Position
stringlengths
1
200
Moreinfo
stringlengths
3
2.58k
Looking For
stringlengths
1
2.46k
Highlights
stringlengths
1
2.5k
Primary Keyword
stringclasses
41 values
English Level
stringclasses
6 values
Experience Years
float64
0
11
CV
stringlengths
7
6.47k
CV_lang
stringclasses
1 value
id
stringlengths
36
36
__index_level_0__
int64
0
24.2k
Розробник Python
Працювала над проєктом, який пов'язаний з моніторингом посівів, обробкою космічних знімків. Розробка БД, керування БД, формування запитів на керування даними. Завантаження знімків з різних сервісів постачання, попередня обробка
Не хотіла б займатися FronEnd-ом. Цікавить BackEnd розробка, адміністрування баз даних
Завершила навчання в ЗВО з відзнокою. Під час навчання займалася організацією наукових конференцій, написанням наукових робіт. II місце в Всеукраїнський олімпіаді з комп'ютерних наук, 2018р.
Python
pre
0.5
Завершила навчання в ЗВО з відзнокою. Під час навчання займалася організацією наукових конференцій, написанням наукових робіт. II місце в Всеукраїнський олімпіаді з комп'ютерних наук, 2018р. Працювала над проєктом, який пов'язаний з моніторингом посівів, обробкою космічних знімків. Розробка БД, керування БД, формування запитів на керування даними. Завантаження знімків з різних сервісів постачання, попередня обробка Не хотіла б займатися FronEnd-ом. Цікавить BackEnd розробка, адміністрування баз даних
uk
8ff5bb94-35c5-5cdb-96c6-eb33bd8093a2
23,500
Розробник Python
Працюю в невеликій продуктовій компанії інженером та частково розробником VBA макросів, також працював з Google Sheets. Вивчаю Python більше року, пройшов більше 30 проектів на Jetbrains Academy. Хочу працювати Python розробником.
null
Пройшов більше 30 проектів на Jetbrains Academy та трек Python Developer.
Python
intermediate
0
Пройшов більше 30 проектів на Jetbrains Academy та трек Python Developer. Працюю в невеликій продуктовій компанії інженером та частково розробником VBA макросів, також працював з Google Sheets. Вивчаю Python більше року, пройшов більше 30 проектів на Jetbrains Academy. Хочу працювати Python розробником.
uk
bbe22361-56c0-5291-beb0-c06a9581334d
23,501
Розробник Python
Пройшов навчання CS50 Computer Science, також вивчив A bite of python. Наразі вивчаю фреймворк Flask, також ознайомився з Django, базово з JS, html, css. Шукаю можливість далі розвиватися та навчатися.
Очікую можливість спробувати себе, шаблонні задачі з курсів виконую, але ще не мав можливості себе спробувати в реальний розробці.
Завершив навчання CS50 Computer Science. Викладання йде лише англійською.
Python
intermediate
0.5
Завершив навчання CS50 Computer Science. Викладання йде лише англійською. Пройшов навчання CS50 Computer Science, також вивчив A bite of python. Наразі вивчаю фреймворк Flask, також ознайомився з Django, базово з JS, html, css. Шукаю можливість далі розвиватися та навчатися. Очікую можливість спробувати себе, шаблонні задачі з курсів виконую, але ще не мав можливості себе спробувати в реальний розробці.
uk
026139fa-daaa-5198-9367-de648ad19e09
23,502
Розробник Python
Розробив гру на подобу камінь, ножиці, папір використовуючи Об'єктно орієнтоване програмування, в якому реалізований запис 10 кращих результатів та логіка повищення рівню гри. Також за допомогою Django розроблений проект інтернет магазину з панеллю адміністратора який може оновлювати додавати товар, також є можливість зареєструватися та для зареєстрованих користувачів є можливість придбати та повернути впродовж 3 хвилин куплений товар, запит на повернення може підтвердити чи відхилити адміністратор, в разі відхилення користувачу повертаються гроші та оновлюється кількість товару. Работал С декабря 2021 года на позиции Junior Python Developer в компании DDI Development
null
OOP game, Django Store, Django Cinema
Python
intermediate
1
OOP game, Django Store, Django Cinema Розробив гру на подобу камінь, ножиці, папір використовуючи Об'єктно орієнтоване програмування, в якому реалізований запис 10 кращих результатів та логіка повищення рівню гри. Також за допомогою Django розроблений проект інтернет магазину з панеллю адміністратора який може оновлювати додавати товар, також є можливість зареєструватися та для зареєстрованих користувачів є можливість придбати та повернути впродовж 3 хвилин куплений товар, запит на повернення може підтвердити чи відхилити адміністратор, в разі відхилення користувачу повертаються гроші та оновлюється кількість товару. Работал С декабря 2021 года на позиции Junior Python Developer в компании DDI Development
uk
9f5c6e4f-6033-574e-91cd-bbd668f17b07
23,503
Розробник Python
Розробка API (DRF), реалізація на Vue.js. Участь у розробці сайту для часної клініки, рекламної агенції, сайту для рекламної кампанії, розробка сайту для дитячого садочка.
Професійний ріст, новий досвід.
null
Python
intermediate
1
Розробка API (DRF), реалізація на Vue.js. Участь у розробці сайту для часної клініки, рекламної агенції, сайту для рекламної кампанії, розробка сайту для дитячого садочка. Професійний ріст, новий досвід.
uk
757f8771-1789-5ed7-a9be-91195766c9fa
23,504
Розробник Python
Розробляв інфо­рмаційну платформу. Працював з великими об‘ємами інформації. Telegram bot task manager. Платформа для навчання репозиторій на github. Основний досвід отримав при розробці інформаційної платформи (система користувачів, шифрування, розсилання новин користувачам). Докладніше в резюме.
null
null
Python
pre
1.5
Розробляв інфо­рмаційну платформу. Працював з великими об‘ємами інформації. Telegram bot task manager. Платформа для навчання репозиторій на github. Основний досвід отримав при розробці інформаційної платформи (система користувачів, шифрування, розсилання новин користувачам). Докладніше в резюме.
uk
12a3d1b2-db64-52d2-81f7-fbbbbded84fd
23,505
Розробник Python
Розробляв мікросервіси з допомогою Docker + flask/aiohttp + PostgreSQL для внутрішнього використання, писав апі для власних сервісів і для використання сторонніх. Також мав досвід GO + Redis, NodeJS + Mongo, aiokafka, telebot, Django + Postgre. Зараз цікавлюсь проектами з aiohttp. Від роботи шукаю можливість розвиватись і вивчати нові технології
Цікавлять нові технології і команда, де можна набратись досвіду і чогось навчитись. До цього всі нові технології доводилось впроваджувати самим
Розгортав систему парсерів на декількох серверах з спільною чергою на Go
Python
intermediate
1
Розгортав систему парсерів на декількох серверах з спільною чергою на Go Розробляв мікросервіси з допомогою Docker + flask/aiohttp + PostgreSQL для внутрішнього використання, писав апі для власних сервісів і для використання сторонніх. Також мав досвід GO + Redis, NodeJS + Mongo, aiokafka, telebot, Django + Postgre. Зараз цікавлюсь проектами з aiohttp. Від роботи шукаю можливість розвиватись і вивчати нові технології Цікавлять нові технології і команда, де можна набратись досвіду і чогось навчитись. До цього всі нові технології доводилось впроваджувати самим
uk
cb057cbb-6851-56f1-9a1f-7f2061becd73
23,506
Розробник Python
Сукупний досвід в IT 10 років. 7 з них - 1С розробник 3 роки - Python Домени: оптова торгівля, E-Trade, ERP, WMS, дистрибуція, публічні закупівлі. Технології Веб фреймворки Django, FastAPI Зберігання даних SQL: MariaDB, PostgreSQL, MySQL; MongoDB Обмін даними HTTP, REST, RESTful, DRF, Kafka, GraphQL, OpenAPI, Swagger Інші інструменти Pytest, ephem, PyEphem, asyncio, git, bash, GNU/Linux, docker, docker-compose, Jira/Confluence, Kubernetes (maintaining) TDD, mentoring, Agile, Kanban, UML, SOLID, DRY, OOP, patterns, microservices, git flow.
Замовник з ЄС або Америки. Відсутність в команді жителів РФ або таких, яки проживали за останні 10 років в РФ більше року. Невелика команда. Новий для мене домен (не торгівля, гроші, транзакції й т. ін.). Трохи більше інфраструктурних технологій: AWS, Google Cloud, CI/CD та ін. Не проти менторингу.
Високий рівень якості. Усі релізи мають мінімум багів та тікетів з проду.
Python
upper
3
Високий рівень якості. Усі релізи мають мінімум багів та тікетів з проду. Сукупний досвід в IT 10 років. 7 з них - 1С розробник 3 роки - Python Домени: оптова торгівля, E-Trade, ERP, WMS, дистрибуція, публічні закупівлі. Технології Веб фреймворки Django, FastAPI Зберігання даних SQL: MariaDB, PostgreSQL, MySQL; MongoDB Обмін даними HTTP, REST, RESTful, DRF, Kafka, GraphQL, OpenAPI, Swagger Інші інструменти Pytest, ephem, PyEphem, asyncio, git, bash, GNU/Linux, docker, docker-compose, Jira/Confluence, Kubernetes (maintaining) TDD, mentoring, Agile, Kanban, UML, SOLID, DRY, OOP, patterns, microservices, git flow. Замовник з ЄС або Америки. Відсутність в команді жителів РФ або таких, яки проживали за останні 10 років в РФ більше року. Невелика команда. Новий для мене домен (не торгівля, гроші, транзакції й т. ін.). Трохи більше інфраструктурних технологій: AWS, Google Cloud, CI/CD та ін. Не проти менторингу.
uk
9b135581-af83-587c-9fef-49fbbebf9120
23,507
Розробник Python
У науковому проекті створювали Web-додаток для обміну підручниками на Django.
null
В пошуках своєї першої роботи після закінчення курсів з Python. Дуже хотілось би бути корисним для компанії та розвиватись у цьому напрямку. Також закінчив курси Project manager.
Python
pre
0
В пошуках своєї першої роботи після закінчення курсів з Python. Дуже хотілось би бути корисним для компанії та розвиватись у цьому напрямку. Також закінчив курси Project manager. У науковому проекті створювали Web-додаток для обміну підручниками на Django.
uk
3cb051dc-f382-56d6-9392-bc2dbdf28763
23,508
Розробник Python
Я працюю переважно як фрілансер на upwork.com а також працюю над декількома особистими проектами пов'язаними з machine learning`ом, аналізом соціальних даних, бекенд-розробкою на Flask, розробкою телеграм ботів
Немає різниці. Не хочу займатись фронт-ендом, більше цікавить ухил в data science
Телеграм бот xacva_bot для пошуку дешевих кросівок з широким функціоналом. Розробив власний алгоритм генерації ембедінгів для вершин графа, протестований на одному з проектів.
Python
upper
1
Телеграм бот xacva_bot для пошуку дешевих кросівок з широким функціоналом. Розробив власний алгоритм генерації ембедінгів для вершин графа, протестований на одному з проектів. Я працюю переважно як фрілансер на upwork.com а також працюю над декількома особистими проектами пов'язаними з machine learning`ом, аналізом соціальних даних, бекенд-розробкою на Flask, розробкою телеграм ботів Немає різниці. Не хочу займатись фронт-ендом, більше цікавить ухил в data science
uk
46d3c10f-5d65-567b-9e50-1601d5062f16
23,509
Розробник python, C#, CAD CAE інженер
2014-2016: C#/.NET розробка плагінів до SOLIDWORKS, Excel 2016-2017: C#/.NET розробка проекту для роботи бота з криптовалютою, під'єднання різних криптобірж за допомогою API 2017-2019: C#/.NET проект пов'язаний з форекс, аналізатор логів. Трохи в сторону DevOps 2019-2022: Python/IoT/розробка та програмування плат/проектування в CAD. Власний стартап з розробки розумних вендінгових машин. Від ідеї до готового продукту з власними клієнтами
Насамперед, в зв'язку з нинішнією ситуацією в країні довелося зупинити свій стартап. Готов розглянути різні вакансії від Python, IoT проектів (що більш бажано) і назад до .NET проектів, CAD/CAE проектування та розрахунків
CSWA сертифікат (SOLIDWORKS) Переможець з конкурсу по моделюванню від Siemens Як "Pet" проект - розробка робота від ідеї до розробки схемотехніки, моделювання, друк на 3d принтері, ROS і т.д.
Python
intermediate
2
CSWA сертифікат (SOLIDWORKS) Переможець з конкурсу по моделюванню від Siemens Як "Pet" проект - розробка робота від ідеї до розробки схемотехніки, моделювання, друк на 3d принтері, ROS і т.д. 2014-2016: C#/.NET розробка плагінів до SOLIDWORKS, Excel 2016-2017: C#/.NET розробка проекту для роботи бота з криптовалютою, під'єднання різних криптобірж за допомогою API 2017-2019: C#/.NET проект пов'язаний з форекс, аналізатор логів. Трохи в сторону DevOps 2019-2022: Python/IoT/розробка та програмування плат/проектування в CAD. Власний стартап з розробки розумних вендінгових машин. Від ідеї до готового продукту з власними клієнтами Насамперед, в зв'язку з нинішнією ситуацією в країні довелося зупинити свій стартап. Готов розглянути різні вакансії від Python, IoT проектів (що більш бажано) і назад до .NET проектів, CAD/CAE проектування та розрахунків
uk
96e61018-a03a-5e25-8de1-a3e0609ce728
23,510
Розробник Python, Data analyst, работа с даними, адміністратор баз даних
Програмування: Python + MySQL+Django – 1.5 р. Pandas, Numpy HTML / CSS / BOOTSTRAP4 / JS /jQuery/ СУБД: - MySQL. Робота з СУБД, статистика, графіки. Робота в банку: налаштування, впровадження, супроводження прикладного програмного забезпечення Банку. IT support. Servicedesk. БАЖАЮ: АДМІНІСТРАТОР БАЗ ДАНИХ, Data analyst, работа с даними
null
null
Python
basic
1.5
Програмування: Python + MySQL+Django – 1.5 р. Pandas, Numpy HTML / CSS / BOOTSTRAP4 / JS /jQuery/ СУБД: - MySQL. Робота з СУБД, статистика, графіки. Робота в банку: налаштування, впровадження, супроводження прикладного програмного забезпечення Банку. IT support. Servicedesk. БАЖАЮ: АДМІНІСТРАТОР БАЗ ДАНИХ, Data analyst, работа с даними
uk
0088f926-a488-54c7-871c-8c4faae73877
23,511
Розробник Python (Django)
Проект "Funtripto" - funtripto.com - фікс багів та рефакторінг - pylint, написання методів пошук даних (по тегам, зокрема). Технології: Django, ORM, Docker, PostgreSQL, Python3.8, Bootstrap4, CSS/HTML.
Хотів би розвиватися в галузі ІТ перш за все як Back-end developer проте завжди готовий до освоєння нового.
Закінчення курсів: онлайн-школа Cursor - курс "Python Education"; Київський навчальний центр "Курсор" - курс "Программирование на Python "
Python
pre
0.5
Закінчення курсів: онлайн-школа Cursor - курс "Python Education"; Київський навчальний центр "Курсор" - курс "Программирование на Python " Проект "Funtripto" - funtripto.com - фікс багів та рефакторінг - pylint, написання методів пошук даних (по тегам, зокрема). Технології: Django, ORM, Docker, PostgreSQL, Python3.8, Bootstrap4, CSS/HTML. Хотів би розвиватися в галузі ІТ перш за все як Back-end developer проте завжди готовий до освоєння нового.
uk
f0f2db53-0b59-5d2a-b68a-2d72ceb65bd0
23,512
Розробник Python/Django
Будь ласка, прочитайте профіль уважно! ДЯКУЮ. Весь досвід роботи комерційний, брав участь у різних проектах різної складності: від простих сайтів та CMS до складних CRM, SaaS etc. У навичках вказав, тільки те, що реально використовую на роботі практично щодня, а не просто прочитав пост/книгу, пройшов туторіал тощо. Технологій, з якими стикався і використовував значно більше.
Негативно ставлюся до: - лайв-кодингу та алгоритмічним завданням на інтерв'ю, волію тестове завдання (адекватного обсягу) - частим мітингам, якщо все зрозуміло і нічого обговорювати (вважаю за краще спілкування текстом) - прямому спілкуванню із замовником - частого "перекидання" з проекту на проект - жорсткому контролю (зняття скриншотів під час роботи тощо) Компанії де це практикується – прошу не турбувати. За мотивацією хочу писати код, розвиватися як фахівець, заробляти гроші :). Регалії типу, Senior, Lead etc. мені не цікаві. Чекаю: - добрий онбординг у компанії - налагоджені процеси розробки - неформальна обстановка - вільний графік - адекватний менеджмент - свій продукт чи цікаві проекти - на проекті є PM чи BA
- не ламав працюючий код :) - ставився до роботи відповідально, намагався все робити якісно та вчасно
Python
intermediate
7
- не ламав працюючий код :) - ставився до роботи відповідально, намагався все робити якісно та вчасно Будь ласка, прочитайте профіль уважно! ДЯКУЮ. Весь досвід роботи комерційний, брав участь у різних проектах різної складності: від простих сайтів та CMS до складних CRM, SaaS etc. У навичках вказав, тільки те, що реально використовую на роботі практично щодня, а не просто прочитав пост/книгу, пройшов туторіал тощо. Технологій, з якими стикався і використовував значно більше. Негативно ставлюся до: - лайв-кодингу та алгоритмічним завданням на інтерв'ю, волію тестове завдання (адекватного обсягу) - частим мітингам, якщо все зрозуміло і нічого обговорювати (вважаю за краще спілкування текстом) - прямому спілкуванню із замовником - частого "перекидання" з проекту на проект - жорсткому контролю (зняття скриншотів під час роботи тощо) Компанії де це практикується – прошу не турбувати. За мотивацією хочу писати код, розвиватися як фахівець, заробляти гроші :). Регалії типу, Senior, Lead etc. мені не цікаві. Чекаю: - добрий онбординг у компанії - налагоджені процеси розробки - неформальна обстановка - вільний графік - адекватний менеджмент - свій продукт чи цікаві проекти - на проекті є PM чи BA
uk
a4e81f98-4120-591a-bb56-dee7f99228b8
23,513
Розробник Python/Js
I’m a Developer with 3.5 years of experience focused on developing web applications and telegram bots for various industries. I have diverse commercial and non-commercial experience: participated in designing and building various telegram bots; developed back-end for web applications with Django, Django REST Framework, and FastAPI; developing microservices with Flask; developing various scrapers with Requests and BeautifulSoup; developing CI/CD with GitHub Actions, Ansible-Playbook, and GitLab CI/CD; designed front-end for webpages using the modern stack (React.Js, Redux, React-route); developed various integrations on the Integromat platform. Also, I took part in the PixelHack Hackathon for the needs of the Armed Forces of Ukraine. I am an enthusiastic developer who wants to be a part of the team and solve interesting tasks on different projects.
Шукаю маленьку/середню аутсорсингову/продуктову компанію з дружною командою і ухилом в розробку на python чи js. Також розглдаю Full-Stack.
null
Python
upper
2
I’m a Developer with 3.5 years of experience focused on developing web applications and telegram bots for various industries. I have diverse commercial and non-commercial experience: participated in designing and building various telegram bots; developed back-end for web applications with Django, Django REST Framework, and FastAPI; developing microservices with Flask; developing various scrapers with Requests and BeautifulSoup; developing CI/CD with GitHub Actions, Ansible-Playbook, and GitLab CI/CD; designed front-end for webpages using the modern stack (React.Js, Redux, React-route); developed various integrations on the Integromat platform. Also, I took part in the PixelHack Hackathon for the needs of the Armed Forces of Ukraine. I am an enthusiastic developer who wants to be a part of the team and solve interesting tasks on different projects. Шукаю маленьку/середню аутсорсингову/продуктову компанію з дружною командою і ухилом в розробку на python чи js. Також розглдаю Full-Stack.
uk
916050dc-53b3-5289-a159-57bef04b56dd
23,514
Розробник Python/С/C++
Випускник ІПСА КПІ. Із найбільших проектів були командні із розробкою веб-додатку для пошуку книг (Ruby on Rails, Git, JS, HTML, CSS, PostgreSQL) та проект з генерації описів зображень (Python, git). Із особистих: додаток для обробки растрових зображень (об’єднання кількох новітніх алгоритмів; Python, NumPy, OpenCV). Також були міні-проекти на C/C++; з використанням Django, Mercurial; програмування під Arduino. Цікавими для мене областями будуть обробка великих даних (сфери комп’ютерного зору, NLP, біоінформатики), розробка ігор, криптографія. Розгляну також веб-розробку (бекенд), програмування мікроконтролерів тощо.
null
null
Python
fluent
0
Випускник ІПСА КПІ. Із найбільших проектів були командні із розробкою веб-додатку для пошуку книг (Ruby on Rails, Git, JS, HTML, CSS, PostgreSQL) та проект з генерації описів зображень (Python, git). Із особистих: додаток для обробки растрових зображень (об’єднання кількох новітніх алгоритмів; Python, NumPy, OpenCV). Також були міні-проекти на C/C++; з використанням Django, Mercurial; програмування під Arduino. Цікавими для мене областями будуть обробка великих даних (сфери комп’ютерного зору, NLP, біоінформатики), розробка ігор, криптографія. Розгляну також веб-розробку (бекенд), програмування мікроконтролерів тощо.
uk
846dc3d9-09f3-56b2-95ba-930edb88ec80
23,515
Розробник / qa / Media buyer
Фармер аккаунтов з 09.2020 по 01.2021 (4 місяці) Н, Харків (IT) Управляющий з 01.2017 по нині (5 років 11 місяців) -, Київ (Готельно-ресторанний бізнес) Кальянщик з 01.2017 по нині (5 років 11 місяців) Різні, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
null
Есть опыт работы с рекламным кабинетом Facebook (запуск рекламы); Есть знания о работе с детект браузерами, прокси; Базовое понимание алгоритма фарма аккаунтов, прохождения ЗРД. Быстро обучаюсь, готов к новым сложностям К опыту работы : Управление персоналом,контроль работы и качества,ведение учёта,организация командной работы,налаживание внутренних процессов,выявление недостатков,ошибок в работе процессов ,а также их исправление.Знакомство людей с новым продуктом,проведение мероприятий B2C,B2B.Мастер-классы для разной аудитории.
JavaScript
basic
0
Есть опыт работы с рекламным кабинетом Facebook (запуск рекламы); Есть знания о работе с детект браузерами, прокси; Базовое понимание алгоритма фарма аккаунтов, прохождения ЗРД. Быстро обучаюсь, готов к новым сложностям К опыту работы : Управление персоналом,контроль работы и качества,ведение учёта,организация командной работы,налаживание внутренних процессов,выявление недостатков,ошибок в работе процессов ,а также их исправление.Знакомство людей с новым продуктом,проведение мероприятий B2C,B2B.Мастер-классы для разной аудитории. Фармер аккаунтов з 09.2020 по 01.2021 (4 місяці) Н, Харків (IT) Управляющий з 01.2017 по нині (5 років 11 місяців) -, Київ (Готельно-ресторанний бізнес) Кальянщик з 01.2017 по нині (5 років 11 місяців) Різні, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
uk
ae09e9ed-b06c-56e1-bff8-d2fdd1408499
23,516
розробник Qt, C++
Qt, C++, MySQL, Max scripts, Windows
самореалізації і самвдосконалення
- підтримка і доопрацювання програми для обліку і розрахунку споживання газу «Абонент» (dswsoft) - Супровід відкриття з техн. сторони і наступна підтримка працездатності декількох банковських відділень. - Беру участь в створення Onikanabo's Keyhydra. (C++ and maxscript development)
C++
intermediate
6
- підтримка і доопрацювання програми для обліку і розрахунку споживання газу «Абонент» (dswsoft) - Супровід відкриття з техн. сторони і наступна підтримка працездатності декількох банковських відділень. - Беру участь в створення Onikanabo's Keyhydra. (C++ and maxscript development) Qt, C++, MySQL, Max scripts, Windows самореалізації і самвдосконалення
uk
fc284307-01eb-5657-bae5-e63362994b6a
23,517
Розробник react
JS, React developer
Let’s see
Проекти виконанi з початку до продакшну
JavaScript
intermediate
5
Проекти виконанi з початку до продакшну JS, React developer Let’s see
uk
5a001e0d-9b10-5f90-bad7-20a3b07f26f1
23,518
Розробник React
Без досвіду роботи. Але навчався на проектах які є у YouTube, використовуючи різні технології наприклад html5, css3, sass, js, React, Redux, React-redux, redux-form, axios, redux-thunk.Я хочу стати Full Stack розробником
null
моє досягнення це самостійне освоєння React, Redux. Також є кілька проектів які викладені на github.
JavaScript
basic
0
моє досягнення це самостійне освоєння React, Redux. Також є кілька проектів які викладені на github. Без досвіду роботи. Але навчався на проектах які є у YouTube, використовуючи різні технології наприклад html5, css3, sass, js, React, Redux, React-redux, redux-form, axios, redux-thunk.Я хочу стати Full Stack розробником
uk
b215d4e0-9c6d-5732-b6c8-c4aefad7c2fe
23,519
Розробник React
Комерційний досвід відсутній. Виконував на відмінні оцінки лабораторні з програмуванння на С# , С++ та Java. Виконав та захистив дипломний проект на Java (Android-додаток) із використанням Google Maps SDK. Працював над проектом на React, у якому потрібно було створити сторінку, схожу на робочий стіл MacOs.
Очікую потрапити на стажування, де зможу покращити свої навички, здобути нові знання та в подальшому працевлаштуватись.
Володіння англійською мовою на рівні B2. Вміння працювати із документацією.
JavaScript
upper
0
Володіння англійською мовою на рівні B2. Вміння працювати із документацією. Комерційний досвід відсутній. Виконував на відмінні оцінки лабораторні з програмуванння на С# , С++ та Java. Виконав та захистив дипломний проект на Java (Android-додаток) із використанням Google Maps SDK. Працював над проектом на React, у якому потрібно було створити сторінку, схожу на робочий стіл MacOs. Очікую потрапити на стажування, де зможу покращити свої навички, здобути нові знання та в подальшому працевлаштуватись.
uk
6ca9c9f6-4519-5353-98a2-0218fa2eb7a5
23,520
Розробник React
Програмуванням захоплююся дуже давно і мене захоплює Front-end напрямок, особливо React. Роботи створював переважно для себе та знайомих, використовуючи Redux, Bootstrap, Route. Постійно вивчаю нові фреймворки, цікавлюсь новинками в javascript розробці.
Хочу і надалі рухатись у цьому напрямі.
Нещодавно в мене виникла проблема - не міг підрахувати кількість будматеріалів для ремонту. Так був створений проект по розрахунках об'ємів/вартості, завдяки чому витрати на ремонт було знижено до мінімуму.
JavaScript
basic
1.5
Нещодавно в мене виникла проблема - не міг підрахувати кількість будматеріалів для ремонту. Так був створений проект по розрахунках об'ємів/вартості, завдяки чому витрати на ремонт було знижено до мінімуму. Програмуванням захоплююся дуже давно і мене захоплює Front-end напрямок, особливо React. Роботи створював переважно для себе та знайомих, використовуючи Redux, Bootstrap, Route. Постійно вивчаю нові фреймворки, цікавлюсь новинками в javascript розробці. Хочу і надалі рухатись у цьому напрямі.
uk
3c020dd5-9d0d-5a9a-b185-a7e9f6ef1629
23,521
Розробник React-js
Працював фріланс верстальником півроку (HTML, SCC, JS). Вирішив перекваліфікуватися в React-dev. Пройшов онлайн курс react-redux (4 місяці). Зробив кілька проектів. Соціальну мережу, використовуючи react - redux, з використанням чистих функцій, Rest-API, Sass і багатьох інших бібліотек. Також розробив конструктор товарів для інтернет магазину. Написаний на React-js, зверстаний за допомогою препроцесора CSS - SASS. Конструктор інтернет магазину з можливістю додавання нових товарів, видалення, відкриття окремої сторінки кожного товару, яка динамічно створюється, а також з можливістю редагування кожного окремого товару. Крім того для кожного товару є можливість додавання коментарів. Реалізована сортування на основній сторінці з можливістю сортування за назвою, або за кількістю даного товару.
Бажано робота віддалено, або неповний робочий день. Чому вибрав React? Мені сподобався підхід, що все можна зручно структурувати, працює швидко і jsx. Також, якщо можливо, робота в зв'язці react-redux.
null
JavaScript
intermediate
0.5
Працював фріланс верстальником півроку (HTML, SCC, JS). Вирішив перекваліфікуватися в React-dev. Пройшов онлайн курс react-redux (4 місяці). Зробив кілька проектів. Соціальну мережу, використовуючи react - redux, з використанням чистих функцій, Rest-API, Sass і багатьох інших бібліотек. Також розробив конструктор товарів для інтернет магазину. Написаний на React-js, зверстаний за допомогою препроцесора CSS - SASS. Конструктор інтернет магазину з можливістю додавання нових товарів, видалення, відкриття окремої сторінки кожного товару, яка динамічно створюється, а також з можливістю редагування кожного окремого товару. Крім того для кожного товару є можливість додавання коментарів. Реалізована сортування на основній сторінці з можливістю сортування за назвою, або за кількістю даного товару. Бажано робота віддалено, або неповний робочий день. Чому вибрав React? Мені сподобався підхід, що все можна зручно структурувати, працює швидко і jsx. Також, якщо можливо, робота в зв'язці react-redux.
uk
88e3cef9-c61e-5949-9a12-2180bb4baea2
23,522
Розробник React.js
В останніх проектах займався fullstack-розробкою(front - React.js + Redux-Saga + ApolloClient, back - Node.js, GraphQL, Azure, ApolloServer) при компанії SoftServe. Front-end частина складалась з двох аплікацій: основна клієнтська частина - Інтернет-магазин "Горонді" та адмінська частина, з якої можна вносити зміни до БД та основного сайту відповідно. Мої обов'язки полягали у створенні сучасних сторінок з відповідними компонентами, наприклад сторінка з деталями продукту, коментарями, схожими продуктами з каруселлю та галереєю фото. На адмінській частині я реалізував функціонал для редагування продуктів та UI для статистики по нашій аплікації. На стороні back-end створював відповідні GraphQL моделі, резолвери та сервіси. У якості БД використовували MongoDB. Також з додаткових технологій використовували Webpack, ESLint, Git, Material UI. Для тестування використовували Cypress, Jest та Enzyme.
null
null
JavaScript
upper
3
В останніх проектах займався fullstack-розробкою(front - React.js + Redux-Saga + ApolloClient, back - Node.js, GraphQL, Azure, ApolloServer) при компанії SoftServe. Front-end частина складалась з двох аплікацій: основна клієнтська частина - Інтернет-магазин "Горонді" та адмінська частина, з якої можна вносити зміни до БД та основного сайту відповідно. Мої обов'язки полягали у створенні сучасних сторінок з відповідними компонентами, наприклад сторінка з деталями продукту, коментарями, схожими продуктами з каруселлю та галереєю фото. На адмінській частині я реалізував функціонал для редагування продуктів та UI для статистики по нашій аплікації. На стороні back-end створював відповідні GraphQL моделі, резолвери та сервіси. У якості БД використовували MongoDB. Також з додаткових технологій використовували Webpack, ESLint, Git, Material UI. Для тестування використовували Cypress, Jest та Enzyme.
uk
cf275fe6-5d04-5798-ba53-88e40d580b14
23,523
Розробник React JS
Розробка SPA з використанням бібліотек: react, redux, react-redux, axios, redux-form, react-router, redux-thunk В рамках навчального курсу розробляю власну соцмережу з можливістю логінізації, редагування особистих даних, переглядом профілів користувачів, підписки/відписки друзів.
null
В процесі розробки зіткнувся з проблемою дублювання коду для доступу до розділів сайту незалогінених користувачів - логіку заборони доступу виніс у власний HOC.
JavaScript
pre
0
В процесі розробки зіткнувся з проблемою дублювання коду для доступу до розділів сайту незалогінених користувачів - логіку заборони доступу виніс у власний HOC. Розробка SPA з використанням бібліотек: react, redux, react-redux, axios, redux-form, react-router, redux-thunk В рамках навчального курсу розробляю власну соцмережу з можливістю логінізації, редагування особистих даних, переглядом профілів користувачів, підписки/відписки друзів.
uk
0cbbe3fc-a228-5716-a751-4603b1623f45
23,524
Розробник react js, JS, react native
Проходив курс JavaScript/react JS в компанії ardas, маю пет проект по типу канбан. Займався проектуванням дизайну декількох сайтів. Проходжу інтернатуру у компанії HeadWorks
null
Пройшов курси по react JS/ JavaScript в компанії ardas group inc, паралельно розробляючи власний проект, сам вивчаю redux-observable, проходжу інтернатуру у компанії HeadWorks
JavaScript
intermediate
0.5
Пройшов курси по react JS/ JavaScript в компанії ardas group inc, паралельно розробляючи власний проект, сам вивчаю redux-observable, проходжу інтернатуру у компанії HeadWorks Проходив курс JavaScript/react JS в компанії ardas, маю пет проект по типу канбан. Займався проектуванням дизайну декількох сайтів. Проходжу інтернатуру у компанії HeadWorks
uk
fd9ab0a2-fb53-5dc6-869d-1e5ab11e4ed2
23,525
Розробник React Native
Google Maps Auth0 Plaid react-i18next react-navigation
без казіно та букмекерів
null
JavaScript
pre
2
Google Maps Auth0 Plaid react-i18next react-navigation без казіно та букмекерів
uk
2fcd29e2-b858-5649-839b-0b337b0bcea2
23,526
Розробник React Native
Є досвід розробки комерційного застосунку, який представляє собою невеликий збірник психологічних тестів. Має декілька мов та реалізовано вбудована реклама. Мав досвід створення погодного застусунку. При створенні його використовував Redux-Saga. Хочу знайти позицію React-Native розробника.
Відпрацювати вже набуті навики та здобути нові. Хочеться розвиватися як спеціаліст.
null
JavaScript
pre
0.5
Є досвід розробки комерційного застосунку, який представляє собою невеликий збірник психологічних тестів. Має декілька мов та реалізовано вбудована реклама. Мав досвід створення погодного застусунку. При створенні його використовував Redux-Saga. Хочу знайти позицію React-Native розробника. Відпрацювати вже набуті навики та здобути нові. Хочеться розвиватися як спеціаліст.
uk
f951657c-b40e-50ef-877b-93a822407cd8
23,527
Розробник React, React Native
Протягом роботи в it-компанії брав участь в розробці проектів типу CRM-систем, мобільних додатків. Використовував технології React та React-Native. Також маю декілька власних, успішно монетизованих проектів: 1) Matrix Operations - android app, для розробки використовував java, android studio. Додаток доступний на play market. 2) Linear programming - web app, для розробки використовував Angular2(TS). Додаток розгорнутий на хостингу. 3) Matrix Operations - ios app, для розробки використовував React Native. На даний момент додаток ще не опублікований в магазині app store. Також є ще ряд інших проектів, в яких використовувався схожий стек технологій. Наведені вище проекти - приклад найбільш успішних.
Можливість розвитку та реалізації потенціалу, приємний та досвідчений колектив, що дасть можливість розвинути свої hard та soft skills.
Розробив 8 додатків для play market які мають тисячі завантажень. Найбільш успішний додаток має уже більш ніж 300 тисяч завантажень. Розробив сайт(web-версію андроід додатків) та за рік роботи над SEO-оптимізацією зміг досягнути відмітки 1000 унікальних відвідувань в день. Наведені вище додатки використовуються для розв'язку задач вищої математики і я розробив декілька унікальних алгоритмів для розв'язку задач, що не зустрічаються більше в жодному із додатків-аналогів.
JavaScript
intermediate
3
Розробив 8 додатків для play market які мають тисячі завантажень. Найбільш успішний додаток має уже більш ніж 300 тисяч завантажень. Розробив сайт(web-версію андроід додатків) та за рік роботи над SEO-оптимізацією зміг досягнути відмітки 1000 унікальних відвідувань в день. Наведені вище додатки використовуються для розв'язку задач вищої математики і я розробив декілька унікальних алгоритмів для розв'язку задач, що не зустрічаються більше в жодному із додатків-аналогів. Протягом роботи в it-компанії брав участь в розробці проектів типу CRM-систем, мобільних додатків. Використовував технології React та React-Native. Також маю декілька власних, успішно монетизованих проектів: 1) Matrix Operations - android app, для розробки використовував java, android studio. Додаток доступний на play market. 2) Linear programming - web app, для розробки використовував Angular2(TS). Додаток розгорнутий на хостингу. 3) Matrix Operations - ios app, для розробки використовував React Native. На даний момент додаток ще не опублікований в магазині app store. Також є ще ряд інших проектів, в яких використовувався схожий стек технологій. Наведені вище проекти - приклад найбільш успішних. Можливість розвитку та реалізації потенціалу, приємний та досвідчений колектив, що дасть можливість розвинути свої hard та soft skills.
uk
f2729cc4-4f2f-51fd-b985-c6afbb4218b4
23,528
Розробник ROR/Full stack ror-react
Близько року досвіду комерційної розробки. Працювала в ролі бекенд/фулстек розробника на проектах пов'язаних з логістикою, інтернет- торгівлею. Наприклад: система інвентарізації для офісів, сайт для прокладення оптоволоконних мереж, система для обліку та виплати компенсацій працівникам, система для торгівлі будівельними матеріалами, система онлайн-перегляду навчальних відео-матеріалів. Працювала як і в рельсових монолітах так і окремо з апі + фронтенд на ReactJS. Працювала із SQL i NoSQL базами даних: Posgres, MondoDB. Маю великий досвід розвертання аплікейшенів з нуля на хостинг сервісах (DigitalOcean, Heroku). Є досвід роботи з Docker/Docker Compose. Розробила мікросервіс для роботи зі сторонньою API на Sinatra та Sidekiq-cron.
Хочу розробляти якісні додатки які будуть приносити користь людям, хочу вчитися, розвиватися і рости як спеціаліст.
успішно реалізований проект з нуля для фірми з прокладення оптоволоконних мереж в Бельгії, робота з довгостроковими проектами.
Ruby
intermediate
0.5
успішно реалізований проект з нуля для фірми з прокладення оптоволоконних мереж в Бельгії, робота з довгостроковими проектами. Близько року досвіду комерційної розробки. Працювала в ролі бекенд/фулстек розробника на проектах пов'язаних з логістикою, інтернет- торгівлею. Наприклад: система інвентарізації для офісів, сайт для прокладення оптоволоконних мереж, система для обліку та виплати компенсацій працівникам, система для торгівлі будівельними матеріалами, система онлайн-перегляду навчальних відео-матеріалів. Працювала як і в рельсових монолітах так і окремо з апі + фронтенд на ReactJS. Працювала із SQL i NoSQL базами даних: Posgres, MondoDB. Маю великий досвід розвертання аплікейшенів з нуля на хостинг сервісах (DigitalOcean, Heroku). Є досвід роботи з Docker/Docker Compose. Розробила мікросервіс для роботи зі сторонньою API на Sinatra та Sidekiq-cron. Хочу розробляти якісні додатки які будуть приносити користь людям, хочу вчитися, розвиватися і рости як спеціаліст.
uk
4235ccae-aac3-5901-adb3-519dc1c00bbb
23,529
Розробник ruby on rails
Активно займаюся підтримкою та розвитком проекту pay.vn.ua. - Інтеграція нових систем оплати (LiqPay, Pumb та інші). - Інтеграція з CRM та білінговими системами. Підтримка та розширення API між внутрішніми додатками. - Додавання нових ролей (Користувач, Адміністратор, і.д) та їх функціонал. - Сповіщення користувачів електронною поштою (емейлом). Технічні навички: - Мови та технології: Ruby, Ruby on Rails, HTML, HAML, CSS, JavaScript. - Бази даних: MySQL, PostgreSQL. - Використання систем контролю версій: Git. - Досвід роботи з операційною системою Linux і контейнеризацією з використанням Docker. - Розуміння та використання REST API для взаємодії з іншими сервісами та додатками. - Користування популярними залежностями для Rails додатків.
null
null
Ruby
basic
1.5
Активно займаюся підтримкою та розвитком проекту pay.vn.ua. - Інтеграція нових систем оплати (LiqPay, Pumb та інші). - Інтеграція з CRM та білінговими системами. Підтримка та розширення API між внутрішніми додатками. - Додавання нових ролей (Користувач, Адміністратор, і.д) та їх функціонал. - Сповіщення користувачів електронною поштою (емейлом). Технічні навички: - Мови та технології: Ruby, Ruby on Rails, HTML, HAML, CSS, JavaScript. - Бази даних: MySQL, PostgreSQL. - Використання систем контролю версій: Git. - Досвід роботи з операційною системою Linux і контейнеризацією з використанням Docker. - Розуміння та використання REST API для взаємодії з іншими сервісами та додатками. - Користування популярними залежностями для Rails додатків.
uk
62048865-82e4-5509-8970-f3e7c5e45bcb
23,530
Розробник SQL
Розробка клієнт-серверних застосунків баз даних SQL Server та Oracle. Розробка засобів бізнес-аналітики. Оптимізація продуктивності БД. MS SQL Server, SSRS, SSAS. SSIS, Oracle, Delphi, C++ Builder, SVN.
Цікаві задачі Можливість дізнатись чогось нового Віддалена робота
null
SQL
pre
8
Розробка клієнт-серверних застосунків баз даних SQL Server та Oracle. Розробка засобів бізнес-аналітики. Оптимізація продуктивності БД. MS SQL Server, SSRS, SSAS. SSIS, Oracle, Delphi, C++ Builder, SVN. Цікаві задачі Можливість дізнатись чогось нового Віддалена робота
uk
d86a2b76-1156-52af-9b94-5e7545c0e883
23,531
розробник sql запитів, побудова БД
Робота з базами даних(побудова БД,оптимізація даних, завантаження інформації в таблиці з зовнішніх джерел), написання sql запитів, написання модулів для користувачів на платформі ASP.NET з використанням HTML та VB.
null
Великий досвід вирішення прикладних задач на ORACLE : проектування і реалізація БД. Створення і оптимізація таблиць і індексів, функцій, триггерів. Досвід впровадження, супроводу та експлуатації програмного забезпечення Збір та аналіз даних з різних джерел. Займаюсь розробкою різноматітного функціоналу на PL/SQL в сфері податкової політики. Маю декілька своїх розробок пошуково-аналітичних систем на базі існуючих БД. Також практикую постановку задачі, побудову баз даних та розробку ПЗ для автоматизації певного процесу(ASP,HTML,VB). Основний вид діяльності- створення SQL запитів та оптимізація БД, реалізація запитів в пошукових системах для спільного доступу користувачів до існуючої інформації.
SQL
no_english
11
Великий досвід вирішення прикладних задач на ORACLE : проектування і реалізація БД. Створення і оптимізація таблиць і індексів, функцій, триггерів. Досвід впровадження, супроводу та експлуатації програмного забезпечення Збір та аналіз даних з різних джерел. Займаюсь розробкою різноматітного функціоналу на PL/SQL в сфері податкової політики. Маю декілька своїх розробок пошуково-аналітичних систем на базі існуючих БД. Також практикую постановку задачі, побудову баз даних та розробку ПЗ для автоматизації певного процесу(ASP,HTML,VB). Основний вид діяльності- створення SQL запитів та оптимізація БД, реалізація запитів в пошукових системах для спільного доступу користувачів до існуючої інформації. Робота з базами даних(побудова БД,оптимізація даних, завантаження інформації в таблиці з зовнішніх джерел), написання sql запитів, написання модулів для користувачів на платформі ASP.NET з використанням HTML та VB.
uk
4473fcbc-abe9-5ded-92e5-3a8438a2c03d
23,532
Розробник swift
працюю 2 роки на softserve маю досвід розробки проекту з 0, чітке розуміння архітектурних і дизайнових переваг і бажання робити якісний продукт
розвиваюча робота, високі обовязки, скіловий лід в якого можна набиратись знань
розробляв аплікуху на уберівській архітектурі RIBs з 0
iOS
upper
2
розробляв аплікуху на уберівській архітектурі RIBs з 0 працюю 2 роки на softserve маю досвід розробки проекту з 0, чітке розуміння архітектурних і дизайнових переваг і бажання робити якісний продукт розвиваюча робота, високі обовязки, скіловий лід в якого можна набиратись знань
uk
3ecb0cb3-a2d4-5ebc-bf0a-9b64617f02cb
23,533
Розробник Unity
Працюю 4 місяці викладачем Roblox та Unity в компанії GoITeens. Проводжу як групові, так і індивідуальні заняття. Добре знаю C#, вмію працювати з Git. Хочу займатися розробкою ігор в Unity в якості програміста.
null
Закінчив курс “C# стартовий” і “C# базовий” в ITVDN. Проходив індивідуальний курс з професійним розробником для Unity. В розробці знаходяться декілька проектів. Пройшов курс “Start w GameDev” фінансований з Міністерства культури та національної спадщини Польщі. Маю досвід викладання розробки ігор.
Unity
upper
0.5
Закінчив курс “C# стартовий” і “C# базовий” в ITVDN. Проходив індивідуальний курс з професійним розробником для Unity. В розробці знаходяться декілька проектів. Пройшов курс “Start w GameDev” фінансований з Міністерства культури та національної спадщини Польщі. Маю досвід викладання розробки ігор. Працюю 4 місяці викладачем Roblox та Unity в компанії GoITeens. Проводжу як групові, так і індивідуальні заняття. Добре знаю C#, вмію працювати з Git. Хочу займатися розробкою ігор в Unity в якості програміста.
uk
302ec81d-a6c4-5ae3-a694-87443b956c64
23,534
Розробник Unity3d
Strong c#, Technical knowledge of game development practices and techniques
Цікаві проект. Дружній колектив.
null
Unity
intermediate
2
Strong c#, Technical knowledge of game development practices and techniques Цікаві проект. Дружній колектив.
uk
ee74530c-51a1-5e76-8000-531a532f1487
23,535
Розробник Unity3d
Досвід роботи з Unity3D 2D,3D.C#,xml,Json, facebook API, NGUI,2dtoolkit,Photon Network. Android native/IOS native. Створення анімацій. Базовий рівеньPhotoshop, Blender,3dmax. Досвід роботи з AR додатками (розробляв додаток для пластичної хірургії). Досвід роботи з WebRTC (розробляв додаток для відео дзвінків за допомогою WbRTC) Маю досвід роботи керування проектом.
null
null
Unity
intermediate
4
Досвід роботи з Unity3D 2D,3D.C#,xml,Json, facebook API, NGUI,2dtoolkit,Photon Network. Android native/IOS native. Створення анімацій. Базовий рівеньPhotoshop, Blender,3dmax. Досвід роботи з AR додатками (розробляв додаток для пластичної хірургії). Досвід роботи з WebRTC (розробляв додаток для відео дзвінків за допомогою WbRTC) Маю досвід роботи керування проектом.
uk
568d6a85-b9c0-5692-873a-3625024c9886
23,536
Розробник Unity3D
Створення прототипів ігор для мобільних пристроїв. Програмування ігрових механік, ігрової фізики, ігрового UI. Оптимізація коду, рефакторинг, приведення коду у відповідність принципам SOLID. Розуміння OOP. Використання паттернів проектування. Робота з плагінами і сторонніми бібліотеками.
Можливість використовувати набуті знання і досвід і здобувати нові. Працювати у дружньому колективі цікавих людей.
Самостійно створив декілька прототипів відеоігр від ідеї до реалізації.
.NET
fluent
1.5
Самостійно створив декілька прототипів відеоігр від ідеї до реалізації. Створення прототипів ігор для мобільних пристроїв. Програмування ігрових механік, ігрової фізики, ігрового UI. Оптимізація коду, рефакторинг, приведення коду у відповідність принципам SOLID. Розуміння OOP. Використання паттернів проектування. Робота з плагінами і сторонніми бібліотеками. Можливість використовувати набуті знання і досвід і здобувати нові. Працювати у дружньому колективі цікавих людей.
uk
98437450-822c-5670-9bda-eda306ed92ce
23,537
Розробник Unity/C#
Unity розробник з 2017. Часні замовлення, розробка ігор: 1) Silenced The House (Steam/Google Play) 2) Black Jack Story (Steam) 3) Bewitched (Steam/Google Play)
null
null
.NET
intermediate
3
Unity розробник з 2017. Часні замовлення, розробка ігор: 1) Silenced The House (Steam/Google Play) 2) Black Jack Story (Steam) 3) Bewitched (Steam/Google Play)
uk
bac74900-3054-520f-ab11-c225c1fdad70
23,538
Розробник VBA
Використовую Ексель макроси, Інтегрую SQL,MySQL. Базові знання PHP, HTML
Аутсорсинг, Великий проект
Власні робочі проекти, автоматизація робочих процесів
SQL
basic
4
Власні робочі проекти, автоматизація робочих процесів Використовую Ексель макроси, Інтегрую SQL,MySQL. Базові знання PHP, HTML Аутсорсинг, Великий проект
uk
4f87a9ac-28d9-519b-a05a-bab010a95f51
23,539
Розробник WEB
HTML/CSS, git, Adobe Photoshop, win-based OS as administrator, IT-management, командна робота на результат, керівництво IT-підрозділом (залізо, адміністрування, customer-support, постановка завдань, контроль за термінами та якістю виконання, охорона праці, пожежна безпека, розрахунки штату оптимізація роботи, закупівлі, прийняття рішень)
цікава робота з можливістю отримання досвіду та відповідної заробітної плати
впровадження service-desk з нуля.
JavaScript
pre
0
впровадження service-desk з нуля. HTML/CSS, git, Adobe Photoshop, win-based OS as administrator, IT-management, командна робота на результат, керівництво IT-підрозділом (залізо, адміністрування, customer-support, постановка завдань, контроль за термінами та якістю виконання, охорона праці, пожежна безпека, розрахунки штату оптимізація роботи, закупівлі, прийняття рішень) цікава робота з можливістю отримання досвіду та відповідної заробітної плати
uk
4decca3f-c45b-55bb-aecb-18565cfe1fcc
23,540
Розробник WEB
Розробник WEB сайтів на CMS Joomla, Virtuemart (від landing page до інтернет магазинів). SEO оптимізація та просування сайтів. Створення рекламних компаній в різноманітних DSP платформах, запуск реклами різних типів (контекстна, контекстно-медійна, банерна та відео).
Бажання працювати в амбітній та перспективній компанії.
null
JavaScript
pre
1.5
Розробник WEB сайтів на CMS Joomla, Virtuemart (від landing page до інтернет магазинів). SEO оптимізація та просування сайтів. Створення рекламних компаній в різноманітних DSP платформах, запуск реклами різних типів (контекстна, контекстно-медійна, банерна та відео). Бажання працювати в амбітній та перспективній компанії.
uk
eab59e09-7893-504a-b4ff-6676807e3612
23,541
Розробник Wordpress
10 років – у Райффайзен Банк Аваль. Відділ ІТ. Посада: інженер-програміст, інженер з комп'ютерних систем. Займався розробкою та супроводом програмного забезпечення. За час роботи у відділі ІТ комерційного банку я звик виконувати завдання досконало. 2 роки – розробка та супровід сайтів (Wordpress, PHP, JS, jQuery, CSS, HTML). Робота с плагінами Elementor, Woocommerce, ACF, Woody Snippets, Ultimate Member, Polylang, Contact Form 7, BookingPress, Yoast SEO та іншими. Приклади робіт на Wordpress: sites.olekit.com psycholog.olekit.com shop.olekit.com
null
null
Other
intermediate
2
10 років – у Райффайзен Банк Аваль. Відділ ІТ. Посада: інженер-програміст, інженер з комп'ютерних систем. Займався розробкою та супроводом програмного забезпечення. За час роботи у відділі ІТ комерційного банку я звик виконувати завдання досконало. 2 роки – розробка та супровід сайтів (Wordpress, PHP, JS, jQuery, CSS, HTML). Робота с плагінами Elementor, Woocommerce, ACF, Woody Snippets, Ultimate Member, Polylang, Contact Form 7, BookingPress, Yoast SEO та іншими. Приклади робіт на Wordpress: sites.olekit.com psycholog.olekit.com shop.olekit.com
uk
0af93e69-a2ee-5280-87c1-af67468ef4c1
23,542
Розробник Wordpress
WEB DESIGN WORDPRESS-DEV: PSD (XD, Figma) to Custom Theme [Elementor (Custom Skin, Widget), WP Bakery (Custom Modul), Gutenberg (Custom Block), Divi (Custom Modul), Premium Theme, Custom Plugin, Custom Widget, Custom MetaBox, Custom WooCommerce Theme]. WP Themes Structure, Templates, WP Function, WP Hooks, WP Shortcodes, WP_Query, AJAX in WP, WP Plugins зоопарк [ACF Pro, Carbon Fields, CPT UI, GravityForm, CF7, The Event Calendar Pro, GiveWP, Booked, Polyleng, Max Mega Menu, Slider Revolution ...] FRONT-END: HTML5 [base, Foundation, Bootstrap, TailwindCSS], СSS3 [base, transition, animation, flex model, grid, pixel perfect, BEM, SASS] JS, TS, [jQuery, Lodash, jQuery AJAX, Foundation JS, Bootstrap JS, Slick, Fancybox, Isotop, Font Awersom, Google Map API ...], JWTauth, GrapQL, RESTapi Vue [Vue, Nuxt, Piniaa, vueUse, vueDraggable] React [] BACK-END: PHP, PHP OOP, SQL, MySQL, Strai, Laravel [Filament] TOOLS / Infrastructure: Git, GitHub, Gulp, Webpack, Vite, BrowserSync, Open Server, phpMyAdmin, cPanel, WPEngine, Docker-compose, Herocu, Netlify, Vercel, PphStorm, VSC, Slack, Trello, ClickUP OTHER SEO [Google Analytics, Yandex Metrika, Wordpress SEO (Yoast SEO, All in One SEO Pack), SMM [Таргет Facebook, Instagram] GRAPHIC DESIGN Photoshop, Lightroom Illustrator Photoshop, XD, Figma Mokup.me, InDesign, After Effects, Premiere Pro, Premiere Elements, Pro100
null
null
PHP
basic
2.5
WEB DESIGN WORDPRESS-DEV: PSD (XD, Figma) to Custom Theme [Elementor (Custom Skin, Widget), WP Bakery (Custom Modul), Gutenberg (Custom Block), Divi (Custom Modul), Premium Theme, Custom Plugin, Custom Widget, Custom MetaBox, Custom WooCommerce Theme]. WP Themes Structure, Templates, WP Function, WP Hooks, WP Shortcodes, WP_Query, AJAX in WP, WP Plugins зоопарк [ACF Pro, Carbon Fields, CPT UI, GravityForm, CF7, The Event Calendar Pro, GiveWP, Booked, Polyleng, Max Mega Menu, Slider Revolution ...] FRONT-END: HTML5 [base, Foundation, Bootstrap, TailwindCSS], СSS3 [base, transition, animation, flex model, grid, pixel perfect, BEM, SASS] JS, TS, [jQuery, Lodash, jQuery AJAX, Foundation JS, Bootstrap JS, Slick, Fancybox, Isotop, Font Awersom, Google Map API ...], JWTauth, GrapQL, RESTapi Vue [Vue, Nuxt, Piniaa, vueUse, vueDraggable] React [] BACK-END: PHP, PHP OOP, SQL, MySQL, Strai, Laravel [Filament] TOOLS / Infrastructure: Git, GitHub, Gulp, Webpack, Vite, BrowserSync, Open Server, phpMyAdmin, cPanel, WPEngine, Docker-compose, Herocu, Netlify, Vercel, PphStorm, VSC, Slack, Trello, ClickUP OTHER SEO [Google Analytics, Yandex Metrika, Wordpress SEO (Yoast SEO, All in One SEO Pack), SMM [Таргет Facebook, Instagram] GRAPHIC DESIGN Photoshop, Lightroom Illustrator Photoshop, XD, Figma Mokup.me, InDesign, After Effects, Premiere Pro, Premiere Elements, Pro100
uk
365aee10-b94b-511e-a81e-6b994883bd05
23,543
Розробник Wordpress
Веб-розробкою заціквився в 2009 році як хобі. У вільний від основної роботи час створював та рзкручував сайти на CMS Joomla для продажу на біржах. В 2017 та в 2019 закінчив курси beetroot.academy (front-end та advanced wordpress) і з 2019 року змінив сферу діяльності і працюю віддалено та на фрілансі розробником. Деякі із моїх робіт: opishne-museum.gov.ua angro.com.ua learnlifelong.net котан.укр тест-драйв.укр
null
null
PHP
basic
3
Веб-розробкою заціквився в 2009 році як хобі. У вільний від основної роботи час створював та рзкручував сайти на CMS Joomla для продажу на біржах. В 2017 та в 2019 закінчив курси beetroot.academy (front-end та advanced wordpress) і з 2019 року змінив сферу діяльності і працюю віддалено та на фрілансі розробником. Деякі із моїх робіт: opishne-museum.gov.ua angro.com.ua learnlifelong.net котан.укр тест-драйв.укр
uk
b855e643-3bda-5111-90ba-2a8a14b2c543
23,544
Розробник Wordpress
Постійно працюю з сайтами на WP. ACF, Woocommerce. Час від часу opencart. Верстаю з Photoshop, Figma.
null
null
Java
pre
5
Постійно працюю з сайтами на WP. ACF, Woocommerce. Час від часу opencart. Верстаю з Photoshop, Figma.
uk
36c2a46e-0092-5eb1-82ce-cc19ff042726
23,545
Розробник Wordpress
Розробляю сайти на Wordpress , створювала тестові сайти, яких немає в інтернеті. Закінчила курси на відмінно від Leona School, хочу розвинути більше свої навички в сео і розробці. На даний момент поглиблююсь більше в розробку. Працювала адміністратором в танцювальній студії, добре працюю в команді.
Очікування від роботи, це насамперед розвиток своїх навичок і кар‘єрний, хороша команда.
Закінчила Національний університет ”Львівська політехніка” спеціальність прикладна математика і курси по розробці на Wordpress і просуванню сайтів. На даний момент навчаюсь на математичному і комп‘ютерному моделюванні.
JavaScript
pre
0
Закінчила Національний університет ”Львівська політехніка” спеціальність прикладна математика і курси по розробці на Wordpress і просуванню сайтів. На даний момент навчаюсь на математичному і комп‘ютерному моделюванні. Розробляю сайти на Wordpress , створювала тестові сайти, яких немає в інтернеті. Закінчила курси на відмінно від Leona School, хочу розвинути більше свої навички в сео і розробці. На даний момент поглиблююсь більше в розробку. Працювала адміністратором в танцювальній студії, добре працюю в команді. Очікування від роботи, це насамперед розвиток своїх навичок і кар‘єрний, хороша команда.
uk
c6133e0d-10bd-5739-8246-2ed2981ac962
23,546
Розробник WordPress
Ведення інтернет-магазинів досвід 1 рік.
null
null
PHP
basic
1
Ведення інтернет-магазинів досвід 1 рік.
uk
dbc34b26-1800-51b0-b353-9855ebe8b83c
23,547
Розробник Андроїд
Комерцiйний досвiд з листопада 2021 року, зараз працевлаштований. До працевлаштування розробив три власних проекти: гра та два додатки - погода ("Weather") та запис маршрутів ("Route recording"). Сенс гри (завантажена у Play Market) це вгадування назви пісні за фрагментом, що відтворюється, зберігаються рекорди. Додаток "Weather" відображає дані про погоду в поточному або вибраному місці на карті Google за назвою. Існують інші налаштування. Додаток "Route Recording" записує (у тому числі у фоновому режимі), зберігає та відображає на карті маршрути ваших прогулянок та подорожей. Налаштувань багато. Можливість зареєструвати обліковий запис і зберегти дані на сервері. Технології які використовував:Java, Kotlin, MVVM, Coroutines, Retrofit2, Dagger2, REST API, Room, GoogleMaps, Exo Player.
null
На основі вивченого матеріалу з сайту developer.android.com написав три проекти: гра та два додатки - прогноз погоди та запис маршрутів. Маю аккаунт розробника на Google Play. Гру "Арія" (Ария) завантажило більше 1000 користувачів.Комерцiйний досвiд з листопада 2021 року.
Android
intermediate
1
На основі вивченого матеріалу з сайту developer.android.com написав три проекти: гра та два додатки - прогноз погоди та запис маршрутів. Маю аккаунт розробника на Google Play. Гру "Арія" (Ария) завантажило більше 1000 користувачів.Комерцiйний досвiд з листопада 2021 року. Комерцiйний досвiд з листопада 2021 року, зараз працевлаштований. До працевлаштування розробив три власних проекти: гра та два додатки - погода ("Weather") та запис маршрутів ("Route recording"). Сенс гри (завантажена у Play Market) це вгадування назви пісні за фрагментом, що відтворюється, зберігаються рекорди. Додаток "Weather" відображає дані про погоду в поточному або вибраному місці на карті Google за назвою. Існують інші налаштування. Додаток "Route Recording" записує (у тому числі у фоновому режимі), зберігає та відображає на карті маршрути ваших прогулянок та подорожей. Налаштувань багато. Можливість зареєструвати обліковий запис і зберегти дані на сервері. Технології які використовував:Java, Kotlin, MVVM, Coroutines, Retrofit2, Dagger2, REST API, Room, GoogleMaps, Exo Player.
uk
d7dfd85f-3932-5ce8-8f64-337eefdb7203
23,548
Розробник анімації
Пройшовши курси в онлайн школі Mobios school маю гарні володіння в програмах: Adobe Illustrator Adobe Photoshop Adobe Audition Adobe Premiere Pro Adobe Media Encoder Adobe After Effects На початку навчання зареєструвався на платформах фрілансу та почав брати перші замовлення. Отримав гарні відгуки та оцінку. Одним із перших успішно закінчив навчання з подякою та сертифікатом. Брав участь у тренінгах компаній та розробляв рекламні банери. Планую і надалі розвиватися, удосконалюватися та ставати краще з вашою компанією.
null
null
Artist
pre
1
Пройшовши курси в онлайн школі Mobios school маю гарні володіння в програмах: Adobe Illustrator Adobe Photoshop Adobe Audition Adobe Premiere Pro Adobe Media Encoder Adobe After Effects На початку навчання зареєструвався на платформах фрілансу та почав брати перші замовлення. Отримав гарні відгуки та оцінку. Одним із перших успішно закінчив навчання з подякою та сертифікатом. Брав участь у тренінгах компаній та розробляв рекламні банери. Планую і надалі розвиватися, удосконалюватися та ставати краще з вашою компанією.
uk
300dc618-5369-5853-a89b-1a5eea22f42c
23,549
Розробник баз данних
CSS, HTML, С#, MySQL -створення програмних додатків на мові програмування C#; -проектування інформаційно-комунікаційних (зокрема захищених) мереж та налаштування мережевого обладнання; - проектування релятивних баз данних та розробка програмних систем управління до них.
null
null
SQL
pre
6
CSS, HTML, С#, MySQL -створення програмних додатків на мові програмування C#; -проектування інформаційно-комунікаційних (зокрема захищених) мереж та налаштування мережевого обладнання; - проектування релятивних баз данних та розробка програмних систем управління до них.
uk
8c2501b1-710d-58e0-bfc9-653a1f0e95f4
23,550
Розробник баз данних; Фахівець с розробки/підтримки/впровадження програмного забезпечення; QA
Досвід: SQL, Oracle SQL, Data Quality, Manual та Automate QA (включно: функціональне та Selenium). Робота с розробкою Enterprise систем (Back-End та Web), Кастомні продукти та проекти на замовлення. Досвід у розробці та впровадженні Oracle ERP/CRM систем 5 років (технічний консультант та розробник). Досвід у проектному керуванні 5 років. Робота з постановкою та розробкою ТЗ та специфікацій; впровадження проектів та підтримка; супровід продажів. Шукаю віддалену(online у бізнес час) роботу у напрямках: Бізнес консультант, розробка програмного забезпечення, курування проектами, розробка технічних завдань, тестування/QA
Професійність, чесність, прозорість, пунктуальність з фінансами
Навики комунікації та керування ресурсом Маю досвід у повному циклі розробки ІТ проектів Планування та Таймінг Вміння використовувати Collaboration Tools у роботі
SQL
intermediate
8
Навики комунікації та керування ресурсом Маю досвід у повному циклі розробки ІТ проектів Планування та Таймінг Вміння використовувати Collaboration Tools у роботі Досвід: SQL, Oracle SQL, Data Quality, Manual та Automate QA (включно: функціональне та Selenium). Робота с розробкою Enterprise систем (Back-End та Web), Кастомні продукти та проекти на замовлення. Досвід у розробці та впровадженні Oracle ERP/CRM систем 5 років (технічний консультант та розробник). Досвід у проектному керуванні 5 років. Робота з постановкою та розробкою ТЗ та специфікацій; впровадження проектів та підтримка; супровід продажів. Шукаю віддалену(online у бізнес час) роботу у напрямках: Бізнес консультант, розробка програмного забезпечення, курування проектами, розробка технічних завдань, тестування/QA Професійність, чесність, прозорість, пунктуальність з фінансами
uk
e066b65e-5352-5bcc-b3ce-7945a1273f89
23,551
Розробник вбудованих систем
Займаюсь розробкою програмно-апаратних комплексів різної складності, уже протягом 3-ьох років. Володію технологіями та маю досвід розробки під мікроконтролери STM та AVR. Виконую розробку для PC за допомогою стеку Python + Qt. Виконував розробку у галузях: медицини, військової справи, радіозв'язку.
Участь у перспективних, соціально-корисних, проектах.
Досвід авіамоделювання. Прийняв участь у міжнародних змаганнях. Прийняв участь у розробці військового засобу радіоелектронної розвідки. Розробив технічне рішення для наукової роботи. На основі рішення - був розроблений патент. Волонтер.
C++
upper
3
Досвід авіамоделювання. Прийняв участь у міжнародних змаганнях. Прийняв участь у розробці військового засобу радіоелектронної розвідки. Розробив технічне рішення для наукової роботи. На основі рішення - був розроблений патент. Волонтер. Займаюсь розробкою програмно-апаратних комплексів різної складності, уже протягом 3-ьох років. Володію технологіями та маю досвід розробки під мікроконтролери STM та AVR. Виконую розробку для PC за допомогою стеку Python + Qt. Виконував розробку у галузях: медицини, військової справи, радіозв'язку. Участь у перспективних, соціально-корисних, проектах.
uk
66f284ae-8307-5bb0-8a48-4a36cc329e61
23,552
Розробник вбудованих систем
Мною була створена власна універсальна прошивка з функцією OTA для сімейства пристроїв на базі ESP8266 сумісна з популярними пристроями IoT для розумного будинку (Sonoff basic, Sonoff TH, Sonoff T1) Та підтримкою таких сенсорів як - ds18b20 (5 шт на одній лінії), DTH22 (DTH11), TSL2561, BMP180 (BMP280), HDC1080. Також підтримка дисплею ssd1306, та розширювач портів 4х4 і контроль рівня води власної розробки. Що є додатковим функціоналом, якого не мають девайси Sonoff в стоковому варіанті. Прошивка і пристрої працюють з хмарою IoT blynk.io Зараз надійно і справно працює 8 пристрої в єдиній системі розумного будинку і виконують такі функції як: погодна станція (температура, вологість, тиск, рівень освітленості, реле для водяної станції) Літній душ (температура води, рівень води, освітлення приміщення душу) планувальник завдань сам контролює час набору води, рівень в ємності і час нагріву води. Реле розетки для кондиціонера з температурою і вологістю. Люстра (увімкнути/вимкнути) з сенсорною кнопкою. Настільна лампа на світлодіодних стрічках з регулюємою яскравістю з сенсорною кнопкою. RGB підсвітка Тестовий девайс для розробки прошивок. Мною була розроблена універсальна плата для пристроїв IoT на базі ESP8266 та ESP32 з розширювачем портів I/O 16 шт. Та розширювачем PWM на 16 каналів з MOSFET ключами для RGB стрічок. Постійно у вільний час вивчаю, підвищую знання і цікавлюсь новинками про все, що стосуєтсья мікроконтролерів STM32. Вивчаю засоби розробки для STM32, архітектуру мікроконтролерів сімейства STM32 та їхню периферію. Створюю власні бібліотеки та всілякі пристрої на базі STM32. Веду власний блог з навчанням по мікроконтролерам STM32. Займаюсь тренерством, навчаю учнів online: C/C++, stm32, IoT, ESP32
Комфортно, легко і цікаво заробляти нормальні гроші :)
Створення "Автоматичної системи контролю твердості металів" вимірювання відбитків по Брюнелю. За чотирі місяці, мною була створена повноцінна перша версія програма для OS Windows мовою C#, яка дозволяє за допомоги зовнішнього мікроскопу захопити зображення відбитку, проаналізувати зображення на наявність відбитку, відокремити відбиток від іншого зображення, та виміряти розмір відбитку і вже з отриманих даних визначити твердість металу, що вимірюється. Занести отримані вимірювання і зображення відбитку в базу даних. Це можна зробити, як в повністю в автоматичному режимі, так і в ручному (оператор має можливість власноруч виміряти розмір відбитку на зображенні за допомоги миші розтягуванням діагоналей на зображені відбитку).
C++
basic
5
Створення "Автоматичної системи контролю твердості металів" вимірювання відбитків по Брюнелю. За чотирі місяці, мною була створена повноцінна перша версія програма для OS Windows мовою C#, яка дозволяє за допомоги зовнішнього мікроскопу захопити зображення відбитку, проаналізувати зображення на наявність відбитку, відокремити відбиток від іншого зображення, та виміряти розмір відбитку і вже з отриманих даних визначити твердість металу, що вимірюється. Занести отримані вимірювання і зображення відбитку в базу даних. Це можна зробити, як в повністю в автоматичному режимі, так і в ручному (оператор має можливість власноруч виміряти розмір відбитку на зображенні за допомоги миші розтягуванням діагоналей на зображені відбитку). Мною була створена власна універсальна прошивка з функцією OTA для сімейства пристроїв на базі ESP8266 сумісна з популярними пристроями IoT для розумного будинку (Sonoff basic, Sonoff TH, Sonoff T1) Та підтримкою таких сенсорів як - ds18b20 (5 шт на одній лінії), DTH22 (DTH11), TSL2561, BMP180 (BMP280), HDC1080. Також підтримка дисплею ssd1306, та розширювач портів 4х4 і контроль рівня води власної розробки. Що є додатковим функціоналом, якого не мають девайси Sonoff в стоковому варіанті. Прошивка і пристрої працюють з хмарою IoT blynk.io Зараз надійно і справно працює 8 пристрої в єдиній системі розумного будинку і виконують такі функції як: погодна станція (температура, вологість, тиск, рівень освітленості, реле для водяної станції) Літній душ (температура води, рівень води, освітлення приміщення душу) планувальник завдань сам контролює час набору води, рівень в ємності і час нагріву води. Реле розетки для кондиціонера з температурою і вологістю. Люстра (увімкнути/вимкнути) з сенсорною кнопкою. Настільна лампа на світлодіодних стрічках з регулюємою яскравістю з сенсорною кнопкою. RGB підсвітка Тестовий девайс для розробки прошивок. Мною була розроблена універсальна плата для пристроїв IoT на базі ESP8266 та ESP32 з розширювачем портів I/O 16 шт. Та розширювачем PWM на 16 каналів з MOSFET ключами для RGB стрічок. Постійно у вільний час вивчаю, підвищую знання і цікавлюсь новинками про все, що стосуєтсья мікроконтролерів STM32. Вивчаю засоби розробки для STM32, архітектуру мікроконтролерів сімейства STM32 та їхню периферію. Створюю власні бібліотеки та всілякі пристрої на базі STM32. Веду власний блог з навчанням по мікроконтролерам STM32. Займаюсь тренерством, навчаю учнів online: C/C++, stm32, IoT, ESP32 Комфортно, легко і цікаво заробляти нормальні гроші :)
uk
bca5512d-39bd-536d-976c-aa0bb83e4d7d
23,553
Розробник вбудованих систем, схемотехніка, програмування
– Повний цикл розробки електронних пристроїв на мікроконтролерах. – Використовування САПР PCad, MicroCap, Proteus, Eagle, Sprint Layout та інше. – Розробка схеми принципіальної, топології друкованої плати, виготовлення плат, сборка електронних систем, написання програмного коду, тестування коду та коректної роботи системи з подальшим удосконаленням як і коду так і схеми взагалі. Узгодження електронної частини проекту з механічною частиною. – Написання програм для МК (Microchip, Atmel, STM, ESP, ARM, Raspberry та клони). – Мови програмування для МК: asm, C, С++. – Узгодження систем на МК з ПК. – Написання програм для ПК (дружній інтерфейс для роботи з підключеними системами на МК). – Підготування проектної, технічної та технологічної документації для запуску серії пристроїв.
null
null
C++
pre
10
– Повний цикл розробки електронних пристроїв на мікроконтролерах. – Використовування САПР PCad, MicroCap, Proteus, Eagle, Sprint Layout та інше. – Розробка схеми принципіальної, топології друкованої плати, виготовлення плат, сборка електронних систем, написання програмного коду, тестування коду та коректної роботи системи з подальшим удосконаленням як і коду так і схеми взагалі. Узгодження електронної частини проекту з механічною частиною. – Написання програм для МК (Microchip, Atmel, STM, ESP, ARM, Raspberry та клони). – Мови програмування для МК: asm, C, С++. – Узгодження систем на МК з ПК. – Написання програм для ПК (дружній інтерфейс для роботи з підключеними системами на МК). – Підготування проектної, технічної та технологічної документації для запуску серії пристроїв.
uk
bafd55c9-a96a-5b17-8dd4-35160f68e6cd
23,554
Розробник веб-застосунків
Я працював веб-розробником протягом 5 років, де створював та підтримував веб-сайти та веб-додатки для різних клієнтів. Я володію досвідом розробки веб-інтерфейсів з використанням HTML, CSS, JavaScript та фреймворків, таких як React та Angular. Я також володію досвідом роботи з серверною стороною, зокрема з Node.js та базами даних. Я маю досвід управління проектами та командної роботи, а також у розробці масштабованих та оптимізованих веб-додатків.
null
null
JavaScript
fluent
5
Я працював веб-розробником протягом 5 років, де створював та підтримував веб-сайти та веб-додатки для різних клієнтів. Я володію досвідом розробки веб-інтерфейсів з використанням HTML, CSS, JavaScript та фреймворків, таких як React та Angular. Я також володію досвідом роботи з серверною стороною, зокрема з Node.js та базами даних. Я маю досвід управління проектами та командної роботи, а також у розробці масштабованих та оптимізованих веб-додатків.
uk
304ef262-176d-5b36-89d2-45746018b901
23,555
Розробник веб-сайу
Створював лендінги html, та сайти на wordpress. Є приклади: npo-smk.com, legion.zp.ua. Готовий навчатись, розвиватись. Беру справу і довожу її о кінця.
null
В арсеналі наявні блтзько 5 робочих сатів розвроблених під ключ, наявний досвід у налаштуванні реклами та просуванні веб-сайтів.
JavaScript
no_english
1
В арсеналі наявні блтзько 5 робочих сатів розвроблених під ключ, наявний досвід у налаштуванні реклами та просуванні веб-сайтів. Створював лендінги html, та сайти на wordpress. Є приклади: npo-smk.com, legion.zp.ua. Готовий навчатись, розвиватись. Беру справу і довожу її о кінця.
uk
b00dd8c7-98ca-5c96-80ee-51e7d511292e
23,556
Розробник додатків
Досвіду роботи немає. Але я вчусь і розвиваюсь в Python. Починав з самого елементарного. Дуже хочу знайти роботу у цій сфері.
null
null
Python
basic
0
Досвіду роботи немає. Але я вчусь і розвиваюсь в Python. Починав з самого елементарного. Дуже хочу знайти роботу у цій сфері.
uk
8dc7f104-536d-589a-a3d0-9c5d86541cbe
23,557
Розробник ігор на Construct 3
Створюю мобільні 2D ігри типу Casual на движку Construct 3. Досвід роботі 5-6 років. Є пару проектів у Плей Маркеті з робочою рекламою. Також можу розробляти ігри на ПК. Маю також досвід в створенні прототипів та різних механік ігор
null
null
Android
intermediate
5
Створюю мобільні 2D ігри типу Casual на движку Construct 3. Досвід роботі 5-6 років. Є пару проектів у Плей Маркеті з робочою рекламою. Також можу розробляти ігри на ПК. Маю також досвід в створенні прототипів та різних механік ігор
uk
d7ee0b34-fb78-5263-81ce-dafdca968f5b
23,558
розробник-інженер на мікроконтроллери
розробка embedded - є свої проекти(автоматика для систем вирощування), та досвід роботи в комерційному проекті. вмію користуватись обладнанням(діагностика, пайка). до того, як зайнятись контроллерами та програмуванням в цілому займався ремонтом електроніки, так що розумію принципи роботи та знаю, як працювати з більшістю документації по компонентам. невеликий досвід AVR. вмію небагато працювати з чистим C++ на десктоп та QT framework(з QML). також розбирався з raspberry(досвід linux допоміг). був невеликий досвід веб програмування, де і навчився працювати з mySQL та SQLite. ======= не основні навички. можуть бути актуальними при певних роботах в розробці обладнання та електроніки: робота в майстерні та трохи зі станками. вміння користуватись зварювальними аппаратами збірка електрообладнання знання аграрної сфери, включаючи гідропонні системи(вище згадувалось про мої проекти)
професійний розвиток. робота з новими технологіями. доступ до обладнання та заліза.
реалізовані проекти по гідропоніці та автоматиці для виррщування
C++
basic
4
реалізовані проекти по гідропоніці та автоматиці для виррщування розробка embedded - є свої проекти(автоматика для систем вирощування), та досвід роботи в комерційному проекті. вмію користуватись обладнанням(діагностика, пайка). до того, як зайнятись контроллерами та програмуванням в цілому займався ремонтом електроніки, так що розумію принципи роботи та знаю, як працювати з більшістю документації по компонентам. невеликий досвід AVR. вмію небагато працювати з чистим C++ на десктоп та QT framework(з QML). також розбирався з raspberry(досвід linux допоміг). був невеликий досвід веб програмування, де і навчився працювати з mySQL та SQLite. ======= не основні навички. можуть бути актуальними при певних роботах в розробці обладнання та електроніки: робота в майстерні та трохи зі станками. вміння користуватись зварювальними аппаратами збірка електрообладнання знання аграрної сфери, включаючи гідропонні системи(вище згадувалось про мої проекти) професійний розвиток. робота з новими технологіями. доступ до обладнання та заліза.
uk
807b2ed6-a540-5d6c-96d4-ecee1a3a1881
23,559
Розробник макетів сайтів, лендінгів на Figma, журналіст, відеомонтажер
Монтую відео у Вегасі та Прем'єрі, пишу статті на ігрову тематику в блозі, який зробив на WordPress, навчаюсь створювати макети сайтів та додатків у Figma.
Шукаю роботу монтажера медіаконтенту, журналіста, дизайнера сайтів, додатків на Figma та Photoshop. Віддалено або в офісі у Тернополі або Києві з цікавим колективом, де можна долучитися до реалізації творчих проектів.
Сайт на WordPress, де я пишу статті, підбираю, редагую зображення у Фотошопі: gamejourney.ru. Недовго займався фрілансом, встановленням сайтів на Woprdpress, Tilda. Працював копірайтером з англомовними джерелами на ігровому порталі. Працював 3 роки з програмою обліку у кафе. Закінчую навчання за спеціальністю Комп'ютерні науки.
Design
pre
0.5
Сайт на WordPress, де я пишу статті, підбираю, редагую зображення у Фотошопі: gamejourney.ru. Недовго займався фрілансом, встановленням сайтів на Woprdpress, Tilda. Працював копірайтером з англомовними джерелами на ігровому порталі. Працював 3 роки з програмою обліку у кафе. Закінчую навчання за спеціальністю Комп'ютерні науки. Монтую відео у Вегасі та Прем'єрі, пишу статті на ігрову тематику в блозі, який зробив на WordPress, навчаюсь створювати макети сайтів та додатків у Figma. Шукаю роботу монтажера медіаконтенту, журналіста, дизайнера сайтів, додатків на Figma та Photoshop. Віддалено або в офісі у Тернополі або Києві з цікавим колективом, де можна долучитися до реалізації творчих проектів.
uk
a4438a3b-da94-52c0-9dc6-793f7b4fc44f
23,560
Розробник мобільних додатків на Android, IOS (React Native, Flutter)
Компанія: Lead Solutions. Термін роботи: червень 2021- травень 2022 Посада: розробник мобільних додатків на Android, IOS (React Native)
null
Маю: - поглиблені знання frontend web-технологій HTML (HTML5), CSS( CSS3), JS( ES6), backend: React, NodeJS; - розуміння принципу роботи з ООП. - досвід роботи з віддаленими даними за допомогою REST APIs, GraphQL; - комерційний досвід розробки (> 1 року) мобільних ANDROID і IOS додатків на React Native. Досвід розробки функціональних компонентів з використанням Hooks і Redux; - досвід розробки мобільних додатків на Flutter; - розуміння принципу проектування SOLID, маю досвід роботи з MVP, BLOC; - знання Firebase, PostgreSQL; - досвід використання на практиці SOLID, MVP; - розуміння та досвід роботи з Git, GitHub, NPM.
Flutter
basic
1
Маю: - поглиблені знання frontend web-технологій HTML (HTML5), CSS( CSS3), JS( ES6), backend: React, NodeJS; - розуміння принципу роботи з ООП. - досвід роботи з віддаленими даними за допомогою REST APIs, GraphQL; - комерційний досвід розробки (> 1 року) мобільних ANDROID і IOS додатків на React Native. Досвід розробки функціональних компонентів з використанням Hooks і Redux; - досвід розробки мобільних додатків на Flutter; - розуміння принципу проектування SOLID, маю досвід роботи з MVP, BLOC; - знання Firebase, PostgreSQL; - досвід використання на практиці SOLID, MVP; - розуміння та досвід роботи з Git, GitHub, NPM. Компанія: Lead Solutions. Термін роботи: червень 2021- травень 2022 Посада: розробник мобільних додатків на Android, IOS (React Native)
uk
c315f24b-d844-5b15-887a-713e3ae06184
23,561
Розробник ПЗ
Немаю ніякого досвіду роботи ,маю велике бажання поглибленіше вивчити Java, принести користь вам ,готовий працювати деякий час за мінімальну плату, можу переїхати в інше місто якщо для цього є необхідність.
null
Досягнень нема, є тільки цілі, маю початковий рівень Англійської мови і в минулому вивчав Pascal.
Java
basic
0
Досягнень нема, є тільки цілі, маю початковий рівень Англійської мови і в минулому вивчав Pascal. Немаю ніякого досвіду роботи ,маю велике бажання поглибленіше вивчити Java, принести користь вам ,готовий працювати деякий час за мінімальну плату, можу переїхати в інше місто якщо для цього є необхідність.
uk
48437d8c-728e-5a6d-87e2-11cf3be7c725
23,562
Розробник ПЗ
Протягом 20-ти років впровадження та супрводження різноманітних банківських програмних продуктів. Написання ПЗ різного ступеня складності в середовищі Visual Studio (C#), а також включаючи розробку баз даних MS SQL, PL/SQL та їх програмування. Останні 2 роки розробляв ПЗ для програмного (автоматичного) трейдингу на різних торгових майданчиках та на різних мовах програмування, а саме - C#, Java, C++. Мав, невеликий по часу, досвід розробки та програмування пристрою на базі ПЛІС Altera (середовище Quartus) на мові Verilog. Маю досвід програмування мікроконтролерів STM32, STM8 (середовища Keil, Eclipse) на C, та розробки нескладних цифрових пристроїв на їх базі, включаючи розробку та виготовлення в домашніх умовах (ЛУТ, фоторезист) власних печатних плат. Мікроконтролери - це моє хобі на протязі всього життя, на яке ніколи не вистачало достатньо часу. "Дружу" з паяльником, тестером, осцилографом, цифровою схемотехнікою.
Вирішення цікавих завдань. Ускладнення завдань в процесі роботи. Отримання нових знань. Морального та матеріального задоволення.
Розробка ПЗ системи відеонагляду банкоматів, яке встановлювалось безпосередньо на компьютер банкомату та працювало паралельно основним функціям банкомату. ПЗ могло обслуговувати будь-яку кількість відеокамер (в межах розумного) та он-лайн перегляд на віддаленому моніторі. Программа віддаленого моніторінгу мережі банкоматів, яка завантажувала лог файли банкомату, зберігала інформацію в базі даних (MS SQL Server). Розробка, програмування та впровадження пристрою WatchDog для терміналів самообслуговування на базі ПЛІС Altera та ПЗ для підтримання бездротового модемного зв'язку між терміналом та сервером. Це було ще до використання EDGE. Розробка ПЗ для автоматичного трейдингу (торгівлі) на різних торгових майданчиках (Interactive Brokers, NinjaTrader, MT5) та на різних мовах програмування (С++, C#, Java включаючи JavaFX), заради чого в досить стислі терміни довелося вивчити Java, JavaFX, C++.
.NET
basic
11
Розробка ПЗ системи відеонагляду банкоматів, яке встановлювалось безпосередньо на компьютер банкомату та працювало паралельно основним функціям банкомату. ПЗ могло обслуговувати будь-яку кількість відеокамер (в межах розумного) та он-лайн перегляд на віддаленому моніторі. Программа віддаленого моніторінгу мережі банкоматів, яка завантажувала лог файли банкомату, зберігала інформацію в базі даних (MS SQL Server). Розробка, програмування та впровадження пристрою WatchDog для терміналів самообслуговування на базі ПЛІС Altera та ПЗ для підтримання бездротового модемного зв'язку між терміналом та сервером. Це було ще до використання EDGE. Розробка ПЗ для автоматичного трейдингу (торгівлі) на різних торгових майданчиках (Interactive Brokers, NinjaTrader, MT5) та на різних мовах програмування (С++, C#, Java включаючи JavaFX), заради чого в досить стислі терміни довелося вивчити Java, JavaFX, C++. Протягом 20-ти років впровадження та супрводження різноманітних банківських програмних продуктів. Написання ПЗ різного ступеня складності в середовищі Visual Studio (C#), а також включаючи розробку баз даних MS SQL, PL/SQL та їх програмування. Останні 2 роки розробляв ПЗ для програмного (автоматичного) трейдингу на різних торгових майданчиках та на різних мовах програмування, а саме - C#, Java, C++. Мав, невеликий по часу, досвід розробки та програмування пристрою на базі ПЛІС Altera (середовище Quartus) на мові Verilog. Маю досвід програмування мікроконтролерів STM32, STM8 (середовища Keil, Eclipse) на C, та розробки нескладних цифрових пристроїв на їх базі, включаючи розробку та виготовлення в домашніх умовах (ЛУТ, фоторезист) власних печатних плат. Мікроконтролери - це моє хобі на протязі всього життя, на яке ніколи не вистачало достатньо часу. "Дружу" з паяльником, тестером, осцилографом, цифровою схемотехнікою. Вирішення цікавих завдань. Ускладнення завдань в процесі роботи. Отримання нових знань. Морального та матеріального задоволення.
uk
da7d1df1-ab76-54e5-b7d1-821d780a3bdd
23,563
Розробник проєкту
2002 - 2023 - розробка ПК для прийому комунальних платежів населення та юридичних осіб - розробка системи нарахування сплати комунальних послуг населення та юридичних осіб - створення сайтів для сплати комунальних послуг в м.Дніпро (complatezh.info) м.Павлоград (comuslugi.info) - служби без інтерфейсу в містах Дніпропетровській області - м. Вишгород TCL\Tk, Mysql, PHP, HTML, CSS, AJAX, jQuery, JavaScript, C++ провідний програміст
Створення нового проєкту "з нуля". Від проєктування бази даних до розробки інтерфейсу кінцевого споживача.
Маю деякі досягнення. У хронологічному порядку... - створення внутрішньої СЕП Приватбанку. - програмний комплекс обробки комунальних платежів у Дніпрі та області. Від проєктування бази даних, до інтерфейсу кінцевого споживача. Те, що бачить кінцевий користувач, можна побачити на сайтах complatezh.info чи comuslugi.info. Там все - розрахунові модулі, модулі онлайн сплати, навіть квитанції до сплати.
PHP
intermediate
11
Маю деякі досягнення. У хронологічному порядку... - створення внутрішньої СЕП Приватбанку. - програмний комплекс обробки комунальних платежів у Дніпрі та області. Від проєктування бази даних, до інтерфейсу кінцевого споживача. Те, що бачить кінцевий користувач, можна побачити на сайтах complatezh.info чи comuslugi.info. Там все - розрахунові модулі, модулі онлайн сплати, навіть квитанції до сплати. 2002 - 2023 - розробка ПК для прийому комунальних платежів населення та юридичних осіб - розробка системи нарахування сплати комунальних послуг населення та юридичних осіб - створення сайтів для сплати комунальних послуг в м.Дніпро (complatezh.info) м.Павлоград (comuslugi.info) - служби без інтерфейсу в містах Дніпропетровській області - м. Вишгород TCL\Tk, Mysql, PHP, HTML, CSS, AJAX, jQuery, JavaScript, C++ провідний програміст Створення нового проєкту "з нуля". Від проєктування бази даних до розробки інтерфейсу кінцевого споживача.
uk
a04b7775-c457-5417-ae06-3b5650c793e6
23,564
Розробник С/C++
- UA - З мовою програмування С/С++ працюю біля року. Виконував такі проекти як: Алгортим Луна, Знаходження найбільшої нулевої підматриці, перетворення математичного запису функції до графічного її виразу.Робота зі строками, функціональне програмування,робота с графічною бібліотекою WinAPI.Хотів би знайти не дуже важку роботу для початку. Швидко навчаюсь,відповідально відношуся до своїх проектів. - RU - На языке С/С++ пишу около года. Делал такие проекты как : Алгоритм Луна, Нахождение наибольшей нулевой подматрицы, Преобразование математической записи функции в график этой функции. Робота со строками,функциональное программирование,работа с графической библиотекой WinAPI. Для начала хотел бы найти не очень тяжелую работу.Быстро учусь, ответственно отношусь к своим проектам. -EN- Working C/C++ language about the year. Projects I did : Algorithm Luna, finding the biggest zero's matrix, transforming mathematics expression to graphical representation.Working with strings,functional programming, working with graphical library WinAPI.I would like to find not very hard work for begining.Fast learner,Responsible for my projects.
-UA- Очікую роботу не на повний робочий день, хотілося би ,щоб робота була пов'язана с програмуванням на мові С/С++ .Складання не складних алгоритмів,розробка программ.Готов навчатися новим навикам. -RU- Ожидаю работу не на полный рабочий день, хотелось бы , чтобы работа была связана с программирование на языку C/C++.Составление не сложных алгоритмов, разработка программ.Готов обучаться новым навыкам. -EN- I am waiting for part-time work, I would like my job was related to work with C/C++ language. Drawing up not complicated algorithms ,developing programms. Ready for learning new skills.
- UA - Найбільше за все я пишаюсь проектом з перетворення математичного виразу до графічної інтерпритації,використовуючи графічну бібліотеку WinAPI. Будь-яка функція може бути побудована завдяки моєму алгоритму. Також, одна за найкращих моїх робіт є Алгоритм Луна, який може бути використований у банках, для відновлення втраченої цифри з банківкоської картки. Або відновлення цифри с будь-якої послідовності. -RU-Больше всего я горжусь проектам , по построение графика функции по его математическому выражению в заданном интервале, используя графическую библиотеку WinAPI.Любая функция может быть построена с помощью этого алгоритма. Также одна из моих наилучших робот это Алгоритм Луна, который может быть использован в банках,для восстановления утраченной цифры банковской карточки. Или восстановление цифры из какой-либо последовательности. -EN- One thing I proud of is project that transforms mathematical representation to graphical interpritation ,using graphical library WinAPI.Whatever function can be built using this algorithm. Also one of the best my works is Algorithm Luna , that can be used for recovering numeral in bank card. Or for recovering numeral in any sequence.
C++
upper
1.5
- UA - Найбільше за все я пишаюсь проектом з перетворення математичного виразу до графічної інтерпритації,використовуючи графічну бібліотеку WinAPI. Будь-яка функція може бути побудована завдяки моєму алгоритму. Також, одна за найкращих моїх робіт є Алгоритм Луна, який може бути використований у банках, для відновлення втраченої цифри з банківкоської картки. Або відновлення цифри с будь-якої послідовності. -RU-Больше всего я горжусь проектам , по построение графика функции по его математическому выражению в заданном интервале, используя графическую библиотеку WinAPI.Любая функция может быть построена с помощью этого алгоритма. Также одна из моих наилучших робот это Алгоритм Луна, который может быть использован в банках,для восстановления утраченной цифры банковской карточки. Или восстановление цифры из какой-либо последовательности. -EN- One thing I proud of is project that transforms mathematical representation to graphical interpritation ,using graphical library WinAPI.Whatever function can be built using this algorithm. Also one of the best my works is Algorithm Luna , that can be used for recovering numeral in bank card. Or for recovering numeral in any sequence. - UA - З мовою програмування С/С++ працюю біля року. Виконував такі проекти як: Алгортим Луна, Знаходження найбільшої нулевої підматриці, перетворення математичного запису функції до графічного її виразу.Робота зі строками, функціональне програмування,робота с графічною бібліотекою WinAPI.Хотів би знайти не дуже важку роботу для початку. Швидко навчаюсь,відповідально відношуся до своїх проектів. - RU - На языке С/С++ пишу около года. Делал такие проекты как : Алгоритм Луна, Нахождение наибольшей нулевой подматрицы, Преобразование математической записи функции в график этой функции. Робота со строками,функциональное программирование,работа с графической библиотекой WinAPI. Для начала хотел бы найти не очень тяжелую работу.Быстро учусь, ответственно отношусь к своим проектам. -EN- Working C/C++ language about the year. Projects I did : Algorithm Luna, finding the biggest zero's matrix, transforming mathematics expression to graphical representation.Working with strings,functional programming, working with graphical library WinAPI.I would like to find not very hard work for begining.Fast learner,Responsible for my projects. -UA- Очікую роботу не на повний робочий день, хотілося би ,щоб робота була пов'язана с програмуванням на мові С/С++ .Складання не складних алгоритмів,розробка программ.Готов навчатися новим навикам. -RU- Ожидаю работу не на полный рабочий день, хотелось бы , чтобы работа была связана с программирование на языку C/C++.Составление не сложных алгоритмов, разработка программ.Готов обучаться новым навыкам. -EN- I am waiting for part-time work, I would like my job was related to work with C/C++ language. Drawing up not complicated algorithms ,developing programms. Ready for learning new skills.
uk
b6e2db36-16a6-5187-8682-5a6ebe5494ec
23,565
Розробник С/C++
Є досвід у розробці: - бекенду для сайтів та мобільних додатків на С; - вебінтерфейсу та бекенду для Embrded пристроїв на С; - розрахункових додатків із використанням SSE, AVX, Vulkan API, sys_clone на С; - GUI додатків на Qt / C++. Володію такими інструментами, як GDB, Valgrind, GIT (базовий рівень). Також, є навички адміністрування Linux, знання SQL та аматорський досвід програмування STM32. Шукаю вакансію С / С++ розробника під Linux, переважно Embeded, або під RTOS та STM32.
На минулій роботі було так, що декілька команд працювали над одним проєктом і кожна надавала результат своєї роботи у вигляді бібліотеки (без коду). Так ось зліплювати це в один додаток та шукати баги - пекельний труд, і цим займатися мені б не хотілось.
- Переписав бота для Телеграм з PHP на С, тим самим значно збільшив швидкість відклику бота (з 500 мс до 125 мс при 1 клієнті та з 6 с до 250 мс при 40 клієнтах) - Своїми проєктами на GitHub
C++
pre
2
- Переписав бота для Телеграм з PHP на С, тим самим значно збільшив швидкість відклику бота (з 500 мс до 125 мс при 1 клієнті та з 6 с до 250 мс при 40 клієнтах) - Своїми проєктами на GitHub Є досвід у розробці: - бекенду для сайтів та мобільних додатків на С; - вебінтерфейсу та бекенду для Embrded пристроїв на С; - розрахункових додатків із використанням SSE, AVX, Vulkan API, sys_clone на С; - GUI додатків на Qt / C++. Володію такими інструментами, як GDB, Valgrind, GIT (базовий рівень). Також, є навички адміністрування Linux, знання SQL та аматорський досвід програмування STM32. Шукаю вакансію С / С++ розробника під Linux, переважно Embeded, або під RTOS та STM32. На минулій роботі було так, що декілька команд працювали над одним проєктом і кожна надавала результат своєї роботи у вигляді бібліотеки (без коду). Так ось зліплювати це в один додаток та шукати баги - пекельний труд, і цим займатися мені б не хотілось.
uk
5e7e26cb-b8ae-57f0-a602-43c65e2fbc1e
23,566
Розробник сайтів
Створив власний інтернет-магазин на PHP з інтеграцією 1С7.7 Використовував HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL та мову програмування 1С77 для написання нової конфігурації Торгівля+Склад. Використовую API для роботи з базами даних Нової Пошти, відправки СМС, телеграм-бот для отримання сповіщень про замовлення тощо.
null
null
PHP
basic
1.5
Створив власний інтернет-магазин на PHP з інтеграцією 1С7.7 Використовував HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL та мову програмування 1С77 для написання нової конфігурації Торгівля+Склад. Використовую API для роботи з базами даних Нової Пошти, відправки СМС, телеграм-бот для отримання сповіщень про замовлення тощо.
uk
24f56b9a-0013-5eee-8444-f6185e7c6e04
23,567
Розробник та верстальник сайтів на Drupal, WordPress та Django
Протягом 2-ї половини 2022 року мною було написано декілька десятків об'ємних навчальних статей у сфері програмування на Python - сайт pylot.me Починаючи з 2015 року з метою удосконалення впровадження та популяризації відкритих даних та електронних послуг я також: - розробив 4-і програмні сервіси, - склав ряд об'ємних монографій, - опублікував у ЗМІ щонайменше 12 статей. Окрім того, протягом останніх десятиліть (починаючи з 2008 року) я розробив та реалізував за рахунок грантів понад 20 соціально-економічних проектів, у рамках яких мною було з нуля створено щонайменше 10 сайтів. Також, з 2018 року з метою популяризації відкритих даних та соціально-орієнтованих HGO я під ключ створив ще не менше 7-ми сайтів. Більш детально про особисті досягнення, успіхи та поразки я розповідаю у своїй автобіографічній статті "Целительные свойства программирования"
Готовий старанно віддалено працювати в будь-якій сфері інформаційних технологій задля забезпечення можливості щомісячного витрачання не менше 500 доларів на підтримку свого здоров'я та здоров'я дружини в зв'язку з наявністю у нас інвалідністю.
Створив ПЗ "Менеджер форматорів", яке насамперед, призначено для максимальної автоматизації і спрощення роботи розпорядників інформації в сфері формування та оприлюднення відкритих даних.
Python
basic
4
Створив ПЗ "Менеджер форматорів", яке насамперед, призначено для максимальної автоматизації і спрощення роботи розпорядників інформації в сфері формування та оприлюднення відкритих даних. Протягом 2-ї половини 2022 року мною було написано декілька десятків об'ємних навчальних статей у сфері програмування на Python - сайт pylot.me Починаючи з 2015 року з метою удосконалення впровадження та популяризації відкритих даних та електронних послуг я також: - розробив 4-і програмні сервіси, - склав ряд об'ємних монографій, - опублікував у ЗМІ щонайменше 12 статей. Окрім того, протягом останніх десятиліть (починаючи з 2008 року) я розробив та реалізував за рахунок грантів понад 20 соціально-економічних проектів, у рамках яких мною було з нуля створено щонайменше 10 сайтів. Також, з 2018 року з метою популяризації відкритих даних та соціально-орієнтованих HGO я під ключ створив ще не менше 7-ми сайтів. Більш детально про особисті досягнення, успіхи та поразки я розповідаю у своїй автобіографічній статті "Целительные свойства программирования" Готовий старанно віддалено працювати в будь-якій сфері інформаційних технологій задля забезпечення можливості щомісячного витрачання не менше 500 доларів на підтримку свого здоров'я та здоров'я дружини в зв'язку з наявністю у нас інвалідністю.
uk
0ef8b928-e0a8-54d2-9709-7523042ccc5c
23,568
РР, IT Recruiter, HR (віддалено)
Привіт!:) Я маю досвід роботи рекрутером більше 4 років, з них 3 роки лідила команду з 3-8 людей. Мої навички: - робота з вакансіями різного технічного рівня: від трейні до тім/тех лідів та архітекторів; - моїми основними напрямками були технічні вакансії (в основному це .NET, Unity, DevOps, Admins, Tech Support, QA), але нетехнічні вакансії для мене теж цікаві; - повний цикл найму кандидатів: обробка резюме, прескринінг, співбесіда, оффер, бесіда по звільненню; - проведення one-to-one бесід з контрагентами та студентами навчальних проєктів компанії; - оформлення звітів з портретами кандидатів, аналізом проведених бесід; - комунікація з технічними експертами з приводу вакансій, кандидатів, процесів компанії, проблем з адаптацією нових контрагентів, тощо; - активний пошук кандидатів на різноманітних каналах пошуку; - менеджмент навчальних проєктів; - робота з CRM, Jira, StaffLoad, Staffin, Power BI. В ролі ліда: - допомога з адаптацією нових членів групи; - технічний менторінг команди; - оцінювання роботи членів моєї групи, розподіл завдань, контроль часу та якості роботи, проставлення рейтів, відпусток, лікарняних; - проведення бесід та побудова планів на подальший розвиток членів моєї групи; - організація робочих мітингів та тімбілдингів; - емоційна підтримка та опора для команди.
Мені цікаво продовжувати розвиватися як рекрутер, HR-менеджер, PP. Я не готова працювати з компаніями росії та білорусі.
- Закриття складних вакансій, в тому числі тех/тім лідів та архитекторів; - рекорд - 16 співбесід за робочий день; - була одним з перших груп лідів в нашому департменті, приймала участь у побудові процесів департменту; - проводила лекції для навчальної програми рекрутерів в компанії; - була спікером на конференції з профільним докладом.
Recruiter
pre
4
- Закриття складних вакансій, в тому числі тех/тім лідів та архитекторів; - рекорд - 16 співбесід за робочий день; - була одним з перших груп лідів в нашому департменті, приймала участь у побудові процесів департменту; - проводила лекції для навчальної програми рекрутерів в компанії; - була спікером на конференції з профільним докладом. Привіт!:) Я маю досвід роботи рекрутером більше 4 років, з них 3 роки лідила команду з 3-8 людей. Мої навички: - робота з вакансіями різного технічного рівня: від трейні до тім/тех лідів та архітекторів; - моїми основними напрямками були технічні вакансії (в основному це .NET, Unity, DevOps, Admins, Tech Support, QA), але нетехнічні вакансії для мене теж цікаві; - повний цикл найму кандидатів: обробка резюме, прескринінг, співбесіда, оффер, бесіда по звільненню; - проведення one-to-one бесід з контрагентами та студентами навчальних проєктів компанії; - оформлення звітів з портретами кандидатів, аналізом проведених бесід; - комунікація з технічними експертами з приводу вакансій, кандидатів, процесів компанії, проблем з адаптацією нових контрагентів, тощо; - активний пошук кандидатів на різноманітних каналах пошуку; - менеджмент навчальних проєктів; - робота з CRM, Jira, StaffLoad, Staffin, Power BI. В ролі ліда: - допомога з адаптацією нових членів групи; - технічний менторінг команди; - оцінювання роботи членів моєї групи, розподіл завдань, контроль часу та якості роботи, проставлення рейтів, відпусток, лікарняних; - проведення бесід та побудова планів на подальший розвиток членів моєї групи; - організація робочих мітингів та тімбілдингів; - емоційна підтримка та опора для команди. Мені цікаво продовжувати розвиватися як рекрутер, HR-менеджер, PP. Я не готова працювати з компаніями росії та білорусі.
uk
e6c3a450-5d20-5348-9f98-9ba95716f0db
23,569
Руководитель отдела продаж
Розробка каналів продажу продутку. Ведення проектної документації звітності,написання регламентів,інструкцій тощо. Аналіз бізнес процесів. Підняття середнього чеку. Дослідження цільової аудиторії покупців. Стратегічне мислення. Створення навчання по існуючим\новим бізнес процесам. Володіння тайм менеджемнтом. Управління командою з 20 людей Організація і планування виходу компанії на нові ринки. Стабілізація компанії під час кризи.
null
null
Sales
basic
4
Розробка каналів продажу продутку. Ведення проектної документації звітності,написання регламентів,інструкцій тощо. Аналіз бізнес процесів. Підняття середнього чеку. Дослідження цільової аудиторії покупців. Стратегічне мислення. Створення навчання по існуючим\новим бізнес процесам. Володіння тайм менеджемнтом. Управління командою з 20 людей Організація і планування виходу компанії на нові ринки. Стабілізація компанії під час кризи.
uk
ca2ba0a6-130e-5585-bf1f-08d4c6197ed2
23,570
Руководитель проекта
• Продавець-консультант 2016-2017 рр. (10 місяців) GD Cashmere (виробник трикотажного (в'язаного) одягу з кашеміру, мериносової вовни, шовку, бавовни.) - Консультація та підбір одягу, облік товару, участь в інвентаризаціях, ведення касових операцій в 1С, робота з клієнтською базою, підтримка стандартної роботи магазину (прийом, викладка товару, порядок у торговому приміщенні). • Фахівець із продажу банківських продуктів 2017 рік (1,5 місяці) ПАТ "Альфа-Банк" - Продаж банківських продуктів існуючим та потенційним клієнтам банку. • Фахівець з інформаційних технологій З 07.2018 по теперішній час ТОВ «Інтелект-сервіс» - Впровадження на підприємствах бухгалтерського програмного забезпечення ІС-ПРО; - встановлення та налаштування програми IS-pro; - написання програм в Visual basic та звітів в Fastreport; - проведення навчання для користувачів програми; - надання технічної підтримки клієнтам в телефонному режимі; - прийняття та обробка звернень від користувачів в тікетній системі Helpdesk; - тестування та виявлення помилок та похибок, які виникають під час роботи з ПЗ; - написання технічного завдання та доопрацювань розробникам та аналітикам; - написання інструкцій для користувачів; - активна співпраця із замовниками.
null
null
Other
pre
4
• Продавець-консультант 2016-2017 рр. (10 місяців) GD Cashmere (виробник трикотажного (в'язаного) одягу з кашеміру, мериносової вовни, шовку, бавовни.) - Консультація та підбір одягу, облік товару, участь в інвентаризаціях, ведення касових операцій в 1С, робота з клієнтською базою, підтримка стандартної роботи магазину (прийом, викладка товару, порядок у торговому приміщенні). • Фахівець із продажу банківських продуктів 2017 рік (1,5 місяці) ПАТ "Альфа-Банк" - Продаж банківських продуктів існуючим та потенційним клієнтам банку. • Фахівець з інформаційних технологій З 07.2018 по теперішній час ТОВ «Інтелект-сервіс» - Впровадження на підприємствах бухгалтерського програмного забезпечення ІС-ПРО; - встановлення та налаштування програми IS-pro; - написання програм в Visual basic та звітів в Fastreport; - проведення навчання для користувачів програми; - надання технічної підтримки клієнтам в телефонному режимі; - прийняття та обробка звернень від користувачів в тікетній системі Helpdesk; - тестування та виявлення помилок та похибок, які виникають під час роботи з ПЗ; - написання технічного завдання та доопрацювань розробникам та аналітикам; - написання інструкцій для користувачів; - активна співпраця із замовниками.
uk
ff4e0319-0465-5b6d-b80a-3a5cae410523
23,571
Руководитель проекта, ведущий инженер, стриминг инженер, Product manager, lead engineer video streaming engineer
Участь понад п'ять років в ІТ проєктах, пов'язаних із потоковим відео, інтернет-телебаченням, хмарними сервісами для ТБ. Великий досвід реалізації проектів, пов'язаних із хмарною обробкою відео. Проектування архітектури та розробка техзавдань, супровід розробки: веб плеєри і мобільні додатки для перегляду потокового відео і тв, системи кодування відео та управління трансляціями, IPTV/ОТТ платформи
Бажані умови роботи - по контракту
Є власні розробки - графічна оболонка управління скриптами ffmpeg для обробки реалтайм відеопотоків (Windows), хмарний плейаут для створення інтернет-телеканалів.
Product Manager
pre
5
Є власні розробки - графічна оболонка управління скриптами ffmpeg для обробки реалтайм відеопотоків (Windows), хмарний плейаут для створення інтернет-телеканалів. Участь понад п'ять років в ІТ проєктах, пов'язаних із потоковим відео, інтернет-телебаченням, хмарними сервісами для ТБ. Великий досвід реалізації проектів, пов'язаних із хмарною обробкою відео. Проектування архітектури та розробка техзавдань, супровід розробки: веб плеєри і мобільні додатки для перегляду потокового відео і тв, системи кодування відео та управління трансляціями, IPTV/ОТТ платформи Бажані умови роботи - по контракту
uk
3f53f484-e982-59b3-a5f6-b6158c98e66d
23,572
Рукрутер
До цього працювала Phone Sales Representative in call ceter в одному з Київський офісів. Є достатні навики спілкування, робота в команді, достатні знання англійської мови. Вирішила спробувати себе в якості ІТ рекрутера, дякую за будь-які пропозиції.
Працювати в дружній команді, приносити користь не тільки собі але й компанії, стати незамінним працівником.
null
PHP
intermediate
0
До цього працювала Phone Sales Representative in call ceter в одному з Київський офісів. Є достатні навики спілкування, робота в команді, достатні знання англійської мови. Вирішила спробувати себе в якості ІТ рекрутера, дякую за будь-які пропозиції. Працювати в дружній команді, приносити користь не тільки собі але й компанії, стати незамінним працівником.
uk
fac6cce2-cf2f-58b1-abfc-410856084be0
23,573
с++ c#
Реалізовував на с++ алгоритми факторізації, Криптосистема з еліптичною кривою Ельгамаля та квадратний корень для довгої арефметики Прототип гри пакмана систему управління табличними базами данних Генетичний алгорим який створю найліпший розклад занять
null
маю Сертифікати Coursera: 1) Mathematics for Machine Learning: Multivariate Calculus 2) Основы разработки на C++: белый пояс: Маю сертифікати Сертифікати Stepik: 1) Математическая логика и теория алгоритмов 2) Введение в сетевые технологии 3) Введение в архитектуру ЭВМ. Элементы операционных систем
C++
intermediate
0
маю Сертифікати Coursera: 1) Mathematics for Machine Learning: Multivariate Calculus 2) Основы разработки на C++: белый пояс: Маю сертифікати Сертифікати Stepik: 1) Математическая логика и теория алгоритмов 2) Введение в сетевые технологии 3) Введение в архитектуру ЭВМ. Элементы операционных систем Реалізовував на с++ алгоритми факторізації, Криптосистема з еліптичною кривою Ельгамаля та квадратний корень для довгої арефметики Прототип гри пакмана систему управління табличними базами данних Генетичний алгорим який створю найліпший розклад занять
uk
a9ee5bb4-8cb5-5db8-afa1-58e618a25c2d
23,574
С/C++ trainee/junior
Навчаюся за спеціальністю "Інженерія програмного забезпечення" в ЛНУ ім. І.Франка, де вперше почала активно знайомитися з мовами С/С++ на таких предметах як Дискретна математика та ООП. Також навчаючись саме тут я отримала досвід роботи з Linux та Shell. Маю бажання і надалі розвиватися у цьому напрямку. На даний момент поліпшую та поглиблюю свої знання в С/С++ та ООП, використовуючи доступні та зрозумілі джерела інформації. Також на меті є розвивати свою англійську для цього я практикую розмиви з носіями мови, а також відвідую курси та читаю.
null
null
C++
intermediate
0
Навчаюся за спеціальністю "Інженерія програмного забезпечення" в ЛНУ ім. І.Франка, де вперше почала активно знайомитися з мовами С/С++ на таких предметах як Дискретна математика та ООП. Також навчаючись саме тут я отримала досвід роботи з Linux та Shell. Маю бажання і надалі розвиватися у цьому напрямку. На даний момент поліпшую та поглиблюю свої знання в С/С++ та ООП, використовуючи доступні та зрозумілі джерела інформації. Також на меті є розвивати свою англійську для цього я практикую розмиви з носіями мови, а також відвідую курси та читаю.
uk
f77e230f-6c48-5a68-9b1a-7932eab59fa2
23,575
с# developer
Back end розробник, web програмування на c# ASP.NET, Entity framework, прагну навчатися та працювати в цій та інших сферах Некомерційний досвід, а саме навчання в університеті Дніпровська політехніка, проходження курсів різної складності
null
маю сертифікати за проходження курсів, сподіваюсь на нові досягнення саме у вас
.NET
upper
0
маю сертифікати за проходження курсів, сподіваюсь на нові досягнення саме у вас Back end розробник, web програмування на c# ASP.NET, Entity framework, прагну навчатися та працювати в цій та інших сферах Некомерційний досвід, а саме навчання в університеті Дніпровська політехніка, проходження курсів різної складності
uk
17ce9367-0b81-5077-918f-977f23751eba
23,576
с++ developer
Оператор пункту надання фінансових послуг Компанія "НоваПей" 02.2021 - 06.2021 Старший механік з обслуговування електротранспорту Компанія "VZHOOH" 06.2021 - 09.2021
null
Повний ентузіазму молодий хлопець тільки здобувший вищу освіту та готовий підкорювати світ IT. Безсонні ночі проведені за написанням курсових і лабораторних виробили в мені безліч корисних і необхідних навичок, таких як пошук необхідної інформації в інтернеті за лічені хвилини, витривалість, стресостійкість і все, що потрібно справжньому фахівцю своєї справи.
Support
pre
1
Повний ентузіазму молодий хлопець тільки здобувший вищу освіту та готовий підкорювати світ IT. Безсонні ночі проведені за написанням курсових і лабораторних виробили в мені безліч корисних і необхідних навичок, таких як пошук необхідної інформації в інтернеті за лічені хвилини, витривалість, стресостійкість і все, що потрібно справжньому фахівцю своєї справи. Оператор пункту надання фінансових послуг Компанія "НоваПей" 02.2021 - 06.2021 Старший механік з обслуговування електротранспорту Компанія "VZHOOH" 06.2021 - 09.2021
uk
62c1fd39-9f24-5d8d-950e-27487dcd597e
23,577
СEO
Chief executive officer AVS, Онлайн-школа бухгалтерии 07.2022 — 03.2023 Функціонал: Операційне управління командою Досягнення попереджуючих та запізнюючих показників компанії Розробка та впровадження бізнес-процесів, функціоналів, систем мотивації; Аналіз та оптимізація бізнес-процесів компанії та команди; Управління проектами та їх автоматизації; Chief executive officer CEO Global Psychologies Досягнення: Функционал: Побудова структури компанії Створення і впровадження бізнес процессів команди, функцій та зрн відповідальності топ менеджмента ,системи мотивації та крі; Аналіз і оптимизація бізнес-процессів Впровадження операційної діяльності: постановка та контроль виконання задач,створення сітки мітингів, форм звітності ; Руководитель SMМ отдела с 12.2016 по 10.2017 (10 месяцев) Школа Юлии Яновской, Киев (Онлайн образование (психология)) Функционал: Управления командой Создание и реализация SMM стратегии Подготовка контент планов для социальных сетей реализация SMM стратегии Постановка ТЗ и контроль выполнения исполнителями Контроль ключевых показателей Развитие каналов CEO Global Psychologies IT 1 рік 3 місяці 09.2020 — 12.2021
null
null
Other
intermediate
9
Chief executive officer AVS, Онлайн-школа бухгалтерии 07.2022 — 03.2023 Функціонал: Операційне управління командою Досягнення попереджуючих та запізнюючих показників компанії Розробка та впровадження бізнес-процесів, функціоналів, систем мотивації; Аналіз та оптимізація бізнес-процесів компанії та команди; Управління проектами та їх автоматизації; Chief executive officer CEO Global Psychologies Досягнення: Функционал: Побудова структури компанії Створення і впровадження бізнес процессів команди, функцій та зрн відповідальності топ менеджмента ,системи мотивації та крі; Аналіз і оптимизація бізнес-процессів Впровадження операційної діяльності: постановка та контроль виконання задач,створення сітки мітингів, форм звітності ; Руководитель SMМ отдела с 12.2016 по 10.2017 (10 месяцев) Школа Юлии Яновской, Киев (Онлайн образование (психология)) Функционал: Управления командой Создание и реализация SMM стратегии Подготовка контент планов для социальных сетей реализация SMM стратегии Постановка ТЗ и контроль выполнения исполнителями Контроль ключевых показателей Развитие каналов CEO Global Psychologies IT 1 рік 3 місяці 09.2020 — 12.2021
uk
f5cf5566-aa92-5f0e-9785-b22bc03d9f76
23,578
СEO
Promoution manager "ТМ Артеміда" (2003-2004р.) - аналіз конкурентів - створення та затвердження планів просування продукціїї - навчання, набір та контроль роботи агентів та промоутерів - аналітика PR manager «Нічний Клуб Монарх», кінотеатр «Піонер» (2004-2005р.) - аналіз падіння рентабельності - створення і затвердження плану на 6 місяців створення правильного іміджу - аналіз співробітників, підбір нових, навчання остаточної команди - реалізація плану - аналітика змін Власний ФОП (2006р.) - робота, як позаштатний маркетолог з компанією «РАНГ» - робота з брендами «Djuice», «Beeline», «DC» - аналітика та підготовка плану старту IT проекту «TAXI ADMIN» - підготовка та реалізація маркетингового плану для відкриття магазинів мережі «Доярушка» (Миколаїв та Херсон) - створення соціальних брендів, як «NewTime», «М-Зірка», «Зірка Року», «MixFightPromoution» event company «Super Свято» - робота у напрямку маркетингу та івентів різних рівнів - корпоративних заходів більше 1000 - навчальних тренінгів більше 200 - фестивалів більше 50, серед них фестиваль талантів «Зірка Року», фестиваль національних культур «Дружба», фестиваль «River Fest», фестиваль повітряних зміїв «ULTRA FEST TRYKHATY», фестиваль «Koblevo Freedom Fest» - по маркетингу та івентам працювали з компаніями: Pepsico, Inagro, Dycergoff, Bunge, Kofca Agri, АТБ, Сільпо, Сіті Центр та іншими - безкоштовні консультації та навчання для членів бізнес клубу Мрій Дій під час першого локдауну. - Організовували приїзди та зустрічі президента України Петра Порошенко, та президента України Володимира Зеленського. Хочу знайти роботу в гарному, креативному колективі з гідною оплатою праці.
Нові відчуття, нові проекти, нові знання.
Проект "Taxi Admin" - приїхав до офісу, там було два власники, і було питання чому не продається продукт. При них зробив обдзвон таксі Одесси, і наступного дня з ними виїхав на перемовини з директорами таксопарків (це завжди моя сильна сторона). Ми відразу побачили, що потребує клієнт, і над чим треба працювати. Зараз ця программа вже працює навіть у США. Турніри з змішаних єдиноборств від "MixFightPromoution" - з першого турніру великі продажі квитків, читка маркетингова стратегія, коли було падіння продажів, ми змінили стратегію та тисячі квитків продовали онлайн до турніру. З нас усі брали приклад в рекламі і проведенні подібних заходів. Фестиваль повітряних зміїв у селі Трихати - ми створили правильну маркетингову стратегію, що дало не маючи великого бюджету, внести фестиваль у два міжнародних календарі та зібрати у 2019 році до 40000 людей у селі, де всього три вулиці. А ще пишаюсь тим, що більшість компаній, використовують і досі наші маркетингові напрацювання.
Other
pre
11
Проект "Taxi Admin" - приїхав до офісу, там було два власники, і було питання чому не продається продукт. При них зробив обдзвон таксі Одесси, і наступного дня з ними виїхав на перемовини з директорами таксопарків (це завжди моя сильна сторона). Ми відразу побачили, що потребує клієнт, і над чим треба працювати. Зараз ця программа вже працює навіть у США. Турніри з змішаних єдиноборств від "MixFightPromoution" - з першого турніру великі продажі квитків, читка маркетингова стратегія, коли було падіння продажів, ми змінили стратегію та тисячі квитків продовали онлайн до турніру. З нас усі брали приклад в рекламі і проведенні подібних заходів. Фестиваль повітряних зміїв у селі Трихати - ми створили правильну маркетингову стратегію, що дало не маючи великого бюджету, внести фестиваль у два міжнародних календарі та зібрати у 2019 році до 40000 людей у селі, де всього три вулиці. А ще пишаюсь тим, що більшість компаній, використовують і досі наші маркетингові напрацювання. Promoution manager "ТМ Артеміда" (2003-2004р.) - аналіз конкурентів - створення та затвердження планів просування продукціїї - навчання, набір та контроль роботи агентів та промоутерів - аналітика PR manager «Нічний Клуб Монарх», кінотеатр «Піонер» (2004-2005р.) - аналіз падіння рентабельності - створення і затвердження плану на 6 місяців створення правильного іміджу - аналіз співробітників, підбір нових, навчання остаточної команди - реалізація плану - аналітика змін Власний ФОП (2006р.) - робота, як позаштатний маркетолог з компанією «РАНГ» - робота з брендами «Djuice», «Beeline», «DC» - аналітика та підготовка плану старту IT проекту «TAXI ADMIN» - підготовка та реалізація маркетингового плану для відкриття магазинів мережі «Доярушка» (Миколаїв та Херсон) - створення соціальних брендів, як «NewTime», «М-Зірка», «Зірка Року», «MixFightPromoution» event company «Super Свято» - робота у напрямку маркетингу та івентів різних рівнів - корпоративних заходів більше 1000 - навчальних тренінгів більше 200 - фестивалів більше 50, серед них фестиваль талантів «Зірка Року», фестиваль національних культур «Дружба», фестиваль «River Fest», фестиваль повітряних зміїв «ULTRA FEST TRYKHATY», фестиваль «Koblevo Freedom Fest» - по маркетингу та івентам працювали з компаніями: Pepsico, Inagro, Dycergoff, Bunge, Kofca Agri, АТБ, Сільпо, Сіті Центр та іншими - безкоштовні консультації та навчання для членів бізнес клубу Мрій Дій під час першого локдауну. - Організовували приїзди та зустрічі президента України Петра Порошенко, та президента України Володимира Зеленського. Хочу знайти роботу в гарному, креативному колективі з гідною оплатою праці. Нові відчуття, нові проекти, нові знання.
uk
58759452-984a-580d-ad96-4f5336b1339c
23,579
Сharacter artist/ concept artist/ 2d/3d artist
Розробка концепту персонажа/ Розробка дизайну персонажів/ассетів для гри/ оточення/ 2d/3d дизайн / unity, photoshop, Illustrator, 3d max/анімація 3d персонажа/ фріланс Розробка ui/ux дизайну гри; Розробка лого, продукт дизайн; Бажання працювати в команді повноцінно на довгий час. Робота над цікавими проектами з різносторонніми задачами.
Не хочу займатись розробкою іконок, поліграфія, рекламний дизайн.
В останньому проєкті займалась розробкою характеру персонажу включаючи етапи: скетчінг, екшен пози, варіації кольору, емоції, model sheet, пропси та фінальна версія. В одному з проєктів розробляла характер дизайн одного з персонажів гри починаючи з ідеї скетчу до створення готової 3d ігрової моделі,а також включаючи створенням рігу та основних анімації.
Design
pre
2
В останньому проєкті займалась розробкою характеру персонажу включаючи етапи: скетчінг, екшен пози, варіації кольору, емоції, model sheet, пропси та фінальна версія. В одному з проєктів розробляла характер дизайн одного з персонажів гри починаючи з ідеї скетчу до створення готової 3d ігрової моделі,а також включаючи створенням рігу та основних анімації. Розробка концепту персонажа/ Розробка дизайну персонажів/ассетів для гри/ оточення/ 2d/3d дизайн / unity, photoshop, Illustrator, 3d max/анімація 3d персонажа/ фріланс Розробка ui/ux дизайну гри; Розробка лого, продукт дизайн; Бажання працювати в команді повноцінно на довгий час. Робота над цікавими проектами з різносторонніми задачами. Не хочу займатись розробкою іконок, поліграфія, рекламний дизайн.
uk
e20cac3d-f7af-57e5-aadc-73e11ae34204
23,580
Сopywriter, мarketer
Іваненко Алевтина Професійний консультант з маркетингу. Маю більш ніж 20 років досвіду в галузі стратегічного маркетингу, брендингу, систем просування, реклами та PR. Впроваджую та контролюю маркетингові кампанії Розробляю та реалізую стратегії, системи просування Створюю бренди Корегую існуючі рекламні кампанії Вільно користуюся більшістю цифрових інструментів для просування Пишу тексти в різних стилях Освіта Вінницький Державний Політехнічний Університет Інженер-системотехнік, вересень 1991 р. - липень 1996 р. Пройшла безліч семінарів, практикумів, програм та курсів навчання з маркетингу, консалтингу, менеджменту. Курс для консультантів заснований програмою підтримки малого бізнесу ЕБРР у 2010-2014 роках. Професійний сертифікат від Google "Цифровий маркетинг та електрона комерція" 2023 р. Інтереси Міняю світогляд, працюю над собою, читаю, пишу, переглядаю фільми, асолоджуюся, коли знайду щось нове та цікаве, подорожую. Наразі маю можливість та бажання приділити час та увагу саме копірайтингу. Маю широкі міждисциплінарні знання, що дозволяє експертно відчувати себе у різних напрямках та темах для написання.
Не буду займатися політикою, обманом, жорсткими маніпуляціями, "сірим" та "чорним" просуванням.
За багаторічний досвід здобула розуміння корінцевих причин (першопричин) великої кількості бізнес та життєвих процесів. Маю досвід співпраці з різними бізнесами - розумію нюанси їхнього функціонування. Також можу працювати в якості коуча, тренера. Розробляла та проводила семінари, тренінги, конференції та інші заходи. Володію суперсилою системного погляду, впорядкування та декомпозиції складних речей за для їхнього спрощення, вирішення. Обожнюю результат. Ціную час. Прекрасно працюю самостійно або в команді, віддаючи перевагу лідерським позиціям. Опанувала різні стилі написанні текстів. Від жартівливих до сухих, наукових. Але перевагу надаю "живому, людяному" спілкуванню компаній у соцмережах та інших зовнішніх та внутрішніх каналах комунікації.
Marketing
pre
11
За багаторічний досвід здобула розуміння корінцевих причин (першопричин) великої кількості бізнес та життєвих процесів. Маю досвід співпраці з різними бізнесами - розумію нюанси їхнього функціонування. Також можу працювати в якості коуча, тренера. Розробляла та проводила семінари, тренінги, конференції та інші заходи. Володію суперсилою системного погляду, впорядкування та декомпозиції складних речей за для їхнього спрощення, вирішення. Обожнюю результат. Ціную час. Прекрасно працюю самостійно або в команді, віддаючи перевагу лідерським позиціям. Опанувала різні стилі написанні текстів. Від жартівливих до сухих, наукових. Але перевагу надаю "живому, людяному" спілкуванню компаній у соцмережах та інших зовнішніх та внутрішніх каналах комунікації. Іваненко Алевтина Професійний консультант з маркетингу. Маю більш ніж 20 років досвіду в галузі стратегічного маркетингу, брендингу, систем просування, реклами та PR. Впроваджую та контролюю маркетингові кампанії Розробляю та реалізую стратегії, системи просування Створюю бренди Корегую існуючі рекламні кампанії Вільно користуюся більшістю цифрових інструментів для просування Пишу тексти в різних стилях Освіта Вінницький Державний Політехнічний Університет Інженер-системотехнік, вересень 1991 р. - липень 1996 р. Пройшла безліч семінарів, практикумів, програм та курсів навчання з маркетингу, консалтингу, менеджменту. Курс для консультантів заснований програмою підтримки малого бізнесу ЕБРР у 2010-2014 роках. Професійний сертифікат від Google "Цифровий маркетинг та електрона комерція" 2023 р. Інтереси Міняю світогляд, працюю над собою, читаю, пишу, переглядаю фільми, асолоджуюся, коли знайду щось нове та цікаве, подорожую. Наразі маю можливість та бажання приділити час та увагу саме копірайтингу. Маю широкі міждисциплінарні знання, що дозволяє експертно відчувати себе у різних напрямках та темах для написання. Не буду займатися політикою, обманом, жорсткими маніпуляціями, "сірим" та "чорним" просуванням.
uk
9622860e-48aa-5b08-9570-042ce36e8df9
23,581
Сreative Сopywriter
Гр 2018 - Гр 2020 Art Director Starik agency, Харків - Ведення проєктів: формування команди, робота з клієнтом - Розробка поліграфії: верстка журналів і каталогів, дизайн брошур, листівок, сертифікатів та іншого - Розробка реклами: створення комунікаційної стратегії, підготовка плакатів, банерів, стікерів та іншого - Брендинг: проведення досліджень, створення ДНК бренду, розробка айдентики, розробка логотипів та макетів носіїв - Веб-дизайн: розробка корпоративних сайтів та e-комерсів Вер 2021 - Лт 2022 Операційний директор Commanda, Харків - Ведення проєктів: формування команди, робота з клієнтом - Операційний менеджмент команди - Розробка нових проєктів, нових продуктів, нових сенсів - Підвищення ефективності роботи команди - Пошук та робота з підрядниками Кв 2023 - Поточний час Креативний копірайтер (і трохи Тімлід) Укрпошта - Від ідеї до реалізації: сценарії роликів, принти, нові медіа, рекламна кампанія, комунікаційна платформа, та інші айтеми - Ведення проєктів: формування команди, підготовка пропозицій, презентація та захист ідей, контроль та реалізація
null
null
Marketing
fluent
3
Гр 2018 - Гр 2020 Art Director Starik agency, Харків - Ведення проєктів: формування команди, робота з клієнтом - Розробка поліграфії: верстка журналів і каталогів, дизайн брошур, листівок, сертифікатів та іншого - Розробка реклами: створення комунікаційної стратегії, підготовка плакатів, банерів, стікерів та іншого - Брендинг: проведення досліджень, створення ДНК бренду, розробка айдентики, розробка логотипів та макетів носіїв - Веб-дизайн: розробка корпоративних сайтів та e-комерсів Вер 2021 - Лт 2022 Операційний директор Commanda, Харків - Ведення проєктів: формування команди, робота з клієнтом - Операційний менеджмент команди - Розробка нових проєктів, нових продуктів, нових сенсів - Підвищення ефективності роботи команди - Пошук та робота з підрядниками Кв 2023 - Поточний час Креативний копірайтер (і трохи Тімлід) Укрпошта - Від ідеї до реалізації: сценарії роликів, принти, нові медіа, рекламна кампанія, комунікаційна платформа, та інші айтеми - Ведення проєктів: формування команди, підготовка пропозицій, презентація та захист ідей, контроль та реалізація
uk
b49337fb-720c-5d40-b42e-047c740fd8c3
23,582
СRM-менеджер/Email-marketing
PIN-UP CRM-менеджер липень 2021 — по теперішній час Обов'язки: - Створення, підтримка, оптимізація та надсилання email, sms, push-повідомлень; - Створення, контроль та підтримка комунікацій у щомісячному календарі маркетинг-плану; - Генерація та тестування гіпотез та підходів для загального покращення маркетингу по email та sms; - Робота із сегментацією клієнтської бази, включаючи її наповнення та сегментацію; - Створення, розробка та оптимізація email, sms, push, тригерних та проморозсилок; - Проведення A/B тестувань; - Створення звітів та аналіз продуктивності; - Створення завдань для команди розробників та контроль їх готовності. FAVBET CRM-менеджер лютий 2021 — червень 2021 Обов'язки: - Блокова верстка та наповнення контентом email; - Написання листів; - Постановка завдань на суміжних спеціалістів (дизайнери, перекладачі), контроль їхньої роботи та термінів виконання завдань; - Постановка задач по промо-плану, контроль термінів своєчасної email-розсилки; - Робота із CRM-системою. Нарахування різноманітних бонусів гравцям, створення шаблонів для нарахування (автоматичних та нарахування вручну); - Аналіз статистики відправок, ведення різної звітності. Yellow Stone CRM-менеджер липень 2020 — грудень 2020 Обов'язки: - Створення, налаштування та відправлення email- та push-розсилок; - Створення сегментів під різні запити; - Проведення A/B тестувань з розсилок; - Ведення 2 проектів, один з них – на англомовний сегмент користувачів; - Створення технічних завдань щодо проектів на інші відділи; - Контроль відправок, контроль виконання дедлайнів поставлених завдань іншим відділам; - Перегляд та аналіз статистики відправок, ведення звітності. Pogodin Academy Email-маркетолог травень 2019 — квітень 2020 Обов'язки: - Створення ланцюгів email-розсилок по сегментах та групам користувачів; - Створення автоматичних ланцюгів на сегменти користувачів; - Створення welcome-ланцюгів листів, сегментування бази; - Створення вебінарів, авто-вебінарів; - Модерація вебінарів; - Створення та повна підготовка груп ФБ та ВК, наповнення групи загальною інформацією та постами; - Створення лендінгу на Tilda (або редагування) або аутсорсинг (робота з підрядниками) - залежно від конкретного завдання; - Створення технічного завдання для створення лендінгу; - Написання тем, що продають, і булітів для вебінарів, розсилок, лендингів; - Копірайтинг, написання листів: дотисних, інформаційних, що продають, контентних і т.д.
Подальший професійний розвиток на посадах CRM-менеджера/Email-маркетолога, покращення своїх показників і показників компанії. На даний момент цікавлюсь сегментацією, тригерами та А/В-тестуваннями. Хочу, щоб мої знання та надійність були користними. Також маю надію на свій розвиток у спільноті профі.
- Досвід роботи CRM-менеджером, гемблінг та бетінг напрямки. - Досвід роботи Email-маркетологом, гемблінг та бетінг напрямки. - Копірайтинг (українська, російська мови). - Досвід роботи керівником клієнт-сервісу 1 рік. - Досвід роботи у продажах більше 6 років. Знання різних технік продажів . - Досвід проведення переговорів, вміння будувати довгострокові відносини з клієнтами. - Досвід супроводу угод, укладання договорів. - Навички роботи із запереченнями. - Поверхневе знання Photoshop/Illustrator; - Просунутий користувач ПК (Google Docs, Gmail, 1С:Підприємство, CRM-системи, навчальна платформа GetCourse, вебінарні сервіси: Clickmeeting, Getresponce, Go To Meeting, Google Hangouts, Бізон 365, відправка листів: ManyChat, Senler, MailerLite, Getresponce, eSputnik, Unisender, пуші: Onesignal, Firebase, робота з базами: Pentaho, Optimove).
Marketing
pre
3
- Досвід роботи CRM-менеджером, гемблінг та бетінг напрямки. - Досвід роботи Email-маркетологом, гемблінг та бетінг напрямки. - Копірайтинг (українська, російська мови). - Досвід роботи керівником клієнт-сервісу 1 рік. - Досвід роботи у продажах більше 6 років. Знання різних технік продажів . - Досвід проведення переговорів, вміння будувати довгострокові відносини з клієнтами. - Досвід супроводу угод, укладання договорів. - Навички роботи із запереченнями. - Поверхневе знання Photoshop/Illustrator; - Просунутий користувач ПК (Google Docs, Gmail, 1С:Підприємство, CRM-системи, навчальна платформа GetCourse, вебінарні сервіси: Clickmeeting, Getresponce, Go To Meeting, Google Hangouts, Бізон 365, відправка листів: ManyChat, Senler, MailerLite, Getresponce, eSputnik, Unisender, пуші: Onesignal, Firebase, робота з базами: Pentaho, Optimove). PIN-UP CRM-менеджер липень 2021 — по теперішній час Обов'язки: - Створення, підтримка, оптимізація та надсилання email, sms, push-повідомлень; - Створення, контроль та підтримка комунікацій у щомісячному календарі маркетинг-плану; - Генерація та тестування гіпотез та підходів для загального покращення маркетингу по email та sms; - Робота із сегментацією клієнтської бази, включаючи її наповнення та сегментацію; - Створення, розробка та оптимізація email, sms, push, тригерних та проморозсилок; - Проведення A/B тестувань; - Створення звітів та аналіз продуктивності; - Створення завдань для команди розробників та контроль їх готовності. FAVBET CRM-менеджер лютий 2021 — червень 2021 Обов'язки: - Блокова верстка та наповнення контентом email; - Написання листів; - Постановка завдань на суміжних спеціалістів (дизайнери, перекладачі), контроль їхньої роботи та термінів виконання завдань; - Постановка задач по промо-плану, контроль термінів своєчасної email-розсилки; - Робота із CRM-системою. Нарахування різноманітних бонусів гравцям, створення шаблонів для нарахування (автоматичних та нарахування вручну); - Аналіз статистики відправок, ведення різної звітності. Yellow Stone CRM-менеджер липень 2020 — грудень 2020 Обов'язки: - Створення, налаштування та відправлення email- та push-розсилок; - Створення сегментів під різні запити; - Проведення A/B тестувань з розсилок; - Ведення 2 проектів, один з них – на англомовний сегмент користувачів; - Створення технічних завдань щодо проектів на інші відділи; - Контроль відправок, контроль виконання дедлайнів поставлених завдань іншим відділам; - Перегляд та аналіз статистики відправок, ведення звітності. Pogodin Academy Email-маркетолог травень 2019 — квітень 2020 Обов'язки: - Створення ланцюгів email-розсилок по сегментах та групам користувачів; - Створення автоматичних ланцюгів на сегменти користувачів; - Створення welcome-ланцюгів листів, сегментування бази; - Створення вебінарів, авто-вебінарів; - Модерація вебінарів; - Створення та повна підготовка груп ФБ та ВК, наповнення групи загальною інформацією та постами; - Створення лендінгу на Tilda (або редагування) або аутсорсинг (робота з підрядниками) - залежно від конкретного завдання; - Створення технічного завдання для створення лендінгу; - Написання тем, що продають, і булітів для вебінарів, розсилок, лендингів; - Копірайтинг, написання листів: дотисних, інформаційних, що продають, контентних і т.д. Подальший професійний розвиток на посадах CRM-менеджера/Email-маркетолога, покращення своїх показників і показників компанії. На даний момент цікавлюсь сегментацією, тригерами та А/В-тестуваннями. Хочу, щоб мої знання та надійність були користними. Також маю надію на свій розвиток у спільноті профі.
uk
463fe7fa-c696-5843-81f4-ba2fafe94c67
23,583
С, STM, Kotlin, Android розробник
Програмування мовою Сі. Програмування мікроконтролерів виробництва Atmel Corporation, ESP32 та STMicroelectronics. Для програмування використовую Microchip Studio, Espressif IoT Development Framework та STM32CubeIDE. Програми для мікроконтролерів пишу під FreeRTOS. Лінійне програмування використовую рідко. Проектування в системах DipTrace та EasyEDA від проектування електричної принципової схеми до файлів для виробництва друкованих плат та трафаретів. Програмування мобільних додатків для зв'язку, контролю та використання розроблених пристроїв використовуючи BLE, WiFi та NFC. Для написання мобільних програм використовую Android Studio. Код мобільних програм в основному пишу мовою Kotlin, рідше на Java. Використання програмного комплексу 1С Виробництво. Програмування в Microsoft Office VBA. Програмування модулів 1С для потреб бухгалтерського обліку. Впевнений користувач Git, Visual Studio Code, STM32CubeIDE, STM32CubeMX, EasyEDA, Microchip Studio, Multisim, Espressif-IDE, Postman та багатьма іншими програмними продуктами. Програмую мовою Kotlin в середовищі Android Studio. Дуже рятує при розробці та тестуванні пристроїв з BLE, WiFi та NFC.
null
null
C++
pre
11
Програмування мовою Сі. Програмування мікроконтролерів виробництва Atmel Corporation, ESP32 та STMicroelectronics. Для програмування використовую Microchip Studio, Espressif IoT Development Framework та STM32CubeIDE. Програми для мікроконтролерів пишу під FreeRTOS. Лінійне програмування використовую рідко. Проектування в системах DipTrace та EasyEDA від проектування електричної принципової схеми до файлів для виробництва друкованих плат та трафаретів. Програмування мобільних додатків для зв'язку, контролю та використання розроблених пристроїв використовуючи BLE, WiFi та NFC. Для написання мобільних програм використовую Android Studio. Код мобільних програм в основному пишу мовою Kotlin, рідше на Java. Використання програмного комплексу 1С Виробництво. Програмування в Microsoft Office VBA. Програмування модулів 1С для потреб бухгалтерського обліку. Впевнений користувач Git, Visual Studio Code, STM32CubeIDE, STM32CubeMX, EasyEDA, Microchip Studio, Multisim, Espressif-IDE, Postman та багатьма іншими програмними продуктами. Програмую мовою Kotlin в середовищі Android Studio. Дуже рятує при розробці та тестуванні пристроїв з BLE, WiFi та NFC.
uk
1f8bba9a-6757-5207-beda-d7b1392fe466
23,584
СTO/Head Of Development
Останні 3 роки працюю в ТОП агенції нерухомості в Дубаї (віддалено), на позиції Head of Development. За цей час було реалізовано більше 10 великих проектів, розробка CRM, каталогів, автоматизацій і API для того щоб всі сервіси працювали як єдине ціле. Також проходжу курс CTO від школи Startoplan. Більшість коду писав сам php/python/js, але також керував невеликою командою (10 чоловік), також частково віддавали роботу на аутсорс (займався пошуком команд, написанням ТЗ та контролем процессів). До цього мав досвід біля 10 років роботи на фрілансі та з агенціями на позиції Full Stack Web Developer. Займався розробкою сайтів на різних CMS (Wordpress, Joomla, Opencart, Bitrix), написанням модулів і плагінів для них, шаблонів з нуля. На фронті - верстав проекти, писав калькулятори на js/jquery, фільтри (бек/фронт), web gl анімації. Завжди всі цілі були досягнені, якою б задача не була - зажди знаходив рішення.
Шукаю цікаві проекти на довгий термін з можливістю працювати в дружній команді. Не цікавлять одноразові проекти, фріланс.
Великий досвід запуску проектів тут і зараз, за вкрай короткий термін, з мінімальним фукціоналом та розвитком їх в майбутньому. Завдяки досвійду задачі з нестачею інформації прогнозуються 9/10 прямо в ціль.
Lead
pre
11
Великий досвід запуску проектів тут і зараз, за вкрай короткий термін, з мінімальним фукціоналом та розвитком їх в майбутньому. Завдяки досвійду задачі з нестачею інформації прогнозуються 9/10 прямо в ціль. Останні 3 роки працюю в ТОП агенції нерухомості в Дубаї (віддалено), на позиції Head of Development. За цей час було реалізовано більше 10 великих проектів, розробка CRM, каталогів, автоматизацій і API для того щоб всі сервіси працювали як єдине ціле. Також проходжу курс CTO від школи Startoplan. Більшість коду писав сам php/python/js, але також керував невеликою командою (10 чоловік), також частково віддавали роботу на аутсорс (займався пошуком команд, написанням ТЗ та контролем процессів). До цього мав досвід біля 10 років роботи на фрілансі та з агенціями на позиції Full Stack Web Developer. Займався розробкою сайтів на різних CMS (Wordpress, Joomla, Opencart, Bitrix), написанням модулів і плагінів для них, шаблонів з нуля. На фронті - верстав проекти, писав калькулятори на js/jquery, фільтри (бек/фронт), web gl анімації. Завжди всі цілі були досягнені, якою б задача не була - зажди знаходив рішення. Шукаю цікаві проекти на довгий термін з можливістю працювати в дружній команді. Не цікавлять одноразові проекти, фріланс.
uk
4b65a54c-7914-505c-aaac-9033fa8bcd7e
23,585
Сustomer Support Manager
Початок кар'єри відбувся в одній із престижних будівельних компаній, що дало змогу отримати різносторонній досвід - від комунікацій з приватними та комунальними структурамидо тісних взаємовідносин із фізичними особами. Після трьох років успішної роботи у вище згаданій компанії, вирішив спробувати себе у сфері Сustomer Support, отримавши цікаву тимчасову пропозицію. Декілька місяців досвіду на посаді менеджера з підтримки клієнтів дали зрозуміти, що хочу рухатись у цьому напрямку. Моїми обов'язками були: - Надання допомоги юзерам із питань використання програми через пошту та чат - Співпраця із технічним та фінансовим відділом - Вирішення базових проблем - Робота з іноземними клієнтами
У пошуку роботи, яка буде вдосконалювати мої навички та вміння у сфері Сustomer Support, і в той же час, мати можливість вчити щось нове, адже маю велике бажання підкорювати нові власні вершини
null
Support
basic
1
Початок кар'єри відбувся в одній із престижних будівельних компаній, що дало змогу отримати різносторонній досвід - від комунікацій з приватними та комунальними структурамидо тісних взаємовідносин із фізичними особами. Після трьох років успішної роботи у вище згаданій компанії, вирішив спробувати себе у сфері Сustomer Support, отримавши цікаву тимчасову пропозицію. Декілька місяців досвіду на посаді менеджера з підтримки клієнтів дали зрозуміти, що хочу рухатись у цьому напрямку. Моїми обов'язками були: - Надання допомоги юзерам із питань використання програми через пошту та чат - Співпраця із технічним та фінансовим відділом - Вирішення базових проблем - Робота з іноземними клієнтами У пошуку роботи, яка буде вдосконалювати мої навички та вміння у сфері Сustomer Support, і в той же час, мати можливість вчити щось нове, адже маю велике бажання підкорювати нові власні вершини
uk
daf97df8-1aad-58bf-bf6c-fdda8dd64bdb
23,586
Сustomer support manager Customer support Account manager
Бухгалтерський супровід ФОП (вирішення організаційних питань, контроль та проведення фінансових операцій, оплата рахунків, звітність до ДПС). Робота з 1С, Excel, Word, LiqPay, впевний користувач ПК. Розвиваюсь у сфері IT, а саме frontend розробника. Пройшла курс по верстці ( html, css(scss), основи java script) . Зі своєї сторони гарантую відповідальність, чесніть та бажання навчатись чомусь новому.
Я готова навчатись в новій для себе сфері. Використовувати свої вміння та вдосконалювати їх.
Диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю "Товарознавство та комерційна діяльність". Диплом бакалавра за спеціальністю "Товарознавство та торгівельне підприємництво". Пройшла курс з верстки frontend розробника (HTML, CSS(SCSS), основи Java Script) . Також пройшла практичний курс "Бухгалтерський облік та автоматизація в 1С".
Support
basic
0
Диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю "Товарознавство та комерційна діяльність". Диплом бакалавра за спеціальністю "Товарознавство та торгівельне підприємництво". Пройшла курс з верстки frontend розробника (HTML, CSS(SCSS), основи Java Script) . Також пройшла практичний курс "Бухгалтерський облік та автоматизація в 1С". Бухгалтерський супровід ФОП (вирішення організаційних питань, контроль та проведення фінансових операцій, оплата рахунків, звітність до ДПС). Робота з 1С, Excel, Word, LiqPay, впевний користувач ПК. Розвиваюсь у сфері IT, а саме frontend розробника. Пройшла курс по верстці ( html, css(scss), основи java script) . Зі своєї сторони гарантую відповідальність, чесніть та бажання навчатись чомусь новому. Я готова навчатись в новій для себе сфері. Використовувати свої вміння та вдосконалювати їх.
uk
51ff6942-55bf-5730-84b9-eeea6698462c
23,587
Сustomer support team lead
Керівник відділу підбору педагогів для учнів, Skyeng Вересень 2019 - теперешній чай - Операційне управління 3 групами менеджерів (графік роботи, розподіл чергувань та поточних заявок); - Контроль та оцінювання роботи та продуктивності команди, підбиття підсумків виконання KPI; - Проведення ОС за підсумками з операторами (індивідуально, на загальних зустрічах); - Участь в описі бізнес-процесів; - Ведення звітністі за показниками роботи команди, робота з аналітикою.
Хотілось далі розвиватись у менеджменті як customer support team lead
•Організувала "з нуля" роботу відділу підтримки premium клієнтів компанії; •Підвищила показники якості у операторів до стандартів COPC; Оптимізувала робочі процеси у відділі, в результаті чого: •Кількість повернень скорочено на 95%; •Показник SLA відділу підбору збільшився з 83% до 91% (при плановому 85%); •Черга обробки завдань у операторів скоротилася до 0 за одночасного зменшення штату на45%.
Other
intermediate
4
•Організувала "з нуля" роботу відділу підтримки premium клієнтів компанії; •Підвищила показники якості у операторів до стандартів COPC; Оптимізувала робочі процеси у відділі, в результаті чого: •Кількість повернень скорочено на 95%; •Показник SLA відділу підбору збільшився з 83% до 91% (при плановому 85%); •Черга обробки завдань у операторів скоротилася до 0 за одночасного зменшення штату на45%. Керівник відділу підбору педагогів для учнів, Skyeng Вересень 2019 - теперешній чай - Операційне управління 3 групами менеджерів (графік роботи, розподіл чергувань та поточних заявок); - Контроль та оцінювання роботи та продуктивності команди, підбиття підсумків виконання KPI; - Проведення ОС за підсумками з операторами (індивідуально, на загальних зустрічах); - Участь в описі бізнес-процесів; - Ведення звітністі за показниками роботи команди, робота з аналітикою. Хотілось далі розвиватись у менеджменті як customer support team lead
uk
ea5b27b0-92f1-509b-bb11-bfddffcd1bbc
23,588
Сustomer support \ Технічний консультант (2-а лінія)
- 1.5 роки в глобальній компанії на позиції технічний консультант - керував командою з 17 людей - займався менторством на проекті
Цікаві проекти та дружня команда
Керував командою з 17 людей Успіхи в створенні проектів Менторство
Support
pre
1.5
Керував командою з 17 людей Успіхи в створенні проектів Менторство - 1.5 роки в глобальній компанії на позиції технічний консультант - керував командою з 17 людей - займався менторством на проекті Цікаві проекти та дружня команда
uk
8318d3f6-a5d2-5068-b04a-048fabed44ed
23,589
Сапорт
Помічник маркетолога : формування бази клієнтів ( 3 10.22. по 03.23) Помічник СЕО по стартапу : виконання доручень керівника, слідкування за командою, яка виконує завдання, вирішення усіх незрозомілих ситуацій, якщо такі стаються ( 3 07. 21 по 01.22)
null
null
Support
no_english
0
Помічник маркетолога : формування бази клієнтів ( 3 10.22. по 03.23) Помічник СЕО по стартапу : виконання доручень керівника, слідкування за командою, яка виконує завдання, вирішення усіх незрозомілих ситуацій, якщо такі стаються ( 3 07. 21 по 01.22)
uk
60289d51-f4e2-589a-96b0-5f3b296374d4
23,590
Сапорт
Туристична та комунікаційна сфери. Працював в продажу та підтримці. Також на деяких посадах вирішував питання де фірма з певних причин не могла виконати свої зобов'язання перед замовником. Відповідально ставлюся до роботи.
null
Комунікабельний. Люблю працювати в команді
Support
intermediate
6
Комунікабельний. Люблю працювати в команді Туристична та комунікаційна сфери. Працював в продажу та підтримці. Також на деяких посадах вирішував питання де фірма з певних причин не могла виконати свої зобов'язання перед замовником. Відповідально ставлюся до роботи.
uk
dd6cf9bb-8a37-500f-8e86-8d1b06ecb96a
23,591
Саппорт
7 років супроводження туристичних груп в країни Європи.(Akkord-tour; Selena-tour) Впевнений користувач ПК,Інтернету та Office ms.
Шукаю віддалену роботу, можу працювати в нічних змінах.
Маю диплом магістру НТУ ХПІ за технічною спеціальністю «Комп’ютерно інформаційні технології, відео аудіо та кінотехніки» Великий досвід спілкування з носіями англійської мови та вирішення конфліктних/стресових ситуацій з людьми різного віку та статусу.
Support
upper
0
Маю диплом магістру НТУ ХПІ за технічною спеціальністю «Комп’ютерно інформаційні технології, відео аудіо та кінотехніки» Великий досвід спілкування з носіями англійської мови та вирішення конфліктних/стресових ситуацій з людьми різного віку та статусу. 7 років супроводження туристичних груп в країни Європи.(Akkord-tour; Selena-tour) Впевнений користувач ПК,Інтернету та Office ms. Шукаю віддалену роботу, можу працювати в нічних змінах.
uk
d2638cab-c9bc-5ec9-b722-6f53cbf5ca70
23,592
саунд дизайнер
Декілька років в невеличкий проєктах від Enixan ent. А також зараз на паузі в творчому проєкті без назви.
null
null
Other
intermediate
3
Декілька років в невеличкий проєктах від Enixan ent. А також зараз на паузі в творчому проєкті без назви.
uk
1ac74835-aef9-5fb7-9c00-2d379586a765
23,593
сейлз,hr
Вітаю. В мене немає проєктів, я власноруч ознайомлювалась з додатком Figma, та виконувала там власні проєкти. До цього працювала у держ.структурі помічником, моя роль полягала у веденні графіку, опрацювання документів, своєчасній підготовці матеріалів до нарад, координацією керівника та структурних підрозділів. Та логістичній підготовці до виїздів. Я хочу розвиватися у сфері айті, можу почати з офіс-менеджеру, рекрутеру,сейлз менеджеру з готовністю вчитися та вивчати й розвивати інший напрямок. Hello. I don't have any projects, I've been familiarizing myself with the Figma app and have been working on my own projects there. Before that, I worked as an assistant in a government agency, my role was to keep a schedule, process documents, prepare materials for meetings in a timely manner, coordinate the manager and structural units. And logistical preparations for business trips. I want to develop in the IT field, I can start as an office manager, recruiter, sales manager with a willingness to learn and develop another area.
Я очікую від роботи в інформаційно-технологічній сфері можливість творчо застосовувати свої навички, розвиватися та приносити інновації до проектів. I expect from working in the information technology field the opportunity to apply my skills creatively, develop and bring innovations to projects.
Працювала помічником голови, була помічником у заступника. Вмію швидко пристосовуватися. I worked as an assistant to the chairman and was an assistant to the deputy chairman. I can adapt quickly
Project Manager
basic
0
Працювала помічником голови, була помічником у заступника. Вмію швидко пристосовуватися. I worked as an assistant to the chairman and was an assistant to the deputy chairman. I can adapt quickly Вітаю. В мене немає проєктів, я власноруч ознайомлювалась з додатком Figma, та виконувала там власні проєкти. До цього працювала у держ.структурі помічником, моя роль полягала у веденні графіку, опрацювання документів, своєчасній підготовці матеріалів до нарад, координацією керівника та структурних підрозділів. Та логістичній підготовці до виїздів. Я хочу розвиватися у сфері айті, можу почати з офіс-менеджеру, рекрутеру,сейлз менеджеру з готовністю вчитися та вивчати й розвивати інший напрямок. Hello. I don't have any projects, I've been familiarizing myself with the Figma app and have been working on my own projects there. Before that, I worked as an assistant in a government agency, my role was to keep a schedule, process documents, prepare materials for meetings in a timely manner, coordinate the manager and structural units. And logistical preparations for business trips. I want to develop in the IT field, I can start as an office manager, recruiter, sales manager with a willingness to learn and develop another area. Я очікую від роботи в інформаційно-технологічній сфері можливість творчо застосовувати свої навички, розвиватися та приносити інновації до проектів. I expect from working in the information technology field the opportunity to apply my skills creatively, develop and bring innovations to projects.
uk
01c1b19e-fb60-58cf-975e-63370963934d
23,594
СЕО
Багаторічний успішний досвід керування онлайн fintech проектами, у тому числі командами ІТ розробки власних продуктів, діджитал маркетингу тощо, перспективним для себе вважаю розвинення свого досвіду в інших перспективних проектах
null
null
Other
upper
11
Багаторічний успішний досвід керування онлайн fintech проектами, у тому числі командами ІТ розробки власних продуктів, діджитал маркетингу тощо, перспективним для себе вважаю розвинення свого досвіду в інших перспективних проектах
uk
fe1f8662-6356-5ff3-9069-2ad3502cd97e
23,595
Сетевой/Системный администратор/DevOps
Повна підтримка комплексу з продажу електронних поїздних документів, а саме сайту Укрзілізниці booking та агентської мережі(близько 80 тис. замовлень на добу). Повне розуміння технології з продажу від транзакцій пошуку до використання квитка. Розробка власних методів відслідковування ненормальної поведінки системи для своєчасного вжиття заходів(nagios,bash,php,python). Розробка та впровадження системи відслідковування та блокування автоматизованих систем пошуку місць(php,bash,javascript,netfilter). Оновлення компонентів та модулів системи. Підтримка мережі інтернет провайдера та участь в розгортанні датацентру з нуля (uniteddc). Впровадження системи мотіторингу мережі та датацентру(nagios,cacti,snmp). Впровадження системи обліку обладнання на colocation для швидкого пошуку в шафах,модулях (opendcim) Розгортання з нуля високонавантаженого порталу новин, розробка архітектури, балансування наватнаження(для цього був особисто розроблений додаток, який автоматично вираховує та розподіляє навантаження на сервери goNginxWeightChanger). Створення онлайн карти комплексу для моніторингу навантаження на окремі вузли системи(cacti weathermap). Розгортання, супроводження та моніторинг Docker Swarm, GitLab CI/CD, Grafana, Prometheus, Ansible(AWX) , Jenkins
null
null
DevOps
basic
11
Повна підтримка комплексу з продажу електронних поїздних документів, а саме сайту Укрзілізниці booking та агентської мережі(близько 80 тис. замовлень на добу). Повне розуміння технології з продажу від транзакцій пошуку до використання квитка. Розробка власних методів відслідковування ненормальної поведінки системи для своєчасного вжиття заходів(nagios,bash,php,python). Розробка та впровадження системи відслідковування та блокування автоматизованих систем пошуку місць(php,bash,javascript,netfilter). Оновлення компонентів та модулів системи. Підтримка мережі інтернет провайдера та участь в розгортанні датацентру з нуля (uniteddc). Впровадження системи мотіторингу мережі та датацентру(nagios,cacti,snmp). Впровадження системи обліку обладнання на colocation для швидкого пошуку в шафах,модулях (opendcim) Розгортання з нуля високонавантаженого порталу новин, розробка архітектури, балансування наватнаження(для цього був особисто розроблений додаток, який автоматично вираховує та розподіляє навантаження на сервери goNginxWeightChanger). Створення онлайн карти комплексу для моніторингу навантаження на окремі вузли системи(cacti weathermap). Розгортання, супроводження та моніторинг Docker Swarm, GitLab CI/CD, Grafana, Prometheus, Ansible(AWX) , Jenkins
uk
51383392-8fa4-5ef9-a1ff-39e57efdaa1a
23,596
Системний админістратор
Керівник відділу ІТ на протязі 15 років
Нові проекти та нові знання
Безперебійна робота
Sysadmin
pre
11
Безперебійна робота Керівник відділу ІТ на протязі 15 років Нові проекти та нові знання
uk
eaab6bcf-42c3-548b-a13d-94153bee7ef3
23,597
Системний админістратор
-Стажувався в программі Jump into lifecell у департаменті експлуатації мобільної мережі; -Досвід роботи на позиції L2 HelpDesk cloud gaming - 1.5 роки; -Консультація 1ої лінії , робота з Jira, робота з ansible; Маю старлінк і генератор, тому можу бути завжди на звя’зку; -Взаємодія з різними відділами для вирішення складних технічних завдань, передача цих завдань від 1 лінії з невеликою еспертизою або нюансами як вирішити ці завдання, зняття логів і їх розбір за допомогою kibana, вирішення цих проблем самотужки. -Використання системи моніторингу Zabbix , передача іншим відділам інформації про проблему або фікс проблем самотужки. -Стажування людей у свій відділ, написання їм різних гайдів .маю звичку все документувати. -Написання для 1 лінії гайдів для юзерів і їх самих. -Редагування плейбуків ansible. -Робота з kvm і утилітою virsh для підняття віртуальних машин у ручному режимі. -Робота з Jira(створення тікетів для других відділів, вирішення частин з них самотужки(ручне тестування)) -Робота з linux на рівні досвідченого користувача(видача прав, розгортання сервісів) -Редагування плейбуків ansible, розуміння структури yaml -Робота з базовим образом windows для віртуальних машин(обмеження прав користувачів, вирізання лишнього) -Робота з відділом мережевих контроллерів у windows. -Взаємодія з web інтерфейсом django. -Робота зі світчами, обрізання патч кордів, підключення різного мережевого обладнання
null
-Досвідчений користувач Windows 7-10, базові знання Linux(знання yum, dpkg пакетних менеджерів); - Linux (Ubuntu, CentOS) адміністрування і деплой базових Linux сервісів - (LAMP, FTP, NFS, samba, Nginx, Apache, Kibana); -Досвід роботи на позиції L2 HelpDesk cloud gaming - 1.5 роки; -Робота з віртуалізацією VMWare, kvm; -Комунікабельний, стажував співробітників. -Написання інструкцій для 1-й лінії; -Уміння працювати з віртуалізацією kvm, знання команд libvirt(virsh), конфігурація xml файлів; -Маю уявлення о компонентах ЛКП(ЛВС); -Знайомий на початковому рівні з Jira, Github, Proxmox, Docker, Zabbix, samba і інших технологій и сервісів. -Маю уявлення о ansible; -Базові знання jenkins(розвертування, прив’язка нод); -Знаю усі компоненти(hardware) комп'ютера/сервера; -Можу налаштувати будь-який BIOS; -Налаштовування домашніх маршрутизаторів; -Уміння будувати мережі у Cisco Packet Tracer; -Мав досвід з операційною системою cisco(IOS)(підняття серверу DHCP , видання IP комп'ютерам в мережі, робота з таблицею комутації , встановлення паролю на порти); -Гнучкий в плані вивчення роботи программ , операційних систем; -Досвід в підійманні ігрових серверів на Linux , Windows server; -Базові знання OSI, основних протоколів TCP/IP; -Маю представлення о мережевих топологіях; -Можу обслуговувати принтери, сканери і другу орг. техніку; -Базові навички використання docker (робота з репозиторіями, підіймання контейнерів, робота з ними); -Робота з iptables;
Sysadmin
intermediate
1.5
-Досвідчений користувач Windows 7-10, базові знання Linux(знання yum, dpkg пакетних менеджерів); - Linux (Ubuntu, CentOS) адміністрування і деплой базових Linux сервісів - (LAMP, FTP, NFS, samba, Nginx, Apache, Kibana); -Досвід роботи на позиції L2 HelpDesk cloud gaming - 1.5 роки; -Робота з віртуалізацією VMWare, kvm; -Комунікабельний, стажував співробітників. -Написання інструкцій для 1-й лінії; -Уміння працювати з віртуалізацією kvm, знання команд libvirt(virsh), конфігурація xml файлів; -Маю уявлення о компонентах ЛКП(ЛВС); -Знайомий на початковому рівні з Jira, Github, Proxmox, Docker, Zabbix, samba і інших технологій и сервісів. -Маю уявлення о ansible; -Базові знання jenkins(розвертування, прив’язка нод); -Знаю усі компоненти(hardware) комп'ютера/сервера; -Можу налаштувати будь-який BIOS; -Налаштовування домашніх маршрутизаторів; -Уміння будувати мережі у Cisco Packet Tracer; -Мав досвід з операційною системою cisco(IOS)(підняття серверу DHCP , видання IP комп'ютерам в мережі, робота з таблицею комутації , встановлення паролю на порти); -Гнучкий в плані вивчення роботи программ , операційних систем; -Досвід в підійманні ігрових серверів на Linux , Windows server; -Базові знання OSI, основних протоколів TCP/IP; -Маю представлення о мережевих топологіях; -Можу обслуговувати принтери, сканери і другу орг. техніку; -Базові навички використання docker (робота з репозиторіями, підіймання контейнерів, робота з ними); -Робота з iptables; -Стажувався в программі Jump into lifecell у департаменті експлуатації мобільної мережі; -Досвід роботи на позиції L2 HelpDesk cloud gaming - 1.5 роки; -Консультація 1ої лінії , робота з Jira, робота з ansible; Маю старлінк і генератор, тому можу бути завжди на звя’зку; -Взаємодія з різними відділами для вирішення складних технічних завдань, передача цих завдань від 1 лінії з невеликою еспертизою або нюансами як вирішити ці завдання, зняття логів і їх розбір за допомогою kibana, вирішення цих проблем самотужки. -Використання системи моніторингу Zabbix , передача іншим відділам інформації про проблему або фікс проблем самотужки. -Стажування людей у свій відділ, написання їм різних гайдів .маю звичку все документувати. -Написання для 1 лінії гайдів для юзерів і їх самих. -Редагування плейбуків ansible. -Робота з kvm і утилітою virsh для підняття віртуальних машин у ручному режимі. -Робота з Jira(створення тікетів для других відділів, вирішення частин з них самотужки(ручне тестування)) -Робота з linux на рівні досвідченого користувача(видача прав, розгортання сервісів) -Редагування плейбуків ansible, розуміння структури yaml -Робота з базовим образом windows для віртуальних машин(обмеження прав користувачів, вирізання лишнього) -Робота з відділом мережевих контроллерів у windows. -Взаємодія з web інтерфейсом django. -Робота зі світчами, обрізання патч кордів, підключення різного мережевого обладнання
uk
6b05d0e1-52a7-5c68-9cbe-da33859f7bc0
23,598
системний адміністратор
Досвід роботи з Windows Server 2008-2012-16 серверами. Підтримка поштових сервісів (MDaemon, Google Workspace), впровадження ЛОМ для об'єктів (проектування, підготовка, вибір обладнная, монтаж) ФоззіГруп (Сільпо). Специфічне ПЗ для промислових підприємств (IPS). Впровадження Zabbix моніторингу. Linux, Cisco, Mikrotik - початковий рівень, був в процесі навчання, але з війною все зламалося. Англійська - початковий рівень
null
null
Sysadmin
basic
4
Досвід роботи з Windows Server 2008-2012-16 серверами. Підтримка поштових сервісів (MDaemon, Google Workspace), впровадження ЛОМ для об'єктів (проектування, підготовка, вибір обладнная, монтаж) ФоззіГруп (Сільпо). Специфічне ПЗ для промислових підприємств (IPS). Впровадження Zabbix моніторингу. Linux, Cisco, Mikrotik - початковий рівень, був в процесі навчання, але з війною все зламалося. Англійська - початковий рівень
uk
53efbeba-ffe9-533e-8b64-794c7855ae7f
23,599