Position
stringlengths
1
200
Moreinfo
stringlengths
3
2.58k
Looking For
stringlengths
1
2.46k
Highlights
stringlengths
1
2.5k
Primary Keyword
stringclasses
41 values
English Level
stringclasses
6 values
Experience Years
float64
0
11
CV
stringlengths
7
6.47k
CV_lang
stringclasses
1 value
id
stringlengths
36
36
__index_level_0__
int64
0
24.2k
Маркетолог, Помічник маркетолога, SMM-менеджер
Працювала на посадах промоутера, копірайтера. З липня 2020 по квітень 2023 працювала одночасно на трьох позиціях в компанії: менеджер по роботі з клієнтами, SMM-менеджер, маркетолог. Основні задачі: - Спілкування з клієнтами компанії - Аналіз цільових аудиторій проектів - Прописання бізнес-стратегій різних напрямків за проектами - Складання контент-планів, написання та публікація контенту в соціальних мережах проектів - Пошук нових клієнтів для компанії, проведення дзвінків із ними, формування комерційних пропозицій для клієнтів. З травня по червень працювала SMM-менеджером. Основні задачі: - Створення стратегій для соціальних мереж; - Аналіз конкурентів та ЦА; - Прописання ідей для контенту, втілення їх у контент-плані; - Написання ТЗ для дизайнера та копірайтера, коммунікація з ними щодо ТЗ, контроль реалізації роботи та затвердження матеріалів; - Публікація контенту в соціальних мережах проектів.
null
Закінчила магістратуру в КНЕУ, спеціальність - маркетинг, проте на цьому не зупиняюсь навчатися та самовдосконалюватися. Проходила курси по діджитал-маркетингу від Google та Genius Space
Marketing
upper
2.5
Закінчила магістратуру в КНЕУ, спеціальність - маркетинг, проте на цьому не зупиняюсь навчатися та самовдосконалюватися. Проходила курси по діджитал-маркетингу від Google та Genius Space Працювала на посадах промоутера, копірайтера. З липня 2020 по квітень 2023 працювала одночасно на трьох позиціях в компанії: менеджер по роботі з клієнтами, SMM-менеджер, маркетолог. Основні задачі: - Спілкування з клієнтами компанії - Аналіз цільових аудиторій проектів - Прописання бізнес-стратегій різних напрямків за проектами - Складання контент-планів, написання та публікація контенту в соціальних мережах проектів - Пошук нових клієнтів для компанії, проведення дзвінків із ними, формування комерційних пропозицій для клієнтів. З травня по червень працювала SMM-менеджером. Основні задачі: - Створення стратегій для соціальних мереж; - Аналіз конкурентів та ЦА; - Прописання ідей для контенту, втілення їх у контент-плані; - Написання ТЗ для дизайнера та копірайтера, коммунікація з ними щодо ТЗ, контроль реалізації роботи та затвердження матеріалів; - Публікація контенту в соціальних мережах проектів.
uk
9b981529-bf83-5420-b781-f5813271175e
22,200
Маркетолог, помічник маркетолога, таргетолог
Маркетинг - це креатив чи цифри та аналітика? Баланс між цими варіантами приносить найбільшу ефективність. Привіт, я маркетолог, із невеликим досвідом роботи (8 міс) , але великим ентузіазмом до розвитку. Працювала в компаніїї інтернет- оператора. Займалась розробкою та реалізацією рекламних кампаній, працювала в Facebook Ads Manager, та успішно збирала ліди.
null
null
Marketing
basic
1
Маркетинг - це креатив чи цифри та аналітика? Баланс між цими варіантами приносить найбільшу ефективність. Привіт, я маркетолог, із невеликим досвідом роботи (8 міс) , але великим ентузіазмом до розвитку. Працювала в компаніїї інтернет- оператора. Займалась розробкою та реалізацією рекламних кампаній, працювала в Facebook Ads Manager, та успішно збирала ліди.
uk
7f560bf6-54a0-5e57-a429-2555524002d9
22,201
Маркетолог, Проджект менеджер, Marketer, Project Manager
Маркетолог-менеджер проекту  Вітаю! Мене звуть Вікторія та я маркетолог. Маркетинг – це творчість, ефективність якого оцінюється цифрами. - 7 років практики - 4 створених відділів маркетингу - 15 запущених сайтів - 2,5% – середній показник конверсії сайтів, з якими працюю Мій основний напрямок – Digital Marketing. Маю свою базу різних спеціалістів та працюю самостійно. Роблю аналіз та створюю стратегії. Створюю сайти на різних конструкторах, запускаю таргетовану рекламу в соціальних мережах. Маю досвід роботи керівником відділу з 12 спеціалістів різних напрямків. Мій досвід - Розробка та впровадження маркетингової стратегії, в основному інтернет маркетинг, аналіз продуктів, цільової аудиторії, ринку та конкурентів. - Формування відділу маркетингу, адаптація та мотивація, постановка завдань та контроль їх виконання: SEO фахівці, фахівці з контекстної реклами, контент-менеджер, телемаркетолог - Впровадження CRM системи у відділ продажу: систематизація роботи сайту, 1С та CRM-системи - Розвиток системи лідогенерації - збільшення кількості та якості лідів, зниження вартості залучення - Розробка та написання технічних завдань для створення корпоративних сайтів, лендінгів, інтернет-магазинів, впровадження CRM систем - Створення лендінгів на платформі Tilda: структура, дизайн, копірайт - Підготовка рекламних оголошень для розміщення на партнерських майданчиках PR - Організація участі компанії у виставках - Підготовка презентацій продуктів та послуг компанії - Розробка роздаткових матеріалів (дизайн, копірайт) - Просування компанії у соціальних мережах - Розробка та реалізація контент-плану - Підготовка та запуск рекламних компаній у Facebook Ads Manager Інструменти, з якими працюю  Google Ads, Google Console, Google Analitic - на рівні аналітика Facebook Business Manager, Facebook Ads Manager Мегаплан, Bitrix 24, Retail CRM UniSender, Send Pulse Canva, Photoshop Tilda, WordPress, Weblium
Хочу знайти системну компанію з чітким розумінням цілей та завдань, де зможу проявити свої навички та здобути новий досвід.
null
Marketing
intermediate
6
Маркетолог-менеджер проекту  Вітаю! Мене звуть Вікторія та я маркетолог. Маркетинг – це творчість, ефективність якого оцінюється цифрами. - 7 років практики - 4 створених відділів маркетингу - 15 запущених сайтів - 2,5% – середній показник конверсії сайтів, з якими працюю Мій основний напрямок – Digital Marketing. Маю свою базу різних спеціалістів та працюю самостійно. Роблю аналіз та створюю стратегії. Створюю сайти на різних конструкторах, запускаю таргетовану рекламу в соціальних мережах. Маю досвід роботи керівником відділу з 12 спеціалістів різних напрямків. Мій досвід - Розробка та впровадження маркетингової стратегії, в основному інтернет маркетинг, аналіз продуктів, цільової аудиторії, ринку та конкурентів. - Формування відділу маркетингу, адаптація та мотивація, постановка завдань та контроль їх виконання: SEO фахівці, фахівці з контекстної реклами, контент-менеджер, телемаркетолог - Впровадження CRM системи у відділ продажу: систематизація роботи сайту, 1С та CRM-системи - Розвиток системи лідогенерації - збільшення кількості та якості лідів, зниження вартості залучення - Розробка та написання технічних завдань для створення корпоративних сайтів, лендінгів, інтернет-магазинів, впровадження CRM систем - Створення лендінгів на платформі Tilda: структура, дизайн, копірайт - Підготовка рекламних оголошень для розміщення на партнерських майданчиках PR - Організація участі компанії у виставках - Підготовка презентацій продуктів та послуг компанії - Розробка роздаткових матеріалів (дизайн, копірайт) - Просування компанії у соціальних мережах - Розробка та реалізація контент-плану - Підготовка та запуск рекламних компаній у Facebook Ads Manager Інструменти, з якими працюю  Google Ads, Google Console, Google Analitic - на рівні аналітика Facebook Business Manager, Facebook Ads Manager Мегаплан, Bitrix 24, Retail CRM UniSender, Send Pulse Canva, Photoshop Tilda, WordPress, Weblium Хочу знайти системну компанію з чітким розумінням цілей та завдань, де зможу проявити свої навички та здобути новий досвід.
uk
89c4c7c6-8b6b-52d7-8788-d070308ffeef
22,202
Маркетолог (стажер)
Останній досвід роботи: Менеджер з продажів доступу до веб-платформи. Працювала з теплою базою потенційних клієнтів, здійснювала таргетовані дзвінки та презентацію веб-платформи, забезпечувала закриття продажів довгострових платних доступів, вносила і аналізувала дані у внутрішній CRM. Регулярно отримувала бонуси за високу результативність. Бажаю спробувати свої сили в рекрутингу, оскільки маю сильні комунікативні навики, швидко освоюю нові галузі і програмне забезпечення, можу здійснювати пошук кандидатів по заданих параметрах та оформлювати і презентувати їм вакансії компанії. Шукаю команду, в якій швидко здобуду практичний досвід і буду корисною. Попередній досвід роботи: Працювала касиром в компанії "Молоко від фермера" Працювала продавцем в компанії "Сільпо" Працювала соціологом в команді місцевої партії Займалась волонтерською діяльністю - залучення студентів до участі в громадських проектах
Прагну здобути досвід і навички в сфері маркетингу, знайти команду, в якій зможу реалізуватись
Безперервне виконання планів продажів на кожному місці роботи. Здобуття диплому бакалавра по спеціальності "Маркетинг" в НАУ. Проходження курсів англійської, на даний момент освоюю рівень Intermediate, також володію німецькою на рівні Pre-Intermediate. Проходження курсу з афілейт-маркетингу в Affiliate management school. Проведення успішних стажувань для нових співробітників на попередніх місцях роботи.
Marketing
pre
0
Безперервне виконання планів продажів на кожному місці роботи. Здобуття диплому бакалавра по спеціальності "Маркетинг" в НАУ. Проходження курсів англійської, на даний момент освоюю рівень Intermediate, також володію німецькою на рівні Pre-Intermediate. Проходження курсу з афілейт-маркетингу в Affiliate management school. Проведення успішних стажувань для нових співробітників на попередніх місцях роботи. Останній досвід роботи: Менеджер з продажів доступу до веб-платформи. Працювала з теплою базою потенційних клієнтів, здійснювала таргетовані дзвінки та презентацію веб-платформи, забезпечувала закриття продажів довгострових платних доступів, вносила і аналізувала дані у внутрішній CRM. Регулярно отримувала бонуси за високу результативність. Бажаю спробувати свої сили в рекрутингу, оскільки маю сильні комунікативні навики, швидко освоюю нові галузі і програмне забезпечення, можу здійснювати пошук кандидатів по заданих параметрах та оформлювати і презентувати їм вакансії компанії. Шукаю команду, в якій швидко здобуду практичний досвід і буду корисною. Попередній досвід роботи: Працювала касиром в компанії "Молоко від фермера" Працювала продавцем в компанії "Сільпо" Працювала соціологом в команді місцевої партії Займалась волонтерською діяльністю - залучення студентів до участі в громадських проектах Прагну здобути досвід і навички в сфері маркетингу, знайти команду, в якій зможу реалізуватись
uk
3615f056-3962-517b-9066-30910f10c4b8
22,203
Маркетолог, таргетолог
Досвід роботи: - Більше 10 років у маркетингу - Досвід формування та управління командою у відділі маркетингу - Володіння спеціалізованим комп'ютерним програмним забезпеченням для дизайнерів PhotoShop, SwishMax, Indesign, Figma, Canva - Digital маркетинг - Таргетолог зі своїм портфоліо робіт - Великий досвід в SMM - Впевнена робота з Google Analytics, Ads Manager, Meta Business Suite and Business Manager - Медіапланування (місяць, квартал, рік) - Організація event-заходів - Методична розробка лекцій зі стратегічного планування сайту, smm, таргетованої реклами, чат-ботів, event-маркетингу та crowd-маркетингу, ґрунтуючись на власному досвіді маркетолога.
null
null
Marketing
pre
11
Досвід роботи: - Більше 10 років у маркетингу - Досвід формування та управління командою у відділі маркетингу - Володіння спеціалізованим комп'ютерним програмним забезпеченням для дизайнерів PhotoShop, SwishMax, Indesign, Figma, Canva - Digital маркетинг - Таргетолог зі своїм портфоліо робіт - Великий досвід в SMM - Впевнена робота з Google Analytics, Ads Manager, Meta Business Suite and Business Manager - Медіапланування (місяць, квартал, рік) - Організація event-заходів - Методична розробка лекцій зі стратегічного планування сайту, smm, таргетованої реклами, чат-ботів, event-маркетингу та crowd-маркетингу, ґрунтуючись на власному досвіді маркетолога.
uk
b60edc56-4023-5902-8ca3-184b25a04156
22,204
Маркетолог, таргетолог
Працюю в сфері маркетингу 1,5 років, найбільш хороший результат в ніші школи англійської мови, знаю який контент повинен бути в профілі, які повинні бути сторіс для підвищення конверсії продажу, середня ціна 1 учня 15-17$ (учень який вчиться більше 1 місяця), середня ціна заявки 5-7$, знаю як налоштовувати піксель, як налоштовувати події, підтверджувати домен. Також працював із товарними напрямками
Не хочу потрапити в компанію, яка не дбає про своїх робітників, яка не допомагає в адаптуванні та допомозі на початку роботи
Найбільш хороший результат в ніші школи англійської мови, знаю який контент повинен бути в профілі, які повинні бути сторіс для підвищення конверсії продажу, середня ціна 1 учня 15-17$ (учень який вчиться більше 1 місяця), середня ціна заявки 5-7$, знаю як налоштовувати піксель, як налоштовувати події, підтверджувати домен. Також працював із товарними напрямками
Marketing
intermediate
1.5
Найбільш хороший результат в ніші школи англійської мови, знаю який контент повинен бути в профілі, які повинні бути сторіс для підвищення конверсії продажу, середня ціна 1 учня 15-17$ (учень який вчиться більше 1 місяця), середня ціна заявки 5-7$, знаю як налоштовувати піксель, як налоштовувати події, підтверджувати домен. Також працював із товарними напрямками Працюю в сфері маркетингу 1,5 років, найбільш хороший результат в ніші школи англійської мови, знаю який контент повинен бути в профілі, які повинні бути сторіс для підвищення конверсії продажу, середня ціна 1 учня 15-17$ (учень який вчиться більше 1 місяця), середня ціна заявки 5-7$, знаю як налоштовувати піксель, як налоштовувати події, підтверджувати домен. Також працював із товарними напрямками Не хочу потрапити в компанію, яка не дбає про своїх робітників, яка не допомагає в адаптуванні та допомозі на початку роботи
uk
b25c1b99-f21b-5b3c-8050-e6e5becbffd4
22,205
Маркетолог, Таргетолог
- Розробка рекламних креативів і відеокреативів - Пошук референсів по продуктах компанії - Проведення брифів з клієнтом - Написання текстів та оферів - Запуски рекламних компаній - Контроль показників в рамках KPI виходячи з вимог клієнта - Аналітика і оптимізація бюджетів
null
null
Marketing
basic
7
- Розробка рекламних креативів і відеокреативів - Пошук референсів по продуктах компанії - Проведення брифів з клієнтом - Написання текстів та оферів - Запуски рекламних компаній - Контроль показників в рамках KPI виходячи з вимог клієнта - Аналітика і оптимізація бюджетів
uk
67deadcd-bb6d-5c72-aa0e-b57bb66c0a17
22,206
Маркетолог/ Таргетолог
Працював рік у відділі маркетингу в інтернет-магазині. Великий досвід оформлення сайтів, створення рекламних відео та текстових креативів. Активно працював з рекламою у Facebook ads Manager, tiktok ads, instagram Частково працював із гугл таблицями, виписував статистику, вираховував ROI та маржу. Є досвід роботи з фармом аккаунтів та андидетект браузерами. Досвід роботи з системою CRM (lp-crm), хостинг. Відмінні навички роботи з графічними (Adobe Photoshop) та відеоредакторами (Adobe premier pro, Camtasia studio 8). Також займався парсом контенту та нових позицій товару. Через війну у зв'язку з переїздом, шукаю нову, схожу роботу. Дуже швидко навчаюсь та знаходжу спільну мову з колегами.
null
null
Marketing
basic
1
Працював рік у відділі маркетингу в інтернет-магазині. Великий досвід оформлення сайтів, створення рекламних відео та текстових креативів. Активно працював з рекламою у Facebook ads Manager, tiktok ads, instagram Частково працював із гугл таблицями, виписував статистику, вираховував ROI та маржу. Є досвід роботи з фармом аккаунтів та андидетект браузерами. Досвід роботи з системою CRM (lp-crm), хостинг. Відмінні навички роботи з графічними (Adobe Photoshop) та відеоредакторами (Adobe premier pro, Camtasia studio 8). Також займався парсом контенту та нових позицій товару. Через війну у зв'язку з переїздом, шукаю нову, схожу роботу. Дуже швидко навчаюсь та знаходжу спільну мову з колегами.
uk
e5c0b458-cb4a-539a-a588-864b211fddca
22,207
Маркетолог/Таргетолог
-Налаштування та просування реклами у соціальних мережах фейсбук та інстаграм. Підготовка матеріалів, написання статей. Робота у фоторедакторах. -Налаштування та просування реклами у Google. Визначення стратегії просування , оплата за клік. Збільшення охоплення та показів -У наявності власні інстаграм та телеграм проекти.
Довга та плідна співпраця.
Вистрілив мій інстаграм проект. Робота у компанії з мінімальним бюджетом.
Marketing
basic
1
Вистрілив мій інстаграм проект. Робота у компанії з мінімальним бюджетом. -Налаштування та просування реклами у соціальних мережах фейсбук та інстаграм. Підготовка матеріалів, написання статей. Робота у фоторедакторах. -Налаштування та просування реклами у Google. Визначення стратегії просування , оплата за клік. Збільшення охоплення та показів -У наявності власні інстаграм та телеграм проекти. Довга та плідна співпраця.
uk
1e29ee4f-9cc7-56f1-b4db-80e5c1aa271e
22,208
маркетолог, таргетолог, інтернет-маркетолог
Христина Путас Інтернет-маркетолог, практикуючий таргетолог з 5-річним досвідом - запустила більше 350 успішних рекламних кампаній у більше 10-ти нішах; - працювала з топовими діджитал агенціями та проектами України; - автор та викладач курсів з таргету та смм; - автор індивідуальної програми Наставництва для професійних таргетологів; - консультант з налаштування таргетованої реклами, використовуючи маркетингові підходи; Приводжу потенційних клієнтів на послуги вартістю 1000 грн за 8 грн/заявка Вартість підписника з таргету 2,2 грн. Збільшую продажі товарів та послуг клієнтам (блогери від 15К до 650К, експерти, бренди) та закохую в таргетовану рекламу студентів.
null
Відгуками та рекомендаціями клієнтів і студентів
Marketing
pre
5
Відгуками та рекомендаціями клієнтів і студентів Христина Путас Інтернет-маркетолог, практикуючий таргетолог з 5-річним досвідом - запустила більше 350 успішних рекламних кампаній у більше 10-ти нішах; - працювала з топовими діджитал агенціями та проектами України; - автор та викладач курсів з таргету та смм; - автор індивідуальної програми Наставництва для професійних таргетологів; - консультант з налаштування таргетованої реклами, використовуючи маркетингові підходи; Приводжу потенційних клієнтів на послуги вартістю 1000 грн за 8 грн/заявка Вартість підписника з таргету 2,2 грн. Збільшую продажі товарів та послуг клієнтам (блогери від 15К до 650К, експерти, бренди) та закохую в таргетовану рекламу студентів.
uk
5276c74a-8542-5bb3-9282-197c2d721f5d
22,209
Маркетолог , таргетолог, стратег
Скіли: - Повне налаштування таргетингу facebook ads - ретаргетинг - аналіз метрик в facebook ads (сtr, cpa, cpc, cpl, roi, cr, ppc …) - встановлення та налаштування пікселя - налаштування реклами Google Ads - налаштування конверсій - трафік на сайт та інстаграм сторінку - налаштування реклами в YouTUBE - аналіз статистики у соціальних мережах - відстеження та зростання KPI - планування бюджету на рекламну кампанію - налаштування в Google My Business - розробка рекламної стратегії - чітка постановка тз дизайнеру - визначення цільової аудиторії - планування вигляду сторінки в інстаграм - робота з інфлюєнсерами - вміння знімати, монтувати фото та відео контен - створення креативних маркетингових стратегій - ефективна комунікація з виконавцями та командою - стратегічне бачення розвитку компанії, шляхом локальних дій - хороший візуальний смак “Надивленість” - створення креативних ідей для стікерів, флаєрів, візиткок, кружок, банерів, пакетів, афіш, білбордів, сітілайтів…( є кейси ) - прогнозування і моделювання попиту - організація відео продакшн - створення сценарію для промо ролику в кінотеатрах (є кейси) - аналіз та проведення досліджень конкурентів
null
null
Marketing
pre
4
Скіли: - Повне налаштування таргетингу facebook ads - ретаргетинг - аналіз метрик в facebook ads (сtr, cpa, cpc, cpl, roi, cr, ppc …) - встановлення та налаштування пікселя - налаштування реклами Google Ads - налаштування конверсій - трафік на сайт та інстаграм сторінку - налаштування реклами в YouTUBE - аналіз статистики у соціальних мережах - відстеження та зростання KPI - планування бюджету на рекламну кампанію - налаштування в Google My Business - розробка рекламної стратегії - чітка постановка тз дизайнеру - визначення цільової аудиторії - планування вигляду сторінки в інстаграм - робота з інфлюєнсерами - вміння знімати, монтувати фото та відео контен - створення креативних маркетингових стратегій - ефективна комунікація з виконавцями та командою - стратегічне бачення розвитку компанії, шляхом локальних дій - хороший візуальний смак “Надивленість” - створення креативних ідей для стікерів, флаєрів, візиткок, кружок, банерів, пакетів, афіш, білбордів, сітілайтів…( є кейси ) - прогнозування і моделювання попиту - організація відео продакшн - створення сценарію для промо ролику в кінотеатрах (є кейси) - аналіз та проведення досліджень конкурентів
uk
7d523ef7-ce3a-5141-b386-f94c70ff336b
22,210
Маркетолог/Трейд-маркетолог/Проджект маркетинг менеджер
Вітаю! Я кваліфікований маркетолог з досвідом роботи понад 5 років у цій сфері. Маю сильні організаторські та комунікабельні навики. Командний гравець з високим рівнем уваги до деталей. Працювала в більшості трейд-маркетологом у великих мережевих компаніях (ROZETKA, Секунда, GLUSCO). Маю розуміння digital-маркетингу (наявний сертифікат про успішне проходження курсу від IMB Academy) та project-менеджменту (курс від GO-IT). Бажаю розвиватись у напрямку project-менеджменту у сфері маркетингу або IT.
null
null
Marketing
pre
5
Вітаю! Я кваліфікований маркетолог з досвідом роботи понад 5 років у цій сфері. Маю сильні організаторські та комунікабельні навики. Командний гравець з високим рівнем уваги до деталей. Працювала в більшості трейд-маркетологом у великих мережевих компаніях (ROZETKA, Секунда, GLUSCO). Маю розуміння digital-маркетингу (наявний сертифікат про успішне проходження курсу від IMB Academy) та project-менеджменту (курс від GO-IT). Бажаю розвиватись у напрямку project-менеджменту у сфері маркетингу або IT.
uk
358e4d57-e3ba-5c31-b822-0696658213be
22,211
Математик-аналітик
Займав посаду «інженер-електронік» у школі, адміністрував шкільний сайт у 2013му-2014му роках. Працював на кабельному заводі математиком-аналітиком з грудня 2017го по весну 2020го року. Вносив дані в базу даних. Робив розрахунки питомої ваги струмопровідних жил. Займав посаду "інженер-програміст" у колледжі.
Не знаю. Можливо, я згоден працювати оператором з внесення даних.
Отримав диплом ДДТУ. Закінчив спеціальність «Прикладна математика» у 2013му році. Знайом з програмами Excel, Word, Adobe Photoshop, Power Point. Використовував мови програмування Pascal, C#, С++. Вивчав середовища Delphi, C++ Buillder. Будував графіки. Вивчав мову розмітки html. Вивчав основи мови JavaScript, мову запитів sql та мову задання стилів css, Matcad, MatLab.
Data Science
pre
0
Отримав диплом ДДТУ. Закінчив спеціальність «Прикладна математика» у 2013му році. Знайом з програмами Excel, Word, Adobe Photoshop, Power Point. Використовував мови програмування Pascal, C#, С++. Вивчав середовища Delphi, C++ Buillder. Будував графіки. Вивчав мову розмітки html. Вивчав основи мови JavaScript, мову запитів sql та мову задання стилів css, Matcad, MatLab. Займав посаду «інженер-електронік» у школі, адміністрував шкільний сайт у 2013му-2014му роках. Працював на кабельному заводі математиком-аналітиком з грудня 2017го по весну 2020го року. Вносив дані в базу даних. Робив розрахунки питомої ваги струмопровідних жил. Займав посаду "інженер-програміст" у колледжі. Не знаю. Можливо, я згоден працювати оператором з внесення даних.
uk
d3c3d45c-2589-5e93-9b31-ed0e78ea46ee
22,212
Меджер
Веденння проектів від погодження з замовником до здачі проекту. Керівництво відділом проектування. Готовий опановувати нові технології і брати на себе нові виклики і завдання. Готовий розглянути для себе нову сферу
null
Ріст від проектанта до керівника відділу проектування
Product Manager
basic
3
Ріст від проектанта до керівника відділу проектування Веденння проектів від погодження з замовником до здачі проекту. Керівництво відділом проектування. Готовий опановувати нові технології і брати на себе нові виклики і завдання. Готовий розглянути для себе нову сферу
uk
f59bac88-4079-59b1-9810-feb1eaf3636f
22,213
Медиабаер
1,5 року досвіду. Працював спочатку соло, потім рік в компанії. Відливав плюс, працював з великим обʼємом. Зараз хочу змінити вертикаль та перейти в нутра/гемблінг. Усі навички присутні, працював виключно з ФБ
null
null
Lead Generation
intermediate
1.5
1,5 року досвіду. Працював спочатку соло, потім рік в компанії. Відливав плюс, працював з великим обʼємом. Зараз хочу змінити вертикаль та перейти в нутра/гемблінг. Усі навички присутні, працював виключно з ФБ
uk
bd92a238-d2f6-59bf-9a0a-9f69f926943d
22,214
Медіабаєр
Досвід роботи в сфері арбітражу 1 рік. Налаштування та запуск рекламних компаній Facebook. птимізація та масштабування РК. Пошук нових зв’язок та віддлив вже готових. Створення воронки. Лідогенерація (Ретаргетинг). Досвід роботи в НУТРА вертикалі ( weightloss, adalt та ін. ) Розуміння метрік арбітражу (СРА | CR | CRM | ROI | ROAM | CPM і.т.д.) Наявність успішних кейсів. Бажання працювати на результат та розвиватись. Розуміння методів заливу з ФБ. Оптимізування трафіку. Досвід роботи та знання специфіки ринків: Tier 1, 2, 3. Досвід роботи з cloaking. Знання трекінг систем: Keitaro. Вміння працювати з антидетект браузерами: Multilogin/Indigo/Octo та ін.
null
null
Marketing
pre
1
Досвід роботи в сфері арбітражу 1 рік. Налаштування та запуск рекламних компаній Facebook. птимізація та масштабування РК. Пошук нових зв’язок та віддлив вже готових. Створення воронки. Лідогенерація (Ретаргетинг). Досвід роботи в НУТРА вертикалі ( weightloss, adalt та ін. ) Розуміння метрік арбітражу (СРА | CR | CRM | ROI | ROAM | CPM і.т.д.) Наявність успішних кейсів. Бажання працювати на результат та розвиватись. Розуміння методів заливу з ФБ. Оптимізування трафіку. Досвід роботи та знання специфіки ринків: Tier 1, 2, 3. Досвід роботи з cloaking. Знання трекінг систем: Keitaro. Вміння працювати з антидетект браузерами: Multilogin/Indigo/Octo та ін.
uk
197468aa-a6d6-5602-b052-7ce9a4184e99
22,215
менеджер
1. Sport Life - Менеджер корпоративного департаменту - Організація та супровід корпоративних продажів. 2. ТОВ "Британський мовний табір" "ABC camp - Керівник програм навчання та виховання - Організація навчання та дозвілля дітей. 3. Заступник директора з навчально-виховної роботи НВО "Освіта" - Організація навчально-виховного процесу 4. Вчитель історії 5. Педагог-організатор - МДЦ АРТЕК, ДЦ МОЛОДА ГВАРДІЯ
null
null
Other
basic
9
1. Sport Life - Менеджер корпоративного департаменту - Організація та супровід корпоративних продажів. 2. ТОВ "Британський мовний табір" "ABC camp - Керівник програм навчання та виховання - Організація навчання та дозвілля дітей. 3. Заступник директора з навчально-виховної роботи НВО "Освіта" - Організація навчально-виховного процесу 4. Вчитель історії 5. Педагог-організатор - МДЦ АРТЕК, ДЦ МОЛОДА ГВАРДІЯ
uk
19168a1b-58e5-5d8e-b112-e97e9c393f0f
22,216
менеджер
Два роки працювала у відділі культурної спадщини та дизайну департаменту архітектури та містобудування. Працювала над загальноміськими проектами з урбанізму, менеджерила проекти, супроводжувала та координувала роботу архітектурно-містобудівної ради.
null
null
Other
intermediate
2
Два роки працювала у відділі культурної спадщини та дизайну департаменту архітектури та містобудування. Працювала над загальноміськими проектами з урбанізму, менеджерила проекти, супроводжувала та координувала роботу архітектурно-містобудівної ради.
uk
19eeacf6-6334-5ef9-9a78-ebf59d235a8a
22,217
менеджер
За 5 років роботи на різних позиціях я добре збагатила свій професійний досвід в сфері фінансів. Маю досвід на позиції менеджера з постачання, не мала високого рівня англійської, тому розміщувати замовлення в Італії чи Маврикії було складно, але завжли вчасно, закупки сировини і тари, складання графіків поставок, графіків розрахунків з постачальниками, формування звітів внутрішнього користування. Зараз я вчу англійську, і мені це подобається. Маю досвід роботи аналітиком в торговій компанії: аналіз дебіторської заборгованості, аналіз імпорту, розрахунок зп відділу продажів. Також маю досвід на посаді провідного економіста з праці в газовій компанії, тут здобула навички роботи зі штатним розписом, складання регламентованої звітності 1-пв, розрахунок премій та надбавок, розрахунок зарплати за відрядним заробітком, нормування праці. В серпні подавала заявку на грант IT-generation, на жаль не володію бажаним рівнем англійської в даний момент часу. Відбуваються струкрурні зміни на ринку праці, тож я готова освоїти нову професією, не боюсь змін, готова значну частину часу інтенсивно навчатись, самостійно розпочала курс Основи управління командами та проєктами в IT.
null
null
Other
basic
0
За 5 років роботи на різних позиціях я добре збагатила свій професійний досвід в сфері фінансів. Маю досвід на позиції менеджера з постачання, не мала високого рівня англійської, тому розміщувати замовлення в Італії чи Маврикії було складно, але завжли вчасно, закупки сировини і тари, складання графіків поставок, графіків розрахунків з постачальниками, формування звітів внутрішнього користування. Зараз я вчу англійську, і мені це подобається. Маю досвід роботи аналітиком в торговій компанії: аналіз дебіторської заборгованості, аналіз імпорту, розрахунок зп відділу продажів. Також маю досвід на посаді провідного економіста з праці в газовій компанії, тут здобула навички роботи зі штатним розписом, складання регламентованої звітності 1-пв, розрахунок премій та надбавок, розрахунок зарплати за відрядним заробітком, нормування праці. В серпні подавала заявку на грант IT-generation, на жаль не володію бажаним рівнем англійської в даний момент часу. Відбуваються струкрурні зміни на ринку праці, тож я готова освоїти нову професією, не боюсь змін, готова значну частину часу інтенсивно навчатись, самостійно розпочала курс Основи управління командами та проєктами в IT.
uk
4d9179da-ec72-52eb-ba45-08ebab25bcf5
22,218
менеджер
За багаторічний досвід роботи в великій компанії, окрім спеціальних технічних знань, було набуто навички спілкування і роботи з топ-керівниками, колегами, клієнтами. Вміння вирішувати проблеми та виконувати нестандартні задачі, брати ініціативу, розбиратися з багатокомпонентними задачами, оцінювати ситуацію та приймати рішення. Швидко навчаюсь і пристосовуюсь. Відкрита до нового, так як хочу знайти роботу, для якої саме ці навички будуть корисні.
null
null
Marketing
intermediate
0
За багаторічний досвід роботи в великій компанії, окрім спеціальних технічних знань, було набуто навички спілкування і роботи з топ-керівниками, колегами, клієнтами. Вміння вирішувати проблеми та виконувати нестандартні задачі, брати ініціативу, розбиратися з багатокомпонентними задачами, оцінювати ситуацію та приймати рішення. Швидко навчаюсь і пристосовуюсь. Відкрита до нового, так як хочу знайти роботу, для якої саме ці навички будуть корисні.
uk
674f896f-9fea-502c-b21d-dacbd733864f
22,219
менеджер
набір та навчання робочого персоналу згідно до стандартів компанії контроль та перевірка знань продукції персоналом контроль поставок продукції проведення аудиту поставок розробка плану розташування продукції на торгівельній площі звітність перед керівництвом (щоденні, щотижневі , місячні та квартальні) переговори з торгівельними представниками контроль виконання комерційного плану (сумарно за 6 місяців план виконаний на 108%) безпосередня участь в продажі та апсейлінгу продукції підвищення товарообігу аптеки майже на 50% за 6 місяців (з 350 000 грн до 650 000 грн) Проведення проектних продажів онкологічних препаратів високої вартості (середній чек - 600 000 тис грн) В2В переговори з потенційними агентами-представниками продукту В2С переговори з кінцевим покупцем, підбір препаратів згідно до плану лікування, надання консультацій та презентацій. Контроль прибутків та витрат Щоденні, щотижневі звіти Планування продажів та контроль їх виконання у агентів.
нові виклики з новими можливостями, де я зможу використати свій досвід в ефективних продажах та побудові команди.
контроль виконання комерційного плану (сумарно за 6 місяців план виконаний на 108%) підвищення товарообігу аптеки майже на 50% за 6 місяців (з 350 000 грн до 650 000 грн) Розробка агентської схеми продажу продукції
Sales
basic
5
контроль виконання комерційного плану (сумарно за 6 місяців план виконаний на 108%) підвищення товарообігу аптеки майже на 50% за 6 місяців (з 350 000 грн до 650 000 грн) Розробка агентської схеми продажу продукції набір та навчання робочого персоналу згідно до стандартів компанії контроль та перевірка знань продукції персоналом контроль поставок продукції проведення аудиту поставок розробка плану розташування продукції на торгівельній площі звітність перед керівництвом (щоденні, щотижневі , місячні та квартальні) переговори з торгівельними представниками контроль виконання комерційного плану (сумарно за 6 місяців план виконаний на 108%) безпосередня участь в продажі та апсейлінгу продукції підвищення товарообігу аптеки майже на 50% за 6 місяців (з 350 000 грн до 650 000 грн) Проведення проектних продажів онкологічних препаратів високої вартості (середній чек - 600 000 тис грн) В2В переговори з потенційними агентами-представниками продукту В2С переговори з кінцевим покупцем, підбір препаратів згідно до плану лікування, надання консультацій та презентацій. Контроль прибутків та витрат Щоденні, щотижневі звіти Планування продажів та контроль їх виконання у агентів. нові виклики з новими можливостями, де я зможу використати свій досвід в ефективних продажах та побудові команди.
uk
db5746e4-d9ea-5726-bc37-97b1c46d456b
22,220
менеджер
- підготовка до проведення нарад та зустрічей між представниками бізнесу та керівництвом області; - участь у підготовці презентацій інвестиційного потенціалу Житомирської області; - підготовка та направлення пропозицій про співпрацю українським та іноземним компаніям; - підготовка аналітичних матеріалів щодо можливостей та перешкод залучення інвестицій; - співпраця безпосередньо з підприємствами, що мають іноземні інвестиції, їх супровід в органах влади щодо вирішення проблемних питань, надання корисних посилань; - визначення основних каналів поширення інформації про інвестиційні можливості регіону та їх використання для залучення потенційних інвесторів у регіон; - співпраця з профільними органами влади; - робота з бізнес-планами інвестиційних проєктів та надання консультацій щодо їх розробки; - пошук незадіяних виробничих приміщень та вільних земельних ділянок для потенційного інвестора; - моніторинг реалізації інвестиційних проєктів в області; - аналіз використання коштів та складання бюджетних запитів. - написання статей на задану тематику англійською мовою у визначених стилях форматування - позиціювання компанії в регіоні, господарсько-адміністративне управління офісом; - прийом та облік міжнародних відправлень; - надання консультацій з питань торгівлі на міжнародних маркетплейсах, доставки товарів за кордон; - аналіз регіонального ринку продавців, формування бази потенційних клієнтів, розробка комунікаційних стратегій; - аналіз продажів на міжнародних маркетплейсах, виявлення перспективних ніш та формування рекламних стратегій; - відстеження руху відправлень, комунікація з представництвами транспортних компаній. Наразі не працююю. Подальший розвиток пов'язую з ангалізом, маркетингом та підтримкою клієнтів.
null
Диплом спеціаліста зі спеціальності “Менеджмент організацій” з відзнакою, кваліфікація: «Менеджер-економіст», Житомирський державний технологічний університет, 2003 МОВИ Англійська –B1-B2 Німецька -А1 (навчання) Українська, російська - вільно
Support
intermediate
2
Диплом спеціаліста зі спеціальності “Менеджмент організацій” з відзнакою, кваліфікація: «Менеджер-економіст», Житомирський державний технологічний університет, 2003 МОВИ Англійська –B1-B2 Німецька -А1 (навчання) Українська, російська - вільно - підготовка до проведення нарад та зустрічей між представниками бізнесу та керівництвом області; - участь у підготовці презентацій інвестиційного потенціалу Житомирської області; - підготовка та направлення пропозицій про співпрацю українським та іноземним компаніям; - підготовка аналітичних матеріалів щодо можливостей та перешкод залучення інвестицій; - співпраця безпосередньо з підприємствами, що мають іноземні інвестиції, їх супровід в органах влади щодо вирішення проблемних питань, надання корисних посилань; - визначення основних каналів поширення інформації про інвестиційні можливості регіону та їх використання для залучення потенційних інвесторів у регіон; - співпраця з профільними органами влади; - робота з бізнес-планами інвестиційних проєктів та надання консультацій щодо їх розробки; - пошук незадіяних виробничих приміщень та вільних земельних ділянок для потенційного інвестора; - моніторинг реалізації інвестиційних проєктів в області; - аналіз використання коштів та складання бюджетних запитів. - написання статей на задану тематику англійською мовою у визначених стилях форматування - позиціювання компанії в регіоні, господарсько-адміністративне управління офісом; - прийом та облік міжнародних відправлень; - надання консультацій з питань торгівлі на міжнародних маркетплейсах, доставки товарів за кордон; - аналіз регіонального ринку продавців, формування бази потенційних клієнтів, розробка комунікаційних стратегій; - аналіз продажів на міжнародних маркетплейсах, виявлення перспективних ніш та формування рекламних стратегій; - відстеження руху відправлень, комунікація з представництвами транспортних компаній. Наразі не працююю. Подальший розвиток пов'язую з ангалізом, маркетингом та підтримкою клієнтів.
uk
16480879-a11d-513d-9a71-e00f543ad42c
22,221
менеджер
Формування мережі компаній партнерів на території. Просування брендів на території. Навчання співробітників компаній-партнерів. Укладання угод та контроль виконання. Проведення маркетингових заходів для збільшення обсягу продажів,планування маркетингових активностей та аналіз їх ефективності Аналіз ринку, якісна та кількісна дистрибуція продукції
null
null
Sales
basic
11
Формування мережі компаній партнерів на території. Просування брендів на території. Навчання співробітників компаній-партнерів. Укладання угод та контроль виконання. Проведення маркетингових заходів для збільшення обсягу продажів,планування маркетингових активностей та аналіз їх ефективності Аналіз ринку, якісна та кількісна дистрибуція продукції
uk
7bfdc05b-4083-5084-9ba2-926bf797c6fd
22,222
менеджер
Хочу знайти роботу до душі. Мала досвід в підборі персоналу від вантажника до КАМ. Робота в 1С Підприємство. Адміністрування навчального порталу Web Tutor та програми E-Staff рекрутер.
Спілкування з людьми. Можливість віддаленої роботи. Постійність різнопланових задач. Професійний ріст. Освоєння нового.
Проведення дистанційно тестування Мідот. Участь у проектах масового підбору.
HR
intermediate
1.5
Проведення дистанційно тестування Мідот. Участь у проектах масового підбору. Хочу знайти роботу до душі. Мала досвід в підборі персоналу від вантажника до КАМ. Робота в 1С Підприємство. Адміністрування навчального порталу Web Tutor та програми E-Staff рекрутер. Спілкування з людьми. Можливість віддаленої роботи. Постійність різнопланових задач. Професійний ріст. Освоєння нового.
uk
8e59bc4b-d486-5a37-9c9b-7ffa7f342bc2
22,223
Менеджер
10 років роботи у туристичного туроператора, все що пов'язано з туризмом та створенню туристичного продукту та подальша його реалізація і виконання, супровід.
null
null
Sales
pre
10
10 років роботи у туристичного туроператора, все що пов'язано з туризмом та створенню туристичного продукту та подальша його реалізація і виконання, супровід.
uk
3750c4b4-329b-595c-85ec-9f27a8cc360d
22,224
Менеджер
11 місяців в укрпошта оператором. 6 місяців в логістичній компанії диспетчером. 1 рік на виробництві лабораторного обладнання і меблів диспетчер . Останнє місце роботи рік в сфері онлайн казино. Менеджером по роботі з клієнтами.
null
null
Other
pre
1.5
11 місяців в укрпошта оператором. 6 місяців в логістичній компанії диспетчером. 1 рік на виробництві лабораторного обладнання і меблів диспетчер . Останнє місце роботи рік в сфері онлайн казино. Менеджером по роботі з клієнтами.
uk
f25f9b3f-51aa-55d6-b133-287680b3fa9e
22,225
Менеджер
1.Проекти на довідниковому ресурсі Основні обов’язки: - Підготовка планування зустрічі; - Домовленість про зустріч, пошук нових підприємств; - Презентація; - Робота з запереченнями; - Наповнення веб сторінки для підприємця. 2. Зальне керівництво редакцією. Повна додрукарська підготовка. Редакція усіх матеріалів і робота з авторами. Поточне і перспективне тематичне планування. Оптимізація редакційних процесів.Складання медіа-кита, а також пропозицій про комерційне та інформаційне партнерство. Взаємодія з потенційними клієнтами. Контроль діяльності розповсюджування. (додаткові продажі): - аеропорт - метро - залізниця - зовнішня реклама Вважаю що продажі керують світом, тому і надалі хочу розвиватись у цьому напрямку. Тому, якщо ви маєте актуальний продукт, з радістю вислухаю ваші пропозиції !
Цікавого, актуального, динамічного продукту. Високої мотивації. Гарного ставлення
- Збільшенням рівня доходу - Підвищенням професійних скілів - Успішно закриті угоди - Реалізованні кейси
Sales
no_english
1.5
- Збільшенням рівня доходу - Підвищенням професійних скілів - Успішно закриті угоди - Реалізованні кейси 1.Проекти на довідниковому ресурсі Основні обов’язки: - Підготовка планування зустрічі; - Домовленість про зустріч, пошук нових підприємств; - Презентація; - Робота з запереченнями; - Наповнення веб сторінки для підприємця. 2. Зальне керівництво редакцією. Повна додрукарська підготовка. Редакція усіх матеріалів і робота з авторами. Поточне і перспективне тематичне планування. Оптимізація редакційних процесів.Складання медіа-кита, а також пропозицій про комерційне та інформаційне партнерство. Взаємодія з потенційними клієнтами. Контроль діяльності розповсюджування. (додаткові продажі): - аеропорт - метро - залізниця - зовнішня реклама Вважаю що продажі керують світом, тому і надалі хочу розвиватись у цьому напрямку. Тому, якщо ви маєте актуальний продукт, з радістю вислухаю ваші пропозиції ! Цікавого, актуального, динамічного продукту. Високої мотивації. Гарного ставлення
uk
39e0ac6e-f937-5c2d-a7d4-9e97cc46f0e1
22,226
Менеджер
2017-2020 - компанія «Freshline” - інструктор, старший співробітник, відповідальний за тт, менеджер в службі закупівель. 2020/2023 - КП ЦПК та В ім М. Горького Адміністрування, керування персоналом, звітність, продажі, ідейність, ведення сторінки інстаграм.
Взаєморозуміння між співробітниками, повага, розвиток та стабільність.
null
HR
basic
5
2017-2020 - компанія «Freshline” - інструктор, старший співробітник, відповідальний за тт, менеджер в службі закупівель. 2020/2023 - КП ЦПК та В ім М. Горького Адміністрування, керування персоналом, звітність, продажі, ідейність, ведення сторінки інстаграм. Взаєморозуміння між співробітниками, повага, розвиток та стабільність.
uk
639070da-9c26-5f09-a8ae-fa1370ac8e7a
22,227
Менеджер
Багато років у продажах та консультуванні. Холодні та теплі дзвінки, повідомлення, листи. Онлайн-зустрічі (Zoom, MS Teams). Використовую Zoho Office Suite, CRM Bitrix24, 1С:Підприємство 8.3, MS Office, Google-docs. Володіння мовами – російська (рідна), українська (вільно), англійська (pre-Intermediate).
null
null
Support
basic
11
Багато років у продажах та консультуванні. Холодні та теплі дзвінки, повідомлення, листи. Онлайн-зустрічі (Zoom, MS Teams). Використовую Zoho Office Suite, CRM Bitrix24, 1С:Підприємство 8.3, MS Office, Google-docs. Володіння мовами – російська (рідна), українська (вільно), англійська (pre-Intermediate).
uk
c197df9d-d8b2-5f6f-ac4b-287532a8db12
22,228
Менеджер
Більше 8 років досвіду в міжнародній компанії, пов'язана з веденням документації та міжособистісним спілкуванням з клієнтами
Розвиток та достатній рівень заробітної плати
Швидким вирішенням конфліктних ситуацій
Other
upper
8
Швидким вирішенням конфліктних ситуацій Більше 8 років досвіду в міжнародній компанії, пов'язана з веденням документації та міжособистісним спілкуванням з клієнтами Розвиток та достатній рівень заробітної плати
uk
061b6316-c322-58cc-a08b-4d67c5a7ecb7
22,229
Менеджер
Босих Назар 19 років Київ SMM Менеджер 8 місяців Контент мейкер. Веду свій блог в TikTok та Instagram Прагну розвивати компанію через ефективний управління соціальними медіа та забезпечення якісної підтримки клієнтів.
null
null
Support
no_english
1
Босих Назар 19 років Київ SMM Менеджер 8 місяців Контент мейкер. Веду свій блог в TikTok та Instagram Прагну розвивати компанію через ефективний управління соціальними медіа та забезпечення якісної підтримки клієнтів.
uk
914b6fb0-202e-50de-b2ea-5e40deec8fe5
22,230
Менеджер
Досвід біля одного року,приблизно 9-10 місяців, працював менеджером акаунтів в інстаграмі, менеджером по продажам, бажаю розвиватись в сфері ІТ, в цілому в мене була в команді роль тільки консультанта
null
Можу розмовляти на англійсткій з клієнтами, впевнено користуюсь пк, відповідальний, комунікабельний, можу працювати до ночі, орієнтовно до 2 ранку, вміння працювати у команді, досвід роботи у клієнтській підтримці
Support
upper
0.5
Можу розмовляти на англійсткій з клієнтами, впевнено користуюсь пк, відповідальний, комунікабельний, можу працювати до ночі, орієнтовно до 2 ранку, вміння працювати у команді, досвід роботи у клієнтській підтримці Досвід біля одного року,приблизно 9-10 місяців, працював менеджером акаунтів в інстаграмі, менеджером по продажам, бажаю розвиватись в сфері ІТ, в цілому в мене була в команді роль тільки консультанта
uk
57c5809e-09c1-5a80-9d62-4acc2a040327
22,231
Менеджер
Досвід мінімальний: менеджмент продажами власних речей на таких платформах, як Instagram та OLX. Обов’язками були: - Створення та розміщення контенту на акаунті - Написання опису товарів - Залучення клієнтів та спілкування з ними - Здійснення доставки
null
Знання мов: Ukrainian (Native), English (Upper-Intermediate), German (Elementary). Навички ПК: - MS (Outlook, OneNote, Word, Excel, PowerPoint) - Google Drive (Docs, Sheets, Slides, Forms) - Canva - Adobe Photoshop - Email (mail merge, filters, folders, rules) - Social Media (Facebook, Instagram, Telegram, TikTok, YouTube)
iOS
upper
0
Знання мов: Ukrainian (Native), English (Upper-Intermediate), German (Elementary). Навички ПК: - MS (Outlook, OneNote, Word, Excel, PowerPoint) - Google Drive (Docs, Sheets, Slides, Forms) - Canva - Adobe Photoshop - Email (mail merge, filters, folders, rules) - Social Media (Facebook, Instagram, Telegram, TikTok, YouTube) Досвід мінімальний: менеджмент продажами власних речей на таких платформах, як Instagram та OLX. Обов’язками були: - Створення та розміщення контенту на акаунті - Написання опису товарів - Залучення клієнтів та спілкування з ними - Здійснення доставки
uk
d213ec95-ba7c-50dc-8d5a-9b739d57f81a
22,232
Менеджер
З 2015 року була співорганізатором Міжнародного Театрального фестивалю МРІЙ ДІМ, який був заснований в 2012 році. Основними функціями було кураторство волонтерів та адміністративний супровід фестивалю, ведення сторінок в соціальних мережах та комунікація зі ЗМІ. З 2015 по 2016 рік працювала в Прилуцькому Міському будинку культури на посаді адміністратора, де виступала куратором на головних міських заходах, концертах запрошених виконавців та відповідала за інформативну комунікацію з міським ЗМІ та ведення соц. мереж. З 2019 року рахуюсь в числі волонтерів відеографів масштабного українського проєкту Ukraїner, чим періодично займаюсь і досі. В сфері відеографії маю доробки в окремих некомерційних проєктах. Вільно володію програмою відеомонтажу та редакторами фотографій пакету Adobe. З серпня 2021 року працюю за фаховою спеціальністю на посаді головного адміністратора Театру ім.Леся Курбаса,в обов'язки входить ведення соц. мереж, реклама подій, адміністративний супровід вистав та гастролей, комунікація з глядачами та налагодження зв'язків для нових проєктів. Зараз маю намір вийти за рамки звичної роботи в сфері мистецтва та розвиватись і навчатись новим навичками менеджменту в новому колі професійних людей.
null
null
Marketing
intermediate
2.5
З 2015 року була співорганізатором Міжнародного Театрального фестивалю МРІЙ ДІМ, який був заснований в 2012 році. Основними функціями було кураторство волонтерів та адміністративний супровід фестивалю, ведення сторінок в соціальних мережах та комунікація зі ЗМІ. З 2015 по 2016 рік працювала в Прилуцькому Міському будинку культури на посаді адміністратора, де виступала куратором на головних міських заходах, концертах запрошених виконавців та відповідала за інформативну комунікацію з міським ЗМІ та ведення соц. мереж. З 2019 року рахуюсь в числі волонтерів відеографів масштабного українського проєкту Ukraїner, чим періодично займаюсь і досі. В сфері відеографії маю доробки в окремих некомерційних проєктах. Вільно володію програмою відеомонтажу та редакторами фотографій пакету Adobe. З серпня 2021 року працюю за фаховою спеціальністю на посаді головного адміністратора Театру ім.Леся Курбаса,в обов'язки входить ведення соц. мереж, реклама подій, адміністративний супровід вистав та гастролей, комунікація з глядачами та налагодження зв'язків для нових проєктів. Зараз маю намір вийти за рамки звичної роботи в сфері мистецтва та розвиватись і навчатись новим навичками менеджменту в новому колі професійних людей.
uk
a5bf97fb-1b53-5d04-b178-c032d0475327
22,233
Менеджер
За рік роботи педагогом-організатором я організувала якісну взаємодію з учнями, вчителями та адміністрацією школи. Також, зросла кількість учнів, що були залучені до позакласних заходів. Мною було успішно організовано та проведено 10 великих міських заходів. Я успішно розвивала нові партнерства та співпрацю школи з місцевими організаціями.
Я очікую отримувати гідну заробітну плату, працювати у дружньому колективі та мати можливості для свого професійного зростання.
Я вмію легко знаходити спільну мову з людьми. Також, я люблю навчатися новому та швидко вливаюся в робочу рутину. Я завжди відповідально підходжу до виконання своїх робочих обов'язків.
Other
basic
0
Я вмію легко знаходити спільну мову з людьми. Також, я люблю навчатися новому та швидко вливаюся в робочу рутину. Я завжди відповідально підходжу до виконання своїх робочих обов'язків. За рік роботи педагогом-організатором я організувала якісну взаємодію з учнями, вчителями та адміністрацією школи. Також, зросла кількість учнів, що були залучені до позакласних заходів. Мною було успішно організовано та проведено 10 великих міських заходів. Я успішно розвивала нові партнерства та співпрацю школи з місцевими організаціями. Я очікую отримувати гідну заробітну плату, працювати у дружньому колективі та мати можливості для свого професійного зростання.
uk
876279c7-bfcc-5460-9377-c2aecf9c5d07
22,234
Менеджер
Керівник відділу реклами радіостанцій с 01.2021 по 09.2021 (8 місяців) ПП "Медіа-Центр "Візит", Кременчук Організація і контроль всіх рекламних проектів (радіо, ТВ, сайт) на всіх етапах – створення стратегії, рекламних креативів, розміщення в ефірі. Пошук співробітників, проведення співбесід, організація навчання та контроль роботи відділу реклами. Співпраця з продакшн студіями (копірайтинг, створення брифу, контроль процесу виготовлення рекламних роликів, розрахунок) Менеджер відділу реклами радіостанцій з 04.2018 по 12.2020 (2 роки 8 місяців) ПП "Медіа-Центр "Візит" Ведення бази клієнтів (холодні дзвінки); Регулярні зустрічі та презентація продуктів компанії; Підбір радіостанцій за ЦА; Розробка, контроль та аналіз рекламних кампаній. Ведення ділової переписки Контроль рекламних аудіороликів відповідно до «Закону про рекламу». Офіс-менеджер з 11.2017 по 03.2018 (4 місяці) Студія лазерної різки «SHEDEVR», Кременчук Робота з клієнтами: ділова переписка, вирішення проблем. Контроль своєчасних відправок замовлень; Завантаження нових товарних позиції з 1С на Prom.ua Забезпечення роботи складу та офісу
null
null
Sales
basic
3
Керівник відділу реклами радіостанцій с 01.2021 по 09.2021 (8 місяців) ПП "Медіа-Центр "Візит", Кременчук Організація і контроль всіх рекламних проектів (радіо, ТВ, сайт) на всіх етапах – створення стратегії, рекламних креативів, розміщення в ефірі. Пошук співробітників, проведення співбесід, організація навчання та контроль роботи відділу реклами. Співпраця з продакшн студіями (копірайтинг, створення брифу, контроль процесу виготовлення рекламних роликів, розрахунок) Менеджер відділу реклами радіостанцій з 04.2018 по 12.2020 (2 роки 8 місяців) ПП "Медіа-Центр "Візит" Ведення бази клієнтів (холодні дзвінки); Регулярні зустрічі та презентація продуктів компанії; Підбір радіостанцій за ЦА; Розробка, контроль та аналіз рекламних кампаній. Ведення ділової переписки Контроль рекламних аудіороликів відповідно до «Закону про рекламу». Офіс-менеджер з 11.2017 по 03.2018 (4 місяці) Студія лазерної різки «SHEDEVR», Кременчук Робота з клієнтами: ділова переписка, вирішення проблем. Контроль своєчасних відправок замовлень; Завантаження нових товарних позиції з 1С на Prom.ua Забезпечення роботи складу та офісу
uk
a7480596-70c3-5184-b26c-9b52eb0e87db
22,235
Менеджер
Конкретно зараз займаюсь впровадженням ЛІС(лабораторна інформаційна система) для медичних лабораторій по всій країні, до обов'язків відноситься прорахунок потоків лабораторії та зміна їх згідно міжнародних вимог до якості лабораторних послуг, налаштування бази даних під клієнта підключення аналізаторів ( за необхідності пропрацювання кастомної логіки для аналізаторів що здатні працювати в двонаправленому режимі), навчання кінцевих користувачів. До впровадження працював сервісним інженером по медичному обднанню ( ампліфікатори для ПЛР)
null
null
Other
pre
3
Конкретно зараз займаюсь впровадженням ЛІС(лабораторна інформаційна система) для медичних лабораторій по всій країні, до обов'язків відноситься прорахунок потоків лабораторії та зміна їх згідно міжнародних вимог до якості лабораторних послуг, налаштування бази даних під клієнта підключення аналізаторів ( за необхідності пропрацювання кастомної логіки для аналізаторів що здатні працювати в двонаправленому режимі), навчання кінцевих користувачів. До впровадження працював сервісним інженером по медичному обднанню ( ампліфікатори для ПЛР)
uk
d71afbd2-5b5c-59b0-b489-17faf2c44995
22,236
Менеджер
Маю досвід роботи продавцем-консультантом як продовольчих так і не продовольчих товарів, також оператором call center Vodafone (допомога та вирішення проблем клієнтів), офіціантом, створення векторних зображень для себе, є невеликий досвід як фотографа для сокурсників в університеті, наразі навчаюсь на 4-ому курсі університету за спеціальністю маркетинг.
Робота в адекватному колективі, зп згідно з об'ємом роботи
Маю сертифікат проходження фотокурсу
Marketing
pre
0
Маю сертифікат проходження фотокурсу Маю досвід роботи продавцем-консультантом як продовольчих так і не продовольчих товарів, також оператором call center Vodafone (допомога та вирішення проблем клієнтів), офіціантом, створення векторних зображень для себе, є невеликий досвід як фотографа для сокурсників в університеті, наразі навчаюсь на 4-ому курсі університету за спеціальністю маркетинг. Робота в адекватному колективі, зп згідно з об'ємом роботи
uk
d73e9355-edd6-59aa-abb2-01f640d1a54b
22,237
Менеджер
Маю невеликий досвід роботи на посаді агента у авіакомпанії УРГА Також маю досвід роботи лідгеном
null
Цілеспрямований і відповідальний. Націлений на результат. Високий рівень комунікабельності. Здатний приймати відповідальні рішення та оцінювати матеріальні й психологічні ризики. Володіння комп'ютером на рівні досвідченого користувача. Спроможний до ефективної роботи як в команді, так і самостійно. У 2021 році закінчив військову кафедру при ЛА НАУ, отримав військову спеціальність «Управління авіаційними штабами» та військове звання молодший лейтенант запасу.
Lead Generation
intermediate
0
Цілеспрямований і відповідальний. Націлений на результат. Високий рівень комунікабельності. Здатний приймати відповідальні рішення та оцінювати матеріальні й психологічні ризики. Володіння комп'ютером на рівні досвідченого користувача. Спроможний до ефективної роботи як в команді, так і самостійно. У 2021 році закінчив військову кафедру при ЛА НАУ, отримав військову спеціальність «Управління авіаційними штабами» та військове звання молодший лейтенант запасу. Маю невеликий досвід роботи на посаді агента у авіакомпанії УРГА Також маю досвід роботи лідгеном
uk
dd78d8c7-0ad9-5d6e-b0bd-ffe8ce20e2eb
22,238
Менеджер
Менеджер з продажу послуг з допомоги виконання студентських робіт в компанії Clever Study ,займався обробкою заявок ,повне введення до здійснення сейлу ,CRM Exel ,більш детальніше по телефону чи у телеграм Клиент менеджер в компанії по збільшенню скора (Американский ринок) Фулл-тайм телефонні розмови,переписки з клієнтами для уточнення питань Повна комунікація з бюро :підготовка листів ,дзвінки . Manager of sales of student work assistance services at the Clever Study company, engaged in processing applications, full introduction to implementation of the Sejm, CRM Exel, more details by phone or in telegrams Client manager in the company for increasing speed (American market) Full-time telephone conversations, correspondence with clients to clarify issues Full communication with the office: preparation of letters, calls.
null
null
Sales
intermediate
1.5
Менеджер з продажу послуг з допомоги виконання студентських робіт в компанії Clever Study ,займався обробкою заявок ,повне введення до здійснення сейлу ,CRM Exel ,більш детальніше по телефону чи у телеграм Клиент менеджер в компанії по збільшенню скора (Американский ринок) Фулл-тайм телефонні розмови,переписки з клієнтами для уточнення питань Повна комунікація з бюро :підготовка листів ,дзвінки . Manager of sales of student work assistance services at the Clever Study company, engaged in processing applications, full introduction to implementation of the Sejm, CRM Exel, more details by phone or in telegrams Client manager in the company for increasing speed (American market) Full-time telephone conversations, correspondence with clients to clarify issues Full communication with the office: preparation of letters, calls.
uk
129bce96-dad7-553a-983f-55854746eb7c
22,239
Менеджер
Місця роботи: З серпня 2018 по листопад 2020 – менеджер та юрисконсульт у ТОВ "Бізнес-Гарант", Київ. Робота з договорами, консультація клієнтів, холодні та гарячі дзвінки, продаж продуктів компанії у сфері навчання та ділового туризму. У 2020 році – team lead команди по обробці даних. З грудня 2020 по серпень 2022 – асистент керівника, головний спеціаліст відділу нормативно-правового регулювання суб’єктів первинного фінансового моніторингу та взаємодії з органами державної влади з питань нотаріату Управління нормативно-правового забезпечення нотаріату Департаменту приватного права Міністерства юстиції України, Київ. Роз’яснення законодавства, відповіді на звернення громадян, робота з дорученнями КМУ, ВР, державного секретаря, зведення статистичних даних, виконання поточних доручень та доручень керівника (працюю по сьогодні). Комп'ютерні навички: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Gologin, Multilogin, Binotel, 911 S5 Proxy GUI, Instagram (Просування), Telegram (Ведення каналів). Освіта: Академія адвокатури України (з 2016 по 2022 роки), рівень освіти – вища. Освітня програма – Право, ступінь вищої освіти – магістр, галузь знань – Право, спеціальність – Право, професійна кваліфікація – юрист. Професійні навички: Комунікабельний, вмію розмовляти з клієнтами, маю великий досвід роботи з клієнтами, уважний, стресостійкий, швидко вчусь. Додатково: Перспективний, відповідальний, амбітний, працьовитий, швидко реагую на поставлені завдання, швидко вчуся, завжди йду вперед, гарно володію англійською, російською та українською мовами, проходив стажування в Міністерстві юстиції України, судах, поліції, нотаріаті (приватні та державні нотаріальні контори). Хочу розвиватися, відкривати нові горизонти, постійно йти вперед та покращувати своє життя.
Готовий до всього, готовий вчитися та йти вперед.
Високий рівень комунікації з клієнтами, маю високі навички командної та організаційної роботи, вмію знайти підхід до людини, дуже спокійно реагую на стресові ситуації, дуже уважний, вмію керувати командою, вмію надихати та підтримувати працівників.
Sales
upper
5
Високий рівень комунікації з клієнтами, маю високі навички командної та організаційної роботи, вмію знайти підхід до людини, дуже спокійно реагую на стресові ситуації, дуже уважний, вмію керувати командою, вмію надихати та підтримувати працівників. Місця роботи: З серпня 2018 по листопад 2020 – менеджер та юрисконсульт у ТОВ "Бізнес-Гарант", Київ. Робота з договорами, консультація клієнтів, холодні та гарячі дзвінки, продаж продуктів компанії у сфері навчання та ділового туризму. У 2020 році – team lead команди по обробці даних. З грудня 2020 по серпень 2022 – асистент керівника, головний спеціаліст відділу нормативно-правового регулювання суб’єктів первинного фінансового моніторингу та взаємодії з органами державної влади з питань нотаріату Управління нормативно-правового забезпечення нотаріату Департаменту приватного права Міністерства юстиції України, Київ. Роз’яснення законодавства, відповіді на звернення громадян, робота з дорученнями КМУ, ВР, державного секретаря, зведення статистичних даних, виконання поточних доручень та доручень керівника (працюю по сьогодні). Комп'ютерні навички: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Gologin, Multilogin, Binotel, 911 S5 Proxy GUI, Instagram (Просування), Telegram (Ведення каналів). Освіта: Академія адвокатури України (з 2016 по 2022 роки), рівень освіти – вища. Освітня програма – Право, ступінь вищої освіти – магістр, галузь знань – Право, спеціальність – Право, професійна кваліфікація – юрист. Професійні навички: Комунікабельний, вмію розмовляти з клієнтами, маю великий досвід роботи з клієнтами, уважний, стресостійкий, швидко вчусь. Додатково: Перспективний, відповідальний, амбітний, працьовитий, швидко реагую на поставлені завдання, швидко вчуся, завжди йду вперед, гарно володію англійською, російською та українською мовами, проходив стажування в Міністерстві юстиції України, судах, поліції, нотаріаті (приватні та державні нотаріальні контори). Хочу розвиватися, відкривати нові горизонти, постійно йти вперед та покращувати своє життя. Готовий до всього, готовий вчитися та йти вперед.
uk
1a470df9-87fd-5c81-985f-afc5e568d0ab
22,240
Менеджер
Навчаюсь програмуванню (Front-End+JS та STM32) Програмування, СисАдмін Unix/Windows систем, програмування мікроконтроллерів, розробка принципових схем, проектування електроніки. Достатні комунікативні навички, організаційні вміння, уважність в роботі з великим обсягом данних.
Шукаю віддалену роботу/додаткову роботу під час навчання, вільний весь день з 8:00 до 19:00, розгляну будь які пропозиції.
null
Support
basic
0.5
Навчаюсь програмуванню (Front-End+JS та STM32) Програмування, СисАдмін Unix/Windows систем, програмування мікроконтроллерів, розробка принципових схем, проектування електроніки. Достатні комунікативні навички, організаційні вміння, уважність в роботі з великим обсягом данних. Шукаю віддалену роботу/додаткову роботу під час навчання, вільний весь день з 8:00 до 19:00, розгляну будь які пропозиції.
uk
2d6c6bde-2b7c-557e-8810-47d52c31b926
22,241
Менеджер
Наразі навчаюся в SheCodes academy. Планую перейти в ІТ. Вивчаю css, html, Java Script. Маю декілька проектів, які зробила в процесі навчання. Буду вдячна за можливість отримати новий та перший у цій сфері досвід та за довіру.
Хочу стати профі у fullstuck розробці, але готова почати з чогось більш доступного для людини без досвіду.
Поки що маю 2 проекти, які зробила в процесі навчання. До кінця навчання буде мінімум 5 проектів. Вчуся, дотримуюсь усіх дедлайнів по виконанні завдань.
Marketing
intermediate
0
Поки що маю 2 проекти, які зробила в процесі навчання. До кінця навчання буде мінімум 5 проектів. Вчуся, дотримуюсь усіх дедлайнів по виконанні завдань. Наразі навчаюся в SheCodes academy. Планую перейти в ІТ. Вивчаю css, html, Java Script. Маю декілька проектів, які зробила в процесі навчання. Буду вдячна за можливість отримати новий та перший у цій сфері досвід та за довіру. Хочу стати профі у fullstuck розробці, але готова почати з чогось більш доступного для людини без досвіду.
uk
09239545-843a-5ab2-9be2-73c3d3da54ee
22,242
Менеджер
Починала як волонтер у 2014 році на найбільших фестивалях в Києві, таких як Фестиваль фарб Холі, Молодість, Docudays та інші. На всіх фестивалях після першого року працювала в команді. Займалась розробкою та таймінгом програми, набором, навчанням та координацією волонтерів та персоналу, також логістикою (координування кур'єрів). Для роботи використовувала Гугл таблиці та Фотошоп. За цей період спілкувалася з багатьма людьми та навчилась комунікувати та координувати велику кількість людей (понад 100 осіб). Наразі хочу створювати щось нове і допомагати людям віднаходити в чомусь натхнення. Бачу себе в ролі ком'юніті менеджера, тому що сама маю багато хобі і дуже захоплююсь новими.
Зовсім не бачу себе в продажах.
null
Other
intermediate
6
Починала як волонтер у 2014 році на найбільших фестивалях в Києві, таких як Фестиваль фарб Холі, Молодість, Docudays та інші. На всіх фестивалях після першого року працювала в команді. Займалась розробкою та таймінгом програми, набором, навчанням та координацією волонтерів та персоналу, також логістикою (координування кур'єрів). Для роботи використовувала Гугл таблиці та Фотошоп. За цей період спілкувалася з багатьма людьми та навчилась комунікувати та координувати велику кількість людей (понад 100 осіб). Наразі хочу створювати щось нове і допомагати людям віднаходити в чомусь натхнення. Бачу себе в ролі ком'юніті менеджера, тому що сама маю багато хобі і дуже захоплююсь новими. Зовсім не бачу себе в продажах.
uk
20ab163c-1c4d-57ba-83e8-2006a9815da4
22,243
Менеджер
Працював 2 місяці в колл центрі з дибіторськими заборгованостями . Знайомий з ризик менеджментом ,тайм менеджмент. Є навички в маркетенгі не значні. Готовий вчитися з задоволенням, є бажання розвиватися в сфері проджект менеджер
Очікую хороший колектив, навчання, і зручний робочий графік
Закінчив ЧНУ імені Богдана Хмельницького спеціальність Менеджмент (Бакалаврат) Займався своїм міні бізнесом , тобто це була товарка сезонна , та виробництво заправок для електронних сигарет
Project Manager
basic
0.5
Закінчив ЧНУ імені Богдана Хмельницького спеціальність Менеджмент (Бакалаврат) Займався своїм міні бізнесом , тобто це була товарка сезонна , та виробництво заправок для електронних сигарет Працював 2 місяці в колл центрі з дибіторськими заборгованостями . Знайомий з ризик менеджментом ,тайм менеджмент. Є навички в маркетенгі не значні. Готовий вчитися з задоволенням, є бажання розвиватися в сфері проджект менеджер Очікую хороший колектив, навчання, і зручний робочий графік
uk
9cd74706-eb87-572a-98a2-e76d7c1eee30
22,244
Менеджер
Працював в багатьох компаніях мастодонтах України. Такі як: "Алло", "Vodafone", "festHolding", "SirvusBUD"
Здвиг парадигми і початок життя в середьостані без пошуків копійки і обману з сторони керівництва, робота де оцінять мої дії
Всюди куди потрапляв ставав одним з ключових гравців, бо не боюсь відповідальності. Не хочу себе перехвалити, але невдачі мені не шкодять, а помагають
Sales
pre
3
Всюди куди потрапляв ставав одним з ключових гравців, бо не боюсь відповідальності. Не хочу себе перехвалити, але невдачі мені не шкодять, а помагають Працював в багатьох компаніях мастодонтах України. Такі як: "Алло", "Vodafone", "festHolding", "SirvusBUD" Здвиг парадигми і початок життя в середьостані без пошуків копійки і обману з сторони керівництва, робота де оцінять мої дії
uk
a42051f4-dd5d-534b-b43c-ed0cc335cdd8
22,245
Менеджер
Працював в рекламі, івент+ просо 5 років - організація зустрічей з клієнтом - пошук контактів для компанії - написання ТЗ для креативних менеджерів та дизайнерів - пошук та комунікація з підрядниками - комунікація та контроль роботи регіональних представників - фінансовий прорахунок проєктів та підготовка декількох варіантів для клієнта - робота у команді над створенням механік різноманітних акцій - укладення та підписання договорів з підрядниками - підготовка та надання звітності - ведення документації у Excel, Word Самостійно неоднарозово реалізовував проєкт з брендом Chanel, це підготовка спреїнгу та знайомство з новим продуктом по всій Україні. У цьому проєкті рахував бюджет, займався пошуком персоналу, підготовка та покупка уніформи для дівчат, які працювали на точках. Контролював їх роботу, відслідковував успішність даного промо-проєкту. Також, з Chanel реалізовував проєкт «Таємного покупця». Самостійно працював над BTL по всій Україні від глобальної компані
null
null
Product Manager
basic
3
Працював в рекламі, івент+ просо 5 років - організація зустрічей з клієнтом - пошук контактів для компанії - написання ТЗ для креативних менеджерів та дизайнерів - пошук та комунікація з підрядниками - комунікація та контроль роботи регіональних представників - фінансовий прорахунок проєктів та підготовка декількох варіантів для клієнта - робота у команді над створенням механік різноманітних акцій - укладення та підписання договорів з підрядниками - підготовка та надання звітності - ведення документації у Excel, Word Самостійно неоднарозово реалізовував проєкт з брендом Chanel, це підготовка спреїнгу та знайомство з новим продуктом по всій Україні. У цьому проєкті рахував бюджет, займався пошуком персоналу, підготовка та покупка уніформи для дівчат, які працювали на точках. Контролював їх роботу, відслідковував успішність даного промо-проєкту. Також, з Chanel реалізовував проєкт «Таємного покупця». Самостійно працював над BTL по всій Україні від глобальної компані
uk
35cb7009-3a40-53e3-b4cd-721e5dadd1e9
22,246
Менеджер
Працювала менеджером з продажу, в обов'язки входила консультація клієнтів, продаж товарів та послуг, відстеження замовлення в період його доставки від виробника до клієнта, також робота на вхідній лінії включала підбір товарів, вирішення проблем з товаром, гарантією або доставкою. Також за мною закріплялось ведення документації, супровідних накладних, товарно-транспортиних накладних. У найбільш завантажені дні виконувала роботу також логіста
null
null
Data Analyst
pre
2
Працювала менеджером з продажу, в обов'язки входила консультація клієнтів, продаж товарів та послуг, відстеження замовлення в період його доставки від виробника до клієнта, також робота на вхідній лінії включала підбір товарів, вирішення проблем з товаром, гарантією або доставкою. Також за мною закріплялось ведення документації, супровідних накладних, товарно-транспортиних накладних. У найбільш завантажені дні виконувала роботу також логіста
uk
40bf0253-cf1f-5050-a7b6-80f8c7ff121c
22,247
Менеджер
Працюю 2 роки ,добре розбираюсь в програмах ПК. Маю досвід з продажів. Маю Диплом фармацевта.
null
null
Sales
basic
2
Працюю 2 роки ,добре розбираюсь в програмах ПК. Маю досвід з продажів. Маю Диплом фармацевта.
uk
a717227c-5571-5c51-92c2-fdd61497d1ec
22,248
Менеджер
Працюю в українській IT компанії провідним менеджером з підтримки постійних і потенційних клієнтів. Робота в Срм, В2В продажі, високий рівень продажу продуктів, робота з документами,публічні закупівлі( досвід роботи є). Раніше цікавилась Scrum. Підвищувала рівень англійської( є сертифікат). Багато працювала з людьми,робила презентації.
Віддалена в основному робота або 50/50( віддалена-офіс). Хороша мотивація працівників. Цікавить робота з продуктами.
Високим рівнем продажу продуктів,а також вмінням зацікавити клієнта.
Sales
intermediate
11
Високим рівнем продажу продуктів,а також вмінням зацікавити клієнта. Працюю в українській IT компанії провідним менеджером з підтримки постійних і потенційних клієнтів. Робота в Срм, В2В продажі, високий рівень продажу продуктів, робота з документами,публічні закупівлі( досвід роботи є). Раніше цікавилась Scrum. Підвищувала рівень англійської( є сертифікат). Багато працювала з людьми,робила презентації. Віддалена в основному робота або 50/50( віддалена-офіс). Хороша мотивація працівників. Цікавить робота з продуктами.
uk
42267be8-9583-59fd-aa56-123d18279d34
22,249
Менеджер
Приватний підприємець, маю понад 20-річний досвід у сфері продажів. Мій досвід та навички включають: – Ведення переговорів і здійснення продажів – Вміння чітко та структуровано передавати інформацію – Робота з великими обсягами інформації - Консультація клієнтів щодо переваг і технічних характеристик продуктів - Оформлення первинних документів для клієнта (договори, рахунки, накладні, акти) - Супровід замовлень Також веду два канали на платформі Ютуб, з загальною кількістю понад 30 тисяч підписників.
null
Блогер YouTube каналу: Останні 2 роки розвиваю канал, присвячений металопластиковим системам та їхньому осбслуговуванню: Актуальні результати фільмування та просування відео – 2,34K підписників Блогер YouTube каналу: Впродовж 8-ми років створюю контент про експертизу в різних галузях (віка і двері, побутова техніка, телебачення) Поточні результати фільмування та просування відео – 28,5K підписників
Support
no_english
1
Блогер YouTube каналу: Останні 2 роки розвиваю канал, присвячений металопластиковим системам та їхньому осбслуговуванню: Актуальні результати фільмування та просування відео – 2,34K підписників Блогер YouTube каналу: Впродовж 8-ми років створюю контент про експертизу в різних галузях (віка і двері, побутова техніка, телебачення) Поточні результати фільмування та просування відео – 28,5K підписників Приватний підприємець, маю понад 20-річний досвід у сфері продажів. Мій досвід та навички включають: – Ведення переговорів і здійснення продажів – Вміння чітко та структуровано передавати інформацію – Робота з великими обсягами інформації - Консультація клієнтів щодо переваг і технічних характеристик продуктів - Оформлення первинних документів для клієнта (договори, рахунки, накладні, акти) - Супровід замовлень Також веду два канали на платформі Ютуб, з загальною кількістю понад 30 тисяч підписників.
uk
40164a5a-7c61-5937-919d-c39cfecedc5d
22,250
Менеджер
Проведення імпортних операцій: Сербія,Польща, Японія,Китай, Бельгія 2. Володіння програмою 1С: розроблення договір, заведення контрагентів, створення щотижневого та денного плану оплат, контроль запасів, ставлення на прихід та розхід товару, Формування актів звірок і т.д 3. Формування щомісячного прогнозу по реалізації товару, розрахунок паспортів комерційних операцій та собівартості товару. 4. Організація розмитнення сировини та транспорту по доставці товару 5. Переклад товаро супровідних документів до ВМД Будучи на посаді студентського декану: з 02.11.2019 по 02.06.2021 (1 рік 7місяців) 1.Організація студентського дозвілля на факультеті 2. Організація взаємодії з викладацьким складом з питань навчально-методичної роботи 3. Контроль за роботою засобів масової інформації студентського самоврядування 4. Затвердження графіків і планів проведення соціально-культурних та фізкультурно-оздоровчих заходів для студентів факультету; 5. Організація та проведення загальних зборів студентів та засідань студентського деканату; 6. Складання та затвердження звітів про свою діяльність та представлення їх декану факультету, звітування на загальних зборах студентів. 7. Пошук спонсорів на організовані заходи, складання та надання листу співпраці 8. Згуртування та мотивація колективу
null
null
Marketing
intermediate
1
Проведення імпортних операцій: Сербія,Польща, Японія,Китай, Бельгія 2. Володіння програмою 1С: розроблення договір, заведення контрагентів, створення щотижневого та денного плану оплат, контроль запасів, ставлення на прихід та розхід товару, Формування актів звірок і т.д 3. Формування щомісячного прогнозу по реалізації товару, розрахунок паспортів комерційних операцій та собівартості товару. 4. Організація розмитнення сировини та транспорту по доставці товару 5. Переклад товаро супровідних документів до ВМД Будучи на посаді студентського декану: з 02.11.2019 по 02.06.2021 (1 рік 7місяців) 1.Організація студентського дозвілля на факультеті 2. Організація взаємодії з викладацьким складом з питань навчально-методичної роботи 3. Контроль за роботою засобів масової інформації студентського самоврядування 4. Затвердження графіків і планів проведення соціально-культурних та фізкультурно-оздоровчих заходів для студентів факультету; 5. Організація та проведення загальних зборів студентів та засідань студентського деканату; 6. Складання та затвердження звітів про свою діяльність та представлення їх декану факультету, звітування на загальних зборах студентів. 7. Пошук спонсорів на організовані заходи, складання та надання листу співпраці 8. Згуртування та мотивація колективу
uk
0c110301-4c75-5093-a40d-97b17b5ef9b8
22,251
Менеджер
Провідний спеціаліст лютий 2014 р. – березень 2015 р. організаційний відділ (та оплати праці) фінансово-економічного управління оперативного командування “Північ”, м. Рівне. Функціональні обов’язки: - опрацювання заявок на виплату грошового забезпечення; - укладання договорів; - ведення кадрової документації; - формування протоколів на виплату матеріальної допомоги та контроль за їх доведенням до підпорядкованих частин; - розгляд скарг від особового складу, який знаходиться на фінансовому забезпеченні. Заступник начальника фінансово-економічної служби червень 2015 р. – червень 2017 р. фінансово-економічна служба військової частини А1671, м. Рівне. Функціональні обов’язки: - перевірка та опрацювання документів, що є підставою для відшкодування витрат на службові відрядження ; - щомісячно складати накопичувальні відомості розрахунків з підзвітними особами (М/О №8)у розрізі напрямків видатків; - визначення потреби в коштах для відшкодування витрат на службові відрядження та щомісячна подача заявок забезпечуючому фінансовому органу; - ведення журналу обліку осіб, які отримують компенсацію за піднайом жилих приміщень, перевірка документів, подача заявок на фінансування та контроль за використанням коштів; - перевірка документів, наданих військовослужбовцями, що є підставою для нарахування і виплати підйомної допомоги; - контроль дебіторської та кредиторської заборгованості; - налагодження документообігу з частинами, що знаходяться на фінансовому забезпеченні; - здійснення банківських операцій в системі клієнт-банк. Заступник начальника відділу фінансового забезпечення червень 2017 р. – по теперішній час – Львівський обласний військовий комісаріат, м. Львів Функціональні обов’язки: - ведення обліку укладених господарських договорів; - контроль за нарахуванням та своєчасною виплатою грошового забезпечення і заробітної плати особовому складу; - планування та витребування коштів на потреби комісаріату; - щоквартально відпрацьовувати програму “Формуляр Львівського ОВК”; - перевірка кошторисів доходів та видатків військового комісаріату; - формувати картки особових рахунків військовослужбовців та працівників; - надавати відповідь на письмові звернення з питань виплати грошового забезпечення та заробітної плати; - видача довідок про суми нарахованого доходу; - брати участь у засіданнях тендерного комітету; - підготовка регулярної звітності.
Я готова до нових викликів і хотіла би покращити свої комунікативні, організаторські та професійні навички, щоб повною мірою реалізувати свій потенціал.
Курси англійської мови школа Space Deer Lviv вер 2020 - гру 2020 Навчання з питань законодавства у сфері державних та публічних закупівель “Кайрос груп Україна”, м. Львів. лис 2019
Project Manager
pre
8
Курси англійської мови школа Space Deer Lviv вер 2020 - гру 2020 Навчання з питань законодавства у сфері державних та публічних закупівель “Кайрос груп Україна”, м. Львів. лис 2019 Провідний спеціаліст лютий 2014 р. – березень 2015 р. організаційний відділ (та оплати праці) фінансово-економічного управління оперативного командування “Північ”, м. Рівне. Функціональні обов’язки: - опрацювання заявок на виплату грошового забезпечення; - укладання договорів; - ведення кадрової документації; - формування протоколів на виплату матеріальної допомоги та контроль за їх доведенням до підпорядкованих частин; - розгляд скарг від особового складу, який знаходиться на фінансовому забезпеченні. Заступник начальника фінансово-економічної служби червень 2015 р. – червень 2017 р. фінансово-економічна служба військової частини А1671, м. Рівне. Функціональні обов’язки: - перевірка та опрацювання документів, що є підставою для відшкодування витрат на службові відрядження ; - щомісячно складати накопичувальні відомості розрахунків з підзвітними особами (М/О №8)у розрізі напрямків видатків; - визначення потреби в коштах для відшкодування витрат на службові відрядження та щомісячна подача заявок забезпечуючому фінансовому органу; - ведення журналу обліку осіб, які отримують компенсацію за піднайом жилих приміщень, перевірка документів, подача заявок на фінансування та контроль за використанням коштів; - перевірка документів, наданих військовослужбовцями, що є підставою для нарахування і виплати підйомної допомоги; - контроль дебіторської та кредиторської заборгованості; - налагодження документообігу з частинами, що знаходяться на фінансовому забезпеченні; - здійснення банківських операцій в системі клієнт-банк. Заступник начальника відділу фінансового забезпечення червень 2017 р. – по теперішній час – Львівський обласний військовий комісаріат, м. Львів Функціональні обов’язки: - ведення обліку укладених господарських договорів; - контроль за нарахуванням та своєчасною виплатою грошового забезпечення і заробітної плати особовому складу; - планування та витребування коштів на потреби комісаріату; - щоквартально відпрацьовувати програму “Формуляр Львівського ОВК”; - перевірка кошторисів доходів та видатків військового комісаріату; - формувати картки особових рахунків військовослужбовців та працівників; - надавати відповідь на письмові звернення з питань виплати грошового забезпечення та заробітної плати; - видача довідок про суми нарахованого доходу; - брати участь у засіданнях тендерного комітету; - підготовка регулярної звітності. Я готова до нових викликів і хотіла би покращити свої комунікативні, організаторські та професійні навички, щоб повною мірою реалізувати свій потенціал.
uk
b2462ec4-e4bd-598f-a9cc-2f33e9ecacbf
22,252
Менеджер
Протягом 4-ьох років працював у податковій, 3 з них у відділі ПДВ. Причина звільнення була відсутність кар’єрного зросту і мала заробітні плата. В серпні перейшов на посаду торгівельного представника в компанію «Чумак», де працював 4 місяці. Звільнився з приводу невдалого місцезнаходження офісу данної компанії, куди я повинен був їздити кожного дня (офіс знаходиться за межами міста).
Від роботи чекаю, щоб вона була цікава, динамічна і приносила користь.
Знаходжу спільну мову з клієнтами, орієнтуюсь завжди на результат.
Sales
intermediate
4
Знаходжу спільну мову з клієнтами, орієнтуюсь завжди на результат. Протягом 4-ьох років працював у податковій, 3 з них у відділі ПДВ. Причина звільнення була відсутність кар’єрного зросту і мала заробітні плата. В серпні перейшов на посаду торгівельного представника в компанію «Чумак», де працював 4 місяці. Звільнився з приводу невдалого місцезнаходження офісу данної компанії, куди я повинен був їздити кожного дня (офіс знаходиться за межами міста). Від роботи чекаю, щоб вона була цікава, динамічна і приносила користь.
uk
7c37e5ea-09d4-553b-aaea-fcc9b14d00b0
22,253
Менеджер
СБУ - робота на оперативних посадах ТОВ "Новий канал" - медіапланер, внутрішнє та спонсорське промо канала, залучення парнерів для розміщення реклами на радіостанціях та інтернет- площадках Старлайт Медіа, РА "Оушен медіа" - медіабайєр, розміщення реклами клієнтів на каналах групи та каналах партнерів, робота із запитами клієнтів, щотижневі звіти
null
null
Sales
upper
11
СБУ - робота на оперативних посадах ТОВ "Новий канал" - медіапланер, внутрішнє та спонсорське промо канала, залучення парнерів для розміщення реклами на радіостанціях та інтернет- площадках Старлайт Медіа, РА "Оушен медіа" - медіабайєр, розміщення реклами клієнтів на каналах групи та каналах партнерів, робота із запитами клієнтів, щотижневі звіти
uk
6c25237b-e261-5498-b6a3-15ad52078aef
22,254
Менеджер
Складання замовлень від торгових представників та мерчендайзерів Робота з первинною документацією Складання та обробка ТТН Робота з поверненнями та списання повернень Відстеження залишків на складі та документальне оформлення. Бухгалтерский Досвід: ведення кредиторської та дебіторської заборгованості Робота з первинною документацією Рознесення та закриття операцій в 1С Нарахування ЗП та ведення табелів Ведення складського обліку Надання внутрішнього щоденного звіту керівництву. супровід керівника; Налагодження комунікаційного зв'язку між філіями; Виконання додаткових доручень керівника; Організація вхідної пошти Організація робочого процесу керівника Ведення та організація функціонування офісу. Продаж нерухомості Спілкування з клієнтами Ведення переговорів Обдзвон холодних-гарячих дзвінків Супровід клієнтів на угодах Підбір об'єктів для клієнтів Ведення показів та презентацій по об'єктах Пошук нових об'єктів нерухомості Ведення у СРМ актуальної інформації щодо закріплених об'єктів. Ведення переговорів Робота з лідами Обдзвон холодних-гарячих дзвінків Вміння працювати із запереченнями Супровід клієнтів на угодах Ведення показів та презентацій на об'єктах Ведення соц. мереж та участь у рекламних компаніях.
null
null
Support
basic
4
Складання замовлень від торгових представників та мерчендайзерів Робота з первинною документацією Складання та обробка ТТН Робота з поверненнями та списання повернень Відстеження залишків на складі та документальне оформлення. Бухгалтерский Досвід: ведення кредиторської та дебіторської заборгованості Робота з первинною документацією Рознесення та закриття операцій в 1С Нарахування ЗП та ведення табелів Ведення складського обліку Надання внутрішнього щоденного звіту керівництву. супровід керівника; Налагодження комунікаційного зв'язку між філіями; Виконання додаткових доручень керівника; Організація вхідної пошти Організація робочого процесу керівника Ведення та організація функціонування офісу. Продаж нерухомості Спілкування з клієнтами Ведення переговорів Обдзвон холодних-гарячих дзвінків Супровід клієнтів на угодах Підбір об'єктів для клієнтів Ведення показів та презентацій по об'єктах Пошук нових об'єктів нерухомості Ведення у СРМ актуальної інформації щодо закріплених об'єктів. Ведення переговорів Робота з лідами Обдзвон холодних-гарячих дзвінків Вміння працювати із запереченнями Супровід клієнтів на угодах Ведення показів та презентацій на об'єктах Ведення соц. мереж та участь у рекламних компаніях.
uk
dcd78dc5-a6f4-5003-a443-4834ace5cb08
22,255
Менеджер
Так як я бакалавр спеціальності "комп'ютерні науки" я виконувала багато проєктів. Від стратегії та планування ТЗ до створення сайтів, баз даних, моделювання, анімування деталей та збірок. З використаних технологій та програм, з якими я знайома, є: HTML, CSS, MySQL, JavaScript, PHP, AllFusion Process Modeler (BPWin), AutoCad, DeductorStudio, Unity, Microsoft Office, Figma, Blender, SolidWorks. У команді над якимось спільним проектом досвіду роботи ще не було. Можливо ці навички не зовсім підходять для вакансії менеджеру продажів, але краще написати що я вмію, ніж нічого не написати.
Я не проти розмовляти з клієнтами телефоном, але я дуже б не хотіла щоб цей час перевищував хоча б третю частину часу робочої зміни за день.
Дипломний проект, завданням якого було створення сайту з профорієнтації, я захистила на 91 бал.
Other
pre
0
Дипломний проект, завданням якого було створення сайту з профорієнтації, я захистила на 91 бал. Так як я бакалавр спеціальності "комп'ютерні науки" я виконувала багато проєктів. Від стратегії та планування ТЗ до створення сайтів, баз даних, моделювання, анімування деталей та збірок. З використаних технологій та програм, з якими я знайома, є: HTML, CSS, MySQL, JavaScript, PHP, AllFusion Process Modeler (BPWin), AutoCad, DeductorStudio, Unity, Microsoft Office, Figma, Blender, SolidWorks. У команді над якимось спільним проектом досвіду роботи ще не було. Можливо ці навички не зовсім підходять для вакансії менеджеру продажів, але краще написати що я вмію, ніж нічого не написати. Я не проти розмовляти з клієнтами телефоном, але я дуже б не хотіла щоб цей час перевищував хоча б третю частину часу робочої зміни за день.
uk
0362bf5f-1db6-5a5f-a5fe-6bbbc5f7d896
22,256
Менеджер
Червень 2015 –грудень 2018 ТОВ «ІНТАФІК НЕТВОРКС» Заступник директора з комерційних питань Функціональні обов’язки: - Керівництво фінансово-господарскою діяльністю компанії з питань матеріально-технічного забезпечення - Організація роботи складського господарства, створення умов для належного зберігання матеріальних ресурсів та продукції - Контроль питань дисциплінарної відповідальності, фінансового планування - Контроль закупівель та продажу обладнання - Реклама та просування послуг компанії - Взаємодія з керівниками інших відділів компанії - Контроль за своєчасною виплатою заробітної плати співробітникам - Координація роботи співробітників - Складання звітних документів - Внесення пропозицій щодо поліпшення діяльності компанії - Оформлення та підписання договорів квітень 2015 - червень 2015 ТОВ «ФРІНЕТ» Спеціаліст по розрахункам з абонентами Функціональні обов’язки: - Ведення телефонних переговорів (вхідні, вихідні дзвінки) - Робота з базою потенційних клієнтів - Первинна зустріч абонентів в офісі компанії (з‘ясування причини звернення, консультація відвідувачів по послугам, що надаються, по тарифам); - Консультування абонентів (фінансові питання, послуги, перерахунок по абонентським оплатам, переоформлення договору тощо) - Внесення інформації в білінгову систему, створення облікового запису по абоненту (обраний тарифний план, запити щодо надання обладнання в аренду або його продаж, акти виконаних робіт), а також внесення даних при оформленні/переоформленні абонентських договорів, на підставі заяв від абонентів - Контроль за своєчасною оплатою послуг, взаємодія з абонентами щодо погашення дебіторскої заборгованості, робота із запереченнями (пошук оптимальних варіантів вирішення питань) травень 2013-вересень 2014 ТОВ «Українські новітні телекомунікації» Експерт з абонентського обслуговування Функціональні обов’язки: - Організація підключення нових абонентів - Укладання договорів на обслуговування - Супровід абонента від моменту підключення - Відслідковування дебіторської заборгованості та вжиття заходів щодо її погашення - Забезпечення інформаційної підтримки - Підготовка звітів - Пошук нових потенційних абонентів - Активний продаж абоненту додаткових продуктів компанії листопад 2008 –грудень 2012 ПАТ «Укртелеком» Інженер електрозв’язку, спеціаліст з продажу послуг Функціональні обов’язки: - Приймання вхідних та здійснення вихідних дзвінків
Хороший молодой колектив, успешная компания, возможность развиваться в разных направлениях
Успешный опыт продаж продукта компании, который увеличил прибыль
Other
pre
9
Успешный опыт продаж продукта компании, который увеличил прибыль Червень 2015 –грудень 2018 ТОВ «ІНТАФІК НЕТВОРКС» Заступник директора з комерційних питань Функціональні обов’язки: - Керівництво фінансово-господарскою діяльністю компанії з питань матеріально-технічного забезпечення - Організація роботи складського господарства, створення умов для належного зберігання матеріальних ресурсів та продукції - Контроль питань дисциплінарної відповідальності, фінансового планування - Контроль закупівель та продажу обладнання - Реклама та просування послуг компанії - Взаємодія з керівниками інших відділів компанії - Контроль за своєчасною виплатою заробітної плати співробітникам - Координація роботи співробітників - Складання звітних документів - Внесення пропозицій щодо поліпшення діяльності компанії - Оформлення та підписання договорів квітень 2015 - червень 2015 ТОВ «ФРІНЕТ» Спеціаліст по розрахункам з абонентами Функціональні обов’язки: - Ведення телефонних переговорів (вхідні, вихідні дзвінки) - Робота з базою потенційних клієнтів - Первинна зустріч абонентів в офісі компанії (з‘ясування причини звернення, консультація відвідувачів по послугам, що надаються, по тарифам); - Консультування абонентів (фінансові питання, послуги, перерахунок по абонентським оплатам, переоформлення договору тощо) - Внесення інформації в білінгову систему, створення облікового запису по абоненту (обраний тарифний план, запити щодо надання обладнання в аренду або його продаж, акти виконаних робіт), а також внесення даних при оформленні/переоформленні абонентських договорів, на підставі заяв від абонентів - Контроль за своєчасною оплатою послуг, взаємодія з абонентами щодо погашення дебіторскої заборгованості, робота із запереченнями (пошук оптимальних варіантів вирішення питань) травень 2013-вересень 2014 ТОВ «Українські новітні телекомунікації» Експерт з абонентського обслуговування Функціональні обов’язки: - Організація підключення нових абонентів - Укладання договорів на обслуговування - Супровід абонента від моменту підключення - Відслідковування дебіторської заборгованості та вжиття заходів щодо її погашення - Забезпечення інформаційної підтримки - Підготовка звітів - Пошук нових потенційних абонентів - Активний продаж абоненту додаткових продуктів компанії листопад 2008 –грудень 2012 ПАТ «Укртелеком» Інженер електрозв’язку, спеціаліст з продажу послуг Функціональні обов’язки: - Приймання вхідних та здійснення вихідних дзвінків Хороший молодой колектив, успешная компания, возможность развиваться в разных направлениях
uk
4d8fe96f-e8a0-5126-af91-90b3862f4870
22,257
Менеджер
Шукаю для себе нове, зараз навчаюсь в юридичному вузі, багато де працювала, але не в цій сфері, швидко навчаюсь, буду вдячна за пропозиції. Працювала, офіціантом, баристою, продавцем консультантом у компанії Indetex. Хочу знайти себе у віддаленому режимі, так зручніше для мене, бо живу на 2 міста.
Продаж неіснуючих товарів.
Працювала, офіціантом, баристою, продавцем консультантом у компанії Indetex. Хочу знайти себе у віддаленому режимі, так зручніше для мене, бо живу на 2 міста.
Support
pre
0
Працювала, офіціантом, баристою, продавцем консультантом у компанії Indetex. Хочу знайти себе у віддаленому режимі, так зручніше для мене, бо живу на 2 міста. Шукаю для себе нове, зараз навчаюсь в юридичному вузі, багато де працювала, але не в цій сфері, швидко навчаюсь, буду вдячна за пропозиції. Працювала, офіціантом, баристою, продавцем консультантом у компанії Indetex. Хочу знайти себе у віддаленому режимі, так зручніше для мене, бо живу на 2 міста. Продаж неіснуючих товарів.
uk
2adbf819-6329-5eae-9a7d-ff17cc033506
22,258
Менеджер, Customer Support, Sys. Admin
З періоду 2022.12 по 2023.4 працював замовником у Namecheap, одному з провайдерів хостингу та доменних імен в Інтернеті, у ролі спеціаліста з обслуговування клієнтів. Протягом цього часу набрав досвіду у взаємодії з клієнтами та розв'язанні їх проблем.
null
null
Support
intermediate
0.5
З періоду 2022.12 по 2023.4 працював замовником у Namecheap, одному з провайдерів хостингу та доменних імен в Інтернеті, у ролі спеціаліста з обслуговування клієнтів. Протягом цього часу набрав досвіду у взаємодії з клієнтами та розв'язанні їх проблем.
uk
60ac7e7d-e4d8-5f55-a2d0-663996711139
22,259
Менеджер, SMM
Працюю в дизайн-агенції на посаді проджект менеджменту з 2015 року. За освітою технолог видавничо-поліграічної справи. За час роботи успішно проводила зустрічі з клієнтами різного рівня, доводила до кінця проєкти у сфері дизайн-підтримки компаній, створенні та запуску сайтів, розробка брендів, копірайтинг та SMM.
Ведення великих проєктів, запуск нових продуктів. Хочу продовжити роботу у сфері видавничо-поліграфічної справи.
Робили з командою дизайнерів понад 200 задач в місяць по дизайн-підтримці. Запуск складного сайту на 100 унікальних сторінок.
Project Manager
pre
4
Робили з командою дизайнерів понад 200 задач в місяць по дизайн-підтримці. Запуск складного сайту на 100 унікальних сторінок. Працюю в дизайн-агенції на посаді проджект менеджменту з 2015 року. За освітою технолог видавничо-поліграічної справи. За час роботи успішно проводила зустрічі з клієнтами різного рівня, доводила до кінця проєкти у сфері дизайн-підтримки компаній, створенні та запуску сайтів, розробка брендів, копірайтинг та SMM. Ведення великих проєктів, запуск нових продуктів. Хочу продовжити роботу у сфері видавничо-поліграфічної справи.
uk
da920f2f-d457-5cf2-93ea-bca4ba73e5fe
22,260
Менеджер/адміністратор
- Робота з Microsost Office (Excel, Word, PowerPoint, Publisher) - Good theoretical and practice skills in working with Microsoft Office, including Microsoft Word, Excel, PowerPoint and others; - Базові знання структури баз даних та навички роботи з MySQL - Basic knowledge of the database structure, skill in working with MySQL - Досвід роботи над проєктами в команді (громадськими, освітніми) - Experience of working on progects in a team (public, educational)
Можливість здобувати нові навички, кар'єрний ріст Можливіть (бажано) покращувати рівень англійської
- Рівень англійської - B1 - English level - B1 - Активна участь в діяльності університету (допомога в організації нових проєктів, волонтерство) - Active participation in the activities of the university (assistance inorganization of new projects, volunteering)
Marketing
intermediate
0
- Рівень англійської - B1 - English level - B1 - Активна участь в діяльності університету (допомога в організації нових проєктів, волонтерство) - Active participation in the activities of the university (assistance inorganization of new projects, volunteering) - Робота з Microsost Office (Excel, Word, PowerPoint, Publisher) - Good theoretical and practice skills in working with Microsoft Office, including Microsoft Word, Excel, PowerPoint and others; - Базові знання структури баз даних та навички роботи з MySQL - Basic knowledge of the database structure, skill in working with MySQL - Досвід роботи над проєктами в команді (громадськими, освітніми) - Experience of working on progects in a team (public, educational) Можливість здобувати нові навички, кар'єрний ріст Можливіть (бажано) покращувати рівень англійської
uk
281b68f2-dabc-5839-b4ea-be2dfcb55e1d
22,261
Менеджер відділу підтримки
Фахівець служби кліентської підтримки ТОВ "ТИ ПОСТ" (Meest China) | листопад 2021 — грудень 2022 - Прийом вхідних дзвінків та чатів - Консультація кліентів з приводу усіх послуг та платежів - Робота з ключовими кліентами Оператор call-центра - Прийом вхiдних дзвiнкiв та чатiв ТОВ"КАСТА ГРУП" | лютий 2017 - жовтень 2021 Продавець-консультант ТОВ "МIДА" лютий 2016 - січень 2017 -Допомога покупцям у виборі товару -Підготовка товара до продажу
Приймання вхідних дзвінків бажано не пропонувати
null
Support
pre
6
Фахівець служби кліентської підтримки ТОВ "ТИ ПОСТ" (Meest China) | листопад 2021 — грудень 2022 - Прийом вхідних дзвінків та чатів - Консультація кліентів з приводу усіх послуг та платежів - Робота з ключовими кліентами Оператор call-центра - Прийом вхiдних дзвiнкiв та чатiв ТОВ"КАСТА ГРУП" | лютий 2017 - жовтень 2021 Продавець-консультант ТОВ "МIДА" лютий 2016 - січень 2017 -Допомога покупцям у виборі товару -Підготовка товара до продажу Приймання вхідних дзвінків бажано не пропонувати
uk
535a4509-508a-56ca-b0cc-b01776fc8804
22,262
Менеджер з C&B
Досвід роботи на посаді головного фахівця з компенсацій та пільг більше 3-х років. Маю досвід роботи в кадрах більше 9-ти років
Отримання посади менеджер з C&B в стабільній та перспективній компанія. Де є можливість професійного розвитку. Та з класною командою спеціалістів.
- приймала участь в провадженні та супроводженні системи грейдування посад; - реалізувала участь компанії в щорічних оглядах ринку заробітних плат; - налагодила процес добровільного медичного страхування працівників; - адмініструю процес розрахунку премій, доплат; - формую штатний розпис та зміни до нього; - автоматизація процесів; - аналітика по виконанню задач на випробувальний термін.
HR
basic
11
- приймала участь в провадженні та супроводженні системи грейдування посад; - реалізувала участь компанії в щорічних оглядах ринку заробітних плат; - налагодила процес добровільного медичного страхування працівників; - адмініструю процес розрахунку премій, доплат; - формую штатний розпис та зміни до нього; - автоматизація процесів; - аналітика по виконанню задач на випробувальний термін. Досвід роботи на посаді головного фахівця з компенсацій та пільг більше 3-х років. Маю досвід роботи в кадрах більше 9-ти років Отримання посади менеджер з C&B в стабільній та перспективній компанія. Де є можливість професійного розвитку. Та з класною командою спеціалістів.
uk
ebe0aa27-8973-5a34-b05e-e6da4fb0074b
22,263
Менеджер з забезпечення маркетинговими матеріалами
Розробка та забезпечення POS матеріалів усіх відділень компанії; Участь у ребрендингу компанії, 8 реконструкцій вже існуючих відділень та відкриття 32 нових агентських відділень; Подання на затвердження бюджетів на виробництво матеріалів; Координація дизайнерської роботи у питанні адаптації макетів; Координація роботи підрядників з виробництва та доставки готових матеріалів; Контроль термінів та якості виконання замовлень підрядникам; Контроль розміщення матеріалів на території усіх відділень компанії; Розробка стандартів та контроль дотримання підрозділами корпоративних стандартів;
null
null
Marketing
basic
1.5
Розробка та забезпечення POS матеріалів усіх відділень компанії; Участь у ребрендингу компанії, 8 реконструкцій вже існуючих відділень та відкриття 32 нових агентських відділень; Подання на затвердження бюджетів на виробництво матеріалів; Координація дизайнерської роботи у питанні адаптації макетів; Координація роботи підрядників з виробництва та доставки готових матеріалів; Контроль термінів та якості виконання замовлень підрядникам; Контроль розміщення матеріалів на території усіх відділень компанії; Розробка стандартів та контроль дотримання підрозділами корпоративних стандартів;
uk
5ab7d1d1-d972-519b-ab2c-3828811c2d3c
22,264
Менеджер зі збуту
Фахівець відділу роботи та розвитку персоналу (підприємство з кількістю 2500 тис. працівників), проекти та взаємопраця з університетами України, запуск проектів для молодих спеціалістів, організація заходів для працівників.
Професійний розвиток.
Ведення переговорів з представниками іноземних компаній, реалізація проекту дуальної освіти та залучення студентів для проходження практики з подальшим працевлаштуванням.
HR
basic
1
Ведення переговорів з представниками іноземних компаній, реалізація проекту дуальної освіти та залучення студентів для проходження практики з подальшим працевлаштуванням. Фахівець відділу роботи та розвитку персоналу (підприємство з кількістю 2500 тис. працівників), проекти та взаємопраця з університетами України, запуск проектів для молодих спеціалістів, організація заходів для працівників. Професійний розвиток.
uk
c24b41cc-6c2c-5b07-9185-f40a20b286b1
22,265
менеджер зі знанням польської мови
Володію розмовною польською мовою, також грамотно та вільно спілкуюся українською, англійська початковий рівень. Досвід роботи в адміністративній сфері, навички роботи з клієнтами, сфері комунікацій. Створюю графічні зображення, працюю в Adobe Illustrator.
null
null
Marketing
intermediate
1.5
Володію розмовною польською мовою, також грамотно та вільно спілкуюся українською, англійська початковий рівень. Досвід роботи в адміністративній сфері, навички роботи з клієнтами, сфері комунікацій. Створюю графічні зображення, працюю в Adobe Illustrator.
uk
4a841172-fa6a-531b-a833-0bd288f3ac74
22,266
Менеджер з інновацій
Ключові навички: Керування проектами та продуктами. Досвід роботи у крос-функціональних командах. Проведення воркшопів, якісних досліджень, аналіз клієнтського досвіду, розробка та запуск маркетингових кампаній, траблшутінг. Знання інструментарію CRM, BPMN, Miro, Figma, Slack, Google apps and etc.
Шукаю для себе компанію, яка відкрита до нових ідей та викликів, прагне поліпшувати свої процеси, продукт, ефективність маркетингу та клієнтський досвід. Надає можливості для всебічного розвитку співробітників.
Провів якісні дослідження для Sportbank, Transflot, OtiFarmData зробив карти шляхів клієнтів, портрети/персони, аналітичні звіти. За 2021 під час хакатонів/ідеатонів надав більше 20 консультацій командам з стратегічного маркетингу, цільових аудиторій, ціннісних пропозицій, бізнес моделей й суміжних питань.
Marketing
intermediate
11
Провів якісні дослідження для Sportbank, Transflot, OtiFarmData зробив карти шляхів клієнтів, портрети/персони, аналітичні звіти. За 2021 під час хакатонів/ідеатонів надав більше 20 консультацій командам з стратегічного маркетингу, цільових аудиторій, ціннісних пропозицій, бізнес моделей й суміжних питань. Ключові навички: Керування проектами та продуктами. Досвід роботи у крос-функціональних командах. Проведення воркшопів, якісних досліджень, аналіз клієнтського досвіду, розробка та запуск маркетингових кампаній, траблшутінг. Знання інструментарію CRM, BPMN, Miro, Figma, Slack, Google apps and etc. Шукаю для себе компанію, яка відкрита до нових ідей та викликів, прагне поліпшувати свої процеси, продукт, ефективність маркетингу та клієнтський досвід. Надає можливості для всебічного розвитку співробітників.
uk
621a8832-0a99-5f33-aaa4-5c8a3604a235
22,267
Менеджер з інформаційної безпеки
Керування відділом інформаційної безпеки; Розробка та впровадження стратегії розвитку кібербезпеки Компанії; Впровадження системи EDR та корпоративного антивірусу; Впровадження системи керування вразливостями; Впровадження СУІБ та підготовка до сертифікації згідно стандарту ISO27001:2013; Організація моніторингу та реагування на інциденти та атаки; Взаємодія з профільними службами та державними органами (СБУ, Держспецзвʼязку, Міненерго);
null
Впровадження системи EDR та корпоративного антивірусу; Впровадження процесу керування вразливостями на базі сканеру Rapid7 InsightVM; Впровадження СУІБ згідно стандарту ISO27001:2013;
Security
pre
4
Впровадження системи EDR та корпоративного антивірусу; Впровадження процесу керування вразливостями на базі сканеру Rapid7 InsightVM; Впровадження СУІБ згідно стандарту ISO27001:2013; Керування відділом інформаційної безпеки; Розробка та впровадження стратегії розвитку кібербезпеки Компанії; Впровадження системи EDR та корпоративного антивірусу; Впровадження системи керування вразливостями; Впровадження СУІБ та підготовка до сертифікації згідно стандарту ISO27001:2013; Організація моніторингу та реагування на інциденти та атаки; Взаємодія з профільними службами та державними органами (СБУ, Держспецзвʼязку, Міненерго);
uk
f978de68-3563-563b-8b25-f3537a13d658
22,268
Менеджер з клієнтського сервісу
Product & Marketing Manager Успішно реалізував проект редизайну та наповнення корпоративного сайту компанії: від формування ТЗ та макетів, до розробки, тестування та релізу. Спільно з маркетологами запустили продукт “Електронна Зелена картка” та вийшли на планові обсяги онлайн-продажів протягом 2-х місяців. Проводив регулярні консультації для маркетологів, контент-менеджерів, дизайнерів та розробників щодо страхових продуктів та внутрішніх процесів компанії. Координував команду, що займались SEO-оптимізацією нового сайту. Account Manager / Business Development Manager Здійснював контроль за діяльністю страхових посередників та займався їх підтримкою для збільшення страхових платежів. Розширив мережу банків-партнерів та портфель продуктів для крос-продажів через них. Займався клієнт-менеджментом та збором зворотнього звʼязку для покращення послуг компанії. Обслуговував канали продажів та вхідний потік клієнтів, здійснював cross-selling та upselling страхових продуктів. Впроваджував інструменти автоматизації для прискорення робочих процесів та підвищення лояльності партнерів. Проводив регулярний контроль якості роботи Відділу роздрібних продажів. Account Manager Підписання договорів про співпрацю з юридичними та фізичними особами та контроль їх рівню продажів. Успішний розвиток підконтрольних каналів продажів. Проводив виїзні перевірки діяльності регіональних підрозділів та відмічав позитивну динаміку їх діяльності після перевірки. Брав участь у впровадженні та налаштуванні облікової системи 1.С для співробітників компанії та їх навчанні.
null
Маю 7 років експертизи у продажах, переговорах, веденні клієнтів, покращенні продуктів та бізнес-процесів. Широкий досвід по залученню партнерів та роботі з ними. Організував співпрацю з 6-ти страховими компаніями та більш ніж 20-ти посередниками. Вдосконалював воронки продажів в офлайні та через сайт компанії. Впроваджував інструменти для автоматизації робочих процесів в компанії. Займався інтеграцією CRM-системи для підтримки клієнтів. Реалізовував проекти по перезапуску сайту сумісно з ІТ-відділом компанії. В результаті компанія отримала новий канал продажів та комунікації з клієнтами.
Other
pre
7
Маю 7 років експертизи у продажах, переговорах, веденні клієнтів, покращенні продуктів та бізнес-процесів. Широкий досвід по залученню партнерів та роботі з ними. Організував співпрацю з 6-ти страховими компаніями та більш ніж 20-ти посередниками. Вдосконалював воронки продажів в офлайні та через сайт компанії. Впроваджував інструменти для автоматизації робочих процесів в компанії. Займався інтеграцією CRM-системи для підтримки клієнтів. Реалізовував проекти по перезапуску сайту сумісно з ІТ-відділом компанії. В результаті компанія отримала новий канал продажів та комунікації з клієнтами. Product & Marketing Manager Успішно реалізував проект редизайну та наповнення корпоративного сайту компанії: від формування ТЗ та макетів, до розробки, тестування та релізу. Спільно з маркетологами запустили продукт “Електронна Зелена картка” та вийшли на планові обсяги онлайн-продажів протягом 2-х місяців. Проводив регулярні консультації для маркетологів, контент-менеджерів, дизайнерів та розробників щодо страхових продуктів та внутрішніх процесів компанії. Координував команду, що займались SEO-оптимізацією нового сайту. Account Manager / Business Development Manager Здійснював контроль за діяльністю страхових посередників та займався їх підтримкою для збільшення страхових платежів. Розширив мережу банків-партнерів та портфель продуктів для крос-продажів через них. Займався клієнт-менеджментом та збором зворотнього звʼязку для покращення послуг компанії. Обслуговував канали продажів та вхідний потік клієнтів, здійснював cross-selling та upselling страхових продуктів. Впроваджував інструменти автоматизації для прискорення робочих процесів та підвищення лояльності партнерів. Проводив регулярний контроль якості роботи Відділу роздрібних продажів. Account Manager Підписання договорів про співпрацю з юридичними та фізичними особами та контроль їх рівню продажів. Успішний розвиток підконтрольних каналів продажів. Проводив виїзні перевірки діяльності регіональних підрозділів та відмічав позитивну динаміку їх діяльності після перевірки. Брав участь у впровадженні та налаштуванні облікової системи 1.С для співробітників компанії та їх навчанні.
uk
b2dcbe68-3dc7-501e-bf34-8fb563431266
22,269
Менеджер з комунікацій
Досвід роботи журналістом, райтером, піарником у політичних кампаніях, навички управління проектами у міжнародних організаціях, проведення переговорів з приватними та державними інституціями, переклад.
Нові виклики, кар'єрне зростання.
Швидко вчуся, адаптуюся та досягаю успіху.
Other
fluent
9
Швидко вчуся, адаптуюся та досягаю успіху. Досвід роботи журналістом, райтером, піарником у політичних кампаніях, навички управління проектами у міжнародних організаціях, проведення переговорів з приватними та державними інституціями, переклад. Нові виклики, кар'єрне зростання.
uk
f68fa546-ac1e-5a2d-b091-88e18e9e3ee9
22,270
Менеджер з комунікацій
Написання інформаційних та PR матеріалів (статті, анонси, релізи, новини) Рерайт та редагування готових текстів Ведення сторінок у соціальних мережах (SMM), зокрема Facebook, Instagram, Telegram та Twitter. Досвід наповнення сайту Розробка щотижневих/щомісячних контент-планів Підготовка презентацій Організація брифінгів та пресконференцій Співпраця зі ЗМІ
null
Найбільше пишаюся сторінкою в соціальній мережі Instagram державної установи, якою я займалася. Кількість органічних підписників з 600 виросла до 47 тисяч.
Other
pre
5
Найбільше пишаюся сторінкою в соціальній мережі Instagram державної установи, якою я займалася. Кількість органічних підписників з 600 виросла до 47 тисяч. Написання інформаційних та PR матеріалів (статті, анонси, релізи, новини) Рерайт та редагування готових текстів Ведення сторінок у соціальних мережах (SMM), зокрема Facebook, Instagram, Telegram та Twitter. Досвід наповнення сайту Розробка щотижневих/щомісячних контент-планів Підготовка презентацій Організація брифінгів та пресконференцій Співпраця зі ЗМІ
uk
7363bf62-9f49-59c3-ada5-12c86074119a
22,271
Менеджер з комунікацій, Прес-секретар, PR-менеджер
Більше 10 років працюю у галузі комунікацій та зв'язків з громадськістю та PR. Досвід організації та керування підрозділами комунікацій. Досвід взаємодії з C-level керівниками державних та бізнес організацій. Медіа супровід та планування. Напрями діяльності: - Зв'язки з громадськістю - Державні та бізнес-комунікації - Кризові комунікації - Прес-секретар - Speach writing - Організація зовнішніх і внутрішніх корпоративних заходів - Медіа супровід - Організація роботи відділу комунікацій - Створення інформаційно-рекламних матеріалів - Розробка фірмового стилю
null
null
Marketing
pre
11
Більше 10 років працюю у галузі комунікацій та зв'язків з громадськістю та PR. Досвід організації та керування підрозділами комунікацій. Досвід взаємодії з C-level керівниками державних та бізнес організацій. Медіа супровід та планування. Напрями діяльності: - Зв'язки з громадськістю - Державні та бізнес-комунікації - Кризові комунікації - Прес-секретар - Speach writing - Організація зовнішніх і внутрішніх корпоративних заходів - Медіа супровід - Організація роботи відділу комунікацій - Створення інформаційно-рекламних матеріалів - Розробка фірмового стилю
uk
5e7e15b7-9109-5919-9974-aa39290b2364
22,272
Менеджер з корпоративних комунікацій
10 років досвіду роботи у сфері внутрішніх комунікацій, більша частина – в головному офісі Групи Метінвест. Розробляю та впроваджую внутрішні комунікаційні кампанії, зокрема антикризові. Організовую роботу редакції внутрішніх ЗМІ. Створюю контент для друкованих і електронних каналів комунікації
null
null
HR
pre
10
10 років досвіду роботи у сфері внутрішніх комунікацій, більша частина – в головному офісі Групи Метінвест. Розробляю та впроваджую внутрішні комунікаційні кампанії, зокрема антикризові. Організовую роботу редакції внутрішніх ЗМІ. Створюю контент для друкованих і електронних каналів комунікації
uk
e0cf966f-0482-5102-8a80-75958a560d63
22,273
менеджер з маркетингу
Група компаній «VIDI» | Квітень 2017 - до сьогодні ТОВ "Нордвей" офіційний дилер Volvo в Україні. Розробка маркетингової стратегії: аналіз цільового ринку/ сегментація і опис цільової аудиторії/ аналіз конкурентів/ створення УТП/ стратегія просування; Планування медіакампанії (створення бюджетів) та аналіз їх ефективності; Розробка та планування рекламних компаній і маркетингових заходів, оцінка їх ефективності; Розробка інформаційних матеріалів про компанію та бренду (відеороликів, презентацій, POS матеріалів); Участь у створенні нових сайтів/лендингів (підготовка ТЗ, написання текстів, координація веброзробників); Організація днів відкритих дверей, презентацій, тест-драйвів, експонування авто, та інші BTLзаходів; Робота з Internet-порталами; Ведення сторінки компанії в соц. мережах, SMM; Проведення прямих розсилок по клієнтським базам; Замовлення сувенірної/ корпоративної продукції; Розробка, виготовлення та розміщення рекламних зовнішніх площ на фасадах і навігація всередині ДЦ; Ведення звітності. ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: Креативність, відповідальність, цілеспрямованість, аналітичний склад розуму, ініціативність, енергійність, вміння працювати з великими обсягами інформації та в умовах мультизадачності, фінансова грамотність. Водійські права категорії - В
null
null
Marketing
basic
11
Група компаній «VIDI» | Квітень 2017 - до сьогодні ТОВ "Нордвей" офіційний дилер Volvo в Україні. Розробка маркетингової стратегії: аналіз цільового ринку/ сегментація і опис цільової аудиторії/ аналіз конкурентів/ створення УТП/ стратегія просування; Планування медіакампанії (створення бюджетів) та аналіз їх ефективності; Розробка та планування рекламних компаній і маркетингових заходів, оцінка їх ефективності; Розробка інформаційних матеріалів про компанію та бренду (відеороликів, презентацій, POS матеріалів); Участь у створенні нових сайтів/лендингів (підготовка ТЗ, написання текстів, координація веброзробників); Організація днів відкритих дверей, презентацій, тест-драйвів, експонування авто, та інші BTLзаходів; Робота з Internet-порталами; Ведення сторінки компанії в соц. мережах, SMM; Проведення прямих розсилок по клієнтським базам; Замовлення сувенірної/ корпоративної продукції; Розробка, виготовлення та розміщення рекламних зовнішніх площ на фасадах і навігація всередині ДЦ; Ведення звітності. ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: Креативність, відповідальність, цілеспрямованість, аналітичний склад розуму, ініціативність, енергійність, вміння працювати з великими обсягами інформації та в умовах мультизадачності, фінансова грамотність. Водійські права категорії - В
uk
f8948eb1-f35c-5f42-9902-d76d1f4be128
22,274
Менеджер з маркетингу
ENG Experience: Marketing manager Global Focus Group (sales of home, self-care, and health products over the phone calls) From September 2021 - real time (11 months) Responsibilities: 1. Creation of technical specifications for designers for a new product catalog 2. Creation of TK for promotion in social networks 3. Search for customers (purchase of bases, etc.) 4. Analysis of the client base, solvency, etc 5. Analysis of competitors 6. Analysis of current indicators + creation of plans for a month/six months/year 7. Creation of reports for past months (expenses/income/profit) and his analysis 8. Creation of scripts for operations 9. Creating an SMS newsletter for customers Specialist in telemarketing From October 2020 to August 2021 (10 months) Global Focus Group (sales of home, self-care, and health products over the phone calls) 1. Sale of goods for customers (hot, warm bases) 2. Compliance with planned indicators 3. Work with new clients UA Досвід роботи: Менеджер з маркетингу Global Focus Group (продаж товару для дому,по уходу за собою,для здоров’я через телефоні дзвінки) З вересня 2021- справжн.час (11 міс.) Обов’язки: 1.Створення ТЗ для дизайнерів для нового каталогу товару 2.Створення ТЗ для просування в соц.мережах 3.Пошук клієнтів (покупка баз і т.п) 4.Аналіз клієнтської бази,платежоздатності і т.п 5.Аналіз конкурентів 6.Аналіз поточних показників + створення планів на місяць/півроку/рік 7.Створення звітності за минулі місяці (витрати/дохід/прибуток) та його аналіз 8.Створення скриптів для оператів 9. Створення смс-розсилки для клієнтів Фахівець з телемаркетингу З жовтня 2020- серпень 2021 (10 міс.) Global Focus Group (продаж товару для дому,по уходу за собою,для здоров’я через телефоні дзвінки) 1.Продаж товару для клієнтів (гаряча,тепла бази) 2.Дотримання планових показників 3.Робота з новими клієнтами
null
null
Marketing
intermediate
0.5
ENG Experience: Marketing manager Global Focus Group (sales of home, self-care, and health products over the phone calls) From September 2021 - real time (11 months) Responsibilities: 1. Creation of technical specifications for designers for a new product catalog 2. Creation of TK for promotion in social networks 3. Search for customers (purchase of bases, etc.) 4. Analysis of the client base, solvency, etc 5. Analysis of competitors 6. Analysis of current indicators + creation of plans for a month/six months/year 7. Creation of reports for past months (expenses/income/profit) and his analysis 8. Creation of scripts for operations 9. Creating an SMS newsletter for customers Specialist in telemarketing From October 2020 to August 2021 (10 months) Global Focus Group (sales of home, self-care, and health products over the phone calls) 1. Sale of goods for customers (hot, warm bases) 2. Compliance with planned indicators 3. Work with new clients UA Досвід роботи: Менеджер з маркетингу Global Focus Group (продаж товару для дому,по уходу за собою,для здоров’я через телефоні дзвінки) З вересня 2021- справжн.час (11 міс.) Обов’язки: 1.Створення ТЗ для дизайнерів для нового каталогу товару 2.Створення ТЗ для просування в соц.мережах 3.Пошук клієнтів (покупка баз і т.п) 4.Аналіз клієнтської бази,платежоздатності і т.п 5.Аналіз конкурентів 6.Аналіз поточних показників + створення планів на місяць/півроку/рік 7.Створення звітності за минулі місяці (витрати/дохід/прибуток) та його аналіз 8.Створення скриптів для оператів 9. Створення смс-розсилки для клієнтів Фахівець з телемаркетингу З жовтня 2020- серпень 2021 (10 міс.) Global Focus Group (продаж товару для дому,по уходу за собою,для здоров’я через телефоні дзвінки) 1.Продаж товару для клієнтів (гаряча,тепла бази) 2.Дотримання планових показників 3.Робота з новими клієнтами
uk
f538c573-7f89-503d-bd51-63d676258003
22,275
Менеджер з маркетингу
Мав свій бізнес та команду з налаштованими процесами! 4 роки інтернет торгівлі з власним виробництвом- вважаю це і є повна характеристика досвіду!
Бажаю щоб мій досвід та знання принесли користь новим проектам! Від нової роботи прагну саморозвитку та вдосконалення своїх інструментів.
Пишаюся створеною з нуля командою. Найкраще відчуття - це коли завдяки наданому робочому місцю твій член команди здійснює свої мрії. Все їнше - це просто бізнес-процеси!
Marketing
pre
4
Пишаюся створеною з нуля командою. Найкраще відчуття - це коли завдяки наданому робочому місцю твій член команди здійснює свої мрії. Все їнше - це просто бізнес-процеси! Мав свій бізнес та команду з налаштованими процесами! 4 роки інтернет торгівлі з власним виробництвом- вважаю це і є повна характеристика досвіду! Бажаю щоб мій досвід та знання принесли користь новим проектам! Від нової роботи прагну саморозвитку та вдосконалення своїх інструментів.
uk
40714199-12f2-5e3c-9594-d02138fc70da
22,276
Менеджер з маркетингу
Наразі працюю в автомобільній компанії (офіційний дилер автомобілів Peugeot/Citroen) на посаді менеджера з маркетингу. В мої завдання входить: - створення та реалізація стратегії просування автомобільних брендів; - аналіз сайту та оптимізація під потреби клієнта, за допомогою відділу IT; - запуск/оптимізація контекстної реклами; - запуск рекламних кампаній у соціальних мережах; - робота з Google Analytics; - співпраця з підрядниками, щодо виготовлення POS матеріалів, радіо, борди, розміщення інформації про дилерський центр на тематичних порталах; - аналіз ефективності рекламних кампаній; - робота з активною клієнтською базою за допомогою direct marketing; - монтаж коротких відео для соціальних мереж, предметна зйомка + обробка фото. - співпраця з дистрибʼютором та дотримання правил брендбуку. Працюю: - Google Analytics + GA4 - Facebook Ads - Google Ads - Photoshop (базові знання) - Google Documents + Microsoft Office - Адміністрування сайту (працювала з Bitrix, Wordpress, зараз власна платформа компанії) - CRM - Infobip (Viber, SMS), Selzy (email) - Figma (базові знання) - монтаж відео для соціальних мереж за допомогою додатків на телефоні. Повністю контролюю весь процес маркетингу: від аналізу ефективності рекламних кампаній до візуальної картинки автосалону. Зараз активно вивчаю англійську мову, наразі рівень Pre-intermediate. Бажаю повністю змінити сферу (адже в автомобільному ринку вже 7 років) та отримувати нові знання та покращувати свої навички, цікавить IT сфера.
null
Планування та розробка сайту з 0. Поетапна співпраця з відповідними спеціалістами, створення ТЗ та контроль виконання: - структура сайту, - робота з UX/UI дизайнером (детальний опис сторінки) - співпраця з SEO-спеціалістом та копірайтером; - робота з верстальником; - тестування.
Marketing
intermediate
6
Планування та розробка сайту з 0. Поетапна співпраця з відповідними спеціалістами, створення ТЗ та контроль виконання: - структура сайту, - робота з UX/UI дизайнером (детальний опис сторінки) - співпраця з SEO-спеціалістом та копірайтером; - робота з верстальником; - тестування. Наразі працюю в автомобільній компанії (офіційний дилер автомобілів Peugeot/Citroen) на посаді менеджера з маркетингу. В мої завдання входить: - створення та реалізація стратегії просування автомобільних брендів; - аналіз сайту та оптимізація під потреби клієнта, за допомогою відділу IT; - запуск/оптимізація контекстної реклами; - запуск рекламних кампаній у соціальних мережах; - робота з Google Analytics; - співпраця з підрядниками, щодо виготовлення POS матеріалів, радіо, борди, розміщення інформації про дилерський центр на тематичних порталах; - аналіз ефективності рекламних кампаній; - робота з активною клієнтською базою за допомогою direct marketing; - монтаж коротких відео для соціальних мереж, предметна зйомка + обробка фото. - співпраця з дистрибʼютором та дотримання правил брендбуку. Працюю: - Google Analytics + GA4 - Facebook Ads - Google Ads - Photoshop (базові знання) - Google Documents + Microsoft Office - Адміністрування сайту (працювала з Bitrix, Wordpress, зараз власна платформа компанії) - CRM - Infobip (Viber, SMS), Selzy (email) - Figma (базові знання) - монтаж відео для соціальних мереж за допомогою додатків на телефоні. Повністю контролюю весь процес маркетингу: від аналізу ефективності рекламних кампаній до візуальної картинки автосалону. Зараз активно вивчаю англійську мову, наразі рівень Pre-intermediate. Бажаю повністю змінити сферу (адже в автомобільному ринку вже 7 років) та отримувати нові знання та покращувати свої навички, цікавить IT сфера.
uk
d9b2b8fb-d2ca-53d8-84d2-d721d4bb706a
22,277
Менеджер з маркетингу, SMM-спеціаліст
Останнє місце роботи – автосалон, прийшла в команду менеджером з маркетингу, вийшла керівником відділу маркетингу, (робота в офісі закінчилася в зв'язку з карантином). Завдяки моїм навичкам у налаштуванні реклами Facebook, Instagram, Google ADS та вчасної комунікації з рекламними агенціями вдавалося збільшити продажі автомобілів у 2-3 рази. Створення портрета цільової аудиторії, задля подальшого запровадження в рекламну кампанію товару. Створення системи щомісячного бюджетування на контент та звітності щодо витрат на рекламу. Ведення фінансової документації та щомісячний контроль звітності. Створення CRM, email, смс розсилок. Написання тексту для реклами на радіо. Маю понад 20 сертифікатів з різних областей. Постійно навчаюсь. Також вивчаю англійську мову.
null
null
Marketing
basic
2
Останнє місце роботи – автосалон, прийшла в команду менеджером з маркетингу, вийшла керівником відділу маркетингу, (робота в офісі закінчилася в зв'язку з карантином). Завдяки моїм навичкам у налаштуванні реклами Facebook, Instagram, Google ADS та вчасної комунікації з рекламними агенціями вдавалося збільшити продажі автомобілів у 2-3 рази. Створення портрета цільової аудиторії, задля подальшого запровадження в рекламну кампанію товару. Створення системи щомісячного бюджетування на контент та звітності щодо витрат на рекламу. Ведення фінансової документації та щомісячний контроль звітності. Створення CRM, email, смс розсилок. Написання тексту для реклами на радіо. Маю понад 20 сертифікатів з різних областей. Постійно навчаюсь. Також вивчаю англійську мову.
uk
14b4b61d-3a5c-593c-a517-52cdba1af8e3
22,278
Менеджер з навчання, L&D
L&D manager Період: січень 2023 - травень 2023 "Інтер'єр Експерт" -Аналіз поточної системи навчання в компанії; -Розробка стратегії навчання та впровадження нової системи навчання; -Розробка програм навчання персоналу роздрібної мережі; -Навчання персоналу роздрібної мережі магазинів дистанційно\в магазині(продажі, стандарти, асортимент - підлогове покриття, двері); -Перевірка рівня знань співробітників роздрібної мережі. -Розробка методичних матеріалів для навчання нових співробітників роздрібної мережі; -Адміністрування LMS Moodle. L&D manager Период: травень 2016 - квітень 2022 Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля» -Розробка і оптимізація програм навчання персоналу роздрібної мережі (продавці-консультанти-касири, керуючі); -Навчання персоналу роздрібної мережі магазинів дистанційно\в магазині(продажі, стандарти работи, цінові правила, касова дисципліна, робота в програмі, товароведення, управління магазином, косметика). Розробка і проведення тренінгів з продажів для персоналу роздрібної мережі; -Перевірка рівня знань співробітників роздрібної мережі (після проходження навчання, планова два рази на рік). Розробка опитувальників, анкет, тестів для перевірки рівня знань персоналу. Аналіз отриманих даних; - Розробка робочих інструкцій для персоналу магазинів та їх актуалізація (касова дисципліна, товароведення, робота в програмі, управління магазином). Розробка методичних матеріалів для навчання нових співробітників роздрібної мережі; -Підбір персоналу.
Навчання персоналу (тренінги дистанційне навчання)
- Я розробила і запустила навчання з продажів в компанії з нуля. Розробила методичні матеріали, які допомагають торговому персоналу краще продавати. - Розробила єдину систему навчання та впровадила дистанційне навчання в компанії. За рахунок цього вдалося підвищити рівень підготовки та зменшити кількість помилок в роботі торгового персоналу. - В рамках програми онбордингу - розробила і запустила "Корпоративну книгу новачка" і "Брошуру новачка". - Для навчання керуючих розробила і запустила "Шпаргалку ефективного менеджера". - Маю досвід розробки і проведення тренінгів. Являюсь автором більше ніж 10 тренінгових програм (продажі, лідерство, публічні виступи, командоутворення, впевнена поведінка та ін.). - Маю навички збору і аналізу інформації за результатами навчальних заходів, а також розробки тестів, опитувальників, анкет для дослідження.
HR
pre
7
- Я розробила і запустила навчання з продажів в компанії з нуля. Розробила методичні матеріали, які допомагають торговому персоналу краще продавати. - Розробила єдину систему навчання та впровадила дистанційне навчання в компанії. За рахунок цього вдалося підвищити рівень підготовки та зменшити кількість помилок в роботі торгового персоналу. - В рамках програми онбордингу - розробила і запустила "Корпоративну книгу новачка" і "Брошуру новачка". - Для навчання керуючих розробила і запустила "Шпаргалку ефективного менеджера". - Маю досвід розробки і проведення тренінгів. Являюсь автором більше ніж 10 тренінгових програм (продажі, лідерство, публічні виступи, командоутворення, впевнена поведінка та ін.). - Маю навички збору і аналізу інформації за результатами навчальних заходів, а також розробки тестів, опитувальників, анкет для дослідження. L&D manager Період: січень 2023 - травень 2023 "Інтер'єр Експерт" -Аналіз поточної системи навчання в компанії; -Розробка стратегії навчання та впровадження нової системи навчання; -Розробка програм навчання персоналу роздрібної мережі; -Навчання персоналу роздрібної мережі магазинів дистанційно\в магазині(продажі, стандарти, асортимент - підлогове покриття, двері); -Перевірка рівня знань співробітників роздрібної мережі. -Розробка методичних матеріалів для навчання нових співробітників роздрібної мережі; -Адміністрування LMS Moodle. L&D manager Период: травень 2016 - квітень 2022 Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля» -Розробка і оптимізація програм навчання персоналу роздрібної мережі (продавці-консультанти-касири, керуючі); -Навчання персоналу роздрібної мережі магазинів дистанційно\в магазині(продажі, стандарти работи, цінові правила, касова дисципліна, робота в програмі, товароведення, управління магазином, косметика). Розробка і проведення тренінгів з продажів для персоналу роздрібної мережі; -Перевірка рівня знань співробітників роздрібної мережі (після проходження навчання, планова два рази на рік). Розробка опитувальників, анкет, тестів для перевірки рівня знань персоналу. Аналіз отриманих даних; - Розробка робочих інструкцій для персоналу магазинів та їх актуалізація (касова дисципліна, товароведення, робота в програмі, управління магазином). Розробка методичних матеріалів для навчання нових співробітників роздрібної мережі; -Підбір персоналу. Навчання персоналу (тренінги дистанційне навчання)
uk
d5ff9c19-06cc-5a67-9e8b-c287f2324de3
22,279
менеджер з надання консультативних послуг
Робота фінансовим менеджером більше ніж пів року в компанії SupportLab. Робота з SoftSwiss. Робота з проектами на різних регламентах та ліцензіях. Безпосереднє спілкування з VIP відділом та замовниками.
Конкурентноспроможна заробітна плата, винагороди за високий рівень якості роботи. Бажано віддалений тип роботи.
Високий рівень KPI за весь період роботи, швидке опанування регламенту та робочої платформи.
Other
pre
0.5
Високий рівень KPI за весь період роботи, швидке опанування регламенту та робочої платформи. Робота фінансовим менеджером більше ніж пів року в компанії SupportLab. Робота з SoftSwiss. Робота з проектами на різних регламентах та ліцензіях. Безпосереднє спілкування з VIP відділом та замовниками. Конкурентноспроможна заробітна плата, винагороди за високий рівень якості роботи. Бажано віддалений тип роботи.
uk
21ca5f74-aad2-5c10-88f0-1ae9608b5280
22,280
менеджер з персоналу
• Підбір персоналу; • Проведення співбесід з кандидатами; • Адаптація нових працівників; • Формування та ведення особових справ, карток працівників (база даних); • Звітність; • Моніторинг ринку праці та заробітних плат; • Формування кадрового резерву; • Підтримка сприятливого соціально-психологічного клімату в колективі; • Організація корпоративних заходів.
не займалася кадровою роботою, але якщо буде кому навчити, то з задоволенням спробую.
null
Recruiter
basic
5
• Підбір персоналу; • Проведення співбесід з кандидатами; • Адаптація нових працівників; • Формування та ведення особових справ, карток працівників (база даних); • Звітність; • Моніторинг ринку праці та заробітних плат; • Формування кадрового резерву; • Підтримка сприятливого соціально-психологічного клімату в колективі; • Організація корпоративних заходів. не займалася кадровою роботою, але якщо буде кому навчити, то з задоволенням спробую.
uk
9be61e4b-4383-5f8d-9a70-ac908e248981
22,281
Менеджер з персоналу
Робота у відділі кадрів понад 15 років, робота у службі по захисту прав дітей 5 років, робота у школі та гуртках 2 роки. Остання робота була на державному підприємстві де виконувались завдання різного напоямку, але все що повʼязано з організацією роботи дільниць та підрозділів, взаємодія з РЦЗ, військоматом, банком, що знаходився віддалено, супровід працівників щодо обслуговування у страховій медичній компаніі, та багато чого, що повʼязано з скчасними викликами: каратин, обовʼязкова вакцінація, мобілізаційні заходи та інше… Уверенный пользователь ПК: работа в 1С, Медке, Пенсионном портале, работа в XL-таблицах. Умею брать ответственность за принятые решения, хочу развиваться в сторону современных технологий в направлении подбора персонала. Люблю работу с людьми.
null
Знание делопроизводства на необходимом уровне для организации приема-увольнения-перевода работников, умение пользоваться КЗоТа Украины, небольшой опыт судебных разбирательств в трудовых спорах.
Android
no_english
11
Знание делопроизводства на необходимом уровне для организации приема-увольнения-перевода работников, умение пользоваться КЗоТа Украины, небольшой опыт судебных разбирательств в трудовых спорах. Робота у відділі кадрів понад 15 років, робота у службі по захисту прав дітей 5 років, робота у школі та гуртках 2 роки. Остання робота була на державному підприємстві де виконувались завдання різного напоямку, але все що повʼязано з організацією роботи дільниць та підрозділів, взаємодія з РЦЗ, військоматом, банком, що знаходився віддалено, супровід працівників щодо обслуговування у страховій медичній компаніі, та багато чого, що повʼязано з скчасними викликами: каратин, обовʼязкова вакцінація, мобілізаційні заходи та інше… Уверенный пользователь ПК: работа в 1С, Медке, Пенсионном портале, работа в XL-таблицах. Умею брать ответственность за принятые решения, хочу развиваться в сторону современных технологий в направлении подбора персонала. Люблю работу с людьми.
uk
ee2aeb47-e917-5a9e-8442-b7f83710cf65
22,282
Менеджер з персоналу
Успішний досвід роботи як у массовому підборі (рітейл, готельно-ресторанна сфера, логістика, виробництво) так і в підборі фахівців середньої ланки та ТОП менеджерів. Хочу розширити експертизу в роботі з ІТ - вакансіями (є досвід закриття розробників 1С, системних адміністраторів, керівників програмного забезпечення та адміністрування систем.) Також займалась адаптацією персоналу, написанням положень про підбір та адаптацію, участь в інших HR-проектах в компанії.
Хочу влитись в колектив азартних та креативних колег. Цікава ІТ сфера. Зараз вчусь закривати вакансії розробників різних мов програмування, але не вистачає наставника :) Готова як відпрацьовувати процеси так і підтримувати існуючі. Результативно працюю в офісі та у віддаленному форматі, схиляюсь до змішаного. Не хочу щоб 90% робочого часу займав підбір лінійного персоналу.
Запуск різних проектів з нуля та їх підтримка. Якось протягом місяца закрила 35 вакансій (офісні та лінійні) і паралельно щоденно виводила аутсорсинговий персонал на декілька обєктів по 50 чоловік. В середньому закриваю 10-12 вакансій за місяць (різні рівні), займаюсь не тільки рекрутингом. Освоїла роботу з програмою Excel (робота з формулами та зведеними таблицями)
HR
basic
5
Запуск різних проектів з нуля та їх підтримка. Якось протягом місяца закрила 35 вакансій (офісні та лінійні) і паралельно щоденно виводила аутсорсинговий персонал на декілька обєктів по 50 чоловік. В середньому закриваю 10-12 вакансій за місяць (різні рівні), займаюсь не тільки рекрутингом. Освоїла роботу з програмою Excel (робота з формулами та зведеними таблицями) Успішний досвід роботи як у массовому підборі (рітейл, готельно-ресторанна сфера, логістика, виробництво) так і в підборі фахівців середньої ланки та ТОП менеджерів. Хочу розширити експертизу в роботі з ІТ - вакансіями (є досвід закриття розробників 1С, системних адміністраторів, керівників програмного забезпечення та адміністрування систем.) Також займалась адаптацією персоналу, написанням положень про підбір та адаптацію, участь в інших HR-проектах в компанії. Хочу влитись в колектив азартних та креативних колег. Цікава ІТ сфера. Зараз вчусь закривати вакансії розробників різних мов програмування, але не вистачає наставника :) Готова як відпрацьовувати процеси так і підтримувати існуючі. Результативно працюю в офісі та у віддаленному форматі, схиляюсь до змішаного. Не хочу щоб 90% робочого часу займав підбір лінійного персоналу.
uk
2d7da661-e837-5f35-87bd-5b86f5f2c89f
22,283
Менеджер з персоналу, офіс-менеджер
Досвід ведення діловодства підрозділу, розробка та ведення номенклатурних справ, підготовка звітності - упевнений користувач систем електронного документообігу АСКОД та IBM Lotus Notes. Активна взаємодія з комерційними та державними організаціями, участь в переговорах. Детальна підготовка документів на отримання дозволів для роботи кафе та ресторану. Ведення первинного кадрового обліку та оформлення поточних кадрових документів, ведення табельного обліку (1С - ERP), розрахунок листів непрацездатності. Ведення обліку чисельності працівників підприємства в 1С та MS Access, складання статистичної звітності. Розробка організаційних структур в MS Visio. Робота з товарно матеріальними цінностями. Підготовка внутрішніх документів для закупівлі товарів та послуг.
Дружня команда для активного розвитку навиків.
Відкриття двох кафе і ведення обліку послуг ресторану. Підбір та облік персоналу кафе та ресторану. Ведення документообігу відділу та служби. Успішні проходження внутрішніх та зовнішніх аудитів.
HR
basic
5
Відкриття двох кафе і ведення обліку послуг ресторану. Підбір та облік персоналу кафе та ресторану. Ведення документообігу відділу та служби. Успішні проходження внутрішніх та зовнішніх аудитів. Досвід ведення діловодства підрозділу, розробка та ведення номенклатурних справ, підготовка звітності - упевнений користувач систем електронного документообігу АСКОД та IBM Lotus Notes. Активна взаємодія з комерційними та державними організаціями, участь в переговорах. Детальна підготовка документів на отримання дозволів для роботи кафе та ресторану. Ведення первинного кадрового обліку та оформлення поточних кадрових документів, ведення табельного обліку (1С - ERP), розрахунок листів непрацездатності. Ведення обліку чисельності працівників підприємства в 1С та MS Access, складання статистичної звітності. Розробка організаційних структур в MS Visio. Робота з товарно матеріальними цінностями. Підготовка внутрішніх документів для закупівлі товарів та послуг. Дружня команда для активного розвитку навиків.
uk
bd71421a-aa85-5398-b0f8-b364df8be270
22,284
Менеджер з продаж
Маю досвід роботи в керівництві, управлінні проектами. Добре розумію цілі компанії та як їх досягати. Комунікабельний, легко знаходжу підхід до клієнта, як йому краще продати продукт. Маю досвід управління проектом по доопрацюванню білінгової системи та розробка сайту для компанії.
null
null
Sales
basic
3
Маю досвід роботи в керівництві, управлінні проектами. Добре розумію цілі компанії та як їх досягати. Комунікабельний, легко знаходжу підхід до клієнта, як йому краще продати продукт. Маю досвід управління проектом по доопрацюванню білінгової системи та розробка сайту для компанії.
uk
706b05b6-a455-5da6-9c1b-c3ccadcb09c0
22,285
Менеджер з продажiв
Маю великий досвiд в продажах, гарний командний гравець. Вмiю знаходити спiльну мову з клієнтами, проводити презентації, развивати бренд, формувати цiлi i задачi, формувати плани закупiведь. Легко i швидко навчаюся новому. Шукаю дистанцiйну роботу на тривалий термiн.
null
Збiльшенням клієнтськоi бази, збiльшенню продажiв, збiльшенню маржинальностi, впiзнаваємiсть бренду, участь у висиавках.
Sales
pre
10
Збiльшенням клієнтськоi бази, збiльшенню продажiв, збiльшенню маржинальностi, впiзнаваємiсть бренду, участь у висиавках. Маю великий досвiд в продажах, гарний командний гравець. Вмiю знаходити спiльну мову з клієнтами, проводити презентації, развивати бренд, формувати цiлi i задачi, формувати плани закупiведь. Легко i швидко навчаюся новому. Шукаю дистанцiйну роботу на тривалий термiн.
uk
7ee5d2e7-8fae-55a5-a8a3-b49eb47ecbdd
22,286
Менеджер з продажів
Більшу частину досвіду у продажах я працював в наравлені освітніх програм та курсів, напрям B2C. Маю досвід у продажах 5 років. формат як телефоних продажів, так і живих зустрічей, системи СПІН, Стрейт лайн. Також пройшов школу тренерів, маю навички методолога. Наразі мені цікаво бути частиною IT направлення. Тому що світ не стоїть на місці, і з'являються цікаві та перспективні продукти сфери інформаційних технологій. Буду корисним у просуванні продукту на ринок. Готовий навчатись новому, бути частиною команди, та розвиватись разом з проектом.
Очікую динамічний проект, у якому відбуваються зміни тільки на краще, партнерська атмосфера у колективі, натхненна атмосфера. Проект, де я можу реалізувати свої ідеї та навички. І важливо, щоб продукт приносив користь оточуючим.
Пройшов шлях від інженера теплових мереж до досвідченого спеціаліста з продажів та тренера. Для цього щороку проходив навчання з методик продажів, публічних виступів, постановки голосу, працюю з коучем для покращення своїх показників. Допоміг стажерам виконати, KPI щоб стати менеджерами
Sales
pre
5
Пройшов шлях від інженера теплових мереж до досвідченого спеціаліста з продажів та тренера. Для цього щороку проходив навчання з методик продажів, публічних виступів, постановки голосу, працюю з коучем для покращення своїх показників. Допоміг стажерам виконати, KPI щоб стати менеджерами Більшу частину досвіду у продажах я працював в наравлені освітніх програм та курсів, напрям B2C. Маю досвід у продажах 5 років. формат як телефоних продажів, так і живих зустрічей, системи СПІН, Стрейт лайн. Також пройшов школу тренерів, маю навички методолога. Наразі мені цікаво бути частиною IT направлення. Тому що світ не стоїть на місці, і з'являються цікаві та перспективні продукти сфери інформаційних технологій. Буду корисним у просуванні продукту на ринок. Готовий навчатись новому, бути частиною команди, та розвиватись разом з проектом. Очікую динамічний проект, у якому відбуваються зміни тільки на краще, партнерська атмосфера у колективі, натхненна атмосфера. Проект, де я можу реалізувати свої ідеї та навички. І важливо, щоб продукт приносив користь оточуючим.
uk
430b6ad6-6875-548e-a3dd-33c7d6f49ec1
22,287
Менеджер з продажів
За спеціальністю Бухгалтер. В даній сфері пропрацювала 6 років. Працювала продавцем-консультантом 1 рік в магазині жіночого одягу, а також була менеджером з продажів в Інтернет-магазині 2 роки.
Хочу працювати в надійній компанії та мати кар’єрний ріст.
null
Sales
basic
1
За спеціальністю Бухгалтер. В даній сфері пропрацювала 6 років. Працювала продавцем-консультантом 1 рік в магазині жіночого одягу, а також була менеджером з продажів в Інтернет-магазині 2 роки. Хочу працювати в надійній компанії та мати кар’єрний ріст.
uk
97c1f571-1a29-54c1-9cd0-3ecbd8cd0fde
22,288
Менеджер з продажів
Магазин "Пума" (Квітень 2019 - Травень 2020) Обов'язки: Консультація кліентів, робота з 1С програмою, розміщення товарів, прийом товару Компанія "Якобс" Торговий представник (Серпень 2020- Січень 2022) Обов'язки: Пошук нових кліентів, контроль товару на різних точках, збір інфомації про товар, контроль якості товару на різних точках видачі, контроль ринку збуту, презинтація товарів, послуг, предоставлення документальної звітності про виконану роботу
null
null
Sales
basic
2.5
Магазин "Пума" (Квітень 2019 - Травень 2020) Обов'язки: Консультація кліентів, робота з 1С програмою, розміщення товарів, прийом товару Компанія "Якобс" Торговий представник (Серпень 2020- Січень 2022) Обов'язки: Пошук нових кліентів, контроль товару на різних точках, збір інфомації про товар, контроль якості товару на різних точках видачі, контроль ринку збуту, презинтація товарів, послуг, предоставлення документальної звітності про виконану роботу
uk
4dde2673-abec-5377-8f74-b6bc9b36134b
22,289
Менеджер з продажів
Маю 12-річний досвіт роботи в продажах, управлянні людьми в провідних непродовольчих компаніях України. На даний момент хочу вивчити новий ринок, готова до нивих викликів і навчання.
Хочу продовжувати розвиватися в продажах, готова вчити новий продукт, вивчати новий ринок. Очікую найти роботу в стабільній компанії з дружнім коликтивом, який допоможе мені освоїти новий ринок
Побудова підрозділу з продажу з нуля Активна робота з вип кліентами Розширення ассортименту і постійний приріст по діючим кліентам Активний пошук і залучення до співпраці нових кліентів
Sales
basic
11
Побудова підрозділу з продажу з нуля Активна робота з вип кліентами Розширення ассортименту і постійний приріст по діючим кліентам Активний пошук і залучення до співпраці нових кліентів Маю 12-річний досвіт роботи в продажах, управлянні людьми в провідних непродовольчих компаніях України. На даний момент хочу вивчити новий ринок, готова до нивих викликів і навчання. Хочу продовжувати розвиватися в продажах, готова вчити новий продукт, вивчати новий ринок. Очікую найти роботу в стабільній компанії з дружнім коликтивом, який допоможе мені освоїти новий ринок
uk
434446ae-126b-576b-bb66-34803c3645a2
22,290
Менеджер з продажів
менеджер по роботі з клієнтською базою - 1 рік. Професійні навички: — володію комп’ютером (MS Office (Excel, Word), інтернет); — вміння користуватися офісною технікою; — досвід роботи з клієнтами; — навички Інтернет продажу; — навички ведення документообігу; — грамотна письмова та усна мова; — вміння вільно вести переговори; — Знання мов: українська — рідна; російська – вільно володію; англійська – середній рівень.
Не хочется витрачати весь час, важаю що кожному потрібно трохи вільного часу щоб перезавантажити себе та прийти до роботи з новими силами
null
Sales
pre
1
менеджер по роботі з клієнтською базою - 1 рік. Професійні навички: — володію комп’ютером (MS Office (Excel, Word), інтернет); — вміння користуватися офісною технікою; — досвід роботи з клієнтами; — навички Інтернет продажу; — навички ведення документообігу; — грамотна письмова та усна мова; — вміння вільно вести переговори; — Знання мов: українська — рідна; російська – вільно володію; англійська – середній рівень. Не хочется витрачати весь час, важаю що кожному потрібно трохи вільного часу щоб перезавантажити себе та прийти до роботи з новими силами
uk
079e2c77-0875-52f2-8b1d-9c6f4d509a0f
22,291
Менеджер з продажів/RETENTION MANAGER
3.5 роки досвіду у сфері фінансового ринку. Весь час роботи на посаді RETENTION MANAGER. Досвід торгівлі акціями та робота з кейсом клієнта. Прибуток та збільшення особистого рахунку клієнта. Вміння аналізувати ринок, наявність лідерських якостей та вміння працювати в команді.
null
null
Sales
no_english
3
3.5 роки досвіду у сфері фінансового ринку. Весь час роботи на посаді RETENTION MANAGER. Досвід торгівлі акціями та робота з кейсом клієнта. Прибуток та збільшення особистого рахунку клієнта. Вміння аналізувати ринок, наявність лідерських якостей та вміння працювати в команді.
uk
4a989ccd-8445-5f8e-a122-49a7590a3426
22,292
менеджер з продажів; клієнт-менеджер
Досвід роботи: - керуюча магазином. Зростання об’єму товарообігу на 46%. Зростання показників KPI. Виконання планів на 110% - продавець-консультант мережі магазинів товарів преміум-сегмента. - банк. Керівник проектів і програм, роздрібний бізнес. Сфера діяльності – клієнтська лояльність, маркетингові кампанії, крос-продажі. Функціональні обов’язки: проведення маркетингових кампаній; кураторство преміум-сегмента в частині крос-продажів; відповідальність за крос-продажі пасивних продуктів (депозити, страховки, поточні рахунки) аналіз клієнтських портфелів роздрібного, малого, корпоративного бізнесу і формування пропозицій на основі масиву даних в СRM-системі (сегментація та визначення цільових аудиторій, поведінкові моделі, персональні пропозиції, вибір каналів комунікацій); - страхова компанія. Менеджер з розвитку банківських продажів страхових продуктів. - фріланс - копірайтинг, аналітика. Автор більше, ніж 50 статей для сайтів - Страхова компанія, головний офіс. Начальник відділу партнерських проектів. Запуск продажів нових страхових продуктів через партнерів - банк. Начальник відділу розвитку автокредитування Департаменту маркетингу Головного офісу - банк. Від стажера на відділенні до керівника напрямком «Автокредитування» в Києві та області
Не хочу продавати продукти high risk
null
Sales
pre
11
Досвід роботи: - керуюча магазином. Зростання об’єму товарообігу на 46%. Зростання показників KPI. Виконання планів на 110% - продавець-консультант мережі магазинів товарів преміум-сегмента. - банк. Керівник проектів і програм, роздрібний бізнес. Сфера діяльності – клієнтська лояльність, маркетингові кампанії, крос-продажі. Функціональні обов’язки: проведення маркетингових кампаній; кураторство преміум-сегмента в частині крос-продажів; відповідальність за крос-продажі пасивних продуктів (депозити, страховки, поточні рахунки) аналіз клієнтських портфелів роздрібного, малого, корпоративного бізнесу і формування пропозицій на основі масиву даних в СRM-системі (сегментація та визначення цільових аудиторій, поведінкові моделі, персональні пропозиції, вибір каналів комунікацій); - страхова компанія. Менеджер з розвитку банківських продажів страхових продуктів. - фріланс - копірайтинг, аналітика. Автор більше, ніж 50 статей для сайтів - Страхова компанія, головний офіс. Начальник відділу партнерських проектів. Запуск продажів нових страхових продуктів через партнерів - банк. Начальник відділу розвитку автокредитування Департаменту маркетингу Головного офісу - банк. Від стажера на відділенні до керівника напрямком «Автокредитування» в Києві та області Не хочу продавати продукти high risk
uk
345a8e9d-48ba-5d65-bdc6-7a9ceabd0afc
22,293
Менеджер з продажів, оператор чату, тестувальник, перекладач (японська, англійська, українська, російська мови)
Оператор call-центру (японська мова). Функціональні обов’язки: - Продажі в IT-сфері; - Спілкування з клієнтами через телефонні дзвінки/листування; - Вирішення питань і запитів клієнтів, консультація та допомога; - Просунення проектів; - Робота в CRM системі. Підробіток у якості переклада (ігрова сфера). Перекладач-координатор (англійська і японська мови), клініка «Адоніс». Функціональні обов’язки: - Зустріч іноземних пацієнтів; - Консультування пацієнтів; - Супровід пацієнтів; - Ведення переговорів і листування; - Ведення і заповнення документації; - Переклад відповідної документації. Call Center Operator (Japanese language). Functional Responsibilities: - IT sales; - Communicating with customers via phone calls / mails; - Resolving customer questions, consulting and assistance; - Promoting projects; - Work in the CRM system. Part-time job as a translator (gambling). Translator-coordinator (English and Japanese), Adonis Clinic. Functional responsibilities: - Meeting of foreign patients; - Patient counseling; - Accompaniment of patients; - Negotiation and correspondence; - Maintenance and completion of documentation; - Translation of documentation.
null
null
Other
upper
1
Оператор call-центру (японська мова). Функціональні обов’язки: - Продажі в IT-сфері; - Спілкування з клієнтами через телефонні дзвінки/листування; - Вирішення питань і запитів клієнтів, консультація та допомога; - Просунення проектів; - Робота в CRM системі. Підробіток у якості переклада (ігрова сфера). Перекладач-координатор (англійська і японська мови), клініка «Адоніс». Функціональні обов’язки: - Зустріч іноземних пацієнтів; - Консультування пацієнтів; - Супровід пацієнтів; - Ведення переговорів і листування; - Ведення і заповнення документації; - Переклад відповідної документації. Call Center Operator (Japanese language). Functional Responsibilities: - IT sales; - Communicating with customers via phone calls / mails; - Resolving customer questions, consulting and assistance; - Promoting projects; - Work in the CRM system. Part-time job as a translator (gambling). Translator-coordinator (English and Japanese), Adonis Clinic. Functional responsibilities: - Meeting of foreign patients; - Patient counseling; - Accompaniment of patients; - Negotiation and correspondence; - Maintenance and completion of documentation; - Translation of documentation.
uk
b75150ca-d1c9-57f7-85c9-5b6694bf9c92
22,294
менеджер з продажу
Виявлення потреб клієнта, добір відповідних пропозицій опираюсь на вимоги клієнта, оформлення замовлення, ведення документації по замовленню.
Готова розглянути нові пропозиції, швидко вчусь.
Інфотури до ОАЕ та Туреччини, відвідання профільних семінарів та вебінарів. Збільшила середній чек продажів компанії, збільшила кільсть постійних клієнтів в компанії
Sales
intermediate
2.5
Інфотури до ОАЕ та Туреччини, відвідання профільних семінарів та вебінарів. Збільшила середній чек продажів компанії, збільшила кільсть постійних клієнтів в компанії Виявлення потреб клієнта, добір відповідних пропозицій опираюсь на вимоги клієнта, оформлення замовлення, ведення документації по замовленню. Готова розглянути нові пропозиції, швидко вчусь.
uk
2c4db2f9-43c3-5cf1-94b1-21e6a4bcf513
22,295
менеджер з продажу
Компанія з виготовлення медіа-контенту Wow-How Studio Виконавчий менеджер медіа-проекту Обов'язки: - проектний менеджмент технічної та матеріальної частини проекту (спілкування з підрядниками, робота з командами архітекторів та технологів 3-5 осіб) - пошук та організація підрядників для виробництва матеріальної бази - ведення ділового листування - підготовка сценарію, участь у зйомках - робота з документами, звітами - Пошук та аналітика інформації різного роду (пошук історичних джерел, виробників, пошук необхідних товарів та послуг) Компанія з виробництва спортивного інвентарю SPARTA soft warrior Керуючий партнер, керівник відділу продажів, технолог Обов'язки: - робота із закордонними клієнтами, формування пропозицій для оптових замовників, залучення нових клієнтів - Складання плану промо-акцій та знижок - управління відділом продажів (3 особи), навчання, інформаційна підтримка та контроль - Розширення модельного ряду, оптимізація процесів виробництва - оформлення документів для відправлення замовлень, юридична та інформаційна підтримка міжнародних відправлень - ведення та заповнення планів виробництва, фінансова звітність, робота з міжнародними платіжними системами
null
null
Sales
intermediate
8
Компанія з виготовлення медіа-контенту Wow-How Studio Виконавчий менеджер медіа-проекту Обов'язки: - проектний менеджмент технічної та матеріальної частини проекту (спілкування з підрядниками, робота з командами архітекторів та технологів 3-5 осіб) - пошук та організація підрядників для виробництва матеріальної бази - ведення ділового листування - підготовка сценарію, участь у зйомках - робота з документами, звітами - Пошук та аналітика інформації різного роду (пошук історичних джерел, виробників, пошук необхідних товарів та послуг) Компанія з виробництва спортивного інвентарю SPARTA soft warrior Керуючий партнер, керівник відділу продажів, технолог Обов'язки: - робота із закордонними клієнтами, формування пропозицій для оптових замовників, залучення нових клієнтів - Складання плану промо-акцій та знижок - управління відділом продажів (3 особи), навчання, інформаційна підтримка та контроль - Розширення модельного ряду, оптимізація процесів виробництва - оформлення документів для відправлення замовлень, юридична та інформаційна підтримка міжнародних відправлень - ведення та заповнення планів виробництва, фінансова звітність, робота з міжнародними платіжними системами
uk
c17a5d63-33f5-5763-82a5-f2e41268d63d
22,296
менеджер з продажу
-продаю за технікою SPIN-продажі -заміряю NPS клієнтів -здійснюю cross-sell та up-sell -визначаю KPI для своєї роботи -використовую CRM систему -розробляю скрипти продажу -розробляю товарну матрицю -вмію визначати аудиторію -можу злегкістю відповісти на 100+ заперечень клієнта -відповідально відношусь до роботи -використовую Google-календар -для поставлення цілей і роботи по проектам використовую Notion -вмію працювати з людьми -знаю техніки продажів -люблю комунікації -легко засвоюю нову інформіацію
null
Маю сертифікат з проходження курсу « менеджер з продажу» - курс Олексія Остаповського
Sales
pre
1
Маю сертифікат з проходження курсу « менеджер з продажу» - курс Олексія Остаповського -продаю за технікою SPIN-продажі -заміряю NPS клієнтів -здійснюю cross-sell та up-sell -визначаю KPI для своєї роботи -використовую CRM систему -розробляю скрипти продажу -розробляю товарну матрицю -вмію визначати аудиторію -можу злегкістю відповісти на 100+ заперечень клієнта -відповідально відношусь до роботи -використовую Google-календар -для поставлення цілей і роботи по проектам використовую Notion -вмію працювати з людьми -знаю техніки продажів -люблю комунікації -легко засвоюю нову інформіацію
uk
fb7e019e-60b5-54c4-90bb-0b03a8faa467
22,297
менеджер з продажу
Роздрібна торгівля з товарами які передбачені для використання у домі та багатьох приміщень побуту(це холодильне спорядження,кухонна техніка,пральні машини, телефони,ІТ техніка, телевізори) та роздрібна торгівля сантехнічного презначення(акрілові ванни,вироби с кераміки,керамічна плитка та плитка з керамограніту)
null
null
Sales
no_english
7
Роздрібна торгівля з товарами які передбачені для використання у домі та багатьох приміщень побуту(це холодильне спорядження,кухонна техніка,пральні машини, телефони,ІТ техніка, телевізори) та роздрібна торгівля сантехнічного презначення(акрілові ванни,вироби с кераміки,керамічна плитка та плитка з керамограніту)
uk
c1490a36-435f-5686-84d8-e4a61fe05763
22,298
менеджер з продажу
Співпраця як ФОП із компаніями NK_Partners, ММГ, fforward.ua, UA Anti-crisis NK_Partners. Аутсорсинг Лідогенерації, продаж програми- Менторинг для власників IT компаній. Організація, проведення вебінарів, ведення бази ЦА, робота із залучення клієнтів. Лідогенерація в Лінкедин, побудова команди, організація воронки продажів у Лінкедин. Посада: операційний директор по роботі з клієнтами та Lead Generation Manager із В2В ринками США та Європи.
null
Любов до навчання, прагнення розвиватися в різних сферах життя, лідерські якості, вміння брати відповідальність на себе та самостійно приймати рішення, порядність, комунікабельність, доброзичливість. Одночасно, якісно виконую декілька завдань. Активно беру участь у соціальному житті та благодійних заходах. Маю хобі: дієтологія та фізична культура. Понад 20 років досвід роботи з людьми. Мови: Російська, Українська, Англійська.
Lead Generation
pre
3
Любов до навчання, прагнення розвиватися в різних сферах життя, лідерські якості, вміння брати відповідальність на себе та самостійно приймати рішення, порядність, комунікабельність, доброзичливість. Одночасно, якісно виконую декілька завдань. Активно беру участь у соціальному житті та благодійних заходах. Маю хобі: дієтологія та фізична культура. Понад 20 років досвід роботи з людьми. Мови: Російська, Українська, Англійська. Співпраця як ФОП із компаніями NK_Partners, ММГ, fforward.ua, UA Anti-crisis NK_Partners. Аутсорсинг Лідогенерації, продаж програми- Менторинг для власників IT компаній. Організація, проведення вебінарів, ведення бази ЦА, робота із залучення клієнтів. Лідогенерація в Лінкедин, побудова команди, організація воронки продажів у Лінкедин. Посада: операційний директор по роботі з клієнтами та Lead Generation Manager із В2В ринками США та Європи.
uk
62c2a784-9578-590c-bf54-df3f66e2a88e
22,299