instruction
stringlengths
5
2.61k
input
stringlengths
1
2.71k
output
stringlengths
1
28.6k
Genera un diàleg curt (1-2 frases) en resposta al següent missatge.
Anem a fer una volta en cotxe.
D'acord, on vols anar?
Genera un acudit començant amb la paraula clau donada.
Ovelles
Per què les ovelles no poden anar al cinema? Perquè els hi cauen les llanes! 🐑🍿
Quina és la relació geogràfica entre aquests dos llocs?
Nova Orleans i Dallas
Nova Orleans i Dallas són dues ciutats situades al sud dels Estats Units. Nova Orleans està a l'estat de Louisiana, mentre que Dallas està a l'estat de Texas. Les dues ciutats es troben aproximadament a 505 milles (813 km) de distància, amb Nova Orleans situada a l'est de Dallas. La ruta més directa entre les dues ciutats és prendre la Interstatal 20 cap a l'oest des de Louisiana fins a Dallas.
Resumeix aquest article sobre la història d'Internet al Japó.
Internet a tingut una història llarga i complexa al Japó des dels seus inicis a principis dels anys 90. Després d'algunes experimentacions inicials amb xarxes internacionals, el Japó va optar per desenvolupar les seves pròpies xarxes avançades de recerca, el que li va permetre mantenir-se al capdavant en termes de coneixement i innovació tecnològica. El desenvolupament de la web va jugar un paper important en el creixement de la indústria, i la creació i adaptació de noves tecnologies i serveis va permetre que Internet es convertís en una part integral de la vida quotidiana a la nació.
L'article traça la història d'Internet al Japó, des dels seus inicis a principis dels anys 90 fins al seu creixement i integració en la vida quotidiana. El Japó va experimentar inicialment amb xarxes internacionals abans de decidir desenvolupar les seves pròpies xarxes de recerca, el que va ajudar el país a mantenir-se a l'avantguarda de la innovació tecnològica. La web va jugar un paper important en el creixement de la indústria, i es van crear i adaptar contínuament noves tecnologies i serveis.
Agafa un proverbi existent i converteix-lo en un haiku.
Qui va a temps, va dues vegades.
Temps ben aprofitat, Dos cops el viatge s'escurça, Qui va lent, perd temps.
Analitza les implicacions de la política.
El govern ha introduït regulacions fiscals més estrictes per als productes importats.
Implicacions de la política: Econòmiques: Augment de preus: Les regulacions fiscals més estrictes probablement incrementaran el cost dels productes importats, fet que podria traduir-se en un augment dels preus per al consumidor final. Disminució de la competitivitat: Les noves regulacions poden dificultar la competència dels productes importats amb els productes locals, afectant negativament la diversitat de l'oferta i possiblement conduint a un mercat més monòton. Impacte en el comerç internacional: La decisió del govern pot tenir repercussions negatives en les relacions comercials amb els països d'origen dels productes importats, possiblement provocant tensions o mesures de represàlia. Reforç de la indústria local: Les regulacions fiscals més estrictes podrien beneficiar la producció nacional, ja que els productes locals es tornarien més competitius. Socials: Accés a productes: Els consumidors podrien veure reduït l'accés a productes importats a causa de l'increment de preus, especialment per a productes considerats de primera necessitat. Desigualtat: L'impacte negatiu en el preu dels productes importats pot afectar amb més força a les persones amb menys recursos econòmics. Polítiques: Pressió política: La decisió del govern pot generar oposició per part dels sectors que es veuen afectats per les regulacions, com ara importadors o distribuïdors. Replantejament de la política comercial: L'impacte de les noves regulacions podria obligar el govern a replantejar la seva estratègia comercial i a buscar un equilibri entre la protecció de la indústria nacional i la promoció del comerç internacional. En resum: La introducció de regulacions fiscals més estrictes per als productes importats pot tenir un impacte complex i multifacètic, amb conseqüències positives i negatives per a diferents sectors de la societat. És important analitzar a fons l'impacte de la política i buscar solucions que garanteixin un equilibri entre la protecció de la indústria nacional i la promoció del benestar dels consumidors.
Reformuleu la frase per a destacar la importància de la tasca.
Hem de completar la tasca a temps.
La tasca que hem de completar és d'una importància crucial, per tant, cal que la finalitzem a temps.
Identifica una millora que es podria fer a un lloc web donat.
www.exemple.com
Una millora que es podria fer al lloc web www.exemple.com seria afegir un formulari de contacte més visible. Moltes vegades, els usuaris tenen preguntes o necessiten informació específica i no saben com contactar amb l'empresa. Un formulari clar i accessible, situat a un lloc prominent del lloc web, permetria als usuaris contactar amb l'equip de manera ràpida i senzilla.
Triï dues de les següents paraules i proporcioni una frase d'exemple per a cadascuna.
desconcertat; amable
1. Desconcertada: Després d'escoltar la broma de la seva amiga, va tenir una expressió desconcertada a la cara mentre intentava entendre el punt final. 2. Amable: L'amfitrió era amable i es va assegurar que tots els seus convidats estiguessin còmodes i ben alimentats.
Donada la següent recepta, converteix-la a mesures mètriques.
5 cullerades de mantega
75 grams de mantega
Trieu un conjunt de dades i creeu una entrada curta al bloc sobre el conjunt de dades.
Conjunt de Dades: Dades del Canvi Climàtic Global
El canvi climàtic global és un problema de preocupació creixent a tot el món, i al llarg dels anys, s'han dut a terme més investigacions per recollir dades i coneixements sobre el tema. En aquesta entrada al bloc, discutirem i analitzarem el conjunt de dades del Canvi Climàtic Global, que presenta tendències de temperatura global i els seus efectes sobre els patrons meteorològics, els nivells del mar i els canvis en els ecosistemes. El conjunt de dades està compost per registres i mesures preses per diferents agències com la NASA, la NOAA i la Met Office del Regne Unit, i s'ha recopilat al llarg del segle passat. Les dades inclouen registres de temperatura de la superfície terrestre, l'atmosfera i els oceans. Analitzant les dades, queda clar que la tendència a llarg termini de l'augment de les temperatures globals és innegable. El conjunt de dades mostra que la temperatura global ha anat augmentant constantment a una taxa mitjana de 0,17 °C per dècada des de finals del segle XIX. Un dels impactes més significatius d'aquest augment de la temperatura global és l'augment dels nivells del mar. A mesura que els casquets polars es fonen, els nivells del mar augmenten gradualment, i aquest conjunt de dades també indica que l'augment mitjà del nivell del mar al llarg del segle passat ha estat al voltant de 1,8 mm per any. El conjunt de dades del Canvi Climàtic Global també pot ajudar-nos a comprendre els impactes de l'escalfament global sobre els canvis en els ecosistemes. L'acidificació dels oceans, el blanqueig dels corals i els canvis en els patrons de precipitació tenen un efecte directe sobre la biodiversitat del nostre planeta. En conclusió, el conjunt de dades del Canvi Climàtic Global ens proporciona coneixements valuosos sobre el problema urgent del canvi climàtic. Les dades són clares: les temperatures globals estan augmentant, i això està tenint un impacte significatiu en el nostre planeta. És important que aquestes dades estiguin a disposició del públic, ja que poden ajudar les persones a comprendre millor la importància de prendre mesures per combatre el canvi climàtic.
Analitza la frase donada i utilitza les troballes per construir una nova frase.
Els gats es van estirar al sol.
El sol escalfava els gats estirats.
Descriu un problema que el producte donat està dissenyat per resoldre.
Producte: chatbot basat en intel·ligència artificial
El chatbot impulsat per la IA està dissenyat per a resoldre el problema de proporcionar suport i assistència al client de manera instantània. Moltes empreses i organitzacions s'enfronten al repte de proporcionar respostes ràpides i precises a les consultes dels clients i d'abordar les seves inquietuds de manera puntual i eficient. També es dedica una quantitat considerable de temps i recursos humans a gestionar les interaccions amb els clients. Un chatbot impulsat per la IA ofereix una solució a això, ja que pot respondre a les consultes dels clients les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, permetent que les empreses proporcionin assistència en temps real als seus clients, reduint el temps de resposta i els costos operatius alhora que milloren la satisfacció del client.
Estima el cost dels articles enumerats.
1 jaqueta - 50 dòlars, 8 samarretes - 40 dòlars cada una
En base a la informació proporcionada, el cost estimat dels articles llistats seria el següent: - El cost d'1 jaqueta a 50 dòlars seria de 50 dòlars. - El cost de 8 camises a 40 dòlars cada una seria de 320 dòlars (8 multiplicat per 40). En total, el cost estimat dels articles llistats (1 jaqueta i 8 camises) seria de 370 dòlars.
Genera una frase que il·lustri la seqüència d'esdeveniments en la narració donada.
La Karen està esperant a la cua al supermercat.
La Karen està actualment a la cua de la botiga d'aliments, esperant pacientment el seu torn per pagar.
Donat un programa en Python, troba els errors al programa i suggereix correccions.
for n in range(10): print(n)
El codi proporcionat ja està correcte i no presenta errors. Aquest codi crea un bucle "for" que recorre els números de 0 a 9 (10 en total) i en imprimeix cada un a la consola. Tot i que no hi ha errors, aquí tens algunes idees per modificar el codi i fer-lo més interessant: Imprimir cada número amb un text descriptiu: ```python for n in range(10): print(f"El número {n} és:") ``` Sumar tots els números: ```python suma = 0 for n in range(10): suma += n print(f"La suma dels números del 0 al 9 és: {suma}") ``` Imprimir els números parells: ```python for n in range(10): if n % 2 == 0: print(f"El número {n} és parell") ``` Aquests són només algunes idees per començar a jugar amb el codi.
Converteix aquesta temperatura a graus Celsius.
29 °C
La temperatura és de 29,44 °C.
Crea una analogia comparant els dos termes donats.
Termes: Alleujament i Joia
L'alleujament és com la pluja que calma la set d'una terra seca, mentre que la joia és com la flor que s'obre radiant sota el sol.
La següent frase és un pensament complet? Escriu cert o fals.
Els meus amics van arribar.
Cert
Reescriu la frase amb un llenguatge de gènere neutral.
Un venedor està fent una presentació.
Un professional està fent una presentació.
Genera una llista de totes les paraules de la frase excepte les conjuncions.
El Joan i jo estàvem dinant junts.
El Joan, jo, estàvem, dinant, junts.
Classifica una declaració donada.
L'energia solar és la forma d'energia més neta i renovable.
Classificació: Ciència ambiental/Fets/Energia alternativa.
Reescriu aquesta frase amb una fraseologia més concisa.
No cal dur a terme un procés que emfasitzi el fet que no hi haurà cap tipus d'implicació de res que estigui dissenyat per causar danys.
No calen accions nocives.
Llegeix el següent fragment i identifica un exemple de llenguatge figuratiu.
Els meus problemes tenen ales i s'enlairen cap al cel.
L'exemple de llenguatge figuratiu a la frase "Els meus problemes tenen ales i s'enlairen cap al cel" és una personificació, ja que els problemes reben la capacitat humana de volar amb ales.
Genera un resum de l'article que s'ha proporcionat.
Els investigadors han seqüenciat amb èxit el codi genètic de l'organisme més gran conegut, una espècie d'arbre anomenada Hyperion.
Un equip d'investigadors ha aconseguit seqüenciar el genoma complet de l'Hyperion, l'arbre més gran conegut del món. Aquest èxit obre noves portes a la comprensió de la biologia d'aquesta espècie d'arbre, i podria aportar informació valuosa per a la seva conservació.
Enginyeria inversa d'una estratègia de màrqueting de continguts per a una nova empresa emergent.
La startup està especialitzada en tecnologia d'intel·ligència artificial i aprenentatge automàtic.
Per revertir la enginyeria d'una estratègia de màrqueting de continguts per a una nova startup especialitzada en tecnologia d'IA i aprenentatge automàtic, necessitaríem analitzar estratègies de màrqueting de continguts reeixides d'altres empreses en el mateix o un nínxol similar. Aquí teniu alguns passos que es podrien seguir: 1. Anàlisi de la competència: Identificar els principals competidors en la indústria de la tecnologia d'IA i aprenentatge automàtic i analitzar les seves estratègies de màrqueting de continguts. Això ens donarà informació sobre el tipus de contingut que està connectant amb el públic objectiu, els canals que estan utilitzant per arribar al seu públic i la freqüència de la seva distribució de contingut. 2. Definir el públic objectiu: El següent pas seria definir el públic objectiu per a la nostra startup. Això ens ajudaria a entendre els punts dolents, les necessitats i les preferències del nostre públic objectiu, que informarien els temes de contingut en què ens centrem. 3. Crear un calendari de contingut: Basant-se en els coneixements de l'anàlisi de la competència i la definició del públic objectiu, es pot crear un calendari de contingut que descrigui els temes, els canals i la freqüència de la distribució de contingut. És important assegurar-se que el contingut sigui d'alta qualitat, informatiu i rellevant per al públic objectiu. 4. Utilitzar la narració: La narració és una eina poderosa que pot ajudar a crear una connexió emocional amb el públic. La startup podria utilitzar la narració per compartir el viatge de la seva fundació, la seva missió i visió, i l'impacte que la seva tecnologia pretén tenir. 5. Mesurar i ajustar: Finalment, és important mesurar l'efectivitat de l'estratègia de màrqueting de continguts i fer els ajustaments necessaris. Això podria incloure el seguiment del trànsit del lloc web, la participació a les xarxes socials i les taxes de conversió per veure què funciona i què s'ha de millorar. Seguint aquests passos, la startup pot revertir la enginyeria d'una estratègia de màrqueting de continguts que l'ajudi a connectar-se amb el seu públic objectiu i augmentar la seva visibilitat i credibilitat en la indústria de la tecnologia d'IA i aprenentatge automàtic.
Dona un títol a aquest article.
Aquest article se centra en l'anàlisi del poder predictiu dels models d'aprenentatge automàtic basats en l'optimització dels seus hiperparàmetres.
Afinació d'hiperparàmetres: Desvetllant el poder predictiu dels models d'aprenentatge automàtic
Donat un article, fes un resum en una sola frase.
Un nou estudi ha descobert que el consum de xocolata pot tenir beneficis per a la salut, com ara reduir la inflamació i millorar el flux sanguini.
Un estudi recent suggereix que consumir xocolata pot reduir la inflamació i millorar la circulació sanguínia, cosa que pot comportar beneficis per a la salut.
Donat un conjunt de mides de sabates, suma la mida total.
Talla 4, Talla 7, Talla 9
La mida total de les sabates és de 20.
Escriu un paràgraf que expliqui una idea donada.
La comunicació és essencial en qualsevol relació.
La comunicació és la pedra angular de qualsevol relació, tant personal com professional. Essencialment, és l'art d'intercanviar informació, pensaments i sentiments entre persones, i pot tenir un gran impacte en l'èxit i la salut de la relació. Una bona comunicació promou la comprensió, la confiança i el respecte entre les parts, mentre que la seva absència pot provocar malentesos, conflictes i la descomposició final de la relació. En essència, la comunicació eficaç actua com el ciment que manté unides les relacions, convertint-la en un component indispensable i vital que s'ha de cultivar i perfeccionar.
Deriva una expressió matemàtica de la frase.
El nombre total de visitants al zoo és tres vegades el nombre d'animals al safari.
Sigui V el nombre total de visitants al zoo i sigui A el nombre d'animals al safari. L'expressió matemàtica que es pot derivar de la frase donada és: V = 3A
A la frase següent, substituïu la paraula "pont" per un sinònim.
El pont que uneix els dos països es va acabar el 2021.
La passarel·la que connecta els dos països es va completar el 2021.
Classifica els següents tres elements com a eines, materials o mètodes.
1. Palanca 2. Claus 3. Algorisme
1. Palanca: Eina 2. Claus: Eina 3. Algorisme: Mètode
Troba un sinònim de la paraula donada que descrigui millor el context en què s'utilitza.
En Joan tenia un objectiu ambiciós, però era reticent a perseguir-lo.
dubitatiu
Escriu cinc adjectius que descriguin millor aquesta persona.
Persona: Steve Jobs
1. Innovador 2. Visionari 3. Carismàtic 4. Determinat 5. Perfeccionista
Classifica les següents flors com a anuals o perennes.
Calèndules, margarida, gira-sol
Calèndules, margarida i gira-sol són anuals.
Formula una equació matemàtica per a la següent expressió polinòmica.
2x² + 5x - 3
L'equació matemàtica per a l'expressió polinòmica donada és f(x) = 2x^2 + 5x - 3.
Classifica les tres paraules següents com a "triangle", "cercle" o "quadrat".
Paral·lelogram, pentàgon, octògon
Les paraules donades no es poden classificar com a "triangle", "cercle" o "quadrat". El paral·lelogram, el pentàgon i l'octàgon són tots polígons.
Expliqueu com funcionen els dos processos donats.
Selecció natural i selecció artificial
La Selecció Natural i la Selecció Artificial: Com Funcionen? La selecció natural és un procés bàsic de la vida que ha donat forma a la diversitat dels éssers vius al llarg de milions d'anys. Es basa en la idea que els individus amb trets que els permetin sobreviure i reproduir-se millor en un entorn determinat tindran més descendència que els que no els tenen. Aquesta descendència heretarà els trets favorables dels seus pares, i així, amb el pas del temps, la població evolucionarà, adaptant-se al seu entorn. Per exemple, imagineu una població de ratolins que viuen en un camp amb molta herba verda. Els ratolins amb pelatge marró tenen més possibilitats de camuflar-se i escapar dels depredadors, mentre que els ratolins amb pelatge blanc són més fàcilment detectats. En aquest cas, els ratolins marrons tindran més descendència, i amb el pas del temps, la població de ratolins marrons augmentarà, mentre que la població de ratolins blancs disminuirà. La selecció artificial, per altra banda, és un procés controlat per l'ésser humà. Consisteix en seleccionar els individus amb trets desitjables per a la cria, i així, augmentar la freqüència d'aquests trets a la població. Aquest procés s'ha utilitzat durant milers d'anys per a domesticar animals i cultius. Per exemple, els gossos han estat seleccionats artificialment per a diversos treballs i característiques: gossos pastorets per a pasturar, gossos de caça per a caçar, i gossos de companyia per a fer companyia. La selecció artificial també s'ha utilitzat per a crear varietats de plantes amb característiques desitjables com ara un major rendiment, un sabor millor o una resistència a les plagues. En resum, la selecció natural és un procés natural que impulsa l'evolució, mentre que la selecció artificial és un procés controlat per l'home que pot generar canvis en la diversitat dels éssers vius.
Desenvolupa una frase que utilitzi adequadament les paraules del vocabulari donades.
prolífic, actitud
El seu caràcter prolífic i la seva actitud positiva van convertir-lo en un dels autors més reconeguts del país.
Pots trobar l'error en aquest codi? Mostra la línia que conté l'error.
```python def quick_sort(arr): if len(arr) < 2: return arr else: pivot = arr[0] menors = [i for i in arr[1:] if i <= pivot] majors = [i for i in arr[1:] if i > pivot] return quick_sort(menors) + [pivot] + quick_sort(majors) ```
L'error està en aquesta línia: `if qui(arr) < 2:` Ha de ser `if len(arr) < 2:`
Desenvolupa un algorisme que permeti cercar de manera eficient una paraula clau donada en una llista d'elements.
Llista d'articles: [macarrons, poma, plàtan, julivert, tomàquet] Paraula clau: poma
Algorisme de cerca lineal: Objectiu: Trobar la paraula clau "poma" dins de la llista d'articles. Pas 1: Començar al principi de la llista d'articles. Pas 2: Comparar l'article actual amb la paraula clau "poma". Pas 3: Si l'article actual és igual a la paraula clau, s'ha trobat la paraula clau i el procés finalitza. Pas 4: Si l'article actual no és igual a la paraula clau, passar al següent article de la llista. Pas 5: Repetir els passos 2-4 fins que s'arribi al final de la llista o fins que s'hagi trobat la paraula clau. Resultat: En aquest cas, la paraula clau "poma" es troba a la llista d'articles, a la segona posició.
Donada una situació, descriu la resposta de servei al client més apropiada.
Un client insatisfè expressa la seva decepció per la seva recent compra.
La resposta de servei al client més adequada en aquesta situació seria expressar empatia i comprensió cap a la decepció del client. El representant hauria de disculpar-se per la seva experiència negativa i demanar més detalls sobre el problema específic que va tenir amb la seva compra recent. Escoltar amb atenció i reconèixer les seves preocupacions ajudarà el client a sentir-se escoltat i entès. Després d'avaluar la situació, el representant hauria d'oferir una solució alineada amb les polítiques de la companyia, com ara un reemplaçament, un reemborsament o una altra forma de compensació. L'objectiu final és resoldre el problema a satisfacció del client i recuperar la seva confiança en l'empresa.
En cas de desastre natural, enumera possibles procediments de seguretat i consells.
Desastre natural: riuada sobtada
Les inundacions sobtades són extremadament perilloses i poden passar de sobte. Si s'ha emès un avís d'inundació sobtada a la vostra zona, és important que el prengueu seriosament i actuï immediatament per garantir la vostra seguretat. A continuació, s'indiquen algunes mesures de seguretat i consells a seguir durant una inundació sobtada: 1. Evacuar: Si se us aconsella que evacueu la vostra llar, feu-ho immediatament. Seguiu les rutes especificades per les autoritats locals, ja que seran la manera més segura de sortir de la zona. 2. Moure's a un terreny més alt: Si no podeu evacuar, moveu-vos a un terreny més alt immediatament. Eviteu caminar o conduir per aigües inundades, ja que només 15 centímetres d'aigua en moviment us poden fer perdre l'equilibri i 60 centímetres d'aigua poden arrossegar la majoria dels vehicles. 3. Eviteu les zones baixes: Mantingueu-vos allunyats de les zones baixes, com ara fosses, passos subterranis o aparcaments subterranis, ja que són propensos a inundacions. 4. Assegureu la vostra llar: Si teniu temps, apagueu els serveis públics als interruptors o vàlvules principals i desconnecteu els aparells elèctrics. No toqueu equipaments elèctrics si esteu mullats o asseguts en aigua. 5. Mantingueu-vos informats: Mantingueu el vostre ràdio o televisió sintonitzats amb les actualitzacions meteorològiques locals i la informació d'emergència, i seguiu els consells de les autoritats locals. 6. No entreu a les aigües inundades: No entreu a les aigües inundades, ja que poden estar contaminades amb materials perillosos o portar residus perillosos. Eviteu el contacte amb l'aigua de la inundació i renteu-vos les mans i qualsevol altra part de la pell que entri en contacte amb ella. 7. Prepareu-vos per a la interrupció del corrent elèctric: Tingueu un kit d'emergència preparat en cas que perdi el corrent elèctric, amb articles com ara llanternes, bateries, aigua, aliments no peribles i subministraments de primers auxilis. 8. Després de la inundació, espereu que les autoritats declarin que la zona és segura: No torneu a casa fins que les autoritats locals hagin declarat que la zona és segura. Un cop torneu a casa, tingueu precaució, ja que l'aigua de la inundació pot haver danyat l'estructura de la vostra llar o haver deixat materials perillosos.
Suggereix un camí professional.
M'interessa la salut.
Si estàs interessat en seguir una carrera en el sector sanitari, hi ha molts camins que pots prendre en funció dels teus interessos, habilitats i educació. Alguns rols potencials a considerar inclouen convertir-se en metge, infermer, auxiliar mèdic, tècnic sanitari o administrador sanitari. Per convertir-se en metge o infermer, hauràs d'assistir a la facultat de medicina o infermeria i completar la residència o la formació clínica. Els auxiliars mèdics solen completar un programa de màster i han d'obtenir una llicència per exercir. També hi ha molts rols tècnics dins del camp sanitari que requereixen una formació o certificació especialitzada, com ara tècnics de laboratori mèdic o tecnòlegs radiològics. Si estàs interessat a treballar en el costat empresarial o administratiu de la salut, un títol en administració de la salut o un camp relacionat pot ajudar-te a preparar-te per a rols com ara gestor o administrador sanitari. En definitiva, el camp sanitari és vast i ofereix moltes oportunitats per a aquells interessats a marcar la diferència en la vida dels altres. Val la pena prendre's el temps per investigar i explorar els diversos camins professionals disponibles per trobar el que més s'adapti a tu.
Resumeix els dos fragments en una frase.
Passatge 1: Els fabricants van començar a utilitzar robots per realitzar tasques repetitives, com ara pintar i soldar, a finals dels anys 50. Els robots estaven dissenyats per ser precisos, fiables i capaços de treballar constantment sense necessitat de descans. Passatge 2: Amb el temps, els robots s'utilitzarien en una gran varietat d'indústries, des de l'automoció i l'aeroespacial fins a la salut i els productes de consum. S'utilitzarien per muntar peces, moure materials i paquets, detectar i inspeccionar peces, i fins i tot realitzar cirurgies.
Des de finals de la dècada del 1950, robots precisos i fiables s'han utilitzat en indústries que van de l'automoció a la salut per a tasques repetitives com ara muntatge, manipulació de materials, inspecció i fins i tot cirurgia, tot sense necessitat de descans.
La festa de l'oficina serà organitzada de manera divertida.
Organitzar la festa de l'oficina serà divertit.
Tothom gaudirà de l'organització de la festa de l'oficina.
Determina la manera més ràpida d'anar del punt A al punt B utilitzant el transport públic.
Punt A: París, França Punt B: Niça, França
La manera més ràpida d'anar de París a Niça amb transport públic és agafar un tren d'alta velocitat TGV directe. El viatge dura unes 5 hores i 30 minuts. Els trens de París a Niça surten de l'estació de París Gare de Lyon i arriben a l'estació de Gare de Nice-Ville. Hi ha diverses sortides al llarg del dia. Pots reservar el bitllet en línia o comprar-lo directament al taulell de bitllets de l'estació.
Descriu el personatge principal d'aquest llibre.
Llibre: Matar un rossinyol per Harper Lee
El personatge principal de To Kill a Mockingbird, de Harper Lee, és Scout Finch, també coneguda com a Jean Louise Finch. Scout és una noia jove que viu a Maycomb, Alabama, durant la Gran Depressió. És intel·ligent, precoç i curiosa, i sovint diu el que pensa, cosa que a vegades li porta problemes. Scout també és compassiva i intenta veure el bé en la gent, fins i tot quan no sembla que se'l mereixin. Al llarg de la novel·la, Scout creix i madura, aprenent sobre el racisme, el prejudici i la injustícia, així com la importància de l'empatia i la comprensió. És un personatge dinàmic que serveix com a narrador de la història, proporcionant als lectors perspectives sobre els esdeveniments de la novel·la a través de la seva perspectiva única.
Reordena els següents fragments de text per a formar una història.
Tenia un pla. Una figura alta i fosca va aparèixer a les ombres. Una missió secreta.
Una figura alta i fosca va aparèixer a les ombres. Tenia un pla. Era una missió secreta.
Edita la frase següent per a fer-la més concisa: "La majoria de la gent viu a ciutats i pobles, cosa que els permet tenir accés als recursos i als llocs de treball que la ciutat o el poble proporcionen".
La majoria de la gent viu a ciutats i pobles, cosa que els proporciona accés a recursos i llocs de treball.
Aquesta és una bona revisió. La frase ara és més concisa i fàcil de llegir.
Troba i ressalta la paraula incorrecta en una frase.
L'home portava una corbata morada, un jersei marró i una jaqueta groga.
L'home portava una corbata morada, un jersei marró i una jaqueta groga.
Detecteu si la frase següent conté alguna errada factual. Escriviu 1 per a un error i 0 per a cap error.
El Parlament Australià es troba a Sydney.
1
Troba el camí més curt entre dues ciutats.
Sortida: Las Vegas Destí: Phoenix
El camí més curt per carretera des de Las Vegas, Nevada fins a Phoenix, Arizona és d'aproximadament 297,4 milles (478,6 km) via US-93 S. Normalment es tarda unes 4 hores i 48 minuts a viatjar, depenent del trànsit.
Elimina el biaix inconscient de la següent declaració.
És un bon polític perquè és un home.
La seva capacitat com a polític no està relacionada amb el seu gènere. Aquesta afirmació pot considerar-se un biaix inconscient i no està justificada.
Identifica el gènere d'aquesta pel·lícula.
La Matriu
Matrix és una pel·lícula d'acció i ciència ficció.
Pren les dades JSON següents i converteix la sortida en una taula.
{ "1": { "Nom": "John", "Edat": 20 }, "2": { "Nom": "Jane", "Edat": 25 }, "3": { "Nom": "Nancy", "Edat": 30 }, "4": { "Nom": "Alex", "Edat": 35 } }
| Id | Nom | Edat | |---|---|---| | 1 | John | 20 | | 2 | Jane | 25 | | 3 | Nancy | 30 | | 4 | Alex | 35 |
Reorganitza la següent frase per millorar-ne l'estructura.
L'esforç incansable i la dedicació donaran com a resultat una recompensa increïble.
Un esforç incansable i la dedicació portaran a una recompensa increïble.
Compara l'afirmació proporcionada amb un altre concepte utilitzant la figura retòrica de la hipèrbole.
El seu somni és més gran que la vida.
El seu somni és més gran que l'univers mateix.
Classifica la frase següent en les categories adequades: 1) Informativa; 2) Argumentativa; 3) Descriptiva.
Va ser un examen molt difícil.
3) Descriptiu
Millora l'estructura gramatical de la frase donada.
Em sorprèn la bona notícia.
La bona notícia em deixa bocabadat.
Donat l'input, crea 2 subobjectius que ajudin la persona a assolir l'objectiu final.
L'objectiu és dominar l'espanyol en un any.
Sub-objectiu 1: Practicar la parla i l'escolta en castellà durant almenys 30 minuts al dia utilitzant recursos d'aprenentatge d'idiomes, com ara podcasts o cursos en línia, per a millorar la fluïdesa i la comprensió. Sub-objectiu 2: Trobar un company d'intercanvi lingüístic per a practicar la parla i l'ús del castellà en situacions de la vida real per a millorar les habilitats de parla i d'escolta.
Afegeix dos adjectius separats per comes que descriguin una posta de sol.
El cel estava pintat amb tons de ______ ___.
El cel s'havia pintat amb tons de foc vibrant.
Resumeix el text següent en un màxim de 15 paraules.
La enginyeria de programari és l'aplicació de l'enginyeria al disseny, desenvolupament, implementació, proves i manteniment de programari mitjançant un mètode sistemàtic.
La enginyeria de programari és un mètode sistemàtic per dissenyar, desenvolupar, implementar, provar i mantenir programari.
Reformula la frase següent de manera positiva.
No és la millor opció.
És una opció acceptable, però podria haver-hi opcions més preferibles.
Edita la frase següent de manera que soni més formal.
La gent hauria de començar a pensar més en el medi ambient.
Les persones haurien de començar a reflexionar més profundament sobre la preservació del medi ambient.
Compara i contrasta dos líders de la indústria tecnològica.
Elon Musk i Jeff Bezos
Elon Musk i Jeff Bezos són dos dels líders més exitosos de la indústria tecnològica, tots dos coneguts pel seu esperit emprenedor, les seves idees innovadores i la seva capacitat de convertir les seves empreses en negocis de classe mundial. No obstant això, malgrat les seves similituds, també hi ha diferències significatives entre Musk i Bezos en les seves aproximacions al lideratge. Musk, el conseller delegat de Tesla i SpaceX, és conegut pels seus objectius audasius i les seves visions a llarg termini que empenyen els límits del que es considera possible. Té la reputació de ser un líder pràctic, profundament involucrat en els detalls tècnics dels productes i serveis de les seves empreses. Musk també és conegut pel seu estil de comunicació no convencional, sovint fent anuncis a les xarxes socials i utilitzant un llenguatge valent i provocador. Bezos, d'altra banda, és el fundador i antic conseller delegat d'Amazon i és conegut per la seva intensa concentració en la satisfacció del client i el creixement a llarg termini. Se'l considera àmpliament un líder basat en dades, que basa moltes de les seves decisions en l'anàlisi quantitativa en lloc de la intuïció. Bezos també és conegut pel seu enfocament metòdic a la gestió de riscos, ponderant amb cura els riscos i recompenses potencials de qualsevol decisió. Malgrat les seves diferències d'estil, tant Musk com Bezos han aconseguit un gran èxit a través de les seves empreses. Tots dos han demostrat la seva capacitat d'innovar, crear nous mercats i interrompre les indústries existents. No obstant això, les seves aproximacions al lideratge varien, amb Musk sent més un visionari atrevit, mentre que Bezos és més metòdic i basat en dades. En definitiva, els seus estils contrastants demostren els molts camins diferents cap a l'èxit en la indústria tecnològica.
Convertir una adreça IPv4 a binari.
128.178.163.54
L'adreça IPv4 128.178.163.54 es pot convertir a binari de la següent manera: Primer, dividirem l'adreça IP en els seus quatre octets: 128, 178, 163 i 54. Després, convertirem cada octet a binari: 128: 10000000 178: 10110010 163: 10100011 54: 00110110 Per tant, la representació binària de l'adreça IPv4 128.178.163.54 és: 10000000.10110010.10100011.00110110
Escull dos personatges d'una pel·lícula i explica en què són diferents.
Personatges: Tony Stark i Obadiah Stane (de la pel·lícula Iron Man)
Tony Stark i Obadiah Stane són dos personatges de la pel·lícula Iron Man, però tenen personalitats, motivacions i comportaments notablement diferents. Tony Stark, també conegut com Iron Man, és el protagonista de la pel·lícula. És un enginyer, inventor i propietari de Stark Industries. Stark és conegut pel seu enginy, el seu sentit de l'humor sarcàstic i el seu comportament encantador però narcisista. No obstant això, després de ser capturat i empresonat per terroristes que el van obligar a construir armes, canvia d'opinió i se centra en utilitzar la seva intel·ligència i recursos per ajudar els altres, convertint-se finalment en un superheroi. D'altra banda, Obadiah Stane és el principal antagonista de la pel·lícula. És amic i soci de negoci de Stark, però darrere del vel de l'amistat està secretament gelós del geni i l'èxit de Tony. És manipulador, enganyós i amb set de poder, i no s'atura davant de res per avançar els seus propis interessos. Finalment, es torna contra Tony i intenta apoderar-se de Stark Industries i destruir Tony. En resum, Tony Stark i Obadiah Stane són dos personatges molt diferents a la pel·lícula Iron Man, amb personalitats, motivacions i accions contrastants. Tony es converteix en un heroi, mentre que Obadiah acaba sent el dolent.
Per crear un palíndrom, completa aquesta frase.
No hi ha llimona
Sense llimona, sense meló.
Escriu una equació per a un problema donat.
Calcula la força neta quan dues forces de 4N i 6N actuen en la mateixa direcció.
Si dues forces de magnitud 4N i 6N actuen en la mateixa direcció, la força neta que actua sobre l'objecte es pot calcular utilitzant l'equació: Força neta = F1 + F2 On F1 = 4N i F2 = 6N Per tant, substituint els valors obtenim: Força neta = 4N + 6N = 10N Així doncs, quan dues forces de 4N i 6N actuen en la mateixa direcció, la força neta que actua sobre l'objecte serà de 10N.
Revisa el següent paràgraf per millorar el seu flux i coherència.
Ahir a la nit, em vaig anar al llit a les 11:30. Després, vaig llegir un llibre abans de dormir. El llibre era una novel·la de misteri. Es deia "El secret de l'ombra". Em vaig quedar adormit cap a la mitjanit. Havia gaudit llegint-lo.
Ahir a la nit, em vaig anar al llit a les 11:30 pm i vaig decidir llegir un llibre abans de dormir. La novel·la de misteri, "El secret de l'ombra", va captar la meva atenció, i finalment vaig gaudir de la lectura. Finalment, em vaig quedar adormit cap a la mitjanit.
Determina el volum d'un cub amb costats de 4 cm de llarg.
4 centímetres
El volum d'un cub amb costats de 4 cm de llarg és 4 x 4 x 4 = 64 centímetres cúbics.
Reescriu la frase per incloure un adverbi.
Ella va cuinar el menjar.
Ella va cuinar el menjar amb habilitat.
Construïu una conversa entre dues persones relacionada amb el tema.
Vehicles elèctrics
Persona 1: Ei, has sentit a parlar dels nous vehicles elèctrics que s'estan posant de moda avui dia? Persona 2: Sí, he llegit sobre ells. Semblen bastant interessants i respectuosos amb el medi ambient. Persona 1: Totalment! He estat pensant a canviar el meu cotxe vell per un d'elèctric. No produeixen emissions i tenen un cost de combustible més baix. Persona 2: Això sona genial! Però he sentit a dir que tenen un abast limitat i pot ser difícil trobar estacions de càrrega. Persona 1: En realitat, molts cotxes elèctrics ara tenen un abast de més de 200 milles amb una sola càrrega. A més, hi ha cada vegada més estacions de càrrega que apareixen arreu. Persona 2: Eh, bé saber-ho. Definitivament hauré de buscar-los més. Persona 1: Ho hauries de fer! També hi ha incentius financers per comprar un cotxe elèctric, inclosos crèdits fiscals i rebaixes. Persona 2: Bon punt. Definitivament faré una mica de recerca i veuré si un cotxe elèctric és el que busco. Gràcies per dir-me-ho! Persona 1: No hi ha de què! Només faig la meva part per ajudar el medi ambient i reduir la nostra dependència dels combustibles fòssils.
Escriu una possible solució al problema. Presenta la solució.
Hi ha una quantitat creixent de residus plàstics i està danyant el medi ambient.
Una possible solució per reduir els residus plàstics i el seu efecte perjudicial sobre el medi ambient és implementar polítiques que incentivin el reciclatge, redueixin els plàstics d'un sol ús i promoguin l'ús d'alternatives biodegradables. Els governs i les empreses poden col·laborar en la implementació de sistemes eficaços de gestió de residus i animar el públic a participar en programes de reciclatge. A més, educar la gent sobre l'impacte dels residus plàstics al medi ambient pot inspirar un comportament de consum més conscient, reduint la demanda general de plàstics d'un sol ús. En prendre aquestes mesures, la quantitat de residus plàstics que acaben als abocadors i als oceans es pot reduir significativament, disminuint el seu impacte nociu al nostre planeta.
Composa un poema d'oda basat en el següent tema.
Generositat
Oda a la Generositat Oh, generositat, flor que s'obre en el cor, i que perfuma l'ànima amb un suau olor, tu, que ets la llum que il·lumina la nit, i que fa que la tristesa s'esvaeixi en un plor. Com un riu que corre vers el mar en calma, la teva essència flueix, sense por ni afany, un regal sense esperar, un acte de bondat, que converteix el món en un espai d'alegria i harmonia. Oh, generositat, tu que ens ensenyes a compartir, el que tenim, el que som, la nostra vida, tu, que ens animes a donar sense esperar res a canvi, i que ens recordes que la felicitat està en el donatiu. Com un arbre que obre les seves branques al cel, la generositat ens obre les portes a un nou món, un món ple d'amor, de comprensió i de pau, on cada acció generosa ens fa sentir-nos més forts. Generositat, tu que ens fas creure en la humanitat, tu que ens recordes que la vida és un regal, et cantem amb l'ànima, amb el cor i amb la veu, perquè ets la flama que ens il·lumina i ens guia pel camí.
Classifica les següents paraules en les categories donades.
Dormir, Sofà, Cadira Categories: Mobles, Activitat Humana
Mobles: Sofà, Cadira Activitat Humana: Dormir.
Identifica el tipus de verb transitiu a la frase i proporciona un exemple d'aquest verb transitiu.
Ella va pronunciar la paraula correctament.
El verb transitiu en la frase "Ella va pronunciar la paraula correctament" és transitiu directe. Exemple d'un verb transitiu directe: Llegir: Ella va llegir un llibre. (L'objecte directe és "un llibre").
Separa la següent cadena en els seus components ["Hola", "món", "!"]
Hola món!
El resultat de separar la cadena "Hola món!" en els seus components és: "Hola" "món" "!"
Identifica la idea principal del següent paràgraf i escriu-la com una frase única.
Vivim en una època de grans avenços tecnològics. Amb la invenció de les xarxes socials i l'accés generalitzat a Internet, les persones ara poden interactuar, intercanviar informació i establir connexions més ràpidament que en cap altre moment de la història.
La idea principal és que les xarxes socials i l'accés a Internet han permès una interacció i una connexió més ràpida i estesa entre les persones.
Resol la següent equació i explica els passos que s'han utilitzat per trobar la solució.
2x + 5 = 11
Resolució de l'equació: 1. Aïllem la variable: Per començar, hem de deixar la variable "x" sola a un costat de l'equació. Per fer-ho, restem 5 a ambdós costats: 2x + 5 - 5 = 11 - 5 Això ens deixa amb: 2x = 6 2. Dividim per el coeficient: Ara, per aïllar completament la variable "x", dividim ambdós costats de l'equació per 2: 2x / 2 = 6 / 2 I obtenim: x = 3 Per tant, la solució de l'equació 2x + 5 = 11 és x = 3.
Desenvolupa una narrativa per al següent diàleg abrupte.
Joan: Això no és com va passar! Jana: T'equivoques.
La Jana i el Joan, asseguts a la terrassa d'un bar, miraven un grup de gent que passava per davant amb un aire distant. "Això no és com va passar!", va exclamar el Joan, amb un to d'irritació. La Jana va alçar una cella, sense apartar la mirada dels vianants. "T'equivoques", va respondre, amb un to sec i contundent. El Joan va girar la cara cap a la Jana, la seva expressió marcada per la increduïtat. "Per què sempre has de negar la realitat?", va preguntar, amb un toc d'amargor a la veu. "No és possible que tu no hagis vist el mateix que jo." La Jana va respirar profundament. "No és que no ho hagi vist, Joan", va dir, amb un to més suau. "És que ho interpreto de manera diferent." "I com vols que interpreti això?", va dir el Joan, gesticulant amb les mans. "Com vols que m'ho expliquis, si tu mateixa no entens el que està passant?" "Jo sí que ho entenc", va respondre la Jana, amb un toc de fermesa. "Només no vull dir-ho perquè no vull fer-te mal." El Joan va callar, la seva mirada fixa a la Jana. La tensió a l'ambient es va fer palpable. La Jana va agafar la seva mà, amb un gest de tendresa. "Però, Joan, no podem negar la realitat", va dir, amb la veu tremolosa. "Hem de mirar-la de front, i afrontar-la amb valentia." El Joan va mirar la mà de la Jana sobre la seva, els seus ulls plens d'un sentiment difícil de definir. La Jana va apretar la seva mà, com per a donar-li força. "Vols que ens en vagim?", va preguntar, amb un to més suau. El Joan va assentir lentament. Van alçar-se de les seves cadires i van marxar del bar, amb la silueta de la ciutat en el fons. La discussió no s'havia resolt, però l'amor i la comprensió entre ells, malgrat la diferència de perspectives, era palpable.
Selecciona el verb incorrecte a continuació.
Jugat, Estudiat, Ascès
"Augmentar" és el verb incorrecte aquí ja que "jugat" i "estudiat" estan en passat mentre que "augmentar" està en present.
Llegeix el següent escenari i planteja preguntes apropiades.
Estàs fent una entrevista a un candidat per a un càrrec de científic de dades.
Preguntes per a un candidat a Científic de Dades: Experiència i Coneixements: Quina experiència tens en el camp de la ciència de dades? Quins llenguatges de programació domines? Quins algorismes d'aprenentatge automàtic coneixes i has utilitzat en projectes reals? Quines eines d'anàlisi de dades ets familiaritzat amb? (p. ex., Python, R, SQL, Tableau, etc.) Pots explicar-me un projecte de ciència de dades en què hagis treballat recentment? Quins van ser els teus reptes i com els vas afrontar? Habilitats: Com ets a l'hora de treballar en equip? Quina és la teva manera de resoldre problemes? Quines són les teves habilitats de comunicació? Què t'apassiona del món de la ciència de dades? Motivació: Per què t'interessa treballar amb nosaltres? Què t'atreu d'aquest càrrec en particular? Quins són els teus objectius professionals a llarg termini? Preguntes Obertes: Si poguessis canviar alguna cosa del món de la ciència de dades, què seria? Què fas en el teu temps lliure? (aquesta pregunta pot revelar la personalitat del candidat i la seva passió) Preguntes Específiques: (Afegeix aquí preguntes específiques sobre el càrrec o l'empresa, com ara "Què entens per 'big data'?" o "Com veus la implementació de la IA en la nostra empresa?").
Digue'm en què es diferencien els dos elements que s'han donat.
Gat : Gos
Tot i que tant els gats com els gossos són mascotes domèstiques populars i tots dos pertanyen a la categoria dels mamífers, difereixen en diversos aspectes: 1. Espècie: Els gats són felins, pertanyen a la família dels fèlids, mentre que els gossos són canins, pertanyen a la família dels cànids. 2. Característiques físiques: Els gats solen ser més petits que els gossos i són més àgils, amb la capacitat de saltar a llocs alts i pujar als arbres. Els gossos, en canvi, varien molt de mida i són generalment més forts, amb algunes races capaces de tirar càrregues pesades. 3. Comportament: Els gats són coneguts per ser animals independents i solitaris, mentre que els gossos són animals socials i prosperen en ramats. Els gats es netegen amb freqüència, mentre que els gossos requereixen un pentinar i un bany regulars per part dels seus propietaris. Els gossos també són coneguts per la seva lleialtat i entrenabilitat, mentre que els gats generalment són menys obedients als seus propietaris. 4. Comunicació: Els gats es comuniquen utilitzant una varietat de vocalitzacions com ara miulaments, ronrons i sissotejos, així com llenguatge corporal, mentre que els gossos es comuniquen principalment mitjançant lladrucs, gronys i llenguatge corporal. 5. Dieta: Els gats són carnívors obligats, el que significa que necessiten una dieta principalment de proteïnes d'origen animal, mentre que els gossos són omnívors i poden sobreviure amb una dieta d'aliments d'origen vegetal i animal.
Extreu els detalls importants de la informació proporcionada que estiguin relacionats amb el tema indicat.
La Visión per Computador és el procés d'extreure informació d'alt nivell d'imatges o vídeos.
Detalls importants: La Visión per Computador és una tecnologia que permet extreure informació complexa a partir d'imatges o vídeos. Aquesta informació pot ser de alt nivell, és a dir, que va més enllà dels detalls bàsics de la imatge. A través d'aquesta tecnologia, es pot obtenir coneixement sobre el contingut de la imatge o el vídeo, com per exemple: La identitat d'objectes o persones. El context de la imatge. El moviment dels objectes. La relació entre els objectes. En resum, la Visión per Computador és una eina potent per a analitzar i interpretar imatges i vídeos, i permet obtenir informació rellevant que pot ser útil en una gran varietat d'aplicacions.
Descriu la relació entre els dos països esmentats a l'article.
Les últimes sancions de l'administració Trump contra Corea del Nord només han servit per empitjorar les ja tenses relacions entre els dos països. Amb la última prova de míssils, Corea del Nord ha deixat clar que no té cap intenció de cedir en les seves ambicions militars i nuclears agressives.
La relació entre Corea del Nord i els Estats Units és tensa i hostil. Els Estats Units han imposat sancions a Corea del Nord a causa de les seves activitats militars i nuclears agressives. Mentrestant, Corea del Nord continua realitzant proves de míssils i no mostra cap signe de cedir a les seves ambicions. Això ha provocat un augment de la tensió entre els dos països.
Prediu el resultat més probable.
Després d'estudiar tota la nit, l'examen final és demà.
És molt probable que obtingui una bona nota a l'examen final gràcies al seu estudi i preparació.
Construïu una conversa entre dues persones sobre l'article següent.
Un estudi recent de la Universitat del Sud de Califòrnia va descobrir que la quantitat de temps en línia que consumeixen les persones exposades a Internet es va duplicar entre el 2009 i el 2019.
Persona 1: Ei, has sentit parlar de l'estudi recent de la Universitat del Sud de Califòrnia? Persona 2: No, de què va? Persona 1: Van descobrir que la quantitat de temps que la gent passa en línia s'ha doblat entre el 2009 i el 2019. Persona 2: Uau, és molt. Suposo que amb l'auge de les xarxes socials i els serveis de streaming, té sentit. Persona 1: Sí, i amb els telèfons intel·ligents i altres dispositius portàtils que es fan cada vegada més accessibles, no és estrany que la gent passi més temps en línia. Persona 2: Això és cert. Recordo quan havíem de seure davant d'un ordinador per accedir a internet, ara ho podem fer des de gairebé qualsevol lloc. Persona 1: És una bogeria pensar quant ha avançat la tecnologia en tan sols uns quants anys. Persona 2: Realment ho és. Tinc curiositat per veure com seran les xifres d'aquí a 10 anys. Persona 1: Jo també, oi? Serà interessant veure com continuen evolucionant els nostres hàbits en línia.
Escriu una breu descripció del treball que s'està fent.
Estem treballant en un projecte per desenvolupar una aplicació mòbil per a una empresa local.
El treball en curs se centra en la creació d'una aplicació mòbil per a una empresa local. El projecte implica dissenyar i desenvolupar les funcionalitats i la interfície de l'aplicació, així com assegurar-se que sigui fàcil d'utilitzar i compleixi els requisits de l'empresa.
Ordena la llista en ordre ascendent: [7, 2, 5, 1, 3].
[7, 2, 5, 1, 3]
Aquí teniu la llista ordenada de manera ascendent: [1, 2, 3, 5, 7]
Reescriu la frase següent utilitzant la forma verbal singular o plural correcta.
Les dades no estan organitzades.
Les dades no estan organitzades.
Donada una seqüència d'ADN, identifica el codó d'inici de la seqüència.
ATGCCAAGAT
El codó d'inici de la seqüència d'ADN donada és "ATG".
Formata la frase següent com una instrucció imperativa.
Si us plau, recorda'm que he de completar la tasca.
Recorda't de completar la tasca.
Escull l'antònim correcte.
Discret/Ostentós
L'antònim correcte de "discret" és "ostentós".
Descriu una persona amb tres adjectius.
Bob
Bob, un home amable, simpàtic i treballador.
Reescriu la frase per tal de crear un impacte més potent.
És un gran honor rebre aquest premi.
Em sento profundament honorat de rebre aquest guardó.
Converteix la quantitat donada a una altra unitat.
Quantitat: 324 mil·lilitres Unitat: Tasses
324 mil·lilitres equivalen a 1,36781 tasses.
Troba el salari d'un treball donat en una ciutat donada.
Càrrec = Enginyer de programari Ciutat = Seattle
M'encantaria ajudar-te amb això! Segons dades de Glassdoor, a partir d'agost de 2021, el salari mitjà per a un enginyer de programari a Seattle, WA és d'uns 113.749 dòlars per any. No obstant això, aquesta és només una estimació mitjana i el salari real variarà en funció de factors com ara l'empresa per a la qual treballa, el seu nivell d'experiència i les habilitats específiques que posseeix.