Position
stringlengths
1
200
Moreinfo
stringlengths
3
2.58k
Looking For
stringlengths
1
2.46k
Highlights
stringlengths
1
2.5k
Primary Keyword
stringclasses
41 values
English Level
stringclasses
6 values
Experience Years
float64
0
11
CV
stringlengths
7
6.47k
CV_lang
stringclasses
1 value
id
stringlengths
36
36
__index_level_0__
int64
0
24.2k
Помічник маркетолога
Соціальний маркетинг. Працювала SMM у бренду, який базувався на благодійному фонді. Цікава архітектура брендів допомагала придумувати новий контент. Проблеми, які вирішувала: благодійний фонд допомагав підрозділу ЗСУ і не було можливості вчасно звітувати куди саме йдуть кошти, хлопці військові не мали бажання бути у соціальних мережах, що затруднювало налагодити довіру зі споживачем.
null
null
Marketing
upper
0
Соціальний маркетинг. Працювала SMM у бренду, який базувався на благодійному фонді. Цікава архітектура брендів допомагала придумувати новий контент. Проблеми, які вирішувала: благодійний фонд допомагав підрозділу ЗСУ і не було можливості вчасно звітувати куди саме йдуть кошти, хлопці військові не мали бажання бути у соціальних мережах, що затруднювало налагодити довіру зі споживачем.
uk
77f9e303-4349-553c-a11b-12795d5a0609
22,500
помічник маркетолога, маркетолог, молодший аналітик аналітик,
Працювала ассистентом по маркетингу|аналітиком Проводила аналіз даних; Робота в Bitrix24; Проведення статистичних даних (в Excel); Оформлення звітності; Оформлення документації. Маю теоретичні знання з SEO та Google Analytics Знаю основи роботи в програмі 1С. Вмію працювати в программі Bitrix24 Працюю в Word, Excel, Power Point. Також працюю з такими графічними редакторами як: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Xara X.
null
null
Marketing
basic
0.5
Працювала ассистентом по маркетингу|аналітиком Проводила аналіз даних; Робота в Bitrix24; Проведення статистичних даних (в Excel); Оформлення звітності; Оформлення документації. Маю теоретичні знання з SEO та Google Analytics Знаю основи роботи в програмі 1С. Вмію працювати в программі Bitrix24 Працюю в Word, Excel, Power Point. Також працюю з такими графічними редакторами як: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Xara X.
uk
16b2b1b7-9add-571b-ac42-2a178ed17df0
22,501
Помічник маркетолога, маркетолог стажер
SMM-спеціаліст спільноти Tellegram (Реклама та PR-послуги) Січень 2021 - по теперішній час Розробка стратегії просування; Пошук: вірусного контенту; Ведення і аналітика статистики просування, збільшення трафіку і його конвертації; Створення контенту; Робота: з графічними редакторами; Розробка чек-листів; Спілкування з аудиторією. SMM-спеціаліст блогу Instagram (Реклама та PR-послуги) вересень 2019 — березень 2020 Розробка стратегії просування; Пошук: вірусного контенту; Ведення і аналітика статистики просування, збільшення трафіку і його конвертації; Створення контенту; Робота: з графічними редакторами; Ведення блогу Юрист ФГ "Терен" (АПК (Агропромисловий комплекс)) січень 2020 — жовтень 2020 - Здійснення методичного керівництва правової роботи на підприємстві; - Надавати інформацію щодо чинного законодавства; - Брати участь по оформленню господарських договорів; - Консультувати працівників і клієнтів щодо питання чинного законодавства.
Я знаю, що точно НЕ ХОЧУ не працювати і не вчитися чомусь новому! А хочу розвиватися в сфері маркетингу і дізнатися все-все, як це працює.
null
Marketing
intermediate
0
SMM-спеціаліст спільноти Tellegram (Реклама та PR-послуги) Січень 2021 - по теперішній час Розробка стратегії просування; Пошук: вірусного контенту; Ведення і аналітика статистики просування, збільшення трафіку і його конвертації; Створення контенту; Робота: з графічними редакторами; Розробка чек-листів; Спілкування з аудиторією. SMM-спеціаліст блогу Instagram (Реклама та PR-послуги) вересень 2019 — березень 2020 Розробка стратегії просування; Пошук: вірусного контенту; Ведення і аналітика статистики просування, збільшення трафіку і його конвертації; Створення контенту; Робота: з графічними редакторами; Ведення блогу Юрист ФГ "Терен" (АПК (Агропромисловий комплекс)) січень 2020 — жовтень 2020 - Здійснення методичного керівництва правової роботи на підприємстві; - Надавати інформацію щодо чинного законодавства; - Брати участь по оформленню господарських договорів; - Консультувати працівників і клієнтів щодо питання чинного законодавства. Я знаю, що точно НЕ ХОЧУ не працювати і не вчитися чомусь новому! А хочу розвиватися в сфері маркетингу і дізнатися все-все, як це працює.
uk
b223743e-0873-5e42-8670-1539df2090ea
22,502
Помічник маркетолога, таргетолог, смм, акаунт-менеджер, контент-менеджер
Є трохи досвіду з таргетованою рекламою та смм, завжди стежу за трендами цікавими подіями у сфері digital-просування, для мене не складно зрозуміти завдання та креативно створити контент для заданої аудиторії.
Точно не хочу займатися чорною та сірою рекламою
Компанія по продажу товарів медицини та краси. Таргетолог. Займалась проведенням 10 рекламних кампаній, аналітика, звітність Перевірені нові ідеї та креативи та покращені рекламні кампанії Направляла в середньому близько 3500 перевірених клієнтів на місяць
Marketing
upper
0.5
Компанія по продажу товарів медицини та краси. Таргетолог. Займалась проведенням 10 рекламних кампаній, аналітика, звітність Перевірені нові ідеї та креативи та покращені рекламні кампанії Направляла в середньому близько 3500 перевірених клієнтів на місяць Є трохи досвіду з таргетованою рекламою та смм, завжди стежу за трендами цікавими подіями у сфері digital-просування, для мене не складно зрозуміти завдання та креативно створити контент для заданої аудиторії. Точно не хочу займатися чорною та сірою рекламою
uk
40f99d65-a75a-57d6-a1ed-3ecf97796fbf
22,503
Помічник начальника / Personal assistant / Assistant manager
2 роки працювала на фул тайм в ІТ компанії м. Харків як персональний асистент начальника 2х відділів. Працювала в офісі (до війни) та на ремоуті. В обов'язки входили: - манслі тайм репорт по аккаунту - онбординг та оффбординг людей в аккаунти, заповнення даних по внутрішнім системам (всього було 10 аккаунтів від 3х до 200+ чоловік) - розвантаження лідів в дрібних питаннях - ведення Гуглдокс та Ексель таблиць з даними по 2м відділам - організація тім білдінгів, івентів та корпоративів від 5 до 600 чол. - ведення фінансової каси 2х відділів - закупка подарунків, розробка корпоративного мерчу - контактування із підрядниками та замовниками - копірайтинг: написання щоденних привітань на відділ з ДН, важливих подій, держ. свят та новин компанії - введення Телеграм каналів по відділам - закупка офісніх потреб - функції HR-ів - маю навики в: Trello, Confluence, Skype, Zoom, Google Docs та Meet, Excel, Telegam, Instagram, Figma, Tilda Якщо коротко - основна моя робота заключалася робити все, щоб співробітник компанії відчував себе щасливим у наших відділах та аккаунтах. Шукаю схожу вакансію. Готова розглянути по суміжним функціям. Парт тайм з гнучким графіком та лише віддалена робота (з можливістю періодично відвувати офіс, якщо є). В замін - відповідальність, чесність, готовність підхопити задачу та навчатися новому.
null
Активно займаюсь власним брендінгом та бізнесом
Other
pre
2
Активно займаюсь власним брендінгом та бізнесом 2 роки працювала на фул тайм в ІТ компанії м. Харків як персональний асистент начальника 2х відділів. Працювала в офісі (до війни) та на ремоуті. В обов'язки входили: - манслі тайм репорт по аккаунту - онбординг та оффбординг людей в аккаунти, заповнення даних по внутрішнім системам (всього було 10 аккаунтів від 3х до 200+ чоловік) - розвантаження лідів в дрібних питаннях - ведення Гуглдокс та Ексель таблиць з даними по 2м відділам - організація тім білдінгів, івентів та корпоративів від 5 до 600 чол. - ведення фінансової каси 2х відділів - закупка подарунків, розробка корпоративного мерчу - контактування із підрядниками та замовниками - копірайтинг: написання щоденних привітань на відділ з ДН, важливих подій, держ. свят та новин компанії - введення Телеграм каналів по відділам - закупка офісніх потреб - функції HR-ів - маю навики в: Trello, Confluence, Skype, Zoom, Google Docs та Meet, Excel, Telegam, Instagram, Figma, Tilda Якщо коротко - основна моя робота заключалася робити все, щоб співробітник компанії відчував себе щасливим у наших відділах та аккаунтах. Шукаю схожу вакансію. Готова розглянути по суміжним функціям. Парт тайм з гнучким графіком та лише віддалена робота (з можливістю періодично відвувати офіс, якщо є). В замін - відповідальність, чесність, готовність підхопити задачу та навчатися новому.
uk
768dd319-c5df-54b9-afd8-e254981945d3
22,504
Помічник рекрутера або HR
Досвіду роботи в даній сфері немаю, але активно вивчаю цю тематику. Зараз працюю офіс-менеджером в компанії яка займається дистрибуцією продуктів харчування побутової хімії. Працюю там більше року.
Навчання,розвиток моїх практичних здібностей
Проведення соціологічних досліджень, ефективна організація діяльності офісу,задоволення всіх працівників, багатозадачність.
HR
intermediate
0
Проведення соціологічних досліджень, ефективна організація діяльності офісу,задоволення всіх працівників, багатозадачність. Досвіду роботи в даній сфері немаю, але активно вивчаю цю тематику. Зараз працюю офіс-менеджером в компанії яка займається дистрибуцією продуктів харчування побутової хімії. Працюю там більше року. Навчання,розвиток моїх практичних здібностей
uk
9c99ee3e-0024-5d43-92f7-31438883a782
22,505
помічник системного адміністратора
По спеціальності працював короткий період( менше місяця), з минулого місця роботи пішов через доволі часті виїзди по місту, за власні кошти й іноді доволі віддалено від дому. Бажаю розвиватися у напрямку системного адміністрування, досвіду роботи майже не маю, але готовий навчатися.
бажано без виїздної роботи по різних точках, але готовий розглядати і такі варіанти, для початку хотілося б у робочу групу, але не відкидаю варіанти з доменом
* Підіймав сервер та 2 робочі станції, та налаштовував DNS та DHCP( робив це по відеоуроках з YouTube). * Знання Windows XP-10 * Діагностика та заміна комплектуючих * Підключення техніки * Обжим патчкордів, тест ОЗУ/HDD
Sysadmin
basic
0
* Підіймав сервер та 2 робочі станції, та налаштовував DNS та DHCP( робив це по відеоуроках з YouTube). * Знання Windows XP-10 * Діагностика та заміна комплектуючих * Підключення техніки * Обжим патчкордів, тест ОЗУ/HDD По спеціальності працював короткий період( менше місяця), з минулого місця роботи пішов через доволі часті виїзди по місту, за власні кошти й іноді доволі віддалено від дому. Бажаю розвиватися у напрямку системного адміністрування, досвіду роботи майже не маю, але готовий навчатися. бажано без виїздної роботи по різних точках, але готовий розглядати і такі варіанти, для початку хотілося б у робочу групу, але не відкидаю варіанти з доменом
uk
4b0ee590-fc88-5e42-ab57-9251679b3f52
22,506
Помічник системного адміністратора
1. Графічний асистент, компанія Mindy teams, працював дистанційно 8 місяців(обробка фото різної складності) 2. Керівник персоналом, працював 6 місяців 3. Провідний інженер компанії Hikvision, 10 місяців
Без менеджера з продажу
Майже закінчив бакалаврат на Комп'ютерного інженера, Державний університет телекомунікацій
Sysadmin
pre
0.5
Майже закінчив бакалаврат на Комп'ютерного інженера, Державний університет телекомунікацій 1. Графічний асистент, компанія Mindy teams, працював дистанційно 8 місяців(обробка фото різної складності) 2. Керівник персоналом, працював 6 місяців 3. Провідний інженер компанії Hikvision, 10 місяців Без менеджера з продажу
uk
f019efd4-2b89-5ada-aebd-5895d9371e29
22,507
Помічник-стажер
Немає досвіду роботи в даній сфері
Очікую від себе досягнення своєї мети у вивчені програмування
За майже 4 роки в коледжі, маю мало досягнень, але ось приклади. На третьому курсі повністю була вивчена мова SQL, На протязі 4х років кодували різні програми на мові c# , c/c++, delphi. Також писали сайти, обирали тему, робили шаблони в спецыальних програмах та писали їх в Visual cod на мові HTML,CSS, Java script.
.NET
pre
0
За майже 4 роки в коледжі, маю мало досягнень, але ось приклади. На третьому курсі повністю була вивчена мова SQL, На протязі 4х років кодували різні програми на мові c# , c/c++, delphi. Також писали сайти, обирали тему, робили шаблони в спецыальних програмах та писали їх в Visual cod на мові HTML,CSS, Java script. Немає досвіду роботи в даній сфері Очікую від себе досягнення своєї мети у вивчені програмування
uk
008931ed-d390-5f60-aa03-5f75f600f6ab
22,508
Помічник юриста
Практичний досвід: 1. Виробнича практика в ЦА Міністерства юстиції України; липень 2021; відповіді на запити громадян, підготовка звернень до необхідних органів та організацій; робота із програмою Ліга: Закон 2. Юрисконсульт/помічник юриста в приймальні громадян депутата Київради Андрія Порайка: січень - лютий 2022; прийом звернень та документації від громадян; підготовка звернень до устав, організацій, органів; юридична консультація громадян ( частіше за все щодо цивільного права); підготовка правових брифінгів з необхідних питань;підготовка зустрічей громадян із депутатами та подальше кураторство для вирішення їх питань 3. Волонтерство, смт. Локачі; квітень - червень 2022; юрисконсульт щодо правових питань, пов'язаних із російсько-українською війною, серед яких питання відшкодування втраченої нерухомості, питання отримання допомоги від держави для ВПО, спадкові питання 4. Виробнича практика в Локачинському районному суді; грудень 2022; робота з архівом, робота в канцелярії щодо внесення до реєстру даних щодо відповідних кейсів, присутність на судових засіданнях Теоретичні навички щодо ІТ права та права інтелектуальної власності здобуті: 1. В ході вивчення загального курсу Цивільного права, зокрема Книги 4 ЦКУ 2. Проходження спеціалізованих курсів в університеті: "ІТ-право", "Право інтелектуальної власності", "Реалізація та захист авторських прав", "Жоговори в сфері ІТ-права та права інтелектуальної власності", "Міжнародний захист права інтелектуальної власності" 3. Проходження приватного курсу " ІТ-право" ( станом на лютий 2023 - незавершено) 4. Написання наукових робіт: "Авторські права на шкідливий софт", "«Проблематика визначення поняття інтелектуальної власності. Актуальність застосування ціннісно-правового підходу до розуміння категорії»" 5. Написання робіт на замовлення
null
null
Other
intermediate
0.5
Практичний досвід: 1. Виробнича практика в ЦА Міністерства юстиції України; липень 2021; відповіді на запити громадян, підготовка звернень до необхідних органів та організацій; робота із програмою Ліга: Закон 2. Юрисконсульт/помічник юриста в приймальні громадян депутата Київради Андрія Порайка: січень - лютий 2022; прийом звернень та документації від громадян; підготовка звернень до устав, організацій, органів; юридична консультація громадян ( частіше за все щодо цивільного права); підготовка правових брифінгів з необхідних питань;підготовка зустрічей громадян із депутатами та подальше кураторство для вирішення їх питань 3. Волонтерство, смт. Локачі; квітень - червень 2022; юрисконсульт щодо правових питань, пов'язаних із російсько-українською війною, серед яких питання відшкодування втраченої нерухомості, питання отримання допомоги від держави для ВПО, спадкові питання 4. Виробнича практика в Локачинському районному суді; грудень 2022; робота з архівом, робота в канцелярії щодо внесення до реєстру даних щодо відповідних кейсів, присутність на судових засіданнях Теоретичні навички щодо ІТ права та права інтелектуальної власності здобуті: 1. В ході вивчення загального курсу Цивільного права, зокрема Книги 4 ЦКУ 2. Проходження спеціалізованих курсів в університеті: "ІТ-право", "Право інтелектуальної власності", "Реалізація та захист авторських прав", "Жоговори в сфері ІТ-права та права інтелектуальної власності", "Міжнародний захист права інтелектуальної власності" 3. Проходження приватного курсу " ІТ-право" ( станом на лютий 2023 - незавершено) 4. Написання наукових робіт: "Авторські права на шкідливий софт", "«Проблематика визначення поняття інтелектуальної власності. Актуальність застосування ціннісно-правового підходу до розуміння категорії»" 5. Написання робіт на замовлення
uk
7fe44c50-d00c-59c9-b066-95f5d6785137
22,509
помощник маркетолога
• Administration of the page on the social networks (Facebook, Twitter, LinkedIn) • Creating of the original text content for the social networks • Preparation of a brief for designer in order to develop advertising products, printings • Developing a plan for an SMM advertising campaign • Creating presentations for the company in order to promote the product to a variety of target audiences • Organization and participation in exhibitions (video content creation, booklet development) • Administrative work in order to maintain the office activity; • Document management, database maintenance and registration of Company documents • Receiving and distribution of incoming / outgoing calls, email, correspondence
Гнукий графік роботи, зручне місцерозташування, можливість розвитку та самореалізації
Розробка презинтацій для компаніїї,що направлені на різні сегменти ринку
Marketing
fluent
0.5
Розробка презинтацій для компаніїї,що направлені на різні сегменти ринку • Administration of the page on the social networks (Facebook, Twitter, LinkedIn) • Creating of the original text content for the social networks • Preparation of a brief for designer in order to develop advertising products, printings • Developing a plan for an SMM advertising campaign • Creating presentations for the company in order to promote the product to a variety of target audiences • Organization and participation in exhibitions (video content creation, booklet development) • Administrative work in order to maintain the office activity; • Document management, database maintenance and registration of Company documents • Receiving and distribution of incoming / outgoing calls, email, correspondence Гнукий графік роботи, зручне місцерозташування, можливість розвитку та самореалізації
uk
c83e7e5c-3ab6-5ef4-8d32-34283cf8b42c
22,510
Помощник маркетолога
Працювала в компанії YARO на посаді помічника маркетолога та SMM. Створювала контент для сайту та соц.мереж, займалась веденням Instagram та написанням статей для блогу, брала участь в організації івентів, роботі з лідерами думок та ЗМІ. Також працювала в просторі Sofa Store на базі арт-центру Closer, де займалась створенням контенту та веденням соц.мереж, кураторством майстер-класів та вела комунікацію з партнерами. Влітку закінчила курс Contemporary Art в школі Skvot і зараз хочу рухатись в напрямку міксування творчості і маркетингу.
null
Навчаючись в університеті, паралельно працювала моделлю в Японії, Китаї, Італії та Греції, подорожувала до Москви, Санкт-Петербурга та Амстердаму задля відвідування культурних інституцій, що вплинуло на формування смаку та бачення, сформувало інтерес до мистецтва у всіх його проявах, навички комунікації і вільного володіння розмовною англійською.
Marketing
intermediate
8
Навчаючись в університеті, паралельно працювала моделлю в Японії, Китаї, Італії та Греції, подорожувала до Москви, Санкт-Петербурга та Амстердаму задля відвідування культурних інституцій, що вплинуло на формування смаку та бачення, сформувало інтерес до мистецтва у всіх його проявах, навички комунікації і вільного володіння розмовною англійською. Працювала в компанії YARO на посаді помічника маркетолога та SMM. Створювала контент для сайту та соц.мереж, займалась веденням Instagram та написанням статей для блогу, брала участь в організації івентів, роботі з лідерами думок та ЗМІ. Також працювала в просторі Sofa Store на базі арт-центру Closer, де займалась створенням контенту та веденням соц.мереж, кураторством майстер-класів та вела комунікацію з партнерами. Влітку закінчила курс Contemporary Art в школі Skvot і зараз хочу рухатись в напрямку міксування творчості і маркетингу.
uk
89bd79f3-2ea7-5cb7-91ce-48185529835f
22,511
Помощник проектного менеджера
Ведение первичной документации Работа с клиентами и партнерами Ведение строительных проектов Знание программ: photoshop, office 365, google doc, google adwords, google analytics Начальные знания английского Опыт работы в таких сферах как полиграфия, небольшой в интернет-маркетинге, строительстве
null
Прошел курсы google adwords Участник ГО Об’єднання переселенців «Спільна справа»
Project Manager
basic
2
Прошел курсы google adwords Участник ГО Об’єднання переселенців «Спільна справа» Ведение первичной документации Работа с клиентами и партнерами Ведение строительных проектов Знание программ: photoshop, office 365, google doc, google adwords, google analytics Начальные знания английского Опыт работы в таких сферах как полиграфия, небольшой в интернет-маркетинге, строительстве
uk
6d9a3284-fd78-5372-af8a-42132152c96c
22,512
провідний інженер програміст
Робота з базами даних Oracle, SQL, ADS, Firebird, Interbase. Розробка програмного забезпечення на цих платформах, програм для обліку автопарку підприємства, обліку палива, заробітна плата на підприємстві, обліку та аналізу продажів товарів, бухгалтерського обліку.
null
null
Other
pre
11
Робота з базами даних Oracle, SQL, ADS, Firebird, Interbase. Розробка програмного забезпечення на цих платформах, програм для обліку автопарку підприємства, обліку палива, заробітна плата на підприємстві, обліку та аналізу продажів товарів, бухгалтерського обліку.
uk
42258a3d-f341-52f1-b60c-a07583e7b58c
22,513
Провідний інженер-програміст
Досвід роботи в IT 7 років, розробка програмного забезпечення мікроконтролерів(Atmega/STM: DIn, DOt, SD-card, I2C, SPI, DAC, ADC, UART, CAN, USB) на C та Windows(Qt C++), забезпечення зв'язку між ПК на мікроконтролером. Тестування та рефакторінг написаного коду. Розробка документації к ПЗ, розробка ТЗ.
null
null
C++
pre
7
Досвід роботи в IT 7 років, розробка програмного забезпечення мікроконтролерів(Atmega/STM: DIn, DOt, SD-card, I2C, SPI, DAC, ADC, UART, CAN, USB) на C та Windows(Qt C++), забезпечення зв'язку між ПК на мікроконтролером. Тестування та рефакторінг написаного коду. Розробка документації к ПЗ, розробка ТЗ.
uk
01f1cb37-cb0a-540f-9906-f4b5d92fabde
22,514
Провідний юрист/керівник юридичного відділу
Готовий вірішувати будь-які юридичні питання української або міжнародної компанії на базі більше ніж 15 річного досвіду юридичного супроводження експортно-орієнтованих виробничих та IT проектів. Володію значним досвідом успішного представництва кліентів у національніх судах з господарських, цивільних та податкових спорів та у міжнарожних комерційних арбітражах. Маю розголужені професійні контакти та зв'язки у юридичній галузі України, країн Європи та США.
null
null
Other
upper
11
Готовий вірішувати будь-які юридичні питання української або міжнародної компанії на базі більше ніж 15 річного досвіду юридичного супроводження експортно-орієнтованих виробничих та IT проектів. Володію значним досвідом успішного представництва кліентів у національніх судах з господарських, цивільних та податкових спорів та у міжнарожних комерційних арбітражах. Маю розголужені професійні контакти та зв'язки у юридичній галузі України, країн Європи та США.
uk
1917024a-4944-5e7b-b8b6-3ca9c335a7e4
22,515
Прогаміст
Вміння розбиратися в чужому коді та оптимізувати його за потреби Прагнення економії ресурсів під час виконання мого коду Вмію користуватися документацією Легко навчаюсь Прагну виправдовивати свою зарплатню
null
null
PHP
intermediate
2
Вміння розбиратися в чужому коді та оптимізувати його за потреби Прагнення економії ресурсів під час виконання мого коду Вмію користуватися документацією Легко навчаюсь Прагну виправдовивати свою зарплатню
uk
8e4e418c-eeab-5d7b-983e-7287d4f0b621
22,516
програміст
05.2012 - 06.2023 Райффайзен Банк Аваль м. Київ Провідний менеджер • Виконання розробки мікросервісів, сервисів tuxedo, BankMaster, реліз-менеджер Інструменти та середовище: Java, SQL, Oracle, pl/sql, С, Cobol, NiFi, Debezium, git 02.2009 - 05.2012 Центральна виборча комісія України (ЦВК) Розробник реєстру виборців • Розробка програмних модулів реєстру виборців. Інструменти та середовище: SQL, Oracle, pl/sql, APEX 04.2007 – 12.2008 компания Enran м. Київ Розробка криптографічних бібліотек • Розробка криптографічних бібліотек згідно вимог замовника. Інструменти та середовище: C/С++ 09.2002 – 03.2007 ДК „Газ України” м. Київ Розробник відділу інформційно-аналітичних систем Розробка програмного забезпечення для табулювання робочого часу співробітників, система платежів ті інше. Інструменти та середовище: Oracle, PL/SQL, Delphi7, C++ 03.1999 – 06.2002 ОАО «КП ВТИ» (Київське підприємство обчислювальної техніки та інформатики) м. Київ Инженер-програміст центра технічого захисту інформації • Розробка комплексу програм із захисту від несанкціонованої модифікації інформації - "Єдина державна автоматизована паспортна система" (ЕДАПС) Інструменти та середовище: C++, Visual Studio 6.0 Наукова публікація. 05.1998 – 03.1999 Вишгородський районний відділ земельних ресурсів м.Вишгород Програміст • Розробка та супровід програмного забезпечення відділу земельних ресурсів. Інструменти та середовище: Autocad, Autolisp, C++, Visual Studio 6.0 Розробки для промислового бізнесу • Контролер керування твердопаливним котлом з GSM-керуванням. • Контролер керування установкою очистки води (зворотній осмос) із GSM - керуванням (GSM-диспетчеризація, сервер збору даних по REST від контролерів з GSM). • Комп'ютерна діагностика стану організму людини (запатентовано). Інструменти та середовище: Microchip microcontroller, MPLAB, C
null
null
SQL
basic
11
05.2012 - 06.2023 Райффайзен Банк Аваль м. Київ Провідний менеджер • Виконання розробки мікросервісів, сервисів tuxedo, BankMaster, реліз-менеджер Інструменти та середовище: Java, SQL, Oracle, pl/sql, С, Cobol, NiFi, Debezium, git 02.2009 - 05.2012 Центральна виборча комісія України (ЦВК) Розробник реєстру виборців • Розробка програмних модулів реєстру виборців. Інструменти та середовище: SQL, Oracle, pl/sql, APEX 04.2007 – 12.2008 компания Enran м. Київ Розробка криптографічних бібліотек • Розробка криптографічних бібліотек згідно вимог замовника. Інструменти та середовище: C/С++ 09.2002 – 03.2007 ДК „Газ України” м. Київ Розробник відділу інформційно-аналітичних систем Розробка програмного забезпечення для табулювання робочого часу співробітників, система платежів ті інше. Інструменти та середовище: Oracle, PL/SQL, Delphi7, C++ 03.1999 – 06.2002 ОАО «КП ВТИ» (Київське підприємство обчислювальної техніки та інформатики) м. Київ Инженер-програміст центра технічого захисту інформації • Розробка комплексу програм із захисту від несанкціонованої модифікації інформації - "Єдина державна автоматизована паспортна система" (ЕДАПС) Інструменти та середовище: C++, Visual Studio 6.0 Наукова публікація. 05.1998 – 03.1999 Вишгородський районний відділ земельних ресурсів м.Вишгород Програміст • Розробка та супровід програмного забезпечення відділу земельних ресурсів. Інструменти та середовище: Autocad, Autolisp, C++, Visual Studio 6.0 Розробки для промислового бізнесу • Контролер керування твердопаливним котлом з GSM-керуванням. • Контролер керування установкою очистки води (зворотній осмос) із GSM - керуванням (GSM-диспетчеризація, сервер збору даних по REST від контролерів з GSM). • Комп'ютерна діагностика стану організму людини (запатентовано). Інструменти та середовище: Microchip microcontroller, MPLAB, C
uk
c1e4ee53-da50-511a-bb03-e97da4d1e1d7
22,517
програміст
Впровадження модулів закупівель ERP JDEdwards, розробка звітів від 0 у IBM Cognos BI, аналіз даних, SQL, технічна і користувацька документація, збір та виявлення вимог, розробка діаграм бізнес-процесів BPMN
null
null
Business Analyst
pre
9
Впровадження модулів закупівель ERP JDEdwards, розробка звітів від 0 у IBM Cognos BI, аналіз даних, SQL, технічна і користувацька документація, збір та виявлення вимог, розробка діаграм бізнес-процесів BPMN
uk
5dbba8ea-2ad1-53ef-831e-a7433e8a7422
22,518
програміст
програми бухгалтерського обліку
Нові технології.
Програми, які допомагають бухгалтерам вчасно і якісно виконувати свою роботу.
SQL
pre
6
Програми, які допомагають бухгалтерам вчасно і якісно виконувати свою роботу. програми бухгалтерського обліку Нові технології.
uk
cb2ba37c-9bb5-52e8-84f6-0721d934df07
22,519
Програміст
Викладач в КНУТД: алгоритми, САПР, основи системного аналізу, мова С. Викладач КА «ШАГ»: С, ООП С++, WinAPI, XHTML та CSS, JavaScript, ХML, Microsoft .Net С#, Windows Forms C#, WPF, Мережеве програмування, WCF. Компанія Kevuru Games, розробка ігор для iOS: Unity3D, NGUI, MVC, SVN, Git.
Написання різних модулів. Віддалена робота на не повний день. Чітка постановка завдання. Робота в команді з основними програмістами проекту.
• Комунікація, самодисципліна, уміння працювати в команді. • Оптимізм, математичний склад розуму. • Користувач ПК (Windows 98/XP/Win7/Win8) • Працював з алгоритмами AStar, Дейкстра, Прима, поліноми Лагранжа, бінарні дерева і т.д. • Розв’язувати проблеми, складати алгоритми, будувати архітектуру програм. • Вивчати нові алгоритми, бібліотеки.
.NET
basic
2
• Комунікація, самодисципліна, уміння працювати в команді. • Оптимізм, математичний склад розуму. • Користувач ПК (Windows 98/XP/Win7/Win8) • Працював з алгоритмами AStar, Дейкстра, Прима, поліноми Лагранжа, бінарні дерева і т.д. • Розв’язувати проблеми, складати алгоритми, будувати архітектуру програм. • Вивчати нові алгоритми, бібліотеки. Викладач в КНУТД: алгоритми, САПР, основи системного аналізу, мова С. Викладач КА «ШАГ»: С, ООП С++, WinAPI, XHTML та CSS, JavaScript, ХML, Microsoft .Net С#, Windows Forms C#, WPF, Мережеве програмування, WCF. Компанія Kevuru Games, розробка ігор для iOS: Unity3D, NGUI, MVC, SVN, Git. Написання різних модулів. Віддалена робота на не повний день. Чітка постановка завдання. Робота в команді з основними програмістами проекту.
uk
20be31b1-3dc4-57ed-8f85-b56e2b6caeb5
22,520
Програміст
Вітаю! Мені 17 років, навчаюсь на спеціальності Інженерія Програмного Забезпечення у ДМТК. Захоплююсь програмуванням, платформою .Net. На даний момент вивчаю мову програмування C#. Також знайомий з такими мовами програмування, як Python, Java, C++. Знайомий з деклеративною мовою програмування SQL, мовою гіпертекстової розмітки HTML та мовою каскадної таблиці стилів CSS. Крім програмування цікавлюсь туризмом, книгами, катанням на велосипеді, комп’ютерними іграми, риболовлею та фотографуванням пейзажів та портретів. Готовий вчитися та працювати! Залюбки погоджуся на стажування!
null
null
.NET
basic
0
Вітаю! Мені 17 років, навчаюсь на спеціальності Інженерія Програмного Забезпечення у ДМТК. Захоплююсь програмуванням, платформою .Net. На даний момент вивчаю мову програмування C#. Також знайомий з такими мовами програмування, як Python, Java, C++. Знайомий з деклеративною мовою програмування SQL, мовою гіпертекстової розмітки HTML та мовою каскадної таблиці стилів CSS. Крім програмування цікавлюсь туризмом, книгами, катанням на велосипеді, комп’ютерними іграми, риболовлею та фотографуванням пейзажів та портретів. Готовий вчитися та працювати! Залюбки погоджуся на стажування!
uk
64074c30-f9a3-54d9-9b59-57e4007b324d
22,521
Програміст
В основному працював з 1C підприємством 7,8.2,8.3 керовані та звичайні форми. 1,5 року стажу. Створював обробки, звіти, корегував документи, довідники. Був досвід по роботі з вивантаженням ряду документів на FTP іншої організації. Був досвід з налаштування(програмного) кассового обладнання. Гарні знання SQL та побудова запитів навіть складних. Створення технічної документації по продукту та його розробці 1 рік. Навички зі створення ТЗ, інструкцій та перевірки написаних обробок для 1С підприємства С++ Ходив на курси та вивчав самостійно. 2 роки(курси та самостійне вивчання) Для закріплення знань. писав програми різного характеру, використовуючи класи та змінюючи конструктори за замовчуванням. Java вивчав самостійно 0,5 року. В основному виконання тестових завдань на навчальному сайті. СMD Неділя Довелося вивчити для автоматизації процесу обміну 1С підприємства 7. Завданням було локалізувати помилку що виникала при спробі читання файлів які ще не повністю завантажилися з FTP ресурсу. Pyton наразі вивчаю.
Наявність курсів Англійської мови (Технічної/розмовної) Бажаю розвиватися надалі в напрямку інформаційних технологій зокрема: Побудова нейронних сіток (Цікавий Будь який досвід),mashine learning (Цікавий Будь який досвід), Pyton (Цікавий Будь який досвід). Було б гарно отримати досвід в роботі з мобільними пристроями та сайтами. Усі ці навички мені необхідні для створення власного продукту. Не бажаю мати справу з будь якими російськими конторами (Критично!) Мало бажання працювати з 1С підприємством надалі, але це бажання можна придбати.
Створив конфігурацію для знайомого з нуля на базі 1С8.3 керовані форми. Основними вимогами було спрощене ведення клієнтів (з особливостями) та закріплення об'єму виконаних робіт за датою їх виконання. Щось на кшталт телефонного довідника та щоденника одночасно.
Python
intermediate
1.5
Створив конфігурацію для знайомого з нуля на базі 1С8.3 керовані форми. Основними вимогами було спрощене ведення клієнтів (з особливостями) та закріплення об'єму виконаних робіт за датою їх виконання. Щось на кшталт телефонного довідника та щоденника одночасно. В основному працював з 1C підприємством 7,8.2,8.3 керовані та звичайні форми. 1,5 року стажу. Створював обробки, звіти, корегував документи, довідники. Був досвід по роботі з вивантаженням ряду документів на FTP іншої організації. Був досвід з налаштування(програмного) кассового обладнання. Гарні знання SQL та побудова запитів навіть складних. Створення технічної документації по продукту та його розробці 1 рік. Навички зі створення ТЗ, інструкцій та перевірки написаних обробок для 1С підприємства С++ Ходив на курси та вивчав самостійно. 2 роки(курси та самостійне вивчання) Для закріплення знань. писав програми різного характеру, використовуючи класи та змінюючи конструктори за замовчуванням. Java вивчав самостійно 0,5 року. В основному виконання тестових завдань на навчальному сайті. СMD Неділя Довелося вивчити для автоматизації процесу обміну 1С підприємства 7. Завданням було локалізувати помилку що виникала при спробі читання файлів які ще не повністю завантажилися з FTP ресурсу. Pyton наразі вивчаю. Наявність курсів Англійської мови (Технічної/розмовної) Бажаю розвиватися надалі в напрямку інформаційних технологій зокрема: Побудова нейронних сіток (Цікавий Будь який досвід),mashine learning (Цікавий Будь який досвід), Pyton (Цікавий Будь який досвід). Було б гарно отримати досвід в роботі з мобільними пристроями та сайтами. Усі ці навички мені необхідні для створення власного продукту. Не бажаю мати справу з будь якими російськими конторами (Критично!) Мало бажання працювати з 1С підприємством надалі, але це бажання можна придбати.
uk
e760ac0d-e8ad-557c-9f7d-6aa86b5a97be
22,522
Програміст
З 2008 до 2016 досвід розробки delphi+oracle/mysql З 2016 року до сьогодні обов'язки: розробка, створення, дизайн, модернізація та підтримка корпоративного веб-порталу готельної мережі. Власний проект. Створений на PHP+MySQL+JavaScript без використання фреймворків. Модулі веб-порталу включають в себе фінансові, графічні, статистичні звіти різної скалдності, планування завдань для мережевого користування з можливістю експорту в MS Excel. Створення корпоративного дизайну в Adobe Photoshop. Написання складних SQL запитів для реалізації завдань.
null
null
PHP
basic
3
З 2008 до 2016 досвід розробки delphi+oracle/mysql З 2016 року до сьогодні обов'язки: розробка, створення, дизайн, модернізація та підтримка корпоративного веб-порталу готельної мережі. Власний проект. Створений на PHP+MySQL+JavaScript без використання фреймворків. Модулі веб-порталу включають в себе фінансові, графічні, статистичні звіти різної скалдності, планування завдань для мережевого користування з можливістю експорту в MS Excel. Створення корпоративного дизайну в Adobe Photoshop. Написання складних SQL запитів для реалізації завдань.
uk
e5e82b2c-52f5-5909-942e-b367c4ff9d3e
22,523
Програміст
Закінчив курси Advanced C++ and Low-Level Programming Виконував завдання на сайтах EOlymp та CodeWars. Маю 7 рівень на Сodingame. Пет-проект Media Streaming Playback Service який являє собою клієнт-сервер додаток для відтворення музики
Знайти роботу та почати кар'єру девелопера. Маю наснагу працювати та вивчати нове. Цікавлюсь системним програмуванням, міжпроцесною та мережевою взаємодією, багатопотоковістю, кібербезпекою, комп'ютерною архітектурою.
Закінчив курси Advanced C++ and Low-Level Programming Виконував завдання на сайтах EOlymp та CodeWars. Маю 7 рівень на Сodingame. Пет-проект Media Streaming Playback Service який являє собою клієнт-сервер додаток для відтворення музики
C++
intermediate
0
Закінчив курси Advanced C++ and Low-Level Programming Виконував завдання на сайтах EOlymp та CodeWars. Маю 7 рівень на Сodingame. Пет-проект Media Streaming Playback Service який являє собою клієнт-сервер додаток для відтворення музики Закінчив курси Advanced C++ and Low-Level Programming Виконував завдання на сайтах EOlymp та CodeWars. Маю 7 рівень на Сodingame. Пет-проект Media Streaming Playback Service який являє собою клієнт-сервер додаток для відтворення музики Знайти роботу та почати кар'єру девелопера. Маю наснагу працювати та вивчати нове. Цікавлюсь системним програмуванням, міжпроцесною та мережевою взаємодією, багатопотоковістю, кібербезпекою, комп'ютерною архітектурою.
uk
06268c1a-a767-502a-9d08-e450ac950925
22,524
Програміст
На даний час займаюся розробкою пет-проектів з використанням Front-End технологій та PHP. На останньому місці роботи займався розробкою, впроваджуванням та підтримкою систем автоматизації фінансово-господарської та бухгалтерської діяльності організації. Були створені модулі: касові та банківські операції; облік внутрішньої передачі коштів; облік боржників; робота з підзвітними особами; інтеграція з системою клієнт-банк; облік основних засобів; облік рейсів транспорту; складські операції; табелювання та нарахування зарплати; вихідні форми, звіти та інші (Firebird 2.5/3.0). Налаштування систем відеоспостереження (Dahua, Hikvision).
Зацікавлений у співпраці з компаніями, які дадуть мені можливість розвиватися та вдосконалюватися. Також завжди готовий працювати з новим стеком технологій.
null
JavaScript
pre
0.5
На даний час займаюся розробкою пет-проектів з використанням Front-End технологій та PHP. На останньому місці роботи займався розробкою, впроваджуванням та підтримкою систем автоматизації фінансово-господарської та бухгалтерської діяльності організації. Були створені модулі: касові та банківські операції; облік внутрішньої передачі коштів; облік боржників; робота з підзвітними особами; інтеграція з системою клієнт-банк; облік основних засобів; облік рейсів транспорту; складські операції; табелювання та нарахування зарплати; вихідні форми, звіти та інші (Firebird 2.5/3.0). Налаштування систем відеоспостереження (Dahua, Hikvision). Зацікавлений у співпраці з компаніями, які дадуть мені можливість розвиватися та вдосконалюватися. Також завжди готовий працювати з новим стеком технологій.
uk
cb86a812-61bb-5ead-b40c-ac32a3833dc9
22,525
Програміст
Працював програмістом 7 місяців Компанії “Автоконтроль”, Львів. Супортив дві програми на основі windows form C# без баз даних. Дописував нові схеми роботи програми, шукав баги та виправляв їх.
Чесний, відповідальний громадянин України. Я не маю надзвичайних навичків у сфері програмування, але я швидко навчаюсь, обожнюю вивчати все нове для себе. Я понктуальний, уважний до деталей та легко знаходжу спільну мову з оточуючими. Шукаю роботу у сфері програмування і прагну досягнути високого рівня у цій сфері
Закінчив дрогобицький державний педагогічний університет, факультет “Комп’ютерні науки”. Будучи студентом, вивчав мови програмування С++, С#. Вивчав бази даних і веб програмування, писав курсові та дипломну роботу. Після закінчення університету проходив курси по ASP.NET
.NET
basic
0.5
Закінчив дрогобицький державний педагогічний університет, факультет “Комп’ютерні науки”. Будучи студентом, вивчав мови програмування С++, С#. Вивчав бази даних і веб програмування, писав курсові та дипломну роботу. Після закінчення університету проходив курси по ASP.NET Працював програмістом 7 місяців Компанії “Автоконтроль”, Львів. Супортив дві програми на основі windows form C# без баз даних. Дописував нові схеми роботи програми, шукав баги та виправляв їх. Чесний, відповідальний громадянин України. Я не маю надзвичайних навичків у сфері програмування, але я швидко навчаюсь, обожнюю вивчати все нове для себе. Я понктуальний, уважний до деталей та легко знаходжу спільну мову з оточуючими. Шукаю роботу у сфері програмування і прагну досягнути високого рівня у цій сфері
uk
f46cb9f5-9d61-503e-a26c-d8b3604c8175
22,526
Програміст
Приймав участь у розробці системи обліку пацієнтів поліклініки, а саме - проєктував структуру бази данних, розробляв запити до неї та графічний інтерфейс користувача. Займався СЕО оптимізацією веб сторінок.
null
Розробив програму для кластеризації паролів за стереотипами
.NET
pre
0.5
Розробив програму для кластеризації паролів за стереотипами Приймав участь у розробці системи обліку пацієнтів поліклініки, а саме - проєктував структуру бази данних, розробляв запити до неї та графічний інтерфейс користувача. Займався СЕО оптимізацією веб сторінок.
uk
41c7ee03-cb17-5229-9d90-7deb86514866
22,527
Програміст
Пройшов декілька навчальних програм, а також індивідуально займаюся з викладачем та програмістом IOS, який є моїм особистим ментором уже протягом пів року. Практикую кожного дня писати код, навчаюся достатньо швидко. Хочу розвиватися у цьому напрямку, отримати більше знань, а саме головне - практики!
Хотів би отримати позицію стажера.
null
iOS
intermediate
0.5
Пройшов декілька навчальних програм, а також індивідуально займаюся з викладачем та програмістом IOS, який є моїм особистим ментором уже протягом пів року. Практикую кожного дня писати код, навчаюся достатньо швидко. Хочу розвиватися у цьому напрямку, отримати більше знань, а саме головне - практики! Хотів би отримати позицію стажера.
uk
dd0f47a1-c535-5fd9-a57a-947d351a3150
22,528
Програміст
Редагування/плагіат Java скриптів для меблевої програми Базис-Меблевик. Написання простих програм у С++ на 1-3 курсах університету. Написання/редагування елементів на HTML. Складання алгоритмів функціювання програми.
Багато роздрібнених знань з программуваня які хочу скомпонувати та підвищити рівень володіння ними. Легко вчуся на практиці. Навички роботи з Векторними, графічними, 3D та САПР програмами.
Базові знання у розумінні за що відповідає та чи інша функція, метод. Розуміння структури функціювання скрипта чи програми.
JavaScript
basic
0
Базові знання у розумінні за що відповідає та чи інша функція, метод. Розуміння структури функціювання скрипта чи програми. Редагування/плагіат Java скриптів для меблевої програми Базис-Меблевик. Написання простих програм у С++ на 1-3 курсах університету. Написання/редагування елементів на HTML. Складання алгоритмів функціювання програми. Багато роздрібнених знань з программуваня які хочу скомпонувати та підвищити рівень володіння ними. Легко вчуся на практиці. Навички роботи з Векторними, графічними, 3D та САПР програмами.
uk
46965967-b0b3-568f-ad74-52ba166375a8
22,529
Програміст
Технічні навички: Programming languages: C, C++, SQL, C#, JavaScript, Java, C/AL, PHP Markup languages: HTML, CSS, XML, JSON ProgramsMicrosoft: Excel, PowerPoint, Word, Access GitHub English: A2-B1 Досвід: Internship: XPAND:”Developers Academy with Xpand and Innoware” Internship: "Дія" Ministry of Digital Transformation of Ukraine Розробка бази даних на мові SQL Створення телеграм-ботів Вирішення багатьох задач такими мовами програмування: C, C++, Python, C#, Java Створення веб-сторінок і веб-додатків
null
null
Java
intermediate
1
Технічні навички: Programming languages: C, C++, SQL, C#, JavaScript, Java, C/AL, PHP Markup languages: HTML, CSS, XML, JSON ProgramsMicrosoft: Excel, PowerPoint, Word, Access GitHub English: A2-B1 Досвід: Internship: XPAND:”Developers Academy with Xpand and Innoware” Internship: "Дія" Ministry of Digital Transformation of Ukraine Розробка бази даних на мові SQL Створення телеграм-ботів Вирішення багатьох задач такими мовами програмування: C, C++, Python, C#, Java Створення веб-сторінок і веб-додатків
uk
a15dd112-d0e1-58a3-aef5-cf9f86c1ec8d
22,530
Програміст
У першому своєму великому проекті біржового бота використовував для емуляції людських дій на веб-сайті Selenium (Доводилося розбиратися в HTML, CSS). На біржі, де я починав торгувати, не було АPI, а коли воно з'явилося, сенс використання Selenium відпав. Головна перевага бота перед людиною трейдером – цілодобова активність. Через кілька причин я не хотів орендувати для бота сервер, проект запустив на Linux системі. Працював із Mono, поки його підтримували, потім перейшов на .NetCore, доводилося працювати з GTK. Вивчав класичні нейромережі, переписав структуру нейромережі з одним прихованим шаром з Python на С#, додав другий прихований шар. Інтегрував їх у біржового робота. Побудував проект із комп'ютерним зором для клеркової роботи (спеціально для цього на неї влаштувався), вивантажив на GitHub.
null
Цей розділ відправив мене у фрустрацію на деякий час. Я честолюбна людина і слово «досягнення» означає для мене багато. Я вмію досягати запланованого шляху, але не впевнений, що те, що я робив у програмуванні гідно згадки тут. Однак я витратив останні півроку на формування портфоліо і вважаю своє становище кращим, ніж було до реалізації моїх планів.
.NET
intermediate
0
Цей розділ відправив мене у фрустрацію на деякий час. Я честолюбна людина і слово «досягнення» означає для мене багато. Я вмію досягати запланованого шляху, але не впевнений, що те, що я робив у програмуванні гідно згадки тут. Однак я витратив останні півроку на формування портфоліо і вважаю своє становище кращим, ніж було до реалізації моїх планів. У першому своєму великому проекті біржового бота використовував для емуляції людських дій на веб-сайті Selenium (Доводилося розбиратися в HTML, CSS). На біржі, де я починав торгувати, не було АPI, а коли воно з'явилося, сенс використання Selenium відпав. Головна перевага бота перед людиною трейдером – цілодобова активність. Через кілька причин я не хотів орендувати для бота сервер, проект запустив на Linux системі. Працював із Mono, поки його підтримували, потім перейшов на .NetCore, доводилося працювати з GTK. Вивчав класичні нейромережі, переписав структуру нейромережі з одним прихованим шаром з Python на С#, додав другий прихований шар. Інтегрував їх у біржового робота. Побудував проект із комп'ютерним зором для клеркової роботи (спеціально для цього на неї влаштувався), вивантажив на GitHub.
uk
2b421789-fffc-5431-9ddd-251f26f6fe47
22,531
Програміст 1C
HTTP services, Web services, СКД, розширення, керовані форми. Універсальний обмін (правила КД 2). Конфігурації супроводжував/допрацьовував: Україна: УТП, УПП, УТ, BAS БУ Проф і Корп, BAS УНФ, BAS ERP Росія: КА 2.0, ERP
null
20+ years of developing business software (1C) - manufacturing, sales, horeca, QA etc.
C++
pre
11
20+ years of developing business software (1C) - manufacturing, sales, horeca, QA etc. HTTP services, Web services, СКД, розширення, керовані форми. Універсальний обмін (правила КД 2). Конфігурації супроводжував/допрацьовував: Україна: УТП, УПП, УТ, BAS БУ Проф і Корп, BAS УНФ, BAS ERP Росія: КА 2.0, ERP
uk
d6f3885c-88e8-57e1-8d92-f0d349145287
22,532
Програміст 1C
-Впровадження, доробка та супровід конфігурацій УТП,УТ, УПП , 1С Бухгалтерія, 1С Бухгалтерія , BAS Бухгалтерія ,BAS Бухгалтерія КОПР, BAS КУП - підтримка впроваджуваних / існуючих рішень; - аналіз ТЗ та вимог замовників
null
Впровадження, доробка та супровід конфігурацій УТП,УТ, УПП , 1С Бухгалтерія, 1С Бухгалтерія , BAS Бухгалтерія ,BAS Бухгалтерія КОПР , BAS КУП Розробки механізмів інтеграції 1С з іншими системами XML, COM, WEB-сервіси, Json, конвертація. Створення звітів (в т.ч на СКД.) Підключення з РРО, ПРРО. Знання бухгалтерського обліку .
Sysadmin
pre
11
Впровадження, доробка та супровід конфігурацій УТП,УТ, УПП , 1С Бухгалтерія, 1С Бухгалтерія , BAS Бухгалтерія ,BAS Бухгалтерія КОПР , BAS КУП Розробки механізмів інтеграції 1С з іншими системами XML, COM, WEB-сервіси, Json, конвертація. Створення звітів (в т.ч на СКД.) Підключення з РРО, ПРРО. Знання бухгалтерського обліку . -Впровадження, доробка та супровід конфігурацій УТП,УТ, УПП , 1С Бухгалтерія, 1С Бухгалтерія , BAS Бухгалтерія ,BAS Бухгалтерія КОПР, BAS КУП - підтримка впроваджуваних / існуючих рішень; - аналіз ТЗ та вимог замовників
uk
5b3dc60a-4f9f-5751-b5f8-c49305bb6676
22,533
програміст 1С
Київський міжнародний університет цивільної авіації (КМУЦА) нині НАУ. Факультет автоматики та обчислювальної техніки. Розробка на 1С для внутрішніх потреб страхової компанії. Робота з WEB-сервісами, обмін даними. Форма співпраці – ФОП. Вивчав і продовжую вивчати Python, Java, CSS.
null
null
Python
intermediate
10
Київський міжнародний університет цивільної авіації (КМУЦА) нині НАУ. Факультет автоматики та обчислювальної техніки. Розробка на 1С для внутрішніх потреб страхової компанії. Робота з WEB-сервісами, обмін даними. Форма співпраці – ФОП. Вивчав і продовжую вивчати Python, Java, CSS.
uk
cb110f17-0df6-53fe-9ae2-8b5e97b896b5
22,534
Програміст 1С
2022 ТОВ "Євротермінал". Розробка системи консалідованого планування та затвердження платежів із кількох баз різних конфігурацій 1С. Керований інтерфейс, http-сервіси. 2021 - 2022 ТМ SmileFood Доопрацювання конфігурації "BAS Роздрібна торгівля" для завдань управління обліку. Робоче місце адмінстратора/оператора/кухаря. Обмін даними зі стороннім сервісом нарахування бонусні бали. Обмін із чат-ботом. Підключення системи аналізу даних на платформі Power BI. 2020 ТОВ "Фрам Шиппінг Едженсі", брав участь у впровадженні на підприємстві, з боку замовника, конфігурації "Управління елеватором". Програмне доопрацювання та настроювання засобами адміністрування. 2018-2020 р. ТОВ "Інтертелеком", впровадження на підприємстві конфігурації 1С УПП у повному обсязі з доопрацюванням усіх підсистем. Також у конфігурацію інтегровані "Сервісний центр" і "Зв'язок із системою тарифікації".
null
null
Other
basic
11
2022 ТОВ "Євротермінал". Розробка системи консалідованого планування та затвердження платежів із кількох баз різних конфігурацій 1С. Керований інтерфейс, http-сервіси. 2021 - 2022 ТМ SmileFood Доопрацювання конфігурації "BAS Роздрібна торгівля" для завдань управління обліку. Робоче місце адмінстратора/оператора/кухаря. Обмін даними зі стороннім сервісом нарахування бонусні бали. Обмін із чат-ботом. Підключення системи аналізу даних на платформі Power BI. 2020 ТОВ "Фрам Шиппінг Едженсі", брав участь у впровадженні на підприємстві, з боку замовника, конфігурації "Управління елеватором". Програмне доопрацювання та настроювання засобами адміністрування. 2018-2020 р. ТОВ "Інтертелеком", впровадження на підприємстві конфігурації 1С УПП у повному обсязі з доопрацюванням усіх підсистем. Також у конфігурацію інтегровані "Сервісний центр" і "Зв'язок із системою тарифікації".
uk
4abd615f-92bf-5187-b1c4-043ff113d264
22,535
Програміст 1С
Впровадження 1С в різних фірмах. Супровід 1с. Налагодження обмінів між інформаційними системами 1с та іншими. Налагодження переходу з 1с 77 на 1с8. Впровадження розподілених баз 1С. Налагодження регламентованого та управлінського обліку.
null
null
Other
basic
11
Впровадження 1С в різних фірмах. Супровід 1с. Налагодження обмінів між інформаційними системами 1с та іншими. Налагодження переходу з 1с 77 на 1с8. Впровадження розподілених баз 1С. Налагодження регламентованого та управлінського обліку.
uk
6f580064-043e-53ce-9e0c-08122ad28093
22,536
Програміст 1С
Доопрацювання конфігурацій під завдання клієнта - обміни даних через правила обміну та http/web-сервіси, написання звітів/обробок, налаштування прав доступу, моніторинг продуктивності, оптимізація запитів, рефакторинг коду.
null
null
Other
intermediate
11
Доопрацювання конфігурацій під завдання клієнта - обміни даних через правила обміну та http/web-сервіси, написання звітів/обробок, налаштування прав доступу, моніторинг продуктивності, оптимізація запитів, рефакторинг коду.
uk
ba3ef54d-2ba1-5630-9f31-96ffa8a14a85
22,537
Програміст 1С
Маю великий досвід з автоматизації управлінського обліку та торгівлі. Налаштовував автоматичне дзеркалювання бази SQL і сервіси обслуговування.
Наразі я фактично єдиний розробник у середній торговельній компанії. Робити щось зовсім нове не дає політика підприємства і налагоджені процеси. Було б цікаво попрацювати з найновітнішими "фічами" від 1С.
Почав працювати з 1С:Підприємство 8.0 ще з бета версії, через що пішов із франча.
Other
pre
11
Почав працювати з 1С:Підприємство 8.0 ще з бета версії, через що пішов із франча. Маю великий досвід з автоматизації управлінського обліку та торгівлі. Налаштовував автоматичне дзеркалювання бази SQL і сервіси обслуговування. Наразі я фактично єдиний розробник у середній торговельній компанії. Робити щось зовсім нове не дає політика підприємства і налагоджені процеси. Було б цікаво попрацювати з найновітнішими "фічами" від 1С.
uk
dbc08223-241e-50e0-8521-6248c0c2548b
22,538
Програміст 1С
- Підтримка існуючих конфігурацій на базі УТП; - Оновлення нетипових та типових конфігурацій УТП; - Доопрацювання конфігурацій УТП під вимоги замовника; - Написання та розробка ТЗ для реалізації поставлених завдань; - Доопрацювання та створення нових об'єктів метаданих: довідники, документи, регістри, тощо; - Робота із зовнішніми API (Vianor, Comarch EDI, Нова пошта); - Розробка та доопрацювання друкованих форм, звітів СКД; - Реалізація обробок для завантаження/вивантаження даних (*.txt, *.dbf, *xml, *.csv, *.xls); - Створення обробок для групової обробки даних; - Виправлення помилок у механізмах конфігурацій;
null
null
Other
basic
1.5
- Підтримка існуючих конфігурацій на базі УТП; - Оновлення нетипових та типових конфігурацій УТП; - Доопрацювання конфігурацій УТП під вимоги замовника; - Написання та розробка ТЗ для реалізації поставлених завдань; - Доопрацювання та створення нових об'єктів метаданих: довідники, документи, регістри, тощо; - Робота із зовнішніми API (Vianor, Comarch EDI, Нова пошта); - Розробка та доопрацювання друкованих форм, звітів СКД; - Реалізація обробок для завантаження/вивантаження даних (*.txt, *.dbf, *xml, *.csv, *.xls); - Створення обробок для групової обробки даних; - Виправлення помилок у механізмах конфігурацій;
uk
27237599-cd88-59c2-b3e5-cff2e656e0ac
22,539
Програміст 1С
- Підтримка та обслуговування баз які використовувають механізм поділу даних (технологія 1С: Fresh). - Створюю розширення для розділених баз, загальні та по областях. - Перевірка зовнішніх розширень перед додаванням їх до бази. - Розробка механізмів для керування базами. - Керівництво та координація роботи співробітників відділу. - Впровадження модулю бюджетування в 1С:УХ. - Складання технічного завдання / розробка з технічного завдання. - Моделювання, оптимізація бізнес-процесів. - Проводив рефакторинг коду та код-рев'ю співробітників відділу.. - Щомісячне планування роботи програмістів, розподіл завдань, розстановка термінів та пріоритетів. - Архітектор REST API для мобільного додатку. - Взаємодія з продуктологом сервісу для його покращення. - Впровадження RabbitMQ (брокер сповіщень). - Писав unit-тести перевірки функціональності сервісів та API, для своєчасного виявлення помилок в роботі. - Досвід роботи з керованими та звичайними формами. - Працював з типовими та нетиповими конфігураціями, вносив зміни під потреби замовника, оновлював конфігурації. - Маю досвід програмування в конфігураціях: Управління торгівлею, Бухгалтерія підприємства, Комплексна автоматизація, Управління холдингом. - Створював та допрацьовував розширення. - Мав досвід розробки конфігурації з нуля. - Створював та допрацьовував наступні об'єкти: модулі, довідники, документи, регістри, обробки, звіти. - Організація обміну даними між конфігураціями 1С. - Виправляв помилки в чужому коді або які виникли після оновлення конфігурації. - Оптимізація чужого коду та запросів. - Створював зовнішні звіти та обробки під задачі клиєнтів. - Мав досвід роботи з http та web сервісами, створював API з нуля для інтеграції з зовнішніми системами. - Проводив демонстрації та консультації розробленних рішень. - Створював та підтримував інтеграції з СРМ системами: Бітрікс24, AmoCRM, ReteilCRM. - Створював мікро-сервіси для автоматизації рутинних задач бізнесу. - Переводив методи API на RESTful API. - Налаштовував CI/CD для 1С через OneScript + GitLab.
Хочу працювати в великому проєкті, з можливістю розвитку як в 1С так і в інших мовах програмування.
- Створив АРМ для бухгалтерів який використовували користувачі в середині фірми, а в подальшому й зовнішні клієнти. - Перевів єндпоінти API для зовнішніх систем, з xml на json. Цим прискорив роботу API в 4 рази. - Переведення мобільного додатку з WebView на React Native у стислий термін. - Об'єднав 4 розширення сервісу в одне, що спростило оновлення та контроль роботи сервісу. Проаналізував та актуалізував код розширення.
Other
pre
7
- Створив АРМ для бухгалтерів який використовували користувачі в середині фірми, а в подальшому й зовнішні клієнти. - Перевів єндпоінти API для зовнішніх систем, з xml на json. Цим прискорив роботу API в 4 рази. - Переведення мобільного додатку з WebView на React Native у стислий термін. - Об'єднав 4 розширення сервісу в одне, що спростило оновлення та контроль роботи сервісу. Проаналізував та актуалізував код розширення. - Підтримка та обслуговування баз які використовувають механізм поділу даних (технологія 1С: Fresh). - Створюю розширення для розділених баз, загальні та по областях. - Перевірка зовнішніх розширень перед додаванням їх до бази. - Розробка механізмів для керування базами. - Керівництво та координація роботи співробітників відділу. - Впровадження модулю бюджетування в 1С:УХ. - Складання технічного завдання / розробка з технічного завдання. - Моделювання, оптимізація бізнес-процесів. - Проводив рефакторинг коду та код-рев'ю співробітників відділу.. - Щомісячне планування роботи програмістів, розподіл завдань, розстановка термінів та пріоритетів. - Архітектор REST API для мобільного додатку. - Взаємодія з продуктологом сервісу для його покращення. - Впровадження RabbitMQ (брокер сповіщень). - Писав unit-тести перевірки функціональності сервісів та API, для своєчасного виявлення помилок в роботі. - Досвід роботи з керованими та звичайними формами. - Працював з типовими та нетиповими конфігураціями, вносив зміни під потреби замовника, оновлював конфігурації. - Маю досвід програмування в конфігураціях: Управління торгівлею, Бухгалтерія підприємства, Комплексна автоматизація, Управління холдингом. - Створював та допрацьовував розширення. - Мав досвід розробки конфігурації з нуля. - Створював та допрацьовував наступні об'єкти: модулі, довідники, документи, регістри, обробки, звіти. - Організація обміну даними між конфігураціями 1С. - Виправляв помилки в чужому коді або які виникли після оновлення конфігурації. - Оптимізація чужого коду та запросів. - Створював зовнішні звіти та обробки під задачі клиєнтів. - Мав досвід роботи з http та web сервісами, створював API з нуля для інтеграції з зовнішніми системами. - Проводив демонстрації та консультації розробленних рішень. - Створював та підтримував інтеграції з СРМ системами: Бітрікс24, AmoCRM, ReteilCRM. - Створював мікро-сервіси для автоматизації рутинних задач бізнесу. - Переводив методи API на RESTful API. - Налаштовував CI/CD для 1С через OneScript + GitLab. Хочу працювати в великому проєкті, з можливістю розвитку як в 1С так і в інших мовах програмування.
uk
cc78561a-b868-59ca-8765-c88dd27376ea
22,540
Програміст 1С
- Програмування у системі 1С - Створення звітів на СКД та універсальному звіті - Робота із сторонніми сервісами за допомогою API ( НоваПошта, EDI, Bitrix та інші ) - Створення обробок, звітів, друкованих форм - Робота із зовнішніми даними csv, xml, xls, dbf - Робота з HTM полем та інтеграцією карт (googlemaps, gismap) - Розмежування прав користувача (RLS) - Робота через Сховище Конфігурації - Вмію читати чужий код
null
null
Other
basic
8
- Програмування у системі 1С - Створення звітів на СКД та універсальному звіті - Робота із сторонніми сервісами за допомогою API ( НоваПошта, EDI, Bitrix та інші ) - Створення обробок, звітів, друкованих форм - Робота із зовнішніми даними csv, xml, xls, dbf - Робота з HTM полем та інтеграцією карт (googlemaps, gismap) - Розмежування прав користувача (RLS) - Робота через Сховище Конфігурації - Вмію читати чужий код
uk
3b2685c4-88bb-58d0-9922-1f9def29c378
22,541
Програміст 1С
•Участь у впровадженні BAS Trade, доопрацювання обмінів з іншими базами 1С •Розробка функціоналу інтеграції з зовнішніми сервісами (CRM Creatio, Нова Пошта, EDIN) засобами API HTTP /JSON, XML, SOAP •Загрузка замовлень з сайту по вебсервісу у 1С •Розробка звітів СКД •Аналіз проблем швидкодії і оптимізації коду •адміністрування Application-сервера, MS SQL
null
null
Data Engineer
intermediate
10
•Участь у впровадженні BAS Trade, доопрацювання обмінів з іншими базами 1С •Розробка функціоналу інтеграції з зовнішніми сервісами (CRM Creatio, Нова Пошта, EDIN) засобами API HTTP /JSON, XML, SOAP •Загрузка замовлень з сайту по вебсервісу у 1С •Розробка звітів СКД •Аналіз проблем швидкодії і оптимізації коду •адміністрування Application-сервера, MS SQL
uk
f47f1082-4cdb-5d9b-8683-6fa71994ccf3
22,542
Програміст BAS/1С
Працював в різноманітних компаніях на різних посада. Здебільшого на посадах програміст BAS/1С и виконував такі обов'язки: - Доопрацювання, впровадження BAS ERP/УТ/БУ. - Супровід УТ/УПП/УТП/БУ/УНФ/ЗУП/УАТ/Роздріб. - Розробка складних звітів на СКД. - Інтеграції бітрикс, клієнт-банк, нова пошта, telegram, різноманітні api. - Обмін між базами api/com/конвертація 2.0. - Досвід оптимізації високонавантажених інформаційних систем (рекомендації, усунення проблем з продуктивністю). - Повний супровід конфігурацій УШП(УНФ)+УТП+УТП. - Адміністрація віддалених серверів компанії. - Інтеграції API + нарощування функціоналу API - Нова пошта + СДЕК(Казахстан). - Організація обмінів УНФ – УПП; УНФ – google docs. - Впровадження та розробка система осередкового зберігання. - Розробка систем під автоматизацію: систем постачання/логістики/виробництва/маркетингу. - Розробка нового функціоналу з внутрішніх потреб компанії (БУ/УТП). - Підтримування функціоналу продуктів згідно з новими оновленнями конфігурацій. - Інтегрування існуючих продуктів компанії (електронний документо обіг) під бізнес-процеси замовника. - Робота з web-сервісами, sql(postgre,ms,lite), json, xml. - Розробка рішень для роботи з ГІСМ Меркурій. Також є досвід роботи керівником відділу розробки так виконання нижчестоящих функціональних обов'язках: - Планування та контроль поточних завдань відділу розробки. - Розподіл та контроль виконання обов'язків усередині відділу розробки. - Участь у розробці стандартів, інструкцій, метод та нормативних матеріалів для відділу. - Участь в оцінці трудомісткості завдань та проектів. - Проведення фінальних співбесід під час прийому працюватиУчасть у розробці стратегії розвитку компаніїВикористання, доробка продуктів 1С під потреби клієнта. - Супровід клієнтів. - Розробка нових облікових систем у рамках платформи 1С Підприємство. - Інтеграція існуючих продуктів 1С коїться з іншими сервісами.
Шукаю віддаленний або гібридний формат роботи. На офіс дивлюсь в останню чергу, але все може бути :). На мою думку в роботі не повинно бути більше 10% консультацій користувачів. На менторство/ревью дивлюсь позитивно.
Отрима великий та різноманітний досвід роботи по різних направленнях(як в кінцевих компаніях споживачиів продуктів BAS/1С так і в франчайзі BAS/1С). І на зараз до любої діяльності яка пов'язана з BAS/1С можу дуже швидко адаптуватись та працювати ефективно. Також маю досвід роботи з сміжнми областями з BAS/1С. SQL(запити, налаштування). JSON, XML та API - розуміння технології та використння. Досвід взаємодії з різними спеціалістами в інших областях на проекті(web / desktop application). Розумію які бізнес процеси протікають в компаніях так як вони здебільшого відображені(або мають бути) в системах BAS/1С. Також є досвід роботи керівником відділу розробки, побудови взаємодії між співробітниками, налагодження планування завантаження їх та навчання.
SQL
basic
7
Отрима великий та різноманітний досвід роботи по різних направленнях(як в кінцевих компаніях споживачиів продуктів BAS/1С так і в франчайзі BAS/1С). І на зараз до любої діяльності яка пов'язана з BAS/1С можу дуже швидко адаптуватись та працювати ефективно. Також маю досвід роботи з сміжнми областями з BAS/1С. SQL(запити, налаштування). JSON, XML та API - розуміння технології та використння. Досвід взаємодії з різними спеціалістами в інших областях на проекті(web / desktop application). Розумію які бізнес процеси протікають в компаніях так як вони здебільшого відображені(або мають бути) в системах BAS/1С. Також є досвід роботи керівником відділу розробки, побудови взаємодії між співробітниками, налагодження планування завантаження їх та навчання. Працював в різноманітних компаніях на різних посада. Здебільшого на посадах програміст BAS/1С и виконував такі обов'язки: - Доопрацювання, впровадження BAS ERP/УТ/БУ. - Супровід УТ/УПП/УТП/БУ/УНФ/ЗУП/УАТ/Роздріб. - Розробка складних звітів на СКД. - Інтеграції бітрикс, клієнт-банк, нова пошта, telegram, різноманітні api. - Обмін між базами api/com/конвертація 2.0. - Досвід оптимізації високонавантажених інформаційних систем (рекомендації, усунення проблем з продуктивністю). - Повний супровід конфігурацій УШП(УНФ)+УТП+УТП. - Адміністрація віддалених серверів компанії. - Інтеграції API + нарощування функціоналу API - Нова пошта + СДЕК(Казахстан). - Організація обмінів УНФ – УПП; УНФ – google docs. - Впровадження та розробка система осередкового зберігання. - Розробка систем під автоматизацію: систем постачання/логістики/виробництва/маркетингу. - Розробка нового функціоналу з внутрішніх потреб компанії (БУ/УТП). - Підтримування функціоналу продуктів згідно з новими оновленнями конфігурацій. - Інтегрування існуючих продуктів компанії (електронний документо обіг) під бізнес-процеси замовника. - Робота з web-сервісами, sql(postgre,ms,lite), json, xml. - Розробка рішень для роботи з ГІСМ Меркурій. Також є досвід роботи керівником відділу розробки так виконання нижчестоящих функціональних обов'язках: - Планування та контроль поточних завдань відділу розробки. - Розподіл та контроль виконання обов'язків усередині відділу розробки. - Участь у розробці стандартів, інструкцій, метод та нормативних матеріалів для відділу. - Участь в оцінці трудомісткості завдань та проектів. - Проведення фінальних співбесід під час прийому працюватиУчасть у розробці стратегії розвитку компаніїВикористання, доробка продуктів 1С під потреби клієнта. - Супровід клієнтів. - Розробка нових облікових систем у рамках платформи 1С Підприємство. - Інтеграція існуючих продуктів 1С коїться з іншими сервісами. Шукаю віддаленний або гібридний формат роботи. На офіс дивлюсь в останню чергу, але все може бути :). На мою думку в роботі не повинно бути більше 10% консультацій користувачів. На менторство/ревью дивлюсь позитивно.
uk
44a9c0bd-a120-5e13-a59c-733bbe8ffe4f
22,543
Програміст C#
Основний досвід роботи: C#, .NET, WinForms, MSSQL, SQL, OOP, SVN, NSIS. Загальний досвід роботи: C++, STL, MFC, WinAPI, QT, SQL, HTML Help Workshop, HTML, SHELL, EXPECT, COM. - Ведення проекту мовою програмування C# (Microsoft Visual Studio 2019), MS SQL, рефакторінг, розробка нових компонентів. Робота з інсталятором NSIS. - Розробка проекта для роботи з фіскальним реєстратором IKCA8800 мовою програмування C#. - Доопрацювання проекта під Unix системи мовою програмування С++, shell-програмування, використання бази даних MySql, створення обслуговуючих скриптів з використанням expect. - Доопрацювання проекта за допомогою мови програмування С++ (Microsoft Visual Studio 2010). - Робота з драйверами різних цифрових пристроїв: фотоапаратів, веб-камер. - Створення окремих класів-компонентів для проекта мовою програмування C# (Microsoft Visual Studio 2012). - Розробка програми під операційну систему Linux Red Hat 4.5 мовою програмування С++, з використанням бібліотек Qt, бази даних MySql. - Розробка програмного забезпечення для мас-спектрометрів під операційну систему Windows мовою програмування C++ (Microsoft Visual Studio 6.0):
null
null
.NET
pre
11
Основний досвід роботи: C#, .NET, WinForms, MSSQL, SQL, OOP, SVN, NSIS. Загальний досвід роботи: C++, STL, MFC, WinAPI, QT, SQL, HTML Help Workshop, HTML, SHELL, EXPECT, COM. - Ведення проекту мовою програмування C# (Microsoft Visual Studio 2019), MS SQL, рефакторінг, розробка нових компонентів. Робота з інсталятором NSIS. - Розробка проекта для роботи з фіскальним реєстратором IKCA8800 мовою програмування C#. - Доопрацювання проекта під Unix системи мовою програмування С++, shell-програмування, використання бази даних MySql, створення обслуговуючих скриптів з використанням expect. - Доопрацювання проекта за допомогою мови програмування С++ (Microsoft Visual Studio 2010). - Робота з драйверами різних цифрових пристроїв: фотоапаратів, веб-камер. - Створення окремих класів-компонентів для проекта мовою програмування C# (Microsoft Visual Studio 2012). - Розробка програми під операційну систему Linux Red Hat 4.5 мовою програмування С++, з використанням бібліотек Qt, бази даних MySql. - Розробка програмного забезпечення для мас-спектрометрів під операційну систему Windows мовою програмування C++ (Microsoft Visual Studio 6.0):
uk
f984c792-d2b8-531c-8863-25dd9ff5b6fe
22,544
Програміст C++/Qt
Досвід розробки під Raspberry Pi з використанням WiringPi. Досвід розробки бібліотек та сервісів. Розробка під Windows,Linux,Android,MacOS,iOS. Було було розробленно декілька комерційних проектів.
Професійне зростання Цікаві проекти Гнучкий графік
null
C++
pre
5
Досвід розробки під Raspberry Pi з використанням WiringPi. Досвід розробки бібліотек та сервісів. Розробка під Windows,Linux,Android,MacOS,iOS. Було було розробленно декілька комерційних проектів. Професійне зростання Цікаві проекти Гнучкий графік
uk
3706185f-1814-5049-b081-cd50be54cef8
22,545
Програміст C++ Qt/QML
C++, Qt, QML, SQL, Linux, JS
Можливість розвиватись; Нові технології; Цікавий проект; Робота в команді; Бажано з Qt, Qml
null
C++
intermediate
4
C++, Qt, QML, SQL, Linux, JS Можливість розвиватись; Нові технології; Цікавий проект; Робота в команді; Бажано з Qt, Qml
uk
d1751bb3-eeb0-5956-8383-be1471acd7d8
22,546
Програміст Laravel
Веб-розробник із досвідом роботи +5 років. Досвід роботи з Laravel - 2 роки. Шукаю в першу чергу проектну роботу, з погодинною оплатою або частковою зайнятістю. Також можливо повний день. Основні напрямки моєї роботи: - розробка сайтів різної складності на платформі Laravel (односторінкові, багатомовні сайти, корпоративні сайти); - розробка адмін-панелей на Laravel; - створення CRM-систем для різних напрямків комерції (бази нерухомості, служба таксі, міні-маркетплейс для електронної торгівлі); До переходу на Laravel багато працював з сайтами на платформі OpenCart, а також системами на чистому PHP/JavaScript. Маю значний досвід розробки складних кастомних рішень для інтернет-комерції на платформі OpenCart. Люблю займатися складними проектами, можу розібратися в чужому коді або рідкісному/самописному фреймворку. У роботі намагаюся максимально дотримуватися принципів DRY, KISS, принципів OOP. Працював/знайомий з наступними технологіями: jQuery, Vue 3, Ajax, Webpack, API, Restful API, Composer, Git/SSH, сервери LAMP, Digitalocean, Photoshop/Figma; Портфоліо (останні/цікаві проекти) База нерухомості для Apexreal Програмне забезпечення для ведення бази об’єктів для агентства нерухомості. Система для створення лід-форм і відслідковування замовлень для юридичної компанії. Адмін-панель з можливістю створювати, редагувати лід-форми для рекламних кампаній, створення калькуляторів, лендінгів через адмінку. CRM-система для управління базою товарів Myox Система для завантаження, обробки та вивантаження на маркетплейси товарів від різних постачальників. Завантаження здійснюється через API та xml-файли. Автоматичне оновлення та вивантаження товарів. CRM-система для служби таксі Система для відстеження роботи служби таксі, отримання за api різної інформації про gps даних, заправки, фінансові дані, ведення аналітики та розрахунок прибутковості. Система синхронізації з api brain (сайти 88.ua, dt-link.com.ua) Синхронізація сайтів із базою даних товарів brain, близько 60 000 товарів. Автоматичне оновлення ціни, наявність, додавання нових товарів та видалення застарілих. Автоматичне вивантаження на маркетплейси Бібліотека для Opencart Набір класів, які полегшують процес додавання/редагування/видалення товарів безпосередньо до бази сайту на платформі OpenCart Сайти legal-consult.com.ua yurist-consult.com.ua golodnaya-utka.od.ua play-karpaty.com odisy.com.ua myox.com.ua oldschool-barbershop.com.ua cybercorsair.com trium.com.ua Мови: англійська та німецька, письмова та розмовна.
null
null
PHP
intermediate
5
Веб-розробник із досвідом роботи +5 років. Досвід роботи з Laravel - 2 роки. Шукаю в першу чергу проектну роботу, з погодинною оплатою або частковою зайнятістю. Також можливо повний день. Основні напрямки моєї роботи: - розробка сайтів різної складності на платформі Laravel (односторінкові, багатомовні сайти, корпоративні сайти); - розробка адмін-панелей на Laravel; - створення CRM-систем для різних напрямків комерції (бази нерухомості, служба таксі, міні-маркетплейс для електронної торгівлі); До переходу на Laravel багато працював з сайтами на платформі OpenCart, а також системами на чистому PHP/JavaScript. Маю значний досвід розробки складних кастомних рішень для інтернет-комерції на платформі OpenCart. Люблю займатися складними проектами, можу розібратися в чужому коді або рідкісному/самописному фреймворку. У роботі намагаюся максимально дотримуватися принципів DRY, KISS, принципів OOP. Працював/знайомий з наступними технологіями: jQuery, Vue 3, Ajax, Webpack, API, Restful API, Composer, Git/SSH, сервери LAMP, Digitalocean, Photoshop/Figma; Портфоліо (останні/цікаві проекти) База нерухомості для Apexreal Програмне забезпечення для ведення бази об’єктів для агентства нерухомості. Система для створення лід-форм і відслідковування замовлень для юридичної компанії. Адмін-панель з можливістю створювати, редагувати лід-форми для рекламних кампаній, створення калькуляторів, лендінгів через адмінку. CRM-система для управління базою товарів Myox Система для завантаження, обробки та вивантаження на маркетплейси товарів від різних постачальників. Завантаження здійснюється через API та xml-файли. Автоматичне оновлення та вивантаження товарів. CRM-система для служби таксі Система для відстеження роботи служби таксі, отримання за api різної інформації про gps даних, заправки, фінансові дані, ведення аналітики та розрахунок прибутковості. Система синхронізації з api brain (сайти 88.ua, dt-link.com.ua) Синхронізація сайтів із базою даних товарів brain, близько 60 000 товарів. Автоматичне оновлення ціни, наявність, додавання нових товарів та видалення застарілих. Автоматичне вивантаження на маркетплейси Бібліотека для Opencart Набір класів, які полегшують процес додавання/редагування/видалення товарів безпосередньо до бази сайту на платформі OpenCart Сайти legal-consult.com.ua yurist-consult.com.ua golodnaya-utka.od.ua play-karpaty.com odisy.com.ua myox.com.ua oldschool-barbershop.com.ua cybercorsair.com trium.com.ua Мови: англійська та німецька, письмова та розмовна.
uk
95051014-6928-56a7-9c8f-9913299dc051
22,547
Програміст MS-SQL, 1С 7.7, 1С 8.х, PHP, T-SQL (MS-SQL, MY-SQL)
1C 7.7, 1C 8.х, MS-SQL, MySQL, PHP
Шукаю віддалену роботу з вільним графіком, пов'язану з колишнім досвідом, але також розглядаю варіанти роботи в схожих напрямках. Цікаво брати участь у розробці нестандартних рішень (оптимізаціях) 1С + SQL
Практичний досвід успішних розробок/впроваджень/супроводу програмного забезпечення та його інтеграції із зовнішніми технологічними системами. Оптимізація бізнес-процесів, розробка технічних завдань, реалізація проектів та впровадження під ключ, винахід унікальних/простих рішень для завдань будь-яких складнощів. Керування IT-персоналом. Досвід програмування: - T-SQL (MS-SQL, MY-SQL) - 1С Підприємство 7.7, 8.Х - PHP - VB, C#
SQL
basic
11
Практичний досвід успішних розробок/впроваджень/супроводу програмного забезпечення та його інтеграції із зовнішніми технологічними системами. Оптимізація бізнес-процесів, розробка технічних завдань, реалізація проектів та впровадження під ключ, винахід унікальних/простих рішень для завдань будь-яких складнощів. Керування IT-персоналом. Досвід програмування: - T-SQL (MS-SQL, MY-SQL) - 1С Підприємство 7.7, 8.Х - PHP - VB, C# 1C 7.7, 1C 8.х, MS-SQL, MySQL, PHP Шукаю віддалену роботу з вільним графіком, пов'язану з колишнім досвідом, але також розглядаю варіанти роботи в схожих напрямках. Цікаво брати участь у розробці нестандартних рішень (оптимізаціях) 1С + SQL
uk
a6696c68-495e-5a6c-8b3e-d8b81fa8374d
22,548
Програміст PHP MYSQL SMARTY Opencart Prestashop Webasyst ImageCMS
Розробляю веб-додатки парсери та конвертери прайсів XLS XLSX CSV XML YML для прому, розетки, хотлайн (алло), facebook, google, епіцентру. Демо легкої системи (PHP, MYSQL, SMARTY) надійшлю по запиту на ваш email. Є веб-системи для роботи з базами магазинів на Opencart, Prestashop, Webasyst, ImageCMS, файлами прому, розетки, хотлайн (алло), facebook, google, також з різними файлами XML/YML або API постачальників (brain, dclink, lamoda, kasta, arber, upc, portmone, araks, yugcontract, smsukraine, sendpulse, укрпошта).
нові цікаві проекти
Є потрфоліо. Надійшлю на пошту.
PHP
no_english
11
Є потрфоліо. Надійшлю на пошту. Розробляю веб-додатки парсери та конвертери прайсів XLS XLSX CSV XML YML для прому, розетки, хотлайн (алло), facebook, google, епіцентру. Демо легкої системи (PHP, MYSQL, SMARTY) надійшлю по запиту на ваш email. Є веб-системи для роботи з базами магазинів на Opencart, Prestashop, Webasyst, ImageCMS, файлами прому, розетки, хотлайн (алло), facebook, google, також з різними файлами XML/YML або API постачальників (brain, dclink, lamoda, kasta, arber, upc, portmone, araks, yugcontract, smsukraine, sendpulse, укрпошта). нові цікаві проекти
uk
c0dd8138-447b-538a-ab71-c60d978a12fa
22,549
Програміст Python, Javascript, HTML, CSS
Python + MySQL: (самонавчання) 4 місяці, розробив два простих веб-парсери. JavaScript+ MathJax: (самонавчання) 6 місяців, розробив калькулятор, - для розв’язку задач вищої математики. Розв’язок студентських задач вищої математики, на замовлення: (фриланс) 8 років. Вивчав Django, практикував розробку невеликих сайтів за навчальними відео. Володіння англійською: Без словника розумію 60-80% тексту (з програмування); не маю досвіду розмовної англійської.
Цікаві проєкти, які на початку будуть під силу новачку з Python'у, із подальшим їх поступовим ускладненням
Розробив кілька веб-парсерів для статичних сайтів, на Python'і. Готовий виконати тестове завдання з Python'у
Python
basic
0
Розробив кілька веб-парсерів для статичних сайтів, на Python'і. Готовий виконати тестове завдання з Python'у Python + MySQL: (самонавчання) 4 місяці, розробив два простих веб-парсери. JavaScript+ MathJax: (самонавчання) 6 місяців, розробив калькулятор, - для розв’язку задач вищої математики. Розв’язок студентських задач вищої математики, на замовлення: (фриланс) 8 років. Вивчав Django, практикував розробку невеликих сайтів за навчальними відео. Володіння англійською: Без словника розумію 60-80% тексту (з програмування); не маю досвіду розмовної англійської. Цікаві проєкти, які на початку будуть під силу новачку з Python'у, із подальшим їх поступовим ускладненням
uk
b171093d-49f5-52a0-9395-03eb5cd40a32
22,550
Програміст SAP ABAP
ABAP, Open SQL, ABAP OO, Adobe PDF Forms, User Exit, BADI, Implicit Enhancement, Dynpro, RFC, Enjoy Controls, ALV Grid Control, ABAP Web Services. Доводилося працювати з модулями FI, CO, SD, IS, AM, PM, MM. Виконував розробку звітів, друкованих формулярів Adobe PDF, веб сервісів для обміну даними з іншими системами, фонових завдань для об'ємних розрахунків та вивантажень. Створював розширення стандартних рішень за допомогою управління проектами SAP-розширень SMOD/CMOD, впроваджень BADI та не явних точок розширення.
Не хочу займатися роборами не пов'язаними з моэю посадою. Очикую гарних ТЗ від консультантів.
Успішно брав участь у впровадженні SAP ERP, та прикладних модулів, у декількох компаніях,
Other
basic
7
Успішно брав участь у впровадженні SAP ERP, та прикладних модулів, у декількох компаніях, ABAP, Open SQL, ABAP OO, Adobe PDF Forms, User Exit, BADI, Implicit Enhancement, Dynpro, RFC, Enjoy Controls, ALV Grid Control, ABAP Web Services. Доводилося працювати з модулями FI, CO, SD, IS, AM, PM, MM. Виконував розробку звітів, друкованих формулярів Adobe PDF, веб сервісів для обміну даними з іншими системами, фонових завдань для об'ємних розрахунків та вивантажень. Створював розширення стандартних рішень за допомогою управління проектами SAP-розширень SMOD/CMOD, впроваджень BADI та не явних точок розширення. Не хочу займатися роборами не пов'язаними з моэю посадою. Очикую гарних ТЗ від консультантів.
uk
df4a409c-9ead-5bfd-8106-c2d5aec7ec2c
22,551
Програміст SQL
Понад 10 років працюю в компанії, що займається розробкою ERP систем, та програм електронного документообігу. Займалась розробкою та написанням звітності засобами FastReport. Написання та оптимізація SQL-запитів. Робота із СУБД MS SQL, Oracle. Засоби розробки: MS SQL Management Studio, Toad, FastReport. Робота із дизайнером форм. Налаштування імпорту – експорту із зовнішніми системами. Автоматизація бухгалтерського та податкового обліку. Проводила навчання за генератором звітів FastReport. Мій наступний рівень із: ООП – середній SQL – високий Delphi – середній Visual Basic– середній С – середній Під час війни перебуваю з дитиною у Німеччині. Шукаю віддалену роботу на пів робочого дня. Після повернення до України зможу перейти на повний робочий день, та за необхідністю вийти працювати в офіс.
Шукаю роботу у сфері IT, на посаду програміста SQL, тестувальника програмних продуктів, розробника звітності. Пропоную свої послуги – високомотивованого спеціаліста з багатим досвідом роботи в IT сфері.
null
SQL
pre
11
Понад 10 років працюю в компанії, що займається розробкою ERP систем, та програм електронного документообігу. Займалась розробкою та написанням звітності засобами FastReport. Написання та оптимізація SQL-запитів. Робота із СУБД MS SQL, Oracle. Засоби розробки: MS SQL Management Studio, Toad, FastReport. Робота із дизайнером форм. Налаштування імпорту – експорту із зовнішніми системами. Автоматизація бухгалтерського та податкового обліку. Проводила навчання за генератором звітів FastReport. Мій наступний рівень із: ООП – середній SQL – високий Delphi – середній Visual Basic– середній С – середній Під час війни перебуваю з дитиною у Німеччині. Шукаю віддалену роботу на пів робочого дня. Після повернення до України зможу перейти на повний робочий день, та за необхідністю вийти працювати в офіс. Шукаю роботу у сфері IT, на посаду програміста SQL, тестувальника програмних продуктів, розробника звітності. Пропоную свої послуги – високомотивованого спеціаліста з багатим досвідом роботи в IT сфері.
uk
6666f559-2d20-5fe1-b30a-0f50263d75a6
22,552
Програміст VBA Excel
Автоматизація рутинної роботи з великими обсягами даних VBA - проекти, Excel таблиці, формули, макроси
null
програмування VBA Excel
Data Science
pre
9
програмування VBA Excel Автоматизація рутинної роботи з великими обсягами даних VBA - проекти, Excel таблиці, формули, макроси
uk
8a5306d0-360d-5d3f-a044-b9ee5d8a64d8
22,553
Програміст баз даних, Oracle PL/SQL Developer
Підтримка існуючих і розробка нових модулів інформаційно-аналітичної системи, підтримка користувачів, створення та модифікація користувацьких форм вводу та виводу інформації, об'єктів БД, внесення змін в архітектуру системи, вивантаження і завантаження даних, інтеграція з зовнішніми системами, створення API інтерфейсів, модифікація існуючих і створення нових звітів Crystal Reports та Excel. Використання Oracle PL/SQL, PostgreSQL, pgSQL, Crystal Reports, VBS in Excel.
null
null
SQL
pre
5
Підтримка існуючих і розробка нових модулів інформаційно-аналітичної системи, підтримка користувачів, створення та модифікація користувацьких форм вводу та виводу інформації, об'єктів БД, внесення змін в архітектуру системи, вивантаження і завантаження даних, інтеграція з зовнішніми системами, створення API інтерфейсів, модифікація існуючих і створення нових звітів Crystal Reports та Excel. Використання Oracle PL/SQL, PostgreSQL, pgSQL, Crystal Reports, VBS in Excel.
uk
99ba3bdd-725f-5c35-85db-be13434eff57
22,554
Програміст вбудованих систем
Більше 10 років був провідним програмістом вбудованих систем у фірмі, яка займається розробкою купюро-приймачів на базі мікроконтролерів TI MSP430, STM8, STM32. До функціональних обов’язків входило створення коду для: • Керування двигунами. • Зв’язку з датчиками за допомогою SPI та I2C. • Обробки даних отриманих з різноманітних датчиків. • Розпізнавання образів. • Зв’язку з хостами за допомогою UART та USB. • Завантаження прошивок в мікроконтролери. • Тестування та калібрування пристроїв на виробництві та у сервісних центрах. Засоби розробки: IAR, Git, Perforce. Освіта: вища технічна.
null
Приймав активну участь у розробці лінійки купюро-приймачів, які працюють по всьому світу загальною кількістю у декілька мільйонів пристроїв.
C++
intermediate
11
Приймав активну участь у розробці лінійки купюро-приймачів, які працюють по всьому світу загальною кількістю у декілька мільйонів пристроїв. Більше 10 років був провідним програмістом вбудованих систем у фірмі, яка займається розробкою купюро-приймачів на базі мікроконтролерів TI MSP430, STM8, STM32. До функціональних обов’язків входило створення коду для: • Керування двигунами. • Зв’язку з датчиками за допомогою SPI та I2C. • Обробки даних отриманих з різноманітних датчиків. • Розпізнавання образів. • Зв’язку з хостами за допомогою UART та USB. • Завантаження прошивок в мікроконтролери. • Тестування та калібрування пристроїв на виробництві та у сервісних центрах. Засоби розробки: IAR, Git, Perforce. Освіта: вища технічна.
uk
0e779ba8-35b5-5905-b386-b8ac987b2d0f
22,555
Програміст прикладної групи розробки програмного забезпечення
Займався написанням програмного коду для MapInfo на платформі MapBasic. Протягом останіх двох років вивчав Java Backend та Front-End з модернизацею на Vue, та використовивав свої знання у проекті WEB GIS. Володію різноманітним і багатообіцяючим набором навичок та технологіями, включаючи Java, JavaScript, Vue, TypeScript, GIT, MapInfo, MapBasic, Microsoft SQL Server, Python і Макрос.
null
null
JavaScript
basic
1.5
Займався написанням програмного коду для MapInfo на платформі MapBasic. Протягом останіх двох років вивчав Java Backend та Front-End з модернизацею на Vue, та використовивав свої знання у проекті WEB GIS. Володію різноманітним і багатообіцяючим набором навичок та технологіями, включаючи Java, JavaScript, Vue, TypeScript, GIT, MapInfo, MapBasic, Microsoft SQL Server, Python і Макрос.
uk
81992630-182f-5a72-b1bb-a0fb6c34c2d3
22,556
програміст, розробник
Працюю адмінстратором сайту в державній установі, маю освіту математика, інженера, проходила курси з frontend-у. Маю бажання вчитися, є бажання працюватив творчій і злагодженій команді на посаді розробника сайтів. Є досвід у робробці сайтів на Wordpress-платформі.
null
null
JavaScript
pre
1
Працюю адмінстратором сайту в державній установі, маю освіту математика, інженера, проходила курси з frontend-у. Маю бажання вчитися, є бажання працюватив творчій і злагодженій команді на посаді розробника сайтів. Є досвід у робробці сайтів на Wordpress-платформі.
uk
34f5dcfb-5a03-5ef3-be9b-b24eb0d67e54
22,557
Програміст/розробник 1С
Компанія BrigIT – компанія, яка успішно працює на ринку, виконує складні проекти на платформі BAF. Компанія входить у Всеукраїнську Спілку Автоматизаторів Бізнесу (САБ), що об’єднує професіоналів в області автоматизації бізнесу, які використовують сучасні програмні продукти і платформи для автоматизації бізнес-процесів, включаючи програмні продукти і сервіси “BAS” та має статус «Центр ERP» . Кваліфікацію спеціалістів BrigIT підтверджує наявність більше 15 сертифікатів на даний момент. Виконуючи проекти, ми застосовуємо проектний підхід – давно перевірений, професійний і адаптований інструмент на ринку комплексних IT-проектів, який дозволяє досягати поставлених цілей та високих результатів нашій команді. Ми маємо великий досвід впровадження таких програмних продуктів як BAS ERP, Комплексне управління підприємством, Бухгалтерія (ПРОФ та КОРП), Документообіг КОРП, Управління Торгівлею, Роздрібна Торгівля, Управління Торговим Підприємством, Малий Бізнес та інші. Більшість наших клієнтів- мережеві компанії,починаючи від маленьких кондитерських, закінчуючи великими торгівельними, виробничими, логістичними підприємствами, серед яких СК «Універсальна», «Мобіжук»,«Приватний Водоканал», «АІК «KREATIV», «Агродерев», «Родинна Ковбаска», «Продсервіс», СК «Олімп», «Подорожник» «ТЕХНОКАРПАТИ», «ТРАНС-АВТО-Д», «Автосвіт», «РАВТРАНС», "ТІК ЛОГІСТИКС"; «Ярич», «Біскотті», «Вільний простір», «ЛЕОБІТ», «Клас-Люкс», «ІТЕЗ» та інші. Ми пропонуємо клієнтам співпрацю у різних форматах, ми готові дослухатись до побажань Замовника, і йти назустріч - все заради ефективної взаємовигідної співпраці: • Ми робимо проекти під ключ. • Ми виконуємо роботи по заявках з погодинною оплатою за фактично надані послуги. • Ми пропонуємо послуги аутстафінгу наших спеціалістів - надаємо фахівців під управління Замовника на необхідний період (part-time / full-time).
null
Компанія входить у Всеукраїнську Спілку Автоматизаторів Бізнесу (САБ), що об’єднує професіоналів в області автоматизації бізнесу, які використовують сучасні програмні продукти і платформи для автоматизації бізнес-процесів, включаючи програмні продукти і сервіси “BAS,” та має статус «Центр ERP».
Other
intermediate
11
Компанія входить у Всеукраїнську Спілку Автоматизаторів Бізнесу (САБ), що об’єднує професіоналів в області автоматизації бізнесу, які використовують сучасні програмні продукти і платформи для автоматизації бізнес-процесів, включаючи програмні продукти і сервіси “BAS,” та має статус «Центр ERP». Компанія BrigIT – компанія, яка успішно працює на ринку, виконує складні проекти на платформі BAF. Компанія входить у Всеукраїнську Спілку Автоматизаторів Бізнесу (САБ), що об’єднує професіоналів в області автоматизації бізнесу, які використовують сучасні програмні продукти і платформи для автоматизації бізнес-процесів, включаючи програмні продукти і сервіси “BAS” та має статус «Центр ERP» . Кваліфікацію спеціалістів BrigIT підтверджує наявність більше 15 сертифікатів на даний момент. Виконуючи проекти, ми застосовуємо проектний підхід – давно перевірений, професійний і адаптований інструмент на ринку комплексних IT-проектів, який дозволяє досягати поставлених цілей та високих результатів нашій команді. Ми маємо великий досвід впровадження таких програмних продуктів як BAS ERP, Комплексне управління підприємством, Бухгалтерія (ПРОФ та КОРП), Документообіг КОРП, Управління Торгівлею, Роздрібна Торгівля, Управління Торговим Підприємством, Малий Бізнес та інші. Більшість наших клієнтів- мережеві компанії,починаючи від маленьких кондитерських, закінчуючи великими торгівельними, виробничими, логістичними підприємствами, серед яких СК «Універсальна», «Мобіжук»,«Приватний Водоканал», «АІК «KREATIV», «Агродерев», «Родинна Ковбаска», «Продсервіс», СК «Олімп», «Подорожник» «ТЕХНОКАРПАТИ», «ТРАНС-АВТО-Д», «Автосвіт», «РАВТРАНС», "ТІК ЛОГІСТИКС"; «Ярич», «Біскотті», «Вільний простір», «ЛЕОБІТ», «Клас-Люкс», «ІТЕЗ» та інші. Ми пропонуємо клієнтам співпрацю у різних форматах, ми готові дослухатись до побажань Замовника, і йти назустріч - все заради ефективної взаємовигідної співпраці: • Ми робимо проекти під ключ. • Ми виконуємо роботи по заявках з погодинною оплатою за фактично надані послуги. • Ми пропонуємо послуги аутстафінгу наших спеціалістів - надаємо фахівців під управління Замовника на необхідний період (part-time / full-time).
uk
48296d89-dd99-5a1e-b16a-3a7bf4eac8cf
22,558
Программист
01.2017 - 12.2017 ITechnologie, Польща, практикант, SQL/BI/ETL процеси та адміністрування баз даних. Робота зі сховищами даних SAS та IBM InfoSphere. Створення скриптів для управління базами даних. Виправлення помилок в процесах ETL. Оптимізація та реструктуризація SQL запитів. 02.2018 - 07.2018 ERP Serwis, Польща, молодший програміст C# Створення модулів C#/.Net веб додатків і Windows Forms додатків, включаючи систему ERP (Comarch ERP XL). 08.2018 - 01.2020 Infineon Technologies, Австрія, C# Розробник Створення додатків в технології WPF. Підтримка розробки додатків в мовах Java, Javascript і C ++. Підтримка користувачів. Управління даними, що зберігаються в базі даних MySql або SharePoint.
null
null
.NET
fluent
3
01.2017 - 12.2017 ITechnologie, Польща, практикант, SQL/BI/ETL процеси та адміністрування баз даних. Робота зі сховищами даних SAS та IBM InfoSphere. Створення скриптів для управління базами даних. Виправлення помилок в процесах ETL. Оптимізація та реструктуризація SQL запитів. 02.2018 - 07.2018 ERP Serwis, Польща, молодший програміст C# Створення модулів C#/.Net веб додатків і Windows Forms додатків, включаючи систему ERP (Comarch ERP XL). 08.2018 - 01.2020 Infineon Technologies, Австрія, C# Розробник Створення додатків в технології WPF. Підтримка розробки додатків в мовах Java, Javascript і C ++. Підтримка користувачів. Управління даними, що зберігаються в базі даних MySql або SharePoint.
uk
7167be6d-5e7d-547a-b772-4eb04a3e846b
22,559
Программист
11 років розробки в 1С. Працював з типовими (УТ, УТП, УНФ, Бухгалтерія, ЗУП, BAS і т.д.) і нетиповими конфігураціями. Останні два роки основний розробник нетипової конфігурації обліку зерна зробленої на основі БСП. Навики: - Доробка типових і не типових механізмів в базах, створення механізмів з нуля; - Створення звітів будь якої складності (СКД, з передачею зовнішніх даних, з отриманням даних з іншої бази); - Створення друкованих форм, зовнішніх звітів, обробок і т.д.; - Доробка і налаштування прав користувачів (RLS); - Створення обмінів між типовими і нетиповими конфігураціями (доробка типових, створення з нуля) - Доробка конфігурацій через розширення (без зняття з підтримки) - Розробка конфігурацій на основі БСП, доробка і налаштування механізмів БСП; підключення механізмів БСП до баз; - Розробка http-сервісів; робота з http-запитами – отримання і відправка даних; - Оптимізація коду і запитів.
Віддалена робота
null
SQL
basic
11
11 років розробки в 1С. Працював з типовими (УТ, УТП, УНФ, Бухгалтерія, ЗУП, BAS і т.д.) і нетиповими конфігураціями. Останні два роки основний розробник нетипової конфігурації обліку зерна зробленої на основі БСП. Навики: - Доробка типових і не типових механізмів в базах, створення механізмів з нуля; - Створення звітів будь якої складності (СКД, з передачею зовнішніх даних, з отриманням даних з іншої бази); - Створення друкованих форм, зовнішніх звітів, обробок і т.д.; - Доробка і налаштування прав користувачів (RLS); - Створення обмінів між типовими і нетиповими конфігураціями (доробка типових, створення з нуля) - Доробка конфігурацій через розширення (без зняття з підтримки) - Розробка конфігурацій на основі БСП, доробка і налаштування механізмів БСП; підключення механізмів БСП до баз; - Розробка http-сервісів; робота з http-запитами – отримання і відправка даних; - Оптимізація коду і запитів. Віддалена робота
uk
1fe0fbc9-772e-50d2-9cd2-29b232ac4b33
22,560
Программист
18 років програмування на Java та сумісними технологіями. Десь 4 роки зі Scala. Біля 6 років Javascript/Typescript, з базовими принципами React/Angular и т.д.
Проект де я зможу використовувати свої знання на повну. Не важливо легаси, чи ні. Цікава команда.
Витягував до реліза найжахливійші проекти. Вмію задавати питання та чую/розумію відповіді.
Java
fluent
11
Витягував до реліза найжахливійші проекти. Вмію задавати питання та чую/розумію відповіді. 18 років програмування на Java та сумісними технологіями. Десь 4 роки зі Scala. Біля 6 років Javascript/Typescript, з базовими принципами React/Angular и т.д. Проект де я зможу використовувати свої знання на повну. Не важливо легаси, чи ні. Цікава команда.
uk
9443cf60-f0ef-5eec-845e-fa92fd7a3d58
22,561
Программист
2 роки працював графічним дизайнером в компанії по наружній рекламі (1 із яких був фрилансером).
null
Добре володію Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Cinema 4D. Також знаю HTML, CSS і JavaScript. ............................................
Design
basic
0
Добре володію Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Cinema 4D. Також знаю HTML, CSS і JavaScript. ............................................ 2 роки працював графічним дизайнером в компанії по наружній рекламі (1 із яких був фрилансером).
uk
d6e01e82-487f-5213-9778-ab4b104433ce
22,562
Программист
C/C++ - математика, оптимізація, обробка форматів файлів. Fortran(FIV, F77, F90+) - математика, оптимізація. Lua - вбудовування у програми на C/C++. Python. Java. SQL - переважно вбудовування SQLite у програми на C/C++. SCM - Git, Fossil. Linux - користувач, початкове адміністрування. Windows - користувач.
Профессиональный рост. Адекватный менеджмент. Белая зарплата.
null
C++
basic
5
C/C++ - математика, оптимізація, обробка форматів файлів. Fortran(FIV, F77, F90+) - математика, оптимізація. Lua - вбудовування у програми на C/C++. Python. Java. SQL - переважно вбудовування SQLite у програми на C/C++. SCM - Git, Fossil. Linux - користувач, початкове адміністрування. Windows - користувач. Профессиональный рост. Адекватный менеджмент. Белая зарплата.
uk
4faca610-c28b-52f0-a15d-8ad4bd7a342f
22,563
Программист
• MSSQL – проектування БД, • Розробка серверної частини на PL/SQL; • SQL Server, MS Access- Розробка та супровід додатків баз даних • Iнтеграція баз даних різних форматів; • Аналіз і моделювання бізнесів-процесів в області складського обліку та оптової торгівлі, генерація схем даних; • Побудова звітів, організація обміну даними з сторонніми резурсами • Delphi XE, Delphi Tokyo (10.2.3) – застосування об’єктно-оріентованого підходу при розробці додатків; • MS SQL - розробка звітів будь-якої складності; • Розробка та впровадження серверних об’єктів • Робота з Fast Report • Робота з системами контролю версій
null
null
SQL
no_english
6
• MSSQL – проектування БД, • Розробка серверної частини на PL/SQL; • SQL Server, MS Access- Розробка та супровід додатків баз даних • Iнтеграція баз даних різних форматів; • Аналіз і моделювання бізнесів-процесів в області складського обліку та оптової торгівлі, генерація схем даних; • Побудова звітів, організація обміну даними з сторонніми резурсами • Delphi XE, Delphi Tokyo (10.2.3) – застосування об’єктно-оріентованого підходу при розробці додатків; • MS SQL - розробка звітів будь-якої складності; • Розробка та впровадження серверних об’єктів • Робота з Fast Report • Робота з системами контролю версій
uk
67b00290-cb50-5eff-8f69-78d07f23c4fd
22,564
Программист
Адміністрування сервера баз даних, налаштування обміну даними між різними конфігураціями 1С, доопрацювання типових конфігурацій під спеціалізацію підприємства.
null
null
Other
basic
8
Адміністрування сервера баз даних, налаштування обміну даними між різними конфігураціями 1С, доопрацювання типових конфігурацій під спеціалізацію підприємства.
uk
1302fc86-d336-5b97-8ab5-dbe8fab19884
22,565
Программист
без досвіду роботи в компаніях. В університеті вивчав мови програмування Python та С++, також рік навчався в компютерній академії по мові С++. Гарно почав свій старт в IT, дуже сподобалось тому весь час цьому приділяв. В університеті на парах викладач давав мені змогу викладати матеріал замість себе.
null
null
C++
intermediate
0
без досвіду роботи в компаніях. В університеті вивчав мови програмування Python та С++, також рік навчався в компютерній академії по мові С++. Гарно почав свій старт в IT, дуже сподобалось тому весь час цьому приділяв. В університеті на парах викладач давав мені змогу викладати матеріал замість себе.
uk
bbf2eec9-4318-540b-a455-87118fa412bd
22,566
Программист
Без комерційного досвіду у зазначеній галузі. Є досвід роботи з розробка програмного забезпечення на С (для мікроконтроллерів) для медичних приладів. Також є досвід написання програмного забезпечення для ПК на С++ для лабораторної установки з газоаналізу.
null
Базове знання розподіленої системи контролю версій. Один опублікований проект на Google Play. Самонавчання на освітній платформі Udemy.
.NET
intermediate
0
Базове знання розподіленої системи контролю версій. Один опублікований проект на Google Play. Самонавчання на освітній платформі Udemy. Без комерційного досвіду у зазначеній галузі. Є досвід роботи з розробка програмного забезпечення на С (для мікроконтроллерів) для медичних приладів. Також є досвід написання програмного забезпечення для ПК на С++ для лабораторної установки з газоаналізу.
uk
01bdbd3f-c485-5a83-8357-4a14f80d59c8
22,567
Программист
Більшість проектів за мій досвід були пов'язані з інформаційною безпекою. Маю досвід розробки продукту повного циклу: від створення архітектури до установки. Маю досвід управління процесом розробки продукту: разподілення завдань між командою розробників, комунікація з замовником. В основному працював з Windows і Linux системами. Зараз займаю посаду керівника розробки на проекті який надає клієнтам можливість контролювати і захищати корпоративну інформацію
Бажано щоб це була продуктова комапанія із цікавим продуктом
Допоміг замовнику інтегрувати продукт на нову систему
C++
pre
9
Допоміг замовнику інтегрувати продукт на нову систему Більшість проектів за мій досвід були пов'язані з інформаційною безпекою. Маю досвід розробки продукту повного циклу: від створення архітектури до установки. Маю досвід управління процесом розробки продукту: разподілення завдань між командою розробників, комунікація з замовником. В основному працював з Windows і Linux системами. Зараз займаю посаду керівника розробки на проекті який надає клієнтам можливість контролювати і захищати корпоративну інформацію Бажано щоб це була продуктова комапанія із цікавим продуктом
uk
f6f01b25-11a8-5c6b-9208-d444a6506636
22,568
Программист
Блоги, новинні портали, e-commerce, міський портал, механізм Люстрація 2.0, живий калькулятор комунальних послуг. Wordpress, Opencart, 1c Битрикс, Webasyst, fatfree...
Аутсорсінг, командна робота, нові навики.
null
JavaScript
intermediate
6
Блоги, новинні портали, e-commerce, міський портал, механізм Люстрація 2.0, живий калькулятор комунальних послуг. Wordpress, Opencart, 1c Битрикс, Webasyst, fatfree... Аутсорсінг, командна робота, нові навики.
uk
fb64b0c7-e19b-557f-b8d8-f06acd8612ea
22,569
Программист
брав участь у декилька проектах, в тому числі яки було реалізовано в України на держпрідприемствах у якості розробника на С++, зараз виконую проект прототипу банківської системи на Java та розробляю проект архитектурного рішення кліент-серверної системи обміну повідомленнями у локальної мережі на Java
null
маю профільну освіту за фахом, сертіфікати курсів English Intermediate, курси JavaDeveloper from JetBrainAcademy
Java
intermediate
1
маю профільну освіту за фахом, сертіфікати курсів English Intermediate, курси JavaDeveloper from JetBrainAcademy брав участь у декилька проектах, в тому числі яки було реалізовано в України на держпрідприемствах у якості розробника на С++, зараз виконую проект прототипу банківської системи на Java та розробляю проект архитектурного рішення кліент-серверної системи обміну повідомленнями у локальної мережі на Java
uk
8e67714f-e751-5f6e-bc12-5317d7f74b75
22,570
Программист
Брав участь у марафоні по реакту у софтсерві Були завдання як команді по 4 людини так і по 2 з усіма добре справлявся також пройшов курс css\js\html також там Легко знаходжу спільну мову з людьми Цілеспрямований , наполегливий та відповіідальний.
null
Проходжу декілька курсів на Pluralsight
.NET
intermediate
0
Проходжу декілька курсів на Pluralsight Брав участь у марафоні по реакту у софтсерві Були завдання як команді по 4 людини так і по 2 з усіма добре справлявся також пройшов курс css\js\html також там Легко знаходжу спільну мову з людьми Цілеспрямований , наполегливий та відповіідальний.
uk
a5236a4b-f949-5f84-972e-5b755bc441c2
22,571
Программист
Виконував навчальні завдання. Вони включали створення проектів які працюють з базами даних, робота в багато потоковому режимі.
null
null
.NET
no_english
0
Виконував навчальні завдання. Вони включали створення проектів які працюють з базами даних, робота в багато потоковому режимі.
uk
314eaac6-8c75-5c91-81a5-3ae3408a896f
22,572
Программист
Для мене це новий напрямок. Сам закінчив електротехніку та електротехнології , здобув інженера-електрика. І себе у цьому не бачу, останні роки довчався щоб забрати документ. А постійний пошук іншої роботи , поїздки на заробітки в Польщу і так по пару місяців змінюючи обстановку , нестабільність виснажує. Бо хочеться кращого для свого майбутнього і людей які будуть поруч.Ніби Молоді роки, а не дозволяється собі знайти часу для відпочинку через внутрішнє не сприйняття нестабільного оточуючого круговороту.
Зацікавився програмуванням . З чого почати , щоб було результативним напрямком. Шукаю людей які у цьому спрямовані та довший час працюють досягаючи нових можливостей. Хочеться дізнатись про підводні камні та коротший час у цьому спрямовуванні. І з англійською на разі не дуже..(
Готовий до нових пропозицій та освоєння нових знань. Працюючи в активній команді цілеспрямованих людей.
Other
no_english
0.5
Готовий до нових пропозицій та освоєння нових знань. Працюючи в активній команді цілеспрямованих людей. Для мене це новий напрямок. Сам закінчив електротехніку та електротехнології , здобув інженера-електрика. І себе у цьому не бачу, останні роки довчався щоб забрати документ. А постійний пошук іншої роботи , поїздки на заробітки в Польщу і так по пару місяців змінюючи обстановку , нестабільність виснажує. Бо хочеться кращого для свого майбутнього і людей які будуть поруч.Ніби Молоді роки, а не дозволяється собі знайти часу для відпочинку через внутрішнє не сприйняття нестабільного оточуючого круговороту. Зацікавився програмуванням . З чого почати , щоб було результативним напрямком. Шукаю людей які у цьому спрямовані та довший час працюють досягаючи нових можливостей. Хочеться дізнатись про підводні камні та коротший час у цьому спрямовуванні. І з англійською на разі не дуже..(
uk
92d26ee0-0297-5a27-9fba-bac9becaa0e1
22,573
Программист
Добрий день, Маю досвід програмування на mql4, mql5, C# та Python більше 8 років. За цей час лише на сайті mql5.com виконав 133 проекти та опублікував 30 статей. Окрім того, виконував і самостійні проекти. Але зараз у зв’язку з воєнним станом в Україні змушений шукати віддалену роботу.
null
null
.NET
intermediate
3
Добрий день, Маю досвід програмування на mql4, mql5, C# та Python більше 8 років. За цей час лише на сайті mql5.com виконав 133 проекти та опублікував 30 статей. Окрім того, виконував і самостійні проекти. Але зараз у зв’язку з воєнним станом в Україні змушений шукати віддалену роботу.
uk
c2e5715f-ca7d-54b2-9934-57e761e1d848
22,574
Программист
Досвід роботи більше 12 років.
Ріст досвіду
Працею в іноземних компаніях на великих проектах
PHP
pre
11
Працею в іноземних компаніях на великих проектах Досвід роботи більше 12 років. Ріст досвіду
uk
39d36a21-a2fa-52de-9a1a-0b80f5ed1d03
22,575
Программист
Досвіду не має. Вивчаю JavaScript на протязі 2 місяці. Хочу розвиватись в данному направлені
Надіюсь получити практику і гарне навчання!
Взагалі я все життя працював в продажах. Але розумів що мені чогось не хватає. Коли прийшов в JavaScript я зрозумів що любою ціною але я буду цим займатись цим направленям все життя.
JavaScript
no_english
0
Взагалі я все життя працював в продажах. Але розумів що мені чогось не хватає. Коли прийшов в JavaScript я зрозумів що любою ціною але я буду цим займатись цим направленям все життя. Досвіду не має. Вивчаю JavaScript на протязі 2 місяці. Хочу розвиватись в данному направлені Надіюсь получити практику і гарне навчання!
uk
d15cf515-6e60-519e-b0bc-a9b3e62231ea
22,576
Программист
Досвіду роботи не має, є тільки проходження курсів Perfomanse Analytics від EPAM. З чим знайомий: - WPF - SQL. - Grafana. - Influxdb. - Jenkins. - Docker. - Jmeter. - Git. - TestNG. - Ansible. Цікавлюся 3d друком, програмуванням мікроконтролерів, електротехнікою.
null
null
.NET
pre
0
Досвіду роботи не має, є тільки проходження курсів Perfomanse Analytics від EPAM. З чим знайомий: - WPF - SQL. - Grafana. - Influxdb. - Jenkins. - Docker. - Jmeter. - Git. - TestNG. - Ansible. Цікавлюся 3d друком, програмуванням мікроконтролерів, електротехнікою.
uk
96a47b34-2791-5524-8c9f-a0a899f82878
22,577
Программист
Закінчив з відзнакою курси в ITEA: - Базовий курс JavaScript; - Поглиблений курс JavaScript; - Frontend Advanced; - Базовий курс Python. Працював ментором в ITEA на курсі Базовий JavaScript
Маю велике бажання вчитись і приймати участь в реальних проектах
Сертифікати з відзнаками за навчання на курсах
Python
basic
0
Сертифікати з відзнаками за навчання на курсах Закінчив з відзнакою курси в ITEA: - Базовий курс JavaScript; - Поглиблений курс JavaScript; - Frontend Advanced; - Базовий курс Python. Працював ментором в ITEA на курсі Базовий JavaScript Маю велике бажання вчитись і приймати участь в реальних проектах
uk
cddb7e12-1b25-5534-b4fa-c5de84a2d9b3
22,578
Программист
З досвіду роботи маю пів року на 1с і звязаних з ним проектах. Також з МАНу розробляли на с# додаток для вирішування електричних кіл.
null
Приймав участь та був призером у багатьох Всеукраїнських олімпіадах з спортивного програмування. Також приймав участь у acm icpc та побував на двох літніх школах з програмування "олімп".
Java
intermediate
0
Приймав участь та був призером у багатьох Всеукраїнських олімпіадах з спортивного програмування. Також приймав участь у acm icpc та побував на двох літніх школах з програмування "олімп". З досвіду роботи маю пів року на 1с і звязаних з ним проектах. Також з МАНу розробляли на с# додаток для вирішування електричних кіл.
uk
583a6009-0fd4-504b-b426-bc5ae248f38f
22,579
Программист
Комерційного досвіду немає. Всі мої проекти це курсові роботи які задавали в навчальному закладі і декілька своїх проектів. Розробляв десктоп додатки на (WPF) Web-додатки (HTML/CSS/JS), Angular Робота з базами даних (MS SQL Server) Базові знання (git) З моїми роботами можна ознайомитися на моєму github. На данний момент вивчаю Англійську.
null
null
JavaScript
no_english
0
Комерційного досвіду немає. Всі мої проекти це курсові роботи які задавали в навчальному закладі і декілька своїх проектів. Розробляв десктоп додатки на (WPF) Web-додатки (HTML/CSS/JS), Angular Робота з базами даних (MS SQL Server) Базові знання (git) З моїми роботами можна ознайомитися на моєму github. На данний момент вивчаю Англійську.
uk
89be3c7f-ac8d-588b-b6d9-3e1e54341b43
22,580
Программист
Комерційного досвіду ще не маю, але час від часу роблю для себе та домашніх програми, які можуть полегшити розрахунки, чи просто принести невелике задоволення чи посмішку :) Бажаю розвиток у сфері розробки програмного забезпечення. Тож шукаю стажування.
Точно не хочу робити фронт-енд, хоча ймовірно зможу
Здобув нагороду по завершенню курсу Sololearn Pythhon Core. Моє головне досягнення полягає у тому, що я можу заставити себе після тяжкого емоційного робочого дня, на поточній роботі, вчитись чи практикуватись у написанні коду, і це приносить мені задоволення та сили.
Python
intermediate
0
Здобув нагороду по завершенню курсу Sololearn Pythhon Core. Моє головне досягнення полягає у тому, що я можу заставити себе після тяжкого емоційного робочого дня, на поточній роботі, вчитись чи практикуватись у написанні коду, і це приносить мені задоволення та сили. Комерційного досвіду ще не маю, але час від часу роблю для себе та домашніх програми, які можуть полегшити розрахунки, чи просто принести невелике задоволення чи посмішку :) Бажаю розвиток у сфері розробки програмного забезпечення. Тож шукаю стажування. Точно не хочу робити фронт-енд, хоча ймовірно зможу
uk
1a4f9463-4fb9-5eb1-ba44-1cdd83478226
22,581
Программист
Копірайтер з 01.2018 по 02.2019 (1 рік 1 місяць) WebChikof, Київ (Сайт о комп'ютерних іграх) Писав статті об комп'ютерних іграх. Я маю базові знання: -C++ -JavaScript -HTML&CSS -Delphi Трохи знаю Android Studio.
null
Дипломна робота - "Віртуальний асистент" на Android. Це open-source проект, додав декілька фраз, щоб працював та локалізацію на українську мову.
C++
intermediate
0
Дипломна робота - "Віртуальний асистент" на Android. Це open-source проект, додав декілька фраз, щоб працював та локалізацію на українську мову. Копірайтер з 01.2018 по 02.2019 (1 рік 1 місяць) WebChikof, Київ (Сайт о комп'ютерних іграх) Писав статті об комп'ютерних іграх. Я маю базові знання: -C++ -JavaScript -HTML&CSS -Delphi Трохи знаю Android Studio.
uk
8a932664-c28b-53de-a58a-8f50c497df23
22,582
Программист
маю досвід в розробці сайта на wordpress та opencart, також налаштуванні сайтів на хостингах різні cms
Цікаві проекти , можливо і команда
Було багато нюансів, то ломався сайт, пишаюсь вмінням контактуватися з клієнтами, особливо знаходити спільну мову з людьми які далекі від Айті
Other
no_english
2
Було багато нюансів, то ломався сайт, пишаюсь вмінням контактуватися з клієнтами, особливо знаходити спільну мову з людьми які далекі від Айті маю досвід в розробці сайта на wordpress та opencart, також налаштуванні сайтів на хостингах різні cms Цікаві проекти , можливо і команда
uk
08b51e70-f6df-58cf-8f66-594b1804ce4f
22,583
Программист
На теперішній час навчаюсь на курсах GoIt на Python розробника. Цей курс включає в себе базовий курс Python Core, який я закінчив, курс Python for Web, та курс Python for Data Science. Зараз вивчаємо Web. Виконали декілька навчальних проєктів. На прикінці базового курсу розровили консольного помічника
null
null
Python
pre
0
На теперішній час навчаюсь на курсах GoIt на Python розробника. Цей курс включає в себе базовий курс Python Core, який я закінчив, курс Python for Web, та курс Python for Data Science. Зараз вивчаємо Web. Виконали декілька навчальних проєктів. На прикінці базового курсу розровили консольного помічника
uk
0daa7382-bd3f-57c8-b500-2d0e6297ad32
22,584
Программист
Під час навчання в університеті, я активно розвивав навички в галузі комп'ютерних алгоритмів і програмування, що дало мені змогу успішно реалізувати кілька складних проєктів. Одним із ключових досягнень було розроблене мною рішення на базі BSP tree (двійкового дерева просторового розбиття). Крім того, я успішно реалізував алгоритм шинглів, який застосовують у сфері обробки текстів для виявлення схожості між різними документами. Надалі планую поглиблювати свої знання у сферах захисту інформації та комп'ютерних мереж
null
Маю досвід участі у змаганнях CTF, а саме UA30CTF у форматі Jeopardy. Приймав участь у науково-технічних конференціях в Україні та публікувався у іноземних виданнях
C++
intermediate
0
Маю досвід участі у змаганнях CTF, а саме UA30CTF у форматі Jeopardy. Приймав участь у науково-технічних конференціях в Україні та публікувався у іноземних виданнях Під час навчання в університеті, я активно розвивав навички в галузі комп'ютерних алгоритмів і програмування, що дало мені змогу успішно реалізувати кілька складних проєктів. Одним із ключових досягнень було розроблене мною рішення на базі BSP tree (двійкового дерева просторового розбиття). Крім того, я успішно реалізував алгоритм шинглів, який застосовують у сфері обробки текстів для виявлення схожості між різними документами. Надалі планую поглиблювати свої знання у сферах захисту інформації та комп'ютерних мереж
uk
44408237-5aaa-5707-9d09-ca4235fa2e01
22,585
Программист
Під час навчання в університеті я часто використовувала такі мови програмування як R, SQL, Python, VBA. Від тоді я почала захоплюватись програмуванням. Перший досвід роботи був за спеціальністю, де я продовжувала використовувати засоби для автоматизації роботи операторів в транспортній компанії з міжнародних перевезень. Але з плином часу я зрозуміла, що хочу використовувати програмування як основний інструмент своєї роботи, а не допоміжний. Я обрала розробку ігор, оскільки, це ідеальне поєднання творчості, креативності і кодінгу. Брак досвіду компенсую здатністю швидко навчатись та вмінням працювати в команді. У вільний час мені подобається грати в ігри (PS, PC), особливо в кооперативи, кодити та грати на піаніно. Мрію стати не від’ємною частиною класної команди з розробки цікавих проектів.
null
null
Unity
intermediate
0
Під час навчання в університеті я часто використовувала такі мови програмування як R, SQL, Python, VBA. Від тоді я почала захоплюватись програмуванням. Перший досвід роботи був за спеціальністю, де я продовжувала використовувати засоби для автоматизації роботи операторів в транспортній компанії з міжнародних перевезень. Але з плином часу я зрозуміла, що хочу використовувати програмування як основний інструмент своєї роботи, а не допоміжний. Я обрала розробку ігор, оскільки, це ідеальне поєднання творчості, креативності і кодінгу. Брак досвіду компенсую здатністю швидко навчатись та вмінням працювати в команді. У вільний час мені подобається грати в ігри (PS, PC), особливо в кооперативи, кодити та грати на піаніно. Мрію стати не від’ємною частиною класної команди з розробки цікавих проектів.
uk
a3ee5124-30ff-5654-93e1-ca088d165877
22,586
Программист
Працював над такими проектами: сайт по транспортних перевезеннях, портал нерухомості, скачування файлів, система виплати зарплати
Від майбутньої роботи очікую цікаві проекти для отримання цінного досвід та розвиту професійних навиків
null
PHP
basic
1
Працював над такими проектами: сайт по транспортних перевезеннях, портал нерухомості, скачування файлів, система виплати зарплати Від майбутньої роботи очікую цікаві проекти для отримання цінного досвід та розвиту професійних навиків
uk
899fde3d-6e94-599e-9447-ad9d9ef2558e
22,587
Программист
Працював сис темним адміністратором в КЛ «Феофанія» державного управління справами Моя робота давала мені не достатньо знань та досвіду в сфері розробки програмного забезпечення, тому я вирішив змінити її. Я прагну кар‘єрного росту та розвитку в сфері розробки тому шукаю роботу яка дасть мені глибокі знання та досвід, тобто роботу своєї мрії
Очікую від нової роботи багато нових знань та досвіду, дружну команду та конкурентну заробітну плату
Найбільше я пишаюсь роботою з java, але зараз дуже старанно працюю над вдосконаленням своїх навичок роботи з python 3
Python
basic
0.5
Найбільше я пишаюсь роботою з java, але зараз дуже старанно працюю над вдосконаленням своїх навичок роботи з python 3 Працював сис темним адміністратором в КЛ «Феофанія» державного управління справами Моя робота давала мені не достатньо знань та досвіду в сфері розробки програмного забезпечення, тому я вирішив змінити її. Я прагну кар‘єрного росту та розвитку в сфері розробки тому шукаю роботу яка дасть мені глибокі знання та досвід, тобто роботу своєї мрії Очікую від нової роботи багато нових знань та досвіду, дружну команду та конкурентну заробітну плату
uk
e716e4c3-7f27-54c3-a5a4-0a002ad64d09
22,588
Программист
Працював у команді над Android грою: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.AtrinovKreativ.ArtinovGameBuild&hl=ru
null
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.AtrinovKreativ.ArtinovGameBuild&hl=ru
Unity
pre
2
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.AtrinovKreativ.ArtinovGameBuild&hl=ru Працював у команді над Android грою: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.AtrinovKreativ.ArtinovGameBuild&hl=ru
uk
6f662ec3-1ef0-5bfe-8b46-4fd6fe9fa3d8
22,589
Программист
Працюю більш року в компанії Onereach в команді технічної підтримки. Додатково маю досвід zendesk slack mantis. Впевнено говорю та пишу англійською. Писав куски коду на node js. Шукаю стажування на посаді розробника
Навчання з працевлаштуванням на посаду розробника
Отримав сертифікат з мануальної тестування. Проходив курси з адміністрування aws cloud Отримав першу посаду в команді технічної підтримки та рік досвіду в компанії OneReach
JavaScript
upper
1
Отримав сертифікат з мануальної тестування. Проходив курси з адміністрування aws cloud Отримав першу посаду в команді технічної підтримки та рік досвіду в компанії OneReach Працюю більш року в компанії Onereach в команді технічної підтримки. Додатково маю досвід zendesk slack mantis. Впевнено говорю та пишу англійською. Писав куски коду на node js. Шукаю стажування на посаді розробника Навчання з працевлаштуванням на посаду розробника
uk
3d82ec59-d5a1-5c10-9000-186180abc7a1
22,590
Программист
Працюю програмістом-технологом в сфері машинобудування більше 3-х років, зараз паралельно вивчаю програмування Embedded C/C++, готовий до стажування в сфері Embedded. Вивчаю програмування по курсам на UDEMY. Також маю навички програмування на С/С++ за книгою Страуструпа.
null
Інженер-технолог 1-ої категорії
C++
intermediate
0
Інженер-технолог 1-ої категорії Працюю програмістом-технологом в сфері машинобудування більше 3-х років, зараз паралельно вивчаю програмування Embedded C/C++, готовий до стажування в сфері Embedded. Вивчаю програмування по курсам на UDEMY. Також маю навички програмування на С/С++ за книгою Страуструпа.
uk
974a341f-c6b6-5453-a698-b36295d64a58
22,591
Программист
Розробив 3д сканер. Моя частина полягала у створенні алгоритму для побудування 3д моделі, використовуючи дані з відеокамери. Для цього я використовував бібліотеки EmguCV, OpenTK та ін. Розроблював Editor Window для Unity3d
Розмір команди не важливий. Зацікавлений у нових технологіях
null
.NET
intermediate
0
Розробив 3д сканер. Моя частина полягала у створенні алгоритму для побудування 3д моделі, використовуючи дані з відеокамери. Для цього я використовував бібліотеки EmguCV, OpenTK та ін. Розроблював Editor Window для Unity3d Розмір команди не важливий. Зацікавлений у нових технологіях
uk
b62ac871-6c35-5544-b0ef-2b2aa19a4ee9
22,592
Программист
Розробка та підтримка існуючих проектів різної складності. Проектування та розробка кастомного функціоналу для складних проектів на зразок систем ліцензування, CRM-систем, інтернет магазинів тощо.
- Розробка та підтримка кастомних проектів з використанням новітніх PHP/JS фреймворків. - Вивчення та впровадження нових технологій. - Можливість навчитись чогось нового в розумних людей ;-)
null
PHP
pre
8
Розробка та підтримка існуючих проектів різної складності. Проектування та розробка кастомного функціоналу для складних проектів на зразок систем ліцензування, CRM-систем, інтернет магазинів тощо. - Розробка та підтримка кастомних проектів з використанням новітніх PHP/JS фреймворків. - Вивчення та впровадження нових технологій. - Можливість навчитись чогось нового в розумних людей ;-)
uk
4411919a-33c7-56f6-81d3-ad1728bd35ce
22,593
Программист
Розробляю веб-сайти на платформі ASP.NET Core
null
null
.NET
pre
6
Розробляю веб-сайти на платформі ASP.NET Core
uk
954ca82b-2f37-57fb-81ad-6bdfe8c7b098
22,594
Программист
Розробник з більше, ніж роковим досвідом у розробці веб-додатків на мові Python з використанням HTML та CSS. Маю досвід у створенні ефективних та масштабованих веб-додатків з використанням Django фреймворку. Навички: Вміння розробляти веб-додатки на мові Python з використанням Django фреймворку. Знання HTML та CSS для створення привабливих та користувацьких інтерфейсів. Досвід у верстці та адаптації веб-додатків для різних пристроїв та розмірів екрану. Розуміння основних концепцій та принципів ООП та MVC. Освіта: Державний університет інфраструктури та технологій Факультет управління і технологій, 121 Інженерія програмного забезпечення Незакінчена вища, 2022–2024 (2 роки)
null
Проекти: 1. Автоматизована система "Готель" (Python, Django, SQLite) Розробка веб-додатку для веб-орієнтованої системи "Готель", це високоефективна інноваційна система, що дозволяє готелям здійснювати ефективний та економний управління своїми ресурсами. Розробник використовував мову програмування Python, фреймворк Django та базу даних SQLite для створення системи. Система складається з різних модулів, які дозволяють готелям здійснювати різні функції, такі як керування бронюваннями, керування гостьовими кімнатами та інші. Система також дозволяє готелям здійснювати ефективний контроль за запасами, операціями з касою та бухгалтерськими записами. Це дозволяє готелям бути більш ефективними та економними в своїх операціях та забезпечує більшу точність та надійність в обліку своїх ресурсів. Крім того, система містить різні функції для забезпечення зручності користувачів, таких як онлайн-бронювання кімнат, можливість оплати замовлень онлайн та інші. 2. Телеграм-бот обміну курсу валют (Python, API) Телеграм-бот обміну курсу валют на Python з використанням API - це інноваційний продукт, який дозволяє користувачам з легкістю отримувати актуальну інформацію про курс валют зі своїх мобільних пристроїв через месенджер Telegram. Бот може надавати інформацію про курс валют для різних країн, таких як США, Канада, Великобританія, Німеччина, Франція, Японія та багато інших. Користувач може ввести запит до бота і отримати актуальну інформацію про курс валют за поточний день.
JavaScript
pre
0
Проекти: 1. Автоматизована система "Готель" (Python, Django, SQLite) Розробка веб-додатку для веб-орієнтованої системи "Готель", це високоефективна інноваційна система, що дозволяє готелям здійснювати ефективний та економний управління своїми ресурсами. Розробник використовував мову програмування Python, фреймворк Django та базу даних SQLite для створення системи. Система складається з різних модулів, які дозволяють готелям здійснювати різні функції, такі як керування бронюваннями, керування гостьовими кімнатами та інші. Система також дозволяє готелям здійснювати ефективний контроль за запасами, операціями з касою та бухгалтерськими записами. Це дозволяє готелям бути більш ефективними та економними в своїх операціях та забезпечує більшу точність та надійність в обліку своїх ресурсів. Крім того, система містить різні функції для забезпечення зручності користувачів, таких як онлайн-бронювання кімнат, можливість оплати замовлень онлайн та інші. 2. Телеграм-бот обміну курсу валют (Python, API) Телеграм-бот обміну курсу валют на Python з використанням API - це інноваційний продукт, який дозволяє користувачам з легкістю отримувати актуальну інформацію про курс валют зі своїх мобільних пристроїв через месенджер Telegram. Бот може надавати інформацію про курс валют для різних країн, таких як США, Канада, Великобританія, Німеччина, Франція, Японія та багато інших. Користувач може ввести запит до бота і отримати актуальну інформацію про курс валют за поточний день. Розробник з більше, ніж роковим досвідом у розробці веб-додатків на мові Python з використанням HTML та CSS. Маю досвід у створенні ефективних та масштабованих веб-додатків з використанням Django фреймворку. Навички: Вміння розробляти веб-додатки на мові Python з використанням Django фреймворку. Знання HTML та CSS для створення привабливих та користувацьких інтерфейсів. Досвід у верстці та адаптації веб-додатків для різних пристроїв та розмірів екрану. Розуміння основних концепцій та принципів ООП та MVC. Освіта: Державний університет інфраструктури та технологій Факультет управління і технологій, 121 Інженерія програмного забезпечення Незакінчена вища, 2022–2024 (2 роки)
uk
47991031-3d01-5c7f-91b9-176582836a0f
22,595
Программист
Спочатку робив завдання на сайті UnityLearn, потім знайшов курси, там ми розглядали різні можливості Unity. Також було 2 проекти Woodoku та DoodleJump. В першому я робив UI, усі сцени, звуки, сейв, усе що не стосувалося механіки гри. У грі Doodle Jump розробляв ранню версію механіки гри, також звуки, сейв. Також подобається робити патікли та шейдери
null
null
Unity
intermediate
1
Спочатку робив завдання на сайті UnityLearn, потім знайшов курси, там ми розглядали різні можливості Unity. Також було 2 проекти Woodoku та DoodleJump. В першому я робив UI, усі сцени, звуки, сейв, усе що не стосувалося механіки гри. У грі Doodle Jump розробляв ранню версію механіки гри, також звуки, сейв. Також подобається робити патікли та шейдери
uk
aa3bc86c-8aca-5d4f-96a2-bdf656a5002f
22,596
Программист
Студент 5-го курсу університету за напрямком кібербезпека. Вивчав мову програмування С++ та базово С#. Проходив практику на підприємстві помічником системного адміністратору.
null
Маю загальне розуміння про вразливості інформаційних систем, принципи функціонування різних протоколів. Також є розуміння основних типів кібератак та іх протидії.
C++
pre
0
Маю загальне розуміння про вразливості інформаційних систем, принципи функціонування різних протоколів. Також є розуміння основних типів кібератак та іх протидії. Студент 5-го курсу університету за напрямком кібербезпека. Вивчав мову програмування С++ та базово С#. Проходив практику на підприємстві помічником системного адміністратору.
uk
762b863d-286a-57ad-a381-ecfe647d3091
22,597
Программист
Студент Хмельницького Національного університету,факультету комп'ютерної інженерії.Працювали на парах у Visual Studio на таких мовах програмування як:С,С++,С#.Також працювали у Visual Studio Code з такими мовами як:HTML,CSS,JavaScript.Також трішки працював з bootstrap.
null
null
C++
intermediate
0
Студент Хмельницького Національного університету,факультету комп'ютерної інженерії.Працювали на парах у Visual Studio на таких мовах програмування як:С,С++,С#.Також працювали у Visual Studio Code з такими мовами як:HTML,CSS,JavaScript.Також трішки працював з bootstrap.
uk
6324c700-30d8-5649-8a10-45646b2d46d5
22,598
Программист
Такового досвіда роботи нема, бо я тільки студент, але всеж мав спробу попрацювати в Польші барменом і волонтером. А по онлайн праці досвіду роботи нема, тільки почити хочу. Був на практиці в Епіцентрі.
null
з досягнень: Добрі знання з англійскої, і пишу 200 слів за хвилину. Це не досягнення якійсь, я просто студент у якого є час і бажання працювати и вчитись чемусь.
JavaScript
intermediate
0
з досягнень: Добрі знання з англійскої, і пишу 200 слів за хвилину. Це не досягнення якійсь, я просто студент у якого є час і бажання працювати и вчитись чемусь. Такового досвіда роботи нема, бо я тільки студент, але всеж мав спробу попрацювати в Польші барменом і волонтером. А по онлайн праці досвіду роботи нема, тільки почити хочу. Був на практиці в Епіцентрі.
uk
0ae7131b-1063-531f-89b7-b8cb9cadf40e
22,599