (CentOS 7). Адміністрування DHCP, DNS, FTP серверів на базі операційної системи Windows Server 2008,2012. Адміністрування віртуальних машин на базі VMWare ESXi. Впровадження та налаштування IP-телефонії (IP PBX, хмарна АТС). Досвід створення та керівництва управління телекомунікацій з нуля (штатний розклад, функціональне навантаження, плани роботи, підбір персоналу, контроль виконання завдань). Безпосередне керівництво колективом управління (створення задач, планів та інше), з використанням CRM. Спільна робота та контроль завдань (ECM-система Alfresco, Jira Service Desk). Адміністрування та налагодження маршрутизаторів, комутаторів та пристроїв захисту Cisco, FortiGate, D-LINK, Mikrotik, Asus, TP-LINK, Ubiquiti. Проектування та створення IP-мереж рівня підприємства (до 2000 філіалів). Досвід застосування протоколів маршрутизації OSPF, BGP. Побудова відмовостійких каналів передачі даних. (IP VPN MPLS) Робота з підготовки та супроводження тендерної документації, державних закупівель, а також продажу телекомунікаційних послуг (каналів зв’язку та передачі даних). Досвід побудови систем відео спостереження (ІР та аналогове), впровадження систем контролю доступу.
Участь в цікавих проектах, розвиток корпоративних мереж. Професійне зростання.
Проектування та побудова корпоративної WAN мережі на 2000 філіалів. Проектування, побудова, адміністрування LAN мережі 2000 портів. Розвиток та підтримка бізнес процесів провайдера телекомунікацій.
Lead
pre
11
Проектування та побудова корпоративної WAN мережі на 2000 філіалів. Проектування, побудова, адміністрування LAN мережі 2000 портів. Розвиток та підтримка бізнес процесів провайдера телекомунікацій. Досвід побудови глобальних (WAN) та локальних мереж (від розробки специфікації до реалізації проекту). Розробка корпоративного ІР-плану, налаштування маршрутизації між головним офісом та філіалами. (sd-access, sd-wan (cisco)). Досвід адміністрування серверів на платформі Windows (2008, 2012), Linux (CentOS 7). Адміністрування DHCP, DNS, FTP серверів на базі операційної системи Windows Server 2008,2012. Адміністрування віртуальних машин на базі VMWare ESXi. Впровадження та налаштування IP-телефонії (IP PBX, хмарна АТС). Досвід створення та керівництва управління телекомунікацій з нуля (штатний розклад, функціональне навантаження, плани роботи, підбір персоналу, контроль виконання завдань). Безпосередне керівництво колективом управління (створення задач, планів та інше), з використанням CRM. Спільна робота та контроль завдань (ECM-система Alfresco, Jira Service Desk). Адміністрування та налагодження маршрутизаторів, комутаторів та пристроїв захисту Cisco, FortiGate, D-LINK, Mikrotik, Asus, TP-LINK, Ubiquiti. Проектування та створення IP-мереж рівня підприємства (до 2000 філіалів). Досвід застосування протоколів маршрутизації OSPF, BGP. Побудова відмовостійких каналів передачі даних. (IP VPN MPLS) Робота з підготовки та супроводження тендерної документації, державних закупівель, а також продажу телекомунікаційних послуг (каналів зв’язку та передачі даних). Досвід побудови систем відео спостереження (ІР та аналогове), впровадження систем контролю доступу. Участь в цікавих проектах, розвиток корпоративних мереж. Професійне зростання.
uk
ba608376-3092-507c-8472-01f31a25ea9b
23,855
Страховий агент
Працювала в сфері продажів: спочатку алкоголю, потім закінчила університет і почала працювати в страховій компанії молодшим спеціалістом по роздрібним та офісним продажів, через пів року підвищили до старшого спеціаліста. В мої обов’язки входило: зустріч та консультація клиєнтів, підготовка та оформлення договорів, обдзвонювання клієнтів, ведення документації. Працювала в Microsoft Word, Excel. Швидко навчаюсь новому
null
null
Sales
no_english
4
Працювала в сфері продажів: спочатку алкоголю, потім закінчила університет і почала працювати в страховій компанії молодшим спеціалістом по роздрібним та офісним продажів, через пів року підвищили до старшого спеціаліста. В мої обов’язки входило: зустріч та консультація клиєнтів, підготовка та оформлення договорів, обдзвонювання клієнтів, ведення документації. Працювала в Microsoft Word, Excel. Швидко навчаюсь новому
uk
632c3a33-f997-59a8-825a-8ada1c63b487
23,856
студент
досвіду роботи я не маю. зараз навчаюсь у Київському національному університеті імені Тарса Шевченка на 125 спецiальностi- кiбербезпека. навчаюсь в академії ITStep, вивчаю С++, С#, Java, JS. на даний проміжок часу не перебуваю в команді. шукаю місце де можна набратися досвіду. маю багатий досвiд у iграх. полюбляю шукати баги та фiчi якi не були прописанi у кодi.
бажано працювати віддалено у зв'язку з війною. люблю тестувати програми. не люблю кодити від слова зовсім.
досягнень поки не маю але планую набрати у майбутньому.
Other
fluent
0
досягнень поки не маю але планую набрати у майбутньому. досвіду роботи я не маю. зараз навчаюсь у Київському національному університеті імені Тарса Шевченка на 125 спецiальностi- кiбербезпека. навчаюсь в академії ITStep, вивчаю С++, С#, Java, JS. на даний проміжок часу не перебуваю в команді. шукаю місце де можна набратися досвіду. маю багатий досвiд у iграх. полюбляю шукати баги та фiчi якi не були прописанi у кодi. бажано працювати віддалено у зв'язку з війною. люблю тестувати програми. не люблю кодити від слова зовсім.
uk
8dd0a76a-95a3-56c4-bf00-cb10e899f33a
23,857
Студент
В мене комерційного досвіду роботи, але аиконував навчальні та проекти на замовлення. Такі як курсові роботи з веб розробки на Spring boot, Java, та гейм розробки на Unity. Вивчаю Java близько 2 років. Проходив декілька курсів по веб розробці на java. Маю бажання і надалі розвиватись у веб розробці, щоб стати гарним розробником у цій сфері. Всі проекти знаходяться в мене на git hub).
null
Привіт! Навчаюсь на 4 курсі Черкаського університету імені Богдана Хмельницького за спеціальністю "Комп'ютерні науки". Моя основна мова програмування - Java, також маю досвід роботи з C# та python. Також працював з реляційними базами даних PostgresSQL. Маю досвід роботи з Spring MVC та Boot, Hibernate, JPA. Маю кілька освітніх проектів. Я також робив проекти на замовлення у сфері веб-розробки та розробки ігор.
Java
intermediate
1
Привіт! Навчаюсь на 4 курсі Черкаського університету імені Богдана Хмельницького за спеціальністю "Комп'ютерні науки". Моя основна мова програмування - Java, також маю досвід роботи з C# та python. Також працював з реляційними базами даних PostgresSQL. Маю досвід роботи з Spring MVC та Boot, Hibernate, JPA. Маю кілька освітніх проектів. Я також робив проекти на замовлення у сфері веб-розробки та розробки ігор. В мене комерційного досвіду роботи, але аиконував навчальні та проекти на замовлення. Такі як курсові роботи з веб розробки на Spring boot, Java, та гейм розробки на Unity. Вивчаю Java близько 2 років. Проходив декілька курсів по веб розробці на java. Маю бажання і надалі розвиватись у веб розробці, щоб стати гарним розробником у цій сфері. Всі проекти знаходяться в мене на git hub).
uk
f623e51f-61bc-5a8d-83cd-10a958411081
23,858
Студент
Зараз вчуся на Інженера програмного забезпечення в ЧНУ. Вивчаю мову С#, Маю досвід з 3D. Ходив у художню школу, добре розбираюся в ПК, техніці. Володію Microsoft Word, Excel, комунікабельність у мене є) Дуже хотів би навчитися чомусь новому, знайти роботу та виконувати завдання.
Чекаю на хороші стосунки з колективом) Можу бути адміністратором, Product manager, SEO або молодшим розробником C#.
null
Marketing
intermediate
0
Зараз вчуся на Інженера програмного забезпечення в ЧНУ. Вивчаю мову С#, Маю досвід з 3D. Ходив у художню школу, добре розбираюся в ПК, техніці. Володію Microsoft Word, Excel, комунікабельність у мене є) Дуже хотів би навчитися чомусь новому, знайти роботу та виконувати завдання. Чекаю на хороші стосунки з колективом) Можу бути адміністратором, Product manager, SEO або молодшим розробником C#.
uk
ba2169da-556d-587a-b2bd-99fed6b96aae
23,859
Студент
З реального досвіду роботи на проектах маю налаштування Zabbix, з метою створення відповідних фільтрацій і сповіщень, які створюють принтери. Маю досвід роботи 5 місяців Системним Адміністратором/ Хелпдеском. Всі інші навички набуті під час вивчення нових тем, чим я постійно займаюся у вільний час.
null
null
Security
upper
0.5
З реального досвіду роботи на проектах маю налаштування Zabbix, з метою створення відповідних фільтрацій і сповіщень, які створюють принтери. Маю досвід роботи 5 місяців Системним Адміністратором/ Хелпдеском. Всі інші навички набуті під час вивчення нових тем, чим я постійно займаюся у вільний час.
uk
bb055639-8964-5560-813e-49f1dedb312c
23,860
супервайзер
"Начальник відділу дистрибуції " - Агрохолдинг Авангард - 06.20 - 04.21 *Організація роботи відділу дистрибуції. *Виконання плану продажів по регіону; *Управління розвитком регіону, стратегічне планування; *Моніторинг ринку, конкурентний аналіз; *Проведення переговорів з VIP-клієнтами; *Контроль дебіторської заборгованості; *Підбір і навчання персоналу.
null
null
Sales
pre
0
"Начальник відділу дистрибуції " - Агрохолдинг Авангард - 06.20 - 04.21 *Організація роботи відділу дистрибуції. *Виконання плану продажів по регіону; *Управління розвитком регіону, стратегічне планування; *Моніторинг ринку, конкурентний аналіз; *Проведення переговорів з VIP-клієнтами; *Контроль дебіторської заборгованості; *Підбір і навчання персоналу.
uk
a629f725-0e5b-5b4e-a12b-ace94985e1a6
23,861
Супервайзер
Ключові навички - Високий рівень організаційних та керівництва навичок.Великий досвід у навчанні та підготовці персоналу. - Відмінні комунікаційні та міжособистісні навички. - Вміння працювати під час стресових ситуацій та виконувати декілька завдань одночасно. - Досвід роботи зі скриптами та програмним забезпеченням колл-центру. - Впевненний користувач ПК, досвід командних коучінгів Я готова поділитися своїми знаннями та досвідом для досягнення спільних цілей та розвитку компанії. Досвід роботи Cупервайзер кол-центру EASolutions Телекомунікації / Зв'язок 10 місяців 08.2022 — по поточний час Досягнення: - Контроль за роботою операторів колл-центру та забезпечення виконання їх KPI. - Навчання нових та підвищення кваліфікації діючих операторів з використанням підготовлених скриптів та методик. - Створення та оновлення бази номерів клієнтів для розсилки повідомлень та проведення маркетингових акцій. -Відбір та навчання нових кандидатів на посаду оператора колл-центру. Менеджер з продажу юридичних послуг LawTask Юридичні послуги 2 роки 11 місяців 03.2019 — 02.2022 Досягнення: - Пошук та залучення нових клієнтів шляхом презентації юридичних послуг та переконання їх у їх вигідності. - Підтримка відносин з наявними клієнтами, забезпечення їх задоволеності та відповідь на їх запити та питання. - Робота з базою в системі ЦРМ - Підтримка ККД - Обробка заперечень Менеджер команди ПВМ Телекомунікації / Зв'язок 7 місяців 05.2018 — 12.2018 Досягнення: Контроль роботи операторів, коучінги, іспити та навчання новеньких. Ведення звітів, онлайн-прослушка
null
null
Sales
intermediate
5
Ключові навички - Високий рівень організаційних та керівництва навичок.Великий досвід у навчанні та підготовці персоналу. - Відмінні комунікаційні та міжособистісні навички. - Вміння працювати під час стресових ситуацій та виконувати декілька завдань одночасно. - Досвід роботи зі скриптами та програмним забезпеченням колл-центру. - Впевненний користувач ПК, досвід командних коучінгів Я готова поділитися своїми знаннями та досвідом для досягнення спільних цілей та розвитку компанії. Досвід роботи Cупервайзер кол-центру EASolutions Телекомунікації / Зв'язок 10 місяців 08.2022 — по поточний час Досягнення: - Контроль за роботою операторів колл-центру та забезпечення виконання їх KPI. - Навчання нових та підвищення кваліфікації діючих операторів з використанням підготовлених скриптів та методик. - Створення та оновлення бази номерів клієнтів для розсилки повідомлень та проведення маркетингових акцій. -Відбір та навчання нових кандидатів на посаду оператора колл-центру. Менеджер з продажу юридичних послуг LawTask Юридичні послуги 2 роки 11 місяців 03.2019 — 02.2022 Досягнення: - Пошук та залучення нових клієнтів шляхом презентації юридичних послуг та переконання їх у їх вигідності. - Підтримка відносин з наявними клієнтами, забезпечення їх задоволеності та відповідь на їх запити та питання. - Робота з базою в системі ЦРМ - Підтримка ККД - Обробка заперечень Менеджер команди ПВМ Телекомунікації / Зв'язок 7 місяців 05.2018 — 12.2018 Досягнення: Контроль роботи операторів, коучінги, іспити та навчання новеньких. Ведення звітів, онлайн-прослушка
uk
4fb5162c-015f-5ac8-bb86-555d168ac259
23,862
Супервізор
КОНТАКТ центр, Рівне (Мобільний зв’язок, Інтернет+телебачення) Обов'язки: Контроль роботи операторів та їх показників, відповіді на вхідні виклики, консультація з приводу обслуговування клієнтів, роботи продуктів та послуг компанії, реєстрація інформації в базах даних, контроль навантаження, оцінка розмов та надання зворотнього звязку. Здійснення вихідних викликів, виявлення потреб клієнтів, презентація переваг та продаж тарифів та послуг компанії, робота з сумнівами та запереченнями, робота з базами даних.
null
null
Other
no_english
3
КОНТАКТ центр, Рівне (Мобільний зв’язок, Інтернет+телебачення) Обов'язки: Контроль роботи операторів та їх показників, відповіді на вхідні виклики, консультація з приводу обслуговування клієнтів, роботи продуктів та послуг компанії, реєстрація інформації в базах даних, контроль навантаження, оцінка розмов та надання зворотнього звязку. Здійснення вихідних викликів, виявлення потреб клієнтів, презентація переваг та продаж тарифів та послуг компанії, робота з сумнівами та запереченнями, робота з базами даних.
uk
9668d29c-d8cf-5de8-b683-83567899f74a
23,863
Супровід та технічна підтримка сайту
Останній проект - декілька сайтів одного замовника (оренда та продаж люксових вілл, машин, яхт, та обслуговування). Займався наповненням сайтів, натяжкою нових сторінок на WP, редагування блоків готових сторінок (редагування стилів в тому числі). Створення блог постів, різноманітних форм зворотнього зв'язку, нових сторінок. Перевірка всього сайту виправлення знайдених помилок. Перевірка адаптивності та її налаштування. До вторгнення був магазин буд.матеріалів. Онлайн/офлайн обслуговування клієнтів (консультація, презентація продукту, продаж, прорахунок вартості). Пошук, підбір постачальників. Логістика по місту та області. Виставлення рахунків (укрсклад). Оновлення асортименту та прайсів на сайті.
Бажано віддалену роботу. Хочу або продовжити розвиватися в тому з чим вже стикався, або навчитись чомусь новому в сфері IT (готовий сам освоїти що треба).
Можу сам вести невеликий бізнес (на аутсорс віддавав тільки бухгалтерію).
Other
intermediate
1
Можу сам вести невеликий бізнес (на аутсорс віддавав тільки бухгалтерію). Останній проект - декілька сайтів одного замовника (оренда та продаж люксових вілл, машин, яхт, та обслуговування). Займався наповненням сайтів, натяжкою нових сторінок на WP, редагування блоків готових сторінок (редагування стилів в тому числі). Створення блог постів, різноманітних форм зворотнього зв'язку, нових сторінок. Перевірка всього сайту виправлення знайдених помилок. Перевірка адаптивності та її налаштування. До вторгнення був магазин буд.матеріалів. Онлайн/офлайн обслуговування клієнтів (консультація, презентація продукту, продаж, прорахунок вартості). Пошук, підбір постачальників. Логістика по місту та області. Виставлення рахунків (укрсклад). Оновлення асортименту та прайсів на сайті. Бажано віддалену роботу. Хочу або продовжити розвиватися в тому з чим вже стикався, або навчитись чомусь новому в сфері IT (готовий сам освоїти що треба).
uk
162331e5-dec4-56eb-b931-b4b5be8e8d3a
23,864
Сценарист, Project Manager, Копірайтер, PR-менеджер
У мене більше 6 років досвіду роботи в PR-комунікаціях та копірайтингу. Маю навички написання різнопланового контенту: прес- та пост-релізів, статей, інтерв'ю, історії бренду, текстів для розсилок, постів для соцмереж, наповнення сайту. Створювала PR-стратегії, креатив, слогани, назви для брендів. Вела telegram-канали та акаунти у Facebook, налаштовувала таргетовану рекламу. Брифувала та координувала роботу дизайнерів, маркетинг-менеджерів.
Хочу працювати над цікавим і корисним проектом з класною командою. Зараз я відчуваю натхнення вчитись новому, тому хочу змінити сферу діяльності. Хотілось б спроубувати себе у якості сценариста, project manager. Відкрита до пропозицій.
Самостійно розробила позиціонування та PR-стратегію компанії-селлера прямої реклами з нуля. В короткі терміни з командою розробили неймінг бренду нової компанії та її продуктів, маркетинговий план та PR-стратегію, створили історію бренду, підготували контент та запустили новий сайт. Написала та разом з дизайнером оформила лонгрід. Розробила концепти, контент-плани, стікерпаки телеграм-каналів, самостійно вела їх та просувала.
Marketing
pre
6
Самостійно розробила позиціонування та PR-стратегію компанії-селлера прямої реклами з нуля. В короткі терміни з командою розробили неймінг бренду нової компанії та її продуктів, маркетинговий план та PR-стратегію, створили історію бренду, підготували контент та запустили новий сайт. Написала та разом з дизайнером оформила лонгрід. Розробила концепти, контент-плани, стікерпаки телеграм-каналів, самостійно вела їх та просувала. У мене більше 6 років досвіду роботи в PR-комунікаціях та копірайтингу. Маю навички написання різнопланового контенту: прес- та пост-релізів, статей, інтерв'ю, історії бренду, текстів для розсилок, постів для соцмереж, наповнення сайту. Створювала PR-стратегії, креатив, слогани, назви для брендів. Вела telegram-канали та акаунти у Facebook, налаштовувала таргетовану рекламу. Брифувала та координувала роботу дизайнерів, маркетинг-менеджерів. Хочу працювати над цікавим і корисним проектом з класною командою. Зараз я відчуваю натхнення вчитись новому, тому хочу змінити сферу діяльності. Хотілось б спроубувати себе у якості сценариста, project manager. Відкрита до пропозицій.
uk
8fd3b565-98a7-5ff0-beac-69bd9d8f9c78
23,865
Сценарист комп'ютерних ігор. Спеціалізація - RPS PVP.
Розробляв сценарії для модів ігрового ПЗ ( RPS Freelancer, користувацьких симуляторів в Еріc Games, тощо) що є у вільному вжитку - розвиток загального сюжету, локальні короткочасні сценарії для їх сюжетної частини та 2D / 3D об'єкти для цих сюжетів. Розробив сюжет гри та ідею "двигуна" (в алгоритмах) для власного проекту RPS за мотивами твору Роджера Желязни "Дев'ять принців Амбера"(шукаю команду програмістів та спонсора для реалізації проекту). Також маю розробку ігрового сюжету та ідеї двигуна (в алгоритмах) для створення новітнього віртуального освітнього середовища що поєднує в собі формати RPS та навчального класу онлайн.
Шукаю колектив творчих gamedev яким потрібна нова ідея для перспективного ексклюзивного проекту.
Є декілька не опублікованих творів у жанрі фентезі, малюнки аквареллю, маслом та у цифровому форматі з тематики фентезі та наукової фантастики. Вивчаю створення розробок симуляторів у форматі Unreal Еngine та у форматі внутрішнього конструктора Fortnite від Еріс Games
Other
intermediate
11
Є декілька не опублікованих творів у жанрі фентезі, малюнки аквареллю, маслом та у цифровому форматі з тематики фентезі та наукової фантастики. Вивчаю створення розробок симуляторів у форматі Unreal Еngine та у форматі внутрішнього конструктора Fortnite від Еріс Games Розробляв сценарії для модів ігрового ПЗ ( RPS Freelancer, користувацьких симуляторів в Еріc Games, тощо) що є у вільному вжитку - розвиток загального сюжету, локальні короткочасні сценарії для їх сюжетної частини та 2D / 3D об'єкти для цих сюжетів. Розробив сюжет гри та ідею "двигуна" (в алгоритмах) для власного проекту RPS за мотивами твору Роджера Желязни "Дев'ять принців Амбера"(шукаю команду програмістів та спонсора для реалізації проекту). Також маю розробку ігрового сюжету та ідеї двигуна (в алгоритмах) для створення новітнього віртуального освітнього середовища що поєднує в собі формати RPS та навчального класу онлайн. Шукаю колектив творчих gamedev яким потрібна нова ідея для перспективного ексклюзивного проекту.
uk
6290f952-6ffe-5600-9fc5-7298247c9a1f
23,866
Сценарист/копирайтер
Привіт) Я вірю в магію слова та працюю з нею вже понад два роки. Мені пощастило працювати з відомими ютуб-каналами, продакшенами та компаніями. Наразі, я відчуваю, що можу більше працювати, щоб не піддаватись осінньому холоду) З радістю надішлю приклади готових робіт та відео.
null
null
Other
upper
2
Привіт) Я вірю в магію слова та працюю з нею вже понад два роки. Мені пощастило працювати з відомими ютуб-каналами, продакшенами та компаніями. Наразі, я відчуваю, що можу більше працювати, щоб не піддаватись осінньому холоду) З радістю надішлю приклади готових робіт та відео.
uk
2b24140f-3c6c-5503-86b1-9a9f78948eb8
23,867
Сценарист, копірайтер, UX-копірайтер
Маю досвід роботи з текстами різних стилів: від ділових листів до ведення блогу та написання офферів. Найбільший відсоток задач займає текст для інтерфейсів, корпоративних сайтів та лендінгів. За освітою – маркетолог, що значно спрощує розуміння поставленої задачі та бачення кінцевого результату роботи. Маю мету розвиватись в галузі сценаристики, тому в першу чергу розглядаю пропозиції по створенню сторітейлів, сценаріїв для реклами, промо, тб-програм, ігр тощо.
null
null
Marketing
intermediate
2.5
Маю досвід роботи з текстами різних стилів: від ділових листів до ведення блогу та написання офферів. Найбільший відсоток задач займає текст для інтерфейсів, корпоративних сайтів та лендінгів. За освітою – маркетолог, що значно спрощує розуміння поставленої задачі та бачення кінцевого результату роботи. Маю мету розвиватись в галузі сценаристики, тому в першу чергу розглядаю пропозиції по створенню сторітейлів, сценаріїв для реклами, промо, тб-програм, ігр тощо.
uk
271cd2eb-a0e9-5207-bf95-17097c86ba02
23,868
Сценарист, Наративний дизайнер, гейм-дизайнер
2003-2008 GSC Game World – PR manager, technical and game texts writer, holding exhibitions, contests, press tours and other advertising events, administration of sites and forums of projects STALKER: Shadow of Chernobyl, Cossacks-2, STALKER: Clear Sky. 2006 - PR-manager of Action Forms, support of the project "Vivisector: Beast inside", copywriting and game design of 2D project "New adventures of captain Vrungel"; 2008-2009 – administrator of the official STALKER book series website of the EKSMO publishing house. 20018-2020 – screenwriter of the Swiss bank Dukascopy TV department (Riga, Latvia).
Створення ігрових механік, написання сюжетів, діалогів, розробка персонажів і квестів
published stories and reviews; scripts for amateur films text game novels
Technical Writing
pre
7
published stories and reviews; scripts for amateur films text game novels 2003-2008 GSC Game World – PR manager, technical and game texts writer, holding exhibitions, contests, press tours and other advertising events, administration of sites and forums of projects STALKER: Shadow of Chernobyl, Cossacks-2, STALKER: Clear Sky. 2006 - PR-manager of Action Forms, support of the project "Vivisector: Beast inside", copywriting and game design of 2D project "New adventures of captain Vrungel"; 2008-2009 – administrator of the official STALKER book series website of the EKSMO publishing house. 20018-2020 – screenwriter of the Swiss bank Dukascopy TV department (Riga, Latvia). Створення ігрових механік, написання сюжетів, діалогів, розробка персонажів і квестів
uk
1448a826-a518-5c3e-9019-b8e8e50eb842
23,869
таргет
Працював в ПП над створенням сайту та налаштуванням реклами.
null
null
Marketing
basic
1
Працював в ПП над створенням сайту та налаштуванням реклами.
uk
11dd3dfe-fb12-546c-980d-8c72d89a6e81
23,870
таргетолог
8 років зацмаюсь налаштуванням реклами у facebook, google, telegram, viber. на любі напрямки бізнесу
null
null
Marketing
intermediate
8
8 років зацмаюсь налаштуванням реклами у facebook, google, telegram, viber. на любі напрямки бізнесу
uk
d731f647-73c2-583e-8b13-7c63f98152d3
23,871
таргетолог
В роботі завжди покладаюсь на довіру та щирість. Визнаю свої помилки, не боюсь критики з боку колег або компетентних за мене людей. Готовий вчитись та відкритий до нових пропозицій. Завжди думаю та прораховую можливий результат, перед тим, як почати роботу або в розробці нової ідеї. Працював з такими проектами; - Фотопроекти - Експерт з візуалу - Інстаграм магазин жіночих сумок - Інстаграм магазин жіночого одягу - Інстаграм магазин чохлів для айфона - Кемпінги в Хорватії - Хендмейд
Зараз шукаю можливість перейти в арбітраж. Вивчаю самостійно матеріали та шукаю команду на роль "фармера акаунтів" або "помічники баєра".
null
Marketing
no_english
0.5
В роботі завжди покладаюсь на довіру та щирість. Визнаю свої помилки, не боюсь критики з боку колег або компетентних за мене людей. Готовий вчитись та відкритий до нових пропозицій. Завжди думаю та прораховую можливий результат, перед тим, як почати роботу або в розробці нової ідеї. Працював з такими проектами; - Фотопроекти - Експерт з візуалу - Інстаграм магазин жіночих сумок - Інстаграм магазин жіночого одягу - Інстаграм магазин чохлів для айфона - Кемпінги в Хорватії - Хендмейд Зараз шукаю можливість перейти в арбітраж. Вивчаю самостійно матеріали та шукаю команду на роль "фармера акаунтів" або "помічники баєра".
uk
0fcc8199-80af-5e55-8542-bee33d238b0b
23,872
таргетолог
Гарного дня! Дякую,що читаєте моє резюме) PPC спеціаліст з Луцька з 2 річним стажем При веденні проекту пропоную все, що необхідно для досягнення поставлених цілей: - створення і наповнення нових сторінок(інста / фб) - введення сторінок - створення пості - написання оригінальних текстів - стоврення графічних банерів або відео - налаштування таргетованої рекламної кампанії - налаштування аналітики( якщо є сайт) - робота з конкурентами - аналіз вашої Цільової Аудиторії Якщо у вас є сайт,то зможу налаштувати pixel fb,для подальшої роботи з аудиторіями сайту Також є досвід роботи з : - Google analytics - Photoshop - GTM Дякую,що дочитали,бажаю вам гарного дня!
Хочу бути корисним,отримати максимум досвіду і принести максимум продажів.
null
Marketing
basic
2
Гарного дня! Дякую,що читаєте моє резюме) PPC спеціаліст з Луцька з 2 річним стажем При веденні проекту пропоную все, що необхідно для досягнення поставлених цілей: - створення і наповнення нових сторінок(інста / фб) - введення сторінок - створення пості - написання оригінальних текстів - стоврення графічних банерів або відео - налаштування таргетованої рекламної кампанії - налаштування аналітики( якщо є сайт) - робота з конкурентами - аналіз вашої Цільової Аудиторії Якщо у вас є сайт,то зможу налаштувати pixel fb,для подальшої роботи з аудиторіями сайту Також є досвід роботи з : - Google analytics - Photoshop - GTM Дякую,що дочитали,бажаю вам гарного дня! Хочу бути корисним,отримати максимум досвіду і принести максимум продажів.
uk
3d8d40f3-bece-5f8d-bc30-251b872a13b9
23,873
таргетолог
Професійно займаюсь таргетом з 2019 року. За цей час запустив більше 100 успішних проектів. Працював в декількох рекламних агенціях, на фрілансі, створив власну агенцію таргетованої реклами. Зараз в пошуках цікавих проектів, де міг би дати максимальну користь та прокачати свої скіли!
Хочу займатися суто технічними налаштуваннями без створення дизайну, комунікації з клієнтом, що забирає час та ресурс.
Пройшов самостійно шлях від новачка до засновника агенціі таргетованої реклами. Маю багато знань з маркетингу, бачу наперед стратегію для кожного бізнесу, яка на 100 відсотків буде ефективною та дасть свої плоди.
Marketing
basic
4
Пройшов самостійно шлях від новачка до засновника агенціі таргетованої реклами. Маю багато знань з маркетингу, бачу наперед стратегію для кожного бізнесу, яка на 100 відсотків буде ефективною та дасть свої плоди. Професійно займаюсь таргетом з 2019 року. За цей час запустив більше 100 успішних проектів. Працював в декількох рекламних агенціях, на фрілансі, створив власну агенцію таргетованої реклами. Зараз в пошуках цікавих проектів, де міг би дати максимальну користь та прокачати свої скіли! Хочу займатися суто технічними налаштуваннями без створення дизайну, комунікації з клієнтом, що забирає час та ресурс.
uk
bcc779bf-6aa4-58dc-b1c4-4c168009f0d4
23,874
таргетолог
Розробка рекламної стратегії в інтернеті для виходу івентів\концертів на ринок.Ведення рекламних кампаній і контроль підрядників. Розвиток закладів харчування, в яких на старті не було вхагалі ніяких клієнтів, які б приходили через соц.мережі і сайт. Працювала з залученням нових клієнтів приєднатись до курсів (IT) та приватної школи.(Цінник данних продуктів вище середнього) В данний момент без стабільної роботи, тому в пошуках цікавого проекту\продукту\компанії. В данний мом
null
Роботою з міжнародним фестивалем Laima Rendezvous. Розвиток і залучення нових покупців на новорічні заходу (від 8 тисяч за 1 місце) і т.д
Marketing
basic
2.5
Роботою з міжнародним фестивалем Laima Rendezvous. Розвиток і залучення нових покупців на новорічні заходу (від 8 тисяч за 1 місце) і т.д Розробка рекламної стратегії в інтернеті для виходу івентів\концертів на ринок.Ведення рекламних кампаній і контроль підрядників. Розвиток закладів харчування, в яких на старті не було вхагалі ніяких клієнтів, які б приходили через соц.мережі і сайт. Працювала з залученням нових клієнтів приєднатись до курсів (IT) та приватної школи.(Цінник данних продуктів вище середнього) В данний момент без стабільної роботи, тому в пошуках цікавого проекту\продукту\компанії. В данний мом
uk
14b93500-2a05-5da1-bdc0-1796234eca4b
23,875
таргетолог
Спочатку працював рік в роздрібній торгівлі продавав смартфони , телевізори ноутбуки... потім перейшов у гуртовий відділ продаж , товар +- такий же , але розширився . Програми які використовував: Microsoft Office Microsoft Excel , Bitrix24 , 1C ... Пропрацював рік там і вирішив поїхати за кордон . На даному етапі пройшов курси по налаштуванню реклами від Google , Bing , Prometeus та Campster .
null
null
Other
basic
0
Спочатку працював рік в роздрібній торгівлі продавав смартфони , телевізори ноутбуки... потім перейшов у гуртовий відділ продаж , товар +- такий же , але розширився . Програми які використовував: Microsoft Office Microsoft Excel , Bitrix24 , 1C ... Пропрацював рік там і вирішив поїхати за кордон . На даному етапі пройшов курси по налаштуванню реклами від Google , Bing , Prometeus та Campster .
uk
6f203c94-a59d-52d6-a316-bac8106a6b95
23,876
таргетолог
Я закінчив курси OktenWeb де основою мого навчання був комплексний курс Java Script, також я маю базові навички по Angular і NodeJS, можу працювати з mongoDB, Postman,MySQL. Маю навички роботи з html/css. Почав вчити нову мову програмування python.ї також останнім часом мені дуже сподобався таргет, я пройшов короткотривалі курси по ньому і дуже хочу працюати і вчитись дальше по таргету
null
null
Sales
pre
0
Я закінчив курси OktenWeb де основою мого навчання був комплексний курс Java Script, також я маю базові навички по Angular і NodeJS, можу працювати з mongoDB, Postman,MySQL. Маю навички роботи з html/css. Почав вчити нову мову програмування python.ї також останнім часом мені дуже сподобався таргет, я пройшов короткотривалі курси по ньому і дуже хочу працюати і вчитись дальше по таргету
uk
241e8a90-250c-5d7a-b54d-98221308a73e
23,877
Таргетолог
1. Сооснователь, сценарист, постановщик, помощник оператора, менеджер по всем вопросам С 05.2019 по 12.19 (8 місяців) Gromov Production (startup), Київ (Pre-production, production, post-production) Сооснователь стартапа в сфере видеопродакшена - рекламная съемка для компаний, репортажная видеосъемка. Единолично находил клиентов и заключал сделки. Общая сумма личной прибыли за 4 мес. работы составила около 2,000$, общая прибыль - порядка 5.000$. Участвовал во всех процессах подготовки к съемкам(генерация креативов, написание сценария), съемках(постановка сцен, участие в качестве актера), пост-продакшн(помощь видеомонтажеру). 2. Фахівець з інформаційних технологій з 10.2018 по 05.2019 (7 місяців) ТОВ "Кнайпа-про", Київ (IT, автоматизація HoReCa) Консультация и обучение клиентов работе с программой, оптимизация работы программы для конкретного клиента, работа с базами данных SQL(скрипты), системное администрирование. 3. Спеціаліст CRM-продаж відділу клієнтського обслуговування та телемаркетингу з 10.2017 по 04.2018 (6 місяців) ПАТ "БАНК ФОРВАРД", Київ ((Фінанси, страхування, банк)) Осуществлял консультации и прямые продажи продуктов банка, работа с возражениями. За время работы хорошо прокачал навыки телемаркетинга. Под конец работы в этом банке достиг топ-20% показателя по продажам.
Более всего. хотелось бы попасть в команду опытных таргетологов, что бы более детально обучится всем тонкостям работы. В идеале - специализированная маркетинговая компания.
На данный момент активно изучаю тему таргетинга Facebook. Фанатично провожу дни в изучении новых материалов. Провожу некоторые собственные тесты с Facebook ads, хочу связать свое будущее с темой таргетинга и SMM. Пройденные курсы: • Анатомия Facebook контента. Владимир Черкасов (2019, 1 месяц) • Facebook Blueprint (2019, 1 месяц) • "Построй свою воронку". Вадим Щербанев (2019, неделя) • "Профессия Instagram-маркетолог". Андрей Мизев (2019, 1 месяц)
Marketing
intermediate
0
На данный момент активно изучаю тему таргетинга Facebook. Фанатично провожу дни в изучении новых материалов. Провожу некоторые собственные тесты с Facebook ads, хочу связать свое будущее с темой таргетинга и SMM. Пройденные курсы: • Анатомия Facebook контента. Владимир Черкасов (2019, 1 месяц) • Facebook Blueprint (2019, 1 месяц) • "Построй свою воронку". Вадим Щербанев (2019, неделя) • "Профессия Instagram-маркетолог". Андрей Мизев (2019, 1 месяц) 1. Сооснователь, сценарист, постановщик, помощник оператора, менеджер по всем вопросам С 05.2019 по 12.19 (8 місяців) Gromov Production (startup), Київ (Pre-production, production, post-production) Сооснователь стартапа в сфере видеопродакшена - рекламная съемка для компаний, репортажная видеосъемка. Единолично находил клиентов и заключал сделки. Общая сумма личной прибыли за 4 мес. работы составила около 2,000$, общая прибыль - порядка 5.000$. Участвовал во всех процессах подготовки к съемкам(генерация креативов, написание сценария), съемках(постановка сцен, участие в качестве актера), пост-продакшн(помощь видеомонтажеру). 2. Фахівець з інформаційних технологій з 10.2018 по 05.2019 (7 місяців) ТОВ "Кнайпа-про", Київ (IT, автоматизація HoReCa) Консультация и обучение клиентов работе с программой, оптимизация работы программы для конкретного клиента, работа с базами данных SQL(скрипты), системное администрирование. 3. Спеціаліст CRM-продаж відділу клієнтського обслуговування та телемаркетингу з 10.2017 по 04.2018 (6 місяців) ПАТ "БАНК ФОРВАРД", Київ ((Фінанси, страхування, банк)) Осуществлял консультации и прямые продажи продуктов банка, работа с возражениями. За время работы хорошо прокачал навыки телемаркетинга. Под конец работы в этом банке достиг топ-20% показателя по продажам. Более всего. хотелось бы попасть в команду опытных таргетологов, что бы более детально обучится всем тонкостям работы. В идеале - специализированная маркетинговая компания.
uk
ad5d693d-a779-53ad-9272-ac4483751270
23,878
Таргетолог
SMM-менеджер в агенції (близько 1 року). Ведення сторінок в Instagram різних сфер діяльності (косметологія, рекрутингова компанія, виробництво меблів, дитячі товари, мережа продуктових магазинів). • Створення сторіс; • Написання контент-планів; • Написання постів; • Предметна зйомка, редагування знімків; • Створення рекламних макетів; • Зйомка рекламних відео на YouTube, монтаж; • Налаштування таргетованої реклами в TikTok.
null
Дипломований таргетолог, успішно пройшла курс від онлайн-школи «New Look» та активно шукаю нові проекти.
Lead Generation
pre
1
Дипломований таргетолог, успішно пройшла курс від онлайн-школи «New Look» та активно шукаю нові проекти. SMM-менеджер в агенції (близько 1 року). Ведення сторінок в Instagram різних сфер діяльності (косметологія, рекрутингова компанія, виробництво меблів, дитячі товари, мережа продуктових магазинів). • Створення сторіс; • Написання контент-планів; • Написання постів; • Предметна зйомка, редагування знімків; • Створення рекламних макетів; • Зйомка рекламних відео на YouTube, монтаж; • Налаштування таргетованої реклами в TikTok.
uk
c41eb1a8-2aca-5a66-bf28-9d5328703e58
23,879
Таргетолог
Targetologist Fb+Inst -пройшла курс від школи Атом -навчання тривало 2,5 місяці,з практичними завданнями Media Byer TikTok - також проходмла курс по таргету в ТТ,викладач була дівчина таргетолог з 5-ти річним досвідом
Для мене як новичка - на даний момент усіц проекти цікаві
на даний момент я маю лише три проекта які виконувала
Marketing
upper
0
на даний момент я маю лише три проекта які виконувала Targetologist Fb+Inst -пройшла курс від школи Атом -навчання тривало 2,5 місяці,з практичними завданнями Media Byer TikTok - також проходмла курс по таргету в ТТ,викладач була дівчина таргетолог з 5-ти річним досвідом Для мене як новичка - на даний момент усіц проекти цікаві
uk
f03f1b0f-364b-5be5-be9b-3c3268bda2d7
23,880
Таргетолог
Більше 1 року працюю в сфері інтернет-маркетингу. За цей час приносив клієнтам результат у таких нішах: Розмитнення авто Клінінг послуги Виготовлення Сертифікату EUR.1 (надання послуг виготовлення документів) Пригон авто з Європи Виготовлення меблів на замовлення Основні навички: повне розуміння роботи Facebook Ads Знання Google Tag Manager Tilda (базовий рівень) Створення та підв'язка конвертуючих Квіз-сайтів Копірайтинг рекламних оголошень Google Analytics (середній рівень знань - не профі) Аналіз ЦА; Складання ТЗ для дизайнерів Є теореточні знання про запуск реклами у Тік Ток. Скоро - Твітер))
Люблю працювати в команді. Цікаві проекти - це завжди цікаво))
За час роботи глибоко проаналізував усі мої колишні проекти та зрозумів, які шляхи можливого покращення. Своєю сильною стороною я вважаю аналітику ефективності та повне розуміння правил ведення рекламної діяльності.
Marketing
intermediate
1.5
За час роботи глибоко проаналізував усі мої колишні проекти та зрозумів, які шляхи можливого покращення. Своєю сильною стороною я вважаю аналітику ефективності та повне розуміння правил ведення рекламної діяльності. Більше 1 року працюю в сфері інтернет-маркетингу. За цей час приносив клієнтам результат у таких нішах: Розмитнення авто Клінінг послуги Виготовлення Сертифікату EUR.1 (надання послуг виготовлення документів) Пригон авто з Європи Виготовлення меблів на замовлення Основні навички: повне розуміння роботи Facebook Ads Знання Google Tag Manager Tilda (базовий рівень) Створення та підв'язка конвертуючих Квіз-сайтів Копірайтинг рекламних оголошень Google Analytics (середній рівень знань - не профі) Аналіз ЦА; Складання ТЗ для дизайнерів Є теореточні знання про запуск реклами у Тік Ток. Скоро - Твітер)) Люблю працювати в команді. Цікаві проекти - це завжди цікаво))
uk
76b35324-2082-5e29-8ccb-858d1977e203
23,881
Таргетолог
В даний момент не володію Комерційним досвідом Пройшла курси в Genius Space Налаштована на довготривалу співпрацю ,в подальшому планую не зупинятись на досягнутому в планах додатково опанувати професію коопірайтер. З любов'ю віднесусь до вашого продукту ))
null
Опанувала Ads Manager та Business Suite Робота з Canva та Photoshop Створювала тестові кампанії та рекламу на них Навчилась робити аналіз ЦА та конкурентів Робота з візуалом
Marketing
pre
0
Опанувала Ads Manager та Business Suite Робота з Canva та Photoshop Створювала тестові кампанії та рекламу на них Навчилась робити аналіз ЦА та конкурентів Робота з візуалом В даний момент не володію Комерційним досвідом Пройшла курси в Genius Space Налаштована на довготривалу співпрацю ,в подальшому планую не зупинятись на досягнутому в планах додатково опанувати професію коопірайтер. З любов'ю віднесусь до вашого продукту ))
uk
85f16f3d-db1c-52f6-8738-ffea0bc58884
23,882
Таргетолог
Візьму проєкт на таргет (рекламу в соц. мережах). Досвід роботи таргетологом понад рік. Що входить в мою роботу: Аналіз конкурентів і їх реклами; аналіз і сегментація Цільової Аудиторії; стратегія просування + презентація стратегії; рекламні креативи (фото/відео) + тексти; налаштування і запуск реклами; контроль, оптимізація реклами; масштабування; звітність. Етапи роботи 1. Підготовка (1-2 дні) • Спілкування. • Заповнення брифу. • Налаштовання доступів до рекламного кабінету і бізнес сторінки. • Отримання оплати за послуги. 2. Аналіз і стратегія (1-2 робочих дні) • На основі отриманої інформації я роблю аналіз конкурентів і стратегію. • Ми зідзвонюємось в zoom і я роблю презентацію + відповідаю на ваші запитання. • Це дасть розуміння яку рекламу ми будемо запускати, кому її показувати, чому це буде саме так. • Також з цією інформацією я надаю рекомендації для корегування сторінок, та/або сайту, якщо це необхідно. 3. Підготовка креативів (3-5 робочих днів) • Готую креативи (корегую ваші фото/відео) + прописую рекламні тексти. • Узгоджую все це з вами. 4. Запуск реклами (1-2 робочих дні) • Налаштовую рекламу згідно зі стратегією. • Постійно контролюю й оптимізую рекламу для отримання найкращих результатів. 5. Звітність • Роблю звіт в якому коротко видно всю необхідну інформацію. • Тут за домовленістю, звіт може бути кожного дня, може бути раз в тиждень. Працюю з усіма видами реклами: трафік; конверсії; повідомлення. У чому розуміюся окрім таргета: Керував маркетинговим відділом, відділом інтернет-продажів. Є навички підготовки скриптів продажу, налаштування наскрізної аналітики, впровадження телефонії. Великий досвід роботи як з командою в штаті, так і з підрядниками (дизайнери, спеціалісти з контекстної реклами, SEO, програмісти). Є досвід роботи з: нарощуванням волосся, перманентним макіяжем; манікюрним салоном; gps системами на авто; пошуком водіїв таксі; пошуком інвесторів; інтернет-магазином автозапчастин; інтернет-магазином товарів для дому; barbershop; СТО; тюнінг ательє; сантехнікою; насосним обладнанням; електроінструментом; студією масажу, та рядом інших напрямків. Портфоліо, рекомендації - можу надати на запит, або можете подивитись в моєму instagram.
Розглядаю роботу таргетологом у віддаленому форматі. Робота на повний день в офісі на цьому етапі не цікавить.
Якісно виконую свою роботу. Більш детально можна переглянути в резюме. Складно вирвати щось із контексту, і вказати тут. Написав би ціну ліда в тій чи іншій сфері, але тоді ви захочете таку саму, а я не можу цього гарантувати, так що не вказуватиму це.
Marketing
basic
1.5
Якісно виконую свою роботу. Більш детально можна переглянути в резюме. Складно вирвати щось із контексту, і вказати тут. Написав би ціну ліда в тій чи іншій сфері, але тоді ви захочете таку саму, а я не можу цього гарантувати, так що не вказуватиму це. Візьму проєкт на таргет (рекламу в соц. мережах). Досвід роботи таргетологом понад рік. Що входить в мою роботу: Аналіз конкурентів і їх реклами; аналіз і сегментація Цільової Аудиторії; стратегія просування + презентація стратегії; рекламні креативи (фото/відео) + тексти; налаштування і запуск реклами; контроль, оптимізація реклами; масштабування; звітність. Етапи роботи 1. Підготовка (1-2 дні) • Спілкування. • Заповнення брифу. • Налаштовання доступів до рекламного кабінету і бізнес сторінки. • Отримання оплати за послуги. 2. Аналіз і стратегія (1-2 робочих дні) • На основі отриманої інформації я роблю аналіз конкурентів і стратегію. • Ми зідзвонюємось в zoom і я роблю презентацію + відповідаю на ваші запитання. • Це дасть розуміння яку рекламу ми будемо запускати, кому її показувати, чому це буде саме так. • Також з цією інформацією я надаю рекомендації для корегування сторінок, та/або сайту, якщо це необхідно. 3. Підготовка креативів (3-5 робочих днів) • Готую креативи (корегую ваші фото/відео) + прописую рекламні тексти. • Узгоджую все це з вами. 4. Запуск реклами (1-2 робочих дні) • Налаштовую рекламу згідно зі стратегією. • Постійно контролюю й оптимізую рекламу для отримання найкращих результатів. 5. Звітність • Роблю звіт в якому коротко видно всю необхідну інформацію. • Тут за домовленістю, звіт може бути кожного дня, може бути раз в тиждень. Працюю з усіма видами реклами: трафік; конверсії; повідомлення. У чому розуміюся окрім таргета: Керував маркетинговим відділом, відділом інтернет-продажів. Є навички підготовки скриптів продажу, налаштування наскрізної аналітики, впровадження телефонії. Великий досвід роботи як з командою в штаті, так і з підрядниками (дизайнери, спеціалісти з контекстної реклами, SEO, програмісти). Є досвід роботи з: нарощуванням волосся, перманентним макіяжем; манікюрним салоном; gps системами на авто; пошуком водіїв таксі; пошуком інвесторів; інтернет-магазином автозапчастин; інтернет-магазином товарів для дому; barbershop; СТО; тюнінг ательє; сантехнікою; насосним обладнанням; електроінструментом; студією масажу, та рядом інших напрямків. Портфоліо, рекомендації - можу надати на запит, або можете подивитись в моєму instagram. Розглядаю роботу таргетологом у віддаленому форматі. Робота на повний день в офісі на цьому етапі не цікавить.
uk
c9f44562-b833-5a15-a241-ef55b5d1de5b
23,883
Таргетолог
Вмію користуватись Google Analytics, пікселем фейсбук, знаю як та коли запускати рекламну кампанію, також знаю як працювати з банами фейсбук. Я працюю під наглядом кураторів з онлайн-університету АТОМ, які працюють у цій сфері роки.
null
Запускав рекламу на себе, як на спеціаліста по залученню клієнтів у бізнес.
Marketing
pre
0
Запускав рекламу на себе, як на спеціаліста по залученню клієнтів у бізнес. Вмію користуватись Google Analytics, пікселем фейсбук, знаю як та коли запускати рекламну кампанію, також знаю як працювати з банами фейсбук. Я працюю під наглядом кураторів з онлайн-університету АТОМ, які працюють у цій сфері роки.
uk
b50ae0ea-514e-5789-aad3-3a6134a3f9e2
23,884
Таргетолог
Доброго дня.Мене звати Юрій.Мені 28 років.Пройшов курс по налаштуванню таргетованої реклами Facebook Meta Ads.Буду радий співпрацювати та розвиватись у вашій команді.Готовий до навчання та саморозвитку.Дякую.
null
Доброго дня.Мене звати Юрій.Мені 28 років.Пройшов курс по налаштуванню таргетованої реклами Facebook Meta Ads.Буду радий співпрацювати та розвиватись у вашій команді.
Lead Generation
basic
0
Доброго дня.Мене звати Юрій.Мені 28 років.Пройшов курс по налаштуванню таргетованої реклами Facebook Meta Ads.Буду радий співпрацювати та розвиватись у вашій команді. Доброго дня.Мене звати Юрій.Мені 28 років.Пройшов курс по налаштуванню таргетованої реклами Facebook Meta Ads.Буду радий співпрацювати та розвиватись у вашій команді.Готовий до навчання та саморозвитку.Дякую.
uk
f4ae0442-8518-5179-9d6a-9f836300887d
23,885
Таргетолог
Досвід два роки Працював з 20 проєктами білими(товари/послуги/блоги) з українським E-commerce також працював! Гео - СНГ, Європа, США. Загального відлитого бюджету понад 100 тисяч $ Проходив курси Павела Антонова/ Тараса Левчика/ Івана Князевича/ Влада Ясько/ VoodooEcom. Знаходжусь в зеленому двіжі від Дениса Волосова. Куратор на курсі Жені Гордієнко «Академія віддалених професій» 100 учнів Мій пост в інстаграмі набрав 185 тисяч переглядів органічно! Моє відео в ТікТок набрало 369 тисяч органічно Використовую такі додаткові програми для роботи: Google Tag Manager/ Google Analytics/ Power BI/ Microsoft Teams/ Excel/ Bitrix24/ Pipedrive/ Trello/ Figma/ Canva/ Crello/ Supa / Pixel Helper / Генератор UTM/ Shopify/ Tilda/ Wix/ і тд… Люблю, коли бізнес максимально оцифрований і є аналітика. Готовий переїжджати в будь-яке місто.Очікую на гарні умови та чесність. Цікавлять продукти, які можна масштабувати на весь світ! Або локальні із масштабом на Україну. Якщо зацікавив - готовий вийти на зум telegram - senivs
null
null
Marketing
basic
2
Досвід два роки Працював з 20 проєктами білими(товари/послуги/блоги) з українським E-commerce також працював! Гео - СНГ, Європа, США. Загального відлитого бюджету понад 100 тисяч $ Проходив курси Павела Антонова/ Тараса Левчика/ Івана Князевича/ Влада Ясько/ VoodooEcom. Знаходжусь в зеленому двіжі від Дениса Волосова. Куратор на курсі Жені Гордієнко «Академія віддалених професій» 100 учнів Мій пост в інстаграмі набрав 185 тисяч переглядів органічно! Моє відео в ТікТок набрало 369 тисяч органічно Використовую такі додаткові програми для роботи: Google Tag Manager/ Google Analytics/ Power BI/ Microsoft Teams/ Excel/ Bitrix24/ Pipedrive/ Trello/ Figma/ Canva/ Crello/ Supa / Pixel Helper / Генератор UTM/ Shopify/ Tilda/ Wix/ і тд… Люблю, коли бізнес максимально оцифрований і є аналітика. Готовий переїжджати в будь-яке місто.Очікую на гарні умови та чесність. Цікавлять продукти, які можна масштабувати на весь світ! Або локальні із масштабом на Україну. Якщо зацікавив - готовий вийти на зум telegram - senivs
uk
cad0a63f-4609-57e3-8380-9067ff990eb4
23,886
Таргетолог
Досвід роботи SMM-manager, Таргетолог з 01.2021 по 07.2022 (1 рік 7 місяців) ABV Estate, Дніпро (Комерційна нерухомість, B2B) - Аналіз ЦА та конкурентів. - Розробка стратегії та контент-плану. - Робота з Facebook ADS Manager. - Налаштування та запуск рекламних кампаній. - Аналітика РК, їх оптимізація та статистика ключових метрик. - Оформлення сторінок у соціальних мережах Facebook, Instagram. - Створення привабливого графічного та текстового контенту. - Організація фото та відеозйомок. - Самостійна зйомка фото та відео матеріалу для контенту. - Робота у графічних редакторах: Photoshop, Canva, Lightroom та інших. - Монтаж відео для реклами, стрічки та stories у Mojo та Inshot. - Створення інформативних звітів про виконану роботу з планами та пропозиціями на майбутній період. SMM-manager з 04.2020 по 12.2020 (8 місяців) ESPRIT UKRAINE, Дніпро (Мережа магазинів одягу) - Визначення та аналіз ЦА. - Розробка рубрикатора та контент-плану. - Оформлення профілів соціальних мереж. - Створення текстового та графічного контенту. - Робота з Facebook ADS Manager. - Налаштування таргетованої реклами. - Аналітика діючих рекламних кампаній. - Робота у графічних редакторах: Photoshop, Canva, Lightroom, Mojjo, Inshot та інших. - Спілкування та організація співпраці з блогерами. SMM-менеджер з 01.2017 по 05.2020 (3 роки 4 місяці) DEKA, Дніпро (Мережа магазинів годинників в Україні) - Просування ювелірних брендів Christina Jewelry & Watches та Swarovski у соціальних мережах. - Розробка стратегії та контент-плану. - Створення креативів і текстів та наповнення акаунтів. - Робота із графічними редакторами Photoshop, Canva, Lightroom. - Запуск рекламних оголошень для Facebook та Instagram в Facebook ADS Manager. - Аналітика рекламних кампаній. Рекрутер з 02.2015 по 09.2016 (1 рік 7 місяців) DEKA, Дніпро (Мережа магазинів годинників в Україні) Адміністратор з 02.2011 по 07.2014 (3 роки 5 місяців) Я Знаю!, Донецьк (Центр іноземних мов)
null
null
Marketing
basic
2
Досвід роботи SMM-manager, Таргетолог з 01.2021 по 07.2022 (1 рік 7 місяців) ABV Estate, Дніпро (Комерційна нерухомість, B2B) - Аналіз ЦА та конкурентів. - Розробка стратегії та контент-плану. - Робота з Facebook ADS Manager. - Налаштування та запуск рекламних кампаній. - Аналітика РК, їх оптимізація та статистика ключових метрик. - Оформлення сторінок у соціальних мережах Facebook, Instagram. - Створення привабливого графічного та текстового контенту. - Організація фото та відеозйомок. - Самостійна зйомка фото та відео матеріалу для контенту. - Робота у графічних редакторах: Photoshop, Canva, Lightroom та інших. - Монтаж відео для реклами, стрічки та stories у Mojo та Inshot. - Створення інформативних звітів про виконану роботу з планами та пропозиціями на майбутній період. SMM-manager з 04.2020 по 12.2020 (8 місяців) ESPRIT UKRAINE, Дніпро (Мережа магазинів одягу) - Визначення та аналіз ЦА. - Розробка рубрикатора та контент-плану. - Оформлення профілів соціальних мереж. - Створення текстового та графічного контенту. - Робота з Facebook ADS Manager. - Налаштування таргетованої реклами. - Аналітика діючих рекламних кампаній. - Робота у графічних редакторах: Photoshop, Canva, Lightroom, Mojjo, Inshot та інших. - Спілкування та організація співпраці з блогерами. SMM-менеджер з 01.2017 по 05.2020 (3 роки 4 місяці) DEKA, Дніпро (Мережа магазинів годинників в Україні) - Просування ювелірних брендів Christina Jewelry & Watches та Swarovski у соціальних мережах. - Розробка стратегії та контент-плану. - Створення креативів і текстів та наповнення акаунтів. - Робота із графічними редакторами Photoshop, Canva, Lightroom. - Запуск рекламних оголошень для Facebook та Instagram в Facebook ADS Manager. - Аналітика рекламних кампаній. Рекрутер з 02.2015 по 09.2016 (1 рік 7 місяців) DEKA, Дніпро (Мережа магазинів годинників в Україні) Адміністратор з 02.2011 по 07.2014 (3 роки 5 місяців) Я Знаю!, Донецьк (Центр іноземних мов)
uk
145d347c-18eb-5945-8d5f-b1a9051d8d3a
23,887
Таргетолог
Досвід роботи з різними сферами та проєктами 3 роки. Маю сформоване портфоліо.
null
null
Marketing
intermediate
3
Досвід роботи з різними сферами та проєктами 3 роки. Маю сформоване портфоліо.
uk
038ddab8-003f-5a71-a92a-49532c2be562
23,888
Таргетолог
Досвід роботи товарка: 1 рік+ Створення курсу по товарці з 0 Арбітраж вертикаль гемблінг 2 роки Арбітраж сірі проекти як таргетолог 6 місяців Арбітраж свіпстейкі СОІ+СС 8 місяців Робота на позиції тімлід гембла 4 місяці.
Хочу потрапити в компанію, тому що команда - це спільна робота над завданнями, швидке прийняття рішень, веселе дозвілля, нові знайомства, сильні люди. Працюючи в команді я відчуваю відповідальність за свою роботу, результати і краще проявляюся як фахівець. Я пропрацював рік у соло і порівнюючи свої результати з результатами роботи в товарці, де була команда, зрозумів, що в команді краще проявляються мої якості. Мені подобається робота у Facebook і я хочу розвиватися разом із командою.
За час із жовтня 2020 до березня 2021 давав платне навчання кільком людям і продавав кілька мануалів із роботи із ЗРД. Так само одразу, як став вчитися і запускатися у вертикалі гемблінг, почав вести свій канал у ТГ: Affiliate_blog, за рік життя каналу на нього нативно підписалися майже 1000 осіб, метою каналу було показати на своєму прикладі шлях у гемблінгу та за можливості допомагати передплатникам і, звісно, комунікація. Веду його активно і донині. Найбільший рекламний бюджет (не враховуючи першобіл) був у товарці, приблизно 3000$ при ціні ліда до 3$.
Marketing
basic
4
За час із жовтня 2020 до березня 2021 давав платне навчання кільком людям і продавав кілька мануалів із роботи із ЗРД. Так само одразу, як став вчитися і запускатися у вертикалі гемблінг, почав вести свій канал у ТГ: Affiliate_blog, за рік життя каналу на нього нативно підписалися майже 1000 осіб, метою каналу було показати на своєму прикладі шлях у гемблінгу та за можливості допомагати передплатникам і, звісно, комунікація. Веду його активно і донині. Найбільший рекламний бюджет (не враховуючи першобіл) був у товарці, приблизно 3000$ при ціні ліда до 3$. Досвід роботи товарка: 1 рік+ Створення курсу по товарці з 0 Арбітраж вертикаль гемблінг 2 роки Арбітраж сірі проекти як таргетолог 6 місяців Арбітраж свіпстейкі СОІ+СС 8 місяців Робота на позиції тімлід гембла 4 місяці. Хочу потрапити в компанію, тому що команда - це спільна робота над завданнями, швидке прийняття рішень, веселе дозвілля, нові знайомства, сильні люди. Працюючи в команді я відчуваю відповідальність за свою роботу, результати і краще проявляюся як фахівець. Я пропрацював рік у соло і порівнюючи свої результати з результатами роботи в товарці, де була команда, зрозумів, що в команді краще проявляються мої якості. Мені подобається робота у Facebook і я хочу розвиватися разом із командою.
uk
5c69e58c-32b2-5390-ac24-0fb4d6093db6
23,889
Таргетолог
Є власна сторінка в інстаграм, яку просуваю. Хочу розширити свій досвід у різних нішах.
Цікавить досвід у будь_якій сфері
Сертифікат таргетолога школи Аркадія Пчельнікова
Marketing
intermediate
1
Сертифікат таргетолога школи Аркадія Пчельнікова Є власна сторінка в інстаграм, яку просуваю. Хочу розширити свій досвід у різних нішах. Цікавить досвід у будь_якій сфері
uk
ce18ac0d-4be0-5a79-af7e-5c6e7085d63b
23,890
Таргетолог
Маю досвід по створенню Бізнес-сторінок Фейг,Інстаграм,та настройку реклами на залучення клієнтів в сфері діджітал,розробляю автоворонки для любого бізнесу та доводжу до кінцевої мети,підключення оплати і др.
null
null
Marketing
basic
1
Маю досвід по створенню Бізнес-сторінок Фейг,Інстаграм,та настройку реклами на залучення клієнтів в сфері діджітал,розробляю автоворонки для любого бізнесу та доводжу до кінцевої мети,підключення оплати і др.
uk
232f95aa-0a4c-5349-aea5-f8a14b83bcc9
23,891
Таргетолог
Маю досвід роботи 10 міс. Працювала з 4 проектами з 3 як фрілансер, в 1 з командою це мережа меблевих магазинів, виконувала обовʼязки таргетолога, створювала маркетингову стратегію, аналіз конкурентів та звітність , кожного тижня аналізували результати і за необхідності корегували стратегію або вносили зміни. За час роботи суттєво підвищила свої hard skills.
Не хочу і не буду працювати з клієнтом, який не чує і не слухає. Коли не відбувається комунікація і клієнт робить як сам вважає за потрібно, в такому разі закінчуємо співпрацю відразу, або я надалі не беру відповідальності за результат!
null
Marketing
no_english
1
Маю досвід роботи 10 міс. Працювала з 4 проектами з 3 як фрілансер, в 1 з командою це мережа меблевих магазинів, виконувала обовʼязки таргетолога, створювала маркетингову стратегію, аналіз конкурентів та звітність , кожного тижня аналізували результати і за необхідності корегували стратегію або вносили зміни. За час роботи суттєво підвищила свої hard skills. Не хочу і не буду працювати з клієнтом, який не чує і не слухає. Коли не відбувається комунікація і клієнт робить як сам вважає за потрібно, в такому разі закінчуємо співпрацю відразу, або я надалі не беру відповідальності за результат!
uk
9c56fd5b-0fba-5481-89ac-9cb5904f7480
23,892
Таргетолог
Моє завдання – збільшити кількість заявок з соц. мереж за допомогою запуску реклами на Ваш профіль або сайт та забрати на себе всі Ваші турботи пов’язані з пошуком клієнтів. КОМПЛЕКС МОЇХ ПОСЛУГ З ПРОСУВАННЯ ВАШОГО БІЗНЕСУ ВХОДИТЬ: - Підготовка, налаштування (Business manager) рекламного кабінету перед початком рекламної кампанії. (Facebook Pixel, аудиторії, підтвердження домену, події та спеціально налаштовані конверсії) - Аудит сайту, профілю Facebook, Instagram. - Аналіз конкурентів. - Аналіз та сегментація ЦА. - Розробка УТП та тригери під Ваші цілі - Створення аудиторій за допомогою детального націлення, схожих або аудиторій ретаргетингу. - Розробка стратегії просування - Розробка рекламних креативів та текстів - Запуск тестової чи основної рекламної кампанії - Ретаргетинг. - Щоденний моніторинг за поточними результатами рекламної кампанії. - Оптимізація реклами для найбільшої ефективності. - Щотижневий та щомісячний звіт. КОМУ ПІДХОДИТЬ? - Власникам бізнесу, підприємцям, експертам, блогерам, які хочуть збільшити кількість клієнтів та продажів. Вартість та перелік послуг обговорюється індивідуально.
null
null
Marketing
no_english
1
Моє завдання – збільшити кількість заявок з соц. мереж за допомогою запуску реклами на Ваш профіль або сайт та забрати на себе всі Ваші турботи пов’язані з пошуком клієнтів. КОМПЛЕКС МОЇХ ПОСЛУГ З ПРОСУВАННЯ ВАШОГО БІЗНЕСУ ВХОДИТЬ: - Підготовка, налаштування (Business manager) рекламного кабінету перед початком рекламної кампанії. (Facebook Pixel, аудиторії, підтвердження домену, події та спеціально налаштовані конверсії) - Аудит сайту, профілю Facebook, Instagram. - Аналіз конкурентів. - Аналіз та сегментація ЦА. - Розробка УТП та тригери під Ваші цілі - Створення аудиторій за допомогою детального націлення, схожих або аудиторій ретаргетингу. - Розробка стратегії просування - Розробка рекламних креативів та текстів - Запуск тестової чи основної рекламної кампанії - Ретаргетинг. - Щоденний моніторинг за поточними результатами рекламної кампанії. - Оптимізація реклами для найбільшої ефективності. - Щотижневий та щомісячний звіт. КОМУ ПІДХОДИТЬ? - Власникам бізнесу, підприємцям, експертам, блогерам, які хочуть збільшити кількість клієнтів та продажів. Вартість та перелік послуг обговорюється індивідуально.
uk
7b0bd1d5-8394-5e04-9b24-24f531807ef5
23,893
Таргетолог
Навички: -розробка стратегії для запуску реклами та просування бізнесу у FB та Inst; -складання та оптимізація рекламного бюджету; -розробка банерів та чіпляючих копірайтів; -налаштування запусків реклами у соцмережах; -аналітика запусків; -регулярна звітність по рекламі; -налаштування пікселю FB. Зараз готова приєднатись до команди та застосовувати навички і приносити результати або візьму проекти у роботу як фрілансер.
null
Нещодавно я закінчила навчання у Школі таргету Валерії Терновой. Тепер я сертифікований таргетолог. Зараз готова приєднатись до команди та застосовувати навички і приносити результати.
Marketing
pre
0
Нещодавно я закінчила навчання у Школі таргету Валерії Терновой. Тепер я сертифікований таргетолог. Зараз готова приєднатись до команди та застосовувати навички і приносити результати. Навички: -розробка стратегії для запуску реклами та просування бізнесу у FB та Inst; -складання та оптимізація рекламного бюджету; -розробка банерів та чіпляючих копірайтів; -налаштування запусків реклами у соцмережах; -аналітика запусків; -регулярна звітність по рекламі; -налаштування пікселю FB. Зараз готова приєднатись до команди та застосовувати навички і приносити результати або візьму проекти у роботу як фрілансер.
uk
33db0584-0254-5dcd-badd-7fea8a5d0497
23,894
Таргетолог
На даний момент досвіду немає, тільки практика на курсах, багато практики. Є розуміння як робити тестування, як працювати з бюджетом. На курсах працювала над п'ятьма проектами з різних сфер. Я впоралась.
Хочу попрацювати в нішах б'юті, одяг - чоловічий, жіночий, домашній, дитячий. Можна спробувати щось на тему ремонту, будівництва та авто
На курсах працювала над п'ятьма проектами з різних сфер. Такі як - юрист з питань розлучень та поділу майна, соціальний проект, блог для матусь, продаж мобільних телефонів через сайт, просування додатку таксі, та манікюрний салон.
Marketing
basic
0
На курсах працювала над п'ятьма проектами з різних сфер. Такі як - юрист з питань розлучень та поділу майна, соціальний проект, блог для матусь, продаж мобільних телефонів через сайт, просування додатку таксі, та манікюрний салон. На даний момент досвіду немає, тільки практика на курсах, багато практики. Є розуміння як робити тестування, як працювати з бюджетом. На курсах працювала над п'ятьма проектами з різних сфер. Я впоралась. Хочу попрацювати в нішах б'юті, одяг - чоловічий, жіночий, домашній, дитячий. Можна спробувати щось на тему ремонту, будівництва та авто
uk
08271b15-b6eb-56cc-bbd9-4d4739cb6094
23,895
Таргетолог
На даному етапі вже більше року проходжу курси по таргетованій рекламі та маркетингу. Дуже цікаво працювати і розвиватись в даній сфері. Проектів особисто не вела, але хочу працювати і розвиватись у цьому напрямку.
null
null
Marketing
basic
1
На даному етапі вже більше року проходжу курси по таргетованій рекламі та маркетингу. Дуже цікаво працювати і розвиватись в даній сфері. Проектів особисто не вела, але хочу працювати і розвиватись у цьому напрямку.
uk
4c0f747c-6add-5351-aa72-f7f1dddc6603
23,896
Таргетолог
Налаштування реклами в Meta (фб, Інстаграм) Налаштування контекстної реклами в гугл Ведення Інстаграм Була перерва, тому починаю з нуля. Можливо домовитися про тестовий період зі знижкою (1-2 тижні) Є Кейси, але сиаеі
Не працюю з чорними та сірими нішами
null
Marketing
no_english
1.5
Налаштування реклами в Meta (фб, Інстаграм) Налаштування контекстної реклами в гугл Ведення Інстаграм Була перерва, тому починаю з нуля. Можливо домовитися про тестовий період зі знижкою (1-2 тижні) Є Кейси, але сиаеі Не працюю з чорними та сірими нішами
uk
b0d58ffc-d367-57b7-b46e-033e7504246c
23,897
Таргетолог
Налаштування таргету для компанії, яка займається сонячними станціями. Результат: Бюджет- 1175 дол. Період: 3 міс. CTR-1,54% CPC-0,1 дол. CAC- 294 дол. Сер.чек - 19600 дол. ROAS - 514 % Налаштування реклами для магазину одягу. Результат: Бюджет - 36 долл. Період - 6 днів Кліки - 500 CPC-0,07 дол. Працюю з програмами: Canva, Photoshop, Sendpulse, TurboSMS, Foxit PhantomPDF, Merchant Center, VegasPro; телефонія: Binotel, Phonet; кабінет продавця на Prom.ua; CRM системи: Bitrix24, boardcrm.
Мені важлива класна команда і крутий продукт.
Початково я прийшла на посаду менеджера по веденню інтернет магазину, через рік роботи мене підвищили до посади маркетолога. За рік моїє роботи на цій посаді річний показник ROMI=307,8% (2020 р.)
Marketing
basic
1
Початково я прийшла на посаду менеджера по веденню інтернет магазину, через рік роботи мене підвищили до посади маркетолога. За рік моїє роботи на цій посаді річний показник ROMI=307,8% (2020 р.) Налаштування таргету для компанії, яка займається сонячними станціями. Результат: Бюджет- 1175 дол. Період: 3 міс. CTR-1,54% CPC-0,1 дол. CAC- 294 дол. Сер.чек - 19600 дол. ROAS - 514 % Налаштування реклами для магазину одягу. Результат: Бюджет - 36 долл. Період - 6 днів Кліки - 500 CPC-0,07 дол. Працюю з програмами: Canva, Photoshop, Sendpulse, TurboSMS, Foxit PhantomPDF, Merchant Center, VegasPro; телефонія: Binotel, Phonet; кабінет продавця на Prom.ua; CRM системи: Bitrix24, boardcrm. Мені важлива класна команда і крутий продукт.
uk
ce16c6bf-37ba-552e-a738-10d31db26ccc
23,898
Таргетолог
Наразі вагомого досвіду роботи не маю, але готова багато навчатися та удосконалювати навички. Мала досвід роботи з декількома проєктами, а саме - онлайн магазин одягу, послуги в сфері краси та продаж шкіряних аксесуарів. Розробляла рекламну стратегію, проводила аналіз цільової аудиторії, розробляла рекламні креативи, писали рекламні оголошення, налаштовувала рекламну кампанію в ADS Manadger.
null
null
Marketing
basic
0.5
Наразі вагомого досвіду роботи не маю, але готова багато навчатися та удосконалювати навички. Мала досвід роботи з декількома проєктами, а саме - онлайн магазин одягу, послуги в сфері краси та продаж шкіряних аксесуарів. Розробляла рекламну стратегію, проводила аналіз цільової аудиторії, розробляла рекламні креативи, писали рекламні оголошення, налаштовувала рекламну кампанію в ADS Manadger.
uk
4a9760f7-96f8-591e-858a-773a2799273f
23,899